Marshmallow: glycemic index, e mafai ona 'ai ma le maʻisuka ituaiga 2

O le maʻi suka o se faʻamaʻi e tumau ma se tagata mo le olaga. O le tagata gasegase e tatau lava ona tausisi i tulafono. O nisi oi latou o meaai maualalo-calorie ma le faʻasaʻo faasaina o gaʻo ma gaʻo meaai. O meaai lelei e toetoe lava a faasaina.

O tagata gasegase e popole e uiga i le marshmallow: e mafai ona 'aina, o ai le marshmallow mo le maʻisuka e faatagaina ma o le a le tele? O le a tatou taliina le fesili "e mafai ona i ai masimasi mo le maʻisuka?", Ma taʻu atu foi ia te oe le kukaina o lenei mea suamalie suamalie i le fale, lea o le a le afaina i lenei vaega o tagata.

Marshmallows i le taumafa o le maʻisuka

O le faʻasaina o le taumafa o tagata faapena e faatatau i le suka mama ma gaʻo gaʻo. O isi mea e totoe e mafai ona 'ai, ae faʻapea foi i ni mea laiti. Fale faʻatau marshmallows, o taoto i luga o fata ma isi laʻau suamalie, ua faasaina mo tagata gasegase i le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2. E tele le suka e faaopoopo i ai, e ui lava e toetoe lava a leai se gaʻo.

E mafai ona 'ai le marshmallows mo tagata mamai e maua i le maʻisuka? O le tali o le ioe.

Ae le o mea uma e faigofie. E mafai ona aofia ai i le taumafa o le maʻisuka na o masima masima e faavae i luga o le suka, ma e le sili atu ma le 100 kalama i le aso. O sea marshmallow diet o loʻo i totonu o se matagaluega faapitoa o faleoloa. E mafai foi ona kuka i le fale.

O faʻamanuiaga ma faʻamaʻi o marshmallows

O lenei suamalie ei ai ona uiga lelei. O le tuufaatasiga o marshmallows e aofia ai le puree fualaau aina, agar-agar, pectin. O le pata ma le fua o le puree o se mea maualalo-kalori, o loʻo aofia ai le tele o vitamini aoga ma minerale.

Pectin o se oloa mai le natura, totoga laau. E fesoasoani i le tino i le aveeseina o mea oona, suauu e le tatau ai, telefoniulesi. Ona o lea mea, ua fufulu ai vaa, ma ua toe foʻi le toto i le masani.

Pectin faʻamalosia le faʻamafanafanaga i totonu o le inumaga, faʻatulagaina ana galuega.

Agar-agar o se oloa gaosi e maua mai le suavai. E suia ai le gelatin e faia mai ponaivi o manu. Agar-agar e tuʻuina atu mea aoga i le tino: iodine, calcium, uʻamea ma fulukalama, vitamini A, PP, B12. O i latou uma i le tuufaatasiga e i ai se aafiaga lelei i totoga uma o le tagata, ma faaleleia foliga o le paʻu, fao ma lauulu. O le fiva masani e avea o se vaega o se mea e fetogi ai e fesoasoani i le gasegase i totonu o le manava.

Ae o penefiti uma o vailaau o le marshmallow ma lenei oloa atoa i lona tulaga atoa ua poloka e vaega leaga e mafua ai le leaga o le marshmallow. E tele naua i latou i le oloa mai le faleoloa:

  • Se aofaiga tele o suka
  • Oona e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli o le maʻi,
  • Vailaʻau faʻamaʻi e leaga le aafia ai o le tino atoa.

Sugar e faia ai lenei suamalie o se oloa e aofia ai toetoe lava o mea inu gaʻo faigofie. O ia ituaiga o vailaʻau faʻataʻavale i le marshmallows e faʻateleina ai le toto suka i le maʻisuka ituaiga 2. O le faʻaauau ona faʻaaogaina o lenei oloa e faʻaleleia atili ai manaʻoga mo meaai sugary. E le gata i lea, o le suka o se pamu maualuga-kalori, lea e tau atu i le tele o soʻo se tagata e masani ona faʻaaogaina marshmallows. Mo le maʻisuka, o le mamafa o le mamafa e faalua ona matautia. Faʻatasi ai ma le maʻisuka, e taʻitaʻia ai le atinaʻeina o faʻamaʻi pipisi: gangrene, faʻaletonu le vaʻaia ma le paʻu o le paʻu, le atinaʻeina o tumaʻi pipisi.

Diet Marshmallow Feature

Marshmallows, faʻapitoa mo le maʻisuka, avea ma se auala lelei mai le mea e te manaʻo e ai ai marshmallows, ae e le mafai ona e 'ai fuamalie masani. E ese mai i marshmallows masani i le leai o se suka. Nai lo le suka, e tele mea suamalie e faaopoopo i masima marshmallows.

E mafai ona avea ma vailaʻau kemisini (aspartame, sorbitol ma xylitol) poʻo se suamalie masani (stevia). O le mea mulimuli e sili atu ona lelei, aua o le suka o le suka e le faateleina le maualuga o le suka ma e maualalo le faʻaogaina o fuainumera, ae e iai aʻafiaga faʻaleagaina: o se faʻalavelave i le mamafa o le mamafa, faʻamaʻi. E mafai ona e filifilia marshmallows i luga o le fusi. Fructose o se "suka fualaau," lea e sili atu lemu nai lo le suka paepae masani, e faateleina ai le kulukose toto.

O le mea lea, e sili atu le filifilia o marshmallows i le stevia masani nai lo le suka. Latou te le afaina ai le soifua maloloina ma le tagata, ae e le o lona uiga e mafai ona e 'ai e aunoa ma ni tapulaa. Mo le maʻisuka, o loʻo i ai se fautuaga: e le silia ma le tasi pe lua fasipepa i le aso. E mafai ona faʻatau sau masima marshmallows i soo se faleoloa. Mo lenei, ei ai matagaluega faʻapitoa ma oloa mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

Faleaiga Marshmallow Faʻasologa mo le maʻisuka

O le sauniuniga o marshmallows i totonu o le umukuka i le fale, aemaise lava mo se laulau maualalo-calori mo se maʻi o loʻo maua i le maʻisuka e tele ona lelei. E mafai ona e mautinoa o le tuufaatasiga o sea ituaiga oloa o le a le maua ai ni mea e afaina ai: o vailaʻau oona e mafua ai allergies, faʻatoʻaga e faʻalauteleina ai le "ola" o marshmallows, o se aofaiga tele o suka mama ma le maualuga o le faasinomaga. Uma ona o mea e filifilia e filifilia faʻapitoa.

E mafai ona gaosi masima marshmallows i le fale mo le maʻisuka ituaiga 2. I le masani ai, e faia mai i apu, ae e mafai ona sui i isi fua (kiwi, apricot, plum) poʻo vine (fuamini uliuli).

  • Apelu - 6 fasi vaega. E fautuaina e filifili le ituaiga Antonovka.
  • Sugar sui. E tatau ona e ave le aofaiga o le suamalie, tutusa ma le 200 kalama o le suka paʻepaʻe, e mafai ona e faʻaititia pe faʻaitiitia le tofo.
  • Suavai faamama - 100 ml.
  • Protein Chicken Eggs. O le aofaiga o le porotini ua fuafua e pei ona taua i lalo: tasi le protein i le 200 ml. maeʻa fua mamae.
  • Agar agar. Fua faʻatatau: 1 tsp. (e tusa ma le 4 kalama) mo le 150-180 fua o le puree. Gelatin o le a manaomia pe a ma le 4 taimi sili atu (pe a ma le 15 kalama). Ae e sili atu le aua nei suia i le gelatin. Afai o apu o loʻo i ai le maualuga pectin content (Antonovka grade) e faʻaaogaina, ona ono le manaʻomia lea o le sipelaina o vaega.
  • Citric acid - 1 tsp.

  1. Fufuluina lelei ia apu, pipiʻi mai fatu ma pi, tao i totonu o le ogaumu seia maeʻa faʻamalulu. E mafai ona e suia le ogaumu i se apa i se vaʻaiga loloto, faaopoopo sina vai i ai ina ia le mu ai apu. Ona ufiufi lea i le mamae ma se mea faʻafefeteina poʻo le faʻaaogaina o se sieve i ni pu laiti.
  2. I le applee maeʻa maeʻa e te manaʻomia e faaopoopo ai le suka, agar-agar, acid citric. Liligi le paluga i totonu o se pani ma se pito mafiafia ma tuu i luga o le ogaumu. O pateta paluga e tatau ona faaosofia pea. Suauu i se tulaga mafiafia, aveese le suavai i le tele e mafai ai.

TAITAI! Afai e faʻaaogaina le gelatin, ona tatau lea ona faʻaopopo pe a uma le kuka, pe a uma ona faʻafefete i le vai malulu. O pata pateta e manaʻomia ona faʻamalieina i le 60 ℃, aua o le gelatin o le a leiloa ana meatotino i se vevela vevela. Agar-agar amata ona galue i na o le vevela i luga aʻe o luga o le 95 ℃, faʻaopoopo i ai i le kuka o le applesauce. E le manaʻomia ona faʻafefiloi i le vai.

