O aoga o le chamomile ma le pancreatitis

Chamomile pharmacy - o se vailaʻau faʻamalositino, masani ona faʻaaogaina i fomaʻi ma faʻalapotopotoga faʻapitoa e togafitia ai faʻafitauli eseese ma faʻamaʻi. O le lauiloa tele o le chamomile e afua mai i le tele o ituaiga o togafitiga, o lona tulaga masani i totonu o le totonugalemu o Rusia, ma o le mea lea o le maua o mea taugofie ma lona taugofie. E maua lona faʻaaoga i le pancreatitis.

Faʻaaoga aoga o le chamomile mo pancreatitis

Chamomile i foliga o decoctions, teas ma infusions ei ai mea nei mo pancreatiti:

  1. Aneti-inflammatory.
  2. Faʻaititia le faiga o le pala ma le faʻamalosi i totonu o le manava, puipuia le faʻaaogaina o le kesi ma le taofiofia o le malosi.
  3. Faʻafitauli Antispasmodic - faʻaitiitia le tiga o le manava o le tino.
  4. Flavonoids ma fuālaʻau taua o vailaʻau faʻapitoa vailaʻau e maua mai ai faʻamaʻi faʻapitoa ma aʻafiaga i luga o le mucous membranes o le gastrointestinal tract.
  5. E mafai ona faatelevaveina le toe faʻafouina o sela epithelial o le intestinal.
  6. Faʻasolosolo i le mea e ola ai, faʻaleleia le manaʻo.
  7. Talu ai ona o mea o loʻo iai i le tannins ma le mucous substances, o le a fesoasoani i le gaosia o siaki puipui ma puipuia ai le gastrointestinal tract mai le malosi o meaʻai ma le suka o le hydrochloric.
  8. Faʻafitauli le talafeagai.
  9. O isi aʻafiaga o se mea faʻapipiʻi, mea faʻasao (sosoʻo).

Contraindications

O le faʻailogaina i infusions, decoctions ma le chamomile teas, o le autu o le hypersensitivity (allergy) i lenei fale. Ae ui i lea, o le pancreatitis, o le choleretic ma le tiga o aʻafiaga atonu e le manaomia (faasaga i le talaaga o le maʻi gallstone, maʻi o le manava) e tatau ona amanaia. E le o se mea matautia le vevela decoctions ma teas, o le mea lea mai ia i latou e tatau ona amataina togafitiga faʻatasi ai ma le chamomile mo pancreatitis.

Chamomile mo le pancreatitis masani

I le taimi o le faigata o le pancreatitis, o le chamomile e faatagaina i le tulaga o le vaivai o le teas ma infusions. A o tumau pea le faʻavavega, e mafai ona e alu i le faiga faʻavaeina ma faʻaaoga mea teuteu ma faʻasalaga i vasega e oʻo atu i le 1 masina.

I le manava manaia ma se mea e masani ai ia i latou, o le faʻaaogaina o le chamomile e le manaʻomia.

Filifilia mea laiti

E sili ona lelei le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaina - o chamomile fugalaau matutu, o loʻo faʻatauina i pusa pepa. E mafai ona faafaigofie sauniuniga a lea i le faʻaaogaina o taga faʻamaʻi vai. Afai e te fuafua e selesele ia oe lava ia, ona sili lea i le aoina o fugalaau i le afa muamua o le taumafanafana, pe a sili atu le mea o loʻo i totonu o suauu taua ma isi mea aoga. E tatau ona e faʻamago le fugalaau na aoina i le paolo.

Chamomile tii

Le faia o le lauti, 1 taga mama poʻo 2 lepp. sipuni tele o fugalaau mamago mo se ipu vai inu ma tumau i lalo o le tapuni mo le 10-15 minute. Faʻaaogā amata i le 1/4 ipu ma oʻo atu i le ½ ipu 2-3 taimi i le aso pe a uma taumafataga. E le gata i lea, e mafai ona e suamalie le lauti ma le meli. E mafai ona tuʻuina le laʻau chamomile i le paluga ma isi laʻau (mint, limon balm). E mafai ona e faʻaleleia le aoga o le chamomile i le taofi o le faʻasalaga e ala i le faaopoopoina o le kulumu poʻo le fennel fatu.

Chamomile broth

Ina ia saunia le susu, 1-2 vaimuni o le mea faʻapitoa e sasaa atu i totonu o se fagu tioata (poʻo se tioata tioata) ma sasaa se ipu vai inu, a maeʻa ona vevela i totonu o le vai vai i lalo o le tapuni mo le 15 minute ma sina laumei. Ona tauanau lea o le chamomile mo le 30-60 minute. Ua uma ona faamama le gaʻo ua maeʻa, o le mea e totoe o loʻo faʻapalaina i fafo, ma ua faʻaopopoina i le afu o le vai inu i se voluma e 200 ml. Ave le 1/3 ipu pe'ā uma ona 'ai 2-4 vaiaso.

I totonu o le pancreatitis, e pei foi o mataupu pe ae amata ona inu mea inu e fuafua i le chamomile, teas, decoctions ma infusions e tatau ona itiiti le malosi. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻaaogaina le 2-3 taimi e itiiti ai mea e faʻaaogaina mo le aofaiga tutusa o le vai (vai inu), poʻo le faʻaitiitia o le galu (tea, infusion) e maua mai ai le vai inu 1: 1.

Pediatrician ma le endocrinologist pediatric. Aoga - aʻoaʻoga a tamaiti fomaʻi SSMU. Sa ou galue talu mai le 2000, talu mai 2011 - o se tamaititi fomaʻi ile falemaʻi. I le 2016, na pasi ai o ia i se tulaga faapitoa ma maua ai se tusi faamaonia i le endocrinology pediatric, ma talu mai le amataga o le 2017 ua ou mauaina ...

Pancreatitis Exposure

Ona o le i ai o le chamazulene, o le chamomile o loʻo i ai mea e tetee ai ma le faʻaleagaina. O lenei faʻapipiʻi faʻateleina le faʻamaloloina ma le toe faʻaleleia o sela.

O le aʻafiaga o le antispasmodic e maua ona o le i ai i le tuufaatasiga o le glucoside, quercimeritrin, coumarins, lea e aofia i le tele o aofaiga i totonu o le laau.

O le vailaau e aofia ai mea faʻapitoa:

  1. E fesoasoani le Nicotine i le toe faʻafoʻiina o le gataifale.
  2. Faʻafeiloaia e Salicylic se faiga e tetee ai le ita.
  3. O le popo o se faʻamaʻi masani ma e aofia ai i le toe faʻafoʻisia o puipuiga a le tino.

Ona o le i ai o glycerides, o le faʻaaogaina i le faʻasolosolo faʻatasi ma le cholecystitis ma le pancreatitis e aʻafia ai i le choleretic aafiaga, lea e faʻaitiitia ai le avega i totoga mumū.

Talosaga talosaga

E faʻalagolago i le faʻamaʻi o le faʻamaʻi o le pancreas, o faʻaogaina o le chamomile e faʻaaoga i auala eseese.

O le faʻaaogaina o tapenapenaga sauniuni i le faavae o le chamomile e faʻaolaina vave ai le toe faʻaleleia i le gasegase o le pancreatitis. Faʻaaogā le fua naʻo le faʻaaogaina o le tele o meaʻai e mafua mai i le i ai o se aofaiga tele o loʻo aofia ai meaʻai, lea e mafai ona faʻafefe ai le mucosa gastric, ma ona o le aafiaga le lelei.

I le tulaga masani, o aoga aoga o le chamomile e fesoasoani e faaumiumi le tulaga o le faʻamagaloga. Faʻaaoga vailaau faʻaonapo nei i vailaʻau faʻavae e faʻavae i luga o sauniuniga o le chamomile. O le faʻaaogaina o ia tupe o le a suia ai vailaʻau faʻasaina.

O le decoction mo le pancreatitis o le mea e sili ona taatele pe a uma ona ave vailaʻau e le o fautuaina e inu mo se taimi umi.

A filifilia se meainu, e sili le fiafia i le chamomile teas e faʻaaoga ai taga mama. E le faigofie le avanoa, ae vave foi. Mo lauti, mulimuli i faatonuga i le afifi.

