E mafai ona inu le herbalife mo le maʻisuka

O le faʻamatalaga manino o le laulau a Herbalife o le a avea ma punaoa taua o faʻamatalaga mo le maʻisuka. E le o se mea faalilolilo i soo se tasi o meaai talafeagai ma le usitai i se taumafataga faapitoa o se tasi o vaega sili ona taua o le togafiti togafitiga o se ituaiga o togafitiga.

E tele taimi e maua ai le maʻisuka ituaiga 2, e atiaʻe le gaʻo, lea e sili ona matauina i totonu o le manava ma puʻu.

O lenei mea mamafa e faʻateleina ai le atinaʻeina o le faʻamaʻi i se saoasaoa vave. Ua fuafua Herbalife e faia fetuunaiga i le masani masani, e faaaoga ai se fesoasoani e pei o se lisi o fuainumera faasinomaga.

O le a le mea saʻo talafeagai mai Herbalife?

O le fili autu o meaʻai talafeagai, e tusa ai ma le tele o tagata, o le tele o le gaʻo o gaʻo. I se vaega, o lenei manatu e sao. O meaai mama e aofia ai le tele o calories, o le mea lea o le faʻaaogaina o ia oloa i ni aofaiga e le faʻatapulaʻaina, e sili atu ona faigofie nai lo le masani o aso uma. I le taimi lava lea e tasi, o le toʻatele o tagata o loʻo taumafai e faʻaumatia nisi paʻu galo e galo e maua e le tino le tele o le malosi mai i gaʻo ma na o le pau mai i protein ma gaʻo.

Ua oʻo nei i le seneturi talu ai, na amata ona mataʻituina le faʻatupulaʻia o le televave o le numera o le mamafa o tagata. O le tele o faʻataʻitaʻiga a fomai faapitoa e taʻu mai ai o le punavai o le malosi aupito taugata i le tino o le glucose i totonu o le toto ma siama.

O le tele o lenei malosi e faʻaaoga e le faiʻai. O le soona fai poʻo le faʻaitiitia o le taumafa o le suka i totonu o le tino o le a aʻafia tele ai le gaioiga e le gata o le faiʻai, ae o le tino atoa. O le inisalini o le hormone, lea e maua mai e le pancreas, e nafa ma le faatonutonuina o le kulūkose.

O le sili atu o le suka ma le fesoasoani o le ate o le a avea ma gaʻo ma e mafai ona teu i suauʻu gaʻo i le isi ituaiga centimita. O le mea lea, o le tele o le taumafaina o vailaʻau faʻataʻavalevale o le mea sili lea i le gaʻo, aua o le televave o latou gaoioi e avea ma suka. O le inisalini, e mafua mai i le taua tele o le kulukose, e maualalo ai le toto suka ma liliu ai lona tele i gaʻo.

E mafua mai i nei faʻafitauli o fomaʻi faʻapitoa o le soifua maloloina, o le faʻamatalaga o faʻamatalaga faʻapitoa, o lona uiga, o le vave o le gaʻo i lalo o le tino.

Carbohydrate i totonu o le tino


O le faʻamatalaga mataʻitusi o meaʻai e maua ai le iloiloga o mea inu gaʻo e maua e se tagata ma meaʻai, ma o latou aafiaga i le kulukose toto. A maeʻa se isi meaʻai, fualaau aina, mea faʻafiafia poʻo isi oloa gaosi, o le aofaʻi o le suka i le toto e faateleina.

E tatau ona maitauina e le o meaʻai uma e faʻateleina ai le tuputupu ae o le kulukose. O le mafuaʻaga lea, o meaʻai tatau lelei e tatau ona faʻaoga i le filifilia o oloa ma se fuainumera maualalo, lea e le faʻaosofia ai luga o le kulukose ma e le faʻateleina ai le avega i luga o le paʻu.

I le taimi nei, o le tele o taumafa e le o le carbohydrate e maua ai le lauiloa faapitoa. O nisi tagata ua sauni e lafoai faʻamalosi uma mea inu gaʻo ina ia faʻaumatia ai le meaʻai.

I le taimi lava e tasi, e tatau ona manatuaina o lenei metotia e mafua ai le matelaina o le fiaʻai, ma o se taunuuga e le mafai ai e le mafaufau o le tagata ona galue i totonu atoa o le mafaufau.

