O le a le eseesega i le va o Pentovit ma Neuromultivitis - iloiloga a fomaʻi ma le maʻisuka

Ole vaega ole ole B-multivitamini o loʻo faʻaaogaina i togafitiga o faʻamaʻi o le tino ma le maskloskeletal system. E mafai ona filifili po o le fea e sili atu - Neuromultivitis poʻo Pentovit, i le amanaʻia o faʻamaʻi faʻatasi, faʻasologa o aso o le maʻi ma faʻamaoniga mo le tofiaina o vitamini.

O vaega ole vaega B multivitamin e faʻaaogaina e togafitia ai ia tulaga:

  • Leʻa o le faʻalavelave o le natura o le natura mumusu-o-le-natura (radiculitis, neuritis),
  • faaletonu o le tino o le tino - neuralgia,
  • faʻafitauli o le masklokeletal system (osteochondrosis),
  • setete o le supperrain, vaivai o le tino,
  • Neuro-allergic dermatitis i totonu o le lavelave o togafitiga: ata, eczematous, lichen planus, erythema multiforme exudative.

Gaioiga galue

O aʻafiaga o Neuromultivitis ma Pentovit e mafua mai i aʻafiaga ola o vitamini na aofia ai i le tuufaatasiga:

  • Vit. I totonu1 (thiamine) - faʻaleleia le amio pulea o le aʻafiaga o le nasu ma le neuromuscular transmission ona o le faʻavaeina o fesoʻotaʻiga synaptic. Auai i le matafaioi o le coenzyme i le gaosiga o le gaʻo gaʻo o neurons,
  • Vit. I totonu6 (pyridoxine) - e aafia ai le metabolism o le lipids ma gaʻo, o le a avea ma vaega i le faʻamalosia o le neuromuscular transmission of impulses, e aafia ai le metabolism o purine nucleotides ma le metabolism o le tryptophan i le niacin. Faʻaitiitia le faʻamalosi o gaioiga o maso skeletal,
  • Vit. I totonu12 (cyanocobalamin) - suauu i totonu o le vai, e aofia ai le cobalt ma isi mea e le mafai ona suia. Auai i le tuufaatasiga o le myelin (o se membrane e ufiufi ai fausaga o le nerve lautele ma faateleina le saoasaoa o le lagona o le namu). Faʻasolosolo ai le erythropoiesis ma puipuia ai le atinaʻeina o le anemia. Faʻaleleia atili le mafaufau ma mafaufauga.

O nei mea o se vaega o Neuromultivitis. Neuromultivitis e mafai ona suia i le Milgamma, Vitaxone, Neuromax, Neurobeks.

O Pentovit o loʻo iai foʻi isi vitamin e lua:

  • Vitamin PP, B3 (nicotinamide) - e aofia ai i le fausia o le coenzyme NAD (Q10) - o le eletise autu autu i luga o paʻu o le mitochondria ao faʻavaivaia le kulukose i totonu o le uila. Faʻatonutonuina le fesuiaiga o nucleotides, fat ma amino acids,
  • Vitamin B9 (gaʻo) - e aʻafia ai le aʻafiaga o le vitamini B12. Auai i le fausiaina o leukocytes, platelets ma toto mumu mumu, e faatonutonuina le faagasologa o fualaau oona, auai i le tuufaatasiga o le mRNA, amino acids, serotonin production, ma faalauiloa le tuputupu ae o lauulu. Faatasi ai ma le vaitamini C e faʻateleina ai le tetee o le tino, faʻamalosia le toe faʻaleleia o le paʻu ma palagen fibers o siama, o le tulafono faatonutonu o le galainiina o le epithelium.

Pentovit o se fualaau Rusia lea e tau e tusa ma le 125 rubles mo le 50 papa. O le mafutaga i totonu o le fale o Pentovit e mafai ona taua o Bio-Max, Complivit and Combilipen, i totonu o fualaau faasaina, Tele-Tabs Kids, Duovit mo alii ma tamaitai e tutusa foliga tutusa.

Pentovit ma Neuromultivit e aofia ai vitamini B, ae afai e faʻatusatusa ia Pentovit ma Neuromultivit, e vave ona e iloa la latou eseesega agavaa: 3 vitamini o loʻo aofia i Neuromultivit, ae 5 o loʻo i Pentovit.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

  • I le taimi o togafitiga ma Neuromultivitis ma Pentovit, e le tatau ona e inu ava malosi, talu ai e le afaina ai le inu1,
  • I totonu6, o se vaega o Pentovit ma Neuromultivitis, e faʻaitiitia ai le aafiaga o vailaau antiparkinsonian (levodopa),
  • Biguanides ma colchicine maualalo le absorption B12. Afai e faʻatusatusa ni vailaʻau se lua, o lona uiga e sili atu le lelei e inu ai Neuromultivit ma i latou, pe afai o le fua o le cyanocobalamin e maualuga atu,
  • O le faʻaaogaina o fualaau mo taimi uumi mo le epilepsy (carbazepine, fentoin ma phenobrobital) o nisi taimi e mafua ai le le maua o le siama, o se vaega o Neuromultivitis ma Pentovit,
  • Vitamin B6 sili atu ona aʻafia i le taimi o togafitiga ma le penisillin, ave o le isoniazid ma le faʻaaogaina o fomaʻi,
  • E le manaʻomia le ave o le Neuromultivitis ma le Pentovit poʻo isi vitamini B.

