Glucometer lancets - o le a lea?

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O le maʻisuka i aso nei e sili atu ona taatele nai lo le mea tatou te manaʻo ai. O le faʻamaʻi o loʻo faʻatasi ma faʻamalositino o le endocrin system. O le le liua i le malosi o le glucose e tumau pea i totonu o le toto, faʻaosofia ai le soona inu o le tino. O le puleaina o le faamai e le mafai e aunoa ma le mataʻituina pea o le glycemia. I le fale, e faʻaaogaina le mita glucose toto mo lenei faʻamoemoe. O le tele o fuataga e faalagolago i le ituaiga ma le tulaga o le maʻi.

Ina ia tuʻa le paʻu aʻo leʻi totoina le toto, ia faʻaaoga se penigilima mo se glucometer ma se laupepa sui. O se fagu vevela o se mea e faʻaaoga, e tatau ona maua i taimi uma, o le mea lea, e tatau ona malamalama io latou uiga.

O a laupepa

O le faʻaaogaina o nila e faʻamauina i se mea faʻapipiʻi, o le pusa o le tootoo e tapunia ai le pulou aveeseina. O faʻatau taʻitasi e faʻatau taʻitasi. E i ai le tele o ituaiga o nila, e iloagofie ai e le gata i le tau ma le auai i se faʻataʻitaʻiga o le glucometer, ae faʻapea foi i le taʻiala o le taotoga. E lua ituaiga o scarifiers - otometi ma lautele.

Eseesega eseese

O nei mea mulimuli e matua ogatusa ma o latou igoa, talu ai e mafai ona faʻaaogaina ma soʻo se auiliiliga. Ma le mea e tatau ai, e tatau ona i ai i le mita taʻitasi a latou lava fomaʻi, ae mo le tele o masini e leai se faafitauli faapena. E na o le pau lava le mea o le Softlix Roche model, ae o sea ituaiga masini e le o se vaega o le paketi, ma o le mea lea o le ae le masani ai.

Latou te fetuutuunai e tusa ai ma le mafiafia o le paʻu: mo se falesa manifinifi, o le maualuga o le 1-2 e lava, mo se paʻu laititi-o se faʻataʻitaʻiga e mafai ona avea ma se tamaʻitaʻi) - 3, mo se paʻu mafiafia, peʻa faʻapitoa - 4-5. Afai e faigata ona filifili, e sili atu mo le tagata matua ona amata mai le tulaga lona lua. Faʻataʻitaʻiga, mo nisi mea, e mafai ona e faia se filifiliga sili mo oe lava ia.

Lancets Automatic

O vaega faʻapitoa e faʻapipiʻi ma ni atigilima sili ona lelei, e mafai ona faia punctures toetoe lava a leai se faʻaletonu. A maeʻa lea ituaiga toto sampling, e leai ni faʻagaloga poʻo se faʻaletonu e totoe ile paʻu. O se peni tui poʻo isi masini e le manaʻomia i lenei tulaga. Ua lava lea e taʻalo ai le ulu o le masini, ma o le a vave ona maua le matagi talafeagai. Talu ai o le a lavelavea nilala o le laupepa atomatete, o le a matua leai lava se leaga o le taualumaga.

O se tasi o faʻataʻitaʻiga o glucometers e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina o nila faʻapitoa o le Taavale Taavale. Ua faʻapipiʻiina i ai puipuiga faaopoopo, o le mea lea e faʻaaogaina le laʻau e ala i le faʻafesoʻotaʻi ma le paʻu. Ole tino e filifilia ai le maʻisuka ma le ituaiga muamua o faamai, faapea foi ma tagata e gasegase ile insulin ma le maʻisuka ituaiga 2, e tatau ona faia ni fua i le tele o taimi ile aso.

Tagata faʻatau mo tamaiti

I totonu o se isi vasega, o loʻo i ai tamaiti faʻataʻavalevale. I se tau e taugata tele, o le toʻatele e faʻaaoga analogues lautele mo tamaiti. O le kulupu o le glucometer mo lenei ituaiga e faigofie ma maamaʻa, ina ia le atiaʻe e le tamaititi le fefe i le faʻatinoga, ona o le atuatuvale i le taimi o le fua e leaga ai le glucometer. O le faʻatulagaga e tele ni nai sekone, ma e le lagona e le pepe le tiga.

