Filifiliga o le Cholestyramine i Rusia

Le faʻaleleia o le tulaga o tagata gasegase i le toto maualuga o le cholesterol ma le faʻaaogaina o le siama o le suka mai le tino, o vailaʻau faapitoa e faʻaaogaina. O le sili ona lauiloa o nei mea o Cholestyramine. Faatonuga mo le faʻaaogaina o faʻamatalaga e talia lelei lenei vailaʻau, talu ai e le o aʻafia mai le inumaga ma e le afaina ai le gaioiga o isi tino ma tino. Peitai e iloagofie e tagata gasegase mai isi tagata gasegase ua togafitia togafitiga faʻamaʻi. O le mea moni, o le "Cholestyramine" e toetoe lava a le faʻaaogaina i fomaʻi Rusia. O le mea lea, ao leʻi faʻaaogaina lenei vailaʻau, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi.

Faiga o vailaʻau

"Cholestyramine" o se vailaʻau o fesuiaiga e faigofie ona faʻaaogaina i vai.

  • faaitiitia le toto cholesterol,
  • faaitiitia mea o lipoproteins ma triglycerides,
  • faʻaleleia le faʻavaeina o kulimi mai le cholesterol i le ate,
  • faʻaititia le paʻu o le paʻu ona o le faʻalavelave o le gallbladder.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E le o tagata gasegase uma e mafatia i le tele o cholesterol latou te iloa le aoga aoga o le fualaau faasaina "Cholestyramine". O le faʻatonuga mo le faʻaaoga e fautuaina e faʻaaogaina i ia tulaga:

  • mo le puipuia o le atherosclerosis,
  • ma faʻamaʻi pipisi o le fatu e puipuia ai le faʻaleagaina o le myocardial,
  • ma le cholesterol maualuga,

I nei tulaga uma, o le fualaau oona o le a aoga.

"Cholestyramine": faatonuga mo le faʻaaogaina

O le faʻasalaga o le vailaʻau o se paʻu mo le sauniuni o se faʻamalolo. Ina ia faʻamavae, e tatau ona e ave le afa afa ipu vai.

Contraindications ma aʻafiaga aʻafiaga

E ui i le saogalemu o le fualaau faasaina ma lona aafiaga lelei i le tino, ae le mafai e tagata uma ona inu i le Cholestyramine. Faatonuga mo le faʻaaogaina faʻasaina lona faaaogaina i ia tulaga:

  • faatasi ai ma le faalavelaveina o le biliary tract,
  • gasegase ma le phenylketonuria,
  • i le taimi o le maitaga ma le lactation,
  • faatasi ai ma le le faapalepale.

Ma le faʻaeteete, o le fualaau faasaina ua faatonuina mo tagata matutua i le silia ma le 60 tausaga le matua ma tamaiti, talu ai o loʻo i ai se maualuga maualuga o le atinaʻeina o itu. O le tele lava o taimi, o aʻafiaga leaga e faʻaalia mai e le gastrointestinal tract: o le gasea, vomiting, maʻi o meaʻai, o le fatuburn ma le flatulence. O le fualaau faasaina e mafai ona oso ai le toto, ona e faaitiitia ai le maualuga o platelet i totonu o le toto. E iai foi le malabsorption o nisi o vitamini gaʻo ma gaʻo. Ma faatasi ai ma le maualuga, o le poloka o le gastrointestinal tract e mafai ona atiaʻe. Ae o le mea moni, o le fualaau faasaina "Cholestyramine" e talia lelei (o faatonuga mo le faʻaaogaina e aofia ai faʻamatalaga e uiga i lenei mea).

Analogues o fualaau faasaina

E le tele naua fualaau oona e tutusa ma lona aafiaga. O le tele o taimi latou te tutusa ai le tuufaatasiga. O fualaau faasaina "cholestyramine" faatonuga mo le faaaogaina e taua o le sili ona aoga. E mafai ona faʻatau i lalo o igoa "Kolestir", "Questran", "Cholestan" ma le "Kolestiramin." O ia gaoioiga e aofia ai foi i ia sauniuniga: Lipantil, Ezetrol, Tribestan, Ipokol ma isi. Ae o le fesili o le filifilia o se vailaau e tatau ona filifilia i le fomaʻi. I le uma, e tofu i latou uma ma faʻalavelave faʻaleagaina ma aʻafiaga.

Faʻamatalaga i le faʻaaogaina o le "Cholestyramine"

Ole fualaau faasaina e matua taugata: o se pusa e 100 doses e mafai ona faatauina mo 1000-1500 rubles. O le mafuaʻaga lenei ona e faʻatonuina i Siamani ma tuʻu saʻo mai le kamupanī. O lenei laʻau e le o faamauina i le Rusia. Ae e ui i lea, e tele gasegase maua "Cholestyramine" mo togafitiga. Faatonuga mo le faʻaaogaina, iloiloga e uiga i fualaau faasaina ma aʻafiaga e ono aʻafia ai i luga o le tele o fonotaga. O maʻi na togafitia togafitiga ma lenei sui, ia maitauina se faʻaleleia atili i le tulaga ma le leai o ni faʻamaʻi. O le vailaʻau faʻasaina lelei, faʻaleleia le gasegase ma faʻaleleia le gaioiga o le ate ma le vevela.

Le faiga o le gaioiga o le fualaau faasaina

Cholestyramine (Colestyramine) ua mamanuina e talo ai le kulimi bile i totonu o le manava. O lenei mea o se adsorbent, o le soʻo ua taʻua o le ionic po o le fesuiaiga o le ion, e mafai ona ulufale atu i ni fesuiaiga o fesuiaiga ma vailaau fofo. O le fualaau faasaina e aʻafia i le vaega ole suauu eleʻele acid.

O le faʻatinoina o le gaioiga a le au faʻailogaina o le taofia lea o le masani masani o le faʻavaeina ma le toe faʻaleleia o meaola eleʻele faʻateleina i le cholesterol. I le taimi lava i totonu o le iniseti, o vailaʻau e ulu atu i se vailaʻau faʻasolosolo i meaola o le talo, o mea faʻalavelave e le o aʻafia i totonu o le tino, ae naʻo le sola ese. I le tali atu i lenei gaioiga, o le faʻasolosolo o le cholesterol i le ate e faʻatuputeleina, ae i le taimi lava e tasi e faʻaleleia ai le faʻamaʻi.

Afai e te tuuese le fomaʻi, o le faagasologa atoa o le a pei o lenei mea: o syntasila o loʻo faʻapipiʻiina i le ate ma le cholesterol, o le tele o meaola e ulufale i totonu o le manava e faʻafefiloi i totonu o le toto ma toe foʻi i le ate e auai i le fausiaina o se vaega fou ole talo. Afai o se vaega o le kulimi e le ulufale i le toto, ae ua alu ese mai le tino, ua faʻamalosia le ate e faʻaalu le faʻasao o le cholesterol. O le mea lea, o le cholestyramine e fesoasoani i le faateleina o le excretion o le bulu bile ma faaitiitia ai le maualuga o le cholesterol i le tino.

