Faʻamatalaga e uiga i le fualaau oona Glucofage

Savali Tino »Sep. 11, 2018 5:56 pm

I le taimi muamua sa ou masalosalo pe aoga le tusitusi Glucopeli mo paʻu mamafa , pe a uma, e le o fualaau muamua ia mo le mamafa o le mamafa, ae o vailaau moni, lea ua faʻamaonia mo tagata o loʻo i ai le maʻisuka poʻo le maʻisuka maualalo / pe a maualuga le maualuga o le suka toto, ae le taua /.

E pei ona uma ona ou fai atu - ou te gaʻo, ma e ui lava o le mamafa tele e le afaina ai au, ioe, ei ai tagata e le manatu e leaga le gaʻo, o loʻo ou taumafai pea e le maua le mamafa mo le soifua maloloina.
O loʻu tuagane matua e maua i le maʻisuka ma e alu Glucopeli . Ioe, na ia ave le mamafa o le mamafa pe a tago i fualaau, ae o se endocrinologist na faatonuina i latou ia te ia. E i ai aʻu suʻega o suʻega masani, o lea e mafai ai ona ou taʻutinoina o aʻu lava o vailaau mo le mamafa o le mamafa. Sa tonu ia te au - o le a ou inu Glucopifa mo se masina ma afai e le fesoasoani, o le a ou tuuina atu.

Ioe, ina ia le faaosoosoina isi tamaʻitaʻi e toe fai loʻu poto masani, o le a ou toe fai atu se tasi mea. O le faʻaaogaina o laʻau suamalie ma le ava malosi e matua faʻasaina. E mafai e lenei mea ona faʻaumatia ai le ate ma o le a matua afaina lava taunuuga. Ae ou te fiafia i laʻau suamalie ma o nisi taimi e inu ai se ipu uaina po o se uamea, o lea ou te lei faafitia lava au lava.

Ina ia aua le tosoina le paʻu, o le a na ona ou faamatalaina oʻu lagona ma le taunuuga. Sa i ai loʻu manava manava mo se vaiaso. Ina ua uma ona ave muamua le pulu, sa i ai se tamai gaioiga. O le fia inu pea lava pea, o le vai faʻafefe lita. O loʻu aso masani o le 1000 mg. O faʻamanuiaga - faʻaitiitia le manava, sa i ai se suiga i meaʻai gaʻo.

Ina ua mavae le tusa ma le 10 aso o le faʻaaogaina o le kulupu, sa amata ona tiga loʻu ate. Na tauanauina e loʻu tuafafine le taofi, aua o se vailaau vailaau malosi lea e iai aʻafiaga, ae le o meaʻai poo vailaau faʻasolo e pei o oats poo fatu lili, lea na ou inu ai muamua mo le paʻu o le mamafa. Na ou "taofi" mo se isi vaiaso, ou te manatu e le o faaaogaina le tino i na "lulu".

Na mafai ona ou le maua le mamafa. Ae. na o le 2 kilokalama i lalo ifo o le 3 vaiaso. O lea la ua ou mautinoa - afai e te mulimuli i se meaʻai, poʻo le le itiiti ifo o le faʻatapulaʻa o meaʻai gaʻo, ona mafai loa lea e le kalapu ona faʻaaogaina le tele o gaʻo tele. Ae e aoga le avanoa e faaleagaina ai lou ola maloloina pe afai e te inuina pills mo se tagata maloloina, tusa lava pe o le gaʻo?
A aunoa ma faatonuga a se fomaʻi, e aunoa ma le vaavaaiga, e aunoa ma le filifilia saʻo o le fua ole Glucofage mo le gau o le mamafa, ou te le fautuaina.

Re: Glucophage mo gau gau - iloiloga

Savali Alla10081978 »09 Oketopa 2018, 19:04

Re: Glucophage mo gau gau - iloiloga

Savali Fiafia Oketopa 15, 2018 2:44 i le.m.

