Fesoʻotaʻi le mita o le kulukose toto: iloiloga, faatonuga mo le siakiina o le kulukose toto

O lenei mea e faʻaaogaina i auala masani mo le siakiina o le maualuga o le suka: e faigofie lava e mafai ona faʻaaoga, aua o le a tagofia e tagata matutua, ma tamaiti, ma i latou e faʻaaogaina soʻo se "mo oe". O le gadget o loʻo galue i luga o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga poʻo ni fasipepa; ao faagasolo lana taotoga, e le manaʻomia le ulufale mai o le code. O le masini o le a taʻuina atu ia te oe ua saunia mo le galuega e ala i le faʻaalia o se faʻamatalaga faʻamaonia i luga o le mata i foliga o se faʻataʻitaʻiga o le paʻu paʻu o le toto.

  1. O le tau o le diacon blood glucose mita e tusa ma le 800 ruble, e mafai ona e maua masini ma taugofie, o suega e le taugata tele, e na o le 350 rubles. E mafai ona matou fai atu ma le mautinoa e le o se tasi tupe maua ese mai fafo o le a tauia se tagata taugofie, e aofia ai lana auaunaga.
  2. O le auiliiliga o loʻo i ai se faʻamatalaga faʻapitoa tioata i le taimi nei, i luga ole faʻamaumauga o loʻo faʻaalia i le tele o tagata.
  3. O le au suʻesuega o loʻo teuina mea mulimuli 250 i lona mafaufau, ma o le masini foi e mafai ona faʻaalia tulaga taua.
  4. Ina ia mafai e le tagata suʻesuʻe ona maua se iuga, e manaʻomia le 0.7 μl o le toto.
  5. O le metotia e mafai ona taʻua o le maualuga, o lona faatinoga e toetoe lava tutusa ma iuga e mafai ona maua e faʻaaoga ai suʻesuʻega faʻasaienisi.
  6. O le mea sese e tusa ma le 3%, e faigata le manatuaina o glucometers mai le vaega tutusa o tau lea e mafai ona mitamita ai se mea sese.
  7. Afai o le suka e faʻatūina pe tuʻu i lalo, o le a faʻaalia e le gadget le tagata faʻaogaina e ala i le faʻaalia o se ata faʻapitoa faapitoa.
  8. E mafai ona fesoʻotaʻi faʻamaumauga faʻatasi ma se PC, talu ai o loʻo aofia ai foi le USB USB i totonu o le pusa.
  9. Masini mama, e le sili atu ma le 56 g.

E manino lava, o se mita lelei lenei o le kulukose o le toto, e le taugofie, taugofie, faʻapipiʻiina uma lava foliga.

Atonu e le o faasalalauina e avea o se metotia ma igoa e sili ona lauiloa e faʻalogoina, ae e manaʻomia ona e tilotilo i ai.

Auala e faʻaaoga ai le mita

Faatonuga mo le glucometer O le diacon e faigofie tele, ma e masani lava e le ese mai tulafono lauiloa mo le faʻaaogaina o kulupu. E tatau, pei o le tulaga ma isi masini, fufulu lelei ou lima (i le fasimoli). Ona faʻamago ai lea i se solo pepa poʻo se mea e mamago. Aua le faʻaaogaina le kulimi i luga o lima aʻo leʻi faia le faʻagasologa; e le mafai e lima ona gaʻo.

Tulafono o le taualumaga:

  • Ina ia faʻaleleia atili le toto, e talafeagai le mafanafana o ou lima pe solo ou tamatamailima,
  • Aveese le fasi siaki mai se fagu fagota, ona tapuni loa lea o le fagu,
  • Ulufale i le mea e fai ai le suʻega i se moli faapitoa o le masini, ma o le a faʻaogaina le masini,
  • Afai e iloa se faailo ata i le matafaga, o le mea lea, ua sauni le gadget e galue,
  • O le faʻamaʻiina o paʻu e faia i se laupepa, o lenei meafaigaluega e latalata i le tamatamailima, ona faʻasalaga lea o le button faapitoa i le tagata suʻesuʻe,
  • E mafai ona faʻaaoga isi nofoaga pupuʻu - mo se faʻataʻitaʻiga, o le pama, tauau, faʻapea foʻi le muaʻi lima, vaevae poʻo vae vae,
  • Aumai se tamatamailima mai le poloka i le pito i lalo o le faailoga, faʻatumu le vaega o loʻo manaʻomia i le toto paʻu, pe a amata le faitauga i luga o le mata, o lona uiga e lava le mita o le kulukose toto, ma ua amata le auʻiliʻiliga,
  • O le a faʻaalia i luga o le faʻaaliga pe a maeʻa le 6 sekone,
  • A maeʻa ona maua le tali, aveese le fasi siaki mai le masini, o le faʻamaumauga e vave ona teuina i le mafaufauga o le gaioiga.

O fasi faʻaaoga e tatau ona lafoaʻi, faʻapea foʻi ma laupepa. Taofi le pusa atoa i se tasi nofoaga e le mafai e tamaiti ona maua. Maua mea uma e te manaʻomia mo le suʻega i se taimi tatau - lancets ma fasi.

E faʻapefea ona siaki le glucometer

I soo se tulaga, e tatau ona e siaki muamua le lelei o le masini. E le mafai ona vavaeeseina le faaipoipoga poʻo isi mea leaga, aua e tatau ona siaki le Diacon ao lei faʻaaoga.

Puleaina suiga ma se tali faapitoa:

  1. O le fofo o le mea lea e tutusa ma le toto o le tagata, lea e aofia ai se fua faapitoa o le kulukose, ma o le fofo e faamoemoe faapitoa mo le suʻeina o le metotia.
  2. E tatau ona faʻaaoga le fofo faʻafoe pe'āfai e faʻaaogaina le masini mo le taimi muamua, pe, mo se faʻataʻitaʻiga, na suia le batini. A maeʻa suiga taʻitasi o le vaega o suʻega, e talafeagai foʻi le suʻeina o le masini e faʻaaoga ai se fofo faʻafoe.
  3. O le faiga e mautinoa ai e sao le faʻamaumauga. E tatau ona faia ni fuataga pe a fai e pa'ū faʻafuaseʻi le tagata suʻesuʻe, poʻo le faʻataʻitaʻiga o le suʻega e aʻafia i aafiaga o le vevela.

E manaomia e le mita le tausiga faapitoa

E le manaʻomia e le masini se tausiga faapitoa. Ina ia faʻamamaina le tagata suʻesuʻe mai le efuefu, eleelea, e tatau ona e ave se laumei vaivai, o le natura lea e faʻamalūina i le vai paʻu. Ona fufulu lea o le vailaʻau oona ma se 'ie mago e vego.

A faʻamamāina, e le tatau ona faʻaalia le meafaigaluega i le vai poʻo solvent organic. O le saʻo lea o le auiliiliga, o le mea lea, e leai se mea e tatau ona aafia ai lona faagaoioiga ina ia mafai ona talitonuina fua.

O le masini e faʻatusatusa, laʻititi, o lea e tatau ai ona e faʻaeteete i ai - e tasi le pa'ū e mafai ona vaʻaia le masini.

Tausia lelei le masini, ma se auaunaga lelei o le a umi se taimi.

E faʻafia ona e manaʻomia le fuaina

O lenei fesili e naʻo le tagata lava ia. O auiliiliga auiliili o le a tuʻuina mai e le fomaʻi o loʻo taʻitaʻia le faʻamaʻi. E manaʻomia e se tasi ni fua faʻatatau i le 5-6 taimi i aso uma, e le manaʻomia e se tasi ona faia fua i aso uma. Masalo, i le amataga lava o le faamai, e tatau ona faia soo fua - e taua mo le maʻisuka ia malamalama i le malosi o le faamai, ia iloa, pe a maeʻa ona tupu mai le suka, ma pe afai e tumau le faailoga.

O le mea moni, o nisi taimi o le ae faia suʻega suʻega. I le auala, ina ia malamalama pe saʻo lelei le masini, e mafai ona e faia ni fua se lua i le taimi e tasi ma toetoe lava tutusa i le taimi e tasi: muamua i le fale suesue, ona faʻaaoga lea o le mita. I le faatusatusaina o taunuuga, o le ae malamalama i le auala e "agasala" ai le auala pe tutusa lelei lava.