Talosaga faʻaoga

Neuromultivitis ma Pentovit e le o faʻamatalaina i le taimi o le maitaga, talu ai ona o le tele o fua fautuaina o le folic acid e mafai ona faʻaosoosoina ai le fomaʻi i allergies, sili atu le mamafa o le mamafa ma se faʻalavelave e atiaʻe le maʻisuka. I le taimi o le maʻitaga, e na o mea faapitoa faʻalavelave ninii e mafai ona taliaina.

O nisi taimi o Neuromultivitis poʻo Pentovit ua faʻamaonia mo le lactation naʻo le taimi e ono afaina ai le pepe i le mea e ono oʻo i le faʻamoemoe mo le fafine.

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/neuromultivit
Radar: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGu>

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

Aʻo le PENTOVIT e leai se malosi o le a fesoasoani ia NEUROMULTIVIT. Po o le auala e maua ai STRONG NERVES, faʻateʻa ese le tiga i nai vaiaso! Faatulagaina, tau, faʻamatalaga, faatonuga, faʻapea foʻi ma loʻu iloa o le ave

Faʻafetai i tagata uma!

Neuromultivit o se vailaʻau faʻasolosolo, o se faʻalavelave o vitamini B, o loʻo nafa ma le gaioiga masani o le faʻalavelave o le tino ma le malosi o le gataifale.

Mo le taimi muamua e uiga i vitamini Neuromultivit, na ou aʻoaʻo mai le toe iloiloga a le tusitala Natalitsa25(Natasha, alofa pe afai e te faitau!), o le toe iloiloga sa matua iloga lava, ae leai se manao e maua mai. O le mea moni o aʻu, ma le vitamin B, e leai se mafutaga faapitoa.

I le taimi muamua, na ou tagofia le vailaau lauiloa ma le manaia o Pentovit ma Nicotinic acid i papa, ae ou te lei matauina ni suiga vaaia i le tino. I se tulaga lautele, na galo ia te aʻu le Neuromultivitis, pe afai e le mo se faalavelave fiafia se tasi.

  • O le a le mea na mafua ai loʻu faaaogaina o vitamini Neuromultivitis?

Mo le 2 tausaga ua tuanaʻi, sa masani ona afaina ai au i se toso i tua, i le itu o lumbar, e masani lava ona ou solaese mai lenei maʻi faatasi ai ma le fesoasoani o se fusi vevela ma le gel faapelepele. E lei manatu lenei mea o se faafitauli faapitoa, o lea na ia alu ese mai ai le fomaʻi mo se taimi mulimuli ane.

I le amataga lava o Iuni, na valaaulia ai ma loʻu toalua i le faaipoipoga a uo, lea na ou feiloai ai i se tasi o aiga o le tamaitai faaipoipo, o se tamaitai o se neurologist ma le 20 tausaga le poto masani. I le taimi na alu ai, na ou taʻu atu ia te ia loʻu faafitauli i tua. Na ia fautuaina muamua au e faia se ultrasound o fatugaʻo, ina ia mautinoa 100% ia mautinoa o mea uma lava ua ogatasi ma i latou. Ma sa ia talanoa e uiga i le vitamini Neuromultivitis, lea e masani ona togafiti i togafitiga, e faatonuina ai i ona tagata maʻi ma faafitauli i le tui ma tua.

Na ou faia se ultrasound, E leai ni ou faafitauli ma fatugaʻo. Mo le faʻamaoni, ou te faʻapipiʻiina se ata o le ultrasound ma le faaiuga o le echoscopist.

Ma, ioe, i luga o lana fautuaga, na ou mauaina ai Neuromultivitis, e ui lava e leai soʻu faamoemoe mo lenei mea faigata o vitamini.

O lea, Neuromultivitis:

E faʻasaʻoloto e aunoa ma se faʻamaumauga.

O le numera o laulau i totonu o le pusa e 20 fasi vaega.

O papa maa e paʻepaʻe, lapotopoto, e le mautonu i le tofo.

Faatulagaga:

O laupepa taʻitasi e aofia ai: Thiamine hydrochloride (Vit B1) 100 mg, Pyridoxine hydrochloride (Vit B6) 200 mg, Cyanocobalamin (Vit B12) 200 μg

Tagata faʻatau: microcrystalline cellulose, magnesium stearate, povidone, macrogol 6000, dioxide titanium, talc, hypromellose, NE30D eudra (methacrylic acid and ethacrylate copolymer)

Ou te matauina o Pentovit, e iloa e tagata uma, o loʻo i ai vaega tutusa o vitamini i totonu TENS taimi itiiti. O le mea lea, i Neuromultivitis naʻo se fua o le meaʻai o le vitamini B.

