Januvia: faatonuga mo le faʻaogaina, faʻalogoga ma iloiloga, tau i falemaʻi faʻapitoa o Rusia

Folasaga o foliga o Januvia - ata e vali ai ata: biconvex, lapotopoto, i se fuataga o le 25 mg - lanu piniki ma se moli malamalama ma le togitogiga "221", i se fua faatatau o le 50 mg - beige malamalama, ma le togitogiga "112", i se fua o le 100 mg - beige, ma le togitogiina o le "277" (14 pcs i le paʻu, i se pepa pepa pepa o 1, 2, 4, 6 poʻo le 7 fusi).

Faatulagaina i le 1 papalama:

  • gaioiga malosi: sitagliptin phosphate hydrate - 32.13 / 64.25 / 128.5 mg (lea e tutusa ma mea o loo i le sitagliptin - 25/50/100 mg),
  • vaega o ausilali: microcrystalline cellulose, hydrogen phosphate e le o masalomia, sodium croscarmellose, magnesium stearate, sodium stearyl fumarate,
  • O le vailaau o le vailaau o le Opadrai II Lulu Beige 85 F 17498, i se fua faatatau o le 100 mg - Opadrai II Beige 85 F 17438 (polyvinyl alcohol, dioxide titanium, polyethylene glycol 3350, talc, uila uʻamea samasama, uʻamea uʻamea uʻamea).

Pharmacodynamics

O le vaega malosi o Januvia o le sitagliptin, o le inhibitor sili ona filifilia o le enzyme DPP-4 (dipeptidyl peptidase-4), na fuafuaina mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. I le tulaga o le fausiaina o vailaʻau ma faatinoga o vailaau, o le sitagliptin e ese mai le GLP-1 analogues (glucagon-like peptide-1), sulfonylurea o meaola, insulin, biguanides, agonists o le y-receptor (activated by peroxisome proliferator - PPAR-γ), inhibitors α-glycosidase, analogues amylin. Sitagliptin, inhibiting the DPP-4, o le a faʻaleleia ai le maualuga o le GLP-1 ma le HIP (pepidosopropic peptide insulinotropic dependent glucose) - o hormones e lua ua iloa, o se vaega o le aiga le fiafia, lea e natia i totonu o le inumaga mo le 24 itula, ma le maualuga e faateleina ai le tali i meaʻai. O le mea o loʻo i totonu o le vaega o le tino o le tino e mafai ai ona faʻaaogaina le glucose homeostasis, latou te fesoasoani i le faʻasologa o le inisalini ma lona faʻailoga e ala i suauu β-pancreatic ona o le faʻaaogaina o masini intracellular e fesootaʻi ma le AMP cyclic (adenosine monophosphate), faʻatele pe faateleina le kulukose toto.

GLP-1 faʻalavelaveina le faʻateleina o le pulepulega o le glucagon e ala i a-sel o le pancreas. O le faaitiitia o le maualuga o le glucagon e tetee atu i le tulaga o le faateleina o le inisalini e taofia ai le gaosia o le kulukose e le ate, lea e mafua ai le faaitiitia o le glycemia.

I le tulaga o le toto maualalo o le kulukose, o le aʻafiaga o faʻamalosi i luga o le inisalini synthesis ma le glucagon magretion e le o matauina, latou te le aafia ai le faʻasaʻoina o le kalukago e tali atu i le hypoglycemia. I totonu o vivo, o le DPP-4 enzyme e faʻatapulaʻaina ai le gaioiga o mea manogi, faʻavaveina le suavai ma faʻasolosolo ai i latou i vaega e le o toʻaga.

