Saina Sapalai Suʻeina o le Maʻisuka i Saina

O le taimi sili e amata ai ona faʻaumatia lenei faʻamaʻi mai le aso 4 o Iuni i le 20 (2018). I le aso 4 o Iuni, e amata ai le vaitau atoa o le malosi o Yang, pe a amata ona faʻaleleia le tino pe a uma le faʻafouina o le tautotogo.

Seia oo i le aso 20 o Iuni, o le taimi o gaoioiga o le tolu afi vevela, lea e taʻua i nisi taimi o le laina endocrine, e tumau. O ona tiute e aofia ai le faʻamautuina o le faʻalavelave popole ma le endocrin, faʻapea foʻi ma le faʻatupulaʻia o le malosi atoa o le tino.

O le mafuaʻaga lea e talafeagai lelei ai lenei taimi mo le amataina o se polokalama e faʻaleleia lelei ai le galuega endocrine ma togafitia le maʻisuka.

TUSI E TUA TUSI O DIABETES


O le pancreas e maua ai le tino i le tele o homoni, e aofia ai le inisalini. O lenei mea o se porotini felauaiga, lea e pei o se "kata", e aoina mai le glucose (suka) mai le plasma toto ma ave i totonu o siama, o lona uiga, e fesoasoani i le tino e faʻaaogaina le kulukose.

Glucose o le autu o le "suauu", o lona uiga. o le punavai autu o le malosi mo le tino. O le le lava o le kulukose i potu faigaluega o la tatou tino e tau atu ai i la latou gaogao, gaioiga o le fatu, ate, fatugaʻo, popole ma le puipuia o le tino, mamukakkeletal system, organs of vision and hearing, etc.

I le maʻisuka, o le kulūkose e le afaina, lea e mafua ai le "matelaina" o sela, ma, i le isi itu, i le "acidification" o le toto, o le plasma o loo aofia ai le tele o kulūkose e leʻi faʻaaogaina.


E pei ona tatou iloa, o loʻo i ai ituaiga e lua o le maʻisuka.

O le ituaiga muamua o le inisalini - e masani lava ona fesootaʻi ma se faʻaletonu o le pancreas (o le inisalini e gaosia ma itiiti le lelei). E masani lava, o lenei ituaiga o maʻisuka e aafia ai tagata talavou, tamaiti, ma e oo lava i pepe fou.

I le ituaiga lona lua o le maʻisuka-e le o le insulin-e faalagolago - E mafai ona maua se aofaiga o le inisalini, ae o le tuʻuina atu o le kulukose e sene o le tino e faʻavaivaia, ma o le mea lea o loʻo maua ai le kulūkose i totonu o le toto.


O le tele o taimi, o le ituaiga lona lua o le maʻisuka e aafia ai tagata matutua, e ui lava talu ai nei na maua ai lenei maʻi i le 40-tausaga le matutua, ma e oʻo lava i le 20 tausaga le matutua.

E le o se tagata nofo toatasi e saogalemu mai le maʻisuka, aemaise lava i le i ai o le agaleaga leaga.

Ae o le suia o le ala o le olaga, e aofia ai le auala e 'ai ai, le ala afi, le auala e iloa ai mea moni ma tulaga i fafo, e mafai e se tagata ona aloese mai lenei faʻamaʻi.

E FAAPEFEA ONA TALOSAGA E FAʻAVAE I TAGATA


Vaʻai faalemafaufau i se tagata o loʻo i ai mea uma i le faasologa i totonu o le tino, ae na te taʻitaʻia se ituaiga olaga e manaʻomia ai le tele o le malosi, o lona uiga. malosi tele manaoga.

E tupu tele lenei mea pe ai ai se tagata i se tulaga o le faʻalavelave faʻavaivaia pe faʻalavelaveina i taimi uma.

O se faʻataʻitaʻiga, e faʻaalia ai lona tino i le faʻavaivaia pea, vaivai, i le taimi nei e maua ai sootaga ma le pule, a taeao - faʻatasi ai ma tagata o lona aiga, tuaoi, uo poʻo a latou paaga, e le lelei le 'ai, faʻafeiloaʻi solo.

