Histochrom (Histochrom)

Vailaʻau faʻasaina vai echinochrome - faʻataʻitaʻiga o invertebrates o le gataifale i luga antioxyidant gaoioiga. E i ai sona aafiaga faʻaleagaina. E le pei o isi antioxidants faʻaitiitia le faʻaputu peroxides i vaega o suʻesuʻega myocardium. Tulaga maualalo fatu fatu fatulea e taua pe a faʻaleagaina o le myocardiale faʻamavaeina ai le solia o le masini paopao.

O loʻo i ai ni meatotino le lelei, o lea ua faʻaaogaina lelei ai le faʻaogaina o le thrombolytic therapy. Faatapulaaina le sone necrosis i le popofou IM. O lona faaaogaina e faaitiitia ai le taimi arrhythmias i IMfaʻaleleia le maliliega o le taumatau tauagavale, lea e puipuia ai le atinaʻe o le toilalo o le fatu i le aso muamua ina ua maeʻa le fatu. Tulaga maualalo cholesterol toto.

O lona antioxidant ma le retinoprotective aafiaga e faʻaaoga i le ophthalmology. E faʻaleleia faiga faʻava-o-tino i le choroid ma le retina, ma faʻaleleia le gaioiga o le nerve optic. Faʻaititia le edema ma faʻateleina le faʻataʻitaʻiga o le tino ma keratitis. E faʻaaogaina e togafitia afaina o le hemorrhagic i le ophthalmology ma le gasegase o le tino o le retina.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

  • Ole fofo o le iniseti 0.02% (mo le ophthalmology): manino, mumu-enaena i lanu (i le pouliuli tioata ampoules o le 1 ml: 5 po o le 10 ampoules i totonu o se atigipusa pusa ua tumu i se naifi amipoule po o se mea faapipii, 5 masipogi i pusa tioata PVC faʻamatalaga, 1 po o 2 paʻu i totonu o se pepa pepa faʻatoʻa faʻatasi ma se naifi amipoule poʻo se siʻisiʻi (pe a faʻaaoga ampoules ma se mea e iloagofie ai, se paʻu o le moli po o le vaitusi, e le o faʻapipiʻi se silaiti poʻo se naifi)),
  • Ole fofo o le iniseti 1% (mo le fatu): manino, lanu uliuli (i le tioata tioata o le 5 ml: 5 ampoules i pusa tioata, 1 po o le 2 pusa i se pepa pepa ua maeʻa i le naifi sikola, 5 po o le 10 ampoules i totonu o se pepa pepa ua maeʻa i se naifi faʻamalama (pe a faʻaaoga ampoules ma se mea e iloagofie ai, se paʻu o le malologa po o se notch, e le o faʻapipiʻi se silaiti poʻo se naifi)).

O le gaioiga malosi o le Historyochrome - pentahydroxyethylnaphthoquinone:

  • 1 ml vai fofo mo le ophthalmology - 0.2 mg,
  • 1 ml tui mo le fatu fatu - 10 mg.

  • 0.02% vai fofo: sodium carbonate, 0.9% sodium chloride solution,
  • Fofo mo le tui 1%: sodium carbonate, vai mo le tui.

Faailoga mo le faʻaaogaina

I le ophthalmology (faʻafitauli faʻapitoa):

  • O le maʻisuka retinopathy o le retina,
  • Peraimeri-mata glaucoma,
  • Lafoaʻi o le tino, vevela, poʻo le pito i luma
  • O le maʻi o le Dyscirculatory i le ogatotonu tutotonu ma le vein vein,
  • O faʻamaʻi pipisi o le kenele ma le retina, faʻavalea o le tino.

I le fatuga, ua faʻaaogaina ai le Historyochrome e togafitia ai le faʻaleagaina o le myocardial (faʻatasi ai ma faʻamaʻi faʻamalosi).

Contraindications

O le faʻaaogaina o le Historyochrome e faʻasalaina i tamaiti ma tamaiti i lalo ifo o le 18 tausaga le matutua, faapea foi ma tagata mamaʻi e maua mai le vailaau oona i le vaega ole vailaʻau.