Taua! O le maualalo o le cholestyramine faʻatasi ma le le lelei o le faapalepale e mafua ai ona faʻaitiitia le faʻaitiitia o lona faʻaaogaina. I Rusia, o lenei vailaʻau e leʻo faʻaaogaina nei i vailaau.

Aisea ua faatonuina ai le cholestyramine?

O fualaau faasaina e afaina ai le lipoproteins "leaga" o le cholesterol - le maualalo o le lipoproteins (LDL). E faʻaitiitia ai le lamatiaga o:

  • cardiovascular disease
  • atherosclerosis (faʻamaʻi faʻamaʻi ma pusa cholesterol).

E talafeagai foi le mea faigaluega mo:

  • faʻamamāina o le suamalie i le vevesi o le pusa o talo,
  • e avea o se faʻaopoopoga i se taumafataga e faʻamoemoe e faʻaitiitia le cholesterol.

I le avea ai o se tagata e faʻateleina, o le Cholestyramine e le lelei e pei o Smecta, talu ai e le pei o le mulimuli, o lona aoga e faalagolago i le aoga o le vaifofo: o le maualuga o le elemene, o le sili atu ona leaga o le tagata galue.

Taua! Ole vailaʻau e le tatau ona ave faʻatasi ma se faʻafitauli ole gasegase o le amino acids (phenylketonuria), i le taimi o le maitaga ma le lactation.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le mea masani, o le cholestyramine e faʻamalolo i le paʻu pepa e saunia ai le faʻamalolo. I le tasi taga 4 g o le oloa, i le pusa - 0.5 kilokalama. O le vaega autu o le synthetic resin colestyramine. O tagata e maua ai le suamalie, o le citric acid, coloring coloring and flavoring agents.

I le laasaga muamua o le faʻaaogaina, e ave le faʻamalolo ao le i fafaga pe faalua i le aso. I le lumanaʻi, o le tele o faʻasalaga e faʻaopopo i le tolu. Ae o le tui e tele lava ina faalagolago i le tulaga lautele o le maʻi, o le i ai poo le leai o nisi faʻamaʻi, o le faapalepale o le tagata lava ia i fualaau faasaina, o le manaʻoga e faʻapipiʻi le tele o vasega o togafitiga. O lona uiga, o le vasega e tatau ona faʻatulaga e le fomaʻi e faʻavae i le talaʻaga o le maʻi. I le tulaga lautele, o se fualaau o le 8-36 g ua fautuaina, vaevaeina i le 2-3-4 atumaga.

Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o le cholestyramine, o le le lava o vitamini gaʻo gaʻo e mafai ona tupu. O le mea lea, faatasi ai ma le fualaau faasaina, e masani lava ona faʻamautuina faʻafitauli o le vaitamini. Afai o le vailaʻau faʻataʻitaʻiina e tutusa ma isi vailaʻau faʻapitoa, e tatau ona inu i se mea ese mai le tagata suʻesuʻe: 1-2 itula muamua pe 4 itula mulimuli ane. E mafai ona faʻalavelave le faʻaaogaina o le faʻamalosi i fualaau oona.

Taua! O le gaioiga malosi o le cholestyramine e le aloaia aloaia i le Rusia.

Analogs o le cholestyramine

O le bile acid sequestrant group, e faaopoopo i le cholestyramine, e aofia ai:

  • Colestipol (faʻafesoʻotaʻi malosi e sili atu le leaga)
  • Colestipol (malosi lelei le faʻamalosia, leai o fegalegaleaiga ma isi vailaʻau, itiiti le aʻafiaga o aʻafiaga).

Cholestyramine o le muamua lea o fualaau faʻasaina i lenei vaega. E maualalo le aofaʻi o le cholesterol pe a ma le 20%.

I le taimi nei, i falemaʻi e leai se faʻatau atu o le cholestyramine, ae o loʻo i ai mea tutusa:

  • Roxer - o le tau e mai le 178 rubles.,
  • Lipantil - mai le 405 rubles.,
  • Lipantil 200M - mai le 871 tusi.,
  • Vitrum Cardio Omega-3 - mai le 1250rub.

O tau o fualaau oona e mafai ona eseese i le itulagi. E ui lava o le analogues o loʻo i ai i le vaega lava o fualaau oona, o le sui o cholestyramine ma soo se tasi oi latou e tatau ona malilie faatasi ma le fomaʻi.

Faatonuga mo le paʻu cholestyramine

O faatonuga e aofia ai faʻamatalaga puupuu e uiga i fualaau faasaina ua lolomi tuusao i luga o le pusa ma le paʻu / faʻamalolo o le cholestyramine. E sili atu faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i le lelei o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona maua i tusi poʻo lau fomaʻi.

Pharmacology

O le masini o loʻo i ai nei o le cholestyramine e mafua ona o lona malosi e taloina ai meaʻai i le intestine faatasi ai ma le faʻavae mulimuli ane o faʻataʻitaʻiga chelate e le faʻamaʻapeina, e masani ona aveese mai le tino ma feces.

O lenei sooupu e fesoasoani e faʻaitiitia le faʻaaogaina o gaʻo susu ma cholesterol. E faʻamalosia ai foʻi le faʻapipiʻi o meaola suamalie i totonu o le ate i le faiga o tali.

Ona o aʻafiaga o cholestyramine, lipoprotein maualalo ma toto cholesterol toto ua matuā faʻaitiitia. O le tele o meaʻai gaʻo e faʻamalosia e maua ai le resisorption i totonu o le inumaga, toe maua i totonu o le ate ma faʻalilolilo ile talo. Mo le faʻasoasoaina o nei meaola, o le ate e amata ona faʻaalu le tele o cholesterol.

I maʻi o loʻo mafatia i se faʻafitauli o le gasegase o le natura natura, pe a faʻaleleia le maualuga o le cholesterol i le toto, o le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le tulaga i le faʻaitiitia o le maualuga o le lipoprotein ma le cholesterol. E le gata i lea, o le cholestyramine e fesoasoani i le faʻaaogaina o le taofiofia o le taofiofia o le talo o le vaega, faʻaititia le mea o loʻo i totonu o le suka i totonu o le toto, ma puipuia ai lo latou teuina i totonu o le paʻu o le paʻu.

Ina ia mafai ona ausia le togafitiga, o le togafitiga o se natura faaumiumi o le natura ua saunia. E fautuaina le fualaau mo le le itiiti ifo i le masina. O le faia o nei togafitiga e manaʻomia ai le mataʻituina o le maualuga o le siama i le tuufaatasiga o totola toto mumu ma le toto, faapea foi le mataituina o le faagasologa o otaota ma le malosi e gaosia ai le toto.

