O le fualaau faasaina o Andipal e siitia pe maualalo ai le mamafa o le toto - tuufaatasiga, faiga o gaioiga, faailoga ma le faalumaina

E tasi le api e aofia ai le 0.25 g metamizole sodium(tala), 0.02 g bendazole0.02 g papaverine hydrochloride ma le 0.02 g phenobarbital.

Andipal tablets e aofia ai foi vaega o fesoasoani (talc, masini pateta, mea o le stearic acid, stearate calcium).

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O se vailaʻau tuʻufaʻatasia lea ei ai le vasodilating, analgesic ma le analgesic. Lelei antispasmodic, lea e mafua ai le faʻaaogaina o Andipal mai le mamafa.

Vaega ometamizole sodium faʻaitiitia le vevela o le tino ma anesthetizes. I le taimi lava i le gastrointestinal tract, o le tino e lelei ma vave ona faʻaaogaina ma poloka le faiga o prostaglandins mai le arachidonic acid, faʻalauteleina le tulaga o le lagona o nofoaga o tiga i totonu vavalo.

Papaverine hydrochloride e faʻaitiitia ai toto toto (faʻaitiitia le maualuga o le kesi i totonu o sela) o loʻo i luga o le itu ma faʻaitiitia le atoa o le muso o muso mumu o le tino o totoga o totonu.

Bendazole - antispasmodic, faʻafefe toto toto, faʻalauteleina le taulaʻau, toe faʻafoʻisia ai aʻa i luga ole itu.

Phenobarbital e faʻaalia ai lona malosi, faʻaleleia le aafiaga o isi vaega o le vailaʻau.

Faʻaaliga Andipal. O le a le mea e fesoasoani?

Andipal tablets, o a mai latou?

  • Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina migraines ituaiga eseese.
  • Paʻu e fesootaʻi ma vaʻaia o vaʻa o le faiʻai o le ulu.
  • E fesoasoani le vailaau i le tiga ona o sulu o musele maliepoʻototoga i totonu ole vaega o meaʻai.
  • I ni foliga malu toto maualuga e mafai ona faʻaaogaina e avea o ni fualaau mamafa.

O le a le mamafa o le vailaʻau mo? At muamua poʻo maualuga maualuga maualuga E mafai ona aveese mai Iipalmaualuga maualuga.

Contraindications

  • O le faateleina o le lagona lelei i fuainumera o fualaau faasaina (aemaise lava pyrazolone).
  • Faatasi ai ma le le lava o le glucose-6-phosphate dehydrogenase, eseese faʻamaʻi toto, porphyria.
  • Faʻaleagaina tele o le gaioiga o le fatu ma le ate, tachyarrhythmia, angina pectoris, faʻalavelave faʻamaʻi.

O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ua solia mo tamaiti ei lalo o le 8 tausaga, i le vaitaimi lactation.

Faatonuga mo le faʻaogaina o Andipal (metotia ma metotia)

Faʻafefea ona faʻaaoga le fualaau faasaina? Totonu. E tatau i tagata matutua ona ave 1-2 laasaga 2-3 taimi i le aso. O le atoaga o togafitiga e tatau ona faia i le 7-10 aso.

Ae e te leʻi inu i vailaʻau, faʻafesoʻotai lau fomaʻi. O le togafitiga e tatau ona faʻatulagaina e se tagata tomai faapitoa, faʻalagolago i le natura o le maʻi ma lona ala. E le fautuaina e ave le vailaʻau mo le silia ma le 10 aso.

E faʻapefea ona ave ma le mamafa? Faʻafefea e Andipal ona faʻateleina le mamafa poʻo le maualalo?

O le fualaau faasaina e galue faʻamaoniafaʻaaogaina i luga o le mamafa. E le mafai ona faʻaaoga pe a manatu faʻapitoa, e mafai ona oʻo atu ai i suiga leaga i le faiʻai.

Fegalegaleaiga

O le faʻaaogaina o astringents, mea e teu ai meaola, faʻamalosia o le carbon, faʻaitiitia le faʻamalamalamaina i totonu o le vaega o meaʻai.

Pe a tuufaatasia ma isi antispasmodics ma taufaasese o le malosi o aafiaga o le fualaau faasaina ua faaleleia. O loʻo tulaʻi hypoglycemic gaoioiga o fualaau faasaina maʻisuka. Faʻaleleia le gaioiga glucocorticosteroids, indomethacin ma ethanol. Faʻaitiitia le maualuga cyclosporine i totonu o le toto.