  1. Faʻamau i le manoa fua manu ma se mea faʻafefiloi ma faʻafefiloi ma pateta pateta lea na faʻamafanafanaina i se tulaga mafanafana. O le faʻafefiloi i faʻamalosi e tatau ona faʻaopoopoina lemu, e aunoa ma le taofiina o le sasaina i se paluga.
  2. Ufiufi le pepa tao ma se tapuni teflon (o oloa ua maea ona faigofie ona aluese mai ai) poʻo le paʻu pepa. Faʻaaoga se sipuni poʻo se taga faila, marshmallow.
  3. Uʻu masima masima i totonu o le ogaumu ma le "fetaui" mode mo le tele o itula (vevela e le sili atu ma le 100 ℃) pe alu i le vevela o le potu mo se aso poʻo se mea e sili atu. E tatau ona ufiufi ia marshmallows ma se mea e pipiʻi ma tumau pea le faʻamalūlū i totonu.

E foliga mai e faigata i le tepa muamua. O le mea moni, i le sauniuni o marshmallows e leai ni faʻafitauli, e tatau ona e manatua nisi o faʻaaliga. O le masima marshmallow i luga o se suauu e sili atu ona aoga nai lo se faleoloa mo le maʻisuka. E le o teuina mo le umi, aua e le o aofia ai isi faʻatoʻaga e ese mai le acid citric.

Faaiuga

O le lomiga o marshmallows mo le maʻisuka ua foia. E mafai ona e 'aina masima marshmallows mo le maʻisuka, ae na o le tatau ona avea ma ituaiga o marshmallows ma se suamalie, lea e faatauina i se matagaluega faapitoa a le faleoloa. E sili atu - marshmallows, kuka i le fale e faʻaaoga ai se mea suamalie. I se tulaga aoao, e sili atu mo le maʻisuka le feutagai ma se fomaʻi togafitiga e uiga i le faʻaaogaina o marshmallows.

E mafai ona 'ai le marshmallows ma le maʻisuka ma pe a

E ui i se numera tele o tapulaʻa, e mafai foi ona i ai le suamalie i le taumafa o le maʻisuka. Ae ui i lea, o le faʻaaogaina tutoʻatasi o oloa, ma e oʻo lava i soʻo se mea leaga, e matua faasaina. Ia mautinoa e feutagai ma se tagata poto faapitoa e uiga i oloa ma mea e mafai ona 'aina e gaosi oloa, ma o fea mea e tatau ona lafoai. Ae ui i lea, e masani ona galo i fomaʻi nisi ituaiga o suti e le faasaina. O se tasi o nei mea suamalie o masima.

O le toatele oi tatou e fiafia e 'aina le marshmallows mai le laiti. E matua manaia lava, o lea o se tasi o togafiti e sili ona fiafia i ai e le gata mo tamaiti ae mo tagata matutua foi. O le mea lea, o le fesili pe faʻatagaina mo le maʻisuka pe leai foi e masani. O le asō o le a tatou talanoa pe mafai ona 'ai le marshmallows ma le maʻisuka ma afai o lea, o le fea.

E mafai e masima marshmallows masani

O le maʻisuka ua matua faasaina ona 'ai i marshmallows masani mo le maʻisuka. Ua lava le 'ai o se masima marshmallow, e pei o le maualuga o le maualuga o le suka o le toto. O lenei oloa e faʻasaina ona o le i ai o mea e afaina i tagata mamaʻi, e pei o le:

  • suka
  • vailaʻau vailaʻau
  • afaina o meaʻai.

Faʻamatalaga, e le tatau ona faʻaaogaina se oloa e se tagata soifua maloloina, o le a se mea e mafai ona tatou fai e uiga i le maʻisuka? E faaopoopo atu i mea leaga, e iai isi mafuaaga. Muamua lava, o le mea moni e mafai ona avea vaisu ma mea e fai ma vaisu e matautia. Afai e te 'ai tele i lenei oloa, o le ai ai se tulaga lamatia o le televave o tupe maua. O le faʻasologa o fuainumera o marshmallows e matua maualuga lava, o se mea e leaga tele mo le maʻisuka.

O le mea lea, o tagata atamamai e vavao faʻamaonia tagata o loʻo mafatia i lenei faʻamaʻi e faʻaoga ai masima marshmallows.

E tatau foi ona e gauai atu i le gafatia o marshmallows e faagesegese ai le gaogao o gaʻo i le tino. O le mea lea, a maeʻa ona e 'ai i lenei meaʻai, ei ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi ona oso i le toto suka. Ioe, e le tatau ona faatagaina lenei mea. E te taofiofi le lamatiaga o le feagai ma le tele o taunuuga le lelei, e aofia ai le atinaʻeina o le maʻi suka. Mai mea ua taʻua muamua, e mafai ona tatou faʻauʻuina e le tatau i le maʻisuka ona 'aina le marshmallows.

E mafai ona 'ai meaai marshmallows

Ae ui i lea, e le o malolo uma e puipuia mai le maʻisuka. Afai e te fiafia i lenei meaʻai, e mautinoa lava e tatau ona e gauai atu i le ituaiga mea taumafa. E le gata i lea, e fautuaina e le au atamamai e taumafaina lenei oloa. O le lelei o masima marshmallows meaai o le toesea atoa o le suka i lona tino mama. I lenei tulaga, ua suia i le maʻisuka suamalie faapitoa. O le tuufaatasiga o le oloa e aofia ai mea nei:

E ui i igoa "vailaau", e leai se mea e fefe ai mai le maʻisuka. Fai mai tagata popoto o nei mea e le afaina ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O le mea lea, e mafai ona faʻaumatia e aunoa ma le faaleagaina o le tino.

E tatau foi ona maitauina e le o le kulukose, ae o le fructose o loʻo faʻaaoga iinei e avea o se mea suamalie. O lenei mea gaʻo e fesoasoani i le totoina o le suka, ae e tupu malie malie lava. O le mea lea, o tapulaa i lenei oloa e leai se aoga.

E mafai ona 'ai i marshmallows fale

O le isi ituaiga o marshmallow lea e faatagaina mo le maʻisuka o se fale e faia i le fale. Ioe, e mafai ona e faia saʻo masima masima i le umukuka! Mafaufau i le faigofie, ae leai se fua lelei mo le mea lenei - o le apu.

I le taimi muamua, e tatau ona kuka le aʻau, lea e tatau ona matua mafiafia. O apu sili mo le kuka o Antonovskie. Aʻo leʻi faia palu pateta, e tatau ona e auina muamua le fua i le ogaumu. Afai e le o latalata mai Antonovka, o se isi ituaiga o mea e vave ona taoina e lelei.

A maeʻa ona e faia le marshmallow, e tatau ona tuʻuina ina ia mafai ai ona faʻavela. E mafai ona seti le apu mo le 1 i le 5 itula i le vevela o le potu. O le taimi lava e te maitauina ai o oloa ua malulu, o le a manaomia ona faʻamago. E tutusa le vevela, e manaʻomia lou faʻatali i se aso. E taua lenei mea ina ia maua ai le mea o loʻo tatou alolofa i ai talu mai le laʻitiiti i luga o oloa.

I lenei tulaga, o le fructose e faʻaaogaina e avea o se mea suamalie. O se isi mea e fai o se maʻisuka o le maʻisuka poʻo le sipuni masani. Ae ui i lea, i lenei tulaga, e tatau ona e faaaluina le tele o taimi e malolo ma faamago le oloa ua maeʻa. Ae aua le faʻamago le oloa, aua o le ogatotonu e tatau ona suamalie e pei o le marshmallow store.

O se tasi o faafitauli ogaoga o marshmallows falemaʻi o le faigata o le tuʻuina atu o se foliga sili ona lelei. E i ai foi se mealilo i lenei mea. E tatau ona sasaina le meaʻai, e tatau ona tutusa ma le kulimi. Ona faʻamaonia lelei lea o lau foliga ma o le a matua lelei lava ma maloloina.

Manatua, o tagata atamamai e le fautuaina le 'ai e le gata o le teuina o marshmallows, ae o soʻo se faleoloa faleoloa. Muamua lava, aua ei ai mea e afaina ai le maʻisuka. Afai e te fiafia i lenei mea suamalie, e sili atu le faʻaalu o se taimi i luga o suauu faapitoa o le maʻisuka, ma afai e te fiafia e kuka, faʻatau ni apu i totonu o se faleoloa ma faia se meaai i le umukuka! O le a le sili atu le leaga nai lo suti mai le supermarket.

E lelei ma malulu, ae e le afaina? Le faʻamatalaga manino o marshmallows ma faʻaaliga o lona faʻaaoga i le maʻisuka

O Marshmallows o loʻo iai i nei meaʻai e faʻasaina i tagata e iai ituaiga o suka suka.

O lenei faʻamatalaga e mafua mai i le mea moni o ia, e pei o le tele o isi mea suamalie, e mafai ona faʻaosoosoina ai le malosi o le toto suka.

O mea suamalie e pei o sukalati, e aofia ai sukalati, suamalie, keke, jellies, jams, marmalade ma halva. Talu ai o pele i le tele o marshmallows e aofia ai gaʻo vailaʻau faʻamalosi, o lenei oloa e faigata ona faʻaogaina ma faʻalavelave le tulaga lautele o le maʻi.

O se tuusaunoaga i le tulafono o se meaʻai tutusa lea na faia patino mo tagata ei ai lenei maʻi faamai. Nai lo le faamamaina, o loʻo aofia ai lona sui. E mafai la ona 'ai le marshmallows ma le maʻisuka ituaiga 2 ma le ituaiga 1 maʻi?

E mafai ona mafai ona gasegase le maʻisuka i le maʻisuka?

Marshmallows - o se tasi o mea e sili ona pele i mea taumafa e le gata i tamaiti ae faapena foi i tagata matutua. O lenei mea e mafua ona o lona fausaga matagofie ma le manaia lelei. Ae o le tele o tagata e maua i le maʻisuka latou te fesiligia se fesili faanatinati: e mafai ona mafai ona maua i le maʻisuka?

