O le eseesega i le va o "Tsifran" ma "Tsifran ST"

Totogi & Fomaʻi togafitiga

  • Aiga
  • Faʻatasi
  • Digit or tsifran st lea e sili atu

E ala i se mea sese, lea na ou matauina na o le taunuu mai i le fale, na faatauina mai ai e le fomai tipitipi isi fualaau, e ui o mea uma sa manino lava ona faatonuina i le talavai.

Sa fuafua e inu Tsifran ST.

Na ou aumaia i le fale Numera.

E lua au filifiliga: 1) Alu i le fale talavai mo se isi fualaau faasaina.

2) Inu mea na ou faʻatauina.

Sa tatau ona ou masani lelei i fualaau faasaina i auiliiliga.

O le a le eseesega i le va o Tsifran ma Tsifran ST?

O le eseesega tele i le va o nei vailaʻau e lua o loo i totonu o mea gaosi.

Tsifran ST ei ai le tuufaatasiga o le 600 mg. Tinidazole (antiprotozoal ma antimicrobial action) ma le 500 mg ciprofloxacin (faʻamaʻi vailaʻau lautele).

Numera ae i lona tuufaatasiga e na o le tasi le mea galue malosi - o le Ciprofloxacin - 500 mg.

Ona o le mea moni e faapea

Tsifran ST - O se vailaʻau tuʻufaʻatasia, o loʻo i ai le lautele o faʻataʻitaʻiga, ae ui lava i lea, e masani lava ona faʻamautuina i faafitauli tau nifo. Tagata alolofa ia te ia! E ui lava o le lisi o faʻamatalaga e manaia tele mo fualaau faʻasaina. Ae o le lisi o faitioga e le laiti. E matua tutusa lava le tasi i le isi.

O tulaga lelei o Tsifran ma Tsifran ST e tutusa: saoasaoa, galueaina, faaleagaina faʻamaʻi pathogenic. O le tele o microorganisms e maaleale i le vailaau CIPROFLOXACIN.

Ioe, sa ou filifilia se fualaau faasaina, lea e tatau ona ou toe alu i le fale talavai.

Ia faaeteete ma siaki e aunoa ma le tuua o le kesi tupe i mea e te tuu i totonu o se ato!

O le Cifran o se vailaʻau faʻatele e masani ona faʻaauau ona faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa e togafitia ai faʻalavelave pipisi ma le faʻaogaina o siama e mafua mai i masini faʻafeifo. O le mea galue malosi o le ciprofloxacin (Ciprofloxacin).

O loʻo maua le meafaigaluega i le tele o ituaiga. E maua ni laupepa i ni igoa se tolu, o le faigofie faigofie o le Tsifran ma lona faʻaleleia o analogiga Tsifran OD ma Tsifran ST. Mai le tusiga e mafai ona e aʻoaʻo e uiga i uiga o fualaau faasaina ma analogues, o latou feeseeseaiga, tulaga lelei ma mea e le lelei, fuafua lelei poo le a le mea e sili ona lelei ona faʻaogaina. E faʻatusatusa fualaau taugofie ma taugata: Ciprolet, Ciprofloxacin ma Tsiprobay

O le Ciprolet o se vailaʻau faʻasaina e aʻafia ai le vaega o quinolones fluorinated. O le generic ciprofloxacin, tutusa i le lelei i le uluai vailaʻau.

O le fualaau faasaina mo le faʻaaogaina masani o loʻo faia i le tulaga o laupepa ma se fofo faʻafefeteina, o se vai manino le lanu. O le gagana tautala e maua i ni lomiga se lua:

  • Cyprolet - otaota e aofia ai le 250 poʻo le 500 milligrams o le mea e gaosia,
  • O le Ciprolet A o se vailaʻau vailaʻau faʻasolosolo ma antiprotozoal ua aofia ai mea aoga e lua: 500 mg o le ciprofloxacin ma le 600 mg o tinidazole.

Cyprolet ua faʻaalia mo le faʻaaogaina i faʻamaʻi o se uiga faʻaleagaina ma le faʻaleagaina:

O le fusi pepa e faʻaaogaina mo sepsis, mumu o le peritoneum, ma pe a uma le taotoga.

E le faʻaaogaina le vailaʻau i mataupu:

  • maʻitaga
  • aʻo fafagaina,
  • ao laiti
  • allergies i le mea galue malosi ma vaega o ausilali o fualaau faasaina,
  • ogaoga faʻasolosolo ma le maʻi o le ate ma le fatu fatu.

I totonu o Tsiprolet e mafai ona iloa meatotino, o le mea lea, i le taimi o le taliaina, e tatau ona itiiti ifo i le la.

Eseese Tsifran ma Tsiprolet ua na o ni vaega faaopoopo, o mea gaioiolosi i foliga tutusa o le faasaolotoina o loo aofia ai i tutusa tutusa. Ae o le tusiga taugata o Tsiprolet e le suia atoatoa le foliga faaumiumi - Tsifran OD. O suʻesuʻega ua faʻaalia ai o togafitiga faʻamaʻaloga e masani ona tuʻuina atu ai le faʻamaogaina o microbes faʻamaʻi i faʻamaʻi o le respiratory ma le urinary tract. O fautuaga pito lata mai a Europa mo le togafitiga o faʻamaʻi faʻamaʻi i le togafitiga o le plonelonephritis ma le cystitis e faʻaalia ai le faʻaaogaina o sauniuniga papa ma le faʻagasolo lemu o le mea galue.

O le sui o le numera o le Cyfran OD faatasi ai ma le toe faʻaleleia o le eletise o loʻo galue ma le faʻavae masani e faʻaitiitia ai le aoga ma faʻaititia le lelei o togafitiga faʻamaʻi

O le analog o Tsifran ST o le Tsiprolet A, o loʻo i ai ia lava dosese o vaega galue. Ua na o le pau lea o le mea e mafai ona suia e Tsifran ST. I le faaopoopoina o le tinidazole, o le fusi o gaioiga ma faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina - o loʻo galue i luga o siama ole bacteria ma i luga ole parasite lemu: amoeba, giardia, trichomonads. E mafai ona latou togafitia ni faʻamaʻi o nifo ma faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi o fatugaʻo, totoga ENT e fesootaʻi ma le i ai o microbione anaerobic.

Faatusatusaina o fualaau oona Cifran poo Ciprolet - o le mea e sili ona lelei, e tatau ona e amanaia o le malosi oa latou vailaau faʻamaonia e faʻamaonia e suʻesuʻega faʻataʻitaʻi ma tutusa. E iai a latou faʻamatalaga tutusa ma e faʻaaogaina e togafitia ai tulaga tutusa. O nei vailaau e fesuiaʻi, sei vagana ai le tele o faʻamalologa. O le autu autu mo le filifilia o le latou avanoa, talu ai o le tau e eseese lava, ma le iloiloga o tagata gasegase o loʻo talitonu ia Tsifran poʻo Tsiprolet e molimau i le lelei o le lua.

