Fale faʻaleagaina

CardioActive Evelar Hawthorn: faatonuga mo le faʻaoga ma iloiloga

Igoa Latina: Kardioaktiv Evalar Crataegus

ATX Code: C01EB04

Mea gaosi gaosi: fualaau o fugalaau ma laulaʻau o se hawthorn (Crataegi folium cum flore extracted), masini popo (Kalii asparaginas), magnesium vavaginate (Magnii asparaginas)

Sui: ZAO Evalar (Rusia)

Faʻamatalaga faʻamatalaga ma le ata: 11.26.2018

CardioActive Evalar Hawthorn o se mea faʻapitoa o meaʻai e masani ona galue malosi (BAA), o se punavai o glycosides, flavonoids, tannins, hydroxycinnamic acids, magnesium ma le potassium, lea e fesoasoani e faʻamalosi ma fafaga ai le muso o le fatu.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le oloa e tuʻuina atu i foliga o ni mea faʻapipiʻi: lapotopoto, o le piniki uliuli, e aunoa ma se manogi faʻalauiloa ma le tofo (20 pcs.) I totonu o se pulufana, i totonu o se pusa pepa 2 pipi).

1 papalama e aofia ai:

  • mea e gaosi ai: mea e maua mai le fugalaau (maua mai fugalaau ma laʻau) - 200 mg, magnesium pipiʻi - 75 mg, palatini palatini - 75 mg,
  • mea faaopoopo: microcrystalline cellulose ma croscarmellose (avetaavale), amorphous silicon dioxide ma le stearate o le calcium fualaau (anti-caking agents),
  • atigi suauʻu (meaʻai): dioxide paʻu ma uʻamea uʻamea (vailaʻau), i le va o le 80 (emulsifier), hydroxypropyl methylcellulose (thickener), polyethylene glycol (pupula).

Fale faʻamaloilo

O le gaioiga o se faʻaopoopoga o meaola faʻalauiloa e mafua mai i meatotino o ana mea aoga:

  • (fugalaau ma fugalaau): e aofia ai tannins, glycosides, flavonoids, hydroxycinnamic acids ma isi vailaʻau faʻasolosolo e maua ai meaʻai i fatu fatu, fesoasoani e faʻalautele le toto i totonu o vaʻa o le fatu, ei ai le aoga aoga i le fatu o le fatu, ma fesoasoani ai e tutū o le maualuga o le saoasaoa o le olaga nei,
  • paluga ma le magnesium: e tatau ai mo le masani ai o gaioiga uma o le tino, latou te faia se vaega taua i le faatonutonuina o le amio pulea o le myocardial ma le faʻaaogaina o vai-electrolytic metabolic process, faasaga i le talaaga o le malosi o le tino, maʻi faaumiumi, mafatiaga ma isi tulaga faapena, o meaai e aofia ai ia mea e le mafai ona suia, o le le lava o le pasala ma le magnesium e mafai ona faʻaalia ai foliga vaaia o vaivaiga o musika, faʻavevesi ma le vaivai, intake itelny o nei macronutrients faaleleia le tulaga e faaaogaina i le faiga cardiovascular.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Faʻamaumauga e le o faʻamaonia

E tutusa ma le CardioActive Evalar of Hawthorn o le Hawthorn e faʻamalosi ma faʻafefeteina le siliki, Hawthorn-Alcoy, Tincture of hawthorn, CardioActive Hawthorn Forte Evalar, Doppelherz aseta Cardio Hawthorn Potassium + Magnesium, Hawthorn Premium Sulfurum with potassium, Marshmallow Premium soymolum with potassium, Marshmallow premium soymolum with potassium, hawthorn, Farmadar Faʻamatalaga o mea manogi o hawthorn ma vine mumu, Leovit Hawthorn faaopoopo, ma isi.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O nei supple supplements fesoasoani e faaleleia le tulaga ole CVS. O lenei mea e faʻamalosia e vaega masani o fualaau. La latou tuufaatasiga:

  • amataina le toto i totonu o vaʻa o le fatu,
  • fesoasoani i le faʻamalosia o musika fatu
  • faʻamaonia le fua o le fatu.

Cardioactive Hawthorn ua avea foi o se punavai flavonoidsma tanninstalafeagai mo le tino.

Faatonuga mo le faʻaaogaina (Metotia ma fua)

Vitamini mo le fatu O tagata matutua matutua ma tamaiti mai le 14 tausaga e tatau ona ave 1 taimi i le aso ma meaai, 1 capsule. Ole laʻititi laʻititi o le 30 aso.