Auala e faʻaaogā ai se laupepa faʻaogaina mo se glucometer

E mafai ona mafaufauina le faʻataʻitaʻiga o Accu-Chek Softlix i le auala e faʻaaogaina ai lau lava au mo se suʻega toto.

  1. Muamua, e aveese se pulou puipui mai le auʻau o le paʻu.
  2. O le tagata o loʻo umia le taulaʻi ua faʻapipiʻiina i se auala itiiti seʻi oʻo ina seʻe i se nofoaga ma se kiliki tulaga ese.
  3. Faatasi ai ma fesuiaiga o gaioiga, aveese le tapuni puipui mai le uila.
  4. O le pulou puipui o le auʻau e mafai ona tuʻuina i le taimi nei.
  5. Siaki pe a fetaui lelei le pulou o le tapuni puipui ma le ogatotonu o le vaitusi o le semicircular i luga o le nofoaga ogatotonu o le aveeseina o le vevela.
  6. Liliu le pulou e faʻatū ai le loloto o le loloto o lou tino paʻu. Mo tagata amata, e mafai ona e filifilia le tulaga maualuga faamasinoga 2.
  7. I le paʻu, e tatau ona e pipiʻi le lima e ala i le tatagi atoa o le pusi. Afai o foliga samasama e aliali mai i le faamalama manino o le pa puipui, ua saunia le masini mo le faʻaaogaina.
  8. Oomiina le au i le paʻu, kiliki i luga le patipati samasama samasama. O se faʻalavelave lenei.
  9. Aveese le pulou o le masini e aveese ai le uila faʻaaogaina.
  10. Ave lemu le nila ma tuʻu i le pusa lapisi.

E faʻafefea ona sui le nila i le mita? E talafeagai le aveeseina o le laupepa mai le afifiina o le tagata taitoatasi i luma tonu o le fua, toe fai le faʻatulagaina o le faʻavae mai le laasaga muamua o le faʻatonuga.

Faʻaaoga vailaau faʻatulaga

E faʻafia ona ou manaʻomia le suia o laupepa i le mita? O tagata gaosi oloa uma ma fomaʻi e faʻalagolago i le faʻaaogaina o ituaiga uma o taulaʻi. O se nila ua tapunia ma se pulou puipuia i lona uluai afifiina ua manatu e leai se aoga. A maeʻa le afaina, ona tumau ai pea lea i luga o siama, o lona uiga o loʻo i ai se mea e ono tupu i le atinaʻeina o meaola ninii e mafai ona afaina ai le tino, faʻasese ai fua o fua.

Tuuina atu i le tagata, lea e le amanaiaina ia fautuaga e fiafia ai e laveai, o lenei ituaiga o laupepa e sili ona faatuatuaina. E masani lava, i totonu o le pupuʻu, o le maʻisuka e le suia le laʻau seia oʻo ina oʻo ina matua le mautonu. I le amanaia uma o tulaga lamatia, e mafai ona faʻaaogaina le isi nila i le ao, e ui lava ina ua uma le faʻamaʻi lona lua o le nila e iloagofie ai le le mautonu ma le avanoa e maua ai se faʻamaufaʻailoga tiga i le faʻateleina o nofoaga.

Tau mo gutu o le glucometer

O le tau o lancets, e pei o soʻo se oloa, ua fuafuaina e meafaigaluega ma le lelei:

Mo lenei mafuaʻaga, o le a eseese le tau o afifi o ituaiga eseese ma le lava voluma. Mai ituaiga uma lava, o le sili atu o le filifiliga o le tupe o se faʻavaomalo lautele. E mafai e le fale o falemaʻi ona ofoina atu le afifiina o fasi pepa e 25. pe 200 pcs. Mo se atigipusa o le lanu tele e tatau ona totogi e le tagata gaosiaina Polani e tusa ma le 400 rubles., Siamani - mai le 500 rubles. Afai e te taulai atu i le faiga o tau o falemaʻi, ona sili atu lea o le filifiliga sili ona taugofie o falemaʻi i luga o le initaneti ma o le aso.

O le a faʻaalu e le vaega faʻapitoa se poloaiga o le sili atu taugata. Pusa pusa e 200 pcs. E tatau ona e totogia mai le 1400 rubles. O le lelei o ia ituaiga o laasaga e masani lava i le pito i luga, o le mea lea e le faalagolago le tau i le kamupanī. O le maualuga aupito maualuga o lancets o loʻo gaosia i Amerika ma Peretania Tele, Ausetalia ma Suiselani.