O le Sitagliptin, o le taofia o le aoga o le DPP-4, ua taofia ai le gasegase o mea manogi, faateleina le maualuga o le plasma o ituaiga galue o le GLP-1 ma le HIP, lea e faateleina ai le faamalolo o le glucose o le inisalini ma fesoasoani e faaitiitia le pulelasi o le glucagon. I le maʻisuka ituaiga 2 e maua i le hyperglycemia, o le faasaʻoina o le pulelasi o le inisalini ma le glucagon e mafua ai le faaitiitia o le maualuga o le HbA1c (hemoglobin glycosylated) ma le faaitiitia i le maualuga o le kulukose na fuafuaina uma i luga o se manava gaogao ma i le maea ai o se suega faigata.

O le ave tasi o le Januvia ma le maʻisuka ituaiga 2 e mafua ai le le taofia o le DPP-4 enzyme mo le 24 itula, o le taunuuga lea e faateleina ai le maualuga o le faasalalauina o le GLP-1 ma le HIP i le 2-3 taimi, o le plasma concentration o insulin ma le C-peptide e faateleina, ma faaitiitia ai plasma glucagon concentration, anapogi glycemia ma pe a uma ona faʻaitiitia se uta o mea taumafa poʻo le kulukose.

Pharmacokinetics

O le tulafono o le kenera ma meaola e tutupu mai i le sitagliptin i le tino o tagata ola maloloina ma tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2 na matua suʻesuʻeina. Uiga mo tagata soifua maloloina lelei pe a uma le faʻafofogaina o le 100 mg o le sitagliptin: absorption - vave, tau TCmax (taimi e oʻo ai i le maualuga o le faʻatonuga) - 1-4 itula mai le taimi o le pulega, AUC (vaega i lalo o le "fua faʻatulagaga-taimi") - 8.52 μmol / itula, o lenei faailoga e tutusa ma le fua faʻatatau, Cmax - 950 nmol / L, T1/2 (afa o le afa) - 12.4 itula O le AUC o le sitagliptin pe a uma le isi fualaau o le 100 mg o le fualaau faasaina pe a maeʻa le paleni pe a uma ona ave le fua muamua muamua o le fualaau

14% O fesoʻotaiga vavalalata ma le faʻaogaina o suiga i le AUC e leai se aoga.

Faiga faʻamaʻi faʻamalosi o Januvia:

    absorption: o se faʻamatalaga o le le atoatoa o le bioavailability o le sitagliptin o

87%, o le pulega faatasi o fualaau faasaina ma meaai gaʻo e le afaina ai lona pharmacokinetics, tufatufaina atu: i le maea ai o se fualaau e tasi o le vailaʻau i se fualaau o le 100 mg, o le averesi o le tufatufaina o sitagliptin i le paleni i mataupu maloloina

198 l. O le vaega o le fusi palatini plasma e maualalo (

38%), metabolism: e oo atu i le 79% o le sitagliptin ua soloia e fatugaʻo e le suia, ua na o se vaega itiiti o le mea o lo o faagaoioiina o le metabolise ina ua maeʻa le faʻaaogaina 14 C-labeled sitagliptin

16% o le leitio o fualaau faasaina na mafua mai i le metabolites, 6 metabolites o le sitagliptin na maua i fuainumera, e foliga mai e le i ai se aafiaga o le DPP-4, excretion: ina ua uma le 14 C-labeled sitagliptin sa faia i se mataupu maloloina, e oo atu i le 100% o le vailaau faasaina i totonu o le vaiaso e tasi mai le taimi o le pulega e pei ona taua i lalo: e ala i le intestine - 13%, fatugaʻo - 87%. T1/2 pe a ave le tautala i se fualaau o le 100 mg

12.4 h, toe faʻasalaga lautele

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • monotherapy: o gasegase e mulimuli i se taumafataga faapitoa ma maua le gaioiga faaletino e faʻamatalaina o se vailaʻau e faʻaleleia ai le pulea lelei o le maʻisuka ituaiga 2,
  • tuufaatasiga togafitiga: faatasi ai ma metformin poo le PPARγ agonists o le receptor (thiazolidinediones) ua faatonuina mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 ina ia faaleleia atili le pulea o le glycemic, i le tulaga o le faaletonu o meaai ma gaoioiga faaletino faatasi ai ma le monotherapy.

