E faapefea ona togafitia le maʻisuka ma Tiogamma 1, 2?

Mea uma e uiga i le maʻisuka »Faʻapefea ona togafitia le maʻisuka i le Tiogamma 1.2?

E faʻaleleia e le thioctic acid le gaioiga o le ate ma le fatugalemu o le tino. O le meafaigaluega e iai sona aʻafiaga faʻaleaga, e aafia ai le metabolism. E faʻaaogaina i le togafitiga o le ava malosi ma le maʻisuka polyneuropathies.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

E gaosia e le gaosi oloa le vailaʻau i pepa, o se vaifofo mo le faʻafefeteina o le 1.2% ma le 3% faʻapitoa mo le sauniuniga o le fofo.

O le gaioiga malosi o le tali mo le faʻafefeteina o le meglumine salt of acid thioctic. I totonu o se fagu e 1.2% faʻafofo mo le faʻafefeteina o le 50 ml. I totonu o se pepa faʻailoga o fagu 1 pe 10.

Faʻataʻitaʻiga

E faʻaleleia e le meafaigaluega le metabolism, toe faʻaleleia le ate, faʻateleina le gaosiga o le glycogen.

O le elemene malosi e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i le kulimi ma le cholesterol, faʻaleleia le taumafa masani o le neuron.

A maeʻa le pule malosi i le maeʻa ai o le 10 minute, ona oʻo lea i le maualuga o le faʻamasinoga i le plasma toto. Ole faʻamaonia ole plasma ole 10-15 ml / min. E faʻateleina i le faanatinati.

Contraindications

Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona suesue i faʻamaʻi. E aofia ai:

  • susu
  • maʻitaga
  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau.

E faasa ona faʻaaoga le oloa i tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.

I le maʻi suka, e tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau faʻamaonia.

Auala e ave ai Thiogamma 1 2

O le gaioiga malosi o loʻo i ai se faʻalauteleina o le lagona i le malamalama, o lona uiga e tatau ona aveese le fagu ma vave ona ufiufi i se mataupu. Ulufale i totonu o le vial lemu ile afa itula. O le togafitiga fautuaina e 600 mg / aso. Togafitiga e faia mo le 2-4 vaiaso.

O le vailaau faʻasaina e faia i se tulaga vavalalata, lemu, mo le afa itula.

I le maʻisuka, o le fualaau faasaina o loʻo faʻatulagaina i le mea lava e tasi, ae o le mataʻituina faifaipea o faʻamatalaga glycemia e talafeagai. E sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi aʻo leʻi faʻaaoga.

I le cosmetology, o mea o loʻo i totonu o ampoules e faʻaogaina mo le tausiga o paʻu. Faaaoga fafo. Aʻo leʻi faʻaaogaina, ua faʻamamaina foliga. O le fofo e faʻaaogaina i le sipuni o le cotton ma solo le peʻa faalua i le aso. Umi o le taimi e faʻaoga ai - 10 aso.

Faʻaiʻuga o Thiogamma 1 2

O le meafaigaluega e iʻu ai i aʻafiaga i itu. Afai e aliali mai foliga i vaega o totoga eseese ma faiga, e tatau ona faamutaina le pulea o le tino.

Mai le faʻaogaina o meaʻai, faʻaleagaina ma le vomia e mafai ona tupu.

O le taliaina i se tulaga e le masani ai, e mafua ai ona paʻu i le faitau o le platelet, o le vevela o le tino, le afaina o le vein wall ma le foliga mai o se tui toto.

Faatasi ai ma le tele o le gaioiga o vaega taua i le toto, o se suiga i le tofo ma le faʻavevesi e tupu.

O le toto toto o le suka atonu e pa'ū i lalo ifo o le masani. Pe a tupu mai le hypoglycemia, e lagona le tiga i totonu o malumalu ma le fiaaai tele, afu le vevela, vevela ma le tetete.

O le fofo e mafai ona oo atu ai i le faʻalavelave anaphylactic.

O faʻafitauli o le allergic i foliga o le urticaria, o le gasegase ma le gaselase e seasea.

E le afaina ai le puleaina o taavale ma auala faigata.

Faatonuga faapitoa

I le taimi o le togafitiga, o maʻi e maua i le maʻisuka tatau ona mataʻituina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O le leai o se faʻamalositino e taʻitaʻia ai le faʻateteleina o aʻafiaga leaga mai le endocrine ma le puipuiga o le tino.

I le matua, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau faʻatasi ma le faʻatagaga a se fomaʻi.

O tagata ei lalo ifo o le 18 tausaga le matua e faʻaaogaina le fualaau faasaina.

E leʻi faʻamatalaina mo le maʻitaga ma le lactating women.

E le o faʻamaonia le fualaau mo le faʻasaina o fafine.

Faʻasologa o Thiograms 1 2

Afai e sili atu i le metotia fautuaina, o mea nei e tupu:

  • taʻavale
  • tiga o le ulu
  • gagging
  • vavao
  • diplopia.