O loʻo i ai se faʻaogaina o le malosi. Ma o se taunuuga o le fiaai malosi, o le solia o le kulukose (tolerance).

O se taunuuga, e ono tulai mai se tulaga (glycemia galue), pe a maualuga le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, ma o le inisalini, e ui lava o lana galuega, e faasolosolo malie atu nai lo le masani.

I le aluga o taimi, o le le atoatoa e mafai ona toe faʻaleleia, ae mafai foi ona oʻo i le atinaʻe o le maʻi suka - ituaiga 2 maʻisuka.


O lenei mea ua molimauina e le tele o tagata atamamai i vailaau a Europa, e taʻua ai le maʻisuka afaina o le mafaufau.


O le faatosinaga o le popole o le malamalama i le tino o le tagata e mafai ona tupu ao le i fanau mai o se taunuuga o le faaleagaina o le malosi e maua mai, pe, e pei ona taua i nisi taimi, le malosi matua o Qi.

I le fomaʻi a Europa, e valaʻauina lenei mea uiga faʻamaoni.

O le gaogao o le malosi e maua mai i le malosi e mafai ona tupu pe afai e le o mafai e matua i le lumanaʻi ona pulea o latou lava malosi, faʻamaʻimau i luga o le faʻalavelave mamafa ma faʻapipiʻi mea e teuina i totonu o latou tino, lea o le a aʻafia ai le malosi o le tamaititi e leʻi fanau mai.

FUAFUAINA SE ALOFA O LE ALOFA MO Oe


O le popole o le mafaufau lea e faaosofia ai le atinaʻeina o le maʻisuka, e tusa ai ma togafitiga faa-Saina faaleaganuu, ei ai lona lava uiga.

O lenei mea e masani ona faamatalaina o ni lagona. popole ma le fefe. E le gata i lea, o le fefe e solia pe taofia ai le malosi o fatugaʻo ma le faiga o meaʻai, ma le popole - le malosi o le pancreas ma le manava.

O nei lagona, e tusa ai ma o tatou tagata suʻesuʻe, e mafai ona iu ai ina fausia se tulaga maualalo o le tagata lava ia, lea e gata i le faʻavaivaia o le tagata lava ia, o le atinaʻeina o le tagata manua, o le uiga o le tele o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

O le manatu o le tagata lava ia o se tagata e amataina mai le laʻititi. Ua ou matauina le ala e taʻua ai tamaiti Saina i lalo ifo o le 5 o "tamaʻitaʻi laiti." Ma o le tamaititi e masani ona pei o le emperor: faʻamalosi ma faʻamaonia ana aoga aoga ma le le faʻaaogaina o le osofaʻiga pe afai e sese lana amio. Ma, ma le fiailoa, e masani lava o tamaiti e le o se mea leaga ma e le o se mea leaga.

I lo tatou atunuu, e mafai e nisi ona lagona i nisi taimi lagona le fiafia: "Aua e te alu, aua le nofo, aua e te tu." Ma o lenei mea, faatasi ai ma isi mea, e mafai ona mafua ai foliga vaaia o le maualalo o le taua o le tagata lava ia.

E masani ona tatou lagolagoina o ia io tatou olaga atoa. O le mea lea, e tusa lava po o le a le tele o le malosi tatou te lafoina i le tino, e tusa lava poo a meaai matagofie tatou te 'aʻai ai, tusa lava po o le a le faʻatumuina o le malosi, o le mea muamua lava e fai o le faatea ese lea o le atuatuvale (popole).

E mafai ona faia lenei mea i le fesoasoani a le tele o faʻamaoniga (manatu lelei, uiga), mafaufauga ma isi auala, o lona uiga, e tatau ona tatou atiina ae mo i tatou lava se "Polokalama o le alofa mo i tatou lava".

Aso Gaoioiga i Aso Taitasi: Amata mai Iuni 4 i le 20, taʻu le fuaitau: "Ou te lelei, matagofie, atamai, ou te alofa ia te aʻu lava ia, ou te fiafia ia te aʻu lava ia."