Cardioactive Hawthorn mo tagata matutua matutua, faapea foi ma tamaiti mai le 14 tausaga, e tatau ona faalua 2 aso i le aso faatasi ma meaai. O le tasi fuataga e 1-2 papa. O le laʻititi laʻitiiti o le 20 aso. E mafai ona faʻaaogaina fualaau, ae i lenei tulaga, e tatau ona faia se malologa o aso e 10 i le va o vasega.

Tau, mea e faatau ai

Cardioactive Evalar capsules e tusa ma le 380 rupu. O fualaau fualaau o le Evarate Hawlar's Hawthorn e tau 225 ru.

Aoga: Na faauu o ia mai le College Rivne State Basic Medical College ma se tikeri i le Falemaʻi. Na faauu o ia mai le University of Medical Medical University a Vinnitsa. M.I. Pirogov ma se galuega faataitai e faavae i luga.

Aafiaga: Mai le 2003 i le 2013, sa galue o ia o se tagata poto faapitoa i vailaau mo togafitiga ma le pule o le faleoloa falemaʻi. Na tuʻuina atu ia te ia tusi ma faʻamavaega mo le tele o tausaga o le galue malosi. O tusiga e uiga i mataupu faafomaʻi na lomia i lomiga a le lotoifale (nusipepa) ma i luga o telefoni i luga o Initaneti.

vitamini latou te avea ma vitamini, aua nei foia faafitauli matuia, ae ia na o le lagolago i le fatu

Ou te malilie i le tusitala o loʻo i lalo, o le masani i le aveina o le cardioactive e taua tele, pei o le aveina o isi vitamini. na le toe faʻavaivai le fatu pe a amata ona masani ona ave nei vitamini, ae le o le mea e tatau ai.

o le fualaau faasaina, ou te manatu, e lelei mo le puipuia: e lagolagoina ai le cardiovascular system, tau le cholesterol, o le tuufaatasiga e masani lava. viia!

Faʻafetai i le kamupani Evalar.

O le aso, e leaga tele ia te au, o le fomaʻi na te faia se fualaau fou, ona o le mea tuai e itiiti sona aoga, ae e foliga mai o le mea fou e le fesoasoani tele, na ou auina atu loʻu toalua e faatau mai le fatu cardioactive, aumai au, inu pusa e lua i le taimi e tasi, pe a ma le afa itula sa ou lagona le lelei ma O lenei, ua sili atu le lelei, o le a ou inu i le taimi nei ma e manaʻomia pea ona faʻaitiitia le toto toto, ou te lagona o le mea lenei ou te manaʻomia.

Aveina mo le puipuia, ma maua se mea e le o faamoemoeina le manaia o le aafiaga. Muamua, i faafitauli o loʻu aiga ma le cardiovascular system e le masani ai. O le mea e leaga ai, sa i ai faʻamaʻi eseese i luga o itu uma o tina ma tuagane. Ma o le faʻamaoni i lenei tulaga e le o se mea sili. Tina taimi e ave ai siaki Cardioactive, fautuaina au ou te taumafai e fesuiai, e pei ona ou fai atu i luga, mo le puipuiga. Naʻo le mea na tupu, na ou fesili i le fomaʻi, aua e sili atu le iloa e le fomai. I le mauaina o le tali e faapea, i loʻu tulaga, e mafai lava ona taumafai - na ou amataina le kosi. Na faasolosolo lava, na amata ona ou matauina o le masani o le dyspnea, ao ou laʻititi lava, ua amata ona mou atu. O le mea lena, o le mea na mafua mai i loʻu natura, e mafai ona fai mai e le afaina, tulaga faaletino - ua leva ona i ai faailoga o faafitauli fatu. O le mea e lelei ai, ou te le mafai ona taufetuli i nei mea uma. O le mea lea - o le puupuu o le manava na mou atu, na faigofie ai ona siitia, ma o se taunuuga, o le manao e savali na foliga mai. O le iʻuga, na leiloloa foʻi lona mamafa. Ae o sina mea itiiti lava o le amataga. O lenei ua le mafai ona ou puʻe, aʻe i luga o se tamai mauga, o lona uiga o le a tele taimi ou te faatulagaina ai le sopo. O le mea e malie ai, o se taunuuga tonu lea o le ave o nei fualaau. E manaia le iloa o le tasi aafiaga lelei e aʻafia ai isi ma isi. Ou te le iloa po o le a le mea o le a tupu i le isi, ae o le asō ua ou matua fiafia lava i le taunuuga.