O vailaʻau faʻamalosi uma ua vaevaeina i ni ituaiga autu se lua:

  1. Faigofie (vave) - mea e aofia ai suga mama. Pe a faʻaaogaina ia ituaiga o gaʻo, o le a vave ona faʻamaʻiina e le tino, ma mafua ai ona matua faateleina le suka o le toto. O oloa o loʻo i ai se tele o mea inu gaʻo faigofie e talafeagai mo na tagata o loʻo punouai i le mamafa o le tino poʻo le mamafa o le mafaufau. Talu ai o le tino o ia ituaiga tagata e manaʻomia ai le tele o le malosi. I lenei tulaga, o sugar uma o le a faʻaaogaina atoa e sulu o le tino, e aunoa ma le liua i le gaʻo. Mo se tagata masani, o le faʻaaogaina o vailaʻau faʻataʻavale e masani lava ona mafua ai le mamafa, faʻafefe o lagona ma e mafai ona taʻitaʻia ai i vailaʻau.
  2. Matata (faʻagesegese) - o gaʻo vailaʻau e aofia ai suga lea e faʻaitiitia le totoina e le tino, e aunoa ma le faatupuina vave o le toto toto. E faʻafetai i le gasegase o le gaʻo pe a tumau pea le tele o le suka i totonu o le tino ma o le malosiaga e tatau ai mo le galue masani o le tagata e faʻafouina lava.

O vailaau faʻamaʻalosi faigofie e maua i falaoamata uma ma mea suamalie suamalie, suamalie, ma nisi o fualaʻau kuka ma fualaʻau.

O gaʻo gaʻo e mafai ona maua i fatu ma legumes, cheese cheese ma isi meaʻai susu, fuālaʻau fou ma fualaau.

O le a le mea saʻo?


Ina ia mafai ona faia meaai lelei, e tatau ona e faʻaaoga le laulau e faʻaalia ai le glycemia o oloa.

Ole tali ole inisalini o le tino e faalagolago tonu i le maualuga o faʻamatalaga faʻaogaina o mea taumafa taumafa.

O le maualuga o le faasinoupu, o le tele o taimi e tatau ona e 'ai ai i ia meaʻai.

I le taimi nei, o ituaiga o oloa nei e iloga:

  • igoa maualalo maualalo - mai le 10 i le 54,000
  • ma se fuainumera faasinomaga - mai le 55 i le 695
  • faatasi ai ma se faasinomaga maualuga - mai le 70 ma luga.

High Glycemic Index Foods:

  1. Areto ma pasta mai falaoamata o meaʻai (80-85).
  2. Cookies, pastries ma keke (mai le 80 i le 100).
  3. Vailaau vavalalata (80).
  4. Ice cream (85).
  5. Oona i faaputuga (mai le 70).
  6. Beer (110).
  7. Miliki Sukalati (70).

Faʻamatalaga Faʻamatalaga Maualalo Glycemic:

  • tele fualaau faisua fou - kāpeti paepae, aniani, tamato, pepa lanumeamata, letusi, kukama - ia i ai se faasinomaga mataitusi mai le 10 i le 25 points,
  • beets kuka, zucini, pateta, pi - mai le 40,
  • susu, kulimi e leai ni gaʻo ma yogurt masani - mai le 30. E faatagaina foi le maʻamala mo le maʻisuka ituaiga 2 - mai le 20.

E le gata i lea, o fualaau aina fou ma fualaʻau ei ai se fuainumera maualalo, e faalagolago lava i le tikeri o le suamalie (vine, fugalaau, pi, apu, tangerines, kiwi, vine) - mai le 22 i le 50.

O le faʻaaogaina o se laulau faʻatasi ai ma se faʻamatalaga manino o oloa o le a taʻuina atu ai le vitio i lenei tusiga.

Herbalife ma le maʻisuka

"Herbalife" o se lauiloa, igoa lautele mo vaisu faʻalauiloa mai le kamupani Amerika o le igoa lava e tasi. O oloa a lenei kamupani e faʻaaoga foi i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O le maʻi suka - o se faʻamaʻi lea e tulaʻi ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. E tele lava ina faigata mo tagata faapena ona pulea a latou lava mamafa ona o le faaletonu o le gataifale, lea e afaina ai lo latou ola maloloina. O le mea lea, e taua mo le maʻisuka ona 'ai saʻo ma faʻaaoga faʻamalosi e pei o Herbalaif oloa.

