Neuropathy o pito pito i lalo

O loʻu mamafa na faapitoa lava le atuatuvale, Sa tusa ma le 3 o le au fagatuaga tuufaatasia, e 92kg.

E faʻapefea ona aveese le mamafa o le mamafa? Faʻafefea ona feagai ma suiga o le hormonal ma le gaʻo? Ae leai se mea e leaga pe talavou i se tagata e pei o lona faatusa.

Ae o le a le mea e fai e leiloa ai le mamafa? Lasiga liposuction taotoga? Na ou iloa - e le itiiti ifo i le 5 afe tālā. Faʻamatalaga o masini - LPG massage, cavitation, faʻaliliuina RF, myostimulation? Aititi tau taugofie - o le tau e totogi mai le 80,000 rubles ma se tagata fai meaʻai. E mafai lava ona e taumafai e tamoe i luga o se lapisi, i le itu o le valea.

Ma afea e maua ai i taimi uma? Ioe ma e taugata tele lava. Ae maise lava i le taimi nei. O le mea lea, mo au lava ia, sa ou filifilia se isi metotia.

Lanu lanumoana ma lanumeamata ei ai meatotino faapitoa. Aʻo leʻi faʻaaogaina le omea e faʻamālōlō ai lenei maʻi, e tatau ona taʻavale polo laiti mai mea faʻaaoga ma faʻamago i le la. E mafai ona e teuina ni polo i totonu o se fagu, ma tapuni le tapuni.

Metotia Numera 1: faʻaitiitia le faʻamaʻi, masima, faʻafefe i se mashy status i vai vai vevela, e faʻaaogaina i le tapoleni i le tele o laulau ma faʻaaogaina i le mea tiga, tausia le fusi seia maeʻa le ele. O taimi uma, e faʻaaogaina ai le uʻu fou, o le faʻaofuofu faʻaaoga e tanu i le eleele.

O le toʻatele o tagata, o loʻo feagai ma se faʻamaʻi, taʻu mai e uiga i mea e faʻamalolo ai le eleʻele lanumoana, lea e faia mai le natura-faʻasologa o vete, ferns ma meaola o le gataifale, na faʻamalolo i latou i taimi uma ma faʻaaogaina lenei mea matagofie.

O le eleʻele lanumoana e tumu i elemene, mea faʻatau ma isi mea aoga.

Faʻasologa numera 2: faʻafefe 20 g o le omea i le 150 ml o le vai mafanafana ma inu i aso uma 15-20 minute ao le i fafaga 3 taimi i le aso mo 1-2 vaiaso. E le gata i lea, e tatau ona faʻaaogaina faʻamalosi i le mea e aafia ai. O le vasega, pe a manaʻomia, toe fai pe a uma le 10 aso.

I le togafitiga o le neuropathy mata, o loʻo faʻaaogaina se vaifofo mai aso matutua. Laʻau fua, pasi atu i se mea e fai ai meaʻai ma 'ai le 2-3 tsp i aso uma. 3 taimi i le aso pe a uma taumafataga, e mafai ona faʻaitiitia i susu. O le togafitiga e ave pe a ma le masina.

Faʻatasi ai ma le neuropathy nerve, e mafai ona faʻaaogaina le massage masini o laumei ma 'au o le camphor. A maeʻa lea ituaiga massage, e solo le vodka i le 10-15 minute. Ona afifi lea o le vae atoa mo le 2-3 itula.

O se puluvaga i le "Triple" cologne poʻo agaga methylated e fesoasoani tele. A uma ona fufulu, afifi ma alu i le moega, o le ae manaʻomia 10-15 aso masani.

O se tala pupuu e uiga i le togafitiga o le nerve sciatic, lea e mafua ai le tele o mafatiaga i le taitai o le militeli, o se faataitaiga o le mea moni o togafitiga masani e fesoasoani pea i togafitiga o maʻi. O se tamaloa na maʻi i lenei maʻi mo se taimi umi, e tatau lava ona ia faʻavae ona o lenei mea mai i vaega o le autau. Ae maise lava o le maʻi na ia lagonaina i le taimi o le gaioiga ma le malosi faaletino, e le faatagaina ai le nofo pe tu. Sa taʻuina atu ia te ia ia togafitia ma calendula.

Talosaga Tincture: 2 tbsp. O fugalaau o Marigold e faʻaaoga i le 400 ml o le vai inu mo le tusa o le 2 itula. Taʻu ma inu le afa afa i le aso ao leʻi 'aʻai. Inu seiloga e mou atu faailoga ma toe faʻafoʻisia.

Laʻau o le Burdock. Palu mo le 5 minute 1 tbsp. l sulu i lalo i le 250 g o le uaina mumu. Fai sina mea itiiti ma ave le afa afa i le aso.

Elecampane aʻa. Cook mo le 5 minute 1 tbsp. aʻa aʻa o le elecampane i le 250 g vai. Faʻaosooso, vevela ma ave i se tulaga mafanafana, 0.5 kapu 2 taimi i le aso 1 itula aʻo leʻi 'aʻai. O le vasega o se masina.

Hazel. 1 tbsp. l laulaʻau ma le 1 tsp. faʻafefete le efuefu o le launiu i le 200 ml o le vai mo le 10 minute. Faʻafiafia, ave le 100 ml 4 taimi i le aso. O le vasega o se masina.

Uma. "Na fautuaina aʻu e oʻu tuaoi e togafitia le neuropathy nerve sciatic. E manaʻomia lou mafanafana i le la ma ave le taʻele vai. Ina ia saunia le taele, uu 1 ipu o fatu o le pill i totonu o le vai inu ma sasaa, faamamaina i totonu o se faletaele ile vai mafanafana. Toe fai lenei faiga i isi aso uma mo le 20 minute. I le aso lona 10 na alu ese ai mea uma, ma na faamaloloina au. "

Rosemary tincture. O lau Rosemary ua sasaa mai i vodka (ufiufi ai mea e gaosia), ua tauanau mo le 3 vaiaso i se mea pogisa, o nisi taimi e luluina. Ona faamamaina ai lea o ni vaega ogaoga o le tino ma faʻauʻuina i lenei mea.

Faʻasalaga o vevela vevela. I totonu o se fagu, sili ona lelei i totonu o se vevela ma le 1 tbsp. l fulufulu mago i mea e faʻaleagaina ai, sasaa 600 ml o vai inu ma tuʻu mo le 2 itula. E manaʻomia ona e faʻaaogaina a itiiti ifo ma le 15 aso 3 taimi i le aso mo le 200 ml, se malologa o le 10 aso, ona toe faia lea o togafitiga. O le vasega e 6 masina.

Faʻamatalaga o le ginkgo biloba. 4 tbsp. l sasaa lau lau o le ginkgo biloba i totonu o se vevela, sasaa le 1 lita o le vai inu ma tuu mo le 3 itula. Inu se meainu i le aso.

O le isi tala lea e faʻamaonia ai le aoga o fono lauiloa. "Na ia maua lenei faamaʻi i le lua tausaga talu ai. Sa mafatia aʻu i le taumalulu uma, ua ou lelava i le faaaogaina o se mea, leai se togafitiga na maua ai le manuia. I le taumafanafana, na fautua mai tagata lelei e mafai ona e faʻamalosea lenei maʻi i le fesoasoani a le oneone vevela. O aso uma lava e te manaʻomia e aveese ou seevae ma savali solo i luga o le oneone mafanafana.

I le taimi muamua sa faigata, ae peitai, sa faaauau pea ona ou savali i ou vae. E aoga foi le savali i le taeao i luga o le mutia, susu mai le sau, mai le tautotogo seia oʻo i le tautotogo. Lagi pe a uma ia ituaiga o 'auala' mumu ', ma vevela le vevela i le tino atoa. Toe foi mai se savaliga, fale, ia mautinoa o fufuluina ou vae i le vai vevela, tape i vodka, fai ni totini ulu.

2 tbsp moa fefiloi ma le 3 tbsp. l vai mafanafana, o lenei suavai e faʻafefeina ai se fasi falaoa 2-3 cm le mafiafia ma faʻaaoga i se nofoaga tiga. E mafai ona e tuʻuina na o se fusi mo na o le 5-8 minute, e le mafai, aua e mafai ona e faia se mumu. A maeʻa le faʻatinoga, e tatau ona e alu e moe, afifi lelei oe ma moe. Toe faia i le 1-2 aso.

O le susu o le susu e fesoasoani tele i le fesoasoani. O le galu ua faʻamaluluina lelei i le susu ma faʻaaogaina mo le 1-2 minute i le eria ma namu afaina. E tatau ona fai le togafiti i le tele o taimi i le aso seʻia oʻo i le toe faʻaleleia.

I le tulaga o le neuropathy mata, o togafitiga masani e fautuaina ai se seti o taualumaga. Muamua, e tatau ona e faimamago i le tele o taimi i le aso ma ni nifo o loʻo i luga o le itu tiga o aʻa ma le nutmig.

I nei foi aso, 2 taimi i le aso, inu i le taeao i luga o se manava gaogao ma i le afiafi ao lei moe, 0.2 g o le mummy ma le 1 tsp ua malepe i le 1 ipu susu. meli. O le togafitiga o le a tumau pe a ma le 25 aso. O se faʻamaʻi faʻamaʻi ma se aʻoga masani e toe faia pe a maeʻa le 10 aso malolo.

Liligi 120 g o le ammonia, 300 g o le ava malosi i totonu o se fagu lita 3, sasaa 200 g masima, 30 g o camphor. O nei mea uma e sasaa ai le 1 lita o le vai tumau. Faamau faʻamau, lulu lelei ao leʻi faʻaaogaina. Faʻaaogaina i le pepa o se pusa, faʻapipiʻi ma le faaeteete le laei ma faʻaoga 2-3 taimi i le aso ile nofoaga tiga.

E iloa o le neuropathy e leʻo se faʻamaʻi tutoʻatasi, E tulai mai ona o se isi maʻi maʻi tumau. E masani lava ona agavaʻa vae o tagata, o latou lima e paʻu. O lona uiga o le neuropathy ua aʻafia ai le faʻaoga o le tino, ma o neura e le o toe tuʻuina atu i le maso ia poloaiga. O le susunuina, itiiti o le tingling, goosebumps, o le tiga pe a mamafa o le uiga o le neuropathy.

E toʻatele e fautuaina ni taimi se tolu i le aso mo le 15-20 minute e tatu ai seevae i le tuiina o vao vao. O le vevela vevela ma le teuteu o laʻau ma laulaau o lau o le eleele, sage, oregano e aoga tele. Liligi le 100 kalama o nei otaota i totonu o se fagu, sasaa le 3 lita o le vai inu ma faʻaoso mo le tasi le itula. E tatau ona sili atu i le 10-15 minute le faʻagasologa.

