Faʻafefea ona faʻatūina se satelite faʻaalia le glucometer

Fua o le kulukose maualuga ua fautuaina nei e masini feaveaʻi "Satellite Express". Latou te faafaigofieina le faagasologa o le fuafuaina o le maualuga o le suka.

Mo le maʻisuka, e mafai ona lafoaʻi se malaga i le fale suesue, faia uma taualumaga i le fale.

Manatu i le satelite faʻatautaia mita tele auiliiliga. O le a tatou fuafua lelei lona faaaogaina ma mafaufau i uiga faʻapitoa.

Filifiliga ma faʻamatalaga

E mafai ona tuʻuina le mita i faʻalapotopotoga eseese, ae e toetoe tutusa lava i le tasi. Pau lava le eseesega e masani lava o le i ai poʻo le leai foi o mea taumafa.

Faʻafetai i lenei metotia faʻatinoina, o le Satellite Express o loʻo faʻatau atu i tau eseese, lea e fesoasoani tele i le maʻisuka, e tusa lava po o le a le tulaga tau tupe, e maua ai se glucometer.

Filifiliga:

  • 25 fasi uila ma fasi pepa,
  • molimau "Express Express",
  • se mataupu mo le tuuina o le masini i totonu,
  • pulu (pati),
  • tootoo tamatamai lima
  • pusa o le soifua maloloina,
  • tusi faʻamaonia tusi faʻamaonia ma faatonuga,
  • talosaga e aofia ai tuatusi o nofoaga autu o tautua.

E ala i tulaga faʻapitoa, o lenei masini e leai se mea e itiiti ifo nai lo mea e tutusa. Faʻafetai i tekinolosi faʻaaogaina, o le kulukose e fuaina i le maualuga i le taimi tonu lava.

E mafai ona galue le masini i se lautele lautele: mai le 1.8 i le 35.0 mmol / l. Faʻatasi ai ma totonu o le mafaufau loloto, 40 faitauga ua tuanai o le a faʻaolaina. I le taimi nei, pe a manaʻomia, e mafai ona e vaʻai i le talaʻaga o fesuiaiga i le kulukose i totonu o le toto, lea o le a faʻaalia.

Seti atoa o se satelite faʻamatalaga glucometer

E na o le lua paʻu e mafai ai e oe ona fesuiaʻi ma fetuunai le mita mo le taotoga: e le manaʻomia ni manua faigata. O faʻamaumauga o loʻo tuʻuina atu e faʻapipiʻi uma mai le pito i lalo o le masini.

Pau lava le mea e manaʻomia ai le pule o le paʻa. Faʻafetai i le faʻaititia o le pule o le 3V, ua lava mo se taimi umi.

Faʻamaumauga a le Faufautua

O le mita e lauiloa ona o le metotia-kemikolo mo le fuafuaina o le kulukose. O le maʻisuka e manaomia ai le itiiti ifo o le malamalama e uiga i le galulue faatasi ma le masini. O le tusi lesona ua faafaigofieina i lona tulaga faatapulaaina.

Tusa lava pe o le a le matua o le tagata, pe a maeʻa nisi o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina, e mafai e ia lava ona faʻaaogaina le Satellite Express ma isi vaega. Soo se isi analogue e sili atu ona faigata. Ua faʻaititia le faʻaaogaina o le masini ma faʻafesoʻotaʻi atu i ai se faʻataʻitaʻiga, lea ua lafoaia.

O faʻamanuiaga o le suʻega e aofia ai:

  • 1 μL o le toto ua lava e iloa ai le maualuga o le suka,
  • maualuga tikeri o le faʻamaʻiina ona o le tuʻuina o lalaga ma fasi i siama taʻitasi,
  • fasi PKG-03 e taugofie,
  • fua e tusa ma le 7 sekone.

Ole laʻititi laitiiti o le suʻega e mafai ai ona e ave faʻatasi ma oe toetoe lava i soo se mea. E faigofie ona fetaui i totonu o le taga o se peleue, i totonu o se taga lapisi po o se pipi. O se mataupu vaivai e puipuia mai le faateia pe a pa'ū.