1 papalama o Pentovit e aofia ai: B1 - 5 mg, B6 - 10 mg ma B12 - 50 μg

1 papalama o Neuromultivitis e aofia ai: B1 - 100 mg, B6 - 200 mg, B12 -0.02 mg.

O le tuufaatasiga lea o Pentovit, mo faʻatusatusaga:

Gaioiga faʻamaloilo:

Neuromultivitis o se faʻalavelave o vitamini B.

O le siama (vitamini B 1) i le tino o le tagata e mafua mai i le faasologa o le phosphorylation e avea ma cocarboxylase, o se coenzyme o le tele o le enzymatic reactions. E iai le taua tele a Miamine i le carbohydrate, protein ma le gaʻo gaʻo. Vaʻaia le aofia ai i le faiga o le popole i le faʻalogo i le synapses.

Pyridoxine (vitamini B 6) e talafeagai mo le masani ai o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le fatugalemu ma le vaʻai. I le phosphorylated form, o se coenzyme i le metabolism o mea amino oona (e aofia ai le decarboxylation, felauaiga). E galue o se coenzyme o le sili ona taua o le enzymes e gaoioi i fusi nasu. Auai i le biosynthesis o neurotransmitters e pei o le dopamine, norepinephrine, adrenaline, histamine ma le GABA.

O le Cyanocobalamin (vitamini B 12) e manaʻomia mo le totoina masani o le toto ma le maturation o le erythrocyte, ma e aʻafia foi i le tele o gaioiga o meaola e faʻamautinoa ai le taua o le tino (i le fesiitaiga o vaega o le methyl, i le tuufaatasiga o meaola nucleic, protein, i le fesuiaiga o amino acids, carbohydrates, lipids). E aʻafia ai faiga i totonu o le tino (synthesis o le RNA, DNA) ma le lipid composition o cerebrosides ma phospholipids. O foliga o le Coenzyme o le cyanocobalamin - methylcobalamin ma le adenosylcobalamin - e tatau mo le faia o le telefoni ma le tuputupu ae.

Faʻaaliga:

- Polyneuropathies o faʻasologa eseese (e aofia ai le maʻisuka, ava malosi).
- Neuritis ma le totogia.
- O le faʻamaʻi pipisi e mafua mai i le degenerative changes in the spin.
- Sciatica.
- Lumbago.
- Plexitis.
- Faʻamaumauga Intercostal.
- Faʻamatalaga faʻapitoa.
- Paresis o le nerve mata.

E i ai faʻamaoniga!

  • Na faʻapefea ona ou faʻavaivaia?

O le mea masani, o le leuromultivitis ua faʻamatalaina le 1 papalama e oʻo atu i le 3 taimi i le aso. Ou te tago i ai i lea aso ma lea aso, i le taeao, pe a uma le 'aiga o le taeao. E leai se mea e tatau ona e faia vitamini i luga o se manava gaogao! I le taimi nei, ua 18 aso talu mai le fua muamua o le fualaau faasaina. Ina ua mavae le 5-6 aso, sa ou matauina o le tosoina o le tiga i tua o loʻu tua e le toe faalavelave ia te au, ma e le o se mea e faamoemoeina, na ou lagonaina le mama i loʻu tino atoa. E le gata i lea, sili atu!

Sa amata ona ou matauina loʻu popole, na le mautonu le tetee, na amata ona ou toʻafilemu. Masalo, o le toatele na feagai ma se tulaga na e na ona e manao ai e finau ma se tasi e faamaonia ai ou te saʻo (aemaise lava ma loʻu toalua), o lenei la ua leai soʻu manao, ou te fia filemu ma malie. Aiseā e faʻaleagaina ai ou neura taua ?! Ma le isi, ua sili atu le lelei o loʻu malosi, ua ou le maua le manao ou te moe i le aso.

E tusa ma le 3 vaiaso ua mavae talu mai le maeʻa o le aveina o Neuromultivitis, e tumau pea le aafiaga, ma e fiafia.

E toʻatele e maitauina e faʻapea, o le faʻaaogaina o Neuromultivitis, e amata ai ona latou popole i le tuputupu ae o lauulu ma fao. Ou te manatu o se tasi lea o vaega o tagata taʻitasi. E telegese loʻu lauulu, o le a ou le pepelo, o le fualaau faasaina e le afaina ai i latou. O fao na maua ai le faafetai sili atu i le mauga o calcium.

O le mea moni, ou te leʻi faʻamoemoe i se taimi puupuu, o le Neuromultivitis o le a fesoasoani vave vave ma lelei ona foia le faafitauli i tua ma faʻamalosi ai le tino.

E leʻi i ai ni aʻafiaga mai le gastrointestinal tract, e leʻo se foliga o se tali atu faʻafefe!

