Glucometer e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga: tau ma iloiloga

O tagata e maua i le maʻisuka e manaʻomia le siakiina masani oa latou toto suka. Ina ia fuaina nei faailoilo, e faʻaaoga se masini faapitoa - o se glucometer, lea e mafai ai ona faʻataʻitaʻiina i le fale. O aso nei, e ofoina atu e le au gaosi ituaiga eseese o glucometers mo se faʻataʻitaʻiga vave ma faigofie.

Pe a faʻaaogaina mea faʻalavelave, e tatau ona suʻe suʻega mo se glucometer, e mafai ona e faʻatau i latou i soo se fale talavai. E i ai foi se kesi eletise eletise e aunoa ma ni suʻega, o se masini mo le fuaina o le suka toto e mafai ai e oe ona fai se auʻiliʻiliga e aunoa ma se afaina, tiga, manua ma le ono aʻafia i siama.

Mafaufau i le faatauina mai e le maʻisuka se fasi siaki mo se glucometer i lona soifuaga atoa, o lenei lomiga o se masini e aunoa ma ni fasipepa e sili ona aoga e faʻaaoga. O le tagata suʻesuʻe e sili atu ona faigofie ma faigofie ona faʻaogaina, ua mamanuina ina ia faafaigofie le olaga mo le maʻisuka.

Auala e galue ai le masini

O le masini e fuafua ai le suka o le toto e ala i le suʻeina o le toto toto. E le gata i lea, o na masini e mafai ona fuaina le toto i le tagata maʻi.

E pei ona e iloa, o le kulukose o se punavai o le malosi ma faʻafesoʻotai tuusao toto toto. I le tulaga o le faaletonu o le pancreas, o le tele o le inisalini e maua ai suiga, e fesootaʻi ai ma le maualuga o le kulukose o le toto. O lenei mea e solia ai le leo i totonu o vaa.

O le suʻega o le toto i le glucometer e faia i le fuaina o le toto i le itu taumatau ma le lima tauagavale. O isi meafaigaluega o loʻo i ai e aunoa ma le faʻaaogaina o fasi siaki. Aemaise lava, o kaseti e mafai ona faʻaaoga nai lo kaseti. Ua atiae e saienitisi Amerika se masini e mafai ona faia se auiliiliga e faavae i luga o le tulaga o le paʻu, e faapena foi ile luga o la tatou upega tafailagi e mafai ona e faitau pe faapefea ona togafitia le maʻisuka i Amerika, i le mataupu faavae.

E aofia ai le i ai o glucometers oso, pe a faʻaaogaina, faia se pupuʻu, ae o le toto e ave e le masini lava ia, ae le o se fasipepa.

E i ai le tele o glucometers taʻutaʻua o loʻo faʻaaoga nei i le maʻisuka:

  • Mistletoe A-1,
  • GlucoTrackDF-F,
  • Accu-Chek Mobile,
  • Symphony tCGM.

O le a lenei masini

O le glucometer o se masini mo le fuafuaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto oe lava ia. O maʻi uma lava e maua i le 1 poo le 2 ituaiga o faʻamaʻi e tatau ona maua, aua o ia tulaga e le mafai ona faʻatagaina oe i taimi faʻapitoa e asiasi i se falemai i taimi taʻitasi.

O tagata e fai mai e le oi ai ni kaluvaʻa e na o ni tagata laki oe latou te leʻi feagai ma taunuuga talafeagai o se suiga tele i le suka, ma e le tatau ona e faʻamoemoe o oe o se tasi oi latou. O le le pulea lelei o le maʻisuka e mafai ona oʻo atu ai i le fatu fatu, gangrene, tauaso ma faʻalavelave ai le faiʻai, o lona uiga e leai se mea e ula ai.

# 6 Faʻafesoʻotai le Touch mai le 5 200 rupu

O le masini sili ona taugata i le faʻavasegaina o kulupu i le 2016, ona o le faaopoopoina i le suka o loʻo suʻesuʻeina ai le maualuga o le hemoglobin ma le cholesterol.

Ua fauina i se pu, aua o faailoga taʻitasi o ona lava taʻavale, toto toto ma taimi faʻavasegaina:

  • Glucose - 0.8 μl, 6 sekone, e oʻo atu i le 200 faʻamaumauga i le mafaufau.
  • Hemoglobin - 2.6 μl, 6 sekone, e oʻo atu i le 50 faʻamaumauga i le mafaufau.
  • Cholesterol - 15 μl, 150 sekone, e oo atu i le 50 mea i le mafaufau.

O le tau o fasi pepa Touch Touch glucose o le 895 ruutu i le 50 iunite, hemoglobin - 1345 rubles i le 25 iunite, cholesterol - 1278 rubles i le 10 iunite. Lancets talafeagai i le lalolagi atoa.

Faaaogaina o le Omelon A-1 mita

O se masini e faia e Rusia na te suʻesuʻeina le masini vascular e faavae i luga o le toto ma le galu. O le tagata maʻi e faia se fua i le lima taumatau ma le lima tauagavale, a maeʻa ona fuafua le fua o le suka i le toto. O taunuʻuga o le suʻesuʻega e mafai ona vaaia i le faʻaaliga.

Pe a faatusatusa atu i le siakiina o le toto, o le masini e iai le malosi eletise malosi ma se faagasologa, o le mea lea o le suesuega o le eletise e sili atu ona saʻo. O le tau o le masini e tusa ma le 7000 rubles.

O le faʻaogaina o le masini e faʻatinoina e tusa ai ma le auala Somogy-Nelson, o fua o le 3.2-5.5 mmol / lita e faʻamasinoina o le masani. E mafai ona faʻaaogāina le suʻega e iloa ai le suka o le suka i le maʻisuka ma se tagata soifua maloloina. O se masini pei o le Omelon B-2.

O le suʻesuʻega e faia i le taeao i luga o se manava gaogao pe 2.5 itula pe a uma se taumafataga. E taua le faitau muamua o le tusi lesona aʻo leʻi amataina ina ia mafai ai ona iloa pe faapefea ona saʻo le fuaina o le fua. O le tagata gasegase e tatau ona i ai i se nofoaga malolo malolo mo le lima minute aʻo leʻi faia le suʻega.

Ina ia iloa le sao atoatoa o le masini, e mafai ona e faʻatusatusa taunuuga ma faailoga o le isi mita. Mo lenei mea, o se suʻesuʻega na faʻataunuʻu muamua i le faaaogaina o le Omelon A-1, pe a maeʻa ona fuaina i se isi masini.

I lenei tulaga, e taua le amanaia o le tulaga masani o faailo o le kulukose ma le auala suʻesuʻega o masini e lua.

Le lisi o mita aupito sili ona lelei ile glucose e aunoa ma le sasaina o se tamailima ma o latou faʻamatalaga

O se soa faamaoni mo le maʻisuka o se glucometer. E le o le mea sili lea ona fiafia i ai, ae o le le mautonu foi e mafai ona faigofie ona maua. O le mea lea, o le filifilia o lenei masini fuafaatatau e tatau ona faʻafesoʻotaʻi ma se tiute patino.

