Laʻau faʻatoʻaga - Laʻau a Cat - o le a le mea ma aisea e ai ai?

Tau o falemaʻi i le initaneti:

O le pusi a Kat o se mea faʻaleleia o meaʻai e masani ona galue malosi, lea e faʻamalosia ai le faʻamalosia ma le faʻamalosia lautele i le tulaga o le le paleni o meaai, faʻalauteleina le mafaufau ma le faʻalavelave faaletino. Faʻaavanoa i le pepa faʻapipiʻi mo le faʻaoga tautala.

Faʻamatalaga ma togafitiga faʻapitoa o le Cat's Claw

E tusa ai ma faatonuga mo le sauniuniga, o le Uncaria tomentosa (pusi pupula), lea e aofia ai le phytosterols, polyphenols, triterpenes ma le hydroxyindole alkaloids, o se vaega o le fesoasoani faaopoopo.

O le elemene malosi o se mea e faʻaaogā faʻasoa o mea totino o se faʻalauiloa mai le aiga o Marenov. O se laau e pei o le laau e tupu i vaomatua o Amerika Tutotonu ma Amerika i Saute, faapea foi i luga o tafaoga ma matafaga o le Amasone i Peru. I le umi, o sea vine e mafai ona oʻo atu i le 50 m, ma i le mafiafia - 15-20 cm. O le laʻau pito i totonu o loʻo faʻaaogaina e avea o se meaʻai vailaʻau, o le faʻateleina o meaʻai e oʻo atu i lona maualuga.

O se taunuuga o le tele o suʻesuʻega, na faʻatuina ai se tuufaatasiga faʻatasi o vailaau faʻasaina na maua i totonu o le afi o lenei fale.

O vaega taua o le Cat Cat's Claw o alkaloids, e aofia ai gincosides quinic acid, meaola oona, bioflavonoids, steroid, polyphenol ma phenol, isorinophylline ma rhinophylline, isomitrafillin ma mitrafillin, uncarine, pteropodin, ma isi isopterines. O le faiga o le gaioiga o le fualaau faasaina ona o le vaega o isopteropodins o loo aofia ai, o le faiga o le gaioiga lea o le faʻamalosia o T-lymphocytes, lea e faʻaumatia ai siama neoplastic i totonu o masini.

A faʻaogaina, o le Cat's Claw e faʻaosofia le faagasologa o le phagocytosis i totonu o masini, faʻamaonia le paleni o immunoglobulins i totonu o le toto, faʻaleleia ai uiga iloga o le toto, faʻaitiitia le lamatiaga o le thrombosis i totonu o le moega lapisi. O fualaau faasaina e maua mai ai le cytostatic ma mea anti-inflammatory, ma o ona vaega e faʻaaogaina ai siama ma faʻalavelave ai le faʻaaogaina o le faʻatinoina o le DNA.

Mai anamua, o le paʻu mai le paʻu o le laau na faʻaaogaina e togafitia ai faʻafitauli o le gastrointestinal tract, faʻamalo ai faʻamaʻi o viral infections, colds, cancer, arthritis, impotence ma le faʻaleagaina o feusuaiga i alii.

A faʻaaogaina, o le Cat's Claw e galue i le telefoni feaveaʻi, ma maua ai se malosiaga malosi i le tino, ma o le taunuuga lea na toe faʻafoisia ai lona gaioiga galue.

Faailoga mo le faʻaaogaina o le Claw Claw

E fautuaina le feline papaʻi mo allergies, faʻaogaina o faʻamalositino o eseese etiologies, viral infections ma le kanesa.

O se faʻaopoopoga o mea taumafa ua faʻatulagaina ina ia faʻamautuina ai le tulaga masani o le tino, faʻapea foʻi togafitiga:

  • Paʻu ma le Mafaufau Mafaufauga,
  • O le thrombosis, faʻasalaga ma toto totoʻa faʻasoesa,
  • Paʻu o le paʻu
  • O tiga tiga o fatuga eseese,
  • O gasegase gynnecologic and syndrome,
  • Prostatitis
  • O le maʻi suka
  • Auro

E tusa ai ma faʻatonuga, o le pipi a Kat e faʻaaoga lelei ai aʻafiaga o le inupia i fualaau faʻasaina, vailaʻau faʻamaʻi ma vailaʻau. O le fualaau faasaina ua fautuaina e avea o se tagata e faamalosia le malosi ma le faʻamalosia lautele mo tagata o loʻo i ai se faʻalavelave faʻalavelave ma / pe faʻaitiitia le gaioiga faaletino.

Contraindications

O faʻamaoniga i lenei vailaau faʻasolosolo o le le faapalepale tagata taitoatasi i vaega ia e aofia ai lona fatuga, tausaga o tamaiti, ma le maʻitaga ma le susu.