Ona o le le lava o faʻamatalaga i luga o le saogalemu o le fualaau faasaina i le taimi o le maitaga ma le lactation, e le fautuaina e faatonu Talaochrome i nei vaitau.

Tosiga ma le pulega

Fofo mo le tui 0.02%

Ua fuafuaina le Historyochrome mo le parabulbar ma le pulega o le subconjunctival.

O tagata matutua matutua e faatonuina 0.3-0.5 ml o le vaifofo i aso taitasi po o isi aso uma. O le togafitiga e aofia ai le 5-10 injections. Afai e tatau ai, a uma 3-4 masina, ona toe faia lea o togafitiga.

Fofo mo le tui 1%

O le histochrome e faia i se vavalalata mo le itiiti ifo i le 3 minute.

I le taimi lava lea aʻo leʻi amataina le 50-100 mg o le vailaʻau (1 po o le 2 ampoules, i le faasologa), 20 ml o le 0.9% sodium chloride solution ua faʻaitiitia. I le fua tutusa lava, o le toe faia o pulega i le taimi o le aso e mafai.

Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻaaogaina le Historyochrome i le vavalalata, aua o le 50-100 ml o le vailaʻau (1-2 ampoules) e faʻavaivai i le 100 ml o le 0.9% sodium chloride solution.

Faʻaiʻuga

O le faʻaaogaina o le Historyochrome e mafai ona tupu ai se faʻafitauli leaga i se tagata maʻi:

  • Fesoʻotaʻiga faʻapitoa po o le puleaina o le soʻotaga: o le tiga laʻititi i le nofoaga o inisiua (e le o se mafuaaga e faʻagata ai togafitiga ma histochrome),
  • Faʻalavelave le lelei: o se suiga i le lanu o le urine (lanu mumu uliuli) i aso muamua e lua o le faʻaaogaina o histochrom, lagona tiga i le vein. O nei itu o aʻafiaga e le o ni faʻamatalaga mo le taofi togafitiga ma se vailaʻau.

E mafai e le histochrome ona tupu le atinaʻeina o faʻafitauli o le maʻi, ona o le faʻalauteleina o le faʻalogo i ona vaega. I le tulaga o soʻo se aʻafiaga e mafua mai i togafitiga fualaau, e fautuaina e logoina le fomaʻi e uiga ia i latou, o ai, pe afai e tatau ai, o le a filifilia se vailaʻau faapena e aofia ai se isi vaega malosi.

Seia oʻo mai i le taimi nei, o mataupu o le faʻasologa o Histochrom e leʻi faamauina ona o le mea moni o le fualaau faasaina e masani lava ona faʻaaoga i luga o se falemaʻi poʻo se falemaʻi.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

Faʻamalo e ala i le tuʻuina atu.

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

Sa faʻatautaia e saienitisi Amerika suʻesuʻega i maso ma faʻauʻuina o le suamalie sipuni e taofia ai le atiaʻe o le atherosclerosis o toto toto. E tasi le vaega o moa na inu vai manino, ma le lona lua o le suamilo. O le iʻuga, o vaʻa o le vaega lona lua e leai ni pusa cholesterol.

E tusa ai ma le WHO, o le faia o se talanoaga i le afa itula i luga o se telefoni feaveaʻi, e faʻapupulaina ai le ono o le faiʻai e 40%.

O ponaivi e fa e sili atu le malosi nai lo le sima.

I le taimi o taotoga, o lo tatou faiʻai e faʻaalu se aofaiga o le malosi e tutusa ma se moli malamalama e 10-watt. O lea la o le ata o se matauila i luga aʻe o lou ulu i le taimi na aliali mai ai se manatu manaia e le mamao ese mai le mea moni.

O fomaʻi ua foliga mai talu ai nei lava. I tua i le 19 seneturi, o le tiute o se tagata lauulu lauulu masani e toso mai ai nifo mamaʻi.

Afai e te ataata na o le faalua i le aso, e mafai ona e faʻaitiitia le toto ma faʻaitiitia le lamatiaga o fatu ma tuʻituʻi.

