Resalut Pro: faatonuga mo le faʻaaogaina, faʻamatalaga, iloiloga ma analogues

Faamatalaga talafeagai i 18.07.2014

  • Igoa Latina: Rezalut pro
  • ATX Code: A05C
  • Mea aoga: Phospholipids (Phospholip>

O le faʻamafanafanaina ma le gaʻo-leai o se vaega autu lea e faʻaalia ai le faʻamalositino o gaioiga o fualaau faasaina. phospholipids. E tasi le capsule e aofia ai le 300 mg o mea aoga. O le vaega sili ona malosi o le vaega phosphatidylcholineo lona vaega tele o le 76 pasene o le aofaiga atoa o phospholipids. O le 24 pasene totoe o loʻo fefaʻasoaaʻi i le va o gasegase gaʻo susu, e pei o:

  • linoleic acid Omega-3 - 62 pasene
  • linolenic acid omega-6 - 6 pasene.

O le tuufaatasiga ua faatamaoaigaina i vaega nei o ausilali:

  • gelatin
  • mono poʻo le diester o glycerol ma meaʻai gaʻo,
  • 85% glycerol mono / dialconate (C14-C18) - 120 mg,
  • fuālaʻau suamalie faamama - 138.5 mg,
  • laina uʻamea faasoesa - 40.5 mg,
  • alpha tocopherol (vitamini e) - 1 mg.

Faiga faʻapolopolo

I falemaʻi falemaʻi, o le vailaau faʻasaina o le Rezalyut Pro o loʻo i ai foliga o gelatin vaivai o kapaila o se ituaiga lautele. O le kaputa lava ia e manino, o mea i totonu o se vai vevela samasama samasama poʻo samasama-lanu enaena. O le fualaau faasaina ua afifiina i le paʻu o le 10 fasipepa i le tasi. Faʻapipiʻi pepa card 1, 3 poʻo le 5 paʻu.

Faʻataʻitaʻiga

Resalut Pro - o vailaʻau faʻamaʻi faʻamalosi e aʻafia ai le kulupu hepatoprotectors, o lona uiga, o le aʻafiaga autu o le fualaau faasaina e taulai i le faʻamalosia ma le faʻamalosia o suauu ate, faʻaleleia galuega puipui. O le faiga o le gaioiga o vaega galue o le toe faʻafouina faʻapipiʻi siama hepatocytes e ala i le faʻatumu o le le lava o phospholipids faʻatasi ma mea e foliga tutusa i le vailaʻau vailaʻau.

I le gasologa o suʻesuʻega suʻesuʻega, na faʻaalia ai le faʻaaogaina o vailaau oona e avea o ni mea fau fale faʻaleleia le malosi o le faagasologa o faiga faʻafoe, o lona uiga, o laulaau ate e toe faʻaleleia i se vave vave. O le faʻaaogaina o phospholipids mai fafo e mafai ona taofiofia ai le aʻafiaga o mea e afaina, lea e le mafai ona avea ma se leo mo le faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi ate faʻamaʻi.

E tatau ona maitauina e faaopoopo atu i le phospholipids, o loʻo i ai foʻi i le vailaau vailaʻau alpha tocopherol i lona tuufaatasiga. O le gaʻo vailaʻau gaʻo gaʻo, o le falemaʻi autu o le falemaʻi aʻafiaga faʻaleaga i luga o siama. Ona o lona fausaga kemisi tocopherole fusifusia ai faʻasalalau saoloto, ma faʻasaoina ai sela mai a latou faʻaleagaga.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Phosphatidylcholine ulufale atu i le gastrointestinal tract tautalagia. I lalo o le gaioiga a le enzymes digestive, e gau ai lysophosphatidylcholine, mulimuli ane e mafai ona gauai. I puipui o le inumaga, o le phospholipid resynthesis e tupu ma le auai o le tino lava ia. O le isi, e lua auala autu metabolism vaega o loʻo i ai o sauniuniga tau vailaau. Muamua lava, o vaega malolosi e ulufale atu i le ate, lea latou te talepe ai i vaega e pei gaʻo gaʻo, filifili ma glycerin-3-phosphate. O a latou gaioiga e tutusa lelei ma le faitalia oa latou lava phospholipids.

O le isi vaega o le gaioiga galue, lea o tala o se pasene tele o phospholipids uma ua ave, e ulufale atu i le ala o le lymphatic mai le inumaga, mulimuli ane ua maua foi toto toto. I plasma, phosphoglycerides taʻitaʻia e phosphatidylcholinemausali le noatia i albumin ma lipoproteins. I totonu o ni nai itula, o nei mea o loʻo i totonu o le tino e faʻapipiʻiina i le tino o le phospholipids, lea e avea ma pito mulimuli o fualaau faʻasaina.

Faʻaaliga Resalyut

  • gaʻo gaʻo ate o ituaiga eseese,
  • cirrhosis,
  • mea oona poʻo vailaau faʻamaina i le totoga toto,
  • masani afaina o le ate (hepatitis),
  • hypercholesterolemia(o le fualaau oona e faʻaaogaina i le tulaga o le le aoga o fualaau o togafitiga, e pei o le faateleina o le gaioiga faaletino, meaai poʻo isi auala e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino),
  • psoriasis,
  • faʻamaʻi pipisi - faʻafitauli faigata, e aofia ai cerebral, faʻafitauli o le hematological ma le gastrointestinal i lalo o le aʻafiaga o le faʻavelaina o le tino i le tino o le tagata,
  • meaʻai paleni
  • neurodermatitis.

Contraindications

  • hypersensitivity, faʻatoʻateleina pe mauaina le le faapalepale i vaega o loʻo iai le vailaʻau (poʻo idiosyncrasyi laumei ma soya meaai, peanesi),
  • antiphospholipid syndrome O se iunite faʻaosooso e tele-okeni, lea e faʻailoaina i le gaosia o auupega puipuia i le oona ma meaola o le phospholipids,
  • i le faʻataʻitaʻiga tamaiti e oo i le 12 tausaga,
  • vaʻa fanau ma fafagaina o susu.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga leaga nei e mafai ona tutupu i le taimi o togafitiga ma lenei sauniuniga faʻamalositisi:

  • Saunia e mamanu: lagona le mautonu i le manava tiga matuia, manava manava.
  • Tali atu i le Allergic: o se vevelapoʻo urticaria.
  • Isi: faʻailoga mata otaota gaʻo gaʻo afaina o le vavave o le tagata i fafine.

Faʻavae, faatonuga mo le faʻaaogaina (Metotia ma fuataga)

O loʻo faʻaaogaina capsules faʻafofoga tautala. E tatau ona faʻaaogaina aʻo leʻi 'aʻai, e aunoa ma le ulaula, ae tele le vai, ina ia le faaleagaina ai le paʻu. O fualaau oona e tatau ai mo le metabolism talafeagai o phospholipids e maua i le naʻo le manava, o le mea lea ua galo uma ai ona gaosiga o mea tau vailaau. O le fuataga masani e 6 capsules mo le faʻaaogaina i aso taitasi - 2 fasi faalua 3 taimi i le aso.

