Milford Sweetener Composition, Faʻamatalaga ma Faʻamatalaga

Matou te ofoina atu ia te oe e faitau le tusiga e uiga i le autu: "suamalie suamalie (suamalie) sui sui sui milford" faʻatasi ai ma faʻamatalaga a tagata tomai faapitoa. Afai e te manaʻo e fai se fesili poo le tusitusi, e faigofie ona e faia lenei mea, pe a maeʻa le tusiga. O le a mautinoa lava le taliina oe e lo tatou tagata poto faapitoa.

Le aso lelei! O le tele o maketi taumafa faʻaonaponei ua ofoina mai ai le tele o vailaʻau kemikolo.

Mafaufau i le lauiloa Milford e maua ai suamalie ma mea suamalie e faavae i luga o stevia, sucralose, aspartame, ma vaai ai oa latou faamanuiaga ma mea e afaina ai.

E mafua tonu lava ona o lo latou tupuaga na mafua ai ona sili atu le vaʻaia o latou aʻafiaga i luga o le tino.

Vitio (kiliki e taʻalo).

I totonu o lenei tusiga, o le a tatou suʻeina auʻiliʻiliga, suʻesuʻe le ato ma isi vaega e sili ona fiafia i tagata o loʻo i ai i le taumafataga, faʻapea ai ma i latou e maua i le maʻisuka.

O le laina o mea suamalie o le tagata Siamani o Milford Suss (milford suss) o loʻo i ai le tele o meaʻai suamalie ma le suavai. O le mea mulimuli, suamalie suamalie, e seasea lava ona faʻatau.

O le faailoga o le Milford Suess, o se mea e le masani ai ma e le pei o ni tauvaga, e maua mai sipuni, lea e mafai ai ona e faaopoopo le suamalie i mea ua saunia (sapalai fua, cereals, milk-products). O le pito i lalo o le suamalie suamalie o le faigata i le fuafuaina o le fua saʻo, e le pei o ni meaʻai.

Vitio (kiliki e taʻalo).

Mafaufau i oloa autu a le kamupani.

  • Milford Suss (Milford Suss): o se vaega o le cyclamate, saccharin.
  • Milford Suss Aspartame (Milford Suess Aspartame): aspartame 100 ma le 300 papa.
  • Milford ma inulin (o se vaega o mea masani: sucralose ma inulin).
  • Milford Stevia (o se vaega o le Stevia leaf extract).
  • Milford Suss i se tulaga faʻapipiʻi: o se vaega o le cyclamate ma le saccher

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le suamalie o Milford e tele lona lautele, o le tele o tulaga lelei ma le le lelei, e mafua mai i ona aʻafiaga.

Milford Suss o se suamalie lona lua-tupulaga na faia e ala i le fefiloi o le saccharin ma le sodium cyclamate ua leva ona faavaeina. E mafai ona e faitau e uiga i le vailaʻau vailaʻau, faʻaleagaina pe faʻamanuiaina le tino o nei suka e lua i totonu o aʻu tusiga na faʻasalalauina muamua.

Faʻamanatu puupuu le fua faʻatatau o mea e faʻaaogaina.

Siki elemene (C6H12S3NNaO) - e ui lava e iai a latou suamalie, e tele naua i latou, e taua le manatua pe a faʻatau se mea suamalie. Faʻasalaina i le saccher, sodium cyclamate e faʻaaogaina e faʻasaʻo ai le tofo gaosi o le saccher.

Saccharin (C7H5NO3S) - e le o aʻafia e le tino ma i luga o doses e ono mafua ai le atinaʻeina o le hyperglycemia (o le faateleina o le kulukose o le toto).

E oʻo mai i le taimi nei, o nei mea uma e lua ua tuʻuina atu i le gaosiga o fale gaosi oloa, ma o le suamalie Milfrod na faʻavaeina i luga o latou faavae ua maua se tusi faʻamaonia lelei mai WHO.

O le fua o le cyclamate ma le saccharin i milford e ese.

O loʻo matou sailia ni igoa i luga o le tuufaatasiga ma o latou fuataga sili ona lelei - 10: 1, lea o le a avea ai le milford ma mea suamalie ae le oona (o le tofo o loʻo aliali mai ma se maualuga maualuga o le saccher).

I nisi o atunuu, o le sodium cyclamate ma le saccharin ua faʻamaonia pe leai foi; o oloa o loʻo faʻaaogaina e avea o ni mea faʻatau e faʻasaina foi. O loʻo faʻamatalaina foi e le kamupanī le faʻatapulaʻaina o tagata faʻatau i luga o igoa.

O Milford ei ai lona suamalie lelei e aunoa ma se metotia mulimuli ane ma o loʻo faʻaalia i mea maualalo ole kalori:

  • 20 kalori i le 100 kalama o le gaosiga o oloa.
  • 0.2 g glucoa i le 100 g suamalie milford milita.

Ma o le isi faʻamaoniga iloga o le siamani Siamani mo le maʻisuka e leai se mea glycemic index ma le leai o GMO.

E faavae i luga o le mea moni e faapea o milford o loʻo i ai meatotino o nei mea uma e lua, o le a faapena foʻi ona faʻamaonia.

Ma o le suamalie Milford (i le laulau ma i le ituaiga o siva) e le fautuaina mo vaega nei o tagata:

  • fafine i le taimi o maitaga (seminare uma),
  • tina i le taimi o le fafaga,
  • tagata o loʻo i ai se vailaau i soʻo se faʻamaʻi,
  • tagata e leai ni fatuga fatu
  • tamaiti ei lalo o le 14 tausaga
  • tagata oe ua sopoia le maualuga o le 60 tausaga,
  • mea suamalie e le ogatasi ma le ava i soo se ituaiga ma fualaau.

O a mea e mafai ona fautuaina i nei tagata i se tulaga pe a faasaina faasao le suka? E fautuaina malosi e le meaʻai fua taumafa le faailoaina o le saogalemu ma le faʻatagaina o suka e suitulaga i lau taumafa.

I lenei faʻatusa, o le suamalie e aofia ai aspartame ma vaega o ausilali. Ua ou tusia e uiga i le aspartame ma lona afaina i le tusiga "Upumoni ma Sese e uiga i le Aspartame". Ou te le iloa le manaʻoga e toe faia le mea o loʻo i luga, pe a mafai ona e faitauina mea uma i se auiliiliga auiliili.

Ole tagata lava ia, ou te le fautuaina Milford Suss Aspartame mo meaai i tagata mamaʻi pe maloloina.

O lenei vaega o le suamalie e sili atu ona lelei nai lo le lua tausaga talu ai, ae e le o se mea e sili ona aoga. Talu ai o Sucralose o se mea e fai ai, o se suauu suamalie. Ma e ui lava e leai se faʻamaoniga manino e faʻaalia ai lona afaina, ou te fautuaina oe e aloese mai le faʻaaogaina pe'ā mafai.

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le sucralose, tagaʻi i le tusiga "Sucralos: faʻamanuiaga ma mea leaga."

Ae o lenei filifiliga sili ona sili ona filifilia o le sui lea o le suka i lau meaʻai. I le avea o se vaega o se mea suamalie masani - stevia. Pau lava le faʻalavelave i le faʻaaogaina atonu o le le faʻamaoni o le tagata lava ia i le stevia ia lava poʻo i vaega o papa maʻa.

Mai le vaega atoa o le ituaiga o Milford, ou te fautuaina naʻo lenei filifiliga.

I le tulaga o le maʻisuka, o le faʻaaogaina o suamalie e avea ma mea e tatau ai.

E tusa ai ma iloiloga a le au faʻatau e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o Milford Suess i totonu o papalama o le filifiliga sili lea. Ia mautinoa ia manatua le tausisi tele i tulafono.

Le fua o aso masani o Milford masani:

  • e oʻo atu i le 29 ml i le aso,
  • tasi laulau e suitulaga i se fasi suka suamalie poo se sipuni sipuni o suka.
  • 1 teaspoon o le sahzam vai e tutusa ma le 4 sipuni tele o suka.

Ae afai e te maua le avanoa e filifili ai, o le mea lea, i le avea ai o aʻu ma sui o le endocrinologist, o le a ou fautuaina pea na o ni mea suamalie faalenatura.

E tusa lava pe e te faʻaaogaina le suamalie pe leai foi, ae i soo se tulaga, ia manatua o le suia o oloa vailaʻau faʻatasi ma mea masani e masani ona fiafia i ai.

Ia faaeteete pe a e suesue i igoa mo mea suamalie, ma ia mautinoa ia ola maloloina!

Faatasi ai ma le mafanafana ma le tausiga, endocrinologist Dilara Lebedeva

A maeʻa ona faitau se tusiga e le faaaloalo o Dilusi e uiga i mea suamalie i laʻu Anapa, e mafai ona ou maua, o mea na fautuaina mai e le fomai, na o le Fit para Nu. 14 (o le pito i lalo o le pito i tua ma le erythritol). Nai lo le suka i le lauti, kofe, ou te faʻaopoopo 2-3 sachets i le aso mo le lima masina. E leai se leaga! Faafetai lava!

Talofa, Dilyara, faafetai tele, mo tusiga, sa ou aoaoina le tele. I loʻu aafiaga i mea suamalie, na ou iloa ai e ese mai le stevia, leai se mea e aoga, mo nisi mafuaaga, o le metallic aftertaste mai tagata uma.

