Essliver forte po Essentiale forte: e sili ona lelei mo iloiloga?

I le tele o taimi, i togafitiga o soʻo se faʻamaʻi tasi, ua faatonuina e le fomaʻi le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi faʻamaʻi i le tagata. O nei vailaʻau fesoasoani e faʻaleleia le tulaga lautele o le maʻi. E i ai foi se aoga aoga i le ate, puipuia le okeni mai aafiaga o isi vailaau. I le taimi nei, o le foafoaina o le tele o fualaau faasaina ei ai se aafiaga faapena. O lenei tusiga o le a taʻuina atu ia te oe le fea e sili atu: Essential Forte poʻo le Faʻailoga Taua. O le a outou aoao ai i le eseesega i le va o vailaau. E taua foi le taʻua o manatu o tagata gasegase i lenei mataupu.

Le tuufaatasiga ma ituaiga o gaosiga o vailaau: uiga faatusatusa

O le tele o tagata gasegase latou te fiafia i le faʻaaogaina o fualaau oona Afai e te manatu i le tuufaatasiga o pepa, o le a sili atu le lelei: "Manaomia le Malolosi" poʻo le "Faʻailoga Taua"? Mafaufau i vaega taua o vailaʻau. Uma fualaau faasaina o loo phospholipids taua. Latou numera e 300 mg i le pusa gafa. E le gata i lea, o le sauniuniga a le Essliver sauniuniga e aofia ai le tele o vitamini o vaega B ma E, faapea foi le nicotinamide. Faatasi ai ma mea e fesoasoani i ai, e mafai e se tasi ona iloa lelei le gaʻo matua, ethanol, gelatin, talc, colloidal silicon dioxide. fualaau faasaina ufitia ai vaega faaopoopo e tulaga ese, peitai, e le afaina. O fualaau uma e lua e maua i capsules. O le russia Rusia o Essential Forte (Essliver) o loʻo faʻatau atu i totonu o pusa e 30 ma le 50 capsules taʻitasi. e maua le fualaau faasaina uluai i le aofaiga o le 30 ma le 100 papa.

Tau o fualaau faasaina

O le a le tau o le faʻamalosi o le suʻeina? eseese lava vailaau faamatalaina tau e faalagolago i le telē o le pusa ma le aofai o papa i ai. Foi ei ai se matafaioi taua o le mea e te faatau ai le vailaau. I luga o le pusa gafa "Essliver forte" le tau e mafai ona eseese lava mai le 350 i le 500 rubles. O se ato e 30 pauna o le a faʻatauina ai oe e tusa ma le 340-390 rubles.

I le taimi lava lea, o Essentiale Forte tau fualaau faʻatau fua e maualuga tele. E lipotia lenei mea e tagata faatau. O le tau o le 30 capsule o le a tusa ma le 600 rubles. O le tele o afifi mafai ona faatauina mai mo le 2000. A e mafai ona e iloa, o le fualaau faasaina "Essliver" faamaonia e sili atu ona taugofie mo tagata faatau.

Tusa tutusa o vailaau: faailoga

Afai tatou te mafaufau i le fesili, o le a sili atu ona lelei: "Forte Essentiale" po o le "Essliver forte", ona ia mautinoa e totogi le gauai atu i le faailoga mo le faaaogaina. O le a latou tutusa. O vailaʻau uma e lua o loʻo faʻamatalaina mo faʻamaʻi ate ma mo le faʻamoemoe o lo latou puipuiga.

phospholipids taua, lea o se vaega o faasalaga uma e lua fualaau faasaina, aveesea toxicity, ua i ai se aoga, regenerating aafiaga i luga o le okeni hematopoietic. Faailoga lea ua faamauina i totonu o le annotation le a avea ma tulaga nei: cirrhosis ma psoriasis, ava malosi ma fualaau faasaina-faaōleōle faaleagaina ate, hepatitis eseese tupuaga ma laasaga, okeni puta hematopoietic ma aafia leisa i ai. O le fualaau faasaina "Essentiale Forte" faaaogaina pea i toxicosis maitaga. Le a le mea e mafai ona fai e uiga i lona analogues.

Contraindications ma a latou faʻatusatusaga

O le tutusa o Rusia o le "Forte Essentiale" ( "Essliver"), e pei o le fualaau oona muamua, e le tatau ona faia i le tulaga o hypersensitivity i lona vaega. E le o faʻamaonia foi vailaʻau mo tamaiti ei lalo o le 12 tausaga. Ae ui i lea, i luga o le fautuaga a se fomaʻi, o le togafitiga e mafai lava ona faʻatinoina e ala i le filifilia o se vailaʻau maʻoti ma le faʻatonuga.

E pei ona e iloa, o le vailaʻau Essential Forte e mafai ona faʻaaogaina i taimi o maitaga e pei ona faatonuina e le fomai. logoina le gaosi oloa lona faaluaina e tatau ona aloese tina maitaga mai le faaaogaina o le pusa o gafa. E mafai ona taʻitaʻia iʻuga le lelei. I le taimi o lactation e le fautuaina e pei o le togafitiga o le fualaau oona i luga.

Metotia faʻaaoga ma le umi o le faʻaaogaina

Essential Forte ua fai mai e faapea o le togafitiga o fualaau faasaina e mafai ona tutusa le umi e tatau ai. O le gaioiga a le Suʻesuʻega malosi o le a faʻaalia pe afai o le umi o togafitiga e le itiiti ifo ma le tolu masina. O le taʻua o le taua o le fualaau faasaina uma ai le vaega lava lea e tasi toaaga. O le mea lea, e talia i latou i le aofaiga lava e tasi. faatagaina le aso tripling le faaaogaina o le fualaau faasaina e 2 papa i le taimi. E fautuaina e faaaoga fualaau faasaina i le taimi o taumafataga, inu sina vai.

O le fea e sili atu ona lelei: "Forte Essentiale" po o le "Essliver forte»?

O fea vailaʻau, e tusa ai ma tagata faʻatau, e sili atu ona aoga? Fai mai tagata maʻi, o le tele lava o taimi, o fomaʻi e faʻamatalaina ai capsules i lalo o le igoa tau fefaʻatauaʻiga Essential Forte. Vailaau ua lelei taliaina i le tele o taimi e le maua ai so o se aafiaga itu. Ae peitai, e tatau ona matauina e faapea o le gaosi oloa e le pule pea mai ai le ono tali faigata. O nei mea e aofia ai mea e oso ai le tino, faʻavalava o le tino, ma le le mautonu. Lava seasea, sa togafitia gasegase ma faitioga tali tutusa i le vaitaimi o le togafitiga i le fomai.