Re: Glucophage mo gau gau - iloiloga

Savali Fuchsia »Dec 06, 2018 9:08 pm

Re: Glucophage mo gau gau - iloiloga

Savali Jana »05 Feb 2019, 20:40

Re: Glucophage mo gau gau - iloiloga

Savali Leila »Ape. 14, 2019 5:28 pm

O loʻu uso ma aʻu e maua i le maʻisuka, ae na o loʻu maʻi insulin, ituaiga maʻisuka ituaiga 1, ma loʻu uso (3 tausaga le matua, e 43 ona tausaga) - o lona maʻisuka ituaiga 2, o se meaʻai ma i luga o maʻa. O i matou uma ua faʻaauupega lelei, lelei, ae le o le elephantic, ae e mamafa uma i lalo o le 100 kilokalama. E maua loʻu maʻisuka mo le 8 tausaga, o lona maʻisuka mo le 5 tausaga. O le mea lenei o loʻo ou taʻitaʻia - e le tatau ona e faʻamoemoe pe afai e faʻatau pe faʻataʻitaʻiina se faʻasologa o togafitiga e faʻasolosolo ai le taunuuga, o nisi tagata e taumafai e aveesea le mamafa i vailaʻau e leʻi fuafuaina mo i latou.

O iinei ou te faitau ai ma ou te faanoanoa ma malie i le taimi lava e tasi - lelei, o le a le valea e mafaufau ai i lena mea Glucopeli mo paʻu mamafa - O se "mea faʻamalosi" lea o le a fesoasoani ia te oe e vave vave ona paʻu ai le mamafa e aunoa ma ni faafitauli, ma e sili atu foi le ese e le toe foʻi mai le mamafa. Ina ua faia suʻesuʻega i le tuafafine, na faʻamaonia e le fomaʻi le amataina o le maʻisuka, ma i le avea ai o se fomaʻi atamai (o matou tutusa le endocrinologist) na tuʻuina mai se meaʻai. O se taumafa malosi ma le aofaʻi maualalo o meaʻai gaʻo i le aso e tatau ona maua ai se faʻaopoopoga (e le taua, ae i luga o le pito i luga o le maualuga o le masani) maualuga o le suka suka.

E fiafia tele tamaitai e 'ai, o ia o se teine ​​fiaai. E oʻo lava i laʻu faʻataʻitaʻiga i le maʻisuka, ma maua le maʻisuka i le itu o le fafine, e leʻi taofia ai o ia mai le 'ai. Sa 'ai foi e ia meaai maloloina, e ui i le tele o mea. Fai mai a ia, o le kapisi e gaosi i le vai ma le suauʻu e maloloina. O lea o le a ou 'ai. Ma 'ai. E tele. Ave se pepa taʻavale ma susu susu ma 'ai. Ataata, fiafia, tofo.

Le faiga o le gaioiga o le glucophage mo le paʻu mamafa

Ia, o oe lava ia e malamalama o le auala lenei, e leai se filifiliga a le fomai ae tuu i luga o papamaa. Ma o nei papatusi na avea ma glucophage. Na faamalamalama atu e le fomai i lona uso le mataupu faavae o le gaioiga o papaa. E tutusa uma lava le tatau ona mulimuli i se taumafataga. O lena Metformin, o se vaega o le kullufale, e puipuia ai le aveʻeseina o meaʻai mai meaʻai. Lea e faʻaitiitia ai le faʻafefe o le suka i le toto. O le fea o fesoasoani sili e faʻaitiitia ai le manaʻo. Ma o lena Glucopifa fesoasoani e faʻaalu lou malosi, ave mai lau lava gaʻo, ae le mai meaʻai e sau.

O le glucopifa foi e faʻavavevave ai le lipeta metabolism. Mo i latou e masani ona faʻafeiloaʻi le upu lipid i luga o la tatou 'auivi, ae le iloa lona uiga, ou te faʻamatalaina. Lipid - gaʻo. Lipids - mai le upu Eleni FAT. Afai e te faafuasei ona fai le fuaitau "O se tamaitai lalelei lipid" - aua e te avea o se faamalo)) O le a ou faia o se taufaifai.

E faʻaitiitia foʻi le kesipalalu maualuga, ma faʻaititia ai le avanoa o le maʻi cardiovascular.

Ina ua amata ona inu e loʻu tuafafine Glucofage, sa ou fesili ia te ia e uiga i ona lagona. E moni ou te manaʻo e itiiti? I le taimi muamua, seia oʻo ina tupu le vaisu i vailaau, ioe. I le afa muamua tausaga talu ona amata le tupe, na leiloa le 7 kg. Sa ou matua fiafia i le taunuuga, na viia e tagata uma ua uma ona paʻu le mamafa o le mamafa ma o suega kullukose e masani lava.

O loʻu manatu ile Glucofage mo le gau o le mamafa

O lona uiga, ou te tusi mea muamua - I le laasaga muamua, o le glucophage e faʻaitiitia ai le lagona o le fiaaai, e tuʻuina ai le faʻamalieina i ni vaega laiti. Ma faaititia le mamafa. E fesoasoani i le puleaina o meaai o le a 'ai e se tagata. E oo lava i se uso pele sa amata ona ia taumafa sina falaoamata, pata, suamalie.

