Mumu mumu mo le maʻisuka

Lelei taimi o le aso! O loʻu igoa o Halisat Suleymanova - O aʻu o se phytotherapist. I le 28, na ia faʻamaloloina ia lava i le kanesa o le tino ma laau (tele e uiga i loʻu aafiaga o le faamalologa ma le mafuaʻaga na avea ai au ma se tagata fai lauʻau faitau iinei: O laʻu tala). Aʻo leʻi togafitia e tusa ai ma metotia faʻa-aganuʻu o loʻo faʻamatalaina i le Initaneti, faamolemole talanoa ma se fomaʻi ma lau fomaʻi! O lenei mea o le a faʻapolopolo ai lou taimi ma tupe, ona e eseese faʻamaʻi, o laʻau ma metotia o togafitiga e ese, ae o loʻo i ai foi faʻamaʻi pipisi, faʻamaʻi, faʻalavelave ma isi. E leai se mea e faʻaopoopo i ai, ae afai e te manaʻomia le fesoasoani i le filifilia o metotia ma togafiti togafitiga, e mafai ona e maua aʻu i inei i fesootaiga:

Le tuufaatasiga ma togafitiga faafomai o le laau

O le eseesega o le aafiaga o mea totino i luga o le tino e faalagolago atoa lava i vaega oi ai. O le sua o lenei laau ofoofogia e mauoa i:

  • fomaʻi
  • quercetin
  • kempferol,
  • tannins
  • chrome
  • nickel
  • apamemea
  • uʻamea ma isi.

O vailaʻau o loʻo i ai o ni mea faʻavevesi malolosi mo le faʻamautuina o le galuega o mea uma ma okeni. O le taimi lava e amata ai e le tagata maʻi ona tago i lenei mea totino, i ni nai aso o le a ia lagonaina le malosi o le malosi, faateleina le leo, sili atu le soifua maloloina.

Faʻaaogaina o se pulou auro mo le maʻisuka ituaiga 2 o le a:

  • faʻamaonia le toto toto
  • aveese faʻamalologa le lelei
  • fufulu ipu o atherosclerotic plate,
  • aveese mea leaga ma toxins,
  • faaitiitia le mafai ona ola,
  • faʻaitiitia faʻamalositino faiga,
  • faʻaleleia le galuega o le pancreas,
  • faateleina le lagona o le tino ma siama i le inisalini,
  • aveese le tele o le vai mai le tino.

O meafaigaluega e faʻavae i luga o se pulou auro e fesoasoani tele e faʻaleleia le lelei o togafitiga. E taua foʻi le faʻalavelave o aganuʻu ma vailaʻau faʻapitoa e faʻaleleia le saoasaoa o le faaleleia.

Vailaau faʻamaʻi

O le manulele lanumumu o se laau lea e tutusa ma Kallisia. O fualaau o le laau e pei o le sana, e oʻo atu i le maualuga e oo i le 30 cm. Mo le togafitiga o le maʻisuka, ua fautuaina e faaaoga lena vaega o le mutia lea e oo atu i le 9 nodules, aua o loo i ai le maualuga o le taumafa. O nisi o vaega o le laau e faapitoa lava le faamaloloina, aua o ni meaola olaola e mafai ona faʻagaoioia le mafai gafatia o le pancreas.

O le musele auro mo le maʻisuka ituaiga 2 e faʻaaogaina ona o lona tuufaatasiga, talu ai ona o loʻo i ai vaega nei o loʻo faʻaaogāina faʻalauiloa:

  • Flavanoids (Catechin, quercetin, kempferol). Toe faʻafoʻi le gaosiga o le carbohydrate, faʻaleleia le tele o le puipui puipui.
  • Alkaloids. E i ai a latou aʻafiaga e tetee ai.
  • Phytosterol. Faʻaauau le faʻavaeina o le baila ma hormones.
  • Vitamini o le kulupu A, B, C, B. Latou te fesoasoani e puipuia ia faʻalavelave mai le maʻisuka, faʻateleina le puipuiga.
  • Pectin, fiber. Aveese mea oona ma toxins mai le tino. Faʻaleleia le faʻaaogaina o le kulukose i totonu o le tootoo laiti.
  • Faʻasologa o elemene (phosphorus, magnesium, calcium, potassium). Faʻamaʻosaʻo le faʻafefe o le lipid, faʻafouina le tino maskloskeletal, auai i le metabolism o le inisalini.
  • Tannins (phenol). E i ai a latou aʻafiaga, faʻamalosi ma le faʻaleagaina.

Faamalologa meatotino

O le Mustache Mumu e masani ona faʻaaogaina i le maʻisuka ituaiga 2, talu ai o mea gaosia a le laau e mafai ona faʻafaigofieina fesuiaiga o fua i le kulukose i totonu o le toto. O le ituaiga o maʻisuka lona lua o loʻo faʻamatalaina i faʻalavelave lapopoʻa, lea e faʻaalia mai i le vavaeeseina o le kulukose metabolism oloa mai le tino. O le faʻaaogaina masani o se vailaʻau faʻamalositino e mafai ona fesoasoani e faʻaitiitia lenei maʻi, faʻaitiitia ai le mafai ona mafai ona faʻaaogaina puipui puipui. Faatasi ai ma le faʻaaoga pea o le laau i foliga o le afu, decoction ma tincture, ua faʻaleleia le gafatia o gaioiga o le pancreas, ma ua faʻateleina le puleaina o le inisalini.

O le musele auro i le maʻisuka e mafai ona i ai aafiaga nei:

  • E i ai le faʻaititia o le kulukose i totonu o le toto.
  • O le faapalepaleina o masini ma sela i le gaioiga o le siama e maualalo le suka.
  • O le faʻatupulaia o triglycerides i le toto e faʻaititia.
  • O le faʻaaogaina o vailaʻau oona ma le toxins mai le tino ua faʻaaogaina.
  • O le faʻamalolo faʻamalolo o le lipids ua taofi.
  • O le aʻafiaga o faʻafitauli o le maʻisuka e puipuia.
  • E faʻaleleia le microcirculation i nofoaga maloloina ma faʻaleagaina.

Faʻatasi ma togafitiga faʻasao, e mafai e se vailaʻau faʻamalositino ona faʻaaoga lelei le faʻamaoniga o le maʻisuka.

Togafitiga uiga

O isi fualaau mo togafitiga mo le saunia o se vailaau mai se laau e faigofie; e mafai ona faʻaaogaina e toe faʻafoʻi ai le glucose metabolism i se taimi puupuu. E mafai ona e faʻaaogaina le Mustache faʻamalolo i ituaiga eseese: gaʻo, tincture poʻo le afu.

I uluai faʻaaliga o le faʻamaʻi, o togafitiga e faia faʻatasi ma le faʻasolosolo, lea e faʻapipiʻi ai lau lanu lanu moana. E avea o se faʻasologa lelei mo faʻafitauli o le maʻisuka e fesootaʻi ma le gaioiga o le gaioiga vaaia. I le tulaga o le paʻu o le pulupulu mai vailaʻau, e tatau ona faʻaaogaina laupepa o paʻu papaʻe paʻepaʻe i le taimi o sauniuniga. O le a latou fesoasoani faʻateleina le faagasologa o le faʻamalologa ma puipuia ai le atinaʻeina o faʻalavelave leaga.