O meaʻai mo ituaiga tino o pancreatitis e le fautuaina. Ae peitai, i le taimi o le faamagaloga faifaipea, e mafai ona faʻaaoga le sipuni se lua 2 taimi i le aso. Faʻaaoga le tinomi pe a uma se taumafataga.

Decoction recipes

O le lauti Chamomile ma le pancreatitis o le a sili ona aoga pe afai e te faaopoopo i ai isi togalaau: ola faʻanoanoa, mite, lemonia. I le amataga o le faʻamaʻi, e tatau ona faʻaaogā faʻafitauli laiti. O le tele o sauniuniga o faʻamaumauga o togalaau o le tagata lava ia ma e faia i se maliega ma faʻasologa a le fomaʻi, lea e fesootaʻi ma foliga o le vasega ma le ituaiga o pancreatitis.

Se fua masani masani mo togacreatitis togafitiga: ave se sipuniti o fugalaau chamomile ua maeʻa, faaopoopo le 200 ml o le vai inu ma tumau ai 10-15 minute. Fufulu le susu i totonu o se vai taele.

Auala e filifili ai mea gaosi

Aumai se vailaʻau falemaʻi i taga mama e faʻatau e falemaʻi. O ia ituaiga meafaitino e sili ona lelei ma tofotofoina i le gaosiga. Pe a filifili e seleseleina fualaau fugalaau, e tatau ona e suʻesuʻe ma le totoa pe o le a se mea e foliga mai e pei o se camomile ma teu i le amataga o le taumafanafana. Laʻau vao i lalo o le paolo, e pei o le susulu o le la e faʻaumatia ai le aoga o suauu taua.

Faʻataʻitaʻitaga faʻa-natura faʻaleagaina mai le natura


O se tasi o laau e sili ona masani ona faʻaaoga togafitiga o le chamomile. E faʻaaogaina i faʻamaʻi aloaʻia ma togafitiga masani.

Infusions, decoctions ma teas ua saunia e faavae i luga o aʻa, lau po o fugalaau o se laau. Faʻaaoga i fafo ma totonu e lua mo le togafitiga o tamaiti ma tagata matutua.

O le tele o taimi, o fugalaau e ave mo le sauniuniga o vailaau faʻamalosi, talu ai o loʻo aofia ai le tele o mea aoga, o suauʻu ma flavonoids taua, faafetai i le mea e iai le aʻafiaga o le laau ma le antiviral.

O vailaʻau faʻamaʻi Chamomile e faʻaaoga mo pancreatitis ona o ona vailaʻau faʻaleagaina:

  • e taofia le fausia o le kesi,
  • faʻalavelaveina le faiga o le faʻamalosi i totonu o le manava,
  • aveese le manava manava,
  • ei ai ona aʻafiaga e le faʻaleagaina ma faʻaleagaina,
  • faʻamalosia le faʻaleleia o le toe faʻaleleia o vailaau o le epithelial o le intestinal,
  • ei ai sona aafiaga agamalu,
  • puipuia le gastrointestinal tract mai i aafiaga le lelei o meaai mama ma meaʻai vevela,
  • faʻamalosia le gaosia o kulupu puipui faʻatasi ma le fesoasoani a tannini ma mea mucous o loʻo faʻaleleia ai le laau.

O Chamomile ma le cholecystitis ma le pancreatite ua faamaonia e sili ona lelei, talu ai ona ua uma ona togafitia i le gasologa o togafitiga, e maua ai e tagata maʻi le toomaga pe afai o le maʻi e le mautonu, ma o le tino ma le malosi e toe faʻaleleia pe a maeʻa osofaʻiga o le maʻi.

O ai ua solia i le faʻaaogaina o le chamomile?

E mafai ona inu le chamomile i le pancreatitis, e faʻalagolago i le i ai poʻo le leai foi o se faʻafefe o le faʻafefe i totonu o se tagata poʻo se lagona faʻalauiloa i vaega o le fualaau faasaina.

E tatau foi ona maitauina o aʻafiaga ma choleretic aafiaga atonu e le manaomia i mataupu o le manava o le manava, dysbiosis poo le gallstone disease.

Chamomile tii ma pancreatitis o le amataga sili lea e togafitia ai le maʻi, talu ai o loʻo i ai se faʻaititia o fua o mea i fugalaau o le laau, faʻatusatusa i deco deco or infusions.

Amata i siaki vaivai ma faʻamalosi, siaki le tali a le tino, ona e ulufale atu lea i faʻamatalaga ma totogifuapauina.

Aʻo leʻi amataina le togafitiga o pancreatitis ma fualaau faʻalaʻau, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ma se fesili: "E mafai ona maua le chamomile i le pancreatitis?". Naʻo le fomaʻi o le a mafai ona faʻamaonia le saʻo togafitiga faʻatasi ai ma le fesoasoani a togafitiga o lauʻau, filifilia taitoatasi mo le tagata maʻi, lea e masani ona tuʻufaʻatasia i togafitiga fualaau mo le sili atu le lelei.

Chamomile faʻavae mo le pancreatic pancreatitis

I le faaopoopo atu i togafitiga fualaau faasaina, lea e le mafai ona faia mo se taimi umi, ua faʻaaoga lelei togafitiga o fualaʻauʻau e togafitia ai faʻamaʻi o le gastrointestinal tract.

O le togafitiga o faʻamaʻi masani e pei o pancreatitis, teas, decoctions ma infusions o le chamomile, saunia e tusa ai ma nisi o fualaʻau, e faʻaaogaina, o ia mea uma o loʻo i ai faʻamalolo o meatotino ma ua fautuaina mo le faʻaaoga e faʻatatau i le fomaʻi.

E faigofie ona faʻaaoga ato faʻatoʻa faapitoa i fugalaau, o loʻo faʻatau atu i le falemaʻi. Latou te faafaigofieina le faagasologa o le saunia o lauti vailaau poo le teuteu.

Leu manogi o le chamomile ma le pancreatitis


E inu le inu o le keke i taimi o le faʻamaʻi o le maʻi mo le 1-2 vaiaso, seia oʻo ina faʻaleleia le tulaga ma o le faagasologa o le mumusu e pasia i lalo o se tasi o tulaga taua - o le leai o se faʻafefe o le faʻafefe i mea o iai i totonu o le laau.

O le tea e tatau ona faia i ni vaega e le sili atu ma le 1/3 po o le afa afa 3 taimi i le aso pe a uma le taumafataga. E tatau ona e kuka pei o lenei:

  1. Ave se taga e tasi o le chamomile poʻo le 2 tbsp. l fugalaau mamago ma muai seleseleina,
  2. Sasaa vai inu i le tasi ipu tioata,
  3. Faʻamalosi mo le tusa ma le 10-15 minute i totonu o se pusa faʻamaufaʻailogaina.

A 'ai, e mafai ona e faʻaopopoina se meli pipi laiti e faʻamafanafana ai. O nisi taimi e mafai ai ona faia le lauti mai se kulupu e aofia ai le tele o laʻau - chamomile, paʻu mumu, sage poʻo le pamu manogi.

O Chamomile ma le tino pancreatitis e faʻaaogaina i le ituaiga o lauti po o le faʻafefeteina naʻo totonu o faʻataʻitaʻiga talafeagai. Afai o le fomaʻi o le faʻamaʻi e tumau le tumau, o le togafitiga e mafai ona oʻo ile 1-2 masina.

Chamomile faʻafefete

Chamomile mo gastritis ma pancreatitis o loʻo faʻaaoga foi i le ituaiga o meaʻai kuka. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e:

  • sasaa le ipu ipu vai 1 tbsp. l lau mago mago ma fugalaau,
  • faʻaaoga mo 2-3 itula,
  • totoʻa maeʻaeʻa.

Faʻafiafia lelei le va o le aiga ½ cup 3-4 taimi i le aso.

Chamomile faatasi ma isi laau


O le tino ola ma le chamomile i le pancreatitis e fesoasoani ai i le maʻi ile tulaga o le faʻalavelaveina o le maʻi. I le taimi lava e tasi, ua faaopoopo foi le fala i le paluga. Ave le 1 tsp. ia totō taʻitasi, faʻatumu le ½ lita o le vai ma faʻaauau pea le paluga vai mo le 30 minute, pe a uma ona afifi le pusa i le faʻafefeteina sauniuni i se palanikeke ma faʻatagaina e faʻaliliu.