Inductors microzyal enzymes ate (siaki, phenylbutazone), analeptics (camphor, cordiamine), sui soʻo (eleutherococcus, root ginseng) faʻaitiitia le aoga o fualaau faasaina.

Faatonuga faapitoa

Faatasi ai ma le faaumiumi o le faaaogaina o Andipal, e tatau ona mataituina le ata atoa o le toto toto.

E fautuaina ia faʻaeteete ma mataala pe a galue i auala, ona o le fualaau faasaina e afaina ai le suigatali o tali.

Pe faʻaitiitia pe faʻaitiitia le faʻaitiitia o le toto? Faʻaitiitia.

O le a le mamafa e tatau ona ou ave ia Andipal? Ma le toto maualuga. Faaaoga le Andipal e avea o se vailaau mo le mamafa e tatau ona uma ona feutagai ma se fomaʻi.

O le a le Andipal

Andipal o le kulupu o vailaʻau tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia ai meatotino o se antispasmodic, analgesic, sedative, vasodilator fualaau faasaina. E avea o se meafaigaluega lelei mo le togafitiga vave o le maualuga o le toto maualuga, e faaitiitia ai le mamafa ona o le tiga o le tiga, malolo o puipui o toto toto. Andipal mo le aʻafiaga o loʻo avanoa i papae paʻepaʻe poʻo samasama, o pusa taitasi e aofia ai ni nai paʻu o le 10, 20, 30 fasi vaega.

Andepal pe faʻaitiitia pe faʻaitiitia le mamafa

O le faʻavae o le vailaau faʻasaina e aofia ai vaega e fa e faʻapipiʻi le tasi i le isi. A maeʻa ona faʻaaogaina vailaʻau e tusa ai ma faatonuga, o le maualuga o le calcium i totonu o siaki e faʻaitiitia, vaʻavaʻa ai vaa, e mou atu le leo, o le a faʻaitiitia le mamafa, o le mea lea e manatu fomaʻi o Andipal e avea ma fofo lelei mo le maualuga o le toto. I le faaopoopo atu ile aafiaga o le hypotonic, o mea maʻaleʻale o loʻo i ai ni faʻagutugutu ma ni mea totoa.

O le vailaʻau e faʻasaʻo ai faʻamaʻi pipisi o loʻo maua i foliga o le maʻi tigaina ma le fatu, faʻafaigofie le tulaga lautele o le maʻi. Ae ui i lea, o Andipal e le o se vailaʻau faʻasaʻo faʻaaogaina mo togafitiga ma le puipuia o faʻamaʻi fatu cardiovascular. O le meafaigaluega naʻo le faʻaitiitia o faʻamaʻi tiga e aʻafia ai i se faʻalavelave maualuga.

Faatonuga a Andipal

E tusa ai ma le faʻamatalaga i le radar (resitala o vailaau) E le fetaui lelei Andipal mo faʻalapotopotoga uma o tagata gasegase, o le mea lea, ao le i aveina, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ma se auiliiliga auiliili o faatonuga, lea e taʻu mai ai le saʻo. I nisi tulaga, o le vailaʻau e le talafeagai ma le maualuga o le toto maualuga, e le fautuaina e ave lau vailaʻau e aunoa ma se isi suʻesuʻega faafomaʻi.

Ina ia malamalama i le auala e galue ai vailaʻau, e tatau ona e suʻeina le mea o loʻo aofia ai. O le tasi papalama a Andipal e aofia ai mea autu e 4:

  • phenobarbital - 0.02 g,
  • papaverine hydrochloride - 0.02 g,
  • bendazole - 0.02 g,
  • sodium metamizole po o talafaʻatau - 0.25 g.

I le faaopoopo atu ia i latou, o le sauniuniga e aofia ai vaega o fesoasoani e le aafia ai mea tau vailaau:

  • talisa paʻu
  • calioum stearate
  • pateta pateta
  • vailaʻau vaʻa.

O mea aoga uma a Andipal e taua tele, e faʻatino ai lona gaioiga ma maua ai le manaʻoga:

  1. Metamizole sodium, e pei o le tala, o le faavae o le fualaau faasaina. E vave lava ona faʻanoanoa le tiga o le ulu e faʻalavelave ai se tagata ua maualuga lona toto.
  2. Papaverine hydrochloride e mafai ona faʻaitiitia ai le tiga o le toto toto, faʻaitiitia le fua o le fatu. O le vailaʻau o loʻo faʻaalia mo le faʻaaogaina e tagata mamaʻi e pei o se antispasmodic.
  3. Bendazole poʻo le dibazole e avea o se vasodilator ma le mafu, ae ese mai isi vaega, e le mafai ona afaina ai le toto.
  4. O le Phenobarbital e i ai sona aʻafiaga taua. E fesoasoani e faʻamalolo ai le maʻi popole o le tagata maʻi, lea e mafua mai i le maualuga o le toto.

