AliveMax: iloiloga le lelei o oloa

E 4 avanoa i lenei laina o vitamini: Multivitamin (Multi-Vitamin), Veratrol (Veratrol faaopoopo), Vitality (Vitality), Slim (Slim).

O le aso ou te taʻuina atu ia te oe se mea itiiti e uiga i le Multivitamin.

E le mafai ona faʻatau i totonu o se faleoloa. E mafai ona e faʻatonuina na o na o loʻo resitalaina i le kamupani, o le mea lea e faigata ai ona suʻe oloa. I loʻu manatu, e le faigofie tele lenei mea. E mafai foi ona e lesitala ma la latou kamupani e ala ile Initaneti. O le tasi le fagu o multivitamin o le a tau $ 40. Afai e te ave sina vaega mai ia i latou i le taimi nei i le tele (ou te le iloa tonu pe fia), ona o le toesega o le faʻatau o le 40% -50%, e tusa ma le $ 20-22. E faigofie le galulue faʻatasi ma le tele o tagata ma faʻatulagaina i lenei auala

Vita Sprays mai AliveMax o se mea ola, mea masani.
Vita Sprays ua atiae mo le 30 tausaga.
O vaega taʻitasi e faʻamaeʻa ma faʻaleleia le gaioiga a le isi.
Vita Sprays - LELEI vailaau, LEAI mea faaopoopo o mea taumafa, o meaʻai ia, o suavai faʻamamafa e aofia ai le tele o vitamini ma minerale i le LIVE form + Resertratrol enzyme.
A maua e le tino KOMISI vitamini uma ma minerale e manaʻomia,
na te toe faʻafoʻisia KOMA uma ua faʻaleagaina.
O le mea lea, o faʻamaʻi faʻamaʻi na oi latou lava.

O le tala i le auala na ou iloa ai e uiga ia i latou o le:

O loʻu atalii sa masani ona maʻi pe a uma lona fanau mai. Stable tasi i le masina, na ia maua ai se siama. O le tele lava o taimi e leʻi leaga tele, o le vevela i le taimi muamua o le afa muamua o le tausaga na faʻatasi ma i matou. O le mea na mafua ai, o le faʻamaʻi na faʻatasi ma le gata, o le tale ma le mumu mumu. O loʻu tuagane, o lona uiga, o le tinamatua o loʻu atalii, sa popole tele i lenei mea ma filifili ai e suʻe nei vitamini ia te ia lava ma lona aiga, lea na fautuaina ai o ia mo se taimi umi e se uo.

O le a ou le talanoa e uiga i ai mo se taimi umi, ae sa ia viia le umi ina ua uma ona faaaoga, o le a ou taʻuina atu ia te oe ni aafiaga na ia maitauina faapitoa.

  1. Faʻafeiloaʻi tele le tiga o le tiga, mo le mea lea e tatau ona e sosolo i aso uma i le aso i itula uma i luga o gutu e sosoo ma le nifo.
  2. O le ulumatua a le tama o lona tina e tumau pea le tiga o le ulu mai le fanau mai, lea latou te leʻi faia, na o fesoasoani i aso taitasi. A maeʻa le masina muamua o le faʻaaogaina o le pulumu, e seasea ona ia inu nei pulu mai lona ulu, aua o le taimi nei e le faalavelave ia te ia.
  3. Faʻamālōlōina le uiga o le malulu (afai e amata faʻaaogaina i le tulaga muamua), e vave ona mou atu le maʻi.

A maeʻa ona mautinoa o loʻo i ai se lagona i nei vitamini, na ia auina mai ia i matou se multivitamin ma Vratrol se fagu.

Ae sili atu i le Vita-Spray Multivitamin.

Alivemax o se ituaiga Amerika.

Ua aoina le poloaiga i Siamani, ma a maeʻa ona auina atu i le kalani.

E laiti le fagu - na o le 29.5 ml.

Lelei mamanu, tatala le tapuni mo le tamaitiiti o le a faigata ia lava. E leai se mea e felafoaʻi, ae na o le tapunia.

E tigā ma faʻapipiʻi lemu, leai se taumafaiga e manaʻomia e taʻalo ai.

Vitamini e suamalie, e masani lava o se tuufaatasiga o moli ma le pi, moli moli.

O le fagu faʻaaoga e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻaleleia o le pharynx i le tulaga o le mumu. Matou te tuʻuina atu i le pepe, o lea e na o le tasi le fagu fagu e sili atu nai lo le 4 masina o le faʻaaogaina i aso taitasi mo le 3 injections. Afai e te faʻaaoga tulafono ma aua nei faʻagalo, ona tumau mo le tusa ma le 1 le masina.