Faʻaiʻuga

O le aveina o le cholestyramine mo se tagata maʻi e mafua mai i le atinaʻeina o nisi o aʻafiaga. O faitioga nei na maua mai tagata gasegase e tagofia fualaau faasaina:

Aʻo iai se vailaʻau umi, na matauina e gasegase:

  • afaina toto,
  • gasegase toto,
  • atinaʻe o le gasegase gastrointestinal,
  • o le tupuga o le toto i totonu i le vaega o le duodenum / stomach,
  • le atinaʻe o acidosis o le hyperchlorimia.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

I le cholestyramine, o le faʻasalaga faʻapitoa o pepa maʻa ma paʻu, lea e faʻaaogaina ina ia mafai ai ona faʻasaʻo se togafitiga. E faʻaaogaina i totonu.

O le vaega autu o le vailaʻau o le colestyramine. A maeʻa ona ulu atu i le tino, ona amata loa lea ona faʻapipiʻi i le gastrointestinal tract. Faafetai i lenei faagasologa faʻataʻitaʻiga faʻalavelave foliga mai - faʻapipiʻi faʻamalosia.

Ona o le gaioiga a le vaega galue, o le maualuga o le gaʻo, o le cholesterol ua faaitiitia ma o le faagasologa o le gaosiga o meaola suamalie ua faʻaaogaina.

I le faʻaaogaina o pati, e mafai ona taofi. Ina ia ausia le aafiaga, e tatau ona ave le vailaʻau mo se taimi umi. E masani lava, o le togafitiga e le itiiti ifo ile masina. Talu ai ona o le umi o le taumafaina o le fualaau faasaina, o le maualuga o le siama gase, ua faavaivaia.

I le vaitaimi o togafitiga, e tatau i le tagata poto faapitoa ona mataʻituina le tulaga o le maʻi ma faia uma suʻesuʻega ma auiliiliga talafeagai.

O le gaosiga gaosi e leai sona aʻafiaga i le tino o le tagata maʻi ona o le mea moni e le o faʻasalaina i totonu o le inumaga. O le maualuga o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina i totonu o le toto e oʻo i le itula e tasi pe'ā uma ona ave le vailaʻau.

Faailoga ma le faʻailoga

Aʻo leʻi faʻaaogaina vailaʻau, e tatau ona suʻesuʻe ia faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina, talu ai o loʻo i ai faʻamatalaga faapitoa ma le faʻasaʻoina mo le faʻaaogaina. O le fualaau faasaina ua faatonuina mo tulaga e pei o le:

  • televise mamanu,
  • siama fatu fatu
  • puipuiga o le faʻaleagaina o le myocardial, atherosclerosis,
  • maualuga le cholesterol i le tino,
  • o le tupu mai o le vevela ona o le malolo o le talo,
  • cholelithiasis.

O vailaʻau e le mafai ona faʻaaogaina i le vaʻaia o le vailaʻau faʻamalosi, ao fai susu ma fanau se tamaititi, ma le faʻalavelaveina o le biliary tract. Faʻasalaga ma e na o lalo lava o le vaavaaiga a se fomaʻi, o le vailaʻau e faʻaumatia i le 60 tausaga. O fualaau faasaina se numera tele o aafiaga i itu. E aofia ai:

  • manava manava
  • malosi
  • faaitiitia le fiaai
  • afaina
  • pancreatitis
  • tiga i le manava
  • malabsorption o vitamini ma meaola,
  • faateleina le liva
  • acidosis
  • paʻu o le paʻu.

"Cholestyramine": faatonuga mo le faʻaaogaina

O le faʻasalaga o le vailaʻau o se paʻu mo le sauniuni o se faʻamalolo. Ina ia faʻamavae, e tatau ona e ave le afa afa ipu vai. E sili le vai, ae e mafai ona e tago i le fualaau faʻasaina i le sua susu po o le susu. O le faʻamalologa e saunia i le 10 minute aʻo leʻi faia le pulega, talu ai o le eletise e tatau ona solo lelei. O le suʻega ua fuafuaina e le fomaʻi e tusa ai ma le soifua maloloina o le maʻi. E masani lava o le 4 kalama o le vailaau faasaina ua faatonuina 2 taimi i le aso. Ae o le fualaau e mafai ona faateleina i le 4 togi o le 4 g. E tatau ona e inuina le "Cholestyramine" aʻo leʻi 'aʻai. O le togafitiga ma le fualaau faasaina e le itiiti ifo ile masina. I le vaitau lenei, e tatau ona e inuina le tele o le vai pe a mafai ma pulea le maualuga o le prothrombin ma le folic acid. I nisi tulaga, o le faʻaopopoina o le taumafa o vitamini ua faʻaalia, aemaise lava vitamini K. Afai e ave e le tagata maʻi isi vailaʻau, e fautuaina e inu i latou i le 4 itula pe a uma le Cholestyramine.

Faʻamatalaga i le faʻaaogaina o le "Cholestyramine"

Ole fualaau faasaina e matua taugata: o se pusa e 100 doses e mafai ona faatauina mo 1000-1500 rubles. O le mafuaʻaga lenei ona e faʻatonuina i Siamani ma tuʻu saʻo mai le kamupanī. O lenei laʻau e le o faamauina i le Rusia. Ae e ui i lea, e tele gasegase maua "Cholestyramine" mo togafitiga. Faatonuga mo le faʻaaogaina, iloiloga e uiga i fualaau faasaina ma aʻafiaga e ono aʻafia ai i luga o le tele o fonotaga. O maʻi na togafitia togafitiga i lenei vailaʻau, matauina se faʻaleleia atili i le tulaga ma le leai o ni faʻamaʻi. O le vailaʻau faʻasaina lelei, faʻaleleia le gasegase ma faʻaleleia le gaioiga o le ate ma le vevela.

Cholestyramine: faʻasalaga tuʻufaʻatasia, tuufaatasiga ma le aoga

O le vaega autu o le vailaʻau o le cholestyramine anion exchange resin, lea e le faʻamaʻapeina i le vai. O le tuufaatasiga o cholestyramine e aofia ai foi vaega o polymer o styrene ma divinylbenzene.

p, blockquote 2.0,0,0,0 ->

O vaega e le o faamatalaina i le absorption, ma latou, pe a uma ona fusifusia i vaega o le cholesterol ma le suka, o le a leai ni suiga e aunoa ma le fesuiai o latou tulaga. O lenei faiga e mulimulitaia ai le gaioiga o le Cholestyramine.

p, blockquote 3,0,0,0,0,0 ->

p, blockquote 4,0,0,0,0,0 ->

I le faamatalaina o le aafiaga o le fualaau faasaina i luga o le tino, o mea nei e mafai ona matauina:

p, blockquote 5,0,1,0,0 ->

  • ona o le gaioiga o le mea autu ma isi vaega e maua ai le cholesterol, o loʻo i ai se faʻaititia o le cholesterol,
  • o loʻo i ai se faʻaitiitia vave o le faʻaogaina o le lipoproteins ma le triglyceride tuufaatasia,
  • e faʻamalosia le faʻavaeina o le kulimi pipi, lea e liua ona o le malepelepe o le cholesterol i totonu o le ate,
  • aveese le faʻaalia o le paʻu o le paʻu, lea na foliga mai ona o le le atoatoa i le galuega a le gallbladder.