O vailaʻau ua saunia mai le laau toto, ua fautuaina e faʻaaoga ao leʻi faia se taumafataga tuusao, o le taimi aupito sili ona lelei o le 25 minute. O le masani masani o le faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o laupepa i aso uma, lea e maua ai le malosi sili ona lelei.

E taua le maitauina e le mafai e le Musika Auro ona tuʻuina atu le manaʻoga pe a fai o loʻo maua e le tagata maʻi ni faʻafitauli e fesootaʻi ma le maʻisuka. O nei faʻamaʻi e aofia ai:

  • faʻalavelave i le galuega a le tama,
  • meaʻai i le taimi mulimuli,
  • togafiti poʻo le manua o le tui,
  • nephroptosis (faʻasologa e fesootaʻi ma le faʻaitiitia o fatugaʻo),
  • faaleagaina le vallo pyloric.

I le iai o nei maʻi, e tatau i le tagata maʻi ona togafitiga i isi vailaʻau faʻamaʻi.

O le lelei o le maʻisuka ina ua maeʻa le faʻaaogaina o tupe e mafai ona maitauina i totonu o le aso. O le tagata gasegase e iai se faʻaleleia atili i le tulaga masani ma se faʻaitiitia o le suka o le toto.

Sauniuniga o fualaau

O le saunia o tupe mai Kallizia i le fale e le faigata. Mo lenei mea, o le tagata maʻi e le manaʻomia ni meafaigaluega faʻapitoa, ma o le faʻaaogaina i aso taitasi o se vailaʻau e saogalemu mo le tino. O le musika e masani lava e le afaina ai allergies, ae o tagata gasegase ma le le faapalepale i nisi vaega o le laau e tatau ona faaeteete, o le mea lea, ao lei amataina togafitiga, e tatau ona e asiasi atu i lau fomaʻi.

E tele vailaʻau mo togafitiga ole maʻisuka:

O auala e saunia mai laulaau taalaelaʻau o le laau ma lanu-ulaula nodules.

Sauniuniga ole ava malosi:

  1. Oti ma olo le tulivae Kallizia.
  2. Tuʻu tulivae vaivai i totonu o se pusa pogisa.
  3. Liligi le paluga i le ava po o le vodka i se fua faatatau o le 1: 3.
  4. O le oloa o loʻo teuina i totonu o se pusa pogisa i se vevela e le sili atu nai lo le 5-6 tikeri, faʻasalalau taimi faʻapitoa.

O le sauniuni o le tincture ua molimauina e ala i lona paʻu i se lanu ua liʻo lela. Faʻaaoga vailaau aʻo leʻi 'ai, ma faʻamalo le 30 pata o le tinini i le 15 ml o le vai. O le togafitiga faʻaauau e faaauau pea seia maeʻa le vailaʻau, ona taofi lea mo le 7 aso.

Mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, o se fua o le tincture ma le Golden Mustache juice, lea e faʻaoga ai le vodka, o loʻo faʻaaogaina foi. Saunia se oloa mai le 12 vaega o le laau, sasaa i vodka i se voluma o le 500 ml. O le vailaʻau e teuina mai le oʻo atu o le malamalama o le la pe a ma le 10 aso.

O loʻo i ai se faʻamatalaga masani mo togafitiga o le maʻisuka. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e sauniuni muamua lau laʻau tuai o le laau, tipi mai le pito i lalo o le aʻa. O le umi o laulaau e tatau ona i ai mai le 15 i le 20 cm. E tatau ona nutimomoia mea e gaosia ma tuu i totonu o se vevela, ona sasaa lea i le vai inu. O le vailaʻau e faʻaosoosoina ile itula e tasi.

O loʻo i ai se isi fua lelei mo se teuteuga:

  1. Toto le musika auro i se mushy mass.
  2. O mea e maua mai ai le gaʻo e tuʻuina i totonu o le apa.
  3. Liligi le paluga i le 400 ml o le vai inu.
  4. Aumai i se vevela ile vevela vevela.
  5. Kuki le salu mo le 5 minute, mulimuli ane e tatau ona tuuese ma ufiufi.
  6. Teu i le vevela o le potu mo le 6-7 itula.
  7. Faʻamau le mea na tupu.
  8. Faaopopo i le broth 2 tbsp., L. meli ma fefiloi.

O le susu e teuina i totonu o le pusaaisa, e tatau ona 30 minute aʻo leʻi 'aʻai 3 punetimuni.

O le sua suamalie le suamalie

Sauniuniga o le vai vailaʻau:

  1. Tipi ma fufulu i vai inu vai lua lau o Kallisia 25 cm le umi.
  2. Tipi meaʻai i totonu o papatusi laiti.
  3. Tuu laulaau i totonu o se suʻavaʻai poʻo se mea e teu ai meaʻai, ona togi lea o le sua i totonu o se faʻavevela.
  4. E maua le suamalie fou pe a uma ona faʻafefe i le vai.

E faʻapefea ona ave vailaʻau mo le maʻisuka

Mo le faʻaaogaina o vailaau mai Kallizia, faʻaaoga ai le faʻamalosi o le ava, faʻasusu ma le suka. O vailaau faʻamaʻi e mafai ona faʻamalosia e ala i le tuʻuina atu i le meli po o le suāuu olive.

E faasāina le inu i meainu malosi, susu poʻo le kofe, aua o loʻo taofia ai le faʻamalolo o mea totino o le laau. E fautuaina e inuina vai inu vai i le vai, lea e faʻaitiitia ai le sua o le lemon. O le aofaiga o tupe faʻaaoga e faalagolago i le tulaga o le togafitiga ma uiga o le tino maʻi. I le tele o le faʻaaogaina o vailaʻau, o le faʻafitauli e mafai ona tupu i le gastrointestinal tract, ae o le a le afaina ai le maʻi. I le tulaga o le gafatia o le gaioiga o le gaioiga o le tino, faʻalautele le fualaau o fualaau faasaina. I le amataga o togafitiga, o fualaau e faʻamapulaʻa i nai mataua faʻafefe i se ipu vai. Ona faʻateleina lea o le tui ile ½ sipuni.

O le mea lea, o Zola Usa o le vailaʻau sili lea ona aoga i le tau faasaga i le maʻisuka. Ona o ona faʻamalologa, pe a mavae ni nai aso, e mafai ona faʻaititia ai faʻamaoniga o le maʻi. Ae ui i lea, aua nei galo e uiga i le mea e tutusa, ona o le tele o le taumafa o gaʻo e sili atu ona maualuga le ata o le maʻi.

Afai e le fesoasoani le togafitiga

I le taimi muamua o togafitiga, o le tele o tagata gasegase ua i ai se faʻaleleia atili i le soifua maloloina lautele, faʻalauteleina le tomai e galue ai, fiainu, susu le gutu pe faʻaitiitia. I le tele o tulaga, o le maualuga o le glycemia i le taimi o le aso e faʻamautuina i se tulaga laʻititi (5-7 mmol / l), lea e mafai ai ona faʻaititia le fualaau o le insulin.