Le taimi e toe faʻaleleia ai ina ua mavae maʻi

Faʻasalaga ma le le lelei

Faatasi ai ma le faateleina o le faaletino, mafaufauga faalemafaufau ma faalelagona

Faʻaleagaina le puipuiga, ma le malulu tele

Puipuiga ma togafitiga o ni mea vaivai o le anemia, rickets, osteoporosis

Faʻamatalaga ma pulega:
7 taimi i le aso i lalo o le laulaufaiva, tasi tui.

Faʻateleina le faʻaaogaina o le vai mamā e faʻaleleia ai le faʻasalaga o toxins ma toxins mai le tino. Lulu malie le fagu ao leʻi faʻaaogaina.

E tusa ai ma faatonuga, latou te fautuaina le 7 injections i le aso i lalo o le laulaufaiva, matou te leʻi iloa e uiga i ai ma tuuina atu 3. Ae ui i lea, ina ua uma ona taumafai i ni nai taimi e avatu saʻo le auala fautuaina i lalo o le laulaufaiva, na na o loimata ma se tagi matou te mauaina. E leʻi fiafia Melkom i le mea na matou filifili ai e taʻalo i lona saʻolotoga ma taumafai e faʻaaoga se sipuni e oʻo tonu i lalo o lona laulaufaiva))). O le mea lea, o le taimi nei ua na o le pisi i le gutu, ma o le atalii lava ia na te tatalaina ma le fiafia.

Sa matou faʻaaogaina lenei oloa mo le toeititi atoa le tausaga i le taimi lenei. O le taunuʻuga o loʻo i lalo:

  1. Ina ua mavae aso muamua o le aoga, ona liliu loa lea o le tama mo le taimi muamua mai le pito i tua i le manava. I le taimi lena ua 6 masina lona matua, ma o lenei ua tatou le iloa pe o se mea e le talafeagai pe leai, ae na iu lava ina tupu. O le fiafia matua e leai se tuaoi! E toatele tagata latou te iloa le manaia o le faatali umi.
  2. I le tausaga na faʻaaogaina ai, sa maʻi 4 le tama tama. 2 taimi oi latou i le taimi tonu na matou filifili ai e malolo i le faʻaaogaina o vitamini. O le mea lena e te manaʻo ai, ona e mafaufau lea.
  3. Afai e te matauina le amataina o le maʻi i le taimi, ma fufuluina Multivitamin faatasi ma Vitrol i se vaeluaga pe a ma le lua itula, e lelei mea uma ma i le 2 aso. A maeʻa lena mea, toe fiafia lau tamaititi ma maloloina!

O lea, matou te faaiu ai:

  1. O le susulu e matua manaia lava.
  2. Laititi, e faigofie ona teuina i totonu o le pusaaisa i le faitotoa, tusa lava pe leai se avanoa avanoa i ai.
  3. E tapuni le tapuni, o lea afai o loʻo i ai ni laʻau e totoe i le tufatufaina, o le suavai suamalie o le a le mafai ona sosolo i totonu o le fagu ma o le a le faʻaaogaina.
  4. A maeʻa le pulumu, e mafai ona faʻaaoga le fagu i le faatoaga mo soʻo se manaʻoga.

  1. Masalo na o le tasi o le moa e mafai ona ou nofofua - o le tau maualuga mo sea ituaiga fagu. Ae ona o lo matou alolofa i le uso o loʻu tina ma le tinamatua o laʻu tama na auina mai ia i matou, matou te maua ai e aunoa ma se totogi.

O le a la latou tala?

O le faʻafeiloaiga i luga o le laupepa na faʻamaumauga e fai ma sui o le Natalya Molchanova, o le tusitala mai Eleni mamao ma e manaʻomia le galulue faʻatasi ma AliveMax. O tali le lelei mai tagata asiasi mai i le nofoaga e le o se mea e sili ona maua e lenei faasalalauga mataʻutia o auaunaga. O loʻo i ai se faʻaauau pea o faʻamatalaga o loʻo valaʻauina e le kamupani i le lalolagi o avanoa sili, e mafai ai e oe ona faʻaleleia oe lava ma maua se tupe, ae i le taimi lava e tasi e faʻaleleia lelei lou soifua maloloina. O le kamupani ua taua o le Amerika, ae o nisi mafuaaga e le maua ai ni iloiloga le lelei e uiga i oloa AliveMax i le gagana Rusia. O le poto masani i galuega ua fuafuaina i le tele o tausaga, ae o le atinae e faatoa amata lava, aemaise lava i le vaʻalele Soviet. I le aotelega, o le radius o le galuega a le kamupani e silia ma le 80 atunuu. Ua manatu le kamupani o le Vaega o le Soifua Maloloina e avea ma vaega o galuega, lea o loo i ai nei i le pito i luga o le gauai. O loʻo i ai se faamamafa i luga o le tagata maʻi: malaise, leai o le malosi, faʻaitiitia le libido. Ioe, matou te iloa o nei mea uma o le taunuuga o matou masaniga, ae faʻapefea ona fesoasoani AliveMax? E maua e le kamupani ni iloiloga le lelei mo o latou faʻamoemoe, aua e le toeitiiti lava a leai se mea mai ona tagata asiasi sei vagana ai mea faʻaletupe.