E aoga foi le tuufaatasia o le chamomile i vaega e pei o le rosehip ma le propolis, lea o le a faaopoopoina ai le malosi ma le malosi. E mafai ona faʻatauina le totogifuapauina i le fale talavai pe saunia foi oe lava. E masani lava, o le lauti masani e faʻaopoopoina i le tuufaatasiga o meaʻai ma se vaiinu inu 100ml e ave i luma o le taumafataga.

E mafai ona inu le chamomile i le pancreatitis, e aofia ai ma se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le maʻi? I nei tulaga, e le tatau ona faia se mea e matua malosi lava poo le susu, ma mo lenei mea e tatau ai ona faʻaaoga le 2-3 taimi e itiiti ai fugalaau o le laau poʻo faʻaopopo vai inu i sauniuniga sauniuni i le auala masani.

  • Le faʻaaogaina o se pili mo le monastery mo togafitiga o pancreatitis

O le a e maofa pe vave vave ona tupu le maʻi. Faʻaeteete i le pancreas! E sili atu ma le 10,000 tagata ua matauina se tulaga lelei o le alualu i luma i lo latou soifua maloloina e ala i le inu i le taeao ...

Faʻafefea ma pe aisea e tatau ai ona ou faʻaaogaina le suauʻu lili mo pancreatitis?

O le flax e masani ona faʻaaogaina i le togafitiga o le tele o faʻamaʻi, e aʻafia ai faʻamaʻi o le manava ma le pancreas. Mo se aafiaga lelei, e le fautuaina e fomaʻi le taumafaina sili atu nai lo le sipuni tele o le oloa i le aso

Laʻau palacreatite togafitiga i le fale

Faafetai i lona tuufaatasiga o meaola, lea e aofia ai meaola ninii, susu o le vaovao o le uluai fualaau faasaina lea e tatau ona faaaoga e avea o se togafitiga mo pancreatitis.

Faʻaaogaina o meatotino o le chamomile

O le mea lea, e tele gasegase e fia iloa pe mafai ona inu le chamomile i le pancreatitis? O le tali i le fesili e lelei pe afai e leai se faʻailogaina o le tagata maʻi. O le faʻamaloloina o laau e maua ai le faʻamaʻi-inflammatory, antimicrobial ma le toe faʻafouina.

E faʻafaigofieina le faʻaogaina o le tino, aveese faʻamalosi o le intestinal, toe faʻafoʻi le elemene o le suka gastric. O mea faʻamaʻi faʻasaga i le mutia e puipuia ai le faʻaogaina o le tino i totonu o le tino.

O Chamomile e iai sona aafiaga lelei i le setete o le fatugalemu o le tino, faʻalelei lelei, faʻaipoipo ma le neurosis. O a mea tau vailaau ma faʻatauiga o le chamomile mo pancreatitis?

O faʻamanuiaga o le chamomile i le mumū masani o le pancreas:

  • O le faʻaitiitia o le pala ma le faʻamalosi i le gastrointestinal tract o mea ia e masani ona taʻitaʻi atu i le faʻaleleia o le gaosiga o le gaosiga ma lagona le lelei.
  • Faʻamālōlōina le tiga faʻapitoa i le manava o le manava.
  • Fesoasoani e faatelevave le toe faʻafouina o suauʻu pancreatic e mafua ona o le mumū masani.
  • Faʻateleina le faʻamālōlōina o ivi laiti o le mucosa digestive.
  • Faʻaleleia le faʻaogaina o le meaʻai, aua e faʻaleleia ai le faʻamalositino o le gastric juice.
  • Puipuia mucous membranes o totoga o meaʻai mai mea leaga o mea taumafa.
  • E feteʻenaʻi ma mea faʻaleagaina o meaola, lea e masani ona faʻaaoga e faasaga i le talaaga o le faʻaogaina o le tino i le tino.
  • O loʻo i ai se aafiaga sili ona leaga e puipuia ai le faʻamalosi.

Mo togafitiga faafomaʻi, fugalaau, aʻa ma aʻa o le falemaʻi o le chamomile e faʻaaogaina. O maʻi ma pancreatitis e faʻaalia e faʻaaoga ai le lauti ma le teuteu vaivai.

Togafitiga o pancreatitis ma le chamomile

Tea faʻavae i luga o se vailaʻau vailaʻau o se vailaau saogalemu lea e fesoasoani e faʻaumatia ai faʻamaoniga o le faaleagaina o le pancreatic. E mafai ona onā i le taimi o le faʻavavega o le taimi masani o le pancreatitis o le gaʻo po o le ava malosi.

E tatau ona e faia se mea inu lauti e pei lava o le lauti masani.Filifiliga: sasaa se afifi o le 250 ml o le vai vevela, faʻaauau le 15 minute poʻo le faʻamaʻi lua teaseti o le laau i le 500 ml o le vai i totonu o le fale, ia tumau mo le 20 minute.

O le fualaau o le fualaau faasaina ua faateleina lemu. O le vaiaso muamua o le ave lea o le 70 ml, le vaiaso lona lua - ½ ipu (125 ml). E tatau ona e inu uaina pe a uma le taumafataga autu. Le fautuaina mo le faʻaaoga i luga o se manava gaogao.

O le aoga o lenei metotia e faʻamaonia e le tele o iloiloga o maʻi. Faʻatasi ai ma togafitiga faʻapitoa e pei o dogrose, manoa, moa lemon, vao e faʻaumatia tiga tiga tiga.

Tea collection: faʻafefiloi i tutusa tutusa St. John's wort, falemaʻi chamomile ma taʻaloga pepa. I le 250 ml o le vai vevela faʻaopoopo se tasi sipuni sipuni o mea, faʻapipiʻi mo le 20 minute i totonu o se pusa faʻamau. Ave 100 ml. O lea totogifuapauina e faatauina i se fale talavai.

O le ava malosi mo pathologies o le pancreas e le mafai ona ave. O tagata maʻi ua faʻamauaina le suavai o le chamomile ma le pancreatitis. O le faiga o kuka e faapenei:

  • Sasaa se sipuni sipuni o fugalaau chamomile i le vai - 250 ml.
  • Faʻaosooso 2 itula i totonu o se pusa faamau.
  • Filu aʻo lei faʻaaogaina.

Na talia na o le vevela. E lelei, e tele taimi i le aso i le va o 'aiga. O le togafitiga e tumau i le 2-4 vaiaso. E le faʻapipiʻi le suāuʻu; e mafai ona faʻaaogaina le meli e faʻaleleia atili ai le pala.

Fafaga le galamimo o le chamomile:

  1. Liligi le 10 mg o fugalaau mamago o se vailaʻau togafitiga ma le 250 ml vai.
  2. Faʻamalosi i se atigipusa faamau mo le 10 minute.
  3. Ona faʻafefiloi lea i totonu o se vai taele mo le 20 minute.
  4. Faʻamalosi mo se itula.
  5. Faaopopo le 200 ml o le suavai i le susu susu.

Ave le 1/3 ipu faʻatolu i le aso. O le umi o le togafitiga e tasi le masina. O le 2-3 talosaga e sili atu ona lelei e saunia ai le susu, ma o le a mafai ai e le tino ona vave faʻafetaui ma togafitiga faʻa-tagata.

Ina ia faʻaleleia le togafitiga o le togafitiga, e mafai ona tuʻuina le chamomile ma isi laʻau mo le pancreas, e aofia ai le ola mama ma le meaʻai. Tasi se tasi o pusa i se ipu vai. I le lumanaʻi, o le polokalame e talitutusa ma le sauniuniga o le laʻau o le chamomile.

O vailaau faʻasaina e mafai ona faʻatauina i le tulaga o taga mama, lea e faʻamalosia tele ai le faʻaaoga mulimuli ane. Faatasi ai ma le seleselega tutoatasi, o fugalaau e faatoa seleseleina i masina muamua o le taumafanafana. A o faagasolo lenei vaitau, ua tumu le chamomile i suauʻu ma minerale taua. Paʻu i le paolo, ae le o le la.

