E faʻapefea ona ave Diagninid mo le maʻisuka?

E tasi le api e aofia ai:

Repaglinide i fuaitau o le 100% o le - 0.5 mg, 1 mg ma le 2 mg,

Poloxamer (ituaiga 188) 3 mg, 3 mg poʻo 3 mg, meglumine 10 mg, 10 mg poʻo 13 mg, lactose monohydrate 47.8 mg, 47.55 mg poo 61.7 mg, cellulose microcrystalline 33.7 mg, 33, 45 mg po o le 45 mg, potassium polacryline 4 mg, 4 mg poʻo 4 mg, colloidal silicon dioxide 0.5 mg, 0.5 mg poo 0.7 mg, magnesium stearate 0.5 mg, 0.5 mg poo 0.6 mg taʻitasi.

Pharmacodynamics

Faʻamataʻu faʻapitoa o le hypoglycemic drug. Faʻatupulaia le faʻasaʻolotoina o le inisalini mai le galueaina o peta beta o le pancreas. E poloka poloka o le ATP-faʻalagolago i totonu o membranes o suauu beta e ala i le puipuia o aʻafiaga, lea e oʻo atu ai i le vevelaina o sela beta ma le tatalaina o laina alalaupapa. O le faateleina o faatosinaga o ions o le calcium e faaosofia ai togafitiga o le insulin. I tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o le tali atu ile insulinotropic i mea taumafa e matauina i totonu o le 30 minute talu ona faʻamaʻaina le vailaʻau. O lenei mea e maua ai se faʻaitiitia o le faʻaogaina o le kulukose i totonu o le toto ao faagasolo le taimi atoa o le taumafa o mea taumafa. I lenei tulaga, o le maualuga o le lipine i le plasma e faaitiitia vave, ma le 4 itula talu ona ave le fualaau faasaina, o le maualalo o le siakiina o le lipine i le plasma o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2. Pe a faʻaaogaina le lipine i le fua ole fualaau mai le 0.5 i le 4 mg, o le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le toto i le glucose concentration e maitauina.

Pharmacokinetics

Pe a faʻaalia i le tautala, o le faʻaleleia o le lipine mai le gastrointestinal tract e maualuga. O le taimi e oʻo atu ai i le maualuga o le faʻatonuga o le 1 itula. O le laʻititi o le bioavailability of repaglinide o le 63% (o le fua faʻateleina o le 11%). Talu ai o le faʻasalaga o se fualaau o le toe faʻasalalau e faʻatatau i le tali i togafitiga, o fesuiaiga eseese e le afaina ai le aoga o togafitiga.

Vaevaega - 30 l. Fesootaiga ma pulu plasma - 98%.

O loʻo faʻafefiloi atoa i le ate e ala i le faʻaaloalo i le CYP3A4 i le gasegase gasegase.

E mafua ona o le manava, e ala i fatuga - 8% i foliga o metabolites, e ala i le iniseti - 1%. O le afa-ola e 1 le itula.

O le faʻaaogaina o le faʻasalalauina i masani masani i tagata gasegase e mafai ona oʻo atu i se maualuga maualuga o le lipine ma ona metabolites nai lo tagata mamaʻi e maua ai le gaʻo masani. I lenei itu, o le faʻaaogaina o le ripoti e faʻasalaina i tagata mamaʻi ma le faʻamaʻi tigaina o le hepatic, ma i tagata gasegase o le gasegase o le gataifale e tatau ona faʻaaoga ma le faʻaeteete. O vavao i le va o le faʻasologa o fuainumera e tatau foi ona faʻateleina ina ia sili atu le iloilo saʻo le tali i togafitiga.