Fai lenei mea tusa lava pe e te le talitonu i au lava upu na e talanoa atu ia te oe lava i se faʻaaliga o le alofa. O lou malamalama i se loloto loloto o le a mafai ona malamalama i mea latou te maua ma tali atu i ai.


Leai se mea e tatau ona faʻatusatusa ai oe lava ma isi, faʻatusatusa oe lava ia oe ma maua ni suiga laiti mo le sili atu.

  • Afai e te le ausia le mea na e manaʻo ai, ia e fai ifo ia te oe lava: "O loʻo i ai mea uma i luma, ou te maua se avanoa e toe taumafai ai."
  • Afai ua e oʻo i ai: "Ua lelei aʻu, na ou mafaia, tusa lava po o le a."

O lea e mafai ai ona tatou maua le malosi o le malosi o Shen ma aʻoaʻo ai o tatou tino e gaosia ma faʻaleleia le malosi i nei 20 aso.

DIP AROMA


O le toʻafilemu o le mafaufau e faafaigofieina e ala i le faaaogaina o suauu taua, o nisi taimi e taua o "taitai amio".

O suauu taua e lagolagoina ma fesoasoani e toe faʻatumu le malosi i totoga e teu ai:verbena, geranium, oregano, jasmine, marjoram, mint ma citrus manogi.

O le mea pito sili ona faigofie e mafai ona e faia i nei suauu o le fatuina o se siosiomaga malamalama lelei, e faʻamafanafana ai lou tino poʻo le potu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o se fana moli (3-4 gutu o le suauʻu i le 0.5 lita o le vai), faʻamalo solo ile fale. E manaʻomia e faʻafefe (solosolo, solosolo, lavalava).

Tuuina atu e faapea o le pancreas o loʻo galue i le taeao ma le ate i le afiafi, e mafai ona faia faʻataʻitaʻiga i taeao ma afiafi.

I le po, e mafai ona e faʻaogaina le uʻu manogi poʻo luga o se solo pepa ua gaugau i luga o ni faʻalaʻau, faʻaaoga ni nai mataua o suauʻu ma tuʻu i lalo o le aluga.


E lelei foi aromatherapy baths (5-7 gogo o le suauʻu taua ole faʻamamaina i le 1 tbsp. L. Milk poʻo le meli ma faʻaopopo i le taele), fufulu, faʻaaogaina, ufiufi o le tino i le vai ma suauu tāua.

I le faaopoopo atu, ia Iuni, o le faʻaaogaina o meaʻai masani e aoga, aemaise lava i le taeao po o le afiafi, pe a leai se mea e faʻafefe i laau totō.

I le auala, e mafai ona totō fugalaau fugalaau i totonu o se ulo i luga o le windowsill ma fiafia i se manogi manaia.

O mea manogi e mafai foi ona faʻaaoga i le kuka. I le taeao, ia saunia le 1 ipu vai malulu, faʻaopopo sina sina suamalie o le lama ma le vevela. E tele naua mo le aromasherapy. A uma ona inu lenei vaifofo, fufulu le manava, sauniuni mo se taumafataga ma inu le manogi manogi.

Mo e alolofa ia te oe lava, e mafai ona e kuka miti ice vai (suamalie le miti talo) poʻo se mite extract: i totonu o se ipu vai matou te tuʻuina se pusa o le mint ice poʻo ni nai mataua ole mint.

E mafai foi ona e faia vai suamalie. Latou te faia faapenei: togi sina suavai suamalie, faʻafefiloi i le vai (1: 1) ma faʻaopopo se pusa o le miti ice.

TULAFONO I LOU TATOU MA SUN MA YELLOW


I togafitiga Saina, e tele le taulai atu faamalologa o meatotino o le lanu. O le malosi o okeni taitasi e mafai ona lagolagoina e lona lanu. Talu ai ona o le pancreas o le elemene muamua o le Lalolagi, o lona lanu "natura" e samasama.

