Faʻaauau aʻoaʻoga mo maʻisuka ituaiga 1 ma le 2, tutusa

O le sui o le pulu-glucosidase, o le inhibiting the alpha-glucosidase, e faaitiitia ai le liua o le enzymatic o di-, oligo- ma polysaccharides i monosaccharides, ma faaitiitia ai le absorption o le kulukose mai le iniseti ma le hyperglycemia postprandial. I tagata gasegase e faʻavaivaia le kulūkose, o le faʻaaoga masani e faʻaititia ai le lamatiaga o le atiaeina o le maʻisuka ituaiga 2 (e aofia ai ma le lua tauaso, suʻesuʻega i le placebo STOP-N>.

I le faʻaaogaina o le acarbose, o le atinaʻeina o le hypoglycemia e le faʻamaonia. Ae ui i lea, o le felagolagomaʻi o le fualaau faasaina ma isi vailaau oona poo le inisalini e mafai ona oo atu ai i ia taunuuga, o le mea lea o le faʻaaogaina o ia tuufaatasiga e le fautuaina e taiala a WHO. Na maua ai foi o faailoga o le hypoglycemia e tupu pe a faaaoga e tagata matutua ma vaivai tagata, e tusa lava pe leai nisi vailaau faasaina e faaaoga i le taimi e tasi, lea e tatau foi ona amanaia pe a faatonuina le fualaau faasaina i tagata gasegase o nei vaega.

I suʻesuʻega in vitro ma i vivo leai se faʻamaoniga o le faʻalogo. O le faʻafoega i kusi ma meaʻai e le afaina ai le fafagaina ma le gafatia atoa o le gaosia.

Pharmacokinetics Faʻamata

Faʻasalaga - e tusa ma le 35% o le fuainumera o loʻo faʻatūina, masalo o foliga o metabolites (e 2% - i le tino galue), o le bioavailability e 1-2%. A maeʻa ona faia le lauga, e lua siaki maualuga e matauina: a maeʻa le 1-2 itula ma a maeʻa le 14-24 itula, o le foliga mai o le pito lua e mafua ona o le faʻaaogaina o metabolites mai le inumaga. Vaevaega - 0.39 l / kg. I tagata gasegase e le atoatoa le malosi (o le kiliaina o le creatinine e itiiti ifo i le 25 ml / min. / 1.73 m²), o le maualuga o le faʻatonuga (Cmax) faʻaopoopo 5 taimi, i matua - 1.5 taimi.

Ua naʻo le faʻaaogaina i totonu o le gastrointestinal tract, e aofia ai siama o le intestinal ma sezymes vaega ole digestive, faʻatasi ai ma le fausia o le itiiti ifo ma le 13 gaʻo. O le metabolites autu e iloagofie o 4-methylpyrogallol (i le foliga o le sulfate, methyl ma le glucuronic conjugates). O se tasi o le metabolite, o se mea faʻamavaeina o le kulukose molcule i le acarbose, ei ai le gafatia e taofiofi ai le glucosidase alpha.

Half-life ( T1/2 ) i le taimi o le tufatufa - 4 itula, i le vaega ole excretion - 10 itula E maua mai ile intestine - 51% (i totonu o le 99 itula) e pei ole gaʻo ole gasegase (e le faʻamaloloina acarbose), e fatugaʻo - 34% i le ituaiga metabolites ma le itiiti ifo i le 2% - e le suia ma avea ma se gasegase malosi.

Faailoga Faʻaliliu

O le maʻisuka ituaiga 2 (faatasi ai ma le le atoatoa o le togafitiga, e tatau ona le itiiti ifo i le 6 masina, e le lava le aoga o le faatonuina o mea e maua mai le sulfonylurea e le o le tala o se meaai maualalo-calorie), ituaiga 1 o le maʻisuka (o se vaega o le tuufaatasiga o togafitiga). Puipuiga o le maʻisuka ituaiga 2 (i tagata gasegase e le lelei le faapaleni o le kulukose i le tuufaatasiga ma taumafa ma faamalositino).

Contraindications Faʻamata

O le gasegase o le tino, o le ketoacidosis o le maʻisuka, o le ate cirrhosis, acute ma chronic inflammatory bowel (disease syndrome). , faʻalavelave o le intestinal (e aofia ai le vaeluaina poʻo le predisposition), faʻamaʻi ma le maʻi o le intestinal, le faʻasolosolo o le faʻailoga taatele (fatu fatu creatinine i luga aʻe o le 2 m / Dl), maitaga, lactation.

