O le a le mea o aofia ai i le Complivit Diabetes complex and how to take it

O le mea e leaga ai, o le maʻisuka ua manatu o se faʻamaʻi e le mafai ona faʻaleleia. E ui o le togafitiga tatau, e mafai ona ausia le atoaga o le leiloloa o ona faʻaaliga ma faʻaleleia le lelei o le ola o le tagata.

O le taufaasese o le faʻamaʻi o loʻo taoto i le mea moni e faapea i le amataga o lona atinaʻe, e le mafai ona iloa. Ma e na o le taimi lava e matua ogaoga ai le tulaga, o faailoga iloga e aliali mai-o le necrosis o le tino, maʻi o le maʻisuka ma e oo lava i le oti. O faʻamaoniga muamua o faʻalavelave moe, fia inu, vaivaiga, ma le atuatuvale.

Le mafuaʻaga o le maʻisuka e leʻi faailoaina. E ui o le masini o lona vasega na suʻesuʻeina lelei. E talitonuina e mafai ona fanau mai se tagata ma se gasegase o le gasegase i le faʻamaʻi. E aʻafia foi i le lamatiaga e aofia ai le mamafa o le tagata, ava malosi, mea faʻafefiloi, ma tagata e taʻitaʻia se olaga ola solo.

O togafitiga mo le maʻisuka e umi ma faigata. Muamua lava, o se taumafa malosi lea. O le maʻisuka ua faʻamalosia e mataʻituina le maualuga o le suka i lona olaga atoa. E le gata i lea, e tatau i le tagata gasegase ona faia soo se injections o le inisalini, o le hormone lea e puleaina ai le suka o le toto. E le gata i lea, ua faatonuina o ia e faia, o ni vailaʻau eseese o fualaau oona lea e maua ai mea o loʻo misi i le toto.

O le a le mea o loʻo faamoemoeina?

O le maʻi suka o se faʻaopoopoga meaʻai mo le maʻisuka i vaega eseese o le faʻamaʻi ma ua fautuaina mo le le lava o vitamini A, C, E, B, e aofia ai le le lava o le zinc, seleni, bioflavonoids (vitamin P) i le tino.

O nei mea uma e fesoasoani i le toe faʻaleleia o le metabolism masani, faʻaleleia le faʻaleleia o meaai ma faʻamalosia le puipuiga o le maʻi. E le gata i lea, e taua pe afai o le taumafa i aso taitasi e le paleni lelei ma e le eseese i le eseesega.

Faʻafesoʻotaʻi ma le maʻi suka - o le faʻatonuga o loʻo tuʻuina atu ai faʻamalamalamaga manino i le faʻasaina, ona o le le usitaia o tulafono o loʻo i ai nei e mafai ona oʻo atu ai i taunuuga le lelei e pei o:

  • o le faʻaalia o faʻamaʻi o le tino i le foliga o se vevela dermatological, edema, toso,
  • faʻalavelaveina o le faʻaogaina o meaʻai, faʻatasi ai ma le tiga i totonu o le manava, fusipaʻu, gaosiga o le kesi, fale le fiafia.

I le tulaga o se faʻalavelave, e mafai ona tupu le vevela ma le vili.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Faʻaauau le maʻi suka, e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaogaina, e talafeagai mo tagata mamai i le maʻisuka i soo se laasaga. O loʻo faaopoopoina le faʻaopoopoga i tagata uma o loʻo leai ni vailaau oona, o le leai o ni elemene, faʻapea foi bioflavonoids.

O vailaʻau o loʻo i totonu o le tino o le tagata e fesoasoani i le faʻamautuina o metabolic processes i le telefoni feaveaʻi. O gaioiga uma o le physiological, o le vaevaeina o mea faʻalavelave ma le fesuiaiga o meaai i le malosi e maua ai le lelei ma le sao.

