Togafitiga ma Vitafon e faʻaaogaina ai le vibroacoustic

Faʻaaogaina o masini Vitafon leai ni aʻafiaga i le noatia ma le fai fuafua i tuʻuaiga nei.

E faʻaseseina mo soʻo se tasi e tautala? O lenei fesili e foliga ese e pei o le faʻailogaina mo le pueina, ona o le tautalaga a le tagata ma le telefoni mai i le tulaga o le leo tele ma taimi ole tutusa tutusa lava. Peitai, e ui lava i lea, o le vibroacoustic therapy, e ui lava o se auala masani masani fou o le toe faʻaleleia o le tino, ae i le taimi lava e tasi o le faʻavasegaina o le physiotherapy, ma mo le faʻamaʻiina o masaniga e masani ona faia i le physiotherapy, e pei o:

  • maʻi mama,
  • vaega o le ogaoga o le atherosclerosis,
  • maʻitaga
  • thrombophlebitis eria,
  • gasegase afaina ma le maualuga o le vevela o le tino,
  • vaega o tagata faʻasolosolo totoʻa.

O le faʻamaoniaina o togafitiga viboustic mo nei faʻatau, o le mea moni, o le a le mafai seʻi vagana ua faʻamaonia se isi. O le mataupu autu o vailaau: aua le afaina. Ae ui i lea, e masani lava ona i ai se avanoa e le iloa e le tagata maʻi, mo soʻo se mafuaaga, e uiga i le i ai o faʻasolega, ma e manaʻo ia mautinoa o le a le afaina i lenei mataupu.

Mafaufau i lenei lomiga mai se manatu autu ma le poto masani oi ai nei i le faʻaaogaina o togafitiga vibroacoustic.

Le masini mo le pueina o le Vitafon: manuia ma faʻaleagaina

O le telefoni phono Vitafon e aoga mo faʻamaʻi nei:

  • prostate adenoma, maʻi vaivai, prostatitis, serous mastitis,
  • fulafula o le tino, arthrosis, rūmatism, polyarthritis, osteochondrosis, radiculitis, manua o le vaʻa, scoliosis,
  • tigā, faʻaaogaina o faʻamalologa, toilalo vaivai, toto maualuga,
  • bronchitis, faʻataʻi otitis, sinusitis, glaucoma, faʻalogologo i le lagona faʻalogo, rhinitis, tonsillitis, malulu,
  • falemaʻi, hematomas, mumu, fale faʻamaʻavale, malulu, edema, fusi, vaʻaia, tataʻa,
  • gastritis, gasegase o le tino, pyelonephritis, faamausiga, gasegase, cystitis,
  • taunuuga o le suparate palsy, ponctid paralysis,
  • stomatitis, faʻasolosolo taimi, maʻi faʻafuaseʻi,
  • suauu, manua, sutures, maʻi o gaʻo, siama, faʻala.

O le phonograph Vitafon e leaga i mataupu nei:

  • maʻitaga
  • atherosclerosis
  • faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi pipisi
  • maualuga le vevela o le tino
  • neoplasms o sela o le kanesa poʻo maʻi mamaʻi, o le gasegase, fatu, pulupulu ma mea e faʻamalosi ai.

O faʻamanuiaga o Vitafon e manino mo i latou e faʻaaogaina le masini i taimi uma ma aua nei faʻalavelaveina le togafitiga. E mafai ona faʻaaogaina e tagata e faʻaaogaina auala eseese e faʻaleleia ai se fausaga, fafine, tagata matutua, tamaiti, tina talavou, tagata o loʻo galulue i le mamafa o le tino faʻaletino poo galuega le mautonu.

O le a le masini?

"Vitafon" o se mea faʻapitoa faapitoa e fuafuaina mo le physiotherapy. I le auala, e mafai ona faʻaaoga le masini i falemaʻi ma i le fale. E masani lava, i le taimi nei o le toʻatele o tagata e fiafia i mea e mafai ona maua mai i le faʻaaogaina o le masini Vitafon. O faʻamatalaga, faʻataʻitaʻiga ma suʻesuʻega a tagata tomai faapitoa o loʻo faailoa mai ai o nei meafaigaluega e mafai ai e oe ona aʻafia le tino, faʻamautuina le galuega a le tele o faʻaʻau.

"Vitafon" o se masini vibro-acoustic na atiae i le 1994. E masani lava, i le tele o tausaga talu ai, ua faaleleia le masini.O le galue i luga o le tino i ala eseese, o lenei masini e faʻaleleia atili ai le toto totoina ma faʻaleleia ai le suamalie o le lymph, ma faʻamaonia ai le meaʻai i le mea na afaina ai, faateleina le aofaʻi o le okesene e maua mai siama, ma le faʻaleleia atili o metabolic process. O autasi leo e otometi ona suia, faafetai i le polokalama. I le auala, o le tele o le laina muamua e i ai i le lautele o le 20 Hz - 4.5 kHz, ma o le taimi o le laina lona lua e eseese i le lautele o le 200 Hz - 18 kHz.

Le masini "Vitafon": togafitiga ma le puipuia. O faʻamatalaga autu mo le faʻaaoga

O se auala talitutusa e masani ona faʻaaoga i togafitiga faʻasaina, cosmetology, ma masani i le fale. O fea mataupu e fautuaina ai le faʻaaogaina o le masini Vitafon? O faʻataʻitaʻiga a fomaʻi o loʻo faailoa mai o faʻamaoniga autu mo vibroacoustic togafitiga o soliga e pei o:

  • sciatica
  • polyarthritis
  • osteochondrosis,
  • scoliosis:
  • otaota
  • hematomas, manuʻa, pulumu,
  • afaina pipii
  • o le auala e aoga i le togafitiga o le furunculosis, carbunculosis, mumu o le paʻu, paʻu, faʻalaloa,
  • o meafaigaluega e faʻaaoga foi i le i ai o faʻamaʻi o le tino, e aofia ai le tonsillitis, tonsillitis, bronchitis, sinusitis, rhinitis,
  • o nisi taimi o le masini e faʻaaogaina e togafitia ai faʻamatalaga otitis,
  • o se metotia e mafai ona fesoasoani e toe faʻafoʻi se leo gau,
  • faʻamaoniga mo togafitiga o gastritis, faʻamaʻi pipisi,
  • e mafai e le masini ona fesoasoani i le togafitiga o le toe tolopoina o uiga ma le le mautonu,
  • o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o ni faʻalavelave faʻafuaseʻi o le itutino faʻapitoa e pei o le le atoatoa, prostate adenoma,
  • o le metotia e mafai ona fesoasoani i le afaina ai, enuresis, pyelonephritis, cystitis,
  • o nisi taimi o vibroacoustic therapy e fesoasoani i tina fou e tau ai le lactostasis.

O le mea moni, o meafaigaluega e masani ona faʻaaogaina e puipuia ai le atinaʻeina o faʻamaʻi, ona o le faʻamalosia o le malosi e fesoasoani e faʻamaonia le galuega a le tino, faʻaleleia faiga faʻasolosolo i totonu o masini ma toe faʻafouina le tino i se isi itu.

Vaega o le talosaga mo tamaitai

Mo le matagofie o le afa o tagata soifua, o le vibroacoustic therapy e aoga foi. I le amataga, e taua le taʻu atu o lenei auala e masani ona faʻaaogaina e puipuia ai faʻamaʻi o le faʻaleleia o le tino, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o le faʻaogaina o mea faʻaleagaina. E talitonuina talu ai ona o le afaina o le eleele, o le maualuga o hormones i totonu o le toto e masani lava, o le mea lea, e fesoasoani ai i le faʻamaopoopoina o le taamilosaga, fesoasoani le tiga i le taimi o le tamaʻitaʻi, ma faʻavaveina togafitiga o gasegase gynecological.

E le gata i lea, o Vitafon e masani ona faʻaaogaina i le cosmetology, aua e fesoasoani i le faʻaleleia atili o meaʻai o le paʻu o le paʻu, aveese le fulafula, faʻavave le toe faʻafouina ma amata le toe faʻafouina o le tino. E le gata i lea, o le masini e faʻaleleia ai le aoga o kulimi eseese, o suauʻu ma isi vali.

Soifua Maloloina o Tagata ma Vitafon

E pei ona e iloa, i le tele o tulaga, o le prostatitis e fesoʻotaʻi ma le totoina o le toto i totonu o okeni pelvic. E masani lava, ei ai isi mafuaʻaga, e aʻafia ai faʻamaʻi pipisi i feusuaiga. I soʻo se tulaga, o le faʻaaogaina lelei o le masini Vitafon e vave faʻavaveina ai le togafitiga o le faʻaogaina o le mea leaga. I le isi itu, o le togafitiga mo lenei faamai e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. I le auala, o lenei auala e mafai ona faʻaaogaina e le gata mo togafitiga, ae faʻapea foi mo le puipuia o prostatitis ma nisi faʻamaʻi o le tino.

E toatele alii e fiafia i le fesili pe ono mafai ma nei meafaigaluega e faʻaleleia ai le mafai. Ioe, ae naʻo pe afai e fesoʻotaʻi atu le vaivai i le totoina o le toto i totonu o vaʻa o le pelvis pe faʻatasi foi ma isi mafuaaga faʻapitoa. O faʻafitauli faʻalavelave e mafua mai i tua o faʻalavelave faʻalagona, popolega, ala, faatasi ai ma le fesoasoani o vibroacoustics e le togafitia.

E mafai e tina fou ona faʻaaoga le masini?

Afai o le maitaga o se faʻalavelave faʻasaga i taualumaga, ona oʻo lea i le taimi o le vaʻalele e aoga tele le togafitiga ma Vitafon, aua e fesoasoani tele i le tele o faafitauli e tulaʻi mai i le taimi o le maitaga ma le fananau.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei togafitiga e fesoasoani e faʻateleina ai le faʻamalologa o le manua na tupu i le taimi o le fanau mai, e aofia ai loimata o le perineal. Vitafonotherapy i le sacrum ma le pito i lalo e fesoasoani e toe faʻafoʻisia ai le gaioiga o totoga o le pelvic ma le abdominal cavity, faʻamaonia le faasolosolo malie.

E le gata i lea, faatasi ai ma le fesoasoani a le masini e mafai ai ona e faʻamalosea faafitauli tuga, o le malosi, faʻavavevavega o le afaina. O le auala o le a aoga mo tina tausi maʻi, talu ai ona o le saʻo saʻo, e mafai ona e faʻateleina le lactation, faʻaitiitia le lamatiaga o mastitis.

Togafitiga o tamaiti ma le masini

E masani lava, o matua o tamaiti laiti e faatau se Vitafon. O faʻamatalaga a fomaʻi e taʻu mai ai e mafai e le masini ona foia le tele o faafitauli. O nisi o falemai e iai foi meafaigaluega faapena.

O lenei metotia e aoga i le togafitiga o le enuresis, o le fesuisuiai o le tino. O le masini e faʻaaogaina foi o se vaega o togafitiga mo le encephalopathy. I le fale, o le a aoga foi masini, aua o gasegase, otaota ma isi manua e le masani ai i le taimi o le tamaitiiti.

O a isi tulaga e mafai ona fesoasoani i ai nei mea faigaluega?

O le mea moni, e le o mataupu uma o loʻo faʻamatalaina i luga e mafai ai e le togafitiga ma le fesoasoani a le "Vitafon" ona fesoasoani. Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona fautuaina e le au atamamai le i ai o lenei masini i luga o lima mo tagata matutua o mafatia mai le maualuga o le maualuga o le toto, aua, e pei ona e iloa, o le toto maualuga e mafai ona oo atu ai i le tele o faafitauli.

E le gata i lea, e masani ona faʻatau Vitafon e le au taʻaloga a le au faipisinisi, ona o le faateleina o le gaioiga faaletino ma le faʻaauau pea aʻoga e masani ona faʻatasi ma faʻamaʻi, tuʻimomomoina, vaʻavaʻaʻi, otaota, ma isi mea ona o le aʻafiaga o aʻafiaga o le infrared ma microvibrations.

O meafaigaluega e faʻaaogaina e puipuia ai faʻamaʻi e fesoʻotai ma se olaga nofofua. O le mea moni, o le tele lava o taunuuga o galuega faʻapitoa e tele faʻalavelave o le faʻasolosolo, faʻamaʻi o le maskloskeletal system, faafitauli o le vaʻai, felafolafoaiga o le gasegase o le tino, ma, e tusa ai ma le vaivai ma le gasegase tumau. "Vitafon" e mafai ona fesoasoani e puipuia le tupu mai o soliga ma faʻaumatia faʻamaʻi oi ai nei.

Faamatalaga o meafaigaluega

E masani lava, i le tele o tausaga ua tuanaʻi, o nisi o ituaiga o meafaigaluega ua atiaʻe, e tofu ma le tele o foliga.

  • O le faigofie lava o le uluai faʻataʻitaʻiga "Vitafon", o le laisene na faʻafouina i le 2010. O lenei masini e lelei mo le faʻaaogaina o le fale, faʻaleleia le toto ma le taʻavale, ma fesoasoani i le osofaʻi.
  • O le Vitafon IR model o se masini e aafia ai le tino e le gata i le vibration, ae faapena foi i le vevela infrared. E masani lava, o le televave ma le tele o lenei mamanu e ese; e faʻaaoga i le fale ma totonu o falemaʻi faʻapitoa faʻapitoa. O togafitiga faʻapitoa e maua ai se gaʻo, faʻauʻuina, faʻafouina, faʻafefe-inflammatory ma faʻafitiga.
  • O le Vitafon T na faʻaalia i le maketi i le 2003. O lenei iunite e faʻapipiʻiina foʻi le vevela faʻamafanafana ma le vailaau faʻamalosi. I le auala, o lona faʻatulagaga e sili atu ona faigata, talu ai o se puʻa malosi e sau ma le masini. "Vitafon T" e mafai ona faʻaaogaina i fale, falemaʻi falemaʻi ma i totonu o le taavale. I le auala, o lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo avea nei ma se tasi o sili ona lauiloa.
  • O le ata "Vitafon-2" e manatu foi e lauiloa tele, lea, toe foi, e maua ai le vibration ma le infrared effects. E le gata i lea, o loʻo faʻapipiʻiina masini e otometi ai le faʻamaonia o auala o gaioiga, suia le tele, taimi ma isi faʻaaliga e fuafua i le maualuga ma le mamafa o le maʻi.I le auala, o lenei masini e tele lava ina faʻaaogaina e togafitia ai le adenoma, faʻasalaga faʻafefe, poma ma manuʻa.
  • "Vitafon-5" o se faʻataʻitaʻiga fou, i le taimi o le atinaʻega lea na faʻatautaia ai iloiloga uma o tagata maʻi, na faʻaaogaina ai faaletonu o masini muamua. O ia meafaigaluega e faʻapipiʻiina i se pitonuʻu autasi, o se faiga e faigofie ma faigofie, o le mafai ona faʻamautinoa uiga faʻapitoa mai le vasega ua mavae, faʻapea foʻi ma se lautele lautele o faʻaaliga. "Vitafon-5" o le sili atu lea o le faʻalauiloaina o masini vibroacoustic.

O le a le tele o le tau o le mea e fai?

E masani lava, o se tasi o itu taua o le tau o le masini Vitafon. O iloiloga e le lelei, i le ala, i le avea ai o se tulafono, e fesootai tonu lava ma le tau. I le uma, e le mafai e tagata uma ona gafatia lenei auala faʻaleleia.

O le a le tele o le tau o le Vitafon? O le tau e faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga ma le faʻatinoina o le mea na faʻatauina, e saʻo. O le tau o le masini e mai le 10 i le 25,000 rubles. E masani lava, o le aofaiga e tele, ae, e tusa ai ma iloiloga, e lelei le gaioiga ma e mafai ona galue mo le tele o tausaga.

E i ai ni faʻailoga?

O le mea moni, e muamua fesili tagata faʻatau pe o le Vitafon e mafai ona faʻaaoga mo ituaiga uma o gasegase, aua o le tau e maualuga tele. I le masani ai, pei o soʻo se isi meafaigaluega poʻo fualaau faasaina, o lenei metotia e tele faʻamaʻiloga. Aemaise lava, o le togafitiga e le fautuaina mo tagata ua maua i faaletonu nei:

  • fiva
  • o le i ai o maʻi mama (aemaise lava, tagata atamamai e le fautuaina le faʻaogaina o le masini Vitafon i le mea o loʻo iai le tumutumu o le tumutumu),
  • ituaiga ogaoga o le atherosclerosis,
  • aua nei faʻaaogaina meafaigaluega mo le thrombophlebitis, aemaise lava pe a oʻo i vaega o vaʻa afaina,
  • o faʻamaʻi pipisi faʻapitoa e faʻapitoa foi (muamua e tatau ona faʻatali mo se toe malosi),
  • vibration ua solia i totonu o le fanua o mea e faʻaleleia totoga,
  • faʻasalaga e aofia ai le maitaga. I le auala, o nisi tagata atamamai e talitonu o lenei metotia, i se isi itu, e mafai ona faʻaleleia le tafe toto i le placenta ma le taumafa o le fetus. Ae ui i lea, o suʻesuʻega i lenei vaega o tagata gasegase e leʻi faʻatautaia, ma o le mea lea e le fautuaina le faʻaaogaina o masini.