O le vaega i lalo o le taimi o le faʻasalaga (AUC) ma le maualuga maualuga o le faʻasalalau i le plasma (Cmax) e tutusa lava i tagata gasegase ei ai le gaioiga masani ma i latou o loʻo maua i le gasegase o le gaioiga o le gaioiga mamafa o le agavaʻa poʻo le agavaʻa. I tagata gasegase e matua leai se faaletonu, o le siʻitia o AUC ma C na lauiloamaxae ui i lea, na o le vaivai le faʻamaopoopoina i le va o le faʻasalalau o le lipine ma le kiliaina creatinine na faʻaalia. E foliga mai o tagata gasegase e le o toe gaioiga le aoga e leai se mea e tatau ona fetuutuunai le fua muamua. Ae ui i lea, o le faʻasolo mulimuli ane o le faʻateleina o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 i le tuufaatasiga faatasi ai ma le ogaoga o le faaletonu o le maʻisuka, lea e manaomia ai le totogia, e tatau ona faia ma le lapataiga.

Diagninide: Faʻaaliga

Vaʻai le maʻisuka ituaiga 2 (ma le le atoatoa o togafitiga, paʻu o le mamafa ma gaioiga faaletino) i le monotherapy poʻo le faʻatasi ai ma le metformin poʻo le thiazolidinediones i mataupu e le mafai ai ona maua le lelei o le pulea o le monotherapy ma le repaglinide poʻo le metformin poʻo le thiazolidinediones.

Diagninide: Contraindications

- O le vaʻaia o le gasegase i le toe faʻasalalau poʻo soʻo se vaega o le vailaʻau,

- Tisi 1 maʻisuka

- O le ketoacidosis o le maʻisuka, muaʻi maʻi ma le maʻi o le maʻisuka,

- Maʻi faʻamaʻi, taotoga taotoga tetele ma isi tulaga e manaʻomia ai togafitiga insulin,

- Faʻafitauli matuia o le ate,

- O le tofiga tuʻufaʻatasia o le gemfibrozil (vaʻai i le "Fesootaiga ma isi vailaau faʻasaina"),

- Lactase le lava, laga o le laose, glucose-galactose malabsorption,

- Tina ma le lactation,

- Tausaga o tamaiti e oʻo i le 18 tausaga.

O suʻesuʻega faʻapitoa i tagata gasegase i lalo ifo o le 18 tausaga ma sili atu i le 75 tausaga e lei faia.

Ma le faʻaeteete (o le manaʻomia mo le faʻaeteete atili ma le faʻaeteete) e tatau ona faʻaaogaina mo le gase o le gase o le galuega ole laʻititi i le tikeri, febrile syndrome, faʻaleagaina o le tino, le ava malosi, tulaga ogaoga ogaoga, le lelei.

Tina ma le lactation

O suʻesuʻega i le faʻaaogaina o ripoti i fafine maʻitaga e leʻi faʻatautaia. O le mea lea, o le saogalemu o le ripoti i fafine maʻitaga e leʻi suʻesuʻeina.

Vaʻaiga o le susu

O suʻesuʻega i le faʻaaogaina o le lipotia i fafine i le taimi o le fafagaina o pepe e leʻi faia. Afai e tatau ona faʻaaoga le fualaau oona i le taimi o le susu, e tatau ona faʻagata le fafagaina o susu.

Tosiga ma le pulega

O le vailaau faʻamaʻi Diagnlinid ® ua faʻatulagaina o se fetuunaiga i togafitiga o meaʻai ma gaioiga faaletino e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulūkose i totonu o le toto, o lana pulega e tatau ona faʻatulagaina i taumafataga.

O le fualaau faasaina e fai le tautala ao le i ai meaai lua, 3 po o le 4 taimi i le aso, e masani lava 15 minute aʻo le i ai se taumafataga, ae mafai foi ona ave i le va o le 30 minute ao lei faia se taumafataga i le taimi lava e ai ai.