Aua le aveina Feline Claw i tagata ma totoga foaʻi ina ia puipuia lo latou teenaina.

Faamatalaga Faaopopo

O le patip pusi e le o se vailaʻau, ae ae leʻi amataina le faʻaaogaina, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

O faatonuga mo le Claw Cat e taʻu mai ai e tatau ona teuina capsules i se pogisa, malogo, malulu ma fafo atu o le aapa atu o tamaiti.

Mai i falemaʻi ua faʻatuina i luga o le faʻasologa o le-counter-counter.

O le soifuaga ola o le faʻaopoopoga meaʻai e 3 tausaga.

Faʻavasegaga ma meatotino aoga

O le pulou a Kat o se laau faʻapitoa lea o le aiga o Marenov. O le laau o se laau e pei o le laau, o lona maota o le vaomatua o vaomatua o Amerika i Saute ma Amerika Tutotonu, faapea foi ma talafatai ma pito i lalo o le Amazon i Peru. O le umi o le laina e oo i le 50 mita, o lona mafiafia e 15-20 cm. O le totonugalemu i totonu, lea e oʻo ai le maualuga o meaʻai i le maualuga o fuainumera, e faʻaaogaina e avea o se mea faʻamalolo faʻamalolo i le meaola o Cat's Claw. O aʻa o le Cat's Claw e puipuia e puipuia ai le laau ma lona toe gaosia mulimuli ane. E oʻo atu i le 20 tausaga e faʻamaʻaina ai le vine e tasi.

Ua leva ona talisapaia e saienitisi le tuufaatasiga o mea o loo faamaloloina i laau o laau, ma ua fuafua ai lo latou aafiaga e aunoa ma se puipuiga. E oʻo mai i le taimi nei, o le tino atoa o le Cat's Claw laau e leʻi suʻesuʻeina, ma o ona faʻamalolo uma e le i faavaeina.

O lenei o suʻesuʻega autu o meatotino a le Cat Cat's Claw o loʻo faia i vaega nei:

  • Vailaʻau Cancer
  • Aafiaga i siama o le AIDS, cytomegalovirus, siama o le herpes,
  • Le aoga o fualaau faasaina i le togafitiga o faaletonu o le lotovaivai, maʻi vaivai vaivai.

O vaega autu o le olaola o le Cree Cat Claw o alkaloids, e aofia ai isopteropodins ma pteropodins, moa, mitrafillins ma isomitrafillins, rinchophyllins ma isorinophyllins, phenols ma polyphenols, vailaau toto, bioflavonoids, ma isi meaola oona, glycosides.

O mea taua o le faamaloloina o fualaau faasaina e mafua mai i le vaega o le hydroxyindole alkaloids (isopteropodins) o loo i ai i lona tuufaatasiga, o lona gaioiga e taulai i le faatoaagaina o le T-lymphocytes, lea e faaleagaina ai ni suauu neoplasm i tisoa o le tino. O vailaʻau i le tuufaatasiga o le Cla Cat e faʻagaoioia ai le faagasologa o le phagocytosis i totonu o masini, faʻamaonia le paleni o immunoglobulins i totonu o le toto, faʻaleleia atili uiga iloga o le toto, faʻaititia le lamatiaga o le thrombosis i le toto. O le uila Feline e iai ona aʻafiaga faʻamaʻi ma cytostatic. O vaega taua o le vailaʻau e fesoasoani i le faʻaleagaina o siama i totonu o le tino, faʻalavelaveina le faʻaaogaina o le mamanu o le DNA.

Ua iloa e le au Amasite mea e togafitia ai le Cat Cat Claw mo se taimi umi ma faʻaaogaina le paʻu mai laau mama o vine e togafitia ai faʻamaʻi gasegase, faʻasaʻo ai faʻamaʻi o malulu, viral infections, ma faʻaosofia ai galuega feusuaʻiga i alii (togafitiga o maʻi faʻasaina ma le le atoatoa). O le paʻu mai le paʻu o le Cat's Claw creepers ua faʻaaoga lelei e togafitia ai le gasegase ma le kanesa.

Saienitisi saienitisi ma tagata suʻesuʻe i le laau lata mai nei. I le taimi o le suʻesuʻega, o le faiga o le gaioiga o vaega taua o le vailaau faʻasaina sa fuafuaina. O mea totino o vailaʻau galue, galue i le maualuga o le cellular, ei ai le malosi e puipuia ai, toe faʻafoʻisia le gaioiga o le tino. I ona faʻamalologa, o le Cat's Claw e sili atu nai lo le faʻaaogaina o fualaʻau: Siberia Ginseng (Eleutherococcus), Po D'Arco (ant tree), o le Shiitake mushroom, aʻa aʻa.