E uiga i le Essliver Forte o iloiloga e ese lava. O le tele o tagata faʻatau e lipoti mai o le fualaau faasaina e mafua ai le le fiafia i totonu o le manava, taʻavale. E masani lava o loo i ai faasuati ma le manava tatā. Ina ua le tatau ona vave faalēaogāina faaaliga o nei faailoga o le togafitiga ma feutagai a faapitoa. Manatua o loo i ai tagata o loo fiafia i le vailaau o lo o iloiloina. O tagata faatau matauina faaleleia i tulaga ate a mavae ni nai aso o togafitiga.

Aotelega

Na mafai ai ona e faamasani i le iloiloga faatusatusa o le fualaau faasaina hepatoprotective lua. Le a le ituaiga o vailaau e te filifili - e filifili le fomai auai. O le taʻua o le taua o le fualaau faasaina "Essliver" ei ai se tau e sili atu ona gafatia. Foi i lona tuufaatasiga o loo i ai se faigata o le vaitamini, e talafeagai mo le tulaga masani o le toto o tagata. O le fualaau faasaina "Essentiale Forte" sili ona taugata. Ae ui i lea, e manatu e saogalemu. A oe vaai i ai, e mafai ona faaaogaina e oo lava i le taimi o maitaga. Aʻo leʻi faʻaaogaina se tasi pe o le isi, e aoga le suʻesuʻe ma le faʻaeteete i faatonuga mo le faʻaaogaina. Ia faʻalogo i taimi uma i faʻasalaga ma faʻasagaga leaga. Ou te moomoo ia manuia lou soifua maloloina!

Aoao uiga "Forte Essentiale"

Essential Forte o se sui iloga o le hepatoprotectors galue ma le phospholipids. Seʻi oʻo i le 2014, na aofia ai foi ma vitamini, ae a maeʻa ona toe faʻafouina le vailaʻau na faʻamaʻafia ai i latou. I le faaopoopo atu i le vaega malolosi, o lona vaega - 300 mg, o loo aofia ai suauu (soybean, ma castor) i le tuufaatasiga, tallow, ethanol. I capsules, e faaopoopo i gelatin, E171 ma le E172 o loʻo matauina. e maua le fualaau faasaina i se faiga pusa gafa, ato o le 30 ma le 100 iunite tau. Faailoga mo le faaaogaina o le "Forte Essentiale" o le:

  • manua ate oona (mai fualaau e aafiaga onana ai fualaau faasaina)
  • Hepatitis, steatosis o so o se amataga ma i le pepa faatumu faaumiumi,
  • Cirrhosis ma psoriasis,
  • Toxemia i le taimi o maitaga ma aoao slagging o le ate,
  • Oona gaʻo
  • Fofo faʻamaʻi

E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau e avea ma auala e puipuia ai le tupu mai o maa i le talo ma le gall vess.

  • I le faʻaopoopoga i le vaega autu, "Essential Forte" ei ai lona aafiaga, o se taunuuga o le aʻafiaga i le itu taumatau pito i luga ma le maualalo, faʻapea foi ma le manava, e mafai i le taimi o le pulega. Ae latou te tausisia pea na o le 2-3 aso muamua. I le fesootaiga ma sea gaoioiga o le fualaau ua fautuaina e tuufaatasi ma se meaai.
  • O le maualuga o le maualuga o le mea galue malosi e ausia i le itula lona 4 mai le taimi o le pulega, tumau pea mo le 18-20 itula.
  • O le pusa o gafa faaaogaina i le taimi o taumafataga, ia mautinoa e mulumulu i lalo suavai i lava tele. Faatasi ai ma le mamafa o le mamafa o le sili atu i le 43 kilokalama, e 2 capsules e faʻaaogaina, faatasi ai ma se taimi e oʻo atu i le 3 taimi i le aso.

Tamaiti i lalo ifo o le 12 tausaga e le fautuaina e faʻaaoga le Essential Forte, ae o le afaina o fualaau faasaina i lenei tausaga e lei faamaonia. E faʻatagaina i fafine maʻitaga i le aso muamua, faʻatasi ai ma le faʻaeteete i le taimi o le lactation. E sili atu i luga o le weaning taliaina.

Manaomia Taua: iloiloga a tagata faatau

Faatulagaga o le fualaau faasaina i nofoaga uma i le iloiloga faagaeetia - e toetoe lava atoa tuu "sili ona lelei": o lona uiga e faamaonia lona tau maualuga.

Christina"O Afafine (2 g) i ai steatosis, ma sa e tagai vave mo le fualaau faasaina e sili ona faʻatuʻutuʻu faatagaina se tamaitiiti laitiiti. O le filifiliga na pa'ū i luga o le "Essential Fort" - o le faatonuga e le o fai mai se mea e uiga i le faʻaaogaina e tamaiti, o lea i lau lava faʻalavelave ma ono lamatia ai le filifiliga. Muamua na ou faaaogaina le 1/3 o le capsule, ma ina ia vavae ese ai, na ou faamaluluina le atigi i le vai - a leai e le mafai ona vaevaeina. Le tamaitiiti mafatia i se fualaau faasaina foi, fesuiai i pusa gafa atoa, inu i le masina. O le fualaau faasaina galulue atoatoa, mai le auga ma le a Lolomi. "

Jana"A e liliu mai, ma" Essentiale "e le pule aoao: Sa faitauina iloiloga lelei, filifili ai e taumafai mo oe lava ia, ina ua uma ona feutagai ma le fomai - ou te mafatia mai faaumiumi cholecystitis i se faiga lea o nisi taimi e na faateleina. Na ou ave capsules mo le masina, i le taimi lea ua taofia ai le tosoina o le hypochondrium, ua mou atu le nausea. Ae ui i lea, i le vaiaso talu ona uma le fualaau faasaina, o lagona uma na toe foi mai, ma o le toto o le biochemistry na le faaalia ai foi ni suiga. "

Olga: "O le fualaau faasaina e lelei, e sili lava le lelei: Na ou inu i taimi o le toxicosis, aua i taeao uma e le maua ai le malosi e vavae ai mea uma o le manava ma tali atu i sifo i le aso atoa. O le tali o le lalolagi, o le mea moni, ae lava le manaia. "Essentiale Forte" Ua galue lelei le 3 aso ua mafai ai ona aai masani (e le meaai junk), e aunoa ma le fefe i isi itula ma minute. O le mea e tasi e tau e le mafaufau taʻuamiotonuina - mo se oloa faalenatura e maualuga tele le tau ".

Le lauga a ia e uiga i le sauniuniga "Forte Essliver"

E tusa ma lona uiga - pharmacokinetics ma gaoioiga pharmacological - "Essliver Forte" o se analogue atoa o le "Forte Essentiale", ae e tutusa o latou tuufaatasiga i le tepa muamua, o se eseese itiiti.