Le masini "Vitafon" - o se isi tagata? Faʻamatalaga o maʻi ma tagata tomai faapitoa

E masani lava, aʻo leʻi faʻatau atu tagata e fiafia e le gata i faʻamatalaga e uiga i meatotino ma le faʻaaogaina o masini, ae faʻapea foi i manatu o tagata tomai faapitoa, tagata ua uma ona faʻataʻitaʻiina lenei auala ia i latou lava. O le a la latou tala e uiga i le Vitafon? O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi e lelei. Faʻaaoga lelei, o le masini e fesoasoani tele e faʻaleleia le setete o le soifua maloloina, e faʻavae ai le tino. I le isi itu, e le tatau ona e faʻaaogaina lenei metotia e pei o se panacea, talu ai e mamao tele le masini i tulaga uma. O le mafuaʻaga lea ao leʻi amataina le faʻaaogaina e tatau ai ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ma siaki le faʻasaina. E tatau ona malamalama o le faʻaaogaina o nei masini e le o se faʻamatalaga mo le teenaina o fualaau.

O le a se mea e mafaufau iai tagata mamaʻi e uiga i le masini Vitafon? O manatu le lelei e masani ona fesoʻotai ma le pisa o loʻo faia e meafaigaluega. I le isi itu, o faʻataʻitaʻiga faʻaonaponei faʻaonaponei e sili atu ona faʻailoa. O lenei metotia, e pei ona matauina e tagata gasegase ia i latou lava, e fesoasoani tele e feagai ma le tele o faaletonu. E le gata i lea, i le taimi muamua, e toatele tagata latou te maitauina se alualu i luma taua i le soifua maloloina, le mou ese atu o le tiga ma le le mautonu, o le malosi o le malosi. E naʻo le tau o meafaigaluega e mafai ona mafua mai i le le lelei, aua e tele tele le Vitafon. Ae e mafai ona galue o ia mo le tele o tausaga, ma o le tele o faʻamatalaga e lautele tele - masani ona ou faʻaogaina le masini e faʻaleleia ai le soifua maloloina o tagata uma o le aiga.

E i ai tagata e leʻi fesoasoani lenei masini? Ioe, ioe.Ae ui i lea, o fuainumera faamaumauina o le tele o tagata gasegase e faamalieina i masini ua faatauina ma iuga o togafitiga.

Malifa neoplasms

O le a le mea e tupu pe afai o se maʻi e le mafaamatalaina o loʻo i totonu o le nofoaga ua afaina?

Ole televise e afaina ai vaʻa ma afifi - vevela ma le gasegase. E fesoasoani lenei mea e aveese ai sela oti ma fausia ai puipuiga mai le fanua o togafitiga. O se taunuuga, e tusa lava pe ua uma ona i ai se paʻu, ua le toe maua ona aʻafiaga o fale, ma, o le mea moni, e tatau ona taofi le tuputupu ae.

Mo le sili atu i le 20 tausaga (sili atu ma le lua miliona tagata e faʻaaogaina), e leʻo se mataupu e tasi o le oncology ua uma ona faamauina i totonu o le sone o le faʻaauau ona faʻaalia i le Vitafon. O suʻesuʻega uumi na faia i le Falemaʻi Faafomai a le Militeri (St. Petersburg, Rusia) i le faʻaaogaina o togafitiga vibroacoustic i le togafitiga o le maualuga o le hyperplasia o le prostatic mama ua faʻaalia ai e leai se tupuga o le toto.

Ae ui i lea, o nei mea moni e le maua ai se mafuaʻaga e faʻaaogaina ai le vailaau eletise i le nofoaga ma se tulaga leaga, ona o le leai o se suʻesuʻega.

Malosiaga atherosclerosis

A tatou talanoa i le atherosclerosis ogaoga, tatou te manatu le lamatiaga o le vavaeeseina o papa o le atherosclerotic ma le fesuiaiga o maʻa. O nisi pusa e faigofie ona feaveai, ma, vave pe mulimuli ane, e sau i tafatafa o le toto. Latou te fai ma sui o le lamatiaga. O le maualuga o le toto ma le sili atu ona leaga le sosolo o le toto toto le galu o le pulusili, o le maualuga atu lea e ono mafai ona vavae ese.

O le telefoni o le fatugaini e faʻaitiitia ai le toto, faʻamaluluina le galu o le pulupulu, ma o lea, e faʻaitiitia ai le ono mafai ona vavae ese ia atherosclerotic plate. I le faʻaopoopoga, o le mea e tasi e le o lona uiga o le leai o se faʻamaonia o se paʻu. O le toto i le tino e masani lava ona faia e ala i le tele o laʻau, ma e tusa lava pe o le isi ipu ua afaina, o le tino, toe fausiaina le vailaau, e mafai ona fafagaina le vaega o le "en-energy" e ala atu i isi gaʻo. O Perestroika e manaʻomia se faʻaagaga o vailaʻau masini-muscular ma, pe afai e le lava, o loʻo faʻalauteleina mea faʻapitoa.

O le faʻaogaina o fatugaʻo e faʻateleina ai masini vascular-muscular resources, lea e faʻapupulaina ai avanoa e aloese ai pe, i soo se tulaga, e faʻaitiitia ai faʻalavelave o le gaʻo. O le mea lea, e ui o le leo o le atherosclerotic plate o loo i ai pea le solia, o le leo o le fatugaina, e oo lava i tagata mamaʻi i le atherosclerosis ogaoga, e mafai ona taua e matua taua, ma e tatau ona faia e aunoa ma ni faalavelave umi.

Mo le sili atu ma le luasefulu tausaga o le tala faasolopito o le faʻalogoina o le vibroacoustic, faatasi ai ma le sili atu ma le lua miliona tagata faaaoga, na o nai vaega o le paʻu na tusia i le taimi o le faʻaaogaina o togafitiga vibroacoustic. Na faia se iloiloga maeʻaeʻa ma ua maua ai o tagata uma ua taua i luga ua uma ona paʻu i le taimi ua tuanai, aʻo lei faʻaaogaina le vibroacoustic therapy. E le gata i lea, na latou le amanaiaina uma fautuaga mo le faʻamalosiina o le tino i le togafitiga o le tui. I tulaga uma lava, o le osteochondrosis sa togafitia.

Talu mai le 1998, ua faʻamalosia le faʻamalosia o le faʻaaogaina o le resine ma le faasolosolo malie o le pule, ma talu mai lena taimi e oo mai i le taimi nei, e le o se mataupu e tasi na tupu i le taimi o le telefoni, e tusa ai ma faʻamatalaga faʻamaonia poʻo le togafitiga. E ono faʻaalia i le faʻaalia e taua le taua o le puipuia o le telefoni o le gafa i le taua i faʻamaʻi pipisi. Ae peitai, o le aʻafiaga o le aʻafiaga e le sili atu ma le masina, e matua le manaʻomia le faʻalavelave i le leo o gaʻo mo le sili atu ma le 2-3 vaiaso.

Toto

I le amataga, o le maitaga e le vave iloa, ma o loʻo i ai pea lava le avanoa e mafai ai ona faʻaogaina le vibroacoustic togafitiga i lenei vaitaimi vavalalata.E i ai se tulaga lamatia o se aʻafiaga le lelei o sea aafiaga i le fomaʻi? Sa leʻi faʻatautaia suʻesuʻega faasaienitisi i lenei eria, o lea e mafai ai ona matou suʻesuʻeina ma le faʻapitoa ma suʻesuʻeina faʻamatalaga i le olaga.

O se fafine o loʻo aveina se tamaititi e mafai ona faʻaleleia, aau, tietie i uta, savali, faʻalogologo i musika ma pepese, ma oʻo lava i le taimi muamua. O nei mea uma o loʻo i ai se aafiaga mataʻutia i le tuputupu ae o le fusi, o lona malosi e le maualalo i le aʻafiaga o masini vibroacoustics. O le mea lea, e leai ni popolega faʻamataʻu, ma o le olaga faʻaalia e faʻamaonia ai le saogalemu o microvibrations mo le tuputupu aʻe o le fusi.

O se tui toto i totonu o veins e mafai ona oʻo mai ma iu ai ina pesi i luga o le gaʻo o le pulmonary. E tupu lenei mea mo mafuaʻaga masani faʻafuaseʻi (faʻasolosolo i luga o le tino, faʻasalaga matuia o maso), ae o le mea e sili ona taua, e tatau ona tupu tele le thrombus mo le vavae ese.

E le o iloa pe faʻapefea ona aʻafia le aafiaga faʻaleagaina i luga o le thrombus, o le mea lea e le aofia ai i le telefoni. Talu ai o nofoaga autu o le faʻaaogaina o le lagolago a punaoa faʻamalosi o fatugaʻo, ate ma le tui, ma le thrombophlebitis, e pei o se tulafono, e atiina ae i totonu o vaʻa o vae, o se faʻasalaga na o sina faʻagasologa o le togafitiga, e fai ma faʻataʻitaʻiga, maʻi o le gaʻo.

I le faaopoopo atu i ai, faʻapipiʻi siama saturates ma le vailaau eletise i totonu o le radius o le 7 simetimita, ma o lea e mafai ona faia i le mamao e 10 cm i luga aʻe o le thrombus. Afai e le o iloa le nofoaga o le thrombus, ae o loʻo i ai se fefefe o loʻo i ai i nisi o nofoaga faʻapitoa, ona lelei lea o le vaʻavaʻai mai vaega o le taina.

Maʻi faʻamaʻi pipisi ma le maualuga o le vevela o le tino

O le ogaoga o faʻamaʻi pipisi ma le maualuga (luga aʻe o le 38.5 ° C) le vevela ua faʻamoemoe tonu, ma i ia tulaga e leai ni mea sese i le faʻaaogaina o le lagolago vibroacoustic support. O le mea moni o le faagasologa gaioiga e faailoa mai ai le lava lelei o punaoa a le organism mo lana pulega. Ae i le faaiuga o le vaega laititi o le faʻamaʻi, o le a mafai ona maua le fesoasoani i vibroacoustic.

Faaaoga ma le faaeteete

E tatau ona mataituina le faʻaeteete i luma o maa tetele i totonu o fatuga ma gaʻo.

Afai o le maa e itiiti ifo i le 4 mm, o le a le mafai ona pipii i le taotoga, ma i ia tulaga e leai ni tapulaa i luga o le vibroacoustic impact. O le vave lava ona oʻo mai le maʻa, o le sili atu lea.

Afai o le maʻa e sili atu i le 4 mm, ona mafai lea ona pipii i le ala, ona manaʻomia ai lea ole tausiga faʻafuaseʻi. O se itu i fafo e mafai ona faaosofia ai le valavala o le maʻa. O lea itu e mafai ona avea ma aafiaga vibousous. O le mea lea, i luma o maʻa e sili atu i le 4 mm, o le telefoni o lenei vaega e mafai ona faʻatinoina i le na o le iai o togafitiga faafomaʻi. Pe na o le vaivai (e masani lava o muamua) auala o le faʻaaogaina o masini vibroacoustic ua faʻaaogaina, lea o le televave o le microvabration e itiiti ifo nai lo le tino o le faʻaogaina o le microvabration background.

O le tulaga sili ona faigata o le taimi e sili atu i le 4 mm ia maʻa i totonu o fatugaʻo e lua. I ia tulaga, o le telefoni e faia ai le telefoni. O le siʻitia o punaʻoa a le tino o le a fesoasoani i le faʻamautuina o le elemene o le urini, lea e ono mafua ai le faʻaitiitia o le tele o maa i se tau talafeagai. O lenei faagasologa e tuai ma e le lelei. O le mea lea, a maeʻa le tausaga, e tatau ona faia suʻesuʻega faifaipea e faʻamalamalama ai le tele o maʻa ma le mafai ona sui i tulaga masani o le phoning fatu. O loʻo i ai faʻamatalaga mai tagata gasegase lea na le iloa ai ia mata na maua i le maeʻa o le tausaga o le feʻau e tusa ai ma taunuuga o le ultrasound.

O le tusiga na saunia i luga o le faʻavaeina o faʻamatalaga faʻapitoa o LLC Vitafon.

- Faʻaogaina ma saogalemu le masini mo le faʻaaogaina o le fale

Faʻapitoa: saogalemu, faigofie faʻaaoga.

Minuses: e le maua

O sea masini e pei o Vitafon, ou te iloa e le o le tausaga muamua, talu ona ou faatauina mo se taimi umi. Ou te manatua le faʻaogaina o masini e tasi i le faʻatau atu i totonu o le 90s.

Na faatauina e Tina le masini, aua o le taimi lena na toe foi ai lona tua, ma e le gata i lena. E lelei le faasalalauina o le masini, aisea e te le faʻatau ai.

Ou te fia talanoa atili e uiga i mea na ia mafaufau i ai
O a faʻamaʻi e mafai ona faʻamalolo, ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina.

E faigofie lava le masini, e ui lava i le taimi muamua e tilotilo ai atonu e foliga mai e le o manino ma faapena. O le mea autu o le faamasani ia oe lava i faatonuga, ma faʻaaoga tatau.

O le Vitafon o se tasi o masini e sili ona taugofie le vibra-acoustique lea e naʻo le. E tupu mai e le o iai i le tino ona lava faʻavavega, ae o le Vitafon e faʻamoemoe e toe faʻafoisia.

O lenei masini e mafai ona faʻaaoga i le fale, mo togafitiga faʻamaʻi o loʻo i ai, ma mo lo latou puipuiga.

O a faʻamaʻi e mafai ona togafitia ai se togafiti?

O nei mea e masani lava o faʻamaʻi e fesootaʻi ma le tafe o le toto ma le totoga o le lymp i totoga. O le mea moni, e tele faafitauli e tulai mai ma faʻaleagaina ona o lenei, o le mea lea e le mafai ai ona faatagaina lenei mea.

Faatasi ai ma le fesoasoani a sea ituaiga mea faigaluega, e mafai ona togafitia, poʻo le puipuia o le tele o faafitauli o le soifua maloloina, tele glaucoma. E pei o le afaina, edema, sinusitis, tiga o le muso ma isi.

O le mea autu i togafitiga o le iloa pe faʻapefea ona faʻaoga saʻo le masini. Ma mo lenei mea, e sau le masini ma faʻamatalaga auiliili.

I le ata, e te vaʻavaʻai i foliga o le masini. O loʻo iai le 2 vibrophones, lea e manaʻomia ona e faʻaaogaina i se nofoaga tiga.

O faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina auiliili pe faʻapefea ona faʻaaoga le masini, i le fea tulaga ma le mea e tuʻu ai vibrophones.

E le gata i lea, afai e te tilotilo i le ata, i luga o le masini, e mafai ona e vaʻaia e 4 avanoa mo le galue. E faʻalagolago lava i le mea e tuʻu i ai kuluma. Lua faamau i le tasi itu, po o le lua faamau i le isi itu, pe eseese. E le faigata ona faʻaalia.

Togafitiga ma se ituaiga o meafaigaluega e tatau ona faia i se tulaga tulaga ese ina ia mafai e le tagata maʻi ona malolo ma ave le tulaga saʻo.

E tatau ona e vaʻavaʻai i faatonuga i le mea saʻo e faʻaoga ai vibrophones. O manatu o loʻo faʻaalia saʻo i le ata, o lea e le faigata ai ona faʻataʻitaʻiina.

E manaʻomia ona faʻaofuofu le paʻu, ae na o se ie manifinifi. I luga o tumutumu, e mafai ona e afifiina se fusi laitiiti, poo se mea faapena. Ou te leʻi faia lena mea, na o loʻu tuʻuina o se pepeti, poʻo se uluga uʻamea, i luga o tumutumu. O le mea lea, o le vibraphones e masani ona masani ai, e leʻi faʻamalosi, e leʻi aʻe, ma o le leo sa muffled laitiiti. E leai se miti tele i totonu o le masini, e matua manaia lava. O nisi taimi e le faigofie tele le faia o taualumaga ma matamata TV, pe talanoa i le telefoni. E tatau ona e leotele le leo e faʻalogo i mea o loʻo fai.

Ae afai e lelei le masini, e aoga, o le mea lea e le o se faafitauli.

E taua tele le iloa pe a uma le faʻatinoga e le mafai ona e alu i totonu o le malulu. E fautuaina e afifi i luga o le nofoaga o le tiga lea e tutuʻi ai i luga, ma se palanikeke mafanafana, poo se palanikeke, ma mafanafana mo le tusa o le itula. O le mea lea, o le a maualuga le aafiaga.

E tatau ona amanaia le mea moni e faapea o loʻo i ai faʻasolega i le faʻaaogaina o Vitafon, e aofia ai:

le i ai o ni maʻi mama. E le mafai ona faʻaaogaina i mataupu o maʻi gasegase ma le faʻamaʻi, malulu ma pei o faʻamaʻi pipisi.

I le maualuga o le vevela, e le tatau ona faʻaaoga le masini.

O le tau o lea ituaiga masini i aso nei o le 4400 rubles. O le mea lenei e sili atu ona taua i Vitafon masani. Ae afai e te faia se ata sili atu, o le tau o le a ese.

Toe iloiloga ata

- O se masini lea na fatuina i le 1994 lea e fesoasoani i le gasegase, lea e faʻavae i luga o masini vilivavave. O le mea moni o le tele o le malosi e faʻaalu i faʻalavelave faanatura i le tino o le tagata, ae o lenei galuega e talafeagai e faʻavaveina ai le metabolism i le va o tino. O lo latou toesea e mafai ona oʻo atu ai i le solia o galuega a totoga eseese.