O le taimi muamua na ou iloa ai o loʻo i ai se faʻalavelave o vitamini na filifilia faapitoa mo le fatu: o se cardioactive. I le taimi muamua, ou te manatu, e pei o le toatele (ae o loʻo i ai foi e leai se mea e leai), na o loʻu faʻaaogaina o fualaʻau faʻapitoa e faʻatatau i le faʻalauteleina o le soifua maloloina. Na ou maofa i le coenzyme Q10 ua avea ma fualaau sili ona lelei mo le fatu (ua uma ona ou google), aua ou te sii maia: "E saofaga i le gaosiga o le malosi e tatau ai mo lana galuega. Fai mai Cardiologists o le matua o le fatu e fua tonu lava i le tele Q 10. "Mo aʻu, o se mea na maua, sa ou manatu o lenei vaitamini e na o le pau lava e manaomia. Ia, ole vitamini B ma le siama, ou te manatu e le tatau ona mafaufau i ai. E ui lava e uiga i tagata e lelei mo le loto, ae na te leiloa foi. Ioe, ioe, o le mea lava lea na ou lafoaʻi ai ... I le lautele, ou te aoteleina - o se fualaau lelei, a uma ona ou aveina ou te lagona le malosi tele, e le afaina loʻu fatu, toe foi mai loʻu toto i le masani, ua lelei loʻu lagona ma na amata foi ona ou alu i taaloga (ou sainia mo se vaitaele, aau))). O lenei la ua ou fuafua e inu le vasega i le tausaga, ma ou te fautuaina atu ia te oe.

O lea e le punou le fatu, e tatau ona e tausia, faaaoga vitamini. Na fautuaina e le Cardiologist le coenzyme Q10. O le fale talavai na fai mai o le tele o nei fualaau, i se faaopoopoga o loo i ai foi le aciki folic, ma vitamini B6, B12. Sa ou faatauina se afifi, faaumaina, tamoe mo le lona 2. Na faʻaleleia le toto, o le malosi na toe malosi, na ia lagona ai ua lelei loʻu lagona. Faafetai, o le a ou inu pea.

E tatau ona ou alu i le vitioActive vitamins. Ou te manatu o aʻu lava o se alii malosi, o lenei ua 56 ou tausaga. Ae ina ua uma ona maua e loʻu fatu faatolu, na iloa ai e se tasi oi latou o le a amata ona "le fiafia." Ou te le gafatia le malolo, tumu i mafaufauga ma popolega e uiga i tamaiti. E oo lava i le tafaoga, na ia faigaluega mo le tele o tausaga i se laina. O tausaga e afaina ai ona mafatiaga, o le atuatuvale e aafia ai galuega a le loto. Sa ou faitau i se nusipepa i se tasi taimi e manaʻomia loʻu Coenzyme Q10. O le taumafaina i le masani masani, e le mafai ona maua le aofaiga e tatau ai i aso taitasi. Ma sa amata ona ia vaavaai mo vitamini mo lona fatu ma Coenzyme Q10. O lea na ou sau ai i vitamini o "Cardioctive" mo le fatu. Na ia faamaeaina le vasega o le taliaina, ua fuafuaina mo le 30 aso. I vaiaso talu ai nei, e le faʻalavelave loʻu loto.

Le miti o tatou loto

Tagata o ona po nei e le mafai ona aveesea le avega o faafitauli e maua e le olaga. E faigata ia te ia ona aoao i le auala e fesootai lelei ai ma mea le lelei i le olaga, o le galue malosi ma aafiaga o se mea le maalofia i aso nei.

Lelei faʻatautaia

O le vaega taua o le fesoasoani faaopoopo "Cardioactive Hawthorn" ("Evalar") o fatu vitamini: magnesium ma le potassium. O le magnesium e faia ai le tele o galuega taua i le tino:

  • e le faʻatagaina spasms o le ulunifo o le toto,
  • e faʻamalosia ai le vavave o le muscle fatu,
  • faʻagesegese le faʻagasoloina o paʻu toto
  • aoga i le faaitiitia o le mamafa,
  • faʻalavelaveina le faʻavaeina o aʻafiaga saoloto ma puipuia ai le matua o le tino.

O le potassium, i le isi itu, e nafa ma le paleni masima vai masima o fatu fatu ma le faasalalauina atu o lagona tuga. Faʻatasi latou te faia se peʻa e le mavavaeeseina: afai e fufulu le potassium mai le tino, ona tuʻu loa lea e le magnesium. O se loto nofo toatasi e amata ona pasi.

O le mea lea e le fia mate le loto

O le masesium ma le potassium e macrocells, o lona uiga, mea e manaʻomia e le tino i ni aofaiga tele. O le aso manaomia ole potassium ole 2.5 - 5 g, ma e manaʻomia ile 0.8 g magnesium i le aso. E mafai ona e maua nei fua i le faagasologa o meaʻai. I le potassium, o lenei faafitauli e sili atu ona faigofie ona foia, o loʻo i ai le tele o lenei elemene i meaʻai e maua mai: tea, pateta, musipolo, kāloti, apricots mago, kulimi saito.