O loʻo i ai ni faʻasalaga faʻapitoa o le fomaʻi, e pei o le fafagaina o mea faitino. I le manava o se tasi tagata maʻi na mafatia i lenei mania, e 2500 mea mai fafo na maua.

Afai e le toe gaoioi lou ate, o le a oti i totonu o le aso.

I le 5% o tagata gasegase, o le clomipramine antidepressant e mafua ai le iniseti.

O le tale o le tale "Terpincode" o se tasi o taitai i le faatauina atu, e leai lava ona o ona togafitiga.

E tusa ai ma le tele o saienitisi, o fale o le vitamini e le aoga mo tagata.

O tagata e masani ona fai le 'aiga o le taeao o le tele lava o le mea e le mafai ona maua.

E tusa ai ma fuainumera, i le Aso Gafua, o le aʻafiaga o tua o manuʻa ua faateleina le 25%, ma le aʻafiaga o le fatu fatu - e 33%. Ia faaeteete.

Sa faia e saienitisi mai le Iunivesite o Oxford nisi o suʻesuʻega, lea na latou oʻo mai ai i le faaiuga e faapea e mafai ona leaga le gataifale i le faiʻai o le tagata, ona e mafua ai ona paʻu i lona tino. O le mea lea, ua fautuaina e saienitisi ia aua neʻi faʻamavae ese iʻa ma aano o manu mai a latou meaʻai.

O galuega e le fiafia i ai le tagata e sili atu ona afaina i lona mafaufau nai lo le leai o se galuega.

O le galu muamua o le fugalaau o loʻo oʻo mai i le iʻuga, ae o laau fugalaau o le a suia e mutia mai le amataga o Iuni, lea o le a faʻalavelave ai i ē na mafatia.

Pharmacokinetics

A maeʻa le puleaina o le tino, o le faʻaititia o le plasma e faʻaititia i le afa i le 12 itula, ma mo se taimi uumi e tausia i le tulaga lava e tasi. O le faʻamaʻi vave e sau mai le toto ma totoga pipisi, ma lemu - mai le paʻu, mea faʻapipiʻi, mea faʻapipiʻi ma maso e le maua ai se toto malosi. O le faanenefu lemu e mafua ona o le teuina i totonu o le tino. O loʻo faʻatinoina atoa ma faʻamalosi e fatugaʻo.

Histochrome, faatonuga mo le faʻaaogaina (Metotia ma fuataga)

Faʻatinoina ma le faʻaogaina 50-100 mg o se faʻafitauli 1% (1-2 ampoules o le 5 ml), lea ua faʻamaʻi i le 20 ml fofo faʻavae. Faʻatasi ai ma le afaina, o le 50-100 mg ua faʻamaʻi i le 100 ml o se solution ole isotonic.

0.02% vaifofo o loʻo faʻaaogaina e avea o se mea faʻapitoa poʻo se tui faʻataʻitaʻi. 0.3-0.5 ml e ave i le tui, e faia i aso taitasi, i isi aso uma, e fuafua i le gasegase o le faamai. Fai se mea e oʻo i le 10 injections. E pei ona faatonuina, toe fai 2-3 vasega i le tausaga. E le o maua ni mataʻitusi o le Talafaasolopito, ae o tagata o le siama e fautuaina le faʻaaogaina o se faʻamalama o le 0.02% o le fofo mo le faʻapipiʻiina - 2 faʻaitiitia i le 5 taimi i le aso.

Faamatalaga e uiga i le Historyochrome

Ae paga lea, talu ai ona o le leai o fualaau faasaina i le faasologa o fale talavai, o le toe iloiloga e seasea maua. E tele taimi e mafai ai ona e fesiligia se fesili lea e foliga mai talu mai le 2011: o fea e mafai ai ona ou iloa po o fea o le aai lenei fualaau oona, faamalamalama le tulaga i le tatalaina mai?