O le togafitiga o Rezalyut Pro o loʻo faʻatinoina taʻitasi e le fomaʻi, talu ai o lona umi e mafai ona fesuisuiaʻi tele e fuafua i faʻamaʻi togafitiga ma mea faʻaleagaina o le tino. Afai i totonu o le lua vaiaso o le togafitia o le togafitia o le togafitiga e leai se faʻaleleia atili o le tulaga o le maʻi, o lea togafitiga ua manatu e le aoga, ma ua taofia le toe faaleleia o togafitiga ina ia maua ai se vailaʻau malosi malosi.

Faʻasalaga

Faatasi ai ma le faateleina o le maualuga o fualaau faasaina i totonu o le toto, gastrointestinal disorders poʻo le faateleina o aʻafiaga o le itu, peitaʻi, e leʻi faʻatautaia suʻesuʻega lautele i luga o le faʻamaʻi o le fualaau faasaina Rezalut Pro.

E leai se taulaitu faapitoa mo lenei fualaau faasaina, o le mea lea, faatasi ai ma le faʻaalia o faʻamaoniga o le maualuga, e faʻaaogainatogafitiga fualaau faasaina matauina gaioiga mai le tino (fufuluina o le gastrointestinal tract with saline, enemas faatasi ai ma le tele o togafitiga faafomaʻi, gasegase ma auala e faʻaogaina ai le faʻaaogaina o le gasegase malosi).

Fegalegaleaiga

O fegalegaleaiga faʻasoifua maloloina o se vailaau faʻataʻitaʻi e itiiti lava, talu ai o vaega autu o le vailaʻau o se vaega o le natura o le tino o le tino.

A faʻaaoga Resale ma coumarin anticoagulants (eg. Fenprokumon, Warfarin) e mafai ona faʻateleina le aafiaga o le mea mulimuli, ona o aʻafiaga o le ate. Afai e faigata le togafitiga, e fautuaina e faia suʻega faʻamalositino masani ma suʻesuʻeina le fua o fualaau faʻatau.

Faatonuga faapitoa

Faʻasaoina o fualaau faʻasaina i tagata maʻi ma maʻisuka E tatau ona manatua i le mafaufau o le 1 capsule o Resalute Pro e itiiti ifo i le 0.1 XE (Pread Unit).

O se sauniuniga tau vailaʻau e leai sona aoga i le gasegase o le gasegase e faatino ai ni galuega poʻo se galuega e manaʻomia ai le faʻatupulaia o le gauai, saʻo faʻamaopoopoina o gaioiga ma le saoasaoa o lagona o le psychomotor, o le mea lea, i le taimi o se togafitiga faʻafesoʻotaʻi, ua mafai ona faʻataʻavaleina se taavale poʻo isi auala faigata.

Analogs o Resale

Resalut Pro - o se vailaʻau o ona vaega o le tino o se vaega masani o le metabolism o le tino o le tagata, e faigofie lava ona toe gaosia i totonu o le fale suesue, aua o fualaau o fualaau faasaina e maua ai le tele o vailaau faasaina.

O le gagana Rusia o Rezalyut ua matua manaomia, ona o lo latou tau i falemaʻi falemaʻi e itiiti le taugofie. O lea la i le tumama o le ate o le ate, o le togafitiga o togafitiga faafomaʻi e mafai ona suia i mea uma e iloa, e pei o le: Brentsiale, Livolife, Lipoid, Phosphoncial, Essentiale, Faʻailoa.

Mai le tele o oloa tau vailaʻau faʻasolo, e tatau ona vaʻaia Essentiale. O le vailaʻau lea, faafetai i faasalalauga lautele, atonu o le sili ona lauiloa i le maketi a Rusia ma Ukrainia e faʻamalosia le totoga glandular. Ae ui i lea, o le tele o faʻasalalauga i luga o lenei autu e masani ona fesiligia le fesili lea.

O fea e sili atu: Resalut or Essential?

O le tali e le o taatia ile luga, naʻo gaioiga o le pharmacokinetic o vailaʻau uma e tatau ona suʻesuʻeina atili auiliiliga. Faʻafoʻisia le phospholipids e mautinoa tulaga patino o le gaioiga, talu ai o le vaega galue autu o le phosphatidylcholine. O lona aʻafiaga e faʻamoemoe i le toe faʻafoʻiina o le paʻu o le cell ma faʻaleleia atili le gaioiga o le hepatocytes.

I le Taua, o le autu o loʻo galue malosi EPL meaola phospholipids, o se vaega o le eletise o le gaʻo gaʻo polyunsaturated sili ona faʻamamaina ma faʻamalosia. O lenei mea e mafai ai e le sauniuniga faʻapitoa ona galue i luga o fausaga intracellular (faʻapitoa, mitochondria), e faʻatonutonuina ai metabolic processes ma faʻataʻitaʻiga o le phosphorylation oxidative. O lona uiga, o nei vaega o le lagona o le tino e faamalieina ai manaʻoga ole ate.

I le otootoina o mea uma o loʻo taʻua i luga, e mafai ona tatou faʻataunuʻuina e sili atu ona faia e Rezalut se mea e sili ona lelei, e faʻaalia ai le maualuga o le puipuiga e faʻatatau i le fausaga faʻapitoa o le totoga glandular. Ma e faapena foi ona manumalo i luga o ia tuaoi o Rezalyut. Faailoga mo le faʻaaogaina, tau ma le tele o isi faʻailoga - e tuʻuina atu uma ni manatu i luma ole Essentiale, pe afai o le faʻamoemoega o le togafitiga o le faʻamalosi lea o le fausaga o le ate, ma ia le faʻaleleia le gaioiga o le hepatocytes.

I le faʻataʻitaʻiga o tamaiti, e mafai ona faʻaaogaina se vailaau mo togafitiga pe a mavae le 12 tausaga.

Faʻatau ai le ava malosi

Ethanol ma ona metabolic productsmea leaga e faasino i hepatocyteso le mea lea, e tatau ona e lafoaia atoatoa le faʻaaogaina o le ava malosi ao faagasolo togafitiga faasao, a le o lea e le mafai ona ausia le togafitiga o le togafitiga o le togafitiga (o le phospholipids o le Resalyut e taofia le aʻafiaga o le ava malosi).