I lalo o le natura masani, e faia tutoatasi e le tino, ae ui i lea, i lo tatou taimi, o sel e masani ona le mafai ona taulimaina lenei galuega i se auala talafeagai. E mafai e le Vitafon ona faia ia tutusa taimi e pei o le tino o le tagata i le taimi o le vevesi malosi o musika.

I le uluai auala o le taotoga, e mafua ai le faʻaiuga i le telefoni mai le 20 Hz i le 4.5 kHz, ma i le lona lua - mai le 200 Hz i le 18 kHz.O le masini e faalauteleina ai gafatia o le tino ma, e tusa ai, o le puipuia o le tele o faamai.

O le a le mea e faʻamalolo ai Vitafon?

O le tele o fomaʻi e aafia i le faasalalauga a Vitafon e fautuaina le suia o togafitiga faʻaleaganuʻu masani ma taliaina lautele i masini eletise, lea e lauiloa mo le tau maualalo o togafitiga, aoga ma le leai o se mea.

E taua tele lenei mea i le togafitiga o tamaiti e le lava le tino malosi. E tele matua latou te le iloa le mea e fai pe a maua e se tamaititi se gasegase tuga lea e manaʻomia ai le umi o le togafitiga ma le le saogalemu.

I lenei tulaga, e tatau ona fesoasoani Vitafon, aua ua fai mai tagata atamamai faapea o le fesoasoani a le masini e ono mafai ai ona faateleina le numera o sima mumu i le tino e aunoa ma le taotoga.

E le masalomia, o le uluai aoga aoga mo tagata e maua i le gaʻo. E masani lava o lenei maʻi e tupu i le matua ona o manuaga muamua, ae e tupu foi i tupulaga talavou.

O le masini e tatau ona faʻaaoga pe a le mafai ona fesoasoani faʻamaʻi ma le sufuluina o mea manogi, pe a faʻalavelave le faʻamaʻi o faʻafitauli i le masani ai ma e masani lava ona moe, pe a tiga ou tulivae pe a e savali pe e te lagona le tui i ou vae.

O le aoga o togafitiga o loʻo taoto i le mea moni o le masini e amataina le faʻafouina o gaioiga i mea leaga ua faaleagaina, ma faʻaleleia le toto i totonu o sooga, lea e faʻapupula vave ai le taimi e toe faʻaleleia ai.

O le tele o iloiloga faʻafetai na maua e tagata maʻi na maua i le faʻataʻavaleina o le Vitafon ua fuafuaina mo le togafitiga o sooga. Ae ui i lea, e tele isi faʻamaʻi e aʻafia ai le masini.

Vitafon e pagatia uma ma le paʻu ma mea e afaina ai meaʻai. O le masini e faʻaitiitia ai le mumū, faʻafefe ai le inu ma faʻamaonia le faʻamalositino, ma o le faʻaopoopoga e faʻasaʻo le tino mai le tele o mea e mafua ai allergies.

Maʻa male ma tama

O lenei masini mataʻutia e mafai ona feagai ma le tele o faafitauli tau tamaʻitaʻi. O ia maʻi i nisi o taimi e tupu i le taimi o le susu, pe a amataina e le tina le lactostasis, e oʻo atu ai i le mumu o le mammary glands. Afai e le amanaia togafitiga ole vailaau, ona mafai loa lea ona uma mea uma i mastitis.

E aʻafia foi o ia i isi maʻi e aʻafia ma le maitaga ma le fanauina. Faʻasalaina le taʻamilosaga, faʻalavelaveina i le fānauga. Faʻaititia le leaga o faʻamaoniga o le muaʻi faʻamaʻi. O le masini e le gata ina aveesea le atuatuvale ma le le fiafia i lenei vaitau, ae tauivi foi ma ona mafuaaga.

Mea moni fiafia: e aoga le faʻaogaina o togafitiga ole vailaau ile taimi mulimuli o le maitaga, pe a lava le atinaʻe ole fetus. E mafua lenei mea i le mea moni o lenei faiga o le a aʻafia ai le faʻaogaina o le tino o le tamaititi e leʻi fanau mai, lea o le a puipuia ai mai mafaufauga ole mafaufau. Mo alii matutua, e fesoasoani Vitafon ia i latou e aveesea le le atoatoa.

Glaucoma ma le maualuga

Ina ia togafitia lenei maʻi mata, o le a faʻaaogaina e fomaʻi ni matata faapitoa (beta blockers), ae e le mafai ona faʻaaogaina i taimi uma. Ae ui i lea, o le le atoatoa o le faaaogaina o lenei fualaau faasaina e le aoga: e sili atu ona lelei le faia o se auala atoatoa o togafitiga, o lona uiga, tuufaatasia le puleaina o mataʻu ma togafitiga ole vailaau.

Faʻaalia o le Vitafon e faʻaitiitia ai le mamafa o le toto i le 20 pasene. I nisi tulaga, e oʻo lava i le faʻamautuina o le faʻamalosi o le tino e le fesoasoani ai i le tagata gasegase o se faʻafitauli mataʻutia taua, ona o le le lava o le toto i totonu o mata e mafai ona fesoasoani i le atinaʻe o tauaso.

Ae ui i lea, o le masini e mafai ona faʻafaigofie lenei faiga, lea e le mafai ona faia e le beta-blockers i taimi uma. E le gata i lea, o le masini o se mea aoga tele e faʻafefe ai le maualuga. O le togafitiga ole microbition e faʻaitiitia ai le toto, lea e puipuia ai faʻamaʻi ma fatuga o le fatu.

O a mea o aofia ai

Faʻatumu i le masini o se faʻamatalaga auiliili mo le faʻaaogaina.E matua fautuaina oe e te faitauina pe matamata i luga o le Initaneti.

Vaega vaega o le masini:

  • eletise faaeletonika
  • masini e lua,
  • laina eletise.

O le masini e fa ona fausaga. O loʻo i ai le tomai e seti se taimi.

  • Pomu Mode . E pei ona taʻu mai e le igoa, fesuiaiga faiga faʻaoga.
  • Pātini More Time ma "O le taimi e itiiti ifo" . Faʻafoe le fetuunaiga o le umi o le taimi o le faʻaogaina o le micro-vibrational.
  • Button "Phoning" - amata le taualumaga.

E aofia ai foʻi se tusi laʻititi e aofia ai faʻamatalaga auʻiliʻili mo se auala o togafitiga vibroacoustic. Mo le togafitiga o faʻafitauli eseese, e manaʻomia fautuaga taʻitasi i luga o le nofoaga o faʻamatalaga ma le umi o le vasega.

E matua faigofie lava ona faʻaaogaina e le tusi ia ata lanu ma faʻamatalaga auiliili o nofoaga e manaʻomia ai le malosi. Ina ia ausia le sili atu o le lelei o le masini, e tatau ona faʻamalosi le faʻamalosiina o le membrane i le tino.

Afai e te faʻapipiʻi lelei saʻo ia mea, o le a manino pe o galue le masini ma le filemu. Afai e leotele, o lona uiga e te le oomiina tele.

Ia, ia faʻapipiʻi i nofoaga faigata, ia faʻaaogā fusi e fai ai ni fusi poʻo ni mea faʻapipiʻi, lea e faʻatau eseese.

Vitafon faatonuga mo le faʻaaoga

E taua le manatuaina o uiga o le ituaiga, faʻatulagaga ma le taimi o le galuega e faʻatulagaina e faʻatatau i lou maʻi. O se auiliiliga auiliili o tulaga uma o loo i le tusi lesona. O lea, ona e iloa ai lea pe faapefea ona faʻaaoga le masini.

  • faʻafesoʻotaʻi le Vitafon i le mana,
  • filifili se faiga faʻaoga,
  • seti le taimi
  • seti matala i le mea e manaʻo ai,
  • lolomi le faamau "Sue",
  • a maeʻa le timer, o le a faʻafuaseʻi le tapeina.

