E faʻafefea ona togafitia le maʻisuka i le Berlition 600?

O le Polyneuropathy o se faʻalavelave faʻaleagaina lea e faʻaalia i le faaleagaina o gata o le tino o le tagata. O le maʻi e atiaʻe mo mafuaaga eseese. Vaega o vailaau faʻapitoa e maua ai le tele o vailaʻau mo togafitiga o faʻamaʻi pipisi. O se tasi o ia mea o le Berlition 600 - o se fualaau lelei mo le togafitia o maʻi tuga e afua mai i le faaleagaina o fiva nasu.

E faʻapefea ona faʻamalosiaina 600

Berlithion 600 (Berlithion 600) o loʻo i ai le antioxidant ma le neurotrophic (faʻaleleia le faʻatinoga o aʻafiaga). O aʻafiaga lelei o vailaʻau e pei ona taua i lalo:

  • maualalo le suka suka
  • faʻamalosia le faʻapipiʻi o le glycogen i le ate,
  • faʻalavelaveina le faʻamalosia o le inisalini,
  • faʻasologaina le gaʻo gaʻo ma gaʻo gaʻo,
  • Faʻasolosolo faiga faʻavae e aofia ai cholesterol.

O le vailaʻau thioctic o loʻo aofia ai i le vailaʻau o se vailaʻau faʻatoʻa, o lona tiute mo le tino i mea nei:

  • puipuia malu mai siama mai aafiaga leaga o metabolites,
  • faʻalavelaveina le faʻavaeina o oloa faaiu o le faʻaaogaina o le protein i totonu o neʻau i le maʻisuka,
  • faʻasolosolo le toto toto,
  • faʻapupulaina le maualuga o le glutathione, o se vailaau mamana.

O le faʻaitiitia o le suka o le toto, o le Berlition 600 o loʻo aofia i le isi metabolism o le tino i le maʻisuka, e faʻalavelave ai le faʻaputuina o metabolites. Faʻafetai i nei gaioiga, o le fulafula o le tino atuatuvale ua faʻaitiitia. Talu ai o le vailaʻau faʻamalosi malosi e aʻafia ai i le metabolism o gaʻo, o le tulaga o faʻamaʻi faʻamaʻi e faʻaleleia, faʻamalosia le malosi o le tino ma le faʻaaogaina o aʻafiaga mama.

O le aʻoga 600 e taofia ai le leaga o le aafiaga o le faaleagaina o fua e mafua mai i le faʻaaogaina o le ava malosi, e faʻaitiitia ai le hypoxia ma le siama o le faʻamalosi (o se mea lamolemole o se mea faʻapipiʻi e ufiufi ai le afaina o le fiva o le nerve), ma puipuia ai le tele o faʻamaʻi o meaola. O le tele o ituaiga o gaoioiga a le vasega Berlition 600 e mafai ona faaitiitia ai faailoga o le polyneuropathy:

  • mu
  • tiga
  • solia o lagona
  • numera o vae.

O le polyneuropathy o le maʻisuka o se faamaʻi e mafua mai i le maliu faifai pea o fiva, lea e mafua ai le leai o se lagona ma le atinaʻeina o maʻi vae (WHO). O se tasi o faʻalavelave sili ona faʻalavelave o le maʻisuka, e oʻo atu ai i le tele o tulaga e faʻaititia ai le gafatia o le galue ma tagata e lamatia ai le ola.

L. A. Dzyak, O. A. Zozulya

https://www.eurolab.ua/encyclopedia/565/46895

Lafoaʻiina ma tuʻuina atu le vailaʻau

O le numera 600 ua gaosia e avea o se taulaiga. Aʻo leʻi oʻo i le afaina o le afaina, e afaina i le faʻaaoga muamua.

O le gaosiga gaosi o le gaioio gaʻo. 25 mg o meaʻai i le 1 ml o le vailaʻau, ma le 600 mg i le 1 ampoule. Faaopoopoga e aofia ai:

  • ethylenediamine i se voluma e 0.155 mg,
  • vai mo le tui - e oo atu ile 24 ml.

O le faʻaaogaina o le 600 gaioiga e manino ma ei ai se lanu samasama-lanumeamata.