Faafetai atu mo ou manatu faapolofesa ma le le vavalalata, ou te faatauina foi se mea suitulaga e faavae i le stevia

O le a ou tu atu mo Milford (sucralose ma inulin). Faatasi ai ma loʻu faanaunauga e faʻaaoga "suamalie" suamalie, e le mafai ona ou faʻatasi ma le toʻatele. Sa tofotofoina Stevia i filifiliga uma sa ou mauaina (e aofia ai le iherb), o le taunuuga o se tofo inu i soo se fualaau oona ma soo se mea faaopoopo. Faʻatasi ai ma le erythritis, o le tala lava lea e tasi, ona o le lagona umi o le "menthol" o le nausea. O le tele o filifiliga faʻapipiʻi faʻapitoa o se faʻamafunaina foi o tupe (faʻalavelave, manava manava, tofo inosia, ma isi). Mo sina taimi na ou faʻaaogaina ai le sucracite, ae le o le mea sili ona aoga, ma na ou iloaina lenei mea, ona sa ou sailia se isi mea sili atu. Ina ua uma ona ou faitau i le tele o tala, na ou iloa le tele o tala. E ui lava sa i ai se masalosalo, ae na ou maua pea ma faʻatonuina i le laupepa pepa mai Milford (matou te faigata tele le filifilia). Ma!? E ofoofogia! Ua sili atu le matagofie o le olaga! E leai ni meaʻai faaopoopo, suamalie nai lo le suka ma tutusa i le tofo, lea e faigofie ai le faʻaogaina, o laasaga faatagaina e le fefefe (e ui lava ou te leʻi faʻaaogaina le sili atu ma le 2-3 ipu). Tele falaoa. E leai ni aʻafiaga i itu uma. O le mea lea, mo aʻu, o le sucralose o se ponesi lelei i se olaga ola maloloina ma le pulea o le mamafa ma le suka.

O le natura ma le natura e leai sona aoga ma le saogalemu. O le faʻafeiloaʻiga o le paʻu e masani foi. Ioe, ma le tele o fualaau tutusa. Povi curare. Palu faanatura, falai i le suauu suauu masani, emits acrylamide ... E tele faataitaiga e mafai ona tuuina atu, e tusa lava pe tutusa meaola vailaau e puipuia ai vailaau e tineia.
O le faʻamatalaga o le lau o le stevia e aofia ai mea e tele. E tatau ona e suʻeina pe o le suamalie ei ai se mama steviol glycoside pe leai. Po o isi mea, ma isi. Lona lua, mai i gaosiga eseese, steviol glycoside e faʻaaogaina lona gaosiga i le oloa mulimuli, e tele taimi tatou te maua ai eseesega eseese (ma meatotino, e foliga mai). O se numera tele o suʻesuʻega o lenei oloa e leʻi faʻatautaia faʻatusatusa i mea faʻapipiʻi. E ui lava e leai ni mea e faʻaaogaina e faitioina mo le suʻega i manu. E tusa ai ma nisi o suʻesuʻega, o le stevia extract na lauiloa o se mutagen, mulimuli ane toe faʻaleleia, ma isi. I le avea ai o se mea suamalie, o le Stevia leaf extract e leʻi mauaina le faʻamaoniga a le FDA (e le lava molimau o lona saogalemu).
"Ae ui i lea, o laupepa stevia ma mea vavalalata stevia e le o taʻua o le GRAS (e masani ona amanaia e saogalemu) ma e leai se faamaoniga a le FDA mo le faaaogaina i meaai."
O lea o le fesili e feteenai.

Milford Sweetener Forms

O le laina o mea suamalie o le tagata Siamani o Milford Suss (milford suss) o loʻo i ai le tele o meaʻai suamalie ma le suavai. O le mea mulimuli, suamalie suamalie, e seasea lava ona faʻatau.

O le faailoga o le Milford Suess, o se mea e le masani ai ma e le pei o ni tauvaga, e maua mai sipuni, lea e mafai ai ona e faaopoopo le suamalie i mea ua saunia (sapalai fua, cereals, milk-products). O le pito i lalo o le suamalie suamalie o le faigata i le fuafuaina o le fua saʻo, e le pei o ni meaʻai.

Mafaufau i oloa autu a le kamupani.

  • Milford Suss (Milford Suss): o se vaega o le cyclamate, saccharin.
  • Milford Suss Aspartame (Milford Suess Aspartame): aspartame 100 ma le 300 papa.
  • Milford ma inulin (o se vaega o mea masani: sucralose ma inulin).
  • Milford Stevia (o se vaega o le Stevia leaf extract).
  • Milford Suss i se tulaga faʻapipiʻi: o se vaega o le cyclamate ma le saccher

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le suamalie o Milford e tele lona lautele, o le tele o tulaga lelei ma le le lelei, e mafua mai i ona aʻafiaga.

Classic Milford Suss Composition

Milford Suss o se suamalie lona lua-tupulaga na faia e ala i le fefiloi o le saccharin ma le sodium cyclamate ua leva ona faavaeina. E mafai ona e faitau e uiga i le vailaʻau vailaʻau, faʻaleagaina pe faʻamanuiaina le tino o nei suka e lua i totonu o aʻu tusiga na faʻasalalauina muamua.

Faʻamanatu puupuu le fua faʻatatau o mea e faʻaaogaina.

Siki elemene (C6H12S3NNaO) - e ui lava e iai a latou suamalie, e tele naua i latou, e taua le manatua pe a faʻatau se mea suamalie. Faʻasalaina i le saccher, sodium cyclamate e faʻaaogaina e faʻasaʻo ai le tofo gaosi o le saccher.

Saccharin (C7H5NO3S) - e le o aʻafia e le tino ma i luga o doses e ono mafua ai le atinaʻeina o le hyperglycemia (o le faateleina o le kulukose o le toto).

E oʻo mai i le taimi nei, o nei mea uma e lua ua tuʻuina atu i le gaosiga o fale gaosi oloa, ma o le suamalie Milfrod na faʻavaeina i luga o latou faavae ua maua se tusi faʻamaonia lelei mai WHO.

Auala e filifili ai se mea suamalie

O le fua o le cyclamate ma le saccharin i milford e ese.

O loʻo matou sailia ni igoa i luga o le tuufaatasiga ma o latou fuataga sili ona lelei - 10: 1, lea o le a avea ai le milford ma mea suamalie ae le oona (o le tofo o loʻo aliali mai ma se maualuga maualuga o le saccher).

I nisi o atunuu, o le sodium cyclamate ma le saccharin ua faʻamaonia pe leai foi; o oloa o loʻo faʻaaogaina e avea o ni mea faʻatau e faʻasaina foi. O loʻo faʻamatalaina foi e le kamupanī le faʻatapulaʻaina o tagata faʻatau i luga o igoa.

Calorie ma GI suʻi suia

O Milford ei ai lona suamalie lelei e aunoa ma se metotia mulimuli ane ma o loʻo faʻaalia i mea maualalo ole kalori:

  • 20 kalori i le 100 kalama o le gaosiga o oloa.
  • 0.2 g glucoa i le 100 g suamalie milford milita.

Ma o le isi faʻamaoniga iloga o le siamani Siamani mo le maʻisuka e leai se mea glycemic index ma le leai o GMO.

Contraindications

E faavae i luga o le mea moni e faapea o milford o loʻo i ai meatotino o nei mea uma e lua, o le a faapena foʻi ona faʻamaonia.

Ma o le suamalie Milford (i le laulau ma i le ituaiga o siva) e le fautuaina mo vaega nei o tagata:

  • fafine i le taimi o maitaga (seminare uma),
  • tina i le taimi o le fafaga,
  • tagata o loʻo i ai se vailaau i soʻo se faʻamaʻi,
  • tagata e leai ni fatuga fatu
  • tamaiti ei lalo o le 14 tausaga
  • tagata oe ua sopoia le maualuga o le 60 tausaga,
  • mea suamalie e le ogatasi ma le ava i soo se ituaiga ma fualaau.

O a mea e mafai ona fautuaina i nei tagata i se tulaga pe a faasaina faasao le suka? E fautuaina malosi e le meaʻai fua taumafa le faailoaina o le saogalemu ma le faʻatagaina o suka e suitulaga i lau taumafa.

Milford Suess Aspartame

I lenei faʻatusa, o le suamalie e aofia ai aspartame ma vaega o ausilali. Ua ou tusia e uiga i le aspartame ma lona afaina i le tusiga "Upumoni ma Sese e uiga i le Aspartame". Ou te le iloa le manaʻoga e toe faia le mea o loʻo i luga, pe a mafai ona e faitauina mea uma i se auiliiliga auiliili.

Ole tagata lava ia, ou te le fautuaina Milford Suss Aspartame mo meaai i tagata mamaʻi pe maloloina.

Milford ma Inulin

O lenei vaega o le suamalie e sili atu ona lelei nai lo le lua tausaga talu ai, ae e le o se mea e sili ona aoga. Talu ai o Sucralose o se mea e fai ai, o se suauu suamalie. Ma e ui lava e leai se faʻamaoniga manino e faʻaalia ai lona afaina, ou te fautuaina oe e aloese mai le faʻaaogaina pe'ā mafai.

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le sucralose, tagaʻi i le tusiga "Sucralos: faʻamanuiaga ma mea leaga."

Milford Stevia

Ae o lenei filifiliga sili ona sili ona filifilia o le sui lea o le suka i lau meaʻai. I le avea o se vaega o se mea suamalie masani - stevia. Pau lava le faʻalavelave i le faʻaaogaina atonu o le le faʻamaoni o le tagata lava ia i le stevia ia lava poʻo i vaega o papa maʻa.

Mai le vaega atoa o le ituaiga o Milford, ou te fautuaina naʻo lenei filifiliga.