Pe a faatonuina lenei vailaau faasaina, i se togafitiga i le Latina o le igoa o le Cholesteramine fualaau faasaina. O le tele o taimi, e maua le oloa i le foliga o se paʻu, lea e faʻamoemoe mo le sauniuni o se faʻamalolo. E i ai foi ni mea mamafa e 4 g.

Cholestyramine: aʻafiaga e lua

I le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina Cholestyramine e avea o se fualaau oona, E mafai ona e aʻafia i tali leaga nei:

p, blockquote 15,0,0,1,0 ->

  • malosi
  • o le faʻaalia o le tiga i le faʻasolosolo,
  • afaina ma afaina,
  • gagging
  • taʻavale
  • o le faʻaalia o le gaʻo faʻalavelave i le feces,
  • toso
  • mimiti
  • leai se manaʻo
  • o foliga mai o se vevela i luga o le paʻu,
  • o le faʻaalia o le faʻaogaina o le le malamalama o le pancreas,
  • faateleina le manao i feusuaiga.
e aofia i le ↑

Faʻafefea ona faʻaaoga le cholestyramine

O le vailaʻau o le Cholestyramine e faʻafofoga tautalaina, e tusa lava pe o le a le faʻamalolo o le vailaʻau. O le vailaʻau ma le umi o le vasega o le pulega e na o le fomaʻi e mafai ona faʻatonuina, talu ai o le tagata maʻi e toʻatasi.

Afai e faatauina le vailaau i le paʻu, ona tatau loa lea ona sauni le faʻamalolo e ala i le faʻafefiloi o le vailaʻau i le vai, vai poo le susu. Ole aofaiga o le vai mo sauniuniga e 50-80 ml. A maeʻa le faʻamalolo, e tatau ona tuʻu mo le 10 minute aʻo leʻi faʻaaogaina. O ia togafitiga e faia e faʻamamafa ai se mea paʻu i se vai.

p, poloka poloka 17,0,0,0,0,0 ->

Pe a faʻaaogaina le vailaau o le Cholestyramine, e taua le manatua e matua faʻasaina le sili atu i le tui na faʻamatala e le fomaʻi. O nei folafolaga o le faʻaalia o le gasegase gastrointestinal. Afai e feagai le tagata maʻi ma se tulaga matautia, e tatau ona vave valaau se taʻavale a le falemaʻi ma vave faʻaaoga Cholestyramine.

O se mea taua o le tausisia lea o le pulega o le ava. Ne tatau ona inu le tele o le malosi i le gasologa atoa o le ave o le Cholestyramine ma mataʻituina le maualuga o le cholesterol triglyceride ua tuufaatasia i totonu o le toto.

Patient Reviews

O le vailaau e iai sina numera o iloiloga, o le tele lava o mea lelei.

Sa tatau ona ou faaaogaina lenei vailaau pe a uma ona ou mauaina suʻega o le cholesterol. Na ou matua maofa i le taunuuga, talu ai ou te lei faamoemoe e maua se aafiaga faapitoa mai le aveina o vailaau. Ou te fautuaina malosi i tagata uma. Ma sa fesoasoani foi le analogue. A o lei aveina Questran, ou te fautuaina oe e suesue i faatonuga mo le faʻaaogaina.

Sa ou faatauina lenei fualaau faasaina i se faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi, ona e le oi totonu o le fale talavai. O le aʻafiaga o le tagofia o fualaau faasaina o le. Ou te manaʻo e lapatai atu e uiga i le i ai o se numera tele o aʻafiaga. A o le i faia le vaifofo, ia mautinoa e feutagai ma se fomaʻi.

Sa fautuaina aʻu e laʻu uo i le fualaʻau o le cholestyramine. Faafetai i lona mauaina, o loʻu tulaga ua faaleleia atili. A maeʻa le tasi auala o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o suʻesuʻega na faʻaalia ai le cholesterol masani i le toto.

Cholestyramine: faatonuga, analogues, tau, iloiloga

O faatonuga e aofia ai faʻamatalaga puupuu e uiga i fualaau faasaina ua lolomi tuusao i luga o le pusa ma le paʻu / faʻamalolo o le cholestyramine. E sili atu faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i le lelei o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona maua i tusi poʻo lau fomaʻi.

Tafaoga faʻamalosi

Pe a faʻapipiʻi le vailaʻau faʻatasi ma nisi o vailaʻau, e mafai ona faʻamoemoeina ia fegalegaleaiga faʻatau fualaau nei:

  • ma le faʻamalosi - o le a faʻaitiitia lona aʻafiaga,
  • sulindac / raloxifene - ua faaitiitia lo latou gaogao e tusa lava pe o le va o le va o le tagofia o fualaau oona e mataituina,
  • levothyroxine (hormones thyroid) - ua faʻaitiitia ai o latou aafiaga,
  • phenylbutazone / uʻamea sulfate - o le faʻaitiitia o le faʻasalaga plasma,
  • hydrochlorothiazide - o le gafatia e gauai ma faʻaitiitia le malosi o le toto,
  • vancomycin - ua leai sona aoga,
  • amiodarone - faʻateleina le faʻasalaga o le toto i fualaau faasaina,
  • tricyclic antidepressants - o loʻo faʻaitiitia le faʻamaʻi o le plasma,
  • acarbose - faʻaleleia lona aoga,
  • hydrocartisone, sodium valproate, glipizide, anticogulants - o latou aoga ua faʻaitiitia,
  • ibuprofen, diclofenac - o lo latou gafatia e gaosia ai ua faʻaititia,
  • loperamide, paracetamol, metronidazole, metatrexate - oo latou aafiaga ua faaitiitia,
  • piroxicam, meloxicam, tenoxicam - aveeseina mai le tino e vave,
  • spironolactone - masani lava i se tuufaatasiga, faʻapupulaina le palukolo.

Cholestyramine Reviews

E le masani ona taʻua le Cholestyramine, ae saʻo. Ole taugata ma e le masani ona faʻaaoga i vailaʻau faʻale-aiga.