O vaega uma lava e faʻafefiloi, o loʻo i ai se toe faʻaleleia malie o le tino. Faʻaleagaina le puipuiga o le tino e toe maua ai le puipuiga malu.

O le faʻamafanafanaina o le a taua tele mo soʻo se tasi e mafatia mo taimi le tumau pe faʻaleagaina pea ona o se meaʻai le paleni, e le lava i fualaau faisua ma fualaau aina, meaʻai maualuga, meaʻai susu ma iʻa.

O le faʻaaogaina o le aofaʻi tatau o minerale, vitamini, acids ma isi vaega o le a mafai ai e le tino ona toe malosi vave pe a uma le taotoga, faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi. O le teenaina o le atuatuvale ma le atuatuvale e sili atu ona faigofie pe a maua uma e le tino tagata mea uma e tatau ai mo le malosi ma le ola maloloina.

E fautuaina e ave le 1 papalama aʻo leʻi 'ai i aso uma. O le umi o le togafitiga e 30 aso. Faʻaaogā le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona faia pe a maeʻa feutagaiga ma lau fomaʻi.

Tagata matutua ma tamaiti e sili atu i le 14 tausaga le matutua, 1 laulau i le aso ma meaai. Ole taimi o le faʻatagaina ole 1 masina.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation. Faʻailoa i le taimi o le maitaga, aʻo faia le lactation.

E le o se fofo.

Aʻo leʻi faʻaogaina, e fautuaina le fefaʻatauaʻiga i se fomaʻi.

Faʻasalaga taʻitoʻatasi i vaega, o le maʻitaga, fafagaina o le susu, faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular, faʻaleagaina o le myocardia, ulia o le manava ma duodenum, gastritis erosive, tamaiti ei lalo o le 14 tausaga.

TogafitigaTalosaga
Tausaga o maʻiE silia ma le 14 tausaga
Vasega30 aso
E masani lava1 le mauaina i le aso
Vaega o le taliainaFaatasi ai ma meaai
Fai682 mg

Contraindications

I nisi tulaga, o le faʻaaogaina o se vaitamini faʻalavelave e matua le taliaina. Muamua lava, o le i ai lea o se tasi tikeri o le gasegase, faapea foi le matutua o tamaiti i le 14 tausaga. E le gata i lea, ia gauai atu i na tapulaʻa pei:

  • cerebrovascular accident
  • faʻaleagaina o le myocardial
  • paʻu peptic o le manava ma duodenum,
  • afaina o gastritis.

Faatasi ai ma le faʻailogaina o le maʻitaga, o le lactation period. O nisi lapataiga, faʻapea foʻi ma aʻafiaga e ono aʻafia ai ma faʻaleagaina ai aʻafiaga, e tatau ona i ai se gauai faapitoa.

Faʻalogo i le mea moni o loʻo i ai vaega o le Maʻisuka Complivit e sili atu nai lo aso masani, ma o le mea lea o le a le saʻo le tuufaatasia o le tuufaatasiga ma isi faʻasologa o meaola.

Pe a faʻaaogaina le tuufaatasiga, e le o faʻamavaeina ni faʻafitauli leaga, e aofia ai allergies, maʻi o le stool, nausea. I nisi tulaga, o aʻafiaga e aʻafia ai e mafai ona fesoʻotaʻi ma faʻafitauli o le dyspeptic.

I le noatia ma le fai fuafua i fautuaga autu mo le faʻaaogaina o le faʻamaonia, e leai ni aʻafiaga e le maua. O le faʻamaʻi pipisi e mafai ona tupu naʻo se taunuuga o le le faʻaaogaina o le faaaogaina o le tele o faʻasologa poʻo le avea o se vaega o se auala umi e toe faʻaleleia ai.

A uma le maliliega ma le endocrinologist ma afai e le mafai ona faʻaaoga le faʻamaʻi pipisi, atonu o le a faʻaaoga nisi o ana mea tutusa. O le mea lea, e mafai ona avea ma Doppel Herz Activ, Kvadevit ma nisi vaega tuufaatasia, o lona faʻaaogaina e tatau foi ona talanoaina ma se tagata tomai faapitoa.