O a sauniuniga a Herbalife

I lalo o le igoa "Herbalaif", o le tele o mea taumafa eseese e maua mai, o ituaiga uma ia o meaʻai, vitamini ma minerale, mea inu vevela, fualaau oona. O le gaosiga o nei oloa o loʻo talanoa e uiga i le toe faʻafoisia o le paleni-masima, faʻapipiʻi le tino i aso taitasi o vitamini ma minerale, faʻaleleia le tulaga masani o se tagata, faʻamalosia le puipuiga, faʻamalo le mamafa o le mamafa ma faʻamalolo tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2.

O a aoga o mea taumafa o meaai a Herbalife mo le maʻisuka ituaiga 2?

O le maʻisuka ituaiga 2 - o se maʻi matua, o se tulafono, ua maua i le mavae ai o le 40 tausaga, ma e fesootaʻi ma le mamafa tele. O se inisalini-tutoʻatasi tutoʻatasi, faʻamaʻi faʻamaʻi, lea, pe a vave ona iloa vave, e le aumaia ai taunuuga e le mafaaseseina. O tagata ei ai lenei ituaiga faʻamaʻi e masani lava ona faʻatulagaina se toe iloiloga o meaʻai ma gaoioiga faaletino.

E saʻo lava i le mulimuli i se taumafataga ma le maʻisuka ituaiga 2 o le a fesoasoani i ai Herbalife sauniuniga. E ui lava o mataupu faavae o meaai paleni e mafai ona faʻaaoga mo le maʻisuka ituaiga 1. O le polotini e luluina mai lenei ituaiga o loʻo i ai se aofaiga maʻoti o gaʻo, lea e tusia i luga o le igoa, lea e mafai ai ona e pulea a latou aofaiga i le taumafataga. O loʻo faʻatulagaina e fai ma sui soʻo se meaʻai mo meaʻai, aua o loʻo aofia uma ai elemene talafeagai. "Herbalife" e ofoina atu eseesega o vitamini ma minerale e fesoasoani i le faaleleia o le metabolism, ma o lona taunuuga - o le maʻi ua le toe maua ni pauna faaopoopo, ma ua masani ai le toto toto.

Faʻafefea ona faʻaaoga fualaau?

Herbalife faaopoopo faʻaopoopoga, lea e aofia i le pusa paʻu o mea mamafa mo le maʻisuka:

  • Aloe Vera Manatu E ave i le taeao i luga o se manava gaogao ma se itula ao le i momoe. 3 pulou o le oloa ua faʻamaluluina i le 150 ml o vai vai.
  • Vaitalaʻau. Dilute 0.5 tsp. i totonu o se ipu vai, inuina i le taeao 10-15 minute pe a uma le aloe vera, e mafai ona e faʻaopopo faʻalua taimi seia oʻo i le 3 i le afiafi.
  • Puipui o le malu "Fua Faatatau 1". 2 tbsp. l faʻanofo le paʻu i le 300-400 ml o le susu po o le vai eleʻele, inu i le 10-15 minute pe a uma ona inu le pusa, e mafai ona e faʻaalu 3 taimi i le aso.
  • Paluga o le Protein "Fua Faatatau 3". 1 tbsp. l faʻaopoopo i le faʻasalaga faalua i le aso.
  • Faʻaopoopoga i foliga o capsules poʻo pepa maʻalaʻau o loʻo aofia ai i totonu o le faʻalavelave. Ave faʻatasi i le taimi ma meaai.

Toe foʻi i le laulau o mea

O le a le mea e faʻafefe ai le faʻaaogaina o oloa Herbalife?

E pei o fualaau uma, o mea taumafa o meaai a Herbalife e tatau ona faia pe a maeʻa ona faʻatalanoa se fomaʻi, ona o nisi oa latou vaega e mafai ona aumaia ai ni faʻafitauli le talafeagai ma faʻafitauli i soo se ituaiga o suka. O nei tupe e le fautuaina mo le faʻaaoga e tagata e maua i faʻamaʻi o le cardiovascular system, maualuga toto maualuga, maʻi o le manava, popole le popole mo i latou ua mafatia i le paʻu poʻo le fatu fatu.