O le tioata lapoa tioata e faʻaalia ai faʻamatalaga i le tele o numera. O le leai o se vaʻai o le a le avea ma faʻalavelave i le fuafuaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, aua o loʻo faʻaalia pea le faʻaalia o faʻamatalaga. Soo se mea sese e faigofie ona soloia e faʻaaoga ai le tusi lesona.

Sauniuniga saogalemu

E mautinoa e le fautuaina e faia fua i fafo. O le auala e faʻateleina ai le lamatiaga o faʻamaʻi i le nofoaga o le paʻu o le paʻu. Afai e tatau ona fuafua vave le kulūkose, ona faʻagasolo mamao lea mai auala, fale gaosi oloa, ma isi faʻalapotopotoga.

Aua nei teuina le toto. E naʻo le toto fou, faatoa maua mai le tamatamailima, e faʻaaogaina i fasi pepa.

O lenei mea e matua faateleina ai le avanoa e maua mai ai faʻamatalaga sili atu ona faʻatuatuaina. E fautuaina foi e fomaʻi le aloese mai le fuaina pe a faailoa mai faʻamaʻi o se natura faatosina.

O le ascorbic acid e manaʻomia ona faʻatali mo sina taimi. O lenei faʻaopoopoga e aafia ai le faitauga o le masini, ma e mafai ona faʻaaogaina pe a maeʻa ona faʻatinoina taualumaga e faʻatatau i le faʻatūina o kulūkose. O le glucometer PKG-03 e nofouta foʻi i isi faʻaopoopoga: mo se lisi atoa, faʻatalanoa lau fomaʻi.

O faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga mo le satelite faʻamatalaga faʻapitoa

E mafai ona e faʻatau se isi aofaiga o mea taumafa. O loʻo afifiina i le 50 pe 25 fasi vaega. Faʻaaoga, i le faaopoopo atu i le afifiina lautele, ei ai ni pulou puipuia.

Vaega o Suʻega "Faʻamatalaga Satellite"

O le talepeina (vavae ese) e tatau ona faʻatatau i faʻailoga. E le gata i lea, e tatau ona ave le tausiga pe a tuu le fasipepa i le masini - e mafai ona e faia na o le tasi pito.

Faʻaaoga pe a uma le aso e muta ai. E le gata i lea, o le seti o seti o faʻamaumauga i luga o sikoa suega e tatau ona fetaui lelei ma mea o faʻaalia i luga o le faʻaaliga a le tagata. Afai mo nisi mafuaaga e le mafai ona faʻamaonia faamatalaga, e sili atu le musu e faʻaaogaina.

E faʻapefea ona faʻaaoga pusi faʻamau?

O PKG-03 ua faʻapipiʻiina ma faʻafesoʻotaʻi luga. A maeʻa lomitusi, aloese mai le paʻi i le faitau faitauga.

O fasi pepa lava ia o loʻo faʻaofi i le auala atoa. Mo le umi o fuataga, matou te teuina le pusa ma le numera.

O vaega o suʻega e ave le toto tatau o le toto ia i latou lava pe a uma ona faʻaaoga se tamatamailima lima. O le fausaga atoa ua i ai se fesuiaiga fesuisuiai, lea e faaitiitia ai le ono faaleagaina o le faamaoni. O le punou lemu i le taimi o le faʻaaogaina o se mataua o le toto ua faatagaina.

Le tau o le masini ma mea taumafa

Ona o le tulaga le maluelue i le maketi, e faigata tele ona fuafua le tau o le masini. E suia toetoe lava o vaitau uma.

Afai e faʻaliliuina i tālā, e liliu ile $ 16. I rubles - mai le 1100 i le 1500. R

Aʻo leʻi faʻatau se suʻega, e fautuaina e siaki tonu le tau i le tagata faigaluega falemaʻi.

E mafai ona faʻatau oloa i tau nei:

  • fasi siaki: mai le 400 pa. po o le $ 6,
  • Faʻavae e oʻo atu i le 400 ruuga. ($ 6).

