O fea e sili atu: Xenical poʻo Redulu?

O le mumu o se vailaʻau o loʻo faʻaaogaina i togafitiga o le gaʻo. I totonu o le tasi capsule o fualaau faasaina e 10-15 mg o le sibutramine.

Aʻo faʻaaoga vaega faaopoopo:

Reduksin inu sutra ao leʻi oʻo i le taeao poʻo le 'ai faʻatasi i le aso. Ole fua fautuaina ole 10 mg i le aso. Faatasi ai ma le faapalepale lelei, ina ia faateleina le iʻuga, o le a oʻo i le 15 g i le aso. O le umi o togafitiga e mai le 3 masina i le 2 tausaga.

  • Tausaga (tamaitiiti pe matua)
  • Sibutramine Faʻasoleole
  • Tina ma le lactation
  • Toto toto
  • Maʻi mafaufau
  • Taumafa ai le maʻi
  • Loto fatu
  • Faʻamau faʻatau
  • Faʻasaʻo ese le maʻi
  • O le fatu po o le ate
  • Thyrotoxicosis
  • Faʻafitauli leaga.

O aʻafiaga faʻaleagaina o le Redulu o se faʻafitauli o le fatugalemu o le tino o le tino, o le cardiovascular or digestive system. E le gata i lea, a maeʻa ona ave faʻamaonia, e mafai ona atiaʻe faʻamatalaga dermatological, fulafula, susu, galala, vevela ma le afaina i le paʻu.

Faʻapuupuu e uiga i le Xenical

Xenical capsules e faʻaaogaina e togafitia ai meaʻai ma faʻamaonia le mamafa. O le vailaau faasaina ua faatonuina foi mo le faateleina o le lamatiaga o le maua o le mamafa i luga o tua o le maʻi suka (ituaiga 2).

O le vailaau faʻonaina e inu i sui o le antidiabetic agent. Mo le lelei o togafitiga, o meaʻai e faʻapipiʻiina ma se taumafa maualalo-kalori.

E tasi le api e aofia ai le 120 mg o le lisi. Povidone, MCC, salt sodium, talc, SLS o loʻo faʻaaogaina e avea ma vaega faaopoopo.

O le gaioiga a le Xenical e faʻavae i luga o le taofiofia o le gaioiga o le enzymes digestive. Ole fua fautuaina o le lisi o le 1 tablet 3 taimi i le aso. O le fualaau faasaina e faia i le taimi o le taumafataga autu. Mo le taimi o togafitiga, e taua le tausisia o meaai maualalo maualalo, lea e maua ai le 30% i gaʻo.

Faʻamatalaga mo le aveina o le Xenical:

  • Cholestasis
  • Orlisat le le faapalepale
  • Le atoatoa le gasegase maʻi.

A maeʻa le aveina o le Xenical, e ono tupu mai ni faʻafitauli leaga i le ituaiga o allergy - fiva fiva, vevela, faʻalavelave anaphylactic, fulafula, paʻu o le paʻu. Mai i meaola oona, o foliga vaaia o le tiga i totonu o le manava, mea e le mautonu ai, afaina. O isi faʻafitauli leaga e aofia ai vaivaiga, alopecia, migraine, maʻi urinary poʻo le manava, ma le popole.

Ina ia iloa po o le fea Redulu poʻo le Xenical e sili atu, e tatau ona faʻatusatusa uma fualaau faʻasaina. O le eseesega muamua i le va o papamaa o mea eseese o loʻo galue malosi.

E matua aʻafia le faiʻai i le faiʻai, ma taofia le fiaai. Ma o le Xenical o loʻo i ai le aʻafiaga o le leiloa o le mamafa, ma le le faatagaina o meaʻai gaʻo e gauai i le tino.

Mafaufau i le fesili pe sili atu ona lelei le Xenical poʻo le Reduine, e tatau ona maitauina o fualaau uma e lua o loʻo i ai se fua faʻatupulaia. O le mea lea, i lalo o se taumafataga ma masani ona faʻaaoga tupe i le vaiaso, o le a alu mai le 0.5 i le 1 kilokalama o le mamafa mamafa.

O le auala e faʻaaoga ai i sauniuniga e toetoe lava tutusa. Ae ui i lea, o aʻafiaga o le itu ma le faʻasao i Reduxine e sili atu le matautia ma eseese nai lo le Xenical. O lea la, o le lisi o igoa e le faʻaaogaina naʻo le tulaga o le le faapalepale i vaega, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o meaʻai ma le faʻamaʻiina o le talo. Ma o le siubtramine e solia i le laʻititi, matua, ma faʻamaʻi o gaʻo, fatu, ate, tino oona, faʻasologa o le hormonal.

