Se masini mo le fuaina o le suka toto i le fale

I aso nei, o le maʻisuka ua manatu o se maʻi taatele. Ina ia puipuia le maʻi mai le mafuaʻaga ogaoga, e taua le siakiina pea o kulūkose i le tino. Ina ia fuaina le maualuga o le toto i le fale, e faʻaaogaina masini faʻapitoa e taʻua o glucometers.

O lea ituaiga fuataga e talafeagai mo le siakiina i aso uma o le maʻi suka, e faʻaaogaina i le olaga atoa, o lea na o oe e manaʻomia ai le faʻatauina o se glucometiga maualuga ma le faʻalagolago, o le tau e faalagolago i le gaosiga ma le maua o isi galuega.

O le maketi faʻaonaponei e ofoina atu le tele o meafaigaluega mo le fuafuaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O ia ituaiga masini e mafai ona faʻaaoga mo togafitiga puipui ina ia iloa vave le i ai o se amataga vave o le maʻisuka.

Ituaiga o glucometers

O le masini mo le fuaina o le suka toto e masani ona faʻaaogaina mo siakiina ma fuataga fuaina e tagata matutua, tamaiti e maua i le maʻisuka, tagata matutua e maua i le maʻisuka, tagata mamaʻi e iai se faʻalavelave i maʻi faʻafitauli. E le gata i lea, o tagata soifua maloloina e masani ona latou faatauina se glucometer ina ia fua ai kulūkose, pe a tatau, e aunoa ma le tuua o le fale.

O le faʻavae autu mo le filifilia o se fuataga fuafaatatau e mafai ona faʻatuatuaina, maualuga maualuga, avanoa auaunaga tautua, le tau o le masini ma sapalai. E taua tele le fuafuaina muamua ae le i faʻatau pe o faʻataʻitaʻiga e manaʻomia mo le masini e faʻaaogaina e faʻatau atu i le falemaʻi lata ane ma pe o latou tau tele.

O le tele o taimi, o le tau o le mita lava ia e maualalo, ae o tupe faʻaalu autu e masani ona faʻavasega ma tofotofoina fasipepa. O le mea lea, e tatau ona faʻatinoina se faʻatatauga muamua o tau masina, faʻatatau i le tau o mea taumafa, ma faʻavae i lenei mea, fai se filifiliga.

E mafai ona vaevaeina uma meafaigaluega o fua o le toto i ni vaega se tele:

  • Mo tagata matutua ma le maʻisuka,
  • Mo tagata talavou
  • Mo tagata soifua maloloina, mataʻituina o latou tulaga.

E le gata i lea, e faavae i luga o le mataupu faavae o le gaioiga, e mafai ona avea le glucometer ma photometric, elekenelosi, Raman.

  1. O masini eletise e fuaina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e ala i le afaina o le vaega o suʻega i se lanu faapitoa. Faʻalagolago i le aʻafia o le suka i le faʻapipiʻi, o le lanu o le fasipepa e suia. I le taimi nei, o se tekonolosi lata mai lea ma e toaitiiti tagata e faʻaaogaina.
  2. I masini eletise eletise, o le aofaiga o le taimi nei e tupu pe'ā uma ona faʻaaogaina mea ola i le vailaau o le suʻega suʻesuʻe e faʻaaogaina e fuafua ai le aofaʻi o suka i totonu o le toto. O lenei ituaiga masini e taua mo le tele o le maʻisuka, e sili atu ona saʻo ma talafeagai.
  3. O se masini e fua ai le kulukose i totonu o le tino e aunoa ma le inu toto e taua o Raman. Mo suʻesuʻega, o le suʻesuʻega o le fusi o le paʻu o loʻo faia, i luga o le faavae lea ua fuafuaina ai le maualuga o le suka. I aso nei, o na ituaiga masini e na o le faʻatau atu, o lea o le tau mo i latou e maualuga tele. I le faʻaopoopoga, o tekinolosi o loʻo i totonu o le suʻega ma le faʻaleleia o le vaega.

Filifilia o se glucometer

Mo tagata matutua, e te manaʻomia se masini faigofie, faigofie ma faʻatuatuaina. O nei masini e aofia ai le One Touch Ultra glucometer, lea e faʻaalia ai se mataupu malosi, se tele vevela ma se numera maualalo o tulaga. O le au faaopoopo e aofia ai le mea moni e faapea, pe a fua le maualuga o le suka, e te le manaʻomia ona e ulufale i numera numera, mo lenei mea o loʻo i ai se vaʻa faapitoa.

O le fua o le masini e lava lona manatua e faamaumauina ai fua. O le tau o lea ituaiga mea e taugofie mo le tele o tagata gasegase. O meafaigaluega faʻapitoa mo tagata matutua o le Accu-Chek ma Filifilia Suʻesuʻega Faʻapitoa.

E masani lava ona filifilia e tupulaga talavou le tele o le mita o le glucose o le Accu-chek Mobile i aso nei, lea e le manaʻomia ai le faatauina o fasi siaki. Nai lo lena, e faʻaaogaina se kaseti faʻataʻitaʻi faapitoa, lea e faʻaaogaina ai le meaola. Mo suʻega, e manaʻomia se toto maualalo. O taunuʻuga o le suʻesuʻega e mafai ona maua pe a uma le 5 sekone.

  • E leai se coding e faʻaaogaina e fua ai le suka ma lenei meafaigaluega.
  • O le mita ei ai le pen-piercer faʻapitoa, lea e fausia ai se pamu i lancets mama.
  • Pau lava le leaga o le tau maualuga o kaseti ma taʻavale suʻega.