Milford ma le maʻisuka

I le tulaga o le maʻisuka, o le faʻaaogaina o suamalie e avea ma mea e tatau ai.

E tusa ai ma iloiloga a le au faʻatau e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o Milford Suess i totonu o papalama o le filifiliga sili lea. Ia mautinoa ia manatua le tausisi tele i tulafono.

Le fua o aso masani o Milford masani:

  • e oʻo atu i le 29 ml i le aso,
  • tasi laulau e suitulaga i se fasi suka suamalie poo se sipuni sipuni o suka.
  • 1 teaspoon o le sahzam vai e tutusa ma le 4 sipuni tele o suka.

Ae afai e te maua le avanoa e filifili ai, o le mea lea, i le avea ai o aʻu ma sui o le endocrinologist, o le a ou fautuaina pea na o ni mea suamalie faalenatura.

E tusa lava pe e te faʻaaogaina le suamalie pe leai foi, ae i soo se tulaga, ia manatua o le suia o oloa vailaʻau faʻatasi ma mea masani e masani ona fiafia i ai.

Ia faaeteete pe a e suesue i igoa mo mea suamalie, ma ia mautinoa ia ola maloloina!

Faatasi ai ma le mafanafana ma le tausiga, endocrinologist Dilara Lebedeva

A maeʻa ona faitau se tusiga e le faaaloalo o Dilusi e uiga i mea suamalie i laʻu Anapa, e mafai ona ou maua, o mea na fautuaina mai e le fomai, na o le Fit para Nu. 14 (o le pito i lalo o le pito i tua ma le erythritol).Nai lo le suka i le lauti, kofe, ou te faʻaopoopo 2-3 sachets i le aso mo le lima masina. E leai se leaga! Faafetai lava!

Talofa, Dilyara, faafetai tele, mo tusiga, sa ou aoaoina le tele. I loʻu aafiaga i mea suamalie, na ou iloa ai e ese mai le stevia, leai se mea e aoga, mo nisi mafuaaga, o le metallic aftertaste mai tagata uma.

Faafetai atu mo ou manatu faapolofesa ma le le vavalalata, ou te faatauina foi se mea suitulaga e faavae i le stevia

Talofa, Dilishi!
Faafetai mo le auiliiliga auiliili o le suamalie. Mo se taimi umi, sa ou saili mo mataupu faa-saienisi e faavae ai mataupu faatusatusa ia i latou. Ae, o le mea e leaga ai, na e maitauina nisi le feeseeseaʻi. Ou te talosaga ia faʻamoemoe e oʻo i le iuga. O le mea moni, mo se tagata tomai faapitoa - saienisi, o le upumoni e sili atu nai lo se mea e le mafai ona faia i le tagata lava ia ma, aemaise lava, mea e fiafia i ai.
So. I luga o le pito i luga i le amataga e te tusi ai "Milford ma inulin (o se vaega o mea masani: sucralose ma inulin)." Ma i fautuaga e te taʻua o le sugarcralose ua uma ona i ai se "suamalie suamalie" (e ala i le auala, ma le ita tele) ae le o le manatu. I totonu foi o lau isi tusitusiga "Sucralose: aogā ma faʻaleagaina" e te fautuaina malosi ai tagata uma e filifili mo le erythritis (o se pasese ma le 10% ma le isi 15% ...) Faʻavae? Faʻamata i le mea moni e faapea, faatasi ai ma le faʻataʻitaʻiina o le saogalemu o le sucralose, o loʻo avea pea ma se mea manogi fou na fatuina. Na o le 1976 (toetoe lava a ou matua). E le pei o le erythrit. O le fea na faia na o le "... i le 80 tausaga" (??) O lona uiga, isi 6-8 poʻo le 10 tausaga mulimuli ane? Ma o fea oi latou e le itiiti ifo le suʻesuʻeina e ala i le taimi faatulagaina? Le tutusa. Lelei ma faʻaopopo i luga o "mea laiti" ma e uiga i le le lava o tapulaa o le sucratini ma inumaga ma e oʻo lava i le taimi o le maitaga ... Faʻasaʻo mai le 50g. erythritis. Ma i le 70% e na o le 35g. fualaau gaosia. O le faʻamautuina (e foliga mai WHO) e mafai ona faʻatagaina le 15 teaset i le aso (= 45g). i luga o vaega uma o tusiga.
Malamalama ou te le o tetee atu i mea e masani ai, ae o le meli e le mo tagata uma. O le Erythritol e le leaga, ae pei ona mafai ona e iloa ua leiloloa i le siaki (i le ala, i le tele o taimi i le "I polokalama sili ona taua" e lagolagoina e le tele o tagata fai meaʻai (e aofia ai i latou o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga, ma isi) .d.) e uiga i le tele o latou faʻatasi i le leai o se maketi faigata, ou te manatu e le ono tupu lenei mea, ma e lamatia ai le Igoa e le ono tupu foi.
Aofaʻi I le faaiuga, o le a ou faamalamalama atu. Ou te le FAIAINA le sucralose. Ma i se tulaga aoao, e leai se mea ou te faia i le falemaʻi o meaʻai. Ae, ou ... faaaogaina. Toeitiiti 3 tausaga. E i ai loʻu glucose 4.2, lea e tusa ai ma nisi laulau e tutusa ma le matua e itiiti ifo ma le 25 tausaga (!!))
O le a ou fiafia i le faʻamautuina o manatu faʻamatalaga mai ia oe.
PS. O le tusitusiga na maua mai le mega-volumes) Na ou kopiina i le pa puipui, e faafuasei ona mou atu mai iinei, o se mea alofa) O le a ou toe faafoi.
Ae ou te malilie i lau tusiga saʻo poʻo le faʻasologa o le tusitala, mitiga. Ma lau tali tuusaʻo.
Tou te manatua - o le mea moni e sili ona pele ia i tatou uma.
Faafetai Ma le faamaoni, Alesana.

O le a ou tu atu mo Milford (sucralose ma inulin). Faatasi ai ma loʻu faanaunauga e faʻaaoga "suamalie" suamalie, e le mafai ona ou faʻatasi ma le toʻatele. Sa tofotofoina Stevia i filifiliga uma sa ou mauaina (e aofia ai le iherb), o le taunuuga o se tofo inu i soo se fualaau oona ma soo se mea faaopoopo. Faʻatasi ai ma le erythritis, o le tala lava lea e tasi, ona o le lagona umi o le "menthol" o le nausea. O le tele o filifiliga faʻapipiʻi faʻapitoa o se faʻamafunaina foi o tupe (faʻalavelave, manava manava, tofo inosia, ma isi). Mo sina taimi na ou faʻaaogaina ai le sucracite, ae le o le mea sili ona aoga, ma na ou iloaina lenei mea, ona sa ou sailia se isi mea sili atu. Ina ua uma ona ou faitau i le tele o tala, na ou iloa le tele o tala. E ui lava sa i ai se masalosalo, ae na ou maua pea ma faʻatonuina i le laupepa pepa mai Milford (matou te faigata tele le filifilia). Ma!? E ofoofogia! Ua sili atu le matagofie o le olaga! E leai ni meaʻai faaopoopo, suamalie nai lo le suka ma tutusa i le tofo, lea e faigofie ai le faʻaogaina, o laasaga faatagaina e le fefefe (e ui lava ou te leʻi faʻaaogaina le sili atu ma le 2-3 ipu). Tele falaoa. E leai ni aʻafiaga i itu uma. O le mea lea, mo aʻu, o le sucralose o se ponesi lelei i se olaga ola maloloina ma le pulea o le mamafa ma le suka.

O le natura ma le natura e leai sona aoga ma le saogalemu. O le faʻafeiloaʻiga o le paʻu e masani foi. Ioe, ma le tele o fualaau tutusa. Povi curare. Palu faanatura, falai i le suauu suauu masani, emits acrylamide ... E tele faataitaiga e mafai ona tuuina atu, e tusa lava pe tutusa meaola vailaau e puipuia ai vailaau e tineia.
O le faʻamatalaga o le lau o le stevia e aofia ai mea e tele. E tatau ona e suʻeina pe o le suamalie ei ai se mama steviol glycoside pe leai. Po o isi mea, ma isi. Lona lua, mai i gaosiga eseese, steviol glycoside e faʻaaogaina lona gaosiga i le oloa mulimuli, e tele taimi tatou te maua ai eseesega eseese (ma meatotino, e foliga mai). O se numera tele o suʻesuʻega o lenei oloa e leʻi faʻatautaia faʻatusatusa i mea faʻapipiʻi. E ui lava e leai ni mea e faʻaaogaina e faitioina mo le suʻega i manu. E tusa ai ma nisi o suʻesuʻega, o le stevia extract na lauiloa o se mutagen, mulimuli ane toe faʻaleleia, ma isi. I le avea ai o se mea suamalie, o le Stevia leaf extract e leʻi mauaina le faʻamaoniga a le FDA (e le lava molimau o lona saogalemu).
"Ae ui i lea, o laupepa stevia ma mea vavalalata stevia e le o taʻua o le GRAS (e masani ona amanaia e saogalemu) ma e leai se faamaoniga a le FDA mo le faaaogaina i meaai."
O lea o le fesili e feteenai.

Faʻavae ma ituaiga o mea suamalie Milford

Siamani gaosiga o Milford Suess na te maua ni mea faaopoopo i foliga o tamai laulau ma vai. O sua suamalie suamalie Milford i le ituaiga o sipuni e seasea, ae e lauiloa tele. Talu ai ona o le vevela o mea totino, ua faʻaopopoina i ipu o tikeri eseese o le sauniuni.