O le lelei o le lalaga o se vaega tāua i le faagasologa o le puleaina o le faʻamatalaga glycemic. Faatasi ai ma se uiga le faaeteete i fuataga, o le lamatiaga o siama ma faafitauli e faateleina ai le tele. Faʻasaʻoina o mea taumafa, o fualaau o vailaʻau e faʻatatau i le saʻo o le iuga. I le asō, e le o se faʻafitauli le faʻatau atu o ni laupepa, o le mea autu o le faʻaaoga lelei lea o la latou filifilia ma le aoga.

A faʻaaogaina nila, e taua le mataʻituina o tulafono o loʻo faʻatonuina i faatonuga:

  • Faʻatasi le faʻaaogaina o mea taumafa,
  • Faʻaaloalo i tulaga o le teuina o le vevela (e aunoa ma suiga faʻafuaseʻi),
  • O le susu, malulu, susulu malamalama o le la, ma le uu e mafai ona aafia ai le tulaga o le nila.

O lea la ua manino le mafuaʻaga o le teuina o le afifiina i luga o le windowsill pe lata i le pamu faʻavevela e aʻafia ai fua o fua.

Faʻamatalaga o faʻataʻitaʻiga lauiloa

Faatasi ai ma ituaiga sili ona lauiloa na manumalo ai i le faʻaaogaina o tagata ma le faʻamaonia i luga o maketi o tafaʻi, e mafai ona e maua faʻataʻitaʻiga nei:

O nei nila ua fuafuaina faapitoa mo le suʻega a le Contour Plus. O le faʻasalaga faʻapitoa e faia i le fomai faʻapitoa, lea e iloga i le faʻalagolago ma le saogalemu. O le vaivai o le masini e maua mai i pu faapitoa. O lenei faʻataʻitaʻiga o taʻavale e aʻafia i le lautele, o lea e talafeagai ai ma soo se ituaiga mita.

Medlans Plus

O le taʻavale atometi e lelei mo tagata atamamai o aso nei e manaʻomia ai le toto maualalo mo le auiliiliga. O le masini e maua ai le osofaʻiga o 1.5 mm. Ina ia ave le biomaterial, e manaʻomia lou faʻaogaina o Medlans Plus i lou tamatamailima poʻo se isi sitepu puncture, ma e otometi lava ona aofia ai i le faagasologa. E tatau ona maitauina o lanu o lenei ituaiga e ese i le lanu lanu. O lenei mea e faʻataga ai le faʻaaogaina o meaola faʻamalama o volumes eseese, ma le mafiafia o le paʻu o loʻo faʻaaogaina foi. Scarifiers Medlans Plus e faʻatagaina ai oe e faʻaaoga mo auʻiliʻili soʻo se vaega o le paʻu - mai le mulivae i le pito i tua.

O le kamupani Rusia na faia ni ituaiga o laupepa e mafai ona faʻaaogaina i ni faʻataʻitaʻiga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Akne Chek Multikliks o loʻo talafeagai ma Akuka Chek Perform analyis, ma Akku Chek FastKlik scarifiers e talafeagai mo Akku Chek Softclix ma Akku Chek Mobile devices, e faʻaaogaina i masini o le igoa e tasi. O vailaʻau uma e togafitigaina i le silicone, tuʻuina atu faʻamaonia atoatoa ma se faʻamaʻi saogalemu.

O lenei ituaiga o loʻo faʻapipiʻiina i vaega uma e faʻagata. O nei lapisi e maualalo le maualuga o le lapoa, o lea e masani ona faʻaaoga e fua ai le toto i pepe. O nei tafaʻilagi lautele o loʻo gaosia i Siamani. O le faʻamalosi i le nila o se foliga o le tao, o le pito i lalo e tutusa lelei lava, o le mea e sili ona taua o le sila.

O faʻatusatusaga faʻapitoa o le kamupani Saina o loo avanoa i ni ata eseese se ono, e eseese i le mafiafia o le nila ma le loloto o le poloka.

O le faʻamalosiina o fesoasoani e faʻamalosi e tausia ai se pulou puipuia.

