Mea faʻamaʻi - capsules, maʻa

Thioctacid BV: faatonuga mo le faʻaoga ma iloiloga

Igoa Latina: Thioctacid

ATX Code: A16AX01

Mea gaosi gaosi: thioctic acid (thioctic acid)

Faʻatauina: GmbH MEDA Manufacturing (Siamani)

Faʻamatalaga o faʻamatalaga ma ata: 10.24.2018

Tau o falemaʻi: mai 1599 rubles.

O le thioctacid BV o se vailaʻau faʻasaina ma aʻafiaga faʻaleaga.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le thioctacid BV o loʻo maua i foliga o mea e ufiufi ai laupepa i se ata vali: green-yellow, oblong biconvex (30, 60 poʻo le 100 pi. I totonu o fagu vailaau lanu moana, 1 le fagu i totonu o se pepa pepa).

1 papalama e aofia ai:

  • gaioiga galue: gaioio (alpha-lipoic) - 0.6 g,
  • vaega o ausilali: magnesium stearate, faʻamalositino, siama faʻasolosolo maualalo,
  • faʻatalanoaina o ata tifaga: titanium dioxide, macrogol 6000, hypromelilose, varnish alumini e faʻavae i indigo carmine ma vali quinoline samasama, talc.

Faʻataʻitaʻiga

O le Coenzyme e aofia i le faʻasologa o le oxidative o le pyruvic acid ma le alpha-keto acids e taua tele i le paleni malosi o le tino. I le natura o le gaioiomi, o le lipoic acid e talitutusa ma vitamini B ma o loo i ai le lipotropic effect, e aafia ai le metabolism o le cholesterol, faaleleia le galuega o le ate, ei ai le aafiaga o le ate, i le tulaga o le oona ma le mamafa o masima ma isi mea inu.

Fegalegaleaiga

O le fualaau faasaina e faʻaleleia ai le aʻafiaga o aʻafiaga o corticosteroids.

Faʻatasi le faʻaaogaina, o le faʻaitiitia o le aoga o le cisplatin ua matauina. O nei vailaʻau e fusifusia ai metala, o lea e le tatau ona faʻasagaina i le taimi lava e tasi ma fualaau oona ei ai metals (mo se faʻataʻitaʻiga, uʻamea, magnesium, meaʻai gaʻo susu).

Faatasi ai ma le faaaogaina tutusa, o le gaioiga o le inisalini ma fualaau faasaina mo le puleaina ole fofoga e mafai ona faaleleia, o le mea lea, o le siakiina faifai pea o le maualuga o le kulukose o le toto ua fautuaina, aemaise i le amataga o togafitiga fualaau. I nisi tulaga, e ono mafai ona faʻaititia le fualaau o vailaʻau o le hypoglycemic ina ia aloese mai le atinaʻeina o faʻamaoniga o le hypoglycemia (maualalo le kulukose o le toto).

Afai e ave 30 minute aʻo leʻi faia le taeao, o sauniuniga e aofia ai le uʻamea po o le magnesium e mafai ona ave i le aoauli poʻo le afiafi.

O le ava malosi e mafai ona faʻaititia ai le lelei o le fualaau faasaina. O le mea lea, ua fautuaina tagata e aloese mai le inu ava malosi i le taimi o togafitiga ma le fualaau faasaina.

Pharmacodynamics

O le thioctacid BV o se vailaʻau faʻasolosolo e faʻaleleia ai ni uʻamea taʻavale, e maua ai le faʻafefeteina, hypocholesterolemic, hypoglycemic, ma le lipid-lowering effects.

O le gaioiga malosi o le vailaʻau o le gaioio gaioiolosi, lea o loʻo i totonu o le tino o le tagata ma o se vioxidant oona. I le avea ai o se coenzyme, e auai i le phosphoprylation oxidative o le pyruvic acid ma le alpha-keto acid. O le gaioiga o le gaioiga o le thioctic acid e latalata i le aafiaga o le biominium o vitamini B. E fesoasoani e puipuia ai lela mai aafiaga leaga o radical free saoloto e tutupu i ni metabolic process, ma faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o mea oona ua ulu atu i le tino. Faʻateleina le maualuga o le faʻamaʻi pipisi o le toto, e mafua ai ona faʻaitiitia le mamafa o faʻamaoniga o le polyneuropathy.

O le aʻafiaga o aʻafiaga o le thioctic acid ma le inisalini o se faʻaopoopoga i le faʻaaogaina o kulukose.

