Faʻafitauli o fualaau faʻasaina Angiovit and Feminion: o fea e sili atu ma o fea mataupu e lua o loʻo faʻamatalaina i le taimi e tasi?

E tausia e tina taʻitoʻatasi le soifua maloloina o lana tama, aua o tamaiti e sili ona taua i le olaga o se tagata, o lona faaauauina. Ae o afea e te manaʻomia ai e fai lenei mea? Ma faʻapefea ona fai saʻo? I se faʻataʻitaʻiga lelei, e tatau i tina tausi uma ona tausia le soifua maloloina o lana pepe i le taimi o le maitaga, ma sili atu ona lelei aʻo lei amataina. Mo lenei mea, o vitamini ma vailaʻau vailaʻau eseese ua faʻamatalaina. O nisi taimi o lo latou le lava lea e tau atu ai i mea sese i le atinaʻeina o le tamaititi.

O vitamini faapitoa e tatau ona faʻatulagaina e se fomaʻi o loʻo suʻesuʻeina oe. Aua e te mafaufau ma inu i mea uma lava - O lenei mea e mafai ona oʻo atu ai i le le lelei o taunuuga. Ae ui i lea, e tupu ai ole vitamini e le lava ona faʻataʻitaʻiina ai lea o se vailaau faʻasaina faaopoopo. O le tele o taimi e masani ona faʻatulagaina le Angiovit ma le Faʻailoga. Ae o le fea e sili atu?

O le tiapolo o se fualaau faasaina lea e tele mea aoga, e aofia ai vitamini o vaega B-6, B-9, ma B-12. O le Angiovitis e aafia ai le metabolism, puipuia ai vaʻa toto ma toe faʻafouina ai le tino, ma faʻamalosia ai. Toe faʻafoʻisia le fualaʻau o fualaʻau, o lenei vailaʻau e iai sona aoga aoga i le soifua maloloina o le tina ma le tamaititi.

O le tagofia o fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le lamatia o le faapau pepe e 80 pasene. O le tuufaatasiga o vailaʻau e aofia ai mea taua e pei o le gaʻo ma le cyanocobalomin, lea e puipuia ai le atinaʻeina o le anemia ma faʻaleleia ai le atinaʻe o toto. E tofu paʻu taitasi ma le 60 paʻu i paʻu.

O le fualaau faasaina e itiiti ni faʻasalaga:

  • Faʻasalaga taʻitoʻatasi i vaega o le vailaʻau faʻasaina.
  • Le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻatasi ai ma isi vailaʻau e faʻaosofia ai le toto maualuga.

O le tiapolo ua faʻamaonia i tulaga e pei o:

  1. I le taimi muamua, sa i ai se faamutaina vave o le maitaga.
  2. O le i ai o ni mea faaletonu o le tino.
  3. Faʻasologa o vailaʻau faʻasolosolo i le le atoatoa o le phytoplacental.
  4. Puipuiga poʻo togafitiga o faʻamaʻi fatu faʻapitoa ona o le leai o homocystine.

O le tau masani o le Faʻamasino mai le 200 i le 240 ru. I le faʻaopoopoga, o vailaʻau e tele analogues: Vetaron, Hexavit ma Bentofipen.

Fiafia - o se vailaʻau o loʻo aofia ai ia lava lipine ma faʻataʻitaʻiga. Ua iloa e ona fatu o le maitaga ua vaevaeina i le tolu, ma o lea na latou faia ai ni ituaiga se lua o fualaau faasaina: Femibion-1 ma le Femipion-2. E tofu i latou uma ma mea taua ole vitamini B. E le sili atu le aofaʻiga o tupe mo fafine maʻitaga 400 mcg. I le faaopoopo atu i mea tutusa i fualaau oona, ei ai eseesega, ae e tele naua.

Faʻaipoipo-1 ua faʻamoemoe mo le maitaga i vaiaso muamua e sefulu ma le lua, faʻapea foʻi i le fuafuaga fuafuaina. E le gata i lea, pe a fuafuaina le maʻitaga, e fautuaina mo alii, talu ai o le fualaau faasaina e faʻaolaina ai le faateleina o le vavave o le sperm. E aofia ai elemene aoga e pei o: iodine, vitamini C, E ma le gaʻo siama i se foliga faigofie digestible.

O le tamaʻitaʻi-2 e fautuaina e ave mai le amataga o le vaiaso lona sefululua seia oʻo i le faamutaina o le susu. E aofia ai Vitamin E, DHA ma Omega-3. Latou te faʻaitiitia le lamatiaga o le fananau mai o le pepe, o le faʻapipiʻiina o pupuni toto i le placenta ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le vaeluaina i se tulaga maualalo.

E i ai le eseesega i le va o nei vailaʻau e lua. O loʻo taoto i le tele o meaʻai ma isi elemene eseese. O le mafuaaga lena e tatau ai ona mulimuli le tasi vaega muamua ma le lua.

Faatusatusaga o fualaau e lua

I le taimi muamua, e foliga mai o le Angiovit ma le Femibion ​​e matua tutusa lava - o le mea moni, ona o a latou mea, faatasi ai ma isi mea, e aofia ai le lavelave o vitamini B ma le gaʻo.O le mea moni, o lenei mea e mamao ese mai le mataupu, aua o le Angiovit o se fualaau faasaina lea e taulai atu foi i luga o le vascular system, ae e leai lava se mea a Tinamatua e fai ma i latou. E tupu foʻi faʻapea o fualaau faʻasaina ua faʻamatalaina e se tagata tomai faapitoa. E tupu lenei mea pe afai ei ai ni faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le faʻamaʻi i totonu o le tina poʻo nisi o faʻafitauli faʻapitoa e pei ole maʻi fatu na matauina ma isi.

O fea e sili atu? Ma mo ai?

E pei ona faʻamatalaina i luga - E masani lava ona aʻafia e le tiapolo le vaʻa ma le loto, ma o le mea lea, pe a leai ni faafitauli ma i latou, ma e te le ulu atu i le tulaga lamatia, e tatau ona inu le faʻaipoipo. Aisea? Aua o le Femibion ​​e sili atu ona lelei i luga o isi fualaau vaitamini - ei ai iodine. E tusa ai ma lea, e le tatau ona faʻaaoga faʻapitoa. I le faaopoopo atu i iodine, o le Femibion ​​e aofia ai vitamini:

  • B1: Faʻaleleia metabolism gaʻo.
  • B2: Sini o isi vitamini ma le vaevaeina o amino acids.
  • B5: Faʻateleina le metabolism.
  • B6: Aafiaga lelei i le gaosiga o le porotini.
  • Q12: O ou neura o le a lelei tonu ona o ia. E fesoasoani foi i le faagasologa o le hematopoiesis.
  • Vitamini C ma le E: Puipuiga mai faʻamaʻi pipisi ma le matua. Faʻaleleia le faʻaaogaina o le uʻamea.
  • N: Puipui mai faʻamalo.
  • PP: Faʻatinoina le puipuiga o togafitiga o le paʻu.

Pharmacology

Fai mai suʻesuʻega lata mai nei, o fafine faʻaonaponei ua faʻateleina le homocysteine.

Vitamini o le Angiovit faigata fesoasoani e aloese mai le faateleina o le homocysteine:

  • B6. O lenei vaitamini o le a faʻaitiitia ai faʻamaoniga o le toxicosis i totonu o se fafine pe a maeʻa. E faʻamalosia le faʻapipiʻi o mea amino faʻataʻitaʻi talafeagai mo le atinaʻe tatau o le faʻaoga o le pepe,
  • B9 (mea gaʻo) aua e aoga tele alii. E faʻaleleia le lelei o le sperm (o le numera o le siʻosiʻomaga vaivai e matua faʻaititia). Mo tina, o le vaitamini e lelei i le puipuia o ia maʻi (faʻapitoa) i le atinaʻeina o le pepe e pei o le laugutu o le laugutu, o le sosoʻo, o le faʻalagona o le mafaufau, le faʻaleagaina o le tino matua i le tamaitiiti,
  • B12 E aoga mo matua uma aua e puipuia ai le atinaʻeina o maʻi o le tino o le tino ma le anemia, lea e le taliaina i le taimi o le maitaga.

Contraindications

Afai o le tagata gasegase e le gafatia i soʻo se vaega o le vailaʻau, e le taliaina lana pulega. Ae e seasea ona tupu, e le o le fualaau faasaina e le maua ai aʻafiaga. O aʻafiaga e mafai ona tupu ai se vailaau o vailaʻau. E tupu lenei mea pe a inu mea inu e aunoa ma fautuaga faʻapitoa.

O aʻafiaga e aofia ai:

  • ulu matua
  • allergies
  • sasaina o le paʻu,
  • taʻavale
  • urticaria
  • tigā

Faʻatasi ai ma nei faʻaʻailoga, e tatau i le tina faʻamoemoe ona vave faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. O le fomaʻi o le a faʻaitiitia le fua o le vailaau poʻo le faalēaogāina o le vailaʻau, sui i se fofo tali tutusa, mo se faʻataʻitaʻiga, Faʻailoga.

O le tamaʻitaʻi o se vailaau faʻasolosolo, lea e fautuaina e oʻo lava i le tulaga o le fuafuaina o le maitaga. E saunia le tino mo gaioiga masani.

Faiga faʻapitoa 1 ma le 2

E lua ituaiga o fualaau oona e maua: Tupulaga 1 ma le Taleni 2. O oloa uma e lua ua faʻavasegaina o mea faʻapitoa o meaola, ma o lenei mea e faʻafefe ai mo tagata e faatau ai vailaʻau. O fualaau nei e tutusa ma Complivit poʻo Vitrum. Ma o lo latou aofia ai i totonu o le vaega o meaʻai o mea taumafa e mafua mai i faʻamatalaga o le fuainumera o le nomenclature i le atunuu gaosiga - Siamani.

E le gata i lea, ua i ai se tatou taimi umi ma le faʻamalosi mo le tusia o nei vailaʻau faʻamalosi i lisi o vailaʻau faasaina, o lea e faigofie ai i tagata gaosi oloa ona faʻamatalaina a latou oloa e avea o se faʻaopoopoga meaʻai. O le mea lea, aua e te fefe e faapea uma o le Vaʻalele ua taʻua o mea faʻapitoa.

O le tamaʻitaʻi 1 o loʻo tuʻuina atu i ni pepa. Fiafia 2 - faʻapea foʻi capsules. O fualaau o fualaau uma e lua e tutusa uma lava. Ae i totonu o capsules o Femini 2 o loʻo i ai isi vaega faʻaalia mai le vaiaso 13 o le maʻitaga.

O mea aoga mo vailaʻau faʻamaʻi lua e lua:

  • Vitamin PP
  • vitamini B1, B2 (riboflavin), B5, B6, B12,
  • Vitamin H po o le Biotin
  • lipine acid ma lona foliga, methyl folate,
  • iodine
  • vitamini C.

O le lisi o loʻo faʻaalia ai e iai le 10 vitamini e manaʻomia mo fafine maʻitaga. Vitamini A, D, K e le oi ai iinei, talu ai o loʻo i ai i taimi uma i le tele o mea i le tino.

O le eseesega i le va o nei fualaau o le vitamini mai isi, e aofia ai le methyl folate. O lenei mea e mafua mai i le folic acid, lea e vave ona oʻo i le tino atoa. O le mea lea, o Tupulaga 1 ma le 2 e faapitoa lava le fautuaina mo tamaitai e faʻaitiitia le digestibility o le gaʻo.

  • hydroxypropyl methylcellulose ma le hydroxypropyl cellulose,
  • suauu maso
  • glycerin
  • microcrystalline cellulose,
  • titanium dioxyide
  • suauu magnesium o gaʻo gaʻo,
  • uʻamea uʻamea
  • maltodextrin.

Fiafia 2: capsules

O lo latou gaioiga e faʻaalia mai le vaiaso 13 o le maʻitaga. O mea aoga o loʻo faʻaopoopoina: vitamin E ma docosahexaenoic acid poʻo le DHA (sili ona talafeagai i le taimi o le maitaga).

O le DHA o le vasega o Omega-3 oona gaʻo e puipuia ai le faaleagaina o puipui o toto toto, o le aʻafiaga o faʻamaʻi pipisi, ma le faʻaitiitia le faʻaumatia o mea tuʻufaʻatasia.

E le gata i lea, o le ulufale i totonu o le placenta, e aofia ai le DHA i le masani ona atinaʻe le tamaititi.

Faʻafeiloaʻiga faʻatasi

O nisi taimi pe a fuafua se maʻitaga i le 1st tausaga, o le Tino 1 ma le Angiovit ua faatonuina e inu faatasi i isi aso uma. E tatau ona maitauina o le tofiga o le Angiovit ma le Tamaitai 1 i le taimi lava e tasi o le aia tatau lea a le fomaʻi. E faʻapefea ona fai se filifiliga i le faʻafoega tutusa o fualaau faʻasaina, ma o le faalēaogaina o oe lava ia e matua faʻasaina.

