O le a le eseesega i le va o le milgamma ma le nicotinic acid?

Milgamma ma Nicotinic acid o sauniuniga ia o vitamini B. E ui i le mea moni e faapea o nei vailaʻau o vitamini suamalie e suavai ma o loʻo i ai i latou i a latou lava mea e maua mai i le tino o le tagata, e le fautuaina e fomaʻi le tuiina o le Milgamma ma le nicotinic acid i le taimi e tasi. Afai o le tagata maʻi e faʻamaonia uma vailaʻau, o lona uiga, o se tulafono, o le taimi o le inuina o vailaʻau ma a latou pepa o togafitiga e eseese.

Fesoʻotaiga

E mafai ona ou ave Milgamma ma le Nicotinic acid? E tusa ai ma faatonuga, e leai ni uiga o fualaau faasaina i le va o nei vailaau, ma e leai ni faailoga o le le mafai ona talia a latou pulega tutusa. Ae, talu ai o Milgamma ma Nicotinic acid o loʻo i ai o ni vailaʻau eseese, e le manaʻomia le faia o se tui se tasi mai le faʻafefiloi o nei vailaʻau.

O tali a fomaʻi e uiga i le faʻafoega tutusa o nei vailaʻau e eseese: o nisi ua fautuaina e tuʻuina atu ni inisiua i le taeao ma le afiafi, o isi - ia tuʻuina atu le injections i le tasi taimi o le aso. Talu ai e le o faʻamaonia mai e le au gaosi vailaʻau uiga tutusa o le Milgamma ma le Nicotinic acid, o le aveina lea i le taimi tutusa o le aso e faatagaina.

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/milgamma_compositum__3201
Radar: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGu>

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

Faʻafefea ona galue Milgamma

O loʻo i ai se mea faigata o le 3 vitamini - B1, B6 ma le B12. O le isi mea gaosi eleelea o le lisecaine hydrochloride analgesic.

O le falemaʻi o le fualaau faasaina ua faʻaalia e mea nei:

  1. Vitamin B1 malosi e aʻafia ai metabolic carbohydrate. Auai i le taamilosaga o mea taua o le tricarboxylic acid, o le fatuga o pyrophosphate siama ma adenosine triphosphoric acid, o le punavai lea o le malosi o le biochemical reactions i le tino.
  2. O le vitamin B6 e aafia ai le metabolism protein, ma i nisi itu, e faatelevave ai le metabolism o gaʻo ma gaʻo.
  3. O le Vitamin B12 e faʻaosofia ai le totoina o le toto, e faʻaleleia ai le fausia o se afu o fiva namu. Faaleleia le metabolism i le faatupuina o le gaʻo.
  4. O le Lidocaine e iai sona aafiaga faʻapitoa faʻapitoa.

Milgamma o se vailaau faʻasaina o loʻo i ai se faʻalavelave o le 3 vitamini B1, B6 ma le B12.

O le vailaʻau o le vailaʻau e iai sona aʻafiaga. Ona o le malosi o le tafe o le toto ma se aafiaga lelei i luga o le tino o le tino, o le fualaau faasaina ua faaleleia ai le tulaga ma faamai ma le leaga o le masini.

Injections e faʻaaoga i mataupu e pei o:

  • faʻaleagaina
  • paresis o le nerve mata,
  • neuritis
  • ganglionitis ona o shingles,
  • neuropathy, polyneuropathy,
  • tele sikula
  • faaleagaina le nerve plexus,
  • musele maso
  • osteochondrosis.

Vitamini felagolagomaʻi felagolagomaʻi le tasi i le isi, faʻaleleia le tulaga o le cardiovascular ma neuromuscular systems.

I se tulaga e le masani ai, o vailaau e mafai ona tupu ai faʻafitauli faʻafuaseʻi, o le tigā, tachycardia, vomiting, poʻo le faʻasalaga.

O le pepa lafoaʻi o le faʻamalologa e faʻaalia i le leai o le vaitamini B12 i le tuufaatasiga ma le mea o loʻo maua i le gaiamine. O loʻo faʻatau atu i lalo o le igoa tau fefaʻatauaʻiga Milgamma Composite. I se afifi o le 30 po o le 60 papa. O lenei fomu e i ai le laititi o faitauga. E faʻaaogaina mo le le lava o vitamini B1 ma le B6 e faʻafeagai ma le talaaga o pathologies o le neurological.

Milgamma i le laulau papaa e iloga ona o le le maua o le vitamini B12 i le tuufaatasiga.

Nicotinic Acid Properties

O lenei vailaau e taua foi o le vitamini B3, poo le niacin. E tasi lava i le tino, e faʻaaogaina i le nicotinamide. O lenei vailaau e fusifusia i coenzymes e felauai ai le hydrogen. Faʻaleleia le gaʻo gaʻo, faʻasologa o amino acids, proteins, purines.Faʻaleleia le lelei o le manava o le tino, glycogenolysis, faʻasologa o le tino.

O le aʻafiaga i le tino o loʻo faʻaalia e:

  1. Faʻafouina o le le lava o le niacin.
  2. Antipellagric gaoioiga.
  3. Faʻaleleia o lipoproteins.
  4. Tuʻuina o le cholesterol (i le maualuga o onumaga).
  5. Vasodilating aafiaga.

O le faʻasologa o toto laiti (e aofia ai le faiʻai) e faʻaleleia. O le vailaau o loʻo i ai ni aʻafiaga faʻamalosia ma le faʻaleagaina.

Injections ma vailaau faʻasaina e faʻatinoina e sili ona lelei ai faiga faʻaleagaina i le mumu ma le faʻaleagaina:

  • osteochondrosis,
  • tele sikula
  • fagu mata e le mai,
  • afaina toto,
  • otaota, veins varicose,
  • Hartnup maʻi
  • maʻisuka malosi
  • hypovitaminosis,
  • gastritis (low acidity),
  • maʻi o le manava i le taimi o le faamagaloga,
  • tui
  • faʻamaʻi pipisi
  • telegese le faʻataʻitaʻiina o manua,
  • gasegase vaivai,
  • ava malosi.

Faatusatusaga o Milgamma ma Nicotinic Acid

O vailaau faafomai e maua mai e kamupani eseese tau vailaau faafomai. O fualaau faʻasaina faʻatasi ma le lidocaine e maua mai e se kamupanī Siamani, ma o le Nicotinic acid o loʻo gaosia e kamupani a Rusia.

O fualaau oona e tutusa lelei i foliga o vailaau (fofo ma papa), faapea foi ma le tele o faailoga mo le faaaogaina. O fualaau oona uma e aofia i le vaega o sauniuniga o le vaitamini.

O le a le eseesega

O vailaau faafomai e eseese i le tuufaatasiga, gaioiga malosi. O foliga o le gaioiga o fualaau faasaina e eseese:

  1. Milgamma ei ai se aʻafiaga o le neuroprotective, aʻafiaga, e aafia ai faiga faʻapitoa. E faʻaaogaina e avea o se fomaʻi faʻasolosolo ma le faʻataʻitaʻiga i le togafitiga o faʻamaʻi o le faʻalavelave o le faʻaoga o mea eseese. E faʻaaogaina mo faʻamaʻi e mafua mai i le poloka o le neuromuscular transmission.
  2. Niacin e faʻaalia i vasodilating ma antipellagric action. E faʻaaogaina e avea o se tagata faʻasalalau ma le faʻamaonia o le felafolafoaiga lautele.

Milgam tapenaga, faatonuga. Neuritis, neuralgia, syndical syndrome

Milgamma o loʻo faʻaalia e se feteʻenaʻiga lautele o aʻafiaga i luga o le tino ma le lautele i le togafitiga o maʻi o le neurological. O fualaau e le tutusa, aua e ese i latou i le mamafa o le gaioiga i luga o fiva nasu.

Fautuaga mo le inuina o vailaau i taimi o maitaga ma lactation eseese. I le tusi lesona a Milgamma, o nei tuutuuga ua taua o le faʻailoga. O le faʻaaogaina o se isi fualaau faasaina e faʻatinoina ma le faʻaeteete ma naʻo le faʻasologa mai e le fomaʻi i tulaga o le le atoatoa.

Lenei e taugofie

O le tau o Milgamma i ampoules ma se vaifofo o loʻo iai i le va o 250-1200 rubles. faʻalagolago i la latou aofaiga i le afifi. I le foliga o se paʻu, o le fualaau faasaina e tau mai le 550 i le 1200 ru.

O le Nicotinic acid e taugofie. O le tau o le 50 pauna e 30-50 rubles, ampoules - mai 30 i le 200 rubles.

O le a le sili atu Milgamma poʻo Niacin

O vailaau taʻitasi e iai ona lava uiga. I tulaga taʻitasi, e filifili e le fomaʻi le vailaau talafeagai i le tagata lava ia.

I le i ai o se eseesega eseese, faʻapipiʻi le tasi i le isi, o lea e masani ona tofia i latou i le taimi e tasi. Ae ui i lea, o le togafitiga fautuaina o fualaau oona e tatau ona amanaia ma o vavao talafeagai i le va o fualaau faasaina e tatau ona matauina, e pei latou te matitiva fesoʻotaʻiga. O le Nicotinamide e faʻaleleia ai le photolysis, ma isi vitamini e le gaoioi e ala i le gaioiga o mea leaga o fuamini.

O lenei tuʻufaʻatasiga e faʻatagaina ai oe e vave maua fua o manaʻoga ma maua ai se togafitiga umi.

Mataupu faavae o le taotoga

Diclofenac (diclofenac) o se vailaʻau e le o se mea e faʻaaogaina ai le anti-inflammatory. O lona gaioiga e faʻamoemoe i le taofia o tali o le faʻaogaina o felauaiga i le tino, faʻaitiitia ai faʻamaoniga o fiva, faʻaitiitia le tiga ogaoga. O le fualaau kemikali o le Diclofenac o se oloa o le gaosiga o le acetic phenylacetic, o le mea lea, e tusa ai ma le togafitiga, o Diclofenac e sili atu lona malosi nai lo le acetylsalicylic acid, lea e oʻo mai i le taimi talu ai nei o le vailaʻau faʻasaina e sili ona malosi.

Combilipen (tamaʻitaʻi) - o vailaʻau faʻasolo i le kulupu o vailaʻau tuʻufaʻatasia. E faʻaaoga lelei i le togafitiga o faʻamaʻi e faʻaleagaina ai siama nasu. O le komipiipini e faʻalauteleina le leo o le tino, e faʻamalosia ai lona tetee atu i osofaiga leaga ma fafo. O lona fua faatatau e tolu vitamini (B1, B6 ma le B12). O le aoga o sea tuufaatasiga i taimi o togafitiga ma i le toe faaleleia o faamaʻi e mafua ai le faaleagaina o le tino o le tino ua faamaonia i le tele o tausaga o le faaaogaina o fualaau faasaina.

E faʻaleleia e le komipiipini le faʻamaonia o se manaʻoga o le namu, e fesoasoani i le faʻaleleia o le gaioiga o le fatugalemu o le tino. O le tasi tui o vitamini e mafai ona faʻaitiitia ai tiga e mafua mai i le neuritis poʻo le osteochondrosis.

Ae afai e afaina le fausiaina o le tino o le tino, faatasi ai ma le faʻailoaina o faʻailoga (miti sciatica, mo se faʻataʻitaʻiga), o le a le fesoasoani le tasi papatini o Combilipen. I lenei tulaga, e mafai e le fomai ona faatonuina se auala o tui ma aofia ai le Combilipen faatasi ai ma Diclofenac ile togafitiga.

O lenei filifiliga e mafai ai e oe i le taimi e tasi:

  • faamamafa le edema inflammatory,
  • mafai ai ona maua le vitamini e lagolago ai mea na aʻafia.

Talu ai o Diclofenac ma Combilipen o loʻo i ai se aafiaga faʻamalosi, o le faʻaogaina o auala faʻaaoga e faʻasaʻo vave ai le tiga. I le aso lona lima o togafitiga, e pasi atoa, lea e faʻaleleia ai le lelei o le soifua maloloina o le tagata maʻi. Injections o Diclofenac ma Combibipen o loʻo faʻamaonia pe afai o le maʻi o loʻo i totonu o le vaega laititi. E faia i le 5 aso i le lua vaiaso (o le vasega e faalagolago i le malosi o le ata o le falemaʻi). Ona latou fesuiaʻi lea i le faʻaaogaina o papamaa.

E faʻapefea ona faia se tui?

E mafai ona aʻafia Diclofenac ma Combilipen i le taimi lava e tasi? O togafitiga faapena e mafai, ae e le mafai ona e faʻaaoga uma fualaau faʻasaina i le syringe tutusa. O meafaigaluega taʻitasi e maua ai lana lava polokalama. Diclofenac e faʻasolosolo tasi i le aso (o le toʻalua e faia i lalo o le vaavaaiga faafomaʻi). E fautuaina e tui i se aso, o le tele o le malosi o le tino e afaina ai le galuega o le gastrointestinal tract. E le sili atu i le lua aso e faia ai le tui, ona faʻafeiloaʻi lea o le maʻi i isi ituaiga vailaʻau.

Injections o le Combibipen e faalua i le aso, mo le vaiaso, 2 ml o fualaau faasaina ua aoina i totonu o le tasi seripi. I le faaiuga o le aso fitu-aso, e ono mafai ona faaauau le inisiua, ae o le a tuuina atu i le 2-3 taimi i le vaiaso.

E faʻapefea ona tuiina fualaau o loʻo faʻamatalaina i le tusiga? O faʻasalalauga taʻitasi e taofiofia eseese ma faʻapipiʻiina i le faʻapitoa i taimi taimi. A e manaʻomia le faʻaaogaina o se analgesic e sili atu ona mamana, o le analog o Diclofenac e faʻaaoga - o le fualaau oona Ketorol. E lelei foi ma Combilipen.

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

Kombilipen - faatonuga mo le faʻaaogaina

O le vailaʻau e mafua mai i vailaʻau faʻalavelave tele o gaioiga o le neurotropic, o loʻo faʻaaogaina e togafitia ai maʻi o le neurological. Vitamini Vitamini ua fuafua mo:

  • faateleina le toto,
  • faaleleia le metabolism
  • aveese le afaina o le uaua namu,
  • faʻafouga faʻaleagaina le tino o aʻafi nasu,
  • faaitiitia le tiga e afua mai i le faaleagaina o le tino,
  • Faʻasalalauga o le faʻamalosia o namu,
  • faʻamalosia le puipuiga, faʻateleina le mautu o puipuiga a le tino i mea leaga: popole, ulaula, taumafa ava malosi.

O aʻafiaga faigata o le inisiua e maua mai elemene elemene o se vaega o le Combilipen i ampoules: benfothiamine (ituaiga gaʻo-gaosia o vitamini B1) - 100 mg, pyridoxine hydrochloride (vitamin B6) - 100 mg, cyanocobalamin (vitamin B12) - 1000 μg, lidocaine hydrochloride - 20 mg. O le fofo mo le tui e aofia ai mea faʻapitoa:

  • sodium tripolyphosphate,
  • sodium hydroxide
  • paluga o le potassium, hexacyanoferrate,
  • benzyl alcohol
  • vai mo le tui.

Faiga faʻapolopolo

O le vailaau faʻasaina o le Combilipen o loʻo maua i foliga o laupepa ma fofo tui i ampoules.O le tuufaatasiga o laumei e ese si ese mai i le injections. O lipine a Kombilipen mai mea gaosi e le o aofia ai le lidocaine, ma mai elemene faaopoopo o le tuufaatasiga o maʻalaʻau e aofia ai:

O le injections o se vai lanu piniki-lanu-lanu ma se manogi malosi. O Kombilipen i ampoules e lua mililiters o tui. Injections o loʻo faʻapipiʻiina i liʻo cell of 5 or 10 pieces. O se mea faʻapitoa e tuʻuina i totonu o le katuni pito i fafo pe afai e leai ni vaʻai po o ni mea malolo i luga o ampoules. O le vailaʻau e tuʻuina atu i totonu o se fale talavai e ala ile faʻauluina. E manaʻomia le teuina o ampoules i le vevela o le 8 tikeri i totonu e aunoa ma le susulu o le la. O le ola ola o le fualaau faasaina ua 2 tausaga.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O le gaioiga o le vailaʻau e maua mai i le gaioiga malosi o vitamini B, lea e iloga i se aoga aoga i luga o le tino o le tino, le toe faʻafouina o gaioiga i gaioiga fomaʻi ma le degenerative i totonu o le tino o le tino ma le maskloskeletal system. O le mea autu autu o le viamine (vitamin B1), vitamini B6 ma le B12 faʻaleleia lona aafiaga ma faia ai se sao taua i faiga faʻavave. O le faʻaaogaina o le pharmacological o Combibipen ua ausia ona o meatotino nei o mea gaosi:

  1. Vitamin B1. I le taimi muamua, na taʻua o Anevrin, aua o lona mauaina e fesoʻotaʻi ma se faʻamaʻi o le tino o le tino - faʻaaogaina. O lenei faʻamaʻi e mafua ona o le vaivai, faʻaitiitia le malosi o le mafaufau, tiga i le nofoaga o namu fiva, ma le paʻu. E mafai e le vailaʻau ona toe faʻafoʻisia le gaioiga o mea o le nerve i le faʻamaʻi ua taʻua muamua, faʻatasi ai ma le afaina o le mafaufau ma le faʻalauteleina o le cerebral. O lana matafaioi o le tuʻuina atu lea o le kulukose i sene masani. I le faaletonu o le glucose, ua le atoatoa, lea e tau atu i galuega le lelei - o le amio o le tuinanau. O le mimine e maua ai le faʻasesega o le muso o le fatu.
  2. Vitamin B6. E talafeagai mo le talafeagai o le metabolism, o le hematopoiesis masani, faatasi ai ma le fesoasoani o le vailaau, faagasologa o le fiafia ma le faʻalavelaveina, le lafoina o manaʻoga i tulaga o fesoʻotaʻiga o fiva namu. Tuʻuina atu le faʻaopoopoga o hormones noradrenaline ma le adrenaline, felauaiga o sphingosine - o se vailaʻau o se vaega o le neura namu. Faatasi ai ma le fesoasoani a se vaitamini, o le faʻavaeina o le serotonin e tupu, lea e nafa ma le moe, manaʻo ma lagona o se tagata.
  3. Vitamin B12. E ulu i totonu o le tino ma meaʻai o manu. Auai i le biosynthesis o le acetylcholine, e nafa ma le taitaia o manaʻoga o le nasu. E tatau mo le hematopoiesis masani, faatasi ai ma le fesoasoani a le vailaʻau toto mumu e puipuia i le siama. E gafa mo le faʻapipiʻi o le myelin - o se vaega o le ato faʻapipiʻi. E manaʻomia mo le gasegase gasegase. Auai i le tuufaatasiga o vailaau amino - o le fale mo mea e maua ai siama o le epithelial layer, e faatonutonu ai le gaosia o hormones e le tino. Faateleina le malosi o le toe faʻafouina o le tino, faʻagesegese lalo le soifua matua o le tino. E mafai ona fatuina se aafiaga faʻapitoa ma faʻapupulaina le aʻafiaga o mea faʻaletagata, faʻasaʻo le toto maualuga.
  4. Lidocaine. O loʻo i ai se tulaga vavalalata i le va o elemene galue ma ausilali. E le faʻaaogaina i vitamini, o se vailaʻau. Faʻafetai i le vailaʻau, o le tui e leai se leaga. E le gata i lea, o le elemene e galue i le faʻalauteleina o toto toto ma fesoasoani i le tino e faʻaaogaina vitamini.

Inisiua Kombilipen - o le a le mea ua faatonuina

O le gafatia o le sauniuniga o le vaitamini e faʻamanuiaina ai le aʻafiaga o le tino, toe faʻafouina ai mea o le nerve ma a latou amio, faʻaitiitia le tiga i taimi o flammatory ma degenerative faagasologa i fiva namu ma le masukalokelet system e faʻaaogaina e togafitia ai:

  • faʻamaʻi o le masukotaletal system,
  • mata o le neuritis,
  • intercostal ma totogia faʻapitoa,
  • polyneuropathies o le ava malosi, diabetic etiology,
  • lumch ischialgia,
  • tiga o le tiga, lea e mafua mai i le degenerative suiga i totonu o le tino, cervicobrachial ma lumbar spine (osteochondrosis).

I le avea ai o se sauniuniga ole telefoni, o inisiua a le Kombilipen e iai sona malosi faʻamalosia. O taunuʻuga lelei e mataituina pe a faatonuina le injections i tagata gasegase i le taimi ua maeʻa. O fualaau faasaina na maua ni iloiloga lelei mai tagata mamaʻi. Ina ua maea le vasega o togafitiga, na matauina e le au gasegase le faaleleia o tulaga o le paʻu, le malosi o le malosi, ma le faaitiitia o le vaivai.

Diclofenac ma Combilipen: auala e faʻaaoga ai

  • anti-inflammatory (poloka le atinaʻe o le mumū i le faʻalapotopotoga o le tino),
  • antipyretic (faʻasaʻo le fiva, e aʻafia ai le ogatotonu o le vevela i le faiʻai)
  • pipiʻi (faʻaitiitia le tiga, aʻafia ai itu uma e lua ma le totonugalemu o lona atinaʻe).

