Aotelega o le Satellite Express Glucometer: iloiloga ma ata

Aʻo leʻi faʻatau se Satellite Satellite Express, ou te fia faitau e uiga i le iloiloga o tagata e ona, tagata na faʻatau ma faʻaaogaina le oloa mo sina taimi. I luga o lenei itulau e mafai ona e faamasani ma manatu o tagata o loʻo faʻatatau ile oloa. A maeʻa ona faitau faʻamatalaga, suesue i uiga, vaʻai tau, faitau faʻamatalaga vitio, filifili se faleoloa i le initaneti ma faʻatau. Afai o oe o loʻo umia lenei masini, ona tusi loa lea o lau toe iloiloga i luga o le itulau o faʻasino o tagata. Tau faʻatatau: 2023 tusi.

Faʻaaliga: Galue tele! O taugofie e sili atu ona taugofie, ae e le mafai ona ou faatauina ni laupepa i luga o se falemaʻi i luga o le initaneti.

Faʻapitoa: Ou te fiafia e tofu fasi pepa taitasi. O le tau o fasipepa e talia.

Faʻapitoa: Tau o faʻataʻitaʻiga. E tofu fasipepa taitasi. Lavea o le teuina o fasi pepa o suʻega.

Mea le lelei: E leai se auala e faʻafesoʻotaʻi ai le mita ile telefoni poʻo le komipiuta. E leai ni ato lapoa o suʻega suʻega.

Faʻamatalaga: E i ai ni au uila, ae o le fale e sili ona manaʻomia. Mo le tele o vaega, o le mea moni, ona o le mea moni o fasi pepa i le afa o le tau nai lo tagata mai fafo. O fasi taʻavale taʻitasi e teuina. Sa i ai se taimi - na faʻaumatia le aseta i fasi pepa, tuʻu i totonu o le fagu ma se tamatamaʻi susu. Faatasi ai ma nei mea, e mafai e le tasi ona faʻaumatia se tasi, ae le o mea uma i le taimi e tasi. O aʻu, pei o le ituaiga muamua o le maʻisuka, e tatau ona fuaina soo. I le taumalulu, o fasipepa o le aseta lava e tasi e tatau ona lelei le faʻaleleia ina ia le faʻaitiitia i le malulu. I le tulaga manino, latou te tetee atu i le malulu e oo i le -20.
E le faigofie le teuina o se faʻasalalauga faʻaeletoroni, e tatau ona e tuʻuina i luga lima, e le mafai e le mita ona tuʻuina atu faitau i se komepiuta poʻo se telefoni.

Faʻapitoa: O le faʻataʻitaʻiga e fautuaina e le fomaʻi.
Faʻamau.
E leai se taugata.

Mea le lelei: E leʻo faʻaalia.

Faʻamatalaga: O se tau e le taugofie. E taua e fautuaina e le fomaʻi aoga.
E oʻo mai i le taimi nei, e itiiti lava na faʻaaogaina. O le mea lea, e leai se mea faapitoa e taʻu atu.

Telefoni: fale (silasila i faʻamatalaga)
taugofie
e tofu tagata taʻitoʻatasi taʻitasi (!)
o le faʻataʻitaʻiga i le maketi e umi se taimi

Faʻafitauli: fale (silasila i faʻamatalaga)
tele mataua o le toto (silasila i faʻamatalaga)