Pharmacokinetics

O le faʻaaogāina o le gaioiokini mai le gastrointestinal tract (GIT) pe a faʻafoeina tautala faʻaalia vave ma atoatoa. O le tagofia o fualaau faasaina i meaai e mafai ona faʻaitiitia ai lona faʻamago. Fmax (maualuga le maualuga) i le plasma toto pe a maeʻa ona faia se tasi faʻataʻitaʻiga pe a uma le 30 minute ma 0.004 mg / ml. O le leai o le avanoa o le Thioctacid BV e 20%.

Aʻo leʻi ulufale atu i le faʻaogaina o le taamilosaga, o le vailaʻau o le thioctic e aʻafia ai le aafiaga o le uluaʻi fua i le ate. O auala autu o lona metabolism o le faʻamaʻiina ma le faʻamalosi.

T1/2 (afa-ola) e 25 minute.

O le faʻaaogaina o le gaioiga malosi O le Thioctacid BV ma ona metabolites e faʻatinoina e ala i fatugaʻo. Faʻasolosolo, 80-90% o le vailaʻau faʻasaina.

Faatonuga mo le faaaogaina o le Thioctacid BV: metotia ma metotia

E tusa ai ma faatonuga, o le Thioctacid BV 600 mg o loʻo i luga o se manava leʻo i totonu, 0.5 itula ao leʻi 'aina le taeao,' aʻai atoa ma inu tele vai.

Lagolagosua fautuaina: 1 pc. Faatasi i le aso.

Aʻo tuʻuina atu i le falemaʻi le mafai, mo le togafitiga o faʻamaʻi tele o le polyneuropathy, o le uluai pulega o se fofo o le thioctic acid mo le iniseti administration (Thioctacid 600 T) e mafai mo se vaitaimi e 14 i le 28 aso, sosoo ai ma le fesiitaiga o le tagata maʻi i se aso o le fualaau faasaina (Thioctacid BV).

Faʻaiʻuga

  • mai le fualaau oona: masani - leu, e seasea lava - vomia, tiga i totonu o le manava ma le fatu, manava manava, solia o lagona lelei,
  • mai le faʻalavelave masani: masani - valea,
  • afaina o le tino: e seasea lava - vevela, vevesi o le paʻu, urticaria, osofaʻi anaphylactic,
  • mai le tino atoa: e seasea ona tupu - o se faʻaitiitia o le kulukose toto, o foliga vaaia o le hypoglycemia i foliga o se ulu tiga, fenumiai, faateleina o le sosolo, ma le leaga o le vaai.

Faʻasalaga

Faailoga: e ese mai le tala o se tasi o le 10-40 g o le thioctic acid, o le ava malosi e mafai ona tupu i ni faʻaaliga e pei o le faʻateleina o le faʻalavelave faʻamalosi, o le hypoglycemic coma, faʻalavelave matuia i le paleni o le acid-base, faamaʻi lactic acid, faʻafitauli ogaoga o le toto (e aofia ai le oti).

Togafitiga: afai e masalomia le maualuga o le Thioctacid BV (o se fualaau e tasi mo tagata matutua e sili atu ma le 10 papa, o le tamaititi e sili atu ma le 50 mg i le 1 kg o le mamafa o lona tino), e manaomia e le tagata maʻi vave le falemaʻi ma le tofiaina o togafitiga faʻamaʻi. Afai e manaʻomia, faʻaaoga togafitiga faʻasolosolo, faʻaoga faʻafuaseʻi e faʻatatau i le tausisia o galuega o totoga taua.

Faatonuga faapitoa

Talu ai o le ethanol o se tulaga lamatia mo le atinaʻeina o le polyneuropathy ma mafua ai ona faʻaitiitia le aoga o le gaioiga o le Thioctacid BV, o le taumafaina o le ava malosi e vavalalata i maʻi.

I le togafitiga o le polyneuropathy o le maʻisuka, e tatau i le tagata maʻi ona fatuina ni tulaga e mautinoa ai le tausiga o se maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Faiga Faʻapitoa

I totonu o le fale talavai e mafai ona e faʻatau lenei oloa i le pepa o le BV (faʻamalolo vave) poʻo le vaifofo. Ina ia faʻamautinoa le sili ona lelei o le tino ma faʻaitiitia le leai o se vailaau, o le vave faʻamalolo o meatotino e sili ona fetaui lelei mo meatotino o le thioctic acid. O le acid e faʻasaʻolotoina ma vave faʻavaveina i totonu o le manava, ona vave lava lea ona amata ona faʻamalosi. E le faaputuputuina le aisa o le thioctic ma ua maeʻa ona aveeseina mai le tino, ona e faʻaaogaina faʻaalu i le toe faʻaleleia ma le puipuia o lela.

