Accu Chek Combo pamu insulin: tau ma iloiloga o fomai ma le maʻisuka

Mo le tele o tausaga e tauivi ma le DIABETES e aunoa ma se taumafaiga?

Ulu o le Inisetiute: "O le a e maofa i le faigofie o le togafitia o le maʻisuka i le ave i aso uma.

O se tasi o laasaga sili ona taua o le togafitia o se "faamai pipisi" ma le faatumauina o le tumau o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le kulukose i le tino o le tagata maʻi. E le mafai ona alu i le falemaʻi i le tele o taimi i le aso ma faia ni suʻesuʻega talafeagai iina.

  • O ai e manaʻomia se mita o le kulukose toto?
  • E faʻapefea ona filifili se glucometer mo le fale?
  • Folau lauiloa o le glucometer

Ina ia mautinoa le mataʻituina o le tulaga o le maʻi - ua fautuaina e faʻatau se masini feaveaʻi. Ae, faʻafefea ona filifili se glucometer mo le fale? O loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga eseese i luga o le maketi, o ia mea uma e tulaga ese i lona lava ala. O le mea autu o le faigofie ma le faʻamaoni o le masini.

O ai e manaʻomia se mita o le kulukose toto?

O loʻo i ai le talitonuga lautele e na o tagata mamaʻi e maua mai i le hyperglycemia e tatau ona faʻatau se ituaiga masini. Ae ui i lea, o le lio o tagata o le a lelei le i ai o sea fesoasoani fesoasoani e sili atu le lautele.

E aofia ai:

  1. Tagata mamai e iai le maʻisuka ituaiga 1.
  2. Tagata e iai le inisalini (2 faʻasologa o le maʻi).
  3. Tagata matutua.
  4. Tamaiti o loʻo mafatia o latou matua mai le gasegase o le carbohydrate metabolism.

E oo lava i tagata soifua maloloina o ia ituaiga masini o le a le sili atu ona lelei i totonu o se fale e teu ai fale. Aua lava nei vavalo pe o le a le taimi patino e manaomia ai le fuaina o le glycemia.

E faʻapefea ona filifili se glucometer mo le fale?

Mo tagata mamaʻi e iai se "faʻamaʻi pipisi," o le mataʻituina o le kulukose i le fatuga e faia ai se sao taua i le puipuia o faʻafitauli o le maʻi ma le tausia o le soifua maloloina lelei. Afai e iloa lelei e se tagata ana faailoilo, e mafai ona ia faʻaosoosoina i latou ma faia ni auala talafeagai.

Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia e ia se masini maualuga ma le faʻatuatuaina ma se avanoa talafeagai. E toatele tagata e mafaufau i le auala e filifili ai se glucometer mo le fale.

E tele taʻiala taua e tatau ona mulimulitaʻia pe a faʻatau se oloa:

  1. Le faiga o galuega. I le maketi faʻaonapo nei e lua ituaiga o oloa: photometric ma eletise eletise. I lo latou sao, e masani lava e le eseese. Ae peitai, o le ituaiga lona lua o faʻasalaga e sili atu ona talafeagai mo tagata gasegase, talu ai o le iuga o loʻo faʻaalia i luga o se tamai laumei. I le taimi lava e tasi, pe a faʻaaoga glucomet photometric, e tatau ona faʻatusatusa le lanu o fasi pepa faʻataʻitaʻi ma mea tutusa ua fuafuaina. O lea ituaiga o taualumaga e mafua ai ona faigata i le faʻamalamalama saʻo o taunuuga e oʻo lava i fomaʻi, ae le o le taʻua o tagata gasegase faigofie.
  2. O le i ai o faʻailo leo. Gaoioiga faʻapitoa mo tagata mamaʻi e iai faafitauli faʻalauiloa. O nisi o faʻataʻitaʻiga e logoina le taunuʻuga e ala i le leo poʻo le tele o faailo leo. Mo le tele lava, o le masini e "ufiufi" pe a maualuga tele le suka i le fatu.
  3. Le tele o le toto mo le auiliiliga. E taua tele lenei mea pe'āfai e faʻaaoga e le fanau le meafaigaluega. O le itiiti ifo e te manaʻomia le suʻega suʻesuʻe, o le sili atu lea.
  4. O le taimi e manaʻomia e maua ai le iuga. O le tele o faʻataʻitaʻiga ei ai faʻamaoniga tutusa, lea e mai le 5-10 sekone.
  5. Le i ai o le mafaufau loloto. O le faʻaalia o le gaioiga o le fua muamua o fua o le a tumau pea le talafeagai. I lenei tulaga, o le maʻisuka e mafai ona sili atu ona lelei le pulea o suiga o suiga i le glycemia.
  6. Faʻailoga faaopoopo. E i ai ni faʻataʻitaʻiga ma le malosi e suʻe ai le faʻamalosi mo ketones poʻo triglycerides. O ia ituaiga masini e sili atu le taugata, ae fesoasoani e sili atu ona lelei le pulea o le ala o le maʻi.
  7. Ole numera o suʻega faʻataʻitaʻiga ma a latou agavaʻa. O se tasi o pito sili ona taua. O le mea moni e faapea o nisi tagata gaosi oloa e gaosia ai glucometers e manaʻomia ai naʻo se ituaiga o mea e fesootai i ai. O nei suʻega suʻega e sili atu ona taugata nai lo le lautele ma faigata atu ona maua. O lenei mea e mafua ai le le faʻaaogaina o le tagata.
  8. Tusi faamaonia i le masini.
  9. Tau

I le faʻaaogaina o nei taʻiala, o le tali i le fesili - le auala e filifili ai se glucometer mo le maʻisuka i le fale - e sau na o ia!