Contraindications

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • maʻetukacidosis o le maʻisuka,
  • le vaitaimi o le maʻitaga ma le lactation (lactation),
  • tamaiti ma tagata talavou i lalo o le 18 tausaga,
  • hypersensitivity i soʻo se vaega o le vailaʻau.

Faʻaaloalo faʻasolega: Januvia e tatau ona ave ma le faʻaeteete i le le toe faia. O maʻi e maualalo ma le ogaoga le faaletonu o le tino ma togafitiga faʻapitoa i le tulaga o loʻo manaʻomia ai le maʻi o le vevela e manaʻomia le faʻasologa o le sitagliptin.

Faatonuga mo le faaaogaina Januvia: metotia ma metotia

Januvia papalama e faia faʻaalia, tusa lava po o le a le taumafataga.

O le togafitiga fautuaina mo le monotherapy, faapea foi ma le metformin poo le PPARγ agonist (thiazolidinediones), e 100 mg i le aso.

Afai e galo le gasegase e ave se isi piliki, e tatau ona vave faia, vave loa ona ia manatua e uiga i le faaseeina o le fualaau, ae le faatagaina le mauaina o le lua.

Faʻaiʻuga

Januvia e avea o se monotherapy ma i le tuufaatasiga ma isi fualaau faasaina oona e masani lava ona taliaina lelei. O le aotelega o aʻafiaga o aʻafiaga le lelei, e pei foi o le taimi o le tuumuli ese o le sitagliptin ona o aafiaga e le manaomia, e tusa ai ma suʻesuʻega faʻapitoa, na tutusa ma na faamaumauga na mafua mai i le faia o se placebo.

O mea leaga na tutupu e aunoa ma se fesootaʻiga ma le faʻaaogaina o le sitagliptin i aso taitasi o le 100 ma le 200 mg, ae sili atu ona masani nai lo tagata gasegase na maua se placebo (≥ 3% o mataupu): faʻamaʻi pipisi o le respiratory tract, nasopharyngitis, maʻi tiga, maʻi manava, afaina.

Isi faʻafitauli leaga ia Januvia:

  • GI tract (gastrointestinal tract): tiga o le tino, gaioiga, vomia, manava manava,
  • o le laʻititi o le faateleina o le numera o le uric acid (e leai se masini e faamaumauina), o se laʻititi laʻititi i le faʻamasinoga o le alkaline phosphatase, e faʻatasi ma sina paʻu itiiti i le ponaivi vaevaega o le alkaline phosphatase, o se laʻititi laʻititi o mea o leukocytes ona o le faateleina o le numera o neutrophils (phenomenon e maitauina i le tele o suʻesuʻega, ae le o tulaga uma)
  • o le cardiovascular system: o suiga taua i le taua o faailo taua ma electrocardiograms (ECG), e aofia ai le QTc vaitaimi, e leʻi matauina.

Faʻasalaga

O suʻesuʻega faʻaletaʻi ma fomaʻi soifua maloloina na faʻaalia ai o le sitagliptin i se tasi fuataga o le 800 mg e masani lava ona talia lelei. I se tulaga e tasi, o se suiga itiiti ile aoga ole tau ile QTc na maitauina. O le faʻaogaina o tui i aso taitasi e silia ma le 800 mg i tagata e leʻi suʻesuʻeina.

I le tulaga o le maualuga, ua fautuaina e tatau ona faia ni lagolagosua masani: aveeseina o fualaau faasaina mai le gastrointestinal tract, siaki faifaipea o faailo taua, e aofia ai le ECG, faapea foi le tofiaina o togafitiga, pe a tatau ai.