Ae ou te le fautuaina le faatonuina o lenei fualaau lava ia! E ui lava, e ui o lenei mea o se vailaʻau faʻamaʻi, o le fua o vitamini e mamao mai le puipuia, ae o le togafiti. Faʻamatalaga ogaoga ma vaaia, e mafai ona fesoasoani le fualaau faasaina, e pei ona i ai i loʻu tulaga.

Ou te moomoo ia manuia uma lou soifua maloloina ma neura malolosi!

Pentovit ma Neuromultivitis - faʻatusatusaga

O togafitiga Multivitamin o vailaau o loʻo faʻalauiloaina e kamupani vailaʻau ma e sili ona lauiloa i le au faatau. E i ai se latou numera itiiti o faʻasalaga ma aʻafiaga, ao folafola atu se mea aoga taua. Neuromultivitis ma Pentovit e fesoʻotaʻi ma na fualaau oona, ma o le a le eseesega i le va oi latou ma e aoga tele, e aoga le malamalama atili i auiliiliga.

Pentovit o loʻo i ai se aofaiga itiiti o le tele o vitamini i le taimi e tasi:

  • Vitamin B1 (thiamine) - 10 mg,
  • Vitamin B6 (pyridoxine) - 5 mg,
  • Vitamin PP (nicotinamide) - 20 mg,
  • Vitamin B9 (folic acid) - 0.4 mg,
  • Vitamin B12 (cyanocobalamin) - 0.05 mg.

O le tuufaatasiga o Neuromultivitis e aofia ai vaega laiti, ae i se lapisi tele:

  • Vitamin B1 (thiamine) - 100 mg,
  • Vitamin B6 (pyridoxine) - 200 mg,
  • Vitamin B12 (cyanocobalamin) - 0.2 mg.

Faʻatinoga o gaioiga

Vitamini o vailaʻau faʻasaina talafeagai mo le tino o le tagata e galue lelei. O latou uiga autu e le o gaosia e le tagata lava ia, ae e tatau ona sau mai meaai, poʻo le gaosia e le microflora o le intestinal. O le le lava o vitamini e taʻitaʻia ai le atinaʻeina o faʻamaʻi, vaivaiga le lelei. E le gata i lea, o le toesea atoatoa o vitamini taitasi e faʻaalia i le tino i auala eseese. I le lalolagi faʻaonaponei, o nei tulaga e le o maua, ae toetoe lava o tagata uma e faigofie i le hypovitaminosis - le lava le taumafaina o vitamini i totonu o le tino. E tatau ona manatua i le mafaufau e mafai foi ona faʻaalia o latou soona fai e ala i faʻafitauli eseese.

O le miamine, pyridoxine ma le cyanocobalamin e taua tele i le fausiaina o sela o le toto ma le masaniga o le faagaioia o le tino. O lo latou toilalo e masani ona o faatasi ma le anemia (o le solia o le fausaga poʻo le numera o lela mumu, hemoglobin), o le solia o le lagona, o se tulaga faʻavaivai.

O Nicotinamide e aʻafia ai i le faʻavaeina o le palakene ma mea faʻafesoʻotaʻi, togafitiga faʻamalolo, ma faʻaitiitia ai le cholesterol toto.

Folk acid e talafeagai mo le masani o le DNA i sulu o le tino - o le punavai autu o faʻamatalaga e uiga i le auala e tatau ai ona fausia ma galue le tino.

E faʻaaoga Pentovit mo:

  • Soʻo se faʻamaʻi o le tino ma le / poʻo le faʻailoga faʻapitoa ole vaega ole togafitiga,
  • O le faʻamaoniaina o le solia o galuega a le tino o soʻo se amataga (ina ua mavae ni manua matuia ma gaioiga, ma faʻamaʻi faʻamaʻi tumau, malōlūina, ma isi).

  • Soʻo se faʻamaʻi o le fatugalemu ma / pe faʻapipiʻi faʻapipiʻi - e avea o se vaega o togafitiga lelei

Contraindications

Pentovit e le tatau ona faʻaaoga mo:

  • O le gasegase i le fualaau faasaina,
  • Toto
  • O le faamaʻi
  • Faanatinati taimi o le pancreas,
  • Tausaga i le 18 tausaga.

  • O le gasegase i le fualaau faasaina,
  • Lotomaualalo fatu fatu
  • Tina ma le lactation
  • Tausaga i le 18 tausaga.

Pentovit poʻo Neuromultivitis - o le fea e sili?

I le taimi nei, o le aoga o sauniuniga ole telefoni e fai ma auala mo le malosi atoatoa o le tino ua finauina. O se vaaiga sili atu ona alualu i luma o le faʻaaogaina lea o vitamini tuusao mo le togafitiga o faʻamaʻi faapitoa. I lenei itu, o le Neuromultivitis e manino ona manumalo ona o le mea moni o loo i ai se aofaiga sili atu o vitamini e tatau mo le togafitiga o le anemia po o faamaʻi o le tino. I le faʻatusatusa i ai, e le mafai e le Pentovit ona faʻamautuina le faʻavaeina o le hemoglobin, sela mumu mumu po o le gaioiga o le tino, ona o le siʻosiʻomaga o vaega o loʻo galue.