O le faʻatuatuaina o lou mafaufau e faamaualuga: atonu e te manatu e te manatua le taimi na tulaʻi ai le suka, lea na muamua atu ia te ia, ae o le mafaufau atonu e le manuia. O le mea lea, ia tusia, tusi le taimi ma le aso o le fua, ma tusi ni faʻamatalaga. O lea o le ae malamalama ai: o le a le mea e faʻalavelaveina ai le tulaga, ma mea e fesoasoani e faʻamausali ai le kulūkose ua faʻaalia.

Aua e te popole aʻo leʻi suʻeina oe. O le faʻalavelave, aemaise lava i le taimi umi, e aʻafia ai le fua o fua. Talu ai o le maʻisuka o se faʻamaʻi pipisi e fesootaʻi ma faʻasologa o hormonal, e tatau ona e malamalama i mea faʻalavelave e aofia ai. Aemaise lava, o le adrenaline mafuaʻaga e aafia ai le faitauina o kulukose. I le atuatuvalega, o le gaosiga o hormones faapitoa e amata, lea e faʻalavelave ai i le metabolic process, ua tupu ai se faʻafitauli, ma ua tupu le suka.

E tele faʻamatalaga i le Initaneti e uiga i lenei mita, ma o le tele lava o iloiloga e lelei.

Tiakono o se ituaiga o fale e galue i luga o faʻamaufaʻailoga, ae e le manaʻomia le fesuiaiga. E vave ona galue, e manaʻomia ai se laʻititi o le toto, o lona saʻo aʻiaʻi maualuga. O le tau o le masini e itiiti ifo i le 100 rubles, seti o fasi pepa mo le tau e tusa ma le 350 rubles. Talu ai o le masini i totonu o le fale, o le tulaga lamatia o le mauaina o se mea pepelo e itiiti. Ma a maeʻa le faʻatau atu o auaunaga e le tatau ona mafua ai faafitauli.

O le maʻi suka o se faʻamaʻi, o le auala e sili atu ona faalagolago i le pulea e le tagata o ia lava. I se isi itu, o se tagata o loʻo toe iloiloina lona ituaiga olaga, ma o le manuia o togafitiga e faalagolago i lana matafaioi. O le mea lea, o le maʻisuka faʻaonapo nei e le mafai ona faia e aunoa ma se glucometer: o le mea e lelei ai, i le aso e toetoe lava o soʻo se tasi e mafai ona gafatia e faʻatau se ituaiga masini e aunoa ma ni tupe faʻaalu.

Fesoʻotaʻiga faʻamaonia: iloiloga, faʻatonuga mo le mataʻituina o kulukose o le toto - Faʻafeagai ma le Maʻisuka

O le siaki pea o le kulūkose o se vaega taua o le olaga o se tagata ma le maʻisuka.

I le taimi nei, o le maketi o loʻo ofoina atu le tele ma sili atu le faigofie ma le faʻatusatusaina o masini mo le vave totoina o le suka, lea e aofia ai le konekarate Contour TS glucose, o se masini lelei a le kamupeni Siamani Bayer, lea na gaosia ai e le gata o vailaau faʻapitoa, ae faʻapea foi togafitiga faafomaʻi mo le tele o tausaga .

O le lelei o le Contour TS o le faigofie ma le faigofie o le faʻaaogaina ona o le faʻapipiʻi faʻamaonia, lea e faʻaaogaina ai le manaʻoga e siaki le numera o suʻega na o latou lava. E mafai ona faʻatau se masini i se fale talavai poʻo le faʻatonuina i le initaneti, ma tuʻuina atu.

Faʻaliliuga mai le Igilisi Totonu o le Simplicity (TS) o lona uiga "faigofie atoatoa." O le manatu faigofie ma le faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina i totonu o le masini i le maualuga ma tumau pea ona talafeagai i taimi uma. O se faʻamatalaga manino, o le pito i lalo o kuluma ma o latou maualuga aupito maualuga o le a le mafai ai e tagata matutua matutua ona fenumiai. O le pusa faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamamafa i le moli lanumeamata ma e faigofie ona maua mo tagata e maualalo le vaʻaia.

Le lelei o lenei mita:

  • Le tele o faʻamatalaga! O le fofo i se isi faafitauli o le faʻaaogaina lea o le mita o le Contour TS. I le taimi muamua, o tagata faaaoga i taimi taitasi e tatau ona ulufale i le numera o le siaki, lea e masani ona galo, ma na latou le toe aoga.
  • Le itiiti ifo o le toto! E na o le 0.6 i le toto ua lava nei e fuafua ai le maualuga o le suka. O lona uiga e leai se mea e tatau ona tuʻia lou tamatamailima loloto. O le faʻamalosi laʻititi e mafai ai ona faʻaaogaina le konekarate o le konekarate o le konekarate i le aso i tamaiti uma ma tagata matutua.
  • Le saʻo! O le masini e maua ai le kulukose i totonu o le toto. O le i ai o suauu e pei o le maltose ma le galactose e le o mafaufauina.
  • Teteʻe! Ua faʻapipiʻi le mamanu faʻaonaponei ma le umi o le masini, o le mita e faia i le palasitika malosi, lea e faʻafefeteina ai le mamafa o masini.
  • Faʻasaoina iuga! O fua mulimuli e 250 o le suka suka o loʻo teu i le mafaufau o le masini.
  • Seti atoatoa! O le masini e le faʻatau faʻatau eseese, ae faʻatasi ma se pusa faʻatasi ma se mea faʻapitoa mo le paʻu o le paʻu, 10 pulou, se laupepa talafeagai, ma se coupon coupon.
  • Galuega faaopoopo - hematocrit! O lenei faailo e faʻaalia ai le fua o le toto (sel paʻepaʻe, mūmū mumu, platelet) ma lona vaega o le vai. E masani lava, i se tagata matua, o le hematociti e tusa ma le 45 - 55%. Afai ei ai se faaitiitia pe faateleina i totonu, o le suiga o le viscosity toto e faʻamasinogaina.

Le lelei o le Kolupe Tao

O taʻaloga e lua o le mita o le faʻavasegaina ma le auiliiliga taimi. O le fua fua e faʻaalia i luga o le mata pe a uma le 8 sekone. Ae o lenei taimi e masani lava e le leaga. E ui lava o loʻo i ai masini e lima-lua le vaeluaga mo le fuafuaina o le kulūkose.

Ae o le faʻaogaina o le konekarate o le konekarate o le konekarate TS o loʻo faʻatino i le plasma, lea e sili atu le maualuga o le maualuga o le suka i le 11% nai lo le toto atoa. O lona uiga o le taimi e iloilo ai le iuga, e tatau ona faʻaitiitia faʻaitiʻitia i le 11% (vaevaeina i le 1.12).

E le mafai ona taʻua le faʻamautuina o le plasma o se toe faafoi faʻapitoa, aua ua mautinoa e le kamupanoaga o taunuʻuga e ogatasi ma faʻamatalaga falesuesue. O le taimi nei o glucometene fou ua fusi i plasma, sei vagana ai le masini satelite.

O le Contour TS fou e saʻoloto mai i mea sese ma o le a faʻaalia i luga i le 5 sekone.

Vaevaega mo le mita o le kulukose

Na pau le mea na suitulaga ai le masini o se vaega o suʻega, lea e tatau ona faʻatauina i taimi uma. Mo le Kolisi ole Totogi, e le tele naua, ae leʻi faia ni nai suʻega laiti ina ia faigofie ai i tagata matutua ona faʻaogaina.

O latou uiga taua, lea o le a apili atu i tagata uma, e aunoa ma se tuusaunoaga, o le tutoatasi tutoatasi o le toto mai le tamatamailima pe a uma le afaina. E leai se mea e tatau ona faʻanoanoa ai le aofaʻi saʻo.

O le mea masani, o faʻatau oloa o loʻo teuina i le afifiina mo le sili atu i le 30 aso. O lona uiga, mo se masina e fautuaina e faʻaalu uma suega i le mataupu o isi masini, ae le o le mita Tour TC.