O le a se mea e sili atu nai lo Feminion 1 poʻo Angiovit? O faʻalavelave faʻapitoa o ituaiga e lua e sili atu ona le mafai ona faʻafitia i luga o isi multivitamins. O pusa e aofia ai iodine. O le mea lea, e le manaʻomia e le tina faʻamoemoe se isi fualaau oona e aofia ai.

O faʻalavelave faʻafeusuaiga e aofia ai vitamini taua e iva:

  • B1. Manaomia mo le gaʻo gaʻo,
  • B2. Faʻaauau le toe faʻafoʻiina o mea, faʻatasi ai ma le faʻamavaeina o amino acids ma le faʻapitoa o isi vitamini,
  • B6. E i ai sona aafiaga lelei i le gaosiga o le protein,
  • B12. E le manaʻomia mo le faʻamalosiina o le faʻalavelave o le tino ma le faʻavae toto,
  • B5. Faʻaauau le faʻaleleia o le metabolism,
  • Vitamin C. Puipuiga o faʻamaʻi pipisi ma sili atu le faʻafefe o le uʻamea,
  • Vitamin E. Anamua tuai
  • N. Vitamini mo le puipuia o aʻafiaga i luga o le paʻu ma le faʻaleleia atili o lona tauvaga,
  • PP O lenei vaitamini e faʻamautuina galuega o puipuiga o le paʻu.

O le aveina o Femibion, e maua e tinā faʻamoemoe le fua saʻo ole folate.

E aofia ai foi i le capsule le acidic docosahexaenoic (DHA) - Omega-3, lea e taua tele i le fausiaina o le vaaiga masani ma le atinaʻe o faiʻai i le tamaititi.

I le taimi lava e tasi, o le vailaʻau E faʻaleleia le sili ona lelei o le DHA.

Vitio faʻatalanoa

E uiga i faʻaaliga o le ave Angiovit pe a fuafuaina le maʻitaga i se vitio:

Pe a fuafuaina le maʻitaga, e le tatau i se tasi ona faʻalagolago i le agavaa o tagata masani, ae e taua le faʻafesoʻotaʻi o Nofoaga Tutotonu. O iina e mafai ona e maua ai fesoasoani faʻapitoa ma faia suega suʻesuʻe suʻesuʻega. O le Ita ma le Faʻailogaina o fualaau sili ona lelei mo le taimi fuafuaina ma le umi o le maʻitaga.

E na o ni iloiloga lelei, ae ui i lea, e tatau ona ave ma le lapataiga. O le tele o vitamini i totonu o le tino e mafai ona faaosofia ai se isi fuafuaga o togafitiga i le pepe i le lumanaʻi. O le mea lea, ao lei aveina le televitamins, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se falemaʻi faʻalavelave. E naʻo se fomaʻi e mafai ona faʻamaonia saʻo le mafai ona tuʻufaʻatasia le fualaau oona ma le vailaau e sili ona lelei.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

O le sili atu le lelei o le tuʻuina atu o se fua e fua tele - Femibion ​​poʻo Elevit Pronatal

O le togafitiga o le suamalie o se mea taua i le fuafuaina o le maʻitaga ma le fanauina o se pepe. E taua tele lenei mea mo fafine e leai ni meaai paleni poʻo ni meaʻai paleni.

Afai o le fomaʻi ma meaʻai e le tuʻuina atu ai vitamini ma minerale uma, ona tatau loa lea i le pepe lava ia ona faʻaaogaina mea e tatau ona faʻaogaina mai le tino o le lumanaʻi.

E masani lava, e oʻo lava i se taumafa atoatoa ma paleni, o se fafine i se tulaga e le ogatasi ma manaʻoga o le tamaititi, o lea e sili atu ai le amata ona inu vailaʻau na faatonuina e le fomai.

O nisi taimi e sili atu ona lelei le aveina o Femipion, i nisi o tulaga, o le a fautuaina e se fomaʻi Elevit Pronatal.

E tatau ona e faʻalagolago i le fomaʻi, aua o soʻo se faʻafitauli o le vitamini lavelave e mafai ona i ai faʻafitauli eseese ile maʻitaga ma le tamaititi.

Faʻailoga - o se vailaʻau mo le togafitia o le taufaʻamataʻu o le faʻanoanoa

E tusa ai ma fuainumera, o le taufaamatau o le faapau pepe ua maua i Rusia i le 30-40% o tina o loo faatalitali. I le taimi lava e tasi, o punaoa eseese e faailoa mai ai le le atoatoa o le faʻaleagaina e fesootaʻi ma le faʻamalosia o le toto ma le gaioiga lautele o le mafuaʻaga lea o le lua-vae tolu o mea leaga uma.

O le mea autu i le le lava o le toto o le totoina lea o paʻu toto i veins ma arteries. O le autu o le soifua maloloina e faamatalaina ai le atherosclerosis o le cholesterol theory mo le silia ma le 80 tausaga. Ae i le luasefulu tausaga ua tuanaʻi, ua oʻo ia te ia faitioga sili. O le aʻoaʻoga Homocysteine ​​e muamua oʻo mai.

O le Homocysteine ​​o se amino acid lea e maua mai le methionine (o se mea taua) e mafua mai i gaioiga o meaola. Methionine e masani ona ulu atu i le tino e masani ona maua mai i le protein: gaʻo, susu, fuamoa. Faʻatasi ai ma le soifua maloloina lelei, o le homocysteine ​​e faʻamalosi e gaʻo. Faatasi ai ma soliga, o lenei amino acid e faaputuputu i totonu o sela ma faaleagaina ai puipui o toto toto. O se taunuuga o lenei mea, o le fausia o fusi toto i totonu oi latou, lea e le afaina ai le toto, faateleina. O togafitiga e fesootaʻi ma se maualuga maualuga o le homocysteine ​​i totonu o le toto ua taua o le hyperhomocysteinemia (GHC). Mo se tagata masani, o le maualuga o le homocysteine ​​i le toto e sili atu i le 12 μmol / l e manaʻomia ai le togafitiga faafomaʻi

O le sootaga i le va o le GHC ma le atiaʻe o le atherosclerosis na faavaeina i le ogatotonu o le 60-seneturi o le seneturi mulimuli. I le luasefulu tausaga talu ai, o le tele o suʻesuʻega ua maua ai le faʻamaoniaga i le va o le plasma homocysteine ​​maualuga ma faʻamaʻi faʻamaʻi faʻapitoa:

  • masani ai le le faʻaleagaina,
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi o le placental,
  • le atoatoa gafatia,
  • tolopoina o le tuputupu ae ma le atinaʻe o le tamaititi,
  • afaina o le neural tube o le pepe e leʻi fanau mai.

O le matafaioi autu i le metabolism o le homocysteine ​​e faia e ia vitamin B pei o le B6 (pyridoxine), B9 (folic acid), B12 (cobalamin).

Faʻavae, togafitiga faʻapitoa

Rusia saienitisi i lalo o le taitaiga a Polofesa Z.S. Barkagan ina ia faʻaitiitia le le atoatoa o le tino o nei vitamini, na faʻatautaia ai le vailaʻau o le Angiovit. O le tiapolo o se vaega o multivitamins. O vaega autū o lenei vailaʻau o:

  • lipine acid - 5 mg,
  • pyridoxine hydrochloride - 4 mg,
  • Vitamin B12 - 0.006 mg.

O le tuufaatasiga o le Angiovit o loʻo faʻapipiʻiina i vailaʻau o ausilali: sucrose, gelatin, sima, suauu sulu. O le sui o le multivitamin e gaosia e Altayvitamins i foliga o papaʻe paʻepaʻe. O le tiapolo o se vailaʻau togafitiga e aofia ai le lipine pepa, faapea foi ma vitamini B6 ma le B12

O le togafitiga o le fualaau faasaina i le taimi o le gaioiga ua faamaonia i le tele o suʻesuʻega. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le Initaneti Suesuega o Obstetrics and Gynecology. D.O. Ott i St. Petersburg i le 2007 na suʻesuʻeina le aoga o togafitiga a le Angiovit i fafine maʻitaga ma le lamatiaga o le faʻanoanoa ma le gestosis. O le suʻesuʻega e aofia ai 92 fafine e iai le maualuga o le homocysteine ​​i totonu o le toto e sili atu le faʻaleagaina masani. O se taunuuga o le aveina o le multivitamin mo le tolu vaiaso, o faʻamaoniga o le taufaamatau o le maitaga na mou atu atoa i le 75% o tina o loʻo faʻamoemoe. E na o le tasi lava le tulaga na tupu ai se maitaga e le i faʻatupulaia.

Faailoga mo le faʻaaoga i le fuafuaina ma le taimi o le maitaga

Mo tagata masani, o le Angiovit o loʻo faʻaaogaina e avea ma sui o le fomaʻi ma le gasegase mo faʻamaʻi o le cardiovascular system. O le mea moni, afai o se fafine maʻitaga ei ai faafitauli i le fatu ma toto toto, ona mafai lea ona faʻatulagaina lenei televitamin faigata. Ae i le taimi o gaioiga, e faʻaaoga ai le Angiovit mo faamoemoega nei:

  • puipuiga o le le lava o vitamini o le vaega B,
  • faaitiitia le faateleina o le homocysteine ​​i totonu o le toto,
  • faʻaumatiaina o le le atoatoa o le gaʻo,
  • faʻafitauli faʻapitoa ma le taufaʻamataʻu o le vave faʻamaeʻaina o maitaga.

Vitamini B6, B9, B12: galuega mo le gasologa o maitaga, mafuaʻaga o le le lava, mea o loʻo i totonu o meaʻai

O mea tau togafitiga o fualaau faasaina e mafua ona o le gaioiga o vitamini B. O le Pyridoxine e masani ona faʻaaogaina uma metabolic processes. E taua tele mo le gaioiga o le tino, faʻaititia le faʻaalia o faʻamaʻi tiga i le toxicosis. Folic acid o se vailaʻau taua mo le atinaʻeina o le faʻamalosia ma le puipuiga o le fetus. O lona faʻaaogaina faaopoopo i le gasologa o le gasegase e faʻaitiitia ai le ono mafai ona tupu se faaletonu o le tino. O suʻesuʻega tetele i Rusia ma fafo atu o loʻo faʻaalia ai o le faʻaaogaina o le vitamini B9 i taimi e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atinaʻeina o malformations i le fetus. O le vitamin B12 o loʻo iai se vaega i faiga faʻavae o meaola mo le faʻaaogaina ma le aveeseina o le tele o oloa gaosi. E taua tele mo le fausiaina ma le faatumauina o paʻu o le nerve, ma e fesoasoani i le toe faʻaleleia atili o faʻafitauli.

O le le lava o vitamini i le taimi o le maitaga ua faʻamatalaina i le mamafa o le mamafa o le tino o le tina o loʻo faatalitali mai ma itu taua. Tele o fomaʻi e aofia ai:

  • suka ma le falaoamata paʻu paepae,
  • ulaula
  • ava malosi
  • o le faʻaaogaina o kofe i ni aofaiga tetele,
  • masani ona faaaoga fualaau faasaina, e aofia ai togafitiga o hormonal.

Ae, o vitamini B6, B9, B12 ulu i le tino ma meaai. O le mea lea, o se meaai le lelei o le mafuaaga autu lea mo lo latou le atoatoa. Pyridoxine e maua i le tele o laumei, launiu, meaʻai, sunflowers, kapisi, oranisi. I le itiiti ifo o le aano o manufasi ma mea e gaosia mai susu, pata. I le taimi o le vevela o togafitiga, e oʻo atu i le tolu o lenei vaitamini ua leiloa. Folk acid o loʻo mauoa i fualaʻau lanumeamata, fefete, ate, falaoa atoa, legumes, fualaau suamalie. O le vitamin B12 e maua i na o meaola manu, aemaise i le ate ma fatuga. O le faʻagasologa umi o le angiovitis e mafai ona faʻaitiitia ai le maualuga o le homocysteine ​​i totonu o le toto

E tusa ai ma le Inisetiute o Mea Taumafa i le 1999, na maitauina le leai o se vailaau vitio B9 i le 57% o tina o loo faatalitali, pyridoxine i le 27%, ma B12 i le 27%. O le mea e leaga ai, e fai mai fomai e tusa lava pe i ai se paleni taumafa, atonu e le tele nei vitamini. E ese le 'eseʻese o tagata' eseʻese i luga o le tele o lo latou faʻaopoopoga o taumafa i atunuu eseese. O le kamupani falemaʻi o Altayvitaminy o loo fai mai o le taulaʻi o vaega autu i Angiovit e faafetaiaʻia manaoga faafomai o aso nei mo manaoga o se fafine maʻitaga.