E le gata i lea, o tagata talavou e taumafai e filifili masini e fetaui ma mea faigaluega faʻaonaponei. Mo se faataitaiga, o le Gmate Smart mita e galue i se telefoni feaveaʻi i luga o telefoni feaveaʻi, e faʻatusatusa i le tele ma e iai se faʻailoga lelei.

Aʻo leʻi faʻatau se masini mo fua masani masani, e tatau ona e suʻeina le tele o se afifi o loʻo i ai se numera aupito maualalo o tau o faʻataʻitaʻiga ma le umi e mafai ona teu ai oloa. O le mea moni, o fasi siaki o loʻo i ai se fale puipui, a maeʻa e tatau ona lafoaʻi.

Mo le siakiina o le maualuga ole kulukose o le toto, o le Contour TC glucometer e sili ona lelei, o lona tau e taugofie mo le toatele. O faʻataʻitaʻiga mo se ituaiga o meafaigaluega e iai se afifi faapitoa, lea e faʻafefe ai le fesoʻotaʻiga ma le okesene.

Ona o lenei mea, o oloa e teuina mo se taimi umi. E le gata i lea, e le manaomia e le masini le fesuiaiga.

Auala e faʻaaoga ai le masini

Ina ia maua ni faʻataʻitaʻiga faʻamaonia i le fuaina o le toto kulukose i le fale, e tatau ona e mulimuli i fautuaga a le kamupanī ma usitaʻia tulafono faʻapitoa.

Aʻo le i faia le gaoioiga, ia mautinoa o fufuluina ou lima i le fasimoli ma fufulu ma le faaeteete i se solo. Le faʻaleleia o le toto ma maua saʻo le toto, ao le i faia se pupuʻu, faʻamalamalama lelei le tamatamailima.

Ae e taua le aua le soona fai, o le malosi malosi ma le malosi malosi e mafai ona suia ai foliga o meaola o le toto, ona o le a le saʻo le maua o faamatalaga.

  1. E tatau ona suia le nofoaga mo le totoina o le toto ina ia le mafai e le paʻu i totonu o pitonuʻu ona faʻamalosi ma avea ma afi mumū. E tatau ona saʻo le puncture, ae le o le loloto, ina ia le faaleagaina ai le tino o le tino.
  2. E mafai ona e togiina se tamatamailima po o se isi nofoaga ma ni vailaau mama, lea e lafoaʻi pe a uma ona faʻaaoga ma e le mafai ona toe faʻaaogaina.
  3. E manaʻomia e solo le mataua muamua, ma le lona lua e faʻaaogaina ile pito i luga o le suʻega. E tatau ona mautinoa e le totoina le toto, a le o lea o le a aʻafia ai aʻafiaga o le auiliiliga.

E le gata i lea, e tatau ona ave le tausiga e mataituina ai le tulaga o fuataga. O le mita pe a uma ona faʻaaoga e solo i se laʻau susū. I le tulaga o faʻamatalaga le saʻo, o le meafaigaluega e faʻafetaui e faʻaaoga ai se fofo faʻafoe.

Afai i lenei tulaga, o le au suʻega e faʻaalia faʻamatalaga sese, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le nofoaga autu o auaunaga, pe a latou siakiina le masini mo le faʻatinoga. O le tau o le auaunaga e masani lava ona aofia ai i le tau o le masini, o le tele o tagata gaosiga e tuʻuina atu se faʻamaonia o le olaga atoa ia latou lava oloa.

O tulafono mo le filifilia o glucometers o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

Le glucometer feaveaʻi sili ona lelei "One Touch Ultra Easy" ("Johnson & Johnson")

Faʻailoga: 10 mai le 10

Tau: 2 202 paʻu.

Lelei: Glucometer eletise eletise lata mai e na o le 35 kalama, e faʻamaonia ai le faʻamaonia. O se pu faapitoa na fuafuaina mo le samasama toto mai isi nofoaga e tuʻuina atu. O le taunuuga e avanoa i totonu o le lima sekone.

Faʻafitauli: E leai se "leo" galuega.

Iloiloga masani o le One Touch Ultra Faʻamatalaga faigofie: "O se masini tele ma faigofie, e laʻititi lava. Faʻafaigofie ona fai, lea e taua ia te aʻu. Lelei le faʻaaoga i luga o le auala, ma e masani ona ou malaga. E tupu se mea ou te lagona le le fiafia, e masani ona lagona le fefe i le malaga, lea o le a leaga i luga o le auala ma o le a leai se tasi e fesoasoani. Faatasi ai ma lenei mita sa amata ona toʻafilemu. E vave lava ona maua se taunuuga, e leʻi i ai se ituaiga o masini faapena. Ou te fiafia i lena pusa e aofia ai ni vavao se sefulu. "

Le mita sili ona faʻamaonia "Trueresult Twist" masini ("Nipro")

Faʻailoga: 10 mai le 10

Tau: 1,548 rubles

Lelei: O le laʻititi o le mita o le kulukose toto o loʻo maua nei i le lalolagi. O le auiliiliga e mafai ona faʻatinoina pe'ā manaʻomia le mea moni "ile alu." Tutu mataʻu o le toto - 0.5 microliters. E maua le taunuʻuga i le 4 sekone. E mafai ona ave toto mai soʻo se isi nofoaga. O loʻo i ai se faʻaaliga faigofie o se lapoa tele. E faʻamautinoa e le masini le 100% le saʻo o iuga.

Faʻafitauli: e mafai ona faʻaaogaina i totonu o tapulaʻa o tulaga faʻalesiosiomaga o loʻo faʻaalia i totonu o le faʻamatalaga - vaʻaia masani 10-90%, vevela 10-40 ° C.