O le fualaau o le fualaau faasaina ua filifilia taitoatasi mo tagata maʻi taitasi, e fuafua i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Ole fua muamua ole 0.5 mg / aso (pe afai na ave e le tagata maʻi se isi vailaau oona hypoglycemic - 1 mg). Fai se fetuunaiga ile 1 taimi i le vaiaso poʻo le 1 taimi i le 2 vaiaso (aʻo taulai atu i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o se faailoga o le tali i togafitiga). O le maualuga aupito tasi ole dose e 4 mg. Ole fua maualuga o aso taitasi e 16 mg.

Faʻafeiloaʻi o tagata gasegase ma togafitiga faʻatasi ai ma isi vailaau faʻamalolo oona E mafai ona vave faia le togafitiga o le Repaglinide. Ae ui i lea, o le sootaga tonu i le va o le fualaau o le repaglinide ma le fualaau o isi fualaau oona e le i faaalia mai. Ole fua ole fua muamua o le repaglinide fautuaina pe a siitia mai isi fualaau oona e 1 mg ao leʻi faia le taumafataga autu.

E mafai ona faʻasolo atu le lipine i le metformin poʻo le thiazolidinediones i le tulaga o le le lava o le toto kulukose i le monotherapy ma le metformin, thiazolidinediones poʻo le lipine. I lenei tulaga, o le fua muamua muamua o le lipine e faʻaaogaina e pei o le monotherapy. Ona faʻatulagaina lea o fualaau o vailaʻau taʻitasi e fuafua i le faʻamoemoe o le kulukose i le toto.

Vaega faʻapitoa maʻi

(tagai i le vaega "Faatonuga Faapitoa").

E le fautuaina le faʻaaogaina o ripoti mo tagata ei lalo ifo o le 18 tausaga le matua ona o le le lava o faʻamatalaga i lona saogalemu ma le aoga i lenei vaega o tagata gasegase.

Diagninide: Aafiaga Itu

O le itu pito sili ona taatele o le hypoglycemia, o le taimi e faalagolago ai, e pei o soo se ituaiga o togafitiga o le maʻisuka, i luga o mea taua taitasi e pei o meaai, fualaau o fualaau faasaina, gaioiga faaletino ma le popole.

O mea nei o aʻafiaga o loʻo faʻaalia i le faʻaaogaina o le lipine ma isi mea e fai ai le hypoglycemral oral. O aʻafiaga uma e faʻavae e tusa ai ma le taimi ole atinaʻe, faʻamatalaina e pei o: masani (≥1 / 100 i le

Faʻasolosolo, e mafai ona atiaʻe le hypoglycemia.

Faailoga fiaai, faateleina le pala, palapitations, atuatuvale, atuatuvale, tiga o le loto, le mautonu, le fiafia, atuatuvale, tautala le lelei ma le vaai mamao.

I le faʻaaogaina o le lipotia i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 i vaiaso taitasi o le 4 i le 20 mg 4 taimi i le aso (faatasi ai ma taumafataga taitasi), sa vaaia se vavalalata aiga mo le 6 vaiaso, faʻaalia i le tele o le faʻaititia o le glucose ma le atinaʻeina o faailoga o le hypoglycemia.

I tulaga o faʻamaoniga o le hypoglycemia, e tatau ona faia ni fua talafeagai e faʻalauteleina ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto (ave le dextrose poʻo meaʻai e mauʻoa i totonu o le gaʻo). I le hypoglycemia matautia (leai o le iloa, coma), o le dextrose o loʻo faia i se auala vavalalata. A maeʻa le toe faʻaleleia o le mafaufau - o le faʻaaogaina o gaʻo vailaʻau faigofie (e aloese mai le toe faʻafouina o le hypoglycemia).

Fegalegaleaiga

O fegalegaleaiga talafeagai o le toe totoina ma fualaau faasaina lea e aafia ai le metabolism o le kulukose e tatau ona amanaia.