Hawthorn - o se fofo mo se loto tuai

O le loto tuai e le fuafuaina le tausaga o se tagata; atonu o le a vaivai i tupulaga talavou. O fugalaau ma vine o le hawthorn e mafai ona toe faʻafoʻisia le malosi gafatia o le muso o le fatu. O mea taua ia o le vailaʻau o le Hawthorn Cardioactive (Evalar). O le togafitiga faʻapitoa e maua mai e le flavonoids ma le procyanidol oligomers o loʻo iai i vine. Latou te fusia mea e faʻavaivaia ai le fatu o le fatu ma faʻamalieina ai le faʻamaʻiina i totonu.

Aisea e manaomia ai meaai faaopoopo?

Feeseeseaiga o loʻo faʻaauau i oloa Evalar, ma o moliaga o loʻo faʻalauiloa mai. Masalo o tagata tetee i meaʻai ma mea tau tupe ma le faitau miliona o tupe maua e sili ona sao. O le faʻaaogaina o meaʻai e sili atu ona faigofie nai lo fualaau. O faatonuga mo fualaau faasaina e faamatalaina ai le aafiaga o le falemaʻi, lisi mea e iloa ai ma faʻailogaina, fuafua i tui ma le lamatiaga o le sili atu ia i latou, lisi mea e aʻafia ai.

O le faʻamatalaga o le togafiti togafitiga e fai mai le leaga tele mo se tagata e leai se pasela, magnesium ma le hawthorn, ma o faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o se vaifofo i faafitauli uma ua folafolaina. Tausaga: i totonu o le 20 aso, faʻaaoga le pusa atoa, ma a maeʻa le 10 aso, pe a e fiafia, toe fai. Contraindications? Ia, e moni, maʻitaga, lactating, tamaiti ei lalo o le 14 tausaga.

Ae peitaʻi, afai e faʻafuaseʻi ona paʻu lou fatu, ma e leai ni laʻau talafeagai, e mafai ona e alu i le fale talavai, faʻatau "Hawthorn Kardioaktiv" ("Evalar") ma inu ai, e pei ona faʻamatalaina i faatonuga. Talu ai ona o le Evalar o se fomaʻi masani, faʻavae i luga o se fale faʻalauiloa. O fualaau ia a le tinamatua e fesoasoani ia i matou ia aua le matua maʻi.

O lea e manaʻomia ai e se tasi lenei mea

O le tauvaga ua oʻo mai i itu uma oo tatou olaga, ma o vailaʻau e leai se faʻalavelave. Faʻataʻitaʻiina e fomaʻi meaʻai e leai se aoga ma e oʻo lava i le afaina. Ae leai ni suʻesuʻega i lenei autu i le taimi nei. O vailaau ua faatonuina e fomai, e toetoe lava a afaina ai le tino nai lo le lelei. E ui lava i faitioga a fomaʻi ma tagata ua tuuaia e aafia i oloa Evalar, o le kamupani ua faʻalauteleina lona tele o oloa. Latou te faʻaauau pea ona manaʻomia, ae maise lava o togafitiga o fatu.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O le faʻaopoopoga o mea taumafa e aoga ma malupuipuia ona o lona natura masani ma mea e filifilia lelei. I le sauniuniga ma le hawthorn, o le mea autu o loʻo i luga o se fualaau mai le laʻau ma fualaau o lenei laau (800 mg), ma le potassium, magnesium ma vaega o ausilali: hydroxypropylmethyl cellulose (faʻaaogaina e avea ma se mea e faʻaleleia ai le gaosia), dextrinmaltose (faʻaaogaina e fai ai le atigi), dioxide titanium (mea lanu), emulsifier, dispersic glycolic propylene.

Faʻaopoopoga o loʻo maua i foliga o lapotopoto laulau i le mumu ma faʻamaeʻa le maeʻa. Latou te maua se tofo faapitoa ma le manogi le faaituau. Faʻapipiʻi i le 2 paʻu, o le aofaiga atoa e 20 vaega i totonu o se pusa pepa.

I se sauniuniga ma le tau, o lona anotusi e 500 mg. I le faaopoopo atu i ai, o loʻo i ai nisi mea faaopoopo i le tuufaatasiga: povidone, microcrystalline cellulose, stearate calcium, diokone. E maua i le foliga o le papaʻe lanu paepae leʻo ma faʻatasi ai ma se faʻamaumauga mulimuli. O le afifi e 60 vaega.

O le omega-3 fesoasoani faʻaopoopo o loʻo i ai le suauu gaosi gaosi.

