O le a le eseesega i le va o Sattelit faʻatasi ai ma le Sattelit faʻaaliga glucometers

O ata faʻaonapo nei o mita afi e maua ai le avanoa e maua ai faʻamatalaga saʻo. O se tasi o ia masini o le mita Satellite Express, o le faʻaaogaina lea e mafai ai ona e faʻamaonia lelei le tulaga o le maʻisuka. Ina ia faʻamaonia lenei mea, ua fautuaina oe e faamasani oe i se iloiloga faatusatusa o nisi suiga, o se seti atoatoa o le masini ma isi uiga taua.

Faatusatusaga o faʻamatalaga Express ma Plus

O le mita Satellite Express ma le Satellite Plus mita e lua masini eseese. Ina ia malamalama pe o le a tonu lava le uiga ese, ia gauai atu i ia faamatalaga: o le faataapeapeina o fuataga, toto toto, taimi fuafuaina. Faatusatusaga o glucometers e faapenei:

FaʻaaliaLautele
Fuaina o lainaMai le 0.6 i le 3.5 mmol - o faailoga neiMai le 0.6 i le 3.5m
Lafo foaʻi totoTasi μlFa i le lima
Fua faʻatatau, i sekone720
Malosiaga o mafaufauga6060
Tau tauMai le 1080 suʻe.Mai le 920 solo.
Tau o faʻataʻitaʻiga(50 fasi pepa) 440 suʻe.400 tusi

Pe a filifilia se ituaiga faapitoa o le glucometer, e tatau ona e amanaʻia foliga o loʻo tuʻuina atu, faʻapea foʻi ma manatua e mafai ona fesuiaʻi masini e faalagolago i le masini.

Tufugaga

Ioe, o loʻo i ai le masini lava ia ma se masini taua e mafai ai ona toe faʻaleleia taimi. I se seti atoatoa o loʻo i ai 25 fasi pepa faʻatasi ai ma se tulafono faʻatagaina tulafono. O masini ma masini komepiuta uma ei ai se masini mo le taina o se tamatamailima, faapea foi ma se mataupu faigata.

Aua nei galo e uiga i le i ai o se taʻavale faatonutonu, faatonuga mo le faʻaaogaina, faʻapea foi ma se pepa faʻamaonia.

Na taʻu mai e le au faipisinisi le moni atoa e uiga i le maʻisuka! O le maʻi suka o le a alu i totonu o le 10 aso pe ae inu i le taeao. »Faitau atili >>>

Ua saunia se pusa e teu ai. E leai se mea faigata i le mita Satellite Plus, e mafai ona faʻatau eseese pe a manaʻomia.

Faiga Faʻavae

O le mita mita ua fuafuaina e fuafua ai le maualuga o le kulukose i le toto toto. Faʻalogo i le mea moni e mafai ona faʻaaoga le masini i:

  • togafitiga faafomaʻi i le toesea o metotia o suʻesuʻega,
  • i le suʻesuʻeina o suʻesuʻega,
  • i totonu o le fanua ma tulaga faʻafuaseʻi,
  • i le faʻaaogaina mo le pule tutoatasi.

O le mea lea, o loʻo i ai se numera taua o talosaga mo le masini.

Auala e faʻaaoga ai le masini

Ina ia mafai ai ona ave saʻo le toto mo le suka, e taua le faʻaaogaina saʻo o le mita Satellite, faʻapea foʻi ma isi faʻataʻitaʻiga. Ina ia faia lenei mea, ia tuʻi se tamatamailima ma se mea e le mafaamatalaina. E le o se mea e sili ona manaia, ae e le mafai ona e taʻua tele le tiga pe a uma.
Faasolo i luga o le tamatamailima, ave sina mataʻu toto ma faʻaoga i le nofoaga faigaluega o le fasipepa ina ia ufiufi ai le vaega atoa. O le masini e iloa ai lenei fuainumera, faitau le 20 poʻo le isi numera o sekone ma faʻaalia le aofaʻiga o faitauga i luga o le mata. Ona manaʻomia ai lea e le tagata o loʻo faʻaaogaina le taʻalo ma faʻamau le ki.
Ua tape le masini, ma o le mauaina o faitauga o loʻo teuina i le mafaufau o le masini. O le suʻega faʻaaogaina ua aveesea mai le masini. Ia manatua o loʻo i ai nisi tapulaa i le faʻaaogaina o lenei masini mo le fuaina o le suka:

  1. o le naunautaiga o le kulukose i le fatu, faapea foi ma le toto oona,
  2. faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga aʻo leʻi suʻeina,
  3. pulea i le taimi o le faʻamalolo poʻo le mafiafia (o le hematociti e itiiti ifo i le 20% pe sili atu ma le 55%),
  4. suʻesuʻega faʻamaʻi i tagata gasegase faʻamaʻi pipisi, faʻasolosolo mai le neoplasms, ogama edema (ma le itiiti ifo ma le 20% pe silia ma le 55%),
  5. auʻiliʻili pe'ā uma ona maua le acid ascorbic mai le tasi gram. i totonu poʻo le faʻamalosi (taʻitaʻia le sili atu o le aofaʻiga o faitauga).

O faatonuga mo le faʻaaogaina o le mita Satellite Express e talitutusa lava. Peitai, aʻo leʻi amataina lona faʻaogaina, e fautuaina e faʻatalanoa faʻatasi ma se tasi o le endocrinologist.

Vaevaega ma fagu mo le glucometer

O le kamupanī gaosimea e faʻamaonia le maua o ana mea taumafa. E mafai ona e faʻatau ni fasipepa, faʻapea foʻi le phleboton, i soʻo se fale talimalo i Rusia i se tau taugofie. O mea faʻaaogaina o loʻo faʻaalia i se tasi o mea - o le fasi siaki o loʻo i totonu o se pusa eseese.

Mo fesuiaiga taʻitasi a le kamupani, o ona lava ituaiga o loʻo tuʻuina mai. Aʻo leʻi faʻatau, e tatau ona siakiina le aso e maeʻa ai.

Soo se ituaiga o le tetrahedral lancet e talafeagai mo se peni tui.

Auala e siaki ai le masini

Ina ia mafai ai ona faʻamaonia saʻo, pe, i se isi itu, o le mea sese, e taua le iloa e uiga i tulaga faʻamaonia. Ina ia faia lenei mea, faʻapipiʻi se fasi siaki i totonu o le masini ma faʻatali mo le aofia ai o le mea mulimuli. Ona:
I le lisi autu, suia le tulaga mai le "Faia o le Toto" i le "Ulufale i le Faʻataʻitaʻiga Tali". Faʻalagolago i le fesuiaiga, o mea e ono i ai se igoa ese pe o le a leai se manaʻoga e suia le filifiliga - o lenei mea o loʻo faʻaalia i totonu o le tusi masini.
E faʻaaogaina le fofo ile fasi pepa.
Faatali mo le taunuʻuga ma siaki pe pa'ū i totonu o le laina o loʻo faʻaalia i le fagu fofo.
Afai o faʻasalaga i luga o le lauulu e faʻatasi ma le faʻasalalauga faʻamaonia, ona saʻo lea o le masini. Afai o loʻo i ai se faʻatusatusaga, o le suʻesuʻega ua fautuaina e fautuaina ina ia toe faia i se taimi se tasi. I le tulaga e iloa ai e le mita ni fua eseese mo fuataga taitasi po o se taunuuga mautu lea e le pa'ū i totonu o le mea e mafai ona faatagaina, ona sese ai lea.

O a tulaga e teu ai

E fautuaina e taofi le masini ma paʻu i totonu o se potu matutu, faʻasaʻo ma vevela. I lenei tulaga, o faailoga o le vevela e mafai ona i ai i le tulaga mai -10 i +30 tikeri. E taua foi le puipuia lelei o nofoaga mai le la susulu. Faʻalogo i le mea moni e faapea:

  • E fautuaina le faʻaaogaina o le masini i totonu o se potu vevela, vaʻaia, ma vevela i le vevela e oo i le 10 tikeri Celsius,
  • pe a fai o le masini ma fasi pepa sa i fafo atu o le laina ua faʻamaonia, faʻatali mo le 30 minute aʻo leʻi faʻaaogaina,
  • A maeʻa le umi o le teuina (umi atu nai lo le tolu masina), faʻapea foi ma le sui o maʻa, e fautuaina e siaki le masini e tusa ai ma faatonuga i le tusi lesona.