E vave lava ona taua o le taumafa masani, o lona uiga, e le o meaʻai fualaau, e matua faʻasaina. I le i ai o le maʻisuka, e faigofie ona faʻamatalaina i lona fatuga, talu ai o loʻo i ai:

  • suka
  • meaʻai i le foliga o mea inu (e aofia ai le faʻasolosolo o meaola),
  • vailaau faʻasaina (faʻaleleia o meaʻai).

O nei manatu e sili atu nai lo le taʻuina atu e le aoga le oloa mo le maʻisuka.

E le gata i lea, e taua le iloa o lenei oloa gaosi mea e mafai ona avea ma vaisu i tagata, ma, o se taunuuga, faʻaosoosoina ai se faʻaopoopoga vave o pauna faaopoopo. Afai tatou te mafaufau i uiga uma o le taumafataga o lenei meaʻai, ma uaʻi totoʻa atu i le fuainumera o fuainumera o le oloa, e mafai ona tatou iloa e maualuga tele i le marshmallows.

E tatau foi ona e gauai atu i se faailoga e pei o le faatupulaia o le saluina o gaʻo ma, i le taimi e tasi, o le faateleina o le suka i totonu o le plasma toto. O nei mea faʻalavelave e matua le taliaina lava mo tagata o loʻo mafatia mai faafitauli i le pancreas.Afai e le o matauina lenei tulafono, o le maʻi o le endocrinologist e mafai ona pauu i totonu o se coma.

E masani lava ona faʻasaina le masani ole marshmallows mo le maʻisuka ituaiga 2.

Maʻisuka Marshmallow

I le avea ai o se sui o le suka mo le suamalie, ua faʻatagaina e faʻaaoga le sucrodite, saccharin, aspartame ma le suamalie.

Latou te le faʻavevesi fesuiaiga i le maualuga o le kulukose i le tagata.

O le mafuaʻaga lea ua faatagaina ai ia marshmallows e 'ai mo tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka e aunoa ma le popole e uiga i foliga o ni faʻafitauli le manaʻomia o le maʻi. Ae ui i lea, e ui lava i lenei, o le aofaʻi o mea taumafa 'aina e tatau ona faʻatapulaʻaina i aso taʻitasi.

Ina ia malamalama pe o le marshmallow o le maʻisuka, lea o loʻo faʻatau atu i le supermarket, e tatau ona e gauai atu i lona fatuga o loʻo faʻaalia i luga o le pepa o oloa. E taua le gauai atu i le le lava o le suka i totonu. Nai lo le faʻamamaina i le suamalo atonu e suitulaga ia mea.

Afai o le oloa o le maʻisuka moni, ona mafai lea ona faʻapalaina i aso uma. E tatau ona maitauina o loʻo ia te ia le tomai e faʻaleleia ai le fua o meaʻai.

Meaʻai i le fale

Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e saunia le maʻisuka masima oe lava ia. I lenei tulaga, o le ai ai le mautinoa mautinoa o mea uma na faʻaaoga mo lana sauniuniga e masani lava.

O le fua mo lenei taumafataga o le a le gata e fiafia ai i kuka, ae amata foi.

O le mea sili ona lauiloa o le auala lenei e fai ai marshmallows, faʻavae i luga o apu. E ala i le matagofie o lona tofo, e sili atu nai lo isi meaola.

Mo le faia o laʻau suamalie, e tatau ona e iloa ni nai mea faalilolilo e mafai ai ona e maua le soifua maloloina maloloina:

  1. sili pe a fai o le paluga pateta e mamafa. O lenei mea o le a mafai ai e oe ona maua se oloa o le tutusa o le tutusa,
  2. chefs fautuaina e faaaoga ai aisa Antonovka,
  3. tao muamua le fua. O lenei togafiti e mafai ai e oe ona maua le paluga sili ona mafiafia, ma e leai se vai.

O lenei mea taumafa e tatau ona saunia e pei ona taua i lalo:

  1. Apu (6 fasi vaega) e tatau ona mulumulu lelei. Manaomia le aveeseina o ni pusa ma ponaivi. Oti i ni vaega ma tuu i totonu o le ogaumu e tao ai. A maeʻa ona latou kuka lelei, ia latou faʻaliliu i lalo,
  2. liliuina apu i totonu o se sieve. I se tulaga ese, e tatau ona e taʻalo se polotini malulu faʻatasi ma se pine o masima,
  3. tasi le sipuniti o le citric acid, afa afa o fructose ma applesauce ua faaopoopo i ai. O le mea e tupu ai le faʻafefiloi ua sasaina,
  4. i totonu o se pusa eseese e tatau ona e sasaina 350 ml o le kulimi mumu. A maeʻa lena mea, e tatau ona sasaa atu i totonu o se popo o le aporo-muaʻi saunia,
  5. o le mea e maua ai le paluga ua maeʻa faʻafefiloi ma tuʻuina i totonu o masini. Lafoaʻi marshmallows i totonu o le pusaaisa seia maeʻa maeʻa.

Afai e manaʻomia, a uma le pusaaisa, e tatau ona faʻamago le suamago i le vevela vevela.

E faʻafefea ona e 'ai?

I le maʻisuka ituaiga 2, e mafai ona e 'ai i le marshmallows, pe a tuʻuina atu e leai se suka.

Peitai, e ui i lea, e sili atu ona lelei le tuʻuina atu o se mea e sili ona lelei, ae le faia i le fale.

E na o le maʻisuka e mafai ona e 'ai ai marshmallows ma ia mautinoa o lona saogalemu. Aʻo leʻi faʻaaogaina le marshmallows mo le maʻisuka, e sili atu le fesili ole manatu o lau fomai i lenei tulaga.

Vitio faʻatalanoa

E faʻapefea ona faia se masini manaia masima marshmallow? Fua i le vitio:

Mai lenei tusiga, e mafai ona tatou faia faapea e mafai ona aoga masima ma le maʻisuka ma aoga. Ae, o lenei faʻamatalaga e faʻaaoga i le na o le maʻisuka taumafa ma le tasi e saunia saʻo mai mea masani. Mo faafitauli i le faʻaogaina o le pancreas, e matua faasaina le faʻaaogaina o se oloa e aofia ai vali ma vailaʻau taumafa eseese.

E mafai ona 'ai le marshmallows ma le maʻisuka, o se fua mo le kuka

O le maʻisuka o le ituaiga 1 ma le ituaiga 2 ua manatu o se togafitiga lea e tatau ona tausisia ma le faaeteete ia fautuaga o mea taumafa ina ia mafai ona taofia ai le totoina o suka. E le tatau i le maʻisuka ona 'ai mea taumafa ma le maualuga o le faʻasalalau poʻo le maualuga o le suka. Ae o lea e taua o se marshmallow. O le tele o tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka e faʻaleagaina e le fesili pe ono mafai ona 'ai le marshmallows ma le maʻisuka.

Marshmallows o se vaega o le taumafataga

O FAIAOGA RECOMMEND! Faatasi ai ma lenei meafaigaluega tulagaese, e mafai ona vave ona e feagai ma le suka ma ola ai i se matua matua. Faalua ona taia i le maʻisuka!

O le maʻi suka o se faʻamaʻi lea e faʻasaina ai mai mai le faʻaaogaina o ia oloa: gaʻo gaʻo, suka mama. O le tele o meaʻai e talafeagai mo meaai, ae e taua le malamalama o loʻo i ai nisi o tulaga masani e faʻatalanoa taʻitoʻatasi ma le fomaʻi e tusa ai ma taunuuga o togafitiga.

O le faʻaaogaina o marshmallows e mafua mai i le mea moni e mafai ona faʻavave ona vave faʻateleina le glycemia. E tutusa ma ipu e pei o le marmalade, jam poʻo halva. O i latou uma lava e mafai ona faʻavave vave ona maualuga le maualuga o le toto suka. O le mea lea, o le fomaʻi, pe a faʻapipiʻi le faatulagaga mo tagata mamaʻi, fai mai o le auai o vaega nei i meaʻai e amanaia:

  • mea inu
  • le pasene o meaʻai gaʻo,
  • meaʻai paleni e mafai ona faʻaleagaina ai le setete o le metabolism ma le homeostasis.

O le le talafeagai, faapea foi le le manaomia o le aina o marshmallows e avea o se meaʻai, e mafua mai i le mea moni, e pei lava o isi mea suamalie, e vave ona avea ma vaisu. O lenei mea e mafua ai faafitauli nei:

  • faateleina le mamafa o le tino, atiae vave,
  • afaina
  • faʻataʻitaʻiga o le glycemia.

O maʻi suka foi e manaʻomia ona gauai atu i le tele o faʻataʻaloʻo gaʻo faigofie, ma o le a matua le lelei le atagia i le setete o lona soifua maloloina. O le mea lea, a uma ona faʻatusatusa uma mea lelei ma le lelei, e mafai ona filifili o tagata mamai e maua i le maʻisuka e tatau ona sili atu ona aloese mai lenei oloa. E mafai ona faʻaaoga pe tusa o se tasi pe lua fasi pepa 25-30 kalama i le masina. O lenei mea e le faʻaleagaina ai le gaosiga o le gaʻo.

