Accutrend Plus Express Analyzer

O le Accutrend Plus ua fuafua e fuafua vave le maualuga o le cholesterol, triglycerides, glucose ma le lactic acid i le toto toto. E faʻaaogaina mo faamoemoega faʻapitoa ma le tagata lava ia, lea e mafai ai ona suʻe ala talafeagai e aunoa ma le tuua o le fale. E taua tele lenei mea mo tagata gasegase o loʻo manaʻomia le siaki pea o suʻesuʻega falesuesue ma e le mafai ona asiasi atu i falemaʻi mo suʻega.

Faʻasologa o Meafaigaluega

O le suʻega o le biochemistry Accutrend Plus o se masini feaveaʻi ona e laʻititi i le tele ma sili atu le malamalama i le mamafa, e na o le 140 g.

Le fuafuaina o tulaga eseese (cholesterol, glucose, triglycerides, lactic acid), o laasaga talafeagai e fai ai suega. O le masini e mafai ai ona maua vave le taunuuga:

  1. E na o le 12 sekone e fuafua ai le faitau kulūkose.
  2. Mo le cholesterol, sina umi - 180 sekone.

E le gata i lea, o faʻamatalaga na maua e sili ona saʻo, e pei ona molimauina e le tele o iloiloga lelei o tagata gasegase ma e faapitoa lava le tomai faʻapitoa, o loʻo taulaʻi atu i taunuʻuga pe a faʻamaonia se faiga faʻapitoa.

O le masini ua faʻapipiʻiina ma se faʻasalalauga e faʻaalia ai faʻamaumauga o faʻamaumauga. O se mea iloga o le suʻega a Accutrend Plus o le tele o le mafaufau loloto lea e faamaumauina ai taunuʻuga mulimuli e 100. I lenei tulaga, o le aso o le auiliiliga, taimi ma iuga ua faailoa mai.

Mo le fuafuaina o le maualuga o le cholesterol i le toto, vaega o suega faapitoa E manaomia le cholesterol faʻailoa, lea e mafai ona faʻatau eseese. I lenei tulaga, e naʻo faʻatauvaʻa faʻapitoa mo lenei tagata suʻesuʻe e tatau ona faʻaaogaina, talu ai o isi o le a le galue.

Mo le fuafuaina o faailoilo, e te manaʻomia le toto toto atoa, o lea e mafai ai ona e galulue ma le suʻega i le fale.

Iloiloina o le talosaga

Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, e tatau ona suʻesuʻe ma le totoʻa faatonuga mo le faʻaaogaina. E mafua lenei mea i le mea moni e faʻapea, i pusa fou fou o suʻega a le Accutrend 25 cholesterol. e manaʻomia le faʻasoasoaga.

E na o le pau lenei o le auala e ausia ai le saʻo ma le saʻo, aemaise lava pe a manaʻomia e le tagata le mataituina masani:

  • cholesterol
  • faʻailoa
  • glucose
  • lactic acid.

  1. Aʻo leʻi faia le suʻesuʻega, e tatau ona e mulumulu lelei ou lima i se fasimoli, faʻamago i se mea faʻaaoga poʻo solo pepa ma tuia lou tamatamailima i se peni faapitoa.
  2. O le mataua muamua o le toto e tatau ona aveʻesea i le sipuni o le cotton, ma le lona lua e tatau ona faʻaaogaina i se vaega faapitoa o le vaega o le suʻega.
  3. O le toto e tatau ona lava, a leai o le a le amanaiaina ma le loto i ai.
  4. E faʻatagaina le faʻaopopo mea faʻalaʻau, e sili atu le toe faia o le auʻiliʻiliga.

E tatau ona teuina ni fasi siaki i totonu o se mataupu tapuni. Faʻasaga le susulu o le la ma le susu e le tatau ona faatagaina. O lenei mea e mafai ona taʻitaʻia ai lo latou le mafaʻatasia ma maua ai ni faʻasalaga le saʻo.

O le Accutrend analyzer mo le fuafuaina o le toto cholesterol maualuga e na o ni iloiloga lelei. O se masini saʻo, faigofie, multifunctional o le a fesoasoani i le taofiofi o mea taua i totonu o le toto, e oʻo lava i le fale.

Filifiliga ma faʻamatalaga

Accutrend faaopoopo o se glucometer faʻaonaponei ma foliga sili atu. E mafai e le tagata faʻaaoga ona fuaina le cholesterol, triglycerides, lactate ma le kulukose.

O le masini e fuafua mo tagata faʻatau e maua i le maʻisuka, maʻi le lipid metabolism ma le maʻi gasegase. O le siakiina o taimi o faailoga o le a mafai ai ona e pulea le togafitiga o le maʻisuka, faʻaitiitia le faʻafitauli o le atherosclerosis.

Fuataga o laʻasaga lactate e tatau lava i le taʻaloga taʻaloga. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o loʻo lamatia ai aʻafiaga o le tele o galuega, ma o le a mafai ona faʻaitiitia le faʻaleagaina o le tino.