O mea faʻamalolo o le chamomile o loʻo talanoaina i le vitio i lenei tusiga.

Uiga aoga o le kalama

I le tele o seneturi talu ai, na iloa e tagata o le chamomile o loʻo faʻamalolo ai meatotino, na amata ona latou faʻaaogaina se fugalaau mo le sauniuniga o vailaʻau. O le laau e mauʻoa i meaola o meaola: o le suauu taua, e taua o le chamomile, o meaola oona, flavonoids ma isi. O le fugalaau faavavega e masani ona faʻaaogaina i vailaʻau, i le cosmetology. Chamomile e ola i se eria ma se fesuiaiga o le tau, e manatu o togafitiga taugofie taugofie.

O le togafitiga faʻamalolo e maua ai mea e puipuia ai le manava, mea faʻamaʻi ma mea faʻafouina. E faʻatonutonu lelei ai le faʻaogaina o le tino. Chamomile e fesoasoani e faʻamalo le gasegase oona, toe faʻaleleia le eletise. Ona o le taua tele o antioxidants, o le faʻaaogaina o le laau e fesoasoani e faʻagesegese ai le atinaʻeina o le tino o le tino, e puipuia ai le fausiaina o maa, ma puipuia ai manua ma maʻi. E le gata i lea, o le vaovao ei ai mea e faʻamafanafana ai.

Ona o ana vailaau mo togafitiga, ua aoga le laau i togafitiga o pancreatitis, faʻamaʻi o le gastrointestinal system. O le faʻaaogaina o fugalaau e aoga tele mo vaʻaia o toto toto ma veins varicose. O le 'ai o vao o le a faʻafefe ai le vevela, fulafula, faʻamaloloina se faʻamaʻi tiga. O le inu o le chamomile mo le maʻisuka, faanoanoaga, ma faafitauli o le paʻu ua fautuaina.

Mo togafitiga faafomaʻi, fomomile fugalaau, pu ma aʻa e faʻaaoga. Mo le faaaogaina i totonu, teas, decoctions poʻo infusions e faia mai le laau. Faatasi ai ma le pancreatitis, ua fautuaina e faaaoga le vaivai o le teas ma deco decorations, lea e sili atu lona malosi i le tino nai lo le faʻaleagaina. Talu ai ona o le maualuga o mea o le antihistamine apigenin masani i totonu o le laau, o le chamomile o le hypoallergenic, o le mea lea, e fautuaina mo tagata taitoatasi, e aofia ai tamaiti laiti.

Chamomile mo le togafitiga o le pancreatite ma le popo

Faʻaalia o nei faʻamalositino, fesoasoani o le chamomile i le pancreatitis. O le faʻaaoga masani e faʻaleleia ai le gaosia o kulupu e puipuia ai puipui o le pancreas mai aʻafiaga leaga o le elekene. O le laau e faʻamalolo ai le mumu o le gland, faʻaleleia le galuega, faʻaititia ai le le lelei o faailoga o pancreatitis - spasms ma fermentation. O loʻo i ai se aafiaga lelei i le faʻaogaina o le tino ma le tino atoa.

Le faʻaaogaina o le chamomile mo le togafitiga o le mumū tele

O le pancreatitis gasegase e tupu pe a ulufale le paila i le papacreatic ducts. O se taunuuga o mea na tutupu, o le faʻafouina o enzymes i se tulaga le atoatoa, e oʻo mai, fegalegaleai ma le talo. O nei enzymes e mamafa tele i le pancreas ma mafua ai le mumū o le okeni. I le eleele vevela pe a uma ona 'ai, o gasegase ogaoga e tutupu i le pito i luga, faatasi ai ma le gasea, vomiting ma le stools.

I ia tulaga, ua faatagaina e ave le vaivai o le tīmomile teas poʻo vaivai vaivai mai le mutia. O meainu e fautuaina e faʻaaoga i le 2-3 popo i le aso naʻo le maeʻa ona 'ai i se vailaʻau e le silia le 100 ml mo le faʻatagaina. O le umi ole togafitiga e 7-14 aso.

Le faʻaaogaina o le chamomile mo le togafitiga o le pancreatitis masani

I le taimi masani o pancreatitis, o le gafatia o le pancreas e maua ai le tele o enzymes digestive ua leiloa. E masani lava, o le faʻamaʻi e muamua i le mumū tele o le pancreas. O nisi taimi e leai ni faʻailoga i le taimi muamua. I le avea ai o se tulafono, o le faʻamaʻi o loʻo aʻafia i tiga faʻavaitaimi i totonu o le manava, o le mamafa o le mamafa, o le uʻamea, o le vaivaiga, o le leai o se manaʻo.

Faʻatasi ai ma se faʻavavega o le taimi masani o le faʻamaʻi, ua faʻatagaina e ave vaivai teas ma infusions. A maeʻa le fesuiaiga i le tulaga o le faʻamagaloga, e mafai ona faʻaaoga le tīmalie tipi e tusa ai ma faatonuga. O le togafitiga e 30 aso. A maeʻa se malologa, e faatagaina le togafitiga e toe faia.

E faʻapefea ona faia le lauti chamomile e togafitia ai le pancreatitis

I le pancreatitis, ua fautuaina le chamomile ina ia faia i le ituaiga o lauti. Mo sauniuniga, e fautuaina e faʻaaoga le aoina o fugalaau matutu o le faʻapipiʻiina o masini, faʻatau atu i falemaʻi. Ina ia faafaigofie le tekinolosi o sauniuniga o le vaiinu, o le faʻaaogaina o taga mama e mafai. E mafai ona e saunia faʻapitoa mea e faaaoga mo lauti. E sili atu le faʻaaogaina o laau na aoina ia Iuni-amataga o Iulai, pe a aofia ai le tele o le suauʻu kulimi.

O le lauti Chamomile ua saunia e tusa ai ma le fua: muamua e tatau ona sasaa se sipuniti o fugalaau mamago po o se taga mama i le vai vevela ile 200 ml, taofi i lalo o le tapuni mo le 5-10 minute. O le suavai e faʻamaʻaina i le tele o taimi gaugau gau. E mafai ona faaopoopo le suka poo le meli i le lauti o le chamomile. Faʻaaoga i totonu o le itula talu ona 'ai, sili ona lelei ile foliga mafanafana.

Ina ia aveesea le tofo faapitoa o le chamomile, mint ma le lemon zest ua faaopoopo i le vaiinu, lea o le a le afaina ai ia mea faamalolo. Faatasi ai ma le vevela, ua faaopoopoina ai fatu o fatu. Mo le faʻasaoina maualuga o mea aoga o le lauti, ua faʻaalia ai o le a faoa fou. I le maeʻa o le taimi, e le talafeagai le inu mo le taumafa i totonu.

Le fegalegaleaiga o fualaau oona ma isi fualaau faasaina

I le togafitiga o pancreatitis ma faʻamaʻi pipisi, o le maʻi e faʻaaoga fualaau faʻamaʻi. Aʻo togafiti i le laʻau o le chamomile, mafaufau i faʻaaliga o le fegalegaleaiga o le vaiinu ma vailaʻau. Aua le inuina le lauti chamomile i le taimi lava e tasi ma vailaau nei:

  • faaitiitia le totoina o le toto
  • togafitiga
  • fualaau faasaina
  • fualaau faasaina e maualalo ai le toto.

E mafua lenei mea i le mea moni e faapea o le chamomile o loʻo i ai mea tutusa ma nei vailaʻau. I le tulaga o le pulega tutusa, e mafai ona mafua ai se faʻalavelave maualuga o fualaau faasaina.

E tatau ona maitauina o le chamomile ma le pancreatitis o loʻo i ai se aoga aoga i luga o le pancreas, o le gastrointestinal tract and other system systems. O le auala pito sili ona talafeagai o le aveina o lenei vao mo le pancreatitis o le tīmomile tea. Ina ia faʻaitiitia le aʻafiaga o itu, e manaʻomia le tausisia lelei o le faʻatulagaina o le suʻega malie ma le fomaʻi. E tatau foi ona e mafaufau ma le totoa e ono mafai ona e faia ni faʻailoga. Talu ai ona o lona tino, o lenei vailaau faʻamaʻi ua faʻaaogaina e togafitia ai tamaiti.