Ole lagolagosua e fetaui ma le tele o tui, ae mafai ona faʻaaogaina tutoʻatasi. I fafo atu, ua tapunia le nila i se kapaila eletise. O le mea mo le nila e faʻapitoaina le sila. Ua faia droplet i Polani. O le faʻataʻitaʻiga e fetaui lelei ma glucometers uma, sei vagana ai Softclix ma le Accu Check.

Faʻailoga a Amerika Amerika mo le faʻaaogaina i masini One Touch. O le gafatia lautele o le nila e mafai ai ona faʻaaogaina i isi faʻamalosi (Mikrolet, Satellite Plus, Satellite Express).

Mo le suʻega o le suka i le fale, o le laupepa mo aso nei o le masini sili lea e mafai ai e oe vave vave ona saunia le biomaterial mo fuataga.

O le fea filifiliga e te filifilia mo oe lava - o lau filifiliga e oe.

E tasi se mea faigofie faigofie - o se upu fou i faʻamatalaga

O le glucometer o se mea e sili ona taua mo tagata uma e mafatia i le maʻisuka. E mafai ai e oe ona saʻo ma saogalemu le fua o le kulukose o le toto, e fuafua ai le i ai i tagata gasegase o faafitauli matuia matautia - hypo- ma hyperglycemic coma. Mafaufau i foliga o le faʻaaogaina o le tasi e paʻi i le mita faigofie.

Manatu lautele o le masini

E tasi se mea e sili ona faigofie e faigofie ona maua, e matua faigofie lava ona faʻaaoga. I le faaopoopo i le maualuga o le glycemia, e faʻaaoga ai le mita o le kulukose toto, e mafai ona e fuaina le maualuga o triglycerides ma le cholesterol i le toto, lea e taua i le siama o le atherosclerosis. O ia faʻamaʻi e mafai ona faia i le fale e faʻaaoga ai se taʻaloga faapitoa o le pa. O taunuuga o le auiliiliga ua fuafuaina i millimoles i le lita na taliaina i totonu o lo tatou atunuu. Leai se mea e tatau ona tuʻuina atu le tasi iunite i le isi.

O le tau o le masini onetouch e laʻititi lava ma e mai le 55 i le 60 tala.

O lenei masini e le manaʻomia ai le faʻamamaina, tausiga faapitoa. O lona mamanu e mafaufauina i se auala e le ulu atu i ai le vai po o le pefu. E mafai ona e faʻamamaina lelei ma se laʻau susu. Aua neʻi faʻaaogaina mea faʻamalolo.

O a mea o loʻo aofia ai i le pusa faʻapipiʻi

E tatau ona maitauina o elemene nei e tatau ona aofia ai i totonu o le atetouch kit:

  • ultra izi masini lava ia,
  • toso le suʻega
  • lancets (e tatau ona i ai faʻamaufaʻailogaina),
  • peni faapitoa mo le togi o tamatamailima,
  • faamasinoga (puipuia le masini ultra ultra),
  • taiala faʻapipiʻi onetouch.

O le masini faʻaaogaina ua fausia-i totonu, compact.

Auala e galue ai le masini

O le tasi e paʻi i luga o le masini faigofie e vave galue ma e maua ai ni faʻamaumauga saʻo, lea e matua talafeagai lava mo le taimi e iloagofie ai tulaga maʻisuka. O uiga autu autu o le tasi e paʻi i le glucometer e faigofie ona faigofie:

  • taimi e maua ai le iuga - e sili atu ma le lima minute,
  • ia iloa ma fuafua le maualuga o le glycemia, tasi le microliter o le toto ua lava,
  • e mafai ona e tuia lou tamatamailima faapea foi lou tauau,
  • Van Tach Easy faʻapipiʻi atu i le 150 fuataga i lona manatuaina, faʻaalia le taimi tonu e fua ai,
  • van pa e mafai foi ona fuafua le aofaʻi o le kulukose - i le lua vaiaso poʻo le masina,
  • onetouch ua faʻapipiʻiina ma se masini faapitoa mo le fesiitaiga o faʻamatalaga i se komepiuta,
  • se tasi onetouch ultra faigofie le batai e maua ai le fia afe o diagnostics.

Auala e faʻaaoga ai le mita

O le masini o lenei masini e faigofie lava. E oʻo lava ia i latou e leʻi faʻaaogaina vave ona latou aʻoaʻoina auala masani o galuega. Ina ia iloa e faigofie lava, matou te faia se faʻasalalauga laʻasaga taʻitasi.