Faʻaiʻuga

Ina ia aloese mai aʻafiaga, e tatau ona e faitauina ma le faʻaeteete faatonuga i le auala e ave ai Andipal i le mamafa ma pe o le a le fua e faʻaaoga. Afai e te le amanaiaina le faʻasaʻoina pe le saʻo le fuaina o le aofaʻi o fualaau faasaina, ona mafai lea ona e maua se mea e sili atu. O se itu o le faʻaaogaina sese o Andipal ua faʻaalia o:

  • conjunctivitis
  • malosi
  • Quincke le edema,
  • urticaria
  • moe
  • uila mumu
  • lapisi
  • taʻavale
  • mamafa mamafa.

Auala e ave ai Andipal ma le toto maualuga

Afai e le sili atu i le 160 iunite o le maualuga o le mamafa o faitauga o le tonometa, e faʻaaogaina Andipal o se faʻalavelave faʻafuaseʻi e faʻamalo ai le tiga o le ulu ma maua ai se faʻamalosiaga. O se tagata matua o le atunuʻu o le 1-2 laulau faʻatasi, lea e tatau ona onā pe a uma ona 'ai. Mo le faʻaitiitia o le faʻasolosolo, o le laulau e 3 taimi / aso mo le vaiaso.

Analogs a Andipal

O vailaʻau o loʻo faʻavae i vaega tutusa e aofia ai analogues a Andipal. I mataupu pe a le talafeagai lenei fofo mo le faaitiitia o le mamafa, o isi sooupu ua faatonuina. I le i ai o mea taua ma meatotino, o nei vailaʻau e iai feeseeseaiga i le tau ma le faʻasalaga, o lea ua matuā faʻamautinoa lava i luga o le fautuaga a le fomaʻi. O mea sili mo Andipal o:

  • Kapoten,
  • Captopril
  • Filifilia
  • Leodibaverine,
  • Unispaz
  • Urolesan malosi.

Tau mo Andipal

O lenei fualaau o se fualaau taugofie. O le eseesega i le tau mo Andipal e aofia ai le faʻamalolo, le numera o laupepa i totonu o pusa, gaosi oloa, o loʻo faʻatau atu. I St. Petersburg, Moscou, e mafai ona e faʻatau taugofie i le falemaʻi mo le faʻatauga poʻo le faʻatonuina e ala i se faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi o loʻo faʻatauina ai le tau o faʻatau, faʻatulagaina le tuʻuina atu e meli.

Andipal: faatonuga mo le faʻaaoga i luga o le mamafa

O le faʻatauina o Andipal i luga o fautuaga a uo poʻo fautuaga a tagata vailaau mo togafitiga e matua le saogalemu. O nisi e faatatau i o latou lava poto masani, o isi e masani ona tuliloaina sini uma o fefaatauaiga. Ae o se vailaau matautia lea e manaʻomia ai le uiga tutusa. E saʻo, pe a faʻamatala mai e se fomaʻi o loʻo iloa uiga patino o se tagata faapitoa, le talafaʻasolopito o le soifua maloloina, ma maua ai iuga o suʻesuʻega ma meafaigaluega. O le tagata gasegase, mo lana vaega, e tatau foi ona faamasani ia te ia lava i faatonuga mo le faaaogaina o Andipal, aafiaga e ono tulai mai, o analogues faaona po nei.

p, blockquote 1,0,0,0,0 ->

p, blockquote 2.0,0,0,0 ->

I luga o le mamafa

O se itu taua i le togafitiga o le maualuga o le toto maualuga o le natura lea o le faamai. O le vailaau faʻamaʻi e aʻafia ai ma le tulaga o le faateleina o le toto i le toto, lea e le sili atu ma le 160 iunite o le "systemol". E oo lava i le faaumiumi togafitiga o ia tulaga, e le aoga.

p, blockquote 10,0,0,0,0 ->

Tuuina atu ni lagona le mama ma le afaina. O faatonuga mo le faʻaaogaina o le Andipal i le maualuga o le mamafa, faʻapea foʻi le natura masani o le faʻamaʻi, fautuaina le aloese mai se laasaga ina ia aloese mai le isi itu. O le mafuaʻaga o meatotino o le dibazole, o le mea muamua e mafua ai le faateleina o le toto, ma pe a uma le afa itula e fesoasoani e faaitiitia ai. E fesoʻotaʻi ma le manatu lenei o nisi o tagata gasegase e fesoasoani ia Andipal i le faʻamaonia.

