Le aoga o anala tutusa i le faaitiitia o le cholesterol

  • Atherosclerosis - faʻaitiitia le tafe toto i totonu o totoga, thrombosis, faʻamaʻi o le ischemic
  • Ootia o le fatu - faʻamaʻi, fatu fatu, angina pectoris, faʻamaʻi ma le matelaina
  • Le lava le malosi o mafaufau - faateleina le tulaga lamatia o le atiina ae o le faamaʻi o le Alzheimer

Afai e te le amata mafaufau i ai i le taimi nei, ona e mafaufau lea pe a tuai le moa moa * o le a fai si tuai.

Ola umi pe mafatia mai le maualuga o le cholesterol?

Choledol o se fofo masani mo le tauvaga o cholesterol leaga.

O le mea autu autu o le fatu o fatu ma le sua. O le laau e aofia ai le sikoa - o se mea masani e faʻaitiitia ai le cholesterol. O lona aoga e faʻamaonia e ala i suʻesuʻega a le Inisetiute Suesueina o le togafitiga ma togafitiga faʻasaina. I totonu tuufaatasiga o choledol e aofia ai foʻi: suamalie lanu moana, fugalaau fugalaau, togafitiga faʻaletaleti a le nuʻu, suāuʻu maa, vine tiki vao. O vaega uma o le gaosiga e maualalo ai le cholesterol ma toe faʻafouina polokalama uma a le tino atoa. Soifua Maloloina!

Suʻega a le falemaʻi

I le 2014, o le Research Institute of Therapy and Medicine Medicine na faʻatautaia ai se suʻesuʻega faʻapitoa i le faʻapitoa. O le faʻataʻitaʻiga e aofia ai le 300 tagata ma faitauga cholesterol o le 6 mmol / L. Na vaevaeina le vaega i ni vaega se lua: muamua na ave Choledol 3 taimi i le aso mo le masina, o lona lua o fualaau faʻatau fualaau.
Se masina mulimuli ane, tagata suʻesuʻe
toe suʻesuʻeina
lea na faaalia ai e na o le 10% o tagata gasegase mai le vaega lona lua, na paʻu le cholesterol
e 5%, i le 30% o le cholesterol na faʻatupulaia
2-3 vaega. O isi 60% o loʻo iai i le tulaga lava e tasi.

87% o tagata na gasegase na lagona le faamalolo ina ua mavae le 14 aso, o taunuuga o suesuega na aʻafia ai saienitisi - na faaitiitia le cholesterol i tulaga masani. O le isi 13% o mataupu e latalata i le tapulaʻa aupito maualuga o le masani.

O le a le choledol

E masani lava, o le faatonuina o se osofaiga faifai pea o le fatu poo le maualalo o le faateleina o le cholesterol, o tagata tomai faapitoa e faatonu ai statin (inhibitors) poo tapenapenaga masani e faavae i vaega masani i maʻi.

Choledol e le o se vailaʻau, ua naʻo se meaʻai faʻalaʻau, lea ua taʻua o se fualaau lelei mo le faʻaitiitia o le cholesterol toto. O lona tau e tutusa lava i luga o nofoaga aloaia uma (Holedol e le faʻatau i falemaʻi) ma e tusa ma le 399 hrynias poʻo 910 rubles.

O gaosi oloa o meaʻai e faʻaalia ai meaʻai e taʻu mai ai le vaega lenei o le oloa:

  • suamalie mai fatu o le shiritsa (amaranth lafoina) ma ona fatu,
  • sua o vine,
  • garlic mafaufau
  • siʻosiʻomaga o fugalaau clover,
  • sua o le vao vao
  • maa suauu.

O ia vaega e mafai ona aafia ai le gaioiga o le ate, faʻaitiitia ai le faʻavaeina o tupe teu, ae ui i lea, fai mai tagata faatau o choledol o la latou fofo e mafai ona:

  • poloka le gaosiga o le "leaga" cholesterol,
  • fofo atherosclerosis,
  • faaosofia le gaosiga o le "lelei" cholesterol,
  • faamama le toto ma le toto,
  • faaleleia atili le gaioiga o le fatu ma toto toto,
  • puipuia faʻamaʻi e mafua mai i le atherosclerotic leions o vaʻa o le faiʻai ma le fatu.

Ina ia talitonu o nei faasalalauga folafolaina o pisinisi a le tagata lava ia, ae i totonu o se fale talavai e mafai ona e faʻatau saʻo ma faʻamaonia fualaau oona mo se tau maualalo ifo.

O faailoga taua o le faateleina o le cholesterol i le tino

O le maualuga o le cholesterol i le tino o se faafitauli i le lalolagi nei.

O le maualuga o aso nei o le olaga, faʻalavelave faʻalavelave, faʻaletonu o le tino, faʻaleagaina o aganuu ma le tausisia o amioga le lelei e mafua ai le faateleina o le cholesterol leaga i le tino ma le faʻavaeina o pusa cholesterol i luga o puipui o toto toto o le totoga.

O le atinaʻeina o ia togafitiga e mafua ai le faʻalavelaveina o le faʻavaeina o le toto, lea e mafua ai le faʻaitiitia o le gaosiga o le faiai ma le okesene ma meaʻai. O ia faʻafitauli e ono mafua ai le atinaʻeina o le fatu ma le taʻavale.

E tusa lava pe leʻi asiasi atu i se fomaʻi, e mafai e le tagata gasegase ona lagona le suiga o le tino na faʻaalia ona o le faateleina o le cholesterol.

O faailoga sili ona taatele o le maualuga o le lipids i le tino e aofia ai:

  1. foliga mai o ulu ulu
  2. le atinaʻeina o faailoga o le maualuga o le maualuga,
  3. o foliga vaaia o vaivaiga ma le moe,
  4. o foliga mai o se lagona faifaipea o le vaivai,
  5. le tulaʻi mai ma le atinaʻeina o neurosis,
  6. faʻalavelave i le gaioiga o le vaega o meaʻai,
  7. faʻalavelave i le gaioiga o le ate,
  8. o se faʻaitiitia taua o le tuinanau.

O suiga i le plalasma cholesterol o se faʻamaʻi tuga lea e ono lamatia ai le soifua maloloina o le tagata ma le atinaʻeina o faʻalavelave matautia, e oo lava i le oti.

Faʻasalaga o le faateleina o le cholesterol i le tino, o faʻamaʻi e aafia ai le fatu cardiovascular e atiina ae i totonu o le tino, i le faaopoopo atu, o le maʻi ua i ai le alualu i luma o le atherosclerosis, ma i le matua, o le atiina ae o le maʻi a Alzheimer e mafai. I le leai o se togafitiga, o le ola o se tagata e mafatia i le maualuga o le lipids i totonu o le tino e mafai ona faaititia e tusa ma le 12-15 tausaga.

Fualaau faasaina

Choledol o se vailaʻau e lua-vaega ua faia i luga o le faavae o le amaranth. O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai le sua ma fatu o lenei laau toto.

O le vailaʻau fou ua fuafua e faʻafaigofie le cholesterol i le tino pe a oʻo i luga atu o le tulaga faatagaina.

O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e faavae i luga o le aafiaga i le gaioiolosi ma le lipid metabolism i le tino o le tagata.

O le mea autu e aʻafia ai metabolic processes o le sikuea. O lenei tuufaatasiga e maua mai fatu o se laau toto.

E mafai e Squalene ona aʻafia papala o le cholesterol e fausia i totonu o le moega lapoa. O le vailaʻau faʻamaʻi e faʻamavaeina i lalo aʻo faʻaitiitia le viscosity o le toto ma faʻasalalau lona fausaga.

Choledol o se vailaʻau faʻapitoa masani, e le o aofia ai ni mea gaosia ma soʻo se mea faʻaopopo.

I le faaopoopo atu i le vaega na maua mai le amaranth, o le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai vaega masani ia e faʻaleleia ai le aafiaga i le tino o le tino o loʻo galue malosi.

O le vailaau ua uma ona pasia uma suʻesuʻega o falemaʻi talafeagai, ua faʻavaeina o ia lava o se meafaigaluega lelei i le tau faasaga i le maualuga o le cholesterol i le tino.

O vaega o le vailaʻau o le choledol


Choledol, o se togafitiga masani, o loʻo aofia ai se tulaga tulagaese o mea faʻapitoa masani.