O le Ciprofloxacin o se fualaau oona, o lona tau e sili atu ona taugofie i totonu o faʻamatalaga ua faʻamatalaina. O lenei vailaʻau e faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi e mafua mai i meaola ninii.

O le fualaau faasaina ua faia i foliga o fualaau o le 0.25, 0.5 ma le 0.75 kalama ma se vaifofo mo le faafefeteina i fagu o le 100 ma le 200 mililita.

O faʻamatalaga mo le tofiaina o le ciprofloxacin o faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi nei:

E le tatau ona faʻaoga Ciprofloxacin i mataupu nei:

  • le le faapalepale i le ciprofloxacin poo isi fluoroquinolones,
  • i lalo o le 16 tausaga
  • maʻitaga ma lactation.

Tulaga e manaʻomia ai le mataʻituina ma le faʻaeteete pe a faʻaaoga le fualaau faasaina:

  • togafitiga o le totoga tutotonu,
  • faaletonu mafaufau
  • ate ma le fatu fatu,
  • tausaga matua.

O fualaau o loʻo i totonu o fale e sili atu le tau e faʻatusatusa atu i oloa na faaulufale mai. Ae o le aʻafiaga o se faʻatau taugofie e le tutusa i taimi uma ma le aʻafiaga o le faʻataʻitaʻiga muamua o le gaosiga galue. O vailaʻau e leʻi maeʻa suʻesuʻega maeʻaeʻa o le fetaui lelei e le mafai ona maua i taimi uma le malosiaga talafeagai o le antimicrobial action. Ma e ui lava e tele ana iloiloga le lelei, o Ciprofloxacin o se mea moni lava i fualaau taugata. O le sui lenei mo Cyfran, lea e toetoe 5 taimi e taugofie.

E sili ona suʻesuʻeina nei fualaau oona, o loʻo fausiaina i Siamani e Bayer, o le muamua e faʻamaopoopoina le vaega galue o le fualaau faasaina. E maua i ituaiga uma, e aofia ai meaʻai umi, ae e le tuʻuina atu i Rusia. O le mea lea, mo le fualaau faasaina o le Tsifran OD, e mafai ona faatauina se faʻatau tutusa i fafo. O falemaʻi a Rusia o loʻo tuʻuina atu togafitiga i pepa o le 250 poʻo le 500 mg ma se vaifofo mo le faʻafefeteina ma le 200 mg o le eletise gaosi i totonu o le tasi fagu.

O le faʻaaogaina o Tsiprobay e oʻo atu ai i le faʻalavelaveina o le DNA faʻasologaina, faʻalavelave i le gaioiga ma le toe gaosia o microorganisms. O faatonuga e matauina o le vailaʻau o loʻo faʻaaogaina i togafitiga o faʻamaʻi na mafua mai i fuamoa o le kalamu (Klebsiella, Escherichia, Shigella, Salmonella). O nisi siama faʻamalosi, e pei o staphylococci ma streptococci, e mafai foi ona faʻaogaina.

O tapipipbay tablets e masani ona faatonuina le 500 mg i le aso, o le maualuga e 1500 mg i le aso. O se vailaau e 250 mg e seasea faaaogaina, na o le pau lava le faailoga mo lona faaaogaina o le cystitis. O le fusi ituaiga o loʻo faʻaaogaina i aso taitasi o le 800 mg mo le 2-3 injections.

Tsiprobay e talafeagai mo le suia o le Cyfran ile fomaʻi fetaui tutusa, talu ai o se fualaau faasaina.

O faatonuga mo le faʻaogaina e toetoe tutusa lava mo fualaau faʻasaina. O tagata gaosiga o Tsifran na kopiina mai Tsiprobay, suia le igoa. O faʻamaoniga, faʻasolega, mamanu o le pulega ma foliga o le faʻaaoga e le eseese.

E tusa ai ma iloiloga, o le vailaʻau e faʻamaonia i le saoasaoa o le gaioiga ma le maualuga o le antibacterial. Ae o le amanaʻiaina o le mea moni o Tsiprobay o le tau sili ona maualuga, e talafeagai le faʻaaogaina e avea o se sui e naʻo le leai o ni Tsifran poʻo isi vailaʻau talafeagai.

O le tele o vailaau ua faamauina i totonu o maketi tau falemaʻi e faigofie ai ona suitulaga ia Tsifran ma Tsifran ST faʻatasi ma ana tala. E ui o le tuufaatasiga o fualaau faasaina e tutusa lava, ae e le o taimi uma e maua ai le faigofie tutusa o le faaaogaina ma le taunuuga o le faaaogaina. O vailaau faʻamaʻi o vailaʻau faʻasalalau, o lea afai e leai se faʻasologa, filifili lau fomaʻi.

Tsifran ST o se vailaʻau vailaʻau faʻamaoni tuʻufaʻatasia na faia e le Indian San Pharmasyutical campaign, o loʻo i ai le tele o ituaiga o antibacterial ma le faʻamaonia o aʻafiaga o aʻafiaga i luga o pathogens.

Tetee malosi e aʻafia faʻamaʻi pipisi. O vaega o le Cifran e maua ai le lelei o le absorption mai le gastrointestinal tract ma le bioavailability pe a faʻaalia i le tautala (mo tinidazole - 100%, mo le ciprofloxacin-70%).

O le fualaau faasaina e vave ona oʻo atu i le togafitiga, o le maualuga o le faʻatulagaga (e pei ona taua i lalo Cmax) e tupu i totonu o le lua itula talu ona maeʻa le pulega. O le pasene tele o le antibiotic ua faʻateleina e le suia i le urine mai le tino, e mafai ai e le ciprofloxacin ona faʻamalosi i le talo, ao faʻamaualaloina ona toe gauaʻi. O le malologa o loʻo totoe i feces.

O loʻo maua le uluaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi i le ituaiga o laupepa ma se ata e ufiufi ai le sefulu fasi pepa i le pusa, e aofia ai le 250 mg / 300 mg ma le 500 mg / 600 mg (malosi) o le ciprofloxacin hydrochloride USP / Tinidazole BP.

O le tau o Tsifran ST faʻamalosi i falemaʻi a Rusia e tusa ma le 400 rubles.

O le tau maualalo o le fualaau faasaina ua tauia ona o lona aoga i le tele o faamai ma le tele o ituaiga antimicrobial, ona o le i ai o le fluoroquinolone lona lua ma le 5-nitroimidazole. E tatau ona mafaufauina lenei mea pe a filifilia se isi vailaʻau.

Faitau atili: Faatonuga mo le faʻaaogāina o maʻalaʻau Tsifran ST 500 + price in pharmacies + reviews

Leai, e leai.

O sauniuniga uma o le ciprofloxacin ma le tinidazole e faʻapipiʻiina e Initia.