Typical Trueresult Twist iloiloga: "Ua matua faagaeetia lava au e faapea, o se umi umi o le ola o le olaga ua fuafuaina - 1,500 fua, sa sili atu ma le lua tausaga. Mo aʻu, o lenei mea e sili ona taua, aua, e ui lava i le gasegase, ou te faʻaaluina le tele o taimi i luga o le auala, ae tatau ona ou alu i malaga faapisinisi i tiute. E manaia le i ai o le maʻisuka o loʻu tinamatua, ma ou te manatua le faigata i na aso ona fuafua le suka o le toto. E le mafai ona fai i le fale! O le taimi nei o le saienisi ua agai i luma. O sea ituaiga masini e na o se mea e maua! "

Meatau Accu-Chek Asset toto glucose meter (Hoffmann la Roche) u

Tau: 1 201 ete.

Lelei: maualuga le saʻo o taunuʻuga ma le taimi o le anapogi - i totonu o le 5 sekone. O se vaega o le faʻataʻitaʻiga o le ono mafai ona faʻaaoga le toto i le laasaga o le suʻega i le masini poʻo fafo atu foi, faʻapea foi le mafai ona toe faʻatulaga se mataʻu o le toto i luga o le suʻega faʻasoasoa pe a manaʻomia.

O se auala talafeagai mo le makaina o fua o fuataga ua tuʻuina atu mo fuataga ao lei amataina ma pe a maeʻa taumafa. E mafai foi ona fuafua le aofaʻi o tau e maua muamua aʻo leʻi uma le taumafataga: mo le 7, 14 ma le 30 aso. 350 results o loʻo teuina i le mafaufau, faatasi ai ma le faʻamaoniga o le taimi tonu ma le aso.

Faʻafitauli: leai.

Suʻega Accu-Chek Asset Meter Review: "O loʻo i ai loʻu maʻisuka maualuga pe a uma le maʻi a Botkin, o le suka e matua maualuga lava. Sa i ai le manava i loʻu "fatuga fatufatuga". Sa i ai ni au uila, ae ou te fiafia lava i lenei mea, aua ou te manaomia ni suega o le kulukose i taimi uma. E mautinoa lava e tatau ona ou faia muamua aʻo leʻi maeʻa se taumafataga, mataʻituina uiga. O le mea lea, e taua tele le teuina o faʻamatalaga i le mafaufau, aua o le tusitusi i luga o se fasi pepa e matua le talafeagai lava. "

O le toto faigofie o le glucose mita "One Touch Select Simpler" masini ("Johnson & Johnson")

Faʻailoga: 10 mai le 10

Tau: 1,153 rubles

Lelei: O le faigofie ma faigofie le faʻaaogaina o le tau i se tau taugofie. O se filifiliga lelei mo i latou e le fiafia i le pulea lelei o masini. E i ai se faailo lelei mo le maualalo ma maualuga le suka i le toto. Leai ni manusini, leai se numera, leai se kī. Ina ia maua le iuga, e tatau lava ona e faʻapipiʻi se fasi siaki ma se mataʻu toto.

Faʻafitauli: leai.

Faʻatasi Tasi le Touch Filifili le Glucose Meter Review: "Ua toeitiiti 80 ou tausaga, na tuu mai e le atalii o le tama ia te au se masini mo le fuafuaina o le suka, ma e le mafai ona ou faaaogaina. Na foliga mai na matua faigata ia te au. Sa matua le fiafia le atalii o le tama. Ona fai mai lea o se fomaʻi masani ia te aʻu e faatau lenei mea. Ma o mea uma lava na foliga mai e faigofie. Faafetai i le tagata na sau mai se masini lelei ma faigofie mo tagata e pei o au. "

O le Accu-Chek Mobile sili ona talafeagaigofie (Hoffmann la Roche)

Faʻailoga: 10 mai le 10

Tau: 3 889 suʻe.

Lelei: o le mea sili lea ona faigofie i le aso lea e te le manaʻomia ai le faʻaaogaina o fagu i fasi sikola. Ua faʻatautaia se mataupu faʻasalalau lea e 50 vaʻaiga faʻasoasoa ua vave faʻaofiina i le masini. O se manoa faigofie o loʻo faʻatauina i totonu o le tino, lea e mafai ai ona e ave se mataua o le toto. E i ai se taʻaloga e ono-lacet. Afai e manaʻomia, e mafai ona tatalaina le au mai le fale.

Vaega o le faʻataʻitaʻiga: o le i ai o se tele-USB cable e faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta patino e lolomi ai taunuuga o fuataga.

Faʻafitauli: leai.

Iloiloga masani: "O se mea sili ona faigofie mo se tagata faʻaonapo nei."

Le tele o Accu-Chek Performa glucose mita (Roche Diagnostics GmbH)

Faʻailoga: 10 mai le 10

Tau: 1 750 suʻe.

Lelei: O se masini faʻaonapo nei ma le tele o galuega tauave i se tau taugofie, lea e maua ai le mafai e faʻafesoʻotaʻi atu i luga o le komepiuta le taunuʻuga i se PC e faʻaoga ai le pusa infrared. E iai faʻamaloiloga ma faʻamanatuga faʻamanatu. O se faailoilo lelei tele e maua foi i le tulaga o le maualuga o le laasaga faatagaina mo le suka o le toto.

Faʻafitauli: leai.

Suʻega Accu-Chek Performa glucometer iloilo: "O se tagata e le atoatoa le malosi talu mai lona laʻitiiti, faʻaopoopo i le maʻisuka, o loʻo i ai le tele o maʻi ogaoga. E le mafai ona ou galue i fafo atu o le fale. Sa mafai ona ou sailia se galuega mamao. O lenei masini e fesoasoani tele ia te aʻu e mataʻituina ai le setete o le tino ma i le taimi lava lea e galue malosi ai i le komepiuta. "

O le mita maualuga o le glucose o le toto "Contour TS" ("Bayer Cons.Care AG")

Faʻailoga: 9 out of 10

Tau: 1 664 solo.