E faʻaaogaina le tagata suʻesuʻe ile fale ma i falemaʻi. E leʻi faʻamoemoe mo le faʻamaonia. O taunuʻuga na maua e ala i le faʻaaogaina o le auiliiliga manino e faʻatusatusa i faʻamatalaga fale suʻesuʻe. E faʻatagaina se laʻititi laʻititi - mai le 3 i le 5% pe a faatusatusa i faʻataʻitaʻiga o fale suʻesuʻe.

O le masini e toe gaosia lelei lelei fua i se taimi pupuu - mai le 12 i le 180 sekone, e faʻatatau i le faailoilo. E maua e le tagata faʻapitoa le avanoa e tofotofoina ai le faagaoioiga o le masini e faʻaaoga ai mea e pulea ai.

O le mea autu - e le pei o le faʻataʻitaʻiga muamua i Accutrend Plus, e mafai ona e fuaina uma faʻailoga e 4. Ina ia maua mai iʻuga, e faʻaaogaina le metotia o fuataga photometric. O le masini e galue mai le 4 pulu mumu (type AAA). Ua fuafua le ola o le Baturi mo le 400 suega.

O le faʻataʻitaʻiga e faia i le paʻu paʻukeke. O loʻo i ai se lauulu laʻitiiti, o se tapuni faʻapipiʻi o le vaega o fuataga. E lua ni kulini - M (manatua) ma le On / Off, o loʻo i luga o le pito i luma.

I le pito i luga o le Set set. E faʻaaogaina e faʻaaogaina ai le masini, lea e faʻatonutonuina e le M button.

  • fua - 15.5-8-3 cm,
  • mamafa - 140 kalama
  • o le toto manaomia e oʻo i le 2 μl.

O le gaosiga e tuʻuina atu le faʻamaonia mo le 2 tausaga.

O le afifi e aofia ai:

  • meafaigaluega
  • tusi lesona
  • lancets (25 fasi vaega),
  • toso tui
  • mataupu
  • siaki siaki
  • maa -4 pcs.

Manatua! O le pusa e le aofia ai faʻamaufaʻailoga. O le tagata faʻaaoga e tatau ona faʻatau faʻatau.

A fua, o ata nei e faʻaalia:

  • LAC - Lactate
  • GlUC - glucose,
  • CHOL - cholesterol,
  • TG - triglycerides,
  • BL - lactic acid i le toto atoa,
  • PL - lactic acid i plasma,
  • codenr - faʻamatalaga faʻasologa,
  • am - faʻamatalaga aʻo leʻi oʻo i le aoauli,
  • i le afiafi - faailoga o aoauli.

O faailoga taʻitasi o loʻo i ai ana lava faʻamaufaʻailoga. O le suia o le tasi ma le isi e faʻasaina - o le a oʻo atu ai i le vaeluaina o le iuga.

Faʻasalalau Accutrend Plus:

  • Gaucose sugar test test - 25 fasi pepa,
  • fasi siaki mo le fuaina o le cholesterol Accutrend Cholesterol - 5 vaega,
  • vaega o suʻega mo triglycerides Accutrend Triglycer>

O pusa taʻitasi faʻatasi ma faʻamau faʻataʻitaʻiga ei ai le laulau faʻasologa. A faʻaaogaina se pusa fou, e faʻapipiʻi le tagata suʻesuʻe i lana fesoasoani. A uma ona faʻasaoina le faʻamatalaga, e le toe faʻaaoga le ipu. Ae e tatau ona puipuia aʻo leʻi faʻaaogaina se vaega o fasi pepa.

Fonotaga Faʻatino

O suʻega e manaʻomia ai se toto itiiti. O le masini e faʻaalia ai faʻamatalaga i se lautele lautele. Mo le suka e maua mai le 1.1 - i le 33.3 mmol / l, mo le cholesterol - 3.8-7.75 mmol / l. O le taua o lactate e eseese i le va o le 0.8 i le 21.7 m / l, ma le maualuga o triglycerides 0.8-6.8 m / l.

O le mita e pulea e 3 kuluma - lua oi latou o loʻo i luga o le pito i luma, ma lona tolu i le itu. 4 minute i le maeʻa ai o le taotoga mulimuli, faʻaauau le malosiaga faʻafuasei. O le tagata suʻesuʻe e iai se faʻalogologo faʻalogo.

O faʻatulagaga o le masini e aofia ai mea nei: faatulaga le taimi ma le taimi, fetuunaiga o le aso ma le faatulagaga o aso, faatulaga le excretion o lactate (i plasma / toto).

O le masini e lua ni filifiliga mo le faʻaaogaina o le toto i le vaega o le suʻega. I le faʻasalaga muamua, o le lipine faʻamau i totonu o le masini (o le auala o le talosaga o loʻo faʻamatala atu i lalo i faatonuga). E mafai lenei mea i le faʻaaogaina e le tagata o le masini. I falemaʻi falemaʻi, o le metotia e faʻaaoga pe a tu le lipine faʻamau i tua o le masini. Faʻaaogāina o le biomaterial e faʻatino e faʻaaoga ai pipoti faapitoa.