  1. Zoksan TZ - FDS Limited (o le a tatou toe mafaufau atili),
  2. Cyprolet A - Dr Reddy's (faitau i lalo).

O faʻamatalaga mo le tofiaina o Tsifran St ma fualaau faʻasaga tutusa o ni faʻalavelave pipisi ma le faʻaleagaina:

  • paʻu ma le gaʻo o le gaʻo (ulia, cellulitis, abscesses, phlegmon, manuʻa faʻamaʻi, mumu, aʻafia),
  • pito i luga ma lalo ifo. auala (sinusitis, pneumonia tele, tanifa bronchitis, bronchiectasis, pleurisy, empyema),
  • O totoga o le ENT (otitis, mastoiditis),
  • mea iniseti ma sooga (osteomyelitis, ose o le gaʻo),
  • vaega o le gastrointestinal (o le manava o le amoebic po o le natura, natura, fiva taiva, cholangitis, cholecystitis, ma isi),
  • faiga o genitourinary (pyelonephritis, cystitis, prostatitis, epididymitis),
  • afifi pelvic (endometritis, salpingitis).

Ma le isi, o fualaau oona e aoga:

  • faʻatasi ai ma le urethritis, proctitis ma le pharyngitis e mafua mai i le gonococci,
  • mo le puipuia o faafitauli faʻapitoa i taimi o taotoga,
  • i le tulaga o faʻamaʻi pipisi lautele i tagata gasegase e faʻaitiitia le faʻamaʻi (septicemia ma siama).

O isi fualaau oona mai le vaega o loʻo i ai faʻamaumauga tutusa mo le faʻaaogaina: fluoroquinolones faʻatasi ma isi vailaʻau faʻamaʻi:

  1. Ciprofloxacin + Ornidazole (Orzipol) na gaosia e Bailey-Creat, Farani,
  2. Ofloxacin + Ornidazole (Ofor, Polymic, Combiflox) - o fualaau uma lava e gaosia e Initia.

Ae ui i lea, o nei vailaau faʻamaʻi uma e sili atu le taugata nai lo le Tsifran ST, o le tau i falemaʻi a Rusia e mai le 1000 rubles i le pusa. O le tuusaunoaga o Ofor - e tusa ma le 550 ru ma le pusa.

Tau mai 300 rubles i le pusa.

O le taugofie o le Tsifran ST 500, o loʻo i ai le lisi tutusa o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina, ona o le tutusa o le tuufaatasiga ma le faʻamalosi o le mea galue. E tasi le api e aofia ai le 500 milligrams o le ciprofloxacin ma le 600 ml o le tinidazole.

O le meafaigaluega e fai ma faʻamalositino gaoioiga ona o le filifiliga filifiliga i le bacteric DNA gyrase ma le vavalalata o latou gaioiga o le toe gaosia.

O le faiga o gaioiga ma le fusi o gaoioiga e mafua mai i le tuufaatasiga o se sui antibacterial mai le lona lua o auga o fluoroquinolones ma se antiprotozoal drug, lea e mafua mai i le 5-nitroimidazole.

O le Zoxan TK e leai sona aʻafiaga i le saprophytes anaerobic, o le mea lea o lona faʻaogaina e le mafua ai le faʻaleagaina o le microflora o le intestinal.

Tinidazole e malosi lona malosi i le:

  • anaerobic pathogens (clostridium faigata, siama, peptococci),
  • protozooa (amsteria dysenteric, giardia, Trichomonas).

E aʻafia Ciprofloxacin:

  • vailaʻau faʻasaina (Escherichia coli, Klebsiella, Salmonella, Yersinia, Shigella, gonococcus, Haemophilus influenzae, Staphylococcus aureus)
  • intracellular pathogens (chlamydia, mycoplasma, legionella).

E leai se aoga i nisi o faʻafitauli o streptococci, ureaplasma, treponema. I le togafitiga o gasegase fefiloi o le gasegase o gasegase na mafua mai i le chlamydia ma le ureaplasma, Ofloxacin + Ornidazole (Ofor) e sili atu ona talafeagai.

Cmax i le plasma e tupu pe a ma le tolu itula talu ona faʻamaʻaina. O le aloese mai le vaega o meaʻai ma meaola e ala ile tautala e tusa ma le 85%, lea e maualalo ifo nai lo le fualaau muamua. E mafua mai le tino i se fesuiaiga e le fesuiai ma le urine ma se vaega ile feces.

O le togafitiga e mai le lima i le sefulu aso (faʻamaʻi maʻi). Mo tagata matutua o loʻo i ai le mamafa o le tino ma le gaioiga o le tino, e fautuaina e ave le tasi papa maa i le 12 itula. Ina ia mautinoa le maualuga o le digestibility, e ave le Zoxan TK i le itula pe a uma ona 'ai. I le faʻaitiitia o le aʻafiaga o aʻafiaga mai le talosaga, o le tele o mea inu ava ua faʻaalia i le lua lita i le aso (vai, tea e le i ai le suavai, fualaau mamago).

Mo tagata mamaʻi e maualalo le mamafa o le tino, o tagata matutua poʻo tagata gasegase e faʻamaonia le creatinine i lalo ifo o le 30 ml / minute, 1/2 le papalama e faʻatulagaina i le tai 12 itula.

I le taimi o togafitiga, ua fautuaina le vavaeeseina o meaʻai susu mai le taumafataga, ao latou faʻaumatia le vailaau faʻasaʻo, faʻaitiitia le aoga o togafitiga.

E taua tele le manatua o le fualaau faasaina e matua feteenai ma le ava malosi, i le silasila i le maualuga o le lamatia o le atiaeina o se foliga tutusa ma le faateleina o aafiaga matautia i luga o le tino.

O faʻamaoniga i le tofiga (tutusa lava mo fualaau uma e tuufaatasia ai le ciprofloxacin ma le tinidazole):

  • tasi le le faapalepale i fua o le fluoroquinolones po o le nitroimidazole,
  • toto ma faʻaleagaina hematopoiesis i le gaʻo ponaivi,
  • porphyria ma le ogaoga o ata,
  • Faʻaleaga CNS
  • tuufaatasiga ma le mafanafana o musika tutotonu (tizanidine),
  • epilepsy
  • maʻitaga ma lactation,
  • i lalo o le sefuluvalu tausaga.

O le faʻasaina o le faʻaaogaina i fafine maʻitaga e fesoʻotaʻi ma aʻafiaga o le tino ma le mutagenic o Tinidazole, faʻapea foi ma le aafiaga teratogenic o le Ciprofloxacin. O vailaau faʻamaʻi e mafai ona pasi i susu susu.