Fale faʻamaloilo

O le vailaʻau o Andipal o se vasoconstrictor, vispasmodic ma analgesic. Andipal e faatatau i fualaau faasaina vaega o talakalame nakoti ma e le faʻamaloloina le maualuga o le maualuga, ae o loʻo i ai sona aʻafiaga.

O mea o loʻo gaosia papaverine hydrochloride bendazole, o se vaega o Andipal, e saofagā i le faʻalauteleina o le lumenia o toto toto, ia faʻamalosia atili maso lemu. Metamizole sodium, po o le tala, faʻaitiitia le fiva ma faʻavaivaia, ma faʻaitiitia ai le tiga.

I le avea ai ma antispasmodic, ua faʻaogaina ai Andipal e faʻamalo ai spasma o musika lamolemole maso. Phenobarbital, e aofia ai foʻi, e faʻalavelaveina ai le tino ma faʻaleleia le aoga o vaega taʻitasi o le vailaʻau.

E maua lelei e Andipal le manava i totonu o le vaega o meaʻai (i ni nai minute pe a maeʻa le talosaga). O le maualuga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e oʻo i le 20 minute i le maeʻa ai o le pulega. Ua vaeluaina e le ate ma ua i ai se manava faaumiumi e fatugaʻo. E le fautuaina e soli le vailaau faatonuina o le fualaau faasaina. E le gata i lea, o le vailaʻau o loʻo i ai le gaioiga lenei: faʻasaʻo le tiga o le ulu, aveese le tiga i le vaʻaia o le manava, manava ma isi totoga.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le tuufaatasiga o le vailaʻau o Andipal e aofia ai mea o loʻo taua i lalo, lea e faʻamalosia ai.

1 papalama e aofia ai:

  • metamizole sodium 0.25 g.
  • phenobarbital 0.02 g.
  • Bendazole 0.02 g.
  • papaverine hydrochloride 0.02 g.

Mea faaopoopo:

  • steatitis 0.007 g.
  • ova o le octa-acne 0.003 g.
  • siama 0.046 g.
  • masima calcium 0.004 g

O le tuufaatasiga o mea gaioiolosi e maua ai le tele o aafiaga.

O vailaʻau o le Andipal e maua i foliga o laupepa i pusa tioata o le 10, 30 ma le 100 pi. i totonu o pepa pepa.

Mea Fai Fomai e uiga i le Maualuga

Sa ou togafitia le toto maualuga mo le tele o tausaga. E tusa ai ma fuainumera, i le 89% o mataupu, o le maualuga o le toto maualuga e maua i le fatu fatu poʻo le stroke ma maliu ai se tagata. E tusa ma le lua vaetolu o tagata gasegase ua maliliu nei i le 5 tausaga muamua o le maʻi.

O le mea moni lenei - e mafai ma tatau ai ona faʻasaʻo le mamafa, ae e le fofoina ai le maʻi lava ia. Naʻo le vailaʻau faʻapitoa ua fautuaina e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina mo togafitiga o le maualuga o le toto maualuga ma faʻaogaina e cardiologists i la latou galuega o Normaten. O le vailaʻau e afaina ai le mafuaʻaga o le maʻi, lea e mafai ai ona faʻaumatia uma le toto maualuga. E le gata i lea, i lalo ole polokalama a le malo, e mafai e tagata uma o le malo o Rusia ona maua NO .

E faʻapefea ona ave Andipal?

Aʻo leʻi amataina se togafitiga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. Ole fua ole sauniuniga a Andipal ma le umi o le togafitiga faʻalagolago i le soifua maloloina o le tagata maʻi ma ua fuafuaina taitoatasi e tagata tomai faapitoa.

O le vaʻaia o Andipal e tautalagia tautala i atotoga nei:

  • I le tulaga o le maualuga o le toto maualuga, ua faatonuina Andipal e faʻamalolo faʻamaoniga. 1 papalama i le aso.
  • I le tulaga pe afai e le talafeagai le faaitiitia o le mamafa, ae o le ulu o le ulu e faalavelave, faatonuina 2 pusa i le aso faatasi ai ma le vaeluaga o le 1 itula. Ole maualuga pito i luga ole fua ole aso e le sili atu i le 5 ripini o Andipal.
  • I le tulaga o le faʻaalia o vevela vegetovascular, tofia 1 le papafa 2 taimi i le aso mo aso e tolu. E fautuaina le faʻaaogaina o le tina ma le valerian e faʻatasi ma Andipal e tuʻuina atu ai se aoga e sili atu ona aoga.