O le fesoasoani ole taumafa Faʻateleina le Totoʻesea e le tatau ona faia e le maʻitaga poʻo le lacting women. E le mafua mai i le mea moni e mafai e le fualaau faasaina ona afaina ai le tino.

Mo tamaitai i le tulaga ma le lactation, o mamanu eseese o vailaʻau ua mamanuina ua fetaui lelei ma manaoga o le pepe e leʻi fananau mai, o lea e tatau ai ona e tuuina atu le fiafia i na o fualaau faasaina faapena.

E le gata i lea, e le o faʻamaonia le vailaʻau i mataupu nei:

  1. Faʻasalaga taʻitasi,
  2. Tamaiti laiti (lalo ifo o le 12 tausaga),
  3. Cerebrovascular faafitauli o le amataga e le iloa,
  4. O le faʻamaʻi o le myocardial na mafatia i le aso na muamua atu (o lenei tulaga faʻaleagaina e manaʻomia ai se faʻaoga faapitoa i togafitiga ma toe faʻaleleia),
  5. Pepeketi o le maʻi o le manava ma duodenum,
  6. Erosive foliga gastritis.

Faʻasalaga taʻitoʻatasi i vaega, o le maʻitaga, fafagaina o le susu, faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular, faʻaleagaina o le myocardia, ulia o le manava ma duodenum, gastritis erosive, tamaiti ei lalo o le 14 tausaga.

Faʻaleagaina le maʻisuka e masani ona faʻaaogaina e le maʻisuka, ae, pei o se isi fualaau, o loʻo i ai le tele o faʻailoga. Muamua, e le tatau ona ave le vailaau i le taimi o le maitaga poʻo le lactation. E le ona e mafai ona afaina ai se tina po o se pepe, ae ona e latou te manaʻomia se eseesega eseese o vitamini. E le mafai e le faʻamaoni ona faʻataunuʻuina lenei manaʻoga.

Lona lua, o le fualaau faasaina e mafai ona mafua ai se faʻafefe o le maʻi, o se tasi o ona vaega. O le mea lea, mo le taimi muamua, e fautuaina e ave i se vaega itiiti ma i le taimi e tasi ia mataʻituina ma le totoʻa se tasi o faʻaaliga o le allergy ua aliali mai - o le paʻu o le paʻu, o le fula o le faai o le laulaufaiva, foliga, o le sosolo i le tino atoa.

Tolu, o le fualaau faasaina e le fuafuaina mo le faaaogaina i tamaiti ei lalo o le 12 tausaga. Mo le mafuaʻaga lava e tasi e pei o fafine maʻitaga, latou te manaʻomia se faʻalavelave faʻapitoa o vitamini.

O le vailaau faasaina e faasaina mo le faʻaaogaina pe afai o le tagata maʻi e maua i le maʻi o le faiʻai. E le mafai ona e tagofia le fualaau faasaina i tagata ua maua i le fatu, e pei o le infarction myocardial. O le maʻisuka faʻamaʻi e le tatau ona ave pe afai ei ai se tagata maʻi peptic poʻo le gastritis.

O tulafono mo le tagofia o fualaau faasaina o loʻo faʻamatalaina i faatonuga mo le faʻaaogaina. O lenei faʻamatalaga fautuaina e ave le 1 laulau i le aso ma meaʻai. Ae e mafai ona maua ni nuances, o le mea lea, aʻo leʻi faʻaaogaina le vailaʻau, e tatau ona faia se suʻega faafomaʻi.

Aisea e manaomia ai e le maʻisuka ona ave ni vitamini?

