O le Dioxidine e faʻafefe: faatonuga mo le faʻaaogaina

Laʻau i totonu o le isu O le Dioxidine o se vailaʻau faʻasaina e faʻasaina ai le taua o gaioiga faʻaleagaina. O le tele o le faaaogaina o fualaau faasaina e lautele lava. E faʻaaogaina e togafitia ai le faʻaogaina o flammatory, abscesses ma le phlegmon. E mafai ona totoina le dioxidine i totonu o le isu mai se malulu e aunoa ma se popolega. O vaega taua e leai se aafiaga leaga i le tulaga o le mucosa folasia.

Pharmacokinetics

O le vaifofo e faatatau i le falemaʻi ma le vaega o vailaʻau. A maeʻa le pulega, o le vailaʻau e ulu atu i totonu o masini ma totoga i totonu. O le togafiti togafitiga e tausia i le toto mo le 4-6 itula. O le vailaau malosi e faʻaleleia pe a tui i totonu o le lua. O le mea galue malosi e toetoe lava a le faʻamalosia ma faʻamalosi e ala i fatugaʻo, e aunoa ma le faatuputupulaia.

E le o maua le vailaʻau i foliga o pa'ū i totonu o le isu. E ui lava i lenei, o le fofo, lea o loo i totonu o ampoules, ua faʻaaoga e togafitia ai le malulu masani.

O faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo aofia ai faʻamatalaga e faʻamaonia ai le fualaau faasaina i tulaga ogaoga, ina ia togafitia ai le faʻaogaina o faʻamalama e tutupu i le nasopharynx i le taimi:

  • rhinitis gasegase,
  • sinusitis ma faʻamatalaga faigata otitis,
  • faamai o totoga o le ENT,
  • sosoʻo le isu i le talaaga o le le atoatoa.

Faʻaiʻuga

Faatasi ai ma le le talafeagai o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o aʻafiaga e le manaʻomia e ono tupu. O faʻafitauli matuia masani e aofia ai:

  • ulu tiga ma le atuatuvale
  • afaina fualaau
  • taoto ma vili
  • afaina o le tino
  • ata gaioiga.

Afai o le togafitiga e faʻatino i le lotoifale, ona i ai lea o aʻafiaga o le dermatitis ma le tosoina.

Faʻasalaga

O togafitiga le pulea e le Dioxidine e mafai ona mafua ai se faʻalavelave tele e faʻaalia e ia lava:

  • faʻalavelave faʻapitoa
  • arrhythmia ma le vavalalata,
  • manava, vomiting ma le gaioiga,
  • afaina o le epilepsy ma faʻailoga.

I mataupu faigata, e mafai ona maua se coma. Afai ei ai aʻafiaga o le itu poʻo faailoilo o le soʻo, ona e taofi togafitiga ma talanoa i se fomaʻi.

Faaaoga mo sinusitis

O le fualaau faasaina e masani ona faʻaaogaina mo le faʻamaʻi. O le faʻaaogaina o se pulupulu e tatau mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le nasopharyngeal purulenti. I lenei tulaga, e faʻaaogaina le 0.25% faʻatonuga o le fofo mo tagata matutua. Mo le tasi auala, ua lava lea e faʻaaoga ai le 4 ml.

O le dioxidine i le malulu masani, e manaʻomia e tamaiti ona faʻaitiitia le fofo ile fua ole 3 i le 1 - 0.5% ma le 6 i le 1 - 1%. Mo se tasi auala, ia le sili atu i le 3 ml. A leai, ei ai tulaga lamatia o le faaleagaina o le mucous membrane.

Analogs ma tau

O le tau o le fualaau faasaina e faalagolago i le ituaiga o faʻamalolo: ampoules (10 mg) i le 5 ml Numera 3 - 252 r., Ampoules (5 mg) i le 5 ml Numera 10 - 405 r.

O le Dioxidine mo togafitiga o le malulu masani o loʻo i ai tala tutusa nei:

  • Urotravenol (340 p.)
  • Dichinoxide (417 p.)
  • Dioxisept (208 p.)

O le dioxidine i le malulu masani o se fualaau lelei lea e tatau ona faʻaaoga ma le faʻaeteete. Ole vailaʻau ma le umi o togafitiga e tatau ona faʻatonuina e se fomaʻi. O le Dioxidine mo togafitiga o le malulu masani e le fautuaina mo tamaiti ma fafine maʻitaga.

Faiga faʻapolopolo

O fualaau faasaina o loʻo i ai fua nei:

  • Dioxidin 1% faʻafofo mo talosaga faʻapitoa ma faʻapitonuʻu,
  • Dioxidine 0.5% faʻafofo mo le lotoifale, faʻaleagaina ma le faʻaaogaina o tino,
  • O le kulimi o le dioxidine 5%.

E tasi le pasene o vaifofo e maua mai i le moli tioata e leai se lanu e 10 ml, 10 ampoules i se tasi afifi, o se vaifofo o le 0.5% ua auina atu i falemaʻi i ampoules o le tioata e le lanu i se voluma 10 ma le 20ml, o le suauu ua afifiina i totonu o masini 25, 30, 50, 60 ma le 100 kalama.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O le faiga o le faatinoga o le dioxidine e fesootaʻi ma se aafiaga leaga. hydroxymethylquinoxalindioxide luga o puipui puipui microorganisms, lea e iu lava ina taofia a latou galuega taua ma taitai atu ai i latou i le oti.

O le fualaau faasaina e malosi e faatatau i leaga le puipuia (Proteus vulgaris), Friedlander laau, Pseudomonas aeruginosa(Pseudomonas aeruginosa), faʻamalolo o le siama mai le mai siama agaleleishigella (Shigella dysenteria, Shigella Flexneri (Shigella flexneri), Shigella tama, Shigella sonnei),salmonella, o le mea sili lea ona masani ai le gasegase o le manava tuitui (Salmonella spp.), E. coli (Escherichia coli), staphylococcus (Staphylococcus spp.), streptococcus (Streptococcus spp.), O le a le mafuaʻaga o faʻamalosia o meaʻai i toxicoinfections ole siama ole siama ole siaki ole Clostridium perfringens.

O le Dioxidine e mafai ona gauai atu i isi antimicrobial agents (e aofia ai le aofia ai vailaʻau) siama o siama. I lenei tulaga, o le oloa e le afaina ai le lotoifale.

O le mafai o le atinaʻeina o fualaau faasaina o le microflora i le fualaau faasaina e le o aofia ai.

Pe a tui i totonu o se vein, o loʻo faʻaalia i se laititi laʻititi o le gaioiga o gaioiga, lea o lona uiga o le tausisia ma le tausisia o le metotia e pei ona faʻaalia i totonu o faatonuga.

Togafitiga ma le sauniuni o ogaumu mu o le tino, faapea foi purulent necrotic manuʻa, e mafai ona faʻavavevaveina le faagasologa o le faʻamalolo o le manua, toe faʻafouina (toe faʻafouina) toe faʻafouina o le tino, faʻapena foi ma a latou epithelization laiti, ei ai sona aoga aoga i le faagasologa o le gaioiga manuʻa.

O suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga ua faʻamautuina e mafai e le vailaʻau ona tuʻuina atu tauatogenic, mutagenicma afainataga.

A faʻaaoga e avea o se sui o le lotoifale, e faʻamaʻaʻaina mai le manua poʻo le susunuina o le eleele e togafitia. E faʻamavaeina mai le tino e fatugaʻo.

A uma le tuiina i totonu o se vein, togafitiga faʻamalosi hydroxymethylquinoxalindioxide i le toto e tumau mo le isi 4-6 itula. O le faʻasalaga o le plasma pe a uma le tui tasi o le fofo e oo i le maualuga pe tusa o le 1-2 itula.