Ituaiga o mea suamalie mai se tagata gaosi Siamani:

  • Milford Suess Aspartame,
  • Milford Classic,
  • Milford Stevia,
  • Milford Sucralose ma inulin.

O nei ituaiga o mea faʻaopopo e iloga i le tuufaatasiga, foliga ma le tikeri o le suamalie i le uiga o le 1 kilokalama o le suka.

Milford Classic

Milford Suess e aofia ai le sodium cyclamate ma saccharin.

Saccharin o le mea muamua na gaosia e pei o se suka gaosia, o le 500 taimi e suamalie. O se tasi o ituaiga sili ona lauiloa o le aveesea o le mamafa ma le maʻisuka. O lona caloric content e tau atu i le 0, ma o le vailaau e leai se auala e aafia ai le maualuga o le insulin ma le kulukose i totonu o le toto. Ae e le mafai ona taua o se mea aoga, talu ai ona o le mea na faia i totonu o le fale suesue ma e le o aʻafia e le tino. Faʻaaoga masani e mafai ona afaina. O le maualuga maualuga o le 5 mg / kg le mamafa o le tino i le aso.

Sodium cyclamate e 30 taimi e sili atu le suamalie nai lo le suka masani, e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le fua o le saccher. Faʻamaonia mo le maʻisuka ma mo le paʻu o le mamafa. E leai se mea e maua ai le kalori o le vailaʻau. E le faʻateleina le kulukose toto.

I le tele o tui, e mafai ona fesoasoani i le fausiaina o maʻi mama. O le faʻatagaina e le afaina ai le tino e 11 mg / kg o le mamafa o le tino i le aso.

Milford Stevia

O loʻo taʻua o se tasi o mea suamalie sili ona saogalemu ma aoga i Milford. I lona tuufaatasiga, o se upusii mai le laau stevia, lea ei ai le suamalie masani ma e le afaina. O se tapulaa e faʻaaogaina atonu o se tagata le faapalepale i vaega aoga poʻo se allergy.

Milford Sucrali ma Inulin

O loʻo iai le sucralose i le tuufaatasiga - o se mea faʻapipii faʻamalosi. E maua i le chlorinating o le suka paepae masani, lea e matua faateleina ai le suamalie o le vailaau - 600 taimi. O mea lelei, o le leai o se taimi mulimuli e iloga, e pei o isi ituaiga o suamalie. E le paʻu le meaʻai i le maualuga, e mafai ona faʻaaogaina mo le kukaina o mea vevela ma suamalie. O se isi mea aoga aoga mo le aveesea o le mamafa o le leai lea o le fiaai pe a uma ona 'ai le kuka.

Inulin o se vailaʻau faʻasaina lea e maua mai laau (chicory, acorns) e ala i le ufiufi.

O uiga aoga o inulin o:

  • faateleina le puipuiga
  • le mafai ona aveese mea leaga mai le tino,
  • le faatupuina o le toto i le toto,
  • lelei mo le ate.

O se vailaau e mafai ona afaina ai lona lava le faapalepale.

Aisea ua avea ai Milford ma mea suamalie

Mo le lelei o le gau o le mamafa ma togafitiga o le maʻisuka, e aoga le tuʻuina atu o le suka e le gata mo faamoemoega matagofie, ae faʻapea foi mo togafitiga faafomaʻi. Ua faʻaalia e faʻaaoga ai ona sui. E sili atu ona lemu i le tino ma e maualalo le faasinomaga igoa. O nei aoga aoga ma talafeagai pe a aveesea le mamafa e mafai ona faʻaumatia faʻafitauli o le fiaai.

Meaʻai ma fomaʻi e iloa ai e aoga le faʻaaoga o suamalie, lea e aofia ai vailaʻau o le natura moni, mo se faʻataʻitaʻiga, Milford Stevia poʻo Milford ma inulin. Latou te le afaina, pe a faʻaaogaina, na o le manuia e matauina.

E mafai ona ou faʻaaoga Milford mo le maʻisuka?

Milford pepa ma syrup e puipuia ai le maualuga ole kulukose o le toto mai luga - o latou aoga taua ma talafeagai. Nai lo le 4 tbsp. l sugar use 1 tsp. zero calorie sweetener. Milford supple supplements aofia ai vitamini A, B, C.

Mea aoga ma taua o Milford mo le maʻisuka:

  1. E faʻaititia le mamafa o le suka, o le gaioiga o gaʻo, gaʻo gaʻo, ma le ate.
  2. O le pancreas ua sili atu le lelei.
  3. O se mea taua ma le aoga o laupepa a Milford o le latou le afaina ai le puleaina o fualaau o le maʻisuka.

Faʻafefea ona faʻaaoga Milford Sweeteners

Ole mea e mafai ona faʻaaoga e aunoa ma se afaina i le tino o loʻo faʻaalia i luga o le igoa o Milford. O le pepa laupepa e faʻaaogaina mo mea vevela: tea, kofe, koko. Faʻaopoopoga i le ituaiga o sipuni - mo le sauniuniga o mea e leai ni meaʻai, meaʻai, suamalie suamalie.

O le fua faatatau o aso uma mo ituaiga uma o Milford e le afaina ai le soifua maloloina e le silia le 29 mg.

Milford ma faʻaleagaina

E ui lava i aoga ma meatotino lelei, laʻau ma syrup Milford ei ai le tele o faʻailoga ma uiga leaga. E taua le faʻalogo lelei ia i latou aʻo leʻi mauaina se ituaiga o mea suamalie. O tapulaa uma e lisiina e le tagata gaosi oloa i luga o le afifi.

O mea suamalie e leaga le faʻaoga mo nisi vaega o tagata:

  • maʻitaga maʻitaga
  • i tina tausimai
  • tamaiti ma tama talavou i lalo ifo o le 14 tausaga,
  • tagata matutua
  • tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi o le tino,
  • gasegase i cholelithiasis.

E le fautuaina e fomaʻi le faaaogaina i aso taitasi o mea suamalie. E tatau ona faʻaumatia e seasea lava ona mafai. O faʻamaoniga e faʻaaoga i ituaiga uma o oloa a Milford.

Fai mai fomai Milford

Dr. A.V. Kovalkov, o se tagata e sili ona lauiloa o le endocrinologist, e le tetee i le suamalie. Ae talitonu o ia e aoga tele le faʻaumatia atoa o le suka suka. O tagata e maua i le maʻisuka poʻo le leiloa o le mamafa e taumafai e faʻaʻoleʻole le tino ma faʻaaoga supple supplements, ma talitonu e aoga. E tusa ai ma le fomaʻi, e tatau ona faʻaaogaina pe afai ei ai se tulaga lamatia o le momotuina ma le 'ai o lauti. I le avea ai o se sui aoga atoatoa mo le kulukose e aunoa ma se afaina i le soifua maloloina, ua fautuaina e le fomai e faʻaaogaina le gaosiga o Milford.

Dietitian E.A. Ananyeva e fautuaina o latou tagata gasegase latou te faʻaaogaina suamalie i taimi o le mamafa o le mamafa ma faʻaaogaina i se soifua maloloina lelei. E manatu o ia e masani ona masani ona faʻaleagaina. Faʻamaonia lo latou taliaina naʻo tagata e maua i le maʻisuka. Ua fautuaina e le fomai le leiloa o le mamafa e pipii ai i se soifua maloloina lelei, ma suia le suamalie i na o mea faaopoopo o meainu, ae le afaina ai le soifua maloloina.

Auala e filifili ai se mea suamalie

O suʻesuʻega faʻasolosolo ma tele-suʻesuʻega e uiga i lamatiaga poʻo faʻamanuiaga o mea faʻapipiʻi faʻasima i le tino o le tagata e leʻi faʻatautaia. O le mea lea, e aoga le faʻafeiloaʻi ma le mataʻituina o le latou filifiliga ma faʻalagolago na o ituaiga faʻalagolago.

E fautuaina e tagata tomai faapitoa le filifiliina o se oloa lea ei ai mea aoga faalenatura po o mea gaosia e le afaina ai le tino o le tagata.

O nei mea e aofia ai:

O le fautuaga autu mo le faʻaaogaina o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi e aunoa ma se afaina i le soifua maloloina e le tatau ona sili atu i le faʻatagaina ua faʻamaonia i totonu o faatonuga.

Milford vai suamalie: tuufaatasiga, o le a le mea e afaina ma aoga?

O tagata mamai uma e maua i le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le ituaiga 2 e faʻaaogaina ai le suka e suia e avea o se suauu. O pisinisi faʻaonaponei mo le gaosia o le maʻisuka oloa e maua ai le tele o mea e suitulaga i le suka, e fesuisuiai e fuafua i le tuufaatasiga, meaola o meaola, ituaiga o faʻasaʻolotoga, faʻapitoa foi i luga o faiga faʻavae.

O le mea moni, o le tele o mea suamalie e afaina ai le tino ona o le mafuaaga e tasi. Ina ia malamalama po o le a le suamalie e sili ona lamatia mo le tino, e tatau ona e suʻesuʻe ma le faaeteete i ona foliga ma faamasani i mea autu o le eleele.

O se tasi o oloa sili ona lauiloa o le suamalie Milford, lea o loʻo faʻaalia i le tele o tulaga lelei e fesoʻotaʻi ma ana faʻalogona. O lenei oloa na atiaeina ma le iloiloga atoatoa o manaoga uma a le Faalapotopotoga mo le Puleaina o Mea Taumafa ma Vailaau Faasaina. Na ia mauaina le tulaga o se oloa taua mai WHO, lea e faamaonia ai o le afaina o le faʻaaogaina o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka e faʻaleagaina ona o ona lelei.