Faʻaeteete, e tusa ai ma faʻamaoniga manino (pe a mafai, e tatau ona faʻaaoga vailaʻau o isi vaega), o loʻo faʻamatalaina mo tagata mamaʻi e maua i le atherosclerosis poʻo le faʻamaʻi totoʻa i totonu o vaʻa o le mafaufau, faaletonu o le mafaufau, le atoatoa ma le faʻamaʻi o le tino.

Faitau atili: Matou te taʻu atu mea uma e uiga i vailaau faʻamaʻi i le taimi o le maitaga i le 1st, 2nd ma le 3rd trimester

O aʻafiaga e le talafeagai mai le tofiga o Tsifran ST ma ana analogues taugofie:

  • solia o le vaega o mea e afaina ai le eseesega o le matuia,
  • manava manava e fesootaʻi ma le faʻamalosi faʻamaʻi ma pseudomembranous colitis,
  • ogaoga faʻasolosolo faʻamaʻi pipisi, faʻataʻitaʻiga o le mucous membrane o le ooto, vavave ma paʻu,
  • vaginitis ma siama siama,
  • afaina o le tino
  • faʻamaina o le hematopoiesis, leukemia ma le neutropenia, pancytopenia, anemia hemolytic, totoga e aʻafia i le thrombocytopenia ogaoga,
  • fatu faʻalavelave,
  • lapopoitis,
  • tiga o le ulu, le mautonu, popolevale, faʻaleagaina, faʻailogaina, faʻalavelave faʻalavelave, faʻalogo i le manic, fomaʻi, fesuiaiga o le lagona o le paʻu,
  • faateleina le mamafa o tui,
  • ata pueina,
  • solia o le manino o le vaaiga ma le lanu lanu,
  • susu ma le faʻalogologo,
  • ogaoga le manava,
  • cholestatic jaundice ma le faʻaleagaina o le ate, galuega o le hepatitis,
  • pancreatitis
  • faʻamalamalamaina o le urine, tubulointerstitial nephritis, faalētonu o le tino, hematuria, cylindruria,
  • hypo- ma hyperglycemia,
  • aʻafiaga i le faʻaogaina o meafaigaluega, vaevaega o le tendon Achilles, myasthenia gravis, arthralgia ma myalgia.

O le Ciprolet A o le gaosiga a Initia Dr. Reddy's. Le tau o se afifi o fualaʻau e sefulu e aofia ai le 500 miligrams o le ciprofloxacin ma le 600 ml o tinidazole i totonu o le tasi faʻamau. e tusa ma le 230 rubles. Ona o le tutusa o le tuufaatasiga ma le faʻamalosi o le mea galue malosi, e mafai ona tatou fai mai o Tsiprolet St ma Tsifran A e tasi ma tutusa.

O faʻamaoniga i le tofiaina o se taugofie faʻapitoa e tutusa ma le uluaʻi fua, faʻaopopo:

  • o le i ai o le glucose le faapalepale,
  • lactase le atoatoa
  • glucose ma le galactose malabsorption.

Tafaoga faʻamalositino ma togafiti togafitiga Mo Tsiprolet A ma Tsifran ST e tutusa.

O togafitiga e tatau ona taofiofia e le toto toto, kulūkose maualuga, coagulograms, ma le ate ma gaioiga galuega.

E le fautuaina le faatonuina o le Cifran ST ma ana analogues i tagata gasegase e maua i le maʻisuka e maua ai le suka, ona o le maualuga o le tulaga o le hypoglycemia. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e mafai ona faʻateleina le faʻasalaga ma faʻaʻumiʻumi le vaitaimi o le faʻamaʻalogaina o mea faʻapitoa faʻamalosi, lea e mafua ai le faamaligi.

  • O le faʻatasi ma Theophylline e mafai ona mafua ai le soona inu.
  • O le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ma NSAID e mafai ona oʻo atu ai i le faʻamafanafana.
  • O le 'ai ma faʻataʻitaʻiga e faʻaitiitia ai le afaina mai le gastrointestinal tract ma le bioavailability of antibiotic.
  • O le tuufaatasiga ma le cyclosporine e faaleleia ai le aafiaga oona i luga o fatugaʻo.

I taimi o togafitiga, e tatau i tagata gasegase ona aloese mai le susulu o le la ma faʻaaogaina kulimi ma le SPF puipuiga maualuga. E tatau foi ona faʻagata le gaioiga faaletino, tausisia le tele o le taumafa ava malosi ma se taumafataga e lagolagoina ai se gaioiga o le urine.

Afai ei ai se lagona faʻalauiloa i le susulu o le la, foliga mai o le manava ma le tiga i sooga ma liga, o le vailaʻau e vave taofia.

E taua le manatuaina o se vailaau faʻamaʻi e mafai ona faʻaititia le fua faʻatatau o gaioiga ma le gafatia e taulai atu i ai, e tatau ona amanaia pe a faatonuina le togafitiga i avetaavale poʻo tagata o loʻo galulue i ni tulaga lamatia matautia.

O vailaau faʻamalosi e maua mai e le tau o Initia a San Fakmasyutikal.

O eseesega i le va o le Cifran OD ma le Cifran ST e faapea o le OD e le o aofia ai Tinidazole, o se sauniuniga faaumiumi o Ciprofloxacin. O lona uiga, e leai se gaioiga e faasaga i le protozooa ma le anaerobic pathogens.

O le tau o papa e sefulu o le OD faatasi ai ma mea o loo i Ciprofloxacin o le 500 ma le 1000 mg o le 220 ma le 340 rubles, i le faasologa.

O le gaioiga o le gaioiga o le fualaau faasaina e mafua ona o le aʻafiaga o le lua-generation fluoroquinolone, lea e mafai ona taofia ai le DNA gyrase ma le topoisraserase o microoganic pathogenic, e puipuia ai: le faitau o faʻamatalaga o le genetic, le faagasologa o le faʻasologa o le deoxyribonucleic acid, le tuputupu ae ma le toe gaosia o siama, ma mafua ai suiga fesuiaiga ile puipui ole microbial .

O se vaega tāua o sauniuniga Ciprofloxacin o le mea moni e faapea, o lo latou faʻaogaina e le mafai ona mafua ai le faʻavaeina o le tetee atu i isi vailaʻau. E sili atu le aoga i aʻafiaga e tetee atu i aminoglycosides, beta-lactams, tetracyclines, etc.

OD ua solia:

  • maʻi, i lalo o le sefuluvalu tausaga,
  • maʻitaga ma fafine lacting
  • gasegase e maua ai le manava tele ma le manava manaia e mafua mai i se talafaasolopito o fesuiaiga,
  • porphyria
  • i le i ai o le hypersensitivity i vaega o le oloa,
  • faʻatasi ai ma le gau o fatugaʻo ma le kiliaina creatinine o le itiiti ifo ma le 30 mililita i le minute.