Tuuina atu uma le lelei o le satelite, o lona faaaogaina i le maʻisuka o se vaega talafeagai o le mataituina o le tulaga, faapea foi ma taunuuga o le toe faaleleia.

O le a le glucometer ma o a latou?

O le glucometer o se masini lea e fua ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O faʻataʻitaʻiga ua maua e puipuia ai se tulaga e lamatia ai le ola. O le mafuaaga lena e taua tele ai le saʻo atoatoa o le mea faigaluega. O le mea moni, o le siakiina e le tagata lava ia o faailoga o se vaega taua o le ola o le maʻisuka.

O mita glucose toto totoʻa mai i mea gaosia eseese e mafai ona faʻamaʻaina e le plasma poʻo le toto atoa. O le mea lea, e le mafai ona faʻatusatusa le faitau o le tasi masini ma le isi ina ia siaki ai le saʻo. O le saʻo o le masini e mafai ona maua i le na o le faʻatusatusaina o faʻamatalaga maua mai i suʻega suʻesuʻe.

Ina ia maua mai glucometers mea faʻaaoga, e faʻaaogaina ai faʻataʻitaʻiga, lea e tuʻuina atu taʻitasi mo faʻataʻitaʻiga taʻitasi o le masini. O lona uiga o le satelite e faʻamaonia le mita o le a na o galuega e tuʻuina atu mo lenei masini.

Vaega o le satelite faʻataʻitaʻi mita

O le masini e sili atu lona telē - 9.7 * 4.8 * 1.9 cm, faia i le maualuga o le plastic, o loʻo i ai se laupepa tele. E lua ni kulupu i le pito i luma: "manatua" ma "i luga / tua". O se uiga iloga o lenei masini o le faʻavasegaina o le toto atoa.

O faʻataʻitaʻiga a le Satellite Express e faʻasolosolo taitoatasi, ae le faalagolago le latou ola i le taimi na tatalaina ai le afifi atoa, e le pei o ni tui mai isi gaosi oloa. Soo se taʻaloga lautele e talafeagai mo se peni togi.

Faʻamatalaga e uiga i le kamupanī

O le kamupani Rusia Elta o loo gaosia le mita glucose feaveaʻi mai 1993 talu lalo o le faasinomaga Satellite.

O le Glucometer Satellite Express, lea e iloilo ai o se masini taugofie ma faatuatuaina, o se tasi lea o masini faaonaponei mo le fuaina o le kulukose toto. Na faʻaalia e le au atinaʻe o Elta faʻaletonu o faʻataʻitaʻiga muamua - satelite ma Satellite Plus - ma tuʻuese mai i le masini fou.

O lea na mafai ai e le kamupani ona avea ma taitai i le maketi a Rusia o masini mo le mataituina e le tagata o ia lava, e aumai ai ana oloa i fata o pharmacies mai fafo ma oloa. I le taimi lea, ua ia atiina ae ma faasao nisi o faataitaiga o mita mita mo le fuaina o kulukose i totonu o le toto.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Aotelega o le satelite mita mita:

  • mana manatua - 60 fuataga, faʻaalia i le mmol / l,
  • metotia o metotia - elemene,
  • taimi o fua - 7 sekone,
  • o le toto manaomia mo le auiliiliga o le 1 μl,
  • fua eseese mai le 0.6 i le 35.0 mmol / l,
  • mo le galuega, o se laulau faʻasologa e manaʻomia mai faʻataʻitaʻiga fou o fasi siaki,
  • atoa le toto toto
  • saʻo le tausisia o le GOST ISO 15197,
  • o le mea sese e mafai ona i ai le ± 0.83 mmol ma le suka masani ma 20% faʻateleina
  • tausisia galuega masani i le vevela o le 10-35 ° C.