Folau lauiloa o le glucometer

Faatasi ai ma ia ituaiga mea faigaluega, o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga sili ona taatele na manumalo ai i le faʻatuatuaina o le tele o tagata gasegase, ona o lo latou faʻamaoni ma le talafeagai.

E aofia ai:

  • Tasi le Touch Filifili Simple. Faatapulaʻa le mamanu, na o galuega faatino talafeagai, o le i ai o faailo leo, o le lapoʻa telē - mea uma e manaʻomia mo le maʻi. O le tau talafeagai e 900-1000 rubles.
  • Tasi le Touch Filifili. O se laʻititi laʻititi faʻalelei faʻalelei ma le i ai o le galuega o le faailoga e uiga i le 'ai. O le masini e faigofie ona faʻaogaina ma faigofie ona faʻaaogaina. E $ 1000 rubles.
  • Accu-Chek Mobile. Sui o se augatupulaga fou o glucometers ma se uaea mo le fesootai atu i se komepiuta. Lelei mo e alolofa i tekinolosi ma le tele o mea faaeletonika. O loʻo i ai se manoa sili-manoa mo se pupuʻu tamatamailima e aunoa ma se tiga ma se gafatia o le 50 suʻega o suʻega. O le mea sili ona faaletonu o le tau o le 4,500 rubles.
  • Konekarate O le tele o masini. O se talofa mo se maʻisuka masani. Faʻalagolago, faigofie ona faʻaaoga, leai ni fuga. Fua faʻatatau - 700 rubles. O suʻega o maʻi e faʻaalia ai le maualuga o le aoga o lenei masini.

O lenei ua e iloa le auala e filifili ai se glucometer mo lou fale. O le mea sili o le sailia lea o le masini e saʻo mo oe. Tuuina atu faamatalaga ua lisiina, o le a le faigata ona fai lenei mea ...

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Accu Chek Active glucometer (Accu Chek Active)

O le gasegase o le maʻisuka e faʻatatau saʻo i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. Ole televave poʻo le leai foi o se mea e lamatia mo tagata o loʻo mafatia i lenei faʻamaʻi, aua e ono mafua ai faʻafitauli, e aofia ai le amataina o le coma.

Mo le pulea o le glycemia, faʻapea foi ma le filifilia o isi togafitiga togafitiga, e manaʻomia e se tagata maʻi ona faʻatau se masini faʻapitoa faapitoa - o se glucometer.

O se faʻataʻitaʻiga lauiloa mo tagata e maua i le maʻisuka o le Accu Chek Asset device.

Tausaga ma penefiti o le mita

O le masini e faigofie ona faʻaoga mo le pulea lelei o aso taʻitasi.

  • pe tusa ma le 2 μl toto e manaʻomia e fua ai le kulukose (tusa ma le 1 le lua). O le masini e faailoa mai ai le le lava o le mea ua suʻesuʻeina e ala i se faailo leo faʻapitoa, o lona uiga o le manaʻomia mo le toe faia o fuataga pe a uma ona sui le laasaga o le suʻega,
  • o le masini e mafai ai e oe ona fua le maualuga o le kulukose, lea e mafai ona iai i le lautele o le 0.6-33.3 mmol / l,
  • i totonu o le pusa ma fasi pepa mo le mita o loʻo i ai se pusa faʻapitoa faapitoa, lea ei ai le numera tolu-numera o loʻo faʻaalia i luga o le faʻailoga pusa. Ole fua o le suka i luga o le masini e le mafai pe afai e le fetaui le numera o numera. Faʻaleleia le faʻaleleia e le toe manaʻomia le fesuiaiga, o le mea lea pe a faʻatau le suʻega o suʻega, o le faʻasologa o le gaioiga i totonu o le pusa e mafai ona faʻamatuʻu ese,
  • o le masini e feliuliuai i le otometi pe a uma ona tuʻuina le fasi pepa, pe a tuʻuina atu le laulau tulafono mai le afifi fou ua uma ona faʻaofiina i le mita,
  • o le mita ua faʻapipiʻiina ma se faaaliga tioata tioata e 96 vaega,
  • A maeʻa fua taʻitasi, e mafai ona e faʻaopopo se faʻamatalaga i le taunuʻuga i tulaga na aʻafia ai le tau o le kulukose e faʻaaoga ai se galuega faapitoa. I le faia o lenei mea, naʻo le filifilia o le makaina talafeagai i le lisi o le masini, mo se faʻataʻitaʻiga, muamua / i le maeʻa ai o taumafa poʻo le faʻaalia o se tulaga faʻapitoa (gaioiga faaletino, meaʻai e le faʻaaogaina)
  • tulaga o le teuina o le vevela e aunoa ma se batini mai -25 i le 70 ° C, ma faatasi ai ma se maa mai -20 i le 50 ° C,
  • o le maualuga o le maualuga o le maualuga na faatagaina i le taimi o le faagaoioiga o le masini e le tatau ona sili atu i le 85%,
  • fuataga e le tatau ona faia i nofoaga e sili atu ma le 4000 mita i luga aʻe o le sami.