E iloa e le mai le neuropathy, e faʻalavelave le faʻaaogaina o metabolic processes. Le faʻaleleia o le metabolism i siama o le nerve, e faʻaaoga ai Eleutherococcus. E saunia se falala mo le 20 minute, mo lenei mea, 1 tbsp. Ua sasaaina i totonu o se atigipusa e 300 ml o vai na aumai i se vevela. l malosi le root eleutherococcus. Faʻaosooso 15 minute, faʻaopoopo 1 tbsp. l meli ma le 2 tbsp. l leona tipolo. E tatau ona e inuina se vaifofo lelei i le aso atoa i ni vaega laiti.

O le kele. Faʻatasi ma le neuropathy matuia, e 4 fagu o le karika ua ave, faʻauʻu i le solo, sasaa i le vai ma aumai i se vevela. Ona aveesea lea mai le afi ma faʻaaogaina le uila o pati taʻitasi mo le 5-10 minute.

Fagavai lau. 6 lau laʻaula, sasaa se ipu vai inu, kuka i le vevela vevela mo le 10 minute. O lenei sua e totoina i totonu o pogaiisu faatolu i le aso seʻia maeʻa le tulaga.

Apple cider vinegar E mafai ona fufuluina ou foliga i le vailaau o le apple cider ma e faʻaopopo foi faʻaaoga talosaga ma se laupepa o le geranium i nofoaga mamaʻi.

Lemon Ua fautuaina e fomaʻi masani e nonoa le pele o le tilotilo o le lemoni i vae i le po, lea e te manaomia ai le togiina o nai mataua o suauu olive.

Ierusalemaichokei. Faʻatasi ai ma le polyneuropathy o le maʻisuka, o le atisiko o Ierusalema e fesoasoani lelei. Muamua, e maualalo ai le suka toto, faʻaleleia le gataifale, faʻaleleia le tulaga o le ate ma isi totoga o le digestive system. O lenei oloa e mafai ona 'aina e ala i le faʻaopopoina i salati, faʻafefiloi ma le suauu manogi.

Suamalie Afai o se vaega o foliga e aofia ai i le togafitiga o le maʻi, e tatau ona e faʻafefiloi le 500-600 g o le sodium chloride i totonu o se mea e malolo ai, tuʻu i totonu o se taga lino ma faʻaaoga i le tele o taimi i le aso, pe a maeʻa le masina o le ai ai se taunuuga lelei. O lenei metotia, e tusa ai ma tala a se tamaitai talavou, na fesoasoani e le gata ia te ia, ae o ona aiga foi.

Mafuaaga ma Faailoga o le Neuropathy

Neuropathy o se aʻafiaga o le namu e le faʻaleagaina. O le igoa e tuufaatasia ai suiga eseese o le degenerative-dystrophic i neura o le gataifale. O le faʻalavelave o le tino e faia i fusi lautele ma ni faʻalavelave o namu, o le faiʻai ma le taulaʻau.

O le myalgia o se tiga i totonu o le muscle lea e tupu mai ona o le maualuga o le maso o maso maso i se taimi malolo ma le le fiafia. Toeitiiti lava o tagata uma e masani ona feagai ma tiga i le olaga i aso faisoo.

O le tiga o le vae o se mea e masani ai masani mo le tele o tagata, ae le o tagata uma e faanatinati atu i le fomaʻi ma o latou faafitauli. O se tasi o manatu sese o tagata matutua o loʻo maʻi pea ma e leai se mea e manaʻomia mo togafitiga.

O le lagona o le paʻu o vae e masani ona toetoe lava o tagata matutua uma lava e oo lava ile tamaitiiti. E masani lava ona tulaʻi mai lenei tulaga pe a uma ona faʻaalu se taimi i se tulaga le toʻa, pe a "nofo i fafo" se tagata pe "toe taoto" lona vae.

E faʻapefea ona togafitia le neuropathy pito i lalo i le fale?

O le gaioiga o le ola. Ua faʻalogo tagata uma i lenei fuaitau nai lo le tasi. I le tulaga o faʻamatalaga o faʻamaʻi vae, o suiga o le olaga e suia tele. O le taua tele o le faʻamalosia o le i ai o soʻo se tagata e mafai ona maua sea maʻi e pei o le neuropathy o pito i lalo.

Neuropathy o se ituaiga o faʻamaʻi o le tino. E mafai ona faʻaalia i soo se matua lava pe a afaina ai pe afaina ai fiva nerve.

Fomaʻi togafitiga mo le neuropathy:

  • E faʻamoemoe ile toe faʻafoʻiina o le nerve, o lona uiga, o mafuaʻaga o le amataina o le maʻi, ae le o le faʻaumatiaina o tiga ma isi faʻaʻailoga.
  • O le tuufaatasiga (tuufaatasiga o fualaau ma le togafitiga o le physiotherapeutic) e sili ona aoga.
  • I le fale, e mafai ona e faʻafefiloi togafitiga ma togafitiga faʻatasi ma togafitiga faʻatoʻaga.

Faʻataʻitaʻiga e aofia ai:

  • O fualaau e toe faʻafoʻiina ai le faʻasologa o lagona i luga o fiva nerve,
  • Tagata faʻatau,
  • Musika malolo
  • Hormones (glucocorticosteroids),
  • Vitamin faʻalavelave
  • Vaʻapala
  • Analgesics
  • O fualaau faʻamaʻi faʻamaʻi
  • Plasmophoresis

E pei ona faatonuina le physiotherapy:

  • Magnetotherapy
  • Massage o ituaiga eseese,
  • Faʻamamaina eletise o paʻu namu faaleagaina,
  • Faamalositino faamalositino - ia faatumauina le mama o le muscle,
  • Reflexotherapy

Faʻatasi ai ma le neuropathy o pito i lalo, e le tatau ona galo se tasi e uiga i isi togafitiga.

O fua o loʻo mulimuli mai na faʻaalia ai lo latou aoga:

E pei ona faʻaalia, o le togafitiga ole neuropathy pito i lalo i togafitiga faʻaleaganuʻu e lelei ma maua ai se taunuuga lelei pe afai o nei metotia e faʻaaogaina e fai ma faʻaopoopoga i togafitiga autu.

E tele ituaiga o faʻamaʻi:

Faʻalogo vailaau i aso nei e tele mafuaaga e mafua ai le atinaʻe o neuropathy vae.

O le mea taatele o:

O lenei faʻamaʻi o vae o loʻo faʻaalia i le tele o faʻaaliga. Latou te faalagolago i le mafuaʻaga o le neuropathy, faʻapea foi ma le aʻafiaga o aʻafiaga.

I vailaau, o se aganuʻu le vaevaeina o faʻamaoniga o le limite o le neuropathy i ni vaega se tolu:

Ole togafitiga talafeagai o le limite ole neuropathy e faalagolago i le taimi ole suʻesuʻega ma le faʻamaʻapeina o le mafuaaga na mafua ai le atinaʻeina o lenei maʻi. I uluai faailoga o le neuropathy, e tatau i se tagata ona feutagai ma se fomaʻi o ia lea e tatau ona faia se suʻega i fafo ina ia mafai ai ona iloa suiga i le mafaufau, ma le lagona o le vae.

O metotia faʻataʻitaʻi nei e faʻaaoga e faʻamaonia ai le faʻamaonia:

  • Lagonaina o maso o vae,
  • Faatulagaina o totoga i totonu,
  • Toto o le toto
  • Electroneuromyography,
  • Faʻailoga o le toto
  • X-ray
  • O le suʻesuʻega o le vaʻaia o le lau.

O le faia o nei suʻesuʻega o le a fesoasoani e le gata ina faʻamaonia ai le i ai o le neuropathy o pito maualalo i totonu o se tagata, ae faʻamautu ai foi le mafuaʻaga o lenei maʻi. Na o le taimi lena o le a mafai ai ona fuafua le togafitiga saʻo.

O le faʻataʻitaʻiga e le masani ona taʻitaʻiina atu iʻuga lelei. Naʻo se tagata poto faapitoa e mafai ona faʻavae le mafuaʻaga o le neuropathy e ala i le faia o nisi suʻesuʻega. Faʻaitiitia o le mafuaaga, ae le o faailoga, o le a taofia le atinaʻeina o le maʻi.

Togafitiga o le polyneuropathy i togafitiga faʻapitoa a tagata

O le Polyneuropathy o se faʻamaʻi lea e afaina ai nesi. O le maʻi e atiaʻe mo mafuaaga eseese, e faʻaalia mai i le motusia o le afi ma le gaioiga.

Fomaʻi i le falemaʻi o Yusupov togafitiga faafomaʻi mo le polyneuropathy, faʻamaonia fualaau e aʻafia ai le mafuaʻaga, faʻalauiloaina auala, ma faʻamaoniga o le maʻi. Sui sui ma fomaʻi o fomaʻi fomaʻi, fomaʻi o le vaega pito i maualuga o tagata taʻitasi e faʻafeiloaʻi vailaau vailaʻau, vailaʻau o vailaʻau. O mataupu ogaoga o le polyneuropathy e talanoaina i se fonotaga a le fono a tagata popoto. Faʻatonuina o neurologists e tuʻufaʻatasiga uma i togafitiga togafitiga o tagata gasegase ma le polyneuropathy.

Togafitiga ma togafitiga faʻaleagaga Ou te le fautuaina le faʻaaogaina o fomaʻi. O isi metotia o togafitiga e le o aoga ma e le faʻaaogaina i vailaau faʻaonapo nei. O se faʻalavelave i le faʻaaogaina o isi metotia o le togafitia o le polyneuropathy o se faʻalavelave alualu i luma o le maʻi.

O fomai i le falemai o Yusupov e faatonuina ai fualaau mo tagata mamaʻi e togafitia ai le polyneuropathy o pito i lalo i le fale. O vailaʻau faʻapitoa e mafai ona faʻaleleia le tulaga o le maʻi, faʻaitiitia le mamafa o faʻamaʻi o le maʻi, faʻaleleia le lelei o le olaga.

O le Polyneuropathy e atiina ae i gasegase o loʻo mafatia i le maʻisuka malosi, faʻamaʻi pipisi, faʻamaʻiina o faʻamaʻi. O le mafuaaga o le faaleagaina o namu lautele e mafai ona:

  • togi o fualaau faasaina
  • vailaʻau faʻamaʻi ma siama,
  • afaina o le tino
  • vailaʻau faʻamaʻi,
  • mala o le eleele
  • o le ate ma le fatu gaioiga.