  • mea Active - phospholipid - alu foi i le 300 mg i le 1 pusa gafa. Ae ui i lea, o le filifiliga i totonu o lea tulaga e 29%, e tusa ma le 76% o loʻo taua i le Essential Fort. O vailaʻau o le kulupu B e faʻaopoopoina ia i latou. E leai ni suauu i vailaau o ausilali - nai lo i latou e tele ituaiga o sodium, talc, magnesium stearate. Le pusa gafa lava gelatin, glycerin ma le dyes tasi.

Faatasi ai ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina tutusa tutusa lava solitulafono e pei o le sili atu le taugata, ae faʻaopoopo i lenei mea, ua faaopoopoina vaega nei:

  • Faʻaleagaina le lipid metabolism,

Mo tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matutua, e faʻatagaina le vailaʻau i lalo o le vaavaaiga faafomai, e tutusa foi lona faatatau i tina maitaga ma fafine faʻaipoipo. aafiaga itu mo le "Essliver Forte" e le faaalia mai, ae vagana ai mo le auga lē lelei e mafai i le hypochondrium saʻo ma tali allergic tagata taitoatasi. O na "vaivai" amioga na mafua ai se sea faaitiitia o choline i le tuufaatasiga.

  • Ole fua ole sauniuniga ole Esslyver Forte e naʻo le matua: e fautuaina tagata matutua e oʻo i le 3 capsules, 3 taimi i le aso, faatasi ai ma meaʻai, ma le faʻatagaina o le vai. Tamaiti - 1 capsule, faatasi ai ma le tele o taimi ole pulega. O le vasega e 2-3 masina.

O a tala a tagata e uiga ia te ia?

Faatuatua: "O auala mo le toe faʻaleleia o le ate i totonu o laʻu vailaʻau faʻataʻitaʻiga e faʻafouina i taimi uma nai lo le gaʻo faʻamalosi - E masani lava ona ou togafitia i mea faʻapipiʻi, ona manaʻomia lea e le tino atoa le lagolago. E mafai ona ou fai atu ma le saogalemu mo le Essential Forte le faʻavae sili ona lelei o le paketi o le Essliver Forte: o le tau e 3 taimi sili atu ona taugofie, e le sili atu le leaga. Latou e oo lava i vaega o le tasi, le mea e fai e uiga i le malologa? ".

Elina: "A maeʻa se faʻamaʻi pipisi ma se mamafa o vailaau faʻamaʻi ma faʻamalosi malosi fualaau, e le o le gaʻo sili ona faigata na pasi atoa, ma suʻega na mafai ai ona iloa le gasegase o le hepatitis." "Essliver Forte sa" aveina i lana lava faitalia, e ui lava sa ou i luga o le "Essentiale", sa le o i le faletalavai. O le mea moni, e leai soʻu faʻamoemoe, aua o le fualaau faasaina e sili atu ona taugofie nai lo le mea na atofaina mo au, ae o le aso na sosoo ai sa i ai loʻu manao e paʻi atu i meaai, e tusa lava pe le mafai ona ou 'ai tele. Ina ua uma le aso e tasi, pau o le vevela, o le manao mo se vaiaso ina ia toe maua. Ina ua uma le 15 aso e faamaea ai i le ala ma o atu i se suesuega fou - hepatitis mou ".

Pauline: "Na amata ona ou tago i le fualaau mo mafuaʻaga o le faʻaleleia o le ate ona o lona mamafa tele - o le sili atu o meaai pisapisao na aliali mai i foliga o le malulu o foliga, ma na manino ai e le mafai ona foia le ate. Na le lava meaai, o lea na faatauina "Forte Essliver". Na ou faia saʻo lava le 2 vaiaso, ae na faaumiumi le aafiaga - na maeʻa atoa le tino i le faaiuga o le lona tolu, ae na amata ona faaleleia le soifua maloloina i le aso 4. "

E mafai ona fuafua po o fea e sili atu, Essliver Forte poʻo Essential Forte, faʻavae i luga o mea o loʻo taua i luga? O la latou eseesega tele o le tau, ituaiga o faʻamalolo, leai o vitamini i Essential Forte, ae o se maualuga maualuga o phospholipids. O lenei e tatau ona taitai atu ai i le mea moni e faapea o le le lelei o le "Essentiale Forte" i luga, ae, e pei ona faaalia e ala i ni manatu faaalia tagata e faaaogāina auaunaga, "Essliver Forte" e le o faatauvaa.

Forte Essentiale H ma Essliver Forte: Faatusatusaga Lisi

ua leva Soybeans ua faaaogaina i le vailaau. Latou te mauʻoa i vitamini E, flavonoids, vitamini B, o gaʻo gaʻo, e le o faʻamatuʻuina ai le gaʻo, gaponinsene titerpene ma isi elemene aoga.

I le faagasologa o le gaosia o le suauʻu pīni, e maua mai ai le leithithia, lea e aofia ai phospholipids. I tua i le 20 seneturi, na taʻua ai e le hepatologists o le soya o loʻo i ai se aafiaga o le hepatoprotective ma le choleretic.

O Essentiale ma Essliver o vailaau sili ona lelei mai le vaega o le EFL, lea ua faamaonia e le maualuga o le Vyshkovsky index (o se faailoga tau maketi lea e mafai ai ona e valoia le tele o le faatauina o fualaau faasaina). Ia tatou mafaufau i le tutusa ai ma foliga ese o laulau hepatic.

Parakalafa.Essentiale Forte N.Faiga faʻavae.
Faiga faʻapolopolo.Pusa o gafa mo pulega tuufofoga.
FaʻatauSanofi-Aventis (Farani).Sketch Pharma (Initia).
Maua o tusi faamaonia o le faʻamaonia.++
Tau i falemaʻi, tulaga o tafaoga.E faʻasaʻoloto e aunoa ma se faʻamaumauga.

Tau 90 pusa o gafa (300 mg) o le poloaiga o le 1300-1400 rubles. O se afifi o le 30 capsu e tau ai le 700-820 rubles.

E faʻasaʻoloto e aunoa ma se faʻamaumauga.

50 pusa o gafa tau e uiga i 500-650 rubles.

Gaosiga aoga ma le togafitiga.Taua phospholipids mai soybeans. O le gaioiga malosi o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o mea faʻapipiʻi ua faʻaleagaina, e mafua ai le toe faʻafouina. Foi le lotoifale EFL normalize faagasologa metabolic, porotini ma metabolism lipid, taofia ai le atinae o cystic ma cirrhosis ai se aafiaga antioxidant. O le vaega e faʻaitiitia ai le maualuga o le bile, faʻasalalau lona faʻasolosolo ma le auala e ala atu i le talo.O le tuufaatasiga o le pusa o gafa o phospholipids ma vaitamini taua (nicotinamide, riboflavin, thiamine, pyridoxine, cyanocobalamin, acetate tocopherol).