E maua i le pepa o le thioctacid le naʻo le faʻasaʻo vave, talu ai o le masani masani o loʻo faʻaalia i le maualalo o le digestibility ma le le mautonu o taunuuga o togafitiga.

Ua ave le fualaau 1 le laulau 1 taimi i le aso i luga o se manava gaogao 20-30 minute aʻo leʻi 'ai - i soo se taimi o le aso. O le vaifofo e mafai ona faʻatonutonu e aunoa ma le faʻaititia, ae masani ona faʻafefe i le saline ma faʻaalu malie, e le vave nai lo le 12 minute, o le mea lea e faia ai lenei faiga i se falemaʻi.

O le mea autu autu o le vailaʻau o le alpha-lipoic (thioctic) acid i le aofaiga o le 600 mg i luga o laulau taʻitasi ma masini o le fofo.

I le avea o se vaega lagolago, o le vaifofo e aofia ai le trometamol ma le suavai mama mo le iniseti ma e le aofia ai le ethylene diamine, propylene glycols ma macrogol.

O laupepa o loʻo faʻamatalaina e ala i le maualalo o mea e aofia ai meaʻai, e le oi ai le lactose, suauu, cellulose, suauu castor, e masani ai mo sauniuniga taugofie ole gaioiopi.

Talosaga talosaga

O le gaioiolosi malosi o le thiocic acid e aofia i le metabolism o loʻo faia i le mitochondria - o fausaga o sela e nafa ma le fausiaina o le eletise malosi adenosine triphosphoric (ATP) mai le 'aina o gaʻo ma gaʻo. E manaʻomia le ATP mo siama uma e maua ai le malosi. Afai e le lava le malosi o le malosi, ona le mafai lea ona lelei le gaioiga o le cell. O le iʻuga, o le tele o faʻamalositino i le galuega a okeni, masini ma tino o le tino atoa e atiaʻe.

O le vailaʻau o le thiocic o se vailaʻau faʻamalosi malosi, e matua vavalalata i le vitamini B i lona faʻatulagaga o le gaioiga.

I le maʻisuka, malosi o le ava malosi ma isi faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le tele o toto toto e masani ona afaina ma le lelei ona faia.

Namu fiva, o loʻo i totonu o le mafiafia o le tino, lagona le le lava o meaʻai taua ma le ATP, e mafua ai faʻamaʻi. E faʻaalia i le solia o le lagona masani ma le faʻamalosi afi.

I le taimi lava e tasi, e lagona e le tagata maʻi le le mautonu i le eria o loʻo aʻafia ai le namu na afaina. O lagona le fiafia e aofia ai:

  • Faʻalavelave faʻafuaseʻi o le tino (numbness, itching, lagona faʻavevela i pito, lagona oso)
  • faʻalavelave o le tino faʻaoʻo le tino (o le gastrointestinal dyskinesia, faʻalavelave o le cardiovascular system, le gasegase o le gasegase, le faʻasaina o le tino, salu, paʻu vevela ma isi)

Ina ia faʻaumatia nei faʻaʻailoga, toe faʻafoʻi meaʻai masani, e manaʻomia le fualaau faasaina o le Thioctacid BV. O lenei masini e fetaui lelei ma manaoga o sela ona o le moni o le ATP ua faia i le mitochondria.

O le gaioio o le thioctic ia te ia lava e masani lava ona faia i totonu o potu taitasi o le tino ona e manaʻomia. Faatasi ai ma se faaitiitiga i lona fuainumera, ua tulai mai ai le tele o solitulafono.