Ma o lenei mea moni lona lua - i le tausaga talu ona amata le aveina o le kalapu, na toe foi mai le mamafa o le mamafa, ma, ao latou fai mai, "Na ou tago foi i uo." Ma e ui lava o le tuafafine, pe a ia tosoina o ia lava ma amata ona mataʻituina mea taumafa, o nisi taimi e le maua ai le mamafa, o nei mea o ni tamai pamu mūmū i totonu o 2-3 kilokalama, o lona uiga, e tusa ai ma le mamafa o le mamafa o le tino, o le pa'ū lenei i le sami.

Faaiuga lautele: tagata soifua maloloina, e aunoa ma le maʻisuka, e aunoa ma le maʻisuka, e le manaomia le glukalo. E tatau lava ona e mulimuli i se taumafa malosi, a leai o le a inu fualaau e aunoa ma se aoga, oona i le tino e leai se aoga kemisi, ou te faamoemoe o le ae le maua ni aʻafiaga (oe maua, faitau ia oe lava) ma e le o le ae leiloa le mamafa.

O le mea lea, mo tagata soifua maloloina, o le ita lea e masani ona ou faitauina i luga o le fonotaga o le a aliaʻe mai - "Oi, e le gata i le vailaau faasaina XXXX Ou te manaomia pea e mulimuli i se taumafataga laiti ma le faamalositino. Ae na ou manatu o le a ou inuina pulu ma o le gaʻo lava o le a mumu ma O le a avea aʻu ma se mea faigofie. " Leai, o le ae le. Ma o le gaʻo o le a tumau ma oe. Ma afai e te manaʻo e faʻaalu se tupe ma faʻatau se mea e fesoasoani ai i le faʻaitiitia o le mamafa, ona faʻaalu lea o tupe i meaʻai, mea e sili atu, e sili atu ona leaga.

Faailoga mo le faʻaaogaina

ituaiga 2 maʻisuka, aemaise lava i tagata gasegase ma le tele o meaʻai, faatasi ai ma le le atoatoa o le soifua maloloina o meaʻai ma gaioiga faaletino:

- i tagata matutua, e pei o le monotherapy poʻo le faʻatasi ai ma isi vailaʻau o le hypoglycemral or insulin,

- i tamaiti mai le 10 tausaga le matua e pei o le monotherapy poʻo le faʻatasi ma le inisalini,

puipuiga o le maʻisuka ituaiga 2 i tagata gasegase ei ai vailaau muamua ma isi tulaga lamatia mo le atiaeina o le maʻisuka ituaiga 2, lea na le mafai ai e le olaga ona suia suiga o olaga i le atoatoa o le puleaina.

Gelcophage na sau moni lava. Na amata ona ou ave ma moni i aso muamua sa ou lagona se alualu i luma. I le aluga o taimi, o na mea le lelei e masani ona faanatinati i le faletaele, o le galala ma le susu na amata ona mou atu. E leai ni aʻafiaga, ae o le fomaʻi e pulea, ioe, o loʻu tofiga. Sa masani ona ou fesootai ma ia toetoe lava o taimi uma.

O lenei vailaʻau na fesoasoani moni ia te aʻu e aumaia loʻu mamafa i kilokalama e manaʻo i ai i le latalata ane. Faatasi ai ma loʻu fati o le olaga, e matua faigata lava ona alu i taimi uma i le faletaalo, ma o le mea lea e le maua ai le mamafa. O le aveina o Glucophage e faigofie lava, e te le manaʻomia le suia tele o lou olaga, na o se vaega itiiti o le faʻagasologa faaletino ma se taumafataga maualalo. E le gata i lea, o taunuuga e mafai ona matala pe a uma masina muamua o le taliaina. O laʻu taunuʻuga e 6 kilokalama i le 3 masina.