Soifua e aunoa ma ni faʻalavelave

O le taimi faʻaonaponei e faʻamoemoe i le soifua maloloina ma le ola umi. Ma le mea mulimuli, o le soifua maloloina ua avea ma masani, ae le o se mea faigata. Mai lava i le laʻititi, e ulufale tamaiti i taaloga, teena cigareti ma faamanatu aso malolo ma le suama ae le o le ava malosi. O le mea lea e aliaʻe mai ai AliveMax, o le le lelei o iloiloga e mafua mai i le faʻaaogaina atoatoa o le matagofie ma le soifua maloloina. I le faasalalauga, ua taʻua i latou o le tauvaga, faʻapitoa ma fou. O le meafaigaluega e folafola atu e tulaga ese, aua o loʻo i ai mea faʻapitoa masani ma tekonolosi taulaʻi e faʻatatau i le faʻavaveina vave. O le taunuuga e tatau ona manino.

O a mea latou te ofo atu?

O le gauai o le tagata o tausia e tuʻuina atu i oloa e sili ona lauiloa ma faʻaaogaina lea e fesoasoani e aveesea le mamafa ma pulea (Slim), faʻamalolo le maʻi vaivai vaivai, toe faʻaleleia le libido, ma tuʻuina atu le malosi, malosi ma faateleina le mafaufau (Vitality). O le mea pito sili ona taua o le toe faʻafoisia o le soifua maloloina ma le faʻafouina o le tino, faatasi ai ma le faʻamalosia o le loto, mea e tatau ona fai e Vetatrol Plus. E foliga mai o se togafiti, ae aisea la e maua ai e AliveMax ni iloiloga le lelei? Faʻamatalaga o tagata tauva?

I luga o le tofo ma le lanu

AliveMax e maua ai Vitasprays e tolu ituaiga tele. Muamua, o se televitamin. Lona lua, aloaʻia le soifua matua. Ma lona tolu, o le enisinia afi. O fagu taitasi e tusa ma le 30 ml o le vai e lanu ai le lanu e aunoa ma ni mea e le lelei ma faʻalavelave. O le vai e manino ma manogi. Multivitamin foliga foliga mai ma le manogi o le sua moli. O isi meaola e lua e suamalie i le tofo ma sina suamalie. E leai se sugaryness. O le mea moni, o le malosi mai le AliveMax - Vitality e tatau ona maua ai le malosi ma le malosi. O manatu le lelei o fomaʻi, peitaʻi, e leai se auala e faʻaaogaina ai le oloa i meaʻai faaopoopo. E tusa ai ma fomaʻi, o le oloa o se suauu manava masani e aunoa ma se isi galuega faaopoopo. O faʻamatalaga a tagata faʻatau i le Vitality o pola. Mo le "uluai manu" lea e ala i le 6 i le vaveao, o le faʻaaogaina o le pulumu e manaia, e pei o le tofo lelei, ae mo le lulu "lulu" e leai se eseesega i mea faʻaaoga. E mafai ona faʻaaoga oloa i le tuufaatasiga? Ioe, o tagata gaosi oloa e taulai faapitoa i lenei mea. E tusa ai ma i latou, i le manao ia ola maloloina, e le mafai e se tasi ona faia e aunoa ma se "trio" mai le vaega o le lalolagi, o AliveMax.

Mea: manatu le lelei ma sili atu

E le mafai ona maitauina le aafiaga o le Vitality, ona mafua ai lea o le vavao, ae o Multivitamin ma Anti-aging ua folafola mai ai ni suiga sili atu i le tulaga masani. Faʻateleina foi o latou tomai? E le o le fiafia i le kamupani o le mea moni lea e natia ma le tauagafau le tuufaatasiga o ona uiga faavavega. E le manaʻo e faʻaali atu kata pe fefe foi e tautevateva i luga o se fomaʻi agavaa? O le filifiliga lona lua e foliga mai, talu ai o mea e le masani ai e le o sainia atoa, ae ua na o le "resvetarol", o le panacea mo le ischemia, stroke, fatu fatu. Ua fai mai o le polyphenol e faʻapipiʻi mai i ituaiga vine mūmū ma mafai ona togafitia le kanesa. Ioe, o ia tomai e matua musuia ai tagata gasegase e teena togafitiga talafeagai. O taunuuga matautia o ia togafitiga e le o faamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi a le kamupani.