O le faʻatulagaga tutusa o vailaʻau faʻatoʻa faleopathic Acidum lacticum 200, 8 granules tolu taimi i le aso, faalua i le vaiaso. E tusa ai ma le American homeopath E.

B. Nesha "O loo i ai se vaifofo sili mo le maʻisuka.

E sili atu ona faʻaalia pe, pe a faaopoopo atu i le fia inu, le fiaʻai o le luko ma le tele o le isesa o le suka, o loʻo i ai le tiga rumati i sooga. "

Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o le broth Golden Mustache, o nisi taimi e leai se faʻaitiitia i le suka o le toto.

O le manulele auro o se mea manogi lelei. Fomaʻi ma lona faʻaaoga fesoasoani i togafitiga o faʻamaʻi eseese, e aofia ai le maʻisuka. E mafai ona e togafitia le maʻisuka i le faʻaaogaina o le tincture ua saunia e pei ona taua i lalo: Ave ni pepa pito i lalo o se musika auro, pe a ma le 15 cm. umi. Galu, tuʻu i totonu o se vevela ma sasaa se lita o vai inu, faʻaauau i se tasi aso.

E mafai, pe afai e leai se vevela, tuu le laʻau paʻu i totonu o se fagu faʻamafaʻi, sasaa se lita o vai inu, faʻafefiloi, aumai i se vevela ma tuu le vevela vevela mo le 15 minute. Ona tapuni lea o le tapuni, ufiufi le vevela ma alu e tuu i lalo mo le aso e tasi.

Ave le felafolafoaʻi, faʻafefiloi i le vai mafanafana, 3-4 sipuni 3 taimi i le aso. Faʻalagolago i le soifua maloloina ma le mamafa o le maʻi. Teu i totonu o se fagu mata tioata i totonu o se mea pogisa ma i le vevela vevela.

I le taimi o togafitiga, e tatau ona e mulimuli i se meaʻai: faʻamavae meaʻai e maua i le maualuga o le gaʻo ma gaʻo meaʻai e maua ai le tino, ona o le faʻaitiitia o le popo i le tino o se maʻi o loʻo maua i le maʻisuka e mafai ona mafua ai ona faʻafitauli.

I le averesi, e tatau i se tagata ona maua mai le 80 i le 100 g porotini i le aso. O le moe e tatau ona le itiiti ifo ma le 8 itula i le aso, aua e te ulaula, aua le inu ava malosi ma le lauti malosi, kofe, Pepsi-Cola. Aua le 'ai vine ma vine. E aoga tele le inu o le kukama ma le rimoni, vai pini palu, susu suamalie.

O le maʻi suka e mafai foi ona togafitia e ala i le auala lenei: ave se musika auro, oti se lau laʻau 25 cm le umi, ma tipi ma fusi i totonu o le fagu. Tuu lenei pulupulu i totonu o se apa faʻafefeteina ma sasaa le tolu ipu vai inu, aumai i se vevela, ia tuu mo le 5 minute ile vevela vevela. Ona tuu lea o ipu faʻamaufaʻailoga i se nofoaga mafanafana ma alu e faʻaaoga mo le ono itula.

I le tulaga o faʻafitauli o le maʻisuka, e masani ona faʻaaogaina le sua o le vailaʻau faʻamaʻi. O lenei meafaigaluega o le a fesoasoani i le togafitiga o maʻi papa ma pustular rashes.

Recipes mo le sauniuniga o vailaau mai le telefoni

O le musele auro i le togafitiga o le maʻisuka e faʻaaogaina i ni filifiliga:

Pe a togafitia le maʻisuka i se pulou auro, na o suʻega faʻamaonia e faʻaaogaina.

O teuteuga ua manatu o se fofo sili ona lelei mo tagata togafitiga o le maʻisuka. E tele auala masani e saunia ai i latou:

  • Ina ia saunia se mea teuteu, e te manaʻomia laʻau uumi pito i lalo o le laau. E tatau ona le itiiti ifo ma le 15 cm le umi. O laʻau o loʻo lelei ona fufulu ma sasaa i totonu o se vevela. Sasaa vai inu i luga o se lita.

O le susu e tauanau mo se itula. Nai lo o se vevela, e mafai ona e faʻaaogaina se pani, pe'ā uma ona tuʻu i luga o se afi. E tatau ona aumai le vailaʻau i se vevela ma vela mo le isi 20 minute. Ona ufiufi ma afifi lelei. I totonu o lenei setete, o le gaʻo e totoe mo se isi aso.

O le vailaʻau faʻamaʻi ua sasaaina i totonu o se koneteina tioata ma tapuni lelei. Teuina i se nofoaga pogisa.

  • O se lau laʻau tele e paʻu ina ia maua ai se mushy mass. E tatau ona tuʻuina i totonu o se pusa ua saunia, sasaa vai inu ma aumai i le vevela. E susunuina le susu mo le 5 minute, ona ufiufi lea i se tapuni.

O se atigipusa e iai se faʻamalolo faʻamalolo e tuʻuina i se nofoaga mafanafana ma faʻamalosi mo le tusa ma le 6 itula. A maeʻa lenei mea, ona lelei lea o le susu, e faʻapipiʻi le sipuni o le meli ma faʻafefiloi uma ia mea. Teu oloa i le malulu. Inu 3 punetini 4 taimi i le aso aʻo leʻi 'ai.

Faamalosia le lelei o meatotino o teuteuga o le a fesoasoani i le faʻasaina o le tincture, lea e mafai foi ona faaopoopo i se fofo faamaloloina.

Faʻatasi ai ma le maʻisuka, e mafai ona faigofie ona saunia i luga o lou lava aiga se mea faʻafefeteina auro. O laulaau o le telefoni ua matua selesele ma vave sasaa i se lita o vai inu.

Faamalosi e uiga i se aso. O loʻo faʻaaogaina le sipuni i se sipuni 3 taimi i le aso.

O le togafitiga e masani lava o le masina. Afai ei ai se manaʻoga faapena, o le togafitiga faaopoopo e mafai ona toe faia pe a maeʻa se malologa, e le itiiti ifo ma le 7 aso mulimuli ane.

E leai ni auala se lua pe tolu mo le sauniuni o vailaʻau faʻataʻitaʻi ma se lauulu auro, e tele atu isi. A uma mea uma, naʻo se pulou auro e le masani ona faʻaaogaina. I le tele o tulaga, o le vailaau faʻataʻitaʻi e aofia ai le tele o togafitiga, vailaʻau ma isi mea. E naʻo le auala lenei e mafai ai ona faʻavaivaia le maʻisuka o le faʻailoga lona lua.

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o se pulou auro

O le auro, po o le lauulu Saina, meaʻai, po o le lauulu ola, o le fale, gutu - o nei igoa uma lava e sili ona lauiloa mo le mea totino ofoofogia lea e tasi, lea na avea o se fale i totonu mo le silia ma le 100 tausaga. E le o se mea e tupu mai ai le igoa o Callisia fragrans (o le Latina igoa lea o le laau) manumalo i le lauiloa ma le lauiloa lauiloa.

