Vaega o le filifilia ma le faʻaaogaina o fasi siaki mo se glucometer

Glucometers e faʻaaogaina e fua ai le suka o le toto. O i latou o se masini faʻapitoa mo le tele o tagata maʻisuka oe manaʻomia pea le mataʻituina o lenei tulaga maualuga. Ae o loʻo i ai pea feeseeseaiga i le taʻiala o le faʻaaogaina i nei masini. E ui lava, e tusa lava po o le a le masini, e taua le iloa o le aso e muta ai pepa o suʻega mo le mita, talu ai i le tulaga o le faʻaaogaina o mea ua maeʻa, o le a mafai ona matuia faʻaseseina ia faailoilo.

Eseesega o glucometers e tusa ai ma le mataupu o le taotoga:

  • photometric - o le uluai masini mo le fuaina o le toto toto, galue i luga o le mataupu faavae o le faʻatusatusaina o le lanu o fasipepa ao lei faia ma pe a maeʻa le tali atu o le kemisi (e le o se mea e sili ona taua ona o le sese tele),
  • elemene eletise - mea faʻaonapo nei, o le taʻiala o le faʻatinoga e faʻavae i luga o se eletise eletise, o faʻamatalaga uma e faʻaalia (mo le auiliiliga, ole toto maualalo e manaʻomia),
  • mea e ola ai meaola - o le faʻavaega o le faʻatinoga e faʻavae i luga o se puʻe maaleale, o se auala e le faʻafefe o suʻesuʻega ma le saʻo maualuga (aʻo faʻaogaina ia mea i le tulaga o suʻega).

O le tele lava o taimi, o ituaiga muamua o le lua o glucometers o loʻo faʻaaoga, lea e te manaʻomia e faʻatau atu ai faʻataʻitaʻiga. E le faatauina atu taitoatasi, ae ua maeʻa ma le 10 fasi pepa i le pusa. Glucometers e mafai foi ona ese i le foliga, lapopoa ma le faʻaaliga faʻaalia, tele o le mafaufau, faʻalavelave o mea faʻapitoa ma le pa o le tele o mea manaʻomia.

Vaaia o pepa sikola o le kulūkose

E pei lava o le kullucometers e mafai ona ese mai le ituaiga ma le mataupu faavae o le taotoga, o vaega o suega e ese foi, o lona uiga, o se mea e faaaogaina mo le fuafuaina o se mea e iloa ai le maualuga o le suka i le toto o se tagata. E tusa lava po o le a le ituaiga, o loʻo i ai se faʻamalamalamaga manino o pepa o suʻega mo le mita ma tulafono faʻapolopolo faapitoa.

E mafai ona vaevaeina vaega uma o suʻega i ni ituaiga se lua, e fuafua i le masini o le a faʻaaogaina. O loʻo i ai se mea e faʻaaogaina e naʻo le glucometer photometric, o loʻo i ai foʻi mea e galue ai i luga o se masini eletise.

O le aloalii o le faagaoioiga o masini ma a latou feeseeseaiga na matou suesueina i le parakalafa muamua. E taua le matauina o lena mea, ona o le le fiafia o le faʻaaogaina o se masini photometric, talu ai o loʻo galue i se mea sese tele, e le faigofie tele ona maua suʻega faʻataʻitaʻiga. I le faʻaopoopoga, o ia masini e faʻalagolago i eseesega o le vevela, maualuga maualuga o le masima ma le faʻaosoina o masini, e oʻo lava i le le taua. O nei mea uma e mafai ona matua faʻasese ai fua o fua.

O faʻataʻitaʻiga mo se glucometer eletise e mafai ona maua i totonu o soʻo se fale talimalo, talu ai o le masini lava ia e tatau ona fuaina fua, ma o lona taotoga e le faalagolago i mea tau le siosiomaga.

E faʻapefea ona siakiina le mita ao lei faʻaogaina?

A o lei faia fua i luga o le mita, e tatau ona siaki. E le gata e faʻaaogaina le ola o le mita ma le suʻega. O le faaiuga i luga o togafitiga atili o le tagata maʻi e faalagolago i le faitauina o le masini.