O le faʻaogaina o lipine faʻataʻitaʻiga e tupu fua. O le masini ua i ai se fatuga o le mafaufau, lea ua fuafuaina mo le 400 fua (100 fuataga o loʻo teuina mo ituaiga suʻesuʻega taitasi). O taunuʻuga taʻitasi e faailoa ai le aso ma le taimi o le suʻega.

Mo faailoga taʻitasi, o le taimi o le suʻega o:

  • mo glucose - e oo i le 12 s,
  • mo cholesterol - 3 min (180 s),
  • mo faʻamaʻi - 3 min (174 s),
  • mo lactate - 1 minute.

Le lelei ma le le lelei

O faʻamanuiaga o se glucometer e aofia ai:

  • saʻo ole suʻesuʻega - faʻasesega ole sili atu ma le 5%,
  • mana manatua mo 400 fua,
  • fua o le fua
  • multifunctionality - fuaina faʻailoga e fa.

Faatasi ai ma le le lelei o le meafaigaluega, o le tau maualuga o mea taumafa e iloga.

Faatonuga mo le faaaogaina

Aʻo leʻi amataina le suʻega, e tatau ona e faia laasaga nei:

  1. Faaofi le maa - 4 maʻa.
  2. Seti le taimi ma le aso, seti le faʻailo.
  3. Filifili le faʻatulagaga o faʻamatalaga manaʻomia mo le lactic acid (ile plasma / toto).
  4. Faʻaofi le laulau faʻasologa.

I le faagasologa o le suʻega e faʻaaoga ai le tagata e faʻaleleia le ala, e tatau ona e tausisia le faasologa o gaoioiga:

  1. Aʻo tatalaina se afifi fou faʻatasi ai ma faʻamaufaʻailoga, faʻasolo le masini.
  2. Faʻamau le fasipepa i totonu o le fusi seia maeʻa.
  3. A uma ona faʻaali le uila fana i luga o le lau, tatala le ufiufi.
  4. A maeʻa le pa'ū pa'ū i luga o le faʻaaliga, faʻaaoga le toto.
  5. Amata amata ma tapuni le tapuni.
  6. Faitau le iuga.
  7. Aveese le fasi siaki mai le masini.

E faapefea ona alu le aofia:

  1. Faasolo i luga le taumatau o le masini.
  2. Siaki le avanoa o le galuega - faʻaalia o ata uma, paʻa, taimi ma aso.
  3. Talo le masini e ala i le uomi ma uu le kī saʻo.

Aoaoga vitio mo le faʻaaogaina:

Manatu o tagata

O suʻega a tagata maʻi e uiga i Accutrend Plus e tele mea lelei. Latou te faʻaalia le faʻaogaina o le masini, faʻamaumauga saʻo, o se ogalaau manatua tele. I faʻamatalaga le lelei, e pei o se tulafono, o le tau maualuga o mea taumafa na faʻaalia.

Sa ou piki i luga se glucometer ma galuega maualuga mo loʻu tina. Ma e faaopoopo atu i le suka, e fua ai foi cholesterol ma triglycerides. Talu ai nei sa mafatia ai o ia i le fatu. Sa i ai le tele o filifiliga, sa ou filifili e nofo i Accutrend. I le taimi muamua na i ai masalosaloga e uiga i le saʻo ma le saoasaoa o faʻamaumauga. E pei ona faaalia i le taimi, leai ni faafitauli na tulai mai. Ioe, ma vave ona iloa e tina le faʻaaogaina o le masini. Faʻatasi ai ma le faʻapipiʻiina e leʻi faʻafeiloai. Ou te fautuaina atu!

Svetlana Portanenko, 37 tausaga, Kamensk-Uralsky

Sa ou faatauina aʻu lava se tagata auiliiliga ina ia vave fuaina le suka ma le cholesterol. I le taimi muamua, sa masani ona ou faʻaaoga i galuega ma tulaga mo se taimi umi. A o le i ai lena, o le mea sili ona faigofie e aunoa ma le manatuaina - ua na o le suka e maua ai. O le mea ou te le fiafia i ai o le tau o fasipepa mo Accutrend Plus. Tino taugata. A o lei faatauina mai le masini lava ia, ou te lei gauai i ai.

Victor Fedorovich, 65 tausaga, Rostov

Sa ou faatauina loʻu tina o Accutrend Plus. Sa le mafai ona ia faʻaaogaina i le gaioiga o le masini mo se taimi umi, i le taimi muamua na ia faʻalavelaveina ai foi fasipepa, ae na ia fetuunai. Fai mai o ia o se masini lelei tele, e galue e aunoa ma ni faʻalavelave, e faʻaalia iuga e tusa ai ma le taimi o loʻo taua i totonu o le tusifolau.

Stanislav Samoilov, 45 tausaga, Moscow

AccutrendPlus o se suʻega faʻapitoa o meaola faʻasolosolo ma se faʻalauteleina o lisi o suʻesuʻega. E fua le maualuga o suka, triglycerides, lactate, cholesterol. E faʻaaoga uma mo le faʻaaogaina o le fale ma mo le faigaluega i falemaʻi.

Tuua Lau Faamatalaga