E le fautuaina: faʻafitauli, tagata e maua i le cerebrovascular ma le ogaoga o le atherosclerosis, faʻamaʻi o le tino, le ate ma le ligamentous apparatus. I tagata matutua, e tatau ona faia se fetuutuunaiga o fuataga, e fesootaʻi ma se faʻaititia o tausaga i le fua o le filtration.

Mataupu na saunia e se fomaʻi faʻamaʻi pipisi
Chernenko A. L.

Na e iloa o Tsifran St e masani ona faʻaaoga i le togafitiga o le adnexitis?

Faitau i luga: 16 vailaʻau faʻasaina mo le adnexitis i fafine faʻamaufaʻailogaina

E i ai pea fesili? Maua sau suʻesuʻega faafomaʻi saʻo i le taimi nei!

O le lolomiina o le ki o le a taitai atu ai i se itulau faapitoa o la matou 'upega tafaʻilagi ma se pepa faʻaleleia ma se tagata poto faapitoa o lau talaaga.

Faʻatalatalanoaga tau fomaʻi

Le vailaʻau tuʻufaʻatasia. Tinidazole o se antiprotozoal ma antimicrobial derivative o le imidazole, faʻamalosi e tetee atu i meaola ninii e pei o Clostridium faigata, Clostridium perfringens, Bacteroides fragilis, Peptococcus ma Peptostreptococcus anaerobius.

Ciprofloxacin - a fusi o alaleo lautele vailāʻau, malolosi e faasaga i le tele aerobic polokalama-lelei ma microorganisms polokalama-le lelei e pei o coli Escherichia, Klebsiella spp, Salmonella typhi ma isi pese o Salmonella, Proteus mirabilis, vulgaris Proteus, Yersinia enterocoilitica, aeruginosa Pseudomonas, Shigella flexneri, Shigella sonnei. , Haemophilus ducreyi, Haemophilus influenzae, Neisseria gonorrhoeae, Moraxella catarrhalis, Vibrio cholerae, Bacteroides fragilis, Staphylococcus aureus (including methicillin resistant strains), Staphylocococcus epidermidium, Streptococococococococococococcus vulva, Mycopheococcus vulva, Streptocococococococcocococcus vulva

O le bioavailability o tinidazole e 100%, o le faʻamalosia o le protein e 12%. T1 / 2 - 12-14 itula. Tinidazole e ulu i totonu o le vavalaʻau i se faʻasalaga e tutusa ma lena i le plasma, ma e faʻaaogaina le toe faʻaaogaina o le masini i totonu o le lapisi. Tinidazole o loʻo alu i le talo i laʻasesega laʻitiiti i lalo o le 50% o lona faʻasalaga i plasma. E tusa ma le 25% ua faʻaaogaina e le suia i le urine, 12% - i le tulaga o metabolites. O tupe laiti e faʻateleina i feces.

O le bioavailability of ciprofloxacin e tusa ma le 70%. O le taumafataga faʻatasi e faʻavave ona faʻavaivaia. Fesootaiga ma palatini - 20-40%. O le Ciprofloxacin e pipiʻi lelei i totonu o le tino ma masini: mama, paʻu, siama, maso, ma le cartilage, faʻapea foʻi ma totoga o le ponaivi ma le urinary, e aofia ai le prostate gland. O le Ciprofloxacin o se vaega o le ate i totonu o le ate. T1 / 2 - e tusa ma le 3.5-4.5 itula, e mafai ona faaumiumi i le ogaoga o le toilalo ma i tagata matutua. E tusa ma le 50% ua le mafai ona suia i le urine, 15% i le ituaiga o gasegase malosi (e aofia ai le oxociprofloxacin). O le malologa o loʻo totoe i totonu o le talo, ma e toe faʻafefe. E tusa ma le 15-30% o le ciprofloxacin ua faʻateleina i feces.

10 pi. - afifi paʻu (1) - pepa o pepa pepa
10 pi. - pusa tioata (10) - teuina o pepa pepa.

Totonu, pe a uma ona 'ai, inu tele vai. Aua e te gagau, vevela, pe talepe le papa.

Tomai fautuaina: fualaau ma le fua o le ciprofloxacin / tinidazole 250/300 mg - 2 papa. 2 taimi / aso, 500/600 mg - 1 lepa. 2 taimi / aso

Fegalegaleaiga

Faʻaleleia le aʻafiaga o mea e le faʻaogaina faʻapitoa (e faʻaitiitia ai le lamatia o le toto, o le a faʻaititia le 50%), ma le gaioiga o le ethanol (reaulfiram-reactions).

E faʻatusatusa i le sulfonamides ma apalai (aminoglycosides, erythromycin, rifampicin, cephalosporins).

E le fautuaina e faatonu faʻatasi ma le ethionamide.

Phenobarbital faʻavavevave le gataifale.

Ona o le faaitiitia o le gaoioiga o le oxidation processes i hepatocytes, ua faateleina ai le maualuga ma faaumiumi le T1 / 2 o leophylline (ma isi xanthines, e aofia ai caffeine), vailaʻau oona hypoglycemic, ma mea e le masani ai tuusao, ma fesoasoani e faaitiitia le faasinomaga o le prothrombin.

Pe a tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau faʻamaʻi (beta-lactam antibiotic, aminoglycosides, clindamycin, metronidazole), e masani ona matauina le synergism.

Faʻaleleia le aʻafiaga o le cyclosporin, o le faʻalauteleina o le fatufini o le serinine, o loʻo i ai i nei tagata gasegase, o le pulea o lenei faailo faalua i le vaiaso e tatau ai.

O le faʻafofoga tautala faʻatasi ai ma vailaʻau uʻamea, o vailaʻau faʻamalolo ma fualaau faʻamaʻi o loʻo i ai le magnesium, calcium, masini alumini, e mafua ai le faʻaitiitia o le manava o le ciprofloxacin, o lea e tatau ona faʻamatalaina ile 1-2 itula muamua pe 4 itula pe a maeʻa ona ave faʻamalosi luga.

NSAID (faʻamaʻi le acetylsalicylic acid) faʻaopoopo le faʻalavelave o le faoa faamalosi.

O le Didanosine e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le ciprofloxacin ona o le fausiaina o faʻalavelave i ionite magnesium ma aluminika o loʻo iai i le didanosine.

Metoclopramide faʻavaveina le faʻafefe, lea e mafua ai ona faʻaitiitia i le taimi e oʻo atu ai i Cmax.

O le faʻafelagolagomaʻi faʻatasi ma fualaau oona e mafua ai ona faʻaitiitia le faʻamaʻiina (e oʻo i le 50%) ma le faateleina o le plasma concentration of ciprofloxacin.

Mai i le fualaau otaota: faʻaitiitia le manaʻo, masilo mago, "le manava i le gutu, leu, vomiting, manava manava, tiga o le manava, afaina, laʻau cholestatic (aemaise lava i mamai o maʻi o le ate i le taimi muamua), hepatitis, hepatonecrosis.