Ona o le i ai o nei aʻafiaga, ua taʻua ai foʻi fualaau faʻamaʻi-anti-inflammatory non-narcotic (painkillers) ma antipyretic drugs.

Faʻatauga o vailaʻau Combilipen, Midokalm ma Movalis (Arthrosan, Meloxicam, Amelotex)

  • faʻaitiitia le faʻaleleia o le musika musika,
  • aveese le tiga
  • faateleina le gaioiga o musele o loʻo siosiomia ai le mea na faaleagaina o le vaʻa,
  • faaleleia le toto toto.

Movalis (igoa faavaomalo meloxicam) o se vailaau e le o le toto e puipuia ai le fualaau oona lea ei ai sona aafiaga filifilia ma o le mafuaaga lea e seasea lava ona tupu ai ni faafitauli faigata o lenei vaega o sauniuniga faafomai mai le gastrointestinal tract.

Aisea ua faatonuina ai Combilipen ma Alflutop?

  • e puipuia ai le faʻaumatia o le ponaivi ma le gaioiga i le macromolecular level,
  • faʻaosofia faiga faʻafouina,
  • o loʻo i ai mea e manaʻomia mo le toe faʻaleleia o masini fano.

O le tuufaatasiga o Combilipen ma Alflutop e faapitoa le aoga mo osteochondrosis. Alflutop faʻasalo le faiga o le degenerative i le vaʻai, ma le Combilipen e toe faʻaleagaina ai le namea tino.

Injections Combilipen ma le nicotinic acid: faatonuga mo le faʻaaogaina

  • fagu mata e le mai,
  • faʻaleagaina le tino o le tino i le osteochondrosis,
  • gasegase o le cerebrovascular aano ma chronic,
  • togafitiga o le faʻalavelave tutotonu ma le soifuaga lautele e fesootaʻi atu i totonu o le loto ma fafo (o le maʻisuka, ava malosi, ma isi).

I lenei tuufaatasiga, o le acidic nicotinic e faatino ai le galuega o le faamamaina o le namu, mai le oona o ituaiga eseese - e sau i le toto, e faia i le taula o le mumu po o totonu foi o le namu ua faaleagaina, ma Combilipen e faafaileleina ai siama namu, e saofaga ai i le vave ona toe faaleleia.

E faʻapefea ona faia se iniseti o le kulicotic acid ma le combilipene, e mafai ona faia i le taimi e tasi? Na faatonuina e le fomai le 10 injections o i / m uma i le maea ai o se taumafataga, ae lei faamatalaina pe faapefea ona fai - taofi faatasi i le taimi lava e tasi poo taimi eseese (taeao ma afiafi, mo se faataitaiga), pe muamua ona fai le tasi ma le isi. Ou te iloa e le mafai ona faʻafefiloi i se tui se tasi. E fiafia o ia pe ono mafai ona faia uma le inisiua mai le tele o syringes i le taimi e tasi, pe afai e ono mafai ona sili atu ona sao - e faʻaaogaina ai le inisiua i le tasi afa poʻo le tasi i le tasi, o le isi i le isi?

Vitio ma Nicotinic acid fualaau e galue lelei mo faʻamaʻi eseese o le faʻaoga o le tino: dorsopathies, radiculopathies, osteochondrosis, eseese neuralgia ma neuropathy.

I le "Combibipene" ei ai le tuufaatasiga o vitamini B (B1, B6, B12) ma le lidocaine, acid Nicotinic poo vitamini "PP". O se tuufaatasiga lelei o nei fualaau faasaina e tusa ai ma le polokalame:

i aso taʻitasi 1 le aso i le aso e tui ai nei vailaau i vailaʻau eseese, e mafai ona e tasi i le isi itu i le isi itu, e mafai ona e faia i ni pusa eseese, ona sui lea. E le mafai ona e tuua se nila i totonu o le maso musele pe afai e te tuiina se tasi fualaau faasaina, ona avea lea o se tui tui ma se isi vailaʻau i totonu o le nila e tasi.

Ia manatua o le tui o le nicotinic acid atonu o le a mumu ai foliga, lima, puʻu o le paʻu, paʻu o le paʻu.E masani lava ona aʻafia lenei itu, ona o le vave o le vasodilator, ua vave ona mou atu i ni nai minute. E le o se mea faʻafefe faʻafefe!

O isi aso uma lava, o le. o fualaau oona e le talafeagai, ona e mai i vaega eseese. Ioe, ma le "fetogi" togafitiga mo aso e 20 e le talafeagai.

E faʻapefea ona tui le vailaʻau nicotinic ma le combilipene?

Fomaʻi, atiinaʻe togafitiga togafitiga, filifili vailaʻau e faʻamalosia ai le togafitiga, o ana faʻatusa e faʻaleleia atili ai le gaioiga a le isi. O le mea sili ona lelei i le togafitiga o faʻasalaga o le tiga e mafua mai i faʻamaʻi o se natura faʻaleagaina e faʻaalia ai le fetaui lelei o Combilipen ma Diclofenac. O lenei tuʻufaʻatasiga e faʻatagaina ai oe e vave maua fua o manaʻoga ma maua ai se togafitiga umi.

Faʻamatalaga e uiga i le fualaau faʻamaina o le Combilipen: tamaoaiga ma mea faʻatau

O le Kombilipen o se sauniuniga o vaitamini. O loʻo i ai vitamini o le vaega B (B1, B6, B12) ma le lidocaine hydrochloride. E faʻaaoga lelei le komipiipini mo le togafitiga o faʻamaʻi mai le neuro (neuritis, neuralgia), faʻapea foʻi ma faʻamaʻi eseʻeseʻese o le tuilala - e pei o le lumbar, o le fatafata, osteochondrosis o le tino, ma isi. E masani ona aofia i togafitiga faʻapitoa, ae o nisi taimi e faʻaaogaina e pei o le monotherapy.

Inisiua a le Kombilipen intramuscularly - faatonuga mo le faʻaaogaina

Taʻu mai ia te aʻu, o le injections na faatonuina: 1. Faʻalofenac 3.0 i / m, No. 5 2. Niacin 2.0 i / m, Nu. 3. Combillipen 2.0 i / m, Nu. 10 Faʻafefea ona tui tui, e mafai ona e faʻafefiloi i le tasi sisiua pe leai? Ina ia toso i le taimi e tolu pe tasi ile aso? Faʻamanino po o ai na faʻatulagaina nei fualaau? E tatau ona i ai ni tauvaga eseese. Diclofenac mo le lima aso, tasi le ampoule intramuscularly, ma le nicotine ia oe ma le tamaititi e tui aso e sefulu. E mafai ona e tuiina ni tui se tolu i le taimi.

Faʻasalaga Nicotine faʻasologa mo le faʻaaogaina: ata ...

Injections o le nicotinic acid (nicotine) ua faʻamatalaina mo faʻamaʻi eseese. O le mea e aʻafia ai le tino i auala eseese ma nisi o maʻi. O lenei vailaʻau e aʻafia i le vailaʻau o vailaʻau. Faʻasaʻoina le toto i totonu o vaega ma i le tino atoa,

E faʻafefea ona fesoʻotaʻi le acidic nicotinic ma isi vitamini

O le tino o le tagata, o se tala faʻatusa, o se gaosiga tele faʻatekinisi, i faleoloa lea e faʻapena ona tutupu ai ni auala eseese. I lenei galuega faifai pea, e tele elemene faapitoa e aofia ai - gaʻo, gaʻo, proteins, vitamini, minerale. O lea e mafai e le tino ona faigofie ona ufiufi ma faʻaaoga uma, e tatau ona e iloa po o fea mea e faʻafefiloi ma le tasi ma le isi. O le fegalegaleaiga o le vailaau nicotinic ma isi vitamini e afaina saʻo ai le faagasologa o lona faʻaaogaina. I le auala, pe a lelei le vavalaʻau o vitamini, ona faʻalauteleina ai lea o le lelei. O le Nicotinic acid e matua fetaui lava ma vitamini B2, B6 ma N. O le i ai o le kopa ma le vaitamini B6 e faʻaleleia ai lona faʻaogaina e le tino.

O le fausiaina o le fesili i le auala e faʻapipiʻi ai le acidic nicotinic ma isi vitamini, e tatau ona maitauina o lenei vailaau e faʻamavae atoa ai le gaioiga o siama. Vitamin B3 na te faʻaumatia vitamin B1. Vitamin B12 o loʻo faʻaalia ai foi le le lelei o le fesoʻotaiga ma le nicotinic acid. I lalo o lana gaioiga, ua galo ai le gaioiga o cyanocobalamin. Malamalama pe faapefea ona fesoʻotaʻi le acidic nicotinic ma isi vitamini, e mafai ona e faʻaleleia le lelei o le fualaau faasaina ma aloese mai mea sese e fesoʻotai ma se faʻasologa o mea e le faamanuiaina.

O le isi autu e tatau ona tatou gauai atu i ai pe mafai ona faʻaogaina le vailaʻau B3 i fualaau faʻamalosi faʻamalosi. Aemaise lava, e toʻatele e fiafia i le fesoʻotaʻiga faʻatasi o le Combilipene ma le kulicoticic acid. E masani lava, e fomaʻi e fomaʻi nei fualaau oona i togafitiga o faʻamaʻi pipisi. I totonu o lea tulaga, o le vitamini PP o loʻo i ai se galuega o le faʻamamafa, ma o le Kamupeni e nafa ma le meaʻai o siama namu, lea e faʻavaveina ai lo latou toe faʻaleleia.

O a isi vailaau faʻasaina e fetaui ma le kulimi nicotinic.

A o leʻi faatonuina le vailaʻau PP i le tagata gasegase, e tatau i le fomaʻi ona faʻamalamalama po o fea vailaʻau o loʻo ia i ai nei.

  • Faatasi ai ma le fegalegaleaiga o le nicotinic acid ma le manomycin, sulfonamides, barbiturate, anti-TB drugs, o le faateleina o le aafiaga oona ua matauina.
  • Aua nei ave le vitamini B3 i le taimi e tasi ma le aspirin, fualaau oona, antihypertensive drugs, ina ia le faateleina ai le lamatiaga o aʻafiaga.
  • O le Nicotinic acid e matua le talafeagai foi ma vailaʻau antidiabetic, aua e faʻaitiitia ai le latou togafitiga.
  • Afai e te inuina le vitamini B3 i fualaau o le lipid-lowering, o le a lamatia le lamatiaga o le soifua maloloina o le ate.
  • E le gata i lea, e tatau ona e faʻaeteete pe a tuʻufaʻatasia ma glycosides cardiac, fibrinolytics, antispasmodics, talu ai o le aʻafiaga o nei vailaʻau o le a faʻaleleia.

E ō gatasi le vailaʻau nicotinic ma le ava malosi?

I le faʻamalamalamaina pe faʻafefea ona faʻafefiloi vitamini ma le acidic nicotinic, o le a tatou paʻi atu i le autu o le fetaui ma le ava malosi. E tusa ai ma faatonuga, e le mafai ona ave le vitamini B3 i le taimi lava e tasi ma le ava po o fualaau faasaina e aofia ai le ethanol. O lo latou faʻafefiloi e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le taloina o le bile acid, faʻapea foʻi ma le faateleina o aʻafiaga o le ate. I le taimi lava e tasi, o le eletise o le nicotinic lava ia o loʻo i ai sona mana malosi. E faʻamalosia ai le aveese faʻamalosi o mea oona mai le tino, e fusifusia ai faʻamalolo saoloto. O le mafuaʻaga lea e faʻaaogaina ai le vitamini B3 e faʻamalolo ai se faʻamaʻi pipisi malosi ma faʻaaogaina o se vaega o togafitiga mo le ava malosi ma le tagofia o fualaau faasaina. Contraindications Faatasi ai ma aoga uma o le vailaau nicotinic, o loʻo i ai mataupu pe a faʻaaogaina lona faʻaaogaina.

  • Faʻasalaga taʻitoʻatasi, faʻafitauli o le maʻi i se mea,
  • Vaʻaia o faʻamaʻi o le manava ma duodenum, e aofia ai le maʻi o le peptic,
  • Vaʻaia o le ate,
  • Atherosclerosis (faʻaaogaina o mea faʻaaoga)
  • Gout
  • O le malosi o le maualuga o le maualuga,
  • Faateleina le uric acid i le toto.
E fautuaina e le au atamamai le lapataiga pe a faʻaaoga le vitamini B3 mo tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi nei:
  • O le maʻi suka
  • Gastritis ma maualuga maualuga,
  • Toto,
  • Hepatitis
  • Glaucoma

I lalo o togafitiga faʻapitoa a fomaʻi - fafine i taimi o maitaga ma lapataiga. E iloa lelei o le acidic nicotinic o loʻo faʻatulagaina mo tina i le lumanaʻi i mataupu o le maʻitaga e tele, ma faʻamaʻi faʻaalia o le ate ma le biliary tract, faʻatasi ai ma le faʻalagolago i fualaau faasaina, faatasi ai ma le faʻaaogaina o le placenta. E mafai e Niacin ona faʻaleleia le toto ma faʻaitiitia le viscosity, lea e puipuia ai le faia o ni fusi toto ma faʻaitiitia le lamatiaga o le taina o ipu o le placenta. E mafai ona tatou fai atu o le meafaigaluega e faʻaaogaina o le puipuia o le fanau mai vave ma faʻafitauli faigata. I le taimi o le susu, e mafai ona faatonuina le vaitamini A e faʻaleleia le lactation.

Talofa. A o suʻeina fualaau, ia taʻitaʻia oe e la latou togafitiga faafomaʻi ma faʻailoga mo le faʻaaogaina. I faatonuga mo nei fualaau faasaina e leai se faasaina i lo latou faaaogaina. E mafai ona faia se mea masani i le vaitau o le faʻaaogaina o nei vailaʻau. I le avea ai o se tulafono, i le taimi o se asiasiga tumau i le fomaʻi, o vailaʻau uma o loʻo ave e le maʻi ma faia e le fomaʻi ana fuafuaga e amanaʻia lenei mea. E i ai pea lava se faʻafitauli o le tagata lava ia i vailaau faʻatauina ma e le mafai ona vaʻai pe o le a faapefea ona tali atu lou tino i ni vailaʻau faapitoa, o le auala lea e uiga i aʻafiaga. I le faʻatinoga, e le faatagaina e le tagata gasegase malosi le nicotinic.

1. Niacin: Contraindications
O injections ogaoga e solia i le ogaoga o le maualuga o le toto maualuga (faʻateleina le maualuga o le toto) ma le atherosclerosis.
O tagata e iai le vailaau eletise i le nicotinic acid e tatau ona faʻamaonia le nicotinamide, seivagana ua faʻaaogaina le acidic nicotinic o se vasodilator.
E tatau ona manatuaina o le faʻaaogaina umi o tui o le nicotinic e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻe o le ate. O le puipuia o lenei faʻalavelave, e fautuaina e aofia ai meaʻai e mauʻoa i le methionine - o se mea e manaʻomia / le faʻapipiʻiina o le amino acid / i le taumafataga, poʻo le faʻatonuina o le methionine ma isi lipotropic (vavalalata faʻatasi ma gaʻo).

2. Milgamma: faʻailogaina: Vailaʻau tui

Ole gasegase ile vaega o le vailaau faasaina, solia matuia o le fatuga fatu, se tino o le le mautonu ole fatu. Vitamin B1 ua solia i faʻamaʻi o le tino. O le vitamin B6 ua faʻasalaina i le tulaga o le maʻi gastric ma duodenal i le gaioiga laititi (talu ai e ono mafai ona faʻateleina le malosi o le suasusu gaosia). Vitamin B12 ua faʻasaina mo le faʻaaoga i le erythremia, erythrocytosis, thromboembolism.

Lidocaine. O le gasegase i le lidocaine poʻo isi mea faʻapitoa i le lotoifale, tala faasolopito o le gasegase o le epileptform pe a ave le lidocaine, ogaoga o le bradycardia, o le gasegase ogaoga, le mautonu o le cardiogenic, ituaiga ogaoga o le le atoatoa o le fatu (II - III tikeri), fomaʻi node vaivai, w-cm , O le Adams-Stokes syndrome, le afaina AV o le II ma le III, hypovolemia, maʻi tigaina o le hepatic / tino le atoatoa, porphyria, myasthenia gravis.

O le gaioiga o le siama e le faʻaaogaina e le fluorourak, talu ai o le tauvaga faʻasaʻo e faʻasaina le thiamine phosphorylation i le thiamine pyrophosphate. O taofiofi o le toto, e pei o le furosemide, inhibiting reapsorption tubular, faatasi ai ma le faaumiumi o togafitiga e ono mafua ai le faateleina o le excretion, ma faaitiitia ai lona maualuga.

O le faʻaogaina o le convitant faʻatasi ma levodopa ua faʻasalaina, talu ai o le vailaʻau B6 e mafai ona faʻaititia ai le matuia o le aafiaga antiparkinsonia o levodopa. Faʻaaogaina faʻatasi ma le pyridoxine faʻatagata (e pei o le isoniazid, hydralazine, penicillamine poʻo le cycloserine), e mafai e faʻamaʻi pepe ona faʻalauteleina le manaʻomia mo vitamin B6.

O le inu o le sulfite-e aofia ai le inu (e pei o le uaina) e faʻateleina ai le faʻaleagaina o le siama.

O le Lidocaine e faʻaleleia ai le aʻafiaga o le falemaʻi o le manava o le tino (hexobarbital, thiopental sodium iv), fualaau momoe ma mea faʻasao, e faʻavaivaia ai le fatu cardiotonic o digitoxin. Faʻatasi ma le faʻaaogaina o vailaau faʻasoifua ma mea faʻapitoa, e mafai ona faʻapupulaina le aʻafiaga o le faʻaogaina o le tino. E faʻaleleia e Ethanol le aʻafiaga o le lidocaine ile manava.

Adrenoreceptor blockers (e aofia ai le propranolol, lelol) faʻagesegese le metabolism o le lidocaine i le ate, faʻateleina ai aʻafiaga o le lidocaine (e aofia ai maona) ma faateleina ai le lamatiaga o le atinaʻeina o bradycardia ma le faʻamalosia.

O vailaʻau e pei o vailaau faʻasaina - e mafai ona faʻalolotoina le muso malolo (i le faʻaogaina o maso respiratory).

Norepinephrine, mexiletine - ua faateleina le vevela o le lidocaine (ua faaitiitia le kilia o le lidocaine).

Isadrine ma glucagon - faʻalautele le lidocaine faʻatagaina.

Cimetidine, midazolam - faʻapupulaina le maualuga o le lidocaine i le plasma toto. O le cimetidine e mafua mai i le fusifusia i polotini ma faʻagesegese ai le le faʻamalosia o le lidocaine i le ate, lea e oʻo atu ai i le faateleina o le aʻafiaga o le faateleina o aʻafiaga o le lidocaine. Midazolam faʻalelei le faʻaleleia o le lidocaine i le toto.

Tagata faʻatauvaʻa, faʻasalaga (e aofia ai phenobarbital) - e mafai ona faatelevave le metabolism o le lidocaine i le ate, o le faʻaitiitia o le toto toto.

O fualaau oona (antidirrhythmic drugs (amiodarone, verapamil, quinidine, aymalin, disopyramide), faʻamalosia (vailaʻau o le hydantoin) - faʻaleleia le malosi o le cardiopresspress, o le faʻaaogaina faʻatasi ma le amiodarone e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻeina o le faoa faamalosi.

Novocaine, faʻasolosolo - pe a faʻatasi ma le lidocaine, o le CNS excitation ma le faʻaalia o gaioiga e mafai.

MAO inhibitors, chlorpromazine, buvicain, amitriptyline, nortriptyline, imipramine - pe a faʻapipiʻiina ma le lidocaine, o le aʻafiaga o le atinaʻeina o le faʻasologa o le vavave ma le faʻalauteleina o le gasegase o le lidocaine.

Natuka Narcotic (morphine, ma isi mea) - pe a faʻatasi ma le lidocaine, e faʻapupulaina le aafiaga faʻamalosi o analcikic analgesics, ma faʻalauteleina le faʻalavelave o le manava.

Prenylamine - faʻapupulaina ai le lamatiaga o le atinaʻeina o fesuiaiga faʻava-o-malo e pei o faʻataʻitaʻiga.

Propafenone - o se faʻaopoopoga o le umi ma le mamafa o aʻafiaga o le aʻafiaga mai le ogatotonu o le tino e mafai.

Rifampicin - o se faaitiitia i le maualuga o le lidocaine i le toto e mafai.

Polymyxin B - E tatau ona mataʻituina le galuega a le respiratory.

Procainamide - mea e mafai ona fai.

Ciac glycosides - pe a faʻapipiʻiina ma le lidocaine, o le aʻafiaga cardiotonic o glycosides cardiac ua faʻavaivaia.

Digitalis glycosides - faasaga i le tua o le inisua, e mafai e le lidocaine ona faateleina le mamafa o le AV poloka.

Vasoconstrictors (epinephrine, methoxamine, phenylphrine) - pe a faʻapipiʻi ma le lidocaine, latou faʻagesegese ai le faʻaleleia o le lidocaine ma faʻaʻumiʻumi le aʻafiaga o le mulimuli.