VITAFON VIBRO-ACOUSTIC APPARATUS FOLASAGA VIBRO-ACOUSTIC APPARATUS "VITAFON" PASSPORT MA FAATULAGAGA MO LE FAAAOGAINA 9444.003.33159359.94-PS 9444.003.33159359.94-Na fautuaina e le Komisi ile Me 5, 1994, Min. Tusi Faamaonia o le Faitino: Numera РОССиИМ02.В00902 Tusi Faamaonia o le Tusi Resitala 29-271 / 94 O le masini vibroacoustic "VITAFON" o se oloa o meafaigaluega faafomai. E tusa ai ma le maualuga o le saogalemu o le eletise, o le vaega BF o le vasega II e tusa ai ma le GOST R 50267.0-92. O le masini o se oloa masani e aunoa ma se puipuia mai le suavai vai e tusa ai ma le GOST R 50267.0-92. Ituaiga o le faatinoga o le UHL ituaiga 4.2 e tusa ai ma le GOST R 50444. Faʻamaʻi ma se solo na faʻamauina i le 3% faʻafoʻi o le hydrogen peroxyide. FAʻAALIGA O LE TALOSAGA O le faʻaogaina o le "VITAFON" faʻaogaina mo le togafitiga o faʻamaʻi eseese. O le maualuga o le togafiti o togafitiga e maua i le faateleina o le faateleina o le toto masaa ma le gasegase o le lymp i totonu o se vaega tigaina. O le masini e faamoemoe mo le faʻaaogaina i falemaʻi ma falemaʻi, faʻapea foi i le fale. TAULAGA FAʻAMATALAINA "VITAFON" meafaigaluega 1 pc Faʻasalalau ma faatonuga mo le faʻaaogaina Faʻamaumauga a le Consumer 1 pc 1 pc TELE FAʻAMATUSI Voltage voltage, V 220 Tuuina atu o fesoʻotaʻiga, Hz 50 Faʻaaogaina eletise, VA, e le sili atu i le 6 Aofaʻi o faʻasologa ole taimi 2 Faʻasaʻo maualalo o le 1 i lalo o le pusa, Hz 40 Faauluuluga o le 1 vaega, kHz 3 Taimi maualalo o 2 sub-band, kHz 0.3 Taimi maualuga o 2 sub-bands, kHz 18 Vaitaimi o taimi, mai le 80. 160 O le amplitude ole laititi i le taimi aupito maualalo, μm: i auala 1 ma le 3. 2.8 - 5.4 i auala 2 ma le 4 6 - 12.3 Faʻaleleia le taimi faʻafefe lona lua, ma le 0.5 - 1.2 Weight o masini e aunoa afifiina 0.5 fua kg, e le sili atu, mm 130h100h70 FAATULAGAGA MA MATAUPU FAAVAE O faagaoioia ai le masini "VITAFON" e aofia ai se iunite faaeletoroni ma fesootai ai lua inverters faatasi vibraphone, Fig.1. O le fale 1 o le iunite faʻaeletoroni o loʻo i ai se fausaga faʻapipiʻi 2. I luga o le pito i luma o le eletise faʻaeletoroni ua tuʻuina ai le faʻaogaina o le suiga o le faʻaoga 5 ma le 6. O le faʻailoga 7 o loʻo taʻu mai ai le tulaga o suiga mo tulaga faʻagasolo taʻitasi. Ata 1 Vaaiga o le masini.http://itog.org.ua/vitafon/ O le masini i se auala faafesootai e faaosofia ai le vevelaina o masini o se fesuisuiaʻi faifai pea o leo. O suiga masani i totonu o tapulaa maoti ma o le suiga mai le tasi faila i le isi e tupu lava e tusa ai ma le polokalama. Suʻe 5 e pulea le televave o le vilivaʻavaʻave, faʻaoga 6 e aofia ai le faʻasolosolo taimi ole palakalafa. FUAFUAGA O MEA FAATINO O LE SAFETA. FAʻAVAEINA: 1. Faʻafesoʻotaʻi le masini i le fesoʻotaʻiga e aunoa ma le faʻamautinoa o loʻo galue le atinaʻe, o le amio saʻo o le mataupu ma le telefoni. 2. Faʻaaogāina o le masini ma le faʻavaa o le eletise faʻaletoroni ua faʻaaogaina. 3. Faʻaaogāina o le masini i totonu o potu taʻele ma vai. 4. Faʻasalaga o le ogaumu vevela o le fale o le eletise eletise ma ufiufi i mea e faʻavevela ai le vevela (uʻu, palanikeke, ma isi). 5. Liliu le masini i le meafaigaluega mo le 2 itula talu ona maua i le maualalo o le vevela. 6. O le susu e alu i le masini i le taimi o le faʻapalapala ma le faʻaogaina. FAATONUGA MO LE FAAAOGAINA O mea nei na aofia i le atinaeina o faatonuga: - Ulu. Matagaluega o Vailaau Faaletino N.A.Service, Doctor of Science Sciences, Polofesa O.I.Efanov - Faiaʻoga Sinia, Matagaluega o Urology Kirova, sui o fomaʻi faafomai A.G. Glukharev. - Ulu o le Laboratory Biophysics of the Institute of Toavmatology, Doctor of Science Sciences I.E.Detlav - V.A. Fedorov, Faʻatonu Sili o le MicroEPM Scientific and Production Company. FAʻATASI! Ina ia galulue faatasi ma le masini, e tatau ona e suʻesuʻe muamua i le tusifolau ma nei faatonuga. FUAFUAGA MO LE FAʻAMATALAGA - i totonu o le fanua o neoplasms - maitaga - i le gasegase o le thrombophlebitis ma le atherosclerosis ogaoga - faʻamaʻi pipisi - i le gaioiga o gaioiga o mea faʻafefiloi ua totoina. Ona o le leai o togafitiga togafitiga, o le faʻapipiʻiina o vibrophones tuusaʻo i luga ae o le ate ole ate ma le fatu e le faatagaina. FUAFUAGA MO LE FAAAOGAINA Mo le puipuia ma togafitiga: 1. Osteochondrosis (radiculitis). 2. Faʻaauau, le lelei. 3. Ulutala maʻi. 4. Faiva. 5. Fetogi, tuʻimomomoina, momomo. 6. Manua, faʻapipiʻi faʻasologa. 7. Faʻasalaga, pulupulu. 8. Faʻaleagaina. 9. Rhiniti (goto gutu). 10. Tonsillitis (tonsillitis). 11. Bronchitis. 12. Faanatinati. 13. Maualuga ma le le atoatoa. 14. Faʻafefeteina o le taliga ogatotonu. 15. Mafu, sulu, mala. 16. Faʻailogaina, otaota. 17. Boil, carbuncle, tuna. 18. Periodontitis o le nifo, stomatitis. 19. O faʻamaʻi o le sooga, faʻamaʻi. ALOO: 20. Mo faamoemoega faʻamalosi 21. Mo le toe faʻaleleia ma le atinaʻe o le leo. 22. Ina ia fesoasoani i le vaivai. 23. Mo le puipuia o faamaʻi. O le lautele e faalautele atu i le atinaʻeina o auala togafitiga. FUAFUAGA FAʻAMINO O VIBROACOUSTIC INFLUENCE O LE FAʻAALIGA O LE FILIFILIGA O LE FUAFUAGA O le togafitiga o le masini e faʻavae i luga o le faʻalauteleina o le toto toto, tafe o le lymph ma le faateleina o le gaosiga o le suamalie osmotic i le vanu o le vibroacoustic exposure. O le faateleina o le toto toto e mafua ona o le faaitiitia o le malosi o le toto i le taimi o le gaosiga o le gaosiga. Mo vaʻa taʻitasi o vaʻa, o loʻo i ai se taimi e sili ona lelei o le faʻaitiitia o le malosi o le toto i le toto, o le mea lea ua faʻaaogaina ai le tele o laina fesuiaʻi mo togafitiga faafomaʻi. Ona o lenei mea, e tusa lava pe itiiti ifo le televave o le microvibration (itiiti ifo i le 20 mita), o le faateleina o le numera o capillaries galue, o se faaitiitia tele o le malosi o le hydrodynamic, lea e faateleina ai le tafe toto ma le lymph i totonu o masini i le 2-4 taimi. I le faasolosolo taimi masani ole amio (3, 4), o se suiga vave i le vevesi o toto toto ma masini e tupu, lea e mafua ai le faateleina o le tafe o toto ona o le gaioiga o le toto. O le togafitiga o le togafitiga e fuafuaina e le mana ma le umi o le faʻasalaga i le nofoaga o togafitiga. O le togafiti togafitiga o le faʻaalia o loʻo tumau pea i totonu o le sulu o le 7 cm, ma mo le tele o toto toto e faʻalauteleina le 5-7 cm. O lenei tulaga e tatau ona amanaia pe a filifilia le nofoaga o le faʻapipiʻiina o vivaga.O le faʻaaogaina o le Vitafon ua tuʻufaʻatasia ma isi togafitiga: reflexology, laser therapy. Pe a ave vailaʻau, o le a faʻaleleia le aoga ona o se faʻaopoopoga o le faʻamasinoga i le vitafon exposure area. FEFAAIGA A faʻaalia, o lagona e masani lava ona toesea, poʻo se lagona manaia o le mafanafana poʻo le viia o loʻo matauina. Afai o le nofoaga autu o le nerve e ulu atu i le sone o le gaioiga, o nisi taimi o lagona tiga e aliali mai, lea e fesoasoani i le toe faʻafoʻiina o se gaioiga talafeagai o le tino i faʻafitauli i totonu (tiga vave pasi). Afai e le alu ifo le tiga i totonu o le 2-3 aso, ona tatau loa lea ona e togafiti togafitiga ma saili ni fautuaga faafomaʻi. Togafitiga o faʻamaʻi faʻamaʻi, pei o se tulafono, e maua mai i le tiga tele o le tiga i le 5-10 aso muamua, lea e faasolosolo malie le mou atu i le faaiuga o le togafitiga. I ni faʻalavelave matuia o le faʻamaʻi, o le tiga e mafai ona mou ese atu na o le lua auala o togafitiga. SAUNIUNIGA O LE LALOLAGI MO LE OPERATION MA LE FUAFUAGA 1. Ia mautinoa o le iunite e le faaleagaina. 2. Fufulu le memei ma se fasi ie ua gaosia i le 3% vaifofo peroxide solution mo le faʻapalapalaina. 3. Faʻafesoʻotaʻi le masini i le eletise eletise. Afai e le lava le uumi o laina fesoʻotaʻi, e mafai ona faʻaaogaina maea uʻamea faʻalautele. 4. Siaki le soifua maloloina o le masini: e tatau ona faaauau pea le suiga o le leo e tusa ai ma se tulafono tafatolu faatasi ai ma le suia vave o sooga laiti. Uluai 30 sekone A maeʻa ona sui, e le suia le taimi. 5. E tusa ai ma togafitiga togafitiga ua fautuaina e le fomaʻi, filifili se faiga o le taotoga ma faʻapipiʻi vibrophonesite i le nofoaga o le liona. O le auala e filifilia e ala i le faʻatulagaina o suiga 5 ma le 6 (tagai i le Ata 1.) i le tulaga o loʻo faʻaalia i le pito i luma o le iunite eletise "I". 6. Ave ese le masini mai i le lima ma faʻafano fuluʻi e tusa ai ma le Laasaga 2 (pe'ā tatau). FAʻAMATALAGA O VIBROPHONES 1. OSTEOCHONDROSIS, RADICULITIS O mea e faʻaaogaina ai le faʻaogaina o leo e faʻaogaina i le tino o le tagata maʻi i luga o se ie gaosi (mo mafuaaga faʻaoʻo), faʻapipiʻiina i se fusi faʻapipiʻi pe uu ma ou lima. O pito i luga o le faʻailoga e tatau ona fetaui lelei ma le tino. O le faitioga mo le saʻo lelei e mafai ona avea ma lagona maualuga o le vibration i se taimi maualalo. Aua neʻi tuʻuina vibraphones le tasi i le isi, aua toe faʻaleleia o le malosi. E mafai ona faʻapipiʻi le vaʻaia i le maualuga o le 90 tikeri e fesoʻotaʻi ma le isi, ao le malosi i le sone o le vaeluaga o le faʻavavega e faʻaopoopoina le 1.4 taimi. O le auala e faʻatulaga ai vibrophoneso e fuafua i le auala togafiti: 1. i luga o le itu tiga 2. i tafatafa o le itu tiga 3. i luga o laupepa faʻapipiʻi, tuusaʻo i luga o le nofoaga tiga. 4. luga aʻe o le tele o toto toto e tau atu i le nofoaga tiga. O vailaʻau e tuʻuina i lalo o le tua i lalo o le mea tiga, e masani lava i se tulaga maualuga i luga o se palapala vaivai. Pe a togafitia le osteochondrosis, ia tuu se aluga i lalo o le ua ma tauau. Faatasi ai ma taʻiala taʻitasi, e faʻapipiʻi faʻapipiʻiina vibrophones i nisi vaega e tusa ai ma le Lisi 1 ma le Ata 2. Ole numera o taualumaga ile aso ole 1-2. Faʻaaoga 2 le mamafa o le sili atu i le 80 kilokalama, ma le leai foi o se aafiaga i le tulaga 1. I le gasologa atoa o le togafitiga, e manaʻomia le vevela tumau mo nofoaga tiga. O le faʻasalaga i le vaega "K" e taofia ai le faateleina o le toto. I le tulaga o le masalosalo, faaopoopo i luga o vibropho i vaega "C" ma le "F" mo le 8-9 minute i le palapala 1 (ma le mamafa o le sili atu ma le 80 kilokalama - i le mode 2). Afai e leai se aoga pe a maeʻa le faʻagasologa 8, alu i le faʻaoga 2. Faʻateleina le taimi faʻatino e 1.5-2 taimi. Afai o le vevela po o vaivaiga e tupu, faaitiitia le taimi o le vasega. I le tulaga o se osofaiga ogaoga o le tiga - taimi o le vasega - e tusa ai ma le 6th taualumaga. O le afa o le taimi faʻatino mo le vaega tigaina o loʻo faʻatinoina i le mode 4, afa i le mode 2. Mo le faʻaleleia faʻasalalau, e lua vasega o togafitiga e manaʻomia ma se malologa o le 2 vaiaso.I le tulaga o maʻi fatu fatu, o togafitiga o le osteochondrosis e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se urologist. FAʻATASI! Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, e tatau ona e faia se suʻega faafomaʻi e iloa ai faʻamaoniga ma le faʻailoga. O le taimi atoa o le tasi faʻataʻitaʻiga ma le togafitiga tutusa o le tele o faʻamaʻi e le tatau ona silia le 1 itula. Paʻu i le va o vasega o togafitiga - a itiiti ifo ma le 5 aso. -14 -13Table 1 TAIMI MOLIMAU MO AOAO NUMERA NUMERA NUMBER Cervical OSTEOCHONDROSIS taimi, min 1 2 3 4 5 621 234566 eria D1 eria D2 eria El region K Mode 1.2 Faʻataʻitaʻiga 1.2 Loto 1.2 Faʻataʻitaʻiga 2 23 4, 5689 4, :: 5 6 10 6 8 10 "12: 1! 14 ..h" 16 18 NUMERA FAʻAMATALAGA DIFFICULT OSTEOCHONDROSIS Lumbar Osteochondrosis Region E2 Region K Mode 1.2 Faʻataʻitaʻiga 1.2 Lotoifale EZ Region: K Mode 1.2 Mode 2 1 2 3 4 5 621 7 9 12 13 15 15 7 9 12 13 15 15 8 10 12 14 16 18 8 10 12 14 16 18 Fig. 2 -15 -16-2. POLOKALAME O LE POTOTISITA MA LE FAATINOINA - o loʻo taoto i lou tua. Afai e talafeagai, tuu se tamai aluga i lalo o le vaega o le pelvic e faʻamautinoa ai le tino o le taʻavale ma faʻaleleia tulaga o le toto. E tasi le vibraphone o loʻo faʻapipiʻi i luga o le perineum i le va o le anus ma le aʻa o le penis, o le isi i le pito i lalo i le pito o le sogasoga pub (bone bone) i le ogatotonu. Vaʻavave e faʻapipiʻiina i luga o vaega laugatasi o le tino. 1-2 cm sese e le taua. O loʻo faʻatinoina taualumaga i le 1-2 taimi i le aso mo le 15-20 minute. O le togafitiga e 12-19 aso. O togafitiga e tatau ona amata i le mode 1 (1-4 taualumaga), i le leai o se faʻafitauli, e mafai ona e alu ile faiga 2 (4-6), ona fai lea i le 3 (1 taualumaga) ma le faiga 4 (6-8 taualumaga). O le muamua 4-6 aso ao le i faia le gaoioiga, faʻatasi i le aso, lubricate le pito i lalo ma se vaifofo o le iodine (ma le faapalepale lelei - o le vaega o le 2 o ou alofilima). I le taimi malulu o le taimi i le maea ai o le faʻatinoga, ia le itiiti ifo ma le itula e tatau ona teu mafanafana. I le faagasologa atoa o togafitiga, e manaʻomia le vevela faifaipea i luga o le vaega o le paʻu (faʻamafanafanaga, ofu mafanafana, ma isi). I le leai o se aafiaga o le faʻatinoga, faʻatinoina i le mode 2, faʻalautele le faʻatupulaia o le taimi i le 40-50 minute. 2 taimi i le aso. O le togafitiga o prostatitis mataga e tatau ona faʻapipiʻiina ma le faʻaaogaina o vailaau faʻasaʻi ma faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. O le faagasologa o le togafitia o prostatitis masani e masani lava ona maua mai i luga o le vevela o lagona tiga, tumau 5-10 aso. I se tulaga e le masani ai, o le faaitiitia puupuu o le malosi e mataituina i aso 2-4, lea e matua faateleina i aso 8-14. Faatasi ai ma lenei natura o le gasegase o le faamai, o le faaaogaina o fualaau faasaina e faamalosia. I le faaopoopo atu i ai, e tatau ona faateleina le vevela tumau i le vaega o le pelvic. Afai o le prostatitis e faʻapipiʻiina ma se maʻi faʻamaʻi, o oloa o le faʻamamaina ma le toe faʻaleleia o auala e mafai ona oʻo mai i le urine. A maeʻa le 10-14 aso, ona manino lea o le urine, o le tiga e mou ese atu, o le numera o le urination e faʻaitiitia le faʻaitiitia, faʻaleleia atili le malosi, ma faʻalauteleina feusuaiga. O le prostatitis taimi e manaomia ai le 2-4 vasega o togafitiga. Togafitiga o maʻi le tutusa ma le prostatitis. I se faaopoopoga, o le faʻaopoopoina faʻaopoopoina o faʻalauiloa i le "C" (7-8 mita) ma le "F" (5-6 min) i le mode 1 (ma le mamafa o le sili atu ma le 80 kilokalama i le mode 2) e mafai ona i ai sona aafiaga lelei. Faʻamataʻu, o le masini e faʻaaoga i le mode 2 faʻa-tasi i le vaiaso. Taimi fono - 15 minute. I le 2-6 masina, e mafai ona e toe faia le togafitiga e faʻamalosia ai le aafiaga. 3. TULAGA FAAFOEGA O le televave o loʻo tuʻuina i autafa o le nofoaga ua afaina pe ala mai i nisi o laupepa o le fusiina o le vaega ua afaina. Afai e laiti le ulupo, ona mafai lea ona faʻapipiʻi se vibrophone i luga o se ipu toto tele e tau atu i se nofoaga tiga. Aʻo le i faia le togafitiga, ia togafiti le ulutala e pei ona faatonuina e le fomaʻi, ma lubricate le pito i le iodine. FUAFUAGA - 2 TAIMI O LE FAAFETAIGA - 10-20 min. COURSE-9-21 aso. NUMBER OF SESSIONS PER DAY - 1-3. I le tele o tulaga, o le faʻamalologa e faia i le 1 o togafitiga. Togafitiga ma le masini e lelei tele ma le mafaufauga ma le laser. 4. RANA, TUSI POSTOPERATIVE Suture O le masini e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le umi ole togafitiga (pe a ma le 2-3 taimi) ma puipuia ai faʻafitauli. Lubricate le pito i luga o le manua ma le iodine, faʻavae vibraphones i luga o le pito o le manuʻa pe a maeʻa togafitiga: faʻamama mai palapala ma tulei, fufulu i se vaifofo o furatsilin pe a manaʻomia. MODE -1 TAIMI O LE LOTOTELE -10 -15 min. COURSE-5-10 aso. NUMBER OF SESSIONS PER DAY - 1-2. E mafai ona e faʻapipiʻi le faʻamalosia o le manua i le faʻaoga 2. i le saʻo 5.Ole togafiti o togafitiga "Vitafon" e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le taimi o togafitiga, faʻateleina le malosi o le fesoʻotaʻiga, e puipuia ai faʻalavelave, faʻamalosia le faʻaleleia ma le fulafula i le mea e fai ai ofu, faʻapea foʻi ma le faʻavaveina o le toe faʻaleleia o le vaʻavaʻa. Faʻatonu vibrophones ina ia mafai ai ona latou latalata atu i le mea na gaoia. A faʻapipiʻiina ile gypsum, faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le maualuga o le 90 tikeri i le tasi. Auala mo le togafitia o togafitiga: MODE - 2 TAIMI O LE POTO - 20-40 min. COURSE -15-30 aso. NUMBER OF SESSIONS PER DAY - 1-2 "Vitafon" e mafai ona faʻaaogaina ma isi auala o togafitiga, e aofia ai masini a Elizarov, faʻapea foʻi ma le i ai o ni mea uʻamea. Mo le toe faʻaleleia ma faʻaleleia fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia, faʻaoga 4, o le taimi o le vasega e 20-40 minute. Afai e mafai, i le faagasologa o le faʻatinoga, faatino ni faʻamalositino e faʻaleleia ai le gaioiga. Faʻaitiitiga o taimi togafitiga mai le 1.5 i le 3 taimi. O le pito sili ona taua o le togafitiga o faigata e faʻamalolo ai manua ma fomaʻi i tagata gasegase e maua i le maʻisuka. 6. HEMATOMA, Etoma Vibrophones ua faʻapipiʻi tuusao i luga o le nofoaga ua afaina, ma mo le hematomas loloto - lua vibrophones i le maualuga o le 90 tikeri, e faʻatatau i le hematoma. FUAFUAGA - 4 TAIMI O LE FAAFETAIGA - 15-20 min. COURSE - 5-10 aso. NUMBER OF SESSIONS PER DAY - 1-2. Mo le hematomes matua, o le taimi faʻatino e mafai ona faʻaleleia i le 40 minute, ma le umi o le vasega - e oo atu i le 3-4 vaiaso. O se tamai fula e pasi i le 1-2 taualumaga. 7. Faʻatautaia saʻo ERROR Vibrophones i luga o le nofoaga ua afaina. Pe a togafitia se tuʻimomomo i le ulu ma latalata i totoga o le tino, faaaoga le mode 1, i isi tulaga - mode 2, ma le fulafula tele - mode 4. MODE-1,2,4 TIME OF THE PROCEDURES - 15-20 min. COURSE - 2-5 aso. NUMBER OF SESSIONS PER DAY - 1-2. Ina ia taofia le fausiaina o le edema ma le paʻu i le nofoaga o le manua, e tatau ona faʻaaoga le masini 3-4 taimi 10 minute i le 2 itula pe a uma le momomo. A maeʻa le manua, aua le faʻaogaina le masini mo le 2 itula. Faʻafeiloaʻi, faʻasalaga e pasi 2-3 taimi vave. Gaoioiga - 100%. 8. TALOSAGA, TULAGA TAUSI. O le faʻaaogaina o le masini e faʻavaveina ai le toe faʻaleleia o le edema, e puipuia ai le fausiaina o le hematomas ma faʻateleina le faʻaleleia o le tino. O taualumaga e tatau ona amataina muamua e le sili atu i le 8-10 itula pe a uma le manua. FUAFUAGA - 4 TAIMI O LE FAʻAMATALAGA - 20-50 min. COURSE - 7-14 aso. NUMBER OF SESSIONS PER DAY - 1-2 Ua faʻapipiʻi vibrophose i le mea tiga. 9. Faʻaleagaina O le togafitiga o le sinusitis o le faʻamagaloina lea. Faʻaauau le faʻamalosi i luga o le maxillary sinuses (faʻailoga "G" i le Faʻata 2). FUAFUAGA - 1 TAIMI O LE FUAFUAGA - 3-15 min. COURSE-9-15 aso. NUMBER OF SESSIONS PER DAY - 1 O le taimi e faʻapupula ai lemu: 3, 5, 7, 9, 11, 13, ona 15 minute. I le muamua 6-8 aso, e fautuaina e faʻaalu le vaega o le pusa ma le iodine (ma le faapalepale lelei, o se vaega i le lua alofilima). Mo le togafitiga o sinusitis masani, o 1-3 vasega e manaʻomia. O le paʻu maualalo i le va o vasega e 5 aso. Faʻasalalau adenoids, o togafitiga e faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. 10. Rhinitis (NORMIC) O le togafitiga e tatau ona faia i le vaega amata. 11. TONZILLITIS (ANGINA). faʻamaʻi. MODE -1 TAIMI O LE LOTOTELE - 7 - 15 min. COURSE - 3-7 aso. NUMBER OF SESSIONS PER DAY - 1-2. E fautuaina foi le faʻaopoopoina o vibrophose 1 le taimi i le aso i le vaega "K" i le mode 2 mo le 15-20 minute. Faatasi ai ma togafitiga talafeagai, e mafai ona taofia le atiina ae o le faamai. Togafitiga o nisi taimi e maua mai i le faateleina o le lafoaʻi mai le isu. Afai e le muta le lafoaia i le aso 14, e tatau ona e faʻatalanoa se tagata maʻi maʻi. I le togafitiga o le rhinitis allergic, "VITAFON" e tatau ona faʻaaogaina i le mea mulimuli e faʻatasi ma vailaʻau faʻamaʻi. E fautuaina le faʻaaogaina o le masini faʻapitoa i le tasi taimi i vaiaso uma, faʻapea foi ma le maalili a le maalili. O laʻau tetele e tuʻuina i luga aʻe o le larynx ina ia mafai ai ona latou latalata atu i vaʻa (gland). Ina ia faia lenei mea, taoto i lalo ma toe tuu lou ulu i tua. FUAFUAGA - 2 TAIMI O LE POTO - 10-15 min. COURSE-9-15 aso NUMBER OF SESSIONS PER DAY - 1-2 Ina ia taofia le atinaʻeina o le maʻi, e tatau ai: pe a oʻo mai faailoga muamua, vave ona faʻaaoga le masini, toe fai le togafitiga pe a uma le 2-3 itula ma a maeʻa le 6- 8 itula. I le po, faʻaopoopo faʻaopoopoga vibrophonesia i le "K" nofoaga mo le 15 minute i le mode 2. I le angina angia, e tatau ona faʻaaogaina le masini faʻatasi ma fualaau faʻamaʻi ma lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.I le le maua o sauniuniga faʻamalosi, faʻamama le faai i vaifofo fomaʻi aʻo leʻi faia le faʻataʻitaʻiga, ma lulini le ua poʻo le pusa i le iodine solution i le po. I le taeao, o le lanu o iodine o le a mou atu. I le taimi lava e tasi, faʻaitiitia le taimi faʻatino i le 7-8 minute. O le tonsillitis taimi e tatau ona togafitiga i le faʻamagaloina, aʻo le vevela faifai pea e tatau ona faʻaaogaina i le itulagi i le tau malulu. O le taimi faʻatino e faʻatupulaʻia i le 20 - 25 minute. O le aoga o togafitiga e 96%. 12. BRONCHITIS O le masini e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le taimi o togafitiga ma puipuia ai faʻafitauli, faʻapea foʻi ma le faʻamalosia o le togafitiga faʻamalolo pe a uma le toe faʻaleleia. O loʻo faʻatinoina taualumaga i se tulaga maualuga i luga o se palapala vaivai. Auala o le taʻaloga 1. O le vaʻaia o loʻo faʻapipiʻi mo le mumū i le pito i luga o le mama i le itulagi "C", mo le mumū i le ogatotonu o le mama i le eria "E1" ma mo le mumū i le vaega pito i lalo o le mama mo le vaega "F". Faʻatasi ai ma le mamafa o le mamafa o le sili atu ma le 80 kilokalama, e 2 faʻaoga faʻaaoga. Ole telefoni e faʻapipiʻi i vaega sili atu o le tino i nofoaga lata ane o nei manatu. I le vaega "C" o loʻo umia e lima, ma i le vaega "E1" ma le "F" o loʻo taoto i lalo o le tua o le membrane i le tino. FUAFUAGA-1.2 TAIMI O LE FUAFUAGA - 10-15 min. COURSE-9-15 aso. NUMBER OF SESSIONS PER DAY - 1-2. Ina ia taofia le atinaʻeina o le faʻamaʻi, pe a oʻo mai faailoga muaʻi o le maʻi, vave ona faʻaaoga le masini, toe fai le togafitiga pe a uma le 2-3 itula ma le maeʻa 6-8 itula. I le po, faʻaopoopo i luga o le vibrophonesia i le "K" nofoaga mo le 15 minute i le mode 2. A o togafitia le bronchitis tumau, o le tale e faʻaleleia mo le 2-3 aso o togafitiga, lea e faasolosolo malie le tumau mo le 10-14 aso. Ina ia faafaigofie le faapalepale o togafitiga ma le tale tiga, e mafai ona e faaitiitia le taimi faatulagaina i le 7-10 minute. I le faagasologa o togafitiga, e manaʻomia pea le vevela ile pusa. 13. O le faʻapipiʻiina o vibrophones i le vaega "D1" poʻo le "K" e fesoasoani tele i le moe. O le filifiliga o manatu e faalagolago i le mafuaaga o le le mautonu ma filifilia taitoatasi. O le faʻataʻitaʻiga e faia i le taoto i lalo (i le taimi e moe ai) mo le 10-15 minute. O le aafiaga i luga o le vaega "D1" i le mode 1, i le vaega "K" i le faiga 2. I nisi tulaga, e tatau ona afaina ai vaega "D1" ma le "K" i tulaga tutusa mo 8-10 minute mo vaega taitasi. 14. TULAGA FAATINO MA LE FAʻAMALUINA O LE TULAFONO FAʻAVAE - o loʻo taoto i lou tua i luga o se palapala vaivai. Vaʻaia i le vaega "K". A maeʻa le faʻagasologa, faʻaauau le mafanafana mo le itiiti ifo i le 1 le itula. MODE - 2 TAIMI MOLIMAU - 15-20 min. COURSE-9-14 aso. NUMBER OF SESSIONS PER DAY - 1-2 I le leai o se aoga, faʻalautele le taimi faʻatino e 1.5-2 taimi. I le vasega lona lua o togafitiga, e mafai ona e faʻaaogaina le tulafono 4 mo 8-10 minute (o le taimi atoa - i le mode 2). I lenei tulaga, e ono aliali mai le tiga itiiti, tumau i le 1-2 itula ma tuʻuina atu i se gaioiga talafeagai o le tino i faʻafitauli i totonu. Afai o loʻo i ai maa, aua le faʻaaogaina tulafono faatonutonu 4; togafitia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. O le paʻu maualalo i le va o vasega e 2-3 aso. 15. FAʻAMATALAGA O LE MUAMUA EAR O le masini e faʻaaoga i le amataga o le faʻamaʻi, faʻapea foi ma le faʻasolosolo e puipuia ai i le taimi o le maalili. E faʻapipiʻi le tele o vailaʻau i le vaega "A". MODE - 1 TIME MOLIMAU - 7-15 min. COURSE - 2-7 aso. NUMBER OF SESSIONS PER DAY - 1-2. I le mumū tele, o le masini e mafai ona faʻaaogaina i na o faʻatasi ai ma fualaau faʻasaina ma e leʻo ai i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. 18. BURNS. I le tulaga o le 1-2 tikeri e mu ma le faʻamautinoa o le saʻo o le paʻu, faʻapipiʻi alalaupapa e ala i se solo solo i luga o le vaega ua aafia. Aʻo leʻi faia lenei mea, e mafai ona faʻafefeteina le paʻu i le suauu buckthorn moana poʻo se sauniuniga e faʻasa ai le mu. A maeʻa le 2 itula, e manaʻomia le toe faʻaleleia o le taimi. FUAFUAGA - 2.4 TAIMI O LE POTO - 15-20 min. COURSE - 2-5 aso. NUMBER OF SESSIONS PER DAY - 1-2. I le tulaga o mumu o le 1-2 tikeri, e mafai ona aloese mai afi pe afai e faʻaaoga le masini "Vitafon" e sili atu nai lo le 3- 4 minu le mumu. Lubricate le vaega na afaina i le iodine solution aʻo leʻi faʻaaogaina. A maeʻa le itula, toe fai le faiga. Mo mumu o se tikeri maualuga, o le metotia e faʻaaogaina o se faʻaopoopoga i le lavelave o togafitiga. O loʻo faʻapipiʻiina i luga o le 4-5 laulau o le fusi faʻapipiʻi e aunoa ma le mamafa, e toe faʻafoʻi 3-4 le taimi i le aso. 17. FAʻAVAEINA O le televave o loʻo faʻapipiʻi i vaega ua afaina i le mode 2 mo le 15-40 minute. O le faʻataʻitaʻiga e toe fai 3-4 taimi i le aso. Togafitiga e tatau ona faʻatinoina seia maeʻa toe faʻaleleia. 18.CORNS Vibrophones ua faʻapipiʻiina i luga o le punavai ina ua uma ona lubricating faʻatasi ma le iodine solution. FUAFUAGA - 2.4 TAIMI O LE FAAFETAIGA - 15-20 min. COURSE - 3-6 aso. NUMBER OF SESSIONS PER THE DAY - 1-2 liona, 19. FAʻATASI 21. SUʻUʻUGA, CARBUNCULES, UGRI. Ole telefoni e faʻapipiʻi i luga aʻe o le aus. Tulaga - o taoto i lou tua. Tuu se aluga i lalo o le vaega o le pelvic. Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, togafiti le nofoaga o le lino: faʻafefiloi le vevela ma le carbuncle ma le iodine solution, solo le aʻa i le ava malosi. O loʻo i luga o le liona, o loʻo i luga o le laumei, ma e sili atu i le 4 mm - i tafatafa o le nofoaga tiga, pe a uma ona aveese le peʻa. MODE-1,2,4 TIME OF THE PROCEDURES -10-15 min. COURSE-1-3 aso. NUMBER OF SESSIONS PER DAY - 1-2. Afai e le alu le taʻavale pe a uma le vasega muamua, ona fai lea i le lona lua ma isi sauniga, ia faatulaga le vaʻaia i le pito i lalo i le tulaga 1 mo 5-7 minute (ma le mamafa o le sili atu i le 80 kilokalama - i le mode 2, ma le puʻu o le puʻu e sili atu ma le 130 cm - i le faʻasologa 4). Afai e leai se aoga, faʻaleleia le taimi e 2-3 taimi. 20. HEMORROY Tulaga - o loʻo taʻoto i tua. Tuu se aluga i lalo o le vaega o le pelvic. Ole telefoni e faʻapipiʻi i luga o le anus i le mode 2 mo 10-15 minute (4 faiga). I le taimi lona lima, alu i le faʻaoga 4 ma, faʻaopoopoga, faʻapipiʻi vibrophones i le mode 1 i le pito i lalo mo le 5-7 minute (ma le mamafa tele - i le faʻaoga 2). Afai e leai se aoga, faʻaleleia le taimi i le 1.5-2 taimi. O le togafitiga e 2-3 vaiaso, 1-2 taimi i le aso. MODE - 1 TIME MOLIMAU - 10-15 min. COURSE - 1-7days NUMBER OF SESSIONS PER THE DAY - 1-2 22. MATAGALUEGA FAʻAMASINOGA MA LE STOMATITIS O le masini e faʻaaogaina e faʻamalolo ai le tiga, fulafula, vave le togafitiga ma puipuia ai faʻafitauli. Mo le togafitiga o faʻamaʻi o nifo, o le uluai vibraphone ua faʻapipiʻiina i luga o le alafau i luga o le aʻa o le nifo maʻi, ma le lona lua - i lalo o le auvae o le nifo maʻi. Pe a togafitia nifo o le auvae pito i lalo, e mafai ona e faʻapipiʻi le vibrophone lona lua i le vaega pito i lalo o le nifo maʻi. I le togafitiga o stomatitis, ua faʻatautaia vibrophoni ina ia oʻo atu le taulaʻi i totonu o la latou eria. FUAFUAGA - 2.4 TAIMI MOLIMAU - 15-20 min. COURSE - 2-5 aso. NUMBER OF SESSIONS PER DAY - 1-2. E fautuaina le faʻaaogaina o le masini mo 2-3 aso i le aso pe a maeʻa le faʻafeusuai, faʻatumu ma taotoga e puipuia ai faʻafitauli. 23. FAʻAALIGA O LE TUSI, FAʻAALIGA O le tele o vailaʻau e tuʻuina i luga o le sooga faʻasalalau i le tele lava o le nofoaga i le maualuga o le 90 tikeri i le tasi. 10-20 minute faʻatino le faʻatinoga i le mode 4, ona sosoo ai lea ma le isi 10-20 minute i le mode 2. Afai ei ai le mumu i le sooga, ia lubricate i le suauu e le faʻamaʻi-inflammatory. I le tulaga o se faʻamaʻi faʻamaʻi, ao lei faia le faʻasaga i le nofoaga faʻatasi, fai le faʻasologa i le vaega "K" mo le 15-20 minute i le mode 2 (faʻaleleia totoga toto). O le togafitiga e 3-4 vaiaso. 25. MAUA MAUA MA LE ATINAE O le televave o loʻo faʻapipiʻi i luga atu o le telefoni i le mode 2 mo 15-20 minute 1-2 taimi i le aso. Toe faʻaleleia vasega 1-4 aso. Mo le siʻosiʻomaga o leo, o faʻatinoga e faia i taimi taʻitasi ao lumanaʻi ma le 3-6 itula i le maeʻa o pesepesega. 26. FAʻAALIGA O LE FATIGUE O le masini e faʻaaogaina e faʻavaivaia ai le vaivai ma faʻateleina ai le musika. Mode - 4 mo le 10-15 minute mo vaega taʻitasi musika. O le masini foi e faʻaaogaina e faʻamalolo ai le vaivai o le lima ina ua maeʻa le galue malosi: mode - 2, taimi -15-30 minute. I le togafitiga o lima, o loʻo faʻapipiiina i luga o laʻau (vibrophones) lima (membranes i alofilima). Afai e talafeagai, ia faia foi le togafitiga o le osteochondrosis. 24. MO VAEGA O LE KOMISI O le masini e faʻaaogaina faʻatasi ma sauniuniga faʻapitoa filifilia faafomaʻi: kulimi, suauu, gel, pamu, kulimi. O le aofaʻi o le vailaau faʻatau e faʻaaogaina, e mafai ona vavae ese, aʻo faʻaleleia le faʻamalosi. O loʻo faʻapipiʻi vaovao i autafa o le togafitiga i le taimi 1 mo le 8-12 minute 3-4 taimi i le vaiaso mo le 1-2 masina. E tatau ona togafitia le paʻu i vaega laiti. E tatau ona i ai ni leo i le tasi nofoaga i le faagasologa o le taualumaga. 27. FAʻAMANUINA O TALAGA Faʻaaogaina lautele o le masini: e tasi i le 2 vaiaso, e faia ai se faʻalavelave faʻapitoa i le faʻapipiʻiina o vibrophones i luga o: 1. Gea G, mode 1, taimi o le sauniga 8 min. 2. Eria B, mode 2, taimi o le vasega 8 min. 3. Vaega C, tulaga 1, taimi o le vasega 8 min. 4. Region K, mode 2, taimi o le vasega 15 min. TAIMI.I le noatia ma le fai fuafua i tulāfono o le faagaoioia ma le teuina, e faʻamaonia e le kamupanī taimi mo le 12 masina mai le aso o le faʻatau atu, ma i le leai o se faailoga tusi mai le faʻatauga, mai le aso o le gaosiga. O lenei tusifolau o se pepa o tagi. I le leai o se uluai faʻamaufaʻailoga a le tagata e faia le tusi ma le saini a le tagata faʻatagaina i totonu o le tusifolau, o tagi i le masini e le taliaina. I le vaitaimi o le tusi poloaiga, o le a gaosia pe sui le gaosiga le oloa e aunoa ma se totogi, sei vagana ai le suia o paʻu ua faaleagaina poʻo le mataupu. Ua suia le oloa i le nofoaga o le faatau.