Taua phospholipids aafiaga lelei i lipid ma porotini metabolism, galuega tauave normalize detoxification ate, faaleleia le tulaga o le paʻu, faaitiitia le tulaga o le bile lithogenicity aafia lelei mai i le tuufaatasia o le tafe bile, ma neutralize le aafiaga o radicals saoloto.

O le miamani e faʻamautuina le gaosiga o le gaʻo, o le riboflavin e iai lona malosi e faʻamalosia ai, o le pyridoxine e faʻamautu ai le metabolism lipid, o le cyanocobalamin e aofia i le tuufaatasiga o nucleotides, o le nicotinamide e faʻamaopoopoina le manava o le suāsusu ma le metabolism.

Tocopherol acetate e faʻamalosia le faʻaogaina o le tino ma vaʻa toto, o loʻo i ai se aʻafiaga faʻaleagaina ma le faʻaaogaina o aʻafiaga.

Faailoga mo le faʻaaogainaOle maʻi faamaʻi, psoriasis, maʻi lepatitis ma le tumau (o soo se mea o le aioio), o le dyskinesia o le biliary, cirrhosis, stagnation o le talo, cholecystitis, e le o se mea faʻapitoa, gasegase o le ate, lipid or protein protein, vailaʻau, faʻamaʻi pipisi, steatohepatitis, biliary tract.
ContraindicationsO le gasegase ile vaega ole vailaʻau, antiphospholipid syndrome, tausaga ole fanau (e oʻo atu i le 12 tausaga), faʻataʻitaʻiina ma le faʻaeteete i le taimi o le maitaga ma le lactation.O le gasegase ile vaega malosi o vailaʻau, antiphospholipid syndrome, tamaititi (e oʻo i le 14 tausaga), cholestasis intrahepatic, ulutala gasela ma le 12 ulutala duodenal i le gaioiga mamafa. Ua faʻamaonia ma le faʻaeteete i le maʻitaga ma le lactating women.
Faʻaiʻuga.Allergic poʻo anaphylactic reactions, faʻamafanafanaga o le manava, tiga o le manava, manava manava, gaseave e mafai.O le meafaigaluega e mafai ona mafua ai le maʻi ma anaphylactic reactions, manava manava poʻo le malosi o le tino, gaogala o le fatu, le faʻavauvau ma le tiga i le itu o loʻo aʻafia, vomiting. O se suiga i le lanu o le urine e le o aofia ai.

O le a se mea sili atu mo tamaiti, maʻitaga ma fafine lactating?

O le a se mea e sili atu mo tamaiti Essliver Forte poʻo Essential Forte? E pei ona taua i luga, o vailaʻau uma ua faʻasaina pe afai e le itiiti ifo ile 12 tausaga le matua.

Afai o le tagata maʻi ei lalo ifo o le 14 tausaga le matua, ona sili atu lea ona filifili mo le Taua. I mataupu pe a sili atu i le 14 tausaga le tagata maʻi, e mafai ona faʻaaogaina soʻo se faʻamaʻi pipisi.

E tusa ai ma le maʻitaga ma le lactating women, e mafai ona latou ave capsules Essliver Forte ma capsules Essential Forte. Ae e tasi le faaaliga. O le suʻelaʻau e aofia ai vitamini, o le mea lea e talitonu fomaʻi e faʻaaogaina lenei fualaau i le taimi o maitaga ma lactation sili atu ona aoga.

O fualaau o le phospholipids ma vitamini e le tatau ona sopoia le pa puipui. Afai e faʻamaonia le EFL i le taimi o le lactation, e fautuaina e faʻavevesi le susu.

Faʻavaeina o fualaau faasaina

O le suʻelaʻau e aofia ai le itiiti ifo o le lisi, na o le 29%. E faaopoopo le vitamin B i le sauniuniga. O le konatele, steceta, talc ma le sodium o loʻo faʻaaogaina e avea o ni vailaau fesoasoani nai lo o suauu.

O vailaʻau uma e lua o loʻo maua i le pepa faʻapipiʻi. O latou atigipusa e aofia ai gelatin ma meainu.

O le fea e sili atu, Essential Forte poʻo le suʻeina malosi, i le tuufaatasiga? Ole fualaau muamua e le gata na puipuia ai le ate, ae aveese foi le talo. Ona o le maualuga o le lisi ole lisi, Essentiale e masani ona mafua ai le le toʻa i totonu o le manava o le manava ma i lalo ifo o le afa. E mafai ona faʻataunuʻuina e iai le malosi o le galue a le Essliver.

E fesili le tagata maʻi: o le a le vailaʻau e sili ona lelei e ave - "Essentiale forte" poʻo le "Faʻailo faʻamalosi"? Muamua e tatau ona e malamalama i faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o nei vailaʻau. O le faʻatonuga fautuaina le tofiaina o le "Taua" i mataupu nei:

  • ma aʻafiaga i luga ole ate (faʻatasi ai ma le faʻaaoga umi o vailaʻau),
  • ma le hepatitis
  • faʻatasi ai ma suiga o le ate ma le gaʻo i le ate (lesefesa),
  • faatasi ai ma le faalauaiteleina o le tino,
  • faʻatasi ai ma le gasegase faʻasalaga,
  • faʻatasi ai ma le ate i le ate,
  • faatasi ai ma le gasegase,
  • ia puipuia le fausiaina o maa i totonu o le ate ma le gall vladder.

Faatasi ai ma nei maʻi uma, e fesoasoani foi Essliver. Ae mafai foi ona faʻaaogaina mo faʻafitauli o le gasegase o le lipid.

Contraindications

Ina ia malamalama po o le fea e sili ona lelei - "Faʻatau malosi" poʻo le "Faʻailo malosi," e tatau ona e iloa e uiga i le i ai o faʻasalaga i le aveina o nei hepatoprotectors. O vailaau faʻapitoa e masani lava e le o faʻamatalaina e tamaitiata seia oʻo i le 12 tausaga. Peitai, e leai ni suʻesuʻega faʻapitoa e faʻamaonia ai le leaga o le fualaau faasaina i le tamaititi. Mo fafine maʻitaga, o le tagofia o fualaau faasaina e naʻo le taimi o le uluaʻi masina muamua e faatagaina. I le taimi o le lactation, e faʻatagaina togafitiga faʻamaʻi, ao faagasolo togafitiga, e tatau ona faʻavevesi le susu.