O le vailaʻau e le lelei le dialyzed (mo le 3-4-itula hemodialysis session, e tusa ai ma suʻesuʻega, e naʻo le 13.5% o le fualaau oona e aveesea mai le tino). Faʻamatalaga faʻamalositino faʻamaonia, e mafai ona faʻamaonia le faʻamaʻi umi. E leai se faʻamatalaga i luga o le aoga o le faʻamaʻalogaina o le sitagliptin i le taimi o le dialysis.

Faatonuga faapitoa

E tusa ai ma suʻesuʻega faʻapitoa, o se taunuuga o le aveina o Januvia e avea o se fualaau faasaina poo le avea o se vaega o se togafitiga faigata ma metformin / pioglitazone, na tupu ai le hypoglycemia i tagata gasegase i se taimi e tutusa ma lena ma le placebo.

O le faʻaaogāina o le vailaʻau faʻatasi ma vailaʻau e mafai ona mafua ai le hypoglycemia, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le inisalini poʻo le sulfonylurea, e leʻi suʻesuʻeina.

Tina ma le lactation

Ona o le le lava o faʻamatalaga mai suʻesuʻega faʻapitoa i luga o le saogalemu ma le lelei o fualaau faʻasaina i fafine maʻitaga, o Januvius, e pei o isi faʻamalolo o le tino mo le faʻafofoga tautala, e le fautuaina mo le faʻaaoga i le taimi o le maitaga.

E leai ni faʻamatalaga i le faʻamalolo o le sitagliptin i le taimi o le lactation, o lona uiga e le o faʻamaonia le vailaʻau i le taimi o le susu.

Faʻasalaga toe faʻaaogaina galuega

O tagata mamaʻi e le atoatoa le malosi e manaʻomia le faʻaleleia o togafitiga o Januvia, lea e fautuaina ai ina ia faia se iloiloga o le galuega faʻapitoa aʻo lei amataina le vasega ona toe faʻafia lea i le taimi o togafitiga.

Faʻataʻotoga o mea e faʻatatau i le tikeri o le faʻaaogaina o le lapoa ma le clearance creatinine (QC):

  • Ole gaogao ole tino, CC> 50 ml / min (concentin concentin concentrate: i le tane - itiiti ifo i le 1.7 mg / dl, i fafine - e itiiti ifo i le 1.5 mg / dl): e le manaʻomia le fetuunaiga o fualaau,
  • O le faaletonu o le lapopoʻa, CC mai le 30 i le 50 ml / min (concentin concentin concentrate: in men - 1.7-3 mg / dl, in women - 1.5-2.5 mg / dl): fua ole aso - 50 mg i le 1 dose
  • ogaoga faaletonu, QC

Aʻoga: Muamua le Setete o Moscow State University i le igoa o le I.M. Sechenov, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻitaʻi Aoao".

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

Sa faia e saienitisi mai le Iunivesite o Oxford nisi o suʻesuʻega, lea na latou oʻo mai ai i le faaiuga e faapea e mafai ona leaga le gataifale i le faiʻai o le tagata, ona e mafua ai ona paʻu i lona tino. O le mea lea, ua fautuaina e saienitisi ia aua neʻi faʻamavae ese iʻa ma aano o manu mai a latou meaʻai.

Afai e te paʻu'ū mai se asini, o le a sili atu ona e tuleia lou ua nai lo le pa'ū mai se solofanua. Tau lava e te le taumafai e faafitia lenei faʻamatalaga.

O loʻo i ai ni faʻasalaga faʻapitoa o le fomaʻi, e pei o le fafagaina o mea faitino. I le manava o se tasi tagata maʻi na mafatia i lenei mania, e 2500 mea mai fafo na maua.

O le toto o le tagata e "tamoe" i totonu o vaa i lalo ifo o le mamafa, ma afai e solia lona amio saʻo, e mafai ona fana e oo atu i le 10 mita.

O le maualuga o le vevela o le tino na tusia i Willie Jones (Amerika), o le na ulufale i le falemaʻi ma le vevela o le 46.5 ° C.