O le igoa o le genus Callisia e mai le Eleni. Kalos - "matagofie", lisiga "lili". O le fanau mai o lenei vavega o le Mekisiko la. O iina na tupu muamua ai lenei laau tele ma ituaiga e lua. O pupu o le uluaʻi ituaiga o loʻo faʻatuina, o manu, e talitutusa ma le sana, mai le 70-80 cm i le 2 mita le maualuga. E masani lava ona latou atiina ae laulaau, lea e oo atu i le umi 20-30 cm, o le lautele o 5-6 cm.

O fugalaau o musika auro e laiti, e itiiti ifo ile 1 cm le lautele. E faʻapipiʻiina paʻu vailaʻau i mea e faʻalavelave ai mea. Ae peitai, e taua le matauina ina ia mafai ai ona iloa le fulufulu auro ma lagona ai le manogi o le fugalaau matagofie, ma le le masani ai o le fugalaau, e tatau ona tausia lelei le laau.

O le alofatunoa Graceia e maua i totonu o potu e iai le 57 cm le umi ma le 2.5 cm le lautele. O laulaau i luga e lapopoʻa, lanumeamata lanumeamata ma fasi uʻamea umi-siliva paʻepaʻe i luga o veins, purple-green or purple on the bottom. O le laau atoa o se fale tele.

O le manulele auro ei ai faʻapitoa faʻaleagaina meatotino. O le galue i luga o le tino e avea o se meaola e olaola, o lenei laau e fesoasoani e tau le tele o faamai, ae o le fusi o faatinoga o le musika auro e lautele lautele.

O se tagata soifua maloloina atoatoa o se mea faigata i aso nei. Ua matou faateleina le faitioga i tiga i tua ma sooga, toto maualuga, masalosalo, eseese ituaiga o allergies: mai meaai i le fale. Ae seʻi faʻapea e leai sou tiga, ae tusa lava pe e le tatau ona galo e uiga i le puipuiga. E te faʻatau mai le televitamins ma mea faʻapitoa i meaʻai i totonu o falemaʻi?

Ia e iloa le tele o le telefoni, ma o le ae matua ofo lava i le malosi o le malosi, malosi, malosi ma se faʻaleleia atili o le soifua manuia, aua o se musika auro o se auala sili lea e faʻamalosia ai le puipuiga.

E leai se panacea i le lalolagi. I tulaga taʻitasi, e manaʻomia se togafitiga maʻoti. Le poloaiga autu a le fomaʻi - aua le afaina! O le mea lea, ao leʻi amataina togafitiga, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi.

O a mea aoga o loʻo i ai i totonu o le ufimata auro?

O le fofo mo le fiaselau o maʻi - o le auro - e limafoaʻi ma suauu minerale ma elemene o meaola, vitamini masani, pectins, tanides, steroids. E puipuia e Rutin puipui o toto toto ma tuuina atu ia i latou le malosi, ma catechins e taofia le osofaia o sui mai fafo i luga o le masini. O le laau foi e faaosofia ai le gaosia o auupega ma sela e taofia ai le tuputupu ae o le microflora pathogenic.

Ona o lenei tuufaatasiga tele, o mea e faʻamalolo ai le musika auro (telefoni siliva) e masani ona fesoasoani i le faʻamalosea o le tele o maʻi poʻo le faʻaitiitia lelei o le tulaga o le maʻi, ma e mafai ona e lagonaina le aoga o lona faʻaogaina pe a uma le vasega muamua o le pulega.

O le laau mai le tumutumu e oʻo atu i le aʻa ua taʻua o le vailaʻau, ae o le aʻa, laʻau ma pulu ua sili atu ona faʻaaogaina e sauni ai decocher, sua, suamalie o le suauʻu. O le faʻaaogaina o le laau i le sauniuniga o vailaʻau faʻamaʻi mo le maʻisuka e mafua mai i le faʻaauau pea o le faʻaitiitia o le inisalini ma se aafiaga aoga i le setete o le pancreas.

Fua 1: Fulufulu o le Musika Mumu

Matou te tuʻuina le laʻau paʻu o le laau (e mafai ona e tipiina i se naifi) i totonu o se vevela, faʻatumu i vai inu ma faʻaosooso 24 itula. O le taunuuga o le "pulu" e tatau ona faia i le 40 minute. 5 g i foliga mafanafana ao leʻi faia meaai autu. Ua fuafuaina le vasega mo le 28 aso ma e manaʻomia le toe faia i se vaiaso. O lenei auala e faʻaitiitia ai le kulukose toto

I le taimi nei, o loo tuputupu ae le fiafia i le musika auro, o le igoa faasaienitisi o le "mea manogi tele". I fualaau faʻataʻitaʻi, o sauniuniga o lenei laau, lea e masani ona taʻua o le ginseng fale, e faʻaaogaina mo faʻamaʻi o le gastrointestinal tract, gall vladder, splinen, faʻapea foi ma le bronchial asthma, maʻi pulmonary, allergies, cancer, etc.

E talitonuina o tapenapenaga sauniuni i luga o lenei laau e mafai ona faʻamafanafanaina ai tiga o le faʻalauiloaina o tagata, faʻamalo le afaina, faʻamalosia le faʻamalolo o manuʻa, mu, ae e tatau ona manatuaina e leai se panacea i le lalolagi, ma e leai se vailaau ma togafitiga faʻaleaganuʻu e mafai ona mautinoa ai le faamalologa atoatoa faʻamaʻi.

O togafitiga faʻatasi ma se pulou auro e le mafai ona faʻatinoina i tamaiti, i fafine o loʻo susu pepe pe na o le faʻamoemoe foi e maua se pepe. O le adenoma Prostate, soo se gasegase o le fatuga - lua faʻasaina. O i latou e faigofie i soo se tasi lava le le faapalepale e tatau foi ona faaeteete i le faʻaaogaina o sauniuniga o musika auro.

O togafitiga e matua fautuaina ina ia tuʻufaʻatasia ma se taumafataga lea e le aofia uma ai meaʻai, pipi, marinades, pateta, gaʻo manu ma kvass. O meaai o le maʻisuka i le taimi atoa o le faia o se pulou auro e tatau ona matua faatumulia i palatini. Ae o vine ma vine e tatau ona lafoaia.

Ma o le isi faʻasaina: togafitiga faʻatasi ma se pulou auro e le mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi vasega uumi o togafitiga fou.

O loʻo i ai se lisi o tuʻutuʻuga ma faʻamaʻi e le faʻaaoga ai le fale:

  • Tamaiti matutua e oo i le 12 tausaga.
  • Tina ma le vaitau o le susu.
  • O le i ai o le faʻagasolo taimi masani poʻo le le atoatoa.
  • Faʻasaga o le prostate adenoma.

Faatasi ai ma le faateleina o le fualaau ma le tele o le faia o se musika, e mafai ona tulai mai se tali o le maʻi. O le tele o taimi, e faʻaalia mai i le paʻu o le paʻu. E mafai foi ona tupu se ulu, lea o se mea e masani ai.

O le faʻaaogaina o le laau i le sauniuniga o vailaʻau faʻamaʻi mo le maʻisuka e mafua mai i le faʻaauau pea o le faʻaitiitia o le inisalini ma se aafiaga aoga i le setete o le pancreas.

E faʻapefea ona faia le faʻamamaina o foliga i le kofe kofe

Fufuluina lelei le paʻu, vavao laitiiti.