O le vasega 600 e maua i le 24 ml ampoules

Vaega o le talosaga

O le vasega 600 e faʻaaogaina e togafitia ai ituaiga o polyneuropathy:

E ui lava o faʻamatalaga aloaia e le faʻamatalaina faamatalaga e uiga i isi faʻamatalaga mo le faʻaogaina o le Berlition 600, e mafai ona ou fai mai mai loʻu poto masani faafomaʻi, o le fualaau faasaina foi e aoga i le togafitia o maʻi o le ate, ona ei ai sona faʻafitauli o le hepatoprotective. O le vailaʻau o le thioctic e fesoasoani e faʻafetaia ai le inuina o le tino o faʻavae eseese. Ona o le antioxidant ma le neurotrophic (puipuia o nerve tissue) gaioiga, fautuaina e faaaoga mo le osteochondrosis ma le atherosclerosis.

Faatonuga faapitoa

I le taimi o le togafitiga, aemaise lava i le amataga, o maʻi e maua i le maʻisuka e tatau ona suʻesuʻeina e le aunoa mo le suka. Afai e manaʻomia, e manaʻomia ona fetuunai le faʻaaoga o inisalini o loʻo i ai faʻamalosi poo fualaau faasaina e puipuia ai le atinaʻeina o le hypoglycemia (toto maualalo maualalo). Aʻo faagasolo le taimi o togafitiga, e manaʻomia le vaʻaia le faʻaaogaina o ava malosi e aofia ai le ava, talu ai o le ethanol e aʻafia ai le aafiaga o le Berlition 600.

E tatau ona manatua i le mafaufau o le vailaʻau e mafai ona mafua ai le toe faʻafoʻiina o le tino. Afai a maeʻa le puleaina o le fualaau o fualaau oona, e tatau ona faʻavevesi le togafitiga.

Aʻo suʻesuʻeina le aafiaga o le vailaau faʻasaina, e leʻi faia ni faʻamatalaga faapitoa e uiga i le aʻafiaga o le saoasaoa o lagona o le psychomotor, ae ona o le ono tulai mai o aʻafiaga, e tatau ai ona faʻaleleia lelei le felauaiga.

Mo le mamafa o fualaau faasaina Berlition 600, e faatagaina e faaaoga na o le 0.9% NaCl solution. E tatau ona teuina le vaifofo i le mea pogisa e le sili atu ma le 6 itula.

Fegalegaleaiga ma isi vailaau

E faʻasaina le inuina o fualaau o loʻo i ai le uʻamea i le taimi o le togafitiga faʻatasi ma Berlition 600. O le faʻatulagaga tutusa o le thioctic acid ma le cisplatin e taofia ai le aafiaga o le mulimuli. O le mataupu 600 e faasaina ona faʻaoga faatasi ma ia tali:

  • glucose, fructose ma dextrose,
  • Ringer's
  • tali atu ma le vaʻapala ma SH-vaega.

Talosaga o talosaga

O le numera 600 o se vailaau e mafai ona faʻaaogaina mo le oona. Ina ia saunia le vailaʻau, e tatau ona e faʻafefiloi le 1 ampoule ma le 250 ml o le 0.9% NaCl solution. O le mataupu 600 o loʻo faʻatulagaina ma le soona faʻafefeteina, o lona uiga, o le paʻu. O le fofo e matua maʻaleʻale i le malamalama, o lea e tatau ai ona e ulu atu i le taimi lava e uma ai sauniuniga.

O le averesi o le togafitiga faʻatasi ai ma le Faʻailoga 600 e 2-4 vaiaso. Afai e manaʻomia, faʻaaogaina laupepa o le thioctic acid. O le umi o le togafitiga, ma pe afai e manaʻomia, lona faʻaauau, ua fuafuaina e le fomaʻi, e faʻavae i luga o faʻamatalaga faʻamaonia i luga o le tulaga o le maʻi.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

Faʻaavanoa i ni pepa faʻafomaʻi e lua:

  1. O le falalaʻau lautele e faia i le gelatin piniki. O totonu o loʻo aofia ai se paʻu lanu samasama e aofia ai le thioctic acid (600 mg) ma le gaʻo mamafa, o loʻo faʻatusalia mai i filifili uumi triglycerides.
  2. O le metotia mo se vaifofo mo le pata ma le vevela o le pulega o loʻo afifiina i ampoules tioata uamea, lea e faʻaaogaina ai fasi lanu lanumeamata ma le samasama ma le paʻepaʻe i le nofoaga o le malologa. O le amipoule o loʻo i ai se mea e manino lelei ma sina lanu lanumeamata. O le tuufaatasiga e aofia ai le thioctic acid - 600 mg, ma o nisi mea faaopoopo - solvents: ethylenediamine - 0.155 mg, vai faʻafefe - e oo i le 24 mg.