"Vitafon IR"
A O le masini Vitafon-IR e aofia ai se eletise eletise ma lua tagata fefaʻasoaʻi fesoʻotaʻi e fesoʻotaʻi i ai: o le vibraphone ma le infrared emitter. O le galuega galue o le vibrophone o se ufiufi ua faia i le silasila faapitoa ma se mea teuteu teuteu. O le galuega galue a le IR emitter o se kesi puʻu uamea ma ni pu ua tufatufa atu i luga o le mea o loʻo faʻaaoga ai elemene matagofie. O le eletise eletise ei ai se faʻaogaina o le mana faʻaopoopo I luga ole pito i luma o le eletise eletise ua tuʻuina ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le vibration ma se igoa e faʻaalia ai tulaga o suiga mo tulaga taʻitasi.
I totonu O le fesoʻotaiga o le Ibron e faʻaolaina ai le vevela o tino. O le emitter infrared e afaina ai le tino i le faʻamalaina infrared. O le televave o le viliina ma le averesi o le eletise infraredo e faʻaauau ona suia e tusa ai ma se polokalame o le cyclic. O le taamilomilo taimi mo le suia o le taimi ma le malosi o le malosi e tusa ma le 100 sekone. O le faʻatulagaga o le faʻatulagaga e sui ai le tele o le vailaau faʻamalosi. O le mamanu o le masini e mafai ai e oe ona fesuiai fesuiaiga e aunoa ma le momotuina mai le upega tafailagi.
O le masini "Vitafon-IR" ua fuafuaina mo le puipuia ma le togafitiga o le tele o faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma le paʻu o le toto toto ma le gasegase o le lymp. O le faʻaaogaina o faʻasalaga tuʻufaʻatasiga o faʻamalaina infrared radiation ma le viliina o se leo faifai pea o le leo, faʻaaogaina i totonu o le masini, e mafai ai ona ausia se taunuʻuga faʻapitoa faʻamalosia.

O le infrared emitter e gaoioi i luga o le tino ma le fuluʻi infrared. O se auala faʻafeoloolo e faʻaosofia ai le vevelaina o le tino. O le televave o le viliina ma le averesi o le eletise infraredo e faʻaauau ona suia e tusa ai ma se polokalame o le cyclic. O le taamilomilo taimi mo le suia o le taimi ma le malosi o le malosi e tusa ma le 100 sekone. O le faʻatulagaga o le faʻatulagaga e sui ai le tele o le vailaau faʻamalosi. O le mamanu o le masini e mafai ai e oe ona fesuiai fesuiaiga e aunoa ma le momotuina mai le upega tafailagi.

O le tele o le eletise II e suia mai le 200 Hz i le 16 kHz ma o loʻo faʻamoemoe e faʻateleina le aʻafiaga o le faʻaitiitia o le malosi o le hydrodynamic i capillaries.