Faʻasologa o Tausaga

O le fualaau faasaina e faia i le tautala, e aunoa ma le vevela, ma sina vaega itiiti o le vai i luma o se taumafataga poo le 1 itula pe a uma le taumafataga. Ole fua muamua ole 50 mg × 3 taimi i le aso faatasi ai ma le faʻaititia malie ile tasi fua ole dose i le 100-200 mg (faʻaleleia le fualaau ile 4-8 vaiaso o togafitiga ma le vaeluaga 1-2 vaiaso, e fuafua i le glycemia ma le faapalepale tagata). Ole fua ole fua ole tagata matutua ei ai le tino o le mamafa ole 60 kilokalama ile 50 mg, e silia ma le 60 kg le 100 mg × 3 taimi i le aso. Ole fua maualuga o aso taitasi e 600 mg.

Puipuiga: muamua fualaau - 50 mg 1 le taimi i le aso ma le alualu i luma i se fualaau e tasi i le 100 mg (faʻatupulaia le fualaau mo le 3 masina).

Faʻasologa o le Faʻasologa Faʻaliliu

Talu ai o le acarbose e taofia ai le vaevaeina o mea gaʻo maulalo i le kulukose, o loʻo iai pea le tele o meaʻai i le intestine ma tuʻuina atu i le kolo. I totonu o le kolone, siama gasegase o vailaʻau, e mafua ai aʻafiaga o le gastrointestinal e pei o le flatulence (78% o maʻi) ma le manava (14% o tagata mamaʻi). Talu ai ona o nei aʻafiaga e faʻalagolago i le toto, e masani ona fautuaina e amata i se laʻititi maualalo ma faasolosolo malie le faʻaleleia o le fua i le maualuga ole manaʻoga. O se suʻesuʻega e tasi na faʻaalia ai le faʻaitiitia o aʻafiaga o le gastrointestinal (mai le 50% i le 15%) i totonu o le 24 vaiaso, e oʻo lava i le faʻaaoga masani.

Afai o se tagata maʻi e faʻaaogaina le acarbose e gasegase i se osofaʻiga o le hypoglycemia, e tatau i le tagata maʻi ona 'ai se mea e aofia ai monosaccharides, e pei o kulumacose poʻo le gel (GlucoBurst, Insta-Glucose, Glutose, Level One), ma e tatau ona valaau se fomaʻi. Talu ai ona o le vavave o le poloka o le suka ma isi suga faigata, o fualaau suamalie po o meaai mama e le mafai ona toe suia lelei le mea na tutupu i le hypoglycemia i se tagata maʻi e alu i le gataifale.

Sa lipotia le hepatitis i le faʻaaogaina o le acarbose. E masani ona mou atu pe a taofia le vailaʻau. O le mea lea, o siama enzymes e tatau ona siaki muamua ma ao faʻaaogaina lenei vailaʻau.

GIT: o le gasela, o le tiga, o le manava, e seasea ona tupu - o le a faateleina le gaioiga o le "ate" i le taimi e ave i le 150-300 mg / aso), faʻalavelave i le intininal, jaundice, siapatitis (i se mea e le masani ai, e afaina i le oti).

Faatonuga faapitoa Faʻamata

O togafitiga faʻapitoa ma gasegase, mumu tele, faʻamaʻi pipisi faʻatasi ma le maʻi febrile e ono manaʻomia ai le faʻaumatiaina o vailaʻau o le hypoglycemic oral and administration of insulin. E tatau ona mulimuli mulimuli i se meaai. O meaʻai ma meaʻai e aofia ai le tele o meaʻai (poly-, oligo, disaccharides) e mafai ona oʻo atu ai i le faʻafitauli o le intestinal. O togafitiga e tatau ona faia i lalo o le puleaina o le kulukose i le toto ma / poo le urina o le Hly glycosylated ma le gasegase i le tausaga muamua o togafitiga - tasi i le 3 masina ma sosoo ai ma taimi. O le faʻasolosolo o le sili atu i le 300 mg / aso e faʻatasi ma le paʻu maualalo i le hyperglycemia postprandial ma le faʻateleina o le lamatiaga o hyperfermentemia. Faatasi ai ma le pulega tutusa o fualaau faasaina - sulfonylurea o meaola po o le inisalini, o le atinaeina o le hypoglycemia e mafai, lea e faasaʻoina e ala i le faaopoopo o le kulukose i meaai, po o lona puleaina o le tino. I le mea e tupu mai i le hypoglycemia, e tatau ona manatuaina o le gaʻo meaai ua paʻu i totonu o le kulukose ma le fructose, lea e le o pulea e le inisalini ma o le mea lea e le talafeagai le saoasaoa vave o le hypoglycemia. Ina ia faʻaaogaina, e fautuaina e faʻaaogaina le kulukose i luga o le maualuga po o le glucagon (i mataupu ogaoga).