Talu ai ou maʻi i le maʻisuka ituaiga 2, ua ou malosi tele. Na oo i le tulaga ua leva ona faigata ia te au ona ou alu ese, vaivai ma le lelava vavalalata. O le endocrinologist na ia tusia loʻu glucophage umi mo aʻu faitioga. O lenei vailaʻau e maualalo ai le maualuga o le suka, e pei ona iloa e le tele o tagata, ma e fesoasoani foi i le gau o le mamafa, e pei ona taʻu mai e le fomai. Ae ou te leʻi talitonu lava i ai. Na foliga mai ia te aʻu o le a le mafai ona ou aveesea nisi pauna faaopoopo. O le kilikafaʻi umi na oʻo mai ia te aʻu. Mai ia te ia, e leai ni ou faafitauli i le lomiina o meaai, o le soifua manuia lautele e masani foi. Ma o le mea pito sili ona taua, o loʻo ou matua leiloa le mamafa. I le masina talu ai, na lafo ai le 7 kilokalama. Mo au tama teine, ua na o se vavega. I le taimi muamua, e le mafai ona ou togi tele, ou te faamoemoe o le a alu ese le isi 10 kilokalama, o le a ou fiafia i ai)). Ma o nei maa e masani lava ona faʻaititia ai le maualuga o le suka, ma le isi mea, faasolosolo malie lava. Na ou faitauina o le glucophage capsule umi, metformin faasaoloto malie ma e galue mo le 7 itula. Sa ou malamalama mai i loʻu lava poto masani e sili atu le inu i le uluai, ma e le tutusa ma le metformin. O ai e le iloa, o le glucophage o le uluai lea. Ou te le taliaina isi laupepa ma metformin ma e lei aveesea le mamafa mai ia te i latou, ae o le iuga lenei.

Ua ou mafatia i le maʻisuka ma le maʻisuka ituaiga 2 mo le tele o tausaga. O togafitiga faʻamalositino ma faamalositino e leʻi maua ai le lelei lelei. Ona filifili ai lea o le fomai e faatonu Glyukofazh Long ia te au. O le mea na ou teʻi ai, e leʻi i ai ni ou uiga leaga, e oo lava i le vaiaso muamua o le pulega. O le fiaʻai na sili atu ona faʻalelei, i ni nai masina na mafai ai ona ou aveesea le 8 kg. O suʻesuʻega na faʻaalia ai le maualuga o le suka. Fualaau lelei lelei.

Talanoaga o le fualaau oona Glucofage i faamaumauga a tina

. e leʻi fesoasoani, ma o mea uma e lelei. Sa ou inu i le 3 masina, ma lafo ese le 10 kilokalama, e leai se mea na toe foi mai. Ona ia siitia lea i se tasi aai, tuua le fomai ma tuulafoaia le mataupu. I le taimi lava e tasi, na muamua tofia aʻu i Glucophage, ona sosoo ai lea ma Xenical. E mafai ona lafo nisi, ae leai se isi ou te taumafai malosi. Ava mai le 85 i le 75 kilokalama. O lenei ua ou toe taumafai!

Tau mai ia te aʻu, pe na tupu le maitaga ao aveina? Pe na fesoasoani Glucophage Long fesoasoani e faʻamaopoopoina le taamilosaga?

Boyko Inessa Borisovna

Fomaʻi suʻesuʻe, Online Consultant. Tagata faapitoa mai le saite b17.ru

Ou te inu glucophage ma faʻafefiloi ma meaai. O loʻo ou le lava le mamafa, 2.5-3 kg i le vaiaso.

Glucovage e le o se vailaau mo le paʻu o le mamafa
glucophage e faʻataunuʻu ai le inisalini

i le autu: Sa ou inu e tusa ai ma faʻamaoniga faʻalauiloa ma e leʻi aveesea le mamafa e aunoa ma se meaai
ma le taumafataga, ioe, na le maua se mamafa, ae leai se mea e fai i le glucophage

i le autu: Sa ou inu e tusa ai ma faʻamaoniga faʻalauiloa ma e leʻi aveesea le mamafa e aunoa ma se meaai
ma le taumafataga, ioe, na le maua se mamafa, ae leai se mea e fai i le glucophage

La-onyak autu: Na ou inu e tusa ai ma fomaʻi faʻaalia ma e leʻi aveesea le mamafa e aunoa ma se meaai
ma le taumafataga, ioe, ua leai se mamafa, ae o le glucophage e leai se mea e fai ai, ou te inu foi i le meli. faailoga, ae na fai mai le fomai e fesoasoani e aveesea le mamafa

PipitaLya-onyak autu: Na inu e tusa ai ma fomaʻi faʻaalia ma e leʻi aveesea le mamafa e aunoa ma se meaai
ma le taumafataga, ioe, ua leai se mamafa, ae o le glucophage e leai se mea e fai ai, ou te inu foi i le meli. faʻamaoniga, ae na fai mai le fomai e fesoasoani e faʻaititia pe a faʻamaoni ou te leʻi matauina sea aafiaga.