I le taimi nei, o meafaigaluega uma e faia ai se suʻega toto mo le suka i le fale e vaevaeina i le osofia ma le le osofia. Faʻafesoʻotaʻi faʻasalaga faʻafesoʻotaʻi - latou faʻavae i luga o le ave toto, o le mea lea, e tatau ona e tuʻi lou tamatamailima. O le kullucometa e le faʻafesoʻotaʻi e ese le galue: e na te aveina le vai ola mo le auʻiliʻili mai le paʻu o le tagata maʻi - o le vevela veretions e tele lava ina faʻapipiʻiina. Ma o sea suʻesuʻega e faʻamaonia e le itiiti ifo nai lo le toto toto.

O le toto o le kulukose o le toto e aunoa ma le toto sampling - o le tele o le maʻisuka atonu o le miti o se meafaigaluega. Ma o nei masini e mafai ona faʻatau, e ui o le faʻatauga e matua taua lava i mea tautupe e le mafai e tagata uma ona gafatia. O le tele o faʻataʻitaʻiga e leʻo avanoa i le tagata faatau tele, aua, mo se faʻataʻitaʻiga, na latou le mauaina faʻamaonia i Rusia.

I le avea ai o se tulafono, e tatau ona faʻaalu e le aunoa i nisi o mea e fesoʻotai i ai.

O a faʻamanuiaga o tekinolosi e le faʻaleagaina:

  • E le tatau i se tagata ona tuʻia se tamatamailima - o lona uiga, e leai se vevesi, ma le sili ona le lelei o le fesootaiga i le toto,
  • O le faagasologa o faʻamaʻi pipisi i le manua e le aofia ai,
  • Le leai o ni faʻafitauli pe a maeʻa se pupuʻu - o le a leai ni fua o le tino, faʻamaʻi totoʻa,
  • Le atoatoa le leai o se aoga o le vasega.

O le tele o matua o latou fanau e mafatia i se miti o le maʻisuka o le faatauina o se glucometer mo tamaiti e aunoa ma ni pusi.

Ma o le anoanoai o matua o loʻo suʻeina i ia ituaiga o vailaʻau faʻasaina ina ia mafai ona laveaʻiina le tamaititi mai le le mautonu.

Faʻamalosi ao leʻi oʻo i le auiliiliga e mafai ona afaina ai iʻuga o le suʻesuʻega, ma e masani lava o le tulaga lenei, ona e sili atu ma le tasi le mafuaʻaga e faʻatau ai se auala e le faʻafefe.

Ina ia faʻamaopoopo lau filifiliga, mafaufau i ni nai lauiloa iloga o mea e le o osofaia.

O se gaioiga sili ona lauiloa, lea e manaia i le fuaina o ni mea taua se lua i le taimi e tasi - toto kulukose ma le toto. Aemaise lava, o le suka e fuaina i se auala e pei o faʻasalalauga eletise. O lenei auiliiliga e galue i luga o le faavae o le tonometa. O le faʻamalosi paff (e taʻua foi o se taulima) faʻaputu i luga ae o le tulilima. O se masini faʻapitoa e faʻapipiʻiina i totonu o le masini, lea e iloa ai le masini vascular, pulusive wave and pressure pressure.

A maeʻa ona tuʻuina faʻamaumauga, o le taunuʻuga o le suʻesuʻega e aliali i luga o le lau. O lenei masini e pei lava o se tonometa masani. O le au suʻesuega e matuā lelei lava - e tusa ma se pauna. O le mamafa o le mamafa o le mamafa e le faʻatusatusa i gluceters faʻamaʻavale. O le faʻaalia o le masini o le tioata tioata. O faʻamaumauga lata mai o loʻo otometi lava ona teuina i totonu o le suʻega.

Ma o lenei masini e gaosi ai le suka e aunoa ma se pupuʻu tamatamailima. O le masini e matua tulaga ese lava, aua e aofia ai le tele o metotia metotia i le taimi e tasi - electromagnetic, faapea foi le vevela, ultrasonic. O ia fua faʻatolu e faʻatatau i le faʻaaogaina o faʻamaoniga sese.

O se kiliva faapitoa o le masini e faʻapipiʻi i luga o le talipupuni. Mai ia te ia e alu ai se uaea i le masini lava ia, lea e talitutusa lava ma se telefoni feaveaʻi. O fua faʻatatau e faʻaalia i luga o le lapoa tele. E mafai ona e faʻafetaui lenei masini ma se komepiuta poʻo se laupepa, o le mea lea e masani ona faia e tagata lautele.

O le suia o le fualaʻau e manaʻomia faalua i le tausaga. A itiiti i le taʻitasi i le masina, e tatau i lē e ona ona faʻavasega. O le faʻatuatuaina o taunuʻuga o sea metotia e oʻo atu i le 93%, ma o se faʻaaliga sili lea ona lelei. O le tau e mai le 7000-9000 rubles.

O lenei masini e le mafai ona taʻua e le o se osofaiga, ae, e ui i lea, o lenei glucometer e aunoa ma se lavea, o lea e taua ai le taua i le toe iloiloga. O le masini e faitauina faʻamatalaga mai le vaʻaia intercellular. O le eletise e tumau i le vaega ole lima, ona aumai ai lea o se tusi faitau. Ma a mavae le 5 sekone, o le tali e aliali i luga o le lau: le kulūkose i lenei taimi ma ona fesuiaiga i aso taitasi.

I soo se Freestyle Free Flash bundle e iai:

  • Taʻitaʻi
  • 2 masini
  • Auala mo le faʻapipiʻi o masini,
  • Lolo

Faʻapipiʻi se masini e leai ni vai e mafai ona matua leai se tiga, i taimi uma e leʻo lagona i luga o le paʻu. E mafai ona e mauaina le taunuʻuga i soʻo se taimi: mo lenei mea e tatau ona e aumaia le tagata faitau i le leo. E tasi le seneteri e tutusa le lua vaiaso. Faʻamaumauga mo le tolu masina ma mafai ona faʻafeiloaʻi i se komepiuta po o se laupapa.

O lenei mea e mafai ona avea ma se mea e sili ona manaia. O loʻo i ai se gaioiga ma se mea sili ona lelei ma se tagata faitau saʻo. O le eseʻesega o le gadget o le faʻapipiʻi tonu lea i totonu o le meaʻai gaʻo. O iina, e fegalegaleai ai ma le leʻo lelei, ma e tuʻuina atu e le masini faamatalaga faʻasalalau i ai. O le ola o se tasi mea e lagona e 12 masina.

O lenei siaki e siakiina le faitauina o le okesene pe a uma le tali atu o le enzymatic, ma o le enzyme e faʻaaogaina i le membrane o le masini na faʻalauiloaina i lalo o le paʻu. O le mea lea ia fuafua le maualuga o tali o le enzymatic ma le i ai o le kulukose i totonu o le toto.

O le isi mita e leai ni puncture o le Sugarbeat. O se tamai masini e leai ni mea e faapipii i luga o le tauau e pei o se patch masani. O le mafiafia o le masini e na o le 1 mm, o le a le mafai ai ona faʻaalia soʻo se lagona le lelei i le tagata faʻaaogaina. E filifili e le aliʻi pule le maualuga o le suka i le afu. O le taunuuga o le faia o sina feiloaiga e faʻaalia i luga o se matata mataʻituina po o se telefoni, e faʻamaoni ai le umi o le 5 minute.

E talitonuina o sea glucometa e leai se osofaʻiga e mafai ona faʻaauau ona galue e oʻo i le lua tausaga.