Fesoʻotaʻiga Fegalegaleaiga

O mea e maua mai le sulfonylureas, insulin, metformin e faʻaleleia ai le aafiaga o le hypoglycemic. Antacids, colestyramine, faʻamaʻi tui, o fualaau oona e faʻaitiitia le aoga. O meaʻai faʻamalosi, thimony, hormones, telosolosolo, vailaʻau oona, gasegase oona, gasegase oona, phenytoin, acidic nicotinic, adrenostimulants, BMKK, isoniazid ma isi fualaau oona e mafua ai le hyperglycemia, faʻaitiitia faʻaitiitiga (gafatia e mafai ona maua ai le maʻisuka).

Faailoga mo le faʻaaogaina

O loʻo faʻamaonia le faʻamaʻi mo tagata mamaʻi na maua i le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le ituaiga 2, faʻapea foi ma i latou i le setete o le vailaʻau ma e le puipuia i inisua o inisalini.

O lona gafatia e leiloa le mamafa, ua faʻamaonia le saienisi, o lea e mafai ai ona faʻataʻitaʻiina le vailaʻau mo le tele o le maʻisuka. O le faʻamaʻiina o loʻo faʻataʻitaʻiina i le maʻisuka o loʻo faʻatinoina le mamafa o le tino, nai lo le faʻamalosi o le sulfonylurea, talu mai le tele o mafuaʻaga e mafua ai le hypoglycemia.

Faiga faʻapolopolo

O le acarbose o se paʻu paʻepaʻe (e mafai ona ufiufi le malamalama), lea e faigofie ona sosolo i totonu o le vai. I totonu o falemaʻi, e faʻasaʻoina i le ituaiga o meaʻai, ma se fua o le 50 ma le 100 mg.

O oloa e sili ona lauiloa i le acarbose o le Siamani "Glucobay" ma le Turkish "Alumina". O le tau masani mo le muamua e tusa ma le 490 rupu mo le 30 fuamoa ma se fua o le 50 mg. O le fualaau oona "Glinoza" e lei maua i le tuufaatasiga o falemaʻi a Rusia talu ai nei.

E faalagolago i le tui, Glucobai e aofia ai le 50 pe 100 mg o le acarbose. O le togafitiga e tupu i le gastrointestinal tract. E faʻagesegeseina ai le gaioiga o nisi o enzymes e aʻafia i le malepe o polysaccharides.

Faatasi ai ma vaega faaopoopo: kioko dioxide, magnesium stearate, masini suauu, cellulose microcrystalline.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le fualaau faasaina e faʻaalia i le tautala 15-20 minute ao lei faia se taumafataga. Malosiaga talafeagai pe a uma ona 'ai. I lenei tulaga, e tatau ona faʻatali mo le itiiti ifo ile itula.

O loʻo tuʻuina atu le fomaʻi e le tagata taʻitoʻatasi mo tagata maʻi, e faʻavae i luga o le setete o lona soifua maloloina, o le ogaoga o le maʻi o le maʻisuka, o le iai o faʻamaʻi pipisi.

I le avea ai o se tulafono, i le taimi muamua, o le faʻaaogaina o le tolu-taimi o le 50 mg o loʻo faʻatulagaina. A maeʻa le 1-2 masina e leai ni aʻafiaga e iloa, o le a faʻaleleia le atunuʻu.

E faatagaina e le silia ma le 600 mg o le acarbose i le aso. O le umi o togafitiga e tatau ona le itiiti ifo ma le ono masina.

Talosaga faʻaoga

O fualaau faasaina e faʻamaonia e faʻamalosia mo le faʻaaogaina e tamaiti ma tamaiti i lalo o le 18 tausaga. E fautuaina foi mo le umi o le togafitiga e le aofia ai le ava malosi i soʻo se ituaiga ona o le faʻataunuʻuina atoatoa o le mea e gaosia ai le gaioiga galue.

O gasegase matutua, faapea foi ma tagata e maua i le ate ma fatu fatu, ua faatagaina e faʻaaoga vailaʻau. E le manaʻomia le fetuutuunaiga, e filifilia i luga o le mamafa o le maʻi o le maʻisuka ma le tali a le tino i togafitiga.