  • o le mafaufauga o le masini e mafai ona teuina e oo atu i le 500 fuataga, lea e mafai ona fuaina ina ia maua le aofaʻi o le kulukose i le vaiaso, 14 aso, masina ma le kuata,
  • o faʻamatalaga na maua mai o se taunuuga o suʻesuʻega glycemic e mafai ona tuʻuina atu i se komepiuta patino e faʻaaoga ai se vaʻaia faapitoa a USB. I faʻataʻitaʻiga GC matua, naʻo se atigi infrared ua faʻapipiʻiina mo nei faamoemoega, e leai se fesoʻotaʻiga USB,
  • o taunuʻuga o le suʻesuʻega pe'ā maeʻa suʻesuʻega e mafai ona iloa i luga o le mata o le masini pe a maeʻa le 5 sekone,
  • e ave se fuataga, e te le manaʻomia le taomiina o soʻo i le masini,
  • o ituaiga masini fou e le manaʻomia le fesuiaiga,
  • o le pupuni e faʻapipiʻiina ma se faʻaaloalo faʻapitoa, lea e mafai ai ona faʻaogaina lelei le masini e tusa lava pe faʻapitoa mo tagata e maualalo le gaioiga vaaia,
  • o le faailo o le ata o loʻo faʻaalia i luga o le lau, lea e mafai ai ona le misia le taimi o lona sui,
  • o le mita e muta le taʻavale pe a uma le 30 sekone pe afai o loʻo i totonu o le mode faʻatonutonu,
  • e faigofie le masini e ave i totonu o le ato ona o lona mamafa (pe a ma le 50 g),

O le masini e faigofie tele ona faʻaoga, o le mea lea, o loʻo faʻaaoga lelei e tagata matutua ma tamaiti.

Le seti atoa o le masini

O vaega nei o loʻo aofia i totonu o le pusa o le masini:

  1. Le mita lava ia i le tasi maa.
  2. O se masini Accu Chek Softclix e faʻapipiʻi ai se limatusi ma maua ai le toto.
  3. 10 taʻavale.
  4. 10 suega.
  5. Tulaga e manaʻomia e feaveaia ai le masini.
  6. USB cable
  7. Tusi faʻamaonia.
  8. O le faatonuga mo le mita ma le masini mo le sasaina o se tamailima i le Rusia.

Pe a faʻatumu e le tagata faʻatau le coupon, o le vaitaimi o le tusi poloaiga e 50 tausaga.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le faagasologa o le fuaina o le suka toto e tele ni vaega:

  • suʻesuʻega sauniuniga
  • mauaina o le toto
  • fuaina o le tau o le suka.

Tulafono mo le sauniuniga mo le suʻesuʻega:

  1. Fufuluina lima i le fasimoli.
  2. E tatau ona tapunia tamatamai lima, faia se masini masii.
  3. Saunia se fua o le fuataga mo le mita. Afai e manaʻomia e le masini le fesuiaiga, e tatau ona e siakia le tusitusi o le tulafono i luga o le fatuga faʻaagaga ma le numera i luga o le afifiina o fasi pepa.
  4. Faʻapipiʻi le laupepa i le masini Accu Chek Softclix e ala i le ave muamua o le pulou puipuia.
  5. Seti le loloto talafeagai i le Softclix. Ua lava mo tamaiti ona tusi le faatonutonu faatonutonu i le 1 laasaga, ma o se tagata matua e masani ona manaomia se loloto o le 3 iunite.

Tulafono mo le mauaina o le toto:

  1. O le tamatamailima i luga o le lima o le a ave i ai le toto e tatau ona togafitia i se togitogi ua gaugau i le ava malosi.
  2. Faapipii Accu Check Softclix i lou tamatamai lima po o le talipupuni ma taomi le faamau lea e faailoa ai le sau.
  3. E tatau ona e faʻamalosi le lolomiina o le eria e lata i le puncture ina ia maua ai le toto.

Tulafono mo le auiliiliga:

  1. Tuu le fasi pepa sauni i le mita.
  2. Tago i lou tamatamailima / taligata ma se mataua o le toto i luga o le laufanua lanumeamata i luga o le fasi pepa ma faatalitali mo le taunuuga. Afai e le lava le toto, o le a faʻalogoina se mataala lelei talafeagai.
  3. Manatua le taua o le faailo o le kulukose o loʻo faʻaalia i le faʻaaliga.
  4. Afai e manaʻomia, e mafai ona e maka le faailoga na mauaina.

E tatau ona manatuaina e muta le fuaina o fasi pepa e le fetaui mo le auiliiliga, talu ai e mafai ona latou maua ni iuga sese.