O le vailaʻau "Faʻailoa" e le faʻasalaina i tamaiti. E mafai ona faʻaaogaina i soo se laasaga o le maʻitaga ma aʻo faia le susu. E afua ona o le malosi o le fualaau faasaina. Ae ui i lea, o faatonuga o loʻo taua ai e tatau i nei tagata gasegase ona ave vailaau i lalo o le vaavaaiga faafomai.

O le mea lea, o le tali i le fesili: o le fea e sili atu - "Faʻatau malosi" poʻo le "Faʻasolosolo Faʻatau", o le a faʻalagolago i le faʻamoemoe o le fualaau faasaina. Afai o se tamaititi po o se tamaitai e ave le vailaau i le maitaga ma le lactation, e sili atu le filifilia o se tagata e saogalemu le saogalēmū "Faʻanatinati". A manaʻomia e se tagata maʻi se vailaau faʻamalo, ona faʻasolo mai lea o Essentiale pe a fai e leai se faʻamaʻiina o le tagata maʻi.

Faʻaiʻuga

Pe a ave Mea Taua, o le le toʻa i totonu o le manava ma i lalo ifo o le iʻu, gaʻo vavalalata, ma le faʻalava vavae e mafai. E mafua lenei mea ona o le aafiaga o le choleretic ma se maualuga maualuga o le filifili i le fualaau faasaina. E le gata i lea, o le suauu o le castor i totonu o le kapoti e avea ma mea e leai se aoga. O le eseesega i le va o le Essliver forte ma le Essential Forte o le faʻamaʻi pipisi o le gasegase masani e le mafua ai le manava po o isi gasegase gastrointestinal. A oʻo le ave o le suʻave, e mafai ona maua ni faʻamaʻi maʻi i tagata gasegase i le faʻasaina o fualaau faasaina. O se lagona o le vaivai i le itu taumatau i lalo ifo o le iʻuʻai o le mea e le masani ai.

Peitai, e tatau ona manatuaina o aʻafiaga o mea taua e masani lava ona faʻaalia i le amataga o togafitiga. Ona sui lea o le tino i le fualaau faasaina, ma o le a le toe i ai ni manaoga le talafeagai i le tele o tulaga.

O le a le eseesega i le va o le Essential Forte ma le Suʻesuʻega Faamalosi e faʻatatau i le talosaga? O nei fualaau oona ua fautuaina ina ia faʻaaogaina i ni metotia eseese. "Taua Malosi" ave 2 capsules faatolu i le aso. O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e pe a ma le 18 i le 20 itula. Faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ma se taumafataga faapitoa.

E faʻamalosia le suʻeina o le suʻega e ave i le tolu vaega tolu taimi i le aso. O lenei mea o se tagata matua. E mafai e tamaiti ona ave le 1 capukolu i le aso.

Ae o le umi o togafitiga, ina ia ausia le aafiaga o le "Taua" ua lava lea e ave ai le 2 masina. O le togafitiga ma togafitiga Essliver e 3 i le 4 masina pe sili atu foi.

Le tau o fualaau faasaina

O le tau o le 30 Pusa o loʻo faʻaaogaina i vailaʻau faʻamaʻi e mai le 260 i le 280 rubles, ma le 50 capsule mai le 290 i le 350 rupu.

E sili atu le taugata tele. O le tau o le 30 capsule e tusa ma le 560 rubles, ma le 100 capsules e tusa ma le 1,500 rubles.

O le tau maualuga o le Taua e mafua mai i le mea moni e faapea o se vailaau o se gaosiga mai fafo. O le suʻevaʻavaʻa o lona tau o le aiga sili atu taugofie, lea e le maualalo i lona lelei, e itiiti ifo faʻamaʻi ma e ono le mafai ona tupu i ni faʻafitauli le lelei.

Fomaʻi iloilo

O le fomaʻi e sili ona masani ona faʻataʻitaʻiina e fomaʻi - E manaʻomia le faʻamalosi poʻo le taua? O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi e faʻaalia ai o le toatele oi latou e mafaufau ia Essliver o se sui sologa lelei ma le taugofie mo Essentiale. E tusa ai ma fomaʻi, o se vailaau lelei tele i se tau maualalo.

O fomaʻi e talitonu o le Ava e aoga mo le faʻaleagaina o le ate ma le ava malosi ma toxins, chemotherapy ma faʻamaʻi pipisi. E toe faʻafoʻi ai siama o le ate ma galuega gastrointestinal e sili atu le leaga nai lo le taua

Ae ui i lea, o fomaʻi ei ai le isi manatu. O nisi fomaʻi e sili atu le togafitia o maʻi ogaoga. Latou te talitonu o lenei vailaʻau e sili atu ona aoga mo le tino. O le tuufaatasiga o le oloa e aofia ai le suauu suauu, lea e aofia ai le leithith. O se faʻafefiloi o triglycerides ma le phospholipids, o loʻo i ai faʻaopoopoga mea faʻaleleia o le hepatoprotective. E le gata i lea, e taʻu mai e fomaʻi le mea moni e faapea, o le tagata suʻesuʻe e aofia ai le paluga o vitamin B eseese, e le fautuaina mo le faʻaaoga i le taimi e tasi.

I le toesea o le Suʻega, o fomaʻi e aofia ai le mea moni e na o le pau lava o le capsules e mafai ona maua mo le faʻafofoga tautala, ae o le Essentiale o loʻo gaosia foi i se pepa faʻaoga. I nisi tulaga, o le tagata maʻi e manaʻomia se ala o inisiua matautia o le hepatoprotector, ona le mafai ai lea ona faʻaaogaina le Toa.

Patient Reviews

E mafai ona e mauaina manatu eseese o tagata gasegase e uiga i le mea e sili atu - "Taua" poʻo le "Faʻailoga faʻamalosi". O manatu e fautuaina ai le toatele o tagata gasegase e mafaufau i le tau o le fualaau faasaina ia maualuga tele. O lenei vailaʻau e le talafeagai mo tagata uma. O nisi o tagata gasegase na le lagona se aoga mai le aveina o kapupe.

O latou na gasegase i le Essliver latou te iloa e sili atu le faigofie ona faʻafefe. E toʻatele ua faamalieina i le tuufaatasiga o fualaau faasaina, lea e faʻaleleia ai e vitamini B le gaioiga o mea e manaʻomia ai phospholipids. O tagata maʻi e tusia pe a maeʻa ona latou ave vailaʻau na latou le gata ina faʻaleleia lo latou ola lelei, ae na toe foʻi mai foi i mea faʻasolosolo. Hepatitis ona o le faaumiumi o le faaaogaina o vailaau e mafai ona faamaloloina i le 2 vaiaso, ma le le lelei o le soifua maloloina ona o le ate i luga o le ate e mea leaga na mou atu ina ua mavae ni nai aso.

