Fualaau faʻasaina: faatonuga mo le faʻaaogaina

Faailoaina o igoa o fualaau faasaina: Faʻatonu

Samoa International Nonproprietary Name: -

Faiga o foliga: lozenges

Mea aoga: fomaʻi i le vaega C-pito o le β-subunit o le inisalini receptor ua maeʻa faamamaina, auupega i le endothelial NO synthase ua mama mama

Pharmacotherapeutic group: hypoglycemic ma isi auala i faʻapotopotoga

Faʻaaogaina o vailaʻau faʻatau:

O meaola i le vaega C-termite o le β-subunit e ala i le faʻaaogaina o le eletise eletise e faʻalauteleina ai le inisalini receptor, faʻateleina lona lagona i maʻi uma e lua ma inisalini, lea e tuʻuina mai ma le faʻamalosia o le metabolism o le kulukose-faalagolago le kulukose. O le i ai o se faʻaaogaina o le vailaau oona i le β-subunit ua faʻataʻitaʻiina (o le faʻaitiitia o le anapogi glycemia e 0.7-1.4 mmol / L), aʻo le faaumiumi le faʻaogaina e le o faʻatasi ma le atinaʻega o aʻafiaga e pei ole hypoglycemia, acidosis, mea mamafa, hemostasis ma Hematopoiesis. O faʻasologa i le endothelial NO synthase faʻalauteleina le gaioiga o le endothelial NO synthase, lea o loʻo faʻatasi ma se faʻaopoopoga i le mea o le NO, lea ei ai le endothelioprotective aafiaga, fesoasoani e faʻaitiitia le faʻafoʻi o le tino, faʻaitiitia le spasm vascular, faʻasaʻo le toto maualuga ma faʻaleleia le microcirculation lautele. O faʻasologa i le endothelial NO synthase ua i ai se uiga faʻapitoa i le mafaufau faʻapitoa i foliga o le le mautonu, anti-asthenic, aafiaga o le faʻamalosia o vegetative. I le tuufaatasia o le vaega o le fualaau faasaina Subetta, o le aʻafiaga o le inisalini e mataʻituina ona o le faʻaogaina ole NO-faʻalagolago i le faʻaaogaina o le faailoilo o le inisalini mai le insulin respirator, lea e mafai ai ona faʻaleleia le aoga o togafitiga insulin, faʻamautu ai metotia e faʻaaogaina ma faaititia ai aʻafiaga o aʻafiaga. Ole fualaau faasaina e faʻaititia ai le ogaoga o faʻafitauli o le maʻisuka: faʻafitauli o le cardiovascular, neuropathies, nephropathies.

Faailoga mo le faʻaaogaina:

I le avea ai o se vaega o togafitiga faʻapitoa o tagata gasegase e maua i le maʻisuka i le i ai o le faʻamalosia o le inisalini.

Contraindications:

Faʻateleina le lagona o tagata taʻitoʻatasi i vaega o le vailaʻau.

Faʻamatalaga ma pulega:

Totonu. I le tasi taimi - 1 le papa (taofi le gutu seia maeʻa atoa, ae le o taimi o taumafataga). O le laulau e tatau ona teu i totonu o le gutu e aunoa ma le foloina seia maeʻa. O le taimi o le faʻatagaina e faʻatonuina e le fomaʻi ma e mafai ona fesuiaʻi mai le 2 i le 4 taimi / aso - e fuafua i le tikeri ole taui ole maʻisuka.

Itū taua:

Malosiaga talafeagai o le faateleina o le lagona o tagata taitoatasi i vaega o le vailaʻau.

Fesootaiga ma isi fualaau faasaina:

E leʻi lipotia mai mataupu o le le faʻatauvaʻaina ma isi vailaʻau.

Aso faʻauma: 3 tausaga

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga: luga o le fata

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Ole vailaʻau e maua i le faʻaogaina o mea e faʻaaogaina: faʻalanulaso paʻu, mai le paepae paepae ma le paʻepaʻe, ma le notch ma le pa, i le itu ma le vaeluaga o le tusi MATERIA MEDICA, i le isi itu - SUBETTA (20 pcs. 1, 2 po o 5 ato ma faatonuga mo le faʻaaoga Subetta).