O le mea galue malosi vave ma faigofie ona ulu atu i totonu o gaʻo uma ma totoga i totonu, e faʻamalosi e fatugaʻo. Faatasi ai ma le faʻateleina o le inisiua, e le aʻafia ai i totonu o le tino.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O faʻamatalaga mo le puleaina o dioxidine iv o:

  • tulaga faʻapitoa (e aofia ai tulaga faʻavae i luga o le tala o se maʻi mu),
  • puling maleingitis (purulent-inflammatory leion o meninges)
  • faʻatasi ma faʻamaoniga o le faʻalauteleina pullent-inflammatory process.

O le pulea lelei o le dioxidine i ampoules ua faailoa mai mo i latou e tutupu i totonu o le pusa po o le vevela pullent-inflammatory process, e aʻafia ai ma:

  • purulent pleurisy (faʻamalosi o le tatalo),
  • peritonitis (togafiti e le afaina ai le palatini ma visceral o le peritoneum),
  • cystitis (afaina o le vevela)
  • gallbladder empiema (afaina o le gallbladder).

Iniseti faʻapitoa e mafai foi ona faatonuina mo faamoemoega puipuia e puipuia ai le atinaʻeina o faʻalavelave pipisi pe a uma faʻamaʻi faʻamaʻi.

I le avea ai ma vaifofo i fafo ma faʻalapotopotoga, ua faʻaaogaina le dioxidine:

  • mo togafiti faʻamafanafana, afaina toto ma manuʻa (e aofia ai le loloto ma le mataʻu, o le faʻavaomalo, faʻamaʻi ma le tuumalie, faigata ma le faʻamalolo umi),
  • mo le togafitia o manua o loʻo faʻaalia e le auai o ogaoga tele (eg. purulent pleurisy, moa vaivai o le tino, phlegmon ma pelivic abscesses, faʻasalaga mulimuli ane i luga o okeni o le urinary ma le biliary system, purulent mastitisma isi)
  • mo le togafitiga o gaioiga na tupu streptococci poʻo le pipisi siama o faʻamaʻi pipisi o le paʻu(pyoderma).

Contraindications

Faʻaaogaina le dioxidine:

  • i hypersensitivityi vaega o le vailaʻau,
  • i le atoatoa o le tino (e aofia ai pe afai e matauina i le komisis),
  • i o maitaga,
  • i lactation,
  • i togafitiga tamaititi.

Ma le faʻaeteete, o le vailaau faʻasaina ua faʻamatalaina i tagata gasegase faʻasologa masani o le faʻailoga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le dioxidine i ampoules

IV dioxidine o loʻo faʻatonuina le pala. At tulaga ogaoga-fitu ua faʻaitiitia le fofo aʻo leʻi faia le pulega i se fofo ole vavae (5% solution lextrose poʻo le 9% NaCl solution) e maua ai le maualuga o le 0.1-0.1%.

O le fuataga aupito maualuga e mafai ona maua e 0.3 kalama, i aso uma - 0.6 kalama.

I mataupu pe a faʻaalia le tagata maʻi i le faʻaaogaina o le Dioxidine, e faʻaaogaina le fualaau e faʻapipiʻi ai manuʻa loloto, faʻapea foʻi ma le faʻafefeina o vaega ua aafia o le tino.

E fautuaina le ogaoga o manuaga ogaoga pe a maea le faamamaina muamua ma le gaioiga faʻatasi ma le tampon fufulu i le 1% fofo.

Afai o le tagata maʻi e iai se alavai, o loʻo faʻaalia o ia i totonu o le paʻu mai le 20 i le 100 ml o le 0.5% fofo.

Faʻafofo manuʻa loloto i luga o lima poʻo vae i osteomyelitis e aofia ai le faʻaaogaina o vaifofo o le Dioxidine (0.5 poʻo le 1%, e pei ona faʻaalia e le fomaʻi) i le tulaga o le taele.

O togafitiga faʻapitoa o le manua e mafai foi ona faatagaina mo le 15-20 minute: o le vailaʻau e tui i totonu o le manua mo le taimi atofaina, pe a maeʻa ona faʻaaogaina se fusi i le 1% o le vailaʻau i le vaega ua afaina o le tino.

Togafitiga o manuʻa le maualuluga o le septic aofia ai le faʻaaogaina i le manua faʻamamaina i le 0.5 poʻo le 1% fofo o le solo.

E fautuaina le toe faia i aso uma poʻo isi aso uma (o le taimi ole faʻaaoga e faʻalagolago i le tulaga o le manua ma uiga ole vasega o le manua). O le maualuga o aso taitasi o le 2.5 kalama. Togafitiga ma le dioxidine e masani lava e oʻo atu i le 3 vaiaso.

Tagata maʻi ma osteomyelitis, faʻapea foi ma le tuʻuina lelei o le vailaau faʻasaina i nisi tulaga, e mafai ona faʻaauau togafitiga mo le 1.5-2 masina.

Afai e tatau ai, le puleaina o le vailaʻau, o le tagata gasegase e ala i se pusa poʻo se alavai faʻavaivai e tatau ona tosoina i aso uma i totonu o le lua mai le 10 i le 50 ml o le solution 1%. O le vailaʻau e faʻatautaia ma se tui, e pei o se tulafono, tasi. I nisi tulaga, o le dioxidine ua faailoaina mo le pulega i 2 atopa.

O le togafitiga e tumau mai le 3 vaiaso. Afai e talafeagai, e toe faia pe a uma le 1-1.5 masina.

O le maualuga pito i maualuga o aso taitasi mo pulega faʻapitoa e 70 ml.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Dioxidine i le taliga

Aua togafitiga o le otitis media masani ona faʻaaogaina vailaʻau ma vasoconstrictor sauniuniga. Ae ui i lea, i mataupu e le aoga, o le Dioxidine e avea ma vailaʻau o filifiliga, o lona uiga o lona aoga tele e faatatau i anaerobic siama.

Aʻo leʻi faʻauʻuina le vailaʻau, e fautuaina e fufulu le taliga taliga mai le suauu e faʻaaoga ai le 3% vaifofo na faʻamamaina i hydrogen peroxyide lapisi o le cotton poʻo swabs faapitoa (mo le faʻaogagofieina, o le tusi e toe toso mai i tua). Faʻasalaga matuia o le taliga, e tuu ai le laʻau perosi i totonu mo le 5 minute.

At purulent otitis, lea e masani ona tuʻufaʻatasia ma le faʻaogaina o le uʻamea ma le tuʻuina atu o le tuuga, aʻo leʻi totoina mai le taliga taliga, o mea uma lava o le puluga e aveesea muamua.

At otitis O le Dioxidine e tatau ona faʻatinoina i le tasi lava e tasi i le isu ma le alavai taliga. O le fofo o le a faʻapipiʻi lelei ai le gaogao vavalalata ma taofi ai le faʻaogaina o le mimilo i totonu, ma talu mai le isu e faʻalogo i le taliga ma le tube o le Eustachian, o le aveeseina o le faʻaogaina o le inflammatory i le isu o loʻo i ai se aoga aoga i le tulaga atoa.

O le fua ma le taimi o faʻatulagaga e filifilia taitoatasi i tulaga taʻitasi ma na o le fomaʻi aoga.