E mafai se falemaʻi ma pancreatitis

Pancreatitis poʻo le mumū o le pancreas o se maʻi ogaoga tele, e manaʻomia e tagata gasegase ona tausisia i taimi uma se taumafa lelei ma faʻaaoga vailaʻau faʻapitoa. Ae faʻafefea ona faʻafetaui le vaivai i le manava ma le le toʻa pe a uma ona 'ai, e mafai foi ona e faʻaaoga togafitiga faʻapitoa masani, o le chamomile ma le pancreatitis e fesoasoani e aloese ai mai le afaina ma le faateleina o le gaosiga o le kesi, faʻapea foi le faʻamalosiina o le gaʻoina ma faʻaitiitia ai le mumū o le membrane mucous.

Auala e faʻaaoga ai le chamomile mo pancreatitis

O Chamomile o se tasi o togafitiga aupito sili ona taugofie ma aoga mo pancreatitis, o lona uiga o le antiseptic, antispasmodic and anti-inflammatory properties, e faaosofia ai le mata o le gaogao ma faatelevaveina ai le toe faaleleia o sela epithelial.

E le gata i lea, o infusions ma decoctions o le chamomile e faaitiitia ai le faaputuputuina o gaʻo i totonu o le manava ma fesoasoani ai i le atinaʻeina o le puipuiga, lea e puipuia ai le membrane mucous mai aafiaga leaga o le elekene.

    Chamomile tincture - 1 tbsp fuālaʻau mamago, sasaa le 1 tbsp o le vai inu ma tuʻu ai mo le 15-20 minute, faʻataunuʻu le kulupu e maua ai ma ave i se mea mafanafana mo le afa afa 3-4 taimi i le aso i le va o 'aiga. Chamomile tii - tapena fugalaau māgo ma laʻau o le chamomile ma faʻaaoga le pefu e fai ma lauti. E mafai ona e inu i le lauti pe a uma poʻo le va o meaʻai, ma le meli. O le lauti e le fautuaina e inu umi atu nai lo le 1-2 masina i se laina, ona e manaʻomia lea e malolo mo le tele o vaiaso. Chamomile decoction with herbs - 1 tsp o fugalaau chamomile ua maeʻa, fuga ma mamele fugalaau toto ile 0.5 l o le vai kuka ma kuka mo le 30 minute i totonu o se vai malulu ma malulu, faʻavaivai le paluga o le gaʻo ma ave 14 tbsp pe a uma le 'aiga.

O teuteuga ma mea faʻaleagaina o le chamomile, e ui lava i lo latou aoga, e le tatau ona faʻaaogaina e na o le pau lea o fualaau faasaina mo le pancreatitis oona poʻo le faʻavavevaveina o taimi masani. O Chamomile mo pancreatitis ua fautuaina e avea o se faʻasolosolo, mo le faʻasolosolo faifai pea o le pancreatitis ma avea ma fualaau faaopoopo.

O a laau e inu ai i le pancreatitis

Aʻo leʻi faʻaaogaina togafitiga, faʻafesoʻotai se fomai o le a ia filifilia le faʻamaoniga tonu. O le togafitiga a le tagata ia te ia lava e mafai ona faʻateleina ai le tulaga ma le paʻu.

Mafaufau i aʻafiaga aoga o laʻau.

  1. Chamomile E i ai mea e faʻaaogaina ai le faʻamaʻi ma le faʻaleagaina. O se vailaau mamana malosi. Puipui le mucosa gastric mai le malosi o aʻafiaga.
  2. Pepalama. Faʻaaogaina i le togafitiga o le pancreatitis e masani ai. Faʻamālōlōina le gaogao, o loʻo i ai se lagona toʻafilemu. E taofia ai le atinaʻeina o le maʻi.
  3. Yarrow. O loʻo i ai le aʻafiaga o le ita ma le aʻafiaga.
  4. Calendula Faʻamālōlōina le faʻaogaina o le mimita, o loʻo i ai sona aʻafiaga faʻamalosi ma le afaina. Faʻaauau le toe faʻaleleia o mea ua faaleagaina. E taofia ai le fausiaina o maa ma le atiina ae o le gallstone faamai.
  5. Plantain. Faʻaitiitia le tiga ma le mumu. E faʻafaigofieina faiga faʻavae i le tino, ei ai le antimicrobial, faʻamaʻi faʻamaʻi, aʻafiaga o le antispasmodic.

I luga o le faʻavae o laau, e mafai ona e saunia mea e faʻaogaina ma ave i latou e pei o le lauti, pe e mafai foi ona e faʻaopopoina i le aoina o fualaau faasaina.

E faʻapefea ona fai fualaau mo pancreatitis

Fualaau mo tagata e sauniuni mo togalaau.

    St. John's wort, paʻu mumu, motherwort. Ave faʻatasi fua uma - 1.5-2 tbsp. l Liligi 500 ml o le vai inu, tuʻu i totonu o le vai palu vai mo le 30 minute. Maʻe ma malulu. Faʻaalu 3 taimi i le aso, 170 ml aʻo leʻi 'ai. Yarrow, chamomile, aoina o calendula. Faafefiloi 1.5 tbsp. l otaota uma. Liligi 0.5 lita o vai inu. Tuu le bath bath mo le 20-30 minute, tuu le faʻamalosi. Faʻaalu 5 taimi i le aso, 100 ml, mo le 25-30 minute. ao lei faia le taumafataga. Mamine, chamomile, wormwood. Faafefiloi 5 tbsp. l immortelle, 3 tbsp. l daisies ma le 2 tbsp. l wormwood. Liligi 0.5 lita o vai inu, tuu mo le 50 minute. Faʻaalu 4 taimi i le aso mo le 40 minute. ao leʻi oʻo pe a maeʻa se taumafataga. Plantain, calendula ma tansy. Liligi 1 tbsp. l se paluga o le 250 ml o le vai inu. Faʻaosooso 1.5-2 itula. Aumai le 50 ml i le aso ao leʻi oʻo i taumafataga. Inu i sina sipuni.

E fautuaina e inu se tasi aofaʻi mo le lua vaiaso, ona sui lea o laau. O nei laau uma e fesoasoani e faʻamaonia le gaioiga o le pancreas. Ae ina ia mafai ona lelei togafitiga o togalaau, e tatau ona e mulimuli i se meaai malosi, lafoaia amioga leaga ma puipuia ou neura.

Pancreatitis Chamomile Tincture

O le a e manaʻomia:

    galamile fugalaau - 1 sipuni, vai - 1 ipu.

Auala fai kuka

Sasaa vai inu i luga o fugalaau. Faʻamauina mo se kuata o le itula. Faʻasologa. Faʻafiafia lelei 4 taimi i le aso i le va o 'aiga. Mo le sili atu le aoga, e mafai ona faʻaopoopo le meli i le faʻaogaina.

O a faʻamanuiaga ma aʻafiaga o le laʻau o le chamomile?

Mo le lalelei tauagafau o lenei fugalaau fugalaau e afaina ai le tino o le tagata. O o matou tuaa na sili ona mamao na latou iloa lenei mea ma faʻaaogaina ma le atamai ia vaega faʻamalolo o le falemaʻi. O le televave o le atinaʻeina o le fale gaosi oloa, e ui i lea, e le afaina ai le lauiloa o le laau.

O faʻasalaga, infusions ma isi sauniuniga o le chamomile e faʻaaogaina tutoʻatasi ma o se vaega o faʻalavelave faʻapitoa, palms ma elixirs. Ae o loʻo i ai se meafaigaluega e mafai ona saunia i le fale i ni nai minute, ma o le a aumaia ai aoga o se tuufaatasiga atoa o fualaau faasaina. E uiga i le tīmomile tea, faigofie ma manaia, masani mai le laʻititi.

O le a le mea faalilolilo i le laʻau o le chamomile?