E mafua lenei tulaga ona o tulaga faigofie o le faagaoioia.

Tamaiti talavou ma tagata matutua e mafai ona latou filifili tutoatasi a latou kulūkose e aunoa ma se fesoasoani. O le tele o iloiloga e maua mai i tagata e maua i le maʻisuka e le o le tausaga muamua lenei. Latou, faʻavae i luga o le poto masani o le faʻaaogaina o molimau, tuʻuina atu se iloiloga faʻamaonia.

E i ai le tele o itu taua i le taimi e tasi: laʻititi laʻititi, tau maualalo o le masini ma mea faʻaaogaina, faʻapea foi ma le faʻalagolago i le faʻaaogaina.

Vitio faʻatalanoa

E tusa pe faʻapefea ona faʻaaoga le mita mita satelite, i le vitio:

I le faaiuga, e taua le iloa o mea sese e seasea ona tupu, e masani lava ona o le tagata e le masani ai. Faʻasalalauga Satelite e fautuaina mo le faʻaaogaina e tagata uma o loʻo manaʻomia ni faʻanatinati vave o le suʻega o le kulukose toto.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

O mea sili ona lelei

O lenei masini o se kamupani lauiloa Rusia o Elta e maua i se pusa talafeagai-pusa na faia i ni palasitika mamafa, pei o isi faʻataʻitaʻiga. Pe a faatusatusa atu i glucometers muamua mai lenei kamupani, e pei o le Satellite Plus, mo se faataitaiga, o le Express fou ua tele naua tulaga lelei.

  1. Fuafuaga i aso nei. O le masini ei ai lona tino i se lanu lanumoana matagofie ma se lapoa tele mo lona tele.
  2. Faʻamau vave vave faʻamatalaga - o le masini faʻaaliga e faʻaalu naʻo le fitu sekone i lenei mea, ae o isi faʻataʻitaʻiga mai Elta e 20 sekone e maua ai se faʻataunuuga saʻo pe a uma ona tuʻuina le laupepa.
  3. O le faʻataʻitaʻiga Express e faʻatusatusa, lea e mafai ai ona fuaina i totonu o faleteloa poʻo faleaiga, e le vaaia i isi.
  4. I le masini Faʻamatalaga mai le kamupanī, e le manaʻomia e Elta ona faʻaaoga le toto i fasi pepa - o le fasi siaki e tosoina i totonu.
  5. O faʻataʻitaʻiga uma o le suʻega ma le masini e faʻamaonia ai le telefoni e taugata ma taugofie.

Glucose toto fou mai Elta:

  • ese mai i mafaufauga matagofie - mo le ono sefulu fua,
  • o le paʻa i totonu o le piriota mai le totogi atoa e faʻatau ai e mafai pe a ma le lima afe faitauga.

E le gata i lea, o le masini fou o loʻo i ai se faʻamatalaga mataʻina. E tutusa foi le faaaogaina o le faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i luga.

Tulaga lautele o le masini

O le gaosiga o masini feaveaʻi "Satellite Express" o loo faia i Rusia, o le kamupani i le lotoifale "Elta" talu mai le nineties o le seneturi talu ai. I le taimi nei, o nei mita o se tasi o lauiloa sili i le maketi a Rusia, ma, i se faaopoopoga, o loo auina ese atu i fafo, lea e faailoa ai lo latou maualuga le tauvaga.

O ituaiga o ituaiga e aofia ai le faʻaaogaina o peni faʻapitoa faapitoa e mafai ona faʻaaogaina, e mafai ona e ave ai le toto. Ina ia maua fua o fuataga, e manaʻomia ni vaega o suʻega, ia e gaosia i le tagata lava ia mo ituaiga eseese o glucometers.

Faatasi ai ma tulaga mautinoa o lenei mita, e muamua lava ona tatau ona matau lona tau taugofie (o le tusa ma le 1300 rubles) ma le tuuina atu o se puipuiga umi mai le gaosi oloa. Faʻaaogaina mo le masini, e pei o laupepa ma faʻataʻitaʻiga, e iai foi se tau maualalo e faʻatusatusa i tagata mai fafo.