I le taimi o le maitaga ma le lactation

Faaaogaina o le fualaau faasaina Resalute Pro soliai vaitaimi o maitagalactation ma susupe a mafai tauatogagenic aafiaga vaega o le fualaau faasaina, ae ui i lea, e leʻi faia ni suʻesuʻega faʻapitoa i suʻesuʻega o lenei mataupu.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O le elemene autu autu i Rezalut Pro capsules e aofia ai phosphatidylcholine ma phosphoglycerides, oona gaʻo (sili atu ile linoleic acid). O nei aʻafiaga e fesoasoani i le toe faʻafouga (toe faʻafouina) o le hepatocytes e ala i le faʻamautuina o le cytoplasmic membranes, faʻaitiitia le malosi o le lipid peroxyidation ma le faʻavaeina o fualaʻau saoloto (vaevaega o molelaʻau faʻasaina e le i totogia ma eletise). E le gata i lea, o le fualaau faasaina e faʻaleleia ai le lipid metabolism i totonu o le tino, e faʻaitiitia ai le faʻateleina o le cholesterol e ala i le faʻateleina o le faʻasalaga o esters. Talu ai ona o nei aafiaga o le ola, o le faʻaleleia o le faʻaleleia o le tino.

A maeʻa ona ave capsules Rezalut Pro i totonu, o le phospholipids e faʻafefiloi i totonu o le toto, tufatufaina i le tino, ulu i le ate ma faʻatasi i totonu o le metabolism o ona sela. E mafua mai i le tino faʻatasi ma le tino o le phospholipids e fatugaʻo.

Faailoga mo le taliaina

O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ua faʻaalia mo togafitiga o le ate, o loʻo faʻatasi ma le faaleagaina o le hepatocytes, faapea foi ma le suia faifaipea ma le mea fesootai:

  • O le gasegase o le tino o le solia lea o le metabolism o hepatocytes ma le faaputuputuina o gaʻo eseese.
  • O le hepatitis taimi ole taimi (inflammatory process) o tupuaga eseese.
  • Faʻaleagaina o le ate oona, e aofia ai le mafuaʻaga o le faʻaaogaina o le tele o le ava poʻo le manaʻomia mo le faʻaaogaina o vailaau o vailaʻau eseese.
  • O le cirrhosis o le lapoa o se sui o le hepatocytes ole tino e faʻafesoʻotaʻi.

E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau e faʻatele ai le cholesterol (hypercholesterolemia), ae a leai e leai se aoga mai le faʻaaogaina o fualaau oona o isi vaega o vailaʻau.

Tosiga ma le pulega

Rezalyut Pro capsules ua fuafuaina mo le faʻafofoga tautala. E ave atoa, e aunoa ma le ulaula ma le inu i le lava o le vai. O le fua faatatau fautuaina ole togafitiga e 1 le pusa 3 taimi i le aso, aʻo le i ai taumafa. O le umi ole vasega o togafitiga e faalagolago i le togafitiga o le ate.

Faʻaiʻuga

A maeʻa ona ave faʻamaʻi capsules Rezalut Pro mai le faʻaogaina o meaʻai, faʻalavelave i le faʻalavelave faʻapitoa (pito i luga, manava o le manava), manava manava (manava) e mafai ona atiaʻe. E mafai foi ona maua ni mea e mafua ai le afaina i le foliga o se vevela i luga o le paʻu ma le urticaria (o se uiga mataʻutia ma le fulafula, lea e foliga mai e pei o se mumu gaʻo). I tulaga vavalalata, o suiga i le faiga o le toto na faamaumauina i le tulaga o le afaina o le paʻu (petechiae), ma le toto toto i tamaitai. Afai e tulai mai itu aʻafiaga, e tatau ona e taofi le tagofia o fualaau faasaina ma faafesootai se fomai.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

O le olaga o Rezalut Pro capsules e 2 tausaga. E tatau ona teuina le vailaau i lona uluai afifi, mai le aapa atu o tamaiti i le ea vevela e leai se maualuga e sili atu nai lo le 25 ° C.

O le tau faʻatatau o capsules Rezalyut Pro i falemaʻi a Moscow e faalagolago i le tele o latou pusa i le pusa:

  • 30 capsules - 440-520 rubles.
  • 50 capsules - 679-686 rubles.
  • 100 capsules - 1350-1415 rubles.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

E mafai ona faʻatauina le vailaʻau i foliga o capsules e ave faʻatalanoa. E i ai se foliga lautele, e le lanu.

O le elemene malosi o le fualaau faasaina o le phospholipids. O isi vaega e aofia ai le oloa e aofia ai:

  • Vitamin E
  • suauu suauu mama,
  • gelatin
  • glycerol dialkonate,
  • gaʻo meaʻai gaʻo
  • faʻailoa.

Faailoga ma le faʻailoga

O le vailaʻau ua faʻamaonia e le gata i le toe faʻafoʻisia o le gaioiga o le ate, ae faʻapea foi ina ia faʻaaogaina ai faʻamaoniga o le inupia ma le inupia. O le fualaau faasaina ua faailoaina mo tulaga e pei o le:

  • inupia e mafua mai i vailaʻau, vailaʻau faʻamaʻi ma viral,
  • psoriasis
  • hepatocyte cirrhosis,
  • vailaau oona,
  • neurodermatitis
  • gaʻo gaʻo o le ate.

O le vailaʻau o loʻo i ai le faʻamaʻi. E le mafai ona faʻaaogaina i:

  • maʻitaga
  • lactation
  • lalo o le 12 tausaga
  • hypersensitivity i elemene o loʻo faia ai fualaau faasaina.

Talosaga o talosaga

Fomai e tatau ona faia i le tautala. O le masani masani o le lua capsules tolu taimi i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga. Ole fualaau faasaina e le mafai ona ulaina, e tatau ona fufulu i lalo ile tele ole vai. O le capsule o loʻo faʻaaogaina atoa mo lona faʻamautuina lelei. O se faʻataʻitaʻiga saʻo e faalagolago i fautuaga ma faʻatonuga a le fomaʻi.

O le togafitiga e masani lava ile lua vaiaso. Afai a maeʻa le taimi lenei e le i tupu le aafiaga, e tatau ona faʻatalanoa se fomaʻi, talu ai e ono mafai ona faʻatonu se faʻalogo malosi.

Sa leʻi faia suʻesuʻega i luga o le tulaga.

Faatasi ai ma le tele o le fualaau oona, o le faateleina o aʻafiaga o le itu ma le atinae o togafitiga gastrointestinal e mafai. E leai se tagata faʻapitoa mo le fualaau faasaina. O lona uiga, i le tulaga o le maualuga, o togafitiga faʻapitoa o loʻo faʻamatalaina, lea e aofia ai le faʻaaogaina o mea oona, enemas.

Faatasi ai ma aʻafiaga o le:

  • manava manava
  • tiga i le manava
  • urticaria
  • edema o le paʻu,
  • vave.

Afai o nei faʻaʻailoga e tupu, e fautuaina e feutagai ma se fomaʻi, talu ai e mafai ona toe faʻamaʻi fualaau.