E i ai se isi faʻavavega tutusa o tekinolosi ua taʻua o Sugarsenz. O se mea lauiloa lenei a Amerika e suʻesuʻeina ai le suavai i luga ole palapala. O le oloa e pipii atu i le manava, ua faʻamautu e pei o Velcro. O faʻamatalaga uma e lafoina i le telefoni. Ole suʻega e suʻeina le tele ole glucose o loʻo i lalo ole palapala. O le paʻu o le patch o loʻo tuʻia pea, ae e matua leai lava se leaga. I le auala, o le a aoga le ituaiga o meaʻai e le gata mo le maʻisuka, ae mo i latou e mataʻituina a latou lava mamafa ma mananao e iloilo le suiga o le kulukose pe a maeʻa aʻoaʻoga faaletino. O le masini ua pasia uma suega manaʻomia, ma i le lumanaʻi o le a avanoa lautele.

O lenei foi o se tagata e sili ona lauiloa e le o se osofaʻiga.

O lenei gaioiga e aoga ona o le fua o le transdermal, ae o le amiosaʻo o le paʻu e le faʻaleagaina. E moni, o lenei auiliiliga e itiiti se taimi itiiti: aʻo le i mafai ona faʻaaogaina, e manaʻomia se sauniuniga o le paʻu.

O le atamai atamai e faʻaalia ai se ituaiga o paʻu o le paʻu o le paʻu lea o le a faia ai fua.

A maeʻa lenei galuega, o loʻo faʻapipiʻi se leo i lenei vaega o le paʻu, ma pe a mavae sina taimi e faʻaalia ai e le masini faamatalaga: e le gata o le kulukose o totonu o le toto o loʻo faʻaalia iina, ae faapena foi le pasene o gaʻo. O lenei faʻamatalaga e mafai foi ona tuʻuina atu i le tagata atamai a le tagata atamai.

Fai mai sui o le American Association of Endocrinologists: o le maʻisuka e mafai ona faʻaogaina ma le saogalemu lenei masini i le 15 minute.

Ma o lenei auiliiliga e tatau ona mafua mai i se auala sili ona osofaia. E tatau ona e faia se puʻupuʻu tamatamailima, ae e te le manaʻomia le faʻaaogaina o fasi siaki. O se faʻaauauina faifaipea e lima sefulu suʻega suʻega ua faʻaofi i totonu o lenei masini faʻapitoa.

O le a se mea ofoofogia mo sea ituaiga o talimalo:

  • A maeʻa le 5 sekone, o le numera o loʻo faʻaalia i luga o le mata,
  • E mafai ona e faʻatusatusa ia tau faʻatatau,
  • I le manatuaina o le gadget e 2000 o fua mulimuli,
  • O le masini foi ei ai se galuega sireni (e mafai ona faamanatu atu ia te oe e ave se fua),
  • O le a logoina muamua oe i le auala e faʻamuta ai le lipine suega,
  • O le masini e faʻaalia se lipoti mo le PC ma le sauniuniga o pupuni, kalafi ma ata.

O lenei mita e lauiloa tele, ma e aofia i le vaega o tekinolosi taugofie.

E le o ni meaola faʻaolaola e ola i luga o tekonolosi eseese. Ma o nisi nei tulafono faʻapitoa ma vailaʻau ua uma ona faʻaaogaina.

Ituaiga o mea e le o osofaia:

Auiliiliga o loʻo faʻaaogaina i nisi o itu i le taimi e tasi e sili atu ona lauiloa.

O le mea moni, o le tele o nei masini e manaʻomia pea le pipisi o tamatamailima.

O le filifilia o le sili atu o le glucometer e masani ai ma lelei, e le o le galuega autu lea a le tagata na iloa e maua lona maʻi suka. Atonu e saʻo le fai atu o se ituaiga o siama e suia ai olaga. E tatau ona tatou toe iloiloina le tele o taimi e masani ai: mode, nutrition, activity activity.

O mataupu faavae autu o le togafitiga o aʻoga onosai (e tatau ona ia malamalama i mea patino o le faamaʻi, o ona gaioiga), pulea e le tagata ia te ia lava (e le mafai ona faalagolago i le fomaʻi, o le atinaʻeina o le faamai e sili atu ona faalagolago i le mafaufau o le tagata maʻi), o le maʻisuka meaai ma le gaioiga faaletino.

E le mafai ona faʻamaonia e faʻapea, mo le tele o le maʻisuka e amata ai ona 'ai eseese, o le faafitauli autu lea. Ma o lenei foi e mafua mai i le tele o faʻataʻitaʻiga e uiga i meaai maualalo-carb. Fefaʻasoaʻi ma fomaʻi faʻaonapo nei, ma o le a latou taʻu atu ia te oe o le taumafa o le maʻisuka o se maliega. Ae o le taimi nei o mea uma e tatau ona faʻalagolago i se lagona soifua maloloina, ma e tatau foi ona faʻavaivai i nisi o mea fou.

A aunoa ma le tatau tatau o le gaioiga faaletino, o le a le maeʻa togafitiga. O galuega musika e taua tele mo le faʻamautuina o metabolic processes. E le o le mea lea e uiga i taaloga, ae o aʻoaʻoga faaletino, lea e tatau ona tupu, pe a le o aso uma, ona masani ai lea.

E filifilia e le fomaʻi vailaau taʻitasi, e le o taimi uma e tatau ai.

E le tele naua i latou i luga o le Initaneti - ma o lenei mea e malamalama lelei, ona o le tele o le maʻisuka e leʻo maua mo mafuaaga eseese. Ioe, ma le tele o tagata e gaosia ni gaioiga e galue e aunoa ma nila, faʻaaoga pea le kullucometers i fasi pepa.

E le lelei le faʻaogaina o le auala e lelei ai le lelei o le maʻi. O nei masini e faʻaaogaina e tagata taʻaalo, tagata malolosi tele, faʻapea foi i latou e le mafai ona faʻamaʻaʻaina o latou tamatamailima (mo se faʻataʻitaʻiga, tagata musika).


  1. Endocrinology. Big science encyclopedia. - M.: Eksmo, 2011 .-- 608 p.

  2. Bulynko, S.G. Meaʻai ma le soifua maloloina mo meaʻai ma le maʻisuka / S.G. Bulynko. - Moscow: Lalolagi, 2018 .-- 256 p.

  3. "Vailaau ma lo latou faaaogaina", tusi tusitusi. Moscow, Avenir-Design LLP, 1997, 760 itulau, felafolafoaiga o le 100,000 kopi.

Sei ou faailoa atu au lava ia. O loʻu igoa o Elena. Sa ou galue o se endocrinologist mo le silia ma le 10 tausaga. Ou te talitonu o aʻu nei o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai galuega faigata ae le o galuega. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia faʻamatala atu ai le tele o faʻamatalaga talafeagai.Aʻo leʻi faʻaaogaina mea o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi, o faʻasalalauga faʻatagaina ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

# 7 Bayer Vehicle Circuit mai 1,200 rubles

O se glucometer faigofie e aunoa ma se numera, e faaaoga le 0.6 i le toto, iloiloga 8 sekone. Faʻamau, faatasi ai ma se laupepa lapopoa, manatua 250 fuataga i le taimi ma le aso, o loʻo i ai le komepiuta Bayer i luga o se PC e suʻe ai lenei faʻamatalaga. E faʻaaogaina ai ni faʻataʻitaʻiga ma se mea e le tali atu i le okesene ma e tele le numera o le hematocrit - 0-70%, lea e faʻaaogaina ai le faʻasalalau faʻasalalau e fesootaʻi ma nei mea.