Tagata faʻapitoa

Mo lenei ituaiga faasalalauga, e le o le tele o tagata afeleti e "taitaia". Latou te le faʻamalositino ma ua leva ona galo e uiga i le faletaalo. E oʻo lava i meaʻai ma masani masani, e masani lava e le saʻo. Pe a mataituina le Initaneti, latou te tautevateva i luga o le AliveMax sprays. O manatu le lelei i lenei laasaga e le o mafaufauina, ae o upu o le faamaoniga e faʻalogo lelei ma faitau. Ma e tele na tagata i luga o le Initaneti. Tagata (o nisi taimi e fai ma sui o faʻasalalauga faʻasalalau) tusi e uiga i auala na latou amata taumafai ai i le fia iloa ma le maofa na latou i ai. E oo lava i upu i nei iloiloga e foliga mai o masini ma leai se mea: "na atili ai le malosi," "na aluese mai le atuatuvale," "na faateleina le libido."

O le a le mea e tatau ona sailia?

Faʻafefea ona iloa se pepelo i iloiloga o oloa? Vaʻai, i ana upu e leai ni mea moni, ae na o vai faifaipea. Na ia tusia le faateleina o le libido, ae le maua ai se faʻamaoniga. Fai mai o ia na amata ona inu sina kofe malosi ma le lauti, ae e le o fai mai i luga o mafuaaga na ia faaiuina ai. E leai ni faʻamatalaga patino i upu e uiga i le faʻateleina o le lelei. Mata e mafai e lenei tagata ona maitauina ana taumafaiga manuia i galuega ma na te leiloaina foi le tele o le lelei ua tupu? E toatele tagata e talitonu o vitasprays e aafia ai le filifilia o meaai. O lenei faailo e mafai ona le amanaiaina, aua o le manogi susulu ma le tofo o pulumu e toe faafou ai le tofo ma mafai ai ona e iloa le mea e te manaʻo ai e ai pe inu i le taimi nei. O le mafuaaga lava lea e tasi e mafai ona taʻuina i le mea o loʻo i luga o le faʻamautuina o le vaega o meaʻai.

Fai se aotelega

I se tulaga masani, e le manaʻomia e tagata talavou ona ave Vitasprays, e ola maloloina, malosi ma malolosi. O se mea manaia ma manaia lea e faʻaaogaina e avea o se faʻaaliga faʻapitoa o le faʻaaliga. O le tau i le taimi lava lea e tasi ma e faʻatusatusa i tau o se vailaʻau o loʻo i ai ma faʻamaonia. O le atigi pusa e laʻititi lava, ma e vave lava ona vave faʻapala le pala. Aemaise lava, e tatau ona maitauina e fautuaina e sosoʻo le vavagana o le tautala ile lima faʻavaʻa i le aso, 2 faʻapipiʻi i le taimi. Afai o le fagu e lava mo le 2 vaiaso, o lona uiga o le pito maualuga lenei.

E tatau foi ona maitau o le faatauina o Vitasprey e le fautuaina mo tagata matutua. O le a leai se gaioiga, e pei ona uma ona fai, ae o le leai o se faamoemoe e sili atu ona leaga mo se tagata o le matua. A latou faia ni poloaiga, latou te talitonu i se fiafiaga ma se faʻamalologa i togafiti faʻataulāitu, ma o le a le tupu lenei mea. O oloa a le kamupani o loʻo faʻapitoa, ina ia le afaina ai, ae o le a faigofie ai lau pusa. E taua e le taaloga le moligao? E faigata. E sili le lelei le fesili i le tau o fualaau aina fou ma fualaʻau, faʻasoa i luga o vitamini faʻamaonia ma inu vai inu. Ma o le tulaga o le placebo e le manaʻomia ai le tau faaletino mo tagata taitoatasi!

Lau lava fomaʻi?

Talu mai taimi anamua, o loʻo i ai se tulafono - "O le tagata gasegase e le tatau ona mafaufau loloto ia te ia lava! E tatau ona ia mauaina uma faatonuga ma faatonuga mai le fomaʻi! ". Aisea na maua ai e tufatufa nei tufatufa tusi i luga o le puipuiga ma le togafitia o maʻi eseese? O lenei mea e mafua mai i le mea moni e faapea, o le soifua maloloina ua sili atu le taugata ma e le mafai ona maua i le toatele o le faitau aofaʻi. O le mea e leaga ai, e toʻatele e le mafai ona gafatia e tusa lava pe sili atu le tele o tautua faafomaʻi, talu ai e leai se saʻolotoga o togafitiga faʻapitoa i Rusia. E tatau i se tagata ona faamalolo ia te ia lava, aua e leai se tasi e manao e toe malolo!