O ona fasi pepa i le atigi avanoa e teuina mo le 6 masina e aunoa ma se pa'ū o le lelei.

E maua e le kamupanī se faʻamaoniga o le sao o la latou galuega, lea e taua tele mo i latou e le manaʻomia le faʻaogaina o le glucometer i aso uma.

Faʻaaogaina aʻoaʻoga

Aʻo leʻi faʻaaoga le konekarate o le konekarate o le Contour TS, e tatau ona e faʻamautinoaina o suʻisuʻi uma o le suka poo insulin e ave e tusa ai ma le faʻatulagaga ua faatonuina e le fomaʻi. O le suʻesuʻega e aofia ai ni taga se 5:

  1. Aveese le fasi siaki ma tuʻu i totonu o le moli moli seia oʻo ina taofi. A maeʻa ona fufulu le masini, faʻatali mo le "pa'ū" i luga o le mata.
  2. Fufulu ma faʻagogo lima.
  3. Fai se pupuʻu o le paʻu ma se mea faʻapitoa ma faʻamoemoe e foliga mai o se matāua (e le manaʻomia ona e sasaina).
  4. Faʻaaoga le mataʻituina o le toto i le pito sili o le suʻega o le suʻega ma faʻatali mo le faailoilo faʻamatalaga. A maeʻa le 8 sekone, o le a oʻo mai le i luga o le lau.
  5. Aveese ma lafoai le faʻaaogaina o le suʻega faʻaaogaina. Ole mita e tape le aunoa.

O fea e faʻatau ai le mita TC mita ma le tele?

Glucometer Kontur TS e mafai ona faʻatau i falemaʻi (pe afai e le maua, ona tuʻuina atu lea) pe i luga o faleoloa o masini. O le tau e mafai ona fesuisuiai, ae sili atu le taugofie nai lo isi gaosi oloa. O le tau, o le tau o le masini ma le ato atoa o le 500 - 750 rubles. O isi vaega i le aofaiga o le 50 fasi vaega e mafai ona faatauina mo le 600-700 ru.

O aʻu lava ia e le i faʻataʻitaʻiina lenei masini, ae tusa ai ma le maʻisuka, o le Contour TS o se keli sili ona lelei. Faatasi ai ma suga masani, e leai se eseesega e faʻatusatusa i le fale suesue. I le maualuga o le kulūkose, e mafai ai ona laʻititi laʻititi iʻuga. Lalo o iloiloga o le maʻisuka:

Le faʻatau mai o le mita o le kulukose (Concont), le tau ma faʻamatalaga o Diacon i Tyumen - DiaMarka

Fesoʻotaʻiga faʻamafanafanaga o se faʻaogaina ma le faʻaogaina o mea faigaluega o le tupulaga fou. Matou te fautuaina le faatauina o lenei mita mo i latou oe mananao e faaitiitia a latou tau mo le fuaina o le suka toto.

  1. Suʻega faʻasolosolo galuega faʻasao e aunoa ma le faʻamaonia
  2. Manaomia le 0.7 μl o le toto mo le tasi fua
  3. 250 fuataga o loʻo teu i le mafaufau
  4. Iloiloina o fua faʻatatau mo le 7, 14, 21 ma le 28 aso
  5. O se faailo i le foliga o se ataata o le masanioglycemia, hypoglycemia, ma le hyperglycemia. E le gata o tamaiti, ae o tagata matutua foi latou te fiafia i ai.

  • DIACONT- Polokalame e mataituina ai le toto o le kulukose (Glucometer)
  • 10 suega
  • otiga faʻafuaseʻi
  • 10 vailaau faʻamaonia
  • pulea fofo
  • CR2032 pamu
  • mataupu (faʻasalaga lemu)
  • faatonuga mo le faʻaaogaina
  • pepa faʻamaonia
  • faiga faʻataʻitaʻiga puupuu

Foafoa: OK Biotek (Taiuani)

Glucometer Diacont (Concont) Faamaonia mo le faʻatau atu i Rusia. O ata o oloa, e aofia ai le lanu, e ono eseese mai foliga moni. O loʻo i ai foʻi le suiga i totonu o le pusa e aunoa ma se faʻaaliga. O lenei faʻamatalaga e le o se ofo lautele.

Glucometer Diacont (Concont) - tau 650.00 rub., Ata, faʻamatalaga faʻapitoa, faʻasalalauga i Rusia. Faʻatau Glucometer Diacont (Concont) i luga o le upega tafaʻilagi https: diamarka.com, na o le faʻatumu i luga o le initaneti poo le valaau: +7 (3452) 542-147, +7 (922) 483-55-85.

Glucometer Fesoʻotaʻi: faatonuga mo le faʻaaogaina, tuufaatasiga

Kislyakova Anna 05 Aperila 2017

O loʻo faʻapena foi ona lauiloa tagata o loʻo i totonu o le glucometers, e ui lava e sili atu ona lelei i latou i le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga. O lea la, mafaufau i na tagata maʻi e maua i le maʻisuka e leʻi faʻalavelave i le galuega a le masini faʻapolofesa Diacont (Diacon). O le atinaʻe lea o se kamupanī faʻatekarate Rusia lea e mafai ai e oe ona fuafua vave lou toto toto ma faʻateleina le saʻo.

O se faʻataʻitaʻiga faʻa-eletoroni faʻaalia mo le faʻaaogaina o le fale.

O le tele o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka latou te manatu o le mauaina lea o se filifiliga o le paketi, talu ai e le naʻo le tau o le masini lava ia, ae o loʻo iai foi ni mea e mafai ona faʻaaoga.

I le averesi, o le tau o le gconcometer Conconts e ese mai le 700-1,000 rubles, ma e mafai ona e faʻatau i se fale talavai poʻo mea tau fomaʻi i luga o fautuaga a se fomaʻi.

O le afifi e aofia ai le kesi eletise lava ia, o se masini mo le tuiina o se tamatamailima, 10 ponetone ua maeʻa, 10 fasi siaki, faatonuga mo le faʻaaogaina o le masini i le Rusia, se pusa faʻataʻitaʻiga, ma le pusa mita 1-papa. Glucometer Diacont (Diaconte) e aofia ai se palasitika malosi e puipuia i aʻafiaga i fafo. E le gata i lea, o se mataupu vaivai e puipuia mai le faaleagaina, lea e faigofie ona teuina i totonu o se ato.

O le konekarate o le glucometer (Diaconte), e faia i le palasitika, o loʻo i ai se tioata tioata tioata tele ma numera telē, lea e sili ona talafeagai pe'ā faia se suʻesuʻega i le fale ma tagata e le lelei le mafaufau.

E le gata i lea, o loʻo i ai se ki e amata ai le auʻiliʻiliga, faʻamalamalama ma le leo mo le sili atu le faigofie ma se atunuʻu faapitoa mo se faʻasologa.

O le metotia o suʻesuʻega o le eletene, i le faʻatinoina o le kulukose e fegalegaleai ma se polotini faapitoa.

O le toto manaomia mo le auiliiliga o le 1 μg, o le taimi o suesuega ile fale e 6 sekone. Glucometer Diacont (Diaconte) o loʻo i ai le galuega o le tapeina vave ma le tape.

I le tulaga muamua, e tali le masini i le i ai o se fasi siaki i vaega toto, ma i le lona lua, e otometi lava ona minoi i le leai o se manipulations mo le tolu minute.

E faigofie lava lenei mea, e le gata i lea, e mafai lava ona faʻasaoina le tele o meaʻai.

Faʻaaogaina o le glucometer Conconte e faigofie: e tatau ona e tui lou tamatamailima ma aoina se mataua o le toto i luga o se pulou sikola. Auina o ia i le taulaga ma faatalitali mo le 6 sekone.

A maeʻa le taimi atofaina ma o le a faʻaalia se faailo faʻaalia, o le a faʻaalia i luga o le lau, ma e mafai ona e faʻatuatuaina atoatoa, e pei o totonu o le fale suesue. O fuainumera e tele, e le gata i lea, o se foliga fiafia e faʻaalia i le faʻaaliga.