E le pei o isi faʻataʻitaʻiga i totonu o le pusa amata o loʻo i ai na o ni ata - o fasi pepa e tatau ona faʻatau saʻo. Vaega o Suʻega Contour Totogi 50 iunite e tau mai le 750 ru ma faʻatapulaʻa naʻo le ola mulimuli, tusa lava po o le a le aso na tatalaina ai le fagu.

Aofaʻi: faamolemole ia maitauina o le pito sili lea ona lauiloa i le au faatau, ae le o le fuataga o kiliva mo le saʻo saʻo. E maua uma le lelei ma le le lelei tele o iloiloga i le gasologa o le metotia, ae o loʻo i ai se faʻaaliga taua iinei: o le saʻo o le mita e fuafua lava pe faapefea ona e mulimuli saʻo i faatonuga. Ia mautinoa e fesiligia se fomaʻi aʻo e leʻi faʻatau, ma a maeʻa le faʻatau, faʻasese le ponaivi i ai: o a au amioga e mafai ona aʻafia ai le saʻo o le iuga.

Ou te moomoo ia te oe i le soifua maloloina ma le manuia!

O faʻasologa e lua e sosoo ai e suia ai mea o loʻo i lalo.

  • E uiga i le Tusitala
  • Faʻamatalaga lata mai

O se tamaoaiga o ia lea ua ia maua i le tusitala. Na ia tusia ma le fiafia e uiga i meafale fale ma mea e le masani ai, mea masani e masani ona faia i luga o malaga: luga o le ipu kofe i totonu o se fale gaosi malu i le aai tuai po o le taimi o le sailiga "saili le Initaneti i fanua, vaomatua, mauga".

Auupega tele

E oʻo mai i le taimi nei, e le o ni osofiaga ma osofaʻiga faʻaleagaina e ofoina atu i le maʻisuka. O nei mea e masani ona faʻaaogaina, ae faʻaalia le manaʻomia mo le faʻaopoopoga faʻatau o fasi siaki mo le mita. O latou tau e faʻalagolago i le kamupanī ma le numera o fasi vaega i totonu o le afifi. O gaioiga faʻamalosi e galue tuusaʻo ma le toto, ma ia iloa le taua o le suka i taimi uma e tatau ai e ave i le faʻamaʻi. O le mea e tupu mai ai le ola olaola e tatau ona pauu i totonu o se nofoaga atofaina i luga o le taʻavale, o le kulūkose e faʻamoemoeina e aʻafiaga o le tali atu o le kemiki.

Faaaogaina o le GlucoTrackDF-F Device

O lenei masini mai le Integrity Applications o se foliga faʻapipiʻi e pipii i lou taligalu. O loʻo aofia ai foʻi se masini laʻititi mo le faitauina o faʻamatalaga.

O le masini e faʻamalosia e le port USB, o loʻo tuʻuina atu foi e fesiitai faʻamatalaga i se komepiuta patino. O le tagata faitau e mafai ona faʻaaogaina e ni tagata se toʻalua i le taimi e tasi, ae ui i lea, o le leo e tatau ona avea ma tagata taʻitasi mo maʻi.

O le pito i lalo o sea glucometer o le manaʻoga e sui ia palota i le ono masina. E le gata i lea, e tasi i le 30 aso, e manaʻomia le toe faʻaleleia o le masini, o lenei faiga e sili ona lelei ona faia i totonu o le falemaʻi, aua o se faagasologa umi lea e le itiiti ifo ma le tasi ma le afa itula.

Faʻamatalaga fou a Anastasia

  • Faʻafefea ona tausi ou fao: taʻitaʻi fale

O le komepiuta sili ona paleni o le 2017: 5 "ata taʻalo"

Auala e tausia mama ai potu: faʻamalo vave mea lilo

E faʻafefea ona filifili paʻu faʻamalosi mo le taʻavale?

O fusi paʻu mo le taʻavale o se mea taua tele lea e le mafai ona e faia e aunoa ma oe o loʻo fuafuaina le taʻavale o le suka. E taua i le togafitia o vae, lima - lapoa maualuga, ma lauulu malulu. O le faʻaaogaina o tusi faʻavae i nei vaega e manaʻomia ai le tele o taimi ma taumafaiga.

Aiseā e manaʻomia ai le faʻasalalau?

O lauulu o lima ma vae e matua manifinifi lava - e sili atu le manifinifi nai lo le vaega o le bikini. E tele mea e faʻatatau ai. Mo mafuaʻaga o loʻo i luga, e faʻaaogaina le suka mumū i nei nofoaga aʻo faʻasaʻo. E faigofie tele ona faʻaoga i le tino. Tasi se faafitauli - aua le gauia ese ma ou lima.

Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia ia lava banding band. O nisi taimi latou te faʻaaogaina mo se faʻailoga poo se faʻafefeteina - ua talitonuina o le fusi e faʻaitiitia ai le tiga i le taimi o le faʻasalaga. Ae o le fusi faʻaaogaina e faʻaaoga ai iina e itiiti ifo nai lo le tusi lesona.

Mo le aveeseina o lauulu mafiafia ma fusi paʻu, e manaʻomia lou i ai o tomai o se fomai tipitipi.

Ituaiga ituaiga fasi pepa mo le tafe

E i ai ni ituaiga o paʻu pipisi mo le taʻavale:

Pepa pepa faapipii

O le sili atu o le filifiliga tupe o pepa paʻu pepa. E faia i ni pepa mafiafia ma e faʻaogaina faʻalelei. O lona uiga - latou te tuʻuina i luga o le tino, tosoina, lafo i fafo, ave se mea fou. E moni e i ai se taimi e le lava ai se fasipepa - i le taimi o le taʻavale, e masani ona loimata le pepa i le taimi e le saʻo.

Fusi fusi

O fusi fusi e fai i fusi e masani lava ona faia i le filo ma le lino. E malosi tele - e mafai ona faʻaaogaina i ni nai taimi.

O lona uiga, ina ia mafai ona gaoioi vae atoa, na o ni nai vaega e manaʻomia. E sili atu le latou tau nai lo oloa, ae latou te le paʻi tele le atotupe. Faamaoni, o nisi taimi o fasi ie e le gata i lea o loimata.

Ma ua pupuu foi-e le aoga pe a uma ona faaaogaina.

Polymer banding strips

Le sili ona faʻaonapo nei ma faʻalagolagoina le faʻaaogaina o polymer. O ni palasitika, faigofie ona ave le foliga o le tino, tuʻuina lelei le uʻamea lelei, lauulu ulu.

O fasipepa e manino, ina ia mafai ai ona faigofie ona e pulea pe faapefea ona e faʻalautele le suka i luga o le paʻu ma faʻapipiʻi le fusi. O le fusi faʻapitoa polymeric e matua faigofie lava ona faʻaoga, ma e le pei o filifiliga muamua e lua, latou te le aʻafia le paʻu.

Ma o le mea e sili ona taua, o le mea e sili ona taua, e le tatau ona vaʻaia, aua le faʻavasegaina (e mafai ona fai ni mea laiti pe a uma le faʻatulagaga, ae e le afaina ai mea o le paʻu, o le mea autu e le o le gaugau i le afa), e faigofie ona faʻamamā (faatoa fufuluina le vai ma faʻagogo).