I lenei auala e toe faʻafoʻi le gaoioiga o le fafagaina o le fafaga ma le okeni lava ia - o le pancreas, e mafai ona e faʻaaoga lanu samasama.

I le faia o lenei mea, e masani ona latou faaaogaina fua samasama e "faatumauina le totonugalemu", faapea foi ma le lanu samasama mai fafo - o mea faitino e valiina i lanu eseese o le lanu samasama: ipu, ie, teuteuga o fale, lamepa, ata, teuteu mai maa lanu samasama, moligao samasama, ma isi. faʻapea foi ma le mafaufau i le la

O le nofoaga tutotonu e pulea ai le gaosiga ma le faʻaaogaina o le Yin-Qi le malosi o meaʻai e ala i le pancreas o loʻo i totonu o se nofoaga faapitoa mo le malosiaga - i totonu o le vevela ogatotonu (o loʻo i totonu o le manava). I luga o lenei vaega o le tino, e mafai ona e tuʻuina se mea samasama (ma taofi mo sina taimi), ia fai le pito i tua o se lanu samasama.

O le pancreas e faʻalagolago i le ate o le ate: o le ate ma le mumusu o le ate e faʻaaogaina ai le malosi o le malosi i le pancreatic canal, lea e oʻo atu ai i soliga matuia o lana gaioiga, e aofia ai le atinaʻe o le maʻisuka.

O le mea lea, pe a taʻitaʻia lanu lanu, e fautuaina e faʻapipiʻiina ai le ate ma lona "lanu" lanu - lanumeamata.

Faiga faamalositino "Matala." Matou te faʻatonuina le uila lanu samasama (moliuila, moli malamalama ma le moli samasama) i mata ua pupuni, ma, a uma ona lubricating le paʻu o le laumei i se kulimi (mo le sili atu ona lelei), faatasi ai ma le gasolosolo malie o tamatamailima tatou te tusia ai se faailoga e valu (e le iʻu) e ala i mata e lua (pei o ata tioata).

O le umi o le gaoioiga e 2 minute.

O lenei faiga, e tusa ai ma fomaʻi a Amerika, faʻaititia le maualuga o le suka i le 3-5 iunite.

E mafai ona e faʻaaogaina le aoga i tioata ma tioata samasama. lomia e econet.ru.

Afai ei ai ni au fesili, fesili i ai.iinei

E te fiafia i le tusiga? Ona lagolagoina lea oi matou lolomi:

Togafitiga o le maʻisuka i Saina

Talu mai aso anamua sa leai ni suʻesuʻega ma ni mea faigaluega faʻapitoa, o fomaʻi na faia se suʻesuʻega, e taulai atu i le faʻaalia o le maʻi. O le mea lea, o vailaau faʻasoifua maloloina e taʻua o le maʻisuka o se maʻi o le gutu malulu.

O lenei igoa faigofie e faamatalaina lelei ai ona faʻaaliga autu:

  • galala tele (polydipsia),
  • o se tele o urine (polyuria),
  • vave le mamafa o le mamafa.

I le senituri lona 6 TA, o le tusi "Maʻi Mataʻutia" na faʻamatalaina uma le maʻisuka ma le faʻafitauli: faʻamaʻi o mata ma taliga, fulafula, ma isi. O lenei malamalama na tuʻuina atu i tupulaga taʻitasi ma e masani ona faaopoopoina i faʻamatalaga fou ma fomu e fuafua ai le fofo o le maʻisuka i vailaʻau Saina.


O le auala o le maʻisuka e togafitia i Saina e matua ese lava mai auala Europa. I togafitiga i Sisifo, na amata ona faia le faasaʻoina o le toto suka i se taimi e leʻi leva. I lalo ifo o le 100 tausaga talu ai, na faʻamaopoopoina ai le inisalini, na vave ona manumalo i le ulutala o le "standard gold" o le togafitiga. E masani ona faʻavae togafitiga a le maʻisuka masani a Sāmoa i togafitiga.