Guanadrel, guanethidine, mecamylamine, trimethafan - faatasi ai ma le faʻaaogaina o togafitiga ma le faʻasolosolo o meaola, o le aʻafiaga o le faʻasalaga ogaoga ma le bradycardia e faʻapupula.

Puipuia o le receptor o le talini-o meaʻai-pe a faʻapipiʻi, latou te faʻagesegeseina le metabolism o le lidocaine i le ate, o le a faʻaleleia ai aafiaga o le lidocaine (e aofia ai ma mea vevela), ma ua faʻapupulaina le tulaga lamatia o le atinaʻe o le bradycardia ma le vaʻaia. Faatasi ai ma le faʻaaogaina faʻapitoa o le siaki o le talipupuni o le receptor ma le lidocaine, e tatau ai ona faʻaitiitia le fua o le mulimuli.

Acetazolamide, thiazide ma le loopedtics - pe a tuʻufaʻatasia ma le lidocaine o se taunuuga o le atinaʻeina o le hypokalemia, o le a faʻaititia le aafiaga o le mulimuli.

Anticoagulants (e aofia ai ardeparin, dalteparin, danaparoid, enoxaparin, heparin, warfarin, ma isi) - pe a tuufaatasi ma le lidocaine, e faateleina le lamatia o le toto.

O faʻataʻitaʻiga, paletini (phenytoin) - pe a faʻatasi ma le lidocaine, faʻavavevaveina o le metabolism o le lidocaine i le ate, o le faʻaitiitia o le toto, ma le faateleina o le faʻafitauli o le fatu cardiac e mafai.

O fualaau e mafua ai le poloka o le neuromuscular transmission - pe a faʻapipiʻiina ma le lidocaine, o le aʻafiaga o fualaau faʻasaina o le puipuia o le neuromuscular transmission e faʻaleleia, ona o le mea mulimuli e faʻaitiitia ai le amio lelei o aʻafiaga namu.

Faʻafeteʻaiga. Pyridoxine e le ogatasi ma fualaau faasaina o loo i ai levodopa, talu ai ona o le faaaogaina tutusa, o le pala o le decarboxylation o le mea mulimuli ua faaleleia ma, o lona uiga, ua faaitiitia le malosi o lona aafiaga antiparkinson.

O le siama e le feteenai ma le faʻamaʻiina ma faʻaitiitia ai le tuufaatasiga: mercury chloride, iodide, carbonate, acetate, acid tannic, citrate iron ammonium, ma le sodium phenobarbital, riboflavin, benzylpenicillin, glucose ma le metabisulfite, talu ai ua le faʻamalosia i latou. O le kesi faʻavavevave le faʻaleagaina o siama, i se faaopoopoga, ua leai se gaioiga o le gasegase i le faateleina o le pH> 3. Vitamin B12 e le ogatasi ma masima o mamafa mamafa.

Faʻafaigofie ona maua i falemaʻi

E faavae ile 3 iloiloga

O Milgamma e faʻaaogaina e togafitia ai le mumū o le tino o le tino, faʻafefea suiga fesuiaiga ma faʻaleleia le faʻamaʻi faʻamaʻi. E tausisia ituaiga ituaiga vitamini B. E masani ona faʻataʻitaʻiina mo faʻamaʻi faʻamaʻi ma aʻafiaga. . Milgamma vitamin e fesoasoani e faʻaleleia le tafe toto, aʻafia ai aʻafiaga, ma maua ai mea faʻapitoa.

E uiga i fualaau faasaina

E pei ona fai mai le faʻamatalaga, Milgamma e aʻafia i le vaega o vitamini (ae le o vailaau faʻamaʻi, e pei ona fai mai nisi). O mea autu e aoga ai o viamine (B1), pyridoxine (B6), cyanocobalamin ().

A maeʻa ona tuʻuina atu i totonu o le maso, o le viamine e vave ona le tufatufa i le tino atoa. E le o gaosia e le tino, o le mea lea, e tatau ona tuʻuina i fafo i aso uma i ni aofaiga talafeagai. Ona o lona le atoatoa, o le hypovitaminosis o loʻo aliali mai. E faʻamalieina e fatugaʻo. Faʻailo i totonu o le pa puipui.

Fesili atu i lau neurologist se fesili e aunoa ma se totogi

Irina Martynova. Faauʻuina mai Voronezh State Medical University. N.N. Burdenko. Fomaʻi maʻi ma le neurologist BUZ VO "Moscow Polyclinic ".

Pyridoxine e iai foi mea e tutusa lelei ma le suamalie, ae e tufatufaina atoa i le tino atoa, pe a maeʻa sina taimi e faʻamaʻiina ma faʻamalosi e gaʻo i le tusa ma le 3 itula. E pasi i le pa puipui, faʻasolo i susu susu.

Cyanocobalamin e oʻo i le ate ma le ivi o le ponaivi, e faʻaleleia. E mafai ona faʻamaʻoina e le intestine mai le talo.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

  • lidocaine hydrochloride,
  • cyanocobalamin,
  • pyridoxine hydrochloride,
  • thiamine hydrochloride,
  • paluga o le potassium, hexacyanoferrate,
  • sodium polyphosphate,
  • benzyl alcohol
  • sodium hydroxide
  • vai mo le tui.

O loʻo iai i totonu o nei mea:

  • pyridoxine hydrochloride,
  • benfotiamine,
  • kesi gaʻocarmellose,
  • talisa paʻu
  • vaega o glycerides uumi uumi,
  • silikoni dioxide anhydrous colloidal,
  • microcrystalline cellulose,
  • povidone K30.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Ua fautuaina Milgamma e faʻamalolo faʻamaʻi ma togafitia faʻamaʻi o le faʻalavelave o le tino ma le vaʻaia, e aofia ai:

  • Plexopathy. Faʻaleagaina o vaega o le tino, o le tino, poʻo le leʻofaʻivaʻaina o le tino e mafua mai i le tumutumu, faʻamalositino, togafitiga, poʻo le faʻanoanoa. O le isi igoa o le plexitis.
  • Retrobulbar neuritis. Flammation o nesi opiki.
  • Polyneuropathy. Lui tele o neura o le gataifale, e masani ona o mai faatasi ma lagona le lelei ma le pipili.
  • Neuropathy. Leʻo le faʻaleagaina o se neura poʻo se vaega o neura.
  • Neuritis. O se faʻalavelave faʻapitoa o le namu e le afaina i le natura. E tuʻufaʻatasia ma le maʻi pipili, paresis ma faʻaitiitia ai le faʻalogo.
  • Ganglionites. Eseesega eseese o nerve nodes, ma maua ai faailoga eseese, e fuafua i luga o le fea o noataga nerve na aafia.
  • Neuragia Namu mumū lea e na o le pau lava le faailoga o le tiga.
  • Mafiafia le muso i le po. Faʻalavelave faʻafuasei vae, na faʻaalia i le po. I latou lava, latou te le o se mea matautia, ae latou te faalavelave i le moe masani ma e mafai ona faʻamaonia le i ai o se gasegase sili atu ona ogaoga.
  • Paresis o le nerve mata. O le uila vave o le alualu i luma o faʻamaʻi pipisi o le tino e taʻitaʻia ai i latou.
  • Faʻamatalaga Lumbar. Paʻa i le pito i lalo, faʻalautele i le tasi poʻo itu uma e lua. E masani lava, o le mafuaaga o le tiga o se liona o le nerve sciatic.
  • Radiculopathy (sciatica). Faʻaleagaina o aʻa i lalo o sela ona o le afaina, manuʻa poʻo le tui.
  • Muscle-tonic syndromes. O le gasegase umi o le maso, ma e mafua mai i le osteochondrosis.

Contraindications

Contraindications mo le faʻaogaina e pei ona taʻua i lalo:

  • Loto o le fatu, anemia, faʻalavelave faʻamalosi o le fatu maso.
  • Tamaiti ma le talavou.
  • Tina ma le lactation.
  • Vaʻaia le suavai i le vitamini B, e oʻo i le faʻamaonia le le faʻamaonia.

Faʻaoga ma faʻaaoga

O le tui e tatau ona faʻatonuina e se fomaʻi. O faʻamatalaga o loʻo i lalo e mo na o le faʻamatalaga.

O faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Milgamma e mafaufau i injections, fualaau ma pulu.

Injections: pe a togafitia ma Milgamma, o le injections e faʻamaonia i le aofaiga o le ampoule (2 mg) i le aso. O le togafitiga e mai le 5 i le 10 aso. Mo le togafitiga o le tausiga, e tatau ona tui se tasi o le ampoule i aso uma e lua (i isi aso uma). Ina ia fesoasoani i se osofaiga ogaoga o le tiga, o le maʻi o Milgamma e tasi. O le nila e tatau ona faʻapipiʻi loloto i totonu o le maso, ona faʻaomi lemu lea i luga o le tui.

Pusa: otaota e faʻaaogaina mo togafitiga faʻaleleia ma faʻamalolo ai se tiga ogaoga. Faʻamālōlōina togafitiga, faʻaaoga le 1 papalama 1 taimi i le aso. Ina ia faʻamalieina le tiga - 1 laulau 3 taimi i le aso.

Dragee: faʻaaogaina mo le togafitiga, e oo atu i le 3 pulu i le aso.

Faatasi ai ma soʻo se ituaiga o togafitiga, o le togafitiga e le sili atu ma le tasi le masina.

Tuusaunoaga e mafai ona faia e pei ona faatonuina e lau fomaʻi.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

O aʻafiaga e aʻafia ai le tachycardia, faʻateleina o le salu, sulu, sosolo, paʻu, faʻamaʻi ogaoga faʻafuaseʻi (faʻamaʻi anaphylactic, Quincke's edema).

I le tulaga o le televave o faʻamaoniga mai le lisi o aʻafiaga o loʻo mataituina f.

Pe a aliali mai foliga o se mea maualuga, ua faalēaogāina le vailaʻau, o togafitiga faʻapitoa e faʻataʻitaʻiina i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Fegalegaleaiga ma isi vailaau


Mimine
ua le aoga pe ua faaleagaina e le kopa, maualuga le eletise (pH e sili atu i le 3), sulfites. E le ogatasi ma mea uma e faʻaititia pe faʻamalosia ai meaola: phenobarbital, dextrose, acetates, citrate ammonium, iodides, riboflavin, acid tannic, carbonates, disulfites, benzylpenicillin.

Cyanocobalamin E lelei le fesoʻotaʻiga ma le nicotinamide, ae e le ogatasi ma riboflavin, salts o metale mamafa ma antioxidants.

Pyridoxine fegalegaleaiga ma penicillamine, isoniazid, cycloserine, faʻavaivaia le aafiaga o levodopa.

Lidocaine o loʻo i ai i ampoules, faʻapupula le avega i luga o le fatu, pe a faʻaaoga faatasi ma le epinephrine ma le norepinephrine. O fegalegaleaiga ma sulfonamides ua matauina.

Ina ia faʻaleleia le lelei, o le Midokalm, Movalis ma Milgamma faʻapitoa o tupe e masani ona faʻatulaga. A o le tagofia o fualaau faasaina e le tatau ona faʻafefiloi i le syringe tutusa, e fautuaina foi e tui i latou i ituaiga eseese.

Milgamma e fetaui ma Alflutop - o lenei faʻalavelave e masani ona faʻamatalaina e se fomaʻi e ausia ai le maualuga o le togafiti.

Milgamma ma vitamini b3 (nicotinic acid) e matua fetaui, o le auala e faʻaaoga ai e tatau ona siakiina lau fomaʻi.

Milgamma e fetaui ma Voltaren .

E le tatau ona faʻaaogaina Milgamm i le taimi e tasi Kompligamom , talu ai o fualaau oona e tutusa lava le tuufaatasiga.

O a latou faʻapotopotoga faʻapitoa e mafai ona mafua ai se mea maualuga.

Talosaga faʻaoga

Afai o le fualaau faasaina e faʻafuaseʻi ona faʻatonuina ma le agavaʻa, o le tagata maʻi e tatau ona vave tuʻuina atu i se fomaʻi poʻo se falemaʻi, e fuafua i le ogaoga o faʻamaʻi.

Fomaʻi e le mafai ona tofia i tamaiti , maʻitaga ma le lactating women. E leai se faʻamatalaga o lamatiaga na lipotia mo tagata matutua.

Ole fualaau faasaina e le afaina ai le gauai ma le gauai, faatasi ai ma lona faaaogaina e mafai ona e aveina se taavale.

O le Milgamma e faʻaaogaina i nisi taimi e faʻaitiitia ai le tolopoina o faʻamaoniga ile togafitiga ole ava malosi. E ui lava i lea, o le faʻafoega faʻapitoa o fualaau faasaina ma le ava malosi e le manaomia, talu ai e mafai e le tagata mulimuli ona taofia le lelei o le fualaau faasaina.

Teu Milgamma i le vevela o le 2-8 ° C, i se pogisa ma mai le aapa atu o tamaiti .

E tolu tausaga le ola o le taligalu.

Aso malolo mai falemaʻi

O le vailaau faʻasaina e maua mai i falemaʻi e ala i togafitiga .

O le mea sili ona taua o Milgamma ma .

O le tuufaatasiga o Neuromultivitis i ampoules e talitutusa ma le tuufaatasiga o Milgamma, ae le o le lidocaine e aofia ai. O le tuiina o Neuromultivitis e tiga, ae e sili atu le saogalemu mo tamaʻi ma tamaiti.

O le Kombilipen o se isi vailaʻau faʻamaʻi. E talitutusa lava i le tuufaatasiga ia Milgamma, ae o loo gaosia i Rusia. E sili atu le taugofie, mo le 5 ampoules o le Combilipen e tatau ona e totogiina le 120-150 ru, 10 ampoules o le a tau e tusa ma le 230 rupu. Afai o le tulaga tau tupe e le faatagaina ai le faʻaaluina o tupe i fualaau faʻatau mai, ona tatau ai lea ona lelei le komiti, ona o le pau lea o le sui taugofie a Rusia mo Milgamma.

Ivan Sergeevich, neuropathologist : "E masani ona ou faaaogaina Milgamma i laʻu galuega faafomai. E faʻaalia lelei lava o ia i togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi o le tino, ona e maua ai i le tino na fualaʻau e sili ona leai. Ioe, o le fualaau faasaina e le o se mea lelei: e tusa ma le tasi i le luasefulu tagata maʻi o loʻo i ai se faʻaleaʻi, ma o le inisiua e le o se mea sili ona leaga. Ae o le fomaʻi ma le puipuia o aʻafiaga e aoga. "

Anna Nikolaevna, rheumatologist : "O le fualaau faasaina e lelei i le mafai ona faʻaaogaina i le tele o auala - mai le tosoina o aʻafiaga i maʻi o le mafaufau. O le vailaau o vitamini e matua ogaoga, e mafua ai ona amata ona galue malosi vitamini masani i se auala faʻamalolo. O loʻo i ai se faʻafitauli o le maʻi i le lidocaine, ae e tatau ona e totogia se tui lelei. "

Sergey, 42 tausaga, maʻi : "Na ou mauaina le itu i le itu i le itu i tua o le hemiparesis pe a uma le afaina. Mo se taimi umi na latou sailia ai se vailaau talafeagai, seia oo ina tau atu lona faletua ia Milgamma. Faʻatautaia ma se fomaʻi, amata ona toilalo. Ina ua maeʻa le vaiaso, sa amata ona ou toe malosi pe sili atu. O le iniseti e tiga tele, o le vailaau e sili ona manaia e le manaia. Ae e aoga. I ni nai masina, o le a matou toe faia le kosi. "

Alla, 31 tausaga : "Na osofaia loʻu tina e le polyneuropathy. Paga tigaina i le tino atoa, ae maise lava i vae. Na faatonuina e le fomai se ituaiga o fualaau faasaina, e aofia ai ia Milgamma. Ina ua mavae aso e 4, e lei mou atu le tiga, ae ua le toe i ai. Na manavaina e le aiga atoa se lagona le fiafia. Ou te le iloa pe fesoasoani Milgamma po o se isi fualaau faasaina, ae e mautinoa lava e le sili atu ona leaga le ave. "

Fesili - tali

E faʻafefea ona fegalegaleai le milgamma ma le ava?

O faatonuga aloaia e le taʻua ai le ava malosi, ae o lo latou fetaui lelei e matua masalosalo lava, aemaise lava pe a pulea Milgamma o se tui. Vitamini i lalo o le malosi o le ava malosi pe o le a malepelepe pe ua sili atu le leaga, ma o le lidocaine faatasi ai ma le ava malosi e mamafa ai le loto ma le fatugalemu o le tino, lea e tau atu i aafiaga matautia matautia.

O le a le lelei o Milgamma mo le osteochondrosis, e aofia ai le gaʻo ma le lumbar?

O le faʻaaliga sili ona le fiafia o le osteochondrosis o le tiga ogaoga i se vaega patino o le vaʻa. Ina ia taofia lenei faailoga, ua faatonuina e le fomaʻi fualaau faasaina e ala i tui, ma o Milgamma o se tasi oi latou.

O afea e faʻatau ai le vailaʻau?

Diclofenac o se faʻamalosi tino malosi. Faatasi ai ma Milgamma latou te taofi ai osofaʻiga mataʻutia. E masani ona faʻaaogaina Diclofenac ma Milgamm faatasi ma osteochondrosis.

O le a le eseesega i le va o Milgamma ma Mekisidol?

- antioxidant. O lana gaioiga e le o faʻamalamalamaina, e faʻamoemoe i se vaega lautele o faʻamaʻi. Milgamma e faʻapitoa i luga o le tino.

O le a le tiga o le paʻu?

O le tui o Milgamma e faigofie, ae o loʻo i ai le lidocaine, lea e faʻaitiitia ai le le mautonu.

E faʻafia ona mafai ona sasaina?

Seʻi vagana ua faatonuina e le fomaʻi, e mafai ona punitia le vasega o Milgamma ia le silia ma le 1 le taimi i le 3 masina.

O le fea o kamupani ma o fea le atunuu e maua ai lenei vailaʻau?

Faʻamaumauga: Solufarm Farmatsoitshe Ertsoyagnisse GmbH. Atunuʻu: Siamani.

Le fea e sili atu - Milgamma poʻo Compligam?

E foliga tutusa i latou, o le eseesega i le va oi latou mo se tagata maʻi faapitoa e manaʻomia ona maua mai le fomaʻi.

O le a le mea e filifilia - Neurobion poʻo Milgammu?

O nei fualaau oona e maua i le vaega e tasi, ae leai se vailaau faʻasaina i Neurobion. Afai e te le afaina i le lidocaine, e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i Milgamma.

E faʻafefea ona aʻafia e le fualaau faʻamaina le vevela vertebral?

E faʻamalieina ai faʻavasegaga o faʻamaʻi ma faʻaleleia ai le toe faʻafouina o mea o le nerve. E toetoe lava a le mafai ona fofoina atoatoa se meaʻai, ae o Milgamma o le a fesoasoani i faʻamaʻi faʻamaʻi ma faʻavave le amataina o le tali atu taui.

O a vitamini o loʻo i Milgamma?

B1 (thiamine), B6 ​​(pyridoxine), B12 (cyanocobalamin).

E faʻapefea ona togafiti siama pe a uma ona faʻaaogaina le vailaʻau?

O le aʻa, e pei o le vevela, o aʻafiaga ia o le a alu pe a maeʻa le vasega pe taofia le vailaʻau.

O fea tui e sili ona lelei mo tui?

Mo le faʻafoeina lelei o le fualaau faasaina, e sili atu le faʻaaogaina o tui i se voluma e 2-10 ml.

O le a le taimi sili e lelei ai le tafaʻi - taeao po o le afiafi?

Talu ai o lenei vailaʻau o se vailaau faʻamalo, e sili atu ona lelei le tuiina i le taeao, pe a sili atu ona malosi le metabolism. O le inuina o le vitamini i le taeao e mafai foi ona faʻamalosia le tagata maʻi.

Matamata i se vitio e uiga i le fualaau faasaina

Milgamma o se faʻalavelave o vitamini e faʻatatau i le puipuia ma le togafitiga o faʻamaʻi e fesootaʻi ma le faʻalavelave o le tino ma le maskloskeletal system. E mafai ona faʻaaoga e faʻamalolo ai le tiga.O loʻo i ai i le tulaga o injections, laulau ma timuga.

O fomai e masani ona faatonuina Milgamma faatasi ma isi fualaau mo le togafitiga o faamai, ona latou te mautinoa i lona aoga tele.

0"> Faʻasalaga e: Aotelega pito sili ona maualuga Togi pito sili ona aoga Manua sili ona lelei

Faʻafaigofie ona maua i falemaʻi

Faʻafaigofie ona maua i falemaʻi

Cerinat
Igoa Latina:
Cerinat
Vaega o vailaau faasaina:
Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo: 1 papalama o loʻo aofia ai le lefasi a le faʻatoʻaga masolysate 390 mg, i totonu o fagu o le 60 pe 120 pauna. O le masini vitamin B1 (thiamine), B5 (pantothenic acid), B6 ​​(pangamic acid), PP (nicotinic acid), H (biotin), D (calcifilila), A (i le ituaiga o beta-carotene), C ( ascorbic acid), E (alpha-tocopherol), elemene elemene, faigofie faigofie digestible, amino amino taua.