Fomu o mea e fai mo se vaifofo mo droppers ma le puleaina o mea inu, ua afifiina i ampoules mata tioata.

Palama pepa e aofia ai le 5 fasi ampoules i totonu o se fata palasitika.

Faʻataʻitaʻiga

O le vailaʻau e aʻafia ai le malosi ole metabolism - e auai i mea e fai ile mitochondria ma microsomes. I le maʻisuka, o le faateleina o le kulūkose e mafua ai le atuatuvale ma le faʻafesoʻotaʻi le tali. O lenei faagasologa e o faatasi ma le faaititia o le felauaiga o le toto, o le mimiti o le sima i totonu o le afi ma gaʻo namu, o le saofaga i le lafoaia o le fructose ma le sorbitol i neurons.

O le vailaʻau (α-lipoic) o le mea tutusa lea i lona faiga o vitamin B. I totonu o le tino, e naʻo le tele o mea e maua ai e puipuia ai lona le atoatoa. O se tasi lea o vaega taua e lima o le acel-keto acid decarboxylation reactions. Faʻafouina ma toe faʻaleleia lela o le ate, faʻaititia le faʻamalosia o le inisalini (faʻalogoina o le faʻaleleia o le inisalini i le inisalini), faʻasese ma aveese faʻamaʻi.

O le tagofia o le vailaʻau e faʻaleleia ai le tulaga ma le gaioiga o le ate, faʻaogaina o le tino, faʻapupulaina le puipuiga, maua ai le faʻataʻitaʻiga ma le antispasmodic, aveese le toxins. E i ai sona aʻafiaga faʻapitoa.

O le tagofia o fualaau faasaina e faʻaleleia ai le tulaga ma le gaioiga o le ate.

O le meafaigaluega e faʻaitiitia ai le maualuga o le "leaga" cholesterol ma gaʻo gaʻo mama, e puipuia ai le fausia o paʻu. E le gata i lea, o le a "aveese" mai le gaʻo gaʻo mai le tino o manu ma o latou aafiaga mulimuli ane i le malosi o le gataifale.

Pharmacokinetics

Pe a faʻaaoga se capsule poʻo se laupepa o le Berlition 600, o le gaioio o le gaioio e vave ona ulu atu i totonu o puipui o le inumaga. O le taumafa tutusa o fualaau faasaina ma meaai e faʻaitiitia ai lona faʻaaogaina. O le aofaʻiga pito i luga o le vailaau i le plasma toto e matauina pe a uma le 0.5-1 itula pe a maeʻa le pulega.

O loʻo i ai se maualuga maualuga o le bioavailability (30-60%) pe a ave capsules, ona o le eleʻele (faatasi ai ma le uluaʻi fua o le ate) biotransformation.

Pe a tuiina le fualaau faasaina, o lenei fuainumera e maualalo. I totonu o sela o se okeni, o le gaioio o le thioctic e faʻaumatia. O le taunuuga o metabolites i le 90% o loʻo faʻaaogaina e ala i fatugaʻo. A maeʻa le 20-50 minute naʻo le lua ½ voluma o le mea e iloa ai.

O le taumafa tutusa o fualaau faasaina ma meaai e faʻaitiitia ai lona faʻaaogaina.