O le fualaau oona "Essentiale" na mafua ai aʻafiaga i nisi tagata gasegase. Na faʻaalia i le gastrointestinal upsets ma le malosi i le ate. E seasea ona lipotia mai e nei faʻamatalaga faʻapitoa i le maeʻa ai o le suʻe. O nisi taimi e faaaoga ai e le aufaasālalau ia le maualuga o le toto. Ae e le o iloa pe na mafua lenei mea ona o le faʻaaogaina o vailaʻau, pe o maʻi na muamua mafatia i le maualuga. O faatonuga a le Essliver e le taʻua ai se itu taua.

O le fesili e sili atu ona lelei - "Faiga Faʻapitoa" poʻo le "Faʻailoa Taua" e le tatau ona filifiliina tutoʻatasi. E tatau ona faʻamatalaina e le fomaʻi maʻi le hepatoprotectors. E naʻo se tagata poto faapitoa e mafai ona amanaʻia faʻamaoniga uma ma le faʻailogaina, faʻapea foi ma le filifilia o fualaau talafeagai. O le pulea e le tagata lava ia o ia sooupu i le togafitiga o le fiva pipisi e matua le manaomia. O nisi taimi o gasegase, o togafitiga ma vailaau antiviral, amata le faʻaaogaina faʻamalosi o le hepatoprotectors e toe faʻaleleia ai le ate. E le taliaina lenei mea. Hepatoprotectors e puipuia ai lelasea, ae latou te puipuia ai sui mai vailaau mai le tauina o le siama. Taliaina o nei vailaau faʻamaonia e faʻamaonia pe a maeʻa le leiloloa o se mea iloga i le taimi e toe faʻaleleia ai.

Tafaoga Faʻatau Fualaau Faʻatau ma Faatonuga Faapitoa

O vailaau faafomai e ese lava i le tuufaatasiga, o le tele o taimi e fesiligia ai fomaʻi pe e aoga le ave o faʻataʻi i le taimi lava e tasi? E tusa ai ma fomai, e leai se aoga.

O le mea moni o le tele o phospholipids taua e leaga. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le Essliver and Essential, o faʻafitauli faʻafuaseʻi ma e oʻo lava i anaphylactic reactions e mafai ona tupu.

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e lua o le a le maua ai se faateleina i le lelei o togafitiga.

E le gata i lea, pe a faʻaaoga soʻo se ituaiga o hepatoprotector mo le ate, o mea nei e tatau ona amanaia:

  1. Faʻatasi ai ma le gasegase oona, cirrhosis poo soʻo se isi faʻamaʻi o le tino o le hepatobiliary, e tatau ona mulimulitaina meaai e leʻo.
  2. E le mafai ona inu le ava malosi i le taimi o togafitiga, talu ai o le ethanol e faaleagaina ai sela o le ate ma faʻapogai ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le tino.
  3. I le ave o le hepatoprotectors, e tatau ona e faia se ultrasound o le ate ma le gall vladder i le tai 3-4 vaiaso, ma ia mataituina foi le gaioiga o le gasegase o le gasegase.
  4. O le suʻevaʻavega malosi, e tusa ai ma faʻatonuga, fegalegaleai ma isi fualaau. O lea, e le mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave. E mafai e Riboflavin ona faʻaitiitia le aoga o sui antibacterial. Ma le faʻaeteete E tatau ona faʻapipiʻi Essliver Forte ma faʻatoʻilalo tricyclic antidepressants. E mafai e le Hepatoprotector ona faʻaleleia le aafiaga o NSAID ma viepileptic drugs. Cholesterol, Colestipol ma suauu o minerale e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o vitamini E. E faapena foi, e tusa ai ma fomaʻi, e mafai e le Essliver Forte ona faʻaitiitia le aʻafiaga o glycosides fatu, vitamini A ma D.

Faatusatusaga o le tuufaatasiga o fualaau faasaina

Afai tatou te faatusatusa le tuufaatasiga o vailaau, e mafai ona tatou matauina eseesega i le va o Essentiale forte ma Essliver forte. O le faavae o nei mea uma o phospholipids, ae:

O le atigi o sauniuniga uma e aofia ai gelatin ma meainu. O le vaega mulimuli ua faaopoopo mo mea tau meaola. Gelatin e faigofie ona faʻafefiloi maʻa.

E tatau ona mafua ona o le sili atu o le vitamini B4, e le gata o loʻo i ai se aafiaga faʻaleleia i luga o le ate, ae e fesoasoani foi i le tafe o talo. O le mea lea, oi latou o loʻo tagofia le vailaau oona atonu o le a oʻo i le faʻavauvau i lalo o iʻu ma le manava. E sili atu le manaia o le suʻavaʻavega, e mafua ai le itiiti o aʻafiaga.

O le vailaʻau o le vailaʻau o loʻo i totonu o Essliver Fort e fesoasoani e faʻamalosia ai puipuiga ma faʻalauteleina le gafatia galuega. O lona uiga, e faaopoopo atu i le faʻatonuina o gaioiga, o le vailaau e maua ai le malosi e toe faʻaleleia ai.

Faatonuina

O nei vailaau faʻamaʻi uma ei ai lona aafiaga tutusa, o le mea lea, o lo latou faʻaaogaina o loʻo faʻaalia mo tulaga tutusa faʻaleagaina:

  • afaina tele pe umi taimi i luga o le ate o mea oona, e aofia ai toxins mai fualaau faasaina,
  • afaina o le ate o se uiga viral, o lona uiga o le hepatitis,
  • cirrhosis o le ate, o lona dystrophie ma le gaʻo,
  • toxicosis lea e tupu i tamaitai i le taimi o gaioiga,
  • afaina i le uʻamea,
  • afifi o le ate i le slag.

I le faʻaopoopoga i faʻamaumauga, o vailaʻau e mafai ona faʻataʻitaʻiina e faʻamaonia ai le lomiina. O vailaau faafomai o se punavai o enzymes.

O vailaʻau faʻatusatusa e fesoasoani i le puipuia o maʻa i le biliary ma le ate, fesoasoani e aloese ai mai le thrombosis, atherosclerosis vascular and psoriasis.

O le faʻamalosi o le suʻega e faʻaalia i lona mafai ona faʻaoga mo le faʻafitauli o le galala. O nei faafitauli e le faʻaaogaina i Faʻatonuga o tofiga.

E tatau ona faʻaaoga uma fualaau faʻatau fua e pei ona faatonuina e lau fomaʻi. E le taliaina e le tagata ia te ia lava.