Faitau foi Medium ma High Glycemic Index Index

Diet Marshmallow

E i ai nisi ituaiga o marshmallows e faatagaina mo le faʻaaogaina. O fomaʻi e taua foi le tali sili ona lelei. O nei mea e aofia ai marshmallows meaai, lea e aofia ai se vaega itiiti o le suka, ma o nisi foi taimi e leai. O lona uiga o le vaega o mea e mauagofie ai le gaʻolaʻo gaʻo o lenei oloa e leai se aoga, ma o lona faasinomaga faʻavae e maualalo. Sugar ua sui i mea suamalie.

E taua le malamalama e tatau ona e faalagolago i le tuufaatasiga o lenei oloa, o nisi vaega e ono afaina ai le tino. O le mea lea, o feutagaiga ma lau fomaʻi e talafeagai.

O se tagata gasegase e maua i le maʻisuka e tatau ona gauai i taimi uma i le tuufaatasiga o le oloa pe a faʻatau. O se mea tāua o le toesea po o sina mea itiiti o vaega e pei o vailaʻau ma isi vailaʻau faʻataʻi e ono afaina ai lona ola maloloina.

E masani lava o masima marshmallows e mafai ona maua i le toetoe lava o supamaketi uma, vailaʻau faʻamaʻi. E ui i le mea moni e sili atu le leaga nai lo mea masani, e le tatau ona e faʻaleagaina lenei oloa. E taua le malamalama o le maʻisuka, o le mea muamua lava, o se auala e ola ai. Ou te manatua foi le faaupuga "o oe o le mea e te 'ai."

Totoga fale

E mafai ona e kuka masima marshmallows i le fale oe lava. O le a le o se mea taumafa atoatoa, ae o le afaina mai le taumafa o le a itiiti ifo nai lo le faʻaaogaina o masini marshmallows. E taua le faʻalogo i vaega nei o le oloa:

  1. E sili atu ona faʻaaoga le apple apple puree e fai ma faavae, lea e matua faigofie lava ona saunia i le fale.
  2. E tatau ona tuʻuina atu le faʻasologa o le mausali. E mafai ona maua lenei mea i le taoina.
  3. Fomaʻi fautuaina e faʻaaoga Antonovka. E mafua lenei mea i le mea moni o loʻo i ai le aofaiga maualalo o suga, o se tasi o nai ituaiga o fualaau o loʻo tutupu i lalo o tuutuuga o tatou tau.

E mafai e le maʻisuka ona 'ai i marshmallows?

O le lisi o maʻisuka e matua faʻagata ai le faʻaaogaina o laʻau suamalie. E mafai ona 'ai masima marshmallows ma le maʻisuka ituaiga 2, o le a mafai ona faʻatuina, ma faʻapipiʻiina ana meatotino.

O faʻamanuiaga ma faʻamaʻaloga o le meaʻai mo tagata mamaʻi

O le tele o meaʻai e faʻamaonia le aoga o marshmallows mo le tino o le tagata. O mea taua e pei o agar-agar, gelatin, proteins ma fualaau mamae e aoga tele i le ola maloloina o tagata matutua ma tamaiti.

Peitai, i le taimi lava e tasi, e tatau ona taua e uiga i le aoga o se oloa masani.

Afai e te 'ai se mea suamalie lea o loʻo i ai ni vailaʻau, mea e maua ai soʻo poʻo soʻo se mea faʻapitoa, ona mafai lea ona sili atu lou leaga i lou tino nai lo le lelei.

O masima natura ua tumu i monosaccharides ma disaccharides, fiber ma pectin, proteins ma amino acids, vitamini A, C, vaega B, eseese minerale.

Ioe, o nei mea uma e aoga tele mo tagata. I lenei tulaga, o le tali i le fesili pe mafai ona 'ai se meaai mo le maʻisuka o le a lelei.

Ae ui i lea, aua nei galo o aso nei e le faigofie ona maua meaai masani:

  1. O tagata gaosiga o aso nei o laʻau suamalie e faʻaopoopoina vailaʻau vailaʻau eseese i le kuka.
  2. E le gata i lea, i le tele lava o tulaga, o mea e masani ai fualaau aina e suia i le tele o suka.
  3. O le mea lea, e sili atu le saʻo, masalo, e taʻua o se suamalie ma se masini marshmallow product. O loʻo i ai le tele o carbohydrates (e oʻo atu i le 75 g mo le 100 g), ma o le kalori content e maualuga tele - mai le 300 Kcal.
  4. Faʻavae i lenei mea, o lenei ituaiga o suamalie atonu e le aoga mo le maʻisuka ituaiga 2.

Carbohydrates, lea, e pei ona fai mai, e tele naua i le faleoloa faleoloa, e faigofie lava ona eli. O lenei vaega o ia mea e mafai ona oʻo atu ai i le maualuga o le maualuga o kulukose o le toto. O suga sili ona mamafa i le faʻatasi ma vailaʻau e faʻaleagaina ai le maʻisuka, o le a le ituaiga o latou maʻi o le a le aʻafia.

E le gata i lea, o marshmallows ei ai isi mea leaga. Muamua, afai e te 'ai soo, e ono i ai le manaʻonaʻo mo le faʻaaogaina pea o lenei ituaiga selu. Lona lua, o le mamafa o le tino e masani ona faateleina, lea e matua le manaomia i le maʻisuka.

Ma le lona tolu, o loʻo i ai se faʻafitauli o le maualuga o le toto maualuga, faʻaleagaina o le cardiovascular system.

E taua le taulaʻi atu i le glycemic index of marshmallows. E pei ona e iloa, e maualuga lava le maualuga, o loʻo faʻaalia ai le teena o le maʻisuka mai lenei oloa. O le mea lea, o masetala mo le maʻisuka e le o fautuaina. Ae faʻapefea pe afai e le mafai e se tagata ona teena na ituaiga suti i soo se auala?

E mafai e tagata gaosiga o aso nei ona faʻamalieina uma le nifo suamalie ma le maʻisuka, o se ituaiga o marshmallow. O se meaʻai ma e faʻatagaina mo le faʻaaogaina i aso uma mo tagata o loʻo i ai faafitauli i le suka o le toto. O sea ituaiga meaʻai e le gata ina mafai, ae e tatau foi ona e 'ai i ni vaega laiti. O le a le mafuaʻaga o lenei mea?

O tagata e taumafa fualaau taumafa e matauina le mea moni e faapea o sea oloa e le o aofia ai le itiiti ifo o le aofaiga o suka poo soo se ituaiga o mea leaga. Ina ia maua se suamalie lelei i masima, e faʻaaogaina ai e tagata gaosi meaʻai faapitoa e mafai ona talia mo le faʻaaogaina o le maʻisuka ituaiga 2.

E masani lava ona fai i latou ma xylitol poʻo sorbitol. O nei vailaʻau, ei ai le mamafa faapitoa e oo atu i le 30 g, e masani lava ona le mafai ona aʻafia ai le maualuga o le toto toto.

Marshmallows mo maʻi suka

O le maʻisuka e aofia ai le pulea e le tagata o ia lava i aso taitasi ma se taumafa faʻasaʻo malosi. Afai e te manaʻonaʻo moni, o se marshmallow faapitoa mo le maʻisuka o le fofo lelei lea. O se faʻataʻitaʻiga lea e le gata o le lelei, ae o ni mea lelei faʻale-soifua maloloina. E le pei o laʻau suamalie masani, o le marshmallow diet e le aofia ai glucose, vailaʻau, poʻo mea e le lelei le taumafa. O lona faasinomaga igoa e lauiloa. O lenei marshmallow e faigofie ona sauni i le fale.

Tusa o le maʻisuka

I le avea ai ma suka e suitulaga i le maʻisuka, ua faatagaina e faʻaaoga le soʻo, saccharin, aspartame, ma slastilin. Latou, e pei o muamua, e le mafua ai ni fesuiaiga i le kulūkose. I lenei tulaga, e mafai ona 'aina ia marshmallows e le maʻisuka e aunoa ma le fefe i faʻafitauli eseese o le maʻi. Ole tele ole taumafa taumafa e mafai ona sili ona taua.

Afai o le marshmallow o le maʻisuka moni lava, o lona uiga, ua faʻamoemoe mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka ma e le aofia ai le suka, ona faʻatagaina lea mo le taumafaina i aso uma. Faafetai i vaega masani, e iai sona aoga i le tino o le maʻi. Pectin ma le fiber e mafai ona aveesea toxins ma toxins, faʻaleleia le faʻatinoga o vaega uma o le inumaga.

E aoga tele mo le maʻisuka e mafai ona maua ai fiber meaai i totonu o marshmallows natura e mafai ona fusifusia ai gaʻo ma cholesterol. O le i ai o se fuainumera tele o vitamini ma minerale e taʻitaʻia ai se faʻaleleia atili o le faʻatinoga o le tino puipuia. O mea faapitoa o mea aoga a le amino e mafai ona faʻamamaina ai le tino i le malosi, faateleina le malosi.

A o leʻi faʻatau se masima, o le maʻisuka e tatau ona fesiligia le tagata faʻatau pe a fai o le gaʻo o le maʻisuka. Mo nisi faʻamautinoaga, e mafai ona e faamasaniina oe lava i le tuufaatasiga i luga o le afifi.

I lenei tulaga, e tatau lava ona e gauai atu i le leai o suka. Nai lo lena, atonu o loʻo i ai suauu po o isi mea suamalie ua faʻamatalaina muamua.

E taua le manatuaina o le suka i soo se mea, e oo lava i le aupito sili ona taua, e mafai ona aafia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, lea e sili ona matautia mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

Marshmallow Recipes for Diabetes

Ina ia aua neʻi faʻailogaina ou mafaufau, pe mafai ona faʻatau sau marshmallows i totonu o le faleoloa, pe leai, e sili ona lelei e kuka ai oe lava ia.