Metabolism, ma o lea o le kiliaina o le repaglinide, e mafai ona suia i lalo o le aʻafiaga o fualaau faasaina lea e aʻafia ai, taofiofia pe faʻamalosia ai enzymes mai le vaega o le cytochrome P-450. Ole lapataiga faapitoa e tatau ona maitauina i le faʻatulagaga faʻapitoa o le CYP2C8 ma le CYP3A4 inhibitors faʻasalalau. O suʻesuʻega ua faaalia ai o le pulega tutusa a Deferasirox, o se inhibitor vaivai o le CYP2C8 ma le CYP3A4, ma le lipotiala e taʻitaʻia ai le faateleina o le malosi o le lipotia, faatasi ai ma sina paʻu itiiti ma taua i le toto totoga o le kulukose. Faatasi ai ma le pulega tutusa o le Deferasirox ma le Repaglinide, e tatau ona mafaufau i se faaitiitia i le fua o le Repaglinide ma mataʻituina ma le totoʻa le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Faatasi ai ma le faʻaaoga faʻaogaina o le clopidogrel, le inhibitor CYP2C8, ma le lipotia, o se faʻaopoopoga o le faʻaleleia o le tino i le lipotia ma le maualalo o le faʻaitiitia o le toto o le kulukose. Afai e faʻaaogaina le lipine ma le clopidogrel i le taimi lava e tasi, ia mataʻituina ma le totoʻa le faʻatonuga o le glucose ma le mataʻituina ile falemaʻi.

OATP1B1 faʻalavelave faʻatoʻaga o le fesuiaiga o le porokalama (faʻataʻitaʻiga, cyclosporin) e mafai foi ona faʻatupulaʻia faʻasalaga o plasma repaglinide.

O vailaʻau nei e mafai ona faʻamalosia ma / poʻo le faʻaʻumiʻumi le aʻafiaga o le lipotia o le lipine:

Gemfibrozil, trimethoprim, rifampicin, clarithromycin, ketoconazole, itraconazole, cyclosporine, isi fualaau hypoglycemic, inhibitors monoamine oxidase, non-selective beta-adrenergic agents blocking agents, angiotensin liliu mai inhibitors o le enzyme, salicylate, nonsteroidalide, non-steroidal steroid.

Beta-blockers e mafai ona puipuia masini o le hypoglycemia.

O le faʻatulagaga faʻapitoa o simetidine, nifedipine poʻo simvastatin (o mea ia o le CYP3A4) faʻatasi ai ma le lipotia e le afaina tele ai le vaega o le pharmacokinetic o le lipine.

E le afaina tele le lipotia o le digoxin, theophylline, poʻo warfarin pe a faʻaogaina i le au volenitia maloloina. O le mea lea, e leai se manaʻoga mo le faʻasoʻotoina o fualaau o nei fualaau faʻamaʻi pe a tuʻufaʻatasia ma le faʻasalalau.

O vailaʻau nei e mafai ona faʻavaivaia le aafiaga o le hypoglycemic o le lipine:

Faʻamataʻi tuʻu, rifampicin, barbiturates, carbamazepine, thiazides, glucocorticosteroids, danazole, hormones thyroid and sympathomimetics.

Fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia fomaʻi faʻamataʻu (ethinyl estradiol / levonorgestrel) e le o iai se suiga tele i le tulaga atoa o le bioavailability of repaglinide, e ui lava o le maualuga o le maualuga o le ripoti o loʻo maua i le taimi muamua. E le afaina tele le lipotia o le levonorgestrel, ae o lona aafiaga i le bioavailability o le ethinyl estradiol e le mafai ona taofia.

I lenei itu, i le taimi o le tofiga poo le faalēaogāina o fualaau ua taʻua i luga, e tatau ona mataituina lelei tagata mamaʻi ua uma ona maua le siakiina e tatau ona iloa vave le solia o le pulea lelei.