O fomai i le falemai o Yusupov e amata togafitiga o le polyneuropathy i togafitiga o le faamaʻi, o le mafuaaga lea o le faaletonu o le tino. O loʻo talitonu le fomaʻi o le faʻaaogaina o togafitiga faʻasalalau e mafai ai foi ona faaopoopo faʻamalosia le togafitiga faʻaonapo nei o le polyneuropathy, lea o le a faʻavavevave ai le faʻaumatiaina o le tele o toxins mai le tino ma faʻaleleia ai faiga faʻasolosolo i gaʻo ū. E tele ituaiga metotia eseese a tagata ma auala e faʻaumatia ai le polyneuropathy.

Mo le televave o togafitiga o polyneuropathy, e fautuaina ai e tagata faamalolo se pusi faapitoa. Ina ia saunia o le a e manaʻomia:

  • 100 ml suatila ua gaosia i le kilika fou:
  • 1 kulimi o moa moa
  • 2 sipuni tele o le olive olive lelei,
  • 2 teaseti o le meli.

O mea uma e tatau ona faʻafefiloi lelei. E mafai ona faʻafefiloi lenei pati moli faalua i le aso ao le i faia le taeao ma le taumafataga e tusa ma le 40 minute aʻo leʻi 'ai.

O loʻo faʻamalosia e le au togalaau le tele o mea e fai e fai ma fofo mo le polyneuropathy. E mafai ona e gaugau i sina sina vevela 1 le sipunipuni o laʻau matala ma le 3 sipunipuni o fatu fenugreek ma le tasi lita o vai inu. E tatau ona faʻafefiloi le faʻafefiloi mo le lua itula. O lenei mea e mafai ona inu i le aso atoa e faanatinati ai lou fia inu. E matua fesoasoani tele i le puleaina o le maualuga o le suka i totonu o le toto, e fesoasoani ai e faʻaleagaina toto. I le taimi o le faʻaaogaina o le fua, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina ua faatonuina e le endocrinologist e le tatau ona taofia. Afai e manaʻomia, e suia e le fomaʻi le inisalini.

Mo le tincture, faʻaaogaina o se togafitiga mo polyneuropathy lautele, 500 ml o le 9% vineka e tatau ona tuʻuina ma le selau kalama o le rosemary eleele lelei, tapuni le pusa ma tuʻu mo aso e 10. Aʻo leʻi faʻaaogaina, 1 sipunipuni o le tincture e tatau ona faʻaitiitia i le afa ma faʻamaʻu vae o le tagata maʻi ma le polyneuropathy o pito i lalo pito tolu i le aso.

Ina ia saunia le isi pati o le a sosoo ai, o le ae manaomia mea nei:

  • fuālaʻau muamua fugalaau faʻamalolo o le faʻamalolo mumu mumu,
  • fenugreek
  • fugalaau kulimi mago
  • malo vevela
  • mago ma maeʻa gaʻo lanu samasama,
  • malogo mafiafia pogisa,
  • ufiufi cassia paʻu.

Lua + punetini o le aoina mo le 600 ml o vai inu ma tumau i totonu o se vevela mo le itiiti ifo ma le lua itula. E fautuaina e le au togalaau le faia o se pati i totonu o le 100ml i le aso. O le auala aupito sili ona lelei o togafitiga, e tusa ai ma togafitiga masani, e 3 vaiaso.

Ua talitonu tagata faʻamaonia e faapea, mo le togafitiga o le polyneuropathy o pito i lalo, e mafai ona e faʻaaoga togafitiga fale i togafitiga fale, saunia i luga o le suauu. Latou te fautuaina le aveina o se fagu lita-lua ma faʻatumu i togalaau fou, ma le totoa o le vao o St. John's masani. O le mutia e sasaa mai i le suauu manogi vevela, o lona vevela e le silia ma le 60 tikeri. Faʻamalosia le faʻafefiloi i se nofoaga pogisa mo le 20 aso. O le oloa maeʻa e tatau ona faʻamamaina, faʻaopoopo 1 sipunipuni o le paʻu o le ginger root. Ua fautuaina e le faamalolo le faʻaaogaina o lenei vailaʻau i le massage ma afifi pito i lalo ile faalua i le aso.

Ina ia saunia le suauu lona lua, ave le 4 sipuni tele o le vaovao vaovao, fufulu i totonu o se palu ma faʻafefiloi ma le 150 ml o le suauʻu olive mafanafana. Ona faaopoopo ai lea o le 2 sipuni tele o le moa moa mama i le suauu e maua ai. E mafai ona e faʻaaogaina lenei fofo mo le polyneuropathy e faatolu i le aso pe a ma le afa itula ao lei faia se taumafataga. O le togafitiga e 20 aso.

O le Kefir ma fatu o le sunflower ma le pasili o le a matua faʻavaveina ai le faʻaumatia o toxins. O le faʻafefiloi e aofia ai le tele o vitamini B, o loʻo le maitauina le le atoatoa i ituaiga uma o le polyneuropathy. Ina ia saunia lenei oloa, e tatau ona e ave le 300 ml o lefiriti e le gaʻo, 2 sipuni tele o fatu o le sunflower ma le afa o tioata o le parsley tino fou ma le pala. Ua fautuaina e le faamalolo le faʻaaogaina o lenei fatuga i luga o se manava gaogao 40 minute ao leʻi faia le taeao. E mafai ona e suʻeina lenei faʻafefeteina i aso uma.

Ina ia saunia se mea teuteu mo le togafitiga o le polyneuropathy, e mafai ona e aveina se sipuni se tasi o aʻa o le Eleutherococcus, sasaa i le 300 ml o le vai inu, ona kuka ai lea o le paluga mo le 20 minute ile vevela vevela. E tatau ona faʻafefete le suka i le 15-20 minute. A maeʻa lena, 2 sipuni tele o le suamalie o le lemoni fou ma le 1 sipunipuni o le meli acacia o loʻo faaopoopo i ai. O le susu e onā i vaega faʻasalalau i le gasologa o le aso.

O le fua lona lua e faapenei:

  • pupu 4 sipuni tele ole lau o Ginkgo biloba ma le tasi lita o vai inu,
  • faʻamalosia le fofo mo le tolu itula,
  • ave i le aso ae le o le lauti.

Ina ia saunia le isi salu o le a e manaʻomia:

  • fugalaau toeaina
  • se faasologa
  • fogalaau aʻa
  • mutia fua,
  • moli hop
  • mea moe,
  • manino
  • birch leaves
  • laupepa laisene
  • verbena vao.

O mea uma lava e faʻapipiʻiina lelei i totonu o se paluga. 2 sipuni tele o le paluga 800 ml o le vai inu i totonu o sina vai vevela ma tumau mo le tolu itula. I le gasologa o le aso, o le aoina e tatau ona onā uma nai lo le lauti.

O le kirimasi faanatura ma le managatagano manaia e mafai ona galue o se vailaau mamana malosi. Ina ia saunia se fofo mo le togafitiga o le polyneuropathy, o lau o le oregano ua mamago, ona nutimomoia ai lea ma tuufaatasi i tutusa tutusa ma eleele masani fuanamona. Ma le isi, o le uʻamea vevela e faʻafefiloi ma le tele o le meli masani. Tomai faʻafomaʻi fautuaina e ave le vaifofo tasi sipuni faʻi tolu i le aso, faʻamalu i lalo i le vai mafanafana. O le togafitiga mo le polyneuropathy e 40 aso.

O le puipuia o le atinaʻeina o le polyneuropathy e faigofie tele nai lo togafitiga. O le puipuiga tele o le faʻamaʻi o le taimi lea o le aveeseina o toxins e aliali mai i taimi o faʻamaʻi poʻo faʻamaʻi pipisi. E taua foi le taua o le teena atoatoa o le ava malosi ma fualaau faasaina. Soo se togafitiga a se fomai i le taimi o le togafitiga o le polyneuropathy i togafitiga faa-tagata e tatau ona mataituina lelei. E na o se neurologist e mafai ona suia le fualaau o fualaau faasaina poo le faalēaogāina o se fualaau faasaina. O le lelei o taumafa ma faamalositino masani o se auala aoga foi e puipuia ai le polyneuropathy.

Polyneuropathy togafitiga faʻatasi ai ma togafitiga faʻalautele i le fale

O le Polyneuropathy o se maʻi faʻalavelave tele o le faʻaoga o le tino. Togafitiga o le polyneuropathy ma le fesoasoani a togafitiga faa-tagata e tele se taimi e alu ai. Faatasi ai ma le fesoa- soani o fomaʻi eseese tau togafitiga, e mafai ona lava le faaopoopo i le togafitiga, faaleleia atili le faagasologa o metabolic i fiva fiva ma aveese toxins mai le tino. Ae o le mea autu i le togafitiga o lenei maʻi, o le taua tonu lava lea o le taua faasaga i lena faamaʻi, ona o lea mea na i ai se soliga i le tino.

Polyneuropathy togafitiga faʻafofo tagata

Fofo faʻapitoa mo togafitiga o polynyropathy - tinctures

  • Laura suavai ma fenugreek mo le puipuia o le polyneuropathy (diabetic). E tatau ona fai le sua o le kuka i totonu o se vai mafanafana, ona faaopoopo lea o se sipuni sipuni o lau o le bay, lea e tatau ona folasia i luma o lena, ma le tolu punetini o fatu fenugreek. Pau lava le mea e te manaʻomia e faʻamalosi mo le lua itula, ona e tosina ai lea. O sea fusi e tatau ona faia i le aso atoa ina ia mafai ai ona tineia lou fia inu.
  • Vinegar tincture mo le polyneuropathy o pito i lalo. Mo lenei fua, e tatau ona e tuʻufaʻatasia le afa afa o rosemary (gaosi) ma le afa lyre o le vineta (9%), ona faʻalatalata ma faʻaoso mo aso e sefulu. O se sipuni sipuni o lenei tincture e tatau ona faʻafefeteina i se sipuni sipuni o le vai ma faʻapipiʻi ou vae ile tolu tolu taimi ile aso.

Fualaau faʻataʻitaʻi ma le meli mo togafitiga o le polynyropathy

  • O se pati e faʻamalolo ai le polyneuropathy. Ina ia mafai ona saunia lenei cocktail o le a e manaʻomia se isu o moa moa, 100 mililiters o le sukaroti (pipiʻi faʻamaʻi), lua sipuni tele o le olive olive ma lua teaseti o le meli. Paʻu le pata ma le kulupu ma se fulu ma faʻafefiloi ma le sukalati, ona faaopoopo ai lea o le meli. O sea ituaiga o paluga e tatau ona ave ao le i 'ai lua itula ma le aso lua taimi.
  • Uu laulaau o oregano ma olo i totonu o le paʻu. Faʻatasia i le tutusa tutusa ma le namamone. Faʻafefiloi lenei paʻu i se aofaiga tutusa o le meli ma ave se sipuniti faʻaselau faatolu i le aso, fufulu i le vai mafanafana. O le togafitiga e 40 aso.