Faaaoga fualaau

O le faʻaaogaina o lea mea e faʻamaonia i le tulaga o allergies, faʻamaʻi viral, faiga faʻapitoa o le faʻasinomaga ma le vailaʻau, ei ai foi le malosi e le mafai ai ona faʻamalosia i faʻamaʻi faʻasolosolo, faʻamalosia o le puipuiga o le tino (faʻamaogaina o kuluma tumama e T-lymphocytes).

I le taimi nei, o le fualaau faasaina ua faʻaogaina lelei e faʻaleleia ai le maualuga o le tino, togafitia ai gasegase, gasegase siama ma viral. O le puipuia o le fualaau faasaina e faamalosia ai galuega puipui a le tino. Faatasi ai ma isi faamai i togafitiga lea e faaaoga ai Feline Claw, o le talosaga foi e aofia ai:

  • Maʻisuka
  • Auro
  • Prostatitis, faʻaleagaina o feusuaiga,
  • Faʻailoga faʻapitoa o le faʻamaʻi o le matematika, ituaiga faʻamaʻi pipisi,
  • Myalgia (tiga o le muso) o talafesa eseese,
  • Paʻu o le paʻu
  • Faʻaleagaina o toto, thrombosis, faʻalavelave toto,
  • Mafaufauga mafaufau, popolega, faʻalavelave faʻalavelave.

O le pipi a Cat o se auala lelei lea e faʻaitiitia ai aʻafiaga o le inupia o le tino i fualaau faasaina, chemo ma radiation therapy.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

I vailaau faʻaonapōnei, o le pusi o le pusi e faʻaaogaina e avea o se meaʻai faʻalaʻau i le faʻalavelave faʻapitoa o faʻamaʻi eseese e tausia ai galuega puipui a le tino. Pe a ave le Claw Claw, o faatonuga mo le fualaau faasaina e fuafua ai le metotia ma le umi o le faagasologa o le pulega. Ina ia faʻamaopoopoina galuega puipui a le tino ma le malosi faʻamalosi lautele, o loʻo fautuaina mai e le aʻoga le faʻaaogaina o le fualaau faasaina 2 taimi i le aso faatasi ai ma taumafataga. O loʻo maua le faʻaopoopoga meaʻai i pusa o loʻo aofia ai le 500 mg o le mea galue. Papa o 100 ma le 180 capsules o loʻo avanoa nei.

Pe a ave le Claw Claw, o faatonuga e le faʻaalia ai aʻafiaga aʻafia. O le tele o faitioga mo le aveina o Feline Claw o:

  • Tausaga a tamaiti
  • O le maʻitaga, susu,
  • E le fautuaina mo le faʻaaogaina o tagata gasegase i totoga foaʻi ina ia aloese ai mai le faʻaaogaina o aʻafiaga.

E ui i le saogalemu o le fualaau faasaina, e fautuaina le faaopoopoina e faia i feutagaiga ma le fomai tipitipi, o le a fuafuaina le ituaiga sili ona lelei ma le togafitiga.

O le fualaau faasaina ei ai sona aafiaga mamanomodulatory malosi, o lea e le fautuaina mo le tuufaatasia ma isi fualaau faasaina ma se aafiaga talitutusa.

Suʻega a tagata maʻi ma fautuaga a fomaʻi

O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e faʻatulagaina o se vailaʻau mamana e faʻamalosia ai le puipuiga. O le faʻaogaina o le Cla Cat mo faʻamatalaga puipuia e fesoasoani i le faʻamalosiina o galuega puipui a le tino i le vaitau o le maualuga o faʻamaʻi pipisi i le SARS.

O le feline patipisi o loʻo faʻamatalaina i tagata gasegase i togafitiga faʻapitoa ma se faʻaitiitia o le puipuiga. O fualaau faasaina e malosi tele le toe faaleleia ma ua faatonuina e pei o se fualaau o le suamalie i le faagasologa o le toe faaleleia pe a maeʻa togafitiga, faamai, e avea o se lagolago i le tino i le taimi o le togafitiga o le chemotherapy ma le radiation. I aso nei, o Cat, Clary Claw, o nei iloiloga e mafai ona maua i luga o le Initaneti, o se punavai tulaga ese o elemene mo le faatumauina o le tausiga o le tino. Ae ui i lea, e le mafai ona avea le supa o le fualaau autu ma fualaau faasaina, e masani ona faʻaaogaina i le faʻamaopoopoina o togafitiga faʻamaʻi.

O le a le pusi o le pusi?

O lenei laau na i ai lona uluai igoa ona e manaia "manoa" e foliga mai o manoa pusi, faatasi ai ma le fesoasoani lea e pipii ai lenei liana i laau tuaoi.

O vine faapena e ola i le tusa ma le tolusefulu tausaga, ma e mafai ona oʻo i le fa sefulu mita.