Ina ia malamalama i le masini faalilolilo o aʻafiaga aoga o le laʻau o le chamomile i luga oa tatou okeni ma faiga, e tatau ona iloilo le vailaʻau kemikolo o le chamomile. E matua lautele:

    aconite ascorbic, coumarin, chrysin, pectin, carotene, tannins, suauu taua, macro ma microelements (magnesium, potassium, iron, calcium, zinc, manganese, copper), vitamini A, C, D, glycine ma isi amino amino aoga.

Vitamini ma Minerale

Ae o le mea autu o loʻo galue malosi o le apigenin, lea e lauiloa mo ana mea e tetee ai-inflammatory ma antihistamine, ma o le mea e sili ona taua, o le mafai ona taofiofi faʻamaʻi saoloto ma nisi ituaiga o lela o le kanesa. O le vailaʻau faʻapitoa e aofia ai le sili atu nai lo se isi lava laau e talafeagai mo le faʻafofoga tautala.

O isi vaega e taua foi ma aoga. O le aveeseina o spasms o le taua o le glycine. O lenei amino acids ei ai sona aafiaga malolo i maso. E faʻamalieina lelei Chrysinum, faʻasaʻo faʻalavelave osofaʻi, faʻaitiitia le popole ma fesoasoani e feagai ma le le mautonu.

Coumarin e faʻasaʻo le edema ma allergies, ma faʻaitiitia foi le toto. I le auala, o le chamomile e tatau ona i ai lona manogi manogi i lenei mea.

O le elemene ascorbic lauiloa lauiloa - o se antioxidant ma mea faʻaleleia o le tali mai, e faʻateleina le galo ma le puipuia o gallstones.Tannins e faʻaleleia ai le fua o le acid ascorbic, i se faaopoopoga, e afaina i microorganisms ma mea e faaleagaina ma puipuia ai le teuina o masima o metale mamafa. Pectin foi e fesoasoani i le faʻamamaina o le tino: aveese faʻamaʻi ma elemene eletise e aunoa ma le taofia o le microflora natura.

O Carotene o loʻo aafia i faiga faʻafouina o le faafouina o le cell, o lea e faʻagesegese ai le matua, faʻamalosia le faia o ponaivi ma nifo, ma faʻagasolo ai le polokalama puipuia. O fuālaʻau taua e faʻamaeʻaina le tuufaatasiga ma a latou antispasmodic, faʻamafanafanaga ma aʻafiaga.

Faʻafetai i lenei seti o faʻamanuiaga, o le aofaʻi o laʻau tila mai fugalaau manogi e telefaceted. A faʻaaogaina faʻapitoa, o loʻo galue e pei o:

    antiviral, antibacterial and antiseptic, painkiller ma anti-inflammatory, antispasmodic ma anticonvulsant, diaphoretic ma choleretic, sedative.

O a ni faʻafitauli faʻalesoifua maloloina o loʻo faʻaaogaina e le lauti mimomile?

O le tele o vailaau mo togafitiga e maua ai le faʻamalolo o le chamomile mo:

    gastrointestinal tract, vaʻa respiratory upper and organs ENT, ooto e tautala ai, faʻalavelave popole.

Faʻailoga o faafitauli o le gastrointestinal - gastritis, colitis, gastric poʻo ulutala duodenal, pancreatitis, faʻamaʻi ma vailaʻau infections - o le chamomile o le a faʻasaʻoloto ai le faʻavave, afaina ma le manava.

I luga o le manava, o lenei togavao e faʻamalosia ma faʻaleleia le malepelepe o meaʻai, faʻamalolo ai manua laiti ma uluaʻi luga o le mucous membrane. Chamomile mo le ate e aoga mo lona mafai ona faʻaleleia le tafe o le talo ma aveese ia toxins, o lea e mafai ai foi ona faʻaitiitia ai le faʻafefe.

Maʻa tiga

O le toʻatele o tagata na feagai ma faʻamaʻi pipisi e mafaufau pe a faʻamalosia pe vaivai le chamomile i le manava manava. E foliga mai e faʻalagolago lava i le metotia pe a faʻavaeina. O lona uiga, o se pusi malosi e fesoasoani e foia le manava manava, ma se vaivai - i se isi itu.

Faatasi ai ma le pancreatitis, o le chamomile decoction e mafai mo sina taimi ona suia ia vailaʻau malosi malolosi e faigata ona faapalepale e le tino, ma faaaoga foi i togafitiga faigata o lenei maʻi faigata.

O siama faʻamaʻi ma le faʻaleagaina o le tino e taua tele mo le mumū ma le faʻamaʻi pipisi o le oral vevela, o le faaiʻo ma le pito i luga o le respiratory tract: stomatitis (thrush), tonsillitis, pharyngitis, laryngotracheitis - e pei o se mea inu ma faʻamaina, faʻapea foi ma le faʻamaʻi.

Faʻatasi ai ma faʻamaʻi bronchopulmonary, o le ave o lenei lauti, ae maise lava i peti o le linden po o le sage, o le a fesoasoani i le aveesea o se maʻi tiga. O le malulu, eo mai faatasi ma le afu, fiva, ma isi faʻaaliga o le inupia i le kamomile tea, o le a sili atu ona faigofie, aua o loʻo i ai le hippurate - o se mea e puipuia ai le tino ma le faʻamaʻi pipisi. E sili atu ona aoga le inuina o le chamomile i le ginger, lemoni, le meli.

Lagona tiga

O aʻafiaga gaʻo o le a toe foʻi i le masani ma le faʻaaogaina masani o laʻau tipu - e le gata i le faʻapitoa ma le potopoto. O le manava ma le kulimi e faʻamalosia ai neura, fesoasoani i le tiga o le ulu ma le agavaʻa, soothes, faʻafefe, e maua ai lagona o le mafanafana.

I le faaopoopo atu i mea uma o loʻo i luga, o le siama o le chamomile e vave faʻavaveina ai le metabolism, lea o le a fiafia ai i latou o loʻo leiloloa le mamafa, ma fesoasoani foi e faʻamamā foliga o siama, pe afai e te tago i le susu i totonu ma solo i ou foliga i ni taimi i le aso. O le Chamomile ma le faʻagasologa o le tino o le a faamalūlūina ai tiga o le soʻo ma faʻaleleia le tulaga lautele. O le mea lea, mo se tamaitai, o le elixir moni lenei o le talavou ma le matagofie.

O fea e maua ai le chamomile mo le lauti?

O le auala pito sili ona faigofie e faʻatau ai chamomile faʻamalosi i lou falemaʻi faʻapitonuʻu. Fugalaau e faʻatau faʻatau i teuga, ma faʻapipiʻi i ato e fetaui mo le vave gaosia. O le isi filifiliga o se maketi lea e faʻatau atu ai e tinamatua otaota le tele o ituaiga o laau.

Ae sili atu, e lelei, le faʻaalu o se taimi i se tasi o aso vevela, e faia ai se malaga i le vaomatua ma le aiga atoa ma ia avea ma toisies ma isi togalaau aoga i ou lava lima. O lea o le ae mautinoa ai le mama ma le mama o fualaau ua aoina. A uma mea uma, o le a mautinoa lava e te filifili mo lenei togalaau i le mamao e mafai ai mai auala.

O le mea autu e le o le fenumiai o le falemaʻi faʻamalolo ma isi ituaiga o laau. O le fale talavai ei ai ni paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe ma se ogaʻau faʻafefe, ma o laʻau e foliga mai o le pi. E tatau ona seleseleina i le ogatotonu o le fugalaau pe a fai o gaʻo i totonu o se tulaga tuusaʻo, e faʻagogo fugalaau i totonu o se nofoaga e vaʻaia e puipui mai le susulu o le la, faatasi ai ma se mea manifinifi, faʻafefiloi soo.

Chamomile Harvesting

E mafai ona maua le lauti ma le chamomile i luga o fata o le tele o faleoloa. O loʻo afifiina i totonu o ato ma e lelei mo le vave faʻavaveina. Mo se faʻataʻitaʻiga, chamomile Greenfield, Althaus, Evalar ma isi. Ae o le mea moni, o le lauti, ma le faʻaeteete ma le sologa lelei e gaosia i ou lava lima, o le a maua ai le tele o mea aoga ma fiafia moni. O lenei faagasologa e mafai ona liua i se tasi o au masani faaleaiga e sili ona e fiafia i ai. A uma mea uma, o le i ai o se ipu lauti e ese le manaia e faʻapotopoto ai tagata uma.