E faaopoopo i le masini Satellite Express lava ia, o le atigipusa e aofia ai:

  • puipuiga faapitoa
  • Satini mimiti mo le tuiina o se tamailima,
  • pulu faataitai PKG-03 (25 pcs.),
  • fagu mo se peni tui (25 pcs.),
  • laina o le siakiina mo le siakiina o le glucometer,
  • tusi lesona
  • tusifolau ma lisi o nofoaga autu o tautua faʻaitulagi.

I glucometers with the inscription "E le o le faʻatau atu" e mafai ona ese meafaigaluega mai le faʻaaliga.

O le Glucometer "Satellite Express PKG 03", o faatonuga ia e faapipiiina i totonu o le pusa ma le masini, faia fua e tusa ai ma le mataupu ole elekene. Mo se fua, o se mataua o le toto ma se voluma o le 1 μg ua lava.

Ole fua ole fua ole 0.6-35 mmol / lita, lea e mafai ai e oe ona amanaʻia fua faʻaitiiti ma faʻaititia tele. O le masini e faʻaogaina i le toto atoa. O le manatua ole masini e mafai ona teuina e oʻo i le onosefulu o fua mulimuli.

O le taimi o le 7 sekone. O lenei mea e faasino i le taimi e paʻu mai le taimi o le toto sampling i le tuʻuina atu o le iuga. O le masini e galue masani i le vevela mai le 15 i le 35 ° C. E tatau ona teuina i le vevela--10 i le 30 ° C.

Le tau o le masini

O le Glucometer "Satellite Express PKG 03" e aofia ai mea uma e te manaʻomia e fai fua. O meafaigaluega faʻapitoa mai le kamupanī e aofia ai:

  • masini komepiuta "Satellite Express PKG 03,
  • faatonuga mo le faʻaaogaina
  • maa
  • sosoʻo ma 25 lalaga faʻalava,
  • fasi siaki i le aofaiga o 25 fasi pepa ma le tasi le pule,
  • mataupu mo le masini,
  • pepa faʻamaonia.

O se avanoa talafeagai e mafai ai e oe ona ave mea uma e te manaʻomia mo faʻamatalaga manino ma oe. O le aofaʻi o laupepa ma faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatūina i totonu o le pusa e lava e iloilo ai le faʻatinoga o le masini.

Glucometer "Satellite Express PKG 03", o le iloiloga muamua o lona mauaina, ei ai se tau maualalo faʻatusatusa i masini e faaulufale mai. O lona tau i aso nei e tusa ma le 1300 rubles.

E taua foi le maitauina o nei suʻega mo lenei mamanu o le mita e sili atu le taugofie nai lo fasipepa tutusa mo masini mai isi kamupani. O le tau maualalo ma le faʻaleleia lelei e faia ai lenei faʻataʻitaʻiga o le mita o se tasi e sili ona lauiloa i tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka.

O le satelite o loʻo faʻaalia le glucometer, o le iloiloga o nei mea e eseese, e sili ona lauiloa i le maʻisuka ona o lona faigofie ma le faʻaogaina. E maitauina e le tele o le masini e sili atu ona manuia le faʻataʻitaʻiina o le galuega, mulimuli i laasaga uma ua faʻamaonia i faatonuga mo le faʻaaogaina ma fautuaga mo le tagata faʻaaogaina.

O lenei masini e faʻaaoga i le fale ma le fanua. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fagota pe tulimanu, e mafai foi ona e faʻaaogaina le Satellite Express PKG 03 mita. O faʻamatalaga e uiga i tagata tulimanu, fai faiva ma isi tagata agavaʻa latou fai mai o le masini e fetaui lelei mo le suʻeina vave, e le faʻasese mai lau gaioiga sili ona e fiafia i ai. O nei taʻiala e matuā maʻoti pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga o le glucometer.

Faatasi ai ma le teuina lelei, matauina o tulafono uma mo le faʻaaogaina e le gata o le masini, ae o mea foi e mafai ona maua, o lenei mita e fetaui mo le siakiina o tagata taitoatasi i le toto toto.

E i ai ni mea le lelei?