Mai le itu o togafiti tutotonu ma faʻalavelave faʻapipiʻi: maʻi tiga, vevela, faʻateleina le vaivai, faʻalavelave le faʻamaopoopoina o gaioiga (e aofia ai ataxia locomotia), o le dysarthria, neuropathy lautele, e seasea ona tupu - faʻavevesi, vaivaiga, vevesi, sola, faʻalavelave faʻalavelave, faʻalavelave , faʻavauvau, faʻalogo, ma isi faʻaaliga o tali o le mafaufau, migraine, cerebral arthrose thrombosis.

I luga o le vaega o okeni leo: o le manogi le lelei ma le sogisogi, vaaiga le lelei (diplopia, suiga i le lanu), gasegase, leiloloa o le faalogo.

Mai le cardiovascular system: tachycardia, arrhythmia, faʻaitiitia le toto maualuga, faʻanoanoa.

Mai itutino hemopoietic: leukopenia, granulocytopenia, anemia (e aofia ai le hemolytic), thrombocytopenia, leukocytosis, thrombocytosis.

Mai le faiga o le urinary system: hematuria, crystalluria (ma le alkaline reaction of urine ma le faaitiitia o fuamini), glomerulonephritis, dysuria, polyuria, taofia o le urinary, faaitiitia le malosi o le gaosiga o le gas, o gaʻo, nephrital interstitial.

O mea e le maua ai le tino: pruritus, urticaria, fulafula o le paʻu, vailaau oona, petechiae, fulafula o foliga pe larynx, dyspnea, eosinophilia, photosensitivity, vasculitis, erythema nodosum, erythema multiforme (e aofia ai le syndrome Stevens-Johnson), le toxic epidermal epidermis (Lyell's syndrome).

I le vaega o mataʻupu o le laboratory: hypoprotrombinemia, faʻateleina le gaioiga o le "ate" faʻasolosolo ma le alkaline phosphatase, hypercreatininemia, hyperbilirubinemia, hyperglycemia.

O isi: faʻasolosolo, fulafula, tendovaginitis, fulafula o le tendon, asthenia, myalgia, supupfection (candidiasis, pseudomembranous colitis), faʻafefeteina o foliga, faʻalauteleina le vevela.

Tuʻu faʻasamaʻi faʻamaʻi na mafua mai i siapobic ma le meaola ninii ole microbicides:

  • chronic sinusitis
  • pono o le tino
  • faʻapipiʻi
  • iniseti-afaina
  • inflammatory gynecological diseases,
  • afaina faʻasolosolo faʻasolosolo ma le ono mafai ona i ai le siama ole aukio ma anaerobic,
  • chronic osteomyelitis,
  • faʻamaʻi pipisi o le paʻu ma mea mama,
  • paʻu o le paʻu ile vae o le maʻisuka,
  • malosi malosi
  • faʻamaʻi pipisi o le oral vevela (e aofia ai le leʻo ma le periostitis).

Faʻailoa poʻo le faʻamaʻi o le amoebic poʻo le faʻafefiloi (amoebic and bacterial) etiology.

Faʻasalaga: ogaoga o le cerebral arteriosclerosis, faʻalavelave o le cerebrovascular, maʻi o le mafaufau, epilepsy, talafaʻasolopito o le faoa faamalosi, gasegase ogaoga ma / poʻo le ate, tausaga matua.

Faamatalaga lautele

O le autu o le talanoaga o ni vailaʻau faʻamaʻi lelei. O ia mea uma e aofia ai le ciprofloxacin - o se mea malosi e mafai ona taofia le vaevaega o siama leaga ma faaleagaina le fausaga o latou siama. Faʻaaoga vailaʻau e tusa lava po o le a le taimi o loʻo i ai le maʻi faʻapitoa, faletaʻavale, poʻo le toe gaosia.

O le tele lava o microorganisms e le mafai ona faʻapaleina aafiaga o le ciprofloxacin, mo se faataitaiga, salmonella, staphylococcus ma streptococcus, shigella ma le isi ituaiga faʻataʻitaʻiga. O le mea lea, o vailaau oona i lalo o le talanoaga e malosi tele mai le lisi tele o faʻamatalaga faatosina.

Faatasi ai ma faʻamaʻi e mafai ona faʻamalolo e ala i le fesoasoani a nei vailaau faʻasaʻi o loʻo iai: bronchitis, sinusitis, pneumonia, cystitis, gonorrhea, salmonellosis, maʻi o le paʻu. E pei ona mafai ona e vaʻai, o fualaau e fesoasoani e foia ai faʻamaʻi pipisi e atinaʻe i vaega eseese o le tino, ma o le amataga lenei o le lisi.

E tatau ona maitauina o le tele o fesuiaiga o le tasi fualaau faasaina e le o aofia ai le lua, ae o vaega e tolu. Ae muamua, mafaufau i le eseesega i le va o "Tsifran" ma "Tsifran ST". O le vailaau masani lea e aunoa ma ni faʻauiga faaopoopo i le igoa:

"Tsifran" ua faia ma le aofia ai o se tasi elemene aoga - o le ciprofloxacin i luga. O ia fualaau e tatau ona onā i le fua faʻatatau ile lua i le aso.

Ma o iinei o le "Tsifran ST":

"Tsifran ST"

E ese le fualaau faasaina i le tuufaatasia o mea e lua i se togafitiga faʻapitoa: ciprofloxacin, o ona meatotino ua uma ona faʻamatala, ma tinidazole, lea e aʻafia, i isi meaola, protozoa. Faafetai i lenei tuufaatasiga tuufaatasi, "fesoasoani Tsifran ST" i le tele o faamaʻi. O loʻo faʻamatalaina mo faʻafitauli. O se faʻaluaga mea e mafua ai se tau maualuga atu mo lenei vailaʻau.

I le iloaina o le a le eseesega i le va o "Tsifran" ma le "Tsifran ST", e aoga le gauai atu i le filifiliga lona tolu e fesootai ma i latou. O le "Tsifran OD".

"Tsifran OD"

O loʻo iai foʻi se tasi o vaega autu e taua o le ciprofloxacin. Ae ui i lea, i lenei tulaga, ua maua se aafiaga faaumiumi, lea o loo faailoa mai i le tuai ona faamatuu atu o le vaega o togafiti. O ata o lenei fuafuaga ua mamanuina mo se mea e tasi i aso taitasi.

Tina ma le lactation

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le maitaga e le fautuaina. Tinidazole e mafai ona i ai sona aʻafiaga o le tino ma le toto. O le Ciprofloxacin e sopoia le pa puipui.

Tinidazole ma le ciprofloxacin ua faʻamalosi i susu susu. O le mea lea, afai e tatau ona faʻaaoga le fualaau oona i le taimi o le lactation, e tatau ona faʻagata le susu.

Faʻasalaga: faʻafitauli ogaoga o le ate.

Lapataiga: faʻalavelave matuia.