O le meaʻai faaopoopo faatasi ma le Omega-3 o loʻo i ai le vailaʻau oona (1000 mg), e aofia ai omega-3 (350 mg) ma elemene fesoasoani: gelatin ma glycerin. O loʻo faia i foliga o capsules, i le pepa faʻataʻavale - 30 vaega.

Biomatium Vitamini mo le fatu e aofia ai mea taua: coenzyme Q10 ma vitamini B6, B12 ma le siama. Tagata faʻatagaina: microcrystalline cellulose, sisi malolo. Faʻaaloalo: Gelatin capsules ua tumu i paʻu. O le atigipusa e 30 fasi vaega.

O sauniuniga taʻitasi e faʻatasi ma faatonuga mo le faʻaaoga.

Faʻataʻitaʻiga

O fua ma lau o le hawthorn, o le mea autu lea, faʻaopoopoina mea e le masani ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le vailaʻau ursolic, lea e faʻaitiitia ai toto toto, faʻamalo le faiga o inflammatory, ma gaosia ai le paʻu i le faʻavaveina.

O le potassium ma le magnesium e nafa ma le faʻatonutonuina o le metabolism, e ulu i totonu o siama o sela o le tino. Latou te pulea le paleni o mea eletise ma faʻamaonia ai galuega faʻavaomalo.

O le potassium e faʻateleina le faʻamalositino o manaʻoga o le nerve, e maua ai le vavalalata o musika, e mafua ai ona lagolagoina le gaoioiga a le loto. Faʻatasi ai ma se laʻititi, o le a faʻalauteleina ai le gaʻo, ma faʻatasi ai ma se fua tele e faʻamatalaina ai.

O le potassium e faʻateleina le faʻamalositino o manaʻoga o le nerve, e maua ai le vavalalata o musika, e mafua ai ona lagolagoina le gaoioiga a le loto.

O le masnesium o loʻo aʻafia i le faʻatonutonuga o le popole ma le gasegase o le musika, ma e nafa ma le faʻaaoga lelei o le malosi.

Calcium ma magnesium i lenei vailaau faʻataʻitaʻi e avea ma sui sologa lelei o loʻo pulea le fausiaina ma le vaevaeina o siama. Latou te fesoasoani e faʻasao faʻatoʻa gaʻo ma puipuia ai le faʻamalolo i le taimi o le atuatuvale.

O mea e aofia ai i le tuufaatasiga o le faʻamaonia o le cholesterol, faʻaleleia le toto, faʻatagaina foliga o papa i luga o puipui o toto, faʻalogo le muso o le fatu ma fesoasoani e satu le tino i le okesene.Faʻafetai i lenei mea, toe foʻi le paʻu i le masani, faʻaitiitia ona faʻaitiitia, ma o le mana e faʻaleleia.

O le microcirculation e faasolosolo lava ina masani lelei, lea e afaina ai le tulaga lautele o capillaries ma toto toto, ona faamamaina ai lea o puipui ma fale.

O le faʻaopoopoga o loʻo faʻaaogaina i le togafitiga o faʻasolosolo ma le faateleina o le fua o le fatu. Pe a faʻaaogaina, o le a lagona le itiiti o le aʻafia o le lotomaʻa, aʻo le o le moe e le lagonaina. O le vailaʻau e faʻamaonia le faʻaogaina o le tino, faʻasaʻo le faʻaleagaina ma le le mautonu.

O se faʻaopoopoga o mea taumafa faʻatasi ma le fata e faʻamaonia ai le masini cardiovascular. O le mea autu e faʻaleleia ai le malosi o le malosiaga, faʻamaonia le maualuga ole kulukose ma faʻaleleia le vaʻai. Taurine o le amino acid sili ona taua mo le tino, ona e maua ai le malosi ma faʻaleleia ai le faʻatinoga.

O Omega-3s o gaʻo gaʻo taua e manaʻomia mo le soifua maloloina o tagata.

O Omega-3s o gaʻo gaʻo taua e manaʻomia mo le soifua maloloina o tagata. Latou te fesoasoani e faatumauina le leo o vaʻa o le fatu, faʻaleleia le tulaga o se okeni taua ma faʻamaonia le maualuga o le cholesterol. O vailaʻau e faatonutonuina ai le mafai ona gasegase, le mautonu ma le microviscosity o silasila. O galuega uma o le totoga ma lona gaioiga taua e faalagolago i nei meatotino.

O Omega-3 e nafa ma le leo o toto toto ma le bronchi, faʻasaʻoina le toto, faʻamalosia le puipuiga, tumau i se tulaga maloloina o le mucous membranes ma o se antioxidant.

Vitamini mo le fatu e lagolago i galuega maloloina a le tino, maua ai le malosi talafeagai, ma tausia le tino talavou.