I le faʻaaogaina o vailaʻau faʻamalosi malosi, o le maualuga o le biotransformation e faʻalagolago i le tulaga o le gastrointestinal tract ma le aofaiga o le vai lea ua faʻamalu ai le vailaʻau.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O togafitiga o le thioctic acid ua faatonuina mo:

  • atherosclerosis,
  • afaina
  • HIV
  • Alzheimer maʻi
  • vailaʻau e le o le ava malosi, steatohepatitis,
  • polyneuropathy ona o le maʻisuka ma le ava ava malosi,
  • gasegase gasegase, fibrosis ma le cirrhosis o le ate,
  • vailaʻau vailaʻau ma parasitic faaleagaina,
  • hyperlipidemia,
  • mea inu i le ava malosi, pale toadstool, salts of metals mamafa.

Contraindications

Ole fualaau faasaina e le tatau ona faʻamaonia mo le vaʻavaʻaveʻa ile alpha lipoic acid ma vaega o le vailaʻau. Faatonuga mo le faʻaaogaina o faʻatagaga mo le faʻatagaina mo vaega nei o tagata gasegase:

  • tamaiti ma tagata talavou i lalo o le 18 tausaga,
  • maʻitaga ma fafine lacting.

O fafine maʻitaga ma faʻamalosi fafine e le fautuaina e ave le fualaau faasaina.

O vailaʻau faʻamalosi e aofia ai le sorbitol, o le mea lea e le faʻaaogaina ai le vailaʻau mo se faʻamaʻi faʻamaʻi - malabsorption (inosia i le dextrose ma le fructose).

E faʻapefea ona fai le Faʻauʻuga 600?

Ole fua ole fua ole fualaau ole fualaau ole fualaau ole fualaau ole fualaau e faalagolago i togafitiga ole tino, uiga taitasi o le tino o le tagata maʻi, maʻi faamaʻi ma le ogaoga ole maʻi ole gasegase.

O le vailaau faʻasaina e faʻafofoga tautala i tagata matutua i aso taitasi o le 1 capsule (600 mg / aso). E tusa ai ma faʻamatalaga, ua faateleina le aofaiga, talepe le fualaau i le 2 atopa, - tasi le capsule 2 taimi i le aso e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o aʻafiaga. Na maua ai o se togafitiga faʻaleagaina i luga o le tino o le tino o loʻo i ai se pulega e tasi o le 600 mg o le vailaʻau. Togafitiga e tumau i le 1-3 masina. I totonu, o le fualaau faasaina e faʻaalu i le afa itula ao leʻi oʻo i taumafataga, fufulu ile vai.

O le fualaau faasaina e faia i le tautala, afa afa ao le i faia taumafataga, fufulu ile vai.

Pe a faatonuina se vailaau faafomai i foliga o infusions (pata), o le a faasolosolo malie i le amataga o le togafitiga faafomaʻi. Ole fua ole aso e 1 le ampoule. Aʻo leʻi faʻaaogaina, o mea o loʻo i totonu e faʻaitiitia 1:10 i le 0.9% saline (NaCl). O le kululu e faʻatulagaina lemu (30 minu.) Faʻasaʻo le tuʻuina atu o vailaʻau. O le togafitiga e 0.5-1 le masina. Afai e tatau ai, o togafitiga lagolago o loʻo faʻamaonia i totonu ole 0.5-1 capsule.

O le tofiga o Berlition i le 600 tamaiti

O le faʻatonuga e le fautuaina le togafitiga faʻatasi ma le faʻamalosiaga pe afai o gasegase o tamaiti ma talavou. Ae faʻatasi ai ma le faʻavave ma le ogaoga o le polyneuropathy o le maʻisuka, o le vailaʻau e faʻaaoga e pei ona faatonuina e le fomaʻi. I le laasaga muamua o le togafitiga, e faia ma le le mafaufau i le fua fautuaina mo le 10-20 aso.

O le faʻatonuga e le fautuaina le togafitiga faʻatasi ma le faʻamalosiaga pe afai o gasegase o tamaiti ma talavou.

A maeʻa le faʻamautuina, o le tagata gasegase e faasee atu i le faʻafofoga tautala. O se taunuuga o le tele o suʻesuʻega, e leai se aʻafiaga leaga na maua i le tino le lelei ma le tuputupu ae. O vailaʻau faʻasolosolo e faʻasolosolo i faʻagasologa faifaipea i taimi taʻitasi i le tausaga I le avea ai ma se puipuiga, o le fualaau faasaina mo se taimi umi.