Ona o le i ai o nei vaega, o le vailaʻau e faʻaalia ai mea faʻapitoa faʻapitoa.

Faʻaaogaina i le togafitiga o le choledol e le afaina ai le gaioiga o totoga i totonu.

O le i ai o na o natura natura e masani lava e le afaina ai aʻafiaga i le taimi o togafitiga.

O le tuufaatasiga o fualaau e aofia ai vaega nei:

  • Fua mai laʻau ma suauʻu mai fatu fatu.
  • Sua sua suamalie.
  • Faʻavae e maua mai fugalaau clover.
  • Fualaau Fala.
  • Vailaʻau vao tiki salalau.
  • Suauʻu maa.

O le fualaau o Amaranth ma le suauu o fatu mai lenei laau e aofia ai le sikoa. O le vailaʻau e faʻaolaina ai le vaevaeina o paʻu o le cholesterol, lea e faaputuputu i le pito i totonu o puipui o toto toto o le totoga.

I le faaopoopo atu i ai, o nei vaega o loʻo i ai se numera tele o elemene aoga ma vitamini. O le suauu Amaranth e fesoasoani e faamama le tino o toxins ma toxins.

O le kulimi suamalie o se tagata e faʻaleleia le natura lea e mafai ona saturate sulu o meaola i meaʻai. E le gata i lea, o lenei elemene ei ai sona aafiaga i luga o le tino.

O le fugalaau fugalaau e fesoasoani e faatelevave ai le aveesea o le cholesterol sili atu mai le tino, o lenei elemene e faatelevaveina ai le soloieseina o mea oona mai le ate ma le faatulagaina lelei o le tino puipuia.

E iai se aʻafiaga o aʻafiaga mata, e fesoasoani i le faʻaleagaina o faʻamaʻi pipisi ma microbes.

O fualaau vao keke e fesoasoani e faʻamalosi ai le cardiovascular system ma puipuia ai mea leaga. O le vaega e faʻaleleia ai le gaioiga o le gastrointestinal tract ma le metabolism i le tulaga o le cellular.

O le suāuʻamea e faʻaaogaina ai le tino o le tino, ma faatonu i latou e faʻafetaui le maualuga o le lipids i le plasma toto. E le gata i lea, o lenei elemene e fesoasoani i le satu o suauu tino ma le aoga aoga ma elemene taua.

O le i ai o sea tuufaatasiga o meaola e maua mai ai foliga vaaia o le malosi o le togafitiga, lea e mafai ai mo se taimi umi ona taofiofia le maualuga o le cholesterol leaga i le plasma toto.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina


O le eseʻesega o le vailaʻau o loʻo i ai i le mea moni o loʻo i ai se fausaga e aofia ai vaega e lua - suauu ma fefiloi.

O vailaʻau vailaʻau taʻitasi e aofia ai faʻamatalaga auʻiliʻili mo le faʻaoga.

O faatonuga mo le faʻaaogaina e aofia ai fautuaga auiliili mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

O le togafitiga faʻasolosolo ua fausia e pei ona taua i lalo:

  1. 2.5 ml o le suauu e tatau ona faia i taeao uma. O lenei voluma e tutusa ma le sipuni fua e tasi o loʻo maua i totonu o le atigipusa ma fualaau. Pe a ave le suauu, e tatau ona e inuina i se aofaiga o vai mafanafana
  2. I le ao ma le afiafi, e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaogaina, 5 ml o le vaeluaga o le laasaga e tatau ona faʻaaogaina, pe a tatau ai, o le taumafa e mafai ona tuʻuina atu ma le faʻaaogaina o le vai i se vaega itiiti.

O vaega uma o le vailaau faʻasaina ua fautuaina ina ia faʻaalu i le 0.5 itula ao lei faia se taumafataga.

I le vaiaso talu ona amata le togafitiga o le togafitiga, o le faʻaleleia atili o le soifua manuia o le tagata maʻi e matauina. O uiga o se tagata e lelei lona alualu i luma, o le malosi e foliga mai, o le ulu o le ulu ua mou atu ma ua faateleina le alualu i luma.

Lua vaiaso talu mai le amataga o le fualaau faasaina, e toe foʻi mai le maualuga o le cholesterol.

I le i ai o se faʻalavelave matuia ma le maualuga, o le umi ole togafitiga e tatau ona faʻalautele ma tatau ona ave le vailaʻau mo le masina.

O le umi o le pulega o fualaau e le lamatia ai le tino ma le tupu mai o taunuuga le lelei.

O le aoga tele o le faʻaaogaina o fualaau faasaina o le toetoe lava a leai se faʻamaonia. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e le mafai ona afaina ai le tino. O lenei vailaʻau e leai ni tapulaa i le faʻaaogaina. Pau lava le faʻailoga e faʻaaogaina o le i ai lea i se tagata maʻi e mafatia i se maualuga maualuga o le cholesterol i le plasma toto, o le i ai o le le faʻamaoni i vaega o se fomaʻi i totonu o se tagata.

I nisi tulaga, a maeʻa ona tago i le vailaʻau, e mafai ona maua e le tagata maʻi ni faʻafitauli o le maʻi mama i nisi mea.

O nei faʻaaliga e le o se lamatiaga i tagata ma o le a mou atu atoatoa pe a maeʻa le vasega o togafitiga.

Le tau o le fualaau faasaina ma ona analogues


Pe a ave le choledol, e faʻaitiitia le lipine maualuga i totonu o le tino e ulu i le toto ona o faʻalavelave i le gaioiga o le ate ma isi totoga o le gastrointestinal tract.

O mea taua e aofia ai i le lipid metabolism, o se faʻalavelave o faʻalavelave faʻapitoa o meaola o loʻo tutupu i totonu o siama.

O se taunuuga o le faʻaaogaina o fualaau, o suiga lelei i le setete o le tino ua matauina lata mai.

O suiga lelei i le tino ua faaalia i vaega nei:

  • toto faʻaitiitia le viscosity
  • metabolic processes e mautinoa ai ua faaleleia le hematopoiesis,
  • o le tino o le galue galue ua toe faʻaleleia,
  • vaivai tele le vaivai
  • gaioiga e mautinoa ai le faʻasalalau toto o le faiʻai e masani ona faʻatulaga,
  • manatua lelei le faʻaleleia ma faʻalogo atili
  • o le tuʻuina atu o sela i le okesene e faʻapitoa
  • o le tele o le synthesized cholesterol faateleina
  • faʻapipiʻiina o le cholesterol leaga e poloka,
  • o le tulaga masani o le vaʻaia o le polokalame faʻamaʻapeina ua toe faʻaleleia,
  • o loʻo i ai se faʻamamāina o le toto ma le lymph mai toxins ma toxins.

Faʻafetai i le choledol, o le ono mafai ona atiaʻe fatuga o fatu, stroke ma le thrombosis ua faʻaitiitia, o le aʻafiaga o le le atoatoa o le matelaina ma le matelaina o le fatu fatu e faaitiitia.

A maeʻa le faʻaaogaina o fualaau, o le fatu, vascular system, ate ma fatuga e faʻamautuina, o metabolic processes i le telefoni feaveaʻi e faʻapitoa.

I le taimi nei, o le HoleStop fualaau faasaina e mafai ona mafaufauina o se analog o Choledol, lea e matua vavalalata ma faʻamalosia i le maʻi. O le vaega malosi o lenei vailaau e maua mai i le amaranth. O le eseesega o le seti o vaega faaopoopo.

O nei vailaau na faʻaalia mai i luga o le maketi falemaʻi e toetoe lava tutusa i le taimi e tasi.

I se taimi ua mavae, o le fualaau o le Amaranth, lea na tutusa foi ma Choledol, na faʻaalia i luga o fata o vailaau mo sina taimi puupuu, ae leʻi pasia le tusi faamaonia ma o lea na faʻaumatia ai lona faʻamalolo.

E faigata tele ona faʻatau le choledol i se fale talavai. E mafua lenei mea i le mea moni o le vailaʻau e tufatufa atu i le Initaneti. E fautuaina e faʻatau togafitiga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. O le tau o se tasi afifi e 990 rubles. A e faʻatau se vailaʻau, e mafai ona e faʻamaonia lona saʻo aʻiaʻi e ala i le resitalaina.