Faʻamatalaga ma pulega: Totonu, e aunoa ma le vevela, fufuluina i le lava o le vai, 1 le papa. 2 taimi i le aso ma se vaeluaga o le 12 itula, e ausia ai le maualuga o le aoga - 3 papa.

Milgamma
Igoa Latina:
Milgamma
Vaega o vailaau faasaina: Vitamini ma Vitamini-E pei o le
B02 Tinea versicolor. G50.0 Neuragia o le namu matua. G51 Liona o le nerve mata. G54.9 Liona le faʻamaoniaina o aʻa ma namea G58 Isi mononeuropathy. G62 Isi polyneuropathies. G62.1 Alcoholic polyneuropathy. G63.2 Polyneuropathy maʻi H46 Optic neuritis. M79.1 faʻataʻitaʻiga M79.2 Neuralgia ma neuritis, e le o taʻua R52 Pain, e le o se isi mea na faʻavasegaina
Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo:
i totonu o se pupuʻu 15 pcs., i totonu o se atigipusa o le 2 po o le 4 paʻu.

i totonu o se atigipusa o 5 ampoules o le 2 ml.

Gaioiga faʻamaloilo:Painkiller, faʻaleleia le toto, faʻaosofia ai le toe faʻafouina o namu tino . Ole vitio o le vaega B e maua ai le aʻafiaga o faʻamaʻi pipisi ma le degenerative o neura ma le masini, i le maualuga o mea latou te maua ai le malosi o le toto, faʻamalosia le faateleina o le tafe toto ma faʻamaonia le gaioiga o le tino ma le faʻavaeina toto.

Faʻaaliga: O faʻamaʻi o le faʻalavelave o le fatu o faʻapogai eseese: neuropathy (diabetic, ava malosi, ma isi), neuritis ma polyneuritis, e aofia ai retrobulbar neuritis, pepa lautele, e aofia ai faga mata, neuralgia, e aofia ai ogaoga taua ma namu intercostal, tiga (faʻasalalau, mimilogia, moa vao).

Contraindications: Ole gasegase (e aofia ai vaega taʻitasi), faʻalavelave matuia ma le matuia o le toilalo o le fatu, vaitaimi ole tausaga (aemaise lava pepe e leʻi leva ona faia) (tali d / in).

Faatasi ai ma fualaau o vitamini B6 i aso taitasi e oo atu i le 25 mg, e leai ni faʻasalaga mo le faʻaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation. O le afaina ma le vaifofo e aofia ai le 100 mg o le fualaau faasaina, ma o lea i nei tulaga e le fautuaina i latou.

Faʻafitauli: Sweating, tachycardia, acne, isi faʻataʻitaʻiga masani (rd d / in. Faʻatomuaga vave), faʻataʻitaʻiga o le tino: vevela o le paʻu, urticaria, tigā, bronchospasm, upusite Quincke, faʻalavelave anaphylactic.

Fegalegaleaiga: O le miamine e matua faʻavaivaia i vaifofo e aofia ai sulfites. Dr. Vitamini e le o faʻamalosia i le i ai o vitamin B1 faʻamaʻi oloa. Levodopa e aveesea le aʻafiaga o vailaau togafitiga o vitamini B6.
Fesoʻotaʻiga talafeagai ma le cycloserine, D-penicillamine, adrenaline, norepinephrine, sulfonamides.
E le ogatusa ma vailaau oona, faapea foi le phenobarbital, riboflavin, benzylpenicillin, glucose, metabisulfite, masima o metale mamafa. O le Copper e faatelevaveina ai le gau o siama, i se faaopoopoga, o le gaiamine ua le maua lona aafiaga i le pH o le silia ma le 3.

Faʻamatalaga ma pulega: Totonu. Mo le 1 laulau e oo i le 3 taimi i le aso ma se aofaiga o le vai, mo le masina.
I tulaga ogaoga ma i tiga ogaoga, e tasi le tui (2ml) loloto i le suauu e manaʻomia ina ia faʻateleina ai le maualuga o le vailaʻau i totonu o le toto. A maeʻa le faʻavavevave ma pasia i se mea laititi o le maʻi, 1 inisi 2-3 taimi i le vaiaso e manaʻomia.I le lumanaʻi, ia faʻaauau le togafitiga, ave 1 le laulau i aso uma.

Bullfight +
Igoa Latina:
Corrida +
Vaega o vailaau faasaina: Faʻaopoopoga Meaʻai
Faʻavasegaga Nosolog (ICD-10): F17.2 Vaitaimi i Nicotine
Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo: 1 le papa maʻa e tusa ma le 0.5 g o loʻo i ai le paʻu o rhizomes o le fufusi fafasi, laupepa mint ma le filo meaai e faʻatatau i le MCC ua faʻamamaina, i totonu o fagu 150 pcs. po o le contour bezjacheykovy afifiina o le 10 pcs.

Feʻau: O se faʻaopoopoga o mea taumafa faʻatasi ma se faʻamalama o loʻo manaʻomia ai le suauu pe a ma le 1.5 mg i le papa.

Gaioiga faʻamaloilo:Faʻataʻituina le faiga o metabolic, o le lautele, o le faʻamalosi, le faʻasao ese .
Pharmacodynamics: O mea taua e tatau ona faʻaaogaina, o vailaʻau, alkaloids, glycosides, tannins e taofia ai le manao e ulaula, mafua ai le faʻafefe i ulaula tapaa, vitamini, vailaʻau oona, macro-ma microelements e fesoasoani e toe faʻaleleia le metabolism, filemia ole taumafa (MCC) toxins ma toxins e fesoasoani i lo latou faanatinati vave mai le tino o le ulaula.

Faʻaaliga: Natura o Nicotine (faʻaitiitia le manaʻo i le ulaula ma le susuina), puipuia o le SARS.

Faʻamatalaga ma pulega: Totonu nicotine vaisu: pe afai e te manaʻo e ulaula - 1 le. (taofi i le gutu seiloga e toe faʻataʻapeʻapeina). Faʻalagolago i le naunau i le ulaula, ave mai le 5 kuluma i le aso. ma sili atu. Ole fua pito i maualuga ole aso e oʻo ile 30 palatini. O le vasega o le taliaina e 5 vaiaso. Faatasi ai ma se faaitiitia o le manao mo le ulaula, o le numera o laupepa ua faaitiitia ua faaitiitia e tusa ai. I le tulaga o le faʻalagolago laʻitiiti, e 10 laulau e lava. i le aso (mo le 7 vaiaso). E fautuaina e iai taimi uma e te maua ai ni paluga mo oe mo le 7 vaiaso ina ia taofia ai le manao e ulaula, seivagana ua leai se tino o le vaisu o le nicotine.
I le avea ai o se faʻasologa, faʻamalolo faʻamalolo: tagata le ulaula - 1-2 laulau. 3-4 taimi i le aso mo le puipuia o le malulu (i le tautotogo ma le tautoulu po o le taimi o le faaletonu o le soifua maloloina).

Lapataiga: E tatau ona manatua i lou mafaufau pe ae taumafai e ulaula ao e tago i le fualaau faasaina, e mafai ona e oo i le le mautonu (afu malulu, vevela, palpitations, etc.), suiga i le tofo, ma le taotoga. I lenei tulaga, e tatau loa ona e taofi le ulaula, ave ni nai manava manava ma vevela, ma ave se tasi 1 laulau.

Mebicar
Igoa Latina:
Mebicarum
Vaega o vailaau faasaina: Anxiolytics
Faʻavasegaga Nosolog (ICD-10):
Faʻataʻitaʻiga

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation:

Faʻamatalaga ma pulega:

Mebix
Igoa Latina:
Mebix
Vaega o vailaau faasaina: Anxiolytics
Faʻavasegaga Nosolog (ICD-10): F10.2 Ava malosi faalagolago ole maʻi F17.2 Vaitaimi i Nicotine F28 O isi faaletonu o le mafaufau o le mafaufau F40 Faʻanoanoa vavao vavao. F41 O isi faʻalavelave popole F43 Tali atu i faʻalavelave matuia ma faʻaleagaina le fetuunaiga. F48 Isi faaletonu o le neurotic. F48.0 Neurasthenia. R07.2 Paʻa i le itu o le fatu. R45.0 Mataʻutia. R45.4 Faʻaleagaina ma le ita
Faʻataʻitaʻiga

Elemene galue (INN) Mebicar (Mebicar)
Talosaga: Neurosis ma tulaga o le neurosis e pei o le faʻaleagaina, faʻafitauli o lagona, atuatuvalega, fefe (aofia ai ma tagata mamaʻi i le taimi o le faʻamagaloga), tulaga mama ma le popole-faʻaletonu e aunoa ma le solia tele o amioga ma mafaufauga mafaufau (aofia ai popolega faʻasolosolo faʻasalaga i le schizophrenia, faʻatasi ai ma le faʻaosoosoina ma le vascular psychoses), tulaga tumau pe a maeʻa mafaufauga faʻapitoa ma faʻamaoniga o le le mautonu faʻafitauli ma mea e maua ai le gaosiga, o le palatele hallucino h e mafua mai le afaina o le nicotine (o se vaega o togafitiga faigata).

Contraindications: O le gasegase, maitaga (I tausaga tolu).

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation: Faʻailoa i le maʻitaga (I le tolu tausaga).

Faʻafitauli: Vaʻavaʻa, vaivaiga, vevela, maalili (i le 1-1.5 ° C), faʻamaʻi pipisi, faʻamaʻi faʻamaʻi (pruritus).

Fegalegaleaiga: Faʻaleleia le aafiaga o fualaau moe.

Faʻamatalaga ma pulega: Totonu, e tusa lava po o le a le meaʻai, 0.3-0.6-0.9 g 2-3 taimi i le aso. O le maualuga o le dose e tasi e 3 g, aso - 10 g O le togafitiga e mai i nai aso i le 2-3 masina, mo maʻi faalemafaufau - e oo i le 6 masina, mo le aveesea o le nicotine - 5-6 vaiaso.

Lapataiga: E le tatau ona faʻaaogaina ao avetaavale taavale ma tagata o loʻo galulue faʻatasi ma le faʻatupulaia o le gauai o le mafaufau.

Nicotinic Acid
Igoa Latina:
Nicotinic acid
Vaega o vailaau faasaina:
Faʻavasegaga Nosolog (ICD-10):
Faʻataʻitaʻiga

gaʻo (Nicotinic acid)
Talosaga:

Tapulaʻa i luga o le faʻaaogaina o:

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation:

Faʻamatalaga ma pulega:Mo le puipuiga:
I le pellagra:
Faʻatasi ai ma le taʻavale o le ischemic: w / w, 0.01-0.05 g.
Faʻatasi ma le atherosclerosis:

Mo isi faʻamaʻi:

  • Nicotinic acid

Niacin MS
Igoa Latina:
Acidum nicotinicum MC
Vaega o vailaau faasaina: Fomaʻi faʻamaʻi ma le faʻamaʻiina o le microcirculation. Vitamini ma vailaʻau faʻasolosolo. Nicotinates
Faʻavasegaga Nosolog (ICD-10): E52 Nicotinic acid deficiency pellagra. E78.5 Hyperlipidemia, e le o taʻua G46 Faʻafitauli o le cerebrovascular vascular cerebrovascular. G93.4 Faʻasalaga, e le o taʻua I20 Angina pectoris angina pectoris. I le taimi nei o le maʻi fatu o le ischemic. I25.2 Faʻaleagaina o le myocardial I69 Taunuuga o le maʻi cerebrovascular. I70 Atherosclerosis. I70.2 Atherosclerosis o laʻau o limb. I73 O isi gasegase vascular vascular. I73.0 Raynaud syndrome. I73.1 O le Thromboangiitis e taofia ai le faʻamaʻi o Buerger. I.1.1.1 Faʻataʻatiaina o faʻa. I99 Isi faʻafitauli e le o faʻamaonia le faʻalauiloa o le tino. K29 Gastritis ma duodenitis. K52 O isi gastroenteritis e leai ni afaina ma colitis. R07.2 Paʻa i le itu o le fatu. T14.1 Manua matala o se vaega e le o taʻua o le tino
Faʻataʻitaʻiga

Elemene gaosi (INN) Acetotote (Nicotinic acid)
Talosaga: Puipuia ma togafitiga o pellagra (vaivaiga gaogao PP), atherosclerosis, hyperlipidemia (e aofia ai le hypercholesterolemia, hypertriglyceridemia), spasm vascular vascular, e aofia ai faʻaumatia le endarteritis, faʻamaʻi o Raynaud, migraine, faalavelave faʻapitoa o le cerebrovascular, e aofia ai le faʻamaʻi o le ischemic (angio), angina pectoris, maʻi Hartnup, hypercoagulation, fuluʻi mata, inisua, manuʻa faʻamalolo umi, maʻi o le tino, maʻi gastrointestinal.

Contraindications: O le gasegase o le tino, o le maʻi o le manava ma le duodenum (i totonu o le gaioiga gasegase), faʻamaʻi tigaina o le ate, gout, hyperuricemia, ituaiga ogaoga o le maualuga o le toto maualuga ma le atherosclerosis (iv).

Tapulaʻa i luga o le faʻaaogaina o: Tina pepe, susu.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation: Ma le faʻaeteete i le taimi o le maitaga ma le lactation (o mea maualuga e faʻasaina).

Faʻafitauli: Ona o le faasaolotoina o le histamine: mumu o le paʻu, aofia ai. foliga ma le afa pito i luga o le tino ma le lagona o le tingling ma le susunuina o lagona, o le toto o le toto i le ulu, o le vevela, o le masalosalo, o le manatu masani (faatasi ai ma le televave o le puleaina), faateleina le pulelasi o le gastric juice, itching, dyspepsia, urticaria.
Faʻasolosolo taimi umi ole gaʻo tele: manava, gasegase, vomiting, galuega ole ate, gaʻo gaʻo, ulupuaga o le mucosa gastric, arrhythmia, paresthesia, hyperuricemia, faʻaitiitia le faapalese kullukose, hyperglycemia, faʻalauteleina ole AST, LDH, alkaline phosphatase, faʻafiafiaga mucosal membrane gastrointestinal.

Fegalegaleaiga: E mafai ona faʻaalia le gaioiga o gaʻo fibrinolytic, antispasmodics ma glycosides cardiac, le aʻafiaga o le ava i luga o le ate. Faʻitiʻitia le faʻaaogāina o le bile acid sequestrants (o le vaeluaga o le 1.5-2 itula i le va o doses e tatau ai) ma le aafiaga o le hypoglycemic drug drugs.Fesoʻotaʻiga talafeagai ma vailaʻau faʻasaina, acetylsalicylic acid, kemukino.

Faʻamatalaga ma pulega: I totonu (ina ua uma ona 'ai), i / lemu, i / m, s / c. Mo le puipuiga: i le gutu, mo tagata matutua - 0.0125-0.025 g / aso, mo tamaiti - 0.005-0.025 g / aso.
I le pellagra: tagata matutua - i le gutu, 0.1 g 2-4 taimi i le aso mo 15-20 aso poo iv 0.05 g poo i / m 0.1 g, 1-2 taimi i le aso mo le 10- 15 aso, mo tamaiti i totonu, 0.0125-0.05 g 2-3 taimi ile aso.
Faʻatasi ai ma le taʻavale o le ischemic: w / w, 0.01-0.05 g.
Faʻatasi ma le atherosclerosis: totonu, 2-3 g / aso ile 2-4 inumaga.
I le tulaga o faaletonu o le lipid metabolism: i totonu, o le a faasolosolosolo lemu (pe a leai ni aʻafiaga) mai le 0.05 g i le aso i le 2-3 g / aso i le tele o atopa, o le togafitiga e tasi le masina pe sili atu foi, e manaʻomia le malepe i le va o vasega toe fai.
Mo isi faʻamaʻi: i le gutu, mo tagata matutua - 0.02-0.05 g (i le 0.1 g) 2-3 taimi i le aso, mo tamaiti - 0.0125-0.025 g 2-3 taimi ile aso.

Lapataiga: I le taimi o togafitiga, e tatau ona mataʻituina pea le galuega o le ate (aemaise lava pe a ave ni togi maualuga). I le puipuia o le gasegase, e tatau ona aofia ai meaʻai o le methionine (kusi cheese) i le taumafataga, poʻo le methionine poʻo isi lipotropic fualaau faasaina.
Faʻaaoga ma le faʻaeteete i le tulaga o le hyperacid gastritis, o le ulutala peptic o le manava ma le Duodenum (i le faʻamagaloina) ona o le faʻaleagaina o le membrane mucous (o le faia o tui tetele ua solia i lenei mataupu). O le aveina o tui tetele e faʻasaina foi i faʻamaʻi ate, e aofia ai hepatitis, cirrhosis (atonu e maua i le faʻamaʻi), maʻi o le maʻisuka.
E le talafeagai le faʻaaogaina mo le faʻasaʻoina o le dyslipidemia i tagata mamai e maua i le maʻisuka.
E tatau ona manatuaina o s / c ma / m injections e tiga.

  • Niacin MS (Acidum nicotinicum MC)

Nicotinic acid - Darnitsa
Igoa Latina:
Nicotinic acid
Vaega o vailaau faasaina: Fomaʻi faʻamaʻi ma le faʻamaʻiina o le microcirculation. Vitamini ma vailaʻau faʻasolosolo. Nicotinates
Faʻavasegaga Nosolog (ICD-10): E52 Nicotinic acid deficiency pellagra. E78.5 Hyperlipidemia, e le o taʻua G46 Faʻafitauli o le cerebrovascular vascular cerebrovascular. G93.4 Faʻasalaga, e le o taʻua I20 Angina pectoris angina pectoris. I le taimi nei o le maʻi fatu o le ischemic. I25.2 Faʻaleagaina o le myocardial I69 Taunuuga o le maʻi cerebrovascular. I70 Atherosclerosis. I70.2 Atherosclerosis o laʻau o limb. I73 O isi gasegase vascular vascular. I73.0 Raynaud syndrome. I73.1 O le Thromboangiitis e taofia ai le faʻamaʻi o Buerger. I.1.1.1 Faʻataʻatiaina o faʻa. I99 Isi faʻafitauli e le o faʻamaonia le faʻalauiloa o le tino. K29 Gastritis ma duodenitis. K52 O isi gastroenteritis e leai ni afaina ma colitis. R07.2 Paʻa i le itu o le fatu. T14.1 Manua matala o se vaega e le o taʻua o le tino
Faʻataʻitaʻiga

Elemene gaosi (INN) Acetotote (Nicotinic acid)
Talosaga: Puipuia ma togafitiga o pellagra (vaivaiga gaogao PP), atherosclerosis, hyperlipidemia (e aofia ai le hypercholesterolemia, hypertriglyceridemia), spasm vascular vascular, e aofia ai faʻaumatia le endarteritis, faʻamaʻi o Raynaud, migraine, faalavelave faʻapitoa o le cerebrovascular, e aofia ai le faʻamaʻi o le ischemic (angio), angina pectoris, maʻi Hartnup, hypercoagulation, fuluʻi mata, inisua, manuʻa faʻamalolo umi, maʻi o le tino, maʻi gastrointestinal.

Contraindications: O le gasegase o le tino, o le maʻi o le manava ma le duodenum (i totonu o le gaioiga gasegase), faʻamaʻi tigaina o le ate, gout, hyperuricemia, ituaiga ogaoga o le maualuga o le toto maualuga ma le atherosclerosis (iv).

Tapulaʻa i luga o le faʻaaogaina o: Tina pepe, susu.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation: Ma le faʻaeteete i le taimi o le maitaga ma le lactation (o mea maualuga e faʻasaina).

Faʻafitauli: Ona o le faasaolotoina o le histamine: mumu o le paʻu, aofia ai.foliga ma le afa pito i luga o le tino ma le lagona o le tingling ma le susunuina o lagona, o le toto o le toto i le ulu, o le vevela, o le masalosalo, o le manatu masani (faatasi ai ma le televave o le puleaina), faateleina le pulelasi o le gastric juice, itching, dyspepsia, urticaria.
Faʻasolosolo taimi umi ole gaʻo tele: manava, gasegase, vomiting, galuega ole ate, gaʻo gaʻo, ulupuaga o le mucosa gastric, arrhythmia, paresthesia, hyperuricemia, faʻaitiitia le faapalese kullukose, hyperglycemia, faʻalauteleina ole AST, LDH, alkaline phosphatase, faʻafiafiaga mucosal membrane gastrointestinal.

Fegalegaleaiga: E mafai ona faʻaalia le gaioiga o gaʻo fibrinolytic, antispasmodics ma glycosides cardiac, le aʻafiaga o le ava i luga o le ate. Faʻitiʻitia le faʻaaogāina o le bile acid sequestrants (o le vaeluaga o le 1.5-2 itula i le va o doses e tatau ai) ma le aafiaga o le hypoglycemic drug drugs. Fesoʻotaʻiga talafeagai ma vailaʻau faʻasaina, acetylsalicylic acid, kemukino.