I le faʻavaivaia o le kulukose, e maualuga le suka toto. Ua tupu lenei mea i se faailoga e pei o le masani ai. I lenei tulaga, o vitamini suamalie e suavai vai e tele naua i le televave ma le faʻamaʻi. Na leiloloa foi le tele o minerale aoga. Afai o le maʻisuka e fiafia i meaʻai talafeagai, 'ai le aano mumu ma le tele o fualaau' aina ma fualaau e le itiiti ifo ma le tasi i le vaiaso, atonu e le manaʻomia ni vailaʻau gaosia suamalie.

Ae afai e faigata ona pipii i se meaʻai mo le tasi mafuaaga poʻo le isi, o faʻalaʻau faʻamaʻi e pei o le Complivit Diabetes, Doppel Herz, Verwag ma isi e o mai e laveai. E le na o le leai o vitamini, e aʻafia ai foʻi le faʻalavelave i faʻalavelave.

Faatasi ai ma le tele o vitamini o le maʻisuka, e taua le filifilia o mea e saʻo mo oe. Matou te fautua atu e te faʻafesoʻotaʻi se fomai aʻo leʻi faʻaaoga.

Faʻamālōlōina O le maʻi suka o loʻo i ai se seti o mea aoga e fesoasoani e maua ai le tele o aafiaga ile tino.

Sei o tatou iloilo pe faʻapefea ona aafia ai elemene taʻitasi:

  • Vitamin A - o se antioxidant e afaina ai le ola maloloina o le paʻu ma mata. O le fili tele o le maʻisuka, faʻaitiitia lona alualu i luma ma tauivi ma faʻafitauli.
  • B vitamini . E afaina ai uma faiga faʻavae. E matua taua lava le faʻaitiitia o le nasu o le uiga o le maʻisuka. Nicotinamide, ak ma le retinol, e puipuia ai faʻafitauli mai le maʻisuka e ala i le faʻaitiitia o le suka ma le faʻavaivaia o tali o le autoimmune i sela. Folic acid e faatonutonuina ai le metabolism, aemaise lava, protein ma amino acids. O le pantothenate o le calcium e matua afaina ai le tulafono faatonutonu o metabolic processes. B iotin e aafia i le fesuiaiga o le kulukose e ala i le fausiaina o le glucokinase enzyme.
  • Ascorbic acid . E iai foi se antioxidant e matua aʻafia ai le puipuiga. Faʻaauau le vave faʻaleleia o le tino ma le tino.
  • Magnesium . Faaleleia le galuega o le cardiovascular system.
  • Zinc . Siitia le toto ma le paʻu.
  • Vitamin E. Faʻaleleia le masani ai le metabolism, faʻatagaina le gasegase e tafe i foliga leaga ma faʻagesegese ai le matua o le natura.
  • Vitamin P. O se vaega e aafia i le faatonutonuina o maualuga o le suka ma le tau faasaga i le atherosclerosis.
  • Flavonoids . Faʻaaogā i le vaega o laulaau o le ginkgo biloba, faʻaitiitia le maualuga o le suka i totonu o le toto, fafagaina sela o le faiai.
  • Lipoic acid . E faʻaitiitia le kulukose o le toto ma faʻamalosia lona maualuga. E tau faasaga i le neuropathy, lea e mafai ona tupu i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.
  • Seleniuma . Faateleina le puipuiga, auai i faiga o intracellular.

O iloiloga a fomaʻi ma tagata gasegase o loʻo taʻu mai ai o le Complivit Diabetes, o loʻo i ai lenei tuufaatasiga, e aofia ai le tele o vitamini nai lo ona tagata sili ona lauiloa. E fetaui lelei mo le maʻisuka atoa ma i latou o loʻo i ai se vailaau o le gasegase o le glucose metabolism. Ma faʻapea foʻi mo tagata e le o iai ni vai vitamini o iai i le CD complex.

E faʻapefea ona fesoasoani le soifua maloloina i le maʻi suka?