E faʻafefea ona faʻataʻitaʻiina lipid metabolism o le a taʻu atu i le fomaʻi i le vitio i lenei tusiga.

Cholidol: fualaau o le cholesterol e lua-vaega, faatonuga ma analogues

E tele fualaau oona e faʻafefe ai le maualuga o le cholesterol. O fualaau uma e maua mai i le mafaufau, e faaopoopo atu i le aoga aoga o le tino o le tagata maʻi, e iai foi sona aafiaga le lelei ona o le i ai o se aofaiga tele o aʻafiaga.

E lei leva tele, na atiaʻe ai e saienitisi le vailaʻau o le choledol mo le cholesterol. O lenei mea faigaluega o loʻo i ai ni mea totino faʻapitoa e maua ai sina vaega o aʻafiaga i luga o le tino o le tagata maʻi ma maua ai sina tapulaa mo le faʻaaogaina.

Halidol o se vailaʻau cholesterol e lua-vaega. O le vailaʻau o choledol mai le cholesterol ua faʻafefiloi ai iloiloga a fomaʻi e uiga i lona aoga, ae o le toe iloiloga o tagata gasegase e faʻamaonia ai le aoga o le tino ma le maualalo o le cholesterol pe a maeʻa ona tago e ave le fualaau.

Choledol - o le lua-vaega e taulai atu i lalo ifo o le cholesterol

E le mafai ona faʻatau le choledol i se fale talavai i se tau taugofie. O iina e mafai ona e maua ai le tele o ituaiga vailaʻau tutusa e eseese i le tuufaatasiga ma le aoga. O le mea moni, o le natura uiga tutusa o le vailaau e faʻamaonia ai se foliga tutusa, ae o le leai o nisi vaega poʻo le sili atu e mafai ona oʻo atu ai i ni aʻafiaga leaga, e mafua ona o le maualalo o le fesoʻotaʻiga o laau totō.

E fautuaina e faʻatonu se vailaau mo cholesterol choledol i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. O lenei mea o le a aloese ai mai le maua o faʻata. E mafai ona e faʻatonuina le oloa ao i Rusia, Iukureini, Belarus ma Kazakhstan. O auaunaga maualuga ma tulaga lelei o le a matua ofo ai le tagata faatau.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le' auʻaunaga

Faailoga mo le faʻaaogaina

o le sini o le fualaau faasaina o le faʻavasegaina o le cholesterol i le tino. Choledol e lelei atoatoa mo le puipuia o maʻi fatu fatu. E faʻaleleia le gaioiga, faʻaititia le ono mafai ona atiaʻe le atherosclerosis ma faʻaleleia le toto. O le pasene o le fausiaina o maʻi e pei o le maualuga o le toto maualuga ma le thrombosis e faaitiitia ai le leai.

O faʻamatalaga nei e manatu o le mafuaaga o le atinaʻeina o faʻamaʻi.Afai e maua, e fautuaina e vave amata le togafitiga:

  1. Faʻafitauli vaivai, faʻalautele le vaivai (aʻo mafai ona toesea le tino faaletino),
  2. Faʻafitauli o le faʻalavelave o le tino, o le atinaʻeina o le atuatuvale, lagona ogaoga lagona,
  3. Tigā toto maualuga
  4. O aso taʻitasi o le gasegase, vavao,
  5. Le fiaai
  6. Faʻaitiitia le galuega ole ate.

Contraindications

E tele suʻesuʻega faʻapitoa na faʻamaonia ai le saogalemu o le faia o le choledol. E aofia ai mea masani e le mafai ona afaina aʻafiaga. O le vailaʻau fou e lelei le faʻafefeina e le tino. Faʻatagaina lona faʻaaogaina mo augatupulaga uma: mo tagata matutua ma tamaiti.

E mafai ona tupu ni faʻalogona e le faʻaalia. O le mafuaʻaga mo lenei mea o le le faʻamaonia o se tagata faapitoa. E le i ai ni taunuuga ogaoga, o le mea lea, pe afai o se uiga e le masani ai i le fualaau faasaina ua iloa, e tatau ona taofia pe taofi lona faaaogaina.

O se taunuʻuga lelei togafitiga e maua mai i le faʻafetai i le tulaga tulaga ese o le atinaʻe. E aofia ai laau nei:

  1. Laʻau suamalie. Faʻaitiitia le okesene o le matelaina o sela, faʻamautuina i latou i vitamini taua ma elemene taua e faʻaleleia ai tino uma o le tino.
  2. Ua tuua lau Amaranh ma fatu. O latou suamalie e mafai ai e oe ona aveese pusa o le cholesterol ma feaveai le tele o minerale. E faʻafaigofieina le faʻagasologa o le faʻaumatiaina o mea oona, faʻaleleia le felafolafoai o le vai, faʻamautuina le metabolism ma toe faʻafouina faʻaleagaina o le ate.
  3. Fuver fugalaau. Latou te faʻatupulaʻia le malosi o le malosi o le faʻaogaina o le tino, faʻaleleia le faʻamalosia o le tino ma faʻamalosi ai toxins.
  4. O le kele. O lona mafaufau o se faʻafitauli faʻapitoa e faʻaleagaina ai faʻamaʻi vailaʻau ma microbes.
  5. Ramson. E faʻaleleia ai le tele o puipui o le toto, puipuia i latou mai mea leaga, toe faʻafoisia le faʻamaʻi totoga ma le gaogao.
  6. Suauʻu maa. Saturates le fusi ma le faʻaogaina o le totoga o okeni ma mea e le mafai ona faʻaaogaina e fesoasoani e aveesea le mamafa ma le pasene o le cholesterol i le tino.

O le tele o aafiaga o nei vaega o loʻo tuʻuina mai ai se faʻamalositino ma faʻamalosia ai le cholesterol.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le' auʻaunaga

Toe iloiloga moni a fomaʻi

O le choledol cholesterol o loʻo i ai le tele o iloiloga moni e fomaʻi, o loʻo manino ai le faʻamalamalamaina o le fatu o le fualaau faasaina ma ona tulaga sili ona lelei e faamatalaina. O manatu pito sili ona malosi a fomaʻi o loʻo tuʻuina atu i lalo.

O aso uma lava ou te maua ai ni tofiga mo tagata gasegase, pe a latou taunuu mai, faitio i faʻamaumauga lava e tasi: o le mamafa i vae, o le vevela tele ma le tiga i totonu o le loto. E leʻo se lisi atoa o nei mea. Ina ua uma ona ou talanoa i le Choledol fualaau faasaina i se liʻo vaapiapi o uo, sa ou filifili e faatonuina se togafitiga togafitiga i nisi o gasegase. O itu uma na faateia i ni taunuuga lelei. Ou te fautuaina atu i tagata uma!

Alexey Nemtsov, tagata poto faapitoa i faʻamaʻi fatu fatu. Aafiaga - 15 tausaga.

Sa ou faigaluega i laʻu galuega mo se taimi umi. I le taimi lea, ua ou vaaia le tele o faamai lea na mafua ai le oti. I totonu o loʻu aiga, ou te faʻaaogaina le fualaau oona mo le puipuia o faʻamaʻi.

Na ou sau i nei fua faatatau ina ua ou talitonuina le lelei o le fualaau faasaina i luga o le faataitaiga a le tasi tagata maʻi. Na le gata ina ia pulea le mamafa, ae ia toe faafoi uma atu ai tino i le tulaga muamua.

Choledol e mafai ona faʻaaogaina i soʻo se matua i se popolega ogaoga poʻo le faʻaosoosoina i le faʻaalia o pathoces.

Oksana Olegina, endocrinologist. Aafiaga - 19 tausaga.

Iloiloga le lelei o tagata faatau

Choleraerol choledol ei ai foi ni iloiloga le lelei mai tagata o loo faaaogaina. O nisi oi latou o loʻo tuʻuina atu i lalo.

Ina ua mavae se tulaga matautia na faateia ai, sa ia iloa ai se tulaga ogaoga i lona soifua maloloina faaletino ma tulaga mama o le soifua maloloina. A maeʻa ona feutagai ma se fomaʻi, e mafai ona iloa le atinaʻeina o faʻamaʻi.

Na ou faia se filifiliga tutoatasi i luga o le mauaina o le aufaipese. Na mafai ona maua ni suʻega lelei i le lua masina. Na latou faʻamaonia le aoga o le fualaau faasaina.