Faʻamatalaga ma pulega: I totonu (ina ua uma ona 'ai), i / lemu, i / m, s / c. Mo le puipuiga: i le gutu, mo tagata matutua - 0.0125-0.025 g / aso, mo tamaiti - 0.005-0.025 g / aso.
I le pellagra: tagata matutua - i le gutu, 0.1 g 2-4 taimi i le aso mo 15-20 aso poo iv 0.05 g poo i / m 0.1 g, 1-2 taimi i le aso mo le 10- 15 aso, mo tamaiti i totonu, 0.0125-0.05 g 2-3 taimi ile aso.
Faʻatasi ai ma le taʻavale o le ischemic: w / w, 0.01-0.05 g.
Faʻatasi ma le atherosclerosis: totonu, 2-3 g / aso ile 2-4 inumaga.
I le tulaga o faaletonu o le lipid metabolism: i totonu, o le a faasolosolosolo lemu (pe a leai ni aʻafiaga) mai le 0.05 g i le aso i le 2-3 g / aso i le tele o atopa, o le togafitiga e tasi le masina pe sili atu foi, e manaʻomia le malepe i le va o vasega toe fai.
Mo isi faʻamaʻi: i le gutu, mo tagata matutua - 0.02-0.05 g (i le 0.1 g) 2-3 taimi i le aso, mo tamaiti - 0.0125-0.025 g 2-3 taimi ile aso.

Lapataiga: I le taimi o togafitiga, e tatau ona mataʻituina pea le galuega o le ate (aemaise lava pe a ave ni togi maualuga). I le puipuia o le gasegase, e tatau ona aofia ai meaʻai o le methionine (kusi cheese) i le taumafataga, poʻo le methionine poʻo isi lipotropic fualaau faasaina.
Faʻaaoga ma le faʻaeteete i le tulaga o le hyperacid gastritis, o le ulutala peptic o le manava ma le Duodenum (i le faʻamagaloina) ona o le faʻaleagaina o le membrane mucous (o le faia o tui tetele ua solia i lenei mataupu). O le aveina o tui tetele e faʻasaina foi i faʻamaʻi ate, e aofia ai hepatitis, cirrhosis (atonu e maua i le faʻamaʻi), maʻi o le maʻisuka.
E le talafeagai le faʻaaogaina mo le faʻasaʻoina o le dyslipidemia i tagata mamai e maua i le maʻisuka.
E tatau ona manatuaina o s / c ma / m injections e tiga.

    Nicotinic Acid-Darnitsa Acid (Nicotinic ac>Nicotinic acid
    Igoa Latina: Acidum nicotinicum
    Vaega o vailaau faasaina: Fomaʻi faʻamaʻi ma le faʻamaʻiina o le microcirculation. Vitamini ma vailaʻau faʻasolosolo. Nicotinates
    Faʻavasegaga Nosolog (ICD-10): E52 Nicotinic acid deficiency pellagra. E78.5 Hyperlipidemia, e le o taʻua G46 Faʻafitauli o le cerebrovascular vascular cerebrovascular. G93.4 Faʻasalaga, e le o taʻua I20 Angina pectoris angina pectoris. I le taimi nei o le maʻi fatu o le ischemic. I25.2 Faʻaleagaina o le myocardial I69 Taunuuga o le maʻi cerebrovascular. I70 Atherosclerosis. I70.2 Atherosclerosis o laʻau o limb. I73 O isi gasegase vascular vascular. I73.0 Raynaud syndrome. I73.1 O le Thromboangiitis e taofia ai le faʻamaʻi o Buerger. I.1.1.1 Faʻataʻatiaina o faʻa. I99 Isi faʻafitauli e le o faʻamaonia le faʻalauiloa o le tino. K29 Gastritis ma duodenitis. K52 O isi gastroenteritis e leai ni afaina ma colitis. R07.2 Paʻa i le itu o le fatu. T14.1 Manua matala o se vaega e le o taʻua o le tino
    Faʻataʻitaʻiga

Elemene gaosi (INN) Acetotote (Nicotinic acid)
Talosaga: Puipuiga ma togafitiga o pellagra (vaivaiga gaogao PP), atherosclerosis, hyperlipidemia (e aofia aihypercholesterolemia, hypertriglyceridemia), spasm vascular vascular, e aofia ai faʻaumatia le endarteritis, faʻamaʻi o Raynaud, migraine, faalavelave faʻapitoa o le cerebrovascular, e aofia ai le faʻamaʻi o le ischemic (angio), angina pectoris, maʻi Hartnup, hypercoagulation, fuluʻi mata, inisua, manuʻa faʻamalolo umi, maʻi o le tino, maʻi gastrointestinal.

Contraindications: O le gasegase o le tino, o le maʻi o le manava ma le duodenum (i totonu o le gaioiga gasegase), faʻamaʻi tigaina o le ate, gout, hyperuricemia, ituaiga ogaoga o le maualuga o le toto maualuga ma le atherosclerosis (iv).

Tapulaʻa i luga o le faʻaaogaina o: Tina pepe, susu.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation: Ma le faʻaeteete i le taimi o le maitaga ma le lactation (o mea maualuga e faʻasaina).

Faʻafitauli: Ona o le faasaolotoina o le histamine: mumu o le paʻu, aofia ai. foliga ma le afa pito i luga o le tino ma le lagona o le tingling ma le susunuina o lagona, o le toto o le toto i le ulu, o le vevela, o le masalosalo, o le manatu masani (faatasi ai ma le televave o le puleaina), faateleina le pulelasi o le gastric juice, itching, dyspepsia, urticaria.
Faʻasolosolo taimi umi ole gaʻo tele: manava, gasegase, vomiting, galuega ole ate, gaʻo gaʻo, ulupuaga o le mucosa gastric, arrhythmia, paresthesia, hyperuricemia, faʻaitiitia le faapalese kullukose, hyperglycemia, faʻalauteleina ole AST, LDH, alkaline phosphatase, faʻafiafiaga mucosal membrane gastrointestinal.

Fegalegaleaiga: E mafai ona faʻaalia le gaioiga o gaʻo fibrinolytic, antispasmodics ma glycosides cardiac, le aʻafiaga o le ava i luga o le ate. Faʻitiʻitia le faʻaaogāina o le bile acid sequestrants (o le vaeluaga o le 1.5-2 itula i le va o doses e tatau ai) ma le aafiaga o le hypoglycemic drug drugs. Fesoʻotaʻiga talafeagai ma vailaʻau faʻasaina, acetylsalicylic acid, kemukino.

Faʻamatalaga ma pulega: I totonu (ina ua uma ona 'ai), i / lemu, i / m, s / c. Mo le puipuiga: i le gutu, mo tagata matutua - 0.0125-0.025 g / aso, mo tamaiti - 0.005-0.025 g / aso.
I le pellagra: tagata matutua - i le gutu, 0.1 g 2-4 taimi i le aso mo 15-20 aso poo iv 0.05 g poo i / m 0.1 g, 1-2 taimi i le aso mo le 10- 15 aso, mo tamaiti i totonu, 0.0125-0.05 g 2-3 taimi ile aso.
Faʻatasi ai ma le taʻavale o le ischemic: w / w, 0.01-0.05 g.
Faʻatasi ma le atherosclerosis: totonu, 2-3 g / aso ile 2-4 inumaga.
I le tulaga o faaletonu o le lipid metabolism: i totonu, o le a faasolosolosolo lemu (pe a leai ni aʻafiaga) mai le 0.05 g i le aso i le 2-3 g / aso i le tele o atopa, o le togafitiga e tasi le masina pe sili atu foi, e manaʻomia le malepe i le va o vasega toe fai.
Mo isi faʻamaʻi: i le gutu, mo tagata matutua - 0.02-0.05 g (i le 0.1 g) 2-3 taimi i le aso, mo tamaiti - 0.0125-0.025 g 2-3 taimi ile aso.

Lapataiga: I le taimi o togafitiga, e tatau ona mataʻituina pea le galuega o le ate (aemaise lava pe a ave ni togi maualuga). I le puipuia o le gasegase, e tatau ona aofia ai meaʻai o le methionine (kusi cheese) i le taumafataga, poʻo le methionine poʻo isi lipotropic fualaau faasaina.
Faʻaaoga ma le faʻaeteete i le tulaga o le hyperacid gastritis, o le ulutala peptic o le manava ma le Duodenum (i le faʻamagaloina) ona o le faʻaleagaina o le membrane mucous (o le faia o tui tetele ua solia i lenei mataupu). O le aveina o tui tetele e faʻasaina foi i faʻamaʻi ate, e aofia ai hepatitis, cirrhosis (atonu e maua i le faʻamaʻi), maʻi o le maʻisuka.
E le talafeagai le faʻaaogaina mo le faʻasaʻoina o le dyslipidemia i tagata mamai e maua i le maʻisuka.
E tatau ona manatuaina o s / c ma / m injections e tiga.

  • Nicotinic acid (m nicotinicum)

Elemene gaosi (INN) Acetotote (Nicotinic acid)
Talosaga:
Puipuia ma togafitiga o pellagra (vaivaiga gaogao PP), atherosclerosis, hyperlipidemia (e aofia ai le hypercholesterolemia, hypertriglyceridemia), spasm vascular vascular, e aofia aifaʻaumatia le endarteritis, faʻamaʻi o Raynaud, migraine, faalavelave faʻapitoa o le cerebrovascular, e aofia ai le faʻamaʻi o le ischemic (angio), angina pectoris, maʻi Hartnup, hypercoagulation, fuluʻi mata, inisua, manuʻa faʻamalolo umi, maʻi o le tino, maʻi gastrointestinal.

Contraindications: O le gasegase o le tino, o le maʻi o le manava ma le duodenum (i totonu o le gaioiga gasegase), faʻamaʻi tigaina o le ate, gout, hyperuricemia, ituaiga ogaoga o le maualuga o le toto maualuga ma le atherosclerosis (iv).

Tapulaʻa i luga o le faʻaaogaina o: Tina pepe, susu.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation: Ma le faʻaeteete i le taimi o le maitaga ma le lactation (o mea maualuga e faʻasaina).

Faʻafitauli: Ona o le faasaolotoina o le histamine: mumu o le paʻu, aofia ai. foliga ma le afa pito i luga o le tino ma le lagona o le tingling ma le susunuina o lagona, o le toto o le toto i le ulu, o le vevela, o le masalosalo, o le manatu masani (faatasi ai ma le televave o le puleaina), faateleina le pulelasi o le gastric juice, itching, dyspepsia, urticaria.
Faʻasolosolo taimi umi ole gaʻo tele: manava, gasegase, vomiting, galuega ole ate, gaʻo gaʻo, ulupuaga o le mucosa gastric, arrhythmia, paresthesia, hyperuricemia, faʻaitiitia le faapalese kullukose, hyperglycemia, faʻalauteleina ole AST, LDH, alkaline phosphatase, faʻafiafiaga mucosal membrane gastrointestinal.

Fegalegaleaiga: E mafai ona faʻaalia le gaioiga o gaʻo fibrinolytic, antispasmodics ma glycosides cardiac, le aʻafiaga o le ava i luga o le ate. Faʻitiʻitia le faʻaaogāina o le bile acid sequestrants (o le vaeluaga o le 1.5-2 itula i le va o doses e tatau ai) ma le aafiaga o le hypoglycemic drug drugs. Fesoʻotaʻiga talafeagai ma vailaʻau faʻasaina, acetylsalicylic acid, kemukino.

Faʻamatalaga ma pulega: I totonu (ina ua uma ona 'ai), i / lemu, i / m, s / c. Mo le puipuiga: i le gutu, mo tagata matutua - 0.0125-0.025 g / aso, mo tamaiti - 0.005-0.025 g / aso.
I le pellagra: tagata matutua - i le gutu, 0.1 g 2-4 taimi i le aso mo 15-20 aso poo iv 0.05 g poo i / m 0.1 g, 1-2 taimi i le aso mo le 10- 15 aso, mo tamaiti i totonu, 0.0125-0.05 g 2-3 taimi ile aso.
Faʻatasi ai ma le taʻavale o le ischemic: w / w, 0.01-0.05 g.
Faʻatasi ma le atherosclerosis: totonu, 2-3 g / aso ile 2-4 inumaga.
I le tulaga o faaletonu o le lipid metabolism: i totonu, o le a faasolosolosolo lemu (pe a leai ni aʻafiaga) mai le 0.05 g i le aso i le 2-3 g / aso i le tele o atopa, o le togafitiga e tasi le masina pe sili atu foi, e manaʻomia le malepe i le va o vasega toe fai.
Mo isi faʻamaʻi: i le gutu, mo tagata matutua - 0.02-0.05 g (i le 0.1 g) 2-3 taimi i le aso, mo tamaiti - 0.0125-0.025 g 2-3 taimi ile aso.

Lapataiga: I le taimi o togafitiga, e tatau ona mataʻituina pea le galuega o le ate (aemaise lava pe a ave ni togi maualuga). I le puipuia o le gasegase, e tatau ona aofia ai meaʻai o le methionine (kusi cheese) i le taumafataga, poʻo le methionine poʻo isi lipotropic fualaau faasaina.
Faʻaaoga ma le faʻaeteete i le tulaga o le hyperacid gastritis, o le ulutala peptic o le manava ma le Duodenum (i le faʻamagaloina) ona o le faʻaleagaina o le membrane mucous (o le faia o tui tetele ua solia i lenei mataupu). O le aveina o tui tetele e faʻasaina foi i faʻamaʻi ate, e aofia ai hepatitis, cirrhosis (atonu e maua i le faʻamaʻi), maʻi o le maʻisuka.
E le talafeagai le faʻaaogaina mo le faʻasaʻoina o le dyslipidemia i tagata mamai e maua i le maʻisuka.
E tatau ona manatuaina o s / c ma / m injections e tiga.

  • Nicotinic acid (-)

  • Fomaʻi Faʻatau

Igoa: Milgamma

Gaioiga faʻamaloilo:
Milgamma o loʻo iai vai vitamini o le vaega B. O le togafitiga faʻasoifua maloloina e faʻaaogaina mo faʻamaʻi o neura ma mea o le nerve, faʻatasi ma faʻamaʻi inflammatory ma degenerative ma / poo le faʻaleagaina o le nerve conduction. E faʻaaogaina foi mo le togafitiga o le masukalokelet system.Vitamini o le vaega B i ni atopaʻu tele e fesoasoani i le faʻamalositino tiga, faʻaleleia le microcirculation, faʻamalosia le faʻaogaina o le tino, faʻaleleia le faʻavaeina o toto.

Vitamin B1 (thiamine) e faʻafeiloaʻi i le tino i le cocarboxylase (thiamine diphosphate) ma le thiamine triphosphate e phosphorylation. Cocarboxylase o se coenzyme enzymatic e aofia ai i le gaosiga o gasegase o gaʻo, lea e taua mo le masaniga o gaioiga ma neura. Faʻaleleia le faʻamalosia o le nerve e ala i le faʻamalosiina o le gaosiga o le synaptic. O le le atoatoa o le vitamini B1 (thiamine) eo faatasi ma le faaputuputuina i totonu o masini o oloa e le i lalo o le oxidized o le metabolism: pyruvic acid, acid lactic. O se taunuuga o lenei mea, o se faaletonu o le tino o le tino e tupu i le fausiaina o tulaga faʻaleagaina.
I fualaau o miliameli chloride chloride ua suia i le benfotiamine, o se gaʻo gaʻo mafai ona gaosia mai le gaʻo. O le Benfotiamine e maua mai i le phosphorylation i le gaiamine pyruvate ma le thiamine triphosphate - meaola o meaola. O le matafaioi o le thiamine triphosphate o le auai lea i le gaosiga o le gaʻo (o le coenzyme o pyruvate decarboxylase enzymes, enzymes transketolase). Thiaminpyruvate faʻafeiloaʻi vaega aldehyde i le pentose-phosphate cycle.

Vitamin B6 (pyridoxine) e faʻapipiʻi i le tino. O metabolism products o le coenzymes o mea e le o le oxidative metabolism o le toetoe lava o amino uma. Coenzymes o loʻo aafia i le faʻaumatiaina o amino acids ma le faʻavaeina o le tele o le aufaasālalau faʻapitoa-o le adrenaline, tyramine, dopamine, histamine, serotonin. E aʻafia ai foi i le anabolism ma le catabolism o mea amino o loʻo maua i le gaosiga o faʻataʻotoga. O le vitamin B6 e aafia ai le metabolism o le tryptophan, i lalo o lana faatosinaga, o le vailaʻau o le α-amino-β-ketoadininic acid e tupu i le taimi o le totoga o le hemoglobin.

Vitamin B 12 (cyanocobalamin) ei ai sona aʻafiaga, faʻateleina le faʻasologa o le creatinine, choline, o le nucleicids, methionine. Auai i le faagasologa o metabolism. O se faʻataʻitaʻiga.

Vitamin B1 (thiamine) e faʻaphosphorylated i totonu o le fatu fatu. O le afa-ola e 35 minute. I totonu o masini o le tino e le faʻaputuina ona o le toetoe lava o le faʻasalaga atoa i gaʻo. Metabolism ua faʻamalosi i le urine.

Pyridoxine (vitamini B 6) pe a uma ona liua le phosphorylation i le pyridoxal-5-phosphate. A uma ona ulufale atu i le plasma toto, ona fusifusi ai lea i le albumin. Alkaline phosphatase hydrolyzes pyridoxal-5-phosphate, pe a maeʻa ona mafai e lenei metabolite ona ulu atu i le masini.

Cyanocobalamin (vitamini B 12), pe a ulu atu i le plasma toto, e fusifusia i polotini ma le fausiaina o se faʻalavelave femalagaaʻi. I lenei fomu, o loʻo gauaʻi i le ate. O le Cyanocobalamin foi e faaputuputu i le ponaivi o ponaivi, e pasi atu i le puipui o le hematoplacental. A maeʻa le faʻamalositino i le talo, e mafai foi ona toe gauai i totonu o le inumaga (tui ile-gasegase).

Faailoga mo le faʻaaogaina:
Neuritis, neuralgia,
le manaʻomia mo se faʻamalosiaga lautele,
faʻamaʻi pipisi
polyneuropathies o tupuaga eseese (ava malosi, maʻisuka),
faʻataʻitaʻiga
retrobulbar neuritis,
herpes zoster ma faʻaaliga o isi siama faʻamaʻi pipisi o le herpes,
paresis o le nerve mata.

Metotia faʻaaoga:
Togafitiga e amata i le 2 ml o le milgamma intramuscularly (tino loloto i totonu o le musele) 1 taimi i le aso. Faʻaleleia togafitiga - 2 ml milgamma 2-3 taimi i le vaiaso. Po o le isi togafitiga e mafai ona faia ma se fomaʻi tuusaʻo (1 le laulau i le aso). Mo le saoasaoa vave o le tiga, o se matua matua o milgamma poʻo ni papaa e oo atu i le 3 i le aso (1 laulau taʻitasi) e faʻaaogaina. Faʻatasi ai ma polyneuropathies, e faʻaaogaina se fuataga o le 1 papalama 3 r / s. O le umi ole togafitiga e 1 masina.

Faʻafitauli:
Tali a le Allergic (faʻavave, Quincke's edema, osofaʻi anaphylactic, pruritus, dyspnea).
Faʻatonuga o le tino (afu, palpitations, arrhythmia, dizziness, nausea, syndrome syndrome).Faʻaauau ona toe faʻaleleia i le taimi o le faʻavaveina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina poʻo le tulaga o le sili atu i le metotia.

Contraindications:
Loto o le fatu (faʻafitauli ogaoga pe ogaoga ogaoga, leai se fatu)
solia o le faʻasalaga o le muso o le fatu,
hypersensitivity i vaega o milgamma,
tausaga e oʻo i le 16 tausaga.

Toto
E le faʻaaoga Milgamma i le maitaga ma le lactation, aua o suʻesuʻega i aʻafiaga o le maʻitaga ma le ulu atu i susu o susu e leʻi faia.

Fesootaiga ma isi fualaau faasaina:
A faʻafefiloi ma vaifofo o le sulfate, o le vailaʻau B1 e faʻataʻatia atoa. I le noatia ma le fai fuafua i le i ai o vailaau oona, o isi vitamini e le gaoioi. O le mimini (benfotiamine) e le faʻamalosia i luma o le mercury chloride, acetates, carbonates, iodides, tannic acid, riboflavin, citrate ammonium iron, penicillin (benzylpenicillin), metabisulfite ma glucose. O le gaioiga o le galue e faʻaitiitia i le i ai o le paʻu (faʻateleina le faʻamalosi) ma le faateleina o le pH.

Pyridoxine i se vailaau togafitiga e mafai ona faaitiitia ai le aafiaga o levodopa (aafiaga o le antiparkinson) ona o le faateleina o le decarboxylation o le gataifale, o lea e le faaaogaina ai le vitamini B6 ma levodopa ma fualaau faasaina o loo i ai levodopa. Cyanocobalamin e le faʻamalosia i luma o salts o metale mamafa.

Faʻasalaga
Faatasi ai ma le maualuga o le milgamma, o le faateleina o faailoga e tutusa ma aafiaga i itu. I le tulaga o se faʻalavelave maualuga, o le syndromic ma symptomatic togafitiga e talafeagai.

Faiga faʻavae:
E maua le Milgamma i le matua parent (o le fofo mo le pulega i intramuscular i le 2 ml ampoules) ma i le pepa laupepa.

Tulaga o le teuina:
I se matutu, pouliuli mamao ese mai tamaiti, i le vevela pe a ma le 15 ° C.