O se auala sili lenei e faʻapipiʻi ai mea e le atoatoa i vailaau i maʻi maua i le maʻisuka pe afai e le mulimulitaia se taumafa paleni. Talu ai ona o le maʻisuka e tele mea aoga e maua mai i le tino, Complivit e fesoasoani e faʻaputu mo tupe leiloa. E feteenaʻi ma faʻafitauli o le tino (e aofia ai gaʻo ma gaʻo) ma le toto, e fesoasoani i le faaleagaina o vaʻa toto. Faʻafoe le tulaga masani o le kulukose i totonu o le toto, lea e mafai ai e le maʻisuka ona lagona le lelei.

E le gata i lea, o le CD e faʻaleleia ai le gaioiga o le inisalini i faʻafitauli uma faʻava-oona ma e iai sona malosi malosi e faʻamalosia ai le tino ma le antihypoxic.

Faiga faʻavae ma le faʻaoga

Auala e ave ai le Complivitis Sisuka, faigofie ona manatua. 30 laulau i pusa - tasi i le aso mo le masina. Pills o lanu lanumeamata lanumoana, e pei ona matauina e tagata gasegase, e lava lona lapoa, ae e faigofie lava ona foloina ona o le lamolemole lauulu o le fogaeleele. Mo le faʻamaʻi sili, e fautuaina e ave le vailaʻau i meaai. O le fuataga ua faʻaalia mo maʻi mai le 14 tausaga. Matou te faʻamanatu atu ia te oe, mo tamaiti ei lalo ifo o le 14 tausaga le matutua, o CD vitamin ua faʻaseseina.

O le mea e lelei ai, e tatau ona toe faia ia vasega i taimi uma o tautotogo ma autumn e faʻaleleia mo le le lava o taimi o meaʻai i le tino. O le mea e lelei ai, o le tau o Complivit e taugata tele. Ae e le tatau ona e sili atu i le metotia - o le anotusi o nisi elemene i le CD e sili atu i le masani masani. E le gata i lea, aua le tagofia soʻo se isi vailaau faʻamaʻi i le taimi lava e tasi. Ina ia ausia se aafiaga mama, e le tatau i se tasi ona inu isi meaʻai ma vailaau i le taimi e tasi o le CD.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

Talu ai o lenei ituaiga o Complivit e aofia ai le tele o vaega eseese, e aofia ai le toto laau, e tatau ona e sauniuni mo gasegase mafai ona maua o se tagata. E le mafai foi ona tupu ni faaletonu o le faleoloa, taotoga, poʻo isi mea e mate ai. Afai o na aʻafiaga e tutupu, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ma faia fetuunaiga i le faagasologa o le pulega seia maeʻa le faʻamalo.

O le tele o CD e mafai ona faia i tulaga tulaga ese pe a ave le tele o fualaau poʻo le umi o le vasega. I lenei tulaga, o le inisua e mafai ona tupu. Afai e te inuina le Suitisis Diabetes e tusa ai ma faatonuga, o le a soloia ia taunuuga.

Faʻafiafia e pei o se vailaʻau maʻisuka mo le maʻisuka o loʻo faʻaalia lelei ana galuega. O loʻo i ai mea uma e te manaʻomia ina ia mafai ai ona faʻamautinoa le fua saʻo o vitamini ma minerale i totonu o le tino o se tagata matua ma le faʻaaogaina o kulukose. O le CD e leai ni mea e mafai ona faʻamalosia ai le soifua maloloina o le maʻisuka. Ae ui i lea, aʻo leʻi faʻaaogaina lenei vailaʻau, faʻapea foʻi ma soʻo se isi lava, e fautuaina pea e talanoa ma lau fomaʻi ina ia faʻaumatia ai le ono mafai ona faʻamaonia.

Faʻalogo togafiti

O le faʻalavelave ei ai le tele o vitamini ma minerale, o ia mea uma e ese lona aafiaga i le tino.