Faatasi ai ma se faʻalavelave ogaoga, faʻafefe o le malamalama, faʻaleagaina ma le lactic acidosis. Togafitiga ua fuafuaina e faavae i luga o faailoga.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Faatasi ai ma le faʻaaogaina faʻatasi, o le vailaau faʻamalosi e fegalegaleai ma isi vailaʻau e pei ona taua i lalo:

  • le faaitiitia o le cisplatin ua faaitiitia,
  • uʻamea, magnesium, sauniuni o le calcium e tatau ona faia i le 2 itula muamua pe a uma ona faʻaaoga le fofo,
  • o le gaioiga o glucocorticosteroids ua faʻaleleia,
  • ethanol faʻavaivaia le aoga o le mea galue malosi,
  • e sili atu le aloese mai le tuʻuina atu faʻatasi ma fofo o Levulose, Ringer, Dextrose.

Atonu e talafeagai le faʻaitiitia o le tui o le inisalini poʻo isi vailaʻau o le hyperglycemia.

A o inu le ava malosi, o le lelei o le fualaau faasaina ua faaitiitia ma o le tulaga lautele ua faateteleina. E fautuaina e teena le inu o le ethanol.

I totonu o le falemaʻi e mafai ona e faʻatau mai le gaioio o le thioctic i le ituaiga o se tali i lalo o le igoa tau fefaʻatauaʻiga Thioctacid 600 T, Tiolept, Espa-Lipon. I totonu o le fale talavai e mafai foi ona e mauaina le suʻesuʻeina, lipamide, le Lipoic acid, Thioctacid. E mafai ona e faʻatau tupe i se tau mai le 160 i le 1600 rubles. Aʻo le i suia i se mea tutusa, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi.

Faʻamatalaga e uiga i Tiogamma 1 2

Anatoly Albertovich, fomaʻi

O le Thiogamma 1 2 o loʻo iai aʻafiaga faʻaleagaina ma aʻafiaga. O le vailaʻau faʻasaina le lipid ma le carbohydrate metabolism. A faʻaaoga tatau, e fesoasoani e faʻaititia ai le faʻamalosia o le insulin. A e ave le maʻisuka, e manaʻomia ona e pulea le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. Afai e aliali mai le vevela, migraine ma le nausea, e tatau ona e le toe alu ma talanoa i se fomaʻi.

Marina Kuznetsova, fai togafitiga

O le thiogamma, po o le alpha lipoic acid, o se vailaau e pei o le vaitamini lea e faʻaaogaina malosi i vailaau ma le cosmetology. O le meafaigaluega e faʻaitiitia ai le faʻamalosia o aʻafiaga o fualaʻau saoloto ma faʻamaonia ai le metabolism. 2-4 vaiaso pe a maeʻa le togafitiga, e mafai ona e sui i le ave o fualaau. O le togafitiga fautuaina e 600 mg / aso. Ole togafitiga e le manaʻomia ona tuʻufaʻatasia ma le inu ava malosi, ona o le lamatiaga o le alualu i luma o le neuropathy e faateleina.

Tofia 10 infusions o lenei fualaau faasaina. A maeʻa ona faʻaaogaina, o loʻo i ai se faʻaititia i le faʻamasinoga o le kulukose ma le "cholesterol leaga." O le meafaigaluega e aoga mo le soligaina o le tino. A maeʻa le faʻaaogaina, e leai se faʻalavelave, tingling ma le mamafa i vae. Ole fualaau faasaina e le afaina ai aʻafiaga, ma e faigofie ona fesuiai mai le tasi laasaga i se isi. Ou te togafitia tasi i le tausaga. Ou te fautuaina.

O le fualaau faasaina ua faatonuina mo le polyneuropathy ava malosi. Faʻanoanoa e uiga i le tiga o le musika, masini ma faʻalavelave faʻanoanoa. O le vailaʻau o le thioctic e fesoasoani e faʻaumatia ai faʻamaoniga o le maʻi. A maeʻa le muamua muamua, faʻaleleia le faʻaoga o le nerve conduction, o le toto e maua ai le nerve filo e faʻasolosolo. Na ou sui i le pepa laupepa ma ua ou faamalieina i le taunuuga.

Faʻaaogaina le oloa mo mea faʻalelei. Sa ou faatauina se afifi ma se fagu ma solo ese ou foliga i se totoa sipuni i totonu o se vaifofo. Na faia le taualumaga i le taeao ma ao le i momoe. Ina ua mavae le 2 vaiaso, sa ou matauina le taunuuga. O le paʻu ua liu suamalie, lamolemole ma paʻu. I le taimi nei, o mataʻitaga laiti i lalo o mata e toetoe lava a le vaaia. A maeʻa ona faʻaaoga le vaifofo, ona mou ese atu ai lea o siama, siaki ma tausaga.

Tuua Lau Faamatalaga