Fesoʻotaʻiga PC ma mea faʻapitoa

O le masini ei ai se fesoʻotaʻi USB, lea e fesoʻotaʻi i ai le uaea ma se plug Micro-B. O le isi pito o le uaea e tatau ona fesootai i se komepiuta patino. Ina ia faʻasosaʻo faʻamaumauga, o le ae manaʻomia se masini faapitoa ma se masini komepiuta, lea e mafai ona maua e ala i le faʻafesoʻotaʻi le Nofoaga Faʻamatalaga talafeagai.

Mo se glucometer, e tatau ona e faʻatau pea lava pea ia mea e mafai ona faʻaaoga e fai ma suʻega ma taʻavale.

Totogi mo le faʻaipoʻaina o fasipepa ma laupepa:

  • i le afifiina o fasi pepa e mafai ona 50 pe 100 fasipepa. O le tau e eseese mai le 950 i le 1700 rubles, e faʻatatau i lo latou tele i le pusa,
  • O loo iai ni laupepa i le aofaiga o le 25 pe 200 vaega. O latou tau e mai le 150 i le 400 ruulu i le pusa.

Mea e ono tutupu ma faafitauli

Mo le glucometer e tatau ona faigaluega saʻo, e tatau ona siakiina e faʻaaoga ai se vaifofo e pulea ai, o le kulukose mama. E mafai ona faʻatau eseese i soʻo se faleoloa falemaʻi.

Siaki le mita i tulaga nei:

  • le faʻaaogaina o le afifiina fou o fasi siaki,
  • pe a uma ona faamama le masini,
  • ma le faʻalavelave o faitauga i luga o le masini.

Mo le siakiina o le mita, aua le faʻaaogaina le toto i le vaega o le suʻega, ae o se fofo faʻafoe e maualalo pe maualuga le kulukose. A maeʻa ona faʻaalia le fua o fua, e tatau ona faʻatusatusa i faʻamaufaʻailoga muamua o loʻo faʻaalia i luga o le pipili mai fasi pepa.

Pe a galulue ma le masini, o mea nei e mafai ona tupu:

  • E5 (faatasi ma le tagavai o le la). I lenei tulaga, ua lava lea e aveese ai le faʻaaliga mai le la. Afai e leai se faʻataʻitaʻiga, ona tuʻuina lea o le masini i le faʻaleleia o aafiaga eletise,
  • E1. O le mea sese e aliali mai pe a le o faʻatulaga saʻo le laupepa,
  • E2. O lenei savali e aliali mai pe a maualalo le kulūkose (lalo ifo o le 0.6 mmol / L),
  • H1 - o le fua faʻatatau na maualuga atu nai lo le 33 mmol / l,
  • ITU. O se mea sese e taʻu mai ai le le lelei o le mita.

O nei mea sese e sili ona taatele i maʻi. Afai e te feagai ma isi faʻafitauli, e tatau ona e faitau i faatonuga mo le masini.

Manatu faaalia mai tagata faaaoga

Mai manatu o tagata maʻi, e mafai ona faʻauʻuina o le Accu Chek Mobile telefoni feaveaʻi e faigofie tele ma faigofie ona faʻaaoga, ae o nisi e matauina le le mafaufauina o le gasologa o le fesoʻotaʻiga ma se PC, talu ai e leʻo maeʻa polokalama e manaʻomia ma e manaʻomia ona suʻe i luga o le Initaneti.

Sa ou faʻaaoga le masini mo le silia ma le tausaga. Pe a faatusatusa i masini muamua, o lenei mita e masani lava ona ou maua ai le saʻo o le kulukose. Na ou siakiina i nisi o taimi aʻu faailoilo i luga o le masini ma iʻuga o le auʻiliʻiliga i le falemaʻi. Na fesoasoani loʻu afafine ia te au e faavae se faamanatu o le fuaina o fua, o lea la ua le galo ia te aʻu le pulea o le suka i se taimi talafeagai. E matua faigofie lava le faʻaaogaina o sea galuega.

Sa ou faatauina Accu Chek Asset i luga o le fautuaga a se fomai. Na vave ona ou lagona le le fiafia i le taimi lava na ou filifili ai e pasi atu faamatalaga i se komepiuta. Sa tatau ona ou faaaluina le taimi e saili ai ona faapipiiina lea o polokalama talafeagai mo le fegalegaleaiga. Le matua le toʻa. E leai ni faʻamatalaga i luga o isi galuega a le masini: e vave ona maua le taunuuga ma e aunoa ma se sese tele i numera.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Ata vitio ma se auiliiliga auiliili o le mita ma tulafono mo lona faaaogaina:

O le kitusi Accu Chek Asset e sili ona lauiloa, o lea e mafai ona faʻatauina i le toetoe lava o falemaʻi uma (initaneti poʻo le faʻatau atu), faʻapea foʻi faleoloa faapitoa e faʻatau atu ai masini.

O le tau e mai le 700 rubles.

Accu Chek Combo pamu insulin: tau ma iloiloga o fomai ma le maʻisuka

I aso nei, e tele ni masini ua atiae e faafaigofie ai le ola o le maʻisuka, o le tasi o ia o se pamu insulin. I le taimi nei, e ono kamupani gaosiga e ofoina atu ia ituaiga masini, e aofia ai Roche / Accu-Chek o se taitai.