Lelei: Taimi-tofotofoina, saʻo, faʻatuatuaina ma faigofie ona faʻaoga mea faigaluega. O le tau e taugofie. O le taunuuga e le afaina i le i ai o le maltose ma le galactose i le toto o le tagata maʻi.

Faʻafitauli: O se vaitaimi suʻesuʻe umi lava e 8 sekone.

Iloiloga masani ole mita ole Totogi: "Sa ou faʻaaogaina lenei masini mo le tele o tausaga, ou te talitonu i ai ma ou te le manaʻo e suia, e ui o foliga fou o loʻo faʻaalia i taimi uma."

O le mini-laboratory pito sili ona lelei - Easytouch suʻe toto suʻesuʻe ("Bayoptik")

Faʻailoga: 10 mai le 10

Tau: 4 618 suʻe.

Lelei: O se fale faʻapitoa ile fale suʻesuʻe i le fale ma se metotia eletise eletise. E tolu vaega e maua: o le naunautaiga o le kulukose, cholesterol ma le hemoglobin i le toto. O suʻega suʻega taʻitasi mo suʻega taʻitasi e suʻeina ai.

Faʻafitauli: leai ni meaai ma leai se fesootaiga ma se PC.

Iloiloga masani"Ou te fiafia tele i lenei masini vavega, e aveesea ai le manaomia mo asiasiga masani i le falemai, tu i laina ma le tiga tiga mo le faia o suʻega."

Faiga o le glucose control system "Diacont" - seti (OK "Biotech Co.")

Faʻailoga: 10 mai le 10

Tau: mai le 700 i le 900 ru.

Lelei: tau talafeagai, saʻo saʻo. I le gaosiga o fasi siaki, o le auala e faʻaaogaina ai i luga o le laulau o le enzymets e faʻaaoga, lea e faʻaitiitia ai le mea sese i se mea maualalo. Vaega - o suʻega suʻega e le manaʻomia le fesuiaiga. E mafai ei latou lava ona toso se mataua o le toto. O loʻo faʻatulagaina se avanoa e pulea ai le vaega o le suʻega, lea e fuafua ai le toto manaʻomia.

Faʻafitauli: leai.

Iloiloga masani: "Ou te fiafia e le taugata le faiga. Na te fuafuaina tonu, o lea ou te faʻaaogaina ai i taimi uma ma ou te le manatu e sili atu le tau e sili atu nai lo taugata. "

Fautuaga a Endocrinologist: o mea uma lava e vaevaeina i le eletene ma le photometric. Mo le faigofie o le faʻaaoga i le fale, e tatau ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga feaveaʻi e faigofie ona fetaui i lou lima.

E iai ni eseesega eseese o masini eletise ma eletise.

Photometric Glucometer faʻaaogaina naʻo le toto toto. E maua mai faʻamatalaga ona o le tali o le kulukose ma mea o loʻo faʻaaogaina i le vaega o le suʻega.

Faigamaʻamea Mataʻitusi Glucometer faʻaaoga le plasma toto mo le auʻiliʻili. O le taunuʻuga e maua i luga o le faʻavae o le taimi nei i le taimi o le tali o le kulukose ma mea o loʻo i luga o le vaega o le suʻega, lea e faʻaaoga faapitoa mo lenei faʻamoemoe.

O a fua e sili atu ona sao?

E sili atu le sao o fua na faia e faʻaaoga ai le glucometer eletise. I lenei tulaga, e leai se aafiaga o mea tau le siosiomaga.

O i latou uma ma isi ituaiga o masini e aofia ai le faʻaaogaina o mea taumafa: vaega o suʻega mo se glucometer, uila, faʻataʻitaʻiga faʻafoe ma vaega o suʻega e faʻamautinoa ai le sao o le masini lava ia.

O le tele o isi galuega faaopoopo e mafai ona i ai, mo se faʻataʻitaʻiga: o se uati o le uati o le a faamanatu ia te oe le auiliiliga, o le mafai ona teuina faamatalaga uma e manaʻomia mo le tagata maʻi ile manatua ole glucometer.

Manatua: soʻo se masini faʻapitoa e tatau ona faʻatau i faleoloa faapitoa! E na o le pau lea o le ala e puipuia ai oe lava mai faailoga le mafaatusalia ma aloese mai togafitiga le saʻo!

Taua! Afai oe inu fualaau faasaina:

  • maltose
  • xilose
  • immunoglobulins, mo se faataitaiga, "Oketopa", "Orentia" -

ona oʻo lea i le taimi o le auiliiliga o le ae maua ai ni iuga leaga. I nei tulaga, o le auiliiliga o le a faʻaalia ai le toto maualuga.

Vaaiga Aoao o le 9 osofaiga ma le le maua o le toto toto

I aso nei, e toʻatele tagata e iai ni faʻafitauli i le toto maualuga. E le gata i lea, o le toʻatele o tagata e maua i le maʻisuka. Ina ia aloese mai taunuuga matuia i le lumanaʻi, e manaʻomia e tagata taʻitoʻatasi ona faia se siaki e iloa ai pe itiiti pe sili atu le kulukose. E iai meafaigaluega eseese mo le fuaina o le suka toto: osofia ma le le faʻamalosi. O le mea muamua, mo mafuaʻaga manino, e sili atu ona lelei le auʻiliʻili.

O fea mea e te mafaia e fuafua ai le kulūkose?

I lenei tulaga, tatou te manaʻomia se masini faapitoa mo le fuaina o le suka toto - o se glucometer. O lenei masini faʻaonaponei e matua faʻatusatusa lava, o lea e mafai ai ona faʻaaogaina pe o se malaga e aunoa ma se faalumaina e le mafaamatalaina.