Faʻaaliga:
Adenoma o le prostate gland, Arthritis, arthrosis, arthritis rheumatoid, AAS (inisal alcohol withdrawal syndrome), Inisenaia, Bronchitis, Inflammation of ear center (otitis media), Voice restoration and dislocation, Dislocation, Sinusitis, Gastritis, Hematoma, Hemorrhoids, Hypertension and failure failure, Gluka O le gasegase o le Cerebral (o le a) o le maʻi pipili, o le gasegase o le Cerebral (Impotence, Carbuncle), Cosmetic targets, Serous mastitis, Corns, Neurosensory hearing loss, frostbite and hyp-cooling, Burn, Osteochondrosis, Edema, Periodontitis, stomatitis and periodontitis, Fracture, Pyelonephritis, Prosel, faʻamalosi, Sciatica, Sprains, Manua, sotures postoperative, Rhiniti (gutu gutu), Serous mastitis, Scoliosis (taunuuga), Manua vaivai, Tonsillitis (tonsillitis), Manua o le vaʻaia, maʻi o le Trophic, Acne, Bruise, Furuncle, Cystitis, Encopresis, Enuresis, Lactostasis.
Faʻatasi ai ma le lisi o faʻamaʻi o loʻo faʻaaogaina ai le Vitafon, o le a talafeagai fautuaga nei:
E mafai ona faʻaaogāina le telefoni feaveai mo le manua o le faiʻai e na o le maliega a se fomaʻi faapitoa ma i lalo o lana vaavaaiga.
Aua e te faanatinati e toe faʻaleleia i le tasi i le lua aso ma e le faʻagaloina togafitiga fautuaina. E tatau ona faʻagasolo malie le faʻagasolo.
Afai e le o faʻamautuina se faʻamaoniga saʻo, o iai fesili ma masalosaloga, faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi faapitoa aʻo leʻi amataina togafitiga.
Contraindications:
Faʻalogo!
Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, e tatau ona faia se suʻega faafomaʻi e faʻatuina ai se faʻamaoniga o le maʻi, faailoa faʻamaoniga ma faʻailoga.

Contraindications:
I totonu o le togavao o neoplasms
I le taimi o le maitaga
I totonu o le togafiti o thrombophlebitis
I le atherosclerosis ogaoga (tulaga o le atherosclerosis, lea e faʻapupula atili ai le lamatia o le taʻavale)
I faʻamaʻi pipisi
I le maualuga o le vevela o le tino
I totonu o le fanua o mea toto e totoina
Ona o le leai o togafitiga togafitiga, o le faʻapipiʻiina o vibropholi tuusaʻo i luga o le loto e le faatagaina.
Afai o togafitiga e iloa ai maʻa (gall sladder, urinary tract, ma isi) i totonu o le vaega o le faʻafeiloaʻi i vailaʻau, ona mafai lea ona faia le masini i nei vaega i luga o le fautuaga ma lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.
Mo alii
"Vitafon" - o se vaifofo lelei mo le le atoatoa - e leai ni aʻafiaga leaga, e maua ai se taunuuga lelei tumau, ei ai sona aoga aoga i totoga uma o le tamai pelvis.
Fuainumera Faamauina e le mafaamatalaina: mai le 25 i le 40% o alii, ma, i le avea ai ma se tulafono, i lo latou tulaga muamua, e mafatia mai le afaina o le prostate gland - prostatitis. Latou te mafatia, aua e faaopoopo atu i le tiga o le tiga, e maua ai e alii le faʻafitauli o feusuaiga, e masani ona oʻo atu ai i le le atoatoa ma, o le iʻuga, i le gasegase o feusuaiga.
O mafuaʻaga mo le salalau o le prostatitis o se mea e le masani ai, faʻaogaina le ola, le faʻaaogaina o fualaau faasaina, alu i luga o le faitau aofai o tagata, o taunuuga o le faalavelave a Chernobyl, o le faateleina o le numera tasi, o le ava ma le ulaula, ma le tele o isi mea.
O le gutu prostate e aofia ai le tele o laufanua, e faʻaputu i le 30 - 50 lobili. O lobelu o loʻo siʻosiʻoina i paʻu-fiva-muscular membranes, e fesoasoani i le tuiina o le mealilo i totonu o le va. O le toto e maua mai e le tele o lala laiti.
O le atinaʻeina o le faʻaleagaina o le tino i le prostate gland e faalagolago lava i se faʻalavelave o mea e faʻamuamua ma mea i le lotoifale - faʻasolosolo ma le gasegase, o le i ai o mea faʻalavelave i le okeni.
Talu ai nei, ua matua faateleina le taua o le physiotherapy i le togafitiga o prostatitis, lea e fesootaʻi ma le faateleina o faafitauli pe a faatonuina ai fualaau faasaina.
Togafitiga ma Vitafon o se auala lelei e foia ai le faafitauli! E leai "kemisi"! O le leo viia lemu ma le lelei e foʻia ai le vevesi i le prostate ma isi totoga o le tamai pelvis, faʻasolosolo ai faiga o gasegase, faʻaitiitia le mumū ma faʻaosofia ai le toe faʻafouina o mea ua faaleagaina.
E le gata i lea, o le toe malosi mai se gasegase tuga, o le a e mauaina se meaalofa e lei mafaufauina - o le a matua faateleina lou malosi tama!
Leitioa! I le uma, o faʻafitauli uma e fesoʻotaʻi ma le faʻamaʻi pipisi!
E toʻatele tagata ua faʻapitoa ona faʻalogoina e faʻalautele ai le malosi ma e matua faamalieina lava. O le tasi lea o faʻamatalaga na tuʻuina atu e le tagata asiasi ile tusi o iloiloga o se faleoloa falemaʻi i Taganrog: "Sa ou faʻaaogaina Vitafon mo le tausaga, ou te talitonu e aoga le masini, aemaise lava mo alii." Sidorenko A. I. "

Mo tamaitai
E manaʻo tamaitai uma ia matagofie ma ola maloloina. "Vitafon" o le a fesoasoani ia te oe i le lua. I le avea ai ma se auala lelei e faʻaleleia ai le toto, "Vitafon" e mafai ona faʻaaogaina lelei e le gata mo togafitiga, ae faʻapea foi mo faamoemoega faʻaleleia. O le masini e faʻaaogaina ma sauniuniga faʻapitoa filifilia muamua: o kulimi, ointings, gels, balms, lotions. I lenei tulaga, o le aofaiga o oloa gaosia e mafai ona faaititia e le itiiti ifo ma le afa.
A maea le taotoga palasitika, vitafonotherapy e maua vave ai le aveeseina o le edema ma le faʻamaʻi faʻamaʻi.O sikola faʻasalalau e sili atu ona faigofie ma sili atu ona mafai.
Le moe leaga e le gata e faʻaitiitia ai le lelei o le ola, ae e fesoasoani foi i le faʻateleina o le soifua matua. E tele fualaau oona e maua e togafitia ai lenei maʻi, ae o fomaʻi e masani lava e le togafitia togafitiga. O le filifiliga o mea e le mafaamatalaina mo "Vitafon" mo le le mautonu e faalagolago i lona mafuaaga ma filifilia taitoatasi.
E mafai ona faʻaaogaina le masini e faʻanoanoa ai le vaivai ma faʻateleina le musika, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻavaivaia le vaivai o lima.
A maeʻa le fananau mai, pe a tupu le malepelepe, Vitafon o le a faatelevaveina le faʻamaloloina o manua ma aloese mai faʻalavelave i le tina. 2-3 vaiaso ina ua uma le fanau mai, ua fautuaina e ave 1-2 vasega puipuia o le vitafonotherapy o le lumbosacral spine e faatulaga lelei ai le taamilosaga faataamilosaga ma galuega a le tino. E fautuaina e ave le ala tutusa i le 2-3 masina aʻo le i fuafuaina le maitaga, talu ai i le lumanaʻi o le a faateleina e le fomaʻi le avega i luga o le tui.
E tele lava ina fafagaina pepe i tina tausi maʻi. O le tautala saʻo, o le gasegase o susu susu (hypogalactia) e le mafai ona taʻua o se faamaʻi. O se tulaga le tumau, lea, ae peitai, e mafua ai le tele o faafitauli. Ona o le mea moni e le mafai e se fafine ona fafagaina le pepe, e masani ona tagi o ia, o le a sili atu le leaga ma e mautinoa lava e leai sona aafiaga sili i lona atinaʻe. O le mea moni, o le moni e le mafai ona susu i le susu e na o le 1% o tamaitai e tupu. E fesoʻotaʻi ma le faʻasolosolo faʻasolosolo o le mammary glands ma nisi faʻamaʻi ogaoga o le endocrin system. I isi tulaga uma lava, o le faaletonu o loʻo galue i le natura. O le kulimi ua faia i le gland mai le toto, ma o le mea lea o le tele o susu o gaosia o le a faalagolago i luga o le toto i le susu. Pe a fafagaina, e tatau i le fafine ona inu le tele o meaʻai, ia faʻamafanafanaina ona susu, ma ia vaʻaia lelei mea na totoe. O le gaogao atoatoa o le susu e faʻaleleia le gaosiga susu (lactation). Afai e itiiti le susu e maua mai ona o le le maua o le toto i le susu, ona faʻaaogaina lea e le lima minute le Vitafon 20-30 minute pe a uma le fafagaina o le faʻaleleia o le toto i le susu ma tuʻuina atu le faʻamoemoe e faʻalautele le lactation.
O se tasi o faʻafitauli o le gynecological masani o le solia lea o le faasolosolo malie, lea e mafai ona mafua mai i mafuaaga eseese. I lalo o lenei igoa tuʻufaʻatasi, e tele tulaga o le eseʻese eseʻese o loʻo natia i le taimi e tasi, o ia mea uma e manaʻomia ai ona togafitiga. O le mea lea, o se apili i se fomaʻi e tatau ona faʻamalosia. Faʻalavelave faʻalavelave i le taamilosaga pe a sili atu le umi o le tafaoga ile masani ile 5-7 aso, poʻo le "faʻauʻuina" pe a uma ona maeʻa, poʻo le faʻataʻitaʻiga e le oʻo mai i le taimi faʻatulagaina, e fesootaʻi ma lagona faʻalagona, suiga le tumau taimi, vaivai o le tino ma isi mea aoga. I ia tulaga, e mafai ona ausia le faʻaaogaina o le "Vitafon". E maitauina i le togafitiga o faʻamaʻi eseese, pe a faʻapipiʻi le vibraphones i le manava ma le pito i lalo, o le umi o le masaniga masani e faʻaititia i le 1-2 aso. E mafua lenei mea ona o le faʻaleleia o aafiaga o aafiaga vivaveous i luga o le gutu o le tino, o sulu o le eleele ma ala atu i luga o le leo o le tasi.
E faapitoa lava le talafeagai o le faʻaaogaina o le "Vitafon" ao laʻitiiti, pe a oʻo ina amataina le faasologa o taimi.

Mo tagata matutua
O se soa masani a tagata matutua - maualuga maualuga - o le faateleina o le toto maualuga. O le maualuga maualuga o le maualuga o se faʻamaʻi pipisi. O le maualuga o le toto maualuga e mafai ona taʻitaʻia e le gata i le mafanafana o le fatu, tiga o le fatu, ae faʻapea foi i le fatu fatu. O le avega e le gata ina faateleina i luga o le fatu, ae faapena foi luga o vaa. O le iʻuga, e mafai ona tupu se paʻi. Faʻasolosolo, o le oti e masani lava ona tupu ma e tele lava ina afaina ai vae.
O le saogalemu e taua o le maualuga o le toto maualuga e le sili atu i le 100 le matua, ma e taua - 110 ma le matua. E le fautuaina e sili atu i lenei tau. O le maualuga o le toto maualuga ua manatu lelei - 90 faaopoopo le matua, e ui lava o lenei fuainumera e patino lava. I le tele o tagata, o le mamafa e tumau pea seia oʻo i le 50-60 tausaga ma e le sili atu i le 120/80. I tamaiti, o le mamafa e masani lava 100/60. I talavou, e tusa ma le 110 / 70-120 / 80. I le tele o tagata, o le mamafa e faasolosolo malie lava i le matua.
O le mea e sili ona tele ma, o le mea e leaga ai, o le mea sili ona taatele i le togafitiga o le maualuga o le toto maualuga, o se togafitiga i lea mataupu. Aua nei galo e na o le 1 le lua le maualuga le mamafa e lava lea e tupu ai se afaina. O le mea lea, e manaʻomia le faatumauina o le mamafa o le mamafa. O togafitiga e tatau ona amata lelei ma faasolosolo malie, ma i le matua ma le maualuga o le maualuga - o se togafitiga tumau, ma se togafitiga filifilia ma le faaeteete.
O le paʻu o le tino, gasegase, vaivaiga, tiga o le ulu, tiga o le loto - taitoatasi pe faatasi foi, o nei faailo e mafai ona avea ma taunuuga o le maualuga o le toto ma ua avea ma mafuaaga mo le fuaina o le mamafa ma le faafesootai o se fomaʻi agavaa. Ole suiga ole tausaga ole mamafa e matua telegese lava, o lea o le faateleina o le mamafa o na o le 10 iunite i le aso e mafai ona mafua ai ni faailoga o le maualuga o le toto.

O mafuaaga o le toto maualuga e tele. E mafai ona:
Le faʻatagaina o se aofaiga tele o le adrenaline i totonu o le toto i taimi o le atuatuvalega (e oʻo atu ai i le faateleina o le mamafa mo sina taimi, ona pa'ū lea i le masani),
O le le atoatoa o le tino, lea e tuusaʻo tonu ma le toto maualuga (o loʻo taʻua o le maualuga maualuga),
Vasospasm, ona o le maualuga o le toto maualuga e manaomia e faatumauina ai le tulaga manaomia o le toto. O aʻafiaga faʻaleaganuʻu e afaina, muamua lava, o le fatu ma le faiʻai.
Afai o le faateleina o le mamafa na tupu mo le taimi muamua, ma o lona taua e sili atu ona taua, ona e le mafai ona faanatinati e ave vailaau. I lenei tulaga, ua fautuaina e faia se tasi taualumaga "Vitafon" i le po.
Faʻateleina le faateleina o le toto, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi e tatau ona malamalama i mafuaʻaga o le maʻi ma faatonuina togafitiga. I lenei tulaga, e tatau ona e filifilia le fualaau o fualaau faasaina ma se tasi o togafitiga e pei o le "Vitafon".

Mo tamaiti
E iloa e tagata uma e iai se manua malosi, faʻaleagaina poʻo le faʻamalosi, e tatau ona faʻaaoga muamua se faʻamalosi malulu. Ae o le a le isi mea e sosoo ai? E foliga mai o loʻo i ai se auala e faʻavave ai le toe faʻaleleia o le faagasologa e 2-3 taimi. E tatau ona fesoasoani i le fesoasoani a "Vitafon". O le a faʻavave ma faʻamalosia lelei le fulafula, fesoasoani e foʻia le hematoma.
O le a le umi talu ona uma le manua e mafai ona ou faʻaaoga Vitafon?
Faʻasalaga - i le mavae ai o le 2 itula, faʻatasi ai ma le faʻaleaʻoina poʻo le faʻamalosi - pe a uma le 8-10 itula, ma manua - pe a ma le aso.
"Vitafon" e faʻaaogaina faʻafitauli (suppuration) ma puipuia ai le fausiaina o sikisa.
I le mumu o le 1-2st tikeri (faatasi ai ma le puipuia o le amiosaʻo o le paʻu), "Vitafon" e le mafai ona faʻaaogaina: afai e te faʻaaogaina e le sili atu nai lo le 3-4 minute, e mafai ona aloese mai le manava o le phenomena.
Frostbite, talavou talavou? - Ma o nei galuega o loʻo i luga o le tauau o la tatou "fomai fale"! E tatau ona maitauina o togafitiga ma le "Vitafon" e le afaina, matagofie ma manaia tele mo tamaiti.
E masani ona matou fesiligia pe mafai ona togafitia tamaiti laiti i le fesoasoani a le Vitafon. O le a le mea e tali ai lenei mea? Pe a tagi leotele se tamaitiiti ma mo se taimi umi ona o le tipiina o le manava po o isi mafuaaga, o lana tagi e fatuina ai le microvabration tutusa e pei o le faaaogaina o le "Vitafon" i luga o le tui vavalo, pe afai e le sili atu. O le aʻafiaga o le "Vitafon" e aʻafia i le tino, ma o le mea lea, vitafonotherapy e mafai ona faʻaaoga mai le fanau mai. Mo le taimi muamua i pepe faatoa fananau mai, o le masini na faʻaaogaina i le Falemai a le First Children's Hospital o St. Petersburg - o se tasi o faʻalapotopotoga faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa.O le aafiaga o le faʻaaogaina i le faitau afe o tagata gasegase na faʻaalia ai le matua e le afaina tele: i le aso muamua o le olaga ma i le 9-10 masina, e leʻi i ai ni aʻafiaga a le fanau i taualumaga (e leai se faʻanofo, leai ni faʻalavelave i moe, 'ai). E le gata i lea, o le masini na i ai le aoga lautele i le tino, ae maise lava, na faaleleia ai le faagasologa o otaota. E na o le pau lava le eseesega: i tamaiti ei lalo o le tasi le tausaga, na o le tulafono muamua e faʻaaogaina. Ae ui i lea, pei o isi tulaga uma, muamua e tatau ona tuʻuina atu i le tamaititi le faʻamaonia saʻo ma faʻamaonia le faʻaaogaina o lenei auala maʻoti.
"Vitafon" ua uma ona faʻaogaina e togafitia ai le faʻamaʻi faʻamaʻi i tamaiti ma tagata matutua, ma o le mea lea o loʻo i ai le mafuaaga e talitonu ai e mafai ona faʻaaogaina le telefoni i le pepe fou, o lona uiga o le faʻalavelaveina lea o le toto o le mafaufau. O aʻafiaga o le encephalopathy e mafai ona avea ma se faatelevaveina o le tuputupu aʻe o le tamaititi, o le faʻavaivaia o lana vaʻaia, foliga mai o le migraine poʻo le vavalalata i le talavou, osteochondrosis o le tui o le au ma isi mea le fiafia. Masalo i se aso o le a tatou malamalama ai o vitafonotherapy o se vaega taua o le togafitiga o le percepatal encephalopathy (PEP) ma isi taunuuga o le gasegase fanau. Ae ui i lea, e tele le taimi e tatau ona pasia ae leʻi mafai ona tatou taʻutaʻu atu ma le faʻamaoni e faapea, o le tulaga faʻaleagaina i lenei mataupu e suitulaga i le metrophoresis faʻatasi ai ma le vaʻalele.
O lenei mea uma i le lumanaʻi, ae mo le taimi nei, o metotia o le faʻaaogaina o le masini mo le fecal incontinence (encopresis), inisinence urinary (enuresis), palatini o le intestinal, vae laugatasi ma le dysplasia o le hip ua faʻamatalaina i totonu o le tusi ua uma ona suʻesuʻeina ma atiaʻe.
O le mea lea, o le matua e le o se faʻalavelave i le faʻaaogaina o Vitafon. E mafai ona aoga mo tamaiti, talavou ma matutua. I le vaitausaga o le talavou, mai le 10 i le 16 tausaga, o le puipuiga o vitafonotherapy i luga o le tuilala o le a fesoasoani e aloese mai faafitauli i le lumanaʻi. E tusa lava pe laitiiti, e foliga mai e le taua, togafitiga o le vaʻai ma le matua e mafai ona avea ma faʻamaʻi tuga. O le mea e leaga ai, o tamaiti ma tamaiti e masani ona aumai i le fomaʻi pe a afaina se mea.
O tupulaga talavou e masani ona le amanaiaina togafitiga, ma talitonu o "mea uma o le a alu ese." Ae paga lea, e le o taimi uma e aluese ai, ma e masani lava ona maua i le tele o tausaga, pe a oʻo ina faʻalauteleina maʻi faʻapitoa i se faʻamaʻi tuga. I le avea ma tagata matutua, o popolega ma popolega o aiga e aʻafia ai lo latou ola maloloina. O le mea lea e foliga mai o le toatele o tagata litaea e togafitia. Ae peitai, i le matua ua sili atu ona faigata ona taulimaina le faamaʻi. Afai o le tamaitiiti, ina ia aloese mai faafitauli i le lumanaʻi, ua lava le faia o nisi o vasega o le "Vitafon", i le autalavou - e 1 le vasega o togafitiga, i le matua - 2-3 vasega, ona oʻo lea i le matua o le a alu i le 4-6 masina mo le faaleleia atili o le tino, ma nisi taimi. Ae oʻo lava i le matua, afai e mafai ona e faʻaauau pea ona faʻaauau vasega o vitafonotherapy i le gasologa o le tausaga, o loʻo i ai se avanoa e faʻaumatia ai le tele o faʻamaʻi, faʻaleleia atili le soifua maloloina ma lagona ai le malosi o le malosi.
I le taimi nei, "Vitafon" ua faʻaaoga talu mai le 1994. Faʻavae i luga o faʻamatalaga ua faʻapipiʻiina i le taimi lea, o le masini e mafai ai ona avea oe ma laʻitiiti nai lo lau tusi folau, ioe, ua vave tele. I le taimi lava lea e tasi, o le faitau selau o tusi e molimau malosi: "Vitafon" e fesoasoani i le aveesea o na gasegase ua mafatia mo le tele o tausaga, ma ua sili atu le malosi. E le o se faʻaaliga lenei o se toe faʻafouina? "Vitafon" o loʻo gauai atu i tausaga uma, ae o le vave ona e faʻaaogaina, o le tele o avanoa e sili atu le laʻitiiti nai lo oe tausaga.