Togafiti

I le togafitiga o togafitiga o le maʻisuka ma ona faʻafitauli, ma o le sili ona ogaoga o le polyneuropathy o le maʻisuka, o togafitiga sili ona lelei o vailaau faʻasaina i le alpha-lipoic acid. O vailaau faʻaalia o loʻo faʻaalia ai se taunuuga lelei vave i le afaina i le fua o le tagata matutua ua fautuaina, ma o le faʻaogaina o capsules e faʻaaoga e faʻamalosia ai le aafiaga.

Talu ai Talu ai ona o le vailaʻau e aʻafia ai le metabolism o le kulukose, o lona manaʻoga e manaomia ai le siakiina masani o le maualuga o le suka.

Talu ai Talu ai ona o le fualaau faasaina e aafia ai le metabolism o le glucose ma faʻaleleia ai auala faʻamaonia intracellular, aemaise lava, inisalini ma le malosi faaniukilia, o lona faʻaoga e manaomia ai le siakiina faifaipea o le maualuga o le suka, ma e manaʻomia foi le faʻaititia o le inisalini poʻo vailaʻau o le hypoglycemic.

O aʻafiaga e aʻafia ai

O le aveina o le Berlition 600, e pei o soo se isi vailaau faasaina, e mafai ona o faatasi ma le atiina ae o ni mea e le manaomia. Ae, i le avea ai o se tulafono, e seasea lava aʻafiaga o aʻafiaga, ma o gasegase e talia lelei togafitiga. O aʻafiaga le lelei atonu e aofia ai:

  • faʻaletonu vaaia (faalua vaaiga),
  • faaleagaina le tofo
  • gaogao
  • thrombocytopenia (faʻaitiitia o le countlet counts) ma le taunuuga o le purpura (capillary hemorrhage i foliga o mea laiti),
  • faaitiitia i le toto o le kulukose toto,
  • paʻu o le paʻu, suamalie, e seasea lava ona tupu - anaphylactic reactions.

Talu ai ona o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e aofia ai le faʻaleagaina o le tino, atonu o le a lagona ai e tagata maʻi se lagona mu i le mea o le tui poʻo le faʻapala. O le faʻaititia o kulūkose e masani lava ona o mai faatasi ma faʻalavelave faʻalavelave, e pei o le:

  • faateleina le sosolo,
  • faʻaaliga vavalalata
  • vavao.

Afai e vave faʻatinoina le Pili 600, e mafai ona maua le faateleina o le mamafa o le intracranial ma le faʻailogaina o le tino.

Hematopoietic organs

E seasea lava o se fualaau faasaina ei ai sona aafiaga le lelei i le faiga o le hematopoiesis, ua faaalia i le tulaga o:

  • pepe laiti (purpura),
  • vailaʻau vaʻaia,
  • thrombocytopathy.

E seasea lava o le fualaau faasaina ei ai sona aafiaga le lelei i le tino o le hematopoiesis, o loo faaalia i le tulaga o le thrombosis vascular.

Ogatotonu o le tino

E seasea ona i ai se tali le lelei i le fualaau faasaina mai le ogatotonu o le tino. Afai e tupu, e foliga mai i le pepa:

  • musele maso
  • masalosalo o mea faitino vaaia (diplopia),
  • faʻasesega o faʻamatalaga faʻapitoa.

Mai le itu o le togafiti autu, o le fualaau faasaina e ono i ai se tali le lelei i le tino o le maso.

Mai le polokalame puipuia

E seasea lava, i mataupu o le faapaleniina o fualaau faasaina, osofaʻi anaphylactic.

E faʻaalia mai ia lava i foliga o faʻamaoniga nei:

  • afaina i le lotoifale i luga o le paʻu,
  • mumu
  • lagona o le sasaina
  • faʻamatalaga.

O le gasegase o se tasi lea o aʻafiaga o le ave o fualaau.

Inisictions e mafai ona tuʻuina atu ma le mumu ma le faʻavauvau i le vaega o le pulega.

Ava malosi

O le ava malosi i le taimi o le togafitiga ma lenei vailaʻau e afaina ai le saoasaoa o faiga faʻavaomalo ma faʻaitiitia ai le lelei o le fualaau faasaina. O le tagata maʻi e tatau ona vavaeeseina atoatoa le faʻaaogaina o le alcohol ethyl mo le umi o togafitiga.