1 papalama e aofia ai:

  • (0.006 g, popo i le endothelial NO (oxide nitric) synthase mafutaga faamama - 0.006 g (o le faʻafefiloi o tolu vaiinu malosi o le ava malosi o mea taitasi ua faʻaaogaina e faʻaaoga i le isomalt. 100 12, 100 30, 100 200 taimi),
  • vaega o ausilali: isomalt, magnesium stearate, crospovidone.

Pharmacodynamics

Subetta o se vailaʻau faʻapitoa o le hypoglycemic e faʻamoemoe mo le aofia ai i togafitiga faʻapitoa o tagata gasegase e maua i le maʻisuka i le i ai o le faʻamalosia o le inisalini. O le faiga o le gaioiga o le vailaau e mafua ona o le aʻafiaga o le aʻafiaga o le tele o siaki i insulin, lea e tupu ona o le leai o se faʻapitoa o le faʻaaogaina o le faʻaliliuga o le intracellular mai le insulin resptor. O lenei mea e mafua ai le faʻaleleia o le aoga o togafitiga o le inisalini, fesoasoani e faʻamautinoa ai le faʻaaogaina o tui, ma faʻaitiitia ai le ono mafai ona aʻafia ai aʻafiaga.

E ala mai i le faʻaaogaina o le faʻaogaina o mea faʻaleagaina, o mea faʻapipiʻi i le vaega C-termini o le beta o loʻo faʻaalia ai le inisalini receptor, lea e faʻapupulaina ai lona lagona i maʻi oona ma tuiina ai le inisalini ma faʻamalosia ai le metabolism o le kulukose e faalagolago i le insulin.

O meaola i le vaega o le beta o loʻo i ai se aafiaga faʻapitoa o le hypoglycem (pe a ave i luga o se manava gaogao, e i ai le faʻaititia i le maualuga o le glycemia e 0.7-1.4 mmol / L). O le latou taimi umi e le o faʻatasi ma le atinaʻeina o aʻafiaga i le itu o le hypoglycemia, acidosis, o le hemostasis le atoatoa ma le toto, ma le mamafa o le tino.

O le aʻafiaga o faʻamaʻi i le endothelial NO synthase e mafua ai le faateleina i le gaoioiga o le endothelial NO synthase ma le mea o le NO, lea ei ai le endothelioprotective aafiaga. E i ai le faaitiitia o le gasegase o le tino, o le faaitiitia o le toto, o le maualuga o le toto maualuga o le tulaga masani, e faaleleia atili le microcirculation lautele. E le gata i lea, o auupega i le endothelial NO synthase ua i ai se uiga lelei o le mafaufau, lea e faaalia i aafiaga e pei o le popolevale, anti-asthenic, ma le vegetative e faamautuina.

Faʻasalaga o le tagofia o fualaau faasaina, o le ogaoga o faʻafitauli o le maʻisuka ua faʻaititia: maʻi le cardiovascular, nephropathy, neuropathy.

Subetta, faatonuga mo le faʻaogaina: metotia ma metotia

O fualaau laʻau o loʻo gaosia i le tautala, e le foloina atoa, ae taofi i le gutu seia maeʻa uma. I taimi o taumafataga, e le tatau ona ave le vailaʻau.

Lagolagosua fautuaina: 1 pc. 2-4 taimi i le aso. Ua faatulaga e le fomaʻi le tele o le ulufale i le tagata lava ia, ma mafaufau i le maualuga o le taui mo le maʻisuka.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O le vailaau e faia i le tulaga o lozenges. O latou palaniki, lafola, paʻepaʻe. E i ai le laina vaeluaina i le tasi itu. I totonu o poloka pusa e 20 papa. I totonu o se pepa palota e mafai ona maua mai le 1 i le 5 pusa ma faatonuga mo le faʻaoga.

1 papalama e aofia ai le 0.006 g o le elemene galue. O tagata e maua ai le: magnesium stearate, isomalt, crospovidone.