O lea o nei taʻaloga o le a lava mo le sili atu ma le tasi le sauniga o le taʻavale. Ioe, e sili atu le taugata, ae i le faaiuga e te faʻapolopolo.

Paʻu pipii mo taʻavale - o le a le mea

O le mea moni, o faʻamalosi faʻamalosi e faʻamalosi ai le faʻamalosi e leai se taugata. E mafai ona faatauina i le 250-330 rubles mo le 50 fasi vaega.

50 fasi vaega mo le tagata lava ia e tele! O le pepa o le a tau e tusa ma le 150 rubles mo le 100 fasipepa (e ui lava o pepa pepa e faatauina atu e pei o se taʻavale), ma le ie - 200 rubles mo le 100 fasi pepa.

O tau nei o tau, e faʻalagolago i le faleoloa, ae i se tulaga lautele, e mafai ona e taulai atu i nei fuainumera.

Faaiuga - o le polymer e le sili atu le taugata nai lo le ie poʻo le pepa, ae ua lava mo se vaitaimi umi atu.

Auala e faʻaaoga ai fasi fusi

O le fusi faʻasolosolo e faʻapipiʻiina ina ia tumau ai se tasi pito tumau. O le mea autu e le o le fenumiai - o le pasene mo le taʻavale e faʻaaogaina e faasaga i le tupu aʻe o lauulu, e paʻu i le isi itu. Ona tosoina lea o le paʻu i luga o le fasi pepa, fai se miti. O le taavaʻaleʻa e alu ese mai lava i le tino. O lenei tulaga o lima o le a faaitiitia ai le tiga.

E masani lava o tagata faatoa fou mai, e faatoa amata ona latou faʻaaogaina le fusi, e feagai ma le mea moni, nai lo le tosoina o le lauulu, o le lauulu e paʻu ma le aʻa. O le fautuaga e faigofie - e manaʻomia lou faʻaogaina o lou lima ma o le a faʻaalia mea uma e aunoa ma le tele o taumafaiga. E leitioa a talitonuina o le fusi faiva e sili atu ona faigofie nai lo le tusi lesona. Ma pe'ā uma ona faʻaaogā fusi, o lauulu e tupu tele - o se pusa fiafia.

O le mea lea, o paʻu puʻe mo le taʻavale o se mea e sili ona taua mo i latou e mananaʻo e fai le suka ia latou lava. E tele ni faʻamatalaga i luga o le upega pe faapefea ona sui i latou (faʻatasi ai ma pepa pepa, pepa tuai), ae o fasipepa e le taugata tele. E faapena le aoga o teugatupe?

Maua se afifi o fua o le maʻisuka mo le FREE

  • IChek 1000 le. mo 100 pcs.,
  • Accu Chek 2500 tusi. mo 100 pcs.,
  • Glucocard 3000 suʻe. mo 100 pcs.,
  • FreeStyle 1500 tusi. mo 100 pcs.,
  • Accu Chek Performa 1700 tusi. mo 100 pcs.,
  • OneTouch Filifili le 1700 tusi. mo 100 pcs.,
  • TasiTouch Ultra 2000 tusi. mo 100 pcs.

Ona o na tau maualuga mo taʻavale, e tatau ona amanaia lenei vaega pe a filifilia se masini.

E mafai ona e faʻatau se glucometer e aunoa ma ni faʻamau mo le faʻaaogaina o le fale.

Suauu toto: o le a le mea matautia

O le faateleina o le kulukose o le toto e oʻo atu ai i se tulaga le lelei o le tagata. Afai o se mea e le o toe umi le masani, e mafua mai i le faʻaaogaina tele o suti, mea faʻavaivai poʻo isi mafuaaga, faʻamaonia e ia lava pe a uma ona faʻaitiitia mea e faʻalavelave ai, o le mea lea e le o se togafitiga. Ae ua faateleina le fuainumera numera ma e le faaitiitia ai i latou lava, ae, i se isi itu, e sili atu i luga, e mafai ona tatou tauaveina le atinae o le maʻisuka. E le mafai ona le amanaia ia faailoga muamua o le maʻi. O lenei:

  • ogaoga vaivai
  • tetete i le tino atoa
  • fia inu ma masani ai,
  • leai se popolega leai se aoga.

I le osooso malosi i le kulūkose, e ono tupu ai se faʻafitauli ogaoga, lea e manatu o se tulaga ogaoga. O le faateleina o le kulukose e mafua mai i le le lava o le inisalini, o le hormone lea e momotu ai le suka. O sel e le lava le malosi. O lona faaletonu o loʻo totogi i faʻamaʻi faʻasolosolo o palatini ma gaʻo, ae o le faagasologa oa latou vaega leaga e vavaeina ua faʻasaʻoina lea e faʻalavelave ai le faiai e masani ai. O le mea lea, o le maʻi o le maʻi ua faʻalauteleina.

ul

Eseesega o meafaigaluega mo le fuafuaina o le suka

O le glucometer o le mita o le kulukose toto. E mafai ona pulea nei masini e le gata i se falemaʻi, ae i le fale foi, lea e faigofie mo se tama maʻi suka poʻo ni tagata matutua. E tele ituaiga o meafaigaluega e eseese i le faʻatinoga o galuega. O le mea moni, o mea nei e sili atu le faʻamaonia o meafaigaluega e maua ai le fua saʻo o fua fua ma se tulaga talafeagai o mea sese. Mo le faʻaaogaina o le fale, o oloa feaveaʻi e le taugofie ma se laupepa telē e ofoina atu ina ia manino le numera i tagata matutua.

O faʻataʻitaʻiga sili atu taugata ua faʻapipiʻiina i ai galuega faaopoopo, maua ai le tele o mafaufauga, fesoʻotaʻi atu i se komepiuta. O le tau o le masini e faalagolago i lona faʻatulagaga, ae o le taʻiala o le faʻatinoga ma le fausaga o le masini e tutusa. E tatau ona i ai:

  • faʻaali
  • maa
  • fagu po o se nila faʻaaogaina,
  • paluga palu.

O mita taʻitasi ua faʻapipiʻiina i se tusi lesona, lea o loʻo i ai se faʻamatalaga o le faʻaogaina o le masini, faʻaalia pe faapefea ona fuafua le kulūkose, faʻamaonia sao le faailoilo. O ituaiga o glucometers nei e iloga.

Photometric. O le gaioiga o ia ituaiga masini e faʻavae i luga o le aʻafiaga o le toto i luga o le tusi. O le maualuga o le saturation lanu o le a faʻaalia ai le maualuga o le glucose, o le faʻapouliuli ai le fasi, o le sili atu foi o le suka.

Faʻalogo! O tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona siaki moni a latou toto kulukose e puipuia ai faʻafitauli.

Faʻataʻitaʻiga electromechanical. O la latou galuega e faʻavae i luga o le aafiaga o nisi o taimi masani i luga o fasi faʻataʻitaʻiga. O se faʻapitoa faapitoa e faʻaaogaina i le fasi pepa, lea, pe a faʻapipiʻi ma le kulukose, e faʻatatau i le malosi o loʻo i ai nei, e tuʻuina mai ai se faʻamatalaga mautinoa. O se faʻataʻitaʻiga saʻo lea nai lo le metotia muamua. O le igoa lona lua o le masini o le eletene. O lenei ituaiga o oloa e tele lava ina filifilia e le maʻisuka, aua e faigofie ona faʻaaogaina, sao, faʻatuatuaina, ma latou te faatagaina oe e siaki le suka i le fale i soo se taimi.