E le gata i lea, na maua e Milford le tele o iloiloga lelei ma fua faatatau mai ona tagata faʻatau o loʻo faʻaaogaina mo se taimi umi.

O le aoga o le vailaau faasaina o le mea moni e le afaina ai le maualuga o le glucose i le toto. E le gata i lea, o Milford o loʻo aofia ai vitamini A, B, C, PP, o loʻo i ai se aoga aoga i le soifua maloloina ole maʻi ile:

  • faʻaleleia le gaioiga o le puipuiga o le tino ma lona faʻatinoina,
  • o se aafiaga lelei i gaioiga autu mo le maʻisuka, lea e ono aʻafia ai i aʻafiaga leaga o le faʻamaʻi.
  • faʻamalosiina o le puipui vascular,
  • Faʻasalalauga o le faʻamalosia o namu,
  • faaleleia atili o le tafe o toto i vaega o suʻesuʻega masani.

Faafetai i nei mea uma ma le tele o iloiloga o tagata, o le oloa o le vailaʻau o le filifiliga e suitulaga i le suka. E mafai ona saogalemu le fautuaina mo le faʻaaogaina e tagata maʻi endocrinological.

Sweeteners e lua ituaiga - natura ma mea e le talafeagai.

E ui i le tele o manatu e uiga i le lamatiaga o oloa gaosi, o suiga o le tuufaatasiga e eseese i tulaga le lelei pe aoga e faatatau i le tino.

I se faaopoopoga, o synthesized substitutions e sili atu ona manaia le tofo.

O mea suamalie faalenatura o loʻo tuʻuina mai:

  1. Stevia poʻo stevioside. O lenei vailaau o se mea e masani ai, e leai se afaina o le suka. O loʻo i ai calories ma aafia ai le metabolism glucose. O lenei mea suamalie e aoga tele mo le cardiovascular system, o le gastrointestinal tract ma e faʻapea foi mo le tino o le tino. O se mea e sili atu ona tele o le, e ui lava i lona suamalie, ae o loʻo i ai se tofo faapitoa, ae o nisi tulaga e le faamalieina ai manaoga o meaʻai. I le toatele, e foliga mai e le taliaina le suamalie o meainu faatasi ai.
  2. O le fructose o se mea masani e sui ai le suka, ae faapena foi ma se upusii maualuga ma le maualuga o kalori.
  3. O le sucralose o se mea e faʻapipiʻi mai le suka. O le avanoa e maualuga le suamalie, ae e le fautuaina mo le faʻaaogaina i le maʻisuka ona o le aʻafiaga o kulūkose.

O meaʻai suamalie e aofia ai:

  • Aspartame
  • Saccharin,
  • Cyclamate
  • Dulcin,
  • Xylitol - o lenei oloa oloa e le fautuaina mo le faʻaaogaina o tagata mamai e maua i le maʻisuka, ona o le maualuga o mea o kalori, o le faʻaaoga e fesoasoani i le solia o le metabolism glucose ma saofagā i le gaʻo,
  • Mannitol
  • O le Sorbitol o se mea e faʻaleagaina e fesoʻotaʻi ma puipui o le vaega o meaʻai.

O faʻamanuiaga o nei vaega mulimuli:

  1. Laititi i calories.
  2. Uma le leai o se aafiaga i le glucose metabolism.
  3. Leai ni meaʻai.

O le manogi milford o se mea tuʻufaʻatasia, o lona uiga o mea uma e le lelei ai o loʻo faʻafefeteina.

Milford o se tagata lauiloa i Siamani. O lenei oloa, e ui i le maualuga, ae, e pei o vailaau vailaau, e le o saogalemu uma. O mea suamalie e manaʻomia mo le maʻisuka, tagata o loʻo lamatia ma i latou o loʻo taʻitaʻia se soifua maloloina, ma o le kamupanī e ofoina atu le tele o meaʻai suka. O le mea lea, i luga o le faʻatau atu e mafai ona e vaʻai i vailaau suamalie i foliga o laupepa ma le sipuni.

O le suamalie Milford ua faailoaina mo tagata mamaʻi ua faasaina mai le aina o le suka. O le faʻaopoopoga meaai o loʻo aofia i totonu o le ipu ua maeʻa, faʻamaua i meainu. O le sufuluga sui e sili mo le maʻisuka, o loʻo tausisia se soifua maloloina lelei ma i latou o loʻo faʻamalolo maʻi. O le suamalie e aofia ai vaega faʻapitoa:

I le tuufaatasia o le saccharin ma le sodium cyclamate, na maua ai e le kamupanī se ituaiga mea suamalie. O lenei oloa e fesoasoani e faatumauina le tumau o le toto.

O isi faʻaopoopoga o se faʻaopoopoga meaʻai e aofia ai:

  • fesoasoani i le galuega a le pancreas,
  • Aafiaga lelei i luga o le vaega o meaʻai,
  • mausali le toto toto
  • WHO na faamaonia le suamalie
  • O le faʻalavelave e aofia ai vitamini A, B, C, P,
  • mo le maʻisuka o se mea lelei lelei lea e suitulaga i selu.

Faamanuiaga ma le afaina o faailoga taua ia e taulai atu i ai le tagata pe a faatauina mai se mea suamalie. O le mea taua o le faʻataunuʻuina lea o le tulaga maualuga o tulaga lelei. O le siamupini Siamani e faʻateleina le tele o tausaga o le poto masani, o le tele o iloiloga lelei a tagata faʻatau, ituaiga o faʻamalologa.

Milford Sweetener Vaega:

  • 'aua neʻi tuʻuina atu ni meaʻai i lou gutu,
  • e maua ai se tofo suamalie o meaai,
  • suamalie suamalie e mafai ona aofia i mea e tao, mea inu, meaʻai saunia,
  • e le afaina ai le mamafa o se tagata,
  • e aofia ai vitamini,
  • e leai sona aafiaga faʻaleagaina i le nifo niila,
  • o loʻo i ai se faʻamaufaʻailoga e leai se mea,
  • sili atu le lelei o le galuega o le digestive tract,
  • e le suia le tofo o meaʻai ma ipu ua saunia.

O mea le lelei o le suamalie e aofia ai mea nei:

  • sili atu le sodium e avea ma mea matautia i tagata,
  • ei ai lona malosi malosi,
  • o loʻo i ai se lisi o faʻasalaga
  • o le saccharin o se vaega e le maua e se totoga,
  • suamalie e aofia ai stabilizers ma emulsifiers,
  • umi ona aveese mai masini,
  • faʻatasi ai ma se faʻalavelave maualuga e faateleina ai le suka toto.

O se tulafono tāua mo tagata taʻitasi: o vailaʻau na faatonuina e le kamupanī e tatau ona mataituina. Afai e te mulimuli i fautuaga a le fomaʻi, o faatonuga mo le faʻaopoopoga o meaʻai, o mea le lelei mai le faʻaaoga e mafai ona alofia.

Milford suamalie e tele ituaiga o faʻamalolo. I se faleoloa faʻapitoa poʻo se fale talavai e mafai ona e faʻatau:

  • Milford ma inulin (o loʻo aofia ai inulin ma Sucralose extract),
  • mea suamalie ma Stevia extract - Milford Stevia,
  • Milford Suss i le laulau ma le syrup (o vaega autu o le saccher, cyclamate).

Afai e faasāina se tagata ona 'ai mea taumafa ma mea faʻapipiʻi, e lelei tele le faʻaaogaina o le suamalie Milford Stevia. E i ai lona tino natura masani.

Milford Aspartame o loʻo i ai se suauu manogi suamalie!

O lenei oloa o loʻo faʻatau atu i ni pepa, oa latou mea autu o aspartame.

Ina ia faʻatau se oloa faʻamaonia mautinoa, faʻalogo i fautuaga:

  • e te manaʻomia e faʻatau ni vailaʻau poʻo sina sipuni i na o fale faʻatau oloa faʻapitoa, falemaʻi,
  • e tatau ona e gauai atu i le tuufaatasiga, faʻailoga mo mea taitasi mai le laina,
  • manaomia se tusi faamaonia o le lelei, se laisene mai tagata faatau.

Talu ai o le meaʻai faaopoopo ua sili ona lauiloa, o loʻo i ai faʻasalaga i vaega o le faʻatau.

O le faʻatulagaga o fuataga e faʻalagolago i le ituaiga o togafitiga, o le ituaiga o fualaau faasaina. E fautuaina e le kamupanī le lafoaia o le suamalie, ave le oloa, solo i totonu o le vai e aunoa ma le kesi. Mo le maʻisuka ituaiga 1, e fautuaina e fomaʻi se foliga vai o se fesoasoani faaopoopo. E leai se sili atu i le 2 teaseti o le suauu e mafai ona faaopoopo i meaai i le aso.

O le maʻisuka ituaiga 2 e le fautuaina e ave se faʻamatalaga vai. Pills e lelei tele mo i latou.

I le avea ai o se tulafono, e le sili atu nai lo le 3 maʻalaʻau ua faatonuina i le aso. O le fua saʻo e fuafua e le fomaʻi e faavae i luga o tausaga o le maʻi, mamafa o le tino, maualuga, mamafa o le maʻi.

O tufuga e ofoina atu pepa ma vai e fai ma filifili mai. E le gata i lea, o suiga o le suka e eseese i le tuufaatasiga, o lea e tatau ai ona e filifilia se ituaiga mea suamalie ma se fomaʻi matau.