Pe a feasogi tagata, e tofu i latou ma le 6.4 kcal i minute taitasi, ae i le taimi lava lea latou te faafesuiai le toeitiiti 300 ituaiga o siama eseese.

O le uluai vibrator na fausia i le seneturi lona 19. Sa galue o ia i se afi afi ma sa faamoemoe e togafitia le faʻamaʻi o fafine.

I se taumafaiga e aveese le maʻi, e masani ona mamao tele fomaʻi. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi Charles Jensen i le vaitau mai le 1954 i le 1994. na ola ai i le sili atu ma le 900 le aveesea o le neoplasm.

E le gata i tagata taʻitoʻatasi e le gata o latou faʻatusa, ae o le gagana foi.

O ponaivi e fa e sili atu le malosi nai lo le sima.

O tagata e masani ona fai le 'aiga o le taeao o le tele lava o le mea e le mafai ona maua.

I Peretania, ei ai se tulafono e tusa ai ma le fomai tipitipi e mafai ona musu e faia le taotoga ile maʻi pe afai e ulaula pe mamafa. E tatau i se tagata ona lafoai masani leaga, ma, atonu, atonu o le a le manaomia se togafitiga.

O Caries o le faʻamaʻi pipisi taatele i le lalolagi e oʻo lava i le siama e le mafai ona tauva.

I le 5% o tagata gasegase, o le clomipramine antidepressant e mafua ai le iniseti.

O le maʻi sili ona leaga o le maʻi lea o Kuru. Na o sui o le ituaiga Mua i Niu Guinea o loʻo maʻi ia te ia. O le maʻi na maliu i le talie. E talitonuina o le mafuaaga o le faʻamaʻi o le 'ai lea i le faiʻai o le tagata.

O le numera o tagata faigaluega o loʻo galulue i galuega a le ofisa ua faʻapupulaina ma le maoaʻe. O lenei tulaga e sili ona taua o aai tetele. O galuega a le ofisa e tosina ai alii ma tamaitai.

Faatonuga mo le faʻaaogaina Januvia, vailaau

O le vailaʻau e ave e tusa lava pe o le a le taumafataga. I le tulaga o le misia o fualaau faasaina e tatau ona vave faia. E le taliaina le faʻaogaina o le lua faʻalua.

Fautuaga fautuaina mo le faaaogaina o Januvia i le monotherapy, faapea foi ma le metformin poo le PPARγ agonist (thiazolidinediones) - 1 papalama 100 mg 1 le taimi i le aso.

I le CC - 30-50 ml / min, o le creatinine plasma 1.7-3 mg / dl (mo tane), 1.5-2.5 mg / dl (mo tamaitai), o le fuainumera e faaitiitia i le 50 mg 1 le taimi i le aso.

O le CC e itiiti ifo i le 30 ml / min, o le creatinine plasma e sili atu nai lo le 3 mg / dL (i alii) ma e sili atu ma le 2.5 mg / dL (i fafine), faapea foi ma tagata mamaʻi i le tulaga o le faaletonu masani o le lapopoʻa e manaomia ai le hemodialysis, o le dose e 25 mg 1 le taimi i aso taʻitasi (e tusa lava po o le a le taimi o le maʻi).

Faatonuga faapitoa

I taimi o togafitiga faafomaʻi o le fualaau faasaina, o le aafiaga o le hypoglycemia i le taimi na faaaogaina ai e talitutusa ma lena ma le placebo.

O tagata mamaʻi e le atoatoa le faʻamaʻi o le hepaticia e le manaʻomia e suia le fua o le fualaau faasaina.

Faʻaiʻuga

O le aʻoga e lapatai ai i le ono mafai ona atiaʻe faʻasalaga o loʻo i lalo pe a faatonuina Januvius:

  • Iniseti o le respiratory tract, nasopharyngitis.
  • Ootia.
  • Paʻu o le tino, manava, vomiting, taʻavale.
  • Faʻatonuga.
  • Hypoglycemia.
  • Laboratory data: faʻalauteleina i le uric acid, o sina faʻaitiitia itiiti i le faʻamoemoe o le phosphatase alkaline, o se faʻaopoopoga o le numera o neutrophils.