I lenei tulaga, e toetoe lava 100% le talitonuga i le natura o vaega o le meaʻai. O le fua e faigofie tele ma e mafai foi e se kuka kuka ona fai.

Le auala sili ona lauiloa o le kukaina o apple marshmallows. I tulaga o le tofo ma le aoga, e sili atu i isi ituaiga.

Ae e te leʻi kuka, e tatau ona e iloa ni mea lilo:

  1. Muamua, o le iuga sili e mafai ona maua pe afai o le mamae e matua mafiafia.
  2. Ina ia manuia, e fautuaina le faʻaaogaina o apu eseese e pei o Antonovka.
  3. E le gata i lea, ina ia maua se mama mama, e tatau ona taoina muamua apu. E mafai ona e filifilia isi ituaiga e lelei ona tao.

O le mea lea, o se maʻisuka taumafa ua saunia e pei ona taua i lalo. 6 apu o le ituaiga ua filifilia ua fufuluina, faʻamamaina mai fao ma le ogatotonu, ona tao ai lea ile ogaumu. A faʻamalieina le apu tao, e tatau ona togiina i totonu o se faʻavevela e maua ai pateta. I se eseesega, 1 fuamoa moa fuamoa mumu e tatau ona sasaina i se paluga ma se pine o le masima. Paʻu mo le itiiti ifo i le 5 minute.

I le mea e tupu ai, faʻapipiʻi le 1 lepp. citric acid, tasi ma le afa tioata o le fructose ma applesauce. A uma lea, e tatau ona sasaina le paluga mo le isi 5 minute. Vaʻaia, sasaina atoa le 300 ml o le kulimi. Ona sasaa atu lea o le masini fua-fualaʻau i totonu ia i latou, faʻafefiloi lelei ma tuʻuina i totonu o fomu. Latou te manaʻomia le faʻavelaina seia oʻo ina faʻamalo le meaʻai.

E i ai se isi fua mo le faia o marshmallows mo le maʻisuka ituaiga 2. Mo ia, e 6 apu apu foi o loʻo tao i totonu o le umu, o loʻo i totonu o masini pateta. 3 tbsp. l Gelatin ua sola i le vai malulu mo le tusa o le 2 itula.

Ona sasaina ai lea o ni masini moa sefe e 7 i se isi pesini. E faʻafefiloi le togi ma le suka filifilia (o le tutusa ma le 200 g). Ua faaopoopoina se pine o le acid citric.

O le masini e mafua ai le kuka i luga o le vevela vevela seia oʻo i le mafiafia.

A faʻamamāina, e tatau ona palu faʻatasi ma aʻafiaga sasa. Ua tumu nei mea i lenei paluga ma tuʻu i totonu o le pusaaisa mo le faʻamautuina.I se isi itu, faatasi ai ma le fesoasoani a se pusa pastry ma le sipuni, tuu le masini i luga o se fata po o se pepa tao taofi ufiufi ma le paʻu ma tuu i le malulu.

A maeʻa ona aveese le marshmallow mai le pusaaisa, pe afai e manaʻomia, o loʻo faʻagogo pea i le vevela o le potu.

E mafai ona ou 'ai masima marshmallows mo le maʻisuka?

Fale faʻatau marshmallows e matua faasaina mo le maʻisuka. O loʻo aofia ai glucose, meaʻai ma lanu vali. O lenei marshmallow e matua aafia ai le maualuga o le suka i totonu o le toto, ma faʻaateleina ai. O le faʻatautaia o kalori o sea ituaiga oloa e matua maualuga lava ma e vave ona taʻitaʻia atu i le oona tele. Ma o le mamafa o le mamafa o le tino e faʻaleagaina ai le ala o le maʻisuka ma faʻateleina ai le tele o faʻafitauli. O le mea lea, e fautuaina le faʻaaogaina o se meaʻai faapitoa mo le soifua maloloina, i le gaosiga o mea suamalie e faʻaaoga.

E faʻafefea ona kuka le suauʻu maloloina i le fale?

Marshmallow mo le maʻisuka ituaiga 2 ua saunia i luga o le faavae o fualaau suamalie e tusa ai ma le algorithm o loʻo mulimuli mai:

  1. Saunia palu pateta.
  2. Faʻaopopo le sugar i le masini.
  3. Paʻu mama mama (faatasi ai ma le fuafuaina o le 1 masini mo le 200 ml o paluga pateta) faʻatasi ai ma se vaega itiiti ole acid citric.
  4. Saunia se fofo o agar-agar poʻo gelatin.
  5. Faʻaopopo se pine o le citric acid i le puree ma kuka seia faʻamafanafana.
  6. Faʻafefiloi polotini ma puree fualaau suamalie.
  7. Faʻafefiloi le masini, tuʻu i luga se pepa tao taofi i le tao tao.
  8. Tuu i se nofoaga malulu mo le 1-2 itula.
  9. Afai e tatau ai, faʻagogo sina mea itiiti i le vevela o le potu.
  10. Soifua ile ola 3-5 aso.

O le 'ai o marshmallows mo le maʻisuka ituaiga 2 e mafai ma aoga. O le fiafiaga e tuʻuina atu i suti na saunia i le fale poʻo se meaʻai faapitoa. O le faʻaaogaina o marshmallows i fua faʻatusatusa ua faʻamaonia e saienitisi e le gata mo le tulaga lautele o le soifua maloloina, maso ma le paʻu, ae faʻapea foi mo le faʻamautuina o gaoioiga o le inisinia ma le faaosofia o le mafaufau. Ae ui i lea, o le a aoga tele le feutagai ma mataupu tau meaʻai ma se fomai poʻo se fomaʻi.

E tatau ona matou usitaia fautuaga

E i ai ni nai fautuaga faigofie e tatau ona e mulimuli i ai aʻo e faia ni meaʻai meaai.

E tatau ona manatu e mafai ona faʻamalosi le kuka mai le 1 i le 5 itula i le vevela o le potu. Ole eseese ole taimi ole togafitiga e faʻalagolago i mea e faʻaaogaina i le fua.

A maeʻa le faʻamautuina, e mafai ona faʻamago masima i le potu vevela e tasi. O lenei mea e manaʻomia ai le itiiti ifo i le aso.

O le mea lea, e mafai ona 'ai le marshmallows ma le maʻisuka o le ituaiga lona lua, peitaʻi, pe a faʻapea o ona vaega e masani. Afai e leai se mautinoa e uiga i ai, ona sili atu lea ona lelei le kukaina o se mea manaia na o oe.

E i ai le marshmallows ma le marmalade mo le maʻisuka?

Marmalade, marshmallows, marshmallows o ni mea faʻasaina faasaina mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. Ae o loʻo i ai se auala e alu ese ai, pe faʻapefea ona satuʻu le tino i mea suamalie ma maloloina, ae le o le maualuga o le suka.

Marshmallows ma le marmalade ua manatu o nisi o sitiu meaai. E tusa lava pe a uma le fanau, e na o le fomaʻi na te faatagaina lo latou faʻaaogaina. Ae faʻapefea pe afai e manaʻo moni nei laʻau e tofo i se tagata ua maua i le maʻisuka? E mafai ona ou 'ai nei meaʻai pe a oʻo i luga loʻu suka toto?

O a mea e mafai ona e 'aina ai marshmallows ma le maʻisuka: aogā ma faʻalavelave

Marmalade, marshmallows, marshmallows o ni mea faʻasaina faasaina mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. Ae o loʻo i ai se auala e alu ese ai, pe faʻapefea ona satuʻu le tino i mea suamalie ma maloloina, ae le o le maualuga o le suka.

Marshmallows ma le marmalade ua manatu o nisi o sitiu meaai. E tusa lava pe a uma le fanau, e na o le fomaʻi na te faatagaina lo latou faʻaaogaina. Ae faʻapefea pe afai e manaʻo moni nei laʻau e tofo i se tagata ua maua i le maʻisuka? E mafai ona ou 'ai nei meaʻai pe a oʻo i luga loʻu suka toto?

E faʻafefea ona faʻaaogaina nei suti?

Endocrinologists e mausali i lo latou talitonuga e leai se faʻaleagaina poʻo se marshmallows mo tagata e maua i le maʻisuka ei ai sona aoga aoga. I le isi itu, ona o le maualuga o le suka i le maʻisuka, o toto toto ua amata ona tupu aʻe. O nei oloa o loʻo i ai le tele o suka, o mea manogi ma lanu.

O ia ituaiga mea suamalie e mafai ona avea ma vaisu, ona o le a manao pea le tagata e toe faatumu le maualuga o le hormone serotonin - o le hormone o le fiafia, lea e faateleina i le foliga mai o suti i totonu o le tino. O nei oloa e iai nisi o faʻamatalaga sili ona maualuga.

O se faʻamatalaga e le mafaaseseina lea e tatau ona faʻasaina ai le faʻamalolo ma le marshmallows mo le maʻisuka.

Ae o loʻo i ai tala lelei: o loʻo i ai ituaiga o fualaau suamalie e pei o marshmallows ma marmalade mo le maʻisuka. I totonu ia i latou, ua suia le suka i isi mea suamalie, mo se faataitaiga, xylitol, fructose. Ae aua nei galo o le maʻisuka ituaiga 2 e maualuga le lamatiaga o le atinaʻeina o le oona.