O vailaau e eseese i le tau. O le tau o Reduxin e 2600 rubles. O le tau o Xenical e tusa ma le 900 rubles.

O lea la, o lona uiga o le faʻamautuina o le mamafa o loʻo i ai faʻamatalaga tutusa. E tusa ai ma fomaʻi, o fualaau oona e saogalemu tele, ae o le mea e sili ona taua - latou te saofagā i le mamafa o le paʻu.

Ae ui i lea, e fautuaina e fomaʻi le filifilia o le Redulu i tagata e le mananao e fai ni faafitauli ma ogaumu. Ma o le Xenical e sili atu ona fetaui mo i latou e mafai ona gafatia i le taimi o togafitiga e aʻafia ai le faʻalavelave e fesootaʻi ma le faʻamalosi poʻo le manava.

Faatusatusaga uiga o fualaau faasaina

Ina ia mafai ona faʻatusatusa le Xenical ma Reduxine, e tatau ona e suʻesuʻe ia latou faatonuga. Redulu ma le Xenical o fualaau eseese ia. E eseese a latou vaega. Ona o lenei mea, o le faiga o le gaoioiga e ese mo i latou.

E sili atu ona lelei le inu Reduxin poʻo le Xenical? O le mumu o se fualaau faasaina mo le gaʻo, lea e afaina ai le galuega a le nofoaga tutotonu. A o ave le fualaau faasaina, ua vave ona faagaoioia le nofoaga tutotonu. O le tagata maʻi e amata ona lagona le atoatoa. O le fualaau faasaina e taofia ai le fiaai .

E le mafai e le oloa ona faʻamautinoa o le tagata maʻi o le a le toe maua le mamafa. I le togafitiga faafomaʻi, na maitauina e masani lava o vailaʻau e le faʻatagaina ai oe e faʻavave le mamafa. O maʻi, e oʻo lava i taimi o togafitiga, toe faʻafouina. O le togafitiga mumu e itiiti le aoga, o le tele o gasegase e maua ai le meaʻai e masani ona faʻaaoga i le 'ai soo ma tele. E mafai ona latou 'ai e tusa lava pe leai se lagona fiaai.

Xenical o se fualaau faʻapitonuʻu. E galue saʻo i totonu o le inumaga. Ole vailaʻau e le mafai ai ona gaosia e selamu gaʻo le paʻu o le intestinal ona o le faʻalavelaveina o le gaoioiga o le enzyme lea e malepe ai gaʻo. Faʻasaga i tua o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le faʻaogaina o gaʻo i totonu o le toto, o le numera o calories ulufale i totonu o le tino ua faʻaitiitia. E fesoasoani lea i le faʻaitiitia vave o le mamafa o le tino.

Xenical o se vailaau e sili atu ona lelei, aua e puipuia ai le gaʻo mai le gauai. . Faatasi ai ma le togafitiga o fualaau oona, o le fualaau faasaina e maua ai taunuuga lelei. E oʻo lava pe a uma le faʻamavaeina o fualaau, e faʻaitiitia pea le mamafa o le tino i nisi o gasegase. A maeʻa togafitiga faʻatasi ma le Xenical, e sili atu ona faigofie ona maua e tagata gasegase le mamafa i le tulaga e manaʻomia nai lo maʻi e ave Reduxin.

Ina ia mafai ona faʻatusatusa le Xenical ma Reduxine, e tatau ona e suʻesuʻe ia latou faatonuga. E i ai le malosi o le mumu i luga o le tino, o lea e tele naua mea e teteʻe ai. Xenical e le o aʻafia i puipui o le inumaga, lea e faʻamatalaina ai se numera itiiti o tapulaʻa.

Vaega, faʻamatalaga, faʻasaina o fualaau faasaina:

Redulu (+ Met, Light)

sibutramine hydrochloride monohydrate,

Capsules (10 ma le 15 mg), papa (Mumu Mumu).

Togafitiga o le matuia oona, e aofia ai le maʻisuka

  • malabsorption,
  • faʻamaʻaloga o le talo
  • allergy i vaega o le fualaau faasaina.