O le tagata maʻi e tatau ona vavaeeseina atoatoa le faʻaaogaina o le alcohol ethyl mo le umi o togafitiga.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

E leai ni suʻesuʻega faʻamaonia e uiga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina e ala i le placenta o le fetus ma mafai ai ona felauai i le susu o le Berlition 600, o le mea lea e le fautuaina e faʻaaogaina i le taimi o le gaioiga ma le taimi o le lactation. Afai e tatau ai, o le togafitiga o se fomaʻi ua maitaga e tatau ona iloilo mea lamatia ma le tikeri o le tauamiotonuina mo le tofiga. I le taimi o le susu, e tatau ona tuʻuina le pepe i le faʻafefiloi.

Pe a aveina se fetus, e le fautuaina e faʻaaoga le fualaau.

Faʻasalaga

O le maualuga o le fualaau faasaina e matua le masani lava. I tulaga tulaga ese, pe afai e sili atu i le 2-3 taimi le maualuga o le fualaau, o le gasegase ogaoga e iloa, faatasi ai ma:

  • faʻasoesa
  • paresthesia
  • faʻaaliga o faʻalavelave o le paleni o le paleni o le acid-base,
  • se paʻu mataʻutia i le suka,
  • le malepe o le toto mumu,
  • faʻaleagaina hematopoiesis,
  • toto toto
  • muso o lo oi ai,
  • toilalo o okeni uma.

I tulaga tulaga ese, pe a oʻo i le 2-3 taimi o le fualaau, o le gasegase ogaoga ua iloa, faatasi ai ma le faʻapipiʻi o paʻu toto.

Afai e aliali mai nei uiga, e manaʻomia vave e le tagata maʻi ona tuʻuina atu togafitiga faafomaʻi ile falemaʻi. Aʻo leʻi oʻo mai se falemaʻi, e fufulu le manava, e tuʻuina atu i ai mea e gaosi.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le Fualaʻau 600, e le fautuaina e faʻamaonia fualaau faʻasaina o loʻo i ai metals (platinum, auro, uʻamea). Ole suʻeina masani ole suʻega ole vailaau e manaʻomia. Ole vailaʻau e le ogatasi ma le solution a Ringer, o isi fofo e faʻaleagaina ai mole mole mole.

O lona uiga o:

Tialepta o se tasi lea o analogues o fualaau faasaina.

E silia ma le 50 analogues o vailaau ma vailaʻau.

Faʻamatalaga e uiga i le Berlition 600

Boris Sergeevich, Moscow: "O se vailaau lelei na faia e Siamani. O le falemaʻi e faʻaauau pea ona faia le vasega Berlition 600 i togafitiga faʻapitoa o polyneuropathies e tusa ai ma le polokalame ua fautuaina, faʻatasi ai ma vitamini, vailaʻau faʻasolosolo ma le mafaufau. E vave lava ona oʻo mai le aafiaga o le faʻafeiloaʻiga. O aʻafiaga mo le faʻatinoga atoa e le o matauina. "

Sergey Alexandrovich, Kiev: "I totonu o le matou falemai, o le Berlition 600 ua masani ona faaaoga mo togafitiga o le polyneuropathy ma le retinopathy o le maʻisuka. I faʻafitauli faʻapitoa, o vailaʻau e maua ai se lelei lelei. Pau lava le mea e tatau ona puipuia ai le maʻi mai le ava malosi, a leai o le a leai se taunuuga lelei o togafitiga. "

Olga, 40 tausaga, Saratov: "O loʻu toalua e umi lona talafaasolopito o le maʻisuka. O le numera na aliali mai i tamatamailima, ma na faasolosolo malie ai le vaai. Na fautua mai e le fomai ni meaʻai ma le vasega Berilition 600. Ina ua mavae le 2 vaiaso, sa i ai se lagona o goosebumps, na lagona le lagona. O le a togafitia i matou i vasega mo le puipuiga. "