Ole fualaau faasaina e le aafia ai le gauai o le gauai ma le saoasaoa o lagona o le psychomotor. E mafai ona faatauina le vailaʻau e aunoa ma se taotoga. Afai e masalosalo, pe faapefea ona ave Rezolyut, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa.

Patient Reviews

O fualaau faasaina e tele naua iloiloga. E masani lava e lelei.

O tagata maʻi e manatu lelei o lenei meafaigaluega e sili ona aoga.

O lo matou aiga ei ai tausamiga faifaipea. Ona o lenei, ua maualuga loʻu maualuga o le cholesterol. Na faatonuina e le fomai se meaai ma ave Resalut. O fualaau faasaina e fesoasoani e tuuitiitia le cholesterol toto, faamaloloina ma faamama le ate. Faafetai i togafitiga saʻo, na mafai ona ou le maua le mamafa ma tuuitiitia laʻu cholesterol. E taua le manatuaina o le Resalute ma le ava malosi e le o iai le fesoʻotaʻiga.

O tausaga uma ou te faia ai se suʻesuʻega faafomaʻi. O le taimi lenei na foliga mai na maualuga atu le maualuga o loʻu cholesterol i le tele o taimi. Sa fiafia le fomaʻi sa ou le maua se togafitiga o le cardiovascular system. I le avea ai o se togafitiga, na ia faatonuina le vailaau Resalut.

E matua manaia lava e leai ni vailaʻau faʻateʻi i le tuufaatasiga o fualaau. Faatasi ai ma le lelei o le oloa, e mafai ona ou faailogaina se tagata gaosi oloa faatuatuaina, o le maua o le fualaau faasaina, le maualuga o le lelei o lona faaaogaina.

Latou te tipiina le auala e saʻo ai, e mafai ona e aʻoaʻo mai se fomaʻi poʻo mai faatonuga mo le faʻaaogaina.

Mo ni nai tausaga ua ou mafatia nei mai le dermatitis. E masani lava ona faʻafefe aʻu e le laʻau manu, inisiua, ma se falemaʻi. O lenei mea o se tulaga le mautonu ma mafatia tele. O loʻu paʻu e ufiufi i taimi uma i lanu mumu, ma e leai se togafitiga e fesoasoani ia te aʻu. Sa ou filifili ou te alu i se falemai tumaoti mo se feiloaiga faapitoa. Ae ui i lea, o lana togafitiga faʻasolosolo na le fesoasoani. Na faitau laʻu uo i le talanoaga e tatau ona fesoasoani le fualaau faasaina i loʻu tulaga. Faatasi ai ma Resalut, o le faagasologa o togafitiga e tele masina. Sa ou tago i le vailaau faʻamalosi e lua i le aso.

Ina ua mavae nai aso, sa ou matauina le aafiaga o le aveina. Na amata ona ou lagona le sili atu o le lelei, nutimomoia lelei, mumu mea na leiloloa. E toetoe a mama le paʻu. Ou te fautua atu ia te oe e faʻaaoga le fualaau faasaina Resolot e fai ma faʻasologa mo faʻafitauli paʻu.

Faamatalaga lautele ma le tuufaatasiga

Rezalyut Pro o vailaau faʻapitoa e maua mai i le vaega ole hepatoprotectors e nafa ma le masani ai o le galue o ate (ate hepatatocytes). O le vailaʻau e faʻatagaina oe e toe faʻafoʻi mai le tele o masini e afaina ma e fesoasoani i la latou vave vave faʻaleleia. O se vailaau e gaosia e faʻaaogaina ai se tekinolosi faʻaogaina e leai se totogi. O lona aoga o le le lava o meaʻai ma faʻatoʻaga.

O le maualuga o le malosi o le Resalyut e mafua ona o ona vaega, lea o loʻo taʻitaʻia e Lipoid PPL 600, e aofia ai le triglyceride, lecithin, gaʻo gaʻo gaʻo, fuālaʻau suauu mama, α-tocopherol, mono ma glycerol diester. I le avea o ni mea fesoasoani, glycerol, suauu suauu mama ma gelatin.

Faatinoga ma faʻamatalaga mo le taliaina

O le togafitiga o le Rezalyut e maua mai i le vaega o le hepatoprotectors lea e aʻafia ai le faʻaleleia o le membrane, faʻamalosi ma faʻamautuina lenei faiga. O vaega o le vailaau faasaina e mafai ona taofiofi ai le gaosiga oxidative o lipids, faʻalavelaveina le faʻamalosia o le collagen i le ate. O le vailaʻau e maualalo ai le cholesterol ma fesoasoani e faʻasalaina lipid metabolism.

Ua fautuaina e fomaʻi nei vailaau e le gata ina toe faʻafoʻisia ai le gaioiga masani o le ate, ae faʻapea foʻi le faʻaitiitia o faʻailoga o le inupia ma le oona o le tino. Faaaoga le Resalut e avea o se togafitiga faʻapitoa mo le atherosclerosis e faʻaitiitia ai le maualuga o le ava lipophilic, faapea foʻi ma ia maʻi e pei:

  • psoriasis
  • hepatocytic cirrhosis,
  • faʻaleagaina o vaʻaia
  • neurodermatitis
  • gaʻo susu o ate o le ate,
  • inupia o se taunuuga o viral, pharmacological or chemical damage.

O le isi mafuaaga mo le le manuia o le ate o le ate o se meaai le lelei.

Tosiga ma le Pulega

O le vailaʻau "Resalut" ua fuafua mo le faʻafofoga tautala. E tusa ai ma faʻatonuga, e fautuaina e inu i le taimi lava lea aʻo leʻi ai meaai, e aunoa ma le ulaina ma inu tele vai. E taua le aua le faʻaleagaina le paʻu, aua e ono le toe gafatia uma gaioiga tau vailaʻau i luga o le ala i le inumaga. E tatau ona ave le vailaau faʻamaʻi ono capsules i le aso, e faaluaina le faʻafeiloaʻiga ile tolu taimi. Ae ui i lea, o lenei fuataga e tulaga maualuga, sili atu le saʻo ua fuafuaina e le fomaʻi e faalagolago i le maʻi ma le tulaga o le maʻi.

O le togafitiga faʻapitoa e faʻamaonia taʻitasi mo tagata taʻitoʻatasi. I le gasologa o le 14 aso, e tatau ona mataituina le lelei o le togafitiga, pe afai e le tupu se tasi, e tatau ona taofi isi vailaau ma saili mo se malosi sili atu.