Faʻasologa faʻasoifua faʻapitoa mo togafitiga o le polyneuropathy

  • O le fua o loʻo mulimuli mai o le a fesoasoani e aveesea le toxins ma saturate le fiva ma vitamini. Faʻafefiloi 300 mil kefir, lua laulau punetete o fatu o le sunflower suamalie ma le afa ipu tioata o le fasipolo fou, faʻafefiloi, muaʻi tuʻimomomoina fatu ma pasili i totonu o se paluga. Fai le mea masani i aso uma, e tatau ona e inuina i se manava gaogao, 40 minute ao leʻi faia le taeao.
  • Mo le togafitiga o pito i luga ma pito i lalo, o le manogi o St. John's wort ma le faʻaogaina e talafeagai. Ina ia saunia, e tatau ona e faʻatumu se fagu-lita ile fagu o le St. John's wort grass, faatoa sasaa i le manogi fuālaʻau manogi ma tumau i se mea pogisa mo le 20 aso. A maeʻa lenei mea, faʻaaogaina le suauu ua uma, faʻaopoopo se sipuni sipuni ole paʻu o le uʻamea mamago (e mafai ona faigofie ona maua i totonu o le ofisa o mea taumafa) ma faʻaaoga lenei vailaʻau mo le massage ma le tino e afifi faalua i le aso.

Polyneuropathy - mafuaʻaga ma puipuiga

Mafuaʻaga mo le atinaʻeina o polyneuropathy

E mafai ona mafua mai i le maʻisuka, malosi, vailaau vailaau, faʻafefe o fualaau oona, kanesa, faaletonu o le tino.

Le togafitiga o le polyneuropathy e mafai ona aloese mai ai pe a fai e faatino le prophylaxis i le taimi. O le puipuia o le polyneuropathy e le faigata, e aofia ai i le mea moni e talafeagai le aveesea o toxins i le taimi mo faʻamaʻi pipisi po o le oona. Afai e te galue i mea oona, ona e manaʻomia lea ona e faʻaaoga auala eseese e puipuia ai oe lava. E fautuaina le vavaeese o mea e mafaufau i le mafaufau ma le ava mai lau meaai. Ma e matua tatau lava ona 'ai atoatoa ma faia se avega masani i vaega uma o le tino.

Isi togafitiga mo le polyneuropathy

Togafitiga o togafitiga o tagata polyneuropathy

Le aso lelei ia te oe, le au faitau pele ma malolo o le blog blog "Recipes of medicine medicine." Mai lenei tusiga o le ae iloa ai le mea e aofia ai le polyneuropathy ma pe faʻafefea ona togafitia i togafitiga faʻatoʻaga.

Mafuaaga ma faailoga o le polyneuropathy

● I le tautala i le polyneuropathy, e mafai ona finau e le o se faʻamaʻi tutoʻatasi, ae na tulai mai o se faʻalavelave o isi maʻi tumau, e pei o le maʻisuka.

O loʻo i ai isi faʻamaʻi masani, maʻi mumusu mumusu e mafua ai le polyneuropathy. O le ata faʻataʻitaʻiga o le vaega mulimuli e faalagolago i le mafuaʻaga o lona mafuaʻaga.

● Afai o se faʻalavelave o le maʻisuka. ua amata lemu le maʻi - mai le tele o masina i nai tausaga. Ae o loʻo i ai foi se saoasaoa vave, o le maʻi ua taʻua o le Guillain-Barré Syndrome, lea e maualuga ai le vevela, ei ai tiga ogaoga i vae.

I le aso lona lua, o le vaivaiga i vae e amata, i lona tolu - i lima. A maeʻa ni nai aso, ona oʻo loa lea i le maʻi. O le mafuaʻaga o le polyneuropathy e masani lava o le ava malosi.

● I le tulaga o le polyneuropathy, e le gata "latou te le uuina o latou vae", ae o latou lima e masani ona teena. E mafua ona o le faʻaleagaina o le faʻaoga o le tino.

E pei ona e iloa, o gaʻo e faʻaliliu atu le faiʻai i maso, ma o lenei mea e faʻamautinoa ai le gaioiga masani o le tino. Ma pe a tupu mai ni manoa se tele o neura lautele, o le a faʻalavelaveina ai galuega tau afi ma lagona.

● I le uluaʻi laasaga o le polyneuropathy, o aʻafiaga e tutupu i itu mamao (vaʻa) o vae - muamua i tamatamaivae, ona i ai lea i lima, ma faasolosolo malie aʻe maualuga ma sili atu i le ogatotonu.

O lagona tiga e aliali mai: susunuina, itiiti le tui, fusi nifo, tiga pe a lagona (patipati). E faigata mo le tagata maʻi ona fai ni seevae sa masani ona faigofie mo ia e ofuina.

● O le paʻu e mamago, paʻu, ma i ogaoga ogaoga, faʻapupula i luga le paʻu. E tasi le tulaga ese: i le taimi muamua e aafia uma vae e lua, ona lima.

O le faasoesa faifaipea o le lagona lelei e taʻitaʻia ai le le mautonu o le faʻamaopoopoina o gaioiga - o le faʻalavelave e aliali mai pe a tulaʻi, suia suiga (faʻavalea), o le tagata maʻi e sii maualuga ona vae ina ia aua le "toso".

● O le mea aupito sili ona taua o le polyneuropathy mataʻutia mo faamaʻi autoimmune ma, o le mea e lelei ai, ua faʻamalolo atoa i le 90% ma e seasea ona oʻo i se foliga masani.

E le pei o le polyneuropathy, o se taunuuga o le maʻisuka. O le mea lea, e tatau i le fomaʻi ona faʻatautaia saʻo le tulaga ma faia se suʻesuʻega saʻo ina ia mafai ai ona faʻaauau togafitiga lelei.

Polyneuropathy togafitiga

● I le tulaga o le polyneuropathy o le maʻisuka, e tatau ona siaki le tagata maʻi i taimi uma e le fomaʻi ma mataʻituina le maualuga o le suka i totonu o le toto, mataʻituina le meaʻai ua faatonuina mo ia, ma ia tumau le mamafa o le tino.

Faʻaleleia atili, aua le taoto i luma o le TV. I le taimi muamua, e tatau ona togafitia le maʻi maʻisuka - maʻisuka, pe afai e faʻagesegese le atinaʻeina o le maʻisuka (o le maʻi maualalo), ona alualu lea i luma le polyneuropathy.

Faʻasologa faʻasoifua faʻapitoa mo togafitiga o le polyneuropathy

● O loʻo i ai se fua lelei ma le faigofie mo le togafitia o se maʻi: tolu taimi i le aso mo le 15-20 minute, e tatau i le tagata maʻi ona faailogaina ona vae i luga o le 'aʻau.

● Faʻaaogā le taele mafanafana mo lālā mamaʻi ma faʻamau ma lau o le artichoke a Ierusalema. Sage, oregano. tinawort. Tasi ma faʻafefiloi 100 kalama o nei fualaau faʻalaʻau ma sasaa le tolu lita o vai inu mo le tasi itula.

Lui ma sasaa le mea e afaina i totonu o se ipu talafeagai mo oe ma faʻaopopo sina vai i le vevela o le potu. O le umi o le taualumaga e 10-15 minute.

● Afai e leai ni vailaau faʻamalositino i le taimi nei, ave le bath bath masani mafanafana, ona fufulu ai lea o ou vae i le kulimi o le venom poo le lago.

● Tago le peʻa o le tipolo lemoni i nai mataua o le olive olive i le tasi i le tasi i le lua. Lemoni e aveese lagona le lelei i totonu o vae, faʻafefeteina le gaogao, ma faʻamamaina le suauu mamago le suauu.

● Afai o oe o le polyneuropathy o le maʻisuka, o le a fesoasoani le artichoke a Ierusalema ia te oe: faʻaitiitia le toto suka, faʻaleleia le gaʻo gaʻo, faʻaleleia le tulaga o le ate, thyroid gland and organs of the digestive system.

E mafai ona 'aina le toisina o le Ierusalema i soo se ituaiga, mo le sauniuniga o salati e mafai ona e faʻaaogaina uma laʻau ma aʻa. Aua le faʻavalevalea, 'ai le artichoke a Ierusalema, faʻamago aʻa ma laʻau ma se fualaau faisua (sili atu ona lelei) olive.

● Isi fua e faʻaaoga ai Ierusalema artichoke. Uʻu ona fatu, faʻafefe, faaopoopo kāloti kuka (2-3 pcs.) I lenei tino, faʻafefiloi, faaopoopo le masima i le tofo ma le vaitau ma le suāuʻu manogi.

Afai e te valea e kuka uma nei mea, ia 'ai sina tamaʻi lua o Ierusalema artichoke aʻa faʻamalosisi aʻo leʻi' aina le taumafataga. E fautuaina le tolu o le faʻaaogaina o pateta e suia i le atisatisima ile atinaʻe Ierusalema.

Faamalositino mo le polyneuropathy

● Faia uma ituaiga o faʻamalositino talafeagai e faʻaleleia ai le toto i le pito i lalo ma le pito i luga. Vaevae ou tamatamaivae ma lima ma taofi i lena tulaga (faʻaosooso) mo le 10-15 sekone. Liliu ou vae, liliu i le agavale ma le taumatau, faʻamalo le pito o tamatamailima taʻitasi ma le atoa.

● Faatali ni nai sekone e ala i le sii i luga o ou tamatamai vae, ma taʻavale mai le toe i le mulivae. Squeeze ma le tosoina ou lima. Fafati ou tamatamailima i totonu o se moto ma fai ni gaioiga faʻatasi ma le pulumu i tafatafa agavale ma saʻo. Uu i luga o ou lima le polo paʻu vaivai.

Lapataiga: faʻatasi ai ma le polyneuropathy, o le taʻavale ma le uumi o le savali o loʻo solia.

E mafai ona e maua nisi faʻamatalaga e uiga i le polyneuropathy e ala i le kiliki i luga o le sootaga.

Ia soifua maloloina, ma ia fesoasoani le Atua ia te oe i lenei mea.

Isi auala e togafitia ai le polyneuropathy

O le solia o le toto i totonu o le tino, o le le lava o meaai o neura e mafua ai le togafitiga o le tino o le tino, o lona uiga, i le polyneuropathy, lea o le a matua faalavelaveina ai le galuega autu o le lagona ma le afi. O le faagasologa e amata faʻataʻitaʻiga: muamua e aafia ai tamatamai lima, ona faʻapipiʻi lea o totini ma totigilima, ona totini lea ma totigilima umi. I le faʻatusatusaga, o le atnervation faʻamaʻi o totoga i totonu o le tino o loʻo atiaʻe.O nei faʻaʻailoga e tupu mai o se faʻalavelave pe a maʻi poʻo faʻamaʻi.