Marina: E ui lava i lapataiga o aʻafiaga ogaoga, na ia faia togafitiga faʻapitoa e faʻaaoga ai cholestyramine. E mafai ona ou maitauina na le afaina aʻu i mea e mafua ai ona o mea o le allergies ma aafiaga o le itu, ae sa ou mafai ona fausia se metabolism. O lenei meafaigaluega e taugata ae o le lelei lelei e sili atu nai lo le maitauina.

Taisia: O laʻu gaioiga o le ate ma le v / vevela sa matuia leaga. Sa fautuaina e le fomaʻi togafitiga ma le cholestyramine, ae leʻi tofiaina o ia. Na ou taʻua le aafiaga o le itu ma le tau maualuga o le fualaau faasaina. Ae ui i lea, na ou mauaina. E moni, e tatau ona ou "savali" faataamilo i falemaʻi i luga o le initaneti. E leai ni oʻu faanoanoaga. O le vailaau na fesoasoani tele.

Snezhana: Faatasi ai ma le togafitia o le cholesterol i lana tane, o le fualaau faasaina ua lelei ona onosaia. Na fautuaina o ia e ave lenei paʻu mo le masina e tasi e taofia ai faʻafitauli pe a maeʻa le fatu.

O aʻafiaga na i ai i le ituaiga o gaioiga ma le malosi, ae e le o se mea taufaafefe. O le mea autu nei ua lagona e ia le lelei ma e mafai ona taitaia se olaga atoa. Matou te fautuaina lenei mea faigaluega ia i latou o le a fautuaina e le fomai. Aua le teena.

E taugofie le mea faigaluega, ae aoga.

Diarol: faatonuga mo le faʻaaogaina

Hydrasecs: faatonuga, tau, mea tutusa

Norbactin tablets: faatonuga, iloiloga

Octreotide: faatonuga, iloiloga

Vero-Loperamide: iloiloga, faatonuga

Faamatalaga o le fualaau faasaina Cholestyramine

O le a le hypercholesterolemia? Gagana Eleni e faaliliuina i le cholesterol maualuga. O se tasi lea o uiga o lenei faʻamaʻi. O le Hypercholesterolemia e le o se faʻamaʻi, ae o se maʻi faʻaleagaina, o faʻataʻitaʻiga.

O le mea moni, o le hypercholesterolemia o le mafuaʻaga lea o le tele o faaletonu i le gaioiga o le fatu ma toto toto. Afai ei ai au faʻaaliga o lenei tulaga, ona tatau loa lea ona e faʻafesoʻotaʻi le falemaʻi mo se fesoasoani.

O nisi taimi, e faatonuina ai e se fomai le cholestyramine e togafitia se maʻi. O le a lenei fofo ma pe faapefea ona tatau saʻo?

E faʻapefea ona ave lenei fualaau faasaina?

O le aofaʻiga o togafitiga ma togafitiga o fuataga e mafai ona faʻamoemoeina e le fomaʻi.

E tatau ona faia i le tautala le paʻu. E tatau ona ave aʻo leʻi nofo i lalo e 'ai. O le sipuni o le paʻu e tatau ona faʻafefiloi i le vai, suamalie poʻo le kulimi. O le mea e tatau ai ona tatau ona faʻafefiloi ma inu i le 10 minute talu ona saunia le paluga.

I le avea ai o se tulafono, o le numera o taumafataga i aso taitasi e le sili atu i le 2 taimi, ae o nisi taimi e mafai ona faʻatupulaʻia e oʻo i le 4 taimi. Afai o isi vailaau faʻasaina ua faʻasolo atu foi i lenei vailaʻau, o le a le itiiti ifo i le 4 itula e tatau ona alu i le va oa latou tui.

Faʻatasi ma isi vailaʻau

  1. O le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le malosi o le diuretic ao faia ma le furosemide.
  2. O le vailaʻau e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le raloxifene ma sulindac.
  3. I le tulaga o le faʻatulagaga tutusa o levothyroxine poʻo isi faʻamalota o le thyroid i fualaau faasaina, o le aoga o le mea mulimuli e tele taimi e faʻaititia.

  • O fualaau faasaina e faaleleia ai le aoga o le acarbose.
  • O le vailaʻau e faʻaitiitia ai le aoga o warfarin, fenprocoumone, dicumarol, acyl acetate ethyl, glipizide.
  • E le fautuaina e ave faʻatasi ma le diclofenac poʻo le ibuprofen i le taimi lava e tasi.

  • O lenei vailaʻau e faʻaititia ai le aoga o paracetamol, methotrexate, metronidazole.
  • Toto

    Afai o loʻo maʻitaga se fafine po o susu, e le faatagaina le vailaʻau. O lea fuataga e fesootai ma le mea moni e faapea o le mea galue malosi e mafai ona i ai se aafiaga leaga e le gata i se fafine, ae faapena foʻi i lana tama.

    O se taunuuga o lea faʻalauiloa, e mafai ona fanau se tamaititi ma ni maʻi faʻapitoa.

    E le gata i lea, afai e fuafua se teineititi e maʻitaga, ona oʻo lea i le masina ao lumanaʻi le mafau- fau fuafuaina, e taofi foi le vailaʻau.

    7. Faʻapefea ona teu lelei le fualaau faasaina?

    O lenei vailaʻau e tatau ona teuina i le vevela o le 15 i le 25 tikeri i totonu o se potu o le a malulu ma malulu. I le taimi lava lea e tasi, e matua taua lava le maua e fanau laiti i lenei vailaʻau. O se nofoaga lelei e teuina e mafai ona avea ma se fata i le laulau o le moega.

    O le aso e muta ai ua faʻaalia i luga o le afifi. E taua tele le le faʻaaogaina o le vailaau pe a maeʻa ona maeʻa le aso.

    E fuafua i le itulagi, o le tau e mafai ona fesuiaʻi tele. O le mafuaaga lena ua faailoa mai ai e le tusiga le tau fetaui o vailaʻau.

    Le tau o lenei fualaau faasaina i Rusia mai le 3200 i le 3650 rubles

    I Ukraine O lenei vailaʻau e tau e tusa ma le 1,500 hryvnia.

    I Rusia, e le o faʻamatalaina ana tala, muamua sa i ai le vailaʻau oona.

    O fualaau e pei o Atoris, Vasilip, Krestor e latalata i lenei fualaau faasaina.

    Afai e faafuasei ona i ai sau lava aafiaga i le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, faamolemole tuu lau iloiloga e uiga i ai. E mafai ona faʻamaonia lou manatu mo le tagata o loʻo feagai ma se filifiliga.

    O le tele o tagata e tali lelei i lenei vailaʻau. Latou te fiafia e amata ona vave galue le fualaau faasaina. E le gata i lea, latou te fiafia o le fualaau faasaina ei ai se lisi itiiti o le faʻasaʻoina, ma o aʻafiaga itu e seasea lava.