O tagata nonofo i Amerika i Saute ua leva ona latou faaaogaina lenei vine i a latou togafitiga faa-tagata, ma faaaoga mo lenei faamoemoe le paʻu, lau ma aʻa o le "pusi o le cat" ina ia faamalosia ai a latou puipuiga, e tetee ai i le oona ma le sini o le faamamaina (aveesea o mea oona mai le tino) ma mo faamaʻi eseese inflammatory i le natura, o le lisi e matua manaia lava.

O lenei laau na fiafia i saienitisi i le taimi o le tasi o suesuega mulimuli ane o le olaga o Initia o Amerika i Saute. O le mea moni, latou te fiafia i le mea moni e faʻapea o Initia e toetoe lava a leai se kanesa!

O a latou "suesuega" na latou aumaia i latou i lenei laau.

Ma i se taimi vave lava, o fale suʻesuʻe uma a Europa i totonu o Siamani, Egelani, Italia, Ausetalia ma isi atunuu na amata suesuega ogaoga o meatotino a lenei mea mataʻutia.

O se taunuuga, o mea ofoofogia na maua, ma le lalolagi atoa na salalau atu i le mea moni e faapea o le "pusi o le pusi" o loʻo i ai se mea mamana telecopiete!

O suʻesuʻega o mea totino o lenei laau e leʻi maeʻa iina, ma sa maua e saienitisi le tasi ma le isi o ona uiga matagofie.

O le a le mea e aoga ai cat?

O le a se isi mea na latou mauaina?

O le a le malosi autu o le "pusi o le pusi"?

Ua iloa e saienitisi o lenei laau e tele taimi e sili atu lona malolosi i ona mea totino nai lo le Echinacea, ginseng, maso saititake, masini ma Reishi mushroom, faapea foi ma astragalus ma ant tree!

O nei mea na matua faateia ai le lalolagi!

O le mea lea, o fualaau mai lenei tagata Amerika i Saute Amerika e mafai ona togafitia faʻamaʻi e pei o neurodermatitis, ulutala duodenal, ulunua o le manava, sogama, gaioiga ogaoga i totonu o sooga, faapea foi ma herpes, herpes zoster, ma le tele o isi.

Ma i le 1988, na faitauina ai se lipoti i se tasi o fono a le lalolagi, lea na faalauiloa faalauiloaina ai i latou o loo i ai, le faaiʻuga o se tasi o taumafaiga a le 'aufaipese, e aofia ai: e fitu selau tagata maʻi gasegase na faʻaaogaina le sauniuni o "cat" claw mo le tolu tausaga , ma o togafitiga na faʻaalia ai le 100% o le taunuʻuga - o se toe faʻafoʻatoaga atoatoa!

O le isi lipoti na faaopoopo i ai le "afi": na faalauiloa faalauiloaina ai faapea o le faaaogaina o fualaau faasaina mai lenei vai vevela, ona o ona malosiaga malolosi, e mafai ona afaina ai le virus o le le atoatoa, lea e mulimuli ane mafua ai le AIDS i tagata, aemaise lava pe a amata ona e faaaogaina i le taimi , o lona uiga, i le vave e mafai ai, i le amataga.

Afai ei ai se taimi e te faia ai lenei mea, ona mafai lea ona e toe faʻaleleia lau soifua maloloina e faʻamaloloina ai isi maʻi o le tino lea e mafai ona faʻaputu i le tele o tausaga!

O sauniuniga o le "pusi o le cat" e mafai ona maualuga lona lelei ma i se taimi puupuu:

  • faamama le toto
  • faamalosia le puipuiga a le tino
  • faʻamalolo ma puipuia le thrombosis,
  • poloka atoatoa le faʻalauteleina o soʻo se siama i totonu o siama o le tino, faʻavevesi le faasologa o le faasologa i le aʻa, lea o loʻo tuʻuina ai radical free i totonu o sela, aʻo LE leai se faʻafitauli ma aʻafiaga.

O fea e faʻatau ai se pusi moni ma le auala e filifili ai?

E faʻafefea ona filifili se sauniuniga sili ona maualuga o le "pusi o le pusi" ma aloese mai faʻatau: fautuaga taua!

E tatau ona e malamalama o le maualuga o le lelei o fualaau faasaina, o le sili atu ona taugata, o le mea moni lava.

E mafua lenei mea, e faaopoopo atu i mea e masani ai o mea masani (paʻu ma lau o le laau), o loʻo i ai foi otaota faatekinolosi ua faʻatau foi. Ioe, sili atu le taugofie.

E aoga le faasaoina i lenei mea - e filifili tagata uma mo ia lava.

E faʻapefea ona avea nei "faʻasalaga" e aafia ai le aoga o togafitiga ma le toe faʻaleleia mai faʻamaʻi? Ma afai o se mea ogaoga ma manaʻomia vave togafitiga?