O le faʻamaʻi (poʻo se faʻafefiloi ma isi mea e faʻaaogaina) e faʻaaogaina i vaega o foliga ma le faʻafefe o massaging gaoioiga o le minute e tasi i tafatafa o le taamilosaga o nai tafaʻi. Aua e te paʻi i le eria lata ane i mata.

E sili atu le faʻamamaina o le vevela o le tino i vai faʻamamaina faamama (atonu o le minerals), fufulu i le vai malulu poʻo le teuteuina o laau (calendula, celandine, chamomile).

Ole taimi o le faʻasagaga e tasi i le 4-6 aso.

Maʻi Suka

E tusa ai ma le tele o tagata, o le musika auro mo le maʻisuka ituaiga 2 e fesoasoani i le tagata maʻi e faʻamaonia lona tulaga tiga, faʻaititia le maualuga o le suauu i le toto, ma faʻaleleia le taua tele o le maʻi.

O le laau e faʻaaoga i sauniuniga eseese, e pei ona faamatalaina i luga. Ae e mafai ona e faʻaaoga i le fale. Mo le maʻisuka ituaiga 2, o le filifiliga sili ona faigofie, ae leai se faʻamālōlōina mo le faʻafefeteina o musika auro o le fua lea:

  1. E tele ni laʻau o vailaau faʻamaʻi ua fufulu, paʻu, ona sasaa lea i le 1 lita o le vai manino.
  2. O lenei tuufaatasiga ua fausiaina mo le aso e tasi, ona faʻaaoga lea o le sipuni se tolu i le aso.

O le togafitiga ua togafitia mo le maʻisuka ituaiga 2 e faʻaaogaina i se pulou auro e faʻaaogaina mo le 4 vaiaso. A maeʻa ona manaʻomia lea e le maʻisuka se malologa o le tasi masina atoa, ona toe fai lea o le faasologa o togafitiga o togafitiga.

I le maʻisuka, e mafai ona faʻaogaina le pulou auro i se isi auala: aʻo lei faia taumafa taitasi, afa itula muamua, e tatau ona e pikiina se fasi mea mai se laulaau fou, fufulu, ona faʻatau mo sina taimi puupuu.

E mafai foi e le laau ona mafua ai se tiga tiga o le tino i tagata, o lea la ao leʻi faʻaaogaina soʻo se vailaau faʻapitoa, e tatau ona e faʻatalanoa lau fomaʻi. I le tulaga o le paʻu o le paʻu, o le isu o le isu po o isi faʻafitauli matuia e uiga i le talaaga o isi togafitiga, o le faʻaaogaina o se pulou auro e tatau ona faamutaina.

Laʻau meli ma le kofe

O le mea sili lea ona lelei mo le toe faʻafouina o ituaiga uma o le paʻu. O le vaega o le meli o le a faʻamautinoa ai le faʻamamaina o sela ei ai faʻamalosiaga masani, vitamini, aʻo faʻamaina le kofe o siama tuai ma toxins.

  • Honey honey 1 tbsp. l fafagu i le 2 tsp. fanua fou fou (37 deg.).
  • Taimi - 2 minute o le faʻamamaina mama o vaega taʻitasi.

E itiiti lava e uiga i le tuufaatasiga

O lau o le laau e tutusa ma sana. O le maualuga e oʻo atu i le 35 cm. Mo togafitiga faafomaʻi, o laau totino ma le itiiti ifo i le 9 laupepa e faʻaaogaina.

O le manulele lanumumu o se meaola masani mo le pancreas, lea e galue ai ma faʻafitauli i le maʻisuka.

O le laau o loʻo i ai se 'oa tele:

  • Fiber ma pectin. Latou te faʻavaveina le galuega o le mea o loʻo i ai meaʻai, faʻateleina le faʻaleleia atili o le kulūkose i le tootoo laiti, ma fesoasoani e aveesea toxins.
  • Vitamini o vaega eseese: B, C, A, D. Auai i faiga uma o le tino, faʻaleleia le faʻaogaina o se tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka.
  • Faʻasologa o elemene: paluga, fuamoa, calcium, magnesium. Faʻaleleia le faagasologa o le lipid, auai i faiga faʻapitoa.
  • Phenol. O se tannin e iai sona aʻafiaga faʻaleagaina.
  • Keefeferol, sui, quercetin. E manaʻomia le flavonoids mo le tagata gasegase e maua ai le maʻisuka ina ia faʻamaonia le metabolism o le gaʻo, faʻalautele le leo o le cardiovascular system.
  • Alkaloids. O vailaau faʻamaʻi masani e fesoasoani i se tino faʻavaivaia e faʻatau ai meaola laiti.
  • Phytosterol. E talafeagai mo le faʻavaeina o le kulimi i le gallbladder ma le gaosia o hormones.

O le tamaoaiga o le laau e mafai ai ona faʻaaogaina e avea o se sui faʻasolosolo ma togafitiga i le taua e faasaga i faʻamaʻi faʻamaʻi o le maʻisuka ituaiga 2. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o fualaau faʻamalositino ma se meaʻai lelei, o le pulou auro e fesoasoani e faʻavasegaina le lipid metabolism.

O le tagata gasegase o le a le maua se faʻafitauli, e pei o le maʻisuka vae.

A faʻaaogaina se laau i foliga o teuteu, faʻaleagaina i se tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka, o loʻo faʻapea ona mataituina mea nei:

  1. Ua paʻu le suka i le toto
  2. Faateleina le faapalepale o siama i le tino i hormones antipyretic,
  3. O le faʻasalaga o triglycerides i le toto e faʻaititia,
  4. Ua faaitiitia le tuiina o le tino,
  5. O le tele o faʻafitauli faʻafitauli e faʻaititia,
  6. O metabolic processes i vaega ua faaleagaina o le tino ua toe faʻaleleia.

E mafai ona e ave se pulou auro e faʻatasi ma togafitiga faʻamalositino pe a uma ona feutagai ma lau fomaʻi. Ina ia faʻamautinoa lelei le faʻatulagaina o le metotia ma le vailaʻau, e tatau ona e iloa le faʻalavelave o le tagata lava ia o le faʻamaʻi.

Faailoga ma le faʻailoga

O le musele auro mo le maʻisuka ituaiga 2 o loʻo faia i foliga o meaʻai, teuteu poʻo le ava malosi. Taliaina o tupe mo le tasi vasega e le tatau ona sili atu i le fa vaiaso. Ona manaʻomia lea o se malologa. O le umi taimi e faʻaaogaina e le maua ai se maualuga maualuga. O le tino o le tagata maʻi o le a le toe tali atu ma le malosi i mea toto.

E le mafai e le laau ona tuʻuina atu le togafitiga faʻamalosi i maʻi faʻapitoa i le tino:

  • Tolu tikeri maualuga
  • Thoracic maʻi manuʻa
  • Renal prolapse associated with nephrosis
  • O le gaioioiga o le taʻavale ua faʻavaivaia.


O le laau ua solia mo tagata i mataupu nei:

  • Toto
  • Fafagaina susu
  • Faʻasalaga tasi i se tasi o vaega o le laau.