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, o le pata o le dioxidine ua faʻasaina le faʻatonuina i tagata gasegase i lalo o le 18 tausaga. Ae ui i lea, i nisi tulaga, afai e le mafai ona ausia se aafiaga i le faaaogaina o isi auala, e faatonuina e fomai tamaiti se vailaau faafomai e oo lava mo tamaiti laiti.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le dioxidine i le isu

O le tofiaina o le Dioxide i ampoules i le isu e toe faʻaogaina pe afai e manaʻomia, le togafitiga o nisi fomu rhinitisfaʻapea foʻi ma sinusitis.

Mo togafitiga o tagata matutua, o le vailaʻau e tatau ona faʻamuamua muamua i le solution a NaCl, hydrocortisone poʻo le vai mo le tuiina aʻo leʻi faʻamaina. O le tui i le isu mo se tagata matua mai le 2 pata i le ⅓ pipette. O le pa'ū o le Dioxidine e tafe mai i le isu 3 i le 5 taimi i le aso. E sili atu le saʻo, o le fuaʻau ma le tele o taimi e tatau ai ona faʻatonuina e le fomaʻi.

Le maualuga le umi o togafitiga e le tatau ona sili atu i le 7 aso. Afai a maeʻa lenei vaitau e le faʻaalia e le tagata maʻi le faʻaleleia, e manaʻomia e ia se suʻega maeʻaeʻa ma se taimi atofaina e tusa ai ma ona taunuuga o togafitiga talafeagai.

E leai ni faatonuga aloaia mo le faʻaaogaina o le dioxidine i le isu o tamaiti. Ae peitaʻi, pe a talafeagai ai, e faʻaaoga foʻi e fomaʻi fualaau e togafitia ai pepe. Aʻo leʻi faʻapipiʻi le Dioxidin i le isu, e tatau ona faʻaitiitia le vaifofo i le maualuga o le 0.1-0.2%. E pei ona i ai i le tulaga ma tagata matutua, e filifilia e le fomaʻi togafitiga faʻapitoa.

E masani lava, e tuʻuina atu i le isu le Dioxidin i le 1-2 gogo 2 pe 3 taimi i le aso mo le 3-5 (maualuga 7) aso.

Faʻasalaga o le Dioxidine tagata matutua

O le faʻamaloloina o se tasi o ituaiga autu togafitiga o faamaʻi pipisi.

Ina ia saunia se vaifofo mo le faʻaoʻoina, ua faʻafefeteina le vailaau i le saline i le fua faatatau o le 1: 4 mo se sauniuniga ma se faʻamoemoe o le 1% ma i le fua faatatau o le 1: 2 mo se sauniuniga ma se faʻamoemoega o le 0.5%.

Mo le tasi auala, 3 to 4 ml o le tali e maua ai o loʻo faʻaaogaina. Faʻaopoopoina o taualumaga - 2 taimi i le aso.

Faatonuga faapitoa

O le Dioxidine e na o mataupu lava e faʻaaoga ai isi vailaʻau faʻamaʻi (e aofia ai carbapenems, fluoroquinolones, Cephalosporins II-IV augatupulaga) e leʻi tuʻuina atu le faʻamoemoega na faʻamoemoeina.

Mo tagata gasegase e le masani ai, e tatau ona toe iloilo le faasologa o fuataga i se vaega maualalo.

Faatasi ai ma le puleaina o le tino, o le dioxidine e lautele lona lautele, e manaomia ai le mataʻituina faifai pea o le tausisia o le togafitiga fautuaina o fualaau.

Ina ia taofia le atinaʻeina o aʻafiaga, o le togafitiga o le Dioxidine e faʻapipiʻiina i togafitiga antihistamines ma tapenaga o le pata. Afai e faʻaalia pea ni mea leaga, o le a faʻaitiitia le fuainumera, ma ua faʻamaonia le maʻi antihistamines.

I nisi o tulaga, o le tupuga o ni uiga le lelei o se mafuaaga mo le faʻamavaeina o fualaau faasaina.

Afai e maua i luga o le paʻu le paʻu o le pigmented, e tatau ona faaitiitia le fualaau, ao faateleina le umi ole pulega (ole tasi le afa ma le afa i le lua itula) ma faaopoopo i le antihistamine togafitiga.

Afai e iai ni tioata i totonu o le ampoules ma le sauniuniga i le taimi e teu ai (e masani lava pe a pa'ū le vevela i lalo o le 15 ° C), e fautuaina e faʻamalolo i latou i le faʻavevelaina o ampoules i totonu o le vai faʻaʻeleʻele (e tatau ona faʻafefete le vai) ma luluina i lea taimi ma lea taimi seia maeʻa uma le tioata.

O le fofo e tatau ona manino atoatoa. Afai e le faia ni tioata pe a uma ona faʻamafanafanaina i le 36-38 ° C, e manatu le dioxidine e talafeagai mo le faʻaaogaina.

I le vaitau o togafitiga ma le fualaau faasaina, e tatau ona faʻaaogaina le lapataiga peʻa ave taavale, auai i gaoioiga e ono lamatia ai le ola maloloina ma le ola, faʻapea foʻi ma le faia o galuega e manaʻomia ai le vave tele o le gaioiga o le psychomotor.

Dioxidine mo tamaiti

Le fualaau faasaina e le fuafuaina mo le togafitiga o tamaiti ma tamaiti talavou i lalo o le 18 tausaga. O lenei faʻailogaina e mafua ona o le ono aʻafia i aʻafiaga. hydroxymethylquinoxalindioxide.

Ae ui i lea, i nisi o tulaga, pe afai e sili atu le aoga o le tamaititi i le tulaga lamatia, e mafai e le fomaʻi ona amanaia lenei tapulaa. I le tulaga o le tofiaina o dioxidine, e tatau ona faia togafitiga i totonu o se falemai poo lalo o le vaavaaiga faifaipea a se fomaʻi.

I tamaiti aoga, o le solution Dioxidine e masani ona faʻaaoga e togafitia ENT faʻamaʻitele lava purulent forms o rhinitis poʻo sinusitis. O le mea pito sili ona talafeagai o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ma le faʻamalosi o le gaioiga malosi o le 0.5%.

Ma le isi, o le fofo ma le suauʻu e mafai ona faʻaaoga e togafitia ai luga o manua. O se vaifofo ma le maualuga o le 0.5% o loʻo faʻamaonia pe afai o le tagata maʻi e loloto lona afaina.

Ae ui i lea, o le dioxidine ma se ituaiga o mea galue e le tatau ona faʻaaoga mo se taimi umi. O le mea lea, pe a lelei manuʻa, latou te fesuiaiga i le 0.1% fofo poʻo le kulimi.

Dioxidine ma se isu susu

E le o maua le vailaʻau i foliga o ni mataua o le mata, o le mea lea, ao le i pa'ū le dioxidine i le isu o le pepe, o mea o loʻo i totonu o le ampoule e faʻafefeteina i se vaifofo faʻasolosolo seia oʻo i se fofo faʻatasi ma se faʻamasinoga o hydroxymethylquinoxalindioxide 0,1-0,2%.

Laʻau i totonu o le isu mo tamaiti e fautuaina e faʻataʻitaʻiina faatolu i le aso, tasi pe lua i aso taʻitasi, sili ona lelei - pe a uma ona faʻaaogaina vasoconstrictor fualaau, lea e faʻaitiitia ai le fulafula o le tino ma faʻaleleia ai le manava o le nasal. I le taimi o le faʻasologa, e tatau i le tagata gasegase ona togi lona ulu i tua ina ia mafai ai e le vailaau ona loloto lona loloto i totonu o fuaitau vavalalata.

E tatau ona manatuaina pe a uma ona tatala le amipoule i vailaau, o le fofo ua manatu e talafeagai mo le faʻaaoga i totonu o le aso. Ole maualuga ole taimi e mafai ona tuʻuina ile togafitiga ile malulu ile 1 vaiaso. Ae ui i lea, o le tele o fomaʻi e fautuaina e faʻamapulaʻa i le 3-4 aso.