Afai e faanoanoa o ia, e gau le suka i le toto, ma o le ata fiafia e faʻaalia ai mea e gata ai.

E leai se mea e sili atu le maoae o le masini faʻainisinia - o mea sili ona taugofie ma se faʻavae faigofie o le faʻatinoga. E leai se mea e motusia i totonu o le masini, naʻo le faafitauli o le faʻaaogaina o le pamu.

Ae peitai, o se faailoga taua lenei, o se atigipusa i luga o le mata e iloa ai le mita o le kulukose Diacont (Diacon). E matua faanatinati le sui o le maa, a leai, o le iunite o le a tapunia atoatoa i le taimi sili ona le talafeagai.

I le sauniuni mo le malaga, e taua le faʻatauina e le gata i maʻa, ae faʻatau foi e faʻatau ai faʻataʻitaʻiga.

Faʻamatalaga faʻapitoa ma tulafono mo le faʻaaogaina o le Glucometer Concont (Concont)

O le puleaina o le kulukose toto e taua tele mo tagata e maua i le maʻisuka. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻatau se glucometer. O kamupani eseese e maua mai ituaiga eseese o ia ituaiga masini, ma o le tasi o ia mea o le Glucometer Talima.

O lenei masini e faigofie tele ona faʻaaogaina ona o ona foliga faʻapitoa. O le mafuaʻaga lea e faʻaaoga lautele ai i le fale ma i tulaga faʻapitoa.

Filifiliga ma faʻamatalaga

O uiga autu o le mita:

  • eletise eletise,
  • le leai o se manaʻoga mo se tele o meaola mo le suʻesuʻeina (o le pa'ū o le toto e lava - 0.7 ml),
  • aofaiga tele o manatua (faasaoina o iuga o 250 fua),
  • le mafai ona mauaina faamaumauga faʻamaumauga i aso e fitu,
  • faatapulaa faailoga o fuataga - mai le 0.6 i le 33.3 mmol / l,
  • laiti laʻitiiti
  • mamafa mamafa (sili atu nai lo le 50 g),
  • o le masini e faʻamalosia e CR-2032 pamu,
  • le mafai ona fesoʻotaʻi ma se komepiuta e faʻaaoga ai se televave faʻatau tau,
  • O le vaitaimi o le tautua saoloto e lua tausaga.

O nei mea uma e mafai ai e tagata gasegase ona faʻaogaina lenei masini.

I le faaopoopo atu ia te ia lava, o le pusa komipiuta o Conconte glucometer o loʻo aofia ai vaega nei:

  1. Mea tau tui.
  2. Vaevaega (10 pi).
  3. Lancets (10 pcs.).
  4. Batiri
  5. Faatonuga mo tagata faaaoga.
  6. Vailaau o le suʻega.

E tatau ona e iloa o le suʻega mo soʻo se mita e lafoaʻi, o lea e manaʻomia ai ona e faʻatau. E le o se mea lautele, aua o masini taʻitasi e iai a latou lava. O a nei mea poʻo na fasipepa talafeagai, e mafai ona e fesili i le fale talavai. Ae sili atu, ia taʻu tonu le ituaiga mita.

Fonotaga Faʻatino

Ina ia malamalama pe talafeagai lenei masini mo le faʻaaogaina, e tatau ona suʻeina poʻo a uiga o loʻo i totonu.

E aofia ai:

  1. O le i ai o le LCD maualuga maualuga. O faʻamaumauga o loʻo i luga o loʻo faʻaalia tele, lea e faigofie ai mo tagata ei ai faaletonu o le tino.
  2. Le malosi o le mita e faʻailoa ai le tagata gasegase i tulaga maualalo pe maualalo le kulukose.
  3. Ona o le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le masini i se komepiuta, e mafai ona fatuina se laulau faʻamatalaga i luga o se PC ina ia mafai ai ona e suʻeina le faʻaogaina.
  4. Long life battery. E mafai ai ona e tauaveina pe a ma le 1000 fuataga.
  5. Tapuni aunoa le aunoa. Afai e le faʻaaoga le masini mo le 3 minute, e fesuiaʻi. Ona o lenei, o le pati e umi atu.
  6. O le suʻesuʻega e faia faʻamalosi. Glucose o loʻo i totonu o le toto e fegalegaleai ma se polotini faapitoa, lea e faʻaleleia ai le saʻo o fua.

O nei foliga e faʻaaogaina ai le mita Diaconte. O le mafuaaga lena ua salalau ai lona faaaogaina.

Faatonuga mo le faaaogaina

A faʻaaogaina lenei masini, e tatau ona tausisia tulafono nei:

  1. Fufuluina ma faʻagogo ou lima muamua.
  2. Fufulu ou lima, siaki se tasi o ou tamatamailima e faʻaleleia ai le tafe toto.
  3. Ave se tasi o fasi siaki ma tuʻu i totonu o se mea faʻapitoa. O lenei mea e otometi lava ona i luga o le masini, lea o loʻo faʻaalia e foliga vaaia o se ata faʻataʻitaʻi luga o le lau.
  4. E tatau ona aumai le masini tui i luga o le tamatamailima ma le faamau oomi (e le mafai ona e tosoina le tamatamai lima, ae o le tauau, alofilima poʻo le ogavae).
  5. O le nofoaga e lata ane i le puncture e tatau ona faʻataʻi laʻititi ina ia maua ai le aofaʻi sao o le biomaterial.
  6. O le mataua muamua o le toto e tatau ona faʻamamaina, ma le lona lua e tatau ona faʻaaogaina i luga ole fasi pepa.
  7. E tusa ai ma le amataga o le suʻesuʻega o loʻo fai mai ai le faʻatusatusa i luga o le lau o le masini. O lona uiga e lava le biomaterial e maua.
  8. A maeʻa le 6 sekone, o le faʻaalia o le a faʻaalia ai iuga, pe a maeʻa ona mafai ona aveese le taʻavale.

Faʻasaoina o taunuʻuga i le mafaufau o le mita e faʻapitoa lava ona faia, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina pe a uma le 3 minute.

Iloiloga puupuu o le vitio o le Diacon toto glucose mita:

Manatu o maʻi

O faʻamatalaga e uiga i le mita o Fesoʻotaʻiga e sili ona lelei. E toatele e matauina le faigofie o le faʻaogaina o le masini ma le tau maualalo o suʻega faataitai, faʻatusatusa i isi faʻataʻitaʻiga.

Sa amata ona ou faʻaaogaina glucometers mo se taimi umi. E mafai e tagata uma ona maua ni fomaʻi. O le tiakono na mauaina e tusa ma le tausaga talu ai ma na ia faatulagaina mo au. E le tele le toto e manaʻomia, o le taunuuga e mafai ona maua i le 6 sekone. O le aoga o le tau maualalo o fasi pepa i lalo ifo o isi. O le mauaina o tusi faamaonia ma faʻamaoniaga e malie foi. O le mea lea, o le a ou le suia i se isi ata.

Alexandra, 34 tausaga

Ua ou maʻi i le maʻisuka mo le 5 tausaga. Talu ai e masani lava ona tupu mai le suka, o le maualuga o le kulukose o le toto o se auala e faalautele ai loʻu ola. Sa ou faatauina se tiakono talu ai nei, ae e faigofie tele ia te aʻu ona ou faaaogaina.

Ona o faafitauli o le vaʻai, ou te manaʻomia se masini e faʻaalia ai le tele o taunuuga, ma o lenei masini e na o lena.

E le gata i lea, o le suʻega e sili ona maualalo i le tau nai lo i latou na ou faʻatauina e faʻaaoga ai le Satelite.

O lenei mita e matua lelei lava, e leai se mea e sili atu nai lo isi masini faʻaonapo nei. O loʻo i ai uma galuega sili ona lata mai, o lea e mafai ai ona e suʻe suiga i le setete o le tino. E faigofie ona faʻaaoga, ma o le taunuuga ua vave saunia.

E na o le tasi le toe toso - ma maualuga maualuga le maualuga o le suka, o le a mafai ona faateleina mea sese. O le mea lea, mo i latou e sili atu le maualuga o le suka i le 18-20, e sili atu le filifilia o se masini sili atu ona saʻo.