Faatulagaga:
Milgamma - faʻamatalaga mo le tausiga o matua:
Gaoioiga aoga: thiamine hydrochloride 100 mg i totonu o le 2 ml ampoule, pyridoxine hydrochloride 100 mg i totonu o le 2 ml ampoule, cyanocobalamin - 1000 μg i le 2 ml ampoule.

Vaega o Ausilali: benzyl alcohol, lidocaine hydrochloride, sodium hydroxide, sodium polyphosphate, teriory hexacyanoferrate, vai mo le tuiina.
Milgamma - fualaau mo le faʻaogaina totonu:
Gaoioiga aoga: benfotiamine - 100 mg, pyridoxine hydrochloride - 100 mg.

Vaega o ausilali: talc, sekenela colloidal silicon dioxide, sodium croscarmellose, cellulose microcrystalline, vaega o glycerides goa uumi, povidone.

Pule oe pe fai:
Milgamma e mafai ona faʻaaogaina e avetaavale ma tagata e galulue i ni auala faigata.

Faʻalogo!
Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau faasaina Milgamma e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi. O nei faʻatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo tuʻuina atu i se faaliliuga e aunoa ma se totogi ma e faʻamoemoe mo na o faʻamatalaga faʻamatalaga. Mo nisi faʻamatalaga, faʻamolemole silasila i le faʻamatalaga a le kamupanī.

O le a le mea o loʻo faʻatulagaina ma pe faʻapefea ona faʻaaoga lelei le inisiua o le Kamupene

Faʻavaeina e faʻaaoga ai se tuufaatasiga o vitamini B, o se faʻalavelave e mautinoa ai le lelei o le gaioiga o le tino ma faʻaleleia le malosi o le metabolism ua taʻua o le Combibipen. O afea ma pe o le a le mea e faʻamaonia ai le Inisiua: o faatonuga mo le faʻaogaina, pe i ai ni analogues o fualaau faasaina, o lona tau, ma iloiloga o maʻi?

Auala e tui ai le nicotine

Afai e maua le tiga ona o le faateia, matou te liliu atu i se fomaʻi mo se fesoasoani. I le avea ai o se vaega o togafitiga faʻapitoa, o vitamini o le vaega B e masani ona faatonuina, aemaise lava, Combilipen. O lenei vailaʻau tuʻufaʻatasiga o loʻo i ai se mafanafana, faʻaauau ma le faʻaleagaina o le inflammatory, lea e masani ona tupu pe a uma le tui lona lua.

Kombilipen faatonuga mo le faʻaaogaina o tau ma analogues

Combilipen o se vailaʻau faʻasolosolo lea o se multivitamin. E gaosia i Rusia ma faʻaaogaina mo le togafitiga o faʻamaʻi o le neurology, o se vaega o le faʻasologa o togafitiga.O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona ese, ma e taua tele le le faalagolago i iloiloga e uiga i injections ma fualaau, ae o le manatu foi o le fomaʻi.

Faʻailoaina le injections - faʻapefea ona tui?

O le Nicotinic acid, poʻo le vailaʻau B3, e gaosia e kamupani mai fafo ma falemaʻi. O le gaosiga autu autu o le vailaau oona, o le vailaʻau o le nicotinic, ae i millilita uma o le vailaʻau e aofia ai le 10 miligrams o lenei vaitamini, ma o le papalama e aofia ai le 0.05 g o le mea autu.

- faʻamatalaga, mo faʻamaʻi pipisi

O Niacin o se vailaʻau suavai suamalie mai le vaega B, e taua foi o le nicotinamide, niacin, B3, poʻo le PP. O le vailaau e iloa ai o se vaifofo mo pellagra, lea e tupu i le ava malosi ma tagata e masani ona aina le saito, oeo nonofo i atunuu matitiva ma le mafai ona gafatia aano o manu. E le gata i lea, pe a faʻaaogaina mo togafitiga faafomaʻi, o le vailaʻau e mafua ai le lagona o le paʻu ma le mumu o foliga, aua o le vailaʻau o se vailaʻau malosi ma faʻaitiitia ai toto toto, ma faʻaleleia atili ai le toto ma le faʻaaogaina o pusa cholesterol.

O le fualaau faasaina ua faailoa mai i tulaga faapea:

  • Le lelei o le tafe toto ma le faʻalavelave faʻalavelave toto
  • Faalavelave Cerebrovascular
  • Faʻatasi ma le afaina ma veins varicose
  • Spinal osteochondrosis
  • Hartnup Disease
  • Hypovitaminosis, maʻisuka
  • Faamai pipisi
  • Manua faʻamaʻi leaga
  • Ava malosi
  • Gastritis ma le maualalo o le acidity
  • Faʻaleagaina o gaʻo gaʻo ma isi.

E sili ona manaia le faʻaaogaina o le vailaʻau nicotinic i le osteochondrosis. O le vailaʻau ua faatonuina e faʻaleleia atili ai metabolic processes, faʻapea foi ma le i ai o le mumū ma le pipii, ona e mafai ona tau ma latou ma faʻaitiitia le tulaga o le maʻi. Aafiaga lelei o le talosaga:

  • Faʻauma le leai o se mea i le tino
  • O meaʻai e faaleagaina ai le tino e ala i le faʻaleleia o le toto
  • Puipuia mai siama mai le faaleagaina e radical free
  • Faʻaleleia togafitiga faʻasolosolo i totonu o le tino, ina ia faʻavavevave vave ai mea leaga
  • O le mea sili ona taua o vailaʻau i lenei faʻamaʻi, o le toe faʻafoisia lea o le fausaga o le neural, e mafua ai ona faafouina le tino o le tino ma tetee ai i le faʻaogaina o le faʻailoga.

I le tuufaatasiga ma le niacin, o le milgamma e masani lava ona faatonuina - o se paluga o le lidocaine, thiamine, pyridoxine ma le B12 i le tasi ampoule, ae o lenei vailaʻau e le ogatusa ma le nicotinamide, aua o nei vitamini ua faaleagaina i totonu ia i latou lava. E faʻafefea la ona tuufaatasia uma mea uma?

- faʻamatalaga ma faʻapotopotoga

Milgamma o se faʻafefiloi o vitamini B e tolu ma o se mea faʻapitoa ina ia le maʻi le pulea o mea. B1, B6 ma le B12 latou foi e le ogatasi, ae o le stabilizer, hexacyanoferrate o le potassium, ua faaopoopoina o se vaega o ausilali, lea e mafai ai ona amataina vaega uma e tolu. O nei vailaʻau taua e tolu e manaʻomia mo le togafitiga o faʻamaʻi o le tino o le tino, i le tulaga o faʻalavelave o le faʻamaʻi faʻamalosi poʻo le faʻaaogaina o le inflammatory e masani ona tupu i le osteochondrosis.

E masani lava, o le fomaʻi o loʻo faʻamatalaina le auala e sili ona lelei e tui ai Movalis, Milgamma ma Niacin. Afai e leai ni fautuaga, e tatau ona e iloa lelei o le milgamma e le ogatasi ma le vailaʻau nicotinic. E sili le tui i luga o le koko i le taeao, alu i le taimi o le aoauli, ma le milgamma i le afiafi ao lei moe. I taimi faapena, e leai se feeseeseaiga fegalegaleaiga o le a tulai mai. I togafitiga faʻapitoa, o fualaau uma e tolu e maua ai se taunuuga sili ona lelei.

Cerinat
Igoa Latina:
Cerinat
Vaega o vailaau faasaina:
Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo: 1 papalama o loʻo aofia ai le lefasi a le faʻatoʻaga masolysate 390 mg, i totonu o fagu o le 60 pe 120 pauna.O le masini vitamin B1 (thiamine), B5 (pantothenic acid), B6 ​​(pangamic acid), PP (nicotinic acid), H (biotin), D (calcifilila), A (i le ituaiga o beta-carotene), C ( ascorbic acid), E (alpha-tocopherol), elemene elemene, faigofie faigofie digestible, amino amino taua.

Faʻamatalaga ma pulega: Totonu, e aunoa ma le vevela, fufuluina i le lava o le vai, 1 le papa. 2 taimi i le aso ma se vaeluaga o le 12 itula, e ausia ai le maualuga o le aoga - 3 papa.

Milgamma
Igoa Latina:
Milgamma
Vaega o vailaau faasaina: Vitamini ma Vitamini-E pei o le
B02 Tinea versicolor. G50.0 Neuragia o le namu matua. G51 Liona o le nerve mata. G54.9 Liona le faʻamaoniaina o aʻa ma namea G58 Isi mononeuropathy. G62 Isi polyneuropathies. G62.1 Alcoholic polyneuropathy. G63.2 Polyneuropathy maʻi H46 Optic neuritis. M79.1 faʻataʻitaʻiga M79.2 Neuralgia ma neuritis, e le o taʻua R52 Pain, e le o se isi mea na faʻavasegaina
Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo:
i totonu o se pupuʻu 15 pcs., i totonu o se atigipusa o le 2 po o le 4 paʻu.

i totonu o se atigipusa o 5 ampoules o le 2 ml.

Gaioiga faʻamaloilo:Painkiller, faʻaleleia le toto, faʻaosofia ai le toe faʻafouina o namu tino . Ole vitio o le vaega B e maua ai le aʻafiaga o faʻamaʻi pipisi ma le degenerative o neura ma le masini, i le maualuga o mea latou te maua ai le malosi o le toto, faʻamalosia le faateleina o le tafe toto ma faʻamaonia le gaioiga o le tino ma le faʻavaeina toto.

Faʻaaliga: O faʻamaʻi o le faʻalavelave o le fatu o faʻapogai eseese: neuropathy (diabetic, ava malosi, ma isi), neuritis ma polyneuritis, e aofia ai retrobulbar neuritis, pepa lautele, e aofia ai faga mata, neuralgia, e aofia ai ogaoga taua ma namu intercostal, tiga (faʻasalalau, mimilogia, moa vao).

Contraindications: Ole gasegase (e aofia ai vaega taʻitasi), faʻalavelave matuia ma le matuia o le toilalo o le fatu, vaitaimi ole tausaga (aemaise lava pepe e leʻi leva ona faia) (tali d / in).

Faatasi ai ma fualaau o vitamini B6 i aso taitasi e oo atu i le 25 mg, e leai ni faʻasalaga mo le faʻaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation. O le afaina ma le vaifofo e aofia ai le 100 mg o le fualaau faasaina, ma o lea i nei tulaga e le fautuaina i latou.

Faʻafitauli: Sweating, tachycardia, acne, isi faʻataʻitaʻiga masani (rd d / in. Faʻatomuaga vave), faʻataʻitaʻiga o le tino: vevela o le paʻu, urticaria, tigā, bronchospasm, upusite Quincke, faʻalavelave anaphylactic.

Fegalegaleaiga: O le miamine e matua faʻavaivaia i vaifofo e aofia ai sulfites. Dr. Vitamini e le o faʻamalosia i le i ai o vitamin B1 faʻamaʻi oloa. Levodopa e aveesea le aʻafiaga o vailaau togafitiga o vitamini B6.
Fesoʻotaʻiga talafeagai ma le cycloserine, D-penicillamine, adrenaline, norepinephrine, sulfonamides.
E le ogatusa ma vailaau oona, faapea foi le phenobarbital, riboflavin, benzylpenicillin, glucose, metabisulfite, masima o metale mamafa. O le Copper e faatelevaveina ai le gau o siama, i se faaopoopoga, o le gaiamine ua le maua lona aafiaga i le pH o le silia ma le 3.

Faʻamatalaga ma pulega: Totonu. Mo le 1 laulau e oo i le 3 taimi i le aso ma se aofaiga o le vai, mo le masina.
I tulaga ogaoga ma i tiga ogaoga, e tasi le tui (2ml) loloto i le suauu e manaʻomia ina ia faʻateleina ai le maualuga o le vailaʻau i totonu o le toto. A maeʻa le faʻavavevave ma pasia i se mea laititi o le maʻi, 1 inisi 2-3 taimi i le vaiaso e manaʻomia. I le lumanaʻi, ia faʻaauau le togafitiga, ave 1 le laulau i aso uma.

Bullfight +
Igoa Latina:
Corrida +
Vaega o vailaau faasaina: Faʻaopoopoga Meaʻai
Faʻavasegaga Nosolog (ICD-10): F17.2 Vaitaimi i Nicotine
Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo: 1 le papa maʻa e tusa ma le 0.5 g o loʻo i ai le paʻu o rhizomes o le fufusi fafasi, laupepa mint ma le filo meaai e faʻatatau i le MCC ua faʻamamaina, i totonu o fagu 150 pcs.po o le contour bezjacheykovy afifiina o le 10 pcs.

Feʻau: O se faʻaopoopoga o mea taumafa faʻatasi ma se faʻamalama o loʻo manaʻomia ai le suauu pe a ma le 1.5 mg i le papa.

Gaioiga faʻamaloilo:Faʻataʻituina le faiga o metabolic, o le lautele, o le faʻamalosi, le faʻasao ese .
Pharmacodynamics: O mea taua e tatau ona faʻaaogaina, o vailaʻau, alkaloids, glycosides, tannins e taofia ai le manao e ulaula, mafua ai le faʻafefe i ulaula tapaa, vitamini, vailaʻau oona, macro-ma microelements e fesoasoani e toe faʻaleleia le metabolism, filemia ole taumafa (MCC) toxins ma toxins e fesoasoani i lo latou faanatinati vave mai le tino o le ulaula.

Faʻaaliga: Natura o Nicotine (faʻaitiitia le manaʻo i le ulaula ma le susuina), puipuia o le SARS.

Faʻamatalaga ma pulega: Totonu nicotine vaisu: pe afai e te manaʻo e ulaula - 1 le. (taofi i le gutu seiloga e toe faʻataʻapeʻapeina). Faʻalagolago i le naunau i le ulaula, ave mai le 5 kuluma i le aso. ma sili atu. Ole fua pito i maualuga ole aso e oʻo ile 30 palatini. O le vasega o le taliaina e 5 vaiaso. Faatasi ai ma se faaitiitia o le manao mo le ulaula, o le numera o laupepa ua faaitiitia ua faaitiitia e tusa ai. I le tulaga o le faʻalagolago laʻitiiti, e 10 laulau e lava. i le aso (mo le 7 vaiaso). E fautuaina e iai taimi uma e te maua ai ni paluga mo oe mo le 7 vaiaso ina ia taofia ai le manao e ulaula, seivagana ua leai se tino o le vaisu o le nicotine.
I le avea ai o se faʻasologa, faʻamalolo faʻamalolo: tagata le ulaula - 1-2 laulau. 3-4 taimi i le aso mo le puipuia o le malulu (i le tautotogo ma le tautoulu po o le taimi o le faaletonu o le soifua maloloina).

Lapataiga: E tatau ona manatua i lou mafaufau pe ae taumafai e ulaula ao e tago i le fualaau faasaina, e mafai ona e oo i le le mautonu (afu malulu, vevela, palpitations, etc.), suiga i le tofo, ma le taotoga. I lenei tulaga, e tatau loa ona e taofi le ulaula, ave ni nai manava manava ma vevela, ma ave se tasi 1 laulau.

Mebicar
Igoa Latina:
Mebicarum
Vaega o vailaau faasaina: Anxiolytics
Faʻavasegaga Nosolog (ICD-10):
Faʻataʻitaʻiga

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation:

Faʻamatalaga ma pulega:

Mebix
Igoa Latina:
Mebix
Vaega o vailaau faasaina: Anxiolytics
Faʻavasegaga Nosolog (ICD-10): F10.2 Ava malosi faalagolago ole maʻi F17.2 Vaitaimi i Nicotine F28 O isi faaletonu o le mafaufau o le mafaufau F40 Faʻanoanoa vavao vavao. F41 O isi faʻalavelave popole F43 Tali atu i faʻalavelave matuia ma faʻaleagaina le fetuunaiga. F48 Isi faaletonu o le neurotic. F48.0 Neurasthenia. R07.2 Paʻa i le itu o le fatu. R45.0 Mataʻutia. R45.4 Faʻaleagaina ma le ita
Faʻataʻitaʻiga

Elemene galue (INN) Mebicar (Mebicar)
Talosaga: Neurosis ma tulaga o le neurosis e pei o le faʻaleagaina, faʻafitauli o lagona, atuatuvalega, fefe (aofia ai ma tagata mamaʻi i le taimi o le faʻamagaloga), tulaga mama ma le popole-faʻaletonu e aunoa ma le solia tele o amioga ma mafaufauga mafaufau (aofia ai popolega faʻasolosolo faʻasalaga i le schizophrenia, faʻatasi ai ma le faʻaosoosoina ma le vascular psychoses), tulaga tumau pe a maeʻa mafaufauga faʻapitoa ma faʻamaoniga o le le mautonu faʻafitauli ma mea e maua ai le gaosiga, o le palatele hallucino h e mafua mai le afaina o le nicotine (o se vaega o togafitiga faigata).

Contraindications: O le gasegase, maitaga (I tausaga tolu).

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation: Faʻailoa i le maʻitaga (I le tolu tausaga).

Faʻafitauli: Vaʻavaʻa, vaivaiga, vevela, maalili (i le 1-1.5 ° C), faʻamaʻi pipisi, faʻamaʻi faʻamaʻi (pruritus).

Fegalegaleaiga: Faʻaleleia le aafiaga o fualaau moe.

Faʻamatalaga ma pulega: Totonu, e tusa lava po o le a le meaʻai, 0.3-0.6-0.9 g 2-3 taimi i le aso.O le maualuga o le dose e tasi e 3 g, aso - 10 g O le togafitiga e mai i nai aso i le 2-3 masina, mo maʻi faalemafaufau - e oo i le 6 masina, mo le aveesea o le nicotine - 5-6 vaiaso.

Lapataiga: E le tatau ona faʻaaogaina ao avetaavale taavale ma tagata o loʻo galulue faʻatasi ma le faʻatupulaia o le gauai o le mafaufau.

Nicotinic Acid
Igoa Latina:
Nicotinic acid
Vaega o vailaau faasaina:
Faʻavasegaga Nosolog (ICD-10):
Faʻataʻitaʻiga

gaʻo (Nicotinic acid)
Talosaga:

Tapulaʻa i luga o le faʻaaogaina o:

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation:

Faʻamatalaga ma pulega:Mo le puipuiga:
I le pellagra:
Faʻatasi ai ma le taʻavale o le ischemic: w / w, 0.01-0.05 g.
Faʻatasi ma le atherosclerosis:

Mo isi faʻamaʻi:

  • Nicotinic acid

Niacin MS
Igoa Latina:
Acidum nicotinicum MC
Vaega o vailaau faasaina: Fomaʻi faʻamaʻi ma le faʻamaʻiina o le microcirculation. Vitamini ma vailaʻau faʻasolosolo. Nicotinates
Faʻavasegaga Nosolog (ICD-10): E52 Nicotinic acid deficiency pellagra. E78.5 Hyperlipidemia, e le o taʻua G46 Faʻafitauli o le cerebrovascular vascular cerebrovascular. G93.4 Faʻasalaga, e le o taʻua I20 Angina pectoris angina pectoris. I le taimi nei o le maʻi fatu o le ischemic. I25.2 Faʻaleagaina o le myocardial I69 Taunuuga o le maʻi cerebrovascular. I70 Atherosclerosis. I70.2 Atherosclerosis o laʻau o limb. I73 O isi gasegase vascular vascular. I73.0 Raynaud syndrome. I73.1 O le Thromboangiitis e taofia ai le faʻamaʻi o Buerger. I.1.1.1 Faʻataʻatiaina o faʻa. I99 Isi faʻafitauli e le o faʻamaonia le faʻalauiloa o le tino. K29 Gastritis ma duodenitis. K52 O isi gastroenteritis e leai ni afaina ma colitis. R07.2 Paʻa i le itu o le fatu. T14.1 Manua matala o se vaega e le o taʻua o le tino
Faʻataʻitaʻiga

Elemene gaosi (INN) Acetotote (Nicotinic acid)
Talosaga: Puipuia ma togafitiga o pellagra (vaivaiga gaogao PP), atherosclerosis, hyperlipidemia (e aofia ai le hypercholesterolemia, hypertriglyceridemia), spasm vascular vascular, e aofia ai faʻaumatia le endarteritis, faʻamaʻi o Raynaud, migraine, faalavelave faʻapitoa o le cerebrovascular, e aofia ai le faʻamaʻi o le ischemic (angio), angina pectoris, maʻi Hartnup, hypercoagulation, fuluʻi mata, inisua, manuʻa faʻamalolo umi, maʻi o le tino, maʻi gastrointestinal.

Contraindications: O le gasegase o le tino, o le maʻi o le manava ma le duodenum (i totonu o le gaioiga gasegase), faʻamaʻi tigaina o le ate, gout, hyperuricemia, ituaiga ogaoga o le maualuga o le toto maualuga ma le atherosclerosis (iv).

Tapulaʻa i luga o le faʻaaogaina o: Tina pepe, susu.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation: Ma le faʻaeteete i le taimi o le maitaga ma le lactation (o mea maualuga e faʻasaina).