E faʻasaina le gasegase i le taimi atoa o le maitaga ma le lactation ona o le le lava o faʻasaienisi faʻamaonia o lona saogalemu mo le fomaʻi.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O fualaau faʻamaʻi faʻamalosi e faʻaleleia ai le gaioiga o le metformin, insulin, sulfonylurea, ma saofagā ai i le atinaʻeina o le hypoglycemia matautia.

Faatasi ai ma fualaau e faavaivaia ai le togafitiga faafomai, o mea nei:

  • vevela vevela,
  • vailaʻau faʻamaʻi-anti-inflammatory,
  • togafitiga
  • fanau mai fanau
  • vailaʻau o loʻo i ai le vailaʻau nicotinic.

O le tuʻufaʻatasia o le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaina ma le gasegase e le aoga ona o le faʻavaivaia o le togafiti o togafitiga o le mulimuli.

Faʻaiʻuga

O vailaʻau e faʻavae i luga o le acarbose e mafai ona mafua ai tali a le tino le manaʻomia i togafitiga. E sili atu nai lo isi e tulai mai:

  • sili atu le gaosiga o le kesi, manava manava, tiga i totonu o le manava,
  • faʻamalositino poʻo le vaeluaina o le intestinal,
  • faateleina i le ate enzymes.

Mai le paʻu, sulu, faʻafefe e ono aliali mai.

I le avea ai o se tulafono, o le vailaau faʻasaʻo ua lelei le faʻafefe. O aʻafiaga e le talafeagai e aliali mai i na aso muamua o togafitiga ma pasi na oi latou lava. E le manaomia le faia o fetuunaiga ma togafitiga faapitoa.

Ae ui i lea, mo le umi ole togafitiga o le acarbose, ua fautuaina tagata e siakiina e le aunoa le toto mo le tele o enzymes o le ate ina ia aloese mai le atinae o le hepatitis.

Contraindications

O faʻamaoniga i le avega o le 'acarbose' e mafai ona vaevaeina i se tulaga maʻoti ma le aiga.

O faʻamaoni e aofia ai:

  • maʻitaga
  • lactation
  • cirrhosis
  • ketoacidosis
  • gasegase masani,
  • le le faapalepale i soʻo se vaega o le vailaʻau.

Faatasi ai ma le aiga, e mafai ona tatou iloatino:

  • fiva
  • faʻamaʻi pipisi i togafitiga.

E taua le taua e naʻo le fomaʻi aoga e mafai ona faia le faaiuga mulimuli i luga o le togafitiga o le acarbose.

Faʻasalaga

Afai e sili atu le fua faatonuina, o le manava manaia ma le afaina e mafai ona aliali mai. I lenei tulaga, e tatau i le tagata gasegase ona teena meaʻai o loʻo i ai vailaʻau faʻamalosi mo le itiiti ifo i le 5 itula.

O faʻamaoniga faapena e mafai ona tupu pe a faʻaaogaina le tele o meaʻai i le taimi o togafitiga.

Afai e aofia ai le acarbose i le tuufaatasiga o togafitiga ma isi fualaau o le suka, o le a faateleina le lamatiaga o le hypoglycemia. O se uiga malie o sea faʻalavelave e taofi e meaai gaʻo. O fua laʻititi ma ogaoga e manaʻomia ai togafitiga faafomaʻi. O le tali sili ona masani ona faʻaaogaina o le dextrose.

Faatasi ai ma sauniuniga e faavae i luga o le acarbose, o le Siamani "Glucobay" ma le Turkish "Glinoza" o loo i ai i le maketi a Rusia. O le mea mulimuli e le taatele i vailaau o vailaau.

Metotia e faʻatau i luga o fualaau faʻasaina e tutusa lelei le aafiaga o le hypoglycemic. O igoa sili ona lauiloa o fefaʻatauaʻiga o Glucophage ma Siofor.

I nisi tulaga, o vailaʻau faʻasaina o sulfonylurea e faʻaaoga: Gliclazide, Glibenclamide

Ina ua mavae le 45 tausaga, na amata ona faateleina loʻu suka suka. O meaai e le aoga. Na faatonuina e le fomai ni vailaau oona. O mea e maua mai le metformin e maualalo ai le suka, o le taimi lava e tasi e manaʻomia ai se taʻavale. O lenei ou te talia Acarbose. Ou te lagona le lelei, ou te leʻi mauaina lava ni aʻafiaga.