O le vailaau faʻamaʻi e faʻaitiitia ai le le atoatoa o meaʻai ma mea le lelei o le neuropathy o le maʻisuka. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e iloa i taga:

  1. antioxyidant. I le avea ai o se antioxidant, e fesoasoani i le puipuia o sela o mamanu ma okeni mai le faaleagaina e radical free, lea e faia i le taimi o le faaleagaina o mea uma mai fafo o loʻo i totonu o le tino. E mafai ona avea ma vaega o le pefu, salts o masini mamafa ma vailaau e toesea ai,
  2. antitoxic. O le vailaau e fesoasoani e aveese le faʻaalia o le inupia ona o le faʻateleina o le faʻamaʻapeina ma le faʻamautuina o vailaau oona e afaina ai le tino,
  3. insulin-tutusa. O loʻo taoto i le gafatia o le vailaʻau e faʻaitiitia ai le maualuga o le suka i totonu o le toto e ala i le faʻateleina o lona faʻaaogaina i siama. O le mea lea, o le fualaau faʻasaina e faʻamaopoopoina ai le glycemia i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, faʻaleleia lo latou soifua maloloina lautele ma galuega e pei o latou lava inisalini,
  4. saofaʻi i le paʻu o le mamafa (faʻasaʻo le tele o meaʻai, malepe le gaʻo, faʻaleleia le gaioiga lautele ma faʻalelei le soifua manuia),
  5. faʻasalaga
  6. faʻamalosi,
  7. lipid-faaitiitia.

E taua le manatuaina e tatau ona tausisia uma faʻasologa o fomaʻi mo le togafitiga o le maʻi suka - maʻisuka.

Faʻaaliga mo le faʻaaoga o le Thioctacid (BV)

E pei ona maitauina, o le fualaau oona ua faailoaina mo le aveesea o le neuropathy ma le polyneuropathy i le ava malosi ma le maʻi suka (lea e faamaonia e ala i iloiloga o fomai ma o latou gasegase).

E tatau ona 'aveʻese faʻamalositino i le manava 30 minute aʻo leʻi' aʻai. O le fualaau faasaina ua faʻamalo atoa (e aunoa ma le tatuʻu) ma fufulu ile vai.

O le umi o togafitiga o le a fuafuaina e le fomaʻi i tulaga taʻitasi. O le malosi o togafitiga o le a faʻalagolago i:

  • le ogaoga o le maʻi,
  • le fua lea e mou atu ai ona faailoga
  • tulaga masani o le maʻi.

O se togafitiga uumi o le togafitiga e fautuaina, talu ai o le mea e masani ai mo le tino ma e le faʻaputu. O le mea moni, o le fesuiaiga lea o togafitiga. O le mea lea, o le tapulaa laʻititi o le 3 masina (o loʻo i ai se afifi o fualaau e 100, sili ona faʻatau faʻatau). O loʻo i ai suʻesuʻega o le faʻaauauina o le pulega mo le 4 tausaga, lea na faʻaalia ai le faapalepale ma le saogalemu o le fualaau faasaina. E tele gasegase e ave i ai i taimi uma, talu ai o le aʻafiaga o le faʻamaʻi i luga o le tino o le tino ua faʻasaoina ma o le tino e manaʻomia pea lenei mea.

Faʻatasi ai ma se faʻalavelave ogaoga o le faʻamaʻi ma faʻailoa mai ai ni uiga o le neuropathy, o le maʻisuka ua faʻaalia e ave ma le faʻamalosi le Thioctacid mo le 2-4 vaiaso. E naʻo le maeʻa o lenei fesuiaiga i le tausiga umi mo le faʻaaogaina o le Thioctacid i le 600 mg i le aso.

Le faʻaogaina o le Thioctacid T

O se vaifofo o le vailaau faasaina o le Thioctacid T (600 mg) i togafitiga faafomaʻi e faʻaaogaina mo le pulea lelei o le tino. O le vailaau e foliga mai o ata, o le mea lea o laumei e lanu le lanu, ma o le fagu e iai le vaifofo e ufiufi i le afifi. Faʻasaʻo lemu malie. Fai 600 mg (1 ampoule) i le aso. E tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi, e mafai ona faʻaopopo le fuataga e fuafua i le maʻi o le maʻi.

Afai o le neuropathy i le maʻisuka e ogaoga, ona faʻaaogaina lea o le fualaau faasaina mo le 2 i le 4 vaiaso.

I le tulaga pe afai e le mafai e le tagata gasegase ona maua se afu o le Tioctacid 600 T i se falemai, pe afai e tatau ai, e mafai ona suia i le faaaogaina o pusa o le Thioctacid BV i se fua tutusa, talu ai ua latou maua se tulaga maloloina o le mea galue i le tino.

E tusa ai ma tulaga o togafitiga a le Matagaluega o le Soifua Maloloina o le Rusia, o le gaioio o le gaioiosi o loo faailoa mai mo le hepatitis, radiculopathies, etc.