Suʻega o le Maʻisuka i Saina

I le Falemai Muamua Falemai i le Tianjin State University o Traditional Chinese Medicine, o faiga masani anamua ua lagolagoina, ae mo le sili ona lelei, o le falemaʻi faapitoa na aʻoaʻoina e tuʻufaʻatasia auala faʻa-Europa ma aganuu faa-Saina. E le tele ni falemaʻi ile maʻisuka i Saina ua ausia le maualuga o tomai faʻapitoa i le togafitia o le maʻi.

O le auala lautele e mafai ona togafitia ai le maʻisuka i Saina e mafai ai ona faʻaleleia le maualuga o le toto toto i le taimi e sili ona puupuu, aveese faʻamaʻi ogaoga ma taofi le atinaʻega o aʻafiaga. O auala fou na ofoina mai e Saina - o le toe faaleleia o tamaiti o le maʻisuka, o le togafitiga o vailaau muamua i Saina ua uma ona iloa i le lalolagi atoa.

O le mea e leaga ai, i lenei laasaga o le atinaʻeina o le faasaienisi o le lalolagi, e le mafai ona fofoina atoatoa togafitiga, ae faʻafetai i le togafitia o le maʻisuka i vailaau Saina, e mafai ona e maua le alualu i luma tumau ma maua le avanoa e taitaia ai se olaga atoa. O le auala Saina e faʻamalolo ai le maʻisuka e mafai ona faʻaleleia atili ai le lelei ole ola o le tagata maʻi.

Saina Saina mo le maʻisuka

Afai o le maualuga o le kulukose o le toto e maualuga atu i le masani mo se taimi umi - o loʻo i ai le maualuga o faʻafitauli o faʻafitauli. Soʻo se falemai ile maʻisuka o le a ofoina atu le tele o filifiliga mo le togafitia o aʻafiaga ole maʻi ole tino. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le neuropathy o le maʻisuka e atiina ae i le 30-90% o le maʻisuka ma le le saʻo pe leai foi togafitiga. Mai le vaaiga o aganuu faa-Saina masani, o lenei maʻi e mafua ona o le leai o se malosi o Qi, Yin ma Yang. I se tulaga tutusa, o se faaletonu o Zheng Qi (tetee i faʻamaʻi) e aliali mai.

Le togafitiga o le maʻisuka i togafitiga faʻasolosolo Saina e faʻaaogaina ma le filifilia e le tagata lava ia o mea teuteu o laau, acupuncture, moxotherapy, magnetotherapy, togafitiga o le leitio infraredis, togafiti faʻamaʻi ma vae paʻu.

O isi maʻi faʻafitauli e mafua ai le maʻi o le maʻi o le maʻisuka nephropathy. I upu faigofie: faʻaleagaina i vaʻa laiti o le fatugaʻo. I vailaʻau Saina, e taʻua o Shengxiao poʻo Xiao Ke. O le togafitiga o le maʻisuka i Saina, o le tau e faʻatusatusa lelei, e mafai foi ona feagai ma faʻafitauli vailaʻau.

I le amataga, o ia ituaiga o nephropathy e faigofie ona mafai ona faʻaaogaina. O metotia na atiina ae e Polofesa Wu Shentao ua faʻaolaina ai tagata gasegase mo le sili atu ma le sefulu tausaga mai le gaioiga o le gaioiga, le faʻaaoga albuminuria ma le edema.

O le tolu ma le leai o se faʻalavelave faʻalavelave o le dyslipidemia (faʻaititia le fua o le gaʻo, poʻo le turbidity o le Xiao Ke). O vailaʻau faʻapitoa e faʻapipiʻiina ai lenei tulaga ma le faʻaputuina o le faʻavalea, faʻalavelave ma le pipili i le tino. E i ai le solia o le taamilosaga o le qi ma le toto.
Ina ia togafitia le maʻisuka i Saina (saili pe faapefea ona fai numera o telefoni i luga o le saite), e taʻua ole dyslipidemia o le maʻisuka, na matou fatuina fualaʻau Tangduqing e faʻaitiitia ai le palabidity ma aveese toxins mai le tino. Tangduqing e faʻamaonia lelei le gaioiga o totoga o le visceral, faʻaitiitia le dyslipidemia, puipuia o totoga taua, masini o le cardiovascular system and cerebral vessels.