    Faatasi ai ma le gaioiga, o le tau o le fualaau faasaina e maualuga. E le gata i lea, o lenei vailaʻau e faigata tele ona maua i falemaʻi, o lea ua faʻapupulaina ai le malosi o le gasegase i le initaneti.

    E i ai ni fautuaga e le tatau ona e le amanaiaina. Mafaufau i ai:

    1. Aʻo leʻi amataina se taimi atofaina, e manaʻomia se faʻatalanoaga faʻapitoa.
    2. Ole fualaau faasaina e le o se mea e fai ma vaisu.
    3. E leai se tulaga e tatau ona e ave le paʻu ao i ai i se tulaga saʻo.
    4. Afai e faafuasei, pe a ave ni faailoga, ei ai ni faailoga e leʻi i ai muamua, ona taofia lea o le vailaʻau.
    5. I le matua, e mafai ona manaʻomia se fetuunaiga ole fomaʻi.
    6. O faʻamatalaga uma o loʻo tuʻuina atu iinei e mafai ona faʻaaoga mo na o aoga faʻaleaʻoaʻoga.
    7. Faʻasalaga malosi o le fualaau faasaina, o le a le tupu se faʻamaʻi mai.
    8. A oe aveina lau vailaau, e tatau ona siakiina oe e le fomaʻi i taimi uma.

    Pe aoga le tusiga? Atonu o lenei faʻamatalaga o le a fesoasoani i au uo! Faamolemole kiliki i luga o se tasi o faaputuga:

    O le vailaʻau cholestyramine: faʻamatalaga mo le faʻaoga, tau, iloiloga

    Afai o le tagata maʻi e maualuga le cholesterol, ona faʻaopopo atu lea i togafitiga eseese, e faʻaaogaina vailaʻau.

    O fualaau sili ona lauiloa o le cholestyramine. Faatonuga mo le faʻaaogaina o le a fesoasoani ia te oe e faʻatautaia le manaʻoga e faʻaaoga le oloa, faʻapea foi le malamalama i le auala e aafia ai le tino.

    O le vaega autu o le vailaʻau o le cholestyramine anion exchange resin, lea e le faʻamaʻapeina i le vai. O le tuufaatasiga o cholestyramine e aofia ai foi vaega o polymer o styrene ma divinylbenzene.

    O vaega e le o faamatalaina i le absorption, ma latou, pe a uma ona fusifusia i vaega o le cholesterol ma le suka, o le a leai ni suiga e aunoa ma le fesuiai o latou tulaga. O lenei faiga e mulimulitaia ai le gaioiga o le Cholestyramine.

    I le faamatalaina o le aafiaga o le fualaau faasaina i luga o le tino, o mea nei e mafai ona matauina:

    • ona o le gaioiga o le mea autu ma isi vaega e maua ai le cholesterol, o loʻo i ai se faʻaititia o le cholesterol,
    • o loʻo i ai se faʻaitiitia vave o le faʻaogaina o le lipoproteins ma le triglyceride tuufaatasia,
    • e faʻamalosia le faʻavaeina o le kulimi pipi, lea e liua ona o le malepelepe o le cholesterol i totonu o le ate,
    • aveese le faʻaalia o le paʻu o le paʻu, lea na foliga mai ona o le le atoatoa i le galuega a le gallbladder.

    Pe a faatonuina lenei vailaau faasaina, i se togafitiga i le Latina o le igoa o le Cholesteramine fualaau faasaina. O le tele o taimi, e maua le oloa i le foliga o se paʻu, lea e faʻamoemoe mo le sauniuni o se faʻamalolo. E i ai foi ni mea mamafa e 4 g.

    Faʻatulagaga ma fua faʻatatau

    Cholestyramine e aʻafia i le vaega lipid-faaitiitia sauniuniga. I lona natura natura, o se suauu fesuiaiga o ion.

    E le pei o fualaau o vailaʻau fualaau, o lona uiga o le taofia lea o le sootaga o le enzyme o le liua o le cholesterol, o le cholestyramine e galue saʻo i totonu o le inumaga lava ia, e fusifusia ai aukati gaosi, e pei ona faamatalaina i faatonuga.

    O le mea lea, o loʻo faʻaaogaina ai faʻalapotopotoga faʻapitoa, e taʻua o "faʻalavelave faʻataʻitaʻiga" - e le o aʻafiaina ma o ese mai le tino.

    O le masani lava, o le vailaʻau cholestyramine e maua i le foliga o se hydrochloride, lea e aofia ai se copolymer (divinylbenzene ma le styrene). Fai mai le aʻoaʻoga e masani lava i le cholestyramine o le faʻasalaga o le paʻu. Mai i lea mea, ua iai ni meaʻai poʻo ni suspensions, ua sauni mo le faʻaaogaina.

    Afai e faʻataʻitaʻiina se pepa lapopoa, ona tatau lea ona faia le tautala ao le i 'ai. Afai o le vailaau ua faatonuina i foliga o se paʻu, ona tatau lea ona ave muamua aʻo leʻi 'aʻai, ae leʻi faʻafefiloi ma le vai poʻo le sua, lulu lelei ma tuʻu ai mo le 10 minute.

    Totogi o aso uma Ole vailaʻau cholestyramine e filifilia e le fomaʻi auai e faʻatatau i le suʻesuʻega ma iuga o suesuega suʻesuʻe. E tusa ai ma faʻamatalaga, o le aso amata ole aso e eseese ile 4-24 gm.

    E vaevaeina i nisi o meaʻai - mai le lua i le fa i le aso. Ina ia ausia le faʻamoemoe o togafitiga, e tatau ona faaumiumi ma ia le itiiti ifo ma le tasi le masina.

    I le vaitau lenei, e tatau ona e mulimuli i se taumafataga ma faʻasologa uma faafomaʻi.

    Faaaoga i le taimi o le maitaga

    E tusa ai ma faatonuga, o Cholestyramine, e pei o isi resin faafesuiaiga o ion, e le mafai ona faʻamatalaina i le maitaga ma masalomia.

    I le taimi o suʻega faʻapitoa i meaola, na tuʻuina atu le vailaʻau i le kulupu "C", o lona uiga, e tusa ai ma iuga o nei suʻesuʻega, na faʻamautuina ai le tauatogagenic o le fualaau faasaina i le fetus.

    E lē gata i lea, e le mafai ona faʻamatalaina i le taimi o le lactation, talu ai e mafai ona ulu i le susu o susu.

    E tusa ai ma faatonuga, i tusitusiga e leai ni faʻamatalaga auiliili i le faʻaaogaina o lenei vailaʻau i pediatric clinical. O le mea lea, e le o faʻamatalaina tamaiti i le cholestyramine.

    Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

    E pei ona taua mai i faatonuga, o le cholestyramine e tele ni vaega o fefaʻatauaiga o vailaau faʻasaina ma isi vailaʻau, e aofia ai:

    • Aʻo faia lenei vailaʻau faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ma nisi o vailaʻau faʻapitoa - laʻau (faatasi ai ma le vailaʻau o le vailaʻau oona - o le fualaau faasaina "Lasix" ma isi) ma le thiazide (mea galue malosi - hydrochlorothiazide, "Hypothiazide"), o suiga o togafitiga faafomaʻi. E faʻaititia a latou aʻafiaga e tusa lava pe faʻaitiitia le fualaau faasaina i le taimi ma le umi o le sili atu ma le tolu itula.
    • Faʻatasi ai ma togafitiga faʻasolosolo ma vailaau faʻamaʻi vancomycin, o le gaioiga o le ola o le mea mulimuli e leiloa.
    • Cholestyramine e mafai ona faʻagesegese le faʻaaogāina o le phenylbutazone ma le iron sulfates.
    • E sili atu ona fautuaina e aua le inu i lenei vailaʻau faʻafesuiaʻiga faʻatau ma faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi i le taimi lava e tasi. O le faʻaogaina o nei vailaʻau faʻamaʻi i le plasma toto e toetoe lava a vavae, e pei ona faʻaalia i faatonuga.
    • O le gaioiga o fualaau faasaina ma le L-thyroxine ma isi hormones o le thyroid e faaitiitia ai.
    • E le mafai ona e faʻasolosolo atu i le taimi e tasi le cholestyramine ma le totoga o le tino o le vaega o aldosterone antagonro - Veroshpiron. E tusa ai ma faʻamatalaga, faʻatasi ai ma le faʻaaogaina faʻatasi, e mafai ona atiaʻe ai le palukolo tele.

    Tau fualaau faʻatau

    I le teritori Russian Federation e leai se cholestyramine i le faʻatau faʻatau atu - e le o faamauina i le atunuu. E mafai ona e faʻatau mai i luga ole falemaʻi ile initaneti. I totonu ia i latou, o le tau o le cholestyramine e oʻo atu i le 1800 rubles. mo pama e 12 ma se fua o le 4 g.

    I Ukraine O lenei suauu fesuiaʻiga o loʻo faamauina ma faʻatau atu i falemaʻi masani. O le tau o le cholestyramine mai le Kamupanī o Canadian Pharmaceuticals mai le 750 i le 830 UAH mo le 30 pauna paʻu i le 9 gramu.

    Faʻaaogaina faʻamatalaga

    O faʻamatalaga e uiga i le aoga o fualaau faʻasaina mai tagata maʻi ma fomaʻi e fetaui lelei paleni, ona o le lelei o togafitiga, o loʻo i ai le tele o itu aʻafia.

    Vakulenko T.G., endocrinologist o le vasega maualuga, Kiev. "Sa ou faʻaaogaina le cholestyramine mo sina taimi. E le o le tausaga muamua lea i la tatou maketi ma ua faʻavaeina i se malamalama lelei.

    O le mea moni, o lenei vailaʻau e le o se panacea ma e le mafai e tagata uma ona faʻatonuina, ae o loʻo i ai aʻu mataupu e leai se mea ae na o le cholestyramine ua fesoasoani i tagata gasegase. Ou te faamanatu i taimi uma i aʻu tagata gasegase e faapea, o vailaau e masani lava ona i ai aafiaga e tele.

    O le mea lea, e tatau ona e mataʻituina ma le totoʻa ia faatonuga ma togafitiga faafomaʻi, talu ai e tusa lava pe laʻititi le faʻalavelave tele e mafua mai i le le lelei o taunuuga - mai le faʻaogaina o le intestinal i le afaina. "

    I iloiloga a tagata maʻi, e masani ona faʻalogo se tasi i se faitioga e uiga i le tau maualuga o le cholestyramine ma le mea moni e faigata tele ona maua, aemaise lava mo tagata matutua, e le mamao mai i tekonolosi fou ma ua faʻaaogaina e faʻatau ai vailaau i falemaʻi masani, nai lo le faʻatonuina i luga o le initaneti.

    Dimitrova K.A, 69 tausaga, pensioner, taulaga o Magdalinovka. "Ua ou mafatia i le maualuga o le cholesterol mo le tusa ma le sefululima tausaga, pe afai e le sili atu. Po o le a lava le mea na latou taumafai ai, e foliga mai e fesoasoani, ae leai se tulaga tumau i soo se mea.

    Lua vaiaso o le cholesterol masani, ma le taimi e tasi, ma na ia toe ui atu i luga o le taualuga. O le taimi nei ua faatonuina aʻu e se fomai i le falemai o le itu i le cholestyramine ma tuu mai ia te au faatonuga pe faapefea ona ave. I la matou eria, e le mafai ona ou faatauina i soo se mea, na aumaia aʻu e loʻu afafine mai le aai.

    Ua i ai nei laʻu sapalai o le ono masina. Ma e te iloa, ou te lagona le sili atu le soifua maloloina i lenei potion nai lo mea uma na ou inu muamua. Sa ou inuina pulu cholestyramine mo le lua masina i le taimi nei, ua fai mai fomai o aʻu suesuega e tumau, ae taliaina.

    Ioe, ua ou matua, ma o le mea sili e le mafai ona i ai iina mea uma, ae ou te lagona le sili atu ona lelei. "

    O le mea lea, e tusa ai ma faatonuga, o le Cholestyramine fualaau faasaina o se fesuiaiga o le fesuiaiga o ion, lea e sili ona lelei i le tele o mataupu tau suʻesuʻe.

    O le Cholestyramine e maua ai ni iloiloga lelei mai fomaʻi ma gasegase, e ui i lea, e mafai ona mafua ai ona aʻafia le itu, e taugata tele ma e le o iai i luga o fata i falemaʻi uma.

    E mafai ona e tago i lenei vailaʻau pe a maeʻa ona feutagai ma se fomaʻi faapitoa, ma mulimuli ma le totoa i ana togafitiga uma.

    Le fualaʻau o le cholestyramine: tuʻuina atu le fomu, iloiloga ma mea tutusa o fualaau faasaina

    Cholestyramine o se vailaʻau o le hypocholesterolemic, lea o loʻo faʻatusalia e se resin fesuiaiga o le ion lea e fusifusia ai mea faʻapipiʻi i totonu o le tagata. O le fualaau faasaina e galue o se copolymer (o se ituaiga o polymer o loo i ai ni iunite eseese) o le styrene ma le divinylbenzene.

    O le vailaau e faʻaaogaina e faʻaleleia ai le tulaga o tagata gasegase i le maualuga o le cholesterol i le tino ma le faʻaaogaina o le gaiola o le bile. O le fualaau faasaina lelei e gasegase e tagata gasegase, e seasea ona taitaiina atu ai i le atinaʻeina o aʻafiaga.