  • Vitamin A (carotene) faʻamaonia le faʻatinoga o le mea faitino, faʻaleleia le tulaga o le paʻu, ma faʻagesegese ai le fua o le atinaʻe o le maʻisuka.
  • Tocopherol e faʻafaigofieina faiga faʻavae, e taua i le tausisia o galuega tau feusuaiga.
  • O le kulini Vitamin B ei ai sona aoga aoga i le faagaioiga o le tino, auai i faiga faʻavae, ma puipuia ai le atinaʻeina o faʻamaʻi pipisi lautele i le maʻisuka.
  • Vitamin PP e faʻaitiitia ai le kulukose i le toto, faʻavaveina le faiga o gasegase.
  • Vitamin B9 faʻaleleia le maualuga o le toto, faʻasaʻo le protein ma le amino acid metabolism.
  • O le ascorbic acid e faʻaaogaina ai le puipuiga o le tino, faʻamaonia le paleni o sela o le toto ma fai ai se vaega i le metabolism.
  • O le Pantothenic acid e mautinoa ai le tuʻuina atu o se lagona o le namu.
  • O le vailaʻau (lipoic) oona e iai sona inisalini, e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atinaʻeina o maʻi faʻalavelave o le tino.
  • O le Vitamin P e faʻaitiitia ai le lamatiaga o suiga o le eleele i totonu o vaa.
  • Vitamin H e faʻapipiʻi ai le faʻamalosi o enzymes e talepeina ai le kulūkose molecule.
  • O le zinc o se minerale e faʻamaonia ai le gaioiga o le pancreas.
  • O le magnesium e faʻaleleia ai le gaioiga o le fatu ma toto toto.
  • O le Selenium e faʻaleleia ai le tali atu a le tino.
  • Ginkgo Biloba Leaf O le faʻamoemoe e faʻamaonia le tafe o le okesene i potu o faiʻai.

Faatonuga mo le faaaogaina

Faʻaleagaina O le maʻi suka ua faʻamatalaina o se vaega o togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka. E fautuaina e ave le laulau 1 pe a uma se taumafataga. O le taimi talafeagai mo le faʻatagaina o le afa muamua lea o le aso. E le mafai ona sili atu i le fua fautuaina. O lenei mea e mafai ona mafua ai allergies ma aʻafiaga itu.

Taimi aʻoga - 30 aso. Ona e manaʻomia lea e malolo mo le 10 aso ma e mafai ona e toe faʻafoʻiina le faʻasolosolo o le fualaau faasaina.

Talosaga faʻaoga

E le fautuaina se fesoasoani faʻapitoa mo fafine o loʻo faʻamoemoeina se pepe. E le gata i lea, E le fautuaina le maʻisuka mo le faʻaaogaina i taimi o gaosiga o susu, pei o ona vaega e mafai ona ulu atu i totonu ma mafua ai se faʻafitauli o le maʻi i le tamaititi.

A o laʻititi, o le fualaau faʻasaina ua faʻasalaina seia oʻo i le 14 tausaga. E tatau i tagata matutua ona ave le fualaau faasaina ma le lapataiga. Afai o aʻafiaga o se itu, e vave ona logo lau fomaʻi.

Faʻasalaga

O le le lelei o le taumafa o le vaitamini e mafai ona faʻaosofia ai le tino.

Faailoga o le Faʻafoʻiina o Faʻamaʻi Maʻi Suka:

  • o foliga mai o se vevela i luga o le paʻu,
  • vevela lagona paʻu
  • popolega faalemafaufau-faalelagona ma faateleina le popole popolevale,
  • tiga o le ulu ma le vevela,
  • moe i le moe
  • fatu faʻalavelave,
  • lautele malaise ma le vaivai.

A e suʻeina ia faʻaaliga ia te oe lava, e tatau ona e musu e te tago i le fualaau faasaina ma faafesootai se fomai. I faʻaaliga manino o se faʻalavelave, e pei o le fiva ma le leiloa o le iloa, e tatau ona faʻamalosi le manava o le tagata maʻi, tuʻuina atu se mea faʻapitoa ma valaʻau i se faʻalavelave faʻafuaseʻi.