Faatonuga faapitoa

O le lipine o loʻo faʻaalia mo le le lelei o le puleaina ma le faʻamausaliina o le maʻisuka i le taimi o togafitiga, faamalositino, ma le mamafa o meaʻai.

Talu ai o le faʻasalaga o se fualaau faasaina lea e faʻaosofia ai le inisalini o le inisalini, e ono mafua ai le hypoglycemia. Faʻatasi ai ma togafitiga tuʻufaʻatasiga, o le aʻafiaga o le hypoglycemia e tupu ai.

O togafitiga faʻapitoa ma gasegase, mumu tele, faʻamaʻi pipisi faʻatasi ma le maʻi febrile e ono manaʻomia ai le faʻaumatiaina o vailaau o le hypoglycemic oral ma le taimi le tumau o togafitiga insulin.

E talafeagai le siakiina pea o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i luga o se manava gaogao ma pe a uma ona 'ai. E tatau ona lapatai le tagata maʻi e uiga i le faateleina o le aʻafiaga o le hypoglycemia i mataupu o taumafa ava malosi, NSAID, faʻapea foi i taimi o anapogi.

E tatau ona faia se fetuunaiga ole fomaʻi mo le gasegase faaletino ma faalelagona, se suiga i meaʻai.

I maʻi ma le le paleni o meaai, faapea foi ma tagata gasegase e maua mai le le paleni, e tatau ona ave le tausiga pe a filifilia se fua muamua ma le tausiga, ma lona faʻasalaga, ina ia alofia ai le hypoglycemia.

Vaega faʻapitoa maʻi

Fai le filifilia o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le tino o le tino e tatau ona faia ma le faʻaeteete.

O le faʻafoega o vailaʻau masani o le faʻasalalau i tagata gasegase e mafai ona oʻo atu i se maualuga maualuga o le lipine ma ona metabolites nai lo tagata mamaʻi o loʻo i ai le gaʻo masani. I lenei tulaga, o le tofiaina o le ripoti e solia i tagata gasegase o le tino o le gase function (tagai i le vaega "Contraindications"), ma i tagata gasegase o le gasegase o le gasegase e tatau ona faaaoga ma le faaeteete. O vavao i le va o le faʻasologa o fuainumera e tatau foi ona faʻateleina ina ia sili atu le iloilo saʻo le tali i togafitiga.

Aafiaga i luga o le gafatia e tietie ai taavale ma galue i auala

O le gafatia o tagata gasegase e taulai atu ma le saoasaoa o le tali atu atonu o le a vaivai i le taimi o le hypoglycemia ma le hyperglycemia, lea e ono lamatia i tulaga e matua talafeagai ai lenei gafatia (mo se faataitaiga, pe a ave taavale afi pe galue foi i masini ma masini). E tatau ona fautuaina tagata maʻi e fai ni auala e puipuia ai le atinaʻeina o le hypoglycemia ma le hyperglycemia pe a faʻaaogaina taavale ma galulue i auala. E taua tele lenei mea mo tagata mamaʻi e aunoa ma le faaitiitia o faʻamaoniga o muamua o le atiaʻeina o le hypoglycemia poʻo faʻatasi ai foi ma faʻasologa masani o le hypoglycemia. I nei tulaga, e tatau ona iloiloina le mafai o sea galuega.

Faailoga ma le faʻailoga

E pei lava o isi vailaau, o Diclinid ei ai ona lava faailoga mo le faʻaaoga. E pei ona taua i luga, ua faatonuina i le ituaiga II o le maʻisuka e faʻamautuina le suka o le toto. Ae vagana ai o gaoioiga na faʻataunuʻuina muamua i le faiga o mea taumafa ma taʻaloga e leʻi maua ai le togafitiga manaʻomia.

E le mafai ona e tagofia le vailaau faʻamaʻi pe afai o le tagata maʻi e iai le hypersensitivity i le vailaau oona atoa poo ona vaega, aua o lenei mea e mafai ona oʻo atu ai i se faʻalavelave faʻafuaseʻi o suiga eseese.