Glucovage e le o se vailaau mo le paʻu o le mamafa
glucophage e faʻataunuʻu ai le inisalini

E foliga mai - pe i ai se isi e le maua le mamafa ma le paracetamol?

Ia, o le a le mea e fai e paracetamol.
O le glucopifa e aafia ai le faʻamalosia o le inisalini. O le tele o tagata e vave ona maua le mamafa mai i meaʻai, gaʻoina se lagona malosi o le matelaina, e tusa lava pe latou te 'ai e masani lava, moe i le ao, vaivai, faʻaleagaina, ma isi. Na faaiʻuina au e le endocrinologist Glucofage, i le mavae ai o le 3 aso o le 'ai, na mou ese uma, na teu sina sina siʻusiʻu ia te ia lava ona o le mea e tatau ai. Sa i ai se suiga atoatoa i meaai. Ae o lenei mea o se itu itu, o lona sini i se tulaga ese lava. I le aluga o taimi, ua mou atu le nausea, o le le fiafia e na o na mea malie. Mo le masina sa ou toesea e aunoa ma se taumafaiga 7 kg. I le auala, o fomaʻi Europa e faʻaaloalo i le Glucofage ma o loʻo matua faʻaaoga lelei e togafitia ai suka. ituaiga 2 maʻisuka, ovary polycystics, hyperandrogenism ma IR.

Ia, o le a le mea e fai e paracetamol.
O le glucopifa e aafia ai le faʻamalosia o le inisalini. O le tele o tagata e vave ona maua le mamafa mai i meaʻai, gaʻoina se lagona malosi o le matelaina, e tusa lava pe latou te 'ai e masani lava, moe i le ao, vaivai, faʻaleagaina, ma isi. Na faaiʻuina au e le endocrinologist Glucofage, i le mavae ai o le 3 aso o le 'ai, na mou ese uma, na teu sina sina siʻusiʻu ia te ia lava ona o le mea e tatau ai. Sa i ai se suiga atoatoa i meaai. Ae o lenei mea o se itu itu, o lona sini i se tulaga ese lava. I le aluga o taimi, ua mou atu le nausea, o le le fiafia e na o na mea malie. Mo le masina sa ou toesea e aunoa ma se taumafaiga 7 kg. I le auala, o fomaʻi Europa e faʻaaloalo i le Glucofage ma o loʻo matua faʻaaoga lelei e togafitia ai suka. ituaiga 2 maʻisuka, ovary polycystics, hyperandrogenism ma IR.

Teine! Ia te aʻu foi, o se fomai tipitipi-endocrinologist na faatonuina se glucophage o le 500 tone 3 i le aso. O le le maua o le mamafa i aʻu fuafuaga e le aofia ai, na o le 47 kilokalama. Ua togafitia aʻu mo le polycystic. Na na o le fomaʻi na ata ina ua ou fesili ia te ia pe a lamatia au e le anorexia ao ou alu i le glucophage? Na ia fai mai e le afaina ai loʻu mamafa. Na ia tusi mai ia te aʻu mo le 6 masina ma Jeanine. A maeʻa ona matou faʻamoemoe i le toe faʻaleleia o le malosi ma le maitaga ua leva ona faʻatali. Ae mo loʻu mamafa o se mea e matua fefefe ai, o le mea moni ou te le mulimuli i soo se meaʻai, ou te lei lagonaina ni aʻafiaga, atonu ona o le vaiaso muamua ou te alu na o le 1 papalama mo le faʻaaogaina.

Glucophage e le o se vailaʻau mo le paʻu o le mamafa. E faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2 ma i tulaga o le le atoatoa o le kulukosesese. Faitau le otootoga

Sa faatonuina aʻu e vaʻai i le faʻaalia o le tino (toto toto ma le inisalini i le pito i luga, maʻi PCA, o se mea mamafa mamafa, ma isi). E le mafai ona ou inu i le tausaga ua atofaina, o le suka e oso i taimi uma, o le vevela, vomited, na alu moni lava "lanumeamata", ao latou inuina i luga o se meaai - E le mafai ona ou mafaufau, o le a ou oti. I le mamafa - e tusa ma le 5 kilokalama mo le 2 vaiaso, mai mea uma, ae leai se mea mo le isi 8 masina o le faʻaaogaina. Ua tele ni tausaga, na toe laveaʻiina i latou. E le mafai ona fai loʻu mafaufau, ou te manatuaina le aveina o le glucophage ma le fefe)