I totonu o falemaʻi, e mafai ona e maua fualaau faasaina e pei o le Fafagaina o le maʻisuka:

  • Doppel Herz Activ - vitamini mo maʻi maua i le maʻisuka,
  • Faʻasologa o le Maʻisuka,
  • Blagomax.

Doppel Herz Activ is a complexity of vitamins and mineral active for people with diabetes. Ua faia le fualaau faasaina i Siamani.

Eseesega mai le tausisia o le maʻisuka:

  • leai se gaioio gaʻo:
  • leai se fualaau toto
  • e le o iai le penisini.

O lenei vailaʻau e faʻaaogaina foi o se vaega o togafitiga faʻapitoa mo togafitiga o le maʻisuka. E fesoasoani i le faia o mea mo le leai o vitamini ma minerale i maʻi.

Faʻamaufaʻailogaina O le maʻi suka o se faʻaopoopoga o meaola faʻaleleia faaopoopo e faaopoopo i vitamini ma minerale. Eseesega mai le tausisia o le maʻisuka:

  • o le tuufaatasiga e aofia ai vaega o minerale - uʻamea ma le kopa,
  • extracts of blueberries, burdock, talatini,
  • e aofia ai sima calcium,
  • 'ai le manganese
  • iodine o se vaega.

O vailaʻau ma mineral vaega e tufatufaina i laumei eseese, lea e tatau ona 'aina i taimi eseese o le aso. O lenei mea e mautinoa ai le lelei o le faʻaleleia o le tino.

O le Blagomax o se mea ola o vitamini ma minerale. E pei o isi analogues, ua faʻamatalaina i tagata gasegase e maua i le maʻisuka mo le puipuia

Faʻamaufaʻailogaina O le maʻi suka o se faʻaopoopoga o meaola faʻaleleia faaopoopo e faaopoopo i vitamini ma minerale. Eseesega mai le tausisia o le maʻisuka:

  • o le tuufaatasiga e aofia ai vaega o minerale - uʻamea ma le kopa,
  • extracts of blueberries, burdock, talatini,
  • e aofia ai sima calcium,
  • 'ai le manganese
  • iodine o se vaega.

O vailaʻau ma mineral vaega e tufatufaina i laumei eseese, lea e tatau ona 'aina i taimi eseese o le aso. O lenei mea e mautinoa ai le lelei o le faʻaleleia o le tino.

O le Blagomax o se mea ola o vitamini ma minerale. E pei o isi analogues, ua faʻamaonia mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka e puipuia ai faʻalavelave. Eseesega mai le faʻamaonia o le maʻisuka - i le tuufaatasiga o loʻo i ai se siʻomaga o le gimnema.

Na faatonuina e le fomai se biocomplex o le Complivit Diabetes mo le puipuia o faafitauli. Ua ou maʻi i le maʻisuka mo le 5 tausaga. Ou te aveina le faaopoopo mo le 2 masina. Na ia matauina o le maualuga o le suka e amata ona tupu faafuaseʻi, ma e sili atu loʻu lagona.

Christina, 28 tausaga

E masani ona ou aʻoga i le Complivitis Diabetes courses. Sa ou inuina mo le tele o tausaga. E mafai ona ou fai atu o le tulaga e teuina i totonu o tulaga masani, o le kulukose e le faateleina ona o le leai o se mafuaʻaga. Ou te lagona le sili atu le fiafia.

O se vailaʻau-mineral complex based on extract of the tropical plant Complivit Diabetes ua faʻamatalaina mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka. E fesoasoani i le tausia o le soifua maloloina lelei ma faʻamaonia le suka toto. E le mafai ona faʻaaoga e avea o se fualaau tutoatasi. Faʻamālōlōina O le maʻi suka e na o le puipuia o faʻalavelave.

Tuua Lau Faamatalaga