O le pepa masani e aofia ai le saccharin ma le sodium cyclamate. O le vaega mulimuli e faʻaaogaina e faʻaitiitia le tofo masini mai le faʻaogaina o le saccher. O le kulimi o loʻo i ai se mea manaia lelei.

Faʻalogo! Sodium cyclamate o se mea oona tele i le maualuga!

O le saccharin e mafua ai foi ni uiga leaga: afai e faʻaaogaina, o le kulūkose i le toto e tulaʻi mai, talu ai e le o aʻafia e le tino lenei vaega.

O le suamalie ma le inulin e sili ona lelei i se oloa ma le faʻaopoopoga o le aspartame ma le sodium cyclamate. O loʻo i ai se suamalie suamalie mo le sucratini. E le pei o analogues, Milford ma inulin i le faʻamatalaga e leai ni faʻamatalaga i luga o le aʻafiaga o le tino o le tagata.

E le tatau ona tuʻuina atu i tamaiti ei lalo ifo o le 14 tausaga le matua ma le inulin. O faʻamaoniga e fesoʻotaʻi ma le le lava o suʻesuʻega o fualaau faasaina: o suʻesuʻega sa faia na o nao.

O nisi taimi talu mai le amataga o le gaosiga, na faʻalautele e le au gaosi le laina i le faaopoopoina o Milford ma Aspartame. O se suauu manogi, o se suka e suitulaga. E masani ona faʻaaogaina i meaʻai mo le maʻisuka, e ui lava e le o faʻamaonia se aafiaga lelei i le tino o le oloa.

O le oloa e le tatau ona ave e tagata ei ai phenylketonuria.

Faʻatonuina Milford ma Aspartame e mafai ona muta mo i latou na afaina.

Mai mea lelei uma na tuuina mai e Milford, o Stevia o se tulaga maualuga. O le nofoaga muamua o lenei oloa e mafua mai i le tuufaatasiga. Stevia o se suamalie masani, suamalie. O le faʻasaina i lona faʻaaogaina e na o se faʻafitauli faʻafuaseʻi o le tagata lava ia i se mea totino.

Sweeteners na faʻaalia i le faʻatau muamua mo tagata e maua i le maʻisuka. O tagata mamaʻie maua i le maualuga o le kulukose o le toto e le tatau ona 'ai le selu ma masani ai soʻo se meaʻai e iai vailaʻau faʻamalosi.

Milford meaʻai suamalie e sui ai le 1 tbsp. l sugar granulated, o le fua faatatau o aso taitasi. O le pepa vai e faʻaaogaina i le 29 ml i le aso. O le suamalie e mafai ona faʻaaogaina i lauti, kofe, paluga, salati.

Pe a filifilia le suka e suitulaga i le maʻisuka, e fautuaina e endocrinologists ia gauai atu i vaega masani o le tuufaatasiga. E taua le faitau o le igoa, vaavaai mo faʻamatalaga e uiga i le kamupanī, fua, metotia o le pulega. Tagata mamai e maua i le maʻisuka e manaʻomia ona faʻaeteete atili i le filifilia o oloa nai lo tagata soifua maloloina.

O fomai e tetee i manatu e uiga i le fualaau faasaina. Endocrinologists ma gastroenterologists latou te le fautuaina le faaaogaina o Milford ona o se uiga le masani ai (sei vagana ai le fomu ma le stevia). Ma e tele gasegase e filifilia le oloa i la latou faitalia, e le o gauai atu i lona faʻaaogaina, lea e oʻo atu ai i ni faʻafitauli matuia ma faʻafitauli.

Faʻamanatu mai fomaʻi: e le fautuaina mea suamalie mo tagata o loʻo i ai se faʻaopoopoga o le aʻafiaga o gasegase, tamaiti ei lalo ifo o le 14 tausaga le matutua, fafine aʻo maʻitaga, lactation.

O le au lagolago o le mea suamalie e ono mafai ona maua e tagata mamaʻi le maʻisuka e faʻalautele ai le taumafataga, ae latou te fautuaina e naʻo ituaiga o mea e masani ai. E taua le taulaʻi i le suavai suamalie poo le laʻau Milford Stevia.

O manatu o tagata o loʻo faʻaaogaina se mea suamalie e ese foʻi. Ae o iloiloga lelei e tumau. O le tele oi latou e mai tagata e leai se maʻisuka.

Daria, 32 tausaga, Komsomolsk-on-Amur

Ou te manatu ua sili atu le tau o Milford. I le avea ai ma se maʻisuka, sa ou faʻaaogaina mo le tusa ma le 2 tausaga, pe a uma ona ou sui i se tau e taugofie, e le eseese i le tofo. Na fiafia e faʻaaoga Milford Stevia. Sa ou faatauina ni pili. Latou te solo lelei i le vai inu, ae i le vai malulu (compote, jelini, sua) o le a umi se taimi e toe tatala ai. A o le suʻeina suka e leʻi oso.

Nikolay, 47 tausaga, Moscow

Na amata le alofa o Milford i le suavai mo lona tofo le mafaatusalia, e le pei o isi mea suamalie. Faaopopo i le kofe, cereals, itu ipu, pusa. O se fofo sili lea mo tagata gasegase e le gata i le maʻisuka, ae faʻapea foʻi ma le pancreatitis. Ina ua mavae le mafatia i le mumu o le pancreas, sa ou filifili loa e fesuiai atoa i meaʻai faafomai, suia le suka ma suamalie. Mo le 5 tausaga o le taliaina, e leai ni toe tali leaga o le tino na matauina.

Oksana, 28 tausaga, Novosibirsk

Sa amata ona ia faʻaaoga Milford pe a sui o ia i meaʻai lelei, o se soifua maloloina lelei. Na fautuaina e le tausi meaʻai i le gagana Siamani ona o lona natura natura, lea e aofia ai le suamalie Stevia. Ou te faʻaaogaina le oloa e oʻo atu i le 3 taimi i le aso i lauti, kofe, salati o vaitau. E i ai uma lau laupepa pepa ma se vai. O pusa e le solo lelei i le vai malulu ma e le fetaui lelei mo le faʻaofuina o ipu.

I faʻamaʻi o le pancreas, maʻi o le maʻisuka, meaʻai, e tatau ona mulimuli i se taumafa malosi, e aoga tele le teena o sulu. O lenei faʻasologa o fomaʻi e le masani ona mafai, ae o le suka e sau e laveai. O mea masani ia (fructose) ma gaosia. O le tagata lauiloa Siamani o mea suamalie na tuuina atu ana oloa i le maketi a Rusia. E tatau ona malamalama pe o le a le lelei ma le faʻaleagaina o Milford - o se mea faʻapipiʻi sui mo le kulukose.

Siamani gaosiga o Milford Suess na te maua ni mea faaopoopo i foliga o tamai laulau ma vai. O sua suamalie suamalie Milford i le ituaiga o sipuni e seasea, ae e lauiloa tele. Talu ai ona o le vevela o mea totino, ua faʻaopopoina i ipu o tikeri eseese o le sauniuni.

Ituaiga o mea suamalie mai se tagata gaosi Siamani:

  • Milford Suess Aspartame,
  • Milford Classic,
  • Milford Stevia,
  • Milford Sucralose ma inulin.

O nei ituaiga o mea faʻaopopo e iloga i le tuufaatasiga, foliga ma le tikeri o le suamalie i le uiga o le 1 kilokalama o le suka.

O lenei mea suitulaga faʻapitoa e aofia ai le aspartame. O le tele o saienitisi o loo finau nei i le matautia o le vailaʻau. E mafai ona faʻaaogaina i ni tapulaa faʻamapulaʻa - 50 mg / kg o le mamafa o le tino. E tatau ona manatua i le mafaufau o le aspartame o loʻo maua i suamalie suamalie, suamalie, kulumu, vitamini, ma le suka. O le faʻaaogaina tele o lea mea e mafai ona afaina ai le tino. O le Aspartame e mafua ai le ulu o le ulu, le mautonu, tata i taliga, allergies.

Milford Suess e aofia ai le sodium cyclamate ma saccharin.

Saccharin o le mea muamua na gaosia e pei o se suka gaosia, o le 500 taimi e suamalie. O se tasi o ituaiga sili ona lauiloa o le aveesea o le mamafa ma le maʻisuka. O lona caloric content e tau atu i le 0, ma o le vailaau e leai se auala e aafia ai le maualuga o le insulin ma le kulukose i totonu o le toto. Ae e le mafai ona taua o se mea aoga, talu ai ona o le mea na faia i totonu o le fale suesue ma e le o aʻafia e le tino. Faʻaaoga masani e mafai ona afaina. O le maualuga maualuga o le 5 mg / kg le mamafa o le tino i le aso.

Sodium cyclamate e 30 taimi e sili atu le suamalie nai lo le suka masani, e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le fua o le saccher. Faʻamaonia mo le maʻisuka ma mo le paʻu o le mamafa. E leai se mea e maua ai le kalori o le vailaʻau. E le faʻateleina le kulukose toto.

I le tele o tui, e mafai ona fesoasoani i le fausiaina o maʻi mama. O le faʻatagaina e le afaina ai le tino e 11 mg / kg o le mamafa o le tino i le aso.

O loʻo taʻua o se tasi o mea suamalie sili ona saogalemu ma aoga i Milford. I lona tuufaatasiga, o se upusii mai le laau stevia, lea ei ai le suamalie masani ma e le afaina. O se tapulaa e faʻaaogaina atonu o se tagata le faapalepale i vaega aoga poʻo se allergy.