Tina, taʻu mai ia te au faamolemole, o ai na latou tuu PCOS?
O le isi aso na ou pasia ai suʻega i le ogatotonu o le endocrinology. Suʻeina.
Na latou faʻamaonia le "Glucofage." I le 8 masina na ou maua ai le 10-12 isi pauna, ma i se tulaga o le teʻi mai le maʻi na ou alu ese ai mai le puao, ma le galo e fesili pe o loʻo ou le maua le mamafa mai lenei fualaau faasaina? Pe na o le togafitiga faʻapitoa mo PCOS ?
Ua ou fefe :(

Sa faatonuina aʻu e vaʻai i le faʻaalia o le tino (toto toto ma le inisalini i le pito i luga, maʻi PCA, o se mea mamafa mamafa, ma isi). E le mafai ona ou inu i le tausaga ua atofaina, o le suka e oso i taimi uma, o le vevela, vomited, na alu moni lava "lanumeamata", ao latou inuina i luga o se meaai - E le mafai ona ou mafaufau, o le a ou oti. I le mamafa - e tusa ma le 5 kilokalama mo le 2 vaiaso, mai mea uma, ae leai se mea mo le isi 8 masina o le faʻaaogaina. Ua tele ni tausaga, na toe laveaʻiina i latou. E le mafai ona fai loʻu mafaufau, ou te manatuaina le aveina o le glucophage ma le fefe)

Tina, taʻu mai ia te au faamolemole, o ai na latou tuu PCOS?
O le isi aso na ou pasia ai suʻega i le ogatotonu o le endocrinology. Suʻeina.
Na latou faʻamaonia le "Glucofage." I le 8 masina na ou maua ai le 10-12 isi pauna, ma i se tulaga o le teteʻi mai le suʻesuʻega na ou alu ese ai mai le puao, galo ai e fesili pe o loʻo ou le maua le mamafa mai lenei fualaau faasaina? Pe na o le togafitiga faʻapitoa mo PCOS ?
Ua ou fefe :(

ua fautuaina mo le inisalini faʻamalosia, ituaiga 2 o le maʻisuka faʻamalolo i luga o lenei eleele, glucophage 1000 mg. 2 tone i le aso, ua paʻu 6.5 kilokalama i le 2 masina e aunoa ma se taumafaiga.

Na faatonuina au i le glucophage. Sa ou inupia mo le vaiaso, ua leai se kilogram mo aʻu, e aunoa ma ni meaai. Ae latou te le inu moni e aunoa ma se taotoga, e maua ai le maualuga ole inisalini, na o le tumu o gutu e mafai ona inuina e aunoa ma se fomaʻi.

La-onyak autu: Na ou inu e tusa ai ma fomaʻi faʻaalia ma e leʻi aveesea le mamafa e aunoa ma se meaai
ma le taumafataga, ioe, ua leai se mamafa, ae o le glucophage e leai se mea e fai ai, ou te inu foi i le meli. faailoga, ae na fai mai le fomai e fesoasoani e aveesea le mamafa

sobirayus pit qlyukofav ocen boyus

O le asō na ou faʻatau ai Glucopika, na amata ona inu. O lenei o loʻu mamafa o le 73, o le a ou tusia i lalo iuga.

O le asō na ou faʻatau ai Glucopika, na amata ona inu. O lenei o loʻu mamafa o le 73, o le a ou tusia i lalo iuga.

Sa faatonuina foi au e se fomaʻi ona o le PCOS ma le mamafa tele. I le taimi lava na amata ai ona ou ave, na tutusa lava faailoga. Na ou tu, ona toe taumafai lea. ma toe tutusa foi le aafiaga. Ona ou maua lea o se finocrinologist lelei mo se tofiga, ma faamalamalama mai e le mafai ona ou faaaogaina lenei fualaau faasaina, lea na ia tali mai ia te au. Muamua, e tatau ona e faʻaaogaina malie le fualaau, amata mai le 1-2 laulau i le aso, ona e alu lea i le 3. pe a toe faʻaali, ona toe faʻaitiitia lea. Lona lua, i le taimi o le taliaina, o le TAITAIGA le lafoaʻi "meaʻai suamalie" (suka, ituaiga uma o suamalie, lapisi, fua suamalie, e pei o faʻi ma vine, ma isi). Talu ai o nei oloa e faʻaleleia ai le itu ma faʻaleagaina ai aʻafiaga o le metformin

E tele mea sa ia fesoasoani i ai, na folafola mai e tusi, ma o loʻo ou tusitusi. Na ou aveina le glucophage 500 mo le masina na ou le maua ai le 4.5 kilokalama, ou te matua fiafia lava!