O se laau toto e faʻaaogaina kemisi e le talafeagai mo togafitiga. E faʻaitiitia le faʻafitauli o le togafitiga pe'āfai e te faʻaaogaina se laʻititi seʻia oo i le 1 tausaga e saunia ai le elixir. Aʻo leʻi kukaina, e vavae ese le aʻa, o le laʻau ua maeʻa fufulu.

Valaisia ​​uiga

Fragrant Callisia e mafai ona faʻaaoga i le tele o faafitauli tau le soifua maloloina:

  • o se toe faʻaleleia pe a uma faʻamaʻi,
  • ma le polyneuropathy,
  • faatasi ai ma manua, oti, abrasions,
  • ma le prostatitis
  • faatasi ai ma le soligaina o le mea e gaosia ai meaʻai.

O le musika auro e sili ona manaomia i le aveesea o le maʻisuka, ma o vaega uma lava o lenei vailaʻau togafitiga e mafai ona faʻaaogaina - ola, lau, aʻa.

E mafai e fomaʻi ona faʻamaonia o le laau e aoga tele ma saogalemu.

E mafai ona faʻaaoga lelei i le togafitiga ole vae o le maʻisuka, ona o le i ai o se pulou auro:

  • vitamini o vaega eseese (mai le A i le E),
  • flavonoids (tagata faʻamalosia o enzymes).

O nei mea e fesoasoani i se tino vaivai e tau ai le atinaʻeina o maʻi o le toetoe lava o ituaiga, faia le togafitiga talafeagai ma toe faʻafoʻiina uma tino (mo se faʻataʻitaʻiga, faatasi ai ma le amataina o le hypoglycemic coma).

Ona o le i ai o le chromium i totonu o le laau, o le faʻafouina o aʻafiaga o le inisalini e mafai.

E tatau faapefea ona ou talosaga?

O le faʻaaoga lelei o le laau e mafai i auala eseese:

O se tasi o mea sili ona lauiloa e mafai ona saunia i le fale. Mo le faia o lenei mea, ia tapenaina lelei le numera o le telefoni, ona sasaa lea o le 1 lita o le vai inu. O le taunuuga o le oloa ua tauanau mo le 24 itula.

A maeʻa le taimi lenei, o le mumusu auro mo le maʻisuka e faʻatau 3 taimi i le aso mo se sipuni sipuni. O le togafitiga o le a le itiiti ifo i le 4 vaiaso. Afai e manaʻomia, ole togafitiga e mafai ona toe faia, ae le muamua nai lo le 7 aso o se malologa.

O togafitiga faʻapea e le gata i le maʻisuka ituaiga 2, ae faʻapea foʻi ma isi faʻafitauli o le soifua maloloina.

Afai o le faʻamaʻiina o le maʻi o le mea muamua, ona fai lea i lenei tulaga o le a fesoasoani le fua o loʻo i lalo. Mo ia, e tatau ona e ave:

  • fagu auro
  • laulaʻau mamago
  • se ipu malamalama vai.

E tatau ona afifi le oloa mo le 30 minute. O le maʻisuka e mafai ona faʻaaogaina le tincture maeʻa e avea o se mea faʻapipiʻi (6 laulau punumu o le vaega o le musika auro e tatau ona faʻaopopo muamua).

O le maʻisuka ituaiga 2 e masani lava ona mafai ona o faatasi ma le faaletonu o le vaai ma aafia ai le toetoe lava o faiga uma. O se fua lelei sili ona aoga o se mea e afaina e faavae i luga o se musika auro. Mo le 1 lita o le vai, 60 kalama o le faʻafefiloi mago o nei laau toto e tatau ona ave.

Fuga kuka

O se nofoaga faʻapitoa i vailaʻau faʻapitoa e faʻaaoga e decoctions.

Mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, o se tasi o kulimi lautele e aoga. O le sauniuniga e aofia ai le sauniuni o lau lapopoa tele o le telefoni (o loʻo i lalo). E tatau ia i latou taʻitasi pe a ma le 15 inisi le umi. E le gata i lea, o mea laʻau e faʻapipiʻi lelei ma tuʻuina i totonu o se vevela, e sasaa ai vai inu (1 lita).

Ia faʻamalosi le vailaʻau mo le itiiti ifo i le 60 minute. E mafai ona sui lelei le therma i se ipu tele, lea e tuʻuina i luga o se afi mumū. Ina ia saunia se gaʻo atoa, o le a oʻo mai le vailaʻau i le lumanaʻi i le vevela ma tuʻu i le ogaumu mo le isi 20 minute.

Le isi, ufiufi le atigipusa ma afifi lelei. E tatau ona taofiofi le susu i le aso atoa.

O le oloa maeʻa o loʻo teuina i totonu o se atigipusa tioata tapuni. O le nofoaga e teu ai e tatau ona i ai le vevela ma le pogisa.

E i ai se isi togafitiga lelei. O le a e manaʻomia se laʻau lapopoa o le laau, se pulou auro (a itiiti ifo ma le 25 cm le umi). E tatau ona ufiufi i se tulaga o le mushy. O le taunuuga o le masini o loʻo tuʻuina atu i totonu o se atigipusa ma sasaa atu i le 2 ipu vai inu ma aumai i se faʻala. E susunuina le susu mo le 5 minute, ona ufiufi lea i se tapuni.

A maeʻa, ona tuu lea o le fagu i se nofoaga mafanafana ma faʻaosoosoina mo le 6 itula. A maeʻa le taimi lenei, ona faʻamamāina lea o le susu, sasaa le sipuni sipuni o le meli masani i totonu ma faʻafefiloi lelei.

Tausi le meaʻai i le pusaaisa, ma faʻaaoga 3 punetimita le afa itula aʻo leʻi fafaga 4 taimi i le aso.

E mafai ona e faʻaopopo i le susu ma le eletise o le propolis, lea o le a faʻaleleia atili ai le lelei o le tino i le maʻisuka.

Ava malosi

Sauniuniga o le faʻasolosolo o le ava malosi e lua auala i le taimi e tasi. Ina ia faia lenei mea, ia na o laulaau laulaau o le laau. E taua pea le saunia o vodka maualuga (e aunoa ma ni mea manogi ma mea manogi). E lelei lava le ava malosi.

Ave ni sooga se 50 o fulufulu moa, faʻafefe ma tuʻu i totonu o se koneteina tioata pogisa. I le isi itu, ua sasaa le laau i le 1 lita o vodka ma tuu i se nofoaga pogisa, malulu, ma teu iina mo le 14 aso. O aso uma, e taua le aua nei faʻagaloina le vaʻa ma le vailaʻau e luluina lelei. E mafai ona mafaufau le tiny tinui pe afai ua maua se lanu moana lilac. Teu oloa i se mea pogisa.

Somi le sua mai laulaau ma lala o vine o se musika auro ma faʻafefiloi i le ava malosi. Mo vaega uma e 12 o le laau e ave le 0.5 lita o le ava malosi. Faʻaosooso i se nofoaga pogisa ma malulu mo le itiiti ifo ma le 10 aso, ae le galo le luluina lelei.

Faatonuga faapitoa

Afai i le taimi o le faʻaaogaina o oloa e faʻavae i luga o faʻafitauli faʻafefeteina auro ma le paʻu, amata i le tulaga lea e fautuaina e faaopoopo i le tinctures ma laʻau mama.