Mo tina talavou
I faʻamatalaga mo le masini, o le maitaga ua tusia i le lisi o faʻasalaga. E taʻu mai e lenei mea i nisi tagata faʻaoga e mafai e le "Vitafon" ona e faʻaumatia le maitaga. Ae e le saʻo lenei mea. O vibroacoustic aafiaga e le mafai ona faalavelave i se maitaga.O le microvibration o le a faʻaleleia ai le toto i le fetus ma le placenta, ae e le o iloa pe faʻapefea ona aʻafia ai le pepe e leʻi fananau mai, ma e le tau manaʻomia ona faʻaalia iinei. O le mafuaaga lea e le fautuaina ai le faaaogaina o le "Vitafon" mo fafine maʻitaga.
A maeʻa le fananau mai pe a tupu le malepe, Vitafon o le a faatelevave faʻamaʻi manuʻa ma aloese mai faʻafitauli i le tina. I lenei tulaga, e faʻaaogaina i le auala lava lea e tasi e pei o le togafitiga o sutures mulimuli. 2-3 vaiaso ina ua uma le fanau mai, ua fautuaina e ave 1-2 vasega puipuia o le vitafonotherapy o le lumbosacral spine e faatulaga lelei ai le taamilosaga faataamilosaga ma galuega a le tino. E fautuaina e ave le ala tutusa i le 2-3 masina aʻo le i fuafuaina le maitaga, talu ai i le lumanaʻi o le a faateleina e le fomaʻi le avega i luga o le tui (naʻo luga o le fautuaga a le fomaʻi ma le ultrasound).
O le fanauina ma le fananau mai o se tamaititi e fesoʻotai ma suiga ogaoga o le physiological ma hormonal i le tino o se fafine. O le mea e leaga ai, e masani ona tele ni faʻafitauli pe a uma le fānauga: o le tiga i totonu o le potu e mafua ona o le tele naua, loimata pe vavaeina e mafai ona tumau i le 3-6 vaiaso, gaogao o le intestinal, constipation, suture pe a maeʻa le vaega. E mafai ona faʻaleagaina poʻo le aliali mai i le taimi muamua le tulaga o le faʻasalaga pe a foliga mai o le taimi muamua - o se tulaga faʻaleagaina o le faʻasaʻo, faʻatasi ai ma le faʻamaʻiina o le toto i totonu ma fesootai ai ma le solia o le toto i totoga o le pelvic, cystitis - inflammation o le vevela - mo le mafuaʻaga lava e tasi, osteochondrosis - tiga i tua e fesoʻotaʻi ma se avega mamafa i luga , lea o le a mafua ai le tele o faʻafitauli, aemaise lava talu ai e leai se taimi e maʻi ai - o se tagata fou o le aiga e manaʻomia le tausiga ma le gauai faifaipea! O le tulaga e mafai ona faʻamalosia tele i le i ai o se "Vitafon" i le aiga. O le a ia faʻavaveina le faʻamaloloina o manuʻa ma faʻavae 2-3 taimi, ma e mafai ona faʻaaogaina i le aso lona lua poʻo le tolu pe a uma ona fanau. O a tatou "fomai fale" o le a fesoasoani foi i le malosi, osteochondrosis, cystitis, o le afaina ma le tele o isi faafitauli talafeagai. "Vitafon" o se fesoasoani aoga ma vave i le fale - leai se mea e manaʻomia e tamoe ai i falemaʻi ma potu togafitiga (aemaise lava pe a faigata i se pepe). O le isi mea faaopoopo o le togafitiga Vitafon e mafai ona faia e aunoa ma ni fualaau faʻamalosi, aua a fai susu, o mea uma e te ave e ulu atu i le tino o le tamaititi.
Afai ei ai ni vavae i le pepe i le taimi o le susu, faʻaaoga le Vitafon. O le paluga o le susu susu ma mastitis o loʻo lelei foi ona mafai ona faʻaalia e ala i le faʻaalia o vibroacoustic.
O le aʻafiaga o le Vitafon e fesoʻotaʻi atu i faʻalavelave masani o le tino. O le viia o le leo e fesoasoani i le tino e toe faʻafoʻisia ai galuega faʻaleagaina ma toe faʻafoʻisia le gaʻo mea mama e ala i le faʻaleleia o le toto ma le toto i le itu tiga.

Mo tagata taʻaalo
"Vitafon" o se fesoasoani taua i taaloga. Tagata taaalo i taimi o tauvaga ma toleniga e masani ona maua ni manua. Ma o nisi taimi e leai se taimi mo le toe faʻaleleia. Faateleina le fuataga o le faamaloloina o gau, faamaloloina o manua ma manuʻa i le tasi ma le afa i le lua taimi, "Vitafon" ua avea ma se soa faamaoni o le tele o afeleti.
Ae o le "Vitafon" e talafeagai e le gata mo le togafitia o manuʻa taʻaloga. O togafitiga mo togafitiga o le tino ma le lumbosacral e mafai ona faʻaleleia le faʻaopoopoina o faʻagasologa ma faʻaleleia le faʻatinoga i le paleni, taʻavale ata, faasee aisa, gymnastics ma le tele o isi taʻaloga. I le taimi o le tauvaga, "Vitafon" e mafai vave ona toe faʻaleleia le musika pe a uma le mamafa, faʻamalolo le tiga ma saunia le tagata taʻaalo mo le isi gaioiga. E le gata i lea, o taualumaga faʻapitoa o vitafonotherapy aʻo lei faia le faʻatinoga e maua ai le faʻapipiʻiina o le okesene ma le kulukose i maso ma faʻateleina ai le taʻaloga.

Mo tagata nonofo i le mafanafana
I le taumafanafana, i totonu o le atunuʻu, e masani ona tupu ni faʻafitauli laiti. Na e maua se malulu, ei ai lou isu ma lou tale, o se ulu tiga? "Vitafon" o le a fesoasoani ia te oe e faʻaumatia vave ai.
Na e afaina oe lava, vavae lou vae, susunuina oe i se afi, pe na o sau sana? Faatasi ai ma Vitafon, o le togafitiga e sili atu le saoasaoa.
Na latou faʻateleina lo latou malosi i sina mea itiiti ma sili atu i lo latou tua, na tupu, ae o iinei, o le Vitafon o le a tuʻuina oe i ou vae!
I le atunuu, e masani ona tatou ola i ni tulaga le lelei, ma e aofia ai le tele o faafitauli. E i ai sou malosi? "Vitafon" o le a fesoasoani ia te oe e faʻaumatia lenei maʻi!
O le fea oi matou na le maua e ni namu, solofanua, paʻu i le taumafanafana? Afai o le iniseti na gasegase e le mafua ai se faʻalavelave faʻafefe i le tino o le ogama ogaoga, ona maeʻa lea o le itula, e mafai ona faʻapipiʻiina le 'upega tafaʻilagi e faʻamalolo ai le tiga ma le laʻititi.

Galuega faʻamaonia?
Osteochondrosis o se tasi lea o faʻamaʻi sili ona taatele o le seneturi lona luasefulu, e maualalo ifo i le taimi o faʻamaʻiloga sei vagana ai ni faʻalavelave faʻafuaseʻi o le manava i le tautotogo o le tautotogo. O tagata uma, a itiiti ifo ma le tasi i lona olaga, na i ai le tiga le lelei i ona tua. O le faʻamalosi, tiga, "mu", faʻavaʻa - o nei mea uma o faailoga ia o se maʻi se tasi. O le totini o le tagata o le faavae lea o le tino atoa ma faʻatinoina le lagolagoina, afi, faʻaititia ma le puipuia o galuega. Faatasi ai ma nei "tiute" e mafai e le taulasea ona taulimaina na o le faafetai i le tulaga magata (faalagolago i galuega) galuega maso.
O le mea e faanoanoa ai, mai lava i le laʻititi, o o tatou maso e faigofie ona faʻaaogaina (mea e le lelei le aoga a le aʻoga, tulaga le lelei, umi le nofo i le tasi tulaga, o le le lelei o le moega, faʻalavelave umi i lima pe a ave ni avega mamafa, ma isi mea) faatasi ai ma le atuatuvale popolega ma meaʻai paleni - O nei mea uma e mafua ai le faateleina o le muso. Ua oʻo i le 17-25 tausaga, 80% o tagata ua faʻalauteleina le musika, ua faʻamoemoeina e ala i le faʻatusatusaina o ituaiga eseese, o mea e natia ai le paʻu.
O le umi o le maso o le maso, o le sili atu lea ona leaga o latou toto ma auala faʻapitoa. Ma le le lava o le toto e taʻitaʻia ai, i le mea mulimuli, i le sui o le musika i luga o siama, o le uiga lea o le matua - o le matua ua leva ona tupu. I le faatelevaveina o fua o le matua matua maso, o le uta i luga o vavae, sooga ma le vertebrae ua faateleina le alualu i luma ma taunuuga uma e mulimuli mai i lenei, sili atu nai lo le le fiafia. O le mea lea, o le "matua o le uaea" e amata i le matua o lona tino galue - o maso.
E i ai se tagata e faʻaumatia i le faasolosolo malie ma le faʻatoʻilaloina o le faʻamaʻi? Leai. O le faʻaitiitia o le faʻamaʻi ma togafitiga faʻapitoa e mafai ona toe faafoi atu ai o ia i se olaga atoa.
Mo le toe faʻafoʻiina o le toto faʻaleagaina i le maualuga o capillaries ma faʻafilemuina maso, o le lagona vaivai o le "Vitafon" o le a fesoasoani ia te oe. E le gata i lea - o mea uma lava o loʻo i ou lima - e manaʻomia ona e tausia lau vaʻavae ma faʻaalu ni nai minute i le aso i ni faamalositino faapitoa (M. V. Devyatova "No - osteochondrosis!", House Publishing House "Komplekt", 1997).
"Vitafon" o le a fesoasoani ia te oe e le gata ina taulimaina se osofaiga ogaoga o se gasegase, ae ia malolo ma toe foi mai i se aso pisi.

Uiga:

, O le taimi o le II o loʻo faʻaauau pea ona suia mai le 200 Hz i le 16 kHz ma o loʻo faʻamoemoe e faʻateleina le aʻafiaga o le faʻaitiitia o le malosi o le hydrodynamic i capillaries.
,,

Tuuina atu o le eletise
220±22
I totonu
Mains frequency
50
Hz
Puʻeina o le eletise, leai
15
VA
Le taimi o le faʻaauau pea o le faʻaogaina o le masini, e le itiiti ifo
8
f
Tausaga o le auaunaga o le masini, e le itiiti
5
tausaga
Netua mamafa, e le sili atu
0,7
kg
Aotelega lautele, leai se isi mea
120x90x60
mm
Filifiliga Filifilia
Le numera o faila o taimi faʻaopopo ole microvabration
2
pcs
Telefoni maualalo i lalo 1, i totonu
30-60
Hz
Maualuga 1 telefoni feaveaʻi, i totonu
1000-3000
Hz
Low frequency 2 faʻaopoopo, i totonu
200-800
Hz
Maualuluga 2 faaopoopoga, i totonu
8000-16000
Hz
Le umi o le taamilosaga e tasi o suiga i le taimi o le vilivave, i totonu
60-140
ma
O le tele o le vailaau i le taimi aupito maualalo, i totonu
i le tulaga 4, A4
14±4
μm
i le mode 3, A3
(0.5-0.7) A4
μm
i le mode 2, A2
(0.5-0.7) A3
μm
i le tulaga 1, A1
(0.6-0.85) A2
μm
Puʻe infrared
itiiti, leai
3
mW
maualuga
20-40
mW
Uili o le uumi infrared
0,95±0,04
μm
Vaʻavaʻai foi: BF500 - siaki tino ma le mamafa (OMRON, Iapani)

Aiga »Faafitauli» Le masini Vitafon: faatonuga auiliili, lea e fesoasoani. O le a le vibro-acoustic instrument Vitafon o loʻo faʻaaogaina?

O le a le Vitafon?

Phoning o se togafitiga o le physiotherapy lea e faʻaalia ai se vaega o faamaʻi o le tino i viiviiga faʻamalosi e faaosofia ai le tafe mai o le toto microcapillary ma le tafe o le lymp. I le taimi lava lea e tasi, e faʻaleleia ai le vailaau ole tino, o le le lelei lea e oʻo atu ai i le atinaʻeina o faʻafitauli faʻapitoa ona o le faaputuputuina o siama faaleagaina. E le gata i lea, i le vaivai vaivai, o le tuuina atu i masini o elemene e talafeagai mo lo latou atinaʻe ua faaitiitia, lea e oʻo atu ai i le faateleina o le necrosis.

E mafai ona faateleina le saoasaoa o le tafe toto, tafe o le lymp, ma faaosofia ai le viliina o ata ma le fesoasoani o le pueina ona o se faaitiitia o le malosi o le toto toto. E mafai lenei mea i lalo o le faʻaosofia o nisi o taimi o le galu faʻasalosi, o le tele na mafua ai ona faʻalagolago i tuaoi o capillaries. I le taimi o le vasega, e aofia ai le tele o laina suiga, lea e mafai ai ona e faʻamalosia le galuega a capillaries, e tusa lava po o le a le tele.