Na o le pau ia o iloiloga e mafai ona maua e faailoa ai lona aoga. Historyochrome mo mata na faatonuina i foliga o injections i lalo o le conjunctiva poʻo le parabulbar e faʻatatau i le faʻamaʻi. At keratitis ma vailaʻau oona, o gasegase na maua ni iniseti o le subconjunctival ma faʻafefe i le mata. I lenei tulaga, o le tiga o le tiga ua faaitiitia ma fulafula, na vave ona pasia le epithelization ma ua iu ina faateleina le gaioiga vaaia. Faʻatasi ai ma le afaina o le tino i totonu o le tino toeititi ma le tino, o le vave ona toe faʻafoʻiina o otaota ma le faʻaleleia atili o le faʻaaliga na maitauina.

  • «… Se fualaau lelei tele. Na fesoasoani ia te au e laveai mata na latou mananao e aveese»,
  • «… E fesoasoani ia te aʻu le tele, o le a vave ona vave fofo le afaina. Ae o lenei vailaau e le oi totonu o falemaʻi»,
  • «… Sa masani ona tuiina aʻu i lenei fualaau mo le retinopathy o le maʻisuka. Ua leai nei. »,
  • «… I se pepe fou, e fesoasoani le retinopathy i lenei fualaau faasaina, ae e leai»,
  • «… Sa latou faatauina le tinamatua i le taimi lava na maeʻa ai se fatu fatu. Sa i ai mimi mumu pe a uma le pata; e leai se isi mea na tupu».

O le lelei o le vailaʻau faʻatasi ma le leai o ni faʻamaʻi ma le faʻaalia o le faʻamaʻi. E na o nisi lava tulaga o le lanu enaena o le conjunctiva ma le tiga tiga i le mata pe a uma le tui.

Talaochrome Tau, lea e faʻatau ai

I le taimi nei, e le mafai ona faʻatau se Histochrome. E leai se tala faʻasolopito i falemaʻi o Moscow, St. Petersburg, Voronezh, Tula ma isi aai.

Analogs ua ofo atu: Emoxipin 1% fofo i ampoules Numera 10 e taugata 169-206 rubles., Emoxipin pata o le 1% 5 ml i le tau o le 127-184 ru. Mata o mata Taufon e mafai ona faʻatauina mo le 130-280 rubles., ma Retinalamine mo tui mo 3380-3853 rubles.

Faailoga o le fualaau faasaina o le histochrome

Ophthalmopathology i tagata matutua (faʻapitoa o togafitiga faʻapitoa):

faʻamaʻi faʻamaʻi o le retina ma le mania, faʻaleagaina o le tino,

uluaʻi faʻavae glaucoma,

le retinopathy o le maʻisuka o le retina,

vailaau vavalalata, retina, potu pito i luma,

faʻalavelave faʻavaivai i le ogatotonu tutotonu ma le vein vein.

Faʻatau

Faiga Faʻavae Faʻavae o Faʻamatalaga Faʻatupe a le Setete o le Pacific State Institute of Bioorganic Chemistry G.B. Elyakova o le Paranesi Far East o le Rusia Academy of Sciences (TIBOH FEB RAS), Rusia. 690022, Vladivostok, ave 100 aso fanau o Vladivostok, 159.

Lauga o gaosiga: 117105, Rusia, Moscow, ul. Nagatinskaya, 1.

Tel.: (4232) 311-430, fax: (4232) 314-050.