O isi metotia o le togafitiga o le polyneuropathy o le a matua faʻaleleia atili ai le faiga o gasegase i fiva, ma aveesea toxins mai le tino. Ae i le taimi lava e tasi, e tatau ona e manatua, muamua lava, e te manaʻomia le fofoina o le maʻi na mafua ai le polyneuropathy.

O togafitiga faafomai e fautuaina ai auala nei e togafitia ai le polyneuropathy:

O se metotia a tagata e togafitia ai le polyneuropathy o pito i lalo ma le tinomi o le vineta.

0.5 l o le vinika ua tuufaatasia ma le ½ cup kulimalisi gaosia, ma, ua tapunia, tumau 10 aso. A maeʻa lenei vaitau, faʻafefiloi 1 tbsp. gaioiga mai le 1 tbsp vai. Lisi vae 2-3 taimi i le aso ma lenei paluga.

Ave se fugalaau o St. John's wort grass, tipi ma tuu i totonu o le fagu lita. Faatumu mea i totonu o le suauu manogi vevela. Ua faʻafefiloi le paluga mo le 20 aso, i taimi uma i se mea pogisa. Ona togafitia lea o le suāuʻu manogi o St. John's wort, faaopoopo 1 sipuni sipuni. malosi malosi aʻa. Faʻafefiloi lelei le suauu hypericum ginger hypertum. E faʻaaogaina e faʻamalo ai pito i luga ma pito i lalo. E le gata i lea, o lima ma vae e mafai ona afifiina e faʻaaoga ai lenei meafaigaluega. O nei faʻatulagaga e faaluaina i le aso.

O se metotia o le togafitia o le polyneuropathy i le inu o le kefer i fatu o le sunflower ma le pasili.

Ina ia saunia se vaiinu, ave le 300 ml o kefir (talafeagai mo soʻo se gaʻo gaʻo), 2 tbsp. fufuluina o fatu o le sunflower, 0.5 ipu o le pasili fou fasia. Faʻafefiloi fatu ma pasili, ona faʻafeiloaʻi ma le faʻaeteete i totonu o se paluga seia oʻo ina fausia se masini tutusa ma faʻafefiloi ma lefir. E tatau ona e inu i aso uma i luga o se manava gaogao 40 minute ao le i ai. O le inu o le Kefir e fesoasoani i le aveesea o toxins mai le tino, ma fafagaina ai foi aʻa ma vitamini.

Auala mo le faʻamamaina o le ate mai le mimiti, susu vaitui ma le suauʻu olive.

Ave 4 tbsp. fatu o susu susu, paʻu i totonu o se paluga, 150 ml o le suauʻu olive vevela ma le 2 tbsp. mimiti mago e faʻapalaina i le paʻu. Faʻasusu le susu o le vaitui i le suauʻu olive, faʻafefiloi ma faʻaopopo le mint. O le mea e tupu ai, faʻaaoga 2 tbsp. 30 minute aʻo leʻi faia taumafataga i taimi e tolu i le aso. O togafitiga e 20 aso.

O se metotia faʻaleaganuʻu o le togafitia o le isu Eleutherococcus ma lemoni ma le meli.

Eleutherococcus e faʻaaogaina e faʻaleleia ai le gaioiga faʻasolosolo i gaioiga o le nerve ma faʻaleleia ai le gaioiga o fualaau faʻasaina. Ina ia saunia le susu, ia sasaa le 300 ml o le vai i totonu o se fagu, pe a oso le vai, sasaa le 1 tbsp. aʻa aʻa o Eleutherococcus, ma tuu e simmer mo le 20 minute. Ona tuu lea o le susu e gaga mo le 15 minute. Faaopopo i ai 1 tbsp. meli (sili atu mai le acacia) ma le 2 tbsp. leona tipolo. E tatau ona e inuina lenei fofo i le aso i ni vaega laiti.

Faʻaaogaina o le ginkgo biloba mai polyneuropathy.

Ina ia saunia le fusi, ave le 4 tbsp. otaota mago o ginkgo biloba, sasaa le 1 lita o le vai inu ma tumau i se vevela mo le 3 itula. O le aofaiga atoa o le vai inu e faia i le aso i soo se aofaiga.

O se metotia a tagata e togafitia ai le polyneuropathy i le faʻafefeteina o cloves.

Mo le togafitiga o le polyneuropathy, o pine e masani ona faʻaaogaina, talu ai o se faʻamaʻi faʻamaʻi. Ave 1 tbsp. moa faʻafefete, sasaa 600 ml o vai inu ma faʻasolo mo le 2 itula i totonu o se vevela. Faʻaalu 3 taimi i le aso mo le 200 ml. O togafitiga e 15 aso, ona toe fai lea i le 10 aso. E mafai ona faʻaaogaina lenei fua mo le ono masina.

Mealilo faanatura ma le oregano o se antioxidant malosi.

Faafefiloi laulaʻau mama ma le mama o le oregano ile tutusa tutusa ma le sukanamona. Faaopopo le aofaiga tutusa o le meli i le paluga. E tatau ona ave le meafaigaluega 1 lepp. fufuluina i le vai, 3 taimi i le aso. Faʻaauau togafitiga mo aso e 40.

Fua o fua mo le faʻasolo ina ia faʻaleleia le metabolism i fiva namu.

O le tuufaatasiga o le aoina e aofia ai: se faasologa, fugalaau a elderberry, aʻa o le pagala, vao o le oregano, siamu moa, lau birch, mea e gaosi ai, laaunamon, vao vao, togafiti siaki. Faʻafai tutusa mea uma, faʻafefiloi ma teuteu lelei. 2 tbsp o le mea na mafua ai le taloina 800 ml o vai inu ma tumau i totonu o se vevela mo le 3 itula. O mea uma e tatau ai e tatau ona onā i le aso i le ituaiga o lauti.

O se teuteuga o laulaʻau aʻa mai le polyneuropathy ma faʻamaʻi leʻumeni.

Tui aʻago o le mutilion, sasaa i le 300 ml o vai ua kuka 1 tbsp. faʻatasi ai ma se paʻu ma tuʻu ai le afi. A maeʻa le 15 minute, ave ese ma tuʻu le faʻamalosi mo le 45 minute, ona aʻafia ai lea. Faʻaaogā le gaʻo ao leʻi 'aʻai mo le 2 tbsp. faatolu i le aso.

Fua mo tagata inu bathing coniferous ma pepa mumu mo vae.

Muamua e tatau ona e kukaina se pine pine. O le ae manaomia le 600 g o nila o pine, lea e te manaʻomia e sasaa ai le 3 lita o le vai ma faʻafefete mo le 30 minute. O teuteuga e faʻaaogaina le 40 minute. Ona liligi lea o le susu i totonu o se pakete, faaopoopo le vai vevela i le tulaga manaomia. 2 tbsp fufulu mea suamalie mūmū mūmū suamalie faʻapipiʻi i se pakete susu. Ave se vae bath mo le 30 minute, ona e manaʻomia lea e fai se masini ma se kulimi fafaga.

O se vai e faʻafefe ai le polyneuropathy.

Aumai se fuamoa, vavaeese le kulimi, faʻaopoopo le 2 tbsp. olive suauu ma sulu lelei. Tapena le 100ml o le sukatiti faafouina fou, faʻafefiloi ma le 2 tbsp. meli ma faʻafefiloi ma le tele o le kulimi ma le suauʻu. Faaaoga le 2 itula ao leʻi fafagaina faalua i le aso.

O se faʻamaʻi e pei o le neuropathy o le maʻisuka e mafai ona togafitia lelei e ala i le faʻaaogaina o togafitiga faʻa-tagata. Ae ui i lea, o le togafitiga e tatau ona na o le faaopoopo, faaopoopo i le tulaga o le maʻisuka atoa. O le tulaga lenei o le a mafai ona talanoa e uiga i le faʻaaogaina o le atinaʻega o faʻafitauli ma taunuuga ogaoga, e sili atu nai lo le tulaga o le neuropathy o le maʻisuka pito i lalo.

Mo le tele o tausaga sa ou suʻesuʻeina le faafitauli o DIABETES. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ou te faanatinati e taʻu atu le tala lelei - o le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Sciences Sciences ua mafai ona faʻatuina se vailaau faʻamalolo e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei vailaʻau o loʻo latalata i le 100%.

O le isi tala fou: o le Matagaluega o le Soifua Maloloina ua malupuipuia le taliaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau atoa o le fualaau faasaina. I Rusia ma le CIS atunuu o le maʻisuka muamua mafai ona maua se fofo NO .

Talosaga lelei

O se tasi o auala sili ona aoga o le ele, lea i lenei tulaga e mafai ona lanumoana pe lanumeamata. Aʻo le i faia saʻo i le faagasologa o talosaga, e matua fautuaina lava e fai ni polo mai mea e masani ai ma faʻamaʻele maeʻa i le la. O le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia mafai ona faʻaitiitia le faʻamaʻi, o le palapala ua faʻamamaina i le vai i le setete o le falaoamata e faʻaaogaina i soʻo se tapoleni i ni numera. A maeʻa lenei mea, o le a manaʻomia le faʻaaogaina o le kulupu i le vaega o le faafitauli, ma taofi i lenei auala seia maeʻa maeʻa le palapala. O taimi uma lava e fautuaina ai e faʻaaoga faapitoa le masini fou.

E tusa ai ma le metotia lenei, o le faʻaoga 20 g. omea, lea e faʻafefe i le 150 ml o le vai mafanafana. O le faʻaaogaina o le tuufaatasiga o mea e sili ona fautuaina 15-20 minute aʻo leʻi 'ai. E manaʻomia le faʻatolu faʻatolu i le aso mo le tasi i le lua vaiaso. I le faʻaopoopoga i vaega e aafia, e faʻaaogaina ai ni mea e faʻaaogaina ai le maʻa. O le togafitiga o togafitiga, pe afai ei ai se manaʻoga faapena, e matua fautuaina ina ia toe faia pe a uma le 10 aso ina ia mafai ai ona iloa uma togafitiga faʻatoʻaga.

Faʻamafanafana massage ma calendula

I le tulaga o le neuropathy, aemaise lava pe a oo mai i le vaega o le nerve sciatic, e matua fautuaina malosi lava massage. Turpentine ma le tolauapiga o le camphor, o loʻo faʻaalia i se aafiaga mafanafana, ua faʻaaoga mo le faʻamoemoe na tuʻuina mai. A maeʻa se massage pe a uma le 10-15 minute, o le a manaʻomia lou suʻe vodka. E le gata i lea, e pei ona fai mai tagata atamamai, o le a talafeagai le afifiina o le lala atoa mo le lua i le tolu itula.