Saini mo le togafiti ile maʻisuka i se falemai i Saina

O togafitiga o le faʻafitauli o le maʻisuka ua maeʻa faʻatasi ma le fesoasoani o tapenaga o tapenaga ma atiina ae i togafitiga faʻapitoa e tagata tomai faapitoa i le Falemaʻi Muamua Falemai i le Tianjin State University of Traditional Chinese Medicine i lalo o le vaavaaiga a le polofesa Wu Shentao.

Afai e te fia iloa le tau o togafitiga, tusi mai ia i matou i le i-meli, i mataupu taʻitasi ua matou filifilia se togafitiga faʻapitoa.

E le gata i lea, o le fofo e aofia ai le numera o togafitiga faafomaʻi. O vaega autu o le faamaloloina o loʻo faʻaalia i lalo.

Metotia ma togafitiga mo le maʻisuka i Saina

O fomaʻi i Saina latou te faʻaaogaina le tele o avanoa faʻalelei o Europa faʻaonapo nei ma agaifanua Saina e togafitia ai le maʻisuka ma faʻamaonia le tulaga o le maʻi.

Afai e iloa e fomaʻi Europa ituaiga maʻisuka e tolu - 1st, 2nd ma le LADA (maʻi maʻisuka o tagata matutua), ona talitonu lea o Saina e silia ma le 10 o latou.

O le mea lea, o fomaʻi Saina e faia se suʻesuʻega maeʻaeʻa, lea e le o faʻaalia i le falemaʻi falemaʻi.

I le taliaina i soo se mea lava Faletupe faafomai Saina tagata maʻi uma lava e tatau ona faia e ala i taualumaga nei:

  • Iloiloga o le soifua maloloina lautele e faʻaaoga ai se suʻega masani, e tusa ai ma le setete o le iris, iloiloga o le tulaga o le paʻu ma le suʻesuʻeina e ala i pulupili,
  • Iloiloga o le setete o le mafaufau ole maʻi,
  • Talanoaga ma le fomaʻi, lea e iloa ai le faitioga autu a le tagata maʻi,
  • Laboratory, meafaigaluega ma mea e fai ai suʻesuʻega.

O le faavae mo le togafitia o le maʻisuka i Saina e le o ni vailaʻau, ae o metotia e faʻavae i luga o le polokalama TCM - faʻasologa faʻapitoa Saina. O le mataupu autu o le TCM o le togafitia e le o se faʻamaʻi, ae o se tagata.

E talitonuina o soʻo se faʻamaʻi o se soliga o le paleni ole malosi (Yin ma Yang) ile tino. O le mea lea, o togafitiga e faʻatatau i lona toe faʻaleleia.

O vaega autū o togafitiga:

  • Le faʻaaogaina o togalaau faʻapena (80% - mea e gaosi, 20% - vaega o manu ma minerale).
  • Zhenju togafitiga, lea e aofia ai le acupuncture ma le cauterisation i le sikaleti o le wormwood.
  • Saina togafitiga faʻaSaina, lea e tele ituaiga. Mo le togafitiga o le maʻisuka, latou te faʻaaogaina le Gua Sha - massage ma se mea e palu ai, maso vae, massage ma tipu o le otaota, faʻamalosi o nofoaga o le malosi "poloka".
  • O togafitiga o le tino, fuafuaga a le tagata lava ia, gymnastics ma manava manaia Qigong.
e aofia i le ↑

Fesoasoani i le maʻisuka ituaiga 1

O le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1 i Saina ei ai ona lava uiga. O lenei ituaiga e matautia mo ona faʻalavelave e aʻafia ai vae vaivai, gaʻo, fatu ma mata o le tagata maʻi. Latou te fesootaʻi atu i faʻafitauli pipisi i toto laiti toto.

E le folafolaina e fomaʻi Saina le toe faʻafoʻiina o le pancreas ina ia toe amata ai ona maua le inisalini. Ae o loʻo latou taitaia a latou taumafaiga e faʻatuai ma faʻaitiitia le iʻuga o faʻafitauli o le maʻisuka.