O le aoga tele o lenei faʻataʻitaʻiga o le glucometer i luga o meafaigaluega a isi kamupani o lona mauaina ma le maualalo o tau o mea faʻapitoa. O lona uiga, o laupepa e faʻaaogaina ma pepa faʻataʻitaʻiga ei ai le tau maualalo maualalo pe a faʻatusatusa i vaega mo masini e faaulufale mai.

O le isi itu taua o le faamaoniga umi lea o le kamupani "Elta" ua saunia mo le mita "Satellite Express". Faʻamaumauga a le au faʻasalalau ia faʻamaonia o le avanoa ma le faʻamaonia o le autu autu lea mo le filifiliga.

O le leai o se faʻaaogaina o se mea lelei foi i uiga o le masini. Ona o le faiga faigofie o fuataga, o lenei masini e talafeagai mo se vaega lautele o le faitau aofaʻi, e aofia ai tagata matutua, oe sili atu ona maʻi i le maʻisuka.

Aʻo leʻi amataina le galuega o soʻo se masini, e tatau ona faitau faʻamatalaga. O le satelite mita mita e leai se tuusaunoaga. O le faʻatonuga mo le faʻaaogaina, lea e faʻapipiʻiina e le tagata gaosi oloa, o loʻo aofia ai se faiga manino o gaioiga, o le tausisia lea o le a fesoasoani i le faʻatinoina lelei o le fua i le faʻataʻitaʻiga muamua. A maeʻa ona faitauina ma le faaeteete, e mafai ona e amata galue i le masini.

A maeʻa ona faʻaaogaina le masini, e tatau ona e tuʻuina le laupepa. E tatau ona faʻaalia se numera tolu-numera i luga o le mata. O lenei tulafono e tatau ona ogatasi ma le numera o loʻo faʻaalia i luga o le afifiina i fasi pepa faʻataʻitaʻi. A leai, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se nofoaga tutotonu o fesoʻotaiga, talu ai o taunuuga o sea masini e mafai ona sese.

Ma le isi, e tatau ona e aveeseina le vaega o le afifiina lea o loʻo ufiufi ai tagata mai le laasaga o le suʻega sauniuni. Faʻaofi le laupepa i totonu o le sola o le mita ma na o le aveeseina o totoe o le afifi. O le tulafono e toe faʻaalia i luga o le lau, fetaui ma le tasi na faʻaalia i luga o le afifiina mai faʻamaʻi.

O se lalaga ua faʻaaogaina ua faʻaofiina i totonu o le 'oti ma ua tosoina le mataʻu toto. E tatau ona ia paʻi atu i le vaega tatala o le vaega o le suʻega, lea e faʻaalu ai le aofaiga e tatau ai mo le suʻega. A maeʻa ona pa'ū se mataʻu i lona faʻamoemoega, o le masini o le a tuʻuina atu se faailo leo ma o le ata o le matāua e taofi le paʻu.

A maeʻa le fitu sekone, o le a faʻaalia i luga o le lau. A maeʻa le galuega ma le masini, e manaʻomia lou aveeseina o le faʻaaogaina ma tape le mita Satellite Express. O uiga faʻapitoa o le masini e faʻamaonia ai o le a tumau i lona mafaufau ma o le a mafai ona maimoa mulimuli ane.

E pei o le tele o isi masini, o le Satellite Express PKG 03 mita o loʻo i ai foi ona toso.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e tele faʻamatalaga o le masini e masani lava ona i ai se sese tele o faitauga nai lo le taua i faʻamatalaga faʻapitoa. O lenei tusi toe faafoi ua soloia e ala i le faia o se suʻesuʻega o le faagaoioiga o le masini i totonu o se nofoaga autu o auaunaga, lea e te manaomia e faafesootai ai i le tulaga o le tuuina atu o ni tulaga masalosalo.

Ua maitauina foi le mea moni, i totonu o le suʻega mo le masini se pasene tele o le faaipoipoga.E fautuaina e le kamupanī le faʻatauina o mea faigaluega mo le mita i na o faleoloa faapitoa ma falemaʻi e galulue faʻatasi ma le kamupanī.