Faʻafitauli: Ona o le faasaolotoina o le histamine: mumu o le paʻu, aofia ai. foliga ma le afa pito i luga o le tino ma le lagona o le tingling ma le susunuina o lagona, o le toto o le toto i le ulu, o le vevela, o le masalosalo, o le manatu masani (faatasi ai ma le televave o le puleaina), faateleina le pulelasi o le gastric juice, itching, dyspepsia, urticaria.
Faʻasolosolo taimi umi ole gaʻo tele: manava, gasegase, vomiting, galuega ole ate, gaʻo gaʻo, ulupuaga o le mucosa gastric, arrhythmia, paresthesia, hyperuricemia, faʻaitiitia le faapalese kullukose, hyperglycemia, faʻalauteleina ole AST, LDH, alkaline phosphatase, faʻafiafiaga mucosal membrane gastrointestinal.

Fegalegaleaiga: E mafai ona faʻaalia le gaioiga o gaʻo fibrinolytic, antispasmodics ma glycosides cardiac, le aʻafiaga o le ava i luga o le ate. Faʻitiʻitia le faʻaaogāina o le bile acid sequestrants (o le vaeluaga o le 1.5-2 itula i le va o doses e tatau ai) ma le aafiaga o le hypoglycemic drug drugs. Fesoʻotaʻiga talafeagai ma vailaʻau faʻasaina, acetylsalicylic acid, kemukino.

Faʻamatalaga ma pulega: I totonu (ina ua uma ona 'ai), i / lemu, i / m, s / c. Mo le puipuiga: i le gutu, mo tagata matutua - 0.0125-0.025 g / aso, mo tamaiti - 0.005-0.025 g / aso.
I le pellagra: tagata matutua - i le gutu, 0.1 g 2-4 taimi i le aso mo 15-20 aso poo iv 0.05 g poo i / m 0.1 g, 1-2 taimi i le aso mo le 10- 15 aso, mo tamaiti i totonu, 0.0125-0.05 g 2-3 taimi ile aso.
Faʻatasi ai ma le taʻavale o le ischemic: w / w, 0.01-0.05 g.
Faʻatasi ma le atherosclerosis: totonu, 2-3 g / aso ile 2-4 inumaga.
I le tulaga o faaletonu o le lipid metabolism: i totonu, o le a faasolosolosolo lemu (pe a leai ni aʻafiaga) mai le 0.05 g i le aso i le 2-3 g / aso i le tele o atopa, o le togafitiga e tasi le masina pe sili atu foi, e manaʻomia le malepe i le va o vasega toe fai.
Mo isi faʻamaʻi: i le gutu, mo tagata matutua - 0.02-0.05 g (i le 0.1 g) 2-3 taimi i le aso, mo tamaiti - 0.0125-0.025 g 2-3 taimi ile aso.

Lapataiga: I le taimi o togafitiga, e tatau ona mataʻituina pea le galuega o le ate (aemaise lava pe a ave ni togi maualuga). I le puipuia o le gasegase, e tatau ona aofia ai meaʻai o le methionine (kusi cheese) i le taumafataga, poʻo le methionine poʻo isi lipotropic fualaau faasaina.
Faʻaaoga ma le faʻaeteete i le tulaga o le hyperacid gastritis, o le ulutala peptic o le manava ma le Duodenum (i le faʻamagaloina) ona o le faʻaleagaina o le membrane mucous (o le faia o tui tetele ua solia i lenei mataupu). O le aveina o tui tetele e faʻasaina foi i faʻamaʻi ate, e aofia ai hepatitis, cirrhosis (atonu e maua i le faʻamaʻi), maʻi o le maʻisuka.
E le talafeagai le faʻaaogaina mo le faʻasaʻoina o le dyslipidemia i tagata mamai e maua i le maʻisuka.
E tatau ona manatuaina o s / c ma / m injections e tiga.

  • Niacin MS (Acidum nicotinicum MC)

Nicotinic acid - Darnitsa
Igoa Latina:
Nicotinic acid
Vaega o vailaau faasaina: Fomaʻi faʻamaʻi ma le faʻamaʻiina o le microcirculation. Vitamini ma vailaʻau faʻasolosolo. Nicotinates
Faʻavasegaga Nosolog (ICD-10): E52 Nicotinic acid deficiency pellagra. E78.5 Hyperlipidemia, e le o taʻua G46 Faʻafitauli o le cerebrovascular vascular cerebrovascular. G93.4 Faʻasalaga, e le o taʻua I20 Angina pectoris angina pectoris. I le taimi nei o le maʻi fatu o le ischemic. I25.2 Faʻaleagaina o le myocardial I69 Taunuuga o le maʻi cerebrovascular. I70 Atherosclerosis. I70.2 Atherosclerosis o laʻau o limb. I73 O isi gasegase vascular vascular. I73.0 Raynaud syndrome. I73.1 O le Thromboangiitis e taofia ai le faʻamaʻi o Buerger. I.1.1.1 Faʻataʻatiaina o faʻa. I99 Isi faʻafitauli e le o faʻamaonia le faʻalauiloa o le tino. K29 Gastritis ma duodenitis. K52 O isi gastroenteritis e leai ni afaina ma colitis. R07.2 Paʻa i le itu o le fatu. T14.1 Manua matala o se vaega e le o taʻua o le tino
Faʻataʻitaʻiga

Elemene gaosi (INN) Acetotote (Nicotinic acid)
Talosaga: Puipuia ma togafitiga o pellagra (vaivaiga gaogao PP), atherosclerosis, hyperlipidemia (e aofia ai le hypercholesterolemia, hypertriglyceridemia), spasm vascular vascular, e aofia ai faʻaumatia le endarteritis, faʻamaʻi o Raynaud, migraine, faalavelave faʻapitoa o le cerebrovascular, e aofia ai le faʻamaʻi o le ischemic (angio), angina pectoris, maʻi Hartnup, hypercoagulation, fuluʻi mata, inisua, manuʻa faʻamalolo umi, maʻi o le tino, maʻi gastrointestinal.

Contraindications: O le gasegase o le tino, o le maʻi o le manava ma le duodenum (i totonu o le gaioiga gasegase), faʻamaʻi tigaina o le ate, gout, hyperuricemia, ituaiga ogaoga o le maualuga o le toto maualuga ma le atherosclerosis (iv).

Tapulaʻa i luga o le faʻaaogaina o: Tina pepe, susu.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation: Ma le faʻaeteete i le taimi o le maitaga ma le lactation (o mea maualuga e faʻasaina).

Faʻafitauli: Ona o le faasaolotoina o le histamine: mumu o le paʻu, aofia ai. foliga ma le afa pito i luga o le tino ma le lagona o le tingling ma le susunuina o lagona, o le toto o le toto i le ulu, o le vevela, o le masalosalo, o le manatu masani (faatasi ai ma le televave o le puleaina), faateleina le pulelasi o le gastric juice, itching, dyspepsia, urticaria.
Faʻasolosolo taimi umi ole gaʻo tele: manava, gasegase, vomiting, galuega ole ate, gaʻo gaʻo, ulupuaga o le mucosa gastric, arrhythmia, paresthesia, hyperuricemia, faʻaitiitia le faapalese kullukose, hyperglycemia, faʻalauteleina ole AST, LDH, alkaline phosphatase, faʻafiafiaga mucosal membrane gastrointestinal.

Fegalegaleaiga: E mafai ona faʻaalia le gaioiga o gaʻo fibrinolytic, antispasmodics ma glycosides cardiac, le aʻafiaga o le ava i luga o le ate. Faʻitiʻitia le faʻaaogāina o le bile acid sequestrants (o le vaeluaga o le 1.5-2 itula i le va o doses e tatau ai) ma le aafiaga o le hypoglycemic drug drugs. Fesoʻotaʻiga talafeagai ma vailaʻau faʻasaina, acetylsalicylic acid, kemukino.

Faʻamatalaga ma pulega: I totonu (ina ua uma ona 'ai), i / lemu, i / m, s / c. Mo le puipuiga: i le gutu, mo tagata matutua - 0.0125-0.025 g / aso, mo tamaiti - 0.005-0.025 g / aso.
I le pellagra: tagata matutua - i le gutu, 0.1 g 2-4 taimi i le aso mo 15-20 aso poo iv 0.05 g poo i / m 0.1 g, 1-2 taimi i le aso mo le 10- 15 aso, mo tamaiti i totonu, 0.0125-0.05 g 2-3 taimi ile aso.
Faʻatasi ai ma le taʻavale o le ischemic: w / w, 0.01-0.05 g.
Faʻatasi ma le atherosclerosis: totonu, 2-3 g / aso ile 2-4 inumaga.
I le tulaga o faaletonu o le lipid metabolism: i totonu, o le a faasolosolosolo lemu (pe a leai ni aʻafiaga) mai le 0.05 g i le aso i le 2-3 g / aso i le tele o atopa, o le togafitiga e tasi le masina pe sili atu foi, e manaʻomia le malepe i le va o vasega toe fai.
Mo isi faʻamaʻi: i le gutu, mo tagata matutua - 0.02-0.05 g (i le 0.1 g) 2-3 taimi i le aso, mo tamaiti - 0.0125-0.025 g 2-3 taimi ile aso.

Lapataiga: I le taimi o togafitiga, e tatau ona mataʻituina pea le galuega o le ate (aemaise lava pe a ave ni togi maualuga). I le puipuia o le gasegase, e tatau ona aofia ai meaʻai o le methionine (kusi cheese) i le taumafataga, poʻo le methionine poʻo isi lipotropic fualaau faasaina.
Faʻaaoga ma le faʻaeteete i le tulaga o le hyperacid gastritis, o le ulutala peptic o le manava ma le Duodenum (i le faʻamagaloina) ona o le faʻaleagaina o le membrane mucous (o le faia o tui tetele ua solia i lenei mataupu). O le aveina o tui tetele e faʻasaina foi i faʻamaʻi ate, e aofia ai hepatitis, cirrhosis (atonu e maua i le faʻamaʻi), maʻi o le maʻisuka.
E le talafeagai le faʻaaogaina mo le faʻasaʻoina o le dyslipidemia i tagata mamai e maua i le maʻisuka.
E tatau ona manatuaina o s / c ma / m injections e tiga.

    Nicotinic Acid-Darnitsa Acid (Nicotinic ac>Nicotinic acid
    Igoa Latina: Acidum nicotinicum
    Vaega o vailaau faasaina: Fomaʻi faʻamaʻi ma le faʻamaʻiina o le microcirculation. Vitamini ma vailaʻau faʻasolosolo. Nicotinates
    Faʻavasegaga Nosolog (ICD-10): E52 Nicotinic acid deficiency pellagra. E78.5 Hyperlipidemia, e le o taʻua G46 Faʻafitauli o le cerebrovascular vascular cerebrovascular. G93.4 Faʻasalaga, e le o taʻua I20 Angina pectoris angina pectoris. I le taimi nei o le maʻi fatu o le ischemic. I25.2 Faʻaleagaina o le myocardial I69 Taunuuga o le maʻi cerebrovascular. I70 Atherosclerosis. I70.2 Atherosclerosis o laʻau o limb. I73 O isi gasegase vascular vascular. I73.0 Raynaud syndrome. I73.1 O le Thromboangiitis e taofia ai le faʻamaʻi o Buerger. I.1.1.1 Faʻataʻatiaina o faʻa. I99 Isi faʻafitauli e le o faʻamaonia le faʻalauiloa o le tino. K29 Gastritis ma duodenitis. K52 O isi gastroenteritis e leai ni afaina ma colitis. R07.2 Paʻa i le itu o le fatu. T14.1 Manua matala o se vaega e le o taʻua o le tino
    Faʻataʻitaʻiga

Elemene gaosi (INN) Acetotote (Nicotinic acid)
Talosaga: Puipuia ma togafitiga o pellagra (vaivaiga gaogao PP), atherosclerosis, hyperlipidemia (e aofia ai le hypercholesterolemia, hypertriglyceridemia), spasm vascular vascular, e aofia ai faʻaumatia le endarteritis, faʻamaʻi o Raynaud, migraine, faalavelave faʻapitoa o le cerebrovascular, e aofia ai le faʻamaʻi o le ischemic (angio), angina pectoris, maʻi Hartnup, hypercoagulation, fuluʻi mata, inisua, manuʻa faʻamalolo umi, maʻi o le tino, maʻi gastrointestinal.

Contraindications: O le gasegase o le tino, o le maʻi o le manava ma le duodenum (i totonu o le gaioiga gasegase), faʻamaʻi tigaina o le ate, gout, hyperuricemia, ituaiga ogaoga o le maualuga o le toto maualuga ma le atherosclerosis (iv).

Tapulaʻa i luga o le faʻaaogaina o: Tina pepe, susu.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation: Ma le faʻaeteete i le taimi o le maitaga ma le lactation (o mea maualuga e faʻasaina).

Faʻafitauli: Ona o le faasaolotoina o le histamine: mumu o le paʻu, aofia ai. foliga ma le afa pito i luga o le tino ma le lagona o le tingling ma le susunuina o lagona, o le toto o le toto i le ulu, o le vevela, o le masalosalo, o le manatu masani (faatasi ai ma le televave o le puleaina), faateleina le pulelasi o le gastric juice, itching, dyspepsia, urticaria.
Faʻasolosolo taimi umi ole gaʻo tele: manava, gasegase, vomiting, galuega ole ate, gaʻo gaʻo, ulupuaga o le mucosa gastric, arrhythmia, paresthesia, hyperuricemia, faʻaitiitia le faapalese kullukose, hyperglycemia, faʻalauteleina ole AST, LDH, alkaline phosphatase, faʻafiafiaga mucosal membrane gastrointestinal.

Fegalegaleaiga: E mafai ona faʻaalia le gaioiga o gaʻo fibrinolytic, antispasmodics ma glycosides cardiac, le aʻafiaga o le ava i luga o le ate. Faʻitiʻitia le faʻaaogāina o le bile acid sequestrants (o le vaeluaga o le 1.5-2 itula i le va o doses e tatau ai) ma le aafiaga o le hypoglycemic drug drugs. Fesoʻotaʻiga talafeagai ma vailaʻau faʻasaina, acetylsalicylic acid, kemukino.

Faʻamatalaga ma pulega: I totonu (ina ua uma ona 'ai), i / lemu, i / m, s / c. Mo le puipuiga: i le gutu, mo tagata matutua - 0.0125-0.025 g / aso, mo tamaiti - 0.005-0.025 g / aso.
I le pellagra: tagata matutua - i le gutu, 0.1 g 2-4 taimi i le aso mo 15-20 aso poo iv 0.05 g poo i / m 0.1 g, 1-2 taimi i le aso mo le 10- 15 aso, mo tamaiti i totonu, 0.0125-0.05 g 2-3 taimi ile aso.
Faʻatasi ai ma le taʻavale o le ischemic: w / w, 0.01-0.05 g.
Faʻatasi ma le atherosclerosis: totonu, 2-3 g / aso ile 2-4 inumaga.
I le tulaga o faaletonu o le lipid metabolism: i totonu, o le a faasolosolosolo lemu (pe a leai ni aʻafiaga) mai le 0.05 g i le aso i le 2-3 g / aso i le tele o atopa, o le togafitiga e tasi le masina pe sili atu foi, e manaʻomia le malepe i le va o vasega toe fai.
Mo isi faʻamaʻi: i le gutu, mo tagata matutua - 0.02-0.05 g (i le 0.1 g) 2-3 taimi i le aso, mo tamaiti - 0.0125-0.025 g 2-3 taimi ile aso.

Lapataiga: I le taimi o togafitiga, e tatau ona mataʻituina pea le galuega o le ate (aemaise lava pe a ave ni togi maualuga). I le puipuia o le gasegase, e tatau ona aofia ai meaʻai o le methionine (kusi cheese) i le taumafataga, poʻo le methionine poʻo isi lipotropic fualaau faasaina.
Faʻaaoga ma le faʻaeteete i le tulaga o le hyperacid gastritis, o le ulutala peptic o le manava ma le Duodenum (i le faʻamagaloina) ona o le faʻaleagaina o le membrane mucous (o le faia o tui tetele ua solia i lenei mataupu). O le aveina o tui tetele e faʻasaina foi i faʻamaʻi ate, e aofia ai hepatitis, cirrhosis (atonu e maua i le faʻamaʻi), maʻi o le maʻisuka.
E le talafeagai le faʻaaogaina mo le faʻasaʻoina o le dyslipidemia i tagata mamai e maua i le maʻisuka.
E tatau ona manatuaina o s / c ma / m injections e tiga.

  • Nicotinic acid (m nicotinicum)

Elemene gaosi (INN) Acetotote (Nicotinic acid)
Talosaga:
Puipuia ma togafitiga o pellagra (vaivaiga gaogao PP), atherosclerosis, hyperlipidemia (e aofia ai le hypercholesterolemia, hypertriglyceridemia), spasm vascular vascular, e aofia ai faʻaumatia le endarteritis, faʻamaʻi o Raynaud, migraine, faalavelave faʻapitoa o le cerebrovascular, e aofia ai le faʻamaʻi o le ischemic (angio), angina pectoris, maʻi Hartnup, hypercoagulation, fuluʻi mata, inisua, manuʻa faʻamalolo umi, maʻi o le tino, maʻi gastrointestinal.

Contraindications: O le gasegase o le tino, o le maʻi o le manava ma le duodenum (i totonu o le gaioiga gasegase), faʻamaʻi tigaina o le ate, gout, hyperuricemia, ituaiga ogaoga o le maualuga o le toto maualuga ma le atherosclerosis (iv).

Tapulaʻa i luga o le faʻaaogaina o: Tina pepe, susu.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation: Ma le faʻaeteete i le taimi o le maitaga ma le lactation (o mea maualuga e faʻasaina).

Faʻafitauli: Ona o le faasaolotoina o le histamine: mumu o le paʻu, aofia ai. foliga ma le afa pito i luga o le tino ma le lagona o le tingling ma le susunuina o lagona, o le toto o le toto i le ulu, o le vevela, o le masalosalo, o le manatu masani (faatasi ai ma le televave o le puleaina), faateleina le pulelasi o le gastric juice, itching, dyspepsia, urticaria.
Faʻasolosolo taimi umi ole gaʻo tele: manava, gasegase, vomiting, galuega ole ate, gaʻo gaʻo, ulupuaga o le mucosa gastric, arrhythmia, paresthesia, hyperuricemia, faʻaitiitia le faapalese kullukose, hyperglycemia, faʻalauteleina ole AST, LDH, alkaline phosphatase, faʻafiafiaga mucosal membrane gastrointestinal.

Fegalegaleaiga: E mafai ona faʻaalia le gaioiga o gaʻo fibrinolytic, antispasmodics ma glycosides cardiac, le aʻafiaga o le ava i luga o le ate. Faʻitiʻitia le faʻaaogāina o le bile acid sequestrants (o le vaeluaga o le 1.5-2 itula i le va o doses e tatau ai) ma le aafiaga o le hypoglycemic drug drugs. Fesoʻotaʻiga talafeagai ma vailaʻau faʻasaina, acetylsalicylic acid, kemukino.

Faʻamatalaga ma pulega: I totonu (ina ua uma ona 'ai), i / lemu, i / m, s / c. Mo le puipuiga: i le gutu, mo tagata matutua - 0.0125-0.025 g / aso, mo tamaiti - 0.005-0.025 g / aso.
I le pellagra: tagata matutua - i le gutu, 0.1 g 2-4 taimi i le aso mo 15-20 aso poo iv 0.05 g poo i / m 0.1 g, 1-2 taimi i le aso mo le 10- 15 aso, mo tamaiti i totonu, 0.0125-0.05 g 2-3 taimi ile aso.
Faʻatasi ai ma le taʻavale o le ischemic: w / w, 0.01-0.05 g.
Faʻatasi ma le atherosclerosis: totonu, 2-3 g / aso ile 2-4 inumaga.
I le tulaga o faaletonu o le lipid metabolism: i totonu, o le a faasolosolosolo lemu (pe a leai ni aʻafiaga) mai le 0.05 g i le aso i le 2-3 g / aso i le tele o atopa, o le togafitiga e tasi le masina pe sili atu foi, e manaʻomia le malepe i le va o vasega toe fai.
Mo isi faʻamaʻi: i le gutu, mo tagata matutua - 0.02-0.05 g (i le 0.1 g) 2-3 taimi i le aso, mo tamaiti - 0.0125-0.025 g 2-3 taimi ile aso.

Lapataiga: I le taimi o togafitiga, e tatau ona mataʻituina pea le galuega o le ate (aemaise lava pe a ave ni togi maualuga). I le puipuia o le gasegase, e tatau ona aofia ai meaʻai o le methionine (kusi cheese) i le taumafataga, poʻo le methionine poʻo isi lipotropic fualaau faasaina.
Faʻaaoga ma le faʻaeteete i le tulaga o le hyperacid gastritis, o le ulutala peptic o le manava ma le Duodenum (i le faʻamagaloina) ona o le faʻaleagaina o le membrane mucous (o le faia o tui tetele ua solia i lenei mataupu). O le aveina o tui tetele e faʻasaina foi i faʻamaʻi ate, e aofia ai hepatitis, cirrhosis (atonu e maua i le faʻamaʻi), maʻi o le maʻisuka.
E le talafeagai le faʻaaogaina mo le faʻasaʻoina o le dyslipidemia i tagata mamai e maua i le maʻisuka.
E tatau ona manatuaina o s / c ma / m injections e tiga.