I le iloiloina ma le totoa le iloiloga a le tagata faaaoga, e mafai ona matou faʻamaonia le faʻamaonia o le Satellite Express e le gata ona o lona taugofie, ae ona o le faigofie ona faʻaaogaina. O le mea lea, o tamaiti uma ma tagata matutua e le lelei le malamalama i tekinolosi faʻaonapo nei e mafai ona faigofie le fuaina o le kulūkose toto i lana fesoasoani.

Satellite Mini

O nei mita e faigofie ma matua faigofie ona faʻaaogaina. O suʻega e le manaʻomia ai le tele o le toto. Na o sina pau itiiti i le na o le lua o le a fesoasoani e maua ai le taunuuga tonu e aliali mai i luga o le mataʻitusi o le Express Mini. I lenei masini, e itiiti lava se taimi e manaʻomia e faʻatino ai le taunuʻuga, aʻo faʻatupulaia le aofaiga o le mafaufau.

I le fausiaina o se glucometer fou, na faʻaaoga e Elta le nanotechnology. E leai se toe faʻaofiina o le tulafono e manaʻomia iinei. Mo fua, e faʻaaogaina ai fasi pepa. O le faitauga o le masini e saʻo lelei, e pei ona faia i suesuega suʻesuʻe.

O faʻamatalaga auiliili o le a fesoasoani i tagata uma e faigofie ona faitauina fua o le suka i le toto. E le taugata tele, e ui lava i le faigofie ma le maualuga o glucometers mai Elta, latou te faʻaalia le sao atoatoa ma fesoasoani e laveai ola o tagata gasegase e maua i le maʻisuka.

E faʻapefea ona suʻe le masini

Aʻo leʻi amata ona e galue ma le masini mo le taimi muamua, ma pe a maeʻa le faʻalavelave i le faʻaogaina o le masini, e tatau ona e faia se siaki - mo lenei mea, faʻaaoga le taʻaloga faatonutonu "Pule". E tatau ona faia lenei mea pe a sui le maa. O sea siaki e mafai ai e oe ona faʻamaonia le saʻo le faagaoioiga o le mita. O le taofiga o loʻo faʻaofiina i totonu o le sola o le masini e tape ai le masini. O le taunuuga e 4.2-4.6 mmol / L. A maeʻa lena, ona aveeseina lea o le taofiga mai le fusi.

Auala e galulue ai ma le masini

O lenei mea o le a fesoasoani i taimi uma i le faʻatonuga i le mita. Muamua, e tatau ona e saunia mea uma e te manaʻomia e fua ai:

  • le masini lava ia
  • toso le suʻega
  • tui
  • tagata taʻitoʻatasi.

E tatau ona saʻo le seti o le togi. O nai laʻasaga nei.

  1. Faʻasolo le pito, lea e fetuutuunai ai le loloto o le puncture.
  2. Ma le isi, e faʻapipiʻiina se taulaʻi taitoatasi, e tatau ona aveese ai le pulou.
  3. Vili i le pito i luga, lea e fetuunai ai le loloto o le afaina.
  4. Ua maeʻa le loloto o le loloto, lea e lelei mo le paʻu o se tasi o le a fuaina le suka o le toto.

Auala e ulufale ai i le numera o le siaki

Mo le faia o lenei mea, e tatau ona e tuʻuina atu le vaega faʻasologa mai le afifi o fasi siaki i totonu o le avanoa tutusa i le mita satelite. E tolu-numera numera i luga o le mata. E tutusa ma le numera o le numera. Ia mautinoa o le code i luga o le lau o le masini ma le numera o le numera o loʻo i luga o le pusa o loʻo i ai fasi pepa e tutusa.

I le isi itu, ua aveese le taʻaloga code mai le sola o le masini. E taua le faʻamautinoa ua saunia mea uma mo le faʻaaogaina, o le masini ua faʻailogaina. Ona faatoa mafai loa lea ona amata fua.

