Tasi le Touch Filifili: faatonuga mo le Van Touch Filifili mita

Johnson & Johnson One Tou Filifili o se mita kulukose o le toto ma maʻoti mo le maʻisuka. O loʻo i ai se lisi e faigofie ma malamalama mo tausaga uma i Rusia, ma o loʻo i ai se galuega faaopoopo mo le suia o gagana pe a tatau ai.

O le tele o le maʻisuka e filifilia le Onetouch Select mita mo le faʻatinoga vave ma le faigofie o le faʻaaoga. O fua o le suʻeina o le toto mo faailoga o le kulukose i luga o le mata o le mita pe a uma le lima sekone. O le masini ua i ai se tulaga umi umi, lea e mafai ai e oe ona ave le masini ma oe e faʻaaoga pe a manaʻomia i soo se taimi o le ao ma le po.

Glucometer ma ona foliga

O le masini e faʻaaogaina le glucose e faʻaaogaina ai se faʻafouga fou ma lelei. Van Tach Select ua manatu o se masini talafeagai ma le maualuga le tulaga o le tulaga Europa, o lona uiga e toetoe lava tutusa ma i latou mo se suesuega i le toto i tulaga suʻesuʻe.

Mo le auiliiliga, e le tatau ona faʻaaoga le toto i se fasimea faapitoa. O le Van Tach Select device ua mamanuina i se auala e mafai ai e le vaega o siaki ua faapipii i totonu o le mita ona faʻafuasei ona tafe se mataua o le toto lea na tausia ina ua uma ona tuʻia se tamatamailima. O le suiga o lanu o le fasipepa o le a taʻu mai ai ua lava le toto ua taunuu. Ina ia maua se suʻega saʻo, i le mavae ai o le lima sekone, o le a faʻaalia i luga o le mata o le mita ia iuga o le suʻesuʻega.

Le tasi Touch Select glucometer ei ai ni faʻamalositino laʻasaga laʻasaga ma faʻatinoina e leʻo manaʻomia se tulafono fou i taimi uma mo se suʻega toto. E i ai sina laʻitiiti 90x55.54x21.7 mm ma e faigofie ona ave i totonu o se ato.

O le mea lea, e mafai ona tatou vaʻavaʻai i mea taua o le masini:

  • Lisi lata mai i le gagana Rusia,
  • O le tele o le lauulu ma faʻamatalaga manino ma lautele,
  • Laititi laʻititi
  • Faʻasoʻoto faʻasolosolo o fasi siaki,
  • O loʻo i ai se galuega mo le teuina o faʻamatalaga o suʻega aʻo leʻi oʻo i le taimi o taumafataga.

O le mita e mafai ai e oe ona fuafua le aofaʻi mo le vaiaso, lua vaiaso poʻo le masina. Ina ia faʻafeiloaʻi fua o suʻega, e fesoʻotaʻi i se komepiuta. O le fuataga o le 1.1-33.3 mmol / L. E mafai e le masini ona teuina le 350 mea mulimuli ma le aso ma le taimi. Mo le suʻesuʻega, e naʻo le 1.4 μl toto e manaʻomia ai. I lenei tulaga, o le saʻo ma le lelei e mafai ona taua o se faʻataʻitaʻiga bayer glucometer.

Ua lava le pulu e fai ai le 1000 suʻesuʻega e faʻaaoga ai se glucometer. E maua lenei mea ona o le mea moni e mafai e le masini ona faʻapolopolo. E otometi lava ona taofia le lua minute pe a uma le suʻesuʻega. E i ai i le masini se faʻatonuga o loʻo faʻamatalaina ai laasaga e manaʻomia mo se suʻega toto. Le Tasi Taʻatasi Filifili le glucometer o loʻo i ai se tusi faʻamaonia i le olaga atoa, e mafai ona e faʻatau mai e ala i le alu i le 'upega tafaʻilagi.

O le pusa glucometer e aofia ai:

  1. O le masini lava ia,
  2. 10 suega
  3. 10 aisa
  4. Tulaga mo le glucometer,
  5. Faatonuga mo le faaaogaina.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le Van Touch Glucometer ua mafai ai ona e faia fua i aso uma o le maualuga o le suka i le fale. Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, e tatau ona e faamasani i faʻamatalaga auiliili o loʻo aofia i le pusa.

  • Aʻo leʻi amataina le suʻesuʻega, e tatau ona fufuluina ou lima i le fasimoli ma faʻamafanafana lou tamatamailima e faʻaleleia ai le toto.
  • O le suʻega o le suʻega ua tuʻuina i totonu o le sola o le masini.
  • Faʻaaogaina se masini faʻapitoa i se uila, e faia ai se puʻupuʻu itiiti i luga o le tamailima.
  • E tatau ona aumai le tamatamailima i le vaega o le suʻega, a maeʻa ona tapeina loa lea e le One Touch Select mita le numera manaʻomia o le toto capillary mo le suʻesuʻega.
  • E tatau ona e faatali mo ni nai sekone, mulimuli ane o le iuga o le auiliiliga e aliali i luga o le lau o le masini.
  • A maeʻa le suʻesuʻega, e tatau ona e aveese le fasi siaki mai le masini, pe a maeʻa ona tape le mita.

Glucometer Reviews

O tagata faʻapipiʻi ua uma ona faʻatauina lenei masini masini e maua ai ni iloiloga lelei pe a uma ona faʻaaogaina. O le tau o le masini e manatu e taugata tele mo tagata uma e faaaogaina, i le ala, e mafai i lenei tulaga o le tau ma le lelei, fautuaina e gauai atu i le glucometer o le gaosiga a Rusia.

Soʻo se 'upega tafaʻilagi e manatu i ai o se mea tele tele ma mafai ai ona faʻapolopolo le tulafono faakomepiuta i le mafaufau, lea e le manaʻomia ai ona ulufale atu i taimi uma e te faia ai se suʻesuʻega. Pe a faʻaaogaina le afifi fou o fasi siaki, e tatau ona toe ulufale i le tulafono, ae sili atu le faigofie nai lo le faiga e taatele i le tele o glucometers, pe a talafeagai e taʻu se faʻailoga fou i taimi taʻitasi. E le gata i lea, o le tele o tagata tusitusi e tusia ni faʻamatalaga e uiga i se faiga faigofie mo le faʻamagaloina o le toto ma le faʻateleina o le faaiuga o suʻega.

Ae mo le faʻaaogaina, o loʻo i ai iloiloga e uiga i le mea moni e faapea, o le tau o le suʻega mo le mita e maualuga tele. I le taimi nei, o nei fasipepa ei ai tulaga lelei e mafua ona o la latou laiga talafeagai ma le faʻamalamalamaina o igoa o igoa.

Tuua Lau Faamatalaga