  1. Muamua e tatau ona fufuluina ou lima.
  2. Faatu se tasi paʻi e tusa ai ma faatonuga. E te le manaʻomia le faʻatinoina o taga e le o saunia mo le faʻatonuga: o lenei mea e mafai ona taʻitaʻia ai le mita.
  3. Faʻapipiʻi se vailaau faʻasolosolo moli paʻu, ava malosi, fulufulu mamoe, se fagu faapitoa mo le tuʻia o le paʻu. Aua nei tatalaina le afifiina faatasi ma i latou.
  4. O le manoa ei ai vaega eseese mo le fuafuaina o le loloto o le tuʻia. Afai e faia le suʻesuʻega i se tagata matua, ona tatau loa lea ona faʻapipiʻi le tautotogo ile vaevaega 7 - 8.
  5. Faʻamau se sipuni o le cotton i le ethanol ma solo le peʻu.
  6. Vaavaaia matala ma tuʻu i totonu o le masini e pei ona faʻaalia i faatonuga.
  7. Tui le paʻu. I lenei tulaga, e tatau ona i ai se mataua itiiti o le toto.
  8. Faʻaoga se fasi pepa i le 'upega tafaʻilagi. O le vaega galue o le vailaau o le suʻega e paʻi atu i le ultra e tatau ona ufiufi atoa i le toto.
  9. Faʻaaoga se paluga na tuʻu i totonu le ava malosi i le nofoaga o poloka.
  10. Maua le taua o le toto suka.

O le tasi e paʻi i luga o le masini e faigofie tele le masini e le manaʻomia ona faʻapipiʻiina faapitoa mo le tasi poʻo le isi ituaiga o le suʻega. O tafaʻi uma lava e otometi lava ona faʻaalia i totonu.

O ai e manaʻomia ona faʻatau se glucometer

O lenei masini feaveaʻi faʻaaogaina mo le fuafuaina o le glycemia e tatau ona i ai mo soʻo se tasi e le gata na maua i le maʻisuka, ae na faʻaleagaina foi le kulukose. I ia tulaga, e taua le pulea o le suka i aso taitasi, faapea foi ma le ogaoga o le mamafa o le tino ma le lagona, o le inu ma isi mea.

I le faaopoopo atu i ai, e tatau ona faʻatau e i latou e siakiina pea lo latou soifua maloloina ma fuaina le suka toto mo faamoemoega puipuia. A uma mea uma, o se tagata e leai se faʻalogo (ma le maʻisuka e aunoa ma se faʻateleina e tatau ona taʻua i lena auala) e sili atu ona faigofie ona puipuia.

I le tulaga aoao, o iloiloga e uiga i lenei mita e taʻu mai ai e matua faigofie lava ona faaaoga ma taugata. E maua ai fua saʻo o fua, lea e taua tele mo le maʻisuka o le inisalini e faalagolago i le inisalini ma e le o le inisalini. O faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga mo ia ituaiga mea faigaluega ua faʻatau atu i le tele o falemaʻi. E leai se mea e teu ai i luga o fasi faʻataʻitaʻiga: o le tupe na teuina i luga o le afe ma afe o taimi e itiiti ifo i le tau o le togafitia o faʻafitauli o le maʻisuka. Ma o mafatiaga faalemafaufau e mafua mai i lenei mea e le mafai ona maua i faʻamatalaga tau tupe.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O le a le laʻau ma ona ituaiga

O le glucometer e aofia ai lanetet - O se mea taua faapitoa mo le tui ma le toto.

O le mea lea, e tatau ona e malamalama i ai ina ia aloese mai tau e le tatau ai. A uma, e le taugofie tele.

E foliga mai o se masini laʻititi i totonu o se pusa palasitino lea e tu ai le nila. O le pito o le nila e mafai ona tapunia se pulou faapitoa mo le saogalemu atili. E i ai ni ituaiga o glucometers, e eseese uma i le mataupu faavae o le taotoga ma le tau.

O avanoa lautele e faigofie i latou e talafeagai mo soʻo se mita. E masani lava, ituaiga masini taʻitasi e manaʻomia ai ona lava laasaga o se faailoga. Faʻatasi ai ma faʻalavelave masani lautele e le tulai mai. Na pau le mita latou te le faʻatautaia o Softix Roche. Ae o sea ituaiga masini e le taugofie, o lea e seasea faaaoga. E faigofie foʻi aua e faʻaleagaina ai le paʻu. Ua faʻaofiina le nila i totonu o se peni faapitoa e mafai ona faʻatulagaina e tusa ai ma uiga o lou paʻu.