Laasaga i lea laasaga ma lea laasaga mo le faʻaaogaina

Glucometer Satellite Express i le faagasologa o lana galuega e faʻaaogaina ai faʻataʻitaʻiga faapitoa, lea e tatau ona fetaui lelei ma lenei ata o le masini. O le mea lea, ao leʻi amataina le fuaina o le suka, e tatau ona e tuʻuina se laupepa i totonu o le laupepa o le meter, pe a uma ona faʻaalia le numera tolu-numera i luga o le lau.

  • ave se tasi o fasi siaki ma aveese se vaega o le afifiina mai le itu faafesootai,
  • faʻapipiʻi se laina o fesoʻotaʻiga i totonu o le sola o le masini,
  • aveese le vaega o totoe o le pusa, mulimuli ane o le numera ma se faailo faʻaleleia i foliga o se matāua o le a faʻaalia i luga o le lau o le mita
  • fufuluina lima i se fasimoli,
  • faʻaaoga se punipi e ave ai le toto mai se tamatamailima,
  • ia faʻaofi se faʻailoga i totonu o le tagata e tu i totonu ma tataʻi le toto i totonu,
  • tago i se mataua o le toto i le pito o le fasi siaki ua tuʻuina i totonu o le masini ina ia mafai ona gauai atoa i ai,
  • faatali mo le faailo leo o le a alu le masini i luga o le maeʻa manuia o le parakalafa muamua (e tatau ona alu ese le faailoga o le paʻu o le toto i luga o le lau),
  • faatali mo le fitu sekone, lea o le a faia ai e le mita se suʻega toto mo le suka,
  • maua le taunuʻuga o le auʻiliʻiliga, o loʻo faʻaalia i luga o le mata.

I le faaiuga o le faʻatinoga, e tatau ona aveese le laasaga o le suʻega faʻaalu mai le sola ma faʻamalo le mana i le masini. Ona tatau loa lea ona lafoaʻi le uʻamea ma le lalaga. Afai mo nisi mafuaʻaga e maua ai le masalosalo, o le mita e tatau ona ave i se nofoaga tutotonu e siaki ai lona gaioiga. I lenei tulaga, o le suʻega o le toto e tatau ona faʻaluaina i le fale suesue.

E tatau ona faaopoopoina o taunuuga na maua mai i le suʻeina o le toto e faʻaaoga ai le Satellite Express e le mafai ona avea ma mafuaaga mo le faia o suiga i le togafitiga. O lona uiga, e le mafai ona e suia aso o inisalini, e faʻavae i numera o loʻo i luga o le mata, i soo se mataupu.

E pei lava o isi masini, o le mita ei ai le malosi e momotu ai mai lea taimi i lea taimi, lea e mafua ai le faʻaalia o le le saʻo. O le mea lea, afai ei ai ni mea faaletonu e maua i le faitauga o le masini ma i le i ai o mea sese matuia mai le masani, e tatau ona toe faia suʻesuʻega i totonu o le fale suesue.

Le lelei o le masini ma tapulaa i lona faaaogaina

Le mea sese. O masini uma e iai se mea sese, lea e maitauina i faʻamatalaga faʻapitoa. E mafai ona e siakiina e ala i le faʻaaogaina o se faʻafoega faʻafoe faʻapitoa poʻo suʻesuʻega suʻesuʻe.

O nisi tagata na lipotia se mita maualuga maualuga atu nai lo le faʻaalia i le faʻamatalaga o le masini. Afai e maua se faʻasalaga le saʻo pe maua se mea e le lelei, faʻafesoʻotaʻi lau nofoaga autu lata ane. O tagata faʻapitoa o le a faia se suʻesuʻega atoa o le masini ma faʻaitiitia le pasene o mea sese.

Pe a faʻatau mai ni faʻataʻitaʻiga, e oʻo mai le afifiina o mea. Ina ia aloese mai tupe faʻaalu, le tuʻuina atu o faʻasalalauga ma mea faʻapitoa mo le Satellite Express i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa poʻo i falemaʻi faapitoa.Siaki le faʻamaoni o le afifiina ma le aso e muta ai pepa o suʻega.