O loʻo iai le sucralose i le tuufaatasiga - o se mea faʻapipii faʻamalosi. E maua i le chlorinating o le suka paepae masani, lea e matua faateleina ai le suamalie o le vailaau - 600 taimi. O mea lelei, o le leai o se taimi mulimuli e iloga, e pei o isi ituaiga o suamalie. E le paʻu le meaʻai i le maualuga, e mafai ona faʻaaogaina mo le kukaina o mea vevela ma suamalie. O se isi mea aoga aoga mo le aveesea o le mamafa o le leai lea o le fiaai pe a uma ona 'ai le kuka.

Inulin o se vailaʻau faʻasaina lea e maua mai laau (chicory, acorns) e ala i le ufiufi.

O uiga aoga o inulin o:

  • faateleina le puipuiga
  • le mafai ona aveese mea leaga mai le tino,
  • le faatupuina o le toto i le toto,
  • lelei mo le ate.

O se vailaau e mafai ona afaina ai lona lava le faapalepale.

Mo le lelei o le gau o le mamafa ma togafitiga o le maʻisuka, e aoga le tuʻuina atu o le suka e le gata mo faamoemoega matagofie, ae faʻapea foi mo togafitiga faafomaʻi. Ua faʻaalia e faʻaaoga ai ona sui. E sili atu ona lemu i le tino ma e maualalo le faasinomaga igoa. O nei aoga aoga ma talafeagai pe a aveesea le mamafa e mafai ona faʻaumatia faʻafitauli o le fiaai.

Meaʻai ma fomaʻi e iloa ai e aoga le faʻaaoga o suamalie, lea e aofia ai vailaʻau o le natura moni, mo se faʻataʻitaʻiga, Milford Stevia poʻo Milford ma inulin. Latou te le afaina, pe a faʻaaogaina, na o le manuia e matauina.

Milford pepa ma syrup e puipuia ai le maualuga ole kulukose o le toto mai luga - o latou aoga taua ma talafeagai. Nai lo le 4 tbsp. l sugar use 1 tsp. zero calorie sweetener. Milford supple supplements aofia ai vitamini A, B, C.

Mea aoga ma taua o Milford mo le maʻisuka:

  1. E faʻaititia le mamafa o le suka, o le gaioiga o gaʻo, gaʻo gaʻo, ma le ate.
  2. O le pancreas ua sili atu le lelei.
  3. O se mea taua ma le aoga o laupepa a Milford o le latou le afaina ai le puleaina o fualaau o le maʻisuka.

Ole mea e mafai ona faʻaaoga e aunoa ma se afaina i le tino o loʻo faʻaalia i luga o le igoa o Milford. O le pepa laupepa e faʻaaogaina mo mea vevela: tea, kofe, koko. Faʻaopoopoga i le ituaiga o sipuni - mo le sauniuniga o mea e leai ni meaʻai, meaʻai, suamalie suamalie.

O le fua faatatau o aso uma mo ituaiga uma o Milford e le afaina ai le soifua maloloina e le silia le 29 mg.

E ui lava i aoga ma meatotino lelei, laʻau ma syrup Milford ei ai le tele o faʻailoga ma uiga leaga. E taua le faʻalogo lelei ia i latou aʻo leʻi mauaina se ituaiga o mea suamalie. O tapulaa uma e lisiina e le tagata gaosi oloa i luga o le afifi.

O mea suamalie e leaga le faʻaoga mo nisi vaega o tagata:

  • maʻitaga maʻitaga
  • i tina tausimai
  • tamaiti ma tama talavou i lalo ifo o le 14 tausaga,
  • tagata matutua
  • tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi o le tino,
  • gasegase i cholelithiasis.

E le fautuaina e fomaʻi le faaaogaina i aso taitasi o mea suamalie. E tatau ona faʻaumatia e seasea lava ona mafai. O faʻamaoniga e faʻaaoga i ituaiga uma o oloa a Milford.

Dr. A.V. Kovalkov, o se tagata e sili ona lauiloa o le endocrinologist, e le tetee i le suamalie. Ae talitonu o ia e aoga tele le faʻaumatia atoa o le suka suka. O tagata e maua i le maʻisuka poʻo le leiloa o le mamafa e taumafai e faʻaʻoleʻole le tino ma faʻaaoga supple supplements, ma talitonu e aoga. E tusa ai ma le fomaʻi, e tatau ona faʻaaogaina pe afai ei ai se tulaga lamatia o le momotuina ma le 'ai o lauti. I le avea ai o se sui aoga atoatoa mo le kulukose e aunoa ma se afaina i le soifua maloloina, ua fautuaina e le fomai e faʻaaogaina le gaosiga o Milford.

Dietitian E.A. Ananyeva e fautuaina o latou tagata gasegase latou te faʻaaogaina suamalie i taimi o le mamafa o le mamafa ma faʻaaogaina i se soifua maloloina lelei. E manatu o ia e masani ona masani ona faʻaleagaina. Faʻamaonia lo latou taliaina naʻo tagata e maua i le maʻisuka. Ua fautuaina e le fomai le leiloa o le mamafa e pipii ai i se soifua maloloina lelei, ma suia le suamalie i na o mea faaopoopo o meainu, ae le afaina ai le soifua maloloina.

O suʻesuʻega faʻasolosolo ma tele-suʻesuʻega e uiga i lamatiaga poʻo faʻamanuiaga o mea faʻapipiʻi faʻasima i le tino o le tagata e leʻi faʻatautaia.O le mea lea, e aoga le faʻafeiloaʻi ma le mataʻituina o le latou filifiliga ma faʻalagolago na o ituaiga faʻalagolago.

E fautuaina e tagata tomai faapitoa le filifiliina o se oloa lea ei ai mea aoga faalenatura po o mea gaosia e le afaina ai le tino o le tagata.

O nei mea e aofia ai:

O le fautuaga autu mo le faʻaaogaina o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi e aunoa ma se afaina i le soifua maloloina e le tatau ona sili atu i le faʻatagaina ua faʻamaonia i totonu o faatonuga.

O faʻamanuiaga ma faʻamalosi a Milford, o ana meatotino e le o malamalama atoatoa. E na o le faʻalagolago i le tagata gaosiga ua aloaia o ia oloa. Aʻo leʻi faʻatau ma faʻaaogaina oloa mai lenei laina, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Matou te logoina o matou tagata faʻatau atu ua faʻateʻaina se vaega faataitai o le MF Suesseners i se ata lanumeamata lanumeamata. Vaʻaia 650 ma le 1200 papa.

Sweeteners Milford Süß (Milford Süss, Süß i le faaSiamani o lona uiga o le "suamalie") o se tasi lea o le muamua na tulai i luga o le maketi a Rusia o le suamalie ma ua mafai ona maua se lautele o tagata fiafia.

O le aso, o Milford Süß suamalie o taitai i le maketi suamalie.

O le oloa o loʻo fausiaina i Siamani i lalo o le lelei o le pulea. O gaioiga uma o gaosiga e tausisia ai manaoga o tulafono a Europa ma ausia tuʻutuʻuga o mea taumafa.

O le kamupanī Siamani o NUTRISUN GmbH & Co.KG, o le gaosiga o mea suamalie MILFORD Suess, e faʻaaogaina se faʻapitoa faʻaleleia lelei le faiga mo oloa na gaosia.

Milford Süß suamalie o loʻo avanoa i le laulau ma le vai. O pepa e afifiina i pusa palasitika vailaʻau faʻasaina lea e mafai ai ona e fuafua le aofaʻi saʻo o le oloa: 1 lomitusi - 1 le papa.

Milford Süß o se oloa e maua ai le manaia lelei, e latalata i le tofo o le suka. O le faʻasoa ma le tuʻufaʻatasiga o mea suamalie i totonu o maʻalaʻau ua filifilia ina ia sili ona suamalie le tasi laulau e pei o le tasi le fasi suka o le suka mama poʻo le tasi sipuni sipuni o suka.

Pe a faʻaaoga se suamalie suamalie, 1 teaspoon = 4 punetini o suka.

O fua saʻo ma le faʻaaogaina i aso taitasi e faʻaalia i luga o le igoa.

Milford Süß i totonu o le suavai e faʻaaogaina i le fale mo le kukaina o kuka, jams, compotes, mo le faia o meaʻai, ma le taoina. O le suamalie i le tino o laupepa e faigofie mo mea manogi vevela ma malulu.

O le laina autu o le Milford Süß suauu o meaʻai ia cyclamate-saccharin. O le mea o loʻo tuʻufaʻatasia e faaopoopo i le suamalie "aspartame + acesulfame K".

MILFORD SUSS sugar substitutes pasia uma suega talafeagai i le Nutrition Research Institute o le Russian Academy of Science Sciences ma mauaina le tusi faamaonia o le resitalaina o le setete.


  1. Hürtel P., Travis L.B. Se tusi i luga o le ituaiga I susu mo tamaiti, talavou, matua ma isi. O le uluai lomiga i le Rusia, na tuufaatasia ma toe teuteuina e I. I. Dedov, E.G. Starostina, M. B. Antsiferov. 1992, Gerhards / Frankfurt, Siamani, 211 p., Leailoaina. Na lomia le tusi i le uluaʻi gagana i le 1969.

  2. Zholondz M.Ya. Se malamalama fou i le maʻisuka. St. Petersburg, lolomiina le fale "Doe", 1997,172 itulau. Toe lolomiina o le tusi lava lea e tasi o le "Diabetes. Malamalama fou. " SPb., Fale Lomiga "All", 1999., 224 itulau, faasalalauga o kopi e 15,000.