Contraindications

Ua solia le tulafono e faatonu ai Januvius i mataupu nei:

  • Ituaiga 1 maʻisuka
  • Tina ma le lactation
  • Tetoacidosis o le maʻisuka
  • O le gasegase ile vaega ole vailaʻau,
  • Tausaga i le 18 tausaga.

Faʻamatala ma le faʻaeteete:

Faʻasalaga

I le tulaga o le maualuga, e ono suia le fatu.

Afai e maua ni aʻafiaga itu poʻo isi faailoga faailoga, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi mo se taimi faʻamalosi maʻi.

Analogs o Januvius, o le tau i falemaʻi

Afai e tatau ai, e mafai ona e suia ia laupepa Januvia ma se mea tutusa o le mea oona poʻo le togafitiga - o fualaau ia:

I le filifilia o analogues, e taua le malamalama o faatonuga mo le faʻaaogaina o Januvia, tau ma iloiloga e le faʻaaogaina i fualaau faʻasaina e tutusa lona aafiaga. E taua le maua o se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi ae le o le faia o se vailaau tutoʻatasi o fualaau faasaina.

Tau i falemaʻi Rusia: Januvia 100 mg 28 papa - mai le 1570 i le 1699 rubles, e tusa ai ma le 703 falemaʻi.

Teu i le 30 ° C. Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti. E lua tausaga le ola o le taligalu.

Fualaau faasaina Hypoglycemic Januvia - faatonuga mo le faʻaaoga

O fualaau mo le maʻisuka e matua ese lava. E aofia ai le vailaʻau o Januvia.

O le manuia o togafitiga faʻatasi ai ma le faʻalagolago i le tausisia o faatonuga, o lea e tatau ai ona e iloa po oa ona tulafono faavae.

O lenei oloa ua gaosia i totonu o Netherlands. O se laulau ma le faʻaaogaina o le hypoglycemic, na faia i luga o le faavae o Sitagliptin. O vailaʻau faʻapitoa e mafai ona faʻatau naʻo le faʻauluina.

Faʻavae, tuʻuina atu pepa

O le vaega autu o le vailaʻau o le sitagliptin. O lana gaioiga lea e lelei ai lenei vailaʻau i le maʻisuka. I totonu o falemaʻi, e mafai ona e maua ni ituaiga o tupe - e tusa ai ma le aofaiga o mea aoga. Atonu e aofia ai le 25, 50 ma le 100 mg.

O vaega nei o ausilali e faaopoopo i ai:

  • sodium stearyl fumarate,
  • calcium hydrogen phosphate,
  • microcrystalline cellulose,
  • kesi gaʻocarmellose,
  • magnesium stereate,
  • macrogol
  • titanium dioxyide
  • talisa paʻu.

O papatusi o taamilo, biconvex. O la la lanu o le moli, e togitogia i le "277". O loʻo tuʻuina i latou i paʻu pepa i se aofaiga o le 14 pcs. O se pepa pepa pepa atonu e aofia ai nisi o pusa (2-7).

Pharmacology ma vailaau mo togafitiga

O le aʻafiaga o fualaau faasaina i le tino e mafua ona o uiga o lona tino galue. Sitagliptin (fua faʻatatau i le ata) e fesoasoani i le gaosia o le inisalini e le pancreas, e mafua ai ona sili atu ona vave tufatufaina le suka i le tino i totonu o masini.

O le faateleina o le fua faatatau o le inisalini e afaina ai le ate, ma puipuia ai mai le gaosia o le kulukose. O lenei mea e maua ai se faʻaitiitia o le faʻaogaina o le suka i totonu o le toto o le maʻisuka ma faʻaleleia lona manuia.