O le mita ei ai ni tapulaa:

  • E le aoga i le taimi o le auiliiliga ao faagasolo le vaitaimi o le vevela o le toto.
  • O se tulaga maualuga o se taunuuga le saʻo i tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka ma le ogama o le edema, faʻamaʻi pipisi poʻo le faʻasolosolo.
  • A maeʻa le faʻafofoga tautala poʻo le faʻaaogaina o le acid ascorbic i se fua o le sili atu i le 1 g, o le a sili atu le maualuga o le suʻega.

O le faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo le siakiina i aso uma o le maualuga o le kulukose o le toto. I le noatia ma le fai fuafua i tulafono o le faʻaaogaina ma le teuina, o le masini e faia se suʻesuʻega vave ma saʻo. Ona o lona gafatia ma le maualuga, o le mita Satellite Express ua manatu o se tasi o taitai i totonu o masini e gaosia ai fale.

E oo lava i le masini sili ona lelei o loʻo i ai ona faʻasolosolo, lea e tatau i le kamupanī ona faʻatagaina le logoina o tagata faʻatau ia latou oloa. O le mita o le kulukose mai le kamupani Elta i lenei tulaga e le o se faʻalavelave.

A maeʻa le faʻaaogaina umi, e mafai e le masini ona amata ona tuʻuina atu faʻamaumauga faʻataʻitaʻiga i se faʻateleina mea sesē e tusa ai ma le tasi o loʻo faʻaalia i faatonuga. E mafai ona e foia lenei faafitauli i le na o le ave i se nofoaga autu o le tautua lea o le a faʻaleleia.

O nisi taimi o le le fiafia o tagata gasegase e mafua mai i le mea moni e faapea, o suʻega, e tusa lava pe o loʻo faʻasolosolo lelei, e le talafeagai ona faʻaaogaina. Afai o le pefu po o isi mea eleelea e oʻo i luga ia i latou, e le mafai ona faʻaaogaina, ma o le masini e amata ona faʻaalia numera le mafaamatalaina e matua ese lava mai faʻamaumauga moni.

Ae mo tapulaa i le faʻaaogaina o le masini, ona aofia ai lea:

  • o le gafatia e iloilo na o le toto atoa (toto veʻa ma plasma toto e le talafeagai mo suʻesuʻega),
  • Naʻo le toto fou e ave mai le tamatamailima e aʻafia i le auʻiliʻili (o mea na faʻapipiʻiina i totonu o le potu suʻesuʻe mo sina taimi poʻo le faʻasaoina e le talafeagai mo le suʻega),
  • le le mafaia ona faia le suʻesuʻeina o toto ua faʻamauina,
  • o le le mafai ona maua se faʻamaoniga mautinoa e mafua ai le i ai o faʻamaʻi pipisi ma le oncology i le tagata maʻi.

Faatasi ai ma isi faʻamatalaga, e taua foi le maitauina o le Satellite Express e le mafai ona faʻaaogaina pe a uma ona ave le acid ascorbic. E le gata i lea, ina ia mafai e le masini ona amata ona faaali le sese o taunuuga, e lava le na o le tasi le fatu o lenei vailaau i le toto o le tagata maʻi.