O fili po o uo?

Alivemax Sprays e le o se fofo. O togafitiga e togafitia i falemai. E masani lava o se fesoasoani lē tumau lea o le tiga poʻo le faʻaitiitia le tumau o le mamafa, toto toto, ma isi. O vailaau e masani ona faaliliuina mai le Eleni o le "leai se ola". Latou te fasiotia uma mea ola i totonu o le tino e tatau ma e le talafeagai. O le mea lava lea e tasi mo le chemotherapy ma le vevela. Ua i ai uma a matou vailaʻau faʻavae i metotia: faʻaumatia, tipi ma lafoai.

Alivemax ua ofoina atu saʻo auala tutusa.

1. Faamamaina o le tino.

2. O le toe faʻaleleia o sela o tino.

3. Meaʻai o le tino e iai vitamini aoga, minerale ma mea amino.

4. Puipuiga o le tino.

AliveMax Sprays e le o vailaʻau. O nei pusa e aofia ai na o fualaau aina e:

  • fufulu le tino ma le cell i le mea muamua
  • faʻamalosia le toe faʻaleleia o mea faʻapitoa
  • fafaga le tino. Muamua lava, latou te fafagaina le sela, o se faʻavae faʻavae o tatou tino.

Ma ina ua amata ona lelei le gaioiga ma sa matou fafagaina i mea uma e tatau ai, faʻaaoga aliaMax sprays, ma e tatau ona tusa ma le 90 oi latou, ona amata saʻo ai lea o le tino atoa.

O a mea fou?

AliveMax sprays e tutusa i la latou gaioiga i mea faʻapitoa.

O fualaau o le vasega o togalaau sauniuni e sili atu ona vavalalata (io latou meatotino) i vailaau ma e mafai ai, pe a faʻaaogaina, ia aʻafia ai le tino ma gaioiga o totoga taʻitasi ma le tino, ae le pei o vailaʻau, pe a toe faʻafoʻi le fausaga ma le atoatoaga o nisi o totoga, latou te le afaina ai isi!

I le faʻaaoga lelei o meaʻai faʻapitoa, ua toe faʻafoʻisia uma le okeni maʻi, e le gata i le tino (cellular) ma le maualuga o galuega.

E faapefea ona latou galulue?

AliveMax sprays o mea masani ia e faʻaaogaina ai le tino o le tino.

O vavao e maua mai i mea lelei faʻale-natura, e maua ai le vave faʻaleleia. O le auala aupito sili lea ona aoga e faʻaaoga ai - e le manaʻomia ona e inu i le vai, e mafai ona e faʻaaogaina le moli i nofoaga sili ona le talafeagai, mo se faataitaiga, ave taavale, o lona uiga, e mafai ona e faʻaaogaina i soo se mea.

E na o le sili atu

  • vave ona ulufale atu i le toto
  • vave vave amata o togafitiga faʻasolosolo,
  • saʻo saʻo, meaʻai lelei,
  • faigofie ma faʻatuatuaina le faʻaaogaina o talosaga,
  • leai ni faafitauli faʻalavelave
  • leai se faafitauli faʻafefe
  • sili ona aoga o le tele o meaʻai,
  • e faigofie ona tuʻuina atu i gasegase i se coma, tamaiti laiti, pepe faatoa fananau mai,
  • e mafai ona e tago i fualaau faʻatasi,
  • ae e tatau ona e inuina le tele o vai i le aso.

Ma o le a le mea o iai i le tuufaatasiga?

Veratrol:

Resveratrol, Blackcurrant, Noni Juice, Mangosteen, Akai, Amalaki, Aloe Vera, Pamegranate, Maki, Goji, Fagaina o le Fatu vine, Faga o Pine Bark Extract.

Taua:

Saina vine magnolia, Radiola rosea, Maca, ginseng Siberia, Gotu Kola, Damiana, Yohimbe (alofa laau), Goryanka tetele-faʻafelelei.

Multivitamin:

E fafagaina ai sela ma faʻamalosia le faʻaogaina o le faʻafetai faʻafetai i mea lauiloa ma faʻamaonia, e aofia ai le tele o vitamini ma 72 minerale.
E aofia ai vailaau malolosi e 90, Spirulina Spirulina ma Chlorophyll.