Faiga o vailaʻau ma mea inu ava

Pe a togafitiga ma togafitiga faafomaʻi a Rezalut, e tatau ona amanaʻia lana va ma isi vailaʻau. I le faʻaaogaina o lenei vailaʻau faʻapitoa faʻatasi ma faʻamaʻi, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le faateleina o aʻafiaga o le mulimuli. Afai e le maalofia o le a le aofia ai se tasi oi latou, e tatau ona faia le suʻega o le toto, lea o le a mafai ai e oe ona fetuunai le vailaau o vailaʻau.

I le faagasologa o le togafitia o faʻamaʻi ate ma le Rezalyut fualaau, e tatau ona lafoai le faʻaaogaina o le ava malosi. O le ava malosi e aofia ai le ethanol i lona tuufaatasiga, lea e afaina ai le ate. O togafitiga o le a leai se aoga, o le mea lea e le fetaui le ava malosi ma le tagofia o fualaau faasaina.

Talosaga faʻaoga

O fualaau faasaina "Resalut" ei ai nisi o foliga mo le faaaogaina. Aʻo leʻi amataina togafitiga i lenei vailaʻau, e tatau ona faʻaesea mea e afaina ai le ate, ma faʻaumatia ai. O ia mea e aʻafia ai: ava malosi, vailaʻau, moa, faʻaaogaina o fualaau faasaina, faʻaleagaina o le hepatocytes, mea le lelei. I le hepatitis tumau, o se vailaʻau e faʻamaonia pe a uma le lua vaiaso o le togafitiga ua maua ai ni taunuuga lelei. O le aʻafiaga o Resalut i luga o le malosi e ave ai se taavale ma isi faiga e le o iloa.

O le fea vailaʻau e sili atu mo le ate: Manaomia pe Toe Faʻavae?

I vailaʻau faʻataʻitaʻi, e mafai ona e maua se faʻamatalaga tutusa o le fualaau faasaina "Resalut", lea e talitutusa i le tuufaatasiga. O lo o matou talanoa e uiga i Fualaau faasaina. O nei sauniuniga faʻamalositisi e lua ua faʻapipiʻiina ma le tasi ma le isi ma e sili atu le lelei mo le puipuia o maʻi gase tumau. "Mea Taua" o loʻo maua i foliga o capsules o loʻo i ai le mausali o le gelatinous, lanu enaena. I totonu o kaputa o se pusa e pei o le pasene, e aofia ai vaega nei: sua mama, E172 ata, gelatin, sodium lauryl sulfate. O lenei vailaʻau e faʻamaonia mo le hepatitis masani, hepatocytic cirrhosis, faʻaleagaina o le ate, faʻamaʻi i le taimi o le maʻitaga, le cirrhosis alcoholic, syndrome radiation and as prophylactic for relapse of gallstone disease.

O faʻamaoniga i le ave o fualaau faasaina "Taua" o le 12 tausaga le matua ma le hypersensitivity i le phosphatidylcholine ma isi vaega o ausilali. E manaʻomia le faia o se vailaau faʻapitoa e sauniuni ai ni kapula se lua i le aso. E taua le aua nei faʻafefeteina pulou, ae faʻaumatia uma i le tele o vai. E tatau ona latou onā i le taimi o taumafataga i le gasologa o le tausaga, faia ni malologa e lua-vaiaso.

Faatasi ai ma le fesoasoani o le Taua, o le faiga masani o suauu ate ma isi tino taua ua toe faʻaleleia. O fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i le metabolism i le tino atoa. E leai se eseesega tele i le va o le Rezalyut ma Fualaau Faʻatau, talu ai ona o le phospholipids o le mulimuli ua i ai se faʻamalologa faʻamalolo. Ae ui i lea, o le Resalyut e sili atu ona faʻatinoina, ma tuʻuina atu le maualuga o le galuega mo sulu o le pito sili ona telē. O le mea taua, i le isi itu, e faʻamalosi malosi ai hepatocytes, ma toe faʻaleleia e Rezalyut a latou galuega. E faavae i luga o lenei mea, o le filifiliga o le fualaau faasaina e faalagolago i luga o le manaomia mo se togafitiga faapitoa i le vevela o le ate.

Essentiale e itiiti lona aoga ma taugofie nai lo Resalut.

Pe a tali le fesili e sili atu le fualaau faasaina, e tatau ona mafaufau ia latou mea taua ma le lelei. O le lelei o le Rezalyut e aofia ai le maualuga o lona aoga ma o se mea e seasea tupu ona o aʻafiaga. O le le lelei o lenei fualaau faasaina e faapenei:

  • maualuga tau
  • vave faʻaumatia vaega o le vailaʻau,
  • maualuga maualuga o le oloa tau vailaau mo togafitiga i totonu o le toto, lea e tumau mo se taimi umi.

O faʻamanuiaga o le "Taua" e aofia ai le maualuga o le lelei, faʻapea foʻi ma lona itu, taimi faʻaalia, lea e 24 itula. O le faʻateleina o se faʻaitiitia faʻaitiitia o le vailaʻau i totonu o le toto. O mea le lelei o Essential o lona tau e le tau maualalo ma le faʻafuaseʻi ona tutupu aʻafiaga.

Resalut Pro o le vaega o le hepatoprotective. O le faavae o le fualaau faasaina o le soybean phospholipids. O aʻafiaga e aʻafia ai faiga faʻafomaʻi ma toe faʻaleleia le tulaga o le ate. O le fualaau faasaina e sili ona aoga mo le faʻaleagaina o le tino. I le avea ai o se vaega o togafitiga faʻapitoa, ua faʻamatalaina mo le hepatitis o ituaiga eseese, o le degeneration gaʻo ma le cirrhosis.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e fesoasoani e faʻaleleia ai taunuuga o le taumafa mo faʻamaʻi pipisi. Resalut Pro o loʻo i ai le faʻamaoniga. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina i nisi o tulaga faʻaleagaina e mafai ona faʻalavelave tele ai le tino.

O se numera tele o iloiloga o loʻo maua i le Initaneti. E mafai ona e mauaina i le pito o le tusiga.

Vailaʻau vailaʻau o fualaau faasaina

Aʻo leʻi amataina togafitiga, e tatau ona e lapatai lau fomaʻi e uiga i le ave o isi fualaau. E leai se mea e mafai ona tatou vavaeeseina ai le fegalegaleaiga o fualaau faʻasaina Rezalut Pro faʻatasi ai ma faʻamalosaga, mo se faataitaiga, warfarin, fenprocumone. Afai e le mafai ona aloese lenei faʻasalaga i soo se auala, ona tatau lea ona fetuunai le metotia e aunoa ma le toilalo

2. O aʻafiaga

O le mea masani, o le fualaau faasaina e lelei le faʻafefe, ae ui i lea, i tulaga vavalalata, e mafai e le tino ona tali atu i foliga o ia faʻaaliga e pei o:

  • Paʻa i totonu o le manava, pito i lalo, manava manava, vaʻa mama,
  • Urticaria, faanatinati, Quincke's edema, tale, toso o le isu, sosolo o le gutu, le mafiafia,
  • Le foliga mai o le tafe toto i fafine i le faasolosolo malie, pei o le malie.