I tausaga talu ai nei, o loʻo faʻateleina ai e le fomaʻi le faʻataʻitaʻiina o le Angiovit i laʻasaga o le fuafuaina o le maitaga, talu ai e mafai ona faʻaputuina ia vitamini B i totonu o le tino. Ma i le tuputupu aʻe o le fusi, e sili atu ona manaʻomia i latou i le taimi muamua, talu ai o lenei vaitau ua faʻavaeina ai faiga faavae o le tino. O le mea e sili ona taua o le faʻaaoga vave o vitamini mo fafine oe na i ai ni faafitauli i le tausiga o le maitaga. E fautuaina le Angiovit e amata ona ave le tolu masina aʻo lei fuafuaina.

Fegalegaleaiga ma isi vailaau

E pei ona taʻua i luga, o le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina e faʻaititia ai le tuʻuina atu o vitamini B. O le mea lea, o le manaʻomia mo le vitamini B9 faʻapupulaia i togafitiga faʻatasi ai ma vailaʻau nei:

  • faʻamaʻi
  • tagata faʻamalosia:
  • togafiti.

O le togafitiga o le gasegase o le siama e faaitiitia e ala i mea taugata.

Vitamin B6 faʻaopoopoga ma fualaau faʻamalosi e faʻaleleia ai lo latou aafiaga. E tāua le faʻasaina o le vailaau vitamin B12 ma vailaʻau faʻateleina le faʻateleina o le toto.

Talosaga faʻaoga

O le vailaau o le vailaʻau o loʻo fesiligia e tatau ona faʻamatalaina e se fomaʻi. O le pulea e le tagata o ia fualaau faasaina atonu e le aoga pe afaina foi ni mea e afaina ai. E tusa ai ma lea, o le faasologa o le aveina o le Angiovit e filifilia foi e le fomaʻi.

O le masani masani o loʻo faʻasino i faatonuga o le tasi laulau i le aso. O le togafitiga e mafai ona tumau mai le luasefulu i le tolusefulu aso. I le suʻesuʻega o loʻo i luga, o fafine maʻitaga na faʻasolosolo ona tuʻuina atu i le lua papa lua i le aso. Na filifilia le fuainumera mai fua o le homocysteine ​​i totonu o le toto.

E mafai ona e faʻaaogaina fualaau o le vailaʻau i soo se taimi o le aso, e tusa lava po o le a le meaʻai. E le afaina e le tiapolo le malosi e ave ai taavale, e le faaitiitia ai le gauai o le mafaufau.

Filifiliga a le Angiovit mo filifiliga o tina

E leai ni faʻatusatusaga atoatoa o le Angiovit i le tuufaatasiga. Ae i luga o le maketi a Rusia o loʻo i ai le tele o faʻafitauli eseese o le multivitamin ua fuafuaina e puipuia le le atoatoa o vitamini ma minerale aʻo maʻitaga. O le sili ona lauiloa i latou o mea nei:

  • Fiafia 1,
  • Faʻamaonia ma Trimesterum,
  • Faʻaleleia Tina
  • E leai
  • Vitrum Prenatal.

O le uiga ese o le Angiovit o lona i ai o se aofaiga sili atu ona tele o le gaʻo. Na faʻamatalaina e le kamupanī lenei mea i le mea moni e faapea, o le vailaʻau na faia e avea o se sui sologa lelei ma o ona meatotino uma e faʻavae i luga o se tuufaatasiga tele.

Vitamini e pei o A, C, E, B1, B2, B5 ua faaopoopoina i isi faʻalavelave ninii. Complivit Trimesterum e tolu ituaiga mo ituaiga taʻitasi. E le gata i lea e lua ituaiga: mo le fuafuaina o le maʻitaga ma le uluaʻi masina, mo le lona lua ma le tolu o le tolu masina.

E le gata i lea, o fafine uma ua maitaga ua maua le avanoa e ave eseese ai vitamini. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o falemaʻi e mafai ona e faʻatau faʻataʻavale ma gaʻo pepa.

Laulau: Faʻailoga ma filifiliga mo lona sui aʻo gaʻo

Vitamini B6, B9, B12 ma isi i le tuufaatasigaFaʻatauTau, siaki.
Angiovitis
  • B6 (4 mg),
  • B9 (5 mg),
  • B12 (0.006 mg).
"Altivitamins" (Rusia).Mai le 205 mo le 60 papa.
Fiafia 1
  • S
  • PP
  • E
  • B5
  • B1,
  • B2
  • B6 (1.9 mg),
  • B9 (0.6 mg),
  • B12 (3.5 mcg).
Merck KGaA (Rusia).Mai le 446 mo le 30 ipu.
Faʻafiafia le Trimesterum 1 le tolu masina
  • Ioe
  • E
  • S
  • D3,
  • B1,
  • B2
  • B6 (5 mg),
  • B9 (0.4 mg),
  • B12 (2.5 mcg).
"Pharmastandard-Ufa Vitamin Plant" (Rusia).Mai le 329 mo le 30 papa.
Talia le Tina
  • Ioe
  • E
  • S
  • B1,
  • B2
  • B6 (5 mg),
  • B9 (0.4 mg),
  • B12 (5 mcg).
"Pharmastandard-Ufa Vitamin Plant" (Rusia).Mai le 251 mo le 60 papa.
Fuafuaina o le Fuafuaga ma le Uluai Aso Lua
  • Ioe
  • S
  • D
  • E
  • B1,
  • B2
  • B5
  • B6 (1.9 mg),
  • B9 (0.4 mg),
  • B12 (2.6 mcg).
Bayer Pharma AG (Siamani).Mai le 568 mo le 30 ipu.
Vitrum Prenatal
  • Ioe
  • D3,
  • S
  • B1,
  • B2
  • B6 (2.6 mg),
  • B9 (0.8 mg),
  • B12 (4 μg).
Unipharm (USA).Mai le 640 mo le 30 papa.

O loʻu manatu lelei e uiga i le faaopoopoina o le vitamini B6 ma le B9 e faʻavae i luga o le mea na tupu i le lua maʻitaga o laʻu ava. O le fomai na taitaia lona maitaga na fesoasoani foi i le tele o a matou uo e ave le pepe ina ua mavae se faasologa o mea le lelei. Ma o nei mea uma ua mafua ona o le saʻo le faaaogaina o fualaau lagolago. I le lomiga o le faʻaopoopoga faʻaaogaina o le vitamini B9, na faʻatautaia loa e le fomaʻi se mea na tuʻuina atu i le ava i lona faletua. Na ia faamatala mai o le aoga o vitamini B9 mo le masani masani o ma maitaga ma le atinaʻe o le tamaititi ua faamaonia i le lalolagi atoa. Ina ia aloese mai le leai o isi vitamini, na ia faatonuina Vitrum Prenatal. Ae o lenei vaifofo na matua faaleagaina ai le fiafia o le gaogao. Ma na filifili le faletua e le toe taliaina. I le faaiuga o le taimi na ia faʻaaoga ai Magne B6. I le maitaga lona lua, na faʻamapulaʻaina o ia i le gaosia o le gaʻo i le uluaʻi masina ma tutusa le Magna B6 mai le mea na tupu.

E leai se poto masani patino e faʻaaoga ai le Angiovit i totonu o lo matou aiga. Ae e tusa ai ma iloiloga o uo ma tagata masani, e mafai ona ou fai atu ei ai se lelei aoga i le fuafuaina ma i le taufaamatau o le le mautonu. E na o le fautuaina e pulea le aofaiga o le homocysteine ​​i le plasma.

Vitio: Faʻailoga i le Polokalame Faʻalesoifua maloloina ma Elena Malysheva

Na ou umi se taimi na ou ola ai - ua faateleina le homocysteine, ua faaitiitia e Angiovit lenei faailoga. Ae na ia malolo i le taliga, ona o se mea na tupu i le gutu o le tino, na amata ai ona tatalia ma mumu.

Tina laitiiti

http://www.babyplan.ru/questions/54414-kto-prinimal-angiovit

Ou te inu umi i le angiovit, na masani ona ou faia se feusuaʻiga, o lea ua fai mai le fomaʻi e fesuiai i vitrum. Na pau le mea o le vitamini i le taeao, ma le vevesi i le afiafi (1 laulau).

S.Vallery

https://vladmama.ru/forum/viewtopic.php?f=71&t=10502&start=600

O le a se mea e mafai ona ou fai atu lelei - Oi, 'ai ma nei vitamini. Ma laʻu uo, i le masina lona tolu o le ave o Angiovit, na ia maʻitaga! E leʻi manuia o ia ma lona toʻalua mo le 4 tausaga.

Mi WmEst

http://www.babyplan.ru/questions/54414-kto-prinimal-angiovit/

Ua uma ona ou faatonuina le tui. faateleina le homocystine ma o le mea lea e mafai ai ona i ai le thrombosis poʻo se mea faapena

Iulia

https://www.baby.ru/community/view/22621/forum/post/3668078/

O le Angiovit o se fualaau o Rusia e sili ona lelei le suʻesuʻeina mo le togafitiina o le taufaʻatau o le faʻanoanoa. E i ai aʻafiaga ile aoga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le fuafuaga fuafuaina o le tamaititi. Ma i lenei tulaga, o le fualaau faasaina ua faatonuina e le gata i le fafine, ae faapena foi i le tamaloa. O le mea moni, o le tofiga o le Angiovitis e tatau ona muamua i suʻesuʻega i mea o loʻo iai i vitamini B ma homocystine i le tino.

Le tuufaatasiga o multivitamins

O sauniuniga faʻapitoa mo fafine maʻitaga e aofia uma ai mea manaʻomia mo le faʻatupulaia o le pepe. Ae ui i lea, o loʻo i ai nuances e iloa e le fomaʻi. E sili atu le filifilia o tagata taʻitoʻatasi faʻafitauli mo le telefoni mo tamaitai o loʻo maua se fetus.

Laulau. O le faatusatusa o le tuufaatasiga o vitamini

Vaega (vitamini, microelements)Elevit PronatalFiafia IFaailoga II
A, ME3600
Folic Acid, mcg800400 (faʻatasi ma le methyl folate)400 (faʻatasi ma le methyl folate)
UM151325
D, ME500
C mg100110110
B1 mg1,61,21,2
B2 mg1,81,61,6
B5 mg1066
B6 mg2,61,91,9
PP mg191515
B12 mcg43,53,5
H, mcg2006060
Calumaum mg125
O le konisini mg100
Omea uʻamea60
Copper mg1
Zinc mg7,5
Manganese, mg1
Iodine, mcg150150
Vaʻalele125
Polyunsaturated fatty acids, mg200

E sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi pe o le a le mea e filifilia mai le puipuia o multivitamins - Femibion ​​poʻo Elevit Pronatal.

Taua o le ave faʻata

O le taua tele mo le puipuia o le faaletonu o le tino i totonu o se tamaititi o se aofaʻi tele lea o le lipine gaʻo i totonu o le tino o se fafine. O le tulaga o le puipuia o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau i le 1 mg i le aso. Ae ui i lea, mamao mai i taimi uma e maua ai mea uma e manaʻomia.

I nisi tulaga, e le tusa ai ma suiga o suiga o le tino i le faiga o gasegase, e le mafai e tamaitai ona fafaga, e mafua ai ona le atoatoa ma le faateleina o le lamatiaga o le faaletonu o le fetal.

Afai e faʻaalia e le fomaʻi se vailaau i le faʻafitauli o le tino, i le taimi muamua ma le taimi o le maʻitaga, e tatau ona ave faʻataʻitaʻi Tamaʻitaʻi.

O lenei tapenapenaga e aofia ai le methyl folate, aua e le o manaʻomia le faʻamalosia o ni enzymes faapitoa. Faʻailogaina o tamaʻitaʻi i mataupu nei:

  • fetau i mea e le masani ai i maitaga talu ai,
  • faʻanoanoa ma misia ai maitaga,
  • vave fanau
  • gestosis ma le faateleina o le toto maualuga i taimi ua tuanai,
  • gasegase ole gasegase na iloa i le taimi o le sauniuniga muamua,
  • hyperhomocysteinemia.

I mataupu e iai mafuaaga matuia o le fomaʻi e mafua ai se tulaga maualuga o le faʻalavelave faʻafuaseʻi i le fetus, aʻo leʻi amataina, e tatau ona e amata Ave Femibion ​​I. I le afa lona 2 o le maitaga, e tatau ona e inu i le Femini II, o loʻo aofia ai le gaʻo gaʻo (polyfacaturated fatids acids) (PUFAs). O lenei vailaʻau e fuafua ai tomai faʻa-mafaufau o le tamaititi e leʻi fanau mai (faʻaaliga, mafaufau, tomai vaʻavaʻalele lelei, faʻamaopoopoina).

Le manaʻoga mo iodine

O le faiʻai i le pepe e amata ona faataatia i se taimi lata mai i le taimi o le pepe. O le le atoatoa o lenei elemene e mafai ona mafua ai filifiliga o togafitiga nei:

  • faʻanoanoa ma mea le lelei
  • faʻanofo
  • faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi i le fetus,
  • faaletonu o le mafaufau (cretinism, tutuli, gutu, puʻupuʻu pupuu, squint),
  • psychomotor faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le faʻatuaiina o atinaʻe.