Andipal i le taimi o le maʻitaga ma le susu

O le faʻaaogaina o Andipal e matua faʻasaina i tamaiti, fafine maʻitaga ma le lacting. Phenobarbital e iai sona aʻafiaga i le atinaʻeina o le intestineine o le fomaʻi ma e oʻo lava i sina fualaau o le fualaau faasaina e mafai ona faʻaosoosoina ai le fatu o le mafaufau o le fetal. E i ai le faateleina o le avanoa o le maua o se pepe e maua i le supa palsy. I le vaitau o le susu, e le fautuaina foi Andipal mo le faʻaaogaina, e pei aʻafiaga e afaina ai le atinaʻe o pepe ma mea vevela susu susu. I mataupu o le faanatinatiina o le manaomia o le faʻaaogaina o le Andipal, e tatau ona faʻafeiloaʻi le tamaititi i le fafagaina faʻamalosi ina ia mafai ona aloese mai taunuuga le lelei.

Faʻasalaga

I le tulaga pe a sili atu le tele o fualaau o fualaau faasaina i aso taitasi, o faailoga nei e matauina i tagata mamaʻi:

  • vavao.
  • moe
  • faʻafefe.
  • vaivaiga maso.

Afai e maua ni faailo o se mea maualuga, vave ona fufulu le manava ma ave fualaau oona. E tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e fuafua le tikeri ole maualuga ma isi togafitiga o ona faailoga ina ia faʻaitiitia ai.

Teuina ma le Aumalaga

Ua faʻatagaina i luga o togafitiga.

Teuina i se nofoaga matutu, e le o le susulu o le la. Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti.

O le tausiga o le taligalu e 2.5 tausaga.

E tusa ai ma mea gaioiolosi, e leai ni analogiga a Andipal. Ae o loʻo i ai analog nei o Andipal, o loʻo i ai se aafiaga talitutusa i luga o le tino:

Aʻo le i suia le Andipal i se analog, e tatau ona e sailia le fautuaga a le fomaʻi mo se fetuunaiga talafeagai o le fua faatonuina ma ia aloese mai itu o le fualaau faasaina.

Le tau o le fualaau faasaina Andipal

O le tau o le vailaʻau Andipal e faʻalagolago i le tagata gaosi oloa, le nofoaga e faʻatau ai le vailaʻau, vailaʻau ma le ituaiga faʻamalolo.

Kamupani gaosi oloaLe numera o laulau i totonu o se fagu.Le tau masani i Rusia
Dalchimpharm, Rusia10 pi.8 tusi
Pharmastandard, Rusia10 pi.10 solo
20 pcs.29 tusi
Irbitsky KhFZ10 pi.19 solo
20 pcs.37 solo
Anzhero-Sudzhensky HFZ20 pcs.65 solo

O le laulau o loʻo faaalia ai le tau aofaʻi mo Andipal. O le tau o le fualaau faasaina e tatau ona faʻamaonia saʻo i le nofoaga o le faʻatau.

Sa alu o ia i le itu i matu e galue ma amata ona osooso i le mamafa. Na alu o ia i le fomai ma na ia fautuaina Andipal. Ou te inu i na o mea ogaoga, e aloese mai le faʻaaogaina.

Na fautua atu e se fomaʻi le togafitiga a Andipal mo migraines. Fesoasoani vave ia te aʻu. E tusa ma le 15-20 minute ma faʻatasi ai ma le lima na faʻavaivaia ai se maʻi tiga. Ma o le tau e malie tele.

Svetlana, 33 tausaga:

I le tausaga talu ai, na oʻo ai o ia i se faʻalavelave faʻafuaseʻi ma taoto ai i se falemai ma se faʻalavelave. Ina ua uma le lafoaia, sa tuliloa mai le ulu o le ulu. Na faatonu e le fomai Andipal - o lenei o loʻu faaola lenei. Ou te taumafai e vavae, aua e mafai ona avea ma vaisu.

Andipal tablets

O lenei meafaigaluega o se vailaʻau tuʻufaʻatasiga lea ei ai se faʻamalosi, faʻaleagaga i le tino. Ona o vaega taua, o le Andipal i le maualuga o le mamafa e maua ai le malosi o le antispasmodic ma le faalauteleina o toto toto. O lenei vaifofo ua faatonuina mo le maualuga o le toto i le amataga o le taimi e faaitiitia ai le toto. E maua mai ai fualaau faasaina i totonu o pusa e 10 pcs. I totonu o se tasi afifi, o se tulafono, 3 pepa ma faatonuga mo le faʻaogaina.