Romanovsky. O sikola nei e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga o mea fou e tutupu, o mea sili ona lata mai i mea tau fomaʻi. Ina ia fua le kulūkose, aua nei tuia lou tamatamailima. O le mamanu o le masini e mafai ai e oe ona fuafua le suʻega masini e faʻaaoga ai leo faʻafesoʻotaʻi o le masini ma le paʻu o le maʻi.

Rusia po o tagata mai fafo e faia ni glucometers e tutusa lava le faiga faavae o le faagaoioia, e faavae i luga o le auiliiliga o le kulukose i le toto capillary e aumai mai le tamatamailima o se maʻi o loo maua i le maʻisuka.

O uluai glucometers, o la latou galuega e faʻavae i luga o se suiga i le lanu o le malamalama i lalo o le aafiaga o le toto. O le pusa e aofia ai se lanu lanu, faʻamatalaina i ai ma le laumei. O le le lelei o lenei metotia o le maualalo lea o le saʻo i le fuafuaina o tulaga, talu ai o le tagata maʻi lava ia e tatau ona fuafua le malosi o le la, ma, o lea, seti le maualuga o le suka, lea e le aofia ai se mea sese. O lenei metotia e le mafai ai ona fua saʻo, ei ai se tulaga maualuga o le le saʻo. E le gata i lea, e manaʻomia le tele o le toto e fai ai le auʻiliʻiliga. O le saʻo o le taunuuga e aʻafia foi i le faʻaogaina o le fou o le siaki.

O nei masini eletise na faʻapipiʻiina e tolu eletise:

O le aʻafiaga o le masini o le liliu lea o le kulukose i luga o se fasipepa i le gluconolactone. I lenei tulaga, o le gaosiga o le electrons saoloto, lea e faaputuputuina e masini, ua faamaumauina. Ona tupu ai lea o latou faʻamaʻi. O le maualuga o le electrons leaga e tutusa lelei ma le kulukose i totonu o le toto. O le faʻaaogaina o le eletise lona tolu e talafeagai e faʻaumatia ai mea sese.

O maʻi gasegase e maua mai i "masini" i le suka, o lea ia tausia ai le soifua maloloina lelei latou te manaʻomia e fuaina a latou kulūkose i latou lava. Suafa e tatau ona fuaina i aso uma. Mo lenei mea, e tofu le tagata maʻi ma le faʻamoemoe ma sini ma manaʻoga o le masini ma filifili pe o le a le masini e mafai ai ona filifili le saʻo toto o le toto i totonu o tagata. E masani lava, o tagata gasegase e filifilia ni faʻataʻitaʻiga o loʻo gaosia i Rusia, talu ai o le tau e laʻititi maualalo nai lo o latou tagata e faaulufale mai, ma o le lelei e sili atu. I le faʻavasegaina o faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa, o le nofoaga iloga ua tuʻuina atu e faʻatusa:

O nei faʻataʻitaʻiga feaveaʻi e laiti, malamalama ma saʻo. O loʻo i ai se lautele lautele o fuataga, i ai se faʻaogaina o mea, o le pusa o loʻo i ai se nila avanoa. O masini ua faʻapipiʻiina se manatua e mafai ona manatuaina faʻamatalaga o 60 tausaga mulimuli, lea e fesoasoani i le tagata maʻi e pulea le maualuga o le suka. O le fausiaina o le eletise e mafai ai ona faʻaaoga le masini mo le 2000 fuataga e aunoa ma le toe faʻaleleia, lea e faʻapipiʻi foi ma oloa.

Fautuaga! A e faʻatau se masini, e tatau ona e faʻatau se faʻataʻitaʻiga mo le glucometer. E faʻaaogaina aʻo lei faʻaaoga muamua le masini. O lea siaki le saʻo ole masini.

O faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina auiliili ia laasaga e tatau ona ave e le maʻisuka pe a ave se fua.

  1. Faʻaofi le nila ile totonu.
  2. Fufuluina lima i le fasimoli ma le paʻu i se solo. E mafai ona e faʻaogaina se lauulu lauulu. Ina ia faʻaitiitia mea sese, o le paʻu o le tamatamailima e tatau ona matutu.
  3. Massage le tamatamailima e faʻaleleia ai le toto i totonu.
  4. Ave ese se fasi pepa ma se penitala, ia mautinoa e fetaui lelei, faʻatusatusa le numera ma le code i luga o le mita, ona faʻaofi lea i totonu o le masini.
  5. I le faʻaaogaina o se uila, e tuʻi se tamatamailima, ma tuʻuina ai le toto e oso i luga o se suʻega.
  6. A maeʻa le 5-10 sekone, ona maua lea o le taunuʻuga.

O fuainumera i luga o le lau o ni faailoilo o le kulukose toto.

ul

Ina ia iloiloina lelei le faitauga o masini, e tatau ona e iloa le tulaga o le kulukose i le plasma toto. Mo vaʻaiga eseese tausaga, e eseese. I tagata matutua, o le tulaga masani o se faailoga o le 3.3-5.5 mmol l. Afai e te mafaufau i le kulūkose i totonu o le plasma, ona fuaina lea o numera i le 0.5 unite, lea o le a avea foi ma masani. E faʻatatau i le matua, e eseese fesuiaiga masani.

Tausagammol l
pepe fou2,7-4,4
5-14 tausaga3,2-5,0
14-60 tausaga3,3-5,5
Sili atu i le 60 tausaga4,5-6,3

E i ai nai mea laiti mai numera masani e fesootaʻi ma uiga taʻitasi o le tino.

O fea mita e sili atu

Filifili se glucometer, e tatau ona e filifili i galuega e tatau ona faia e le masini. O le filifiliga e aafia i le matua o le maʻi, o le ituaiga o maʻisuka, o le tulaga o le maʻi. O le a taʻu atu e le fomaʻi ia te oe le auala e filifili ai se glucometer mo le fale, talu ai o maʻisuka uma e tatau ona i ai se ituaiga masini. O tufuga uma e vaevaeina i ni ituaiga, e fuafua i galuega.

Portable - laʻititi i le telē, feaveaʻi, vave tuʻuina atu iuga. E iai a latou masini faʻaopoopo mo le aoina o le toto mai le paʻu o le muaʻi lima po o le vaega i luga o le manava.

Faʻailoga ma isi faʻamatalaga manatua faamatalaga e uiga i fua na faia muamua ma le maeʻa o le taumafataga.E tuʻuina atu e le masini le fua faʻatau o le faailo, o fua faʻatatau na faia i le masina. Latou te faʻasaoina iuga o 360 mea muamua, tusia le aso ma le taimi.