E manaʻomia le Iodine mai le amataga o le maʻitaga. E fautuaina e mulimuli i fautuaga a le fomaʻi mo le tui. E sili ona lelei le mauaina o se elemene i le tuufaatasiga faʻatasi ai ma vitamini e fesoasoani i le faʻamaʻi. E sili atu le filifilia o le Fafine, lea e iai le iodine, fola, vitamini o le vaega B ma le PUFA.

Le manaʻoga mo elemene ma fuamini

O se tulaga taatele i fafine maʻitaga o le le lava o le hemoglobin ma le faʻaaogaina o le anemia uamea. E mafai ona tupu i faʻafitauli nei i le taimi o le gaioiga:

  • faamutaina o le maitaga,
  • tolopoina o le atinae o tama,
  • o le hypoxia masani (le lava o le okesene),
  • ulugalii ma fesuiaiga i le toto,
  • soliga o le atinaʻeina o le placenta ma se lamatiaga o le vaʻaia vave,
  • vave fanau.

O le manaʻoga e puipuia le anemia e aofia ai le faia o sauniuniga faʻapitoa e aofia ai le uʻamea, gaʻo siama, vitamini C, elemene eletise, kesi, manganese. I lenei tulaga, o le a fautuaina oe e le fomaʻi e ave Elevit.

O le taua tele i le tulaga o le tuputupu ae ma le atinaʻe o le tamaititi o se aofaiga tele lea o le calcium. Aemaise lava pe a amata e le pepe ona fausiaina lana skeletal system.

Afai ei ai se faaletonu o lenei microelement, ona i ai lea o se tulaga lamatia o le solia o le ivi, ma pe a uma ona fanau mai - o nifo o le pepe. E le gata i lea, e tatau ona maua le calcium mo le faʻaaogaina o le toto o le tamaititi.

O le kesi e na o le pau o le vailaʻau D.

E tatau ona iai le masnesium mo le pepe ma le tina: mo le pepe, o lenei microelement e fesoasoani e fausia ai le maso ma le skeletal system, ae mo le tina e fesoasoani e faatumauina le leo o le matua ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le toto maualuga. Le leai o le magnesia e matua faʻaitiitia ai le ono mafai ona faʻamutaina le maʻitaga.

Vitamini o le kulupu B, lea e aofia ai Elevit, e taua tele mo le fetus, aua o loʻo aofia i latou i faiga nei:

  • faamautinoa le galue o le loto,
  • faʻavaeina o le faʻalavelave,
  • aafiaga i le totoina o toto,
  • tuʻuina atu o le tino ma le faʻafouina o paʻu,
  • lagolago mo le faia o fausaga o ponaivi.

E taua le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ao lei amataina ma filifili le mea e sili ona lelei e ave - E leai se mea mo le faʻamoemoe poʻo le Tamaitai e puipuia ai le faʻaleagaina.

Filifiliga o vailaʻau

O se tamaʻi maloloina ma se tamaitai talavou e 'ai lelei ma le mafaufau e leai se mea e manaʻomia e ave ai Femibion. I mataupu e te manaʻomia ai le faʻapipiʻiina o multivitamins muamua ma ao faagasolo le gaioiga, e sili atu le faʻaaoga Elevit.

A oʻo i taimi ua mavae na i ai faafitauli e fesoʻotai ma soʻo se fesuiaiga o le gaioiga o le gaioiga, e tatau ona amata le tagofia o fualaau faasaina ao le i fausiaina ina ia puipuia ai faʻafitauli. I le afa muamua o le maʻitaga, e manaʻomia ona e inu Faʻaipoipo I, i le lona lua - Femibion ​​II.

Afai e manao se fafine e fanau mai se pepe soifua maloloina ma atamai, e fautuaina e faʻaaoga soʻo se filifiliga o le iodine prophylaxis e aunoa ma le toilalo. Atonu e le mafai ona gafatia i se tuufaatasiga ma se fualaau oona ei ai iodine. Pe mafai foi ona e faʻaogaina le lua avanoa o le Femibion.

I le laasaga muamua sauniuniga, e tatau ona faia se suʻega atoa, aemaise lava pe a iai ni faafitauli ogaoga i le maʻitaga i le taimi ua tuanaʻi.

Afai na faʻaalia mai e le fomaʻi le faʻafitauli o le gasegase, e faʻaalia ai se tulaga lamatia tele o faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi i le fetus, ona tatau ai lea ona ave vailaʻau na faʻamatalaina e se fomaʻi aʻo leʻi leva ona fausiaina.

Mo se tamaitai soifua maloloina, mo le faʻamoemoe o le puipuiga, e mafai ona e ave tupe masani ole multivitamin, e aofia ai Elevit. O nei mea uma o le a maua ai le toʻafilemu ma fanauina se tamaititi atamai atamai.

Faʻailoga: iloiloga. Faʻaipoipo pe a fuafua le maʻitaga:

O le tauaveina o se maitaga ma le maua o se pepe o le autu autu lea o se tamaitai. O vailaau i aso nei e le faatagaina ai nei faiga taua e tupu na oi latou lava, e aunoa ma le mataʻituina o le tulaga o le fafine ma le fetus, e aunoa ma le mafaufau o le fomaʻi.

O aso nei e tele vailaʻau ma vailaʻau faʻamalosi e mamanuina le tulaga o le soifua maloloina o le tina faʻamoemoe i le tulaga talafeagai, e puipuia ai le atinaʻeina o le le lava o soʻo se elemene ma minerale e manaʻomia mo le fanau mai o se tamaititi ola maloloina ma atoatoa.

O se tasi o faʻalautele faʻaaoga vailaʻau e mafai ona taʻua o le Femibion, o le toeitiiti toeitiiti lava o tamaitai uma e faʻamatalaina o se fualaau faasaina lea e maua ai se aoga aoga i le tino i le taimi o le maitaga, ma i le taimi o ia ma le taimi atoa o le susu.

E tatau i tagata faʻatau ona iloa o le Faʻailoga Faʻailoga Taualoa i aso nei e maua ai ituaiga e lua o le televitamin complexes: Femibion-1 ma le Femipion-2.

Muamua ua mamanuina e faʻamalosi ai le tino i le vaitaimi o loʻo fuafua le fafine e avea ma tina, ma i le taimi muamua o le tolu masina o le maitaga.

O le mea lona lua e masani ona faʻataʻitaʻiina mo fafine maʻitaga, e amata mai i le lua masina ma seia oʻo i le faaiuga o le taimi o le lactation.

Itū faʻatasi

O le foliga o le Femibion ​​1 complex is tablets, Femipion 2 ua tuʻuina i foliga o laupepa ma capsules.

E uiga i le Femibion ​​1 papa, o iloiloga (e toʻatele tamaitai o loʻo tago i lenei vailaʻau i le taimi nei aʻo fuafuaina le maʻitaga) e sili ona lelei.

Fai mai tagata maʻi e le tusa ai ma le talaaga o le latou faʻaaoga, na latou lagona le manaia.

E mafua ona o le tele o elemene e maua ai le fualaau faasaina: o le kulupu atoa o vitamini B, vitamini C, H, PP, E, iodine, siama gaosi ma lona tuufaatasiga o fualaau faasaina-metapholine.

O le papa laupepa o le Femibion ​​2 complexe e tutusa foliga tutusa. O le kapeta e aofia ai vaega taua 2: vitamini E ma le docosahexaenoic acid (DHA), o lona maualuga e tutusa ma le 500 mg o le maualuga o le suāuʻu iʻa.

O le DHA e aofia ai le vaega ole omega-3 gaʻo susu. O lona auai e talafeagai e faaosofia ai le galue masani o le loto, toto toto, faiʻai, mata ma le tele o isi totoga ma faiga o le lumanai.

O lenei elemene e aʻafia ai le puipui o le placental ma maua ai se aoga aoga i le atinaʻe o le tamaititi.

O tamaitai e ave Faigamalo-2 i le taimi o maitaga latou te tuʻuina atu manatu nei: o latou uiga e faʻasolosolo lelei, faʻaleleia o latou tino, ua faʻavaveina ma faʻamalosia a latou metabolism.

O le tamaʻitaʻi 1 o le paleni pito sili ona faapaleniina o fualaʻau mo na fuafuaga ma i le amataga o le maʻitaga. / + iloiloga o le tuufaatasiga ma mafaufauga i le taua o le aveina o mea uma na gaosia e isi kamupani i vitamini.

Le aso lelei i tagata uma!

I laʻu iloiloga e uiga i hysterosalpingography (GHA) Sa ou talanoa e uiga i le auala o loo matou i ai nei ma loʻu toalua i le tulaga fuafuaina. Matou te faʻafetaia lenei mataupu i se tulaga tatau, tatou te taumafai e faʻaaoga na o vailaʻau sili ona lelei faʻaonaponei e fesoasoani i mea uma e alu atoatoa. O le fomai o loʻo matau mai ia te aʻu e fesoasoani i le tele o lenei mea - o se teineitiiti atamai ma sili atu ona matua agaʻi. O taimi taʻitasi, na te faatonuina aʻu i fualaau faasaina, e ui lava e le o iloa, ae faʻamaualuga maualuga! O lea, na ia tofia ai au e avea ma se tasi fou Iprozhin, nai lo le Utrozhestan lauiloa, suia le elevise Elevit Pronatal i se mea e le o iloa Fiafia, faʻatasi ma lenei faʻamatalaga e uiga i lona uiga sili ona lelei pe a faʻatusatusa i isi vailaʻau faʻamalositino mo le fuafuaina ma faʻatasi ma le maʻitaga.

O LE MEA LE FESOASOANI LELEI?

Muamua, e lua ituaiga:

Fiafia 1

(mo na fuafuaga o maʻitaga ma fafine maʻitaga seia oʻo i le faaiuga o le 12 vaiaso).

Tau - 450-500 rub.

Fealua 2

(mai le vaiaso lona 13 o le maʻitaga seia oʻo i le faaiuga o le vaitaimi o le lactation).

Tau - 800-1000 rub.

E taua ia te au i le taimi nei Fiafia 1, ma o le a talanoaina.

FAAMATALAGA:

O laumei e lanu piniki. Laititi i le tele, faatasi ai ma le foloina oi ai e leai ni faafitauli.

O le manulele e aofia ai le 30 papa. O lenei aofaiga e lava mo le 1 masina o le ulufale.

E matua faigofie lava ona mafai ona e tipi ese le aofaiga o vitamini e te manaʻomia, ae le o le ave atoa o le pusa faʻatasi ma oe.

COMPOSITION:

Vaega o ausilali: microcrystalline cellulose, hydroxypropyl cellulose, maltodextrin, hydroxypropyl methyl cellulose, maso maso, dioxide titanium, suauu magnesium o gaʻo gaʻo, glycerin, uʻamea uʻamea.

O le nofoaga lenei e sili ona manaia ma taua mo aʻu e amata: o le tuufaatasiga o Femibion ​​e sili atu ona paʻu nai lo o tagata tauva.

Ae o le mea tonu lava lea e ese mai ai i ona sui auai e faia i luga o le mataupu faavae: "o le tele, o le sili atu." Ma e sili atu le lelei, aemaise lava i se mea taua e pei o le soifua maloloina o le tina ma le pepe e leʻi fanau mai?

Faʻateleina faʻalavelave i le tuufaatasiga vitamini o le fualaau faasaina, o le sili atu ona faigata o le tagofia o mea taitasi vitamini eseese.

E faʻamaonia o le tuufaatasiga o le Tino 1 e manatu lelei e sili ona lelei ma e sili ona paleni i le taimi o fuafuaga ma i le uluaʻi tolu masina o le maitaga.

Taua uiga taua Fiafia o le mea lena lipine, ole manaʻoga ile taimi ole fuafuaga (faatasi ma matua) ma le maitaga e le o talanoaina e soo se tasi, o loʻo tuʻuina atu i le tulaga o le 2 vaega:

- o le gaioiga malosi o le gaʻo siama, lea e faigofie ona faʻaaogaina ma aoga e oo lava mo i latou e le mafai e latou tino ona gaosia le gaʻo mama (pe tusa ma le 40% o tagata).

  • Ma le tele lipine.

E le gata i lea, o se vaega o le Tutoatasi 1 o loʻo i ai iodine

faafetai i le tuputupu aʻe o le pepe pepe ma tupu ai.

O loʻo faʻamaonia ai foi le Tutoatasi mai ana analogues.

Ae ua le o iai vitamini a, lea o loʻo i ai i isi faʻalavelave. I LE AUALA, e faigofie ona maua faʻamatalaga i le Initaneti

iethinol i le uluaʻi masina tamaititi fanau tauatotogenic aʻafiaga (mafua ai le faʻaleagaina o le faʻasolosolo pepe)!