Accu Chek Combo pamu insulin e matua lauiloa i tagata e maua i le maʻisuka. E mafai ona faʻatau i latou ma tuʻuina atu i le teritori o soo se itulagi o le Rusia Federation. Pe a faʻatauina se pusa insulin, e maua e le kamupanī se auaunaga faaopoopo ma se tusi faʻamaonia.

Accu-Chek Combo e faigofie ona faʻaaogaina, e faʻaaogaina le insalini basal ma le malosi o le bolus. E le gata i lea, o le pamu insulin e i ai se glucometer ma se mamao mamao e galulue faatasi ma le maliega Bluetooth.

Faʻamatalaga Faamatalaga Accu Chek Combo

O le pusa masini e aofia ai:

  • Laʻau insulin
  • Accu-Chek Performa Vaega ole komipiuta mita,
  • E tolu iniseti katisaini ma se voluma e 3.15 ml,
  • Accu-Chek Combo Insulin Dispenser,
  • O se mea laititi na faia i Alcantara, o le paʻu paepae e faia i le neoprene, le paʻu paʻepaʻe mo le aveina o le masini i le puimanava, mataupu mo le laʻau faʻalogo
  • Faʻamatalaga gagana Rusia ma pepa faʻataonia.

E aofia ai foʻi le kitusi a le Accu Chek Spirit, e aofia ai le faʻaogaina o le eletise, faʻa AA 1.5 V, tasi le ufiufi ma se ki mo le faʻapipiʻiina o le maa. O le 8mm e tusa ma le 80cm catheter, o se peni faʻamau ma mea e faʻaaogaina o loʻo faʻapipiʻiina i le faʻasologa o fua.

O le masini e i ai se pamu ma se glucometer, lea e mafai ona fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi e faʻaaoga ai le tekonolosi Bluetooth. Faafetai i le galuega soofaatasi, o le maʻisuka e ofoina atu le togafitiga faigofie, vave ma leai se taimi.

O le Accu Chek Combo insulin pump ua faatauina i faleoloa faapitoa, o le tau mo se seti e 97-99,000 rubles.

Faiga Faʻapitoa

O le pamu o le inisalini ei ai uiga nei:

  1. Tuuina atu o le inisalini i le gasologa o le aso e aunoa ma le faalavelaveina, e faʻavae i manaoga masani o se tagata.
  2. Mo le tasi le itula, o le masini e mafai ai ona e faʻaaogaina le inisalini e le gata i le 20 taimi, faʻapusaina le suauu masani o le homone e le tino.
  3. O le tagata maʻi e maua le avanoa e filifili ai se tasi o lima tusiga o le gaosiga muamua, ua taulai atu i lona lava taimi ma le olaga.
  4. Mo le totogiina o mea taumafa, faamalositino, soʻo se gasegase ma isi mea na tutupu, e fa avanoa mo se faʻamalosi.
  5. Faʻalagolago i le tikeri o le sauniuni o le maʻisuka, o se filifiliga o ni lisi lisi masani masani se tolu.
  6. E mafai ona pulea le maualuga o le suka ma maua faʻamatalaga mai se glucometer mamao.

I le taimi o le fuaina o le kulukose o le toto e faʻaaoga ai le mamao mamao ma se glucometer, o faʻataʻitaʻiga o Accu Chek Perform No. 50 ma faʻamalosi tuʻufaʻatasia o loʻo faʻaaogaina. E mafai ona e maua iuga o se suʻega toto mo le suka i totonu o le lima sekone. E le gata i lea, o le mamao mamao e mafai ona pulea lelei le faagaioiga o le insulin pump.

A maeʻa ona faʻaalia faʻamatalaga i luga o taunuuga o se suʻega toto, e tuʻuina atu e le glucometer se lipoti o faʻamatalaga. I le bolus, e mafai e le tagata maʻi ona maua ni togafitiga ma togafiti.

O le masini foi e iai se faamanatu e aoga mo le galuega o le faʻamalositino faʻamalosi e faʻaaoga ai faʻamatalaga faʻamatalaga.

Faʻamanuiaga o le faʻaaogaina o le pomu insulin i le Accu Chek Combo

Faʻafetai i le masini, o se maʻisuka e saoloto e 'ai ma e le matauina mea taumafa. O lenei gaioiga e sili ona aoga mo tamaiti, aua e le mafai ona latou tumau i taimi uma i le tausisia ma le maloloina o le maʻisuka. I le faʻaaogaina o metotia eseese o le faʻatagaina o le inisalini, e mafai ona e filifilia le filifiliga talafeagai mo aʻoga, taʻaloga, vevela vevela, auai i mea malie ma isi faʻalavelave.

O le tui o le inisalini e mafai ona tausia ma taitaia se microdose, e faʻatusatusa lelei le basal ma le bolus. Faafetai i lenei mea, o le setete o le maʻisuka e faigofie lava ona totogi i le taeao ma le toʻilalo malosi i le kulukose o le toto pe a maeʻa le aso faʻaalu e leai ni faafitauli. Ole laʻititi o le bolus step e 0.1 le iunite, o le mode basal e faʻafetaui ma le sao atoatoa o le 0.01 iunite.