Fuaina o fua

  1. Fufulu ou lima i le fasimoli ma fufulu mama.
  2. E tatau ona vavaeeseina se tasi mai le afifiina o loʻo i ai uma fasipepa.
  3. Ia mautinoa ia gauai atu i le faailogaina o le faasologa o fasi pepa, o le aso e muta ai, lea o loo faailoa mai i luga o le pusa ma le igoa o fasi pepa.
  4. E tatau ona vavae pito o le afifi, pe a uma ona aveese le vaega o le afifi e tapunia ai fesootaiga o le fasipepa.
  5. E tatau ona tuʻuina le fasipepa i totonu o le fusi, faʻatasi ai ma faʻafesoʻotaʻiga e feagai ma luga. E tolu-numera numera o loʻo faʻaalia i luga o le mata.
  6. O le faʻamafanafanaga faʻataʻitaʻiga ma se matāua e mafai ona iloa i luga o le lau, o lona uiga ua saunia le masini mo samples toto e faʻaaoga i fasi pepa o le masini.
  7. Ina ia mafai ona patipati tamatamailima, faʻaaoga se tagata, siaki faʻamaʻi. O le a maua se mataua o le toto pe a uma ona taomi i luga le tamatamailima - e tatau ona e nonoa i le pito o le fasipepa, lea e tatau ona teuina i totonu o le pa'ū seia oʻo ina iloa. Ona tagi lea o le masini. Le taofi o le faʻavaivai o faʻataʻitaʻiga ua taofi. O le amataina e amata mai le fitu i le zero. O lona uiga ua amataina fua.
  8. Afai o faʻamatalaga e amata mai i le tolu ma le afa i le lima ma le afa mmol / l e aliali i luga o le mata, o le emoticon e aliali i luga o le mata.
  9. A maeʻa ona faʻaaogaina le fasipepa, ona aveese lea mai le sola o le mita. Ina ia mafai ona tape le masini, na o sina pusa puupuu i luga o le fetaui tutusa. O le numera, faʻapea foʻi ma faitauga o le a teu i le mafaufau o le mita.

Faaiuga

E le pei o mea faʻalogo mai fafo, o le Satellite Express ei ai se tau maualalo ma e avanoa mo tagata faʻatau ma tupe faʻaitiiti. O manatu o tagata e fautua mai ua faamaonia le masini i le fua faatatau o tau / lelei ma e leai ni faitioga tele a tagata gasegase.

Soʻo se faʻafitauli ogaoga e fesoʻotaʻi ma le faʻaogaina o laupepa ma faʻataʻitaʻiga, o nisi taimi e le fetaui ma tulaga faʻaalia. A leai, o lenei faʻataʻitaʻiga o le glucometer e leai ni faitioga ma o se tasi o mea sili ona taatele i le maketi i totonu o le lotoifale.

Faʻafefea ona seti le taimi ma le aso ile masini

Ina ia faia lenei mea, ia patipati puupuu le ki o le masini. Ona toe liliuina lea o le faʻatulagaina o le taimi - mo lenei mea e tatau ona e lolomiina le faamau "manatua" mo se taimi umi seiloga e aliali mai se savali i le faasologa o itula / minute / aso / masina / lua numera mulimuli o le tausaga. Ina ia setiina le tau aogā, vave ona kiliki i luga le paʻu / tape.

Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e alu ese mai le taimi faatulagaina o taimi e ala i le uuina o le "manatua" button mo se taimi umi. O se taunuuga, o le aso ma le taimi na faʻatulagaina o le a teuina i le mafaufau o le Express Satellite. O lenei e mafai ona e liliuina le masini e ala i le uomi o le ki talafeagai.

Auala e sui ai maa

Muamua e tatau ona e mautinoa o loʻo i ai le masini. A maeʻa lena mea, e tatau ona toe foʻi i tua, tatala le faʻavaa o le vaega o le malosiaga. O se mea faitino e manaʻomia - e tatau ona tuʻuina i le va o le uʻamea uʻamea ma le batini e aveesea mai le masini. Ua faʻapipiʻi se puʻe fou i luga aʻe o fesoʻotaʻiga o le o loʻo umia, faʻapipiʻi e ala i le piʻoina o se tamailima

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le mita mai le kamupani Elta o se fesoasoani faatuatuaina ina ia malamalama i le auala e faʻaaoga ai le masini. E faigofie tele ma faigofie. O lea e mafai e tagata uma ona pulea a latou suka toto. E taua tele lenei mea mo le maʻisuka.

Faʻafefea ona matamata i le teuina o faitauga

Suʻe le masini i le patipati puupuu i le fetaui fetaui. Ina ia faʻaali le mafaufauga o le Molilaʻi mita, e tatau ona e faʻasalalau puupuu le "Manatua" button. O se taunuuga, o le savali e aliali mai i luga o le mata e uiga i le taimi, aso, faitauga lata mai i le faatulagaga o itula, minute, aso, masina.

Tuua Lau Faamatalaga