Pepa o le faʻamalolo ma le tuʻuina atu

O le suʻeina o le suʻega o loʻo faia i capsules, lea e ave i totonu. Inu i sina vaega itiiti o le vai. E le mafai ona e faʻamalo pe tatala le kaputa, lea e mafua mai i le faʻaitiitia o le aoga o le oloa.

O mea taua e maua uma i foliga o capsules ma i le tulaga o se fofo mo le tui. O fualaʻau e tutusa tutusa ma le Essliver.

O mea faigaluega ma le togafitiga e filifilia faʻapitoa, e mafua mai i uiga o le faʻafitauli o le maʻi, o le mamafa o le maʻi, o le matua o le maʻi.

Aveina o capsules o vailaau faʻamaʻi:

  1. Amata i le 2 fasi faʻi tolu taimi i le aso. E le tatau ona silia ma le 6 capsules i aso taitasi.
  2. Aʻo faʻamausali, e fautuaina e sui i se vailaʻau tausiga: 1 capsule faatolu i le aso.

I faatonuga mo le Taua, e fautuaina i le amataga o togafitiga e faʻafefiloi ai le faʻaogaina o le vailaʻau faʻatasi ma le tui. E faia lenei mea seia oʻo ina toe foʻi le maʻi o le maʻi ile mea masani. Mulimuli ane, e na o capitara e ave i totonu.

Essentiale injections e faia i se tulaga e le mautonu. E le taliaina le faʻaaogaina o le vailaau faʻasoa i le va o le vailaʻau ona o le mea e ono tulai mai o gasegase o le tino. O le vaifofo o loo faia i se voluma e 5-10 milliliters, o lona uiga, i se aofaiga e 2 ampoules. I nisi tulaga, o le atunuʻu ua faʻapupulaina i le 4 ampoules. I aso ua mavae, o le fualaau faasaina ua faʻaitiitia i le toto o le maʻi. Afai e le mafai ona ave le toto, falai i le saline. Faʻamalie lemu le vailaʻau.

O le faʻaaogaina o vailaʻau faʻatusatusa e tumau pe a ma le 3 masina. O se togafitiga puupuu e 2-vaiaso e talafeagai mo togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi pipisi.

Eseesega o faʻamaʻiloga ma aʻafiaga itu

Pe a faʻatusatusa ia Essler malosi ma taua, e aoga le faʻamalamalamaina o eseesega.

O lea la, o loʻo i ai tulaga nei i luga o le taliaina o mea taua:

  1. Tausaga a tamaiti. E tatau ona faʻasaina le taua seia oʻo i le 12 tausaga le matua ona o le ava.
  1. O le tagofia o fualaau i le taimi o le maitaga e mafai naʻo lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. O le gestosis matuia e lamatia ai le ola o le fafine ma le fetus. I lenei tulaga, o togafitiga e faʻamaonia ai le lamatiaga o aʻafiaga leaga o le taua.
  2. Afai e fafagaina se fafine, o le vailaʻau e faʻamaonia ma le lapatai. I lenei tulaga, e fautuaina e faʻavevesi le susu.
  3. O le ulufale atu e faʻasaina mo allergies i Vaega taua.
  4. O le vailaau faʻasaina ua faʻasaina i faʻamaʻi tuga o gaʻo ma isi totoga.

O le suʻevaʻavaʻa, e faʻatusatusa atu, e faatagaina i le taimi o le tamaitiiti. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai foi pe a ave se tamaititi, e oʻo lava ile uluaʻi masina. O le fafagaina o susu e le o se faʻalavelave. E mafua lenei ona o le malosi o aʻafiaga a Essliver i le tino.

O le faʻaaogaina o le Suʻesuʻega malosi i le taimi o le maʻitaga ma le lactation e tatau ona faʻataunuʻu ina ua maeʻa feutagaiga ma le fomaʻi ma lalo o lana vaavaaiga.

O le tuufaatasiga o hepatoprotectors ma le ava malosi e faasaina. O le ava malosi ei ai sona aafiaga faataumaoi i luga o sela ate. O le togafitiga talafeagai i le taimi e le maua ai fualaau faasaina.

O vailaʻau uma e faigofie ona faʻasaina ma na o tulaga tulaga ese lava e ono mafai ona mataʻituina ai nei mea leaga:

  • faateleina le faʻaaogaina o le kesi, faʻatasi ai ma le afaina,
  • taʻavale
  • vili
  • afaina o le tino i le ituaiga o fulufulu, paʻu o le paʻu,
  • tiga i le itu o loʻo aʻafia ai.

O faʻafitauli o le vaʻalele, tulaga o le sulu, tiga i lalo o le 'auʻuʻusi e masani ona matauina pe a ave Mea Taua, ona o lona aʻafiaga o le choleretic ma le suauu castor o loʻo aofia i le tuufaatasiga. E i ai sona aafiaga leaga.

Faʻafitauli matuia pe a ave Mea taua e naʻo le amataga o togafitiga, pe a uma ona fesuiaʻi le tino i le fualaau faasaina, latou te pasi i latou lava.

O le faʻamalosi o le suʻeina o se tagata faʻamalolo. O le mea lea, o le le mautonu le manava o le tino ma le faʻaogaina o fualaau oona ua matauina tele tele, e manaʻomia ai foi fautuaga faʻapitoa.

O ai ma o fea e faia ai vailaau?

O le suʻavaʻaleʻa ua gaosia i Initia e NabrosPharmaPrime Limited.

O le fualaau faasaina ua afifiina i le fale lava e tasi, faapea foi i Rusia e kamupani o vailaau faafomai:

  1. OJSC (Faʻasalalau Kamupani Faʻatasi) Nizhpharm.
  2. CJSC (Kamupani Faʻasaʻo Faʻatasi) Skopinsky Pharmaceutical Plant.

O mea taua e maua i Siamani e le kamupani vailaau A.NattermannandCie.DmbH. O lenei kamupani o loʻo faʻapupulaina foi ia vailaʻau lauiloa e pei o Bronchicum ma Maalox. O le vailaau muamua o se sipuni ua fautuaina mo le malulu. Maalox ua faʻasaʻolotoina i le foliga o se paʻu e soli ai le elemene i totonu o le manava.

Faatusatusaga o tau ma tulaga mo tafaoga

O vailaau faʻasaina uma e tuʻuina atu i falemaʻi e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi. E na o le faatauina mai o ipu o Essentiale.

O le tau o le tau e faapenei:

  1. Mo le Suʻega latou te talosaga mo le 240-280 rubles. O le tau lenei e 30 capsule. Mo le 50 e tatau ona e tuʻuina atu ia le itiiti ifo i le 300, ma le maualuga e 380 rupu.
  2. O le tau o le 30 capsules o Essential o le 570 rubles. Taunuuga tau 1,500 rubles.