O loʻu maʻisi o togafitiga e umi lava. Sa ou taumafai i le tele o fualaau faasaina. O nisi e le fetaui i le taimi lava lena, o isi na latou faaalia o latou aafiaga, pe a mavae sina taimi. O lenei ou te inu Glucobay. Ou te fiafia i lona tau ma pe faapefea ona maualalo le suka i loʻu toto. Ou te faʻamoemoe e le o iai sona aafiaga le talafeagai i loʻu tino.

O vailaʻau faʻaonapo nei e le mafai ona fofoina atoatoa le maʻisuka. O la latou galuega autu o le tausisia o le maualuga o le suka i totonu o tapulaa talafeagai ma aloese ai mai le osooso ma oso i luga. O gasegase e tatau ona manatua le mea autu - e aunoa ma se taumafa malosi, leai se vailaau e aoga, e tusa lava po o le a le taimi nei.

O le a le mea e tupu mai ma pe faapefea ona aoga

O vailaʻau 'oloʻo iai a tatou meaʻai e mo le tele o mea faigata. E tasi le taimi i totonu o le mea e gaosia ai meaʻai, latou te faʻaaogaina le eleʻele ma ni enzymes faapitoa - glycosidases, pe a maeʻa ona latou paʻu i monosaccharides. O suga faigofie, i le itu, ulu atu i le mucosa o le intestinal ma ulufale i le toto.

O le faʻamalosi i lona fausaga o se pseudosaccharide e maua mai i se metotia o le biotechnology. E tauivi ma suga mai meaʻai i le pito i luga: afaina i le enzymes, faʻaumatia ai mo sina taimi le malosi e talepe ai gaʻo. Ona o lenei mea, o le acarbose e faʻagesegese ai le tafe o le kulukose i totonu o le toto. O le sosolo malie ma le sili atu o le kulukose e ulu atu i totonu o vaa, o le sili atu ona lelei le aveesea mai ia i latou i totonu o le masini. Glycemia e maualalo, o lona fesuiaiga pe a uma ona 'ai e faʻaititia.

Faʻamaonia le Aafiaga Acarbose:

  1. Faʻavasega le hemoglobin glycated, faʻaleleia le taui o le maʻisuka.
  2. Faʻatasi ai ma le solia o le kulukose i le 25% e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiaʻe o le maʻisuka.
  3. Puipuia le maʻi cardiovascular: o le faʻafitauli e faʻaititia e le 24% i le maʻisuka, e 49% i maʻi ma le NTG.

O le acarbose e sili atu ona aoga i tagata gasegase i le anapogi masani ma le maualuga pe a uma ona 'ai. O suʻesuʻega ua faʻaalia ai e mafai ona faʻaititia le glucose i le 10%, glucose pe a uma ona 'ai e 25%, hemoglobin glycina e 21%, cholesterol e 10%, triglycerides e 13%.Faatasi ai ma le glycemia, o le faateleina o le inisalini i le toto ua faaitiitia. Ona o le maualalo o le inisalini ma le lipids i tagata mamaʻi ma le maʻisuka, o le insulin resistance ma le lamatiaga o le atherosclerosis ua faʻaitiitia, o le leiloa mamafa o loʻo faʻafaigofieina.

Acarbose ua faʻaaogaina e avea o se hypoglycemic mo le silia ma le 20 tausaga. I Rusia, e naʻo le tasi le vailaʻau faʻasaina ua faamauina - Glucobai mai le kamupani Siamani Bayer Pharma. O pepa e 2 dosages - 50 ma le 100 mg.

Faaaogaina Acarbose Glucobai mo le paʻu mamafa

A oʻo i le gasegase, e leai se taimi e faʻamavae ai nisi o mea inu gaʻo ma e alu ese mai le tino ma fecesi, ma faʻaititia foi le kalori. Na latou taumafai e faʻaaoga lenei meatotino e sili atu ma le tasi mo le paʻu o le mamafa, e oʻo lava i suʻesuʻega sa faia i le aoga o le vailaʻau mo le mamafa o le mamafa. I tagata gasegase e maua i le maʻisuka, o le folasaga o le acarbose i le togafitiga e mafua ai le paʻu o le mamafa o le 0.4 kilokalama. I le taimi lava e tasi, o le aoga caloric ma le mamafa o uta e tumau pea.