Fomaʻi iloilo

  • Pentovit e mafai ona faʻataʻitaʻiina i tagata gasegase mo le "faʻamalosia lautele o le tino." I le avea ai o se togafitiga mo le anemia, neuralgia, e matua le talafeagai,
  • O nisi taimi e fesili ai tagata ia te ia e faatonu - o vailaau e le taugata, e le afaina ai aʻafiaga, ma e sili atu ona lelei lagona o tagata.

  • Afai o le anemia e atiae pe a uma ona aveese le manava po o le tui ile vaomalo - o se vailaʻau e sili ona manaʻomia,
  • E lelei le faʻaaogaina i tagata pe a uma ona afaina ai le faiai i luga o le faiai, o tafe. Vavave uma vitamini tatau o le vaega B i le tui tasi.

O le a le eseesega i le va oi latou

A uma ona e suʻesuʻeina le tuufaatasiga ma le taʻiala o le gaioiga o vailaʻau, e mafai ona faʻatusatusaina e le tasi le isi:

  • O vailaau taʻitasi e aofia ai se faʻalavelave o vitamini. I Pentovit, o loʻo i ai le alofilima ma le nicotinamide. Neuromultivitis e le o aofia ai na vaega.
  • O le mataupu faavae o le faia o fualaau faasaina e le eseese, latou te taofia ai le hypovitaminosis. Fesoasoani i togafitiga o faʻafitauli o neuro.
  • O le ituaiga o faʻamalolo i le lua ituaiga o vailaau faʻasaina e tutusa. Ole fuainumera o Pentovit o loʻo faʻaaogaina i le aso e maualuga atu pe a faatusatusa i Neuromultivitis, talu ai o loʻo i ai i totonu ole vailaʻau sili atu aoga.
  • O le lisi o faʻasologa o Neuromultivitis e sili atu ona o le faateleina o le tele o vitamini i totonu o le tasi papa.
  • Neuromultivitis e sili atu ona taugata, ua faia i fafo atu.

O vaega o nei vailaau e lua ua manatu e taua mo le tino, o le endocrin system e le mafai ona faʻamalosi mea e maua ai a latou mea.

O vailaau faʻasaina e maua mai i ituaiga lava vitamini tutusa ma e faʻaaogaina mo faʻafitauli o le neurology, e tutusa lava a latou mataupu faavae. O vailaʻau e puipuia ai le hypovitaminosis ma maua ai se aoga aoga i luga o le tino o le tino.

E aʻafia ai vitamini B i aʻafiaga eseese i le tino. O le le lava o nei microelements e mafua ai le le fiafia o se tagata, o loʻo i ai se lagona le mautonu i le vaega o le digestive tract, ua paʻu le paʻu, ua paʻu le lauulu, ma ua suia suiga. Pentovit ma Neuromultivitis e fesoasoani e aveesea nei faailoga.

Le manatu o fomaʻi

I laʻu galuega faafomai, naʻo Neuromultivitis na faʻaaogaina. O lenei vailaau e tumu i mea o loʻo misi, fesoasoani e faʻamalolo fusi, faʻaumatia le tiga. E leai ni faʻamaoniga e le tupu i tagata, faitioga mai maʻi e le maua.

Neuromultivitis ma Pentovit Ou te faʻaaoga i togafitiga faafomaʻi. Ou te faatonuina fualaau faasaina e faavae i luga o togafitiga patino. Faʻamālōlōina togafitiga, o le maʻi e faʻaaogaina Neuromultivitis, pe afai e vave faʻaitiitia le faʻamaʻi, e mafai ona e inu Pentovit. O fualaau uma e aoga, o faafitauli ma i latou e le tulai mai.

Tala o le Maʻisuka

Ou te manatu o le Neuromultivitis o se vailaau sili ona lelei. O le endocrinologist na ia faatonuina se vailaau mo le toe faaleleia pe a mavae le taimi umi, o le taunuuga na toetoe lava a vave ona tupu. Sa leai se mea e le mautonu, ua leai se popolega, ou te fesootai lelei atu i tulaga eseese. Ou te faaaogaina fualaau faasaina i le tautoulu ma le tautotogo.

Na faatonuina Pentovit ia te aʻu ina ua latou maua le osteochondrosis. Ua le toe afaina le ulu, ua manino le mafaufau. E taugata le vailaʻau, e tatau ona e faʻaaoga 2-3 taimi i le aso mo le vaiaso lona tolu. Na ou fetuunai, e leai se manao e inu isi fualaau.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Aronova S.M. na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

E faapefea ona galue Pentovit?

O se faʻalavelave televitamin lenei e faʻamalosia ai le tino ma vitamini B. E aofia ai vailaʻau o loʻo mulimuli mai: thiamine hydrochloride (vitamini B1), cyanocobalamin (vitamini B12), pyridoxine hydrochloride (vitamini B6), nicotinamide (vitamin B3), gaʻo siama. O nei vailaʻau e fuafua ai le togafitiga ma le faʻasolosolo o fualaau faasaina.