Sima:

Indian Cactus, Weymouth Pine, Sufuga Maple, Mint Tropical, Aloe Barbadensis, Bitter Melon.

O fea tatou te amata ai? Le manatu o tagata atamamai

I LE FUAFUAGA A SPECIALISTS ma le tele o le poto masani e galulue ma pulumu - FAIA, NUTRICIOLOGISTS of AliveMax, e tatau ona amata le faʻaaogaina o pulumu

  1. Veratrol ma Slim, aua o latou (faʻaopoopoga i se telefoni gaioiga) e faʻamaʻa atoatoa le tino, faʻapitoa -
  • Veratrol faamamaina le toto, toto toto, lymph, alkalizes ma aveese meaʻai!
  • Slim e faamama uma le gastrointestinal tract, ate, fatuga, ma isi!
  1. A maeʻa le 2-3 vaiaso o le faʻaaogaina o Slim ma Veratrol, faʻaopoopo mea uma o le vai (e tusa ai ma le polokalame lava lea e pei ona faamatalaina i lalo - amata mai le 2-3 taimi i le aso mo le 1 psc), pe a manaʻomia, ma faalagolago i le siakiina.
  2. E fautuaina le Multivitamin e faʻaoga mo tagata uma e aunoa ma se faʻasesega - aua o ia o le na te tuʻuina atu meaai talafeagai ma talafeagai i totonu oa tatou siama, ae a maeʻa ona faʻaaoga Veratrol ma Slim, pe a uma ona fufulu!
  3. O le taua tele e faʻafaigofieina ai le faʻaoga o le hormonal ma ei ai le malosi tele o le aʻafiaga o aʻafiaga. Matou te le faʻaaogaina le malosi i le maualuga o le mamafa seia oʻo ina faʻamaonia!

TAITAI! E le o fautuaina foi le taua: mo tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga, maitaga ma lactating tamaitai, ma le maʻi o le maʻi, ma le toto maualuga (sili atu i le 180).

Tele-Vitamini - Faʻasalaga! Phenylketonuria, faʻaalia e neonatologists) i le falemaʻi i le aso muamua o le pepe.

Ma sili atu ona patino?

Matou te faʻaaogaina sprays e pei ona faigofie mo i matou - aʻo leʻi 'aʻai pe a maeʻa taumafa, e le afaina! Tatou amata:

  1. muamua 2-3 taimi i le aso, 1 inisi i lalo o le laulaufaiva, ona
  2. i totonu o le 7-10 aso tatou te faateleina i le 7 inisictions i le aso!

TAITAI! A maeʻa ona viliina pulumu i lalo o le laulaufaiva, ia teuina i lalo o le laulaufaiva mo le 15-20 sekone, ia 'aʻai le isi (pe afai tatou te faia ni vaʻai i le taimi e tasi, ona vaeluaina lea o le vaeluaga 1-2 minute). E fautuaina e aua le inuina pe 'ai mo le 25 minute (afai o loʻo e fia inu, e sili ona lelei le faia o lenei mea aʻo leʻi sasaina).

  • Faʻateleina faʻamaʻi faʻamaʻi - 1 tui i lalo o le laulaufaiva i itula uma e oʻo i le 10-12 taimi i le aso.
  • Mo le puipuia ma le togafitia o faʻamaʻi pipisi: 1 inisi i lalo o le laulaufaiva i le 2 itula 7 taimi i le aso - masani masani.

TAITAI! Vitality Spray - matou te fautuaina e ave i luma o le 3:00 i le taeao. e maua ai le malosi o le malosi, ma i le afiafi, e tatau i le tino ona ulufale filemu ile tulaga malolo. E le silia ma le 5 taimi i le aso. Tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matutua, e maualuga le maualuga o le toto maualuga i luga atu o le 180 mm Hg, maʻitaga, lactating ma le maʻi maʻi.

E tatau ona manatuaina pe a faʻaaogaina soʻo se mea e manaia e te manaʻomia e inu ai le tele o vai!

30ml. vai i le 1 kg. mamafa i le aso i tamai sipuni, LELEI MAUA - i lenei tulaga, e le masani ona sau le vai i totonu o le masini, e mafua ai le fetogi, ae ulu atu i totonu o le masini ma faia se faamamaina lautele iina, fesoasoani i le pulupulu e aveesea uma "palapala"! I nai sipuni laiti, e galue le vai i le pa, ma tioata na te gaʻo fatugaʻo!

Ma o lenei: faʻalogo!