Ina ia mafai ona siakiina le masini mo le faʻatinoina, e aoga le faia o se fofo faʻafoe. Sue le glucose i se faʻamaoni faapitoa ma faʻatusatusa i faʻamaumauga i le masini. E fautuaina e le au atinaʻe le faʻaaogaina o le vai e pulea ai le kamupani e tasi e pei o le masini lava ia.

O afea e tatau ai ona siaki le glucometer mo le faʻatinoga?

  1. Ia mautinoa e suʻe muamua aʻo lei faʻatau pe muamua muamua faʻaaogaina i le gaioiga.
  2. Afai na pa'ū faʻafuaseʻi le masini, taoto mo se taimi umi i le la po o le malulu, na e lavea, e tatau ona siaki pe saʻo lelei pe o le a le ituaiga masini.
  3. Afai ei ai se masalosaloga o se faaletonu po o le le saʻo, e tatau ona siaki.

E ui i le mea moni o le toʻatele o tagata e le tali atu i le faʻaaogaina o le masini, o se mea maʻaleʻale lea e mafai ona faalagolago i ai tagata.

Mea sese i faailoga o le glucometer

E aliali mai o le 95% o glucometers uma e galulue i mea sese, ae latou te le sili atu i tulaga maualuga e taliaina. I le avea ai o se tulafono, e mafai ona latou fesuiaʻi i le va o le 0.83 mmol / L..

Mafuaʻaga pe aisea e iai mea sese i faailoilo o le mita:

  • le lelei le lelei poʻo le teuina lelei o fasi pepa o le fua o le kulukosese (ua maeʻa le ola ole fale suesue),
  • maualuga poʻo le maualalo o le vevela vevela poʻo totonu o le potu o loʻo faia ai fua (sili atu, o faailoga o le ai ai pe a fua i le vevela o le potu),
  • maualuga maualuga i totonu o le potu,
  • le saʻo le ulufaleina o code (o nisi mea faigaluega e manaʻomia ai le faʻamaonia o se code i luma o le fuaina o fasi siaki fou, o se tau le saʻo e ulufale mai e mafai ona faʻasese ai taunuuga),
  • le lava le toto sampling (i lenei tulaga, o le masini e iloa ai se mea sese).

Faʻalauteleina le ola o faʻataʻitaʻiga mo le glucometer

O le tele o siaki faʻataʻitaʻiga e mafai ona teuina i totonu o pusa malulu faʻamalama mo le oʻo atu i le tausaga. Afai e te tatalaina, ona faʻaititia lea o le ola ile ono masina poʻo le tolu masina. E faʻalagolago lava i le kamupanī kamupani, faʻapea foʻi ma vailaʻau faʻaaogaina i le gaosia o mea taumafa.

Mo le faʻalauteleina o le ola ola o le suʻega mo le mita, e taua le teuina oi latou i le faʻamaufaʻailogaina po o se pusa faʻapitoa. E faailoa mai e le gaosiga faamatalaga uma i luga o le afifi.

O nisi o gaosi oloa i le taimi lava e tasi na latou tausia le talafeagai o mea taumafa, na tatalaina, ae le faʻaaogaina mo se vaitaimi patino. Mo lenei mea, ua faʻamaonia le afifiina. E talitonuina o le faʻaaogaina o mea e faʻaaogaina ai le mutaaga e leai se aoga, e le gata i lea, e mafai ona lamatia ai le ola.

O le tele o mita o le maualuga o le toto toto ua tuʻuina atu i galuega faʻalauiloaina ua muta le ola o le vaega o suʻega. Ma afai ua leiloa e le tagata le faatonuga pe le manatua foi le taimi ma le a le mea e ola ai le vaega o le suʻega mo le mita, o le a faʻaalia e le masini lenei mea i se faailo talafeagai.

Tulafono mo le teuina o suʻega faʻataʻitaʻiga:

  • faleoloa i le vevela o +2 ° i le +30 ° C,
  • aua le ave ni fasipepa ma palapala palapala pe susu,
  • e tatau ona tapunia le pusa e teu ai
  • Aua nei faatauina ni oloa taugofie po oi latou o le a le toe uma.

E mafai ona ou faʻaaogaina le suʻeina o suʻega?

O le toʻatele o tagata e mafaufau pe mafai ona faʻaaoga pe a maeʻa le suʻega o suʻega mo le mita ma pe faapefea. E iloa e mafai e le mea ua maeʻa ona faʻaleagaina e mafai ona matua faʻasese ai fua o fua. Ma o le lelei o togafitiga ma le manuia o se tagata e faalagolago tonu i lenei mea. O le mea lea, latou te le fautuaina.

I luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina le tele o fautuaga pe faʻapefea ona faʻaaogaina ia ituaiga o suʻega le lelei. O le tele o le maʻisuka e mautinoa afai e faʻaaogaina fasi pepa i totonu o le masina talu ona uma le aso, e leai se leaga e tupu. I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻaauau pea ona faʻamalosia e fomai e faapea o le kamupanī e le maua fua e taʻu mai ai le aso e muta ai a latou oloa ma o le laveaʻi e mafai ona taugata ai le ola, aemaise lava i le i ai o le maʻisuka.

E faʻapefea ona fuaina paʻu o le suʻega o le taimi?

Iloaina tulaga o mea e teu ai ma aso maeʻa o suʻega, e mafai ona e taumafai e faasese fua. O tagata maʻi e fautuaina le faʻapipiʻiina o se pu mai se isi afifi, faʻapea foi ma le setiina o se aso i le tausaga talu ai. E le mafai ona e suia le pu ma aua le inosia le masini mo se vaega fou o le suʻega, ona mafai lea ona e faʻaaoga mea e muta mo le isi 30 aso. Ae e tatau ona avea i latou ma tufuga e tasi na faia muamua.

Filifili se auala sili atu ona faigatā e faʻaaoga ai le faʻamamaina o suʻega faʻasolosolo? Ona mafai loa lea ona e tatalaina le pusa o le komepiuta i le masini. Ina ia faia lenei mea, ia tatala le mataupu ma tatala ia fesootaiga. O se taunuuga o lenei faʻamalosi, o le au suʻelaʻau e faʻaumatia uma faʻamaumauga na teuina le masini, ma e mafai ona e setiina le aso aupito itiiti. O le va o le a iloa ai le maeʻa o oloa e fou.

Ae e taua le malamalama o le faʻaaogaina e le gata ina faʻasaʻo le faʻatinoina, ae e mafua ai foi le leiloa o le tusi mo le masini.

O le a le eseesega i le va o sikola faʻataʻitaʻiga

O le fuafuaina o le kulūkose, e faʻatatau i le ituaiga masini, e faia e le photometric poʻo le elemene. O se vailaʻau faʻasolosolo e tupu i le va o le toto ma le enzyme i luga o le suʻega. I le tulaga o le photometry, e pei o le ata o Accu-Chek Asset, o le glucose concentration e fuafua i suiga o le lanu, ma i se masini e iai le fua faatatau ole fuamini elemene (Accu-Chek Performa) e ala i se vaitafe o eletoni, ia e iloiloina ma faaliliuina i faitauga. E leai se eseesega tele i le va o metotia o suʻesuʻega i fuaitau o le fuataga, saʻo, aofaiga e manaʻomia mo suʻesuʻega, toto ma taimi o suʻesuʻega. O le elemene elemene e faʻalagolago i le tekonolosi faʻamalosi e tutusa. O le taunuuga e fuafuaina e le voltage, lea e fesuisuiai e fuafua i le maualuga o le suka. O le metotia elemene e sili atu ona faʻaonaponei nei ma o loʻo galulue i luga o lenei mataupu faavae i le taimi nei.

Filifiliga filifilia

O le masini ma ona sapalai o loʻo faʻatau atu i falemaʻi, faleoloa faapitoa o mea tau soifua maloloina poo i luga o le upega tafaʻilagi a le kamupani med-magazin.ua. E tele mea e tatau ona e gauai i:

  • O le tau o suʻega faʻataʻitaʻiga e mafai ona avea ma se mea taua pe a filifilia se glucometer. O laina taʻitasi e faʻamoemoe mo le faʻaaogaina se tasi ma afai e tatau ona e faia pea suʻesuʻega, ona latou manaʻomia lea o se tele, ma o le a tele tupe e alu. E tupu o ia taugata e alu i se masini taugofie, o lea ao lei faatauina mai, e tatau ona e fuafua pe fia lau tupe e faʻaalu i le masina i luga o fasi pepa,
  • O le i ai o se faʻatau e leai se totogi o se tasi lea o tulaga taua, e tupu pe a e faʻatau se glucometer i fasi tau suʻesuʻega taugofie, ona foliga mai lea latou te o atu i falemaʻi ma faleoloa faʻapitoa ma faʻalavelave pe e te faʻatali mo se taimi umi e momoli atu ai e ala i le Initaneti mai le isi aʻai. E le talafeagai lenei mea mo le maʻisuka oe manaʻomia le tausia pea o le tulaga i lalo o le puleaina,
  • Faʻapipiʻiina - o suʻega suʻega e gaosia i totonu o se afifi eseese poʻo totonu o se fagu e 25 fasi pepa. Afai e le manaʻomia le fuaina o le kulukose i taimi uma, ona sili atu lea o le filifiliga muamua o le faʻaleleia,
  • O le numera o oloa i totonu o se atigipusa - 25 (1 le fagu) ma le 50 fasi (2 fagu o le 25 pcs.) E avanoa, mo i latou e manaʻomia le mataʻituina pea, e sili atu le faʻaaogaina o se afifi tele, e sili atu le taugofie
  • Soifuaga tausi mamoe - faʻaalia i luga o le pusa. O oloa i le maea ai o le tatalaina o le fagu, e fuafua i le kamupanī, e tatau ona faʻaaoga i totonu o le 3, 6 masina, i nisi tulaga, e pei o Accu-Chek Performa e talafeagai mo le taimi atoa o loʻo faʻaalia i luga o le afifi, e tusa lava po o le aso amata.

Tulafono mo le faʻaaogaina o fasi siaki

O le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga e le mafua ai ni faʻafitauli, ae ina ia mafai ai ona maua se sao saʻo, e tatau ona e mulimuli i tulafono faigofie:

  1. A uma ona faʻaaogaina le masini, o le numera o loʻo i luga o le lau e tatau ona fetaui ma mea o loʻo faʻaalia i luga o le fagu,
  2. Taofi le fagu i taimi uma ina ia mafai ai e le vaega o suʻega ona faʻafesootai le vaalele ma faʻaaoga le oloa mo ni nai minute pe a uma ona tatala,
  3. Aua le faʻaaoga pe a uma le aso o loʻo faʻaalia i luga o le afifi. Afai e te faia se auʻiliʻiliga ma se paʻu ua maeʻa, e ono le saʻo le iuga.
  4. Aua nei faʻaaogaina le toto ma le faʻataʻitaʻiga aʻo leʻi tuʻuina le fasipepa i totonu o le sola o le masini,
  5. Maitau tulaga o le vevela. Teuina i le t - mai le 2º ia i le 32º, faʻaaoga i le va o t - mai le 6º' i le 44ºС.

Glucometers o aso nei, afai e te faia le suʻesuʻega e tusa ai ma faatonuga, tuʻuina atu se faʻamaumauga tonu e tutusa ma suʻega suʻesuʻe.

Glucometer Test Strips: Faʻataʻitaʻiga Suʻega

E faʻapefea ona filifili se fasi siaki mo se glucometer pe a tele le au gaosi oloa i luga o le maketi? Ina ia faia lenei mea, matou te fautua atu ia e faamasani i foliga o le sili ona lauiloa.

Gaosiga o laʻau siaki mo glucometers:

  • Longevita (glucometers ma suʻega suʻega na gaosia i Peretania) - e fetaui lelei mo faʻataʻitaʻiga uma a le kamupani, e faigofie ona faʻaaoga, o le ola ola o papatusi tatala e na o le 3 masina, o le tau e maualuga.
  • Accu-Chek Active ma Accu-Chek Performa (Siamani) - aua le faalagolago i le vevela po o le vevela o le potu lea e ave ai, ola ola seia oo i le 18 masina, o le tau e taugofie.
  • "Contour Plus" mo le mita o le konekarate TS (glucose mita) - maualuga maualuga, ola ola o le ono masina, laititi o le lapoa eletise, tau maualuga, ma o loo i ai oloa e le oi totonu o falemaʻi uma Rusia.
  • Fesoʻotaiga Satelite (Rusia) - o pusa taʻitasi e teuina i totonu o se atigipusa vaalele, o le soifuaga ola e 18 masina, tau taugofie.
  • Tasi le Touch (Amerika) - talafeagai i le faʻaaoga, tau talafeagai ma le avanoa.

Tuua Lau Faamatalaga