I le tutusa ma le togafitiga ma Dioxidin, ua fautuaina e faʻaaoga metotia faʻaleaganuʻu o le togafitia o le malulu (mafanafana i fua o le nasal ma fufuluina i vai vaifofo vaivai) ma mataʻituina le susu ile potu.

Dioxidine i le taliga

O le tataina o le Dioksidina i le taliga ua faailoaina mo ni tulaga ogaoga afaina tele o le taliga ogatotonui mataupu pe a tofia i se tamaititi vailaʻau aua le tuuina atu le mea e manaomia.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le vaifofo, e fautuaina le taliga e faʻamamā lelei ma se sipuni laʻititi mai le sulfur.

O le fofo ile ampoules i le taliga e totoina faalua i le aso. E le gata i lea, faʻatasi ai ma faʻamatalaga otitis, o loʻo faʻapipiʻiina foi faʻavae i faʻavae i totonu o le isu.

Ole vailaau e le o se mea e afaina ai ma e le afaina ai le nusi tusi.

Dioxidine mo sinusitis

O le Dioxidine i ampoules e masani ona faʻaaogaina i togafitiga o gaioiga faʻaogaina e maua i paranasal sinusal. At sinusitis o le fofo o loʻo faʻaaogaina e pei o le malulu poʻo le faʻapala. O laʻau o loʻo faia i le lua poʻo le tolu i fuaitau taʻitasi. E toe faalua ona faia taualumaga 2 aso i le aso.

Mo togafitigasinusitis afaina faʻalavelave ua saunia e faʻaaoga vailaau dioxidine e mafai foi ona faʻaaogaina, adrenaline ma hydrocortisone. O faʻalavelave faʻalavelave o loʻo faʻatonuina i le fuaitau taʻitasi o le nasas 4-5 taimi i le aso.

Saunia ni faʻalavelave faʻalavelave e tusa ai ma le talavai na faatonuina e se fomaʻi i se fale talavai poʻo le fale.

Dioxidine mo le manava

O manatu e fautua mai ai o le tofiaina o tamaiti ile manava e faaaoga ai se vaifofo o le Dioxidin e mafai ona togafitia lelei le maaa talepu. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e fesoasoani i le faʻapalapalaina o fuaitau vavalo ma sinusina, ma faʻamalosi maliu o pathogens i le bronchi ma le pharynx, ma faʻamaloloina ai foi le faʻaogaina o le tino ma taofia ai le tuʻueseesega o faʻamalologa.

O le faʻasoaina ma le Dioxidine mo tamaiti e fautuaina e faʻaaoga ai se uila. I le avea ai o se tulafono, o lenei auala e faʻaaogaina ma le faʻamalosi bronchitise le mafai ona faʻasalalau e isi antibacterial drugs.

Mo le inhalation, o le 0.5% fofo o loʻo faʻatulagaina. Aʻo le i faia le faʻatonuga, e tatau ona faʻaitiitia i se vaifofo i luga o le faʻasolosolo ile 1: 2. Ole umi o le inhalation e mai le 3 i le 4 minute. Faʻaopoopoina o taualumaga - 2 taimi i le aso.

Gargling Dioxide

O le aoga o le faʻaaogaina o se fofo mo le fufuluina o le faʻaʻoʻo ona o le malosi hydroxymethylquinoxalindioxide faʻaitiitia faʻamaʻimama mamanu ma faʻavave toe faʻafouina mucosal.

O nei vaega o le fualaau faasaina e saofagā i le togafitiga faʻatasi ma siama siama pipisifaʻaosoina e le microflora e aʻafia i le dioxidine i le tulaga o le toilalo o isi mea ua faatonuina antibacterial agents poʻo pe afai latou te le talia lelei e le tagata maʻi.

Faʻasinotonu ma se vaifofo e faʻamatalaina pe a pharyngitis, tiga faʻamau, tonsillitis, ma naʻo mataupu ogaoga, pe a le o fesoasoani isi vailaʻau.

Ina ia saunia le faʻamamaina, o mea o loʻo i totonu o se tasi o le ampoule o se tasi o le fofo o le vai o le Dioxidin o loʻo faʻafefeteina i totonu o se ipu inu vaiinu mafanafana, vai mo le tuiina poʻo le solution a NaCl.

O se vaega itiiti o le vai e aoina i le gutu ma, toe togi lou ulu, puipui mo ni nai sekone. A maeʻa lena, ona faʻafefe lea o le vaifofo, ma faʻaauau le fufulu seia faʻaaogaina atoa le fofo. O le faʻataʻitaʻiga e faʻalua faatolu i le aso.

O le togafitiga ma rinses ma le solution a Dioxidine e 5 aso (sei vagana ai ua fautuaina mai e le fomaʻi).

I le taimi o le maitaga

O faʻaaogaina o vailaʻau faʻaleagaina o le Dioxidin e faʻaaogaina e le taliaina aʻo gaʻo ma le susu.

Faʻataʻitaʻiga E Mafai ona Faʻafitauli embryogenesis ma afaina ai le atinaʻe fetal nervous systems. O le faʻamavaeina mai luga o le mucous membranes i totonu o le taamilosaga masani, e mafai ona ulu atu i le susu o susu, ma ala atu i totonu o le tino pepe.

Faamatalaga o le Dioxidine

O faʻamatalaga e uiga i le dioxidine e finau tele. O le tele o tagata gasegase ia na ia faatonuina e faʻamatalaina le vailaau o se vailaau sili ona aoga, aemaise lava faʻamaʻi faʻatasi ma sosolo-septic faagasologa.

O manatu le lelei e fesoʻotai ma le mea moni o le vailaʻau e matua vevela (o lona togafitiga faʻasolosolo e na o sina mea leaga lava), ma o lona pulega e masani ona tuʻuina mai ma aʻafiaga e le manaʻomia.

O faʻamatalaga e uiga i le suāuʻu e mafai ai ona matou faʻamaonia o le Dioxidin i lenei ituaiga o mea e le mafua ai le faʻaleagaina o le paʻu, e faʻamalosia ai le faʻamalolo o tino ma e masani ona i ai se aoga aoga ile faagasologa o le manua, ae ui i lea, faatasi ai ma le faʻaaoga umi, o meaola ninii e faʻapupulaina le tetee i le vailaʻau.

O le Dioxidine e masani ona faʻaaogaina e pei o se mea faigaluega faʻaagaga, o lona uiga, latou te fesoasoani i na o tulaga ogaoga.

O faatonuga e manino mai ai o le fualaau faasaina ua faamoemoe mo le togafitiga o tagata matutua, ae masani ona faaaoga mo togafitiga faʻamaʻi otootoga i tamaiti.

E ui i le mea moni e leai se faʻamaumauga o le Dioxidin o le a faʻamaonia ai le saogalemu o lona faʻaaogaina i fomaʻi, faʻafefe o mata, e tusa ai ma iloiloga ua tuʻuina i luga o le Initaneti, o se vailaau lelei mo ituaiga ituaiga o rhinite faʻateʻa, pei o se faʻataʻitaʻiga, purulent rhinitis.

I le taimi nei, i tulaga o togafitiga ENT faʻamaʻi E le o aofia ai le Dioxidine, ma e leai se faʻamatalaga aloaia i lona faʻaaogaina e pei o le faʻapala. O le mea lea, pe a faatonuina lenei fualaau faasaina i se tamaititi, e le gata i le fomaʻi ma matua (pe a latou malilie faatasi ma togafitiga faatonuina) e faia i latou lava e ono lamatia ma lamatia.