Ua ou matua faamalieina lava i le Tiakono.

faatasi ai ma se suesuega faʻatusatusa i le maualuga o le fua o le masini:

O lenei ituaiga masini e le taugata, lea e tosina ai le tele o tagata faaaoga. Faʻatasi ai ma galuega talafeagai uma e faʻaalia ai isi mita o le kulukose o le toto, e sili atu le taugofie Diaconte. O lona tau e tusa ma le 800 ruble.

Mo le faʻaaogaina o le masini, o le ae manaʻomia le faʻatauina o ni suʻega faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mo ia. O le tau mo i latou e maualalo foi. Mo se seti lea e 50 fasipepa, e tatau ona e tuʻuina atu le 350 rubles.

I nisi aai ma itulagi, o le tau atonu e laʻititi maualuga.

Ae ui i lea, o lenei masini mo le mataituina o le kulukose o se tasi lea o taugofie, e le afaina ai ona uiga lelei.

Glucometer o le tiakono: iloiloga, tau, faatonuga, ata

O le diaconte glucometer o se mea faigofie mo le fuaina o le suka toto i le fale mai le fale gaosifale o le kamupani Diacont. O lenei tau maualalo maualalo na maua ai le gauai o le tele o le maʻisuka oe mananao e mataʻitu faailoilo o kulukose i aso uma ma lagona ai o se tagata soʻo.

O le masini e tele ni iloiloga lelei mai tagata faʻatau ua uma ona faʻatau le Diacont ma ua faʻaaogaina mo se taimi umi. Muamua, o le masini e tosoina le maʻisuka i lona tau maualalo. E le gata i lea, o le mita ei ai se taʻaloga faigofie ma faigofie, o lea e mafai ai ona faʻaaoga e tagata matutua, tagata matutua, ma tamaiti.

Mo le faʻaaogaina o le mita e iloa ai le suka o le toto, na o oe e manaʻomia ona faʻapipiʻi se fasi siaki i le masini.

Aʻo faʻaogaina le masini, e le manaʻomia le faʻaofiina o se code, o lea e faigofie ai mo tamaiti ma tagata matutua oe le mafai ona manatua pea numera talafeagai.

O le mita o le gongkose o le diacont o le a faʻaalia ai lona saunia mo fuataga e ala i se faailoilo faʻaalia i luga o le faʻaaliga i foliga o se paʻu paʻu o le toto.

Faʻavae o le mita faʻasaga

Afai e te alu i soʻo se nofoaga faafomaʻi, e mafai ona e faitau i le tele o iloiloga e uiga i le glucometer Concont, lea e masani ona lelei ma faʻaalia le lelei o le masini. Faatasi ai ma uiga taua o le masini e:

  • E maualalo le tau o le glucometer, lea e tosina ai le tele o tagata faatau. I faleoloa faapitoa, o le tau o le masini e tusa ma le 800 rubles. O faʻataʻitaʻiga mo le faʻaaogaina o le masini e iai foi se tau maualalo. O se seti o le 50 suʻega suʻesuʻega mo le maʻisuka e tau na o le 350 rupu. Afai e te mafaufau e tusa ma le fa fua o le suka o le toto o loʻo faia i aso uma, e 120 ituaiga o suʻega e faʻaumatia i le masina. O le mea lea, i lea vaitau, o le a faʻaalu e le tagata maʻi 840 rubles. Afai e te faʻatusatusaina Fesoʻotaʻiga faʻatasi ma masini tutusa mai atunuʻu mai fafo, e le o se masini e tasi e matua taugofie.
  • O le masini ua i ai se faʻaaliga manino tioata manino ma maualuga, o loʻo faʻaalia ai faʻamaumauga i mataʻitusi tetele, lea e faigofie tele mo tagata matutua ma tagata gasegase maualalo le vaʻaia.
  • E mafai e le glucometer ona faʻasaoina vaega mulimuli e 250 o le kulukose i totonu o le toto. E le gata i lea, i luga o faʻamaumauga mo le tasi, lua, tolu poʻo le fa vaiaso, e mafai e le masini ona faʻaalia le fuainumera o fuainumera o tagata maʻi.
  • O se iloiloga e na o le 0.7 μl toto e manaʻomia ai. E faigofie lava lenei mea mo le suʻeina o le toto i tamaiti.
  • O lenei masini e sili ona saʻo, lea e matauina e le tele o iloiloga a tagata faatau. O faʻamaumauga e toetoe lava a tutusa ma iuga na maua i le auʻiliʻiliga i tulaga suʻesuʻe. O le pito i lalo o le mea sese e tusa ma le 3 pasene.
  • Afai o maualuga le maualuga o le suka o le maualuga pe, i se isi itu, maualalo, o le toto o le glucose toto e faʻasalalau le tagata maʻi e faʻaaogaina se ata faʻataʻitaʻi.
  • Afai e manaʻomia, o suʻega uma o suʻega e mafai ona tuʻuina atu i se komepiuta patino e faʻaaoga ai le USB cable lea e aofia ai.
  • O le mita ei ai le mamafa o le mamafa, e na o le 56 kalama, ma o se fua faʻatusatusa o le 99x62x20 mm.

Auala e faʻaaoga ai le mita o le kulukose toto e fua ai le suka o le toto

Aʻo leʻi faʻaaogā le mea faigaluega, fufulu fufulu ou lima i le fasimoli ma le vai mafanafana ma fufulu faʻamago i se solo. Mo le faʻaleleia o le toto, e tatau ona e faʻamafanafana ou lima pe solo lou tamatamailima, mai le toto o le a ave mo le auiliiliga.

Mai le fagu e te manaʻomia e maua ai le suʻega, e le galo e tapuni le fagu pe a maeʻa. O le siaki siaki ua faʻaaoga i totonu o le mita, ma ua maeʻa ona liliu le masini. Afai e iai se ata faʻaalia i luga o le faʻaaliga o le masini. O lona uiga ua sauni le mita e faʻaaoga.

O le puno i luga o le paʻu ua faia i le faʻaaogaina o se siʻilala, e latalata i le tamatamailima ma le faamau i luga ole masini. Mo le toto sampling, e mafai ona e faʻaaogaina e le gata i tamatamailima o le lima, ae faʻapea foi le alofilima, limaʻau, tauau, vae vae, ma le ogavae.

Le faʻaaogaina o lenei metotia, e tatau ona e faamasani ia oe lava i faatonuga, lea e faʻamalamalamaina uma faatonuga ile auala e faia lelei ai se suʻega toto mai isi nofoaga, ina ia saʻo saʻoga.

Ina ia maua le tele o le toto manaʻomia, e tatau ona e faʻafefiloi lemu le nofoaga e sosoo ma le puncture. O le mataua muamua e masani lava ona soloina i le laumei, ma le lona lua e faʻaaogaina i le vaega o le suʻega. Mo le auiliiliga, e tatau ona maua le 0.7 μl o le toto, lea e tutusa ma le tasi laititi itiiti.

O se tamatamailima ma se afaina e tatau ona aumai i le pito i lalo o le fasimea ma ia faatumu uma le vaega talafeagai ma le toto paʻu. A oʻo ina amata le faʻaleleia o le faʻaaliga, o lona uiga ua maua e le mita le fua o le toto ma amata ona suʻeina.

O fua o le suʻega o le toto o le a faʻaalia i luga o le mata pe a uma le 6 sekone A maeʻa ona maua le faʻamatalaga talafeagai, e tatau ona aveese le fasi siaki mai le masini, ma o le a otometi lava ona teuina le faʻamaumauga i le mita. I le auala lava e tasi e galue ai le mita o le kulukose toto e tusa ai ma mataupu faavae lava e tasi, mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia mafai ai e le tagata gasegase ona faʻatusatusa ni faʻatusa ma filifili se mea talafeagai.

Auala e siaki ai le gaioiga o masini

Ina ia mautinoa le faagaoioia o le masini ma le sao o faʻamatalaga na maua, e tatau ona faʻaauau pea ona fuaina fuataga ile faʻaaogaina o se faʻafoega faʻafoe faapitoa.