Andipal mo le susu

E taua tele mo tina talavou, aemaise lava aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau, e feutagai ma tagata tomai faapitoa. E tusa ai ma faʻatonuga, e le o faatonuina Andipal i tagata gasegase i le taimi o le maʻitaga ma ao pepe. Afai e le mafai ona e faia e aunoa ma lenei fualaau faasaina i le taimi o le lactation, ua ave le tamaititi i le fafagaina. O le mea moni, o aʻafiaga malosi a Andipal e aʻafia ai le pepe, faʻaleagaina le lelei o susu o tina.

Andipal ma le ava malosi

O le tele o fualaau faasaina e le tatau ona faʻaaogaina faatasi ma le 'ava malosi. E faʻaleleia e Andipal le aʻafiaga o le tino o le alcohol alcohol, lea e sili ona matautia mo le maʻi. I le tulaga o le inupia pe a uma ona inuina sina tele o ava malosi, e le tatau ona faʻaaogaina lenei vailaʻau, tusa lava pe faʻaalia.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le aʻafiaga o aʻafiaga o le Andipal i luga o le tino e faʻatupulaʻia le tele pe a faʻapipiʻi le vailaʻau ma fualaau o vailaʻau faʻataʻitaʻi nei:

  1. Fale o le Calcium Channel Blockers (Nifedipine).
  2. Nitrates (Nitroglycerin).
  3. Beta-blockers (Anaprilin, Metoprolol).
  4. Diuretics (Furosemide, Lasix ma isi).
  5. Myotropic antispasmodics (Eufillin ma isi).

Ole faʻaaogaina o fualaau faasaina ua faʻaitiitia pe afai e faʻaaogaina faʻatasi ma fualaau oona nei:

  1. Toning (ginseng i le foliga o le tincture poo le papa, Eleutherococcus, Rhodiola rosea).
  2. M- ma le H-cholinomimetics (Acetylcholine, Nicotine).
  3. Analeptics (Tagatanuu, Tolauapiga, Sulfocamphocaine).
  4. Adrenomimetics (Ephedrine, Adrenaline).

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, o le faʻaaoga faʻapitoa o Andipal ma fualaau mai le vaega o suʻesuʻega o opioid e mafua ai le atinaʻega o aʻafiaga o itu. O le fualaau faasaina e sili atu ona afaina i totonu o le gastrointestinal tract, pe a tuufaatasi ma le gaʻo ua faʻaaogaina ma fualaau oona lea e maua ai se aafiaga faʻateleina ma maua ai se faʻafiafiaga. O nei vaega e aofia ai vailaʻau faʻamaʻi ma fualaau faʻasaina ma le bismuth i le tuufaatasiga.

I le taimi o le maitaga ma le lactation

O faatonuga mo le faʻaaogaina o Andipal o loʻo aofia ai faʻamalamalamaga manino e faasaina ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le uluaʻi masina muamua ma le taimi o le susu. Afai e talafeagai le tuufaatasiga mo nisi faʻamatalaga o le falemaʻi, ona tatau loa lea ona faʻatino lana pulega i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi pe a maeʻa suʻesuʻega suʻesuʻega o le setete o le ate ma le ata o toto toto.

p, blockquote 18,0,0,1,0 ->

O le maualuga o le maualuga o se faʻamaʻi e faʻalatalata i le olaga ma le oti. E le gata o le setete o le soifua maloloina, ae o le numera o tausaga na ola ai e faalagolago i vailaau filifilia lelei ma a latou laasaga sili ona lelei.

p, blockquote 19,0,0,0,0 ->

A uma ona suʻe ma faʻamautinoaina le mafuaʻaga o le maualuga o le toto maualuga, e mafai e le fomaʻi ona fautua mai:

p, blockquote 20,0,0,0,0 ->

  • Triampur compositum hypotensive ma gaioioiga,
  • Minoxidil
  • Verapamil
  • Atenolol
  • Clonidine
  • Enam.

Analogs a Andipal ma isi mea faʻapitoa o le antispasmodic:

p, blockquote 21,0,0,0,0 ->

  • Besalol
  • Vaʻa
  • Spasmol
  • Filifilia
  • Leai-shpa.