E faʻamaonia i tamaiti ma tamaiti i lalo o le 18 tausaga.

Tsifran ma Tsifran ST - o le a le eseesega?

O fualaau e faʻaaogaina e pei lava ona faatonuina e se fomaʻi

O le Cifran masani e aofia ai na o se fua faatatau masani o le 250 pe 500 mg o le ciprofloxacin, ma vavae ese mai le tau, e le ese mai i le ituaiga Ciprolet Initia poʻo Rusia. O le Cifran ST o se vailaʻau faʻatasi, e faaopoopo atu i le vailaau faʻasa, o loʻo aofia ai le tinidazole o se vaega lona lua o le antimicrobial. Tinidazole e malosi lona malosi e faasaga i le protozooa: lamblia, trichomonads, amoeba ma e talitutusa tutusa lava ma le metronidazole sili ona lauiloa (Trichopolum).O lenei mea e maua ai le tele o fusi o le gaioiga, ae o loʻo i ai foi ni faʻafitauli.

O le a le eseesega i le va o Tsifran ma Tsifran ST (laulau faʻatusatusa)
Le masaniST
Faʻalapotopotoga galue malosi
ciprofloxacinciprofloxacin + tinidazole
Taafi ma le tele
250 mg tablets (10 pcs)Pepa e 500 mg (10 pi)250 + 300 mg tablets (10 pcs)500 + 600 mg tablets (10 pi)
Auala e ave
lua 2 taimi i le asotasi 2 taimi i le asolua 2 taimi i le asotasi 2 taimi i le aso
Aʻo leʻi oʻo i le taimi o taumafataga
sili atu i luga o se manava gaogao, fufulu ile vaipe a uma ona 'ai ma le vai
Umi o le taimi o le ulufale
seti e se fomaʻi, ae le itiiti ifo ma le 7 aso faʻamaʻi masani
Tau faʻatatau (rub) ma le gaosi oloa
5080250350
RANBAXY (Initia)

O le a le tinidazole i Cifran ST mo?

O loʻo iloa o le ciprofloxacin ua i ai se faʻaitiitiga o le gaioiga faasaga i faʻamaʻi faʻamaʻi, lea e masani ona mafua ai faʻamaʻi pipisi o le gynecological, e le masani ona maua i le ogatotonu (vaega pito i lalo) ma le vaeluaga o le tautala. O le mea lea, o le tuufaatasiga o le ciprofloxacin ma se sui antimicrobial e gaoioi faasaga i anaerobes e faaleleia ai le aoga i siama afaina. O le tele o le faʻaopoopoga o le faʻaogaina o le antibacterial action, lea e mafai ona avea ma se lelei i le togafitiga o se pathogen e le o taʻua. Ae peitai, o le tele o mea le lelei e mulimuli mai i lenei tuufaatasiga.

  • O le Ciprofloxacin ma le tinidazole e le faʻafefeteina le lelei o le tasi i le isi e faasaga i le tele o faʻamaʻi ma e talafeagai mo le faʻaaogaina faʻapitoa i tulaga e le masani ai.
  • O le aʻafiaga o aʻafiaga o le a faʻapupulaina, aemaise mai le gastrointestinal tract, ma ua faʻamalosia ai le faʻamaonia: ole tinidazole e le mafai ona maua ile maʻi hematological (maʻi toto) ma hematopoiesis.
  • O mea uma e lua o loʻo faʻafefiloi i le ate, faʻateleina le mamafa i luga o lenei okeni.
  • Pusa o Tsifran ST i se fuataga o le 500 + 600 mg (mo le ave tasi 2 taimi i le aso) e tele ma e mafai ona mafua ai le faigata ona foloina mo le toatele, ae e le mafai ona motusia.

O le tuufaatasiga o fuataga tumau o tinidazole ma le ciprofloxacin e le aafia i soo se togafiti togafitiga, ae e masani ona faaaoga ona o le avanoa ma le taugofie o le ituaiga Initia, lea e mafua mai i le tulai mai o ni mea e sili ona puipuia.

Fiafia i fomaʻi

Tsifran ST o se vailaʻau faʻasaʻi e pei o le faʻatonu, aemaise i Rusia. O le mea moni, o le tele o microorganisms anaerobic, o nisi taimi e tele ituaiga, e aʻafia ai i faʻamaʻi pipisi o le oral ma gums. O se faʻalavelave o vailaʻau faʻamaʻi e lua e mafai ona faʻatagaina oe e "alu" i le pathogen e aunoa ma lona faʻamalamalamaga ma auiliiliga faaopoopo. I luga o lenei mea, o le lelei o le fanaina o se taifau i manu iti. E le o se mea masani i le faasologa lautele o tagata, o le fomai nifo ao le i tofiaina o le a faamanino atu ia te oe le i ai o faafitauli faʻalavelave ma le gastrointestinal tract, faʻalogo i fluoroquinol antibiotic, ma isi faʻamatalaga. I le taimi nei, o aʻafiaga o aʻafiaga mai fualaau oona e masani lava.

O le togafitiga faʻasolosolo o se vailaʻau faʻamalosi e masani ona faia, mo se faʻataʻitaʻiga, aʻo leʻi tosoina le nifo ma e le faʻamaoniaina i taimi uma. I tulaga maualuga, o lenei mea e matua talafeagai lava ina ia aloese ai mai faʻafitauli pe a uma togafitiga, ae o nisi taimi o faila e taumafai e faigofie la latou galuega. O faʻamalosi tino tatau ma faʻamalamalamaga manino mo le faʻafofoina ole fofoga tautala e faʻaitiitia ai le manaʻomia mo se vailaʻau faʻasaʻo pe afai e le tupu le vevela ma le vevela.

Uiga o Tsifran ST

Tsifran ST o se faʻavae tuʻufaʻatasiga na faia i luga o le faavae o vaega e lua o loʻo galue ai:

  1. Ciprofloxacin. Se mea e iai sona aʻafiaga. O loʻo maualuga lona malosi e faasaga i le tele o siama, e aofia ai staphylococci, streptococci, Escherichia coli, Proteus, ma isi.
  2. Tinidazole Se vailaʻau faʻasaina faʻamalosi. Tinidazole e malosi i siama, o lona uiga taua e mafai ona faia i lalo o le okesene (anaerobes). O ituaiga microorganisms e aofia ai le clostridia, peptococcus, giardia, Trichomonas, ma isi.

O le vailaau faʻasaina e tasi le ituaiga o faʻamalolo - otaota na fuafuaina mo le faʻafofoga tautala.