O le togafitiga autu e aofia ai le faʻasaʻoina o le toto i gaioiga e aʻafia i le angiopathy (le atoatoa le lapisi) ma le toe faʻafoʻiina o aʻafiaga lautele.

E matua le mafai lava ona faʻaumatia le insulin i togafitiga, ae mafai ona faʻaititia lona fua (naʻo lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi!).

O le isi mea taua tele o le TCM i le togafitiga o le maʻisuka e mafai ona avea o se faʻaitiitia o le lamatiaga o le hypoglycemia - o le faʻamaʻi o maʻisuka uma, e leai se tulaga lamatia nai lo le hyperglycemia (maualuga maualuga le suka). O se paʻu mataʻutia i le suka o le toto, lea e oʻo atu ai i se vavave faʻavavevave. Ae paga lea, e faigata ona aloese mai, aemaise lava mo i latou o loʻo faia insulin.

Tusa 2 le tausiga o le maʻisuka

Aʻo togafitia lenei ituaiga o maʻisuka i Saina sili atu iʻuga maua. I le avea ai o se tulafono, o lenei ituaiga o maʻisuka e matua faigata, o se tasi lea o mafuaʻaga e faʻaosofia ai faʻafitauli.

O le mea lea, i le mea muamua - o fua faatatau ia e fuafua i le gau o le mamafa.

O nei tagata maʻi e maua le avanoa e mumusu ai e faʻaaogaina fualaau o suka pe a latou oʻo i le vaega muamua o togafitiga (naʻo lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi!).

O lenei mea e sili ona faʻamalosia e ala i le faʻaaogaina o le manava ma faʻataʻitaʻiga a Qigong faʻatasi ai ma togafitiga.

I le togafitiga o le maʻisuka i Saina, e maua e le tagata maʻi tomai faʻapitoa ma mafai ona faʻaauau i le fale.

O taunuʻuga na maua ina ua maeʻa le 1st vasega o togafitiga e tatau ona faatulaga i le itiiti ifo ma le 3-4 isi vasega. O le faʻamaoniga e faʻamaonia e taunuuga o suʻesuʻega, ma O auala uma a le BMT ua aloaia e pei o le saienisi ma le lelei e le Faalapotopotoga Faavaomalo Maloloina.

Clinics ma falemai

E le o se mea e tatau ai ona mafaufau i totonu o falemai faʻapitoa e faʻaaogaina togafitiga faʻasoifua maloloina.

O loʻo suʻesuʻeina e saienitisi fomaʻi suʻesuʻega faʻasaienisi ogaoga i le togafitiga i le maʻisuka ituaiga 2 ma le malosi o le tino e maua ai le inisalini.

Mo le sili atu ona manuia togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1 i Saina, o loʻo suʻesuʻeina suʻesuʻega ma metotia o togafitiga e faʻaaogaina ai le totoina o suauʻu.

Clinics i le aai o Dalyan

  • Kerren Medical Center. O se tasi o falemaʻi sili ona lauiloa i le maʻisuka i Saina. O le aufaigaluega o fomai sili ona lelei, ua faaauupegaina i masini faafomai fou.
  • Falemai a le Malo. O loo i ai pea suesuega i le tulaga o le tausiga o le maʻisuka. O loʻo ia te ia meafaigaluega faʻapitoa mo le suʻesuʻeina ma le togafitia o le maʻisuka ma faʻafitauli sili atu, e pei o le maʻisuka, le nephropathy o le maʻisuka (faʻatoʻa fatuga) ma le retinopathy (faʻalavelave mata). O le faamamafa autu i le auala o togafitiga o loʻo tuʻuina i luga o faʻasologa o le physiotherapy. O lenei nofoaga autu e maua ai foi togafitiga togafiti.

Falemai faafomai i Beijing

  • Nofoaga Faasaienisi Tibet ua ofoina atu se tuufaatasiga atoa o meafaigaluega ma metotia o vailaau masani a Saina,
  • Falemai faavaomalo a Puhua e pei lava o se falemai a le militeli i Dalian o lo o taitaia le totoina o sela.