I lenei tulaga, o le toe faʻaleleia lelei o le tele o le maʻisuka polokalama o le a matauina, saoasaoa o togafitiga ma le puipuia o le faʻateleina o le faʻalavelave o le maʻi.

E taua le iloa ma manatua e matua uma lava fualaau oona e faʻavae i luga o se pulou auro e tatau ona faʻaumatia vave ao lei faia se taumafataga (sili atu i le 30 minute). O le ituaiga sili ona aoga o le talosaga ua manatu o le masani lea o le taina o laʻau i aso taʻitasi.

O le faʻaaogaina o le telefoni o le telefoni e fesoasoani e le gata ina feagai ai ma le maʻisuka ituaiga 2, ae o ona aʻafiaga foi:

  1. matua faateleina le taua,
  2. faʻaitiitia le toto maualuga
  3. faamamā le tiga mai le i ai o salts i le vaʻa.

E tatau ona vaʻaia faʻaalia e le o taimi uma e mafai ai ona lelei se musika auro. I nisi o maʻi e aʻafia i le maʻisuka, o lona faʻaogaina o le a le maua ai ni taunuuga. O fomaʻi e aofia ai faʻafitauli faʻalesoifua maloloina:

  • faʻamaʻi pipisi
  • ogaoga tele,
  • faʻaolaina o fatugaʻo
  • afaina o le fatulala i totonu o le vailaʻau poʻo le togafiti,
  • faaleagaina le valve o le duodenum ma le manava.

E faapefea ona galue le laau?

E taua le taʻuina atu o le aso e maeʻa ai le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻavae i luga o musika auro, o le a maitauina tulaga lelei o le maʻisuka. O le soifua manuia o le tagata maʻi o le a faʻaleleia, ma o lona toto toto o le a faasolo ina faʻaitiitia.

E le tatau ona galo ia i tatou le tutusa o mea taumafa paleni taumafa. O mea taumafa e tumu i tumu i meaʻai masolosi e tatau ona le aofia ai. E lelei le aofia ai o meaʻai faʻamalosi-meaʻai i lau taumafataga. E taua tele lenei mea i le manatu o le maualalo o mea taumafa o le protein e avea ma se faʻaosoosoga matuia o faʻafitauli o le maʻisuka ituaiga 2.

Faʻatoʻaga laau

O le Mustache Masa mo le maʻisuka e mafai ona faʻaaogaina i ituaiga eseese. E tusa lava po o le a le auala e sauniuni ai, e tatau ona e iloa ni uiga patino o le laau. O le Mustache Musika e pei o sana. E ola e tusa ma le mita mai le eleele.

Le tuufaatasiga o vailaau o le laau:

  1. alkaloids - vailaau antibacterial,
  2. flavonoids: campferol, quercetin, catechin. Toe faʻafoʻi puipui o toto toto, faʻaititia le aofaiga o le "leaga" cholesterol, faaleleia le metabolism o le carbohydrate,
  3. vitamini A, E, C, vaega B,
  4. tannin
  5. phytosterol - o se vailaʻau o le faavae lea mo le fatuina o meainu kulimi, hormones ma le provitamin D,
  6. pectin ma fiber. Ua faʻamamāina le tino mai toga ma toxins. Faʻamautinoaina o le soona inu atoatoa o gaʻo mai le gaʻo laitiiti,
  7. phosphorus, potassium, magnesium ma le calcium.

O le musele auro mo le maʻisuka ituaiga 2 e maua ai le lelei o taunuuga lelei ona o aafiaga o se lisi patino o mea. E mafai ona ave le laau i ituaiga eseese o faamaʻi.

Togafitiga ma se pulou auro e aofia ai le faia o:

O togafitiga faʻasoifua i togafitiga eseese. E mafai ona e oloina le laau ma sasaa i se lita o vai inu, ona faʻaosooso lea mo le 24 itula. E tatau ona inu faʻolu i le aso, tasi le sipuni tele.

O le togafitiga e 4 vaiaso, ona tatau lea ona e malolo mo le 7 aso, ona toe faia lea o togafitiga mo soʻo se ituaiga o maʻisuka.

Aafiaga mo le maʻisuka

O le Mustache Masa e faʻamaopoopoina le fesuiaiga o le suka toto. E pei ona e iloa, o ia suiga e mafua ai le fausiaina o faʻafitauli, ma togafitiga o fualaʻau mo le maʻisuka ituaiga 2 o se faʻaopoopoga i togafitiga ma puipuiga.

I le maʻisuka ituaiga 2, e mafai foi e se tagata ona mafatia i le atherosclerosis vascular. O ia togafitiga e faʻaleagaina ai le aveeseina o le gaosiga o gaʻo gaʻo mai le toto. E mafai e le laau ona faʻafeiloai lelei lenei galuega.

O le Mustache Mumu e faʻaitiitia ai le gasegase faʻapitoa ma aveesea ai uiga o faʻafitauli faʻapitoa. Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o le puipuiga mai faʻafitauli ma faʻamaʻi e masani ona maua i le maʻisuka ua faʻaitiitia.

O le inisalini e faia i le paʻu o le pancreas. O le faʻaaogaina faifai pea o le laau i foliga o teuteu ma meaʻai e mafai ai ona faʻaleleia le faʻatinoina o le pancreas.

E tatau ona maitauina e faʻaaogaina le Uro Uro e togafitia ai se tele o faʻamaʻi eseese.

O le laau ei ai aafiaga nei:

  1. diuretic ma choleretic,
  2. antibacterial
  3. anti-allergic ma anti-inflammatory.

Matou te faʻamalosia foʻi toto toto ma taofi le atinaʻe o le atherosclerosis. E i ai le faʻamaoniga o le laau e faʻagasolo malie le faasologa o le soifua matua.

O loʻo i ai i le fale mea nei:

  • ona o le tele o faʻasalaga faʻaleaganuʻu na te taofia lipid peroxyidation,
  • aveese ia toxins ma toxins
  • faaitiitia le aofai o le kulukose i totonu o le toto, lea poloka poloka gluconeogenesis,
  • faʻapupulaina le lagona o le gasegase lautele ile inisalini,
  • aveese le "leaga" cholesterol,
  • e taofia ai le fausia o faafitauli matautia,
  • faʻailoa le tino atoa ma faʻaopoopo le myocirculation.

Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei fale, e mafai ona faamalosia le gastrointestinal tract ma maua ai le lagolago faaopoopo mo togafitiga faifai pea.

O Mea Faʻatau Mea Faʻamalosi

I le amataga o togafitiga, e mafai ona e faʻaaoga se fusi o le Golden Mustache. Ina ia sauniuni, sasaa se sipuni tele o lanu lanu meamata ma se ipu vai inu. O le oloa e tatau ona afifi mo le afa itula, ona faaopoopo lea o le 6 punetini o le Golden Mustache juice.

Afai o le maʻisuka ituaiga 2 na mafua ai le faaletonu o le vaai, ona e faʻafefiloi ai lea o le Musika ma le laumei, ona sasaa lea i se lita o vai inu. O le faʻaogaina o lenei laau ma le blueberries o se vailaau sili ona aoga mo le maʻisuka ma isi faʻamaʻi.