  3. Bogdanovich V.L. O le maʻi suka. Le faletusi o le lōia. Nizhny Novgorod, "Fale Lomiga o le NMMD", 1998, 191 p., Circulation 3000 kopi.

Sei ou faailoa atu au lava ia. O loʻu igoa o Elena. Sa ou galue o se endocrinologist mo le silia ma le 10 tausaga. Ou te talitonu o aʻu nei o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai galuega faigata ae le o galuega. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia faʻamatala atu ai le tele o faʻamatalaga talafeagai. Aʻo leʻi faʻaaogaina mea o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi, o faʻasalalauga faʻatagaina ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

Milford Sweetener Characteristics

O le suamalie Milford ua faailoaina mo tagata mamaʻi ua faasaina mai le aina o le suka. O le faʻaopoopoga meaai o loʻo aofia i totonu o le ipu ua maeʻa, faʻamaua i meainu. O le sufuluga sui e sili mo le maʻisuka, o loʻo tausisia se soifua maloloina lelei ma i latou o loʻo faʻamalolo maʻi. O le suamalie e aofia ai vaega faʻapitoa:

I le tuufaatasia o le saccharin ma le sodium cyclamate, na maua ai e le kamupanī se ituaiga mea suamalie. O lenei oloa e fesoasoani e faatumauina le tumau o le toto.

O isi faʻaopoopoga o se faʻaopoopoga meaʻai e aofia ai:

  • fesoasoani i le galuega a le pancreas,
  • Aafiaga lelei i luga o le vaega o meaʻai,
  • mausali le toto toto
  • WHO na faamaonia le suamalie
  • O le faʻalavelave e aofia ai vitamini A, B, C, P,
  • mo le maʻisuka o se mea lelei lelei lea e suitulaga i selu.

Faʻaleagaina ma Faamanuiaga

Faamanuiaga ma le afaina o faailoga taua ia e taulai atu i ai le tagata pe a faatauina mai se mea suamalie. O le mea taua o le faʻataunuʻuina lea o le tulaga maualuga o tulaga lelei. O le siamupini Siamani e faʻateleina le tele o tausaga o le poto masani, o le tele o iloiloga lelei a tagata faʻatau, ituaiga o faʻamalologa.

Milford Sweetener Vaega:

  • 'aua neʻi tuʻuina atu ni meaʻai i lou gutu,
  • e maua ai se tofo suamalie o meaai,
  • suamalie suamalie e mafai ona aofia i mea e tao, mea inu, meaʻai saunia,
  • e le afaina ai le mamafa o se tagata,
  • e aofia ai vitamini,
  • e leai sona aafiaga faʻaleagaina i le nifo niila,
  • o loʻo i ai se faʻamaufaʻailoga e leai se mea,
  • sili atu le lelei o le galuega o le digestive tract,
  • e le suia le tofo o meaʻai ma ipu ua saunia.

O mea le lelei o le suamalie e aofia ai mea nei:

  • sili atu le sodium e avea ma mea matautia i tagata,
  • ei ai lona malosi malosi,
  • o loʻo i ai se lisi o faʻasalaga
  • o le saccharin o se vaega e le maua e se totoga,
  • suamalie e aofia ai stabilizers ma emulsifiers,
  • umi ona aveese mai masini,
  • faʻatasi ai ma se faʻalavelave maualuga e faateleina ai le suka toto.

O se tulafono tāua mo tagata taʻitasi: o vailaʻau na faatonuina e le kamupanī e tatau ona mataituina. Afai e te mulimuli i fautuaga a le fomaʻi, o faatonuga mo le faʻaopoopoga o meaʻai, o mea le lelei mai le faʻaaoga e mafai ona alofia.

O fea Milford e filifili

Milford suamalie e tele ituaiga o faʻamalolo. I se faleoloa faʻapitoa poʻo se fale talavai e mafai ona e faʻatau:

  • Milford ma inulin (o loʻo aofia ai inulin ma Sucralose extract),
  • mea suamalie ma Stevia extract - Milford Stevia,
  • Milford Suss i le laulau ma le syrup (o vaega autu o le saccher, cyclamate).

Afai e faasāina se tagata ona 'ai mea taumafa ma mea faʻapipiʻi, e lelei tele le faʻaaogaina o le suamalie Milford Stevia. E i ai lona tino natura masani.

Milford Aspartame o loʻo i ai se suauu manogi suamalie!

O lenei oloa o loʻo faʻatau atu i ni pepa, oa latou mea autu o aspartame.

Ina ia faʻatau se oloa faʻamaonia mautinoa, faʻalogo i fautuaga:

  • e te manaʻomia e faʻatau ni vailaʻau poʻo sina sipuni i na o fale faʻatau oloa faʻapitoa, falemaʻi,
  • e tatau ona e gauai atu i le tuufaatasiga, faʻailoga mo mea taitasi mai le laina,
  • manaomia se tusi faamaonia o le lelei, se laisene mai tagata faatau.

Talu ai o le meaʻai faaopoopo ua sili ona lauiloa, o loʻo i ai faʻasalaga i vaega o le faʻatau.

E uiga i tui

O le faʻatulagaga o fuataga e faʻalagolago i le ituaiga o togafitiga, o le ituaiga o fualaau faasaina. E fautuaina e le kamupanī le lafoaia o le suamalie, ave le oloa, solo i totonu o le vai e aunoa ma le kesi. Mo le maʻisuka ituaiga 1, e fautuaina e fomaʻi se foliga vai o se fesoasoani faaopoopo. E leai se sili atu i le 2 teaseti o le suauu e mafai ona faaopoopo i meaai i le aso.

O le maʻisuka ituaiga 2 e le fautuaina e ave se faʻamatalaga vai. Pills e lelei tele mo i latou.

I le avea ai o se tulafono, e le sili atu nai lo le 3 maʻalaʻau ua faatonuina i le aso. O le fua saʻo e fuafua e le fomaʻi e faavae i luga o tausaga o le maʻi, mamafa o le tino, maualuga, mamafa o le maʻi.

O le tuufaatasiga o le Milford Suss masani

O le pepa masani e aofia ai le saccharin ma le sodium cyclamate. O le vaega mulimuli e faʻaaogaina e faʻaitiitia le tofo masini mai le faʻaogaina o le saccher. O le kulimi o loʻo i ai se mea manaia lelei.

Faʻalogo! Sodium cyclamate o se mea oona tele i le maualuga!

O le saccharin e mafua ai foi ni uiga leaga: afai e faʻaaogaina, o le kulūkose i le toto e tulaʻi mai, talu ai e le o aʻafia e le tino lenei vaega.

Fomaʻi iloilo

O fomai e tetee i manatu e uiga i le fualaau faasaina. Endocrinologists ma gastroenterologists latou te le fautuaina le faaaogaina o Milford ona o se uiga le masani ai (sei vagana ai le fomu ma le stevia). Ma e tele gasegase e filifilia le oloa i la latou faitalia, e le o gauai atu i lona faʻaaogaina, lea e oʻo atu ai i ni faʻafitauli matuia ma faʻafitauli.

Faʻamanatu mai fomaʻi: e le fautuaina mea suamalie mo tagata o loʻo i ai se faʻaopoopoga o le aʻafiaga o gasegase, tamaiti ei lalo ifo o le 14 tausaga le matutua, fafine aʻo maʻitaga, lactation.

O le au lagolago o le mea suamalie e ono mafai ona maua e tagata mamaʻi le maʻisuka e faʻalautele ai le taumafataga, ae latou te fautuaina e naʻo ituaiga o mea e masani ai. E taua le taulaʻi i le suavai suamalie poo le laʻau Milford Stevia.

Manatu ole tagata

O manatu o tagata o loʻo faʻaaogaina se mea suamalie e ese foʻi. Ae o iloiloga lelei e tumau. O le tele oi latou e mai tagata e leai se maʻisuka.

Daria, 32 tausaga, Komsomolsk-on-Amur

Ou te manatu ua sili atu le tau o Milford. I le avea ai ma se maʻisuka, sa ou faʻaaogaina mo le tusa ma le 2 tausaga, pe a uma ona ou sui i se tau e taugofie, e le eseese i le tofo. Na fiafia e faʻaaoga Milford Stevia. Sa ou faatauina ni pili. Latou te solo lelei i le vai inu, ae i le vai malulu (compote, jelini, sua) o le a umi se taimi e toe tatala ai. A o le suʻeina suka e leʻi oso.

Nikolay, 47 tausaga, Moscow

Na amata le alofa o Milford i le suavai mo lona tofo le mafaatusalia, e le pei o isi mea suamalie. Faaopopo i le kofe, cereals, itu ipu, pusa. O se fofo sili lea mo tagata gasegase e le gata i le maʻisuka, ae faʻapea foʻi ma le pancreatitis. Ina ua mavae le mafatia i le mumu o le pancreas, sa ou filifili loa e fesuiai atoa i meaʻai faafomai, suia le suka ma suamalie. Mo le 5 tausaga o le taliaina, e leai ni toe tali leaga o le tino na matauina.

Oksana, 28 tausaga, Novosibirsk

Sa amata ona ia faʻaaoga Milford pe a sui o ia i meaʻai lelei, o se soifua maloloina lelei. Na fautuaina e le tausi meaʻai i le gagana Siamani ona o lona natura natura, lea e aofia ai le suamalie Stevia. Ou te faʻaaogaina le oloa e oʻo atu i le 3 taimi i le aso i lauti, kofe, salati o vaitau. E i ai uma lau laupepa pepa ma se vai. O pusa e le solo lelei i le vai malulu ma e le fetaui lelei mo le faʻaofuina o ipu.

Tuua Lau Faamatalaga