Folic acid e aofia i le hematopoiesis, e lagolagoina se tulaga maloloina o le loto ma toto toto. O le vitamin B6 e faʻafaigofieina le metabolism o le cholesterol, auai i le metabolism o protein ma gaʻo, e fesoasoani i le faʻaaogaina o mea taua, faateleina le hemoglobin.

Vitamin B12 faʻalavelaveina le leai o se mea.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Ole fualaau faasaina ma le hawthorn ua faamoemoe mo togafitiga ma togafitiga:

  • ma le atherosclerosis,
  • faʻatasi ai ma faʻafitauli faʻapitoa,
  • i le taimi o le toe faʻaleleia pe a maeʻa le faʻaleagaina o le myocardial,
  • ao faagasolo suiga o tausaga i le faiʻai,
  • e faʻatonutonu ai galuega faʻasalaga,
  • e faʻamaopoopo le galuega o le myocardial,
  • ina ia aveesea ai le tiga i totonu o le loto,
  • i le misa
  • ma le maualuga maualuga
  • ma le cardiagia,
  • ina ua mavae le 40 tausaga.

Mea tau vailaau

O le mea autu o le meaola mai meaola mai le Evalar, o fua o le hawthorn o loʻo faʻamatalaina i se tuufaatasiga o vaega e seasea mauaina i isi mea toto. O le ursolic acid e fesoasoani i le faʻaleaʻoina o toto toto, faʻaitiitia le mumū, ma fesoasoani i le faʻavaveina o le gaosiga o gaosiga.

Laʻau faʻamaonia O le cardioactive e faʻalogo ai le fatu o le fatu, e maua ai le tafega atoa o le okesene. Mai lenei mea, o le faʻaitiitia o le faʻaitiitia, o le fati e faʻatonutonuina, o le malosi o faʻasoesa e faateleina. I le fetuunaiga o le myocardium, o le faʻaitiitia o le faʻaititia, o le faʻaaloalo i le gaioiga o gasegase glycosidic e faʻateleina.

O le laau e faʻaleleia ai le toto, faʻasolosolo ai le cholesterol ma puipuia ai le fausiaina o pa i puipui. Ona o nei meatotino, ua faʻaaogaina lelei le Cardioactive i le togafitiga o faʻaaliga faʻaalia ma le faʻateleina o le taimi o faʻasologa.

O le masani o le microcirculation e iai sona aoga aoga i le setete o toto toto ma tamai capillaries. Faatasi ai ma le faʻaaogaina masani, o le faʻamamāina o fale ma puipui.

E le gata i lea, o le Cardioactive e maua ai se aafiaga filemu, e aunoa ma le moe. E faʻafilemuina le faʻalavelave faʻavaivaia, faʻaitiitia le le fiafia, o le moe ma le malologa e faʻapitoa.

O le ituaiga aspartate o le potassium ma le magnesium o se faʻapogai o ions e faʻatautaia ai faiga faʻaleagaina. Faʻaaogaina o le amino acid aspartate, lea e galue o se neurotransmitter, o minerale e ulu i totonu o siama. Elemene e pulea le paleni eletise, faʻatino galuega faʻapitoa.

O le potassium e taʻalo ai manaʻoga i luga o fiva nerve, e faʻataunuʻuina ai le muscle contractions, lea e fesoasoani e faatumauina le gaioiga o le fatu. I nai tootoo, o le elemene e faʻalauteleina ai le gaʻo, ma i ni vailaʻau tele e faʻamatalaina.

O le masnesium e aofia ai i se faʻalavelave o le coenzyme ma le apoenzym lea e taitaia le sili atu ma le 300 gaioiga o vailaʻau i le tino. A aunoa ma lea, e le mafai ona taitaia ma faʻaalu malosi. Auai i le electrolyte metabolism, transions ion, e faatonutonu ai le popole ma le gasegase o musika.

O konatela ma magnesium uma o loʻo aofia i le fausaga o le DNA, o sui sogasoga i le faagasologa o vaevaega ma le fausiaina o le masini sosoʻo. Latou te faʻasaʻoina gaʻo gaʻo ma taofia le faʻasaʻolotoina o catecholomines i tulaga faigata. O le punouai i totonu o le va o le intracellular, o vailaau e faaosofia ai le tuufaatasiga o vailaʻau phosphate. O le Kardioaktiv Bioadditive e maua ai eletise eletise, e faʻamalosi e ala i fatugaʻo.

Auala e ave ai CardioActive Evalar

O se faʻaopoopoga mea taumafa ma le hawthorn e fautuaina e ave le 1 capsule 2 taimi i le aso ma meaai. O le tulaga faʻapitoa o togafitiga e 15-20 aso.