E maua e le tagata maʻi ni suʻega e fuafua ai le maualuga o le magnesium, creatin ma le potassium i le toto. I le tutusa, o togafitiga o faʻamaʻi pipisi, o latou puipuiga.

p, blockquote 22,0,0,0,0 ->

Andipal e le o se mea lautele ma o tagata gasegase e faʻafefe ona aʻafiaga i auala eseese. Afai e sili atu le umi o togafitiga, e oo lava i mataupu o le atinaʻeina o mea ua fai ma vaisu e mafai. Ae o le toatele oi latou na tagofia le fualaau faasaina e talanoa i ai e avea o se tuufaatasiga o le ola e fesoasoani ai i sina taimi vave i le toto toto, spasms ma le ulu. Ae e le tatau ona galo ia i tatou, e na o se vaega o se faailoga, ae le o le togafitiga, o lona uiga, e faʻaleleia le soifua lelei, ae le faʻaitiitia le faafitauli o le maualuga o le toto. Tosina atu i lona gafatia. O se pusa e 10 otaota e tau e tusa ma le 35 ru.

p, blockquote 23,0,0,0,0 ->

Faaiuga

O le tele o fomaʻi e taua le togafitiga o Andipal matua e le mafaasese i fualaau faasaina ma, pe afai e tatau ai, ia faʻateleina mea faʻaonapo nei. Ae peitai, o maʻi matutua, e le o taumafai e suʻe se sui mo ia, talu ai o loʻo lelei le fualaau, ae o le tele o mea taugata o le fomaʻi lauiloa e le mafai ona mitamita i lenei mea.

Vaega o vailaau faafomai, INN, lautele

PM e faasino i le vaega o vailaʻau faʻasaina o myotropic antispasmodics. E fausiaina i luga o faavae o vaega e fa i le taimi e tasi: bendazole, metamizole sodium, phenobarbital ma le papachloride chlorloride. I lenei itu, e taua o le tuufaatasia (INN - faʻatasi faʻamaʻi).

O le vailaʻau (e pei ona taua i lalo - LP) ua faʻamaonia e faʻaitiitia ai le tigā tiga i taimi o migraines, pathoces o le gastrointestinal tract, ma o se vaega foi o le togafitiga faʻapitoa mo le maualuga o le maualuga o le toto.

Pepa o le faʻamalolo ma le tau, ave faʻatasi i Rusia

E gaosia e le au gaosi fualaau oona i foliga o pusa paʻu. E mafai ona paʻepaʻe poʻo sina sina lanu samasama. I falemaʻi e mafai ona e faʻatau pusa o le 10, 30, 100 pi.

O le tau o fualaau mai le mamafa o Andipal e 30 rubles. O le tau o le falemaʻi ma le itulagi o le fale e aʻafia ai le tau o le fualaau faasaina.

Igoa o le fale talavaiTau i ru
Wer.ru45 (20 pi.)
Pharmacy IFC15 (10 pi.)
Sona44 (№10)
e Pharmacy79 (20 pcs.)
e Pharmacy16 (10 pcs.)
Pharmacist14.75 (10 pi.)

Ina ia fatuina le vailaau faasaina, o le kamupani gaosi oloa na faaaogaina le tele o vaega i le taimi e tasi, o vaega autu autu ia:

  1. Bendazole, poʻo Dibazole (0.02 g). O le vailaau e maua ai se aafiaga vasodilati i luga o toto i totonu o le faiʻai, e faʻaitiitia ai le vavalalata muscle.
  2. Metamizole sodium (analgin). E tasi le api e aofia ai le 0.25 g o le vailaʻau. O lana galuega autu o le faʻaitiitia lea o le tiga. I le faʻaopoopoga, o fesoasoaniga e fesoasoani e faʻaitiitia ai le vevela o le tino ma faʻaaogaina e avea o se mea e tetee i ai.
  3. Phenobarbital (0.02 g). E i ai sona lagona filemu. I le taimi nei, o le vailaʻau e faʻaaogaina i vailaau i ni mea laiti, talu ai e oʻo atu ai i le faʻaalia o ni mea le lelei.
  4. Papaverine hydrochloride (0.02 g). Fesoasoani e faʻaitiitia le maualuga o le toto maualuga, o loʻo i ai se aʻafiaga o le antispasmodic.

E le gata i lea, o le tuufaatasiga o vailaʻau e aofia ai le tele o vaega faaopoopo: calcium stearate, talc, acid stearic, sisi pateta. Latou te saofai i le sili atu o le solubility ma fusia faatasi uma vaega.

Pharmacokinetics

Pe a faʻamalosia, e taʻitaʻia ai le faʻaogaina o le prostaglandin mai le arachidonic acid, e fesoasoani i le faʻaleleia o le tulaga pito i luma o le nofoaga o tiga i le hypothalamus.