I le auala, na ou faatonuina ai e ala i le Initaneti.

Alexey, 35 tausaga, Moscow.

Ina ua mavae le onosefulu tausaga, sa ou matauina o le soifua maloloina na amata ona faasolosolo malie lava. I luga o le fautuaga a lana tama teine, na ia filifili ai e faʻaaoga le choledol. O aʻafiaga na faʻamaonia e le kamupanī na matua aʻafia ai lenei filifiliga.

Ina ua maeʻa le togafitiga, o le galuega a le loto ma le manava ua faaleleia, ua mou ese atu aiga. Ae o nisi faafitauli na tumau. O le mea e ono tupu, o lenei mea e mafua ona o le le lelei o le tau.

Sa faigata ona usitai i se auala manino o togafitiga ona o le taimi o le feʻaveaʻi.

Iulia, 54 tausaga, Krasnoyarsk.

Pe o choledol o se fomaʻi faʻamaonia pe toe kopi?

O le toʻatele e masalosalo pe o le Choledol o le isi faʻamalo pe leai, pe a fesoasoani moni i le fatu fatu, aua o lona faʻamatalaga e talitutusa lava ma se tasi.

Ae ui i lea, o lona aoga e faʻamaonia e meatotino o le tele o vaega, o lona aoga na faʻamaonia i le tele o tausaga.

E masani ona faʻaaogaina i vailaau, ma o la latou faʻasoaga e mafai ona faʻaleleia ai le faʻamalolo.

: Soifua Maloloina ma Elena Malysheva

Analogs

  • Lipo fetu polokalama
  • Simvastatin
  • Tatalo

O le uluai togafitiga o Choledol e leai se tau e tutusa ma Rusia. O ia tupe e eseese i le tau ma le aoga. O le leai o vaega poʻo o latou sui e tutusa mea aoga o le a le fesoasoani i le ausia o se taunuuga lelei. Atonu latou te i ai i le tau o le tau maualalo, ae na o le faʻamaonia lava o le le atoatoa.

Faʻafitauli i le cardiovascular ma gastric faiga ua amata ona matua laʻititi i tausaga talu ai nei. E le tatau ona le amanaiaina i latou, ona o le leai o ni taimi talafeagai e mafai ona faia se taufaaleaga leaga. O le togafitiga o le choledol o le a puipuia mai le tele o faʻamaʻi e ono mafua ai le oti.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le' auʻaunaga

E toatele e le mafaufau i le mea o loʻo i ai le latou cholesterol. Ae o lenei faailo e afaina tele ai le tulaga o lo tatou soifua maloloina. E moni lava lenei mea mo tagata matutua ma matutua. E tatau ona faia suʻesuʻega e le aunoa.

Faʻateleina le cholesterol faʻateleina, o aʻafiaga o faʻamaʻi o le fatu, taʻavale ma faʻamaʻi pipisi lautele e faʻaititia. E tele fualaau oona e fesoasoani e faʻamaonia ai lenei faʻaʻailoga. O se tasi o nei mea o le "choledol."

O iloiloga le lelei ma le poto masani e uiga ia te ia o le a talanoaina i lenei tusiga.

Aisea e tulai ai cholesterol

O lenei vailaau e tatau ona i ai i le tino o tagata uma. A aunoa ma lona auai, o le aotelega o le tele o hormones, vitamini D, o le pati bile e le mafai. O le tele o cholesterol e mafai ona faʻapipiʻi e le tino lava ia. O lipoproteins maualuga-molemole ma mea laiti-molecular ua tuʻuina atu ia i latou, lea e mafai ona fausia ai faʻamau i totonu o vaʻa i ni maualuga maualuga.

O le a tatou iloa le mafuaʻaga o le faateleina o le "leaga" cholesterol i le toto. O lenei faailoga e taua tele, aemaise lava mo tagata matutua. A maeʻa, o lenei vailaau e mafai ona avea ma se faʻaosoosoga o le atinaʻe o faʻamaʻi matautia. E tele mafuaʻaga mo lona faʻatupulaia:

  • Le i ai o faʻamaʻi pipisi.
  • Le lava gaioiga faaletino.
  • Meaʻai le lelei, e aofia ai le tele o meaʻai ma meaʻai.
  • Le i ai o le mamafa mamafa.
  • Maʻisuka
  • Le i ai o le uric acid i le toto.
  • Tigā toto maualuga.

I le amanaia o mafuaaga mo le faateleina o le maualuga o le cholesterol i totonu o le toto, o se togafitiga ua faatonuina lea o le a fesoasoani e faavasega ai lenei faailoga.

O le a le ituaiga o fualaau faasaina o le "choledol"?

E faia faapitoa mai mea masani masani. E leai se vailaʻau oona i lona tuufaatasiga. Muamua lava, o le fualaau faasaina ei ai lona aafiaga i le tuufaatasiga o le toto. Pe a ave le fualaau faasaina, "leaga" cholesterol ua matua aveeseina mai le toto.

Faatasi ai ma le maualuga o le cholesterol maualuga, atonu e mafai ona iloa e se tagata ia faailoga nei:

  • O le atinaʻeina o faʻamaʻi faʻamaʻi thrombotic vein.
  • Faateleina le faateleina o le toto.
  • Le atiina ae o maʻi fatu fatu.
  • Maʻi faʻamaʻi faʻamaʻi.
  • Le atinaʻe o le osteoporosis.
  • Faʻaleagaina o le myocardial.
  • Tigāina

"Choledol" e le o se vailaau. Ole taumafa lea e faʻavae i luga o mea totino, ae i le taimi lava e tasi o loʻo i ai sona aoga aoga i totoga uma o le tino o le tagata. E mafai ona faʻaaogaina e le gata mo togafitiga, ae faʻapea foi mo le puipuia o le tele o pathoces.

Cholesterol cholesterol togafitiga - faʻamatalaga

Choledol o se vaega e lua-vaega e faʻavae i luga o le amaranth, e aofia ai le sua ma le fatu o lenei togafitiga. O le meafaigaluega fou ua mamanuina ina ia faʻamaonia le maualuga o le cholesterol. O le togafitiga o le fualaau faasaina e faavae i luga o le faʻamautuina o le carbohydrate ma le lipid metabolism. O lenei aʻafiaga e faʻamautinoaina e le gaioiga galue, sikoa, faʻasaʻo mai fatu fatu. O le squalene e faʻaolaina le malepelepe o palesla cholesterol, faʻaitiitia le viscosity o le toto ma faʻamautuina lona fausaga.

Choledol o se sauniuniga faalenatura atoatoa, e le o aofia ai vailaʻau ma isi mea gaosia faʻaonaponei. I le faaopoopo atu i le otootoga o le fualaau faasaina, o le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai le tele o ituaiga o mea masani e faaleleia atili ai le gaioiga o le mea autu. Sei o tatou nonofo i meatotino a latou taʻitasi.

O le tuufaatasiga o le fualaau faasaina choledol

Choledol o loʻo i ai se faʻalavelave uiga ese o mea masani, e mafua ai ona faʻaalia e le vailaʻau se faʻamatalaga lelei togafitiga. E aofia ai:

  • Fua mai laulaau ma le suauʻu popo (e aofia ai le sikoa). O le sua o le laau e faʻamavae ai lalo o le cholesterol pepa na faaputuputu i totonu o vaa, ma o se isi foi punaoa o vitamini aoga ma minerale. O le suauu o le Amaranth e fesoasoani i le faʻaitiitia o toxins ma toxins mai le tino, faʻamalosia le tafe toto, faʻamaonia le faiga o gasegase ma maua ai se aafiaga lelei i le galuega o le ate.
  • Laʻau suamalie - o se tagata e faʻaleleia le natura lea e faʻapipiʻi ai masini ma meaʻai ma e iai sona faʻaogaina i luga o tino o le tino.
  • Fuʻu Fugalaau Puʻu - faʻavaveina le faʻaumatia o le tele o le cholesterol, fesoasoani e aveese faʻamaʻi mai le ate, faʻamautuina ai galuega a le tino puipuia, toe faʻafouina le malosi i le telefoni feaveaʻi.
  • Garlic Manatu - O loʻo i ai sona aʻafiaga o le bactericidal ma aʻafiaga faʻapitoa, faʻaleagaina ai siama faʻamaʻi ma microbes, e puipuia ai le le lelei o le tino.
  • Ramson sua - faʻamalosi ai toto toto ma puipuia ai i latou mai mea leaga, faʻaleleia le meaʻai ma le masini feaveai, fesoasoani e toe faʻafoʻi toto.
  • Suauʻu maa - faʻaosofia le malosi o le tino e faʻafefe ai le maualuga o le cholesterol ma le mamafa, faʻamautuina le fatu ma sela o okeni ma mea aoga ma elemene taua.