E leai se togafitiga faapitoa mo lenei vaifofo, o le mea lea e faia ai togafitiga faʻapitoa (o le manava e mulumulu tele, e faʻaaoga ai enemas, laxatives, ma se auala faʻavae).

Tausaga o le maʻitaga

I le taimi lea, e le manaʻomia le tagofia o fualaau, e aofia ai le Rezalut Pro.

Ae peitaʻi, afai e matua manaʻomia, ma e leai se tasi o faʻamalologa talafeagai e talafeagai, ona faʻatagaina lea, peitaʻi, e tatau i le teine ​​maitaga ona i luga o le tusi a le fomaʻi.

I le taimi o le susu, e le faatagaina foi lenei vailaʻau. Ae peitaʻi, afai e manaʻomia, ona faʻatagaina lea, ae tatau ona faʻafeiloaʻi le pepe i meaʻai paleni.

Tina ma le lactation

Resalut Pro e le fetaui mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi i le taimi o le lactation ma aʻo maitaga. Tuusaunoaga o ni mea vavaeese (pe a fai o se fafine i se tulaga ogaoga ma le ono afaina i le tamaititi o le a lalo ifo i le maualuga o faamanuiaga mo lona tino).

4. Teuina

Resalut Pro e mafai ona teuina i se potu e le sili atu i le 23 tikeri le vevela. E leai se mea e tatau ona oʻo mai ai le vai poʻo le susulu o le la i lenei nofoaga. Afai e le o mulimulitaia ia fautuaga, o le ola o le fualaau faasaina e faaitiitia i le tele o taimi.

O le soifuaga ola o le fomaʻi Rezalut Pro e le silia ma le lua tausaga. A maeʻa ona maeʻa, e tatau ona lafoaʻi le vailaʻau. O lona faʻaaogaina atili e le aofia ai.

O le tau o vailaau Resalute Pro o loʻo faʻatūina i luga o tulaga e pei o le pito o le falemaʻi a le tagata lava ia, faapea foi ma le itulagi o le faʻatau. O le a tatou mafaufau i le tau faʻatatau i Ukraine ma Rusia.

, Heptral, Ovesol Evalar.

O le ate o se totoga taua, i luga o le galuega e le gata ina faalagolago le soifua manuia lautele o se tagata, ae faapena foi ona foliga vaaia. A uma, o le auala tonu e aafia ai le ate i le tulaga o le paʻu ma le lauulu. O lana galuega faʻamaopoopo lelei e fesoasoani e faatumauina le mamafa o le tino i totonu o taʻaloga masani.

Fesoasoani i le tino e feagai ma aʻafiaga o aʻafiaga o le siosiomaga, ma faʻamaʻiloga, lea e aofia ai le vailaʻau faʻasaina, e mafai ona lagolagoina lana faʻatinoga.

Faamatalaga o fualaau

Latou te faʻasaʻoina le vailaau faʻasaina. Resulaut i le foliga o se kapini matala gelatin i totonu lea o se vai viscous, o lona lanu e mafai ona ese mai le samasama samasama i le samasama-lanu enaena.

O loʻo gaosia i latou e faʻaaoga ai le tekinolosi e leai se totogi. O le oloa e le o iai ni mea manogi ma ni mea e puipuia ai, talu ai o le pulou pulou o le tasi lima e teu ai le manogi ma le sogisogi o mea gaosi, ma o le isi lima e puipuia ai i latou mai le susu ma le okesene.

O le togafitiga o Rezalut capsules e mafua ona o la latou eletise autu autu - o le PPL 600 Lipoid, lea e aofia ai phospholipids, e pei o le phosphatidylcholine ma le omega-omega-3 omega ma omega 6. E le gata i lea, o le vailaau faasaina e aofia ai le triglyceride chain, vitamini E, suauu soina suamalie, mono- ma le glycerol dialcate.
O le atigi pusa e aofia ai gelatin ma glycerin.

Le faiga o gaioiga ma le vailaʻau

Phospholipids e faatelevaveina ai le toe faʻaleleia o suauu ate, e faʻalavelave ai le gaosia o le palakene i totonu, ona o le mafuaʻaga o le fausiaina o le fesoʻotaʻiga o le tino i totonu o le okeni. Faʻamaʻosaʻo le faʻasalalaʻau lipid, faʻaitiitia le cholesterol toto, ona o le mea moni o le esters ma le linoleic acid e mafua mai ai.

I le tino, o le phosphatidylcholine e pipii i totonu o le tootoo laitiiti i le lysophosphatidylcholine ma le adsorbed, aemaise i le lava lava ituaiga. O se vaega o lea mea ua toe faʻafouina i le phospholipid, lea e tufatufa atu i le tino atoa ma le gasegase o le tino.

O le tele o phospholipids na maua mai fafo e fesootaʻi ma le tino o phospholipids ma ua uma ona faʻaogaina i se ituaiga o mea faigata.

Vaega o le talosaga

E tusa ai ma faatonuga, o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina i le fualaau faasaina Resalut o loʻo taua i lalo:

E le gata i lea, ua faʻamalamalamaina capsules pe afai, o se taunuuga o le suʻega, o le tagata maʻi e maualuga le cholesterol i totonu o le toto ma e le mafai ona faʻaitiitia lelei e se auala e le faʻatau fualaau.

O le Cholesterol e mafai ona gaosia i le tino o le tagata e toetoe lava o siama uma, ae o le tele o ia mea o loʻo faʻapipiʻiina i le ate. O le Cholesterol foi e ulu atu i le tino ma meaʻai, o lea la e mafai ona faaitiitia lona maualuga i meaʻai. O le Cholesterol e maua i meaʻai a manu: aano o manu, fuamoa, ma meaʻai susu.

I le taimi muamua, na talitonuina ai o soʻo se cholesterol e le lelei, e oo lava i taumafataga faapitoa e leai se totogi o le cholesterol. Ae ona o lona tulaga le atoatoa, ua avea foi ma mafuaʻaga o faamaʻi eseese. A uma mea uma, e manaʻomia le cholesterol mo le gaosia o vitamini D ma hormones.

Faʻaiʻuga mataga ma mea e le mautonu

O aʻafiaga nei e mafai ona tutupu i le taimi o togafitiga ma se vailaʻau:

I le taimi nei, e le o se mataupu e tasi o le vailaau faʻasaina ua lipotia. E leai se vaifofo faapitoa; togafitiga faʻamaʻi.

Ole fualaau faasaina e le tatau ona ave mo tagata e iai le le atoatoa i lona tuufaatasiga ma mafatiaga mai le antiphospholipide syndrome.

