Propolis mo le maʻisuka

  1. Faaputuputuina o laʻau felelei i luga o laau ma aoina mai meaʻai io latou vae.
  2. I totonu o le sulufaʻi, o popo faʻapolopolo faʻapitoa e aoina ai le lapisi resinous, faʻafefiloi ma le pollen ma le pa'ū.
  3. I laasaga taʻitasi o le galuega, o le faalilolilo o laʻau o paluga (o se oloa o le faʻapalaina o le fugalaau fugalaau e pi) e faʻaopoopo i le propolis i le lumanai.

O le mea e fiafia ai, o pi "GOST" e faatagaina le gaosia o le propolis o ituaiga e lua. I se tasi o ia mea, o le resins ma oloa o paluga e sili ona maualuga, i le isi, sili atu le pollen ma le solo. I le tulaga muamua, o meatotino o le oloa e aoga i tagata e sili atu le maualuga.

Aisea e manaomia ai

I pi, propolis o le tele o meafale. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e filifili le pi e matua lautele lava le taumafanafana, pe afai foi e fai se mumu i totonu ole sulu, o le a toe faaleleia e propolis. Po o se paluga o le propolis i le wax (i luga o vaega tele o galuega).

Plus propolis o loʻo maua ai le mama, tusa lava pe leai se mea na tupu, pe a faʻaumatia e siama siama soʻo se siama.

I le tulaga o tagata, o mea uma e sili atu ona ogaoga. Propolis o se oloa uiga ese o lona ituaiga, o loʻo i ai se siama faʻamalolo, faʻamaʻi faʻamaʻi ma le faʻamalosia o meatotino. Ua faʻaaoga e tagata lenei vailaau mo le fia afe tausaga talu mai anamua Aikupito.

  • O faʻamaʻi pipisi e iloa e matua faʻamaoni. Afai e le saʻo le faʻaaogaina o fualaau oona i se vasega le atoatoa, ona ola lea o microbes taitoatasi ma ua le mafai ona puipuia i fualaau oona. Ona o lenei mea, ua faamalosia ai tagata e fausia ni mea fou fou. Ae leai se siama e tasi na mafai ona fetuunai i le propolis, o se mea moni faasaienisi lea.
  • Ma se isi mea e sili atu: afai o le meli i le vevela e vave ona le aoga, ona faʻapipiʻiina lea, e tusa lava pe faʻapipiʻi mo sina taimi, o loʻo tumau pea ona lelei uma meatotino.
  • Manua, afaina, afaina, malosi malosi, siama, veinsose veins - o soʻo se tasi o nei tulaga e sili atu ona faigofie poʻo ua mou atu pe a faʻaaoga le propolis i togafitiga.

Propolis ma le maʻisuka

O le maʻi suka e faʻatasi ma le tele o faʻalavelave: faʻaitiitia le malosi o le tino, teteʻe vailaʻau, faʻafitauli i le galuega o fatuga ma isi gaʻo totonu. O Propolis e avea ma pule faʻatonutonu o metabolic processes o le a fesoasoani iinei. Ma o lona malosi faʻamalosia i luga o puipui o toto toto e mafai ona faʻagesegese pe faʻatuai le atinaʻe o le atherosclerosis.

Ae, o le propolis e le o se togafiti togafitiga e faʻaleagaina ai se faʻafitauli faʻapitoa. O le faʻamaʻi e matua le mafai ona togafitia, ae o le togafitiga maeʻaeʻa e mafai ai ona maua le maʻisuka e taʻitaʻia ai se olaga sologa lelei, e aunoa ma le tele o faʻafitauli. Propolis o le a fesoasoani tele, ae naʻo le faʻatasi ai ma fualaauʻai ma antipyretic fualaau ua faatonuina e fomaʻi.

Vaevaega Bioscan. Faʻafefea ona faʻaaogaina ma oa latou aoga aoga?

O a ituaiga ma ituaiga o maʻisuka o iai? Faitau atili i le vaega http://saydiabetu.net/vidy-i-tipy/

Faʻaaogaina ma Recipes

  1. Ave 20 g o le propolis ma le 80 ml o le ava malosi. Faʻaosooso 5-7 aso i totonu o se fagu malulu ua pupuʻu, lulu i aso uma, ona aʻafia ai lea.
  2. O le a vave ona alu le tinese vave pe afai e sefulu vaega o le ava malosi e ave i le tasi vaega o propolis, fefiloi, tuu i totonu o se vai malulu vai ma vevela i le 40 ° C. Faʻamalosi mo le tele o itula, masani ona lulu.
  3. 100 ava malosi + 30 g o propolis e taofi ai aso e lima i se fagu pogisa. Lulu mo le 10-15 minute i aso uma.

Faʻalogo: propolis e tatau ona nutimomoia. E faigata tele lenei mea.

O le auala sili lava o le tetee atu i mea masani i totonu o le pusaaisa, ona vave faʻafefiloi pe olo i se samala. Na o ni nai vaega laiti o le a mafai ai ona saunia se tincture atoatoa.

O afea ma pe aisea e leai

O aʻafiaga o le faʻaaogaina o le propolis e leʻi suʻesuʻeina pe afai o le tagata maʻi e iai fatu fatu fatu, pancreatitis, ma le leaga o le ate. O le faʻaaogaina o le propolis i le gums ma le faʻasolosolo o maʻi i mea e masani ai e iai se aafiaga faʻaleagaina.

O le a le maʻisuka phosphate ma aisea e maua ai i tamaiti? Faitau atili i lenei tusiga.

O fea e faʻatau ai le propolis?

O le lauiloa o lenei oloa o le mafai lea ona e faʻatau fualaau faʻataʻitaʻi i soo se mea. I falemaʻi, i totonu o fale faʻapitoa ma oloa gaosiga o le beekeeping, e ala i le Initaneti i nofoaga o "meli", faapea foʻi ma uo a tagata tausi pipi. O se faʻatauga lelei e mafai ona faia i ni meaʻai faapitoa i pipi, faʻaaliga.

O le matafaioi tele i le filifilia o propolis e taʻalo i le talaaga a le tagata faatau. E faigata ona e malamalama i le oloa oe lava, ae e toatele tagata e fia faʻatau se mea sese. Aua le faʻatau faʻatau faʻatau i luga o maketi, mai i tagata tagata, i faʻalapotopotoga faʻapitoa.

Tuua Lau Faamatalaga