Lapataiga: i luga o vaovao, e pei ona i ai i luga o se oloa masani, o loʻo i ai se faʻavavevave! Mo mea taʻitasi, e faʻaalia lava i auala eseese, e ese lava i le taimi, ae e le maalofia, aemaise lava pe afai e na o le tasi le kemisi na faia e se tagata aʻo leʻi sasaina ma e leʻi faʻamamaina lona tino i soo se auala! E leai se mea e tatau ona e fefe ai i lenei mea, ae ia e fiafia lava ina ua amata e le au vaʻaia a latou galuega! O lea la o loʻo faagasolo le faagasologa!

Fautuaga faapitoa

  • Mai le faʻamalosi: I luga o se ipu vai mafanafana 2 injections o le sima ma le inu. I le taeao e tatau ona e inu 2-3 ipu ipu vai i luga o se manava gaogao ae leʻi faia ni taumafataga.
  • Mo le gau o le mamafa: 1 faʻamalolo tuiina Slim 20 minute aʻo leʻi 'aʻai!
  • Faʻatasi ma le isu o le isu, faʻaaogaina le Slim i totonu o le isu pe a ia manava sinamu.

Afai e poloka le isu - faʻapipiʻi Veratrol faʻapala 2-3 taimi i le aso - o le a maua ai se faʻamamā sili ona lelei o siaki ma mea mamafa.

  • I le tulaga o mumu i luga o se tulaga tiga, felafoaʻi Veratrol ma se vaitaimi 2-3 2-3 minute 2-3 taimi. E mafai foi ona faʻaaogaina mo le tipi - e faʻaaoga foi i le manua.
  • Toothache - afa afa o vai mafanafana 3 pulumu o Veratrol, fufulu lou gutu ma folo. E mafai ona e fufuluina i se nifo leaga.
  • Tusia ma le glaucoma, gasegase mata. Veratrol ua totoina i mata i le taeao ma le afiafi. E faʻamalieina le mamafa o le tino! Faʻasusu ma taooto faʻatasi ma ou mata ua tapunia - o le a pasi le popole.
  • Faaitiitia le maualuga o le toto maualuga: i totonu o le 10 minute 3 taimi Veratrol i lalo o le laulaufaiva.
  • Siʻi le toto maualuga i le tulaga o le anemia -Faitalia 3 taimi, 1 injection i lalo o le laulaufaiva mo le 10 minute.

AliveMax Sprays. Tau ma iloiloga

O matou tagata asiasi e fiafia i oloa a le kamupani. Alivemax. Muamua lava, e taua tele i tagata o loʻo faʻatautaia le iloa o lenei mea MLM kamupani, o lona uiga, o se kamupani na faia na o ia mo le faia o tupe ma faʻamaonia le aoga o ana oloa e le o suʻesuʻega ma taunuʻuga moni, ae faʻatasi ai ma le faʻasalalauga sese ma le suʻeina o se faʻalapotopotoga o tufatufaina atu o latou fiafiaga i luga o le faʻatau. I se isi faaupuga, o le "fufuluina" o lona oloa i le tagata o tausia, o le kamupani MLM na te ofoina atu ia te ia e "gaoi" le oloa tutusa i le aiga lava e tasi i ona aiga uma ma uo, e aofia ai le tau ma e tusa lava pe e te laki, fai sina tupe. O le masani masani o mea tau tupe faafomai. O le mea e leaga ai, o lenei ituaiga o pisinisi o loʻo faʻamalosia, ma e le gata i Rusia. Ae paga lea, o le tulafono lenei.

AliveMax faʻatau Vitasprays. E le o ni vailaau ma e le o faamauina foi e avea o meaʻai. I totonu o le auupega a le aufaioloa talu mai 2009 o loo i ai Tele-Vitamini - multivitamin, Faʻataʻitaʻitaga - anti-aging, Vitality - malosi. E tuʻuina atu e fufulu nei mea i lou gutu ma faʻatali mo se vavega. Ma o nei vavega, o le faamasinoina e "tala moni" i luga o uepisaite a le au faatau, e matua faagaeetia lava: O tamaiti e maua i le maʻi suparate ua o ese mai nofoa faataavalevale, o fafine e le taualoa ua maitaga i le tele o fua, o le gaʻo o le gaʻo le mamafa o le mamafa i le vaiaso. Ma mafuaʻaga uma ona o le mea e faʻaaogaina ai le pulumu o loʻo galue "i le telefoni feaveaʻi" - o le faʻamatalaga masani a le au faatau o se faʻataʻitaʻiga o fualaau faasaina pe a latou le iloa le mea o loʻo latou faʻatau atu, pe latou te iloa o loʻo latou faʻatau atu tagata.

Peitai, aloaia AliveMax ma e le o taua le aoga o a latou vaʻaia, aua o lenei mea e lamatia ai le tau pulega. O le tele o latou tufatufaina atu pepelo i tagata faatau, ma talu ai ona o mea taumafa, latou te taoto i lalo oa latou lava matafaioi.