E le o iai foi i totonu o le vailaʻau o le vailaʻau i le tuufaatasiga uʻamea, aua e le manaʻomia e tagata uma lana metotia faʻaopoopo. Ma o faʻatonuga e fuafuaina taitoatasi. O le mea sili ona itiiti e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o le uʻamea o le taʻavale ma le gaioiga.

I le faʻaopoopoga, o poloka uʻamea vitamini E ma e le o aʻafia e le tino pe a ave i le taimi e tasi.

O vitamini o loʻo i ai i le tuufaatasiga ei ai sona aʻafiaga taua, ae e mafai ona maua lenei i faatonuga:

O lea mafaufau pe aisea e "popole" ai le tele o kamupani gaosi mo i tatou, e ofoina mai ia i tatou a latou togafiti faataulaitu, o loo aofia ai mea uma. Ioe, aua nei e kopiina na fualaau ((

FAUTUAGA MO LE FAʻATAUINA:

O le tamaʻitaʻi 1 e fautuaina e ave mai le taimi o le maitaga fuafuaina.

Tasi le laupapa i aso uma ma taumafataga, ma le tele o vai.

Taligati:

E pei ona faaalia i le faatinoga, e toetoe lava a iai i taimi uma ((I lenei tulaga, e aofia ai le auai o soo se E-shek i le tuufaatasiga o vaega fesoasoani. o se fomaʻi ma e le o se tagata poto faapitoa i vailaau mo togafitiga, o lea ou te le malamalama ai pe aisea e le mafai ai ona e fatuina se mea manaia e aunoa ma le faaopoopoina o se matai mataga.

OʻU UIGA:

Taking Femibion, ou te lei lagona i soo se mea le mautonu lea e i ai taimi e alu faatasi ai ma le faaaogaina o isi vailaʻau. Ou te fia tusia o lau lauulu poʻo fao ua faʻamalosia, ua sili atu le lelei o loʻu paʻu, ae leai, leai ni suiga taua ua maitauina. E foliga mai ia te au o vitamini e aafia ai le tino ma le faʻaeteete ma le faautauta, faʻaputu mea uma e tatau ai ma sauniuni mo se galuega taua, nai lo le lavea i se fua faʻatau, faia ai se popolega e le manaʻomia.

FUAFUAGA:

Ou te mafaufau o le Femini 1 vitamini ia avea ma se paleni paleni paleni lelei, lea e na o le mafai lava ona aumaia ni aogā!

I luga o le Initaneti, na na o le tasi le toe iloiloga e uiga i le le taliaina e le tagata o le lavelave ma le tele o iloiloga lelei e uiga i le auala na fesoasoani ai le fualaau faasaina i le toxicosis ma isi faafitauli i le amataga. Ou te le iloa, auaO loʻo ou i ai i le taimi o le fuafuaga, ae ou te toe fai atu, o le Femibion ​​e faigofie lava ona onosaia e loʻu tino.

Ou te fiafia e fautuaina oe Faʻaipoipo 1 i le taimi fuafuaina ma le maitaga muamua. Ma ou te moomoo maimau pe afai e na o au fonotaga na e faia!

Manatu faaalia i isi auala ma oloa na faia e fesoasoani ia i tatou ia avea ma matua:

Aafiaga faʻamaloilo i le tino o le tagata

O le eseesega o le tuufaatasiga o sauniuniga a Tamaitai i le taimi o maitaga (toe iloiloga o tagata soifua maloloina ua faamaonia lenei mea moni) e mautinoa ai le atinaʻe masani o le toetoe lava o totoga uma ma le tino o le tamaititi.

Folic acid ei ai sona aafiaga lelei i le gasologa o le maʻitaga ma le atinaʻe o le pepe - i le utero ma pe a uma le fanau mai. I le tino, o lenei elemene e maua ai se suiga i se foliga e sili atu lona malosi. Metafolin (o le gaioiga malosi o le folate) e vave ma sili atu le faigofie ona eli nai lo le mea muamua - mea gaʻo.

O le Element B1 o loʻo aʻafia saʻo lava i le malosi ma le gaosiga o le gaʻo, B2 e faʻamalosia ai le malosi o le malosi, B6 o se tagata auai i le gaosia o le protein i totonu o le tino, B12 e pulea ai le masaniga o le tino o le tino ma le faʻavaeina o toto. O se vaega tāua i faiga faʻavae faʻapitoa e faia e vitamin B5.

O se aofaiga tele o vitamini C e aofia ai Femibion. O le toe manatuaina o soʻo se fomaʻi faʻapitoa e faʻatulagaina lenei elemene e nafa ma le lagolagoina o puipuiga a le tino, faʻamaonia le faʻafefeina o le uʻamea ma le faʻavaeina o fusi fesoʻotaʻi.

O le vitamin E o le a tu i luga e puipuia ai mai i aʻafiaga leaga o aʻafiaga saoloto. Biotin o loʻo i ai sona aafiaga aoga i le tulaga o le paʻu, ma o le iodine o le a avea ma vaega malosi i le vevela.

O Nicotinamide faatasi ai ma le vaitamini C o le a lagolagoina le puipuiga o le tino ma le fafine, ma le atinaʻeina o le tamaʻi fausua.

Fautuaga mo le faʻaaogaina o fualaʻau

O le fualaau o le vitamini Vaomalo ua fautuaina ina ia ave e fomaʻi, e amata mai i le tulaga o le maitaga fuafuaina ma e oʻo lava i le tuʻuina atu, ona oʻo lea i le maeʻa o le taimi o le susu.

I se isi faaupuga, o le Femibion-1 paʻu o loʻo fuafuaina mo tamaitai o loʻo fuafua e maʻitaga, ma mo i latou ua uma ona maua se pepe i le taimi muamua o le tolu masina. Mai le amataga o le lona lua masina (mai le 13 vaiaso o le maitaga), e tatau ona sui i le aveina o Femibion-2 vitamini.

O faʻamatalaga e uiga i fafine maʻitaga, o latou tino e le o gaosia lelei le gaʻo, o le tele o mea lelei.

O fafine o loʻo tauaveina se tamaititi, o lenei vailaau ua faatonuina mo le faasaʻoina o paleni paleni (paleni o meaʻai).

E le gata i lea, e tatau i tagata faatau ona latou iloa i le tulaga o le maitaga fuafuaina, o le Femibion-1 e mafai ona ave e le gata i tamaitai, ae faapena foi i alii. O le tele o le tuufaatasiga o le vaitamini o loʻo i ai sona aoga aoga i le faʻaleleia o le tino malosi o le tagata.

O tamaʻitaʻi e le o faʻamoemoe latou te fanauina ma maua se pepe e mafai foi ona latou aveina Femibion-1 e avea o se televavega.

O afea e tatau ai ona e amata aveina Femibion-2 i le maitaga? O faʻamatalaga e uiga i tagata faʻatau ma tagata faigaluega faʻafomaʻi ua faʻapea mai e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau mai le vaiaso lona 13 seia oʻo i le fanau mai o le pepe ma le faaiuga o le susu. Ua fai mai fomaʻi ma fomaʻi e faapea o le vailaʻau o le vailaʻau o le a tuʻuina atu mea uma talafeagai i se fafine maʻitaga ma se tina faʻatasi ma se pepe fou.

O le a se vailaau lelei?

Vitamini mo fafine maʻitaga "Femibion" iloiloga a le aufaigaluega a le fomaʻi ma fafine ua faʻamauina o se lagolago lelei mo le tino, o loʻo feagai ma se popolega ogaoga.

Muamua, o le vitamini o loʻo i ai iodine, ma mo se fafine o loʻo faatalitali se pepe, e leai se mea e manaʻomia e ave ai iodine ("Iodomarin", "Potassium iodine", ma isi).

Lona lua, o faʻalavelave uma a Tamaitai e aofia ai elemene e 9 lea e masani ona le lava mo fafine o loʻo tauaveina se tamaititi.O fua nei C, E, H, PP, vaega B.

Tolu, o le Tualitono-1 ma le Femipion-2 ei ai le gaʻo (400 mcg), lea o loʻo tuʻuina atu i ni pepa se lua.

Muamua o le gaʻo siama, o le lona lua o faʻataʻitaʻiga, lea o loʻo galue ai le gaʻo lapopoa e avea o se kulupu lea e sili atu le faigofie ma sili atu ona gauaiina e le tino o le fafine, ma, o le mea lea, o le a mautinoa ai le atoatoaga o le faʻaogaina o le tino o le tamaititi.

Mafaufau i le mea moni e toetoe o le 50% o tamaitai ei ai se talaaga o le le mafai ona faʻaaogaina le alofilima, o le i ai o le faʻataʻitaʻiga i le Femibion ​​multivitamins (o le iloiloga o le toʻatele o tagata faigaluega soifua maloloina o se faʻamaoniga tuusaʻo lenei) e maua ai le avanoa e maua ai folaese i le aofaiga tonu.

Lona fa, o le i ai o le docosahexaenoic acid (DHA) i le tuufaatasiga o le Femipion 2 capsules e mautinoa ai le atoaga o le faia o le mafaufau ma totoga o faaaliga i le tamaititi. O le vitamini E e fesoasoani i le avega lelei o le DHA ma lona maualuga aoga.

O fualaau faasaina "Tino-1": fautuaga mo le faaaogaina

O pusa (tasi i le aso) e faia i le tautala, e aunoa ma le mumu, e aunoa ma le pisapisao ma aunoa ma le gao. O fautua e fautuaina le faia o lenei mea i le taimi o se taumafataga pe vave foi ona uma se taumafataga, lelei i le taeao, ao lei oo i le aoauli. O le afa afa ipu vai e lava mo le inu.

O le faʻatinoina o fautuaga faigofie i le faʻaaogaina o fualaau faʻamalama o le a mafai ai e le tino o se tamaitai ona fuafua e maʻitaga e gauai atoatoa uma vaega o le Femibion-1 fualaau faasaina. Faʻamatalaga pe a fuafuaina le maʻitaga mo fafine oe faʻaumatia o le tele o mea lelei.

Ae peitai, e taua le iloa o le aveina o fualaau muamua ao le i ai taumafa e mafai ona mafua ai le malulu ma le lagona o le mu e le afaina ona o le ita o le mucosa gastric.

O lenei faailoga e le o se faailoga o le atinaʻeina o faʻafitauli poʻo aʻafiaga itu, e le manaʻomia ai le soloia o fualaau, ma a mavae sina taimi o le a pasi na o ia.

Fautuaga mo le faʻaaogaina o Femipion-2

Faʻailoa-2, e tusa ai ma faatonuga, e tatau ona faʻaalu i le aso, i le taimi poʻo le taimi lava e uma ai se taumafataga. E sili atu le fautuaina e tuʻufaʻatasia le puleaina o laupepa ma capsules (i soo se faʻatonuga). I le tulaga pe afai e leai se mafuaʻaga e le mafai ona faia, e mafai ona e ave pepa ma capsules i le taimi, ae tatau ona e inuina i totonu o le aso e tasi.

O le vaega lona lua o fualaau faasaina e fautuaina i le afa muamua o le aso, aua o le vailaau e maua ai se aafiaga faatosina ma le faʻaaoga i le afiafi e mafai ona mafua ai faafitauli i le moe.

O fafine maʻitaga e le tatau ona suʻeina le tui, ona o lona soona tele e mafai ona faʻaosoosoina ai le atinaʻega o aʻafiaga leaga. E le gata i lea, o tamaitai i se tulaga manaia e tatau ona latou iloa e leai se vitamini ma meaʻai e mafai ona suia ai se paleni paleni ma fesuisuiai.

E leai ni faʻauigaga o le Vaitamini vitamini mo le mea gaʻo. O vailaau nei e talitutusa lava i le tulaga o le gaioiga o le gaioiga i le tino o le fafine ma auai i le vaega o le falemaʻi e tasi: "Artromax", "Minerals Bioactive", "Direct", "Mitomin", "Nagipol", "Multifort", "Progelvit" isi.

Le manatu o fafine maʻitaga e uiga i le fualaau faasaina

O le tele o iloiloga e uiga i le Vaitafe o fualaau vitamini lelei, e mafua ona o lona tele o aafiaga i le tino o se fafine ma le atinaʻeina o pepe. Seʻio tatou talanoaina atili auiliiliga o mea matagofie a tamaʻitaʻi e uiga i le Femibion-1 faʻalavelave.

O faʻamatalaga (i le taimi o le maitaga, e pei ona taʻua muamua, o lenei fofo e masani lava ona faʻatulagaina), e sau mai tagata faʻatau, fai mai ua lelei le toleniina o le vailaʻau ma e le mafua ai se faʻafitauli i le gastrointestinal tract, e le faʻaosofia ai le ulu ma le moe.