O lenei aafiaga tele o le fualaau faasaina e maua ai le malosi o le togafitiga ma mafai ai ona e faʻamaonia le maualuga o le "leaga" cholesterol i le toto.

O le a le mea e tupu?

A faʻafoeina, o le choledol e faʻasaʻo ai le cholesterol sili atu e ulu atu i le toto ona o le soliga o galuega o le mea o loʻo i ai meaʻai (ate, fatugaʻo, tootoo, gland). O vaega o le vailaau faʻamalositino o loʻo aʻafia malosi i le lipid metabolism - o se faʻafitauli faʻapitoa o meaola o loʻo tutupu i sulu o le tino. O se taunuuga, o le a vave ona matauina suiga lelei nei:

  • faateleina le viscosity o le toto ua mou atu,
  • faʻagasologa o suiga o le toto,
  • mafai ona toe faaleleia le gafatia galue,
  • vaivai le alu, malosi le malosi,
  • O le toto i le faiʻai e masani lava
  • faʻatupulaʻia o le faʻalogo atili, faʻaleleia mafaufauga,
  • tino o le tino i ni aofaiga talafeagai e tuʻuina atu i ai le okesene, meaʻai ma elemene,
  • sifi o le "lelei" cholesterol faʻaleleia
  • gaosiga o le "leaga" cholesterol ua poloka,
  • o le setete o toto toto lea o loʻo faʻaumatia ai lela cholesterol
  • toto ma lymp ua faʻamamāina o toxins ma mea oona.

Faʻafetai i le faʻaaogaina o le musika, o le mea e ono tutupu i faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi e faʻaititia tele: o le fatu fatu, o le stroke, thrombosis, o le lamatiaga o le le atoatoa o le vevela ma le coronary, le faʻamaʻi o le fatu, ma le faʻafitauli matuia. O galuega o le cardiovascular system, ate ma fatugaʻo ua faʻamautuina, o metabolic processes are normalized at the cellular level, ma ua amataina le faagasologa o le toefuataiga i le tino.

Faamanuiaga o le choledol

O le faʻaaogaina sili o le choledol o loʻo i lona natura natura. E le pei o lafoga faʻapitoa, o lana gaioiga e faʻamoemoe foi i le faʻaitiitia o le cholesterol, o le meafaigaluega tulaga ese e leai se faʻamaʻi ma e le afaina ai aʻafiaga.

O le Choledol e matua gauai uma lava i le tino ma e 100% leai se meaola. E le pei o vailaau, e le afaina ai taunuuga le lelei e pei o le gasea, maʻi tiga o le ulu, mea oona, ma le dysbiosis. I se isi itu, o se togafitiga masani e iai sona aafiaga aoga i le tino, faʻamaonia le faiga o le gaʻo ma le gaʻo gaʻo, ma e aʻafia ai le galuega a le vaega o meaʻai.

O le tagofia o fualaau faasaina e fesoasoani e toe faʻafoʻi le toto, faʻafefiloi ia atherosclerotic plate i totonu o vaa ma taofi le sifi o le "leaga" cholesterol. Choledol e galue vave ma lelei ma maua ai le tumau o le togafitiga umi mo se taimi umi.

O le tagofia o se fofo masani e mafai ai e oe ona faʻamalolo le tino, puipuia le atinaʻeina o faʻalavelave matautia, faamama le toto ma le lymps mai toxins. Ua i ai i le taimi muamua o togafitiga, o togafitiga faʻaleagaina mai le alualu i luma o le a oʻo atu i se tulaga o le faʻamagaloina, ma o le maʻi e iloa ai se faʻaleleia atili o le soifua manuia.

Suʻega a le falemaʻi

E pei ona taua i luga, o suesuega a le falemaʻi o le fualaau faasaina ua faamaonia ai le sili atu ona aoga o le choledol nai lo o fualaau oona analog. O lea, e 300 tagata mamaʻi na maua i le maualuga o le cholesterol i le toto na auai i le suʻesuʻega. Sa vaevaeina i latou i ni vaega se lua. O le vaega muamua na ave le choledol, o le lua-statin-based drugs. A maeʻa vaiaso e lua o togafitiga, o loʻo taʻua i lalo auiliiliga nei:

  • 87% o sui o le vaega muamua, e aofia ai alii ma tamaitai e 28 i le 80 tausaga, na faʻaalia le faʻaleleia lelei, ma o latou maualuga o le cholesterol ua faʻaitiitia i tulaga masani. I le totoe o le 13% o mataupu, o nei faʻataʻitaʻiga e latalata atu i tapulaa masani.
  • I tagata gasegase mai le kulupu 2, o taunuuga e le ofoofogia. Na o le 10% o le suʻega, o le cholesterol na faʻaititia e le 5%. E tusa ma le 60% o mataupu, o lenei faailoga na tumau pea e le suia, ae o le 30% na totoe na faamauina ai le faateleina o le toto o le cholesterol toto.

O ia taunuuga o le suʻesuʻega na mafai ai ona faia se faaiuga le mautonu e lagolagoina ai le natura masani ma le saogalemu choledol.

Analogs of choledol

I le taimi nei, o le vavalalata lata ane o le choledol i tulaga o le tuufaatasiga ma le aoga o le togafitiga o le HoleStop. O lona gaosiga e maua mai i laulaau o le laau matagofie, ae o le lavelave o vaega faaopoopo e ese lava. O tupe uma na faʻaalia i le maketi a Rusia e tusa ma le taimi lava e tasi, ma o le tau e toetoe lava tutusa.

I ni nai tausaga talu ai, i luga o fata o falemaʻi, e mafai e se tasi ona maua Amaranth, o se isi analog o Choledol. Ae o lenei meafaigaluega e lei pasi tusi, o lea na le toe faʻaaogaina. Choledol, e le pei o isi analogues, o loʻo i ai uma tusi pasi talafeagai, ma ua faʻamaonia mo le faʻaaogaina i Rusia ma atunuu CIS.

Atonu e te le mauaina le Choledol fualaau faasaina i totonu o se fale talavai, talu ai e tufatufaina naʻo le faleoloa aloaia a le gaosi oloa. Ua faia lenei mea ina ia le aofia ai le faasalalauina o mea taufaasese ma faʻamaonia le tagata faʻatau le lelei o le oloa faʻatonuina. Ina ia faia se poloaiga, ua lava lea e faʻatumu ai se talosaga i luga o le 'upega tafaʻilagi ma o le a le pine ae faʻafesoʻotaʻi oe e se pule e faamanino faʻamatalaga tuʻuina atu. O se afifi faʻatasi ai ma le fualaau faasaina o le a taunuu i le ofisa pito i lata ane ia te oe, e tatau ona e totogiina le poloaiga pe a uma ona mauaina, e leai se totogi e manaʻomia.

E mafai ona e faʻatau se fualaau faʻapitoa i luga o le upega tafaʻilagi a le gaosiga i se tau tele. I lenei tulaga, o le tau o le choledol o le a na o le 990 rubles, lea e 2 taimi e maualalo ai nai lo lona tau muamua. Ina ia siakiina le faʻamuamua o le fualaau faasaina, o le tulafono o le resitara i luga o le pusa o le a fesoasoani ia te oe. Ua lava le ulufale i totonu o se pepa faʻapitoa i luga o le 'upega tafaʻilagi e faʻamaonia ai le moni o le mea na faʻatauina.

Faʻafetai ma le loto faafetai e uiga i le choledol o loʻo tuʻuina atu e le gata i tagata masani, ae faʻapea foi ma tagata atamamai oe, i le faʻatinoga, na talitonuina o se tasi o togafitiga ma le fualaau faasaina e lava tele e faʻamautu ai le maualuga o le cholesterol ma tumau ai pea i nei taunuuga mo se taimi umi.