O le toesea o le mea galue malosi e vave ona tupu. O le vaega lenei e oʻo atu i lona sili ona aoga e tusa ma le itula talu ona faʻaaogaina Januvia ma e toe tolu itula. E le gata i lea, o le a amata ona faasolosolosolo malie le faʻaitiitia o le tino mai le tino, ma ua faʻavaivaia lona aʻafiaga.

Fesoʻotaʻiga ma masini plasma e fai ai se vaega itiiti o le sitagliptin. Faatasi ai ma le metabolism, o le vaega e toetoe lava a le liua. O le faʻaaogaina o lona vaega taua o loʻo faia e fatugaʻo. O le totoe o le tupe e faʻaaogaina i feces.

Faailoga ma le faʻailoga

E tusa ai ma faatonuga, o lenei vailaʻau e fesoasoani i le maʻisuka ituaiga 2. E mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma isi vailaʻau poʻo le monotherapy, lea e faaopoopoina i se taumafataga.

Ae o le i ai o lenei suʻesuʻega e le o lona uiga e tatau ona vave amata ona e tago i lenei fualaau faasaina. O vailaʻau e tatau ona faʻatonuina e le fomaʻi pe a maeʻa le suʻega ma faʻamatala auʻiliʻili tulafono faʻaaoga. E taua tele lenei mea ona o loʻo i ai ia Januvia ni faʻasalaga, lea e mafai ona lamatia ai le faʻaaogaina.

Faatasi ai ma i latou na taʻua:

  • ketoacidosis o le maʻisuka,
  • ituaiga 1 maʻisuka
  • le faapalepale i le tuufaatasiga,
  • tamaiti ma talavou,
  • maʻitaga
  • taimi o le susu.

E i ai foi tulaga e mafai ona faʻaaoga ai le oloa, ae manaʻomia le lapataiga. O le tele lava o taimi, e tuʻuina atu ai ni mea faʻapitoa mo tagata gasegase o loʻo iai ni faʻamaʻi ogaoga.

E mafai e se fomai ona faatonuina Januvia ia i latou, ae tatau ona ia nafa ma le filifilia o le vailaau o vailaau. E le gata i lea, e tatau ona e siakiina i taimi uma le gaioiga o fatugaʻo.

Tomaʻi faapitoa

Mo nisi tagata gasegase, e le fautuaina e faʻaaoga tulafono faʻapitoa masani. E iai a latou faʻaoga faapitoa. O sui o nisi o vaega e le faatagaina e talia Januvia; e manaʻomia le tausiga faʻapitoa e faatatau i isi.

  1. Tina fafine. E leai se faʻamatalaga e uiga i le aʻafiaga o fualaau faasaina i luga o nei tagata gasegase, talu mai suʻesuʻega i lenei eria e leʻi faia. Ina ia aloese mai lamatiaga e ono tupu, ma le maʻisuka i fafine maʻitaga, e faatonuina e fomaʻi isi vailaʻau.
  2. Tina pepe. E le o iloa pe o le gaosiga galue e pasi i susu susu. I lenei itu, e faigata ona iloa pe faʻapefea ona aʻafia se pepe i lenei mea. E tusa ai, ma le lactation, e le mafai ona faʻaaoga Januvia.
  3. Tamaiti ma talavou. O le faatonuga mo le fualaau faasaina e le maua ai le togafitiga o gasegase ei lalo ifo o le 18 tausaga. O le mea lea, o le maʻisuka i nei tagata gasegase e togafitia i isi metotia.
  4. Tagata matutua. Sitagliptin e le o se mea matautia mo tagata i lenei vaega. I le leai o ni faʻafitauli faʻalesoifua maloloina, o le masani masani mo le aveina o vailaʻau e faatagaina, e ui lava i le i ai o suiga o le matua i le tausaga. Ae tatau i le fomaʻi ona mataitu ma le faʻaeteete le togafitiga o togafitiga.