  • allergy i vaega,
  • coma, maʻi o le maʻisuka,
  • fatuga o le fatu ma le ate,
  • tumutumu o foliga o tumutumu,
  • faʻamaʻi
  • faateia
  • loto mama ma vascular disease, e aofia ai le maualuga o le maualuga,
  • maʻi faʻasolosolo o le manava, fatu,
  • ava malosi
  • faateleina prostate
  • goto o le neoplasm,
  • hyperthyroidism
  • le vaitau o le faʻataʻitaʻiina, fafagaina,
  • gasegase ei lalo ifo o le 18 tausaga le matutua ma luga ifo o le 65 tausaga,
  • psychiatric pathologies ma isi tulaga.

Analogues o fualaau faasaina o Lindax, Slimia, Orlimax, Listata.

Talosaga Faaaogaina o Vailaʻau

E faʻamaonia le mumu i le amataga o togafitiga i le 10 mg. Afai e le mafai e le tagata gasegase ona togafitiga togafitiga, ona faʻaititia lea o le inumaga i le 5 mg. A maeʻa le 4 vaiaso o togafitiga, pe afai e le lelei le gasegase o le maʻi, o le a gasegase le 15 m. O le togafitiga ma togafitiga manuia e le sili atu i le tasi le tausaga. Afai ole toesea o le fualaau faasaina mo le 3 masina, ua faalēaogāina le vailaʻau.

Xenical ua faailoaina e inu 120 mg i le taimi o le taumafataga o le taeao, aoauli, taumafataga o le afiafi. E le fautuaina e fomaʻi le tagofia o le fualaau faasaina e sili atu ma le faatolu i le aso, ona o le aafiaga o togafitiga o le a tutusa. Le aoga o togafitiga e le faalagolago i le faateleina o le fua o le fualaau faasaina. E mafai ona faaauau togafitiga mo le ono masina poʻo le tausaga. E mafai ona e inuina le vailaʻau mo le 2 tausaga. O le faʻaaogaina umi o le Xenical, e manaʻomia ai le faʻaopopoina o fualaau o le vitamini, talu ai ona o le fualaau faasaina e faigata ai ona aʻafia vailaau ma vailaʻau.

Faʻafouina faʻatasi ma le Xenical e mafai ona faʻaaoga pe afai e le mafai e le tagata maʻi ona maua le aʻafiaga o togafitiga ma meaʻai ma taʻaloga. E tusa ai ma faʻatonuga, e leʻi suʻesuʻeina fegalegaleaiga a nei tupe. ae o fualaau oona o loʻo faʻamaopoopoina faʻatasi i tulaga tulaga ese.

O le eseesega i le va o fualaau oona e faapea e eseese o latou aʻafiaga i le taimi latou te faʻaaoga ai. A faʻaaogaina le Xenical, e tele gasegase o loʻo faʻamatalaina faʻamaʻi vailaʻau, faʻamaloilo, ma le maʻa. O nei aʻafiaga e mou atu pe a uma le 1-2 vaiaso o le faʻaoga. O le mumu e mafai ona mafua ai le tiga o le tino, susu le gutu, vevela, faateleina le fatu, ma le vevela tele. O le atuatuvale, le fiafia, le toʻa i le manava ma isi e mafai.

A faʻaaogaina tupe i le taimi lava e tasi, e mafai ona mataʻituina aʻafiaga o vailaʻau uma, lea e faʻaititia ai le le toʻa i le taimi o togafitiga. Talu ai e leʻo suʻesuʻeina le fesoʻotaʻiga faʻasaina, e sili atu le faʻaaogaina o fualaau faasaina. . I le taimi o le togafitiga ma auala mo le leiloa o le mamafa, e tatau ona mulimuli i togafitiga o mea taumafa (maualalo-kalori) ma auai i togafitiga o le physiotherapy.

Faaiuga

Redulu ma Xenical e faʻaaoga e faʻaitiitia ai le mamafa. O sauniuniga e eseese vaega i le tuufaatasiga ma le masini o le gaioiga. O fualaau e mafai ona faʻaaogaina eseese ma faʻatasi. O le aʻafiaga o le faʻaaogaina o le Xenical e masani ona sili atu le maualuga nai lo le Redulu, ae i nisi o tagata gasegase o le a fesoasoani le Reduxin e sili atu le mamafa o le mamafa. . O le mea lea, e tatau ona e filifilia vailaau taʻitasi. E le mafai ona e faʻaaogaina le vailaau. E tatau ona faatonuina na o se fomaʻi.

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/reduxin_met__41947
Radar: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGu>

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

Tuua Lau Faamatalaga