E mafai ona faʻafefe tupe faaopoopo e ala i le faʻatauina o vailaʻau i aso maeʻa. I ni nai masina ao lei maeʻa, o le tele o falemaʻi e tele ni faʻaititia i fualaau.

E sili atu le taugata nai lo le Essliver aua e faʻapipiʻi mai. O le totonugalemu o lona tino i ona uiga lelei ma le aoga e le maualalo ifo i se fualaau sili atu ona taugata, ua pasi atu i suega faʻapitoa.

Mafaufau a fomai

O le toʻatele o fomaʻi e manatu o le Essliver o se faʻataʻitaʻiga agavaa ma le sui o Mea e manaʻomia. O vailaʻau faʻapitoa e sili atu ona taugofie, ae e le maualalo le aoga.

O nisi tagata tomai faapitoa e talitonu o le tuufaatasiga o Essentiale e sili atu ona aoga mo le ate. O le suauu soya o loʻo i ai le lecithin o loʻo i ai se faʻaopoopoga o le faʻaleleia o le hepatoprotective.

E leai se faʻafitauli o le tagata suʻesuʻe:

  1. O le tuufaatasiga o vitamin B e le o taimi uma e fautuaina mo le faʻaaoga. O se tuufaatasiga o mea faaopoopo e mafai ona afaina i nisi o maʻi ma tulaga.
  2. O le vailaau e leai se foliga faʻaogaina. E le gata i lea, i nisi itu, o le faʻamautuina e manaʻomia ai le puleaina o fualaau faasaina.

I le fesili o le a le mea e sili atu nai lo le Essentiale forte poʻo le Essliver forte, o le manatu o fomai na fesuiaʻi. E mafua ona o le i ai o nei vailaʻau faʻamaonia uma ma ni mea le lelei.

Faʻavaeina ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le Suʻe Ava

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina, gaosia i foliga o capsules, e aofia ai phospholipids (phosphatidylethanolamine ma phosphatidylcholine), vitamini B6 ma le B12. O fualaau faasaina e aofia ai vaega fesoasoani:

  1. Magnesium stearate.
  2. Lauga mama.
  3. Edetate disodium.
  4. Silica

O se vaega tāua o le vailaʻau o antioxidants (vitamini E ma le PP). Latou te puipuia gaʻo gaʻo mai le faʻamaʻiina, ma faʻamaonia ai foi le metabolism o gaʻo ma gaʻo.

E tasi le pusa e 30 laupepa. E fautuaina le vailaʻau mo le faʻaaogaina i le cirrhosis o le ate poʻo lona gaʻo le gaʻo, ava malosi. E fesoasoani i le tulaga o le psoriasis poʻo lipid metabolism pathologies.

Fautuaga Tatau - 2 capsules faalua i aso uma. Umi o togafitiga - 3 masina. Aʻo le i faʻalauteleina se vasega e tatau ona feutagai ma le fomaʻi.Taua! I le tulaga o le psoriasis, o le vailaʻau e faʻaaogaina e fai ma togafitiga adjuvant - 2 capsules tolu taimi i le aso. Togafitiga e tatau ona 14 aso mulimuli. E faʻaaoga fualaʻau i meaʻai. Latou te manaʻomia inu tele vai.

Faʻavae ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o Essentiale Forte

Essenciale Forte o loʻo maua i le pepa laupepa. E aofia ai manaʻomia phospholipids. E aofia ai vaega o ausilali:

O vaega taua o le gelatin, vai mama ma le dioxide. O le sauniuniga e aofia ai le paʻu uliuli ma le samasama uʻamea (vailaʻau).

Le lanu o le uʻamea e lanu enaena. E aofia ai tele masini pasi (masani ona lanu samasama-lanu enaena).

O le phospholipids o se vaega o fualaau faasaina e mafai ona faatonutonu ai le metabolism o lipoproteins ma faʻafefe ai gaʻo le mautonu i le nofoaga o faʻamaga. O le mafuaʻaga mo le mulimuli o se faʻalauteleina o le maualuga o lipoproteins ma o latou gafatia e fusifusia ai i le cholesterol. Ua fautuaina le fualaau faasaina ina ia faʻaaoga e togafitia:

  1. Toxicosis maʻitaga.
  2. Taimi hepatitis.
  3. Faʻafouina o gallstones.
  4. Faalavelave o le vevela.
Faʻalogo! O mea gaioiolosi e fesoasoani i le toe faʻaleleia o sela o le ate, na mafua ai ona faʻavaivaia faʻamaʻi e masani ona maua i le gase susu.
Fautuaina fua mo se tagata maʻi matua 2 capsules faatolu i le aso. Le umi o togafitiga e le faʻatapulaaina. E tatau ona tofatumoanaina le maa i sina vai laitiiti.

Saili le eseesega i le va o le fualaau faasaina ma le fualaau faasaina iinei.

O fea e sili ona lelei - iloiloga

Faʻamaonia le aoga o vailaʻau e fesoasoani i tagata e toe iloilo.

Faamoemoe:A o maua e lona toʻalua le porohita, na fautuaina e le fomai ia Essliver. O lona aoga autu o le itiiti ifo lea o le faʻasaʻoina ma aʻafiaga o le itu (e mafai ona maua le allergy, ae leai se lagona o le tane i vaega o le vailaʻau). Sa ou fiafia e talafeagai foi mo le puipuiga - ua matou malilie faatasi ma le fomaʻi, matou te fuafua e faʻaauau ona faʻaaogaina faʻaletonu mo le puipuia o toe faʻafoʻi.

Sergey:I le taimi o le maitaga, na maua ai e le ava le toxicosis. Na fautuaina e le fomai Essential Forte. Faafetai ia te ia, e mafai ona vave aveese faʻamaʻi o le maʻi. O le lelei o le oloa o se aafiaga agamalu i le tino ma le tapulaa o tapulaa i fegalegaleaiga ma isi vailaʻau. Ou te fiafia e iai se taimi e le faʻamapulaʻaina ai togafitiga, ina ia, a maeʻa ona feutagai ma se fomaʻi, e mafai ona faalauteleina le vasega.

Olga:Mo togafitiga o le hepatitis ma le toxicosis o fafine maʻitaga, ou te fautuaina Essentiale Forte i maʻi. E i ai le tele o alalafaga o gaioiga ma se tapulaa o tapulaa i le taumafaina ma le le manaomia (taga le fiafia i le manava). E mafai ona faʻaaoga mo tamaiti. E faigofie ona faʻaaoga fualaau mo togafitiga - na o le inu i le vai.

Matamata i le vitio e uiga i le eseesega o fualaau faasaina:

Tuua Lau Faamatalaga