O galu o le galu e le masini e mafai ona ulu loloto i totonu o le tino e tusa ma le sefulu senitimita, o lea o le auala e mafai ona aafia ai le gaioiga o le tele o okeni ma faiga. O le microvibration mai fafo e iai se eseʻesega tele mai le vibration lea e mafai ona faʻaleagaina ai masini. Le eseesega i le tele o taimi ma le tele (vaai le laulau):

mai le 0.1 i le 10,000

mai le 0.0001 i le 0.05

mai le 0.1 i le 100000

O le maualuga atu o le televave ma le maualuga lea e tupu ai le faʻaalia, o le sili atu foi lea o le maliu o le oti ona o le vibration. Mo lenei mafuaʻaga, o le faʻaaogaina o tagata suʻesuʻe i le vailaau faʻataʻitaʻi e iai se taimi faatapulaʻa ma le tele o faʻasolega. Saogalēmū mo le tino o se pupu tele e le sili atu i le telē o le cell, o lona uiga, i lalo o le 0.05 mm. E mafai ona faʻaaogaina e faʻateleina ai le faʻamaloloina o manuʻa, gau, faʻaitiitia hematomas, hernias. E le gata i lea, o le faʻaaoga lelei o le pueina, e mafai ona e ausia taunuʻuga nei:

  • totogi mo le vailaau vaivai i vailaʻau ma okeni,
  • faʻaleleia metabolism, faʻaaogaina o masini ma sela o meaʻai,
  • faʻaosofia le faʻaogaina o le tino, faʻaitiitia le gasegase o le tino i faʻamaʻi, faʻafuaseʻi ona faʻaumatia le paʻu, malulu ma isi faʻamaʻi pipisi,
  • faʻaleleia le lolovaia o le lymph,
  • faaosofia le faamaloloina o mea
  • faaitiitia le taimi o le faamalologa o gau, faaosofia le toe faʻaleleia o le sologa lelei,
  • faʻaleleia le manava intracellular,
  • aveese le tiga, afaina, fulafula,
  • faʻaumatia le hematoma,
  • faamautu le toto toto,
  • fesoasoani le vaivai o musika,
  • mamanu mamā mai toxins, oloa faʻasolosolo, gaʻo oti, toxins.

O le masini muamua mo le pueina o le Vitafon vibroacoustic device. O le uluai lomiga o le masini na amata mai i le 1992, na tofotofoina ma lua tausaga mulimuli ane na fautuaina mo le faaaogaina e le komiti KNMT a le Matagaluega o le Soifua Maloloina o le Rusia. Talu mai lena taimi, o nisi masini o lenei ituaiga ua aliali mai.

O le Vitafon o le faigofie lea e faʻatino ai le faʻataʻitaʻiga, na gaosia talu mai le 1994. E aofia ai se iunite faʻaeletoroni e iai se faʻaoga faʻapipiʻi fesoʻotai. O le pito i luma o loʻo i ai le 2 'olo e mafai ona e faʻamaonia ai se tasi o auala e fa e faʻaaoga ai. E lua tagata liliu mai tuʻufaʻatasia e fesoʻotaʻi atu i le iunite faʻaeletoroni. O vibraphones nei e faʻaaoga i le tino. A maeʻa ona faʻaaogaina le masini, latou te lafoina i taimi uma suiga ole leo i le tino, ma mafua ai le faʻaogaina o le masini. O le masini e faʻaalia i tulaga nei:

  • eletise eletise: 220 V,
  • masini o le masini e aunoa ma le afifiina: 0.5 kg,
  • puleaina eletise: leai se sili atu i le 6 VA,
  • telefoni mita: 50 Hz,
  • laina maualalo maualalo / maualuga o le 1 faalupega: 40 Hz / 3 kHz,
  • low / high frequency 2 sub-bands: 0.3 / 18 kHz,
  • taimi fesuisuiai: 80.160 s,
  • o le televave o le televise i le taimi pito i lalo ifo: i tulaga 1 ma le 3, e fesuiaʻi i le va o le 2.8 - 5.4 micron, i le auala 2 ma le 4 i le va o le 6 - 12.3 micron.

Faatasi ai ma le le lelei o le ata muamua o le le lava lea o se taimi e faatulaga ai le taimi e faʻaalia ai i le nofoaga ua afaina. O le eletise e tuʻufaʻatasia ma le taʻitaʻitūina, o lea mo le faʻaogagofie, e te manaʻomia se eletise. A leai, i le taimi o le faʻagasologa o le ae tu i tafatafa o le pusa. O le masini e maua ai na o le 2 vibrophones, o lea o le tasi sauniga i le tulaga maualuga e 1-1.5 itula. I lenei tulaga, e manaʻomia le togafitiga 2-3 taimi i le aso.

Ina ua mavae sina taimi, na faaali mai ni ata fou ma le malosi tele. Faatasi ai ma:

  • Vitafon-T. I le faaopoopo atu i le faatulagaga autu, o se taimi, o le faailoilo, taofiofi aunoa, le ese o le pule ma le eletise, kesi, lea e faʻaaogaina i le vaega o le tino ma faʻalauteleina ai le nofoaga faʻaalia, ua tuʻuina atu. O le sauniga e 1-1.5 itula, e tatau ona e faia 2-3 taimi i le aso.
  • Vitafon-IR. O le faʻataʻitaʻiga e toetoe lava o se faʻatusatusaga atoatoa o le ata muamua, ae na o le tasi le vibrophone o loʻo i ai se emitter ua faʻapipiʻiina i ai o loʻo i ai se uiga faʻalauiloa, o le galuega e tatau ona faʻaaogaina ma faʻamalolo le mumū.
  • Vitafon-5. E mafai ona faʻafesoʻotaʻi le sili atu ma le 6 vibraphones, o se fale na fausia, lea e mafai ai ona faʻatino le faʻatinoga i soʻo se tulaga o le tino. O le pusa faʻapipiʻi e aofia ai se pupuʻu ORPO, faafetai lea e mafai ai ona e faia ni vasega e faʻatatau i le lagolago lautele a le tino, e aofia ai ate, fatuga, o le vaʻa atoa. O le faʻataʻitaʻiga ua saunia ai se maʻa ua fuafuaina mo le 8 itula o le faʻaauau pea o le taʻavale
  • Vitafon-2. Ua mamanuina le masini mo le faʻaaoga i se falemaʻi, ae mafai ona faʻaaoga i le fale. O loʻo i ai ni masini masini faʻapitoa ma mea faʻapitoa ma sili atu. O le faʻataʻitaʻiga masani e maua ai le 2 infrared emitters, 2 vibrophones, o se anti-decomitus mattress o le 9 vibrophones. E mafai ona fetuunai le masini e tusa ai ma le mamafa ma le maualuga o le maʻi. O le faʻataʻitaʻiga i luga o sea ituaiga mea faigaluega e 30-45 minute.

Tuutuuga o le faaaogaina a Vitafon

A e leʻi amata faʻaaoga Vitafon, e tatau ona e faitauina ma le faʻaeteete faatonuga mo le faʻaaogaina. E le mafai ona e faʻaaoga le masini i tulaga nei:

  • faʻafesoʻotaʻi i le 'upega tafailagi e aunoa ma le siakiina o le saʻo o le fale, laina, soʻo,
  • ia liliuina le masini pe afai ua aveese le faavaa o le eletise eletise,
  • faʻaaoga le masini i faʻagāʻeleʻele ma faleʻeleʻele,
  • ufiufi le masini i le taimi o taʻavale ma aluga ma isi mea faʻavela-vevela,
  • liliu le masini mo le lua itula talu ona aumai mai le malulu.

Ae e te leʻi faʻaaogaina le Vitafon, e tatau ona e faʻamautinoa e le o afaina, e le o iai le vai. Laei se ie i se 3% hydrogen peroxide solution, faʻafefete lelei, ona fufulu lea o paʻu o le a faʻaaoga i le tino. O le isi, faʻaauau e pei ona taua i lalo:

  • Tuʻu le masini i lima. Afai e le lava le uumi, e mafai ona e faʻaaogaina le lautele o fesoʻotaiga.
  • Faasolo i le "Amata" le faamau, ia mautinoa o faʻamaumauga i luga o le laupapa e faʻaalia i le masani.
  • Ina ia siaki le tele o taimi o le leo e suia pea lava pea, o le a vave ona aliaʻe le tele o laina eletise. I lenei tulaga, o le afa muamua ma le minute e tatau ona i ai i le tulaga tutusa.
  • Filifili se auala e faʻatino ai, faʻapipiʻi le vaʻaia i luga o le nofoaga ua afaina, ia mautinoa e fetaui lelei i le tino. Mo mafuaga faʻaleagaina, tuʻu se fasi lanu mūmū o le ie gaʻo i le va o membranes o transducers ma le tino. E mafai ona e taofiofi i le taimi o le faʻataʻitaʻiga ma ou lima, ae sili atu le lelei ona faʻapipiʻiina i se fusi faʻalanu. O le aufaaliliu e tu i le maualuga o le 90 ° e fesootaʻi le tasi i le isi: o lenei mea o le a faateleina ai le malosiaga i le vaega o le vaeluaina oa latou au i le 1.4 taimi. E le talafeagai le tuʻuina o tagata liliu mai i le isi itu, talu ai i lenei tulaga, o la latou gaioiga e tuʻu faʻatasi.
  • A maeʻa le faʻatonuga, ia vavae ese le Vitafon mai le mea e fai ai fesoʻotaiga, faʻamaʻi le paʻu.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai e mafai ona faʻaoga Vitafon mo le puipuia ma togafitiga o le tele o faʻamaʻi, ma o lenei lisi o loʻo faʻateleina pea. Faʻaaliga mo le pueina o:

  • osteochondrosis, sciatica, arthrosis, faʻatasi faʻamaʻi, faʻamaʻi, rūmatism, scoliosis,
  • afaina o le prostate gland, vaivai, prostate adenoma (ole tumo e tatau ona togafitia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi ma suʻesuʻega faifai pea),
  • mastitis
  • manuʻa, manua, manua, sitaili faʻapipiʻi,
  • fulafula, tuʻimomomoina, momomo, pulumu, pulumu,
  • mu, sulu, fatu,
  • sinusitis, rhinitis (gutu gutu), tonsillitis (tonsillitis), afaina o le taliga ogatotonu
  • bronchitis
  • toto maualuga
  • faʻalavelave faʻapitoa, pyelonephritis, gastritis,
  • cystitis, faamaʻi, mea afaina.
  • nifo le tumau, stomatitis, glaucoma.

Faʻaaogā masini mo le sola, e faʻanoanoa le vaivai. O faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai e talafeagai le masini i le cosmetology: latou te togafiti i siama, faʻaumatia faʻamaʻi maʻi, puʻu, sikeri. E faʻaaogaina e le fomaʻi togafitiga le masini - e fesoasoani i le toe faʻaleleia ma faʻaleleia le leo.

Vitafon togafitiga

Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, e tatau ona fai se suʻega, lea o le a faʻamaonia ai le mafai ona faʻaogaina le masini, ma iloa ai le faʻamaonia. O le umi o le tasi taualumaga e le tatau ona sili atu i le tasi le itula, tusa lava pe tutusa togafitiga o faʻamaʻi. Paʻu i le va o vasega o togafitiga e tatau ona le itiiti ifo ile 5 aso.

O faatonuga mo le masini e faʻamaʻoti auiliili ai le mea e tatau ona faʻaoga ai le Vitafon i le togafitiga o se faʻamaʻi faapitoa, lea e fuafua e seti, le umi o le taualumaga ma le togafitiga. O le vaega o togafitiga o le aʻafiaga o se laina o le 7 cm, ona o le tele o toto toto e siitia ai le nofoaga i le isi 5-7 cm. Mo le osteochondrosis, o faatonuga mo le faʻaaogaina e faatonuina e galue e pei ona taua i lalo:

  • O le tagata maʻi e taoto i lona tua, pe a uma ona faʻasalalau se palapala vaivai. Afai e iai sau togafitiga mo le osteochondrosis, ia tuʻu se aluga i lalo o tauau ma le ua.
  • O vailaʻau e tuʻuina i lalo o le tua, faʻapipiʻi i le vaega na aafia, taʻitaʻia e le ata i totonu o faatonuga.
  • Faʻamālōlō vaega o maʻi o le tino mafanafana, e tatau ona toesea tala.
  • O le aso e manaʻomia ai 1-2 vasega, o le umi e faalagolago i le ituaiga masini ma faatonuga a le fomaʻi. Afai e te aʻafia vaivaiga, vaivai, faʻaitiitia le taimi o le vasega.
  • Afai a maeʻa le faʻavasegaga lona valu, e leai se aoga i le faiga Nu 1, ona faʻaali lea o le Numera 2 numera. O le umi ole vasega o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi.

Faʻatasi ai ma se hematoma, o le vibrophone e faʻapipiʻi i le vai mama, ua setiina le numera 4. O le umi o le taualumaga e 15-20 minute. O se aso e te manaʻomia e faʻaalu ai se tasi pe lua sauniga. E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaoga, o le togafitiga e 5-10 aso. Afai o le hematoma e umi tele, e mafai ona oʻo atu i le 40 minute le vasega, e oʻo i le 4 vaiaso. O se tamai fulafula e mou atu pe a uma le 1-2 vasega.

O le masini ua faʻamaonia lelei lava ia i le malosi. E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, faʻaaoga le masini e pei ona taua i lalo:

  • o se vibraphone ua faʻapipiʻi i luga atu o le aus,
  • o loʻo maʻi le tagata maʻi i lona tua, o se aluga ua tuʻuina i lalo o le vailaʻau vaʻaia,
  • mode Nu 1.2 po o le 4 ua setiina.
  • o le umi o le vasega e 15 minute, o le togafitiga e 1-3 aso, 1-2 vasega e tatau ona faia i le aso.

Faʻatasi ma le gasegase poʻo le faʻamaʻi faʻatasi, e faʻaaogaina le tagata e faʻalauiloa i le faʻamaʻi pipisi i luga o le sili atu i le itu i le maualuga o le 90 ° i le tasi. Seti Nu. 4 mo le 10-20 minute, ona fai lea o le Numera 2 mo le 10-20 minute. I le tulaga o le pipii faʻatasi pe a uma le faʻatinoga, faʻaaoga se suauu anti-inflammatory i le paʻu. E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, o le togafitiga o se masina.

Faatonuga faapitoa

Aʻo faagasolo le faʻagasologa, e lagona le mafanafana po o sina faʻavavega. Afai o le ogatotonu o le nerve e pau i totonu o le vaega ua aafia, e ono oʻo mai le tiga, lea o le a pasi i 2-3 vasega. Afai e le faʻaitiitia le tiga i le aso lona tolu, faʻaaoga le masini e tatau ona taofi ma talanoa i fomaʻi mo fautuaga.O togafitiga o faʻamaʻi masani faʻaleagaina e masani ona maua mai i tua o le tiga ogaoga e le maualalo i totonu o le 5-10 aso. Pe a faʻaaogaina le masini, e faasolosolo ina mou atu i le faaiuga o togafitiga, ae o se vasega lona lua atonu e talafeagai.

Faatasi ai ma le le lelei o Vitafon, e faʻaaogaina e le au faʻalogo leo. Mo lenei mafuaʻaga, e le manaʻomia le faʻatinoga o taualumaga pe a moe se tasi pe auai i gaoioiga e manaʻomia ai le lemu. O le pito i lalo o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga muamua o se vaʻa puupuu lea e manaʻomia ai se eletise. A leai, e faigata ona taitaia sauniga i se tulaga maualuga.

Faʻaiʻuga

E fai mai le kamupanī e faʻapea o le faʻaaoga tatau o le masini, e mulimuli i faatonuga uma, e le tatau ona tupu aʻafia itu. Ae ui i lea, aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, ia mautinoa ia faamasani oe lava i le faʻailoga. O le televaveina o le toto, faʻalauteleina le toto e mafai ona faatelevaveina le tuputupu ae o maʻi oona, o le galuega o mea faʻaleleia totoina, faʻalavelaveina le lapisi faʻatasi ma le atherosclerosis, ma i fafine maʻitaga o loʻo afaina ai le atinaʻe o le fetus.

Faʻafefea ona faʻaaoga Vitafon i le fale e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaoga

O le Vitafon o se meafaigaluega e mafai ma e tatau ona faʻaaoga uma i falemaʻi ma i le fale. O lona aoga o le laʻititi, mama, faigofie ona faʻaogaina, lea e mafai ai mo togafitiga ma le puipuia o faʻamaʻi i le fale.

Ina ia mafai ona togafitia togafitiga, e le tatau i se tagata ona lafoai ia fautuaga ma auala faatulagaina. Aʻo le i faagasolo togafitiga, e tatau ona e faʻamalamalama au suʻesuʻega ma se fomaʻi ma talanoa e uiga i le faʻaaogaina o le masini. Ae maise lava i manuʻa o le ulu ma le faiʻai, ma le iloa o maʻa i totonu o le paʻu, gaʻo ma le urinary tract, ma e sili atu le faia o le faʻataʻitaʻiga i nei mataupu i le i ai o se fomaʻi pe mulimuli i ana faatonuga.

O faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo faʻapipiʻi i soʻo se masini, mo se faʻataʻitaʻiga, Vitafon-T, o loʻo faʻamatala auiliiliina le taualumaga atoa mo le faʻatinoga, faʻalagolago i le faʻamaʻi. I le suesueina o faʻamatalaga i le auala e faʻaaoga ai Vitafon, e mafai ona e faʻapipiʻi le polokalama talafeagai e aunoa ma le fesoasoani a tagata tomai faapitoa.

O le fesili e tulaʻi mai i le mea e faʻatau ai le Vitafon i se tau taugofie. Mo sea mauaina, e te le manaʻomia ona faia ni poloaiga faʻapitoa. O aso nei e mafai ona faatauina i le toetoe lava o faleoloa uma o mea tau falemaʻi ma mea faigaluega, i falemaʻi, faleoloa i le initaneti.

O le tau e faʻatatau i le faʻataʻitaʻiga. O le faigofie, o le taugofie. Ae e le o lona uiga e sili atu le leaga. Latou te faia uma le galuega e tasi e faʻatatau i le togafitia o le tino o le tagata, lea e faʻamaonia e le tele o suʻega i aʻoga faafomaʻi ma faʻalapotopotoga, faʻapea foi manatu faaalia mai tagata faʻatau.

Tuua Lau Faamatalaga