O le aai na avea ma nofoaga lauiloa mo togafitiga faafomaʻi, e aofia ai i latou o loʻo maua i le maʻisuka Urumqi. O iinei e maua ai e le maʻisuka 1st Hospital a le Aai Ariyan - faʻalapotopotoga faʻapitoa a fomaʻi. I le faaopoopo atu ia te ia, e mafai ona togafitia oe i isi falemaʻi lautele ma faleoloa o lenei aai.

Tau o togafitiga

Le tau o le maʻisuka togafitiga i Saina matua maualalonai lo o falemaʻi tutusa i isi atunuu.

O le tau masani mo se vasega e mai le 1600 i le 2400 tala ma e faalagolago i lona umi - 2 pe 3 vaiaso. E aofia ai togafitiga ma nofo ai ile falemaʻi ile falemaʻi.

Ae, e pei ona fai mai fomai a Saina, o lenei tupe e mafai ona lafo i le matagi pe afai e te le mulimuli i fautuaga uma pe'ā uma ona e togafitiga ma aua le toe faaleleia le aoga i isi vasega 3-4.

O le totoina o le suauu mama, lea e ofoina atu i tagata maʻi ma le maʻisuka ituaiga 1, o le a sili atu le tau - i le itulagi o 35,000-40,000 tālā.

Suʻesuʻega o Togafitiga o le Maʻisuka i Saina

Sergey: «Tama teine ​​maʻi maʻi, maʻisuka. I lenei tausaga, e na o le 1 le ituaiga. Latou te le mafai ona faʻasaina le maualuga o le suka, o le tamaititi ua atili leaga. Na matou o atu i se falemai Saina ma filifili loa eoi ai. O le mea muamua lava na matua faateʻia lava o se auiliiliga auiliili ma maeʻaeʻa. A o maeʻa le fuafuaga o togafitiga, na faaleleia le tulaga o le ma teine. Matou te fia tuʻuina atu ia te ia ni nai vasega o togafitiga - e tatau lava ona ola ma ola! Na faateia tele le mafaufau o le fomaʻi mai Saina. E masani ona ia talanoa i le telefoni e uiga i le tulaga o le tamaititi.»

Svetlana: «Sa togafitia loʻu tina i Saina. O loʻo ia te ia le maʻisuka ituaiga 2 ma ituaiga uma o faʻafitauli. Sa faateia o ia i se auala patino lava i tagata maʻi taitoatasi. I le taimi muamua sa faitioina - faigata. O ia o laʻu tamaitai atoatoa. Ona ou aafia ai lea, ua le maua le mamafa ma ua amata ona ou lagona le sili atu ona lelei. E mafai ona ou fai atu o le lelei o le togafitiga e matua mautinoa lava

Alexey: "Na togafitia o ia i Dalian, ae le oi totonu o le Falemai Falemaʻi, ae i totonu o se falemaʻi e masani ona togafitia ai Saina. O le taunuuga e le sili atu le leaga, ae totogi le itiiti ifo o tupe. E i ai loʻu maʻisuka ituaiga 1, e le mafai ona e teena uma le inisalini, ma e malamalama le Saina i lenei mea ma e te le tauivi mo ia. Ae o laʻu maualuga o le suka suka sa tuʻuina lelei ma le fesoasoani o le tele o togalaau ma togafitiga. O lenei ua ou lagona le lelei ma o loʻo ou mafaufau e toe fai le vasega.»

Daria: "Ou te matua fiafia lava i togafitiga i le Falemai a le Malo o Dalian. Latou te faʻafesoʻotaʻi lelei le tele o fualaau oona, o meaʻai maloloina lelei ma togafitiga faʻamalosi. Faiaʻoga ma metotia o vailaʻau o Western Western. O le taunuuga mo aʻu - ituaiga 2 maʻisuka - e ofoofogia. Na foliga mai na ou toe foi mai i ni nai tausaga talu ai ae ou te leʻi maʻi

Tuua Lau Faamatalaga