  1. O lenei vai e tutusa lelei ma le toto o le tagata, e aofia ai se fualaau o le kulukose ma e galue e suʻe le masini. E aofia ai lenei fofo o le a fesoasoani i le puleaina o le mita e aunoa ma le faaaogaina o lou lava toto.
  2. O le faʻaaogāina o se faʻataʻitaʻiga e tatau ona manaʻomia pe afai o loʻo faʻaaogaina le masini mo le taimi muamua poʻo le batini ua suia i le mita. E le gata i lea, o le saʻo ma le faʻaogaina o le masini e tatau ona siaki pe a maeʻa suiga taitasi o se vaega o suʻega suʻega.
  3. O lea faiga o le a mautinoa ai e sao ia faailoilo pe ai ai ni masalosaloga e uiga i le faʻaogaina o le masini poʻo le suʻega. E taua tele le faʻatinoga o fuataga pe a fai e faʻafuaseʻi ona paʻu le masini pe o le a faʻaalia i le maualuga le vevela.

A o lei faʻaaogaina le fofo o le pule, ia mautinoa e le uma. O taunuʻuga e tatau ona maua pe'āfai e saʻo le galue o le masini o loʻo faʻaalia i luga o le igoa o le vial solution.

Glucometer Care

E leai se tausiga faʻapitoa e manaʻomia mo le mita. Ina ia faʻamamaina le masini mai pefu poʻo le palapala, e fautuaina e faʻaaoga se laʻau vaivai o loʻo sasaina i totonu o le vai mafanafana mafanafana poʻo se mea faʻamaʻi faapitoa. A maeʻa lena, e tatau ona e fufuluina le mita i se ie mago e faʻamamago.

E taua le manatua o le masini e le tatau ona faʻaalia i le vai poʻo soli faʻasaʻo pe a fufulu. O le mita o se mita saʻo. O le mea lea, e tatau ona e taulimaina lelei. I le auala, i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, e mafai ona e aʻoaʻo pe faapefea ona e filifilia se glucometer, ma faʻaaogaina uma faʻaaliga ma tulafono mo le filifilia o nei masini.

Glucometer "Diacon" suʻesuʻega faʻapalepale na maua na o le sili ona lelei, aua o se tasi lea o mea sili ona lata mai ua fuafuaina e fuafua ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.O lenei oloa ua i ai se mamanu faaneionapo, faapea foi ma mea taugofie taugofie.

Taunuuga o Mea

O le maliega o le glucometer o le siakiina o le kulukose e faigofie ona faʻaaoga, aemaise lava mo tagata matutua, talu ai e leai se mea e manaʻomia e ulufale ai i tulafono faʻapitoa i le taimi o le fua. E le gata i lea, o lenei oloa o loʻo i ai se faʻaaliga tele lava ma faʻamatalaga manino manino, o lona telē e ono faʻatupulaʻia pe faʻaititia e fuafua i ou lava manaʻoga.

Ona o lona laʻitiiti, e le gata ina teuina i le fale, ae faʻatasi foi ma oe, lea e taua tele mo le maʻisuka. O le faʻaleleia o le oloa e faʻatino e le plasma, ma o le faʻatulagaga o le lautele e lautele. I lenei tulaga, e talafeagai le amanaʻiaina o vaega autu o le suʻesuʻega.

Glucometer "Diacon" e fuafua ai le suka o le toto. E i ai se mamanu matagofie. O le mataupu e faia i le maualuga o le filo; i le taimi o le taotoga, leai se mea e maua ma e le alu.

O le mamafa o le mita e laʻititi lava, o lea e mafai ona faʻaaoga i soo se taimi, lea e faigofie, e pei ona masani ona manaʻomia faʻatasi ma oe i taimi uma. O le seti atoa o se oloa e aofia ai:

  • toto kulukose toto
  • fasi siaki
  • lancets
  • maa
  • masini paʻu paʻu,
  • vaega o suʻega mo le faʻatinoina o fuataga,
  • faatonuga mo le faʻaaogaina
  • mataupu mo le teuina.

E faigofie lava le faʻatonutonuina o le suʻesuega, o lea e talafeagai mo soʻo se matua, e aofia ai tamaiti.

Soifua Maloloina

A uma ona iloiloina le iloiloga ma le filifilia o iloiloga i luga o le mita o le Concont, e mafai ona e mautinoa o se mea aupito maualuga lea e lelei mo le faʻaaogaina o le fale.

Afai e mauaina e se tagata mo le taimi muamua, ona tatau loa lea i le aufaigaluega a le fale talavai ona siaki lana faatinoga.

I le lumanaʻi, e mafai ona e siakiina oe, i le faʻaaogaina o se vaifofo faapitoa, lea o loʻo aofia ai i le pusa.

O le fofo o le manatu e tutusa ma le toto o le tagata, ae o loʻo i ai se aofaiga o le kulukose. O le vai e faʻaaogaina mo le siakiina o kalu, ma le aʻoaʻoina pe faʻapefea ona faʻaaoga le masini.

E tatau ona faʻatautaia le siakiina pe a faʻatau le masini, faʻapea foi taimi uma e faʻaaoga ai se seti fou o suʻega. I le faʻaopoopoga, e manaʻomia le suʻega i le mea e tupu i le paʻu o le mita poʻo le susulu o le lā.

O oloa aoga

O le glucometer "Diacon" e lauiloa tele. Na maua e ia le tele o iloiloga, aua e tele naua ona lelei. Faatasi ai ma mea taua o lenei masini e mafai ona iloga:

  • tau taugofie
  • faitau manino i luga o le faʻaaliga,
  • manatuaga e teuina e oo atu i le 250 fua ma faʻaogaina i latou i le vaiaso,
  • samples itiiti o le toto e manaʻomia mo suʻesuʻega.

E le gata i lea, e taua le matauina o le faitauina o lenei masini e toetoe lava leai se eseesega mai suega suʻesuʻe. O le mataʻituina e faʻaalia ai le le atoatoa poʻo le sili atu foi o le kulukose i foliga o tagata faʻataʻitaʻi.

O lenei masini e sili atu le tamaoaiga, e pei o tali i le tau o le mita "Diacon" tali lelei foi. O le tau o le masini e tusa ma le 890 rubles, lea e mafai ai ona taugofie mo le tele o tagata o loʻo faʻaogaina.

E ui lava ile lelei uma o lenei masini, ae iai ni faʻaaliga e tatau ona amanaia. Aemaise lava, atonu e iai se eseesega i le maualuga o le kulukose pe afai e faʻaaogaina paʻu mai afifi eseese. Ae ui i lea, o loʻo taumafai le au atinaʻe e foia lenei faafitauli i le tele e mafai ai.

E le gata i lea, mo le faigofie o tagata faaaoga, e mafai ona auina atu faʻamatalaga e ala ile imeli. Ona o le auai o lenei galuega, ua fautuaina ai e le diabetologists tagata gasegase oe ua toesea le kulukose mai le masani ona faaaoga lenei glucometer. O lenei mea o le a mafai ai ona e siakiina pea lou tulaga o le soifua maloloina.

Faamatalaga o oloa

O faʻamatalaga e uiga i le mita "Talitonuga" (Concont), o lona uiga, e na o le sili ona lelei. E maitauina e le toʻatele le faigofie o le faʻaogaina o lenei masini ma le tau taugofie o fasi siaki faʻapitoa e faʻatusatusa i isi faʻataʻitaʻiga.

E tusa ai ma iloiloga e uiga i le Diacon toto glucose mita, o lenei masini e mafai ai ona e fuafuaina le maualuga o le kulukose i ni nai sekone. O tagata faʻatau fiafia i le maua o tusi faʻamaonia lelei ma faʻamaonia. E le gata i lea, o lenei masini e faigofie lava ona faʻaaoga, ma e matua mafai lava e se tasi ona faʻaaogaina. O faʻataʻitaʻiga uma i luga o le faʻaaliga e tele lava, o le mafuaaga lea e talafeagai ai mo tagata e maualalo le vaʻaia.