O maʻi o loʻo mafatia mai faʻamatalaga o le atherosclerosis faʻamaonia le saogalemu o se sui e lua-vaega, faʻafaigofie ona faʻaoga ma faʻavave le faʻaleleia o le soifua manuia ma fai mai o lenei vailaʻau na fesoasoani e aloese mai faigata ogaoga ma mafai ai ona toe foʻi atu i se olaga atoa.

Manatu ma iloiloga o fomaʻi e uiga i choledol

Manatu Nu. 1

O le maualuga o le cholesterol o le mafuaʻaga autu lea o le atherosclerosis ma isi maʻi ogaoga e faʻaititia ai le lelei o le ola. O le tele o aʻu maʻi o tagata matutua o loʻo i ai se vaega atoa o faʻamaʻi pipisi. O lenei vaega o tagata gasegase e manaʻomia le filifilia ma le faaeteete o le togafitiga, talu ai o le tele o vailaau faʻasaina mo le faʻaitiitia o le cholesterol e iai aʻafiaga ogaoga ma e faigata mo tagata gasegase ona faʻafeiloaʻi.

O le mea lea, ou te fautuaina ia i latou se vaifofo fou, saogalemu - choledol. Ole vailaʻau lea e faʻavae i mea totino faʻapitoa, o lona aʻafiaga o le faʻaitiitia o le cholesterol ma poloka ai lona faʻasologa. O le fualaau faasaina e saogalemu atoatoa, e le afaina ai aʻafiaga ma vave faʻaleleia le tulaga o tagata gasegase.

Anna Kirichenko, fomaʻi - Moscow

Manatu Nu. 2

O le tele o tagata gasegase e le amanaia mea e le mautonu i le mulimuli, taʻitaʻia se olaga le saʻo ma taumafai e aua nei matauina faailoga o le maualuga o le cholesterol i le toto. O le iʻuga, latou te feagai ma faʻalavelave ogaoga e pei o pathologies cardiovascular, stroke, poʻo le fatu fatu.

E mafai lava ona puipuia le faia o se atinaʻega o mea tutupu, ma mo lenei mea e le tatau ai ona faʻaaoga vailaau faʻasaina ma se aʻafiaga oona. O aso nei o loʻo iai se togafitiga saogalemu e fai ma faʻamalositino le toto o le cholesterol ma faʻamamaina toto toto mai papa. O se tasi o na fofo o le choledol.

O se vailaʻau saogalemu e lua-vaega lea e faʻamautuina ai metabolic processes ma faʻaitiitia ai le cholesterol e aunoa ma le aafia ai o le tino. Ou te fautuaina lenei vaifofo, e le gata mo togafitiga, ae mo faamoemoega puipuia foi.

Igor Gladilin, fomaʻi - St. Petersburg

Patient Reviews

Iloiloga Nu. 1

Talu ai nei, sa ou lagona le le fiafia. Sa i ai vaivaiga, tiga o le ulu, faʻalavelave faʻaogaina. I le gasologa o le tausaga talu ai, na ia maua ai le mamafa, lea na aʻafia ai le tulaga o le fatu ma toto toto.

Na amata ona ia matauina e le mafai ona ou taulai atu i le galuega, o le leai o se mafaufau na foliga mai na amata ona mou atu le manatua. Na ou faia se suʻega, ma na iʻu ai i le maualuga o le cholesterol. Na fautuaina e le fomai e amata togafitiga ae le o vailaau matautia, ae o le fofo masani Choledol.

E na o vaega o vailaʻau e le afaina ai le tino. O le mea moni, ina ua maeʻa togafitiga i lenei vailaʻau, o mea leaga uma lava na leiloloa, na mou atu, o le gafatia o le galue ma le malosi muamua na toe maua, ma e leai se tulaga o le le mautonu ma le atuatuvale.

Iloiloga Nu. 2

Ou te talitonu i taimi uma o le maualuga o le cholesterol o se faafitauli mo tagata matutua. Ae na foliga mai e le o lea. Talu ai nei lava, na ou lagonaina ai le matua lofituina, sa i ai pea vaivaiga faifaipea, moe, le fiafia, le fiafia. Na foliga mai o laʻu cholesterol e ui i luga o le taualuga.

Sa ou filifili e togafitia i se fualaau faasaina, o le aoga lea na ou faitau tele i ai i iloiloga i luga o le Initaneti. O se vaifofo fou mo le cholesterol ua taʻua o le choledol. I falemaʻi e leʻi faʻatau atu, e mafai ona e faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi a le gaosiga. Sa ou faatonuina le fualaau faasaina, na tuuina atu saʻo i le 5 aso. Na amata ona faʻaaoga e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina ma na talitonuina o lona aoga na sili ona lelei. Choledol na fesoasoani moni ia te au, ina ua mavae le vaiaso talu ona ou aveina ua galo ia te au loʻu le lelei, malaise ma toe lagona le maloloina.

Analogues o fualaau faasaina

E leai ni vailaau faʻasaina e tutusa lelei i le vailaau oona, ae ui i lea, e tusa ai ma le fusi o gaioiga, o loʻo i ai le tele o vailaʻau faʻatau e mafai ona e faʻatau i soo se falemaʻi.

  1. Atorvastatin (tau mai le 51 hryvnia / 117 rubles).
  2. Simvastatin (tau mai 75 hryvnia / 170 rubles).
  3. Rosuvastatin (tau mai le 57 hryvnia / 129 rubles).
  4. Tykveol (tau mai le 49 hryvnias / 111 rubles).

O fualaau taʻitasi nei o loʻo i ai faʻamatalaga auiliili.

Atorvastatin

Atorvastatin o se faʻataʻitaʻiga filifilia tauvaga lea e faʻatau naʻo le faʻauluina. O le tuufaatasiga o papa o le 10 po o le 20 mg e aofia ai le atorvastatin (mea gaʻo) ma vaega fesoasoani:

  • talisa paʻu
  • povidone
  • macrogol
  • sodium lauryl sulfate,
  • calcium carbonate
  • lactose monohydrate,
  • microcrystalline cellulose,
  • kesi gaʻocarmellose
  • magnesium stearate,
  • titanium dioxyide
  • polyvinyl alcohol (vaega o le suavai).

  • mo togafitiga o le hypercholesterolemia,
  • mo le puipuia o faʻamaʻi o le cardiovascular system,
  • e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le oti i tagata mamaʻi i le ischemia ma le faʻaleagaina o le myocardial fatal.

Atorvastatin ua solia i tamaiti i lalo ifo o le 10 tausaga le matutua, maitaga ma fafine lapatai, ma gasegase e le maua le galactose.

O le tuufaatasiga o le "choledol"

I le tuufaatasiga, e pei ona uma ona taʻua, na o vaega masani lava.

  • Fuver fugalaau. E i ai a latou faʻaaogaina faʻapitoa i le tino. Faʻalelei vaʻaia faʻamalositino. E i ai a latou mea sili ona taua, choleretic ma le diuretic.
  • Fualaau mata. O le antioxidant sili ona malosi. Fesoasoani e faʻaitiitia mea taʻavale mai le tino. Vailaʻau o le kanesa o loʻo pagatia, e puipuia ai le puipuiga.
  • Amaranth. O lona suamalie ma fatu e iai sona aafiaga aoga i luga o le gaioiga o le tino, e fesoasoani i le faʻafouina ma le toe faʻaleleia o sela o le paʻu. O le maualuga o le vitamin P fesoasoani e faamalosia le puipui o toto toto ma capillaries, faʻapea foi ma le faamamaina mai le cholesterol.
  • Suauʻu maa. Faʻataʻituina le vevela vevela. O vaʻa e mafai ona gaosia ma malolosi, faʻamamaina le toto. Puipuia mai le atinaʻeina o fatu fatuga, stroke, faapea foi ma le gasegase.
  • Vailaʻau vao leki. Faʻaitiitia le cholesterol, e puipuia ai le faʻavaeina o ni paʻu toto.
  • Laʻau suamalie. E faʻateleina ai le metabolism. Aafiaga aoga i le gastrointestinal tract. E taofia ai le atinaʻe o tafe.

O vaega taʻitasi o loʻo i ai mea e faʻamalolo ai, o lea e le o se mea e ofo ai le faʻamaonia o le vailaʻau i se togafitiga faʻapitoa.