E tatau ona maitauina e faapea o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e leʻi fesoʻotai ma soʻo se faʻafitauli poo ni aʻafiaga leaga mo le tino o le tamaititi.

Tau o le Dioxidine, o fea e faatau ai

O le tau o le dioxidine e ese mai i luga o le ituaiga o le faʻatagaina o le vailaʻau. O lea la, mo se faataitaiga, o le tau masani o le dioxidine i ampoules ma le maualuga o le hydroxymethylquinoxalindioxide o le 0.5% (o lenei fomu e faʻaaogaina ai pa'ū i le isu) e 347 ruulu.

O le tau o le afifiina o ampoules ma le 1% fofo mai le 327 i le 795 ru (e faalagolago i le gaosiga ma le numera o ampoules i totonu o le afifi). O le suauu mo fafo e mafai ona faʻatau mo le tusa ma le 285 rubles.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Dioxidine i ampoules mo le faʻaaogaina

E le o tagata uma e iloa o le dioxidine e mafai ona faʻaaogaina e pei o le manava. O lenei faiga e fesoasoani i le faʻapalapalaina o le membrane mucous o le oropharynx ma le vavalalata o le gaogao, ma mafua ai ona aveeseina le mumu ma le toe faʻaleleia o masini tusitusi.

O le Dioxidine mo le faʻaaogaina e faʻaaogaina mo faʻamaʻi nei:

  • tracheitis
  • bronchitis
  • purulent pleurisy,
  • uto ma le gasegase
  • chronic rhinitis, adenoiditis, faagasologa o le inflammatory i le maxillary sinuses.

Mo le togafitiga o le manava, 0.5% (tutusa ma se vaifofo o le 1: 2) ma le 1% (vaega ole 1: 4) o le Dioxidine e faaaoga.

O nisi o fomaʻi talavou latou te faia na faʻalavelave mo tamaiti. O le faʻaaogaina o lenei togafitiga ona o le maualuga o le vevela o le fualaau faasaina e tatau ona faʻaeteete. O le mea lea, o le vaifofo e maua ai e tatau ona i ai se faʻatupulaia, "Faʻavaivaia" e le lua poʻo le tolu taimi (0.5% Dioxidine 1 ml, saline - 4 poo le 6 ml).

Le faʻaaogaina o le dioxidine i le isu mo tamaiti ma tagata matutua

O le faʻamalamalamaina i totonu o le gaogao o le vailaau faʻasolosolo e fiafia tele i le vave toe faʻaleleia. O mea faʻapitoa o le vai faʻamaʻi e faʻaititia ai le numera o faʻalavelave faʻapitoa, ma o lenei mea e saofaga i le faʻaitiitia ma le faʻafefe o mea mucous.

  • Dioxidine i ampoules (i le isu) mo tagata matutua e tatau ona faʻaaoga 1%, mo talavou - 0.5%. Mo tamaiti ei lalo ifo o le lua tausaga le matutua, o le vailaau faasaina ua matua faʻasaofia!
  • Faatonuga o le 0.5% Dioxidine i ampoules i le isu (tamaititi) lipoti e tatau ona faʻaitiitia le vailaʻau i le saline i le fua faatatau o le 1: 2.

Faʻasalalau taʻitasi vaega taʻitoʻatasi ile faalua faalua i le aso, faʻaauau pea le vasega mo le silia ma le lima aso. E le aoga le teuina o le Dioxidin i ampoules pe a uma le togafitiga, talu ai ona o le avanoa tatala o le a leiloa ai ana meatotino faamalolo. I le taimi o togafitiga, e tatau ona ufiufi le avanoa gaʻo i totonu o le 'ie faʻamaʻi.

E masani lava ona faʻaaoga le dioxidine i le isu o tamaiti o se vaega o faʻalavelave faʻalavelave. O le vailaau oona e faʻaalia i le taimi lava e tasi le vasoconstrictor, antihistamine ma le antibacterial.

1. Dioxidine (5 ml) + Hydrocortisone (2 ml) + Farmazolin (5 ml)
2. Dioxidine (5 ml) + Hydrocortisone (1 ml) + Mesatone (1 ml)
3. Dioxidine (5 ml) + Galazolin (5 ml) + Dexamethasone (2 ml)

Dioxidine - faʻaaoga i le taliga

O le toatele oi tatou oe ua masani i le otitis media e le itiiti ifo ma le tasi i lo tatou olaga, e tatau ona togafitia lenei maʻi i le amataga. A le o lea, o faʻamaʻi e faʻafefe ma le solia o le manino o le suetusi, ma i tulaga ogaoga, o le tulei e mafai ona sosolo atu i le vaega o le faiʻai.

O le Dioxidine i ampoules i le taliga mo tagata matutua ma tamaiti e faʻaaogaina mo faasalalauga faʻataʻi siama. Ina ia ausia le sili ona maualuga o le togafitiga, e tatau ona e tausisia lelei le tulafono o togafiti. Muamua e te manaʻomia le mafanafana o le taliga taliga mo le lima minute ma se mafanafana (37 tikeri).

Ona fufulu lea o le alalaʻau taliga ma togi 5-6 otaota o le hydrogen peroxyide. A maeʻa le "faʻailoa", aveese ma le faaeteete le vai o loʻo totoe i le penton pa. Toe fai le gaoioiga 3-4 taimi. A maeʻa nei mea uma, faʻapipiʻi le Dioxidine i totonu (3-4 faʻafefe).

Ona o le mea moni o le taliga ma le isu o loʻo i ai le "fesoʻotaʻiga" fausaga faʻaanatura, ua fautuaina e faʻamaʻi faʻatasi le vailaʻau faʻamaʻi i le taimi lava e tasi, e tusa lava pe leai se gutu susu. O lenei mea o le a vave televave le toe faʻaleleia.

Faʻataʻitaʻiga uiga

O le Dioxidin o se vailaau faʻasao faʻasao tele.

Pe a togafitia manuʻa o le purulenti, faʻaleagaina le amio saʻo o le paʻu ma se faʻaaliga faʻapitoa (o le mafiafia o le manua, e masani ona tupu i le mumu), faʻaosoina le faʻamalolo o le faʻamalolo, faʻafouina le faʻafouina, ma aʻafia ai le isi faagasologa o le gaioiga.

E aoga mo faʻamaʻi pipisi e mafua mai i le faʻamalosi puipuia (o se ituaiga o microorganism i lalo o nisi tulaga e mafai ona mafua ai faʻamaʻi pipisi o le manulele ma le manava), Pseudomonas aeruginosa, Dysentery stick ma Klebsiella coli (Friedlander - siama e mafua ai le pneumonia ma le totolent processcale), Salmonella, Staphylococcus , streptococci, anapatitis pathogenic (mafai ona i ai i le leai o se okesene e mafua ai siama e mafua ai faʻamaʻi tagata), e aʻafia ai siama ole gaʻo Rena.

E lelei le sosolo mai luga o le paʻu ma mucous membranes pe a faʻaaogaina i luga. E le fusifusia i aʻafiaga o le toto, e le suia e ala i fatuga ma le urine. O le maualuga maualuga e oʻo atu i le 2 itula i le maeʻa ai o le pulega. Faʻatasi ai ma le auala o le pulega e leʻo iai se faʻalauteleina o togafitiga. E le mafai ona faʻaputuina (faʻaputuina) i totoga ma fusi.

Pulega faʻapitoa

  • purulent faagasologa i totonu o le fatafata ma le manava o le manava,
  • ma le pullentes pleurisy, popo empyama, abscesses o le tino, peritonitis, cystitis, o manuʻa ma le loloto o cavities (abscès o le tino, pelvic cellulitis phlegmon, faʻasalaga mulimuli o le urinary ma le biliary tract, purulent mastitis).