Faʻaaogā faʻapitoa se nila manifinifi fou, lea e mafai ai ona e faia le toto sampling toetoe a le mafaamatalaina. A maeʻa le faʻaaogaina o sea laupepa o le a leai se faʻailoga, e le afaina le paʻu. Mo ia, e te le manaʻomia se peni po o isi masini. O le fesoasoani laitiiti o le a ave sina mataʻu o le toto lava ia, e tau le aoga ona pipiʻi lona ulu. Ona o le mea moni o lona nila e sili atu lona manifinifi nai lo le lautele, o le pa'ū e tupu faʻafuaseʻi mo le maʻi.

E i ai se vasega e eseʻese - o tamaiti. E ui o le toʻatele e sili ona fiafia e faʻaaoga faʻavaomalo ona o le faʻatupulaia o tau o tamaiti. E i ai ni nila faʻapitoa e sili atu le maamaa pe a mafai ai, ina ia le maua ai le popolega i le tamaititi i le toto sampling. O le nofoaga o le puncture pe a uma lena e le afaina ai, o le taualumaga lava ia e vave ma e leai se afaina.

Pineapa mo le maʻisuka: aogā ma faʻalavelave. Faitau atili i lenei tusiga.

Inisalini patches - injections e mafai ona leai se ila ma taimi tatau!

E faʻafia ona latou manaʻomia le suia?

A faʻaaogaina nilala lautele, e faia ma le faʻaeteete e tagata gasegase lamatiaga ma faʻaaoga se tasi sekene seʻia maeʻa ona paʻu.

Mo mea uma e ono tutupu, e mafai ona faʻatagaina e faʻaaoga le tasi lekone tasi i le aso. E faigofie lenei mea pe afai e tatau ona e ave ni fua i le aso. Ae e tatau ona e mafaufau pe a maeʻa lona lua, o le a faʻalavelaveina le nila ma o loʻo i ai se faʻalavelave faateleina e maua ai le mumū i le nofoaga o puncture.

Tau faʻatatau

  1. le numera o nila
  2. tagata gaosi oloa
  3. faʻafouina
  4. uiga lelei.

O le a le maʻi pipisi? O a ni faʻamaoniga ma tulaga e faʻaalia ai lenei tulaga?

O le mea lea, o le tasi numera o lanu mai atinaʻe eseese o le a eseese i le tau. O le taugofie o mea uma. E mafai ona faʻatau atu i fasi pepa e 25. pe 200 pcs. i totonu o le pusa e tasi. Polani e tusa ma le tau e 400 rubles, Siamani mai le 500 rubles. Mafaufau foi i le faiga o tau o le fale talavai lava ia. Afai o se falemaʻi e 24-itula, o le a sili atu le tau. I falemaʻi aso, o le tau e sili atu ona lelei.

Ole sili atu ona taugofie. O lea la, o se pusa o 200 pi. o le a tau mai le 1,400 rubles. O iinei o le uiga tutusa e tutusa, o le mea lea, e le afaina tele le atunuu e afua ai.

Vaʻaia masani masani

E manaʻomia faʻavaomalo uma mo mita uma o le kulukose toto. Pau lava le masini lea e le o fetuutuunai ai le laupepa o lenei vaega o le Accu Chek Softlix. O lenei masini e taugata tele, o lona faʻaoga e le masani ai.

O se faʻalaʻau masani masani e faʻaleagaina ai le paʻu i le taimi o le faʻalavelave. Ua tuʻuina le masini i totonu o le au, o se vaega o le glucometer. E mafai e le au gaosiga ona faʻaogagofie lenei ituaiga o punuku e ala i le faaopoopoina o se galuega e pulea ai le loloto o le faʻaleagaina. E talafeagai lenei mea pe a fua i fua o le suka mo tamaiti laiti.