Faʻalelei (o le manatu lenei o le toatele o tina i le lumanaʻi) e uiga i le talaaga o le avea o le Femibion ​​o se mea sili ona taua ina ia mafai ai ona e sili atu i lenei vailaau faapitoa pe a fai ei ai sau filifiliga.

E le gata i lea, e toatele tamaitai e talanoa i le tulaga lelei o fao ao ave le fualaau ua taʻua: o loʻo i ai se faʻamalosia, o le leai o se faʻamatalaga ma le tuputupu aʻe lelei o le fagu fagu. Faʻaleleia le vave o le lauulu ma le paʻu e mafai ona iloa.

O se faʻamatalaga faapitoa o le mea moni e faapea, o le vitio vitio (faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ma faatonuga mo le faʻamaoniaina o lenei faʻamatalaga) e aofia ai iodine ma metapholine (o se ituaiga faigofie o digestible acid), o se mea e leai se masalosalo, ona e leai se mea e tatau ona ave ai fualaau iodine.

Ae ui i lea, o tele o fualaʻau e tele foʻi mea le lelei. Muamua, o se tau maualuga tele. O le tau o le Femibion-1 paʻu e tusa ma le 400 rubles i le averesi.

Faʻailoa-lua tau faalua le lua: e tatau ona e totogi i le va o le 850 ma le 900 ruble mo le teuina.

Lua, i le televitamin complex e leai ni elemene taua e pei o le magnesium ma le uʻamea, o lea e tatau ai i fafine maʻitaga ona suʻe nisi vailaau faʻasaina o loʻo aofia ai.

Manatu o fafine o fuafuaina se maʻitaga

O le toʻatele o fafine o loʻo ave le "Femibion" i le fuafuaina o le maitaga, iloiloga e tuʻu ai se uiga lelei. Latou te faʻamautinoa o le vailaʻau e lagolagoina le soifua maloloina, e lelei le faʻafefe ma faʻafefe. Ma e tatau ona ou fai atu, ina ua mavae sina taimi puupuu talu mai le amataga o le aveina o Femibion, o le toʻatele o fafine e maʻitaga.

I le faʻaopoopoga, o se isi vaega o sui o le feusuaiga lelei e faia le filifiliga e fiafia i lenei faʻalavelave lavelave o vitamini ma le malamalama lelei.

O nei gasegase ia na faʻaaogaina i ai le mutini MTHFR, ma o le taunuuga lea o le galuega o enzymes ia mautinoa ai le faʻaaogaina o le malosi atoa o le gaʻo.

O le taunuʻuga i lenei tulaga o le valea lea o le faʻaaogaina o fualaau faʻamaʻi e aofia ai lenei vaega. Ae mo le faʻasalaga o faʻataʻitaʻiga, lea o se vaega o le "Femipion", e leai ni fesuiaiga o se faafitauli.

E i ai se pasene laiti o tali le lelei e uiga i le fualaau faasaina "Faʻailogaina".

Faʻamatalaga pe a fuafuaina le maʻitaga ma pe a oʻo mai e le lelei ona o le atinaʻega o faʻamaʻi o le tino poo le faʻaleleia o le tagata lava ia i vaega o loʻo fausiaina.

Allergies e faʻaalia e pei o le vevela, lanu mumu i luga o le paʻu, po o le focus leaga. O le gasegase i vaega o le Femibion ​​e mafai ona faʻaalia i le tulaga o le vaivai, le mautonu, le toe maua le malosi, le lavā le faʻamaonia.

Manatu o fomai faapitoa

I le taimi nei, tulaga leaga o le siosiomaga, popolega, mea le lelei ma le le paleni mea taumafa e masani ona lamatia ai le mafai ona fanauina se pepe maloloina ma tumau.

E le masani ona mulimuli le tagata i le tino o le suamalie, ae o le taimi o le fanauina o se tamaititi o se isi faʻafitauli o lona faʻaalia.

O le mamafa o le tino o le tina o loo faatalitali, ua faateleina, ona e manaomia e le gata ina toe faatumu ia faaagaaga ma punaoa a lona lava tino, ae ia tuuina atu foi le atinaeina o le fetus ma elemene ma mea uma talafeagai.

O tagata fomaʻi e suʻesuʻeina le tulaga o le soifua mālōlōina o latou gasegase o loʻo tele ina filifili i le manaʻoga e tausia le maitaga i se falemaʻi. Ma o le faʻaaogāina o mea faʻaaogā faʻasolosolo faʻamalosi ma minerale ma fualaʻau i le laasaga o fuafuaga ma ao faagasolo le vaitaimi o le fanauina o se pepe e faʻamalosia ai le tino o le fafine, mafai ai ona faʻaleleia atili atinaʻe uma ma tino o le lumanaʻi.

E le o le mea mulimuli i mea taumafa uma ma fualaau o fualaau o le Femipion.

O faʻamatalaga e uiga i fafine maʻitaga ma fomaʻi e matamata ia i latou e uiga i lenei vailaʻau e malilie i ai: "Tupulaga-1" ma le "Femipion-2" e sili atu le tau na talosagaina e le kamupanī mo i latou.

O le fualaau faasaina e mafai ai ona faatumauina le paleni o le vailaʻau o le tino i le tulaga talafeagai i le taimi atoa o le fuafuaina o le maitaga, o le uiga moni o le pepe ma le vaitaimi o le lactation.

E tusa ai ma tagata atamamai, e mafai e Femibion ​​ona suia se fualaau o fualaau, vitamini ma meaʻai, lea e masani ona fautuaina mo le faʻaaogaina e fafine maʻitaga ina ia mautinoa ai le atoatoa o le atinaʻe o le pepe ma faʻamalosia ai le uta i le tino o le tina.

Q & A

O le fea vaega o fualaau faasaina e mafai ona taua i le ANGIOVIT?®?

Fualaau ANGIOVIT® na fausia e avea o se vailaau faapitoa o fualaʻau mo le faasaʻoina o le hyperhomocysteinemia, faatasi ai ma isi suesuega ogaoga o le falemaʻi, na faʻamautuina ana meatotino faʻamalosi. ANGIOVIT® e fesoasoani i le faʻatulagaina ma le faʻatinoina o le faʻamautuina o le mimiti toto.

E i ai ni analogues o fualaau faasainaANGIOVIT®?

ANGIOVIT® e leai ni analogoaga atoatoa i le tuufaatasiga, e le o totonu o le fale poʻo isi fualaau faasaina.

Vitamini o se vaega o ANGIOVITA® o loʻo i ai i le tele o faʻamalositisi ua fautuaina mo le togafitia o faʻamaʻi o le tino tutotonu ma le vaʻaia, ae e eseese a latou vailaau o mea gaosi.

Ausia le tutusa o manatu o mea gaioiolosi e pei o FOLAFOLAGAE naʻo le taimi e tuiina ai ituaiga o vitamini B, ae o nei taualumaga e le faigofie i taimi uma ma matua tiga mo maʻi.

E tatau faapefea ona ou faʻaaoga ANGIOVIT®?

Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau faasaina ANGIOVIT® e fautuaina e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi pe faitau faʻamatalaga.

O le masani masani o le fualaau faasaina mo togafitiga togafitiga e aofia ai se vasega lua-masina. O aso uma lava, e 1 le papaa e faia i le tautala, e tusa lava po o le a le meaai poʻo le taimi o le aso. A mavae le ono masina, e mafai ona toe faia le vasega.

E pei ona faʻatonuina e le fomaʻi, e mafai ona faʻateleina se fualaau e tasi ma le auala e ave ai le fualaau faasaina.

E i ai ni tapulaa i le faʻaaogaina o le vailaʻau o le ANGIOVIT®?
I le sili atu ma le 10 tausaga o le poto masani i le fualaau faasaina, e leai ni tulaga o le soona fai.

Ae ui i lea, e iai le tele o faʻamaʻiloga: faʻamaʻi i le vaega o le vailaau faʻamalosi, tamaititi, susu susu, le lelei o le sucrose / isomaltase, inosia ole pala, glucose-galactose malabsorption.

Aisea i totonu o fualaau faasainaANGIOVIT® na o se fualaau o le gaʻo.

E i ai se tulaga lamatia o le sologa lelei?
Le aofai o le siama i le fualaau faasaina ANGIOVIT® e sili atu i le masani masani o lenei vailaʻau o loʻo aofia ai i isi faʻalavelave faʻalavelave televitamin, talu mai lena taimi ANGIOVIT® na faiapei o se fualaau faasaina.

O lona togafitiga faʻapitoa e maua tonu i le fua faʻatatau o le siama ma le vitamini B6 ma le B12.

Aafiaga faʻapitoa i le taimi uumi ma le vailaʻau ANGIOVIT®, e aofia ai fafine maʻitaga, faʻamaonia o aʻafiaga aʻafia e fesootaʻi ma se gasologa masani o le fualaau faasaina e le talafeagai. E tusa ai ma tusitusiga (K. Oster, 1988), o le faʻaaogaina o le gaʻo i le aso i se fualaau e 80 mg mo le 8 tausaga e leʻi oʻo atu ai i le atinaʻeina o soʻo se taunuuga e le manaʻomia.

Aisea e mafua ai le faʻaaogaina o aano o manu ma meaʻai susu i le atinaʻe o le hyperhomocysteinemia?
O le Hyperhomocysteinemia e atiina ae i totonu o le tino ma le leai o se siama, vitamini B6 ma le B12, lea e aofia ai i le metabolism o le amethic acid methionine, lea e mauoa i aano o manufasi ma mea susu. O le Homocysteine ​​o se vailaʻau o le methionine metabolism, lea o le le maua o vitamini o loʻo taʻua i luga e le liua i oloa faʻasolosolo mulimuli, ae faʻaputu i totonu o siama, e faʻaumatia ai.

Aiseā e saofaga ai le meaʻai i le hyperhomocysteinemia?
O le aloese mai le taumafa o meaʻai o le protein e mafua ai le le atoatoa o le vitamini B12, lea, e pei o le folic acid, e talafeagai mo le metabolism o le methionine.

Aisea e inu ai le kofe ma le tea i le inu o le hyperhomocysteinemia?
Caffeine i le lauti ma le kofe e afaina ai le gaʻo.

E mafai ma le fesoasoani a ANGIOVIT® maualalo le toto cholesterol?
Fualaau ANGIOVIT® e le maualalo ai le cholesterol toto. Ae o lana gaioiga e faʻaaogaina ai le mea e afaina ai le gasegase vascular, ma puipuia ai le tuʻuina o le cholesterol i luga o puipui tetele.

Vitamini mo fafine maʻitaga Femipion 1 ma le Vaʻai 2: faʻavae, faatonuga mo le faʻaaogaina

O le maʻitaga ma le fananau mai e le o se taimi faigofie i le olaga o se tamaitai.

I le taimi lea, e taua tele le tausia o se paleni paleni, vailaʻau maʻoti ma vitamini lelei e fesoasoani i le atinaʻe tatau o le fetus ma lagolago le tino o le tina. O se tasi o nei vailaʻau o le Femibion ​​Natalker. E le o se fualaau faasaina, o se faʻalavelave televavelave.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le Femibion ​​multivitamin complex ua faʻaalia e oo lava i le tulaga o le maitaga fuafuaina, aua faia lelei sauniuniga o le tino mo le fanauina o le fomaʻi. E lua ituaiga - Tupulaga 1 (F-1) ma le Tupulaga 2 (F-2).

Taua!E leai se tulaga e mafai ai ona suia se vitamini multicomplex i le le paleni.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

I le tuufaatasiga, e tutusa foliga uma e lua. O le eseesega i le Va o le 1 ma le 2, o le mea lona lua o loʻo faʻapipiʻiina i se paluga o le jelly.

O lea, o le tuufaatasiga o fualaau faasaina:

  • 9 vitamini: C, PP, E, B1, B2, B5, B6, B12, biotin,
  • fola
  • iodine
  • uʻamea
  • calcium
  • magnesium
  • Manganese
  • apamemea
  • fumela
  • zinc
  • tagata faʻatau.

Tulaga o le teuina

E pei o soʻo se vailaʻau poʻo se meaʻai faʻalaʻau, e tatau ona teuina le televavega i se nofoaga matutu. Lavea o le teuina - e le maualuga atu nai lo le 25 ° C. Umi - e le silia le 24 masina.

O se suʻesuʻega o iloiloga o le fualaau faasaina na faʻaalia ai o le Tutoatasi o le fualaau sili lea mo togafitiga a fafine poʻo le faʻamoemoeina o se pepe, faʻapea foʻi ma le susu. Naʻo le toe foʻi mai o le tau maualuga lea.

O lenei toilalo e mafai ma e tatau ona galo pe a oo i le soifua maloloina o se fafine ma lana tama.

Faʻailoga 1 - vitamini mo fafine aʻo maʻitaga

Taua tele mo le masani masani o le maʻitaga ma le fanau mai o se pepe soifua maloloina o loʻo iai se laasaga sauniuni (fuafuaina).