O se faʻaopoopoga mea taumafa ma le hawthorn e fautuaina e ave le 1 capsule 2 taimi i le aso ma meaai.

E tatau ona ave 1 le papa ile 2 taimi i le aso mo le 15-20 minute aʻo leʻi 'ai.

O le togafitiga e 30 aso.

Faʻaopoopoga i le Omega-3 e tatau ona ave 1 capsule i le aso ma le taimi e 'ai ai. O le taimi fautuaina o le taliaina e 30 aso.

Faʻaopoopo i vitamini e tatau ona 'ave 1 capsule 1 taimi i le aso ma meaʻai. O le umi ole vasega togafitiga e 20-30 aso.

Afai e manaʻomia, e mafai e le fomaʻi ona faʻalautele le togafitiga i lalo o lana faʻatonuga saʻo.

Aveina o fualaau faasaina mo le maʻisuka

Faʻatasi ai ma le maʻisuka, e fautuaina e ave se mea faaopoopo faaopoopo. I le tulaga o le ituaiga I faamai, e tatau ona inu 1 le papafa faalua i le aso mo le 3-6 masina, faatasi ai ma togafitiga insulin. Mo le faʻamaʻi II - 1 le papafa 2 taimi i le aso, faʻapipiʻi ma meaʻai faapitoa ma vailaau oona hypoglycemic.

Faʻatasi ai ma le maʻisuka, e fautuaina e ave se mea faaopoopo faaopoopo.

A maeʻa pe a ma le 2 vaiaso o le puleaina, amata ona faʻaitiitia le kulukose o le toto.

Tofia CardioActive Evalar i tamaiti

O sauniuniga ma le hawthorn, omega-3 ma vitamini e le fautuaina mo tamaiti ei lalo o le 14 tausaga. O le faaopoopoina o Taurine ua solia i tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga.

O sauniuniga ma le hawthorn, omega-3 ma vitamini e le fautuaina mo tamaiti ei lalo o le 14 tausaga.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Faʻaopoopoga e lelei fesoʻotaʻiga ma isi fualaau. Pe a ave ni supplements i vailaʻau faʻamaʻi faʻatasi, e fautuaina e vaevae le taimi o le pulega.

Faʻaopoopoga e lelei fesoʻotaʻiga ma isi fualaau.

Analogs CardioActive Evalar

O loʻo i ai ni mea e ola ai, lea i la latou tuufaatasiga ma gaioiga e tali tutusa ma meaʻai o Evalar, mo se faʻataʻitaʻiga:

  1. Doppelherz Active Cardio Hawthorn.
  2. Cardiovalen.
  3. Hawthorn Forte.
  4. Coenzyme Composite.
  5. Coenzyme Q10 Cell Energy.
  6. Coenzyme Q10 ma Carnitine.
  7. Coenzyme Q10 ma Gingko.

Faʻataʻitaʻiga fomaʻi togafitiga

O meaʻai taumafa e tuʻuina atu i falemaʻi e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi.

O le tau o fualaau faasaina i Rusia o le:

  1. Ma le hawthorn - mai le 200 rubles.
  2. Faʻatasi ma le taula - mai le 250 rubles.
  3. Faʻatasi ma omega-3 - mai le 300 rubles.
  4. Faʻatasi ma vitamini mo le fatu - mai le 400 rubles.


I le tuufaatasiga ma le gaioiga, o Hawthorn Forte e talitutusa lava ma supa o taumafa.
O le Doppelherz Active Cardio Hawthorn i lona tuufaatasiga ma lana gaioiga e talitutusa lava ma meaʻai o meaola. Evalar.Cardiovalen i lona tuufaatasiga ma gaoioiga e talitutusa ma meaʻai o mea taumafa Evalar.

CardioActive Evalar Reviews

O fualaau oona e sili ona lauiloa i le faitau aofaʻi, o le mea lea, e tele a latou iloiloga e uiga i le aoga.

Alexandra, le lōia lautele, Moscow.

O mea taumafa masani mai le Evalar e taua tele mo lo latou saogalemu ma faamaonia le aoga, o lea ou te tuuina atu ai ma le saogalemu i latou i aʻu maʻi. Ou te filifilia fualaau faasaina i luga o se faavae taʻitasi e fuafua i maʻi faʻapitoa ma ia fesili e le aunoa e lipoti mai iuga o le faʻaaogaina. O aʻu tagata gasegase e fiafia ona o vailaʻau e fesoasoani ia i latou e foia ai faafitauli ma faʻaleleia lo latou ola maloloina.

E faʻafefea ona fesoasoani le gaioiolosi e faʻaleleia le galue o le fatu

Vera, 36 tausaga, Pskov.