Synonyms o vaega faʻalogo

Ulu i le ICD-10O upu tutusa o faʻamaʻi e tusa ai ma le ICD-10
H11.3 O le tui o le conjunctivalLafoaʻi o mata
H18.4 Faʻaleagaina o le corneMaualuga o le Cystrophic Corneal
Faʻaleagaina o le Fale
O le faʻamaʻi pipisi o le pene
Faʻaleagaina o le fale
Faʻaleagaina o le Corneal
Keratitis ma le faʻaleagaina o le tino
Faʻafitauli o le gasegase o le corneal
Faʻaleagaina o le amio saʻo o le kene
Faʻaleagaina o le amio saʻo o le epitelium
Pepa Peraimeri o le Corneal Dystrophy
H35.6 Lafoaʻi o le taofiofiO le gasegase o le tino
Toto
Lafoaʻi o le tino
Lafoaʻi o mata
Lafoaʻi o le tino maliu ile maualuga
Lafoaʻi o le tino
Faletupe a le Kamupani
H35.9 Maʻi faʻamaʻi, leai se faʻamatalagaRetinal Angiospasm
Fesuiaiga angiospastic i le retina ma choroid
O le faʻamaʻi pipisi o le Dystrophic Disease
Retinal Dystrophic
Faʻaleagaina o le tino i le retina
Tupulaga o le Retinal Dystrophy
Suiga i le retina ma le kulupu
Cystoid edema o le kopi o le retina ina ua maeʻa le taotoga o cataract
Tigā o le gaioiga i le retina
O le toto o le toto toe toto
O le toto o le toto toe toto
Faʻasologa o Vailaʻau Faʻataʻitaʻi
Faʻasologa o Vailaʻau Faʻataʻi
Faʻafitauli o le tino i le retina
Retinal vasospasm
H36.0 Tigetopathy o le maʻisuka (E10-E14 + ma le masani lona fa .3)O le maʻisuka e maua i le maʻisuka
Matelaina o le maʻisuka
O le gasegase tumaʻi o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka
H40.1 Glaucoma matala ile faʻailoga a le PeraimeriTatala le glaucoma
Tatala le glaucoma
Glaucoma Peraimeri
Faateleina IOP
Pseudoexfoliation Glaucoma
H43.1 Vailaau o le tinoLafoaʻi faʻapitoa
Faʻafitauli o le Post-traumatic
I21 Faʻalavelave faʻafuasei i le myocardialAgavale gau gau
Q-wave myocardial infarction
Faʻalavelave faʻaleagaina o le myocardial
Faʻaleagaina o le myocardial e leai se faʻaoga (subendocardial)
Faʻalavelave faʻaleagaina o le myocardial
Faʻaleagaina o le myocardial faʻatasi ai ma le Q faʻaleagaina ma le leai
O le faʻafeʻau faʻaleagaina o le myocardial
O le faʻalavelave faʻapitoa o le myocardial e faʻalavelaveina e ala i le teteʻi cardiogenic
Faʻaleagaina o le myocardial e leai se faʻaoga
O le vaega laititi o le faʻaleagaina o le myocardial
Faʻalavelave faʻaleagaina o le myocardial
Suʻega faʻavae o le faʻaleagaina o le myocardial
Taimi faʻapitoa o le faʻaleagaina o le myocardial
Faʻaleagaina o le myocardial subendocardial
Faʻasologa Faʻataʻoto Faʻataʻoto (Arteries)
Faʻataʻutia le faʻaleagaina o le myocardial

Tuu lau faʻamatalaga

Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga, ‰

Faamauina o le lesitala Histochrome

  • P N002363 / 01
  • P N002363 / 01-2003

Le 'upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani RLS ®. O le encyclopedia autu o fualaau faasaina ma oloa o le fale talavai o loo aofia ai le Initaneti Rusia. O le fualaau faasaina Rlsnet.ru e maua ai e tagata faaaoga avanoa i faatonuga, tau ma faamatalaga o fualaau faasaina, supplements dietary, masini faafomai, masini faafomai ma isi oloa. O le faʻamatalaga faʻamalositisi e aofia ai faʻamatalaga e uiga i le tuufaatasiga ma le faiga o le faʻasaolotoga, gaioiga faʻamalositino, faʻamaoniga mo le faʻaaogaina, faʻamaʻi, aafiaga i itu, faʻamalositino, auala faʻaaogaina fualaau oona, kamupani vailaʻau. O le tusi fualaau oona e aofia ai tau mo vailaʻau ma vailaau faʻatau i Moscow ma isi 'aʻai Rusia.

E faʻatagaina le tuʻuina, kopi, faʻasalalau faʻamatalaga e aunoa ma le faʻatagaga a le RLS-Patent LLC.
Pe a sii mai faʻamatalaga faʻamatalaga ua lomia i luga o itulau o le site www.rlsnet.ru, e manaʻomia se fesoʻotaʻiga i le punavai o faʻamatalaga.

E tele mea sili ona manaia

Ua taofia aia uma.

Faʻaaoga pisinisi o meafaitino e le faatagaina.

O le faʻamatalaga ua faʻamoemoeina mo fomai.

Tuua Lau Faamatalaga