Faʻamatalaga faʻatauvaʻa ma faigofie Fesoʻotaʻiga: faatonuga, tau ma faʻamatalaga a tagata e faʻaaogaina

O le i ai o le mita o le kulukose o le toto mo le maʻisuka e faʻamalosia, talu ai o lenei masini faʻapipiʻi ma le tekonolosi e mafai ona lapatai e uiga i le hypo-hyperglycemia i le taimi, o lona uiga o le tagata maʻi o le a maua le taimi e faia ai faʻataʻitaʻiga talafeagai. I aso nei, e sili atu ma le tele o ituaiga o ituaiga masini.

O le aso o le a tatou vaʻavaʻai atu i le diacon blood glucose mita.

Faʻamatalaga o le Suavai

Faʻamatalaga faʻapitoa o le masini Diacon:

  • NO LE FAATINOGA TELEGALUEGA - e leai se mea e tatau ona e ulufale ai i le code for band test. O le masini e lelei mo tagata matutua o loʻo faigata ona feagai ma se faiga talitutusa i isi glucometers,
  • maualuga maualuga. E tusa ai ma le gaosiga, o le mea sese e na o le 3%, o se taunuuga sili ona lelei mo fua o fale,
  • o le pusa e aofia ai le USB USB, e mafai ai ona faʻatautaia le masini ma se PC, lea o le a sili atu ai ona mataʻituina e le polokalame faʻapitoa suʻesuʻe le malosi o le maʻisuka ma le aoga o togafitiga,
  • o se lapoa lapoa ma faʻataʻitaʻi tetele ma manino ma faʻatautaia faigofie le faʻaogaina o le Diaconte glucometer mo le faʻaaogaina i aso taitasi e soʻo se vaega o tagata faʻaoga, e aofia ai matua ma tamaiti,
  • Lima vaega o le puncture
  • lapataiga e uiga i le hypo- poʻo glycemia (faʻamatalaga ata i luga o le lau),
  • 250 fuataga mulimuli e teuina i le mafaufau, pe a tatau ai, e mafai e le masini ona faʻaali fuainumera mo vaiaso mulimuli e 1-4,
  • 0.7 μl o le toto - o le numera e manaʻomia mo le fua. E laʻititi tele lenei mea, o le mea lea e mafai ona faʻaaogaina Diaconte i tamaiti, pe a fai e taua tele le faʻaleagaina o le taualumaga. Iʻuga e maua mai i le 6 sekone,
  • tapunia aunoa
  • mamafa: 56 kalama, tele: 99x62x20 mm.

O le mita e galue i luga o le malosi o le afi, lea e mafai ona faʻatauina i soo se mea.

I luga o le maketi, e mafai ona e maua uma le faʻataʻitaʻiga masani o le Diaconte mita ma le oloa fou na faʻatuina i le 2018. O latou tomai, i se tulaga aoao, e toetoe lava a tutusa. Pau lava le eseesega o le ata 2018 e sili atu ona faʻatusatusa (o tagata o loʻo i luga o le lau e laʻititi, e le talafeagai mo tagata uma), ma e leai foi se lapataiga faʻataʻitaʻi e uiga i maualuga maualuga pe maualalo toto.

O faatonuga aloaia mo le faʻaaogaina o le glucometer Diacon

Ae e te leʻi faʻaaogaina le masini, matou te fautuaina oe e suʻesuʻe ma le totoa faatonuga e sau ma le afifi. O gaioiga taʻitasi e le gata i se faʻamatalaga auiliili, ae faʻapea foi i se ata.

Faʻasalalauga:

  1. Aʻo leʻi amataina le faʻagasologa, fufulu ou lima i le fasimoli,
  2. e faʻaleleia ai le toto i le nofoaga o le a faia ai le pa, e tatau ona faia se masini moli. A e leʻi i ai muamua se tagata i le malulu, e mafai ona uu ou lima i lalo o se vaitafe vai inu,
  3. faʻaofi le fasi siaki i totonu o le masini, o le suiga o le a tupu otometi lava. Aua nei galo o le mataupu lea e teuina ai mea taumafa e tatau ona tapunia i le vave e mafai ai ina ia aloese ai mai le ea ma le susulu o le la,
  4. o le puncture e faia e se siʻilaʻi, lea e tatau ai ona faʻapipiʻi ma le faaeteete se vela e le faʻamaonia (nila). Mo le faʻatinoga o le faʻatinoga, ia na o le tuʻomiina o le masini ma le mausali i lou tamailima ma taomi le ki. O le mataua muamua o le toto o loʻo aliali mai e fautuaina ina ia aveʻesea i le sipuni o le cotton, e mafai ona faʻaoga le lua mo le auiliiliga,
  5. tago i le pito pito i luga o le taʻavale i le toto, faʻatali seia maeʻa ona faʻatumu le fanua analyzer. O le taimi lava e tupu ai lenei mea, o le a amata le lipoti lona lua. O lona uiga o mea uma na faia saʻo,
  6. Iloilo iuga o le suʻesuʻega,
  7. aveese le laasaga o le suʻega, tuʻu faʻatasi ma le uila ma isi mea,
  8. tape le masini (afai e le faia lenei mea, o le a tape le tapeina i se minute).

O faatonuga na tuʻuina mai e moni lava i le samplesina o le toto mai se tamailima. E mafai ona e faitau pe faʻapefea ona fua saʻo pe afai o isi nofoaga e faʻaaogaina i le tamaitusi ua saunia e le kamupanī o le mita.

E faapefea ona siaki le mita mo le saʻo?

E faʻatinoina fuataga i le faʻaaogaina o se vaifofo faapitoa, lea e aofia ai i le faʻapipiʻiina. E tatau ona fai muamua, pe a uma ona suia le paʻa, aʻo leʻi faʻaaogaina se vaega fou o fasi siaki, pe a pa'ū le masini pe faʻaalia i le maualuga.

Tali faʻafoe mo le glucometer Diacon

Aisea e mataitu ai: ia mautinoa o loʻo galue lelei le mita. O le faʻatinoga e manatu ai o se tagata suʻesuʻe faapitoa mai le fagu e faʻaaogaina ae le o le toto - e mafai ona e suʻesuʻeina taunuʻuga e tusa ai ma faʻamatalaga e tuʻuina atu e le kamupanī le igoa o le vai.

Ia mautinoa ia mautinoa e le muta le faʻafoega o le puleaina!

Tau o le Diacont meter ma sikola faʻataʻitaʻiga mo ia

O faʻataʻitaʻiga o loʻo maua i luga o le maketi, o le masini mai Diacond lea e lauiloa mo lona tau maualalo (faʻalelei tele).

O le tau o se faiga mo le fuaina o le toto toto mai le 600 i le 900 ru (e faalagolago i le taulaga, tulafono o tau o fale talavai ma isi mea).

Filifili le mita mita

Mo lenei tupe, e maua ai e le kalani: se glucometer, 10 vaʻavaʻa mama ma faʻataʻitaʻiga, se mea e teu ai oloa, se taulaʻi otometi, se puʻupuʻu, se faʻataʻitaʻiga, faʻapea foʻi ma faatonuga mo le faʻaoga. Ua tumu le pusa i totonu o se pusa pepa.

Faʻaaogaina (50 suega) o le a tau e tusa ma le 250-300 ru. E lima sefulu tau, i le averesi, 150 rubles. Afai e te fuafuaina le tele o le tau o le tau o le Diaconds o le a tau i le masina, ona fesuiaʻi lea e tusa ai ma fua faʻatatau e fa i le aso, o le tau o le 1000-1100 rubles.

Pe a faʻatusatusa i masini a isi kamupani ma a latou tausiga, e faʻamaonia lelei e Diacont.

Tala o le Maʻisuka

E taua le iloa! Faʻafitauli i le maualuga o le suka i le gasologa o le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻaia, paʻu ma lauulu, ulia, gangrene ma faʻamaʻi pipisi! Na aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻamautuina a latou gaʻo fiafia ...

O faʻamatalaga e uiga ia i latou ua uma ona faʻaaogaina le faiga mo le suʻeina o le maualuga o le toto suka e sili ona lelei.