Na ia tagofia meaʻai ma meaʻai mo le puipuiga ina ia faʻamalosi ai le puipuiga, ma o se taunuuga na maua ai se ponesi fiafia. O le toatele o loʻu aiga e iai ni faafitauli i le cardiovascular system, ma ona o loʻu talavou ou te lei lagonaina se mea, ae i le taimi lava lea na ou tiga ai i le manava umi mo se taimi umi. Ou te leʻi iloa o se faailoga lenei o faʻafitauli o le fatu. Ina ua maeʻa se togafitiga ma se meaola faʻatasi ma le hawthorn, na le pasi le manava, lea na ou matua ofo lava.

Anton, 42 tausaga, Arkhangelsk.

Ou te galue o se avetaavale ma o loʻu fatu na paʻu i le tele o taimi i tua o le uili. Ina ua mavae lena mea, sa ou alu i le fomai na ia faatonuina le fualaau faasaina mai Evalar. Na ia inuina le kosi ma lagona le sili atu - o le fatu e le toe afaina. Na fai mai le fomaʻi e tatau ona faia ni meaʻai faʻaopopo i le tele o taimi i le tausaga ina ia leai ni faafitauli i le cardiovascular system.

Doppelherz aseta cardio hawthorn

Kweisser (Siamani)

Tau: pulou. Nu. 60 - 340-400 rubles.

O se mea faapena o le olaola mai se kamupanī Siamani. E aofia ai le hawthorn, magnesium ma le potassium e avea ma mea autu e aoga ai. E fesoasoani i le faʻateleina o le malosiaga o le tino, fesoasoani i le gaioiga masani o le muso o le fatu. E lagolagoina le faapaleniina o le electrolyte, faʻamautinoaina le ulufale mai o le eletonika e faʻapipiʻiina e ala i siama. Na te tuʻuina atu le okesene i masini, faʻamama ma faʻamalosi toto.

O le meafaigaluega e faʻamoemoe e puipuia ai faʻamaʻi pipisi, faʻamalolo le maʻi vaivai vaivai, faateleina le lelei. Fesoasoani e puipuia ai faʻafitauli i tagata mamai e maua i le maʻisuka. O se punavai faaopoopo o elemene taua, e faʻaaogaina mo le le lava o minerale i le tino.

O loʻo faʻatau atu i le ituaiga o capsules mumu-lanu moana i se gelatin. O le manulele e aofia ai vaega e 10. O pusa taitasi e aofia ai faatonuga ma 6 papatusi.

Faʻapitoa:

  • Puipuia le le lava o minerale aoga ma elemene
  • Fesoasoani e faaleleia le galue o le fatu.

Faʻafitauli:

  • E faʻasaina le fualaau faasaina ao maitaga
  • Le fautuaina mo le faʻaaogaina o le toto maualuga.

Cardiovalen

Vifitech (Rusia)

Tau: pata o le 50 ml - 650 rubles.

Tuʻu faʻamaʻi faʻamaʻi ma mea faʻapitoa i le cardiotonic ma satu. I lona aafiaga i le tino, e latalata i Corvalol, ae e ese mai i le tuufaatasiga, e aofia ai le vaega o glycosides fatu. E aofia ai vaega o le hawthorn, jaundice, valerian, adonis, camphor, sodium bromide, ethanol. E galue e avea o se antispasmodic, e faʻaaogaina ai vaʻa e mate ai maliu. Saponins, glycosides ma le adonitanvernite e faʻaleleia ai le gasegase i totonu o le fatu maso. Faʻasaʻoina le toto maualuga, faʻaititia le faʻaogaina o siama.

O le vailaʻau e faʻamoemoe mo le togafitiga o le fatu o le fatu, toto maualuga, cardiosclerosis, angina pectoris, ma le lemoe. I le endocarditis ma le myocarditis, o le faʻaaoga e faʻasaina. E le gata i lea, e le fautuaina le tuufaatasiga ao faagasolo le maitaga.

O loʻo faʻatau atu i foliga o se vaifofo oona. O le vai ei ai se manogi malosi malosi ma se mea oona. E fautuaina ina ia faʻamaua otaota ile vai. Ua sasaaina i totonu o fagu malulu pogisa ua faaauupegaina i se kululu ma se tapuni palasitika. O se atigipusa pepa ma se ata o laau e aofia ai le 1 fagu ma faatonuga.

Faʻapitoa:

  • Faʻamalosia le mamafa ma faʻavaivaia le ulu o le ulu
  • Fesoasoani i le le mautonu.

Faʻafitauli:

  • Vailaau faasaina faasaina aʻo maitaga
  • E mafai ona mafua ai ni faʻafitauli o le maʻi.

Tuua Lau Faamatalaga