Faʻaleleia togafitiga

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, e manaʻomia le faʻataʻitaʻiina ole Rezalut fualaau i le 2 capsules e oʻo atu i le 3 taimi i le aso. Ae e mafai e le fomaʻi ona fautuaina se isi ituaiga togafitiga.

Taua! E le mafai ona ulaina capsules, e tatau ona faʻaumatia atoa i le lava o le vai.

O le a le umi e inu ai le vailaʻau e faʻalagolago i le faʻamaʻi faapitoa ma le soifua manuia lautele o le maʻi. E masani lava, o le togafitiga e tele ni nai masina.

Tafaoga Faʻatau Fualaau Faʻatau ma Faatonuga Faapitoa

E oʻo mai i le taimi nei, e le lava ni faʻamatalaga e uiga i le faʻamalosia o vailaau faʻasaina o le Resalut faʻatasi ai ma isi vailaʻau ma mea taumafa.

E ui i lea, o le mea e masani ai, o le fegalegaleaiga o mea gaosi a le capsules faatasi ai ma le coumarin e mafai ona mafai ona puipuia, o le mea lea, i le tulaga o la latou pulega tutusa, o togafitiga e ono manaomia ona fetuunai.

O maʻi e maua i le maʻisuka e tatau ona nofouta e 1 le pusa o le fualaau faasaina Resalut e leai se sili atu i le 0.1 XE.

O tagata mamaʻi e le faʻaaloalo i le pipi ma le soya e tatau ona aloese mai le ave o capsules, ona o lo latou maualuga maualuga o le atiina ae o se faʻafitauli faʻafuaseʻi i le fualaau faasaina.

O le aʻafiaga o le pulega o le capsule i luga o le malosi e ave ai se taavale e leʻi suʻesuʻeina.

Tau ma mea tutusa

O le tau o le fualaau faasaina Resalut e faalagolago i le numera o capsules i totonu o le afifi.

O le tau e 30 capsules i Moscow ma St. Petersburg e tusa ma le 450 ru, 50 capsules - 700 rubles, 100 capsules - e tusa ma le 1400 rubles.

I le faaopoopo atu i capsules Rezalut, o nisi o analogues o loʻo faʻatau atu:

  • E faʻamalosi le tagata suʻesuʻe
  • Phosphogliv
  • Essentiale Forte N
  • Liv 52

O le sui o le Rezalyut capsules ma se vailaau tutusa e faatagaina naʻo le faʻatagaga a le fomaʻi, talu ai o ia mea uma ua i ai a latou lava faʻamatalaga mo le faʻaogaina, o le togafitiga, o aʻafiaga e aʻafia ai ma le faʻasaʻoina.

E mafai ona faʻatau le vailaʻau i le fale talavai e aunoa ma se faʻamaumauga. Teuina i lalo o tulaga masani ile t e le silia ma le 25 tikeri. O le soifua maloloina o le fualaau faasaina e 2 tausaga, pe a uma lea e le taliaina le vailaʻau, talu ai i le tulaga sili ona lelei o le a le fesoasoani, i le sili ona leaga e mafai ona afaina ai le ola maloloina.

E ui i le tele o faʻatauga o le vailaʻau, e le tatau ona e inuina e oe lava ia, e naʻo le fomaʻi e mafai ona fuafua pe iai ni faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le tagata tomai faapitoa e tatau ona filifili togafitiga talafeagai.

Rezalyut Pro - faʻasolosolo. Soobean phospholipid extract e aofia ai le phosphatidylcholine ma phosphoglycerides (i le averesi, e 76%), ae o le linoleic acid e mafua mai i gaʻo gaʻo. Ole aʻafiaga o le fualaau oona e mafua mai i le saoasaoa o le faagasologa o le toe faʻafouina o le ate ma le faʻamautuina o siama faʻapitoa, faʻasaina o le faʻamalosia o le lipid oxide ma le taofiofia o le faʻalaʻoina o le collagen i le ate. O le vailaau faʻasaina e faʻamaopoopoina le gasegase lipid, faʻaitiitia le cholesterol e ala i le faʻateleina o le faʻatulagaina o lona esters ma le linoleic acid.

Faʻaiʻuga autu

Ulutala:TAITAI E TATAU
ATX Code:A05B -

"Resitala" e faatatau i le vaega ole hepatoprotectors. O le igoa tuʻufaʻatasiga lea o vailaʻau e maua ai se aoga aoga ile ate. O le kulupu foʻi e aofia ai vailaau faʻasaʻo e mafai ona puipuia ai le fiva o le ate mai mea leaga.

E le o fomaʻi uma e faʻamaonia le faʻaogaina o le hepatoprotectors. O nisi e le mafaufauina latou vailaau ma fai mai e leai ni a latou togafitiga. O le faʻamalositino o aafiaga o le tele o le hepatoprotectors e leʻo faʻamautuina e suʻega faʻapitoa. E le gata i lea, o le faʻavasegaina faʻapitoa o le Anatomical-therapeutic-chemicals e leʻo aofia ai se vaitaimi faapena.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i fualaau, e mafai ona tuʻuina le Resalut ma le ava malosi, o a taunuuga o sea fegalegaleaiga?

Tulaga lautele o le fualaau faasaina

I luga o le maketi o falemaʻi, o le vailaʻau ua tuʻuina atu o le "Rezalyut pro" poʻo le "Rezalyut". O lenei mea e mafua mai i kamupani eseese o gaosiga, ae leai ni eseesega i le tuufaatasiga o vailaau e lua.

Tului: o le tuufaatasiga o Rezalyut e matua tutusa lava ma le Taua. Pau lava le eseesega i le va o fualaau oona o le lisi lea o faʻamaʻi - i Essentiale e puupuu.

Pharmacokinetics

O le vaega malosi e solo i lalo ile iniseti i lysophosphatidylcholine. O loʻo i totonu o lenei pepa e faʻaaogaina e le tino tagata le vaega. I totonu o le puipui o le inumaga, o le isi faʻasologa e faʻaaogaina i phospholipids, pe a uma ona tuʻuina atu le vailaʻau i le taʻavale faʻamalolo, ma mai iina i le ate. I le ate, o le isi pala i le gaʻo gaʻo, glycerin-3-phosphate ma le choline e tupu. I totonu o ni nai itula, o nei vaega uma ua tuufaatasia i foliga o metabolites. O le vaitaimi o le faʻamalologa e mafai ona fesuisuiaʻi ma e faalagolago i uiga patino o le tino / metabolite tali.

Mo le vave vave ma le faʻatuatuaina o le faʻamalosi, o le au faitau e fautuaina le fualaau faasaina "Alkobarrier". O se vailaau masani lea e poloka ai le manava mo le ava malosi, ma mafua ai ona le mautonu le ava malosi. E le gata i lea, o le Alcobarrier e faʻagasolo le toe faʻaleleia o gaioiga i totoga na amata ona faʻaumatia e le ava. O le meafaigaluega e leai se faʻalavelave, o le lelei ma le saogalemu o le vailaau faʻasaina ua faʻamaonia e suʻesuʻega faʻapitoa i le Research Institute of Narcology.