Faatasi ai ma tulaga lelei e iloa e tagata, matou te matauina:

  • faigofie o le faʻaogaina, tele lauulu,
  • leai se coding manaʻomia
  • manaʻomia sina toto, lea e faigofie pe a fua i tamaiti,
  • o se emoticon malie pe faanoanoa foi ua lapataia ai mea sese
  • o maʻa na faʻauʻu mo le tele o masina,
  • e manatua e le masini fua faʻatatau mo le masina talu ai ma tuʻuina atu se taimi talafeagai,
  • aveina sina avanoa
  • tau lelei mo mea taumafa.

O le mea lea, Deaconde o se masini lelei mo le fuaina o kulukose i le fale.

Diacontrol Meter Vaaiga Aoao:

O le maʻisuka o se faʻamaʻi e le mafai ona faʻaleleia, o le mea lea o le mataʻituina o faʻamaoniga e talafeagai i le olaga atoa. O le soifua mālōlōina, soifua manuia, faʻapea foʻi ma faʻafitauli o se maʻi faigata o le endocrine e faʻalagolago i le lelei o le tagata e siakiina le maualuga o le suka.

O le maliega i le mita o le kulukose toto i le fale e fetaui lelei ma manaoga uma o tagata gasegase: e le taugata, sili ona saʻo ma faigofie ona faʻaaogaina.

Fesoʻotaʻi le mita o le kulukose toto: iloiloga, faatonuga mo le siakiina o le kulukose toto

Glucometer Diacon o se mea faigofie mo le fuafuaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o le gaosi oloa o le kamupani a le Kamupani Concont. O se ituaiga masini i aso nei e sili ona lauiloa i le maʻisuka o loʻo sili ona manaʻo e faia suʻega i le fale. Faʻatau se ituaiga o auiliiliga e ofoina atu se fale talavai.

O le talatalanoaga o le siakiina o le kulukose o le toto e matua lelei lava le tali mai mai tagata gasegase ua uma ona faatau le masini ma ua leva ona faʻaaogaina. O se faʻaopoopoga sili atu ma le tau o le masini, lea e maualalo tele. O le au suʻesuela e faigofie ma faigofie ona pulea, o lea e lelei mo soʻo se matua, e aofia ai tamaiti.

Ina ia faia se suʻega suʻesuʻe, e tatau ona e faʻapipiʻi se fasi siaki mo le Diaconte mita, lea e aofia ai ma le masini. E le manaʻomia e le mita se numera, lea e sili ona talafeagai mo tagata matutua. A maeʻa le faʻaleleia o foliga i le foliga o se mataua o le toto e aliali mai i luga o le lau, ua saunia atoatoa le masini mo le taotoga.

Faamatalaga o mea

E tusa ai ma iloiloga i luga o nofoaga eseese ma faʻalapotopotoga, o le Diaconte glucometer e tele uiga lelei, e mafua ai ona filifilia e le maʻisuka. Muamua lava, o le tau maualalo o le masini e manatu o se faʻaopoopoga. Faʻatau se glucometer e ofoina atu se fale talavai poʻo se falemaʻi faʻapitoa faapitoa mo le 800 ruble.

E maua foi oloa i tagata faʻatau. Afai e te tilotilo i le faleoloa o falemaʻi, o le seti o suʻega i le aofaiga o le 50 fasi vaega o le a tau e 350 rubles.

Afai, i le tulaga o le maʻisuka, o le auiliiliga e fa fa taimi i le aso, 120 pusa suesue e faʻaalu i le masina, lea e totogi ai e le tagata maʻi le 840 rubles. Afai e te faʻatusatusa le tau o isi mea faʻatusa mai tagata gaosi oloa mai fafo, o lenei mita e manaʻomia ai le tau maualalo.

  • O le masini ua i ai se faʻaaliga manino ma le maualuga o le tioata tioata faʻataʻitaʻi ma lapoa lapoa. O le mea lea, o le masini e mafai ona faʻaaogaina e tagata matutua pe faʻalauiloaina le mafaufau.
  • O le mita e mafai ona teuina e oʻo atu i le 250 o suʻega lata mai. Afai e tatau ai, e mafai e le tagata gasegase ona maua fua o le suʻesuʻega i le tasi i le tolu vaiaso poʻo le masina.
  • Ina ia maua ni faʻamaumauga maumaututu, e naʻo le 0.7 μl o le toto e te manaʻomia. O lenei mea taua e taua pe a taitaia le auiliiliga i tamaiti, pe a mafai ona maua na o sina pau itiiti o le toto.
  • Afai o le maualuga o le suka suka maualuga tele pe maualalo foi, e mafai e le masini ona logoina e ala i le faʻaali o se faailoilo.
  • Afai e manaʻomia, e mafai e le tagata gasegase ona faʻasaoina iuga uma o le auʻiliʻiliga i se komepiuta patino e faʻaaoga ai le uaea
  • O se masini talafeagai lea, lea e masani ona faʻaaoga mo togafitiga faafomaʻi mo suʻega toto i maʻi. O le tulaga sese o le mita e tusa ma le 3 pasene, o lea e mafai ai ona faʻatusatusa faʻataʻitaʻiga i faʻamatalaga na maua mai i tulaga suʻesuʻe.

O le tele o le suʻega e na o le 99x62x20 mm, ma o le masini e mamafa lona 56. Ona o lona faʻatusatusaga, e mafai ona feaveaia le mita i lau taga po o le ato tupe, faʻapea foi i luga o se malaga.

Faatonuga mo le faaaogaina

Aʻo lei faia se suʻega toto mo le suka, e fufulu fufulu lima i le fasimoli ma faʻagogo i se solo. Ina ia faʻaleleia le tafe toto, e fautuaina e faʻamafanafana ou lima i lalo o se vaitafe vai vevela. I se isi itu, faʻamalamalama lemu le tamailima, lea e faʻaaoga e aoina ai le toto.

E aveeseina le ave o le suʻega mai le mataupu, pe a maeʻa ona tapunia le pusa ina ia le mafai e le la ona sulu i totonu o le mea e teu ai. O le siaki o le siaki ua faʻapipiʻi i totonu o le sola o le mita, ma o le masini e amata loa ona galue. O le foliga mai o se faʻamatalaga faʻataʻitaʻi i luga o le lau, o lona uiga ua saunia le masini mo le auiliiliga.

O le fuafuaina o le suka i le fale e faia i le faʻaaogaina o se peniscercer. Faatasi ai ma lana fesoasoani, ua faia ai se pupuʻu i luga o le lima o le lima. E faʻapipiʻiina le faʻaogaina o le masini i le paʻu ma faʻapipiʻi le ki o le masini.Nai lo le tamatamailima, e mafai ona ave le toto mai le alofilima, lima, tauau, vae vae, ma le ogavae.

  1. Afai e faʻaaoga le mita mo le taimi muamua i le maeʻa ai o le faʻatau, e tatau ona e suesue i faatonuga faʻaopoopo ma galue e tusa ai ma faatonuga o le tusi lesona. I totonu, e mafai ona e maua le faasologa o gaioiga pe a ave le toto mai isi nofoaga.
  2. Ina ia maua le toto saʻo, ia faʻamalo lelei le vaega i le popo. O le mataua muamua e soloina i se fulufulu mamoe mama, ma le lona lua o loʻo faʻaaogaina i luga o le vaega o le suʻega. O le glucometer o le a manaʻomia le 0.7 μl o le toto e faʻamautinoa ai sao saʻo.
  3. O le tamatamailima o le tamatamailima e aumai i le pito i luga o le fasi siaki, e tatau i le toto toto ona faatumu le vaega atoa e manaomia mo le auiliiliga. A maeʻa ona maua e le masini le toto na manaʻomia, o le a amata le numera i luga o le lau ma o le a amata le suʻega.

A maeʻa le 6 sekone, o le faʻaaliga e faʻaalia ai le maualuga o le suka o le toto. I le faaiuga o le suʻesuʻega, ua aveeseina le vaega o le suʻega mai le faamoega ma lafoai.

O le faʻamaumauga o faʻamaumauga o le a otometi lava ona teuina i le masini masini.

Tuua Lau Faamatalaga