Na maitauina o le faʻaaogaina o mea taumafa o lenei ituaiga e alii i le taumafataga na mafua ai ona faateleina la latou tulaga o hormones. O se suiga faifai pea i le mafaufau o loʻo taʻua foi: o tagata na faʻaaogaina nei vailaau o loʻo faitio i le ita faifai pea ma le faʻalagona tele. Afai, i le faaiuga o le vasega o le tagofia o fualaau faasaina, latou te toe foi atu i la latou masani masani ma faaitiitia le gaioiga faaletino, o le a leiloloa le gau o le mamafa, ma o kilokalama o le a toe foi mai ma le mamafa.

O faʻamanuiaga ma faʻamaʻi a Herbalife

O le fesoasoani a le Herbalife e faʻaleleia ai le metabolism, faʻapipiʻi ai le tino ma meaʻai. O le tagofia ina ia le maua ai le mamafa, o gasegase na matauina se lagona o le nofo lelei, o se faʻaleleia atili o le tino. Ina ua uma ona ave, na faaleleia atili le paʻu, na amata ona lamolemole ma ola.

"Herbalife" e mafai ona manuia mai mea uma. E faʻasalaina i le tele o faʻamaʻi o tino i totonu, cardiovascular diseases, hypertension. E le mafai ona e faʻaaogaina lenei faʻaopoopoga mo migraines, faʻamaʻi o le vaega o le digestive, maʻi o le maʻisuka, ma aʻafiaga o loʻo iai i le ate. O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai le caffeine, e fesoasoani i le atinaʻeina o extrasystole ma tachycardia, o le faateleina o le toto. O Herbalife foi e aofia ai le ephedrine. O se faʻalaʻau lauʻau lea e fesoasoani i nisi o faʻaletonu mamafa. Ae ui i lea, e mafai ona lamatia i le soifua maloloina aua e afaina ai le loto, lagona le mautonu ma le le mautonu. I le masani ona faʻaaogaina fualaau faʻasaina i le ephedrine, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le atuatuvale. Afai e sili atu le mamafa o tui, o le a osofaia le fatu fatu poʻo le stroke.

Soifua maloloina leaga o Herbalife supple supplementary diet

O le mea aupito sili ona afaina i Herbalife supplements dietary o le gaosia e le gaosiga o oloa e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o kalo meaai i se faamaumauga itiiti o le 700 kcal. E finau e faapea o meaʻai e misi o le a ulufale atu i le tino faatasi ai ma le faʻaopoopoga meaʻai. Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o meaʻai maualalo-calorie e taʻitaʻia ai le atiaʻe o le atherosclerosis. O le tele lava o taimi, o tagata e usitai i fautuaga a le au gaosi Herbalife ua amata ona mafatia mai le le atoatoa o mafaufau. O le faʻaaogaina o Herbalife i taimi uumi, o le faʻaogaina o le tino ma le ate o loʻo faʻalavelaveina, o le maʻisuka na te atiina ae, ma e tele lava osofaʻiga i migraine. O sauniuniga Herbalife e sili ona afaina mo fafine maʻitaga. O fomaʻi masani latou te le fautuaina le aveesea o le mamafa i fafine o loʻo faʻamoemoe e maua se pepe po o le fafagaina o susu.

O le Herbalife samlim teas ua i ai se aafiaga tele i luga o le tino. E mafua ai le leai o se vai, faatasi ai ma le sodium, mea pāmalolo ma elemene taua o loʻo faʻaaogaina. O vailaau o loʻo iai i meaʻai e maua ai le aʻafiaga o le gasegase, e mafua ai le faʻafefe i le mucosa. O se taunuuga, e lagona e se tagata le tiga o le manava o le manava. A uma ona taofi le ave o nei teas, o le intininal atony e atiina ae. Na maitauina foi e faapea o le faʻaaogaina o faʻaopoopoga o meaola, o le mamafa na faʻaititia, ae ina ua uma ona tuʻuina atu Herbalife, na toe foi mai.

Tuua Lau Faamatalaga