  • Nicotinic acid (-)

  • Fomaʻi Faʻatau

I le togafitiga o faʻamaʻi o le maskloskeletal system, o vitamini vitamin B e sili ona taua. E i ai a latou aafiaga lelei i le tino. Milgamma ma le nicotinic acid o fualaau o le vailaʻau o loʻo faʻamautuina i ia tulaga.

O loʻo i ai se mea faigata o le 3 vitamini - B1, B6 ma le B12. O le isi mea gaosi eleelea o le lisecaine hydrochloride analgesic.

O le falemaʻi o le fualaau faasaina ua faʻaalia e mea nei:

  1. Vitamin B1 malosi e aʻafia ai metabolic carbohydrate. Auai i le taamilosaga o mea taua o le tricarboxylic acid, o le fatuga o pyrophosphate siama ma adenosine triphosphoric acid, o le punavai lea o le malosi o le biochemical reactions i le tino.
  2. O le vitamin B6 e aafia ai le metabolism protein, ma i nisi itu, e faatelevave ai le metabolism o gaʻo ma gaʻo.
  3. O le Vitamin B12 e faʻaosofia ai le totoina o le toto, e faʻaleleia ai le fausia o se afu o fiva namu. Faaleleia le metabolism i le faatupuina o le gaʻo.
  4. O le Lidocaine e iai sona aafiaga faʻapitoa faʻapitoa.

O le vailaʻau o le vailaʻau e iai sona aʻafiaga. Ona o le malosi o le tafe o le toto ma se aafiaga lelei i luga o le tino o le tino, o le fualaau faasaina ua faaleleia ai le tulaga ma faamai ma le leaga o le masini.

Injections e faʻaaoga i mataupu e pei o:

  • faʻaleagaina
  • paresis o le nerve mata,
  • neuritis
  • ganglionitis ona o shingles,
  • neuropathy, polyneuropathy,
  • tele sikula
  • faaleagaina le nerve plexus,
  • musele maso
  • osteochondrosis.

Vitamini felagolagomaʻi felagolagomaʻi le tasi i le isi, faʻaleleia le tulaga o le cardiovascular ma neuromuscular systems.

I se tulaga e le masani ai, o vailaau e mafai ona tupu ai faʻafitauli faʻafuaseʻi, o le tigā, tachycardia, vomiting, poʻo le faʻasalaga.

O le pepa lafoaʻi o le faʻamalologa e faʻaalia i le leai o le vaitamini B12 i le tuufaatasiga ma le mea o loʻo maua i le gaiamine. O loʻo faʻatau atu i lalo o le igoa tau fefaʻatauaʻiga Milgamma Composite. I se afifi o le 30 po o le 60 papa. O lenei fomu e i ai le laititi o faitauga. E faʻaaogaina mo le le lava o vitamini B1 ma le B6 e faʻafeagai ma le talaaga o pathologies o le neurological.

Inisiua a le Kombilipen intramuscularly - fuataga, togafitiga o togafitiga, faʻasalaga ma iloiloga

O le tino o le tino e tele sona sao taua i le faatonutonuina ma le faʻamaopoopoina o le gaioiga o totoga uma o le tino. E iai vailaʻau e fesoasoani e faatumauina le faʻaogaina o le tino i le tulaga lelei e faʻamautinoa ai le ola atoatoa o le tagata soifua. O le a le metotia e faʻaaogaina e taofia ai le faʻaogaina o le nerve cell, o vaega o le vaimini e maua ai se aoga aoga Combiben injections mo le puleaina o intramuscular, o le a tatou taumafai e faʻataʻitaʻiina.

Oe na tuʻuina atu injections o le nicotinic acid and combilipene?

Ou te le malamalama pe a fai o le tali e masani lava pe a uma le 5 minute pe a uma le injections, o le tingling sensation i luga o le tino, vevela, taliga lemu saʻo) tofo i le gutu ma le manogi o lenei tama teine ​​i le isu saʻo.

E pe a ma le 5 minute ma o mea uma e pasi.

o se tali atu lea i le nicotine, o le taimi muamua e te manaʻomia e faʻalauiloa mai ai le 1 ml, o le aso e sosoo ai ua uma ona 2, e pei ona tatau ai, o le mea lea na fautuaina au e le fomai. ma le komipiuta o vitamini, o le a leai se tali i ai.

afai e le o se faalilolilo, o le a lau togafitiga?

O le neura o le tino o loʻo faʻapipiʻiina e se fomaʻi maʻi.

Injections inisiua ma masini massage o loʻo i ai nei

alu nusi! o lea o mea uma e ogaoga ... sau, sau! Ioe, na tupu foi ia te au. massage fesoasoani

Movalis - faʻamatalaga

Movalis o se vailaau e le o se mea-fomaʻi fualaau faasaina o le Sipaniolo, gaosiga Italia ma le mea galue malosi - meloxicam. Meloxicam e fesoʻotaʻi ma vailaʻau oona faʻaonapo nei, lea e sili atu ona taofia le COX-1 pe a faʻatusatusa i le COX-2. O lenei mea na maua ai e ia se avanoa i le tulaga o le saogalemu - aʻafiaga i luga o le mea o loʻo i ai meaʻai, ona o le maualalo o le aafiaga i luga o le mucosa gastric, e faʻaitiitia ai le tele o taimi. O le vailaʻau e le afaina ai le faaputuga platelet, lea e saogalemu ai tagata mamai e le masani i le totoina o le toto. Ua taʻua e antipyretic ma anti-inflammatory meatotino e faatusatusa i le aafiaga o le analgesic, lea ua avea ai ma filifiliga muamua mo faiga le lelei i totonu o le mea fesootai.

Talu ai o le osteochondrosis o le vaʻalaʻau o le faʻaumatia lea o le kalama, sosoo ai ma le faaleagaina o le intervertebral disks, vertebrae. O le lamatiaga o le faamai o loʻo i ai i le mea moni e le mafai ona toe faʻaleleia mea e gaosia ai le tilesi, o faiga o le degenerative e mafai ona faʻagesegese, ae le toe mafai ona toe faʻafouina le tulaga maloloina o le fesoʻotaiga. I le i ai o lenei faʻamaʻi, o le faʻalauiloaina o se faʻafitauli ma le tiga, o le mea lea, na faʻanofoina ma faʻamaonia e faʻamalolo ai le mumū tele ma aveesea ai se lagona le lelei. I faʻalavelave faʻapitoa, o le injection e faʻatonuina i le faʻaleleia, faʻatasi i le aso. E tasi le pulufana o loʻo i ai se fua faatatau maualuga o aso uma e 15 mg. O le umi o togafitiga e le tatau ona sili atu i le lima aso.O le suʻesuʻeina o fegalegaleaiga, o loʻo i ai se isi mea - o le vailaʻau e le mafai ona fai se fesuiaiga poʻo se tali le lelei i vitamini B ma le lidocaine.

Faailoga mo le nicotinic acid

O le Nicotinic acid ei ai sona aafiaga lelei i le tino. E faʻafaigofieina faiga faʻavae, e aʻafia ai le toe faʻaleleia o fausaga faʻanatura. O le fualaau faasaina e mafai ona toe faʻafoʻiina le toto i le mafaufau ma nisi vaega o le tino. O Nicotine ua faʻamaonia pe a inuina le ava malosi, ona o le 'ona o se mea e ese ai, talu ai o loʻo i ai sona aafiaga faʻaleagaina.

Mo togafitiga togafitiga, e faʻaaogaina mo le tui, cerebrovascular faalavelave faʻafuaseʻi, gasegase, atherosclerosis, toto le totoʻa i pito i lalo, vailaʻau eseese, faʻamaʻi ate, maʻi o le gaʻo, ma faʻaitiitia le gaioiga vaaia. I le avea ai ma faʻasolosolo faʻasolosolo, e faʻaaoga le acidic nicotinic e faʻaleleia atili ai le faʻaaliga ma le manatua, mo le gastritis ma le maualalo o le acidity, e faʻamalo ai faʻaaliga, ma le faʻaititia o le faʻaoga o gaʻo gaʻo i le tino, ma le puipuia o le kanesa.


O le Niacin e faʻaolaina le vasodilation ma faʻamaonia le faʻasaina o le okesene ma gaʻo faʻamaʻi i le tino.

Niacin o loʻo avanoa i totonu ma. E tasi le pulufana e aofia ai le 1 ml o le 1% o le vaifofo o le vailaʻau nicotinic. O le vailaau faʻasaina ua faʻasolosolo mai i le fualaau faʻasusu 1-2 le taimi i le aso. E faia i se tulaga faʻapitoa po o se faʻasalaga. O le iniseti ma le faʻaleagaina o iniseti o le nicotinic acid e sili ona tiga. A maeʻa le iniseti, e mafai ona tupu le mumu o le paʻu, o se mea e masani ona faia i le tino. O le leai o se mumu e taʻu mai ai o loʻo i ai ni faʻafitauli pipisi i le tino.

Niacin ua fautuaina 1-2 taimi faatolu i le aso, e fuafua i le mamafa o le tino ma le mamafa o le maʻi. A o ave le vailaʻau, e manaʻomia le folasia o le siʻi kulupu ma isi oloa e aofia ai le tele o methionine i totonu o le taumafataga. O lenei vailaʻau e puipuia ai le puipuia o sosoʻo ate. Afai o le vai gastric ua i ai le maualuga o le eletise, i lenei tulaga, ua faatonuina le acidic nicotinic pe a uma se taumafataga, ma e tatau ona fufuluina i le tele o susu susu ma vai. O fualaau o le Nicotinic acid e fautuaina i le tautotogo ma le autumn mo tagata o loʻo i ai faʻamaʻi totoga i pito pito i lalo. I nei tulaga, o le fualaau faasaina e ave i totonu o le 30 aso.


I le i ai o le gasegase ma le le atoatoa o le vevela, e tatau ona maua le acidic nicotinic i le umi o aʻoga.

O le Nicotinic acid e na o le fomaʻi e pei ona faatonuina e se fomaʻi. E le fautuaina mo le faʻaaogaina i le taimi o le faʻamaʻalogaina o gasegase gastric, ma faʻamaʻi o le ate, ma maualuga maualuga, tasi le le faapalepale i vitamin PP. E matua faʻasaina le faʻatonuina o le vailaʻau nicotinic mo le gasegase ma le afaina i totonu o le faiʻai.

Eseesega i le va o le nicotinamide ma le nicotinic acid (niacin)

O le a le eseesega i le va o le nicotinamide ma?

E pei ona uma ona tatou fai mai, o le olecin o le aano o le nicotinic, o le autu autu o le vailaʻau, ma le nicotinamide o se mea e mafua mai ai. O vailaʻau uma e lua, ae e ese le aafiaga i le tino.

Faʻaaogaina Niacin mo faʻamaʻi o le cardiovascular system. E i ai sona aafiaga vasodilati. O lona faʻaaogaina e o faatasi ma se lagona o se "faanatinati" o le toto i le ulu, mumu o le paʻu.

Nicotinamide e leai nei aʻafiaga itu. O le vailaau e le aʻafia ai le toto toto, ae le aʻafia ai foi i le faʻaitiitia o le cholesterol o le toto, e pei o le niacin. E faʻaaogaina i togafitiga ma le puipuia o le ituaiga o maʻisuka ma le oseoarthritis. O le isi igoa mo le vailaau o le olecinamide.

Faʻataʻitaʻiga

Auai i le metabolism o gaʻo, proteins, amino acids, purines, respiration o le tino, glycogenolysis. E le o iai sona aafiaga faʻapitoa.

Substrate e faʻamalosia ai le faʻasalalauga o le adinine dinucleotide (NAD) ma le nicotin adenine dinucleotide phosphate (NADP). I le tulaga o le NAD ma le NADP, e talia ma faʻafeiloaʻi protons i le tele o gaioiga, e mautinoa ai le masani masani o le tele o ituaiga o metabolism, e aofia ai malosi.

Nicotinamide faʻaleleia le gaioiga o le faiʻai ma le gaosia o hormones sex, pulea le maualuga o le kulukose i le plasma toto. E i ai sona aʻafiaga o le pelvisric.

Tosiga ma le pulega

O fualaau faasaina i le ituaiga o laʻau e faʻaaogaina faʻaalia, i le ampoules - faʻavavevave, intramuscularly, ma le faʻamalosi.

O le vailaau o le vailaau faʻasaina ua faʻatulagaina taʻitasi, ona o le mamafa o le vaitamini o le PP.

I le pellagra - 50-100 mg 3-4 taimi i le aso, mo 15-20 aso, mo le puipuiga mo tagata matutua - 15-25 mg, mo tamaiti - 5-10 mg 1-2 taimi i le aso.

Mo isi faamai, tagata matutua - 20-50 mg, tamaiti - 5-10 mg 2-3 taimi i le aso.

I / in, i / m ma s / c - 1-2 ml o le 1%, 2.5%, 5% faʻafofo 1-2 taimi i le aso ma le saoasaoa o le pulega e le sili atu i le 2 mg / min.

Ina ia faʻaitiitia le faʻaleagaina o le mucosa i le faʻafofoga tautala, e fautuaina e inu le fualaau faasaina i le susu.

O mataupu ia e faʻamaonia mai le iniseti mai le osteochondrosis

Latou te tuʻufaʻatasia aʻafiaga, antipyretic ma anti-inflammatory, ona e le gata ina latou faʻaitiitia ai le tiga, ae aʻafia ai foʻi le mafuaʻaga o ona foliga vaaia.

O le taua tele o lenei vaega o fualaau oona o se aafiaga le lelei i le gastrointestinal tract. E masani ona avea NSAID e taʻitaʻia ai le atinaʻeina poʻo le faʻavavevaveina o le gaʻo. O le tausiga faʻatuatua i nisi itu e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o ni uiga le lelei.

O le tele o taimi, mo togafitiga o le osteochondrosis ua faʻamatalaina:

  • Ketonal - ua i ai se faʻalogiga o le analgesic, o le anti-inflammatory and antipyretic effect e itiiti le faʻailoa. E le afaina le mucous membrane o le manava ma le totoga, e faʻafefe ai le toto. O le gaioiga e oʻo atu i le 6 itula.
  • Movalis - ua i ai sona aafiaga tetee-inflammatory, o le analgesic ma le antipyretic o le a le itiiti lona faʻailoa. E le afaina ai le fatuina o maʻi pipisi i le manava ma duodenum, e le afaina ai le toto toto. Faʻamaonia e oʻo i le 24 itula, lea e mafai ai ona e ulu atu i vailaau i aso taʻitasi.
  • - faʻamamaʻa lelei le faʻaleagaina o le fomaʻi i totonu o masini, o aʻafiaga o le antipyretic ma le analgesic e le o faʻamaonia. E aʻafia ai le afaina o le gastrointestinal tract ma le ate, o le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina naʻo lalo o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le gaosiga o le kulimi i le manava. Ole gaoioiga e oʻo ile 12 itula.

Painkillers

I mataupu e le mafai ai e fualaau faʻamaʻi ona faʻafefeteina tiga, e faʻamatalaina e le fomaʻi analgesics:

  • Faʻamatalaga - e aofia ai le vaega o NSAID, ae toetoe lava a leai se aʻafiaga e aʻafia ai. Faʻavave ona faʻaitiitia le tiga, tui faʻamalosi poʻo le totonu o le musua 2-3 taimi i le aso.
  • Tramadol o se faʻalogiga lea e gaoioi i le opioid tagata faʻapipiʻi i le mafaufau ma o loʻo i ai sona malosi faʻalogo analgesic. O le aʻafiaga e atiaʻe i totonu o le afa itula pe a maeʻa le pulega ma e oʻo atu i le 6 itula. Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻaaogaina, e fai ma vaisu, ae i se tulaga e sili atu ona itiiti nai lo le morphine.

- O se vailaʻau tuʻufaʻatasiga, lea e aofia ai le mea faʻapitoa (lidocaine) ma vitamini B 1, B 6 ma le B 12. O le Lidocaine e iai sona aafiaga faʻapitoa faʻapitoa, e taofia ai le tuʻuina atu o se manaʻoga o le nasu mai le faʻalogo i le tiga. O le aafiaga e vave ona atiaʻe, ae e tusa o le itula.

B vitamini o loʻo aʻafia i le metabolism o siama namu. Milgamma injections e faʻaalia ai le faʻamaloloina o aʻa o loʻo faʻaleagaina o le namu. O loʻo i ai se toe faʻaleleia o lona atigi pito i fafo ma o se manaʻoga o le nasu e sao fua i le itu saʻo.

O se nerve ua pipii e tau atu ai i se lagona o le le mautonu, goosebumps, tiga mu i le eria o lona innervation. Milgamma e toe faʻafoe le namu, ma faʻateʻa ese nei uiga le lelei.

O le fualaau faasaina ua tui i le muso mo le 7-10 aso i le aso.

Chondoprotective

- fualaau faasaina e puipuia ma toe faʻafoʻi ai faʻasesega faʻafefe.

Latou te aofia ai vailaʻau o loʻo aofia i totonu o le cartilage. Latou te faʻaleleia le toe faʻaleleia o le disas, faʻaitiitia le tiga ma faʻamalolo le afaina i le sooga.

Mo togafitiga o le osteochondrosis e faʻaaoga:

E faʻafoeina i le faʻalauteleina i aso taʻitasi pe tele taimi i le vaiaso. O le vasega e tele ni nai vaiaso.

E mafai ona faʻaaogaina i le taimi o le faʻamagaloina le faʻasao ma faʻaleleia le tulaga o disse intervetebral.

Faʻailoga puipui

Faʻalavelave faʻasolosolo o le faʻaofiina lea o se vailaʻau tuusao i le aʻa aʻa. Mo lona faʻaogaina, o le vaifofo o le vailaʻau faʻaleagaina (novocaine, procaine, trimecaine) i totonu o le faʻafefiloi ma se sui anti-inflammatory (hydrocortisone) e faʻaaoga.

O le poloka puipui e faʻaitiitia ai le tiga i se mataupu o minute, ma le suamalie o le suamalie e faʻamalieina ai le mumu i totonu o masini. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻalautele le gaioiga o le tuiina i ni nai aso. O poloka e faia i le faagasologa o le 3-5 i le 2-3 aso.

E leai se tulaga, e mafai ona e faia sea tui. Contraindications i le poloka o:

  • le faapalepale i mea faʻapitoa i le lotoifale,
  • furunculosis o le paʻu o tua,
  • abscesses, abscesses, phlegmon i le fanua o poloka,
  • maʻi faʻamaʻi pipisi.

Vitamini

I le faaopoopo atu i vitamini B, mo osteochondrosis, o vitamini A, E, C ua faatonuina i le tulaga o le injections. Latou te faʻaitiitia le afaina ai o le tino, faʻafouina gaioiga faʻafouina i le tino o le tino ma sooga, ma faʻaleleia microcirculation. Faʻamatala ia vitamini i le vaitau o le saofaga o le laʻititi laʻititi.

Vitamini A ma E e gaʻo-solugofie, o le mea lea, e faʻasaʻoloto ai i latou i le tulaga o suāuʻu suauu. E mafai ona e ulu atu i na o le initoneti, o le faasologa o togafitiga e tele ni nai vaiaso.

O le vailaʻau C ua faʻamalolo mai i le foliga o se vaifofo vaifofo mo iniseti o le intramuscular ma le iniseti. O le umi o le vasega e fuafuaina e le fomaʻi.

O le a le mea ua faʻamatalaina mo le togafitiga o le tui vavalo

e masani ona taʻitaʻia ai le tiga i le ulu, tauau ma vaega pito i luga.

O le tiga o le tiga e talafeagai, ma i le mea muamua e iai le soliga o le toto, o le vaivaiga i maso o le lima, o le lagona o goosebumps ma le numera.

O le mea lea, o le a faʻaalia le injections:

  • Milgamma po o B vitamini,
  • nicotinic acid
  • anti-inflammatory drugs.

O le vertebrae i le tuilalala tele e sili atu nai lo le gaʻo. E tusa ai ma lea, oa latou 'ie e tele le mafiafia ma le vaega. O lo latou faʻafanoga e oʻo atu ai i le ogaoga o tiga i le faagasologa o le gaioiga, o lona uiga, o inisiua o le aufaipisinisi o loʻo faʻamatalaina e aunoa ma se faʻafitauli.

O le tele lava o taimi, o le osteochondrosis e faʻaalia i le tiga i le gaʻo, talu ai o se gaioiga o le namu vaʻavave e tafe atu i luga o lona pito i totonu. O le mea lea, mo togafitiga latou te faʻaaogaina poloka, injections o analgesics ma anti-inflammatory drugs.

Miligamma ma inisite o le vailaau o le a faʻavave ona toe faʻaleleia.

Lumbar

O le vertebrae lumbar e tele ma oa latou pu. O le osteochondrosis e taʻitaʻia ai le nerve sciatic ma le faʻavelaina o le tiga i totonu o le potu ma le vae. O le tiga e ogaoga, e pei o faʻamaʻi, mea inisiua ma le milgamu ua faʻamaonia.

Filifili mea e fesoasoani e toe faʻafoʻi le disasi ma faʻaitiitia le tali le lelei. O le poloka puipui e masani lava ona faia pe afai o le togafitiga faʻatasi ai ma analgesics e le maua ai se aafiaga tumau.

Tuua Lau Faamatalaga