E pei ona e iloa, o tagata e maua i le maʻisuka e le fautuaina e inuina le ava malosi. Ae ui i lea, o le tincture ma le Mustache Mumu o loʻo faʻaalia ai iʻuga sili ona lelei mo nei tagata gasegase. Le faia o lenei mea:

  1. tata le 50 pi o Usa,
  2. tuu mea e gaosia i totonu o se atigi fagu tioata,
  3. sasaa se lita o le ava ma tumau i se nofoaga malulu mo le 3 vaiaso,
  4. lulu le vaa atoa i aso uma.

O le a se mea e sauni pe a paʻu i le lilac lanu moana,

E i ai se isi metotia lelei e mafai ona e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2. Somi le sua ma faaopoopo le ava malosi. E tatau ona ave le 0.5 lita mo le 12 vaega o le laau. ava malosi. O le vailaʻau e faʻaogaina i se nofoaga malulu mo se vaiaso ma le afa. Faʻatasi i aso uma lua te manaʻomia e lulu le oloa.

Ina ia saunia le tincture, e mafai ona e tago i laulaau, nonoa po o musele o le laau. O le fua masani e sili ona taatele o le faʻasolosolo o le ava mai "sooga" o le Golden Mustache. Mo vailaau, ave 10-15 vaega o le laau. O le meafaigaluega e faʻaaogaina e faʻaumatia ai le ituaiga lona lua o le maʻisuka.

O "sooga" o le laau o le eleele ma sasaaina i le 0.5 l o le vodka. Mo le lua vaiaso, o le vailaʻau e faʻaogaina i se mea pogisa ma gatete i taimi uma. Ona faʻamamāina lea ma faʻauʻu le 30 pata i luma o se taumafataga. O le togafitiga e faaauau pea seia maeʻa le taoto. Ma le isi, taofi le ave o vailaau mo le vaiaso.

Ina ia saunia se teuteuga, e tatau ona e ave le 150 g o laʻau, kuka lelei ma sasaa se lita o vai i le vevela o le potu. Aumai le vai i laʻau i se vevela, faʻafefete mo ni nai minute ma tuʻu le malulu mo le 5-6 itula. E tatau ona fufulu le meafaigaluega ma inu le 100 ml i le aso ao le i 'ai.

Ina ia saunia se vailaʻau faʻamaʻi, e tatau ona e valiina se fasi pepa lapoʻa o le Golden Mustache, tuʻu i totonu o se vevela ma sasaa le tasi lita o vai inu. E tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau mo le ono itula, pe a maeʻa ona faʻamamaina. Faaaoga e pei o se meafaigaluega muamua.

Ava malosi

O laumei mumu mumu ua saunia e faʻaaoga ai laulaau ma nodules enaena. Mo le kuka, e te manaʻomia vaega:

  • Alcohol po o vodka - 200 ml,
  • Laʻau fuga ma nodules o le laau - 100 g.

Saunia se siʻosiʻomaga e tusa ai ma le fua o loʻo i lalo:

  1. O vaega nutimomoia o le laau ua tuu i totonu o se pusa tioata tioata, ua sasaa i le ava malosi,
  2. O loʻo tuʻuina mea i se nofoaga malulu mo aso e 10. E tasi i le aso, e palu le vailaʻau.

O le siaki maeʻa ua i ai se lanu uliuli lanu uliuli. E faia i le tautala ao leʻi 'ai, 10 faʻafefea i le ½ ipu vai. O le vasega e tumau mo le tolu vaiaso, ona faia lea o se malologa mo le 4 vaiaso. E mafai ona e toe faia le vasega e le silia ma le fa taimi i le tausaga.

E sili atu le teuina o le oloa i totonu o le pusaaisa po o le vevela e le silia le 10 tikeri.

Leai se aoga itiiti mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 o se mea o se laau i totonu o le vai. Ina ia saunia mea e aofia ai:

  • Lea ma lanu enaena o le laau - 200 g,
  • Vai - 200 g
  • Meli - 1 sipuni.


Ua nutimomoia le laau ma tuu i totonu o se fagu i totonu o se vai vai, ua tumu i le vai ma aumaia i se vevela. E sili atu le ave o se ipu malamalama po o se fagu faʻamafa. Taʻu le potion mo le 10 minute pe a uma le kuka. E fusia i totonu o se pusa tioata pogisa ma mea afaina mo aso e tolu. Ona faamamaina lea, ua faaopoopo le meli. Ave le ½ sipuni sau tolu i le aso ao leʻi 'aʻai.

E mafai ona e teuina le oloa mo le silia ma le 7 aso i le pusaaisa. Sapalai potu e le silia le 7 itula. E mafai ona e faʻalauteleina le elixir ma le tolu punetini o le ava malosi, lea e faʻaopoopo i le potion.

Fualaau mo togafitiga

Mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, o le suavai fou o se laau matua e faʻaaogaina. O fualaau e mafai ona faʻafaigofieina le galuega o le cardiovascular system, ei ai sona uiga faʻaogaina, e faʻamaopoopoina ai le lipid i totonu o le tino.

Ina ia saunia le sua, e te manaʻomia le 20-25 cm o se fualaau matua matutua nai lo le 1 le tausaga. Saunia le meafaigaluega i laasaga nei:

  1. Fufulu le laau, pasi i se mea e teu ai manu.
  2. O le taunuuga o le masini o loʻo tuʻuina i totonu o le susu ma afifi. Afai ei ai le fualaau o le sua, e faigofie le faagasologa.
  3. E suamalie le suamalie fou i le vai inu ma sasaa i totonu o se pusa tioata malamalama.

E taumafaina fualaau i le 1/3 ipu faʻatolu i le aso ao leʻi 'aʻai. O le togafitiga e 1 le masina. Ona faia ai lea o se malologa mo le 2 masina ma mafai ona toe faia le faiga.

E tele tulafono e ulufale ai

Ave le faʻasusu poʻo le teuteu o le laau ma le faʻaeteete. O loʻo i ai tulafono mo le taliaina, mulimuli ane e te faʻateleina le faʻaleleia o togafitiga:

  1. E faʻatagaina e faʻafefiloi le faʻafefete poʻo le sufuga i le meli po o le suāuʻu olive,
  2. Aua nei inu vai elixir ei ai mea inu ava, kofe poʻo le lauti malosi,
  3. O le ava malosi e mafai ona faʻaitiitia i totonu o sina vai inu vai suamalie, o le a faʻaleleia ai le tofo o le oloa,
  4. Afai i le taimi o le taliina o loʻo i ai faafitauli mai le gastrointestinal tract, ona tatau loa lea ona e tolopoina le togafitiga mo se taimi le tumau ma vaʻai i se fomaʻi,
  5. Amata ona ave le suamalie faalenatura ma se fualaau itiiti ile ⅓ tīpunamu faasolosolo malie,
  6. O gaioiga e le maua i le Allergic i le totoina o vaega e tupu i le tasi o le selau mataupu, o le mea lea, ao le i aveina, e te manaʻomia le feutagai ma se fomaʻi,
  7. A o aveina le oloa o meaola, e tatau ona pulea le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Tuua Lau Faamatalaga