  • maualuga maualuga ona o le auala eletise o fua,
  • tau e le taugata
  • faigofie ma faigofie ona lisi i le gagana Rusia,
  • faʻatapulaʻa faʻamaonia
  • o loʻo i ai se pusa "Pule" i totonu o le pusa, lea e mafai ona e siaki ai le faatinoga o le mita,
  • lapoa tele
  • se ataata e aliali mai ma le iuga.

  • itiiti le manatua
  • fasi pepa laupepa o loʻo faʻaaogaina,
  • e le mafai ona fesootai i se komepiuta.

Afai o le fua fua o le mita e foliga mai e le saʻo ia te oe, e tatau ona e faafesootai se fomaʻi ma siaki le lelei o le Satellite Express i le nofoaga autu.

Glucometer Test Strips

O suʻega suʻega ua tuʻuina atu i lalo o le igoa tutusa "Satellite Express" PKG-03, e le o fenumiai ma "Satellite Plus", a leai o le a le fetaui ma le mita! E i ai poloka o 25 ma le 50 pcs.

O suʻega suʻega o loʻo i totonu o afifi taʻitasi e fesoʻotaʻi i paʻu. O pusa fou taitasi e aofia ai se pusa faʻapitoa faapitoa e tatau ona tuʻuina i totonu o le masini aʻo leʻi faʻaaogaina le afifi fou. O le olaga ola o le suʻega suʻega e 18 masina mai le aso o le gaosiga.

Tusi lesona

  1. Fufulu lima ma faʻagogo.
  2. Saunia le mita ma sapalai.
  3. Faʻapipiʻi se uila faʻaogaina i totonu o le manoa, i le pito i tua o le tapuni puipui e ufiufi ai le nila.
  4. Afai e tatala se taga fou, faʻaofi se pusa faʻasologa i totonu o le masini ma ia mautinoa o le numera e fetaui ma isi vaega o suʻega.
  5. A maea le faʻamaonia, maeʻa le suʻega, faʻapipiʻi le puipui puipui mai itu e lua o le ogatotonu, aveese ma le faaeteete le afa o le afifi ina ia faʻasaʻo ai fesootaiga o le fasipepa, faʻaofi i le masini. Ma na ona faasaʻo loa le isi vaega o le pepa puipui.
  6. O le numera o loʻo i luga o le lau e tatau ona fetaui ma numera i luga o le lavea.
  7. Palu se tamatamailima ma faatali sinaʻi seia maua mai le toto.
  8. E talafeagai le faʻaaogaina o le suʻega faʻataʻitaʻiga pe a uma ona faʻaalia le ata o le matūa pa'ū i luga o le faʻaaliga. O le mita o le a tuʻuina atu se leo lelei ma o le faʻafefe o le faailoga o le a taofi le paʻu pe a iloa le toto, ona mafai lea ona e aveesea lou tamatamailima mai le fasi pepa.
  9. I totonu o le 7 sekone, o le taunuuga o loʻo faia, lea o loʻo faʻaalia o se timu faʻaaogaina.
  10. Afai o le faailoga o le va o le 3.3-5.5 mmol / L, o le a maua se musa ataata i le pito i lalo ole lau.
  11. Tiaʻi ese uma mea faʻaaoga ma fufulu ou lima.

Tapulaʻa i le faʻaaogaina o le mita

E le fautuaina e faʻaaoga le Satellite Express i mataupu nei:

  • fua o le toto glucose,
  • fuaina o le maualuga o le kulukose i le toto o pepe faatoa fananau mai,
  • e leʻi fuafuaina mo le auʻiliʻili i le plasma toto,
  • faatasi ai ma le hematocito e sili atu ma le 55% ma lalo ifo i le 20%,
  • faʻamaʻiina o le maʻisuka.

Fautuaga a le Tagata

Afai e le masalosalo taunuuga na maua mai e le masini, e tatau ona asiasi i se fomaʻi ma pasi suega suʻesuʻe suʻesuʻe, ma tuʻuina atu le glucometer mo le suʻega ile nofoaga autu. O faʻamau uma lava e mafai ona faʻaaogaina ma o latou faʻaaogaina e mafai ona taʻitaʻia ai faʻamatalaga sese.