A maeʻa, e tatau ona afifi ma alu i le moega, e le itiiti ifo i le lima i le ono itula. E tusa ai ma tagata atamamai, o le a talafeagai mai le 10 i le 15 aso faʻavae.

O le faʻapitoa faapitoa e tatau ona maua le fua mo le sauniuni o tinctures, talatalanoa e uiga i lenei mea, faʻalogo i le faʻaaogaina o fua nei:

  • lua punetini fualaʻau calendula e tumu i le 400 ml o le vai inu mo le lua itula,
  • vevela ma faʻaaogaina le afa afa i le aso ao le i 'ai meaai,
  • o le tagofia o fualaau faasaina e malosi le fautuaina seia oʻo ina mou atu faailoga ma toe manuia.

Ina ia mafai ona lelei atoatoa ia tulaga uma, o le a matua fautuaina lava e te lua feutagai ma se tagata poto faapitoa. E talafeagai lenei mea, aemaise lava, ina ia le aofia ai ni mea e aʻafia ai le maʻi lea e mafai ona faia i le tali atu i le faʻaaogaina o le calendula, le ava malosi ma isi vaega o loʻo galue malosi.

Faaaogaina o laau eseese e togafitia ai vae laiti mo le neuropathy

Neuropathy o pito i lalo ma ona togafitiga ma togafitiga faʻaleaganuʻu e mafai ma e tatau ona faʻatino e ala i le faʻaaogaina o ituaiga uma o laau afu. O le faʻaaogaina o le metotia o loʻo taoto i le maualuga o le saogalemu mo le tino o le tagata, faʻapea foʻi ma le faʻaogaina o nisi vaega. O le tele o meaʻai e masani lava ona maua i totonu o se falemaʻi e faʻamago ma faʻaaoga e tusa ai ma le tofiaina o se tagata poto faapitoa.

Muamua lava, ou te manaʻo e tosina atu le mafaufau i le mafai ona faʻaaoga le aʻa o le paʻu. I le tautala e uiga i foliga o le talosaga, ou te fia tosina atu i le mea moni o le laau ua kuka mo le lima minute. Faʻaaoga mo le faʻamoemoega ua tuʻufaʻatasia se tasi ata. l aʻa aʻa o le burdock i le 250 g. mūmū mū. O le kulupu o le a manaʻomia ona faʻaosoosoina ma faʻaaogaina e sili atu ma le afa afa i totonu o le 24 itula.

Ia faaeteete

E tusa ai ma le WHO, o tausaga taʻitasi i le lalolagi e 2 miliona tagata e maliu mai le maʻisuka ma ona faʻafitauli. I le leai o se lagolago talafeagai mo le tino, o le maʻisuka e oʻo atu ai i ituaiga eseese o faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻavave ona faʻaleagaina le tino o le tagata.

O faʻafitauli sili ona taatele e aofia ai: gangrene faʻamaʻi, nephropathy, retinopathy, maʻi o gaʻo, hypoglycemia, ketoacidosis. O le maʻisuka e mafai foi ona oʻo atu ai i le atinaʻeina o tumutumu oona. I le toetoe lava o mataupu uma, o le maʻisuka e oti, tauivi ma se maʻi tigaina, poʻo le liliu atu i se tagata moni ei ai se faʻafitauli.

O a mea e fai e tagata e maua i le maʻisuka? O le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Science Sciences ua manuia i le faia o se vaifofo lea e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka.

O le polokalama fomaʻi o le "Healthy Nation" o loʻo amata nei, i totonu o le faʻavae lea ua tuʻuina atu ai lenei vailaʻau i tagata uma o le Russian Federation ma le CIS NO . Mo nisi faʻamatalaga, tagaʻii le 'upega tafaʻilagi aloaia a MINZDRAVA.

Maua le afifi

Tomaʻi Faʻamaʻoina le Maʻisuka FREE

O le igoa e sosoo ai, lea e mafai foi ma e tatau ona faʻaaoga mo le neuropathy o pito i lalo i le maea ai o feutagaiga ma se tagata poto faapitoa, o le aʻa o elecampane. O le a manaʻomia ona kuka mo le lima minute, lea e faʻaaogaina ai le tasi tusiga. l aʻa nutimomoia ma 250 ml o vai. Ona folasia lea o le fofo i le lumanaʻi, faamamaina ma faʻaaogaina i lona tino mamā i le afa o tioata. E tusa ai ma tagata atamamai, o le a sili ona saʻo le faia o lea faalua i le aso, tasi le itula ae leʻi taumafa.

O se auala aoga tutusa o togafitiga e aofia ai le faʻaaogaina o se vaega e pei o le hazel. Mo le faʻamoemoe na tuʻuina, tasi le ata. l maʻa ma se tasi tsp. elefise eletise saʻo mai le paʻu o le ulu. Suauu le tuufaatasiga o loʻo i ai nei e matua fautuaina i le 200 ml o le vai mo le itiiti ifo ma le 10 minute. A maeʻa lenei mea, o le a manaʻomia le faʻamafanafanaina o le oloa gaosi, faʻaaoga le 100 ml fa faʻafa i le aso. O le toe faʻaleleia, pei o le mataupu muamua, e tatau ona le itiiti ifo ma le tasi le masina.

I le faaopoopo atu, ia mautinoa le manuia o togafitiga, e mafai ona faʻaaogaina se oloa e pei o le dill. Ina ia ausia le togafitiga lelei, e matua fautuaina lava:

  • mafanafana lelei i le la ma na o le maeʻa ai o lena falemaele i le taele paʻu,
  • Ina ia saunia le taʻele, ia faʻaaoga se tasi ipu malamalama o fatu o fatu, ma o le a tatau ona fuʻuina i le 200 ml o vai inu. E mafai ona e faʻaaoga atili,
  • o le tuufaatasiga ua sasaaina, faamamaina e ala i se fagu i totonu o le faletaele ma vai mafanafana ua uma ona sasaa atu iina.

O le faʻatinoga o loʻo faia iinei e mafai ona toe faia i soo se 24 itula, ma e fautuaina e fai lenei mea mo le itiiti ifo i le 20 minute. O lenei mea o le a ausia ai le maualuga o le toe faʻaleleia ma le faʻamalosi.

Togafitiga o le neuropathy ma togafitiga faa-tagata e mafai foi ona faaaoga e ala i le faʻaaogaina o le rosemary tincture. O le vaega o le rosemary ua liligiina i vodka ina ia ufiufi ai mea masani. A maeʻa lena mea, latou te faʻamalosi mo le tolu vaiaso i se nofoaga pogisa, o taimi taʻitasi e fautuaina malosi e lulu. Ona faʻaaogaina lea o le oloa ma maua ai, ae faʻamautu i lenei tulaga i vaega faʻafitauli o le tino.

O le gaioiga o le ola. Ua faʻalogo tagata uma i lenei fuaitau nai lo le tasi. I le tulaga o faʻamatalaga o faʻamaʻi vae, o suiga o le olaga e suia tele. O le taua tele o le faʻamalosia o le i ai o soʻo se tagata e mafai ona maua sea maʻi e pei o le neuropathy o pito i lalo.

O le a le neuropathy?

Neuropathy o se ituaiga o faʻamaʻi o le tino. E mafai ona faʻaalia i soo se matua lava pe a afaina ai pe afaina ai fiva nerve.

Fomaʻi togafitiga mo le neuropathy:

  • E faʻamoemoe ile toe faʻafoʻiina o le nerve, o lona uiga, o mafuaʻaga o le amataina o le maʻi, ae le o le faʻaumatiaina o tiga ma isi faʻaʻailoga.
  • O le tuufaatasiga (tuufaatasiga o fualaau ma le togafitiga o le physiotherapeutic) e sili ona aoga.
  • I le fale, e mafai ona e faʻafefiloi togafitiga ma togafitiga faʻatasi ma togafitiga faʻatoʻaga.

Faʻataʻitaʻiga e aofia ai:

  • O fualaau e toe faʻafoʻiina ai le faʻasologa o lagona i luga o fiva nerve,
  • Tagata faʻatau,
  • Musika malolo
  • Hormones (glucocorticosteroids),
  • Vitamin faʻalavelave
  • Vaʻapala
  • Analgesics
  • O fualaau faʻamaʻi faʻamaʻi
  • Plasmophoresis

E pei ona faatonuina le physiotherapy:

  • Magnetotherapy
  • Massage o ituaiga eseese,
  • Faʻamamaina eletise o paʻu namu faaleagaina,
  • Faamalositino faamalositino - ia faatumauina le mama o le muscle,
  • Reflexotherapy

Fofo faʻapitoa

Faʻatasi ai ma le neuropathy o pito i lalo, e le tatau ona galo se tasi e uiga i isi togafitiga.

O fua o loʻo mulimuli mai na faʻaalia ai lo latou aoga:

  1. Saline solution. Liligi 200 g i le afa o pakete vai vevela. masima ma le 9% vinika (2/3 ipu). Faʻasaʻu vae i totonu o le pakete mo le 20 minute. E tatau ona toe faia le faiga mo le masina i aso uma.
  2. Foot baths. Laʻau 500 gr. nila mo le afa itula. Liligi le 2 sipuni tele o le pepa mumu mumu i totonu o le vai malulu. Faʻaopopo le vai vevela i le vaifofo ma sosolo ou vae mo le 30 minute.
  3. Laʻau meli-meli. Paʻu 4 sipuni o le suāuʻu olive ma le 1 egg egg. Sasaa lenei paluga i le 100 ml o le sukalati ma faaopoopo 2 teaseti o le meli. E inu faʻalua le pati i se aso ao leʻi 'ai.
  4. Kefir ma kululu fatu ma le pasili. O lenei vai inu o le a fesoasoani i le suamalie o le namu fiva i vitamini. Laʻau fatu ma le pasili ma faʻaopopo i le 300 ml o kefir (o le pasene o le gaʻo gaʻo e le afaina). E 40 minute aʻo leʻi faia le taeao i luga o se manava gaogao.
  5. Calendula tincture. I totonu o se ipu vai inu, 2 sipuni vavalaʻau o le calendula, faʻaiʻu mo le 30 minute. 100 ml o loʻo ave i aso uma.
  6. Laʻau toto: Leai 1. Malosiaga mai lelelele, aʻa samasama, moa ma le mumu lanu mumu, sage, fenugreek, paʻu cassia, mix cohosh. Ave le 2 sipuni tele o le aoina ma faʻaoso i totonu o le 2 itula i le 600 ml o vai inu. E tolu taimi i le aso i le 100 ml. Leai 2.Manoa tipi, fugalaau a elderberry, laʻau paʻu, paluga falaoamata, siamu moa, laʻau birch, casasva, mea e gaogao ai, laʻau siaki, verbena e tipi ma faʻaaoga i le 800 ml o le vai inu mo le 3 itula. Ua inu e pei o le la i le aso.
  7. Eleutherococcus ma le meli ma le lemon. I le 300 ml o le vai inu, kuka ai le sipuni sipuni o le aʻa Eleutherococcus, tuu mo le 15 minute, ona faaopoopo lea o le 2 sipuni tele o le sua o le lemoni ma le sipuni o le acacia honey i le vaifofo. Talia i vaega uma o le aso atoa.
  8. Faʻailoga mai le omea. Lanu po o lanu lanumeamata e faʻaaogaina. Fufulu le 100 g o le omea i se kulimi oona kulimi, ona faʻaoga lea i le mea e manaʻomia. Clay e tatau ona faʻamago.
  9. Tolauapiga gaʻo. Massage le suauu ma le massage i totonu o le nofoaga na afaina i le faamai. A mavae le 15 minute, ia togafitia lenei nofoaga i le ava ma afifi i se ie. O lenei faiga e sili ona faia aʻo lei moe.
  10. Galu o le Mustard E tatau ona ufiufi i totonu o le paʻu o le vae ma faʻagasolo masini seia maeʻa ona faʻamalosi.
  11. Faatinoga faaletino: suiga o vae i itu eseese, faʻalautele vae mo maso o pito pito i lalo, taʻavale mai le totini ile mulivae.