E masani lava ona i ai ni meafaigaluega eseese i le kulupu. O le seti masani o elemene e faia ai lenei masini e pei o lenei:

  • mata
  • fasi siaki
  • maa, po o pati,
  • ituaiga eseese.

Tagavai Suauu Lautele

O le glucometer o loʻo faʻatusalia ai tulafono faʻaaoga:

  1. Fufulu lima.
  2. A maeʻa lena, ona tuʻuina atu lea o se lau o loʻo faʻaaogaina ma se fasi siaki i totonu ole fusi o le masini.
  3. O se totoa o le cotton e susu i le ava malosi.
  4. O se pepa poo se ata foliga e pei o se mataua o le a faʻaalia i luga o le lau.
  5. O le tamatamailima o loʻo faʻaaogaina i le ava malosi, ona faia ai lea o se pu i le lau.
  6. O le taimi lava e aliali mai ai se mataua o le toto, e faʻaaogaina le tamatamailima i le vaega o le suʻega.
  7. O le a faʻaalia ai le numera.
  8. A uma ona faatulaga le iuga, e tatau ona lafoai le lau ma le fasi siaki. Ua maeʻa le faʻatulagaga.

Ina ia aua nei faia se mea sese i le filifilia o se masini, e tatau ona e mafaufau po o le fea masini e sili atu ona saʻo e mafai ai ona e filifilia le suka toto i totonu o se tagata. E sili ona lelei le gauai atu i faʻataʻitaʻiga o na tagata gaosiga o loʻo i ai lo latou mamafa i le maketi mo se taimi umi. O mea nei o kesi mai atunuu gaosi oloa e pei o Iapani, Amerika ma Siamani.

Soo se glucometer e manatua mea e sili ona lata mai. O le mea lea, o le maualuga o kulukosesese e fuafua mo le tolusefulu, ono sefulu ma le ivasefulu aso. O le mafuaaga lena e taua ai le mafaufau i lenei tulaga ma filifilia se masini mo le fuaina o le suka toto ma le tele o manatua, mo se faataitaiga, Accu-Chek Performa Nano.

O tagata matutua e masani lava ona teuina ni api o talaaga pe a latou maua fua uma o fuainumera ua faamauina, o le mea lea e le taua tele se masini e tele sona mafaufauga mo i latou. O lenei faʻataʻitaʻiga e faʻaalia foi i se saoasaoa vave o le fuaina o fua. O nisi faʻataʻitaʻiga e le gata i faʻamaumauga, ae ia faia foi se faailoga e tusa pe na faia muamua pe a maeʻa foʻi taumafataga. E taua le iloa o le igoa o sea ituaiga masini mo le fuaina o le suka toto. O OneTouch Select ma Accu-Chek Performa Nano.

Faatasi ai ma isi mea, mo se faʻasalalauga faʻaeletoroni, e taua le fesootaiga ma se komepiuta, faafetai lea e mafai ai ona e faʻafeiloaʻi taunuuga, mo se faʻataʻitaʻiga, i lau fomaʻi. I lenei tulaga, e tatau ona e filifili "OneTouch".

Mo le meafaigaluega a Accu-Chek Active, e tatau ona faʻaogaina le faʻaogaina o se moli moli ao leʻi oʻo i samasama toto. Mo tagata e faʻalogo, o loʻo i ai ni masini e faʻamatala e uiga i taunuuga o fua o le kulukose ma se faʻaaliga faʻalogo. Latou te aofia ai ia lava ata e tasi o le "One Touch", "SensoCard Plus", "Clever Chek TD-4227A".

O le FreeStuyle Papillon Mini mita toto toto maualuga e mafai ona faia se tamai fusi lima. E na o le 0.3 μl o le paʻu toto e ave. A le o lena, o le tagata maʻi e sili atu ona faʻasolo atu. O le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga e fautuaina e le kamupani e tasi e pei o le masini lava ia. O lenei mea o le a faʻateleina ai le sao atoatoa o iuga.

Manaomia faʻapipiʻi faapitoa mo fasi pepa taʻitasi. O lenei galuega e iai le masini mo le fuaina o le suka toto "Optium Xceed", faʻapea foi le "Satellite Plus". O lenei fiafiaga e sili atu le taugata, ae i lenei auala e te le tau suia ia fasipepa i le tolu masina.

E i ai ni mea faigaluega e aunoa ma le paʻu o le paʻu?

O le tagata maʻi e le o taimi uma e manaʻo e fai punctures i le tamatamailima e maua ai glucose iuga. O nisi e atiaʻe afi mumusu, ma e fefefe tamaiti. O le fesili e tulai mai, o le masini e fuaina ai le toto toto i se auala e leai se tiga.

Ina ia faia faʻamaoniga i lenei masini, e lua laasaga faigofie e tatau ona faia:

  1. Faʻapipiʻi se masini faʻapitoa i le paʻu. O le a ia fuafuaina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.
  2. Ona faʻafeiloaʻi lea o taunuʻuga i lau telefoni.

TCGM Symphony Tipi

O lenei mita moli toto e galue e aunoa ma se afaina. Paʻu sui suia le kilipa. E pipii i le talipupuni. E maua ai faitauga e ala ile ituaiga o leo, lea o loʻo faʻaalia i le faʻaaliga. E tolu taimi e masani ona aofia ai. I le aluga o taimi, ua suia le masini.

Gluco mita Gluco Suʻe DF-F

O le masini e pei o lenei mea: o malamalama uila e pasi i totonu o le paʻu, ma o le eleni na te auina atu faʻamatalaga i le telefoni feaveaʻi e ala i le faʻaogaina o le wireless wireless Bluetooth.