I isi tulaga uma, e faalagolago i le ata o le maʻi ma uiga o le tino.

Tafaoga faʻamalosi ma Analogs

Afai o le maʻi e le na o le maʻisuka, ona togafitiga lea e manaomia ai le tausiga faʻapitoa. E le mafai ona faʻafesoʻotaʻi uma vailaʻau faʻatasi ma isi, o nisi taimi o le faʻaaogaina faʻatasi o nisi fualaau oona e mafua ai le faʻasesega oa latou gaioiga.

O Januvia ua manatu saogalemu i lenei itu, talu ai ona o isi fualaau faasaina e leai sona aoga i ai.

O suiga laiti i lona aoga e mafai ona tupu ma le faʻaaogaina o lenei vailaʻau faʻatasi ma digoxin ma cyclosporine. Faʻalagolago i le faʻaogaina o nei suiga, ua filifilia le suʻega.

Talu ai o lenei vailaʻau e taugofie, e masani ona talosagaina tagata gasegase e tuʻuina atu ia i latou ni analogues taugofie.

Tagata filifilia e filifilia i latou mai auala nei:

Soo se fomaʻi e tatau ona faatonuina soʻo se tasi o nei vailaʻau pe a uma ona suʻe le tagata maʻi. A le o lea, o le atinaʻeina o faʻafitauli e mafai ona faʻaita. E taua foi le mulimuli i tulafono mo le fesiitaiga o se maʻi mai le tasi vailaau i le isi.

Le manatu o fomaʻi ma tagata gasegase

I le iloiloina e ala i iloiloga, e seasea ona faatonuina e fomai ia Januvia ona o le tau maualuga o le fualaau faasaina. Faatasi ai ma tagata maʻi, o le vailaʻau e le o lauiloa ona o le tau maualuga ma aʻafiaga.

Na ou tofia Januvius i ni nai taimi. O se vailaʻau lelei lea e maualalo ai le maualuga ole kulukose. Ae e taugata tele, ma e masani ona teenaina e gasegase. O i latou o loʻo tuʻuina atu e aunoa ma se totogi pe o se tau e sili ona lelei, e leʻo faamalieina i taimi uma, ona e iai a latou aʻafiaga. I le taimi nei, i se tulaga faifai pea, e na o le lua o aʻu tagata gasegase e faaaogaina lenei fualaau faasaina. Na te faʻamauina i latou nai lo isi vailaʻau.

Elena Dmitrievna, fomai

Faʻaaoga lenei fualaau faasaina pe a maeʻa suʻesuʻega auiliili. Ole faʻamaonia ole faʻamaonia e mafua ai le ogaoga o aʻafiaga, o gasegase e afaina i aʻafiaga, ma o le a leai se mea e maua. Ae oi latou o loʻo faʻaogaina le fofo e masani lava ona faamalieina i latou, latou te naʻo faitioga e uiga i le tau maualuga. Tagata taʻitoʻatasi.

Alexander Borisovich, fomai

Ou te lei aveina Januvia mo se taimi umi. O le vaifofo e lelei, o le sugar sa tumau le masani ma leai ni aʻafiaga. Ae o se taugata tele, ou te manaʻo ai i se faʻalautele taugofie.

I le taimi muamua sa ou manao e lafoai lenei fualaau faasaina. Sa mafatia aʻu i le le mautonu ma vaivaiga faifaipea ona o le leai o se moe. Sa toe foi mai le suu i le masani, ae sa ou lagona le le fiafia. Ona pasi ai lea - e manino lava e faʻaaogaina le tino. O nei mea uma e fetaui ma aʻu.

O le tau o Januvia e aʻafia i le faʻaogaina o le mea galue ma le numera o iunite i totonu o le afifi. Mo se pusa faʻatasi ma se fualaau o le Sitagliptin i le 100 mg (28 pcs.), E tatau ona e tuʻuina 2200-2700 ruʻu.

Tuua Lau Faamatalaga