Dioxidine Solution

O fualaau ma fualaau faʻasaina e faʻaaogaina i totonu o se falemaʻi. I lona tino mama, o le tuiina o vailaau i totonu o se vein e le faatagaina. Faʻatasi ai ma le faʻagasolo malie o le auala o le pulega, e faʻafefiloi le dioxidine ma se vaifofo o le sodium chloride, glucose poʻo le dextrose. I le tulaga o le puleaina i totonu o le tino, pulou, tuiina poo paipa alavai e faʻaaogaina. O le tele o le fualaau oona e afaina e faalagolago i le tele o le vavao. E oo i le 50 ml o le tasi pasene le fofo e mafai ona maua i le aso, i se tulaga e le masani ai - 70 ml.

I le togafitiga o manuʻa pipisi, o faʻaoga eseese o le vailaau e faʻaaoga, mai le 0.1% i le 1%. I le faʻasalaga, o le vaega lona lua o le vaifofo o le vai mo le tuiina poʻo le 0.9% sodium chloride. E faʻatagaina e togafitia le manua i le solosolo faʻamalosi i le Dioxidine, faʻapipiʻi le paluga susu i le oloa i totonu o le manua, ma afai o loʻo i ai se vai faʻavaivai, faʻaaoga le 20-70 ml o le vailaʻau i totonu o le lua. I le i ai o manua loloto, e mafai ona faʻaaoga vai tāʻele ma dioxidine ma isi lavalava e tutusa lava le fualaau.

Ma se malulu

Mo le togafitiga o le rhinitis o tupuaga eseese, o le dioxidine ua faatonuina i totonu o le isu mo tamaiti ma tagata matutua, e le gata i le mama atoatoa ma faatasi ai ma isi fualaau faasaina. O le tele lava o taimi, e faatonuina e fomai se paluga o le hydrocortisone, dioxidine ma mesatone i le fua faatatau o le 2: 10: 1.

O lea ituaiga o le a sili atu ona lelei, talu ai e faaopoopo atu i le antibacterial aafiaga, o loʻo i ai foi se malosi malosi e tetee atu ai i le ita, vasoconstrictive, ma le leaga. O le tele o le faʻaaogaina o ia tupe e faalua i le aso, 1-2 faʻafefe i vaega taʻitasi. E le fautuaina e tagata atamamai le faaaogaina o le dioxidine ma le isu o se viral natura, aua vailaau faʻasaina o le fualaau faasaina e suʻesuʻeina.

Ona o mea totino o se vaifofo masani, e aunoa ma ni mea e le o aofia ai, e aunoa ma ni vaega faaopoopo (preservatives, additive additives), ua faamaonia le dioxidine mo le faaaogaina i soo se ituaiga laveai. E fautuaina e le au atunuʻu le faʻaaogaina o le vailaau mo le faʻamaʻaina i le bronchitis, faʻamaʻi pipisi o le larynx ma le pharynx, le mumū o le maxillary sinus, mo le puipuia o siama mai le gasegase i le taimi o le faʻavavevave o le maʻisuka.

O le mea masani, o se vailaau faʻasaina e palu faʻatasi ma le sodium chloride i se fua faatatau o le 1: 4, ae ia le sili atu i le 8 ml le fofo ua maeʻa. O faʻalavelave faʻaleagaina e faalua i le aso, 4 ml i le gaioiga. O le umi o togafitiga o le a fuafuaina e le fomaʻi.

Le faʻamalosia o lauulu

I totonu o le laufanua manaia, e mafai ona faʻaaogaina le dioxidine e puipuia ai le leiloa o lauulu. E faʻaopopo i se paʻu paʻu le talafeagai e masani ona faʻaaogaina, faatasi ai ma le vaitamini B12 ma le mumu papapu paʻu. O le faʻafefeteina lea e faʻapipiʻi ai le alalaʻau i vitamini, e puipuia le faʻaalia mai o meaʻai, faʻamalosia le fofo o le lauulu.

O le olaga ola o se mea e le o se mea e sili atu nai lo le masina. Ua fautuaina e le au togafitiga e faʻaaogaina mo le masina e faalua i le tausaga, i le vaitau o le vaitau (Fepuari-Mati, Setema-Oketopa).

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga nei e mafai ona tupu i tagata gasegase i togafitiga fualaau faasaina:

  • Ui, ulu o le ulu, vaivaiga lautele, gaogao - faatasi ai ma le folasia o le fofo i totonu o se vein poo totonu o le pa,
  • Mo le faʻaaogaina i fafo - o mea e afaina i le tino e pei o le vevela, faʻamamaʻa o le paʻu, faʻamago, vevela, fulafula.
  • I tulaga ogaoga, e mafai e le tagata gasegase ona atiae le angioedema ma le anaphylaxis.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

O faʻaaogaina o vailaʻau faʻaleagaina o le Dioxidin e faʻaaogaina e le taliaina aʻo gaʻo ma le susu.

O le vailaau e mafai ona mafua ai le solia o le embryogenesis ma afaina ai le atinaʻeina o le tino o le fetus. O le faʻamavaeina mai luga o le mucous membranes i totonu o le taamilosaga masani, e mafai ona ulu atu i le susu o susu, ma ala atu i totonu o le tino pepe.

E faʻapefea ona ave tamaiti?

Le fualaau faasaina e le fuafuaina mo le togafitiga o tamaiti ma tamaiti talavou i lalo o le 18 tausaga. O lenei faʻailogaina e mafua ona o le aʻafiaga o aʻafiaga o le hydroxymethylquinoxalindioxide.

Ae ui i lea, i nisi o tulaga, pe afai e sili atu le aoga o le tamaititi i le tulaga lamatia, e mafai e le fomaʻi ona amanaia lenei tapulaa. I le tulaga o le tofiaina o dioxidine, e tatau ona faia togafitiga i totonu o se falemai poo lalo o le vaavaaiga faifaipea a se fomaʻi.

I tamaititi, o le Dioxidine solution e masani ona faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi o le ENT, o ituaiga o le rhinitis poʻo le sinusitis. O le mea pito sili ona talafeagai o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ma le faʻamalosi o le gaioiga malosi o le 0.5%.

Ma le isi, o le fofo ma le suauʻu e mafai ona faʻaaoga e togafitia ai luga o manua. O se vaifofo ma le maualuga o le 0.5% o loʻo faʻamaonia pe afai o le tagata maʻi e loloto lona afaina.

Ae ui i lea, o le dioxidine ma se ituaiga o mea galue e le tatau ona faʻaaoga mo se taimi umi. O le mea lea, pe a lelei manuʻa, latou te fesuiaiga i le 0.1% fofo poʻo le kulimi.

  1. Hydroxymethylquinoxylindioxide,
  2. Dioxisept
  3. Dichinoxide,
  4. Urotravenol.

I faʻatinoga, o faʻatonuga ua fuafuaina:

Sauniuniga 5-NOC, Galenophyllipt, Hexamethylenetetramine, Zivox, Kirin, Kubitsin, Teleonu, Nitroxolin, Ristomycin sulfate, Sanguirytrin, Urofosfabol, Fosfomycin, Linezolid-Teva, Zeniks, Amizolid, Dioxinol, Xin.

Pe a filifilia ni analogues, e tatau ona manatua o faatonuga mo le faʻaaogaina o le Dioxidine, o le tau ma iloiloga o fualaau o faʻatusa tutusa e le faʻaaogaina. O le sui o le vailaau faʻasaina e faʻatagaina pe a maeʻa le fautuaga a se fomaʻi.