Faʻataʻitaʻiga faʻapitoa - fiction poʻo se fesoasoani?

E pei ona faʻaalia, o le togafitiga ole neuropathy pito i lalo i togafitiga faʻaleaganuʻu e lelei ma maua ai se taunuuga lelei pe afai o nei metotia e faʻaaogaina e fai ma faʻaopoopoga i togafitiga autu.

E tele ituaiga o faʻamaʻi:

  1. Faʻasalalau. I lenei tulaga, o aʻafiaga namu e faalagolago i lo latou nofoaga. Afai e faaleagaina le fiva o le afi, e mafai ona tupu i le atrophy muscle. Muamua, o le tagata maʻi o le a faʻalavelaveina e vaivaiga maso. O le tele o vae, o tiga matuia o le taunuuga lea o le faaleagaina o auala namu. Faatasi ai ma le faatoilaloina o le laau vegetative, ua paʻu le paleni o le paʻu o le paʻu, ua faaitiitia le puipuiga.
  2. Post-traumatic. O le mafuaʻaga o lona tupuga o le faʻaleagaina lea o le taulaʻau, o le vevesi i le uaua namu.
  3. Alu malosi I le inu malosi, o se tagata e mafua ona o le le lava o vitamini, lea e mafua ai le faʻaitiitia o fiva namu. O le mafuaʻaga lenei o le neuropathy.
  4. Ischemic. O le tulaga o aʻafiaga namu e aʻafia i meaʻai. O le le lelei o le taumafa e afaina ai lo latou toilalo. O le taunuuga o le neuropathy o le ischemic atonu o le thrombosis, dizziness.
  5. Maʻisuka O se faʻalavelave o le maʻisuka lea o loʻo faʻaleagaina ai le tino o le tino ma le autū o le tino. I le isi itu, o lenei mea e oʻo atu ai i tiga ogaoga o le muso, le atoatoa (e le mafai e le tagata ona savali), ma o nisi taimi o le oti (faʻatasi ma le fatu).

Mafuaaga o Neuropathy

Faʻalogo vailaau i aso nei e tele mafuaaga e mafua ai le atinaʻe o neuropathy vae.

O le mea taatele o:

  • Faʻatau. O le gasegase e mafai ona maua mai i luga o le tino o le ava malosi, arsenic, mercury, carbon monoxide, ma vailaʻau.
  • O le maʻi suka. I lenei tulaga, o le neuropathy e tupu mai o se faʻalavelave. Faʻasolosolo tulaga maualuga, o le neuropathy o le maʻisuka e mafua ai le vavaeina o se vaega o le vae pito i lalo, o le tele o le vae, ona o le faaleagaina o maso, ponaivi ma paʻu. E uiga i le vae o le maʻisuka - o le uluaʻi laʻasaga, faʻamaoniga ma togafitiga, faitau i inei.
  • Taumafa suamalie. O le leai o le vitamin B e masani lava ona tupu mai ai le neuropathy.
  • Manua. O loʻo faʻaleagaina fiva faʻamaʻi i manua, mafuiʻe a le maalili, faʻalauiloaina o vevela, faʻapea foʻi ma taʻaloga.
  • Endocrine, faʻamaʻi pipisi o le autoimmune.
  • Tele sikuea. O lenei mafuaʻaga e sili atu ona faʻaalia ai tagata matutua.
  • Aiga. O le mea lea, o se tasi o faʻamatalaga o le gasegase faʻamaʻi o le Charcot-Marie-Tooth amyotrophy o le neuropathy vae.

O lenei faʻamaʻi o vae o loʻo faʻaalia i le tele o faʻaaliga. Latou te faalagolago i le mafuaʻaga o le neuropathy, faʻapea foi ma le aʻafiaga o aʻafiaga.

I vailaau, o se aganuʻu le vaevaeina o faʻamaoniga o le limite o le neuropathy i ni vaega se tolu:

  1. Manatu mataga (faʻaalia pe a faaleagaina le fiva namu): o le tigaina, o le tigaina o le tiga e aliali mai i le itu o le aʻafia o le namu, le faʻavauvau, pei o le tafe i luga o le paʻu o se iniseti, o le i ai o se tino mai fafo i maso, ma le solia o nisi ituaiga o lagona. I lenei tulaga, o le laasaga o le tiga e mafai ona faateleina pe faaitiitia, e mafai e le vae ona taofi le iloa o le vevela o le vevela poʻo lona ituaiga.
  2. Manua o le moto (o le uiga o le faaleagaina o fiu namu): o le faaitiitia o le tuli ma le Achilles reflex, lea e naʻo le taimi lava e ave ai e le neurologist. I le olaga i aso uma, o le a le mafai e se tagata lava ia ona matau nei suiga. Ua naʻo le amataga o le faʻalavelave faʻafuaseʻi, pe a mafai ona toe faʻaleleia ata. Faatasi ai ma le alualu i luma foliga, o le a le mafai ona faia lenei mea, gaogao ma gaogao i maso o vae, vaivaiga i maso o vae. E masani ona faʻaalia o ia lava pe a uma ona vaivai le tulivae ma le ata o Achilles. Muamua, o le vaivai o le a tupu i nisi o avega mamafa. E le gata i lea e foliga mai ma malolo. I le aluga o taimi, o le a faigata i le tagata ona savali, o lea o le a ia manaʻomia ai se tootoo poʻo ni tootoo, mimiti o maso ma, o se taunuuga, o la latou atrophy. O le fua o le atinaʻeina o lenei gaioiga faʻalagolago i le mafuaʻaga o le neuropathy. E masani lava, e alu malie lemu ma e mafai ona tosoina mo ni nai tausaga.
  3. Vaavaga o suiga o gaʻo (uiga o le faaleagaina o filo vegetative). E faʻaalia i le paʻu paʻu, paʻu o le lauulu, le faʻamaloloina o manuʻa, fulafula, foliga mai o vaitau matutua. I tulaga masani, o le atinaʻeina o le gangrene e mafai. Faitau e uiga i le auala e fuafua ai le gangrene o pito pito i lalo i le taimi muamua.

Faʻailoga

Ole togafitiga talafeagai o le limite ole neuropathy e faalagolago i le taimi ole suʻesuʻega ma le faʻamaʻapeina o le mafuaaga na mafua ai le atinaʻeina o lenei maʻi. I uluai faailoga o le neuropathy, e tatau i se tagata ona feutagai ma se fomaʻi o ia lea e tatau ona faia se suʻega i fafo ina ia mafai ai ona iloa suiga i le mafaufau, ma le lagona o le vae.

O metotia faʻataʻitaʻi nei e faʻaaoga e faʻamaonia ai le faʻamaonia:

  • Lagonaina o maso o vae,
  • Faatulagaina o totoga i totonu,
  • Toto o le toto
  • Electroneuromyography,
  • Faʻailoga o le toto
  • X-ray
  • O le suʻesuʻega o le vaʻaia o le lau.

O le faia o nei suʻesuʻega o le a fesoasoani e le gata ina faʻamaonia ai le i ai o le neuropathy o pito maualalo i totonu o se tagata, ae faʻamautu ai foi le mafuaʻaga o lenei maʻi. Na o le taimi lena o le a mafai ai ona fuafua le togafitiga saʻo.

O le faʻataʻitaʻiga e le masani ona taʻitaʻiina atu iʻuga lelei. Naʻo se tagata poto faapitoa e mafai ona faʻavae le mafuaʻaga o le neuropathy e ala i le faia o nisi suʻesuʻega. Faʻaitiitia o le mafuaaga, ae le o faailoga, o le a taofia le atinaʻeina o le maʻi.

Clay Neuropathy Treatment

Lanu lanumoana ma lanumeamata ei ai meatotino faapitoa. Aʻo leʻi faʻaaogaina le omea e faʻamālōlō ai lenei maʻi, e tatau ona taʻavale polo laiti mai mea faʻaaoga ma faʻamago i le la. E mafai ona e teuina ni polo i totonu o se fagu, ma tapuni le tapuni.

Metotia Numera 1: faʻaitiitia le faʻamaʻi, masima, faʻafefe i se mashy status i vai vai vevela, e faʻaaogaina i le tapoleni i le tele o laulau ma faʻaaogaina i le mea tiga, tausia le fusi seia maeʻa le ele. O taimi uma, e faʻaaogaina ai le uʻu fou, o le faʻaofuofu faʻaaoga e tanu i le eleele.

O le toʻatele o tagata, o loʻo feagai ma se faʻamaʻi, taʻu mai e uiga i mea e faʻamalolo ai le eleʻele lanumoana, lea e faia mai le natura-faʻasologa o vete, ferns ma meaola o le gataifale, na faʻamalolo i latou i taimi uma ma faʻaaogaina lenei mea matagofie.

O le eleʻele lanumoana e tumu i elemene, mea faʻatau ma isi mea aoga.

Faʻasologa numera 2: faʻafefe 20 g o le omea i le 150 ml o le vai mafanafana ma inu i aso uma 15-20 minute ao le i fafaga 3 taimi i le aso mo 1-2 vaiaso. E le gata i lea, e tatau ona faʻaaogaina faʻamalosi i le mea e aafia ai. O le vasega, pe a manaʻomia, toe fai pe a uma le 10 aso.