I ni nai masina ao lumanaʻi le mafaufauga, e manaʻomia e le fafine ona suʻeina se suʻesuʻega faafomaʻi atoatoa ina ia iloa ai faʻafitauli faʻafitauli ma isi faʻamaʻi e ono afaina ai le maʻitaga ma le atinaʻe o tama.

E taua foʻi mo le tina o loʻo faʻamoemoe i le ono masina ao le i fuafuaina le maitaga e suia ai le taumafataga ma le lafoaia o mea ua fai ma vaisu.

O le lisi a le fafine ile vaitau lenei e tatau ona aofia ai le tele o fualaau 'aina ma fualaau faisua (e masani lava i le vaitau), meaʻai gaʻo maualalo, meaʻai susu, nati ma isi mea taumafa e tele aoga ma meaʻai.

O le mea e leaga ai, i le vave ona tuputupu ae o alamanuia, ua amata ona faigata le sailia o oloa masani lea o le a tupu pe gaosia e aunoa ma le faʻaaogaina o fomaʻi.

O fualaau o le fualaʻau o fua mai fualaau aina ma fualaau faisua e matua matitiva lava, ma o nisi vitamini e le o iai i totonu, o lea e taua tele ai i fafine uma ona ave ni vailaau o le televitamin poʻo vitamini-minerale i le taimi o le fuafuaga e totogi ai le leai o mea e manaʻomia.

O se tasi o mea faʻapitoa faʻapitoa o le Vaʻai 1 fualaau faasaina.

Faamatalaga ma meatotino

"Tupulaga 1" o se sauniuniga e aofia ai vitamini ma vaega o minerale e tatau ai mo se tina i le lumanaʻi.

O se mea iloga o le lavelave o le i ai faʻataʻitaʻiga - o se ituaiga o meaola faʻapitoa o le gaʻo, lea e vave oʻo i le tino ma gaʻo atoatoa e le tino.

Folic acid o le elemene pito sili lea ona taua, e aunoa ma le masani ai o le atinaʻe masani o le maitaga e le mafai.

O le leai o lenei vaitamini (aemaise i le 4 vaiaso talu ona maeʻa) e mafai ona taʻitaʻia ai taunuuga nei:

  • faʻanoanoa
  • vailaau toto
  • malformations faʻaleagaina i le atinaʻeina o le tamaititi,
  • I lalo o le maʻi i se pepe fou,
  • afaina i le atinaʻeina o le neural tube (spine).

E le gata i lea, o le tuufaatasiga e aofia ai B vitaminiia e taua tele mo le faatumauina o le gaioiga o le fatu maso ma le gaioiga o le tino.

Vitamini C ma E talafeagai e faʻafaigofie le faʻaoga o le hematopoiesis, faʻamalosi le faʻaogaina o tamaitai ma puipuia ai faʻafitauli paʻu ma faafitauli o lauulu.

O le isi eseesega taua i le va o le Feagaiga 1 ma faʻalavelave talitutusa o le i ai o iodine.

O se mea taua lea e manaʻomia e se tina i le lumanaʻi ona faʻamautu le vevela ma puipuia ai faʻafitauli o le hormonal i le taimi o le maʻitaga.

Iodine e maua ai le tuputupu ae o le tamaʻi soifua maloloina ma le atinaʻe lelei o le faiʻai ma le fatu.

Taua! O le vailaʻau e leai se vailaʻau A (ina ia aloese mai le lamatiaga o le hypervitaminosis), o lea e manaʻomia ai e tina faʻamoemoe le mataʻituina le aoga o lenei elemene i meaai.

O afea e tofia ai?

O le fualaau faasaina ua fuafua muamua lava mo fafine maitaga (i le amataga o le maʻitaga) ma tamaitai ua vave fuafuaina le avea ma tina.

O le mea lea, o faʻamatalaga mo le mauaina o le faʻalavelave o:

  • maitaga fuafuaina (amata amata le faʻalavelave a itiiti ifo ma le ono masina ao le i fuafuaina le maitaga),
  • o le tolu muamua masina talu ona maeʻa,
  • le lava o meaʻai i le taimi o le maitaga i tua o mea leaga ma meaʻai,
  • vave toxicosis (ia puipuia le leai o vitamini ma minerale).

Taua! O fualaau faasaina "Tupulaga 1" e tatau ona ave mai le amataga o fuafuaga seia oo i le faaiuga o le masina lona tolu o le maʻitaga.

E taua lenei mea, talu ai o le taimi sili ona lamatia e tumau mai le 1 i le 4 vaiaso o le faʻataʻitaʻiga, pe a le iloa e se fafine ua maʻitaga o ia.

O le gasegase o le gaʻo i le vaitaimi lea e mafai ona mafua ai le matuia o mea leaga ma le faaletonu o le pepe, faapea foi ma le faapaʻu lemu.

E faʻapefea ona fai?

"Tupulaga 1" e fetaui lelei mo le ave, talu ai o le faʻaaogaina masani masani o aso taitasi o loʻo i totonu o le tasi papa.

E taua tele lenei mea mo i latou e masani lava ona le toe tago e inu fualaau ona o le faʻagaloina poʻo le le faʻatamala.

Ave le fualaau faasaina i le taeao o le taeao ma vai mama.

Afai e te le faʻafuaseʻi ona lele (pe a sili atu i le 14 itula ua pasi), e le tatau ona e aveina ni papamaa 2 i le taimi e tasi - e tatau ona e faʻaauau ona ave e pei ona masani ai.

Fegalegaleaiga ma isi mea ma sauniuniga

Pe a ave le faʻalavelave, e fautuaina e aloese mai le tagofia o isi fualaau oona o loʻo aofia ai vaega o loʻo avea ma Femibion ​​1.

E taua tele le puipuia o le tele o iodine, talu ai e le itiiti ifo le lamatia nai lo le le lava o lenei elemene.

Afai e iai se manaʻoga e ave isi vailaʻau poʻo vailaʻau faʻatasi ai ma se mea tutusa, e tatau ona e taofia le taofia o le Femipion 1 pe suia i se vailaau faʻasaina ma se mea e ese ai (na o le fomaʻi e tatau ona filifilia se fualaau faasaina e faavae i uiga o le tino ma ona manaoga).

Vitio: "Vitamini mo fafine maʻitaga"

Faʻaiʻuga

O mataupu o aafiaga i le taimi o le taliaina o le Tutoatasi 1 e lei faamaumauina.

O le vailaʻau e lelei tele le faapalepale, e le mafua ai le vevela, gasegase poʻo isi mea le lelei mai le tino.

I le taimi e faʻaaogaina ai le faʻalavelave, e taua le mataʻituina o le faʻaaogaina o aso ma e le sili atu i le fuaitau ua faʻaalia.

O ai e le tatau ona ave?

"Tupulaga 1" e le mafai ona ave e tamaitai ei ai maʻi o le thyocorroid endocrinefaʻatasi ma le faʻalauteleina o le faʻasologa o hormones thyroid (hyperthyroidism).

O le faʻaopoopoga o le iodine e mafai ona faʻaleaga atili ai le tulaga ma mafua ai le faateleina o le vevela o le thyroid ma le mea e tupu mai le suiteni.

Mo lenei mafuaʻaga, e le fautuaina e faʻamaonia le vailaau mo oe lava - na o se tagata tausi maʻi e mafai ona suʻesuʻe le tulaga ma filifili saʻo le mea e manaʻomia.

Fualaau o se fafine e iai le gasegase poo le le faapalepale i mea aoga o le faʻalavelave e faʻasaina foi.

Faʻapefea ona teuina?

O le fualaau faasaina "Tupulaga 1" e laitiiti tele mo fualaau faafomai ola ola - naʻo le 24 masina. Pusa i le maea ai o le afifiina o le pusa e tatau ona teuina i se nofoaga pogisa ma le vevela o le potu (leai se maualuga maualuga atu i le 23-25 ​​tikeri). O fualaau inu pe a uma le aso e muta ai, e matua faʻasaina!

E fia le tau?

Totogi mo le Tupulaga 1 vitamini ma le faʻaaogaina o minerale i Rusia fesuiaʻi i totonu mai le 500 i le 980 rubles. O le tau o se pusa 30 fualaau e faalagolago i le itulagi, ituaiga o falemaʻi ma isi mea. O tau maualalo o loʻo faʻamaumau i luga o falemaʻi i le initaneti.

I le teritori o Ukrainian aai e mafai ona faʻatau le fualaau faʻatau i se tau 530-600 hryvnia.

Faʻafefea ona sui?

I nisi tulaga, atonu e talafeagai le sui o fualaau faasaina (mo se faataitaiga, faatasi ai ma le foliga mai o se allergy poo le le lelei o le faapalepale o le mea faigata) ma se foliga tutusa ma aafiaga faafomaʻi.

E taua tele le malamalama o soʻo se suiga o fualaau oona i le taimi o le maitaga po o le taimi o le gaioiga e tatau ona faʻatinoina e pei ona faatonuina e le fomaʻi.

E fesoʻotai lenei mea ma nisi o lamatiaga i le i ai o faafitauli o le soifua maloloina o se tamaitai, o nisi atonu atonu e le o nofouta i ai ao le i suesueina.

O analogues o le Femipion 1 (faigata - e tatau ona amanaia) o:

Vitio: "Faʻamatalaga i le faʻaaogaina o le Taleni 1"

Iloiloga a fafine

Tino 1 o se tasi o nai fualaau faasaina ma le 100% lelei iloiloga. mai ia i latou na latou aveina i le taimi o sauniuniga mo le maitaga ma ao faagasolo le 12 vaiaso muamua o le gaioiga.

I fafine o loʻo aʻafia, e leʻi i ai ni faailoga o le toxicosis, o loʻo tumau pea le gaioiga, o loʻo faʻaleleia atili faʻamaoniga o le toto ma le urine.

O se mea tāua i se maualuga maualuga o se togi lelei tele - leai se tamaitai na faitio i aʻafiaga aʻo avea le faʻalavelave, lea e mafai ai ona faʻaogaina le "Tupulaga 1" e oʻo lava i le le lelei o le faapalepaleina o fualaau.

O le taua tele o fuainumera o faaletonu o le fanau mai ma pathoces i pepe faatoa fananau mai o latou tina na maua togafitiga faʻaaogaina lenei fualaau faasaina. O mea faʻapitoa e na o le tasi le tamaititi na maua mai i le 1000, lea e mafai ai ona matou taʻuina le maualuga o le fualaau faasaina ma mea sili ona lelei.

Faaiuga

Tino 1 o se fualaau sili ona aoga mo tamaitai o fuafuaina se maʻitaga.

O le a faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻafitauli o le tuputupu aʻe o le tino, faʻaleleia le soifua manuia o le tina, ma e aʻafia ai le faʻavaeina o le pepe ile vaiaso muamua ole gaioiga.

E ui i le tau maualuga, o le fualaau faasaina e lauiloa i fomaʻi ma tina faʻamoemoe mo mea lelei, lelei le faapalepale ma faʻamaonia le lelei i le puipuia o le faaletonu o le fetal.

Fiafia I: faatonuga mo le faʻaaoga, tuufaatasiga, iloiloga

I le olaga o le tele o fafine, o le maitaga o le vaitaimi sili lea ua leva ona faʻatali. E le na o le faatalitali mo le fiafia sili ma le faamoemoe o se vavega e fesootai ma ia, ae o le tele foi o le fiafia.

E le o se mea faalilolilo i le tele o itu, o le soifua maloloina o le tagata i le lumanaʻi e faalagolago i le setete o le soifua maloloina o le tina, o ana meaʻai, ituaiga olaga, ma isi. E lelei pe afai e tausia lelei e se fafine le manuia o lana pepe ao le i amataina.

O fea e amata ai

Ioe, faatasi ai ma le taumafaina o vitamini, aemaise lava pe afai e te ulu i le taumalulu-tau malulu, ma o lau meaai i aso taitasi e matua mativa lava.Ua leva ona faavaeina e fomai e faapea o se fafine i le taimi o le maitaga ma le lactation e manaʻomia se aofaiga faapitoa o minerale, meaʻai ma elemene. E taua le manatua o nisi oi latou e i ai se aafiaga faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, o le gaʻo siama.

O le le atoatoa o le gasegase e mafai ona mafua ai le tele o faaletonu o le tino, ae maise lava le atinaʻeina o le fetal neural tubes. E lelei pe afai o loʻo e fuafuaina se maʻitaga ma e mafai ona e suʻe fualaau vitamini pepa 1-2 masina ao lei amataina.

Ae e tusa lava pe e te iloa e uiga i le maʻitaga i le maeʻa ai o le mea moni, amata ona e ave mai le taimi e te mauaina seia oʻo i le vaiaso 13.

O le maketi o loʻo ofoina atu se ituaiga tele o vitamini eseese, pe faapefea ona leiloloa i nei ituaiga eseese? Na matou iloiloina le tele o mea ma na oo mai i le faaiuga o le aso, o le tasi o fualaau sili ona lelei o le Femibion ​​I.