O le fructose i le tino o le tagata ua liua i sela mama, lea e foliga mai e teuina i totonu oo tatou tino. Mo le puipuia o lenei gaioiga, e mafai ona faʻaaoga e tagata fiafia nifo o le maʻisuka mea suamalie.

O nisi latou te maitauina foi e mafai ona e faʻaaogaina le pastille i lenei faʻamaʻi.

Fuga i le fale

E mafai ona 'ai le marshmallows ma se suka suka, ua uma ona matou aʻoaʻoina, o lea o le a matou aʻoaʻoina ai le kukaina o sipuni mo i matou lava. O le masani masani o le marshmallows o le apu lea. Ina ia saunia, e te manaʻomia se mamae mama, lea e faʻapipiʻi ai le gelatin ma faʻamalosi. Ona oʻo lea i le ao e tatau ona faʻagogo sina mea seia oʻo lava ina aliali mai se mea na tupu.

E mafai ona e 'aina ia marshmallows mo le maʻisuka. E faigofie foʻi ona fai le palatemala i le fale. Mo lenei mea, ua faia ai le puree o le sua, ua uma ona tafe le vai i luga o le vevela vevela (3-4 itula), pe a maeʻa polo po o fuainumera, ma ua mamago le marmalade. O lenei mea suamalie ua saunia e aunoa ma le suka e na o luga lava o fua masani.

Faatasi ai ma le maʻisuka, o le 'aiina o se mea suamalie e le gata e suamalie, ae e maloloina foi. E mafai foi ona e faia se falala mai le lauti o le hibiscus. I lenei tulaga, e tatau ona sasaa lau la, tila, faaopoopo se suka e suitulaga i le tofo, sasaa suamalie faamalulu. A maeʻa lena, sasaa le suavai ua maeʻa e fai ma siaki poʻo se tasi lapopoa, ona tipi lea i ni fasi. Tuu le avanoa e malolo ai.

O lea faʻalelei e lelei atoatoa e le gata mo maʻi, ae mo tamaiti foi, o foliga vaaia e manino ma susulu.

E mafai ona gasegase le maʻisuka mo le maʻisuka?

E toʻatele le au atamamai e vaʻavaʻai i le faʻaaogaina o laʻau suamalie e tagata maʻisuka, talu ai i lenei tulaga ei ai le maualuga o le lamatiaga o le tupu malosi o le toto suka. O meaai suamalie e maualuga i le suka ma maua ai se tasi o faʻamatalaga sili ona maualuga o glycemic.

E mafai ona 'ai le marshmallows ma le maʻisuka? O lenei fesili e le mafai ona taliina ma le manino. E tatau ona e mafaufau i ituaiga eseese o lenei mea faʻafiafia.

O Marshmallows e maua ai le suka masani e solia mo tagata mamai e maua i le maʻisuka, ae o analogues e faʻavae i le fructose e mafai ona faʻaaogaina i ni vaega laiti.

Marshmallow i lona tulaga masani i lona tuufaatasiga o lo o aofia ai le applesauce ma le pepese, lea e aoga tele mo le tino.

O apples o se tasi o na fua e sili ona mau i le pectin pe a mafai ai. Pectin o se filo maloloina. O le fiva masani i totonu o le tino e taua tele le taua:

  • Faʻaleleia le faʻafefeteina e ala i le faʻaleleia o le motumotu
  • Aveese toxins ma toxins,
  • Faʻaitiitia le faʻafefe o le kulukose i le lumen o le tootoo laiti.

Na maua ai o le faʻaaogaina o se tele o laʻau o meaʻai e mafua ai le faʻaitiitia o le suka o le toto.

O fualaau fetogi mo le gaosia o marshmallows, agar-agar ma gelatin e faʻaaogaina. O nei oloa e maua foi i le pectin mea e maua.

Agar-agar o se oloa o le gaosia o algae ma e aofia ai polysaccharides e faavae ile agarose ma agarpectin. Agar agar e maua ai le iodin, iron, ma le selenium i le tino.

Maua i le paʻu paʻepaʻe po o papatusi lamolemole. Agar-agar e faʻaaogaina i le alamanuia mo le sauniuni o laʻau suamalie (marmalade, jelly, marshmallow). O lona faʻailoga ua maeʻa faʻasalaga ile vai malulu.

O le Gelatin e maua mai i meaola o meaola (fugalaʻau, tendon). E ala i lona fausaga vailaʻau, o le gelatin o se collagen protein.

E pei o agar-agar, o le gelatin e faʻaaogaina e faʻateleina ai le viscosity o le meaʻai, lea e faʻaaogaina i le gaosia o laʻau, jelini, marshmallows. Pau lava le eseesega o le le mautonu o le gelatin i le kuka: i le 100 0С ua faʻaumatia lona fausaga.

O vailaau o le gaogao ei ai lona aoga aoga i le tino:

  • Faʻaleleia le faʻafefeteina,
  • Faamalosia le puipui lapoa, o le puipuia o le maʻi o le maʻisuka,
  • O se maualuga maualuga o le collagen e fesoasoani e toe faʻafouina ai mea faʻapipiʻi (faʻapitoa i le faʻapitoa ma le cartilage),
  • Gelatin ma agar agar e faʻaleleia lelei vai, lea e faʻaitiitia ai le gau o le tino.

E le gata i lea, o le tuufaatasiga o marshmallows e aofia ai le tele o vaega aoga:

  • Vitamini A, C, B6, B1, B12,
  • O mea taua e puipuia ma amino acids,
  • Faʻailoga elemene (iodine, selenium, phosphorus).

O le mea sili ona leaga o marshmallows mo le maʻisuka o le suka. I le taimi nei, e tele le fugalatini ma le suauu suamalie e maua. O le mea lea, o le tele lava o taimi e tele lava e mafai ona e mauaina ai masima masima i le faleoloa.

O le fructose i totonu o le iniseti e gasegase e le suia ma e faasolosolo malie ona gaosia i le ate ma le fatuina o le kulukose. O oloa o loʻo i ai le fructose o loʻo i ai se tofo suamalie ma le maualalo o faʻamaumauga.

O le fructose ma le sucrose e sili atu ona suamalie nai lo le kulukose, o lea e faʻaaoga ai i ni mea laiti.

I le maʻisuka ituaiga muamua ma lona lua, e mafai ona aofia ai marshmallows i le lisi. Aʻo faʻaaogaina se maʻisuka, e tatau ona e mataituina ma le totoʻa lou toto toto ma le galuega o le ate.

Faʻaaogaina tele o le fructose i totonu o le tino e mafai ona afaina tele ai galuega ole ate. O le fesili o le aofia ai marshmallows i le lisi autu e tatau ona faʻamoemoeina lau fomaʻi.

Taumafa fua

E mafai ona aina masima marshmallows i fua e le faʻatapulaʻa? O le mea moni, e oʻo lava i lenei tulaga, o le fua masani o le faʻaaogaina o mea faʻafiafia e tatau ona faatapulaaina. O le faʻaaogaina tele o le fructose e mafua ai le faateleina o le mamafa o le tino.

O le mea lea, o marshmallows mo le maʻisuka ituaiga 2 e tatau ona faatapulaa i numera e puipuia ai le gaʻo.

O le asiasiga i aso taitasi i le maualuga e oʻo atu i le 100 g e le mafua ai le faʻaogaina faapitoa o le tino ma le maʻisuka. O le faʻaaogaina o marshmallows mo le maʻisuka e mafai ona amata i le tasi le aso i le aso i lalo o le malosi o le toto suka.

Mo le maʻisuka ituaiga 1, e mafai ona faʻaoga masima marshmallows mo meaʻai e faatumauina ai le toto o le toto pe a uma le inisalini.

O faleoloa faʻatau atu mea faʻamalosi e faia i luga o le suka poʻo mea na suitulaga. Mo le lelei o le puleaina o le suka toto, e mafai ona saunia masima marshmallows i le fale. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻataunuʻuina saʻo mea taua ma ia mautinoa o latou uiga lelei.

A filifilia se oloa, e tatau ona aloese mai oloa lanu lanu, talu ai o vailaʻau eseese e afaina ai le soifua maloloina e faʻaaogaina mo a latou sauniuniga. E tatau foi ona e gauai atu i le tuufaatasiga o le oloa i le fuafuaina o le suka i le 100 g o le oloa ua maeʻa.

Marshmallow Recipes

Mo le maʻisuka o ituaiga eseese, o le a tatou iloiloina ni filifiliga se lua mo le sauniuniga o marshmallows: faʻamaʻi ma gelatin. O mea uma lava e maua i faleoloa ma e le mafua ai ni tupe faʻaalu.

O le maʻisuka oloa e mafai ona saunia e ala i le faʻataʻitaʻiga ma masima marshmallows masani, ae faʻatasi ai ma le sui o suka i le fructose. I le taimi lava e tasi, e tatau ona manatua i le mafaufau e sili atu ona suamalie le fructose nai lo le suka, o lona uiga e tatau ona laʻititi i le tele o le aofaiga.

Classic apple puree marshmallows

  • 2 apu tele,
  • Tasi ma le afa tioata o le fructose,
  • Vanillin po o le vanilla laau
  • Laʻau paʻepaʻe 1 pc.,
  • 10 g agar-agar poʻo gelatin.

Tipi ma tipi apu i ni vaega laiti. Ufiufi i le pepa alumini ma tuʻu i le ogaumu mo le tao mo le 20 minute. Mash le 'apu tao ma se fuālaʻau. E tatau ona tusa ma le 300 g o le apu apu.