Faʻataʻitaʻiga

O se fomaʻi faʻapitoa e iai se aafiaga o le hypoglycemic. Ua faamoemoe mo togafitiga o le maʻisuka ma le atinaʻeina o le malosi o le tino i le inisalini. O fualaau faasaina e iai le synergism e tusa ai ma suauu tuai o le insulin. I le taimi lava e tasi, o le aoga o le togafitiga o le inisalini e faʻateleina, ma le faʻaititia o aʻafiaga o faʻafitauli.

O le mea o loʻo aʻafia ai o faʻalavelave faʻapitoa ia i le vaega C-faʻailoga o le vaega beta o le inisalini receptor + antibodies i le endothelial NO synthase.

Faʻaaogāina e auala atu i le faʻaogaina o le faʻamalosia o le tui (antibodies) e amata ona faʻaalia lelei ai le inisalini o faʻamaumauga. O le mea lea, o le lagona lelei i vaega e taʻitaʻia ai le gaosiga o le kulukose o le insulin.

Pe a faʻaaogaina le vailaau, o le a faʻaitiitia le faʻafoʻiina o le tino. O le lamatiaga o le atinaʻeina o spasms o puipui lapisi, ua faʻaitiitia, o faʻamaoniga o le mamafa o le toto e faʻapitoa. O le malosi lea o le fualaau faasaina.

Pe a faʻaaogaina le vailaau, o le a faʻaitiitia le faʻafoʻiina o le tino.

O isi tagata e fesoasoani i le atinaʻeina o faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻafefe o popolega, i se faʻaopoopoga, faʻamautuina le gaioiga o le autonomy system. O le aʻafiaga o faʻafitauli o faʻamaʻi o le suka i le ituaiga o pathologies cardiovascular, neuropathies ma nephropathies ua matua faʻaitiitia.

Ma le faʻaeteete

E tatau ona faʻaeteete i tagata matutua ma tamaiti. I tamaiti, o le puipuiga o loʻo vaivai pea, e le o faʻamalosia atoatoa. E le mafai ona gaosia lelei meaola, o lona uiga, o le vailaʻau o loʻo faʻamaonia i ni vaega laiti ma naʻo le tausia o se tulaga masani i taimi o togafitiga autu.

O loʻo tuʻuina atu i le tagata maʻi maua le maʻisuka, lea e faʻaalia ai le faʻamalosia o le inisalini.

O tagata matutua e maualuga le lamatiaga o le loto ma faʻafitauli faʻapitoa. Afai o le aotelega o fuainumera o le soifua maloloina e suia mo le leaga, ua faalēaogāina le vailaʻau.

E tatau foi ona faʻaalia le faʻaeteete i luma o se talaʻaga o maʻi faʻasolosolo o gaʻo ma le ate. I lenei tulaga, e tatau ona e fetuʻunaʻi le metotia e faʻavae i le tulaga lautele o le soifua maloloina o tagata.

Faiga faʻavae, afifiina ma le tuʻuina atu o fualaau faasaina

O loʻo maua le subetta i le ituaiga o laumei, lea ua faia mo le toe faʻafoʻi i le vavagana o le tautala. O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai ituaiga e lua o siama: i le fasi vaega o insulin resptors ma endothelial synthase. O vailaau faʻasaina o loʻo tuʻuina i totonu o se pusa kata o luasefulu lua, faatasi ai ma faatonuga mo le faʻaaoga Subetta. E mafai ona e faʻatau Subetta e ala i le faʻaulu. O le tau maualalo e eseese i totonu o Rusia.

Faʻatasi ma le maʻisuka

O le faʻatulagaga o fuataga e faʻatatau i le mamafa o maʻi, ma i tamaiti, o le mamafa o le tino e amanaʻiaina. Afai e leai se faʻailogaina ma mea faʻateleina, e fautuaina e ave le 1 laulau 3 taimi i le aso. Ole numera o laʻau i le aso e faalagolago i le tikeri ole taui ole maʻisuka ma faʻapitoa ile tagata maʻi.

Faʻaiʻuga Subetta

O le vailaʻau e lelei le faʻafeiloaʻiina e vaega uma o gasegase. Ae i nisi tulaga, o aʻafiaga leaga e mafai ona tupu:

  • fomaʻi faʻafitauli
  • hypersensitivity i vaega,
  • faʻamaʻi pipisi i le foliga o le paʻu o le paʻu ma le tosoina.