Togafitiga ma se massage faamanafana

Faʻatasi ai ma le neuropathy nerve, e mafai ona faʻaaogaina le massage masini o laumei ma 'au o le camphor. A maeʻa lea ituaiga massage, e solo le vodka i le 10-15 minute. Ona afifi lea o le vae atoa mo le 2-3 itula.

O se puluvaga i le "Triple" cologne poʻo agaga methylated e fesoasoani tele. A uma ona fufulu, afifi ma alu i le moega, o le ae manaʻomia 10-15 aso masani.

Suʻesuʻega o le Kaleula Neuropathy

O se tala pupuu e uiga i le togafitiga o le nerve sciatic, lea e mafua ai le tele o mafatiaga i le taitai o le militeli, o se faataitaiga o le mea moni o togafitiga masani e fesoasoani pea i togafitiga o maʻi. O se tamaloa na maʻi i lenei maʻi mo se taimi umi, e tatau lava ona ia faʻavae ona o lenei mea mai i vaega o le autau. Ae maise lava o le maʻi na ia lagonaina i le taimi o le gaioiga ma le malosi faaletino, e le faatagaina ai le nofo pe tu. Sa taʻuina atu ia te ia ia togafitia ma calendula.

Fua mo le tincture: 2 tbsp. l O fugalaau o Marigold e faʻaaoga i le 400 ml o le vai inu mo le tusa o le 2 itula. Taʻu ma inu le afa afa i le aso ao leʻi 'aʻai. Inu seiloga e mou atu faailoga ma toe faʻafoʻisia.

Togafitiga ole Neuropathy

Laʻau o le Burdock. Palu mo le 5 minute 1 tbsp. l sulu i lalo i le 250 g o le uaina mumu. Fai sina mea itiiti ma ave le afa afa i le aso.

Elecampane aʻa. Cook mo le 5 minute 1 tbsp. l aʻa aʻa o le elecampane i le 250 g vai. Faʻaosooso, vevela ma ave i se tulaga mafanafana, 0.5 kapu 2 taimi i le aso 1 itula aʻo leʻi 'aʻai. O le vasega o se masina.

Hazel. 1 tbsp. l laulaʻau ma le 1 tsp. faʻafefete le efuefu o le launiu i le 200 ml o le vai mo le 10 minute. Faʻafiafia, ave le 100 ml 4 taimi i le aso. O le vasega o se masina.

Uma. "Na fautuaina aʻu e oʻu tuaoi e togafitia le neuropathy nerve sciatic. E manaʻomia lou mafanafana i le la ma ave le taʻele vai. Ina ia saunia le taele, uu 1 ipu o fatu o le pill i totonu o le vai inu ma sasaa, faamamaina i totonu o se faletaele ile vai mafanafana. Toe fai lenei faiga i isi aso uma mo le 20 minute. I le aso lona 10 na alu ese ai mea uma, ma na faamaloloina au. "

Rosemary tincture. O lau Rosemary ua sasaa mai i vodka (ufiufi ai mea e gaosia), ua tauanau mo le 3 vaiaso i se mea pogisa, o nisi taimi e luluina. Ona faamamaina ai lea o ni vaega ogaoga o le tino ma faʻauʻuina i lenei mea.

Faʻasalaga o vevela vevela. I totonu o se fagu, sili ona lelei i totonu o se vevela ma le 1 tbsp. l fulufulu mago i mea e faʻaleagaina ai, sasaa 600 ml o vai inu ma tuʻu mo le 2 itula. E manaʻomia ona e faʻaaogaina a itiiti ifo ma le 15 aso 3 taimi i le aso mo le 200 ml, se malologa o le 10 aso, ona toe faia lea o togafitiga. O le vasega e 6 masina.

Faʻamatalaga o le ginkgo biloba. 4 tbsp. l sasaa lau lau o le ginkgo biloba i totonu o se vevela, sasaa le 1 lita o le vai inu ma tuu mo le 3 itula. Inu se meainu i le aso.

Togafitiga o le neuropathy e ala i le savali i luga o oneone ma mutia

O le isi tala lea e faʻamaonia ai le aoga o fono lauiloa. "Na ia maua lenei faamaʻi i le lua tausaga talu ai. Sa mafatia aʻu i le taumalulu uma, ua ou lelava i le faaaogaina o se mea, leai se togafitiga na maua ai le manuia. I le taumafanafana, na fautua mai tagata lelei e mafai ona e faʻamalosea lenei maʻi i le fesoasoani a le oneone vevela. O aso uma lava e te manaʻomia e aveese ou seevae ma savali solo i luga o le oneone mafanafana.

I le taimi muamua sa faigata, ae peitai, sa faaauau pea ona ou savali i ou vae. E aoga foi le savali i le taeao i luga o le mutia, susu mai le sau, mai le tautotogo seia oʻo i le tautotogo. Lagi pe a uma ia ituaiga o 'auala' mumu ', ma vevela le vevela i le tino atoa. Toe foi mai se savaliga, fale, ia mautinoa o fufuluina ou vae i le vai vevela, tape i vodka, fai ni totini ulu.

Turpentine neuropathy togafitiga

2 tbsp. l moa fefiloi ma le 3 tbsp. l vai mafanafana, o lenei suavai e faʻafefeina ai se fasi falaoa 2-3 cm le mafiafia ma faʻaaoga i se nofoaga tiga. E mafai ona e tuʻuina na o se fusi mo na o le 5-8 minute, e le mafai, aua e mafai ona e faia se mumu. A maeʻa le faʻatinoga, e tatau ona e alu e moe, afifi lelei oe ma moe. Toe faia i le 1-2 aso.

Togafitiga ma le aʻa o le pa, nutmeg ma mummy

I le tulaga o le neuropathy mata, o togafitiga masani e fautuaina ai se seti o taualumaga. Muamua, e tatau ona e faimamago i le tele o taimi i le aso ma ni nifo o loʻo i luga o le itu tiga o aʻa ma le nutmig.

I nei foi aso, 2 taimi i le aso, inu i le taeao i luga o se manava gaogao ma i le afiafi ao lei moe, 0.2 g o le mummy ma le 1 tsp ua malepe i le 1 ipu susu. meli. O le togafitiga o le a tumau pe a ma le 25 aso. O se faʻamaʻi faʻamaʻi ma se aʻoga masani e toe faia pe a maeʻa le 10 aso malolo.

Vavega auala

Liligi 120 g o le ammonia, 300 g o le ava malosi i totonu o se fagu lita 3, sasaa 200 g masima, 30 g o camphor. O nei mea uma e sasaa ai le 1 lita o le vai tumau. Faamau faʻamau, lulu lelei ao leʻi faʻaaogaina. Faʻaaogaina i le pepa o se pusa, faʻapipiʻi ma le faaeteete le laei ma faʻaoga 2-3 taimi i le aso ile nofoaga tiga.

Togafitiga ole Neuropathy

E iloa o le neuropathy e leʻo se faʻamaʻi tutoʻatasi, E tulai mai ona o se isi maʻi maʻi tumau. E masani lava ona agavaʻa vae o tagata, o latou lima e paʻu. O lona uiga o le neuropathy ua aʻafia ai le faʻaoga o le tino, ma o neura e le o toe tuʻuina atu i le maso ia poloaiga. O le susunuina, itiiti o le tingling, goosebumps, o le tiga pe a mamafa o le uiga o le neuropathy.

E toʻatele e fautuaina ni taimi se tolu i le aso mo le 15-20 minute e tatu ai seevae i le tuiina o vao vao. O le vevela vevela ma le teuteu o laʻau ma laulaau o lau o le eleele, sage, oregano e aoga tele. Liligi le 100 kalama o nei otaota i totonu o se fagu, sasaa le 3 lita o le vai inu ma faʻaoso mo le tasi le itula. E tatau ona sili atu i le 10-15 minute le faʻagasologa.

Togafitiga o le broth eleutherococcus ma lemoni ma le meli

E iloa e le mai le neuropathy, e faʻalavelave le faʻaaogaina o metabolic processes. Le faʻaleleia o le metabolism i siama o le nerve, e faʻaaoga ai Eleutherococcus. E saunia se falala mo le 20 minute, mo lenei mea, 1 tbsp. Ua sasaaina i totonu o se atigipusa e 300 ml o vai na aumai i se vevela. l malosi le root eleutherococcus. Faʻaosooso 15 minute, faʻaopoopo 1 tbsp. l meli ma le 2 tbsp. l leona tipolo. E tatau ona e inuina se vaifofo lelei i le aso atoa i ni vaega laiti.

Togafitiga o le neuropathy ma isi togafiti a tagata

O le kele. Faʻatasi ma le neuropathy matuia, e 4 fagu o le karika ua ave, faʻauʻu i le solo, sasaa i le vai ma aumai i se vevela. Ona aveesea lea mai le afi ma faʻaaogaina le uila o pati taʻitasi mo le 5-10 minute.

Fagavai lau. 6 lau laʻaula, sasaa se ipu vai inu, kuka i le vevela vevela mo le 10 minute. O lenei sua e totoina i totonu o pogaiisu faatolu i le aso seʻia maeʻa le tulaga.

Apple cider vinegar E mafai ona fufuluina ou foliga i le vailaau o le apple cider ma e faʻaopopo foi faʻaaoga talosaga ma se laupepa o le geranium i nofoaga mamaʻi.

Lemon Ua fautuaina e fomaʻi masani e nonoa le pele o le tilotilo o le lemoni i vae i le po, lea e te manaomia ai le togiina o nai mataua o suauu olive.

Ierusalemaichokei. Faʻatasi ai ma le polyneuropathy o le maʻisuka, o le atisiko o Ierusalema e fesoasoani lelei. Muamua, e maualalo ai le suka toto, faʻaleleia le gataifale, faʻaleleia le tulaga o le ate ma isi totoga o le digestive system. O lenei oloa e mafai ona 'aina e ala i le faʻaopopoina i salati, faʻafefiloi ma le suauu manogi.

Suamalie Afai o se vaega o foliga e aofia ai i le togafitiga o le maʻi, e tatau ona e faʻafefiloi le 500-600 g o le sodium chloride i totonu o se mea e malolo ai, tuʻu i totonu o se taga lino ma faʻaaoga i le tele o taimi i le aso, pe a maeʻa le masina o le ai ai se taunuuga lelei. O lenei metotia, e tusa ai ma tala a se tamaitai talavou, na fesoasoani e le gata ia te ia, ae o ona aiga foi.

O faʻamaoniga muamua o le taʻavale ma le 7 fesoasoani o fesoasoani faʻafuaseʻi muamua

Tuua Lau Faamatalaga