O le mea lea, e sili atu le faʻalagolago i tagata gaosi oloa talitonuina oeo loʻo i ai se tala lelei o le lalolagi ma ei ai foi a latou tusi faamaonia lelei e fetaui ma tulaga faʻavaomalo.

O nisi nei o taʻiala mo le filifilia o kenefiti o le puʻepuʻe o cat catwright:

  • E taua AE LEʻI faia se faʻatauga, ia faʻamaʻoti uma i latou o loʻo i ai tusi pasi mo lenei vailaʻau. Ma e le gata i tusi faʻamaonia, ae o tusi faamaonia lelei foi mo le gaosia o fualaau faasaina. Fesili atu po o le a le ituaiga o taʻuleleia o lenei gaosiga.Saili po oa mea latou te faaaogaina, oa mea latou te manaʻomia mo a latou faʻatau. O i ai a latou lava potu suesue lea latou te taitaia ai a latou sailiga suʻesuʻega? O latou lolomiina nei taunuuga?

O i ai ni a latou lava tekinolosi faleoloa? O a ni tulaga o le saogalemu ma le saogalemu o penefiti i totonu o meaʻai e faʻaogaina i le gaosiga ma le gaosiga oa latou oloa?

Ma vaʻai foi i iloiloga moni o tagata moni na faʻaaogaina lenei fualaau faasaina (vaavaai mo nei, e mafai!). O a ni taunuuga na latou maua ma mo le a le umi?

O nei mea uma o le ae maua ai se faʻamautinoaga sili atu o le a maua ai se mea sili ona maualuga.

  • Ia mautinoa ia gauai atu i le tele o le "pat" claw "o loo i totonu o le tasi capsule (poo le papa) o le laau lava ia. E i ai nisi vaega o le tuufaatasiga? E toafia o iai? Fuafua le fuainumera i le pasene poʻo le numera saʻo.
  • Faitau mo le a le vaitaimi (vaitaimi) o le faʻaaogaina o lenei vailaau faasaina, i se isi faaupuga, o le a le umi o le a tumau mo oe? Ona fuafua lea o le tau o lau vasega atoa.

Faia lenei mea i fualaau taʻitasi ua e "maitauina" mo na kamupanī o lau filifiliga. Faatusatusa le umi ma le tau o fualaau oona, ona mafai loa lea ona maua ni faʻamatalaga.

  • Afai ei ai ni faʻafitauli i le manava po o le fualaau oona i le lautele, ona filifili lea o lenei vailaau i totonu o capsules, e sili atu le fiafia i mea e le faia mai gelatin manu, ae mai le gel vine, e sili atu le faigofie ona faigofie nai lo pulu mai gelatin manu, ma e le mafua ai ni allergies .
  • Ou te le fautuaina oe e filifili sauniuniga o le "pusi o le cat" i le pepa faʻava. Aisea? Aua, afai o se vaifofo malosi, o lona uiga e le o se tulaga tulaga ese mo le tino, e tusa lava pe leai ni faafitauli i le ate ma isi gaʻo i totonu. O le ethyl alcohol e afaina i mea uma! I LE TALI. E tusa lava pe laʻititi - e le lelei lenei. Ma e talafeagai pe afai e mafai ona e filifilia le vailaʻau i totonu o laupepa poʻo kapula, saʻo?

Ma i le faia o sauniuniga faʻapitoa ALWAYS faʻaopoopo faʻasagaga, a leai, pe a uma mea uma, aua le faʻasaoina! E toe fai - e leai se uiga i totonu o sea vailaʻau.

Aisea tatou te manaʻomia ai nisi "kemisi" i le tino? Aisea tatou te manaʻomia ai "le tasi e faʻamalolo ma le isi e pipili," a?

  • O sauniuniga o le "pusi o le cat" e matua taua lava, e lauiloa ma e matua lauiloa lava, e ui lava o le mea moni e tau tele. O lenei "e taaalo i lima" o tagata le faamaoni oe na gaosia e le gata o oloa maualuga, ae o mea matautia lava. I le na o le tuʻuina atu, latou te faia ni faʻamatalaga faʻalavelave e le fesoʻotaʻi ma le "cat claw" e tusa lava pe tasi, i le taimi lava lea e tasi o se tau taua ma faʻalavelave ai le tagata faʻatau, o lē talitonu e "taugata - o lona uiga o le taimi nei". Aua e te faailoa atu oe lava i lenei mea, uo, mataala ma siaki mea uma ao le i faatauina!

Ma ioe, o se fale talavai i nei aso e le o se faʻamaoniga o le lelei mo se taimi umi, o le mea e leaga ai ... Mafaufau i nei mea uma!

O se vateatea tele o le kusi o cat cat quality o loʻo faʻavaeina i luga o mea faʻasao, tagaʻi iinei

O le aotelega o lenei tusiga, uo: o tapenapenaga mai le "pat's claw" laau fesoasoani e fesoasoani i le tino e taulima ai le tele o faafitauli, faʻatoʻilaloina ma le malosi le osofaʻiga mai fafo i luga oo tatou tino i le tele o itu i le taimi e tasi (silasila i luga o vaega autu o gaoioiga uma a "cat").