Ole fualaau faasaina e le o faatonuina mo le togafitiga o le maʻisuka o le ituaiga muamua, ma le maʻisuka ituaiga ketoacidosis, precomatosis, coma, galuega ole ate, vaivai lactase, lagona lelei i lactose.

Ole lisi ole faʻailoga e le laiti ma e aofia ai aiaiga nei:

  • O le taimi o le faʻamalosi, susu susu.
  • Tausaga a tamaiti, o lona uiga, e oʻo atu i le 18 tausaga.
  • E le mafai ona faʻaopoopoina le fualaau faʻamaʻi ma le gemfibrozil.
  • Taʻaloga lapoa.
  • Faamai pipisi.
  • O ni faʻaleagaga ogaoga.

O le faʻailogaina o loʻo lisiina atu i luga e matua. I se isi faaupuga, e leʻo faʻamaoniaina le fualaau pe'ā iai se talaʻaga o le maʻi. Faʻatasi ai ma i latou, o faʻamaʻiloga faʻatasi e faʻamaonia.

O lona uiga, ao le i faʻatuina se fomaʻi, ua faʻatusatusa e le fomai le tulaga o le aʻafiaga o togafitiga ma le aʻafiaga o aʻafiaga o le itu ma isi faʻafitauli.

O faʻamaʻi faʻamaʻi faʻatasi e aofia ai febrile syndrome, o se tulaga masani o le le atoatoa o le tino, le lelei o le ola maloloina, o le masani o le ava malosi, ma le tulaga ogaoga o le maʻi.

O le fualaau faasaina ua pasi uma ai tofotofoga tau falemai. Peitai, o suʻesuʻega e oo atu i le 18 ma le sili atu ma le 75 e le i faia.

Mafuaaga faʻaleagaina mai le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O faʻamatalaga e uiga i tagata gasegase e matauina e vave lava ona fesoasoani le vailaʻau e faʻaititia ai le maualuga o le suka ma faʻaleleia le lelei. Faatasi ai ma lenei mea, e toatele e talanoa e uiga i aʻafiaga o aʻafiaga ua avea ma taunuuga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

O le faʻafitauli sili ona taatele o se tulaga o le hypoglycemic. O le mea e leaga ai, e toetoe lava a le mafai ona taofia le faʻaitiitia o le suka. Talu ai o lenei tulaga e faʻalagolago i le tele o mea: fua ole vailaʻau, meaʻai, gaioiga faaletino, tulaga faʻalavelave, neurosis, lagona malosi, ma isi.

O aʻafiaga e mafai ona tupu i luga o le vaega o metabolic processes: pei ona uma ona maitauina, o le autu lea o le hypoglycemia. I le avea ai o se tulafono, ua lava lea e ave ai se vaega itiiti o mea -ona e faʻamaonia ai le manuia o le maʻi. E ese mai i tulaga e seasea ona tupu, e ono manaʻomia vave togafitiga faafomaʻi.

O le faʻamatalaga o le vailaau faasaina o loʻo taʻua ai itu nei:

  1. I luga o le vaega o le puipuiga o le tino: gaioiga masani o lagona, e pei o vasculitis, faʻamaʻi faʻamaʻi ma faʻamatalaga o le paʻu - vevela, vevela, mumu o le paʻu.
  2. Faʻalavelave faʻafuaseʻi o le meaʻai ma le gastrointestinal, tiga i totonu o le manava, osofaiga a le nausea ma le vomia.
  3. Faateleina le gaioiga o le ate o le enzymes, o le gase o le ate.

E maitauina o le tagofia o fualaau faasaina e mafai ona faʻaosoosoina se faʻalavelave vaaia.

I le avea ai o se tulafono, o lenei faailoga e le tumau, faʻaleleia e le tagata lava ia i le taimi o togafitiga. E ese mai i tulaga e seasea ona tupu, o le aveeseina o vailaau faafomai e ono talafeagai.