Lancets Automatic

O le taʻavale atomatasi o se mea faʻapipiʻi ma ni nila e sui ai. E te le manaʻomia se peni e faʻaaoga. O ia lava na te ave se mataua o le toto, e taua le tuʻuina i le tamatamailima ma taomi le ulu. O le uʻamea ua faʻapipiʻiina ma se nila manifinifi lea e mafua ai ona le iloa le pupu, e leai se tiga. E le mafai ona faʻaaogaina le nila se tasi. A maeʻa ona faʻaaogaina, e aveʻesea ma lafoaʻi (e mafai ona tuʻuina i totonu o se pusa faʻapitoa mo mea faʻamaonia mataʻutia).

O le vaʻavaʻavale afi o se faʻataʻitaʻiga o glucometers e faʻaaoga ai le laumei aunoa. O lana faʻataʻitaʻiga e iai le puipuiga faʻapitoa, lea e faʻaalia mai i le mea moni e amata ona galue le tagata e amata i le mea naʻo le faʻafesoʻotaʻi ma le paʻu.

O faʻamalositino faʻapitoa e talafeagai mo maʻi maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka, talu ai o nei tagata gasegase e fuaina le suka i le tele o taimi i le aso.

Tamaiti ole nila

O se isi vaega e leʻi maua lautele le faʻaaogaina. E mafua ona o le maualuga o tau o sui. O faʻailoga a tamaiti ei ai ni faʻailoga pito sili ona taua e maua ai le saʻo ma le leai se toto o le aoina o toto. A maeʻa le faʻagasologa, e le afaina le sitepu puncture. O tagata e faʻaaogaina le fiafia e faʻaaoga lancets lautele mo tamaiti nai lo lenei vaega o nila.

E faʻafia ona sui?

O tagata gaosiga ma endocrinologists e faamamafaina le manaʻomia ona faʻaoga tasi ia tui taitasi. E mafua ona o le nila e faʻamaonia ao lei faʻaoga. A maeʻa ona aʻafia ma aʻafia, o le a faʻauʻuina i luga o meaola ninii.

Ole ituaiga autū e sili atu ona faʻalagolago i lenei tulaga, talu ai ona latou suia naʻo latou, ma puipuia ai le toe faʻaaogaina. E tatau i le tagata ona sui ia lava nila faʻapitoa, ae ina ia mafai ai ona teu se tupe, e sili atu i tagata gasegase le faʻaaogaina o le masini lava se tasi seʻia oʻo ina le toe faʻaaoga. E tatau ona manatua o lenei mea e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le atinaʻeina o le inflammatory and infectious processes ma faʻasolosolo mulimuli ane i luga ma maualuga.

Tau ma Tausiga

O le tau o tagata taʻavale e faalagolago i le tele o mea moni:

  • kamupani gaosi oloa (mea ua faia e Siamani e sili ona taugofie),
  • numera o lancets per pack,
  • ituaiga masini (masini e tosoina le tau o se poloaiga o le maualuga maualuga nai lo ata masani),
  • oloa lelei ma faʻafouina,
  • o le tulafono o vailaau mo togafitiga lea o loʻo faʻataunuʻuina ai (faʻamalositisi i aso nei e sili atu le tau nai lo falemaʻi 24 itula).

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tau i se va o le 200-700 ruʻu se fasi pepa e 200 paʻu o le atulaulau, o le tasi lava ituaiga o "masini masini" o le a faʻatauina ai le faʻatau 1400-1800 rubles.

O le faʻaogaina o le masini pipisi e tatau ona amanaia mea nei:

  • faʻaaoga tasi-taimi (e tatau ona e taumafai e tausisia lenei parakalafa),
  • e tusa ai ma tulaga e teuina ai, e tatau ona i ai i le potu vevela e aunoa ma ni suiga tetele,
  • o nila e le tatau ona faʻaalia i le vai, vaʻa, susulu malamalama,
  • ua maeʻa le lafoaia o laupepa e faasaina.

Manoa faʻatusa

O loʻo i ai se numera o taʻavale ua maua le lauiloa i tagata e gafa ma le maʻisuka.

O le Microllet lancets ua fuafua mo le glucometer Contour Plus. O lo latou lelei e faʻavae i luga o le maualuga ma le saogalemu. O ni nila e faia i le silasila o le fomai, e leai ni mea faʻapitoa, faʻapipiʻiina se pulou faapitoa. O le Microllet lancets e manatu i le lautele. E mafai ona faʻaaogaina i soʻo se masini mo le faʻamaʻi ma le samasama toto.

Tuua Lau Faamatalaga