Gennady, 62 tausaga, Odessa: "Mo se taimi umi ua ou maʻi i le maʻisuka ua faigata tele i le polyneuropathy. Sa mafatia tele o ia, ma e leai se mea e toe foi mai i le masani. Na faatonuina e le fomai se auala o le pata o le Berlition 600. Na amata ona faigofie, ma ina ua amata ona ia ave capsules pe a uma ona aveese, sa ia lagona le sili atu ona lelei. E masani lava ona ou alu e foai atu le toto mo le suka. "

Marina, 23 tausaga, Vladivostok: "Ua ou maʻi i le maʻisuka talu mai loʻu laitiiti. O le taimi nei, o loʻo faʻataʻitaʻiina i le falemaʻi, o loʻo faʻataʻitaʻiina i le falemai. Na pa'ū le suka mai le 22 i le 11, e ui lava na fai mai le fomaʻi o le itu lenei o le itu, ae e fiafia. "

Lisi: Ata o le Berlition 600

UlutalaFaiga faʻapolopoloGaioiga galueFaailogaContraindicationsTaimi o tausagaTau
Lipoic acidpillsAcoa thiocticPolyneuropathy o le maʻisuka
  • maʻitaga
  • lactation
  • allergy i vaega o le fualaau faasaina.
E leai ni faʻasalaga tuusaʻo mo le taliaina i le tamaitiiti.20-98 itu.
Acoa thiocticpills290-550 p.
La lipon lipine
  • pills
  • taulai atu mo le sauniuniga o se fofo faʻafefete.
600-735 itu.
Oktolipen
  • pills
  • capsules
  • taulai atu mo le sauniuniga o se fofo faʻafefete.
  • maʻisuka polyneuropathy,
  • polyneuropathy ava malosi.
Ona o le le lava o faʻamatalaga i luga o le aʻafiaga o le vailaau faʻasaina, o le faʻaaogaina ua solia:
  • maʻitaga
  • tausisoifua pepe.

E faʻasaina le faʻaaogaina o tagata gasegase i le le faapalepale i vaega o le vailaʻau.

Laititi le togafitiga ole maʻi e faʻasaina280-606 p.O le totoa 600 TFofo mo le puleaina o le tinoTrometamol thioctate1300-1520 p.Tiogamma

  • pills
  • fofo fofo
  • taulai atu mo le sauniuniga o se fofo faʻafefete.
Acoa thioctic
  • maʻitaga
  • lactation
  • faʻasologa o le galactose,
  • lactase le atoatoa
  • glucose galactose malabsorption,
  • allergy i vaega o le fualaau faasaina.
780-1687 p.

Patient Reviews

O loʻu tina o le maʻisuka ma le poto masani. E tusa lava pe maʻitaga o ia ia te au, e le mafai e le pancreas ona tu i le avega ma ua faatonuina o ia i le inisalini, ina ua uma ona fananau mai e foliga mai ua toe foi mai i le masani, ae e pei ona i ai mulimuli ane, ae le o le umi. Na filifilia ni meaʻai ma o le tina na siitia atu i le inisalini. I le lumanaʻi, o le mea na faʻamoemoeina, ae leai ni faʻamaʻi faʻamalositino ua timuga: o le maʻisuka retinopathy (i le taimi nei e leai se mea na te vaaia, maʻi o le maʻisuka, vae ma le ponaivi, neuropathy ma isi faafitauli). O le ulu o le matagaluega o togafitiga o se fomaʻi sili ona lelei (na ou faatonuina le inumaga o le insulin i loʻu tina i le taimi muamua). O iinei o ia i le faʻamaʻotoga faʻapitoa na faʻamatalaina i le vasega Berlition 600. O le taunuuga e ofoofogia, e ui i le mea moni e le o taimi uma i le falemaʻi (ma e leai se mea e natia e masani ona tatau ona faatauina), ae o le taunuuga e aoga. O lenei vailaʻau e faʻamamaina ai toto toto ma faʻaaogaina e tusa ai ma le maʻisuka. E lua taimi a Tina i le falemai i le tausaga ma e tatau ona tuuina atu ia te ia lenei vailaau. A maeʻa le talosaga mo le 10 aso, faʻaleleia atili le toto totoʻa, faasolosolo, lima ma vae e le faʻamalo, o le ulu e taofi le lalagaina ma faʻaleleia le tulaga lautele.