O le miamine e faʻaleleia ai le faʻaliliuina o manaʻoga o le neuromuscular ma faʻaleleia ai le gaosiga o le neurotransmitter acetylcholine. O loʻo aʻafia i maʻi laiti ma le 12 duodenal, ma ua faʻafefiloi i le ate. E faʻamalieina e fatugaʻo.

Pyridoxine o loʻo aʻafia i le faʻapipiʻi o neurotransmitters, e fesoasoani e faʻafaigofie le faʻaogaina o le tino, e faʻamalosia ai le porotini, gaʻololo ma gaʻo gaʻo. O le vailaʻau e vave faʻavaveina mai le gastrointestinal tract, ma i le ate ua liua i le tino galue - pyridoxalphosphate. E faʻamalieina e fatugaʻo.

Folic acid e faʻateleina ai le gaosiga vave o vailaʻau amino, toto mumu mumu, mea faʻapipiʻi. E sili le aoga i le gafa o le fafine, faʻaleleia le gaʻo o le ponaivi ma puipuia ai le puipuiga. O le vailaʻau o loʻo faʻaaogaina i le tulaga o le faʻaleleia o le hydrolysates ma tufatufa atu i totonu o le gaʻo i le tutusa tutusa.

O Cyanocobalamin e auai i le faʻapipiʻi o mea amino, faʻaleleia le toto toto, faʻamaopoopoina le ate ma le tino. E ulu atu i le ileum e faʻaaogaina ai le glycoprotein, e faʻaaogaina i le tele o mea e ala i le faʻasalalau. O le metabolism e faʻagesegese, ma e alu ese ma le talo.

O le Nicotinamide e faʻaleleia le lipid ma le carbohydrate metabolism, faʻapea foi ma le manava o le tino. O le vailaʻau e faʻaaogaina mai le mea o loʻo i ai meaʻai, e ulu atu i le faʻaogaina o le taamilosaga ma tufatufaina atu i luga o totoga ma fusi.

Faʻaaliga mo le faʻaogaina o Pentovit:

  • dermatitis, dermatosis,
  • polyneuritis, neuralgia,
  • fetu
  • mafatiaga masani
  • taimi e toe faʻaleleia ai ina ua mavae se faʻamaʻi pipisi.

O le togafitiga ma le fualaau faasaina e tatau ona fai i le 3-4 vaiaso. E faʻasaina le tagofia o le tele o fualaʻau i le taimi lava e tasi ina ia faʻamalosia ai faʻamaoniga e le atiaʻe. Ina ia aloese mai le inupia, aua le sili atu i le fua o le aso. O le atigi o laupepa o loʻo i ai le suka, o le mea lea o lenei manatu e amanaia pe a faatonuina se vailaau i tagata mamai.

Faailoga mo le faʻaaogaina o le Pentovit: dermatitis, dermatosis, polyneuritis, neuralgia.

O le aveina o Pentovit e mafai ona mafua ai aafiaga nei:

  • tamai vevela, fulafula, sosolo, vevela o le paʻu,
  • tigā
  • Tachycardia
  • faateleina le faʻaleagaina o le faʻaogaina o le tino,
  • paroxysmal tiga i totonu o le loto,
  • gaogao.

O pusa e faʻatagaina e ave e tagata gasegase oe na faʻaalia uiga o le hypovitaminosis taimi, ae o loʻo i ai tapulaa. Contraindications e aofia ai:

  • hypersensitivity i vaega o le oloa,
  • tamaiti ei lalo o le 12 tausaga,
  • maʻitaga
  • taimi o le susu.

Faʻaleagaina o Neuromultivitis

O le mea lea e avea ma sui o le multivitamin lea e faʻaaogaina mo le hypovitaminosis ma le faʻalavelave o le tino. O loʻo maua i le tulaga o laupepa. E aofia ai vaega taua e tolu: thiamine hydrochloride (vitamini B1), pyridoxine hydrochloride (vitamini B6), cyanocobalamin (vitamini B12).

E manaʻomia le siama mo le faʻapipiʻiina o palatini ma lipids, faʻapea foʻi ma le mauaina o le malosi mai le 'ai o meaai. O le vailaʻau e fai ma sao i le faʻasalalauina o manaʻoga o le nasu, lea e faia ai le gaioiga o le faʻamalosi o le muscle.

Pyridoxine e aofia ai i le tele o gasegase. E maua i le tele o enzymes ma faʻalauteleina le faʻapipiʻi o le serotonin, lea e taua mo le ola o le tino. O le leai o se mea e taʻitaʻia ai i se faʻaletonu i lagona faʻalagona, maʻi le fiafia ma moe. I le faʻaopoopoga, o lenei vailaau e faʻaaogaina ai le aafiaga o hormones sex i le tino.