Optical Analyzer C8 MediSensors

O lenei masini, lea e le gata o le toto toto, ae o le toto foi, e manatu e sili ona lauiloa ma masani. E pei o se tonometa masani:

  1. E faʻapipiʻi le ufi i le lima, pe a maeʻa le fuaina o le toto.
  2. O ia lava togafiti e faia i luma o le isi lima.

O le taunuuga o loʻo faʻaalia i luga o se laupapa eletise: faailoga o le mamafa, pulus ma glucose.

O le glucometer e leai se osofaʻiga o le Omelon A-1

I le faaopoopo atu i le faigofie o le mauaina o fale o kulukose, o loʻo i ai foi se metotia falesuesue. O le toto e aveesea mai le tamatamailima, ma mai le vein e iloa ai le sili ona saʻo saʻo. Lava le lima ml o le toto.

Mo lenei mea, e manaʻomia le saunia lelei o le tagata maʻi:

  • aua le 'ai i le 8-12 itula aʻo leʻi faia le suʻesuʻega,
  • i totonu o le 48 itula, ava malosi, o le caffeine e tatau ona vavaeeseina mai le taumafataga,
  • soo se vailaau faasaina
  • aua nei fufulu ou nifo i le paʻu ma aua nei faʻafefeteina le gutu i le mumu,
  • E aʻafia foʻi le faʻamaoni o le faitauga, o lea e sili ai le aua le popole pe tolopo le samupoto toto mo se isi taimi.

O le suka toto e le o taimi uma e le mautonu. I le avea ai o se tulafono, e fesuisuiai e faalagolago i nisi suiga.

Fua faatatau masani. Afai e leai se suiga i le mamafa, paʻu o le paʻu ma le fia inu pea, o le suʻega fou e faia i le sili atu i le tolu tausaga. E na o nisi tulaga i le tausaga mulimuli ane. Suauu toto i tamaitai i le 50.

Prediabetes state. E le o se faʻamaʻi, ae ua avea ma se taimi e mafaufau ai i le mea moni o suiga i le tino e le o tupu mo le lelei.

E oʻo atu i le 7 mmol / L o loʻo faʻaalia ai le vaivai o le kulukose. A maeʻa le lua itula i le maeʻa o le siva, o le faailoga e oʻo atu i le maualuga o le 7.8 mmol / l, ona manatu lea o le masani.

O lenei faailoga o loʻo faʻaalia ai le i ai o le maʻisuka i le tagata maʻi. O se taunuuga talitutusa ma le vaetamaina o le siva ua na o sina mea itiiti lava i le suka. Ae afai e oʻo le faailoga i le "11", ona faʻaalia manino lea e maʻi tele le maʻi.

O le vitio o le a aoga ia i latou e le iloa pe o le a le glucometer ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina:

Vaega o le fuaina o le suka toto ma se masini feaveaʻi

Ioe, o faʻamatalaga sili ona saʻo e mafai ona maua e ala i suʻega suʻega o le toto mo fua o le suka.

Ae ui i lea, o tagata mamai e maua i le maʻisuka e tatau ona mataituina lenei faailo ia le itiiti ifo i le fa taimi i le aso, ma e masani lava e le mafai ona fuaina i falemaʻi.

O le mea lea, o se faʻamaonia saʻo o glucometers o se mea le lelei lea e tatau ai ona tuʻu i luga. O le tele o mita mita fale e leai se sili atu i le 20% pe a faʻatusatusa i suʻega suʻega..

O le saʻo lea ua lava tele mo le siakiina o le tagata lava ia ma faʻaalia ai le malosi o le aofaʻi o le kulukose, ma, o le mea lea, mo le atiina ae o le auala aupito sili ona lelei ma le saogalemu mo le faʻamautuina o faʻamaoniga. Fua le glukose 2 itula pe a maeʻa taumafataga taʻitasi, faʻapea foʻi ma le taeao ao leʻi oʻo i taumafataga.

E mafai ona faamaumauina faʻamaumauga i se api faapitoa, ae toetoe lava o mea uma faʻaonapo nei ua fausia-i le manatuaina ma se faaaliga mo le teuina, faʻaalia ma le gaosia o faʻamaumauga.

Aʻo leʻi faʻaaoga le masini, fufulu ou lima ma faʻagogo lelei..

Ona lūlū lea o le lima mai le tamatamailima o le lima tamatamailima i taimi e faateleina ai le tafe toto. E tatau ona faʻamamaina le nofoaga o le faʻasologa o le lumanai i palapala, sebum, vai.

O le mea lea, e oʻo lava i sina vaega o le susu e mafai ona faʻaitiitia ai le faitau o le mita. Ma le isi, o se faʻamaʻitaʻiga faʻapitoa e faʻaofi i le masini.

E tatau i le mita ona tuʻuina atu se savali o le sauniuni mo le galuega, pe a maeʻa e manaʻomia e se lalaga faʻaaogaina ona tui le paʻu o le tamatamailima ma faʻavasega se mataua o le toto e manaʻomia ona faʻaaogaina i le suʻega. O le fua o fua o le a maua i luga o le mata i se taimi puupuu.

O le tele o mea o lo o iai i le taimi nei e faʻaogaina ai le tele o le kulukose i le toto.

O ia ituaiga o masini o loʻo i ai foi i le atinaʻe ma faʻatapulaʻa faʻaaoga e pei o:

O gugcometric individual glucometers na muamua mai muamua nai lo le isi. Latou te fuafuaina le aofaʻi o le kulukose e ala i le malosi o le lanu lea e pisia ai le siaki siaki pe a uma ona fesootaʻi ma le toto.

O nei masini e faigofie lava ona fausiaina ma faʻatinoina, ae ese i le maualalo o le fua saʻo. I le uma, o loʻo aʻafia i latou i le tele o aʻafiaga i fafo atu, e aofia ai le lanu lanu o se tagata. O lea e le saogalemu le faʻaaogaina o faitauga o ia masini e filifili ai le numera o fualaau faasaina.