E faʻapefea ona faia le laʻau ola maloloina sili ona lelei?

Mo tagata matutua, o le chamomile tea ma faafitauli faʻalesoifua maloloina e lelei tele le inu i luga o se manava gaogao o le afa o le ipu 20 minute aʻo leʻi faia taumafataga e aunoa ma le suka. Mo faamoemoega puipuia, e mafai ona e inu se tasi pe lua ipu i aso uma, o lenei vailaau e saogalemu atoatoa.

O faʻaopoopoga faʻaopoopoga o le a fesoa- soani i le eseesega o le pati tea ma o le a aumaia ai nisi faʻamanuiaga. E mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamafanafana lemoni pulu, moa, sage. O faʻamaumauga o togalaau e matua eseese lava - o le mea lea o le tofo ma faʻamaoniga tau fomaʻi.

E pei lava o le lanu uliuli po o le lanu lanumeamata, o le chamomile ua onā tele i le lemon, o le totino, susu, le meli ma e oʻo lava i sina meaʻai ma kuki. E le gata i lea, e le pei o le lauti poʻo le kofe, o se mea inu e le o aofia ai caffeine ma isi, ae le o mea sili ona aoga.

E mafai ona e suʻeina le laʻau o le chamomile faʻataua i totonu o se ipu malamalama ma i totonu o se meaʻai ile 1 sipuni ile 250 ml o le vai inu. A maeʻa le 20 minute, e mafai ona e fiafia i se mea manaia tele ma lagona le toʻa ma le malosi e faʻaopoopoina i sipuni mo mea fou ua ausia.

Lauva - chamomile mo pancreatitis

O le pancreatitis o se faʻamaʻi lea e faʻaalia i le atinaʻeina o se faʻaogaina o le mimiti i totonu o le pancreas ma o se tulaga ogaoga, e manaʻomia ai le tausisia o se taumafataga faʻamalosi ma le tagofia o fualaau. Ae ui i lea, e mafai ona e taulimaina ni faʻafitauli le lelei o le maʻi faʻatasi ai ma le fesoasoani a fomaʻi. O le tele o suʻega ei ai se mea e faʻaaoga e pei o le chamomile.

O le togafitiga o pancreatitis ma fualaau o togafitiga o le mauaina o le lauiloa mo le tele o mafuaʻaga - o mea sili ona lelei o le faʻaitiitia poʻo le faʻaitiitia o faʻamaoniga o le faʻamaʻi, faapea foi le gafatia.

O Chamomile ma le pancreatitis ei ai le tele o vaega o aʻafiaga aoga, aemaise lava, e mafai ona tatou iloa:

    aafiaga e tetee ai i le inflammatory, faaitiitia o le fuga ma le pala i totonu o le inumaga. O le mea lea, e mafai ona faʻaumatia atoa se uiga le lelei o le faʻaleagaina o le tino i le pancreatic membrane e pei o le faateleina o le gaosiga o le gaosiga, aʻafiaga antispasmodic - faʻaitiitia le faʻaalia o tiga, antisepic ma antimicrobial aafiaga i luga o le mucosa pancreatic, faʻaosofia le gaosia o meaola oona, faʻavave le toe faʻafouina o mea mucous aʻa tuinanau, faʻaleagaina le malosi, faʻamalositino ma le aʻafiaga.

Ona o le numera tele o meatotino lelei ma le tulaga tulagaese o le gaamomile teas, decoctions ma infusions, e mafai ona faʻaumatia e le gata i tagata matutua, ae faʻapea foʻi tamaiti. O vailaʻau vailaʻau faʻataumoti Chamomile e faʻaalia mo le faʻaaogaina i le pancreatitis ma gasegase maaleale.

Talosaga Manatu

O le togafitiga ma se togafitiga faʻa-tagata e le tatau ona sili atu i le tasi le vaiaso, ae afai e manaʻomia, pe a mavae sina pisi puupuu, toe fai lenei togafitiga. O le fua fautuaina o le tasi le tioata i le aso.

E ui i le numera tele o uiga lelei, e tele faʻasolega e uiga i tulaga e tatau ai ona e aloese mai le togafitiga o togafitiga ma mea faʻaleagaina e faʻavaeina i luga o sea laau. O tapulaa e aofia ai:

    o le i ai i le tagata gasegase o soʻo se faʻalavelave i le gaioiga o le inumaga, o le le faʻamaonia o le tagata poʻo le faʻaleleia o le tino i se mea faapena, le vasega o cholelithiasis, dysbiosis.

E le tusa ai ma le talaaga o ia faʻailoga e mafai ai ona e inu le chamomile pe a uma ona feutagai ma se tagata tomai faapitoa ma faia se faasologa o suʻega meafaigaluega. I nisi tulaga, e fautuaina e fomaʻi le amataina o togafitiga ma vaivai deco deco ma teas, talu ai e itiiti le lamatia.

Fomaʻi Faʻatau Fualaau

Chamomile, faatasi ai ma le mumū o le mucous membrane o le pancreas, ua faatagaina e inu i le tele o ituaiga:

    lauti, mea teuteu, mafolafola.

O le lauti Chamomile ua avea o se auala saogalemu e tetee atu ai i faailoga o le pancreatitis. O sea meainu e tatau ona faʻaaogaina i le taimi masani o se faʻamaʻi, ae e le faasaina le inuina i le siakiina o ni pepa laiti.

Ina ia maua le laʻau o le chamomile, ave lua laulau pununi o le paʻu o le paʻu ma sasaa i le tasi ipu vai inu. O le faʻafefiloi e tauanau mo le sefululima minute. O le fua muamua o le tī amata i le ¼ cup ma faasolosolo malie le faateleina i le ½ cup. O lona inu pe a uma le taumafataga o loʻo faʻaalia. Ina ia faʻaleleia le togafitiga faafomaʻi, e le faʻatagaina tagata faʻapitoa ona faʻaaogaina se laʻau o le chamomile e pei o:

    mint, lemon balm, propolis - naʻo mataupu o le leai o se tasi o le le faapalepale i lenei vaega, fennel, rosehip, St. John's wort.

E le gata i lea, ua faatagaina e faaopoopo se meli laitiiti i sea inu.

O le faʻaaogaina o fua e faʻatatau i le chamomile e toetoe lava leai se eseesega mai le faia o le laʻau chamomile. Ina ia maua, ave se sipuni se tasi o le laau nutililii, tuu le aofaiga o le chamomile i totonu o se vevela poʻo se isi lava atigipusa, ona faaopoopo lea o le tasi ipu vai vevela. O le mea e maua ai le vaifofo e tumau pea i lalo o se tapuni poʻo se solo mafanafana mo le itiiti ifo ma le tasi le itula. A maeʻa le taimi, ona fufulu lea ma inu le vai pe a maeʻa taumafataga taʻitasi.

Chamomile tuufaatasia

Ina ia saunia le susu, e te manaʻomia le lua sipuni tele o le chamomile paʻu ma le ipu mama. O nei mea e faʻafefiloi i totonu o se fagu ma tuʻu i luga o le afi. Na faʻafefiloi le faʻafefiloi i se mea e vevela, mulimuli ane na tunu mo le isi sefululima minute i luga o le vevela vevela.

Ina ia maua se togafitiga sili atu i togafitiga mai le chamomile, e masani ona faʻaaogaina e avea ma mea taua i le aoina o laʻau mo pancreatiti. I le faʻaopoopoga i le vaega autū, e mafai ona e faʻaopopo i teuteuga ma mea faʻaleagaina:

    fualaau o le hawthorn, peppermint, wati St. John, violet, fugalaau linden, plantain, yarrow, coltsfoot, wormwood, flax ma isi togalaau togafitiga.

Ae ui i lea, e tatau i tagata maʻi ona manatuaina o teuteuga ma mea e maua mai i togafitiga faʻaleagaina, e ui lava i lo latou aoga maualuga, e le tatau ona na o le pau lea o le fualaau mo le maʻi pancreatiti poʻo le faʻavavevave o taimi masani.