Fomaʻi o Fomai Faʻafomai, Ulu o le Inisetiute o Taʻafia - Tatyana Yakovleva

Sa ou suʻesuʻeina le maʻisuka mo le tele o tausaga. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ua ou faanatinati e taʻu atu le tala lelei - ua mafai e le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Science Sciences ona atiaʻe se vailaau e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei fualaau faasaina ua lata i le 98%.

O le isi tala fou: ua faʻamautinoa e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina le faʻatagaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau maualuga o le fualaau faasaina. I Rusia, maʻisuka seia oo i Me 18 (aofia ai) mafai ona maua - E na o le 147 rubles!

Na maua ai foi o le faʻaaogaina o le Acarbose mo le paʻu o le mamafa e sili atu ona aoga i le faʻatasi ai ma taumafa ma taʻaloga. O le taimi lenei, sa faia le suʻesuʻega i tagata soifua maloloina. O le taunuuga o le faʻamalosia: i luga atu o le 5 masina, o maʻi na faʻaitiitia ai le BMI e 2.3, i le kulupu faʻataʻitaʻi e aunoa ma le gataifale - na o le 0.7. Faʻataʻitaʻi mai fomaʻi o lenei aafiaga e fesoʻotaʻi ma aʻafiaga o le fualaau faasaina. O le taimi lava latou te le maua ai le mamafa ma gaʻo, o le a vave ona faʻateleina le faiga o le faʻamalosi i totonu o le manava, afaina poʻo le manava faʻafuaseʻi amata. Acarbose iinei e avea o se ituaiga o faʻamaoniga o meaʻai talafeagai, o le solia o le taumafataga e mafua mai i aʻafiaga le lelei.

O a mea e mafai ona suia

Glucobai e leai ni tala tutusa. I le faʻaopoopoga i le acarbose, o se vaega o inhibitors o--glucosidase e aofia ai mea gaioiga e pei o le voglibose ma miglitol. I luga o la latou faavae, o le German Diastabol, Turkish Alumina, Ukrainian Voksid na faia. Latou te tutusa le aafiaga, o lea e mafai ai ona avea i latou o ni analogues. I totonu o falemaʻi o Rusia, e leai se tasi o nei vailaʻau o loʻo tuʻuina atu, o lea e tatau ai i tagata maʻisuka ile aiga ona tuʻuina atu i latou i Glucobai pe aumai le fualaau mai fafo.

E le o aofia ai le acarbose i le lisi o Vailaau Taua ma le Taua, o le mea lea o tagata maʻi e maua i le maʻisuka ua faamalosia e faʻatau Glucobay ia latou lava. O le tau i Rusia e mai le 500 i le 590 ru. mo fua e 30 o le 50 mg. O le faʻaogaina o le 100 mg e sili atu le taugata: 650-830 rubles. mo le aofaiga tutusa.

I le averesi, o togafitiga e tau e 2200 ru. mo se masina. I totonu o falemaʻi i luga o le initaneti, o le fualaau faasaina o se taugofie, ae o le tele o na mea o le ae totogi mo le faʻatagaina.

Patient Reviews

E tusa ai ma le maʻisuka, o Glucobai o se fualaau "le lelei". O tagata gasegase ua faamalosia e le gata ina mulimuli i se taumafataga maualalo, ae i nisi tulaga e lafoaia oloa susu, talu ai o le laogatia e mafai foi ona mafua ai ni mea nutimomoia. O le faʻaitiitia o le suka o le acarbose ua faʻamaonia lelei. O le vailaʻau faʻamaonia lelei le kulūkose pe a uma ona 'ai, faʻaititia ona fesuiaiga i le ao.

E leai se faʻamoemoe o le leai o se mamafa. Latou te inuina le fualaau faasaina o le nifo suamalie, lea e le mafai ona faia e aunoa ma le manava mo se taimi umi. Latou te maua fualaau nei e le afaina, ae sili atu ona taugata. E le gata i lea, ona o aʻafiaga, o meaʻai gaʻo e mafai ona 'ai i le fale, e aunoa ma le fefe i taunuuga. Pe a faatusatusa i le Xenical, e sili atu ona faapaleni Glucobay, ae o le aafiaga o lea mea e itiiti ifo.

Ia mautinoa e aoao! E te manatu o le pulega o fualaau oona ma le inisalini i le olaga atoa e na o le pau lea o le ala e teu ai le suka? E le moni! E mafai ona e faamaonia lenei lava oe e ala i le amata ona faʻaaogaina. faitau atili >>

Tuua Lau Faamatalaga