Tulafono mo le folasaga ma le teuina o fualaau faasaina

Afai na faatonuina e le fomaʻi se afaina oona, ona tatau loa lea i le tagata maʻi ona iloa o le aso atoa o le aso e tatau ona faʻatulagaina i le taimi. Afai e tatau ai, faʻaauau le 600 mg o le vailaau e tatau ona faʻaitiitia i le saline (e oʻo lava i se vaega itiiti). O le faʻasolosolo e masani ona faia lemu i se fua faatatau e le sili atu i le 1.7 ml i le 60 sekone - e fuafua i le maualuga o le saline (250 ml o le suauʻu e faʻatonutonuina 30-40 minute e aloese mai ai i le hemostasis). O faʻamatalaga e fai mai o ia ituaiga tulafono mo le maʻisuka e sili ona lelei.

Afai e manaʻomia le taʻavale faʻamalosi saʻo o le vailaʻau, o le mea lea i lenei tulaga o le a ave saʻo mai le ampoule i totonu o le suauu ma o le popo suauu e afua mai e fesoʻotaʻi atu i ai, lea e mafai ai mo le tui saʻo. O le faʻaofiina i le vein e tatau ona faʻagesegese ae le o le 12 minute mulimuli.

Ona o le mea moni e faapea o le fofo sauniuni o le Thioctacid e matua maaleale lava i le malamalama, ua saunia vave aʻo lei faʻaaogaina. O faʻamalofa ma le vailaʻau e faʻaumatia foi aʻo lei faʻaaogaina. I le puipuia o aʻafiaga le lelei o le malamalama, e tatau ona ufiufi lelei le fagu faʻatasi ma le vaifofo ua uma ona ufiufi i le afifi.

E mafai ona teuina i lenei fomu mo le silia ma le 6 itula mai le aso o sauniuniga.

Faʻafitauli o le faʻaleagaina ma le faʻaleagaina

Afai na tupu mai le televave mo mafuaʻaga eseese, o lona uiga o le a:

  • tele o taotoga
  • gagging
  • ulu matua.

Pe a oʻo i le tele o le inupia, o le Thioxide BV e faʻaalia i le atuatuvale o le mafaufau ma le popole i le psychomotor. Ona oʻo mai ai lea o le faʻamalosi o le lactic acid ma faʻalavelave faʻamalosi.

E leai se vaifofo aoga lelei. Afai ei ai soʻu atugaluga e uiga i le inupia, e taua le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi i se taimi vave lava mo le tele o togafitiga faʻapitoa e faʻamaeʻa ai le tino.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Faatasi ai ma le faʻaoga faʻaaogaina o Thioctacid BV:

  • cisplatin - faʻaititia ai ona aʻafiaga,
  • inisalini, vailaʻau o le hypoglycemous oral - mafai ona faʻaleleia o latou aʻafiaga, o le mea lea, e manaʻomia le siakiina masani o le maualuga o le kulukose o le toto, aemaise lava i le amataga o le faʻasologa o togafitiga, pe a tatau ai, o le faʻaitiitia o le fualaau o vailaʻau faʻasaina e faatagaina,
  • ethanol ma ona metabolites - mafua ai le vaivai o le fualaau faasaina.

E tatau ona amanaʻia le meatotino a le thioctic acid i le fusifusia o metala pe a faʻafefiloi ma vailaʻau o loʻo iai le uʻamea, magnesium ma isi metala. E fautuaina ina ia tolopo le latou taliaina i le aoauli.

Faʻamatalaga i le Thioctacide BV

O faʻamatalaga e uiga i le Thioctacide BV e masani ona lelei. O tagata mamai e maua i le maʻisuka e faʻaalia ai se faʻaitiitia o le suka o le toto ma le cholesterol, o le soifua maloloina lelei i le talaaga o le faaumiumi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina. O se vaega o le vailaau faasaina o le vave ona faasaolotoina o le gaioiokawa, lea e fesoasoani e faatelevaveina ai metabolic processes ma le aveeseina o gaʻo susu mai le tino, le liuaina o le gaʻo i le malosi.

O se togafitiga lelei e matauina pe a faʻaaogaina le vailaʻau mo togafitiga o le ate, maʻi faʻamaʻi, ma le gaʻo. I le faʻatusatusa i ana faʻatusatusaga, o loʻo faailoa mai e tagata gasegase le maualalo o aʻafiaga e le manaʻomia.

I nisi o tagata gasegase, o le tagofia o fualaau faasaina e leai se tulaga faamoemoeina i le faaitiitia o le cholesterol pe fesoasoani i le atinaeina o urticaria.

Tuua Lau Faamatalaga