O le a lenei mea faigata mo?

Pe a matou nofofua i se tasi o gaosi oloa, atonu o le ae maua le lagona sese e viia ai e le au o le tagata. Matou te faanatinati e faʻamautinoa atu ia te oe, o la matou sini o le tuʻuina atu o faʻamatalaga sili ona aoga ina ia mafai ai ona faʻaleleia le faʻalagolago i lau punaoa.

O le mea lea, matou te taulaʻi atu i finauga talafeagai e uiga ia Femibio I, lea na matou oʻo mai e ala i le suʻeina o sili atu i le tasi ma le afa afe faʻavae eseese ma le faatalatalanoa e tusa ma le 400 tagata na talia.

I totonu o atunuu o Soviet, e le o se aganuʻu le auina atu o tamaitai mo le suʻesuʻeina o le vailaau o le vitamini B9, ae sili atu i le 70% o fafine e le o aʻafia le gaʻo aloʻa, ma aveese e le tino i le pepa na maua ai.

E foliga mai e mafai ona e suʻe le gaʻo, ae i le taimi lava e tasi, e le mafai ona e puipuia lau tama mai le atinaʻe o vaivili o le neural, o aʻafiaga o le toxicosis (o le acetone content during the toxicosis sometimes reaches 4 crosses.), Etc.

Naʻo le malosi o le vitamin B9 - metapholine, o loʻo faʻaaogaina i le 100% o tagata.

Ua naʻo le pau lea o le fualaʻau gaʻo lea e aofia ai faʻataʻitaʻiga.

I totonu o maketi a Europa, o loʻo tumau pea mo le silia i le 17 tausaga. O lenei e mafai ona faʻatau i Rusia.

Soo se fomaʻi e iloa o vitamini ma minerale e le o gaioi pe a ave e le tino. O le uʻamea ma le calcium e tatau ona onā i le itula muamua poʻo le itula mulimuli ane pe'ā uma ona inu vitamini.

Faʻataʻitaʻi atili: le leai o le vaitamini A i Femibion ​​I. Aʻo leʻi inu vailaʻau A, e tatau ona fai se suʻega ma faailoa lona tulaga, aua sili atu o lenei vaitamini i le taimi o le maitaga e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻeina o faʻafitauli eseese.

O le faʻalavelave e aofia ai vitamini B1, B2 ma B6 - latou te maua ai le carbohydrate, protein ma le malosi gaosi i le tino o le tina.

O le tuufaatasiga e aofia ai foi ma le vitamini B12, lea e fesoasoani i le atinaʻe masani ma le tuputupu ae o le tama i le manava. E faʻaleleia ai le puipuiga o le tino o le tina. Faʻaauau le fausia o mea amino e manaʻomia e le tino.

Faʻaauau le faʻaogaina o le tino.

O lenei faʻalavelave e aofia ai le vitamini C, o lona taua e le tatau ona faʻagaloina. Muamua, faʻafetai i ai, o le faʻaaogaina o le uʻamea, i le mataupu faavae, e mafai.

Lona lua, o loʻo aʻafia o ia i le fausia o le mea faʻapipiʻi i le pepe.

Le faʻaleleia o le soifua manuia o tina i le taimi o le maitaga, o gaosi oloa e aʻafia ai le biotin ma le pantothenate. O le mea muamua e fesoasoani i le malepelepe ma le faʻapipiʻi o gaʻo, ma le tuʻuina atu o le malosi, o le lona lua e tatau ona faʻamautuina le metabolic process.

I soo se tulaga lava, e taua tele mo se tamaitai ona tumau i le matagofie ma le manaia, ao le maitaga, e maua e le tino se mamafa mamafa ina ia le aafia ai i soo se auala i luga o le paʻu, e aofia ai le nicotinamide, vitamini B1 ma le B2, lea e fesoasoani foi i le faataatiaina o le puipuiga o le paʻu o le tamaititi.

Ma o le mea moni, o lona Tupu Iodine. E oʻo lava ile aoga, e iloa e tagata uma o le iodine o se elemene taua i olaga o tagata uma.E le gata i lea, o tamaʻitaʻi e faigofie tele i faafitauli i le vaomalo, o lona faʻaaogaina o se puipuiga taua.

E toaitiiti tagata latou te iloa o le tele o iodine ao maitaga e fesoʻotai tonu ma le atamai o le pepe e leʻi fanau mai.

Femibion ​​Maternity Vitamins: Pros and Cons

I le vaitau o le aveina o se tamaititi, e manaʻomia e le tino o se fafine se fuainumera tele o vitamini eseese ma minerale, ma e le masani ona mafai ona latou maua meaai. O se tasi o faʻailoa iloga mo tina faʻamoemoe o le Austrian Femibion ​​ua uma ona maʻitama.

O a elemene o vaega o le Tutoatasi

O le lelei o lenei faʻalavelave o vitamini o loʻo aofia ai vitamini aupito sili ona taua ma talafeagai i se faʻatonuga filifilia lelei, amata mai le fuafuaina o le maitaga seia oʻo i le iuga o le lactation.

O le tuufaatasiga o vitamin Femini mo tina maitaga e aofia ai:

  • Vitamin B1 - faʻafoeina faiga faʻava-o-tino, o le galuega o le totoga ma le fatu,
  • Vitamin B2 - auai i le tuufaatasiga o polotini amino acids,
  • Vitamin B6 - faʻafeiloaʻi maso, faʻasaʻo le leo o le uterine, o loʻo i ai se lagona toʻafilemu,
  • lipine acid - e puipuia ai le tupu mai o ni faaletonu i le tino o le fetus, faʻaititia ai le lamatiaga o le faaletonu o le fanau,
  • Vitamin B12 - auai i le hematopoiesis, aveese faʻamaunuʻu oloa mulimuli o le metabolism,
  • ascorbic acid - fesoasoani i le faʻafefeina o le uʻamea, e aofia ai i le fausiaina o tisiposiga fesoʻotaʻi (ponaivi, cartilage), faʻamalosia le puipuiga,
  • tocopherol acetate - faʻasolosolo le tulaga faʻasalalau o se fafine, lea e fesoasoani i le faʻataʻitaʻiga ma se tulaga lelei o le maitaga, tuputupu ae ma le atinaʻe o le placenta,
  • nicotinamide - tausia se tulaga soifua maloloina o le tino, fesoasoani i le tupu mai o le vevela,
  • Biotin - o loʻo tuʻuina atu ai le malosi o le malosi o le malosi, faʻasalalau toto maualuga o le suka,
  • iodine - faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faapau pepe, le malepelepe malepelepe, e aafia i le fausiaina o le endocrine o le fetus.

O le tamaʻitaʻi 2 e aofia ai le acid docosahexaenoic - o nei mea e faʻamamaina ai le omega-3 gaʻo susu e maua mai le gaʻo iʻa. E fesoasoani le DHA i le faiʻai ma le faʻaaliga o le fetus.

Aisea e taua ai le ave o vitamini i le taimi fuafuaina o se tamaititi?

O le saunia o se fafine mo se maitaga i le lumanaʻi e oʻo lava i le taimi fuafuaina e maua ai le tulaga sili ona lelei ma le mafanafana mo le fuafuaina e tupu, faʻapea foʻi ma le tuputupu aʻe o le intrauterine ma le atinaʻe o le tamaititi.

O le manatu o le "sauniuni" e aofia ai le siakiina o faʻamaʻi poʻo maʻi faifai pea, siakiina o le maualuga o le homone, faia o togafitiga tatau, ma le aveina o vitamini.

Faʻaipoipo, faʻaaogaina i le fuafuaina o le maitaga, faʻamalosia ai le vaʻa ma okeni o se fafine ei ai elemene aoga.

E aoga tele lenei mea ina ia mafai ai ona faʻaalu tupe maua mo le fausiaina ma le atinaʻeina o le tamaititi e aunoa ma le fetuunai o le lalelei ma le soifua maloloina o le tina faʻamoemoe.

O le toʻatele o tagata faʻateʻa-fomaʻi e manatu e talafeagai ma tatau ona ave multivitamins e tusa lava pe leʻi mafaufauina le pepe, ma tuʻu a latou tali lelei i vitamini o le Femini ao fuafuaina le maʻitaga.

Folic acid, lea o se vaega o Femini, e taua tele mo tamaitai uma, e aunoa ma se faʻasesega, aʻo fuafuaina le maitaga, e tusa lava po o a latou meaʻai ma ola. E fesoasoani e puipuia ai le faaletonu o le tino i totonu o le pepe ma le ola maloloina lelei o lona tino.

Talu ai o le atinaʻeina o le tamaititi i soo se mataupu e tatau ona maua ai vitamini talafeagai mai le tino o le tina o loʻo faʻamoemoe, o le aveina o Femipion 1 i le taimi o fuafuaga e mafai ai ona e aloese mai na taunuuga o le hypovitaminosis i totonu o se fafine maʻitaga:

  • lauulu lauulu
  • tupuga o caries, solia o le amio saʻo o le nifo niila,
  • vevela ma sosolo o le paʻu, lea e tumu i le faʻavaeina o faʻamafaʻailoga i luga o le paʻu,
  • fao fao
  • siama masani
  • moe
  • gasegase o le tino
  • malaise ma le vaivai.

E ui lava i nei mea uma, toe iloiloga e uiga i le aveina o Femipion 1 pe a fuafuaina le maʻitaga i fafine o se feeseeseaiga. O nisi e talitonu o lenei mea o se otaota o tupe, aua afai e tatau ai, e mafai ona e ave fua tutusa vitamini, ae i se tau maualalo. Ma o loʻo i ai fafine ua talitonuina o Femibion ​​o le mea tonu lava lea e tatau ona i ai i le faʻatulagaina se pepe, ma e le o fenumiai i latou i le tau maualuga.

Fiafia 1 i le 1 le tolu masina

O le manaʻoga e ave multivitamins i le uluaʻi tolu tausaga e faʻavae foi i le mea moni o le toatele o fafine maʻitaga o loʻo i ai le toxicosis i lenei taimi, ona e le mafai ona latou 'ai masani i le masani. Ae, e ui lava i mea uma, o le a maua e le tamaititi le mea e tatau ai micro ma elemene elemene mo le atinaʻeina atoatoa.

E le gata i lea, o le aso muamua o le uluaʻi tausaga e faʻaalia i le suiga i mea e fiafia i ai le fafine, ma o se taunuuga lea o se faʻafefe i meaʻai a manufasi, greens, oloa gaosiga o lo oi ai le tele o elemene aoga e mafai ona atiaʻe.

Faʻafefea ma pe o le a le vailaʻau e ave ai Femibion

O le televitamin complex is taken mouthly, fufulu ile vai i se vaega itiiti. Auala e fai sao ai:

  • mai le fuafuaina i le 12 vaiaso o le gaioiga
  • tasi i le aso, 1 le papa.

  • faʻafeiloaʻiga e tatau ona amata mai le 13 vaiaso seia oʻo i le iʻuga o le vaitaimi o le lactation,
  • tasi i le aso, 1 papalama + 1 capsule.

I le ata o loʻo i lalo, o le faʻailoga 2 o vitamini e maʻitaga mo fafine maitaga o loʻo faʻaalia ai le numera tutusa o laupepa paʻu ma capsules.

O le umi o aʻoga ulufale, faʻapea foʻi ma le vaeluaina i le va oi latou, e na o le fomaʻi e fuafuaina, faʻamasino i le tulaga o le fafine, faʻapea foi le faagasologa o le maʻitaga.

O se faʻasalaga i le aveina o Femibion ​​e na o le le lava o le tagata e le faʻaaloalo i soʻo se elemene mai vaega.

O aʻafiaga pe a maeʻa ona le faʻapitoa, e seasea mafai ona maua se tali atu i le paʻu poʻo le gaioiga.

O le a le Femibion ​​Maternity Vitamin Reviews

O tinā talavou i a latou iloiloga o le Tulaʻau 2 vitamini maʻitaga fai mai ua mafai ona latou aloese mai le gau o le lauulu, lea i le tele o tulaga e foliga mai 2-3 masina talu ona fanau mai. Latou te maitauina foi le faaleleia i le tulaga o le paʻu, fao ma lauulu.

O le faʻafitauli sili e faʻanoanoa ai tamaitai aʻo tuʻuina ni iloiloga e uiga i le Femibion ​​1 vitamini mo fafine maʻitaga o lo latou maualuga maualuga, aua e le mafai e tagata uma ona faʻatau e faʻatau fualaau taugata i masina uma.

E faʻavae i luga o iloiloga lelei a tina e uiga i Tino i le taimi o le maitaga po o fautuaga a uo, aua nei amataina a latou lava mea na fai. Naʻo le fomaʻi o le a faatonuina le vitamini e te manaʻomia, pe a maeʻa auʻiliʻiliga ma faʻatalanoaga.

Tuua Lau Faamatalaga