O le faʻaaogaina o masini eletise e faʻavae i luga o se isi mataupu. I ia glucometers, o le toto foi e faʻaaogaina i se fasipepa e iai se mea faapitoa - o se mea e faʻaaogaina-ma faʻamaʻoina. Peitaʻi, o faʻamatalaga i le aofaʻi o le kulukose e maua mai i le amperometry, o lona uiga o le fuaina lea o le malosi o loʻo iai i le faagasologa o le faʻasologa o faʻamalosi. Ads-mob-2 ads-pc-1 O le sili atu o le kulukose o loʻo iai,

Ma o se gaioiga gasegase malosi e tuʻufaʻatasia ma le atinaʻeina o se microcurrent o le malosi sili atu, lea e maua ai le mita maʻaleʻale o le masini.

Ma le isi, o se microcontroller faapitoa e fuaina le maualuga o le kulukose e fetaui ma le malosi o loʻo maua nei, ma faʻaalia ai faʻamaumauga i luga o le mata. O glucometer laser e manatu o se mea sili ona leaga i le taimi e sili ona taatele.

E ui lava i lona tau maualuga, e fiafia tele i se tulaga taualoa ona o lona faigofie o le taotoga ma le tumama lelei o le faaaogaina. O le paʻu i totonu o lenei masini e le tuʻia e se fagu uʻamea, ae susunuina e se fafie laser.

I le isi itu, o le toto ua faʻavasegaina mo se faʻataʻitaʻiga capillary, ma i totonu o le lima sekone, e mafai e le tagata faʻaoga ona maua faʻamaoniga saʻo kulukose. E moni lava, o sea ituaiga masini e tele, aua i totonu o lona tino o loʻo i ai se mea faʻapitoa e faia ai se fafie laser.

O masini e leai ni osofaʻiga e faʻatau foi e faʻatau saʻo le maualuga o le suka e aunoa ma le faaleagaina o le paʻu.. O le vaega muamua o ia ituaiga masini e galue i luga o le mataupu faavae o se mea e ola ai le eletise, aveeseina o se galu eletise, ona pueina ma gaosia ai ona ata.

Talu ai ona o eseesega o ala o faasalalauga ua i ai tikeri eseese o le faaaogaina o le radiation electromagnetic, e faavae i luga o le faailoilo, o le masini e fuafua ai le tele o le kulukose i totonu o le toto o le tagata. O le le mautinoa o le faʻaaogaina o sea ituaiga masini o le leai lea o le manaʻoga e faʻamaʻaina le paʻu, lea e mafai ai e oe ona fua le maualuga o le suka i soʻo se tuutuuga.

E le gata i lea, o lenei metotia e mafai ai e oe ona maua saʻo saʻo.

O le le lelei o ia ituaiga masini o le tau maualuga lea o le gaosiga o se matagaluega femalagaaʻi e tataʻi ai le "faʻalogo" eletise. A maeʻa, o le auro ma le tele o metotia o le lalolagi e faʻaaogaina mo lona gaosiga.

O masini aupito lata mai e faʻaogaina ai meatotino o le laser faʻasolosolo i se galu uumi ina ia faʻataʻapeʻapeina, faia o ni malosi malolosi, e pei o rayleigh ray, ma le vaivai Rani. O faʻamaumauga i luga o le fusi o le felafolafoaʻi e mafai ai ona fuafua le tuufaatasiga o soʻo se mea e aunoa ma se sampling.

Ma o le masini masini masini komepiuta e faaliliuina le faʻamaumauga i ni iunite o fuataga e malamalama i tagata taʻitasi. O nei masini e taʻua o masini Romanov, ae e sili atu ona saʻo le tusi i latou e ala i le "A.". -Ga-mo-1

O mita mita gaosi fale e maua mai i le tele o tagata gaosiga. E le o se mea e ofo ai ona o le taua tele o le maʻisuka i le lalolagi atoa.

O le sili ona talafeagai o masini na gaosia i Siamani ma Amerika. O atinaʻe fou e maua mai e tufuga o mea tau fomaʻi mai Iapani ma Korea i Saute.

Glucometer Accu-Chek Performa.

O faʻataʻitaʻiga a Rusia e sili atu nai lo tagata ese i le uiga o le mamanu ma le faigofie o le faʻaaogaina. Ae peita "i, o faʻaaogaina o glucometers i totonu o le fale e iai se avanoa e le mafai ona faʻafitia e pei o se tau maualalo ma le saʻo atoatoa o faʻamatalaga na maua mai i lana fesoasoani. O a faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa i maketi i totonu o aiga?

O le polokalama a Accu-Chek Performa e matua lelei lava.. O lenei suʻega o le kulukose o loʻo gaosia e se tasi o kamupani faʻapitoa faʻamalositisi o le lalolagi - o le kamupani a Swiss company Roche. O le masini e tele lava le vaʻaia ma e na o le 59 kalama na maua ai se punaoa eletise.

Ina ia maua se auʻiliʻiliga, e manaʻomia le 0.6 μl o le toto - o se mataua e tusa ma le afa i le millimita le lautele. O le taimi mai le amataga o fuataga i le faʻaalia o faʻamaumauga i luga o le lau e naʻo le lima sekone. E le manaomia e le masini le faʻaleleia e le toto toto, e otometi lava ona faʻatulagaina.

Tasi le Touch i le Easy Easy

One Touch Ultra Easy - o se kamupene o le glucometer eletise LifeScan, o se tasi o le kamupani Johnson ma Johnson. Ina ia amata galue i le masini, e tatau ona faʻapipiʻi se fasi siaki i totonu o le tagata suʻesuʻe, ma se lalaga faʻaaogaina i totonu o le peni mo le taina.