O nei aʻafiaga uma lava e tatau ona alu faʻatasi ma i latou lava pe a uma le tolopoina o vailaʻau. Afai e le tupu lenei mea, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.


Aveina o le Subetta e mafai ona mafua ai faʻafitauli o le dyspeptic.O le ave o le Subetta e mafai ona mafua ai le atinaʻeina o le gasegase ile vaega.
Afai o aʻafiaga o le aʻafiaga e le alu ese pe a maeʻa le faʻamalo, ona sili atu lea ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Le tuufaatasiga o fualaau

O le vailaʻau faʻapitoa e aofia ai vaega:

  • gaioiga: faʻamaʻi-tino i le vaega C-pito o le β-subunit o le inisalini receptor ma le endothelial NO synthase,
  • ausilali: isomalt, crospovidone, magnesium stearate.

O vailaʻau faʻapitoa e maua i le laulau. I le tasi itu o le laulau o le igoa MATERIA MEDICA, i le isi - SUBETTA.

Pharmacodynamic properties

O le vaega muamua o mea faʻamaʻi e ala i le faʻaogaina o le gasegase e maua mai ai le inisalini (IR), faʻaleleia ana fegalegaleaiga faʻatasi ai ma inisalini ma inisalini tui. O lenei gaioiga e faʻaalia mai e ala i le faʻaosoina o le kulukose o le kulukose e faalagolago i le insulin.

O suʻesuʻega ua faʻaalia ai o faʻamaʻi faʻamaʻi i le β-subunit o loʻo i ai se mea faʻaleagaina o le hypoglycemic. E ui lava i lenei mea, ae le o faaosofia e Subetta le tupuga o:

  • hypoglycemia,
  • acidosis
  • tupe mama
  • malfunctions o le hemostasis ma le faagasologa hematopoietic.

Faafetai i auupega i NO synthase, o le gaoioiga o le alualu i luma mulimuli. E tuʻuina atu lenei faʻatasi ma se faʻaopoopoga i le faʻamasinoga ole NO, lea e mafai ona:

  • i ai le aʻafiaga o le puipuiga,
  • faaitiitia le talileleia o le tino,
  • faaitiitia le vasa masima,
  • Faʻasalalau le mamafa i maʻa,
  • faaleleia le microcirculation lautele.

E le gata i lea, o nei auupega o loʻo faʻaalia i se uiga faʻapitoa o le mafaufau, lea ei ai le aʻafiaga o le popole, anti-asthenic ma vegetative.

Faʻatonuga "Subetta" ei ai lona aʻafiaga i le malamalamaga o le inisalini i ni sela tuai. O le mafuaʻaga o lenei faʻafitauli o le leai o se faʻamatalaga NO-faʻalagolago i le intracellular transduction o le faailo na auina mai e le IR. E aʻafia ai le togafitiga o le inisalini, faʻamautuina le fua o le vailaau faʻasaina ma faʻaitiitia ai le ono mafai ona aʻafia ai aʻafiaga.

Faʻafetai i Subetta, o le malosi o faʻaaliga o faʻamaʻi ua mafua ona o le maʻisuka ua faʻaitiitia. E aofia ai:

  • Faʻaleagaina CCC
  • neuropathy (faaleagaina ile NS NS),
  • nephropathy (fatu fatu fatu).

Faatulagaga o fuataga, aafiaga o le sologa lelei

Faʻataʻitaʻiga faʻapitoa na faia mo le faʻaogaina faʻafofoga. E tasi le capsule ua mamanuina mo le tasi fualaau. E tatau ona tuu i totonu o le pusa tuʻu ma faʻatali seia maeʻa. E tatau ona ave muamua muamua pe a uma ona 'ai meaai.

Ole tele o le faʻaaogaina o kapula e fuafuaina e le fomaʻi o loʻo faʻatatau i faʻamaumauga a le tagata lava ia ma le mamafa o le vasega o le maʻisuka. I le avea ai o se tulafono, o le gafa faatagaina e 2-4 capsules.

O mea e le masani ai e seasea tupu. E faʻaalia i latou i le le atoatoa o le mafaufau, lea e faʻaosofia ai mea e maua ai le Subetta.