O le toesea o loʻo faia i totonu o le manava. A maeʻa le 20-25 minute pe a maeʻa le pulega, e mataʻituina le maualuga o le faʻaaogaina o mea autu autu. Ma o lo latou gaioiga e tupu i le ate. O le manava mai le tino e tupu ona o le gaioiga o gaʻo i le taimi o le solo. E taua le matauina o mea e gasegase mo se taimi uumi, o lea e taua ai le le sili atu i le metotia na faʻatuina e le fomaʻi.

Faailoga ma le faʻailoga

O pusa e mafai ona faʻataʻitaʻiina o se vailaʻau oona. Ootia, o lona mafuaʻaga ua natia i le toto o le toto, e aofia ai taunuuga le lelei. Muamua, o le toto maualuga e tulai mai.

E le gata i lea, o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o papamaa e:

  • ituaiga eseese o femalagaiga
  • laititi foliga o le maualuga,
  • le maualuga o le tui o le intracranial,
  • i ai
  • tiga i le manava,
  • togafitiga o le neura taua,
  • tiga e mafua mai i manuʻa.

O le maualuga o le maualuga ma le maualuga o le maualuga o le toto maualuga o faailoga foi ia e mafai ona faʻaaogaina ai Andipal.

Faatasi ai ma le faʻailogaina o mea nei:

  • afaina o le tino poʻo le vailaau eletise i vaega,
  • maʻi o le toto ma le le lava o le glucose-6-phosphate dehydrogenase,
  • Tachycardia
  • faʻalavelave ile manava,
  • angina pectoris
  • fatu fatu fatu,
  • faʻalavelave i le gaioiga o le ate.

Ma le isi, o le tofiaina o le vailaau faasaina e faasaina aʻo faagasolo le lactation. O le mea moni, o ona mea, faatasi ai ma susu susu, e mafai ona ulu atu i le tino o se tamaititi.

I tamaititi, e faʻamaonia pepa pe a maeʻa le 8 tausaga. O nisi tagata atamamai latou te le fautuaina le faatonuina o fualaau oona i le 14 tausaga le matua, talu ai o lo latou gaogao e mafai ona afaina tele ai le atinaʻeina o mafaufau o tamaiti.

I le taimi o le maʻitaga, e fautuaina e lafoai le faʻaaogaina o fualaau faasaina. Afai ei ai se manaʻoga taua, ona mafai lea ona e inuina mai le lona lua o masina ma i sina togi. I le tolu masina muamua, pe a faʻatupulaia le atinaʻe ma le atinaʻeina o le fomaʻi, o aʻafiaga o fualaau faasaina e ono afaina ai lona atinaʻe.

O aʻafiaga e aʻafia ai ma faʻalavelave

Pe a faʻaaogaina le fualaau faasaina, e mafai ona tupu aʻafiaga itu. O le tele o taimi i maʻi, e foliga mai i foliga o:

  • afaina o le tino i luga o le paʻu, faatasi ai ma le mu po o le sasaina,
  • malosi
  • faateleina le moe
  • toilalo i le gastrointestinal tract,
  • vaivaiga lautele o le tino,
  • faaitiitia le puipuiga.

O le umi poʻo le faʻaaoga tele foi e mafai ona mafua ai le televave. E lagona e le tagata maʻi le vaivaiga, le galala ma le naunau e moe. Pe a oʻo mai faailoga muaʻi o le maualuga, e tatau ona fufuluina le manava ma avatu i le tagata le mana o le malala (1 papalama mo le 1 kg o le mamafa o le tino). A maeʻa lena mea, e tatau ona e faatali mo se fomaʻi o le a filifilia metotia aoga o togafitiga faʻapitoa.

Faʻamatalaga o fomai ma tagata gasegase

O faʻamatalaga e uiga i tagata gasegase oe na faia se togafitiga o le a fesoasoani e faia se ata atoa o le aoga o fualaau.

O faʻamanuiaga a Andipal e faʻapitoa ma tagata gasegase e aofia ai le vave faʻatinoga, lelei ma taugofie. I se taimi e sili ona puupuu, o le vailaʻau o le a faʻaaogaina ai uiga le lelei ma faʻafefe ai le tiga. Ae ui i lea, e tatau ona manatua e sili atu ona lelei le togafitia o le mafuaʻaga. Ina ia faʻaitiitia le lamatiaga o faʻafitauli, e tatau ona faʻatalanoa se fomaʻi i uluaʻi faailoga.

Tuua Lau Faamatalaga