Talu ai o le tele o le maʻisuka o loʻo i ai se faʻafefe o le gasegase i fualaau faʻamaʻi umi, o le mafai ona faʻaaogaina naʻo le inisalini eletise-puupuu e taua tele. I le taimi lava e tasi, o le pamu e faigofie ona toe fausia pe a manaʻomia.

Ona o le faʻaaogaina o se pamu insulin e leai se lamatiaga o le atiaeina o le hypoglycemia, lea e taua foi mo tagata ei ai se siama o le maʻisuka. E oo lava i le po, o le masini e faigofie lava ona faʻaitiitia le glycemia, ma e faigofie foi ona pulea le suka i soo se faʻamaʻi. A faʻaaogaina le togafitiga o le pamu, o le hemoglobin glycated e masani ona faʻaititia i tulaga masani.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se lua faapitoa o le bolus, pe afai e vave faia se suʻega o le inisalini, ma o le isi e fafagaina malie i luga o se vaitaimi faapitoa, e mafai e se maʻisuka ona auai i tausamiga fiafia, pe afai e tatau ai, faʻalavelave le taumafataga o meaʻai ma 'ai meaʻai, ma ave ni mea taumafa mo le maʻisuka.

E oʻo lava i se tamaititi e mafai ona aʻafia le inisalini i le fesoasoani a se pamu, talu ai o le masini e faigofie ma faʻaoga le pulea. E na ona e manaʻomia e teu numera e tatau ai ma taomi le ki.

O le mamao ese e le faigata foi, i foliga foliga mai o se ata tuai o se telefoni.

Faʻaaogaina o le Bolus Advisor

I le faʻaaogaina o se polokalame faʻapitoa, e mafai e le maʻisuka ona fuafua se pulou, faʻalautele ile toto o loʻo iai nei, meaai fuafuaina, tulaga o le soifua maloloina, faʻamalositino o le maʻi, faʻapea foʻi ma le i ai o tulaga taʻitasi.

Ina ia fatuina faʻamaumauga, e tatau ona e:

Fai se suega o le kulukose toto e faʻaaoga ai sapalai,

Faʻailoa le aofaʻi o meaʻai gaʻo e tatau i se tagata ona maua i se taimi lata mai,

Ulufale faʻamatalaga i luga o le tino ma le soifua maloloina i le taimi.

O le aofaʻi sao o le inisalini o le a fuafuaina e faʻatatau i nei tulaga taʻitasi. A maeʻa faʻamaonia ma filifili se bolus, o le Accu Chek Spirit Combo insulin pamu e amata galue vave i luga o le filifiliga ua gaosi. O le vitio i lenei tusiga o le a aliali mai i le tulaga o faatonuga mo le faʻaaogaina.

Faamatalaga lautele

O le pomu insulin o se masini lea e faʻaaogaina i togafitiga o le maʻisuka. Faʻaaoga e aofia ai le faʻaauauina o le pulega o le insulin. O lenei masini e mafai ai ona teena le inisiua i aso uma. O le masini e aofia ai:

  • pamu
  • inisalini ipu
  • fesuiaʻiga fefaʻasoaʻiga,
  • se mamao mamao e faʻatinoina ai le galuega o se glucometer.

Ina ia mafai ona galue lelei le masini ma saʻo, e tatau ona e mulimuli i fautuaga mo le faʻaaogaina.

Tulafono mo le galue ai ma se pamu insulin:

  • faʻaaogā naʻo ni pusa faʻamalosi mo insulin,
  • ia mautinoa ia tuu le ea i totonu o le moli e taofia ai le tupu mai o se masini mimiti,
  • e tatau ona aveʻesea mai le pusa insulin,
  • afai e tumau pea le faʻaleleia o le ea, ona tatau lea ona pasia le inisalini i totonu o le gaʻo.

O le gaioiga a le Accu-Chek Spirit Combo o le pumpulin insulin e tutusa ma le pancreas. Na ia faʻalauiloaina i taimi uma ia tui o le insalini basal i le tino o le maʻi.

Afai ei ai se faʻaopoopoga i le toto maualuga o le suka, ona faia ai lea e le pamu se isi inisiua.

Faailoga mo le faʻaaogaina o le pamu:

  • tagata o loʻo taʻitaʻia se olaga malosi ma taʻalo taʻalo i matata,
  • pe afai o le maʻisuka e maua ile taimi o le maitaga po o le taimi o le soifuaga,
  • tamaiti latou te maua le maʻisuka,
  • afai ei ai i se tagata se manaʻoga e natia le faʻamaoniga,
  • ogaoga o le faʻamaʻi,
  • faʻaitiitia le faʻaitiitia o le kulūkose i lalo ifo o le tapulaa faatagaina,
  • gasegase oe ua oso i le suka i le taeao
  • ma le maualuga o le lagona i le hormone ma ana gaoioiga,
  • o se puipuiga mai faʻafitauli o le maʻisuka.

E i ai le tele o tulaga e le mafai ai ona e faʻaogaina lenei masini. O le mea lea, aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi.