O le mea lea, e mafai ona tatou fai atu ma le saogalemu, o lenei vailaʻau e mafai ona faʻamalosia lelei uma faʻamaʻi ua maeʻa ona faia o le tino, ma e oʻo lava i faʻamaʻi natia (ae FAATATALAINA iai!).

Ma ia saofaga sao i le sili ona mamana ma - e taua tele! - O LE LITTLE o le puipuia o le faʻaalia o soʻo se faʻamaʻi, e aofia ai le ogaoga ma le ogaoga, e oʻo i le oncology.

Mo aʻu lava, na ou manatu ai o lea ituaiga o fualaau faasaina ua na o se mea e manaʻomia i se polokalama toe faaleleia atoatoa mo soʻo se tagata!

Ma o lenei, o le a se isi mea ua ou faitauina, uo. O le fuaitau e uiga i fomaʻi taʻutaʻua faʻafomaʻi faʻapitoa e fai mai pe faapefea ona faʻatalo saʻo le mataupu o le faʻamalolo ma le tausisia o le puipuiga o se mea e manatua pea.

Ou te fia faasoa atu ia te oe

"A e leʻi amata ona e faʻaaoga soʻo se vailaʻau, aemaise lava i mea e faʻamalosi ai," fafaga "lau faʻamaʻi muamua, ia tuʻuina atu sau lava tausiga i le faiga o meaʻai lelei ma se soifua maloloina lelei. Tuʻu atu i lau siama puipui ole AAFIA e taulima ai siama ma siama na oi latou lava, ona mafai ai lea ona e le manaʻomia ni vailaau vailaʻau faʻamaʻi! "

Fai mai malosi, saʻo? ☺

O oe lava ua i ai se poto masani i le faʻaaogaina o sauniuniga puʻupuʻu?

Atonu na faamaloloina lou aiga po o uo i lana fesoasoani?

Faʻamolemole faʻasoa i faʻamatalaga, o le a sili atu le taua o faamatalaga mo le tele o tagata!

IA AOAO IʻU GROUPS I NETWORKS SOCIAL

O le a lenei mea

O se paʻu manu e faatatau i le vaomatua o le aiga o Marenova (Rubiaceae) E masani lava ona faʻaaogaina lenei igoa i ituaiga e tolu o le ituaiga tutusa o Unkaria (Uncaria):

  • Uncaria guianensiso lona aiga o Guiana,
  • Uncariarhynchophylla, masani i Asia i Sisifo, ma o le mea lea e masani ona faʻaaogaina i togafitiga faʻa-Saina,
  • Uncariatomentosatuputupu aʻe i le tele o atunuu o Amerika Tutotonu ma Amerika i Saute.

O le tele o mea faaopoopo e faia mai Leai se tasi.

O le igoa "pat's claw" Uncaria na mafua ona o le faʻaogaina o mea e pipii ai i le ogalaau o se laau.

E masani lava o meaʻai e faia mai le paʻu o se laau.

Mea aoga

  • Soosooga faʻatasi. Faʻaopoopoga e fesoasoani e faʻamafiesea faʻamaʻi o le osteoarthritis ma le gasegase oona. O se mea na maua mai i se puʻupuʻu o le pulou faapitoa e aofia ai pentacyclic oxindole alkaloids, o vailaʻau o le tino puipuia, e sili ona aoga e faʻaleagaina ai le gasegase.
  • Fesoasoani i togafitiga o le kanesa. Ua maua mai ni mea na maua i le toto e fasiotia ai sela o le kanesa i le in vitro system. E ui i le mea moni e faapea na faia suesuega i "in vitro", i le taimi nei, o nei fualaau oona ua amata ona avea o ni vailaau faaopoopo i togafitiga o le kanesa.

I le faʻaopopo atu i le faʻaumatia o sela palasi, o mea faʻapipiʻi a cat e faʻaitiitia ai aʻafiaga o le chemotherapy.

Chemotherapy o fualaau faasaina e masani ona faaleagaina ai le DNA o siki maloloina. Ma o lenei mea e oʻo atu ai i le atinaʻeina o le tele o faʻafitauli. Feline claw extracts faaleleia le toe faaleleia (toe faʻaleleia) ole mole ole DNA pe a uma ia mea leaga.

E le gata i lea, latou te faʻaleleia le faʻaopoopoga (o le faʻasologa) o sela paepae paʻepaʻe. E taua foi le faʻaitiitia o aʻafiaga le lelei o le chemotherapy, aua o lenei ituaiga togafitiga e masani ona oʻo atu ai i le paʻu tele o le puipuiga.