Cyanocobalamin e manaʻomia mo le tuputupu aʻe o le cell ma le faʻafouina o mea. O le leai o se mea e leaga ai le gaioiga o le tino. E tatau mo le toe faʻaleleia o mea o le nerve. A aunoa ma lenei mea, e le maua le hemoglobin, lea e maua ai le okesene i totoga ma gaʻo.

Neuromultivitis o loʻo faʻaalia i le i ai o le: hypovitaminosis, intercostal neuralgia.

Neuromultivitis o loʻo faʻaalia i mataupu nei:

  • hypovitaminosis,
  • intercostal neuralgia,
  • paresis o neura,
  • plexitis
  • sciatica
  • lumbago
  • faʻaleagaina
  • neuritis
  • faʻamaʻi pipisi
  • polyneuropathy
  • taimi o le toe faʻaleleia pe a maeʻa le mafaufau-lagona faʻalavelave, faʻamaʻi pipisi, taʻavale vavalalata.

Contraindications e aofia ai:

  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau,
  • gasegase gasegase
  • maʻitaga
  • taimi o le susu.

O nisi taimi o le tagofia o le fualaau faasaina e tau atu i le atinaʻeina o gasegase.

Faatusatusaga o Pentovit ma Neuromultivitis

O le tuufaatasiga ma mea totino o vaega taʻitasi o le multivitamin faʻatagaina a latou suʻesuʻega faʻatusatusa.

Pentovit ma Neuromultivitis e tele mea tutusa:

  • aofia ai vitamini o le vaega B,
  • le faiga lava e tasi o le gaioiga: faʻaitiitia le le atoatoa o vitamini, faʻaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi neuro,
  • o loʻo maua i foliga tali tutusa.

O le a le eseesega?

E ui lava o nei faʻalavelave ninii e aofia ai vitamini B, e tele naua i Pentovit. Ole fua ole aso o lenei vailaʻau e sili atu lona maualuga nai lo le fautuaga pe a faʻaaoga le Neuromultivitis. O Pentovit e tele ona aʻafiaga. O vailaʻau eseese e ala i le gaosia o atunuu. O Pentovit na faia i Rusia, Neuromultivit - i Ausetalia.

O fea e sili atu - Pentovit poʻo Neuromultivitis?

E tusa ai ma le faʻaaogaina o vitamini mo togafitiga o nisi faʻamaʻi, ua manumalo ai le Neuromultivitis, aua o loʻo i ai mea e sili atu ona aoga e tatau mo le faʻalavelave o le tino poo le anaemia. Faaaogaina e togafitia ai sooga.

Pentovit ona o le itiiti o vaega o loʻo galue malosi e le aʻafia ai le fausia o le toto mumu mumu ma le hemoglobin, ma e le mafai foi ona faʻafaigofieina le gaioiga o le tino. Ae peitai, o lenei fualaau faasaina e sili atu ona taugofie, faaleleia le tulaga o fao, lauulu ma le paʻu.

Filifilia po o le fea e sili atu - Pentovit poʻo Neuromultivitis, e toʻatele e sili ona manaʻo i vailaau mulimuli. E maua mai e se kamupani mai fafo, o le mea lea ua gaosia ai e tusa ai ma tulaga faataatitia a Europa ma e le faʻatauvaaina lava.

E mafai ona suia le tasi vailaʻau i le isi?

O nei fualaau oona e le tutusa, aua o loʻo aofia ai fua eseese o vitamini. Ae nai lo le Neuromultivitis, e mafai ona faʻaaogaina Pentovit, e ui o lenei mea e matua le talafeagai lava, aua e tatau ona e ave ni papamaa i le taimi e tasi. O le mea lea, e fautuaina e sui Pentovit ma Neuromultivitis.

Patient Reviews

Oksana, 47 tausaga, Chelyabinsk: "O loʻu atalii na popole tele i luma o le suʻega, o lea na fautuaina ai e le fomai ia vitamini o le vaega B. Sa ou faatauina Pentovit, lea sa fautuaina i se fale talavai. Ina ua mavae le 2 aso, sa i ai i loʻu atalii ni faafitauli o le manava ma le manava. Na faatonu e le fomaʻie sui ia Neuromultivit. Mai lenei vailaau na faaleleia ai le tulaga o le tamaititi, ua alu le moe ma le atuatuvale i le ao. "

Maria, 35 tausaga, Voronezh: "Mo le osteochondrosis, ua ou aveina Pentovit. A uma ona ave, ona manino lea o le ulu, ma o le ulu o le ulu e itiiti ifo. O aso uma ou te inu 2-3 papafa i le aso. O le togafitiga e 2-3 vaiaso. E fesuiaʻi tele, ae ou te le manaʻo e sui i se isi auala. "

Mataupu faavae o le taotoga

O le aoga aoga o le fualaau faasaina i luga o le tino e mafua mai i meatotino o vaega taʻitasi o lona tino.

Vit. B1 - le faaosofia o le felafoaʻi o manaʻoga o le nasu.

Vit. B6 - faʻamautinoa le atoatoaga o galuega a NS, faʻamalosia le gaosia o neurotransmitters, ma aafia ai le metabolism o protein, lipids, ma gaʻo.