Simvastatin

O Simvastatin o se fualaau o le lipid e maualalo ai fualaau faasaina i totonu o falemaʻi i se tulaga vavalalata e ala i togafitiga. O pepa ma vali i le 10, 20 poʻo le 40 mg o loʻo i ai:

  • simvastatin
  • microcrystalline cellulose,
  • zinc stearate,
  • kasikoni ma le carbon dioxide,
  • mūmū mūmū ma le samasama.

O lenei fualaau faasaina ua faatonuina mo maʻi mama o le fatu ma le hypercholesterolemia. Talu ai ona o le vailaʻau e tele naua aʻafiaga, e le o faʻamaonia mo tamaitai sauniuni mo le maitaga, maitaga ma le lactating, faʻapea foi ma tamaiti laiti ma tagata matutua pe a mavae le 65 tausaga. Simvastatin ua faʻataʻitaʻiina ma le faʻaeteete tele i tagata e maua i le maʻi o le ate poʻo i latou e faʻaleagaina le ava malosi.

O ai e manaʻomia le fualaau faasaina "Choledol"?

O le fesoasoani faaopoopo o le "Choledol" ua fautuaina ina ia faia i luma o faailoga nei:

  • Faʻasalaʻi masani.
  • Lagona le vaivai, leai se malosi.
  • Tigā toto maualuga.
  • O se lagona o le vaivai ma tiga i le itu taumatau.
  • O le gastrointestinal tract ua faʻaleagaina.
  • Faaitiitia galuega.
  • Faʻasesega, faʻaalia le galo.
  • O le gauai atu o le mafaufau e faʻavaivaia.
  • Le popole e leai se mafuaaga faapitoa.
  • Mamafa.

"Choledol" e mafai ona ave e se matua matua poʻo se tamaititi. Aʻo leʻi faʻaogaina, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. E tatau ona e iloa pe afai o le "Choledol" e iai ni iloiloga le lelei.

Faʻaiʻuga

E leai ni mea leaga na tutupu na faʻaalia. Ae ia manatu i le mea moni e faapea o le tuufaatasiga o le fualaau faasaina "Choledol" e aofia ai togafitiga faafomai, o mea nei e mafai ona fai:

I le tulaga o ia tali, e tatau ona taofi le vailaʻau. O le a toe vave maua le tino.

Ae e te leʻi amataina le "Choledol" suʻesuʻe ma le faaeteete ona fatuga ma metotia faʻaaoga. Ia nofouta i lou soifua maloloina. E taua tele le iloa e uiga i fualaau faasaina o "Choledol" o fomaʻi ma aʻafiaga e mafai ona mafai pe a ave le fualaau.

Le aʻafiaga lelei o le "choledol"

Afai e sau le vailaʻau, e leʻi mafua ai ni faʻafitauli matuia, ma e te faia e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, ona faʻapea lea o le a mataʻituina le lelei o le tino:

  • Faʻaitiitia ma oʻo ai ina pasi atoa le ulu.
  • O le toto o le toto e masani lava.
  • O le suka o le suka toto o le a mausali.
  • O le manatua o le a faʻalelei atili.
  • O le a oʻo le paleni o le mafaufau.
  • O le mea e gaosia ai meaʻai o le a faʻaleleia atili.
  • O le ai ai se manaʻoga lelei.
  • O le a faʻaleleia le lelei.
  • O le Cholesterol maualuga o le a toe foi i le masani.
  • O le tele o le cholesterol o le a aveesea mai le tino.
  • O le a sili atu ona malosi ma malolosi ia vaa.

Ma i le taimi lava e tasi o le a puipuia oe e puipuia mai le fatu fatu, stroke, ma le tele o isi faamaʻi. O faatonuga e tatau ona suʻesuʻeina aʻo leʻi aveina le fualaau faasaina "Choledol." O suʻega o maʻi e faʻamalosia ai lenei mea.

Na faʻataʻitaʻiina le vailaʻau ma le 300 tagata maʻi, muamua na vaeluaina i ni vaega se lua. Muamua na ave le fualaau faasaina "Choledol" mo le 30 aso, ma le lona lua - fualaau faasaina e faatulaga ai le cholesterol e faavae i luga o fuainumera.

O faaiuga nei na faia:

  • I le vaega muamua o tagata gasegase oe na filifilia le "Choledol", o le toe iloilo i le 90% i le faaiuga o le vaiaso muamua na talanoa i se faʻaleleia atili o le soifua manuia. I le taimi lava e tasi, na amata ona faʻalatalata le cholesterol masani. O ia faʻaleleia sa maitauina i alii 30-50 tausaga.
  • I le vaega lona lua, o tagata gasegase e leʻi faʻaitiitia le cholesterol. E na o le 5% o mataupu, faʻamaonia ma faʻamaonia tulaga lelei. Na maitauina e le o suia le faailoga o le cholesterol, ma i nisi tulaga ua tupu. O le faʻaalia o aʻafiaga i itu e taua foi.

Suesuega ua faamaonia ai le aoga o le fualaau faasaina "choledol." Ole iloiloga ole fomaʻi ma tagata gasegase e faamaonia lenei mea.

"Choledol" ma ona analogues

Ou te fia matauina le tele o tulaga lelei o le fualaau faasaina "Choledol" i luga o ana analogues:

  • E naʻo mea masani e aofia ai. Leai ni vailaau.
  • O lona uiga i le foliga o se vai ma se fua e fua ai e faigofie ma faigofie ona faʻaaoga. Leai se mea e inu ai vai.
  • E leai ni itu taua na matauina. A faʻaaogaina fualaau faʻatasi ma fuainumera, o se numera tele oi latou.
  • E aʻafia ai le faʻafefe o le tino, le gastrointestinal tract, faʻamalosi ai toto toto. O vailaʻau faʻamaʻi e mafai ona mafua ai le faʻateleina o faʻamaʻi faʻamaʻi.
  • A maeʻa togafitiga ma toe faʻaleleia, o le vaitaimi o le faʻamagaloga e umi lava. E ui lava ina ua uma le soloia o fuainumera, e mafai ona faateleina le saoasaoa o le cholesterol.

O fea e maua ai le vailaʻau?

Ua gaosia e le kamupanī ana fesoʻotaiga vavave ina ia aloese ai mai faʻatau. O le upega tafaʻilagi aloaia i luga o le Initaneti ma se auaunaga e sili ona faigofie o le a fesoasoani ia te oe e faʻatau ai oloa lelei. Leai se totogi e manaʻomia. O le tau o le a matua faateia ai oe.

I totonu o falemaʻi, e mafai ona e faʻatauina ni faʻatusatusaga, lea i se tau sili atu le maualuga.

Ina ia mafai ona faʻatau "Choledol", e te le manaʻomia se fomaʻi mai se fomaʻi. Ae aua le faʻagaloina lana fautuaga aʻo lei faʻaaogaina.

O le fualaau faasaina "Choledol" e iai ni iloiloga le lelei mai maʻi, o le a tatou faitau atili. Mafaufau foi po o le a le manatu o fomai e uiga ia te ia.

Fomaʻi iloilo

O fualaau faasaina "Choledol" mai i fomai na maua na o le lelei. O lona aoga na matauina i le faaitiitia o le cholesterol.

Cardiologists na faatonuina le fualaau faasaina mo le 3 masina. O le iʻuga, o le tulaga o tagata gasegase na faʻaleleia lelei. Na maua lipine lipine maʻa. I le taimi lava e tasi, e matauina e fomaʻi le tatau ona mulimuli i se taumafataga ma le faʻaaogaina o meaai ma le maualuga o mea o le "leaga" cholesterol. E leai se masalosalo e uiga i le aoga o fualaau faasaina "Choledol."

O finagalo o lōia e malilie i se manatu autasi. O le meafaigaluega e mafai ai ona e aumaia le cholesterol i tulaga masani. I le taimi lava e tasi, e matauina afai e maʻi le tagata maʻi i le meaai talafeagai ma mulimuli i fautuaga a le fomaʻi, ua leva ona matauina se vaitaimi umi o le faʻamagaloga. Sa leai foi ni faitioga o ni uiga le lelei.

O le a le tala a tagata maʻi e uiga i le "choledol"?