O le faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o lenei vailaʻau faʻasaina o le togafitiga o faʻamaʻi na mafua ona o pathogens e maaleale i le ciprofloxacin ma le tinidazole. O faʻamaʻi pipisi nei ma le faʻalauiloa i totonu o totoga eseese ma faiga:

  • uila - bronchitis, pneumonia, abscesses o le tino, ma isi,
  • Vaega o le ENT - otitis media, sinusitis, ma isi,
  • urinary systems
  • faʻataʻitaʻiga, e aofia ai STDs, e pei o le gonorrhea,
  • pelivili okeni
  • fualaau oona - cholecystitis, peritonitis, ma isi,
  • sooga ma ivi - osteomyelitis, ma isi.

O le fualaau faasaina e fesoasoani e puipuia ai faʻasologa o faʻasologa o aʻafiaga mai le aʻafiaga, o lea la, o tagata na gasegase ma o loʻo i ai le faʻaititia o le puipuiga, ua faʻamatalaina se vailaau faʻamaʻi mo le faʻamoemoe o le puipuia.

O le fualaau faasaina e tele na faʻailogaina, o lea e tatau ona malilie ai le fomaʻi ma le fomaʻi. E le mafai ona e ave lenei antibiotic i fafine i le maitaga ma le susu, tamaiti ma tamaiti i lalo o le 18 tausaga.

Tsifran ST fesoasoani e puipuia faʻasologa o faʻamatalaga o aʻafiaga mai siama.

Faʻasaga i tua o le ave faʻamaʻavale, e ono aʻafia ai aʻafiaga. Auala e mafai ona tali atu i se vailaʻau faʻamaʻi:

  • mimamaina - gutu malulu, leai o se meaʻai, tiga i totonu o le manava o le manava, jaundice, ma isi,
  • cardiovascular - tachycardia, arrhythmia, faʻanoanoa,
  • atuatuvale - valea ma le tiga i le ulu, le mautonu, tautala le atoatoa, ma isi.

E le o se lisi atoa o aʻafiaga o aʻafiaga o le vailaʻau faʻasa. Afai e aliali mai ni faʻafitauli le lelei i le taimi o togafitiga, e tatau ona e taofi le ave o lau pepa ma talanoa i se fomaʻi.

Uiga o Tsifran OD

O le Cifran OD e faʻavae i le 1 vaega galue o le ciprofloxacin. O le faʻasalaga tuʻufaʻatasia o loʻo lagolagoina-faʻamalologa o meaʻai i se fua o le 500 ma le 1000 mg. O le fualaau faasaina ei ai lona aʻafiaga malosi ma e gaoioi e faasaga i le tele o siama-lelei ma siama-siama.

O le vailaʻau faʻasaina ua faʻamatalaina mo faʻamaʻi e mafua mai i meaola ninii e maaleale i le ciprofloxacin:

  • pneumonia ma isi faʻamaʻi pipisi ma le faʻaleagaina o le manava o le tino,
  • gasegase ogaoga
  • cystitis ma le tele o isi pathoces o le urinary systems,
  • gonorrhea, prostatitis,
  • cholecystitis, abscesses i totonu o le manava abdominal ma isi togafitiga o le tino,
  • osteomyelitis ma le tele o faʻamaʻi pipisi o le natura e aafia ai ponaivi ma sooga,
  • afaina o le manava
  • anthrax, fiva taifoi.

Ole fualaau e le mafai ona ave e tagata gasegase. E faʻasaina i le tele o faʻamaʻi, ole togafitiga e tatau ona faia e pei ona faatonuina e se fomaʻi.

O le maʻitaga ma le faʻamaonia o fafine, tamaiti ma tagata talavou i lalo ifo o le 18 tausaga le matua e tatau ona mumusu e ave le vailaʻau.

Ole vailaʻau ma le umi o le togafitiga e filifilia e le fomaʻi taʻitasi mo maʻi taʻitasi. E tatau i tagata maʻi ona mulimuli i fautuaga a le fomaʻi ina ia aua le mafua ai le tele o aʻafiaga o le vailaʻau. Afai e mataʻituina togafitiga lē lelei i togafitiga, o lona uiga e tatau ona e taofia le ave o laupepa ma talanoa i se fomaʻi.

Le eseesega i le va o fualaau faasaina Tsifran ST ma Tsifran OD

O le eseesega i le va o fualaau oona o le mea lona lua o loʻo galue malosi, tinidazole, ua faʻaofiina i le tuufaatasiga o le CT. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e faʻaaoga vailaau mo faʻamaʻi e mafua mai i meaola ninii faigofie ma siama mai.

O le tau o fualaau faasaina e ese foi. O le tau o Tsifran OD i se fuataga o le 500 mg e tusa ma le 190 rubles. mo papa e 10. O le aofaiga tutusa o le Tsifran SD o le a tau e tusa ma le 320 rupu.

Faʻamatalaga o fomai ma tagata gasegase

Svetlana, 49, Otolaryngologist, Novosibirsk: "O fualaau oona e aoga, ae e tele faʻamaʻi. O le mea lea, ao le i faatonuina le antibiotic ma le ciprofloxacin, ou te suesue i le talafaasolopito. Afai e mulimulitaʻi tagata maʻi i fautuaga, ona le tupu lea o aʻafiaga i itu. "

Anatoly, 57 tausaga, dermatologist, Krasnodar: "O vailaau faʻamaʻi uma na faʻamaonia i latou i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le paʻu. O le vailaau faʻasaina ma le ciprofloxacin ma le tinidazole e sili atu ona taugata, o le mea lea, e masani ona talosagaina tagata gasegase e fai se analog tutusa. O le a ou feiloai pe afai e faatagaina e le falemai le matou faia lenei mea. "

Olga, e 27 tausaga le matua, Blagoveshchensk: "Na ou toe foi mai se malaga taamilo i Asia ma tiga tiga, lea na faasolosolo lava ina tuputupu ae i le gaioio, vomiting ma le manava. Sa tatau ona ou vaai i se fomai na ia faatonuina Tsifran ST. O le vaitaimi o togafitiga e 5 aso, ae o le tulaga ua faʻamamafa i le 2 aso. Ma na ave e le tina ia Tsifran OD ina ua maua o ia i le fomaʻi faigata. Ma o lenei antibiotic na vave fesoasoani e taulimaina le faʻamaʻi. E leʻi i ai ni aʻafiaga mai le vailaʻau. "

Zinaida, 61 tausaga le matua, Rostov-on-Don: "Na ou aumaia le siama i totonu o le manua aʻo galue i le atunuu. Ou te le vave gauai atu, ae na faasolosolo lava ina amata ona faateteleina le tulaga. Na matua leaga lava na ou alu i le fomai na ia faatonuina Tsifran OD. Avea le 1 pc. aso taitasi i le 1 vaiaso. Na vave mea uma. Na faaleleia le tulaga i le mavae ai o le 3 aso, ae na fai mai le fomai e tatau ona ou faamaeaina le atoaga o le auala, lea na ou faia. Sa leai ni aʻafiaga itu. O le fualaau faasaina e faigofie ona faʻaaoga - na o le 1 le laulau i le aso. "

Tuua Lau Faamatalaga