Julia, pe na e musu i gaʻo gaʻo ao e alu i le glucophage?

SAʻO IU 10 KG

Na maua e laʻu paga le glucophage e aveesea ai le mamafa. Na iʻu i fafo. 4 masina - toeitiiti 9 kilokalama. E lelei lona lagona. ae afai ei ai faafitauli o le ate, e tatau i se tasi ona faʻaeteete. E tutusa lava, o le fomaʻi fualaau lenei.

Na leiloa le 10 pauna. E 71

Ou te inu i le 8 aso, e lei paʻu mamafa e tusa lava pe 100 kalama

Faatasi ai ma le atuatuvale ma le saolotoga i meaai paleni, e mafai ona siitia le suka i le 7. E leai se siama o le maʻisuka, sili atu nai lo le mamafa o le mamafa. O ia e sili atu le faigofie i soo se auala, e ui lava ina ua maeʻa le taumafataga o le protein (Kremlin), na aveeseina le gall vevela (ina ua uma le taotoga 10 kilokalama, ae na toe foi mai i le 2 tausaga. Sa ou nofo i luga o meaai eseese, e lei aveesea le mamafa (((Na ou filifili e ave le glucophage, ma e 5 masina. O le a ou alu i le taimi nei, pe a oʻo i le taimi e amata ai ona ou ola.

Ou te inu glucophage 850 850 2 taimi i le aso. Sa i ai se taimi le lelei i le gutu ma le gasegase laitiiti. E toalaiti. E masani lava ou te le manao i mea gaʻo ma gaʻo tele, e pei ona masani ona ou alofa. Sa amata ona ou inuina le tele o vai. Tumau malogo. Na amata ona faamanino e Acne oʻu foliga, ae na aliali mai sina ata. Ia, i se tulaga lautele ou te fiafia i ai. o loʻo mamafa le mamafa.

Na leiloa 15 pauna ia lava, mai le 90 i le 75 pauna.
Ona amata lea ona le lelei le mamafa, na ou faatauina ai le glucophage.
Sa ou le fesoasoani lava ia. Ou te leʻi lagonaina ni aʻafiaga, leai se mamafa, e leʻi maua, ae pe fia ni aʻafiaga. Sa ou inuina mo le vaiaso, ou te manatu o le tino ua fetuʻutuʻunaʻi ma o le a uma ona aʻafia itu. E leʻi i ai iina. Sa ou saofafai i luga o se meaʻai mapu ma inu ai. I le aso lona lua, tolu ma le fa o le taliaina, sa matua faʻamaonia aʻu! O faatonuga na fai mai na mafua ona o le faʻaleagaina o gaʻo, ae leai se mea na ou ola ai. Le togafiti! O le metotia e 500 mg faalua i aso uma. E saʻo lenei mea. Ona pasia ai lea o le manava, na amata ai le mausali. Ina ua mavae le faaaluina o se vaiaso i se meaai, sa amata ona ia ai le fiber. E lei alu ese le malosi. Ina ua maeʻa le manava, na masani ona amata le pipili, ma na tupu le manava! E tusa lava pe ou te 'ai itiiti pe inu vai foi, na fuga loʻu manava, e peiseai o taimi uma ou te fafagaina ai. Ma faʻafitauli, gas. O lenei glucophage na maua aʻu, ou te lafoina.

Taʻu mai ia te aʻu faamolemole ia maua i le maʻisuka ituaiga 1, e mafai ona e inuina i le taimi nei. Weight 75 Ou te manao ia le itiiti ifo i le 5

E tele mea sa ia fesoasoani i ai, na folafola mai e tusi, ma o loʻo ou tusitusi. Na ou aveina le glucophage 500 mo le masina na ou le maua ai le 4.5 kilokalama, ou te matua fiafia lava!

Vaʻai Glucofage 9 masina ma PCOS, ona faʻasaina loa lea e le fomaʻi pe a ulufale i le polokalama IVF. Na le manuia taumafaiga, peitai na amata ona maua le mamafa ma toeititi lava a le maua le 12 kilokalama. Faʻanoanoa, taʻu mai ia te aʻu. o ai na faalēaogāina le fualaau faasaina ma pe faʻapefea ona teu le mamafa?

http://dietimira.jimdo.com/ O le upega tafaʻilagi lelei lea ma le tele o meaai)

Na ou faatonuina se fomaʻi, aua ou te matua gaʻo mai le faaaogaina o fualaau faasaina. Na ave le 2 kilokalama mo le vaiaso muamua, i le maeʻa ai o se meaai. O lenei 2 aso e taua ai le mamafa.