  • Puipui UV mo le paʻu. E le gata i le togafitiga o le chemotherapy e faʻaleleia atili ai le DNA, ae faʻapea foi pe a mavae le faʻalauteleina o faʻaaliga ile tino o le paʻu i le vavalalata ultraviolet. O le aoga o mea taumafa i lenei tulaga e matua maualuga lava e faapea ua taua foi i latou o le "sulu faalenatura."
  • Vaʻaia o le maualuga. I le pusi o le pusi o loʻo i ai se faʻailo alkaloid, o se mea e poloka ai laina o le calcium o le fatu ma toto toto. O le poloka o laina o le calcium e oʻo atu ai i le faʻalauteleina ma le faʻavavevaveina o toto toto ma, o se taunuuga, i le faʻaitiitia o le toto toto.
  • Faamalolosia puipuiga. Faʻaleleia le faʻaogaina o le DNA ma le faʻalauteleina o le leukocyte e taua tele e le gata ina faʻaitiitia ai aʻafiaga o le chemotherapy, ae ia faʻamalosia ai foi le tino puipuia. Na faaalia ai o tagata volenitia maloloina e faia ni mea taumafa taumafa e faʻaalia ai se "fuainumera taua tele" faʻapitoa i le puipuiga o le faʻamaʻi pe a faatusatusa i le placebo.
  • Togafitiga Herpes. E leai ni mea faʻapitoa e maua ai le polyphenolic, lea, faatasi ai ma le oxindole alkaloids ma quinovic acid glycosides, e iai le tele o le antiherpetic.
  • Faʻaleleia le faʻaogaina o meaʻai. Gaoioiga faʻapitoa a Cat, sili atu, E le gata i lea, Ua faʻamaonia i latou lava o se togafitiga faʻapitoa mo ituaiga faʻamaʻi pipisi o le gastrointestinal tract: colitis, gastritis, diverticulum, maʻi o le tino, maʻi o le manava ma maʻi maʻi leʻo. O le gaioiga o mea taumafa o meaʻai e matua tele na fautuaina ai e ave e tagata lava e mafatia i se maʻi ogaoga pei o le maʻi a Crohn.

O ai e tatau ona ave?

O faʻamatalaga mo le faʻaogaina o le pusi o se pusi e:

  • le manaʻoga e faʻamalosia le puipuiga, faʻataʻitaʻiga, malulu taimi poʻo le toe foʻi mai o herpes,
  • i lalo o le chemotherapy (sei vagana ai faʻatagaga a le fomaʻi),
  • faʻaleagaina faʻaleagaga faʻamaʻi (osteoarthritis),
  • afaina o le vai (sei vagana ai le faatagaga mai le fomaʻi),
  • maualuga maualuga (aua nei faia i le taimi lava e tasi ma isi leitio o le calcium),
  • faʻalauteleina le faʻaalia i le la ma maualuga le lamatiaga o le faʻaalia i le tino o isi mea leaga, e pei o le vevela,
  • afaina ma le afaina o le gastrointestinal tract (sili, pe a uma ona feutagai ma se fomaʻi).

E faʻapefea ona fai?

O faatonuga saʻo mo le faʻaaogaina o patw preparations e faʻalagolago i le ituaiga o meaʻai faʻasoasoa ma au faʻamatalaga mo lona faʻaaogaina.

O aso nei e mafai ona e faʻatau mai ituaiga o supplements: tea, suavai vai, capsules ma papa.

O le faigofie sili o le faaopoopo o le tea. E le taumate nai lo isi filifiliga e mafua ai aʻafiaga. Ae o lona aoga e maualalo. E masani lava ona latou inuina, e pei o le lauti masani, 1 ipu i le aso.

O fualaau talafeagai o isi meaʻai e mafai ona maua i totonu o faatonuga mo le sauniuni o le pusi o le pusi. I kamupani eseese, e ono ese lava. Ae ui i lea, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. Talu ai o le togafitiga masani e masani ona le faalagolago i le ituaiga o meaʻai faʻaopoopo, ae faʻapea foʻi i le faʻamaʻi.

I le tele o tulaga, o le Cat's Claw extract ua ave i le 100 mg i le aso. Ole fua maualuga ole 300 mg.

Faaiuga

Mo le tele o seneturi, o le mea e leʻi faʻaaogaina na faʻaaoga i togafitiga faʻaleaganuʻu e le tele o atunuu o le lalolagi.

I aso nei, o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le patip pusi o faʻatasi faʻamaʻi, faʻaitiitia le puipuiga, kanesa ma le tele o pathologies o le gastrointestinal tract.

O faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina e ono eseese e fuafua i le tagata gaosi oloa o le fesoasoani faaopoopo ma le faʻamaʻi faʻapitoa mo le togafitiga lea ua faatonuina. O le mea lea, ao leʻi amataina, e tatau ona e suʻesuʻe ma le totoa i faatonuga. Ae sili atu, talanoa i se fomaʻi. E le gata i lea, faatasi ai ma faʻamaoniga, o le pusi a le pusi e tele ana faʻamaʻi.

Ma o lenei mea masani. E tatau ona faapena. E tatau ona e faʻaeteete.

Fesoasoani i le chemotherapy

O le feline lima e faʻapupulaina ai le numera o sela o le paʻepaʻe paʻepaʻe ma toe faʻafouina DNA faaleagaina. E faʻamalosia ai foi le tuputupu ae o sela o le tautua, lea e mafai ona suia ai siama ua faaleagaina ma faʻaitiitia ai aafiaga leaga o le chemotherapy.

I se suʻesuʻega se tasi, e 40 tagata na maua i le kanesa o le susu na maua le chemotherapy. E le gata i lea, na latou mauaina le 300 mg o le manogi o le felry claw extract. O lenei mea na taofia ai le faʻaitiitia o le paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe ma toe faʻafoʻisia le DNA.

Faʻaitiitia le mumū ma faʻamaeʻa togafitiga o gasegase

O le inflammation o se vaega taua o le puipuia o le tino mai siama. Ae faʻatasi ai ma le mumu faifai pea, e tatau ona faaitiitia le tali lemu i le puipuia o le tino mai le faaleagaina.

E faʻaaogaina le pulu uila e togafitia ai faʻamaʻi faʻamaʻi ma le osteoarthritis. Mitrafillin ma le quinic acids e puipuia ai le faʻasaʻoina o meaola mumu. Ma isi alkaloids oxindole alkaindids e faʻaitiitia ai tiga.

I se suʻesuʻega, e 40 tagata gasegase na maua ai le faʻamaʻi pipisi e maua mai ai faʻamaʻi pipisi faʻatasi ma togafitiga masani mo le gasegase (sulfasalazine / hydroxychloroquine). O le iʻuga, na faʻaititia le tiga ma le mimiti o sooga.

Fesoasoani i le mumu o le manava ma le fatu

O le pipi o le pusi e fesoasoani i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le manava: Crohn's disease, colitis, gastritis, ma le maʻi o le manava.

O le maʻi o Crohn o se maʻi o le manava e mafua ai le mumū o le mucosa gastrointestinal, lea e mafai ona oʻo atu i le tiga o le manava, le manava faʻapitoa, vaivai, paʻu o le mamafa, ma le le lelei o meaai.

O le feline lima e gaoioi o se antioxidant faasaga i radical free, ma faaitiitia ai le maliu o le tino e mafua mai i le toxins o le intestinal.

Faʻaitiitia le maualuga o le toto maualuga

O le paʻu manu e faʻalavelaveina le faaputuga o le platelet ma le toto, ma faʻaitiitia le maualuga o le toto ma faʻaleleia le tafe toto. E taofia ai foi le fausia o paʻu ma paʻu toto i totonu o le fatu, faiʻai, ma toto toto.

O Hirsutin o se tasi lea o elemene o le laau e maualalo ai le toto, e pei o se meaola o le calcium i totonu o le fatu ma vaʻa toto, lea e faʻagesegeseina ai le fatu ma faʻasaʻo ai toto toto.

O le mea lea, o lenei laau e fesoasoani i le puipuia o le fatu ma le sasa, e le gata o le faaitiitia o le toto ma le faateleina o le tafe toto, ae o le taofiofia foi o le totoina o fusi o le toto ma le toto i paʻu, fatu ma le faiʻai.

Faiga o vao

O le siama o le herpes e mafai ona tumau le leai o se tino i le tino o le tagata i le olaga atoa, e mafua ai ona paʻu ma amata ona liu matala malulu poʻo maʻi o le tino ae leʻi faʻamalolo.

Feline claw faʻagesegese le alualu i luma ma le salalau o le siama i le amataga o faʻamaʻi, puipuia le faʻapipiʻi i siama.

I totonu o le suʻesuʻega, e 31 tagata volenitia o loʻo galulue i le togafiti o le herpes na latou puʻeina le pusi. Na foliga mai e sili atu ona lelei mo le faʻaitiitia o le edema ma faʻaitiitia ai le mumu o le paʻu nai lo le antiviral drug acyclovir.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le pipi a Cat o loʻo maua i ituaiga eseese: i le foliga o se ava malosi poʻo se vaiinu vai, tinisi, i capsules ma fualaau. E maua foi e pei o le lauti.

Fautuaina le tootoo: 100 mg / aso.

Le tausia o le puipuiga ma faʻaleleia galuega faʻatino: 250-300 mg / aso.

A oʻo mai i ni faʻasologa, o le fua fautuaina ole sili atu i le 20-30 mg.

Tuua Lau Faamatalaga