Sauniuniga saogalemu

O vailaʻau faʻapitoa e le afaina ai le gasegase o le tagata maʻi e pulea ai soʻo se metotia, ma le gafatia e taulai atu i le foia o faafitauli faʻalavelave.

I le taimi nei, e leai se Subetta e sui i luga o le maketi.

O le tau o le afifiina O le numera 100 e ese mai i totonu o le ruuna e 300.

E ui lava i le mea moni o Subetta ei ai se lisi itiiti o faʻasalaga ma e leai ni a latou iloiloga le lelei, e le mafai ona faʻaaogaina e avea ma fualaau.

Tosiga ma le pulega

O le fualaau faasaina e faia faalelagona. O le laulau e tuʻuina i totonu o le pupuʻu, ma o loʻo i ai seia oʻo ina faʻamavae atoa. O le suʻi, vaevaeina i vaega poʻo le foloina o vailaʻau uma e faʻasaina. O le vailaʻau e ave e tusa lava pe o le a le taumafataga. O le umi o le mauaina ma le faʻamatalaga o le togafitiga o loʻo faʻatulagaina e le fomaʻi.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

E leai se faʻalagolago i le faʻamalamalamaina e le vailaʻau le puipui o le placental ma le susu o susu. O le mea lea, o faʻataʻitaʻiga e faʻamaonia pe afai o le a sili atu le aoga i le tina nai lo le ono afaina ai le fetus.

E le fautuaina le gafa mo tamaiti ei lalo o le tolu tausaga.

Faʻatoʻilaloina Subetta

O le faʻaalia o faʻamaoniga o le maualuga e mafai ona na o mataupu lava e ave faʻafuaseʻi ai e le tagata maʻi nisi o laumei i le taimi. I lenei tulaga, o foliga vaaia o le gasea ma le vailaina, manava manava, faapea foi ma isi faaletonu o le fualaau oona. Talu ai ona o le faʻamalosia o le faʻamalosia, o le aveina o nisi Subetta tablets i le taimi e tasi e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻaitiitia o le toto, lea e matautia mo tagata matutua.

O togafitiga ua na o se faailoga. I le oona malosi, o le togafitiga o le fetogi o le tino e faia. E le aoga le hemodialysis, talu ai e leai se faʻamatalaga i le metabolism o le vailaau faʻasaina i le ate.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

E leai lava se faʻalagolago i le faʻaogaina o vailaʻau faʻatasi ma isi fualaau. Ae e le fautuaina e ave fuamini ma isi vailaau e faʻamalo ai le maʻisuka. E le gata i lea, e le manaʻomia foi le tuʻufaʻatasia ma fualaau faasaina mo le togafitiga o le oona, e fai ma faʻataʻitaʻiga ma le Faʻailogaina.

Ava malosi

E le mafai ona tuʻufaʻatasia le faʻaaogaina o meaʻai e inu ava malosi. Faatasi ai ma lenei tuufaatasiga, o faailoga o le inupia e mafai ona faateleina, ma le aoga o le faaaogaina o fualaau faasaina ua faaitiitia.

Subetta e leai ni analogues i le mea galue. E na o mea e sui ai fualaau e toetoe lava tutusa tutusa ma le hypoglycemic effect.

E le fautuaina e ave ni vailaʻau ma isi vailaau e faʻaitiitia ai le maʻisuka.

Aso faʻauma

E 3 tausaga mai le aso o le gaosiga, lea e tatau ona faʻaalia i luga o le uluai afifiina.

O le faʻaalia o faʻamaoniga o le maualuga e mafai ona na o mataupu lava e ave faʻafuaseʻi ai e le tagata maʻi nisi o laumei i le taimi.

Faʻamatalaga e uiga i Subetta

Talu ai o lenei vailaʻau e masani ona faʻaaogaina e vaega eseese o tagata gasegase, e mafai ona e maua le tele o iloiloga e uiga i ai, e le gata na faia e tagata tomai faapitoa, ae o tagata maʻi foi. E le gata i lea, o le vailaʻau e fesoasoani e faʻaititia le mamafa ma tausia i tulaga masani e ala i le faʻaitiitia o le kulukose o le toto.