Contraindications i le faʻaaogaina o se pamu insulin:

  • vave faʻaitiitia o le tino vaaia,
  • le tauaso tasi o mata uma pe lua,
  • leai se pule i le setete o suka i le gasologa o le aso,
  • faiga faʻapipiʻi o le paʻu i totonu o le manava,
  • tali a le tagata lava ia.

Uiga

O le Accu-Chek Spirit Combo o le tui insulin o se masini laitiiti, masini mama. O le tele o le masini ma se seti atoatoa e le sili atu i le 100g. Faʻasologa 82.5x56x21 mm.

Faʻafouina i le maʻisuka - na ona inu i aso uma.

Faiga Faʻapipiʻi:

  • mataupu mataupu - palasitisi,
  • o le masini e puipuia mai le vai,
  • o loʻo i ai se faʻamaufaʻailoga o le loka,
  • faʻaalia le diagonal 5.25 cm,
  • lanu lanu - paʻepaʻe,
  • puupuu ma le siakiina o le inisalini mo le tui,
  • o loʻo i ai ala faʻalogo faʻalogo mo le tagata faʻaaoga,
  • 1 togi o le inisalini e faia ile 15 sekone,
  • o loʻo i ai se faʻamatalaga i tua
  • O le inisalini o le insulin e tupu i le 3 minute,
  • Basal injection rates - mai le 0.05 i le 50 iunite,
  • bolus pulega e oo atu i le 50 iunite i le taimi,
  • e tolu ituaiga o faʻailoga
  • malosi o le malosi 2500 mAh.

O ituaiga eseese o maa e talafeagai mo le faagaoioia o le pamu. O le maualuga o le ola ola e matauina pe a faʻaaogaina se masini lithium-ion.

O le masini ei ai lona faʻatulagaga o le manatuaina o faamaumauga. A maeʻa ona aveese le eletise, na o faʻamaumauga i luga o faailoilo o le tino o loʻo teuina, ma o le a toe faʻatulagaina taimi o le pule o le inisalini.

Ole vaitaimi o le tusi saisai mo le Accu-Chek Spirit Combo insulin pamu e 6 tausaga.

Faʻatau ma faʻasoa

Faamanuiaga o le Agaga o Accu-Chek Combo:

  • o le masini e pulea mamao,
  • o se faʻalapotopotoga sili atu e fesoasoani e sili atu le faʻatautaia o le galuega o le afi o le insulin,
  • e 3 auala faʻaogaina i le lisi autu - "amataga", "tulaga maualuga", "faʻalauiloa",
  • o le fua maualalo maualalo o le pule o le hormone ua faʻaitiitia,
  • animation ma faʻaopoopoga faʻaopoopoga faʻafaigofie faʻafaigofie le galuega ma le masini ma taulaʻi manatu taua,
  • e tolu (3) malosiaga eletise e eseese itu o galuega,
  • faaleleia atili le faauigaina o le occlusion, lea e mafai ai ona vave aveese le poloka o le pamu,
  • sili atu le faigofie ma le faʻapitoa o le masini.

E tatau ona totogia faapitoa le i ai o le pamu mamao. E faʻafaigofie le galuega ma le masini.

Faʻapitoa o le taofiofi mamao:

  • e maua ai le puleaina o le vai insulin,
  • se avanoa e faʻatonutonuina ai le maualuga o le tui o le hormone,
  • e mafai lava e oe lava ia ona faʻatulaga le masini e tusa ai ma manaʻoga o le tino,
  • le gafatia e suʻe ai le maualuga o le suka i le toto e aunoa ma le aveeseina o le pamu,
  • e mafai ona e ulufale atu i faʻamatalaga e uiga i le tui o le tui, meaʻai ma suka faʻasaina,
  • o le insulin ma le glucometer e galulue faatasi ma tutoʻatasi.

O le pamu e faʻaaoga lelei e tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga I, talu ai ona faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le manaʻoga mo le tele o injections o le inisalini i aso uma.

O faʻafitauli taua i le faʻaaogaina o le pamu na faʻamaonia e tagata gasegase. Ole aʻafiaga autu o le tau maualuga lea o le masini, ma o loʻo i ai foi se tulaga lamatia o le atiaʻe o ketoacidosis aʻo faʻaaogaina.

Faʻalogo! Pe a faʻaaogaina se pamu insulin, o le a mafai ona tupu se tali atu i tagata taitoatasi. Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, ia mautinoa e faʻatalanoa se fomaʻi.

Bolus Advisor

Ole pamu ile inisalini ei ai le Polokalame Bolus Advisor. Ua faʻamoemoe e fesoasoani i le tagata maʻi i le fuafuaina o le tui o le bolus.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

O le pulus o se fualaau o le hormone lea e taitaia i le toto maualuga. Accu-Chek Spirit Combo e aofia ai 3 ituaiga o bolus:

Faʻatasi ai ma le masani, o le tuiina o le aofaiga sao o le inisalini e tuʻuina atu i le taimi e tasi. Faatasi ai ma le faaumiumi o le pulega, o le hormone e ulufale atu i le tino o le maʻi mo sina taimi. O le ulu o le bolus e aofia ai le faʻaofi muamua o le tasi vaega o le tui, ma le lona lua e ulufale atu i le toto i totonu o le afa itula.