Faatonuga mo le faaaogaina

Ole fualaau o le vailaʻau o le Diclinid e le o se panacea, o se faʻaopoopoga i le gaioiga faaletino ma se taumafataga maualalo maualalo mo le maʻisuka. E naʻo le tulaga lenei e mafai ona maua ai le togafiti o le togafitia o togafitiga.

O le vailaau o le vailaʻau e filifilia i taimi taʻitasi. O le faitioga autu o uluai faailoga o le suka o le toto. Aʻo filifilia se fualaau, o faʻamaʻi faʻamaʻi ma isi mea e faʻaopopoina.

Faatonuga mo le faʻaaoga e taʻu mai ai o laulau e tatau ona ave i le kuata o le itula ao lei faia le taumafataga autu. Ae ui i lea, e mafai ona e aveina le afa itula ao lei faia se taumafataga.

Vaega o togafitiga e ala i Diagninid:

  • O le fua faʻatatau mo tagata mamaʻi e leʻi muamua ave fualaau o le toto maualuga o le suka i le maʻisuka ituaiga 2 o le 0.5 mg.
  • Afai na ave muamua e le tagata maʻi soʻo se sui sogasolo, ona muamua loa lea o le 1 mg.
  • Pe a manaʻomia, e mafai ona faʻataʻosaʻo le fualaau o le vailaʻau faʻatasi i le 7-14 aso.
  • O le tautala i le averesi, pe a uma le faʻaopoopoga, o le fua faatatau masani e 4 mg o le vailaau faʻasaina, lea e vaevaeina i ni tolu inumaga i le aso.
  • Ole fua pito i maualuga ole vailaʻau e 16 mg.

Afai e maua e le tagata maʻi se isi sui o le tino ma e manaomia ona sui mo soo se mafuaaga faafomaʻi, ona faia loa lea o le suiga i Diagninid e aunoa ma se vavao. Talu ai e le mafai ona faʻatuina le fua faatatau saʻo ole va o vailaau faʻasaina, ae o le fua muamua e le silia le 1 mg.

O vailaʻau tuʻufaʻatasia o loʻo tausia e tusa lava po o le a le auala e faʻatonutonuina ai fualaau faasaina. Aemaise lava, i le monotherapy ma i togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka ituaiga 2. O le tau e mai le 200 rubles.

Analogs o Diaglinide, tau ma iloiloga

O le diaglinide e itiiti ni analogues, ma NovoNorm, faapea foi ma le Repaglinide, ua tuuina atu ia i latou. O le tau o NovoNorm e ese mai i le 170 i le 250 rubles. O vailaau faafomai e mafai ona faatauina i se fale talavai po o falemaʻi falemaʻi, e mafai ona faʻatagaina le faʻatau o fualaau faasaina ile Initaneti.

O vailaau faʻasaʻo e teuina i se nofoaga pogisa, e le mafai ona maua i tamaiti laiti. O le ola ola o le fualaau faasaina e lua tausaga.

A maeʻa ona suʻeina le tele o iloiloga o le maʻisuka, e mafai ona tatou faʻataunuʻuina le lelei o le tagofia o fualaau faasaina i le galuega, e fesoasoani i le faʻamautuina o le suka ma tausia i le tulaga. Ae ui i lea, o le tagata maʻi e manaʻomia taumafaiga i le faiga o mea taumafa ma gaoioiga faaletino.

E i ai foi ni iloiloga le lelei, lea e mafua ona o le le usitaia o fualaau o fualaau faasaina, faapea foi ma mea sese i mea taumafa.

Ma o le a se mea e mafai ona e faʻamatalaina e uiga i lenei vailaʻau? Na e ave fualaau, ma na faapefea ona latou galulue i lou tulaga?

Tuua Lau Faamatalaga