Ua ou manuia. Ou te inu mai le aso 15 o Mati, i le aso Iuni 4 Ua maeʻa MINUS 11kg !!

O le mea lea, e le o le manava ma le vomiting o loʻo ou taumafai e faʻaititia le mamafa e ala i le tino mo se taimi umi, ae i lalo atu o le 60 kilokalama (faʻaaogaina o le glucophage) ae le o le mamafa o le paʻu i le aso mo vaiaso e lua, i le 169 cm) e leʻi faʻamaʻaʻa le pa'ū. Ma o lenei na mu tele mo le 2.5 tausaga ma faʻasao i totonu o vaiaso e lua! Ua ou fefe lava e toe toe fai pe a maeʻa le taofi o le meaʻai. Faamolemole, toʻafilemu, o loʻo lelei pe a maeʻa vasega.

O le mea lea, e le o le manava ma le vomiting o loʻo ou taumafai e faʻaititia le mamafa e ala i le tino mo se taimi umi, ae i lalo atu o le 60 kilokalama (faʻaaogaina o le glucophage) ae le o le mamafa o le paʻu i le aso mo vaiaso e lua, i le 169 cm) e leʻi faʻamaʻaʻa le pa'ū. Ma o lenei na mu tele mo le 2.5 tausaga ma faʻasao i totonu o vaiaso e lua! Ua ou fefe lava e toe toe fai pe a maeʻa le taofi o le meaʻai. Faamolemole, toʻafilemu, o loʻo lelei pe a maeʻa vasega.

Na inu loʻu tina i le glucophage ma na leiloa le mamafa o le mamafa i le 44-46 le lapoa mai le 50

Mo le 3 tausaga, na ia toe maua mai le 55 i le 81.5, i le taimi muamua na faʻamaonia ai e le endocrinologist le faʻataʻitaʻiga o le glucophage. O lenei o le tino lava ia e taʻu mai le mea e manaʻo i ai)) Na 'ai laʻu peina - ou te lagona le leaga,' ai le falaoa - lelei) + Na amata ona ou alu i le vaitaele. A o leiloa 3 kilokalama.

DASHA, ae na faatonuina oe e le fomaʻi pe o le a le metotia na e amataina, na amata ona ou gaʻo ma e le mafai ona ou gafatia se mea, e oʻo lava i loʻu toalua ua tuulafoaia au i se malaga.

DASHA, ae na faatonuina oe e le fomaʻi pe o le a le metotia na e amataina, na amata ona ou gaʻo ma e le mafai ona ou gafatia se mea, e oo lava i loʻu toalua ua tuulafoaia au i se malaga.

Le taʻitaʻi, ou te tosina atu lou mafaufau o loʻo i ai i le tusitusiga le:

Fono: Soifua Maloloina

Fou mo aso nei

Fiafia mo aso nei

O le faʻaaogaina o le website website Woman.ru e malamalama ma talia o ia e nafa ma mea uma i se vaega pe faʻapipiʻi atoa e ia e faʻaaoga ai le Woman.ru auaunaga.
O le tagata faaaoga le uepisaite Woman.ru e faʻamaonia le tuʻuina atu o mea na tuʻuina atu e ia e le solia ai aia a isi vaega (e aofia ai, ae le faatapulaaina i le puletaofia), e le afaina ai lo latou mamalu ma le mamalu.
O le faʻaaogaina o Woman.ru, o le auina atu o mea, e fiafia tele i le lolomiina i luga o le laupepa ma faʻaalia lana maliega i lo latou faʻaaoga atili e le au faatonu o Woman.ru.

Faʻalapotopotoga faʻasalalau "WOMAN.RU" (Woman.RU)

Faataʻitaʻiga o le resitalaina o Alalafaga EL Numera FS77-65950, na tuuina atu e le Federal Service mo le Supervision of Communications,
tekinolosi faʻamatalaga ma fesoʻotaʻiga tele (Roskomnadzor) Iuni 10, 2016. 16+

Foafoa: Hirst Shkulev Publishing Limited Limited Company

Tuua Lau Faamatalaga