Roma, 47 tausaga, endocrinologist, St. Petersburg: "E masani ona ou faatonuina se vaifofo mo aʻu maʻi. E leai ni tagata e le faamalieina i lona aafiaga i laʻu aga masani. O le mea lea, e fautuaina e aua le misia le fualaau ma inu le vailaau manino mo le faamoemoe ua faamoemoeina. "

Georgy, 53 tausaga le matua, endocrinologist, Saratov: "O aso nei o le a avea pea lenei vailaau ma mea e sili ona lauiloa. "maualuga o le suka o le toto, o aʻafiaga e toetoe lava a le tupu. E le mafai ona maua ni analogs mo le mea o loʻo galue ai, o nisi tulaga e tatau ai ona faʻamaonia isi vailaʻau oona."

O fualaau oona e pei o le hypoglycemic O a fualaau mo le maʻisuka?

Olga, 43 tausaga, Moscou: "Na ou maua i le maʻisuka mo se taimi umi, na togafitia ai au i le inisalini. Faʻatonuga: I le fai mai ua faamalieina aʻu o le leai o se tala. O le aoga o vailaau e sili ona lelei. Ua faaleleia le tulaga lautele.

O lenei e te le tau tu i le laina mo vailaau, e mafai ona e ave 3 taimi i aso pati ma lagona lelei. Ou te leʻi lagona ni aʻafiaga. E le gata i lea, e solo lelei lava lapalapa, e leai se tofo le lelei ma manogi. Latou te taugofie, e mafai ona e gafatia ia togafitiga. "

Vladislav, 57 tausaga le matua, Rostov-on-Don: "E le mafai ona togafitia au ma Subetta. Muamua, ona o faafitauli o le mafaufau, e masani ona galo ia te au ona ave ni fualaau. Ona o lenei mea, na ou lagona ai le leaga. Na lapatai mai le fomai e sili atu le aua le tuufaatasia lenei vailaau. ma isi vailaau faʻasaina mo le maʻisuka. I le aluga o taimi, ua aliali mai i luga o le paʻu le paʻu o le tino. Na atili malosi le tulaga lautele o le soifua maloloina.

Na alu mea uma ina ua sui le vailaʻau ma le isi. Na faamatala mai e le fomai lenei uiga o loʻu tino e ala i le mea moni na amataina se allergy i vaega o le vailaʻau. E le talafeagai lenei togafitiga. "

E tatau ona faʻaeteete i tagata matutua.

Anna, 22 tausaga, St. Petersburg: "Ua ou mafatia i le maʻisuka talu ona ou laitiiti. O le mea lea, ao avea au ma se talavou, ona o suiga o hormonal, na vave ai ona ou mamafa le mamafa. Na faatonuina e fomai ni vailaau eseese mo le mamafa o le mamafa, ae leai se mea na fesoasoani.

Ona fautuaina lea e se polofesa ia le Subetta tablets. Na ia finau e faapea o vailaau na fuafuaina e tausisia ai le masani e le gata o le suka, ae faapena foi le mamafa. I le taimi muamua, ou te leʻi lagona se faʻaleagaina, sei vagana ai le suia o togafitiga insulin. Ae ina ua mavae le 2 vaiaso, na amata ona paʻu le mamafa. Na faatonuina e le fomai se meaai faapitoa ma le malosi faaletino. O lenei ou te mulimuli i fautuaga uma, ou te lagona le lelei ma le soifua maloloina. "

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

I Moscow, Subetta o loʻo teuina i lalo o tulaga lelei. O le puleaina o le vevela o le luasefululima tikeri, o le maualuga o le toʻasaga e fitu sefulu pasene. Taumamao mai le aapa atu o tamaiti ma faʻaalia i le susulu o le la. O le ola i totonu o le uluai afifiina e tolu sefulu ono masina. A maeʻa le aso e muta ai, e tatau ona lafoaʻi vailaʻau, ona o le mea galue malosi e leiloa lona tau.

Laisene o vailaau mo togafitiga LO-77-02-010329 na tusia i le aso 18 o Iuni, 2019

Tuua Lau Faamatalaga