Faʻaopopo le afa o le ipu o le fructose, vanillin ma le polotini i apu. Faʻamau mea uma i se mea faʻapipiʻi seʻia oʻo ina faʻavae se vaega tutusa.

Soak agar i le vai ma alu mo le 10 minute. Ona susunuina lea o le afi ma faaopoopo i ai le fructose o totoe. Taʻu le fofo mo le 5 minute. Faaopopo sina sipuni vevela i le apu o le fatu ma taia lelei ma se paluga.

O le taunuʻuga o se 'eleʻele malulu lea e faʻapipiʻi lelei ona foliga. I le faʻaaogaina o se taga falaoa, tuu masima masima i luga o pepa palapala ma tuʻu mo 3-4 itula seia maeʻa.

Gelatin Marshmallow

  • 2 ipu fructose
  • 25 g o gelatin
  • Citric acid 1 tbsp. se sipuni
  • Vanillin po o le vanilla laau
  • Soda 1 tsp.

Soak gelatin i le vai malulu ma alu mo le taimi na faʻaalia ile pusa. Afai o le gelatin e vave, e tatau ona faʻateleina le taimi faʻaalu i le tasi itula.

Soak fructose i se ipu vai malulu mo le lua itula. Ona fufulu lea ma vela mo le 5 minute. Faaopopo le gelatin fulafula ma sasa mo le tusa ma le sefulu minute. Faʻaopopo le acid citric ma taia mo le isi lima minute.

Vanillin ma soda e tatau ona tuʻu i le faaiuga o le sasaina. Afai e tatau ai, taia mo le isi lima minute. Ona malolo lea o le lapisi mo le 10-15 minute. Faʻamau i luga o se pepa poʻo se kilipa tioata ma se pulu vine poo se sipuni.

Ina ia faʻamalosi, tuʻu masima masima i totonu o le pusaaisa mo le 3-4 itula. A o le i ai, ia vavaeeseina ma le faʻaeteete ia marshmallows mai le pepa ma tuʻu i totonu o se ipu i le tasi papa.

E mafai ona 'ai le marshmallows ma le maʻisuka ituaiga 2

Marshmallows - o se oloa gaosi oloa e pele i le toatele oi tatou. O lona tofo o se mea matala, o le manogi e maaleale, e le galo. E mafai ona 'ai le marshmallows ma le maʻisuka ituaiga 2? O le fesili e le mafai ona faʻaaogaina, aua o loʻo i ai le faʻamalosia lelei o meaʻai suamalie i le maʻisuka. O mea uma o le a faʻalagolago i le tuufaatasiga o le oloa, ae o le tele o ituaiga o mea taumafa e le faatagaina mo se tagata maʻi e maua i le maʻisuka.

Faamatalaga o Marshmallows

Faʻataʻitaʻi e fomaʻi ia marshmallows e aoga mo le tino o le tagata, aua o lona tuufaatasiga o loʻo i ai vaega e manaʻomia mo le soifua maloloina - proteins, agar-agar poʻo gelatin, fua o le puree.

O le frozen lagona, lea o lenei meaʻai, e sili atu ona aoga nai lo le tele o suamalie, ae faʻatasi ai ma se faʻasao.

O le natura o le marshmallow lea e le o iai ni vailaau, mea manogi poʻo ni mea e faʻaogaina.

O vailaau faʻamalosi o se faʻamafanafana masani e pei ona taua i lalo:

  • Mono-disaccharides
  • Fiber, Pectin
  • Puipuia ma Amino Acids
  • Organic acids
  • Vitamini B
  • Vitamini C, A
  • Vaʻaia eseese

O le mauaina o sea marshmallow mo le maʻisuka o se tulaga manuia tele, ma o ituaiga o ituaiga o ituaiga o ituaiga o ituaiga o ituaiga o ituaiga o ituaiga o meaʻai ua i ai le eseesega eseese.

O le tele o ituaiga o oloa o loʻo i ai nei vaega o vailaʻau e afaina ai le soifua maloloina ma le tele o suka, o nisi taimi e sui ai fualaau aina.

Carbohydrates i se meaai e oʻo atu i le 75 g / 100 g, calories - mai le 300 kcal. O le mea lea, o sea marshmallow ma le maʻisuka ituaiga 2 e mautinoa e le aoga.

Marshmallow Fua mo le ituaiga 2 Maʻisuka

O le faia oe lava o se marshmallow mo le maʻisuka ituaiga 2 e matua moni lava. E mafai ona e 'ai e aunoa ma le fefe, ae o loʻo i ai pea - i le faʻamautuina, aua o se meaai o le ai ai pea se numera o kalori ma gaʻo. O le fua o le:

  1. Saunia ni apu Antonovka poʻo se isi ituaiga e vave ona tunu (6 pcs.).
  2. Faʻaopoopoga meaʻai - suka sui (tutusa ma le 200 g suka), 7 masini protein, se pine o le citric acid, 3 sipuni tele o le gelatin.
  3. Soak gelatin i le vai malulu mo le 2 itula.
  4. Auina apu i totonu o le ogaumu, pi, tipi i paluga pateta ma se masini toto.
  5. Faʻafefiloi pateta pateta ma suamalie, citric acids, kuka seia faʻamafanafana.
  6. Lili paʻu, faʻafefiloi ma paluga ua kuka.
  7. Faʻafefiloi le meaʻai, faatasi ai ma le fesoasoani a se taga faila, tuʻu le sipuni i luga o se fata e ufiufi i le paʻu.
  8. Toe faʻaleleia mo le itula poʻo le lua, pe'ā tatau, magogo i le vevela o le potu.

E mafai ona e teu se oloa faapena mo le 3-8 aso. Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o le a mautinoa lava e na o le leai o ni aʻafiaga e maua mai ai sea marshmallow!

E mafai ona 'ai le marshmallows ma le maʻisuka

O vailaau faʻamalosi o se faʻamafanafana masani e pei ona taua i lalo:

  • Mono-disaccharides
  • Fiber, Pectin
  • Puipuia ma Amino Acids
  • Organic acids
  • Vitamini B
  • Vitamini C, A
  • Vaʻaia eseese

O meatotino o le manogi suamalie

O le natura o marshmallows, lea e toetoe lava a le mafai ona maua i nei faleoloa, o nisi ia o sulufaʻi saogalemu mo le faitau aofaʻi, e aofia ai tagata e maua i le maʻisuka. E aofia ai:

  • Protein, pectin, citric ma malic acid.
  • Pule, mono - ma le le malie.
  • Vitamini C, A, vaega B, minerale.
  • Aano ma amino acids, pulu.

Ma, i se isi itu, o marshmallows, marmalade, marshmallows e faia mai mea masani mo le maʻisuka ituaiga 2 e mafai ona 'aina e aunoa ma le fefe i le faʻaleagaina lelei o le soifua maloloina, le atinaʻeina o faʻafitauli. Faatasi ai ma a latou meatotino aoga mo le ola maloloina o le maʻisuka, e tatau ona matauina:

O tagata mamaʻi na aofia ai i le lisi o inisalini faʻasaina, togafiti masani, marshmallows, marshmallows ua faʻatagaina ona 'ai, fiafia i le manogi ma le tofo fiafia. I le taimi lava e tasi, o le aʻafiaga o le aʻafia i le toto toto, le afaina i le ola maloloina o le maʻisuka, ua faʻaumatia.

Marshmallows faia ma se fua faapitoa mo le maʻisuka e mafai ona 'ai i aso uma

E faʻapefea ona faia se suamalie suamalie i le fale

Mo tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o loʻo i ai ituaiga o meaʻai suamalie. E i ai se tau maualuga ma e le avanoa mo tagata uma e faʻaaogaina.

Pastila, marshmallows maʻisuka, marmalade, faia e tusa ai ma se fua faapitoa, o tagata mamai e maua i le toto maualuga e mafai ona 'aina i aso uma.

O meaai suamalie e aofia ai le suka faapitoa e suitulaga i foliga o xylitol, sorbitol, sucrodite, saccharin, aspartame, sweetener, isomaltose, fructose, stevia. O ia vaega e le aafia ai le suiga i le toto o le kulukose.

  • Pipi 6 apu i totonu o le ogaumu ma fetogi i latou i se masini toto i se tulaga mamae.
  • Sook 3 puneteneta o gelatin mo le 2-3 itula i se vaega toʻaitiiti o le vai malulu.
  • Faaputuputu le aulaʻau kuka, suamalie i se aofaiga e tutusa ma le 200 kalama o suka, ma se pine o le citric acid ma kuka seia faʻamafanafana.
  • Faʻaopopo gelatin i applesauce ma, faʻafefiloi faʻafefiloi le faʻafefiloi, faʻamafanafana i le vevela vevela.
  • Faʻamau i luga o masini fuamoa mai fuamoa e fitu ma se pine o le masima i totonu o se pulu malosi, faʻafefiloi ma pateta pateta ma taʻalo i se mea faʻapipiʻi seʻia oʻo ina maua mai se masima.
  • Faʻalaʻu masima marshmallows ma se sipuni, faʻamalaʻau popo po o se taga i luga o fata na uʻuina i le pepa paʻu ma lafo i le pusaaisa.

O tagata e faʻaaoga lenei marshmallow ma le maʻisuka ituaiga 2 e mafai ona fai mai ma le mautinoa: "O le a matou maloloina!"

Faʻataʻitaʻiga o le leai o se tasi

Faʻalogo! O le faʻasalalauga faʻasalalau i luga o le 'upega tafaʻilagi mo na o faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le o se fautuaga mo le faʻaaogaina. Ia mautinoa e talanoa i lau fomaʻi!