O se suʻega faigofie ma le auʻiliʻili e faʻaalia le toto i le 5 sekone ma e mafai ona taulotoina i le lima selau suʻega e faʻatatau i le aso ma le taimi.

Glucometer One Touch Select

Tasi le Touch Filifili Tasi - o se masini faʻatupeina mai le mea na gaosia (LifeScan). E taʻutaʻua ona o le maualalo o lona tau, faʻafaigofie ona faʻatinoina ma saoasaoa le saunia o faʻamatalaga. E le manaʻomia e le masini le faʻailoga ma e leai se ki se tasi. O le fetuutuunaiga e faia i le plasma toto.

O le mita e faʻapipiʻiina pe a maeʻa ona tuʻuina le laina o le suʻega, e faʻaalia le faʻamatalaga i luga o le lau. O le eseesega mai le sili atu le taugata o le masini o le gafatia e manatua ai faʻamatalaga o le fua mulimuli.

Polokalama Tapaa Toto

Le TC matagaluega - o meafaigaluega a le faletua Suetise e sili ona lauiloa. E mafai ona ia teuina faʻamaumauga i luga o le lua selau limasefulu fua o gaʻo. E fesoʻotaʻi le masini i se komepiuta, o lea e mafai ai ona e faia se faasologa o suiga i nei faailoilo.

O se uiga iloga o le masini o le maualuga maualuga lea o le faʻamatalaga. Pe tusa ma le 98 pasene o taunuuga e ogatasi ma tulaga ua taliaina .ads-mob-2

O lona tau e oʻo i le 800 - 850 rubles.

Mo lenei aofaiga, e maua e le tagata faʻatau le masini lava ia, 10 laupepa faʻaaogaina ma 10 laupepa faʻasolosolo. O le femalagaaʻi taavale e sili atu le taugata. E oʻo atu i le 950-1000 rubles e tatau ona totogi mo se masini e 10 laupepa ma faʻataʻitaʻiga.

Tasi le Touch i le Easy Easy e tau faalua.I le faaopoopo atu i fasi pepa e sefulu, ufi ma se pulou, o le pusa e aofia ai se tulaga talafeagai mo le saogalemu ma le vave o le utaina o le masini.

A filifilia se masini, e tatau ona mafaufau i foliga o lona faʻaaoga i tulaga eseese. O le mea lea, o le masini sili ona faigofie e faʻapipiʻiina ma se maualuga tele ma maualuga le foliga e talafeagai mo tagata matutua.

I le taimi lava e tasi, o le malosi o le masini masini o le a matua leai lava. Ae o le totogiina o mea faaopoopo mo le tele o lapoa e le fautuaina.

O le faʻaaogaina o se glucometer mo le fuaina o le suka i tamaiti e afaina i nisi o faʻafitauli faʻafitauli mafaufau, ona o le fefe i le tele o togafitiga faafomaʻi e taua mo tamaiti.

O le mea lea, o le filifiliga aupito lelei o le faʻatau lea o se glucometer e le faʻafesoʻotaʻi - faigofie ma leai se osofaia, o lenei masini e faigofie ona faʻaaoga, ae faʻapea foi i se tau maualuga.

O loʻo i ai le tele o foliga o le fuaina o le kulukose e faʻaaoga ai fasi faʻataʻitaʻiga, o le toilalo lea e faʻaleagaina ai le saʻo atoatoa o iuga.

Muamua lava, e tatau ona faia le taualumaga i le vevela o le 18 i le 30 tikeri Celsius. O le solia o le puleaina o le vevela e teena le lanu o le fasipepa.

E tatau ona faʻaaoga se suʻega suʻega i totonu o le tolusefulu minute. A maeʻa lenei taimi, e le faʻamaonia le saʻo o le auiliiliga.

O le i ai o mea eleelea e mafai ona suia vave le paolo o le fasi pepa. O le maualuga o le vevela o potu e mafai foi ona faʻaititia ai fua o suʻega. O le le lelei o le teuina e afaina ai foi le sao atoatoa o le iuga.

Fautuaga mo le filifilia o se glucometer i se vitio:

O le mea lautele, o masini faʻaonapo nei mo le suʻega o le kulukose e mafai ai e oe vave, faigofie ma faigofie ona pulea lenei faailoga ma sili atu ona aʻafia ai le faʻamaʻi.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic


  1. Vladislav, Vladimirovich Privolnev vae o le maʻisuka / Vladislav Vladimirovich Privolnev, Valery Stepanovich Zabrosaev und Nikolai Vasilevich Danilenkov. - M .: LAP Lambert Academic Publishing, 2013 .-- 151 itu.

  2. Brusenskaya I.V. (faʻapipiʻiina) E uiga i le maʻisuka. Rostov-on-Don, Moscow, Phoenix Publishing House, ACT, 1999, 320 itulau, 10,000 kopi

  3. Karpova, E.V. Pulega o le maʻisuka. New avanoa / E.V. Karpova. - M .: Korama, 2016 .-- 208 itu.
  4. Ametov A., Kasatkina E., Franz M. ma isi. Auala e aʻoaʻo e ola ai i le maʻisuka. Moscow, Interpraks Publishing House, 1991, 112 itulau, faasalalauga faaopoopo o le 200,000 kopi.

Sei ou faailoa atu au lava ia. O loʻu igoa o Elena. Sa ou galue o se endocrinologist mo le silia ma le 10 tausaga. Ou te talitonu o aʻu nei o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai galuega faigata ae le o galuega. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia faʻamatala atu ai le tele o faʻamatalaga talafeagai. Aʻo leʻi faʻaaogaina mea o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi, o faʻasalalauga faʻatagaina ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

Tuua Lau Faamatalaga