O le filifiliga o le ituaiga o pulega e faalagolago i le mafuaʻaga o le faateleina o le suka. O le vailaʻau o loʻo taʻua o se faʻagaloa poʻo se faʻaloloa.

Le filifilia o le sao o le inisalini ma le ala o le pulega - o loʻo fesoasoani le fesoasoani i faʻataʻitaʻiga nei:

  • glucose o loʻo iai nei,
  • le aofaʻiga o meaʻai gaʻo na 'aina,
  • lagona o le maʻi i le homone,
  • tulaga tau soifua maloloina ma le maualuga o le gaioiga faaletino ole maʻi,
  • o le aofaiga o le inisalini na alu ese mai i le taimi ua tuanai.

Accu-Chek Spirit Combo insulin pamu e faʻaaogaina e le tele o tagata gasegase ma se faʻamaʻi o le maʻisuka ituaiga 1.

O le maʻisuka e suia atoa ai le olaga ma faʻamalosia ai. E moni lava lenei mea mo le ituaiga o le insulin-toto na maua i totonu ia te aʻu i le 6 tausaga talu ai. O le Accu-Chek Spirit Combo insulin pamu na fesoasoani ou te toe foi atu ai i se olaga malosi. Ou te le o toe faʻaauau ona o le manaʻomia ona faia pea le injections o le inisalini. E matua faigofie lava ona i ai se fua faʻatatau o le vailaʻau o fualaau faasaina.

O lenei masini ua faafaigofieina ai loʻu olaga. E faigofie lava ona i luga o le tino, e le tatau ona toe fetuutuunai pe fesuiai ia ki. O le taofiga mamao e faʻaaogaina ai le manaʻomia e ave le mita. Mo aʻu lava, na na o le manuia i le faʻaaogaina o le insulin pump.

O le maʻi o le maʻisuka na mafua ai ona lagona e se tagata le tapulaa ma le faʻavae i le masani masani o le olaga.

O se pamu insulin e fesoasoani e te toe foʻi atu ai i se olaga ola malosi. Polokalama faʻatulagaina, faʻatusatusa o fua, faʻaoga mamao - faʻaitiitia le faʻasaʻo ma faʻafitauli.

O le masini e masani ona faʻaaogaina e tamaiti ma tagata oe, mo mafuaaga eseese, e le mafai ona faʻaaogaina le inisalini i taimi uma.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Aronova S.M. na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

Faamatalaga o oloa

  • Iloiloga
  • Uiga
  • Faʻamatalaga

O le Accu-Chek Combo ole inisalini pama o se tasi lea o ata pito sili ona lauiloa i le maketi i totonu o le atunuu. E faigofie ona faʻaaogaina ma mafai ai ona e tuʻuina atu le sili ona lelei o le tuʻuina atu o le insalini basal (faʻatasi ai ma se fua maualalo o le 0.01 u / h) ma le puai malosi. Le siakiina ma le puleaina o le insulin pump e faia i le faʻaaogaina o le laupapa e pulea, lea e fesootaʻi ma le tasi i le isi e ala i le pusa infrared. Faaaoga le faʻamafanafanaga e pei o le toto glucose mita ma o le fesoasoani o le bolus faufale o le a fesoasoani ia te oe e fuafua le fua o le insulin e te manaʻomia mo meaai. Ma o le faʻamaumauga faʻaeletoroni o le a otometi lava ona lavea ai faʻamatalaga autu i totonu o le pusa faʻatonutonu Faʻafetai i Accu-Chek Combo, e mafai ona sili atu nai lo mea e te alofa ai e aunoa ma le popole.

O le pamu e tolu laasaga o fetuutuunaiga, lea e faigofie ai ona amata faʻaaogaina mo tagata uma e amataina ma maua ai le maʻisuka. I le mafaufau o le masini e mafai ona e faasaoina ni faʻasalalauga eseese se lima mo le tele o tulaga o le soifua maloloina ma le fesuiaiga tele i le va oi latou, faapea foi ma le faaopoopoina o au lapataiga ma faamanatu. O manatu o tagata e uiga i le pomu Accu-Chek Combo e sili ona lelei, e pei ona iloga i lona tau taugofie ma le lelei o galuega lelei. O le pusa o le Combo e aofia ai le: pumpulin insulin - 1 pc, o le kulupu-mamao (panel control panel) - 1 pc, o le AA ma le Accu Chek Combo Mini service kit 1 pc. e pei o se meaalofa mai le faʻasologa o le maʻisuka.

Talu mai le faʻatauina o se pamu insulin o se mea e faʻatauina, i totonu oa tatou faleoloa ma luga ole laina i luga o le upega tafaʻilagi o le Maʻisuka, tatou te tuʻuina atu fautuaga faʻapitoa faʻapitoa e uiga i mea faʻapitoa o le tufatufaina atu, o mea uma ma mea faʻapitoa mo le insuline AccuChek Combo. Matou te taʻutino atu o le mulimuli i fautuaga a matou pule o le a faamalieina oe i oloa ua faatauina ma le lelei o la matou auaunaga.

Tuua Lau Faamatalaga