Aʻo leʻi suʻeina ma faʻatau se tamatamailima, e tatau ona fufulu fufulu ou lima, sili atu i le fasimoli, ma fufulu mama. A o lei aveeseina le siaki, ia eʻi totoʻa ile faamaoni o lona afifiina. Afai o le pefu po o isi microparticles e maua i luga o se fasipepa, atonu e le saʻo ia faitauga.

O faʻamatalaga na maua mai le fuataga e le o mafuaaga mo le suia o le polokalame togafitiga. O taunuʻuga na tuʻuina atu e na o le suʻesuʻeina e le tagata lava ia ma iloagofie taimi o faʻavaega mai le masani. O faitauga e tatau ona faʻamaonia e suega suʻesuʻe.

O le a le tau o se mita televise ma sapalai

O le tau o le mita Satellite Express e tusa ma le 1300 rubles.

UlutalaTau
Vaega o Suʻega Faʻamatalaga SatelliteNu. 25,260 ru.

Ma o lenei ua tatou o mai i le vaega sili ona taua. E le o se faalilolilo lena tau e masani lava ona taua, o le fesili o le a le tele e te gafatia. Ou te faanatinati e taʻu atu e mafai ona taʻua lenei glucometer o se masini faʻatupeina.

Ma e ui lava o le masini lava ia e tau e tusa ma le 1300 rubles, o le suʻega mo le tau e taugofie - e tusa ma le 390 rubles mo le 50 pcs., Pe a faʻatusatusa atu i sikola o suʻega o isi glucometers. O a tatou fasipepa, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tau o le tau e 800 mo le 50 pcs.

I le auala, e sili atu ona taugofie nai lo faʻataʻitaʻiga mo le Satellite poʻo Satellite Plus (430 rubles i le 50 pcs.), E ui o le masini lava ia e tau mai le 1000 ma lalo ifo o rubles. I le faaopoopo atu i vaega o suʻega, o le ae manaʻomia le sui o le laupepa, ae e le taugata, e na o le 170 rubles mo le 50 pcs.

O le taunuuga e le o se taugata tele, sei vagana ai, ioe, e le o toe mamao, ona o le gaosiga e na o le 5 tausaga e maua ai se faʻamaoniga, e faasaga i le One Touch Ultra Faʻamatalaga o le olaga atoa.

I le lautele, o le mita e le leaga, e saʻo, ma i nisi tulaga e talafeagai. E lelei mo tagata e maualalo le maualalo o tupe maua poʻo tagata e faʻaaoga e faʻapolopolo, ae le o le sailia o mea fou. O le aufaʻatasia mo le mita lenei o tagata litaea poʻo aiga maualalo.

O i latou e mafai ona maua se filifiliga sili atu le taugata ma se tele o galuega faaopoopo (fesoʻotaʻiga ma se komepiuta, galuega leo, bolus counter, fale faʻataʻavaleina, faʻamatalaga e uiga i le 'ai, ma isi mea), aemaise lava mo tagata talavou, o le Satellite Express e foliga mai e le manaia.

Mo le faʻamaoniaina o lenei vaega o tagatanuu o loʻo maua i le maʻisuka, o le aufaigaluega e tatau ona galulue malolosi, e ui lava ou te masalosalo latou te tuliloaina sea sini. Masalo, o lenei masini na faia muamua mo se ituaiga vaega, ma o lona alualu i luma e le fuafuaina.

O laʻu fua faʻatatau o se sikuea tolu. E te fiafia i le mita mita satelite?

  1. Faʻaauau le siakiina ole kulukosesese - Deck G4 ma le Togi 7. O le a le mea e filifili?

O ai lenei faʻataʻitaʻiga talafeagai mo?

O le satelite e faʻamaonia le glucometer e talafeagai mo le faʻaaogaina o fale taitasi. E mafai foi ona faʻaaogaina i tulaga tau falemaʻi, pe a leai se avanoa e faia ai suʻega suʻega. Mo se faʻataʻitaʻiga, tagata laveaʻi i taimi o gaioiga.