Faʻamatalaga: faʻatau mo se taimi umi (i le 2015). aua Ou te le fiafia i le sao atoatoa o ata satelite uma i luga i lenei lomiga - o se mea taufaaleaga ma e tatau ona ou nofo i luga o le masini siamupini Siamani (ao lei tupu le fesuiaiga o tupe, e oo lava i fasi pepa e masani ona tau). Na ia lagolago i le kamupanī, o lē na le mafai ona faʻatino pisinisi mo le tele o seneturi i o tatou teritori - afai o le mita i aso malolo e mafai ona faʻatau i se mea, ona leai lea o fasipepa. ma o nei i falemaʻi e le mafai ona e mauaina se masini. Ae o le a le suiga i luga o fata? E saʻo, faʻatau Amerika ma tagata o seoli ma Isaraelu, o loʻo totoina i ai le toto i plasma (ma e ese mai ia i latou, e leai se tasi na te iloa se mea faapena). ata e suia i le ono masina (i tausaga taʻitasi mo le mautinoa) ma mo le faʻamafanafana! o latou tau faʻafefe. E na o le bayer masini e tumau pea le lelei.
o le a le mea sese. se fualaʻau tele o le toto (na o le pau lea o mea e le mafai ona fuaina e le maʻisuka - e le lava le toto mo pa puipui 3-9 taimi i le aso), ioe, e laʻititi nai lo le mamanu muamua, ae e tele taimi e sili atu nai lo masini uma nei. lapoa lapoa - Ou te faʻaaogaina se mea laʻititi muamua mai se tama.
fasipepa ma le itiiti ifo e mafai ona faia i le 30 pasene - o le a gaosia e le gaosiga oloa, ma o le a maua se tau maualalo. o le kamupanī e lē faʻatau atu ni fasi pepa mai le fale gaosi oloa ma e le galulue faʻatasi ma kamupani faʻapitoa (Ou te manaʻo e faʻatonu aʻu i luga o le laupepa ma maua mai le post Rusia, boxberry / pickpoint, ma isi mea, poʻo nisi livi taugofie), ae e mafai ona sili atu aʻu ma i matou. o le a sili atu le faigofie ona maua - aua i totonu o le MO mo na o le tasi le falemaʻi i luga o le initaneti o loʻo faia lenei mea ma o le fasi pepa ua le o vaʻaia nei i le 2018 (Ou te faʻatauina mo aʻu lava - e le mafai e fomai ona tuʻuina atu se pusa se tasi e tumau mo le vaiaso). aisea e te fafaga ai nei tagata faʻatau oloa? Ua ou sauni e totogi ...

Vaega o le satelite faʻataʻitaʻi mita

O le masini ua faʻapipiʻiina i luga o le toto atoa o le tagata maʻi. O le suka o le toto e fuaina i le eletise. E mafai ona e maua le iuga o le suʻesuʻega i totonu o le fitu sekone talu ona e faʻaaoga le mita. Ina ia maua saʻo suʻesuʻega, e naʻo le tasi le mataʻu o le toto e te manaʻomia mai se tamailima.

O le malosiaga o le masini e mafai ai pe a ma le 5,000 fuataga. O le ola o le baturi e tusa ma le 1 le tausaga. A maeʻa ona faʻaaogaina le masini, o le 60 taunuʻuga mulimuli e teuina i le mafaufau, o lea pe a talafeagai ai, e mafai ona e iloiloina mea ua tuanai i soo se taimi. O le tele o le fua o le masini e maualalo lona 0.6 mmol / l ma le maualuga o le 35.0 mmol / l, lea e mafai ona faʻaaogaina e fai ma faʻataʻitaʻiga o se faʻamaʻi e pei o le maʻisuka faʻamaʻi o fafine maʻitaga, lea e faigofie mo tamaitai i le tulaga.

Teu le masini i le vevela--10 i le 30 tikeri. E mafai ona e faʻaaoga le mita i le vevela o le 15-35 tikeri ma le maualuga o le ea e le maualuga atu nai lo le 85 pasene. Aʻo le i faʻaaogaina le masini i tulaga le talafeagai, e tatau ona teuina le mita mo le afa itula.

E i ai i le masini se galuega o le tapunia faʻafuaseʻi tasi pe fa minute pe a maeʻa le suʻesuʻega. Pe a faatusatusa i isi masini tutusa, o le tau o lenei masini e taliaina mo soo se tagata faatau. Ina ia faamasani i iloiloga o oloa, e mafai ona e alu i le upega tafaʻilagi a le kamupani. O le vaitaimi o le tusi poloaiga mo le taofiofia o le faʻaaogaina o le masini e tasi le tausaga.

Auala e faʻaaoga ai le masini

Aʻo leʻi faʻaaogaina le mita, e tatau ona e faitau i faatonuga.