E mafai ona tuʻufaʻatasia le vailaau faʻasaina i le ava malosi

Tausiga "Faʻafoi" ma le ava malosi e tutusa ma zero. O le teena o le ethanol o le mea muamua lea e tatau i se tagata maʻi ona faia i le taimi o togafitiga o le ate. Aisea?

O le faʻamoemoega o le "Resalute" e fesoʻotaʻi ma le gaʻo o le galuega - o le tino autu o le faʻamamaina o le tino o le tagata. O le ava malosi o le a faia ai se avega mamafa i luga o le ate, e oʻo atu ai i le faʻaumatia o sela ma, atonu, o faʻamaoniga e le mafai ona suia. E le gata i lea, o ava malosi e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o fualaau. O le taunuʻuga o le faʻaaogaina o tupe i vailaau, o le leiloa o le taimi taua, o le faʻalauiloaina o le inisua o le tino ma le mamafa tele o le ate lea e mafai ona alofia.

O le alcohol ethyl ma fualaau e ulu i totonu o le tino e tatau ona malepe. E tatau ona faia lenei mea e le ate, o lona tulaga ua uma ona faʻaititia mo nisi mafuaaga. E iai le filifiliga a le tino - o le a le mea e vavae muamua? Afai o le filifiliga e pa'ū i luga o vailaau, ona amata loa lea e le ava ona afaina ai le tino ma amata ai le faagasologa o le inupia. Afai o le alcohol alcohol is the first to absorb, o lona uiga o le aoga o le sapalapala o le a le taua pe e matua mou atu. Ae tusa lava po o le a le mea e vaeluaina ai le enzyme, o le a mafatia le ate.

Faatasi ai ma aʻafiaga e ono aʻafia ai mai le tuufaatasiga o le Resalyut ma le alcohol alcohol-alcohol o se tali faapitoa ma le solia o le gaosiga o le enzymes. O nisi o faʻaʻailoga e mafai ona iloa na o le ultrasound ma faʻasaʻo ma le fomaʻi o loʻo auai. I le faʻaopopo atu i aʻafiaga ogaoga, faʻaleagaina, faʻaititia le faʻatinoga, gaioiga / viliina, manava manava, paʻu o le paʻu, vevela, ma le tafe toto. I mataupu sili ona ogaoga (faʻamaʻi pipisi o le ate ma le tele o le alcohol alcohol), o le falemaʻi atonu e manaʻomia.

I le faaiuga o le togafitiga, e mafai ona e toe foi i le masani masani o le olaga. Ae, ona o le vaivai o le ate, e sili ai le lafoaia atoa o le ava malosi pe faaitiitia i se tulaga aupito i maualalo. Iloa lau fuataga ma ola maloloina!

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

O le faʻavae o le vailaʻau e faʻamalosia ma maua ai le phospholipids. O la latou vaega malosi o le phosphatidylcholine, o lona vaevaega e 3/4 o mea o le 1 capsule.

I le faaopoopo atu i le phosphatidylcholine, o vailaʻau o loʻo iai vaega nei:

  • linoleic acid Omega-3,
  • omega-6 linolenic acid,
  • gelatin
  • glycerin
  • gaʻo gaʻo gaʻo
  • glycerol dialcate,
  • suauu suauu mama,
  • filifili faasolosolo faasoesa,
  • vitamini E.

O mea uma lava e lelei ona faapaleniina ma fetaui lelei le tasi i le isi.

Rezalut Pro o loʻo maua i foliga o capitalesla gelatin alumi. O vailaʻau faʻasolo i totonu o le kapoti o se vai lanu enaena. I nisi o paso, o le lanu o le vai e mafai ona samasama pe auro, e le o se faaletonu.

O loʻo faʻapipiʻi capsules i paʻu, 10 pcs. Faʻalagolago i le afifiina, o le pusa cardboard e aofia ai le 1 i le 10 papatusi ma ni pulou. O le igoa o vailaau, o lona tuufaatasiga, siaki ma le auiliiliga o mea e faaaoga e faaaoga i le afifi. E faia le faatonuga i se auala lomitusi, e lelei ona faitau.

Auala e faʻaaogaina ai vailaʻau

Ave le vailaʻau aʻo leʻi 'aʻai. Faʻafeu le capsules e aunoa ma le ula, inu le tele o vai. E tatau lea mea ina ia oʻo atu le vailaʻau i totonu o le toto e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi o le paluga gase ma le manava o le manava. Afai e te ulaina se pusa, o le a le maua se togafitiga. E tatau ona inuina le vailaʻau, pe a le o lea o le a pipii i le gaʻo ma le faʻamavaeina mulimuli ane o le gelatin.

Faʻaaoga vailaʻau aʻo leʻi 'ai

E fautuaina e ave 6 capsules i aso taʻitasi (2 pi) A o leʻi faia le taeao, le aoauli ma le afiafi). O le umi o le faagasologa o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi mai.

O aʻafiaga nei e aʻafia ai le umi o le vailaʻau:

  • onosai tausaga
  • soifua maloloina
  • leaga masani
  • maʻi faʻamaʻi
  • meatotino faʻaleagaina o le tino,
  • olaga, galue ma malolo.

I le avea ai ma tulafono, o le laʻititi o le togafitiga e lua vaiaso. A maea lenei mea, o le suʻega atoa o le maʻi e faia. Afai e le o matauina ni suiga lelei, ole togafitiga e le aoga, e le toe faʻaaogaina le vailaʻau. Faʻatonu analogues ua tuʻufaʻatasia e iai se mea e fesootaʻi tutusa. Afai ei ai se faʻaleleia atili i le tulaga o le ate, faʻaauau pea le kosi pe lua vaiaso malolo, ona sosoo ai lea ma lona toe faia.

E le masani ona le fegalegaleai ma isi vailaʻau, ona e aofia ai vaega masani. I nisi tulaga e le masani ai, o loʻo i ai se faʻaopoopoga i le ate i le taimi e ave ai faʻataʻitaʻiga faʻamalosi. O le mafai ona toe faʻaopoopoina togafitiga e faʻamoemoeina pe a maeʻa suʻesuʻega toto.

Talu ai o vaega autū o le vailaau faʻasaina ua na ona gaosia i totonu o le fale suesue, o tufuga o vailaau mo vailaʻau faʻatauina e maua ai fualaau faʻasaina ma se aʻafiaga tutusa:

O le sili ona lauiloa i totonu o le fale ma maketi o le lalolagi o vailaau Essentiale, lea ua faamaonia lelei lava mo se taimi umi.

Tuua Lau Faamatalaga