O a iloiloga o loʻo talanoa ai?

O faʻamatalaga e uiga i le dioxidine e finau tele. O le tele o tagata gasegase o ia na faatonuina e faʻamatalaina le vailaau o se vailaau sili ona mataalia, aemaise lava mo faʻamaʻi faʻatasi ma se faiga o purulent septic.

O manatu le lelei e fesoʻotai ma le mea moni o le vailaʻau e matua vevela (o lona togafitiga faʻasolosolo e na o sina mea leaga lava), ma o lona pulega e masani ona tuʻuina mai ma aʻafiaga e le manaʻomia.

O faʻamatalaga e uiga i le suāuʻu e mafai ai ona matou faʻamaonia o le Dioxidin i lenei ituaiga o mea e le mafua ai le faʻaleagaina o le paʻu, e faʻamalosia ai le faʻamalolo o tino ma e masani ona i ai se aoga aoga ile faagasologa o le manua, ae ui i lea, faatasi ai ma le faʻaaoga umi, o meaola ninii e faʻapupulaina le tetee i le vailaʻau.

Aofaiga o iloiloga: 15 Tuu se iloiloga

Na fesoasoani le fualaau faasaina i loʻu atalii pe a leai se togafitiga mo le pulupulu mai le isu na fesoasoani. Faafetai i le dioxidine, matou te le tau aveeseina le adenoids. Sa matou tafe le dioxidine i totonu o le isu.

E masani ona ou faaaogaina se vaifofo o le dioxidine e togafitia ai se isu faaumiumi i laʻu tama. Ou te faʻafefiloi i vaega tutusa ma le aloe extract ma faʻailo faalua i le aso. O le meafaigaluega e taugofie ma aoga. E le faʻamagoina le membrane mucous ma e le mafua ai le faʻavauvau.

Na maliu laʻu teine ​​teine ​​maloloina i lenei "vailaau". Ia faaeteete!

E maeu le faʻafememeaʻi! Ma o loʻo faia pea e fomai!

Aisea na faia ai e lau se teineitiiti le horseradish dioxidine i se tamaititi maloloina lelei?

O la matou fomaʻi ENT na faatonuina le dioxidine mo le faʻamaʻaina, o mea uma lava na fesoasoani i sina mea laiti, ina ua maeʻa laʻu tama teine ​​ma na galo ia te aʻu lanu meamata.

Na na o le laveaʻiina aʻu mai le tiga o le taliga, faʻafefe i le fautuaga a uo ma fesoasoani tele. Ua uma ona ou galo i ai, o lea ua tatau ona ou tiaʻesea le gata.

Na maʻi laʻu tama ma i le aso ua fautuaina i matou e le fomai e tafe dioxin i totonu o le isu. Fai mai le maelega tasi. E masani ona tatou tafe le isu mo se taimi umi lava. Seʻi o tatou vaʻai pe faʻapefea ona avea lenei taimi.

tasi i le tasi le a?

E sili atu le faʻaalu i le saline

Atonu e i ai loʻu isu susu mo le tausaga. O le mea moni latou te le ofe, ae i le gasologa o se aso pe o lea, e 5 taimi e tatau ai ona lelei lau vaai. Pinosol ma isi fualaau tutusa e le fesoasoani. ENT fautuaina le dioxidine 0.5% i le sook turunduchki ma faʻaofi i totonu o le isu. Ou te faia lenei mea i lea aso i lea aso pe a ma le 20 minute ou te savali ai ma le totoa i loʻu isu. i le asō o le 3 aso (na fai mai le fomaʻi i le fitu aso) ou te lagona le sili atu.

Kira, afai o le tamaititi e matua maloloina (mai au upu), aisea la na togafitia ai o ia i lenei vailaʻau? E leai se mea e fetaui ma le isi.

Kira, o le a le ituaiga talitonuga sese na e tusia? E i ai se faʻamaoniga aloaia e faapea mai le faʻaaogaina o lenei vailaau faʻamalosi e matua ola maloloina se tamaititi na maliu? Ou te masalosalo tele.

Sa ou fesoasoani tele i le faʻamaʻi otitis, e le mafai ona fofoina se malie i ou taliga. A maeʻa togafitiga ma dioxidine, e lelei mea uma.

Faʻataʻitaʻiga

O le gaioiga malosi o le hydroxymethylquinoxalindioxide. O le Dioxidin o loʻo faʻaaogaina i le togafitiga o le tele o agavaʻa-mumusu e mafua mai Salmonella, Klebsiella, Staphylococcus, Protein vulgaris, o le pseudomonas aeruginosa, streptococci, pathogenic anaerobes. Faʻaauau le fufuluina vave o le faʻamamaina ma le faʻamālōlōina o manuʻa. E faʻaosofia ai foi le toe faʻafouina o le toe faʻafou. E masani ona faʻaaoga i tamaʻitaʻi i togafitiga o le rhinitis o faʻavae eseese.

Tulaga o le teuina

O loʻo maua le Dioxidine i luga o faʻamatalaga. E lua tausaga le ola o le taligalu. E tatau ona teuina i le vevela mai le 18 ° i le 25 ° C. Afai o mea tioata o le a gaosia i le taimi o le teuina o fualaau faasaina, e vevela ampoules i totonu o se vai vai ma luluina seia maeʻa ona solo. Afai e le tosina ese tioata pe a toʻa i le 36-38 ° C, ona faʻaaoga lea o le vailaʻau.

E mafai ona galo i totonu o le isu o se tagata matua o loʻo i ai sona isu?

O le aoga o le faʻaaogaina o le dioxidine i totonu o le isu ua faʻamaonia e suʻesuʻega faʻataʻitaʻi. O le gasegase o le toto o le dioxidine na faʻataʻitaʻiina i le 85% o tagata matutua ma le rhinitis masani ma le sinusitis.. O vailaau, pe a fesiligia pe ono mafai ona tafe le Dioxidine i totonu o le isu, tali i le ioe. Ae ui i lea, o le Dioxidine e faʻaaoga i le isu ma le toilalo o isi togafitiga togafitiga, i le leai o ni faʻamaoniga faʻamaonia.

E faʻasaina le faʻaaogaina o vailaʻau pe'ā maua:

  • faateleina le lagona o tagata taitoatasi,
  • maʻitaga poʻo le lactation o le maʻi,
  • togafitiga o taalaela,
  • ogaoga faaletonu.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le vailaʻau, o le suʻega mo le lagona o le microflora pathogenic e faia. A maeʻa ona lūlū faʻasusu mai le vevela i totonu o se meaʻai paleni, e togafitia i latou i fofo o vailaau faʻapitoa o viseptic ma le ola o nuʻu. O lea suʻega e talafeagai e atiaʻe ai se fuafuaga sili ona lelei togafitiga.

Faʻapefea ona faʻaaoga?

E tusa ai ma le faʻaaogaina o le dioxidine i le isu o se tagata matua, e tele ni filifiliga:

  • faʻapipiʻi masani
  • fufuluina
  • faʻamalolo le faʻavaivai o le vevela.

Aʻo leʻi tosoina le Dioxidine i totonu o le isu, e faʻamaluluina, faʻamamaina ia pogaiisu mai mea e afaina ai ma faʻaleagaina ma le susu susu. Pipette se vaifofo o le manaʻoga e manaʻomia. O le Dioxidine e tafe atu i le isu o se tagata matua, e fai sina lua i le tolu mataʻu i luga o le mata.