  • E tatau ona faʻafano le masini, faʻapipiʻi le laupepa faʻasologa i totonu o le pusa i totonu o se sooga faapitoa. A maeʻa ona faʻaalia le numera seti o numera i luga o le lau o le mita, e tatau ona e faʻatusatusa ia faailoilo ma le numera ua faʻaalia i luga o le afifiina o fasi siaki. A maeʻa, ona aveese lea o le taʻavale. Afai e le fetaui faamatalaga i luga o le lau ma le afifiina, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le faleoloa na faʻatau ai le masini pe alu i le upega tafaʻilagi a le gaosiga. O le le fuaina o faailoga e faailoa ai o taunuuga o le suʻesuʻega e ono le saʻo, o lea e le mafai ai ona e faʻaaogaina sea ituaiga masini.
  • Mai le laasaga o le suʻega, e tatau ona e aveese le atigi i le vaega o fesoʻotaʻiga, faʻaofi le fasi pepa i totonu o le sola o le glucometer e aofia ai ma faʻafesoʻotaʻi i luma. A maeʻa lena, ona aveeseina lea o le mea na totoe.
  • O numera numera o loʻo faʻaalia i luga o le afifi o le a faʻaalia i le mata o le masini. E le gata i lea, ae o le a aliali mai se faʻataʻitaʻiga o le matāua. O lenei faailoilo o loʻo galue le masini ma sauni mo le suʻesuʻega.
  • E tatau ona e faʻamafanafanaina lou tamatamailima e faʻalauteleina ai le toto, fai sina puʻupuʻu ma maua se mataua se tasi o le toto. O le mataua e tatau ona faʻaaoga i le pito i lalo o le suʻega, lea e tatau ona faʻaaogaina le fualaau talafeagai e maua ai iuga o suʻega.
  • A maeʻa ona faʻaaoga e le masini le toto talafeagai, o le a faʻaalia ai le faʻamaonia o le faagasologa o faʻamatalaga ua amataina, o le faailo i le ituaiga o mataua o le a le toe faʻaleleia. E fetaui lelei le glucometer e na o ia lava e ave le toto saʻo mo le suʻesuʻega saʻo. I le taimi lava e tasi, o le totoina o le toto i luga o le taʻavale, pei o isi faʻataʻitaʻiga o le glucometer, e le manaʻomia.
  • A maeʻa le fitu sekone, o le faʻamatalaga i luga o le fua o le fuaina o le suka i le mmol / l o le a faʻaalia i luga o le lau o le masini. Afai o faʻataʻitaʻiga o suʻega e faʻaalia ai faʻamaumauga i le va o le 3.3 i le 5.5 mmol / L, o le a faʻaalia se ata ataata i luga o le lau.
  • A maeʻa ona maua le faʻamaumauga, e tatau ona aveese le fasi siaki mai le sola ma mafai ona tape le masini e faʻaaoga ai le pā tapuni. O taunuʻuga uma o le a tusia i le mafaufau o le mita ma teuina mo se taimi umi.

Afai ei ai se masalosaloga e uiga i le saʻo o faailoga, e tatau ona e vaʻai i se fomaʻi e faia se suʻesuʻega saʻo. I le tulaga e le tatau ai ona faia, e tatau ona ave le masini i se nofoaga autu.

Fautuaga mo le faʻaaogaina o mita mita satelite

O lalaga o loʻo aofia i totonu o le pusa e tatau ona faʻaaogaina mo le tuiina o le paʻu i luga o le tamailima. O se meafaigaluega faʻaaogaina, ma o faʻaaoga fou taʻitasi e manaʻomia ai le faia o se laupepa fou.

Ae e te leʻi faia se faʻamaʻi e faia ai se suʻega toto, e manaʻomia ona fufulu fufulu ou lima i le fasimoli ma solo i se solo. Mo le faʻaleleia o le toto, e tatau ona uʻu ou lima i lalo o le vai mafanafana poʻo le suʻeina o lou lima.

E taua le faʻamautinoa o le afifiina o le suʻega o le suʻega e le faʻaleagaina, a le o lea e mafai ona latou faʻaalia ni fua le saʻo o suʻega pe a faʻaaogaina. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻatau sau seti o suʻega, o le tau e laʻititi. E taua le maitauina e na o pusa faataitai PKG-03 Satellite Express Numera 25 poʻo le Satellite Express Numera 50 e talafeagai mo le mita. O isi faʻataʻitaʻiga e le faatagaina i lenei masini. O le soifua maloloina o le 18 masina.

Tuua Lau Faamatalaga