    O le Cholestyramine e seasea ona faatonuina i togafitiga faʻaonapo nei. O le tele lava o taimi, e iloa ai e tagata maʻi le fualaau faasaina e ala i le suʻesuʻeina o iloiloga a isi tagata. Masalo o lenei mea e mafua mai i le tau maualuga o le fualaau faasaina. O le tau o le 1800-2000 rubles, o le pusa o loʻo aofia ai pusa e 12,000 o le 4000 mg.

    E mafai ona e faʻatau togafitiga i luga o le Initaneti, ae le o le falemaʻi, talu ai e leʻo aloaia le gaioiga galue i le Russian Federation. Mafaufau i faatonuga mo le faʻaaogaina, faʻamaʻi ma mea tutusa ole cholestyramine.

    Gaioiga faʻamaloilo ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina

    O le vailaau faʻasaina e faʻateleina ai le faʻamalosia o meaola kulimi i totonu o le gastrointestinal tract, ona o le mafuaʻaga o loʻo faʻavaeina ai faʻamaʻi faʻasalalauina ole chelate, lea e alu ese mai le tino o le tagata i se auala masani - faatasi ai ma feces.

    O fualaau e fesoasoani e faʻaitiitia ai le gaogao o le cholesterol ma isi lipidids, e maua ai le faʻamalosia o le gaosiga o meainu kulimi i totonu o le ate (i vailaʻau, o le togafitiga e taua o le "lagona faʻaalia").

    O vailaau uma o loʻo aofia ai lenei mea gaosi malosi o loʻo taulai atu i le faʻaitiitia o faʻasalaga o le cholesterol.

    E tusa ma le talaaga o le savali o le enterohepatic, e sili atu i le 97% o meaola suamalie o loʻo aʻafia i totonu o le manava, ona latou ulu atu lea i le ate ma toe alu ese ma le talo.

    O le mea lea, o le ate ua faʻamalosia e "faʻaumatia" ai le cholesterol ina ia mafai ai ona faʻaleleia se aofaiga faaopoopo o le kulimi.

    O faatonuga mo le faaaogaina e fautuaina ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina i mataupu nei:

    • Hyperlipoproteinemia o le ituaiga lona lua, aemaise lava le ituaiga lona lua "a",
    • Puipuiga o suiga o le atherosclerotic ma faʻamaʻi e pei o angina pectoris, faʻalavelave faʻaoga o le myocardial, faʻamaʻi fatu fatu. E mafai e se fomaʻi ona faʻamaonia se vailaʻau i mataupu pe afai e leʻi tuʻuina atu e isi metotia se togafiti o togafitiga,
    • Mo le faʻamagaloina o lagona le mautonu e uiga i le talaaga o le le atoatoa o le poloka o le biliary tract.

    O fualaau faasaina o Cholestyramine e le fautuaina mo le vavalalata maeʻa.

    Analogues o fualaau faasaina

    O vailaʻau faapena e aofia ai Questran, Colestir, Ipokol, Cholestan, Colestyramine, ma isi vailaʻau. Cholestan e le o se vailaʻau, ae o se faʻaopoopoga meaʻai, o se punavai o le sosolo ma le wholeicin. O loʻo i ai ni vaega mai lau o atisiliko, palugalaliki, glycine, siama root root ma isi vaega.

    O le Cholestan o loʻo i ai le faʻasaʻo: hypersensitivity i le fualaau faasaina, o le taimi o le maitaga ma le susu, gasegase mimiti po o le biliary pancreatitis. Aʻo leʻi faʻaogaina, e fautuaina e faʻatalanoa se fomaʻi mo le fesoʻotaʻiga ma isi vailaʻau.

    E ave e tagata matutua ni papa se 5 poʻo ni kapaila se lua i le aso ma ni meaai. O le togafitiga e mai i le 3 i le 6 vaiaso. O suʻega a tagata maʻi e lelei, o manatu a fomaʻi e le o tuʻuina mai.

    O analogues o le togafiti o togafitiga e aofia ai vailaʻau mai le vaega o statins:

    • Atorvastatin
    • Lovastatin
    • Simvastatin
    • Pravastatin et al.

    O le faʻaaogaina o fualaau oona o loʻo faʻatusalia i vaega taua e mafai ona faʻaititia le maualuga o le "leaga" cholesterol. O le fuafuaina ua fuafuaina e faalagolago i le matua, mafaufau i iuga o suʻega.

    Cholestyramine o se fualaau oona, ae i le taimi e le o faatonuina e ona fomai, talu ai e le aloaia aloaia le vailaau. O le mea lea, ina ia faʻaitiitia ai gaʻo toto, latou te fautuaina mai le faʻaogaina o fualaau faasaina, tuʻuina atu i se lautele lautele.

    O faamatalaga e uiga i le cholesterol o loʻo maua i le vitio i lenei tusiga.

    Faʻailoa lau suka pe filifili se kenera mo fautuaga. Suʻeina. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua.

    Le faʻaleleia o le tulaga o tagata gasegase i le toto maualuga o le cholesterol ma le faʻaaogaina o le siama o le suka mai le tino, o vailaʻau faapitoa e faʻaaogaina. O le sili ona lauiloa o nei mea o Cholestyramine.

    Faatonuga mo le faʻaaogaina o faʻamatalaga e talia lelei lenei vailaʻau, talu ai e le o aʻafia mai le inumaga ma e le afaina ai le gaioiga o isi tino ma tino. Peitai e iloagofie e tagata gasegase mai isi tagata gasegase ua togafitia togafitiga faʻamaʻi.

    O le mea moni, o le "Cholestyramine" e toetoe lava a le faʻaaogaina i fomaʻi Rusia. O le mea lea, ao leʻi faʻaaogaina lenei vailaʻau, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi.

    Faʻamatalaga i le faʻaaogaina o le "Cholestyramine"

    Ole fualaau faasaina e matua taugata: o se pusa e 100 doses e mafai ona faatauina mo 1000-1500 rubles. O le mafuaʻaga lenei ona e faʻatonuina i Siamani ma tuʻu saʻo mai le kamupanī. O lenei laʻau e le o faamauina i le Rusia. Ae e ui i lea, e tele gasegase maua "Cholestyramine" mo togafitiga.

    Faatonuga mo le faʻaaogaina, iloiloga e uiga i fualaau faasaina ma aʻafiaga e ono aʻafia ai i luga o le tele o fonotaga. O maʻi na togafitia togafitiga i lenei vailaʻau, matauina se faʻaleleia atili i le tulaga ma le leai o ni faʻamaʻi.

    O le vailaʻau faʻasaina lelei, faʻaleleia le gasegase ma faʻaleleia le gaioiga o le ate ma le vevela.

    Tuua Lau Faamatalaga