Ilyina

https://otzovik.com/review_2547738.html

I le fa tausaga ua mavae, o le tina o loʻu toalua, ina ua mavae le mafatiaga, na maua i le maʻisuka malosi. E foliga mai, o lenei maʻi na amataina mo se taimi umi. Ae e le i suesueina lava o ia, ma o le mea lea na tupu ai ia te ia le faalavelave i le leocardial. I le falemaʻi, na latou iloa ai o lona maualuga o le suka o le toto o mea uma e matua ogaoga. O se taunuuga, na amata ona tatou matauina ia te ia le atinaʻeina o se tulaga le lelei o le maʻisuka e pei o le polyneuropathy o pito i lalo. O lenei maʻi e taʻitaʻia ai le mea moni e le mafai ona faʻamalosi atoatoa ona o vaivaiga ma tiga i ona vae. E pei ona e iloa, o faʻafitauli o le maʻisuka e matautia. E mafai ona oʻo atu ai i le atoatoa o le le atoatoa ma e oʻo lava i le oti. O le fualaau faasaina Berlition 600 e mo i tatou se faaola ola ma fesoasoani e taulimaina le faʻamaʻi. O le fualaau faasaina ua lelei ona faapalepale. Pau lava le mea ina ia aloese mai le pa'ū o le toto toto (hypoglycemia), tatou te siakiina pea lona maualuga. O faʻamatalaga o loʻo faamatalaina ai aafiaga o le gastrointestinal tract, cardiovascular system, system nervous, reactions reactions. Ae, faafetai i le Atua, tatou te lei fetaiai ma na ituaiga. O le tina o loʻu toalua e faia togafitiga faʻatasi ma le faʻailoga faalua i le tausaga. Muamua, o le fualaau faasaina o loʻo faʻaaogaina e avea o se faʻasolosolo togafitiga (otaota) mo le 10 aso, ona ia inuina se isi piliki mo le 2 i le 3 vaiaso. O le aafiaga e ofoofogia, o faʻalavelave faʻafuaseʻi.

bablena

https://otzovik.com/review_2167461.html

ina ua ou alu i le falemaʻi faafomai, sa ou faia suʻega o le toto ma maua ai le maualuga o le kulukose o le toto. Na maua aʻu i le maʻisuka ituaiga 2 ma sa tuʻuina aʻu i se siakiina faafomaʻi e se endocrinologist. Ona o le maʻisuka, o loʻo i ai ou faafitauli ma le tino vavae i luga ifo o pito i lalo. E le lagona e le fomaʻi le pulupulu i le taimi o le suʻega, ma o le mea lea, faalua i le tausaga ou te alu ai i le falemaʻi i le falemaʻi i le falemaʻi. O lenei tausaga, na faatonuina ai le fualaau faasaina mo le faʻaaogaina o le pulega "Berlition 600", na faia i Siamani. O le togafitiga e faʻamaonia mo le 10 aso. E masani lava o lenei fualaau faasaina ua faatonuina i tagata e mafatia i le polyneuropathy o le maʻisuka. Ou te faʻamoemoe lava a maeʻa le togafitiga, o le a mafai ona faʻaitiitia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma, faatasi ai ma le reopoliglukin, o vaʻa, aemaise lava pito i lalo, o le a faamamaina. E ui i le faʻaaogaina o lenei vailaau mo sina taimi puupuu, ae na amata ona ou lagona le lelei, ua faaitiitia loʻu toto i oʻu vae, ua faaititia loʻu maualuga o le toto suka.

Gordienko Sveta

https://otzovik.com/review_1742255.html

O le mataupu 600 o se vailaau faʻasaina o loʻo i ai le tele o ituaiga o gaioiga. Faʻatasi ai ma le aʻafiaga o le antioxidant, e faʻafaigofieina le metabolism ma faʻaleleia le toto. O le vailaʻau thioctic, o se vaega o le vailaau faʻasaina, e aʻafia ai le na o le galuega o le pūga ogatotonu, ae puipuia ai foi lela o le ate ma isi gaioiga e afaina i aafiaga le lelei o mea oona o ituaiga eseese, e aofia ai mea na gaosia e le tino.

Tuua Lau Faamatalaga