Mo le faʻaogaina o toniga o le vevela ma se viseptic, faʻaaogaina le vai. Liligi le vaifofo i totonu o se fagu ma se pulumu paso. O se paso e faʻafeiloai i le aoauli ma o le mucosa muʻu e togafitia mo le 1-2 injections.

A maeʻa ona faʻaaogaina, e ufiufi le moli vavalalata i se filo ma teu i totonu o le pusaaisa mo le aso. Mai le malulu, o le mea o loʻo galue malosi e faʻamalamalamaina. Ina ia faʻamamaina mea suamalie, faʻafeololo le moli i le va o ou alofilima poʻo vai mafanafana. O le maualuga o le vevela o le pata e tutusa ma le 36-37 0 C.

O le dioxidine e totoina i totonu o le isu o se tagata matua, ma mafaufau i le metotia. E faatagaina tagata matutua e atiaʻe se vaifofo o le vaifofo o le 0.5% saunia mai se pulu i totonu o latou isu. Faaaoga vailaau e tusa ai ma le polokalame:

  • fualaau e tasi - 2-3 pa'ū / tui i luga o aso taʻitasi,
  • malolo mai le 3 i le 5 taimi i le aso,
  • o le togafitiga e mai le 7 i le 10 aso.

Le fua faatatau maualuga o aso taitasi mo le faaaogaina i fafo, e tusa ai ma faatonuga aloaia, o le 2.5 g o le mea galue.

Faatonuga mo le fufuluina o le isu i le fale

E faʻafefea ona fufulu lou isu i le Dioxidine:

  1. Sasaa se vaifofo faʻapipiʻi i le masini ma se vevela o le 36-37 0 C.
  2. Lago i luga o le fagu i le taumatau saʻo.
  3. Manava manava, taofi lau manava, tatala lau gutu.
  4. Faapipii se paso sulu i le aoauli.
  5. Faʻapipiʻi malie le faatanoa, fafaga le vaifofo o le Dioxidine ina ia tafe atu i le tasi aoauli ma tafe mai le isi.
  6. Afai e oʻo i le gutu le fofo, sasaa i fafo ma aua nei foloina.
  7. A uma ona faʻaalu le afa o le tane, e aunoa ma le tatalaina o ou tamatamailima ma tapuni lou gutu, aveese le paso mai le isu.
  8. Sulu lou isu e aunoa ma le suia o lou tino.
  9. Toe fai i le isi itu.
  10. Ina ia aveese le vaifofo o le Dioxidine, toe faapipii se faatanoa avanoa ma faapipii i le aoauli. Taofi le tino i le itu taumatau i le sulu, ia manava manava, taofi lou manava, taofi lou gutu, ma uu le isi afa i ou tamatamailima.
  11. I le tosoina o se lima i le tane, e tatau ona taulimaina ma faʻaaogaina vailaʻau faʻapitoa. O le fale e le mafai ona faʻaaogaina i le faaiuga o le fufuluina.

O le faʻatinoga e fai 1-2 taimi i le aso. A maeʻa, 'aua le alu i fafo mo se itula. E le mafai ona fufuluina lou isu i le faʻalavelaveina o fuaitau o le nasal, faʻataʻitaʻiga otitis, vasega 3 adenoids, vaivaiga vascular, tumutumu o le gaogao o soo se ituaiga.

E faapefea ona saunia se vaifofo o le dioxidine?

Mo le faʻamamaina togafitiga o fua vaʻai e te manaʻomia 100 ml o le 0.1% fofo o le vailaʻau. O le vaega manaomia o le Dioxidin mo le fufuluina o le isu e mafai ona maua e ala i le faaopoopoina i le ampoule ma le 10 ml o le vaifofo o le 1% o le vaifofo 90 ml o le 0.9% sodium chloride solutions. O le fofo ua saunia vave aʻo le i faia taualumaga, teuina i le pusaaisa mo le silia ma le 24 itula.

Iloiloga Aotelega

O le tele o iloiloga i le faʻaaogaina o le dioxidine i le isu i tagata matutua e taʻu mai ai le maualuga o le gasegase o le fualaau faasaina. O lolaryngologists latou matauina le lelei o le dioxidine e osofia ai le microflora e le mafai ona aʻafia i isi vailaau faʻamaʻi. I lenei tulaga, e mafai ona faʻaaoga faʻatasi faʻatasi ma isi fualaau faʻasaina.

I le otorhinolaryngoing practice, o le fualaau faasaina e faʻaaoga i tulaga tulaga ese.

O nisi o tagata gasegase e lipotia e faapea o le lafoaia o le gaʻo lanumeamata ma le leai o se aoga mai le faʻaaogaina o vailaʻau faʻapitoa masani (e pei o Miramistin), o fomaʻi e faatonuina ai le faʻasologa o le Dioxidine. O lamala e tiga tele, ae, e pei ona taua i le iloiloga, latou te fesoasoani lelei.

Aafiaga aʻafiaga

Suʻesuʻeina o vailaau faʻaleagaina o se vailaʻau faʻapitoa, 8-10% o tagata gasegase na faʻaalia aafiaga o le dioxidine i le isu. Sa faitio tagata e uiga i:

  • susu, fiaʻai,
  • suamalie, mumu i totonu o le isu, sneezing ma tickling,
  • vevela, paʻu i luga o le paʻu, aemaise pe a faʻaalia i le la,
  • vevela, vili, nofoa le fiafia,
  • esega le pulea o le masini pepe.

Afai e maua nei faailo, e faʻamalo le togafitiga faʻasolosolo, o le a faʻaalia se togafitiga faʻapitoa.

Faatasi ai ma analogues a Dioxidin, e taua le matauina o auala e sili ona lauiloa mo le faʻaogaina o gaʻo i le va o fomai ma tagata gasegase:

  • Polydex - ei ai se fagu sulu e faigofie mo le faʻaleleia. E aofia ai ituaiga e lua o vailaau, anti-inflammatory, vasoconstrictor. Tofia mo le rhinitis, sinusitis, pharyngitis,
  • Protargol - o se fofo o le protein protein mo le faaaogaina i luga o le nasopharyngitis, sinusitis, sinusitis, adenoids,
  • O Cameton o se faʻamalosi i foliga o se sosogi faʻapitoa, faʻafefe-inflammatory ma aʻafiaga. E aofia ai eucalyptus, camphor, levomenthol, chlorobutanol.

Analogues o le Dioxidin e le mafai ona faʻatusatusa i ai i tulaga o le antibacterial effect. Ae ui i lea, e le oona tele ma e faʻaaogaina i tamaiti.

E mafai ona faʻaaoga i tamaiti?

O aʻoaʻoga aloaia e mafai ai ona faʻaoga le dioxidine mai le 18 tausaga. Ae ui i lea, i le faʻatinoga, o le faʻaaogaina o se visepisi e togafitia ai tamaiti mo faʻamaoniga taua. Pe a faatonuina le fualaau faasaina i se tamaititi, o le ogaoga o le faagasologa o le siama, tulaga lautele, lagona o le microflora, ma faamaʻi faatasi. E faʻapipiʻiina se visepisi i tamaiti i le isu, taliga, fufulu o le isu, faʻaaogaina mo le faʻamaʻaina ma se nebulizer.

Dioxidine Injection

O le Dioxidine e le o le fualaau o le filifiliga i le togafitiga o le otitis media. Latou te maua le fesoasoani o se mea e maua mai i le quinoxine pe a leai se isi auala e foia ai le mumusu o le taliga. Purulent otitis e aunoa ma le faaleagaina o le membrane tympani e avea o se faailoga. O le Dioxidine e afaina, o le mea lea, matua tausisia le metotia, taimi ole pulega ma le umi ole vasega togafitiga.

Tuua Lau Faamatalaga