O fua o le kulukose o le toto e faʻapitoa i se lisi Rusia. O la latou galuega e manaʻomia ai sina toto, e vave ona latou maua ni taunuʻuga. O faʻaopoopoga o oloa e aofia ai le tele o faʻaaliga ma le tapeina vave. E i ai ni faʻataʻitaʻiga talafeagai o loʻo i totonu o le paʻu fasi pepa. O lenei mea e faʻaitiitia ai le manaʻoga e toe faʻatumu le suʻega i taimi uma aʻo leʻi faʻaaogaina. O se pamu e 6 nila ua fausia i totonu o le auʻau, lea e aveesea ai le manaʻoga e faʻaofi se atigilima aʻo leʻi faʻapala.

Glucometers faʻatasi ai ma mea faʻaopoopo. O ia ituaiga masini ua faaauupegaina i:

  • mo itula
  • "Faamanatu" o le taualumaga
  • se faailo o le sau "oso" i le suka,
  • infrared port transmitting data research.

E le gata i lea, i ia ituaiga faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se galuega mo le fuafuaina o le hemoglobin glycated, lea e taua mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka malosi.

Itū'āiga 1 Mate Masi

O se ituaiga o faʻamaʻi lea e le maua ai le inisalini i se pusi. O le mea lea, e tatau ona sili atu le siakiina o le suka i le ituaiga 2 nai lo faʻamaʻi i le ituaiga 2. O ia ituaiga o gasegase o ni faʻataʻitaʻiga fautuaina i se kaseti puʻupuʻu o faʻamaufaʻailoga, e pei o se paʻu ma gaioiga, talu ai e manaʻomia le faʻaogaina i fafo o le fale. E manaʻomia le iai o se fesoʻotaʻiga i se komepiuta poʻo se atamai.

Taua! O le ituaiga muamua o le maʻisuka e masani ona aʻafia ai tupulaga talavou.

Glucometers mo tagata matutua

I tagata matutua, o le ituaiga lona lua o faʻamaʻi e masani ona matauina - le maualalo o le inisalini. E manaʻomia le mataʻituina pea o le suka, ae o le faʻatinoga e mafai ona faia i se taimi e masani ai nai lo le ituaiga muamua. Mo tagata matutua, latou te fautuaina ni taga faigofie-e faʻaaogaina e aunoa ma ni "logo ma ni pulou". O nei masini e tatau ona faʻapipiʻiina i se lapoʻa lapoa poʻo se leo leo, ina ia mafai ai e le tagata gasegase ona iloa manino le numera i luga o le lau ma faʻalogo e uiga i le amataga o le galuega ma le masini. E le gata i lea, o le oloa e tatau ona saʻo, faʻatuatuaina, e le manaʻomia se tele o biomaterial mo le auiliiliga.

Faigaluega mo le tamaititi

Pe a filifilia se glucometer mo tamaiti, latou te gauai atu ina ia le mafua ai le tiga o le pepe i le faagasologa o le faʻatinoga. O le mea lea, latou te faʻatau faʻataʻitaʻiga ma se togi maualalo o tamatamailima, pe o le a fefe le tamaititi i le togafiti, lea o le a aʻafia ai le iuga.

ul

Ina ia filifilia le masini talafeagai mo le fuaina o le kulukose, e tatau i le tagata maʻi ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. O le tagata tomai faapitoa, i le amanaʻiaina o faʻamaoniga, le ituaiga o maʻisuka, faʻapea foʻi ma le tulaga o le tino o le maʻi, faia se toe iloiloga o faʻataʻitaʻiga ma faufautua e faʻataʻitaʻi e tuʻuina atu ai le fiafia. Na ia fautuaina foi le tulaga o le fale talavai e sili atu ona lelei le faatauina mai o le oloa. O le mea lea, i le mulimuli i le fautuaga a se fomaʻi, e faigofie mo se tagata maʻi ona faia lana filifiliga ma faʻatau se oloa lelei.

Faʻaaogaina

O le masini e manaʻomia ai ni suʻega e faʻamaonia ai le aofaʻi o le suka pe a paʻu le paʻu. Mo le "Kontur", "VanTach" ma le "Accu-Chek", e mafai ona e mauaina i latou i soo se fale talimalo, ae o loo i ai foi ni mea e le masani ai, o le sailia o se mea o le a avea ma faafitauli. E tatau ona amanaʻia lenei mea ao leʻi oʻo i le faʻatauina o le masini lava ia, talu ai e le mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma ni taʻavale, o le a avea lea ma se faʻafitauli sili atu o tupe.

E mafai ona faʻaaoga ia laina taʻitasi ma mafai ona faʻaaoga i le masini o le igoa e tasi. O lona uiga, o laasaga o suega mo le glucometer Bionime e mafai ona faʻaaoga i ai ma o le a le galue i se isi masini. O loʻo faʻatau atu i falemaʻi falemaʻi poʻo i luga o nofoaga faʻapitoa i luga o le Initaneti.

Faʻaaogaina o le Accu-Chek Mobile

RocheDiagnostics (o le atinaʻeina o le glucometer Accu Chek Gow) e le manaʻomia ai ni suʻega e faʻaaogaina ai sea mita, ae o le fua e faia e ala i le puʻeina ma le toto sampling.

Mo lenei faʻamoemoe, o le masini ei ai se kaseti faʻataʻitaʻi faapitoa ma le 50 fasi suʻega, lea e lava mo le 50 fua. O le tau o le masini e tusa ma le 1300 rubles.

  • I le faaopoopo atu i le kiliva suʻesuʻe, o le tagata suʻesuʻe e i ai se mea faʻapipiʻi ma ni fausaga faʻapipiʻi ma se masini sui, o lenei masini e faʻatagaina ai oe e faʻavave ma saogalemu le pupuʻu i le paʻu.
  • O le mita e faʻatusatusa ma e 130 g le mamafa, o lea e mafai ai ona e tauaveina i taimi uma pe'ā e aveina i lau ato po o lau taga.
  • O le manatua o le mita Accu-Chek Mobile ua mamanuina mo le 2000 fua. E le gata i lea, e mafai e le masini ona fuafua le aofaʻi o tau mo se vaiaso, lua vaiaso, masina poʻo le fa masina.

O le masini e sau ma se cable USB, lea e mafai ai e le tagata gasegase ona faʻafeiloaʻi faʻamatalaga i se komepiuta patino i soo se taimi. Mo le faʻamoemoe lava e tasi, o le atigi infrared.

Faʻaaogaina o le TCGM Symphony Analyzer

O lenei glucometer toe faʻaaogaina o se suʻega o le toto glucose e leai se osofaʻiga. O lona uiga, o le auiliiliga e faia e ala i le paʻu ma e le manaʻomia ai le toto sampling e ala i se faʻalavelave.

Ina ia faʻapipiʻi saʻo le masini ma maua ni faʻamaoni saʻo, o le paʻu e muamua ona togafitigaina ma se mea faʻapitoa Prelude poʻo le Prelude SkinPrep System system. O le tino e faia ai se vaega pito i lalo o le pito i luga o le tino o le tino o le tino palania ma le loloto o le 0.01 mm, lea e laʻititi nai lo le muaʻi vaaiga. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻaleleia atili le faʻamalosia o le paʻu.

O se mea faʻapipiʻi e faʻapipiʻiina i le vaega o loʻo faʻamasaniina o le paʻu, lea e auiliiliina ai le vaʻaia intercellular ma fua le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. E le talafeagai le faia o se tiga tiga i le tino. I le 20 minute uma lava, o le masini e faia se suʻesuʻega o gaʻo gaʻo, aoina mai le suka toto ma tuʻuina atu i le telefoni a le tagata maʻi. O le glucometer i luga o le lima mo le maʻisuka e mafai foi ona mafua i le ituaiga lava e tasi.