Faʻafetai i lona faigofie o le faʻaogaina, o lenei mea e lelei mo tagata matutua. E le gata i lea, o sea glucometer e mafai ona aofia ai i se pusa fesoasoani muamua mo le aufaigaluega, faatasi ai ma le thermometer ma le tonometa. O le tausia o le soifua maloloina o tagata faigaluega e tele lava ina avea ma faamuamua i faiga faavae a le kamupani.

Faʻamatalaga Express Express Express mo le saʻo

Goacometers sa auai i se suesuega patino: Accu-Chek Performa Nano, GluNEO Lite, Satellite Express. E tasi le mataua o le toto mai se tagata soifua maloloina na faʻaaogaina i le taimi lava e tasi i ni suʻega se tolu mai suʻega eseese.

Ona o le faʻavasegaina o le glucometer Rusia mo le toto atoa, ae le mo le plasma, e mafai ona tatou faʻataunuʻuina o mea uma lava e faʻaalia ai le faʻatuatuaina o taunuuga.

O le galuega o le satelite e faʻaalia le mita

  • Van paʻi i glucometers: o se aotelega o faʻataʻitaʻiga ma uiga faʻatusatusa
  • Glucometer Contour Plus: iloiloga, faatonuga, tau, iloiloga
  • Glucometer Accu-Chek Performa: iloiloga, faatonuga, tau, iloiloga
  • Glucometer One Touch Select Plus: aʻoaʻoga, tau, iloiloga
  • Glucometer Accu-Chek Asset: iloiloga o masini, faatonuga, tau, iloiloga

Alu i luma. E mafai ona mafaufauina le mea moni e faapea o faʻataʻitaʻiga uma e oʻo mai i le afifiina o tagata taitoatasi (masalo, ua filifili le gaosiga e seasea lava ona faʻaaogaina le masini ma filifili ai e fai i totonu o le afifiina o tagata ina ia le toe faʻalavelave fasi pepa pe a uma ona tatala le pu :)).

E le gata i lea, o le faaopoopo lenei mo i latou e fuaina le toto toto e seasea ona maua. Ae mo i latou e masani ona faia lenei mea, o lenei faaopoopo e le masalomia. E le gata i lea, o paʻu lava ia e mausali ma tele, lea e faigofie ai mo tagata e le lelei le tomai tau afi e taulima ai.

O le isi avanoa o le mita o se lapoa lapoa tele ma numera tele. Mo tagata e maualalo le vaʻaia, o le mea lena. E le o se mea manaia le faʻaofiina o se siaki i le masini. E tatau ona tatou taumafai e tuleia iina. O le taimi muamua ou te leʻi faʻamaʻaina lava, e ui lava na ou manatu ua uma ona ou faia mea lelei uma.

Talosaga talosaga

O afea e le mafai ai ona ou faʻaogaina le mita mita satelite? O faatonuga mo le masini e aofia ai ni mea e taʻu mai ai pe a le taliaina pe le talafeagai le faʻaaogaina o lenei mita.

Talu ai o le masini ua faʻamaʻoina i le toto atoa, e le mafai ona fuafua le kulukose i le toto vevela poʻo le toto toto. Muamua le teuina o le toto mo le auiliiliga e le taliaina foi. Naʻo se paʻu fou o le toto na maua i le taimi lava lea ao leʻi faia le suʻega e faʻaaoga ai se atigi faʻamau ma se laupepa faʻaaoga e fetaui mo le suʻesuʻega.

E le mafai ona faia se suʻesuʻega faʻatasi ma faʻalavelave faʻapitoa e pei o le toto totoina, faʻapea foʻi ma le i ai o faʻamaʻi pipisi, faʻateleina le fulafula ma tumutumu o se natura leaga. E le gata i lea, e le talafeagai le faia o se auʻiliʻiliga pe a maeʻa le avea o le acid ascorbic i se aofaiga e sili atu i le 1 gram, lea e oʻo atu ai i foliga o le maualuga o faʻataʻitaʻiga.

Tuua Lau Faamatalaga