E le mafai ona e faia ni iloiloga le lelei pe afai na e faatauina mai se mea sese poo vaega o le vailaʻau e le fetaui ma oe. E i ai foi iloiloga o le vaetamaina o le "choledol" e leʻi taitai atu ai le maualalo o le cholesterol. I lenei tulaga, ou te fia iloa o le tino o le tino o se faʻalavelave faigata ma e matua faigata lava ona vavalo le auala o le a tali atu ai i le faʻalavelave i lana galuega.

Ma o le fualaau faasaina "Choledol" e le tuua ai ni iloiloga le lelei, talanoa i se fomai aʻo leʻi faʻaaoga. Masalo i lau tulaga e te manaʻomia ni vailaʻau malosi atu e faʻaititia ai le cholesterol.

Aua neʻi galo e faitau ia faatonuga. E taʻu mai ai afai o le taimi e te vaʻai ai e te vaʻai i se faʻaaliga o ni manaʻoga e le manaʻomia, e tatau ona e taofi le tagofia o fualaau.

E tatau ona faia lenei mea pe afai e leai se togafitiga o le togafitiga i vaiaso muamua e lua.

Mo le tele o vaega, na maua na o iloiloga lelei fualaau faasaina "Choledol". O maʻi e matauina pe a filifilia se fofo e faʻamaonia ai le cholesterol, o se faʻaopoopoga i luga o se faavae masani na filifilia. A maeʻa vaiaso e lua o le faʻaaogaina, o le faʻaleleia ua uma ona iloa: toe foʻi le moe i le mea masani, manaʻo ai le manaʻo, ma toe faʻafoʻi le gaioiga i le masani. Sa i ai le vaivai, malosi.

O tagata maʻi e leai ni aʻafiaga

E uiga i fualaau faasaina "Choledol" o loo tusia i ni numera tele e tagata matutua. Latou te fiafia i iuga. Ua matala le matagi lona lua. E i ai malosiaga e galulue ai, e faia le fuafuaga. Ae ui i lea, e toʻatele e faamamafaina le manaʻomia ona mulimuli i se taumafataga e maualalo i le gaʻo ma faʻaitiitia mea taumafa ma le "leaga" cholesterol. I le tulaga lea, o le cholesterol e tumau pea mo le umi.

Tamaiti, tausia matua, maua lenei meafaigaluega, lea e leai ni mea tutusa i lona fatuga.

E mafai ona tatou faia se faaiuga e uiga i le faʻaaogaina o le "choledol." O fualaau faasaina e sili ona lelei. Ae ao leʻi faʻaaogaina, e manaʻomia ona faʻatalanoa lau fomaʻi.

Rosuvastatin

O Rosuvastatin o se tagata e taofia le vaega ole fualaau o le hypocholesterolemic. E mafai ona e faʻatau i se fale talavai pe afai o iai lau fomaʻi. I fualaau o le 10 po o le 20 mg, o le mea o loʻo galue malosi o le calcium rosuvastatin. O vaega o ausilali e pei ona taʻua i lalo:

  • microcrystalline cellulose,
  • laukose e leai se manava,
  • lactose monohydrate,
  • macrogol
  • magnesium stearate,
  • crospovidone
  • anhydrous colloidal carbon dioxide,
  • titanium dioxyide.

  • mo togafitiga o le hypercholesterolemia,
  • mo le puipuia o faamaʻi pipisi,
  • e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le oti ma le faʻaleagaina o le myocardial ma strokes.

O le vailaau faʻasaina ua faʻasaina mo tamaitai i le taimi o le lactation, i le taimi o maitaga ma sauniuni mo le mafaufau. Aua le faatonuina le fualaau mo tamaiti ei lalo o le 10 tausaga. Tagata talavou (10 i le 18 tausaga) ma tagata matutua (70 tausaga ma le matutua) e fautuaina ia togafitiga i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Tykveol - capsules e faʻavae i luga o le suauʻu popo, o loʻo i ai se fua masani ma se tau taugofie. O le isi mea faigaluega o loʻo maua i le tulaga o mea faʻasaʻo ma mea e faʻaaoga ai totonu ma fafo. E tele faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o kapula, ma i totonu ia i latou o le faateleina o le maualuga o le "leaga" cholesterol i le toto.

O le kulimi suauu ei ai sona aafiaga lelei i le metabolism i le gastrointestinal tract, ei ai lona aafiaga o le hepatoprotective, ma faaitiitia le lamatiaga o le atherosclerosis. E mafai ona e faʻatau Tykveol i se fale talavai e aunoa ma se faʻamaumauga, ma e sili ona lelei le ave o le vailaʻau faʻatasi ma se meaai faʻapitoa - o lona uiga o le aʻafiaga o le fualaau oona o le a sili atu ona faʻamaonia.

O faʻatusatusaga lelei ma aoga o le vailaau faʻatalanoa choledol

O tagata maʻi e maua i le hypercholesterolemia e tele lava ina fiafia i mea e maualalo i le tau o le choledol. O lenei fualaau faasaina e sili ona aoga i le tetee atu i le maualuga o le cholesterol, ae o lona tau tele e toatele ai tagata e saili mo nisi fualaau taugofie.

O tagata faʻapitoa e faʻamalosia e faʻalavelave tagata, talu ai o le choledol o se meafaigaluega faʻapitoa e leai ni mea tutusa i le tuufaatasiga. Ae ui i lea, i totonu o falemaʻi, e mafai ona e faʻatau le tele o fualaau oona mo le hypercholesterolemia, o loʻo i ai se aafiaga tutusa i lenei fualaau faasaina.

O ia mea uma ua faia i luga o le faavae o vaega eseese o loʻo galue ma manaʻomia le faʻaaogaina i lalo o le vaavaaiga a se tagata poto faapitoa.

O le a se mea e mafai ona sui ai le choledol?

Choledol o se faʻaopoopoga mea taumafa o le gaosiga o le fale i le ituaiga o matūa faʻaaogaina i le togafitiga o le hypercholesterolemia. Ole fualaau faasaina e faia faapitoa mai mea tau laau ma e leai ni mea tutusa.

O lona vaega taua o le laau valea, o le fatu ma le sua o lo o mauoa i le malaka - o se gataifale masani lea e sili ona aoga i le tetee atu i le "leaga" cholesterol. I le faaopoopo atu i le le mautonu, o le tuufaatasiga o mataua ua aofia ai suavai masani o le vao vao ma vine, garlic, clover flowers and oil stone.

Vaega o loʻo totoina e le gata i lalo ifo o le cholesterol, ae aʻafia ai foi le faʻaogaina o faiga taua uma ma okeni i le tino o le tagata.

Choledol e leai se faʻasalaga mo le faʻaaogaina ma e leai sona aʻafiaga i le soifua maloloina. O le suʻeina mo le 30 aso, e mafai ona e faʻavasegaina le maualuga o le cholesterol ma toe maua ai le soifua maloloina lelei. Ae ui i lea, o le mea e sili ona taua o meaʻai ua i ai se taui taua - o lona tau.

O le tau o se fagu tasi ma mataua e tusa ma le 1 afe rubles. Ina ia faamaea le atoatoaga o le togafitiga, e manaomia e le tagata maʻi ona faatauina mai fagu e 5 i le oloa, ao totogi le toeitiiti 5,000 rubles. O le mea e leaga ai, e le o tagata uma e gasegase e mafai ona faʻaalu se aofaiga faapena i aso nei i togafitiga.

E mafai ona suia le choledol ma se isi fualaau faasaina? Toeitiiti lava o meaʻai uma lava e mafai ai e oe ona faʻamaonia le maualuga o le cholesterol i le toto o fualaau taugata.

Mo tagata ei ai a latou meatotino tamaoaiga, ua fautuaina e fomaʻi fualaau faʻapitoa sili atu ona taugofie e mafai ona faʻamalosi lelei ai se tagata o le hypercholesterolemia.

Ae ui i lea, e le mafai ona taʻua nei vailaau saogalemu mo le soifua maloloina, talu ai e tele a latou faʻailoga ma aʻafiaga.

Analogs e sili atu le taugofie nai lo choledol, lea e mafai ona faʻatau i falemaʻi a Rusia:

O fualaau oona ua i ai se aafiaga e tutusa ma le choledol ma, i le mulimuli i togafitiga faatonuina, fesoasoani e vave maualalo le cholesterol.

Tuua Lau Faamatalaga