E le o se mea e ofo ai, o le igoa o AliveMax i luga o le Initaneti e le lelei tele. O faʻamatalaga mai tagata na faʻasalalau oloa a lenei kamupani io latou gutu ma latou te lei maua le folafolaga folafolaina o le tele o mea leaga. E masani lava ona i ai ni mea o loʻo latou talanoa auʻiliʻili ai e uiga i fuafuaga o le tetea ma le taufaasese ua faʻaaoga e "sui" Alive Max. Ma e tele ma sili atu na sui, aua i le tau oloa siʻosiʻomaga o le pulu i le $ 25, latou te faatauina atu mo le $ 40-50 i le fagu. Ae o le mea moni, ua maua e le kamupani le tupe sili ona lelei: O le tau o sea fagu e iai vitamini e le sili atu i le 1-2 tala.

Matou te le maua ni faʻamatalaga e uiga i aoga poʻo faʻamaʻaloga o nisi o vailaʻau faʻamaʻi, ae matou te fautuaina oe e vaʻavaʻai faʻatau mai MLM networks. E masani lava o a latou oloa e leai se mea e faatatau i vailaau ma togafitiga faʻamalosi.

Matou te fautuaina le tuua o au iloiloga tutoatasi e uiga i oloa a AliveMax, metotia oa latou faatau, ma le lelei o oloa.

Alivemax - o se vailaau faʻataʻitaʻi po o se tagata?

Talu ai ou te aʻoga i se iunivesite faafomaʻi, sa ou mafaufau pe o le a le vailaʻau ma pe faʻapefea ona aoga. Na tonu ia i latou e saili loloto atu i a latou uo faafomaʻi ma saili uma faamatalaga e uiga i lenei "mea manaia". Na matou amataina se fegalegaleaiga malosi ma se fafine na fai mai o le a ia fofoina le maʻisuka.

Na amata uma lava i le mea moni sa ou i ai i le vaega VKontakte e uiga i le maʻisuka, na ou maua se savali mai se tamaitai le iloa.

I foliga vaaia, o se fafine agalelei e fia fesoasoani mai ia te aʻu e fiafia i laʻu suka. Na ia togiina le sootaga i le vitio ma tusia mea nei:

Ona "tautau lea o namu i taliga." Fai mai a ia, na ia faʻamalolo lona toʻalua o le ulutala i vailaʻau olama, ae o le a le maʻisuka i le ulupo? O le galuega a Alsou o le faasalalauina lea o le fualaau faasaina ina ia ou faatauina.

O lenei tagata e amata ona talanoa e uiga i le tamaitiiti ma e uiga i lana tane, pe na faapefea ona latou toe maua mai faamaʻi matautia. Ma faasolosolo malie lava e ulu atu i le faʻalagolago. Ou te manatu patino lava o se tagata fiafia i oloa Alivemax, aua ou te mafaufau pe o le a le mea o le a tupu i le isi. Na ou ofo i le feau e uiga i se tamaititi ua i ai le malosi, aua o se maʻi fatu, ma o fea oi ai le hypoxia?

Ina ua uma laʻu fesili e uiga i le faiga o le gaioiga, sa faasino aʻu i le fomaʻi ua taʻua o le fomai.

O le a le tali a le fomai? E faapefea ona ia amio i le taimi o se talanoaga? Pe o ia o se tagata i se ofutino paepae? Na ia fesiligia se fesili e uiga i le faiga o gaioiga ma tau, latou te toe auina mai aʻu i se mea. O le faaupuga pito sili ona leaga "Matou te le togafitia soo se tasi, matou te toe faʻafoisia le tino i le telefoni feaveaʻi. Ina ua uma nei upu, sa ou tei. E manaia lenei mea. Masalo ua ia mafaufau pe a maeʻa le upu "Cell Level" O le a ou vave tamoe e toesea tupe ma o le a ou faatauina le fualaau faasaina Alivemax. Sa ou fia iloa pe i ai ni pepa mo lenei vailaau olamax. O le a sou manatu na tali mai ia te aʻu? Ou te lei faalogoina se mea saʻo.

E masani lava, o nei vailaau uma ua faamauina e le o ni vailaau, ae o ni meaʻai paleni. O le mea lea ia mautinoa e leai ni faafitauli i le tulafono, aua o loʻo faʻasesēina i tatou o togafitiga a Alivemax.

O lea ou te mafaufau pe aiseā e maʻi ai pea tagata pe a iai ni vitamini leaga?

Tuua Lau Faamatalaga