Vit. B9 galue e avea o se mea e faaosofia ai le suauu o le toto mumu, o le tele o mea amino, ma le malosi o le nucleic. E fesoasoani i le faʻamautuina o le tino puipuia ma le ponaivi o le ponaivi, ei ai sona aafiaga lelei i le gaosia o le tino.

Vit. B12 e talafeagai mo le masani ai o le NS NS, e nafa ma le totoina o le toto, ma faʻamautinoaina le gaosia o mea amino.

E manaʻomia le Nicotinamide mo le manava atoa o le tino ma le faʻatonutonuina o le lipid ma le metabolism.

Faʻafetai i le aʻafiaga o aʻafiaga, e mafai ona faʻamautinoa le faʻatinoina o le faʻaogaina o le tino, e faasaʻo ai le ala o le gaioiga faʻasolosolo.

Tausaga ma auala o le pulega

O le fuataga masani o fuataga e aofia ai le faʻaogaina o 2-4 papa. tolu taimi i le aso pe a uma ona 'ai. O le umi o le togafitiga o le suamalie e masani lava 3-4 vaiaso.

E tusa ai ma nisi o faʻamatalaga, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina le sui o lenei vailaau vitamini ma se vailaau faʻasaina e tutusa lona aʻafiaga, ae faʻatasi ai ma se faʻalogiga faʻamalosi (Combilipen). O le fesili pe faʻaaoga lenei vailaau poʻo le Combilipen e faʻatonuina e le fomaʻi suʻega.

Faʻaiʻuga

O le taumafaina o vitamini e ono mafai ona o faatasi ma faʻamaʻi pipisi: urticaria, paʻu o le paʻu, vevela mamafa. E seasea lava, o le fualaau faasaina e mafua ai le vevela, faapea foi le gaioiga. I tulaga vavalalata, e mafai ona tupu le tachycardia.

E fautuaina le teuina o multivitamins i le vevela e le sili atu ma le 25 ° C i le mago ma puipuia mai le la. E mafai ona faʻalavelaveina mo le 3 tausaga mai le aso o le gaosiga.

Tau ma le atunuu na afua mai ai

Ua maua le suamalie vitamin i Rusia. O le tau o le fualaau faasaina e mai i le 101 i le 196 rubles.

Faatonuga mo le faaaogaina o Neuomultivita

Neuromultivitis - Faʻamataʻu tele. B-kulupu, ua faʻamaonia mo nisi o maʻi o le tino.

Mataupu faavae o le taotoga

O lenei meafaigaluega o se fualaau faʻamalosi faʻamalosia, lea e faʻavae i vit. B1, B6, ma le B12 foi. O le togafiti o togafiti o le talosaga ua fuafuaina e ala i faatinoga patino o vaega taʻitasi.

Faiga faʻapolopolo

Faʻasalaga faʻapipiʻi - laupepa faʻafefiloi o se paolo malulu. I totonu o le vailaʻau e 20 pauna, o le pusa e ono aofia ai le 1 poʻo le 3 paʻu.

O le vailaau faasaina ua faatonuina ina ia mafai ai ona togafitia togafitiga masani o ia ituaiga o maʻi mai le neurological:

  • Polyneuropathy o faʻavae eseese
  • Intercostal neuralgia faʻapea foʻi le namele taua
  • O le faʻasolosolo Radicular e faʻavevesi e ala i le degenerative process within the spin.

Contraindications

O le faʻaaogaina o neuromultivitis ua faʻasalaina:

  • Afai o loʻo e faʻamaʻi i vaega o le vailaʻau
  • Faʻasoʻotoga o gasegase o le vaega o meaʻai
  • Tamaiti ei lalo o le 12 tausaga.

Tausaga ma auala o le pulega

O laulau e fautuaina mo le faʻaaogaina pe a uma meaai, 1 pc. faatolu i le aso. O le umi o le vasega o togafitiga e fuafuaina taitoatasi.

Aua le aveina ni maualuga o vitamini mo le sili atu ma le 4 vaiaso. Atonu o le a fautuaina e le fomai se isi fualaau e leai se aoga. O le a le filifiliga Neurobion poʻo Neuromultivitis, e aoga le siakiina ma lau fomaʻi.

Faʻaiʻuga

Neuromultivitis o se vailaʻau faʻamalosi lelei e sili ona taliaina e le tele o tagata gasegase. I se tulaga e le masani ai, pe a uma ona fai le tausea ma se tali patino i luga o le paʻu - urticaria ma ogaoga tiga e mafai ona matauina.

E fautuaina le teuina o vitamini i le vevela o le potu i se nofoaga e puipuia mai le la susulu.

Soifua maloloina o le fualaau faasaina - 3 tausaga

Tau ma le atunuu na afua mai ai

Neuromultivitis e maua i Austria. Le tau o vitamini 188 - 329 rubles. (mo le 20 tafa.)

Tuua Lau Faamatalaga