E mafai ona 'ai fualaʻau ma le maʻisuka?

  1. Sukalati
  2. Marmalade
  3. Marshmallows
  4. Biscuits
  5. Toto
  6. Faʻailoga
  7. Pancakes, pancakes, sisiva
  8. Syrniki

Ou te tosina atu lou mafaufau i le mea moni e faapea, o mea uma o loʻo tusia i lalo e na o le taimi lava o le suiga o le taimi e faʻaaogaina ai le teena o se taui lelei pe lelei mo le faʻamaʻi. E le fautuaina tagata e maua i le maʻisuka le tatau ona faitau seʻia oʻo ina faʻamautu le suka i totonu o fua faʻatatau ua faʻatonuina e lau fomaʻi.

! Ae paga lea, o mea uma o loʻo faʻamatalaina i lalo e le talafeagai i keke ma pusa. O meaai leaga nei, e amata ona 'aʻai lea e matua faigata lava ona taofi. E le gata i lea, o le tele o suka ma gaʻo oi totonu o ia mea e tele. Ala ma ah! Ae o le a lafoaia. !

E tusa ai ma le faʻamalositino, e taua tele le le na o le a le mea e te 'ai, ae pe a fai foʻi. Afai e faigata ona e vave alu atu i ni meaʻai suamalie, ia suia le taimi e te 'ai ai le mea e te fiafia i ai.

Toa e sili ona lelei i le taeao, e amata mai i le 2 i le taeao i le 4 i le taeao. I taeao, o gaoioiga faʻaletino, masani lava, e sili atu le maualuga nai lo le afiafi. Ma o lona uiga e te mautinoa "faʻaalu" ma "galue" mea uma na 'aina.

O le sukalati e lelei tele mo le aveeseina o vili mo laʻau suamalie. Filifili sukalati e aunoa ma ni kulimi, vine ma isi mea e faʻaalu, o le a faʻaitiitia ai le kalori. E le gata i lea, aua nei faʻatau ni sukalati ma kullati masani, e pei latou te i ai sukalati, o le tele o taimi e le lelei le lelei, ma, i se faaopoopoga, latou te tele gaʻo ma suka.

E tatau ona tuʻuina atu i le sukalati tipi le mea aupito maualuga e maua ai koko koko. I le na o le tuʻuina atu, o le mea sili ona leaga ma le oona, o le sili atu lea.

Faʻaaogaina na o le 1-2 fasi vaega o le a faʻatagaina ai oe e faʻavave vave le tofo o le tofo ma le itiiti ifo o le suka.

E taua le faʻamavae o sukalati, ia lagona lona tofo, ia malamalama pe aisea ua e tuʻu ai lenei fasi mea i lou gutu. Malamalama i le atoa o le tofo.

Aisea e saʻo ai o sukalati pouliuliae le na o le pogisa, mafiafia pe papaʻe?

E faigofie: o sukalati pouliuli e sili atu le maualuga o le suka i lo le pata kuliki poʻo susu. O loʻo i ai foi le maualuga o meaʻai o koko, e mauoa i flavonoids, o loʻo i ai le aʻafiaga o le antioxidants ma i le faʻatinoga e iai se aafiaga lelei i le tino.

I totonu o faleoloa, e masani ona e mauaina le suka "suka suka". E ese mai le masani masani i lena mea ae le o le suka, o isi suka e pei o le xylitol, mannitol, sorbitol e faaopoopo i ai. E aofia ai le afa o nai kalori, ae aʻafia foi le faateleina o le toto suka. E le gata i lea, o le tele o taumafa e ono mafua ai le manava.

E tatau ona tuʻuina atu i le sili atu taugata o sukalati, pei O gasegase faʻamalosi faʻamalosi, e pei o le paluga o le pama po o le popo, e masani lava ona faʻapipiʻi i taʻavale taugofie e faʻaitiitia ai tau nai lo le pata pata.
Ou te tosina atu lou mafaufau i le mea moni o le sukalati ua solia i tagata e le atoatoa le metabolism (faateleina le uric acid, gout, urolithiasis).

O le toʻatele ua faʻalogo o le palamalade e aoga tele, faʻamamāina le tino o mea leaga. Ma o nisi atonu foi na tuuina atu i ai le marmalade "mo le leaga."

E moni lenei mea. Pectin, o se vaega o le marmalade, faʻaleleia le faʻamalositino o le intestinal, faʻaitiitia sina cholesterol, faʻamamā le tino o vailaau faʻasaina ma mea mamafa mamafa. Ae ui i lea, i ituaiga taugofie o le marmalade ua suia i le gelatin ma isi vailaʻau vailaʻau.

O le mea lea, afai e te fiafia i le marmalade, filifili lanu lanu masani o le ogatotonu ma le sili atu tau tau. Aua le faʻasaoina lou ola maloloina.

Afai e faʻasusu le marmalade i le suka, fautuaina e le tatau ona ave, pe faʻamaʻaʻa atoa le suka aʻo leʻi faʻaaogaina.

Ma sili atu ona taua, marmalade - toetoe lava a aofia uma ai suga faigofie, o lona uiga. oi latou e vave ma faʻateleina le maualuga o le kulukose toto. O le mea lea, afai e le mafai ona e teena le palamalade, taumafa e seasea lava ae le sili atu ma le 1-2 fasi vaega, e faʻatatau i le tele. Ma i le lumanaʻi, e matua aoga lava le faʻaaogaina mai le faʻaaogaina.

Marshmallow e aofia ai foʻi pectin poʻo agar agar. E gaosia e le au gaosiga le gelatin i le sili atu o le marshmallows.
Marshmallows filifili masani, e aunoa ma le sukalati, a itiiti ifo ma le tau o tau o tau. Ina ia le mafai ona maualuga le maualuga o le suka pe a maeʻa, e tatau ona e faʻatapulaaina oe lava i le afa o le marshmallow poʻo se mea itiiti se tasi.

Afai e te fiafia i kuki, tuu atu le fiafia i le itiiti o le gaʻo ma suamalie suamalie, mo se faataitaiga: oatmeal, almond, Maria cookies, bisiki, suauu e leai ni suka.

O le fesili atoa i le tele. E fautuaina e faatapulaa i le 1-2 fasi vaega e fuafua i le tele.

O lenei ituaiga suauʻu e sili ona faʻaaogaina e avea o se meaʻai pe afai e te iloa o loʻo i ai le suka e pau i le aso e faasaga i tua o le gaioiga faaletino poʻo le umi o le anapogi.

O le vevela e eseese, lapopoa ma laitiiti, mauoa ma matutu, faʻatasi ma fatu poppy ma isi faʻaopoopoga, ma faigofie.
Filifili i totonu o ituaiga e sili ona e fiafia i ai, ae ia mautinoa e te vaʻai i le tuufaatasiga. E tatau ona tuʻuina atu filifiliga i filifiliga e leai se suka. Afai e leai se mea, ia ave se tamai suauu. E mafai ona e 'ai 2-3 o nei mea.

E sili atu le vaeluaina o taga lapoa i le afa ma faʻatagaina ia latou faʻagogo sina mea, ina ia leai se manaʻoga e 'ai se mama atoa po o se isi ulugalii.

E tele atu mea faʻalavelave faigata. E leai ni tauvaga e aunoa ma le suka. Ma e tusa lava pe laʻititi le lapisi, e masani lava ona totogi e le kamupanī lona mamafa.

Ae o loʻo i ai se tasi puʻepuʻe: o paʻu ua tumu i le fua o fua. E mafai ona 'aina ia mea i le 2 fasi vaega i le aso. Sili atu i auala e lua.

E mafai foi ona e faʻaaogaina falaoa falaoa falala ma 'ai se ulugalii ma le kulimi kulimi, o laʻau po o se fasi kulimi masani.

Pancakes, pancakes, sisiva

O se meaʻai lelei lenei taeao po o se meaʻai. Ma le isi, e faʻalagolago lava i le aofaʻi, sugar sugar content ma le mea o iai.

O le faatauina mai o pancakes e masani lava ona maualalo i le suka. O le mea lea, e tatau ona e filifilia i latou e le o aofia ai le suka.

E fautuaina e kuka ni mea lelei i le fale, e aunoa ma le faaopoopo o le suka i le paluga. E sili atu le kuka i le faʻaaogaina o le suauʻu maualalo. Afai e le mafai ona maua le suka e aunoa ma le suka, faʻaaoga mea suamalie. E matua faigofie lava pe a kuka ni vaiinu.

E fautuaina e faʻagata oe lava ile 2-3 mea ma 'aina i latou i le afa muamua o le aso.

Taumafa i pancakes i:

• iʻa mumu po o le caviar (o lenei mea o le a faʻatamaoaigaina ai lau mea taumafa ma omega-3 gaʻo) • faʻamaʻi kirimoli 10-15% gaʻo (mo i latou oe mananao e gaoioi, e mafai ona e faʻaaoga le kuluma) ma fua (e le o le jam) (pe tusa ma le 17%, Adyghe, suluguni) • ma aano o manufasi (e fautuaina e ave le gaʻo meaʻai mo meaʻai laiti, e sili atu le filifilia o pusi ulaula po o pakiva nai lo le soka) • faatasi ai ma le siʻiisi e aunoa ma le suka (e mafai ona fefiloi ma vine ina ia sili atu ona suamalie)

• faʻatasi ma lemoni (ia sasaa le pancake i le sua o le tipolo ma le maofa i le manaia tele)

Tuua Lau Faamatalaga