I le 2011, na suʻe ai e saienitisi Amerika se fua fou o fua o le suka i le toto mo le saʻo ma le lelei. O le suʻega faasaienisi e aofia ai tagata e 20 o loʻo i ai se faʻamaoniga o le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2.

I le taimi atoa o le suʻega, na faia ai e le maʻisuka le 2600 fuataga e faʻaaoga ai se masini fou, aʻo suʻesuʻeina le toto i le taimi lava e tasi e faʻaaogaina ai se suʻesuega suʻesuʻeina o vailaʻau.

E tusa ai ma taunuʻuga, na faʻamaonia e le auga le aoga o le masini Symphony tCGM, e le tuua ai le ita ma le mumu i luga o le paʻu ma e masani lava e le ese mai i le masani o le kullucometers. O le fua saʻo o le polokalama fou e 94.4 pasene. O le mea lea, na filifili ai se komisi faapitoa e mafai ona faʻaaogaina le tagata suʻesuʻe e faʻamaonia le toto i le 15 minute. O le vitio i lenei tusiga o le a fesoasoani ia te oe e filifili le mita saʻo.

Mamaʻo maualuga

Faatasi ai ma le anoanoaʻi o meafaigaluega faʻaonaponei mo le mataituina o le kulūkose, o le mita kulukose Siamani "Contour TS" o loʻo faʻamaonia lelei. O suʻega mo ia, pe a faʻatusatusa i isi ituaiga, e le taugata, e na o le 350-400 rubles i le poloka o fasi pepa e 25, o se isi foi faʻaaogaina o le masini. O le mita lava ia e le taugata foi, e na o le 450-500 rubles e totogi ai.

E le gata i lea, o le masini e faʻatuatuaina ma faigofie ona faʻaaoga, o le mea lea e sili ona lauiloa i le faitau aofaʻi. O le faaletonu o le mafai ona "manatua" na o le 250 o fuataga mulimuli ma le auiliiliga o le umi o le 8 sekone, ae mo sea tau e mafai ona faamagaloina lenei mea.

Tekinolosi i aso nei

O mea e le faʻaleagaina - o mea nei e leai ni faʻataʻitaʻiga, aua e le manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi saʻo ma le toto mo lo latou faʻaaoga. O ata faʻaonapo nei ua faʻapipiʻiina i le tele o galuega faʻalua ma ua mafai ona fuafua le maualuga ole plasma, cholesterol, tino o le ketone, lactic acid ma isi mea. O loʻo i ai masini e iai le pule leo e mafai ona faʻalogoina iuga, nai lo le faʻaalia i le lau. O lenei mea e sili ona aoga mo tagata gasegase o le tino. Ma le isi, faʻalagolago i le kamupani ma le faʻataʻitaʻiga, e eseese le masini i le taimi o le auiliiliga, le telē, mamafa, tele le mafaufau ma isi galuega.

Atinaʻeina ole atunuʻu

O le taunuuga o le galuega a saienitisi Rusia mo le maʻisuka i le asō o se glucometer e aunoa ma ni suega "Omelon". O le taʻiala o lona faʻatinoga e faʻavae i luga o le mea moni e faapea o le kulukose o se mea malosi e aafia ai le toto o vaʻa toto. O le tele o lona toto i le toto o le toto ma le fatuga e tele lava lona faalagolago, o vaega taua ia mo le fuafuaina o le suka i le tagata mamaʻi. O le mea lea, o le masini e fuafua le mamafa o lima uma, iloilo ma fuafua le kulūkose, faʻaalia i luga o le lau.

I le taimi lava e tasi, e te le manaʻomia le faia o ni meaʻai, o mea uma lava e faia e ala i le fuaina o le mamafa, pei o luga o se tonometa masani. O le faʻavasegaina o le suka suka ua faʻataʻitaʻiina e faʻaaoga ai le auala Samoa-Nelson. O le masini e talafeagai mo le mataʻituina o tagata soifua maloloina ma tagata gasegase e maua mai i le maʻisuka-e faalagolago i le maʻisuka. O le tau o le uluai faʻataʻitaʻiga o le masini e tusa ma le 5,000 rubles, e tatau ona e totogia le 6.5 mo le suiga, ae o le mataupu faavae o le taotoga e tutusa mo latou.

Tuutuuga o le faaaogaina

Ina ia mafai ona saʻo le fua o le fua, e tatau ona faia i luga o se manava gaogao i le taeao po o le 150 minute pe a uma se taumafataga mataga. Muamua e tatau ona e malolo e aumai le pulus ma le malosi i le masani, ona toe liliu lea o le masini. Afai e te fuafuaina e faʻatusatusa taunuuga o se mita e le o osofaʻi ma le isi, ona tatau loa lea ona e faʻaaogaina, ona fai ai lea o le faʻataʻitaʻiga lea e manaʻomia ai se faʻalavelave.

Faʻavae tau tupe mai Accu Chek

O se mea fou o lona ituaiga o se masini mai se ituaiga Suiselani e manaʻomia ai le samasama toto, ae leai ni faʻataʻitaʻiga mo lenei mea. O le Accu Chek Mobile glucometer i lona faʻatulagaga ei ai se kaseti faapitoa ua fuafuaina mo le oʻo atu i le 50 faʻaaogaina i le taimi e tasi, ma se punch mo le puncturing. O le masini e puipui ai se tagata mai le faʻalavelave faʻafuaseʻi, e na o le 130 kalama, e mafai ona teuina i le mafaufau mea na maua mai i le lua afe fuataga ma tau e 3.5-4.5 afe.

I le faaopoopo atu i ai, e mafai e le masini ona faʻavasega faʻamatalaga o loʻo maua, faʻaalia le maualuga o le maualuga o le suka mo nisi taimi o le taimi ma fesoʻotaʻi atu i se komepiuta e aunoa ma se polokalama faʻaopoopo.

Le filifiliga sili mo le faʻaaoga soo.

Afai e talafeagai, ia pulea le maualuga o le suka i le tele e mafai ai, e tatau ona gauai atu i le mita o le TCGM Symphony. O loʻo faʻatusalia ai se tulaga atoa ma faia ai se auiliiliga e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi ma le toto, e matua leai lava se leaga. Aʻo leʻi faʻaaogaina, o le vaega faʻapipiʻi o le masini e togafitia i se vaifofo faapitoa ma o se masini e tuʻuina i luga lea e mafai ona puʻeina ma faʻaali atu faamatalaga fou i le 15-20 minute.

O lona sao o le 94.5%. O sea glucometer e aunoa ma ni suʻega suʻega e aveeseina ai le maualuga o le eletise o sela e faʻaleleia ai le faʻamalositiga ma faʻavasegaina le suiga i le tuufaatasiga o le vai intercellular. E matua faigata lava ona faatau, ae o le tau, e tusa ai ma talosaga a tagata gaosiga, ua na o le 560-850 rubles. (10-15 tala). E tusa ai ma iloiloga o maʻi, e leai se faʻaleagaina pe'ā uma ona faʻaaoga le masini, e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma le fefe mo vaega uma o le maʻisuka. O faʻataʻitaʻiga o suʻega e tuʻuina atu i le telefoni.

Tuua Lau Faamatalaga