E taua foʻi le iloa poʻo le a le mea e te manaʻomia e faʻaaoga e inu ai. O nisi tagata atamamai e talitonu o le mea na faʻapotopotoina e sili ona talafeagai. Ae e tatau ona manatua i le mafaufau o le sili ona aoga o le a avea o se laau totō, ola ese mai le taulaga, fale gaosi oloa ma auala.

Fai mai nisi o le aoina mai o le sili lea i le vaveao.

O le tulaga o isi tagata tomai faapitoa o le faʻafeagai. Latou te mautinoa e sili ona lelei le faʻatau o laʻau mago ma fomomile fugalaau, faʻapea foʻi ma isi vaega o teuteuga ma mea faʻapitoa i totonu o falemaʻi. I soo se tulaga, o le togafitiga sili ona lelei e mafai ona maua i le naʻo le faʻaaoga masani o lea vailaau faʻamalositisi ma naʻo le maeʻa ai o le faʻatagaga a le fomaʻi auai.

O mea aoga ma le afaina e ono avea ma laʻau o le chamomile

Matou te faaauau pea le tala e uiga i ituaiga lauti eseese. Ua maeʻa ona matou suʻesuʻeina le lanu meamata ma le Jasmine (ma, ou te faʻamoemoe, taumafai!), O le taimi lenei ua oʻo mai ai le tasi o meaʻai maloloina. I le faaopoopo atu, o le taumafanafana, ma e te maua avanoa uma e kuka ai oe lava ia.

Talu mai lena taimi, o le chamomile ua faʻaaogaina e avea o se fofo mo le faʻaleleia o neura, paʻu ma le lauulu, ma le togafitiga o le tele o faʻamaʻi. Sei o tatou mafaufau i le auala e saunia lelei ai le laʻau o le chamomile, pe aisea ua onā ai ma o ai foi e faʻaaogaina lona faaaogaina.

Chamomile ma ona mea aoga

O vailaau faʻamaʻi faʻamaʻi e aofia ai le tele multiordamin complex, o macrocells eseese, tannins, glycosides, o suauu taua, faʻapea foʻi ma vailaʻau amino. O le tamaoaiga o loʻo i ai sona aoga aoga i le tino, aua o le chamomile tea e faʻaaogaina mo le tele o faamoemoega.

O lona aoga taua:

  1. Na te faʻafilemuina lelei le faʻaogaina o le tino, fesoasoani i le tau faasaga i le atuatuvale ma le le mautonu.
  2. O loʻo i ai se faʻalauiloaina o le diuretic ma le choleretic.
  3. O se togafitiga sili ona manaia, o loʻo i ai le antimicrobial ma mea faʻatau-inflammatory.
  4. Faʻaitiitia le faiga o le faʻamalosi, ma faʻaitiitia ai foi le gaosiga o le kesi, o le mafuaʻaga lea e masani ona saunia le laʻau chamomile mo pancreatitis ma isi gasegase gastrointestinal.
  5. Na te faʻamautuina le maualuga o le suka ma faʻavaivaia foi lagona o le fiaai, o le mafuaaga lea e aoga tele ai lenei vaiinu mo le faʻaitiitia o le mamafa, faʻapea foi i le tauiviga faigata ma le maʻisuka.

Na ou taʻuina naʻo meatotino faavae, i le mea moni, e tele atu mea.

I tulaga e faʻaaogaina

O Chamomile ua avea o se tasi o fugalaau togafitiga sili ona aoga. E faʻamanuiaina o ia i le tele o mea faʻamalolo, e tatau ona iloa, saʻo. E i ai ni meaʻai ma fualaau momoe o loʻo i totonu o pepa ma paʻu e te faʻatau i totonu o fale talavai e aoga? Ou te masalosalo tele!

O le tea a Chamomile o se mea e matua ese lava. O lenei meaalofa o le natura e fesoasoani e faʻafilemuina ai le tino o le tino e le sili atu le leaga nai lo mea gaosia ma mautinoa e le afaina ai lou ola maloloina pe a faʻaaoga lelei.

Mo gastritis, ulua, chamomile decoctions e sili ona aoga. O le gauga e faʻamalieina ai le mumū, ma o loʻo afifi ai foʻi mucous membranes. E le gata i lea, o le chamomile o loʻo tauivi lelei e faasaga i le tele o le gaosiga o le kesi, ma e fesoasoani foi i le manava.

O lenei fofo e fesoasoani i le malulu ma faʻamalosia lelei ai le faʻaogaina o le tino. Pau lava le mea e manaʻomia o le inuina lea o se ipu poʻo le lua meainu inu i aso uma. O lenei vailaau masani o le a fesoasoani ia te oe o le tale i se mataupu o aso, ma o le faʻatagaina e le aunoa o le a le mafai ai e lou tino ona faʻaleagaina siama?

Afai e te manaʻo e faʻagalo e uiga i faʻamaʻi faʻavavau, ona e tilotilo lea i le Aoga a le Fomai - faʻamalolo lou tino ma lou agaga, e faʻaaoga ai le malamalamaaga o ou tuaa. I le stomatitis, o le chamomile e mafai ona avea ma se faaolataga moni. Fomaʻi fautuaina e fufulu lou gutu i le itiiti ifo ma le 6 taimi i le aso mo se faʻaaliga vaaia.

Mo tamaitai, o le laʻau chamomile o se fesoasoani sili lea i le faatoilaloina o le manstruality ma le ulu. I le auala, i le gynnecology, chamomile na maua ai se nofoaga e avea ma sui anti-inflammatory mo le faamai o faʻaopoopoga. O le Chamomile broth e masani ona faʻaaoga e fai ma fesoasoani i meaai, aua e fesoasoani e pulea ai le manaʻo.

O lenei fugalaau ei ai ni iloiloga lelei e avea o se togafitiga mo conjunctivitis. E lava le faia o minute 15 minute mo le tele o taimi i le aso, ma o ou mata o le a vave faʻaola mai lenei maʻi. O le tele o faʻamaʻi paʻu e mafai foʻi ona faʻataʻitaʻiina i le chamomile decoctions. O fomaʻi fomaʻi e masani ona faʻamatalaina faʻamalosi o le chamomile i le togafitiga o le dermatitis nai lo fualaau fou.

E faʻapefea ona faʻaipoipo

O le mea moni, e tele suʻega mo le faia o se vai faʻamalo, lea e faʻaaogaina ai le mama o le chamomile pe faʻapipiʻi mea aoga aoga. E tatau ona e iloa o le sauniuniga o le lauti e mafai ona e aveina uma se camomile i taga ma se faataapeapeina o fugalaau. O mea uma ma le isi, e mafai ona maua i totonu o se faleoloa.

Vasega masani

I se tulaga aoao, o le afifiina o ia lava i se vailaau o le falemaʻi o le a taʻuina atu ia te oe le auala e faia ai le lauti faʻaaogaina le auala masani. E leai se mea faigata, tau lava togi 1-2 teaseti o fugalaau i totonu o se ipu, sasaa vai inu ma alu mo le 5 minute.

E le gata i lea, pe a manaʻomia, e mafai ona e inu faʻatasi ma le faʻaopoopoga o suka poʻo le meli. E te manaʻo e maua se falaoa suamalie mo le fufuluina poʻo le faʻaaogaina o fafo? Ona tuʻu lea o le afu o le chamomile i totonu o se vai vai, aua o lenei 20 minute o le a lava.

Tonic

Lagona le vaivai, i ai ni faigata e tafe mai le moega i le taeao? Ma o lenei mea inu malosi o le a faatosina mai ia te oe. Faʻafefiloi 1 sipuni sipuni o se fomaʻi faʻamaʻi ma se pine o le kinnamon, 1 sipunipuni ti tea tiunu, 1 sipunamu o le hibiscus ma le 3 moli peels (atonu na e alu pe a uma le moligao moli). Sasaa 1.5 lita o le vai inu i luga o lenei vaega atoa o mea aoga ma tuu mo le 40 minute.

Faʻafiafia

E te lagona o le a vave ona '' ai 'oe i se tasi, o loʻo mamafa le popolega ia te oe, ua le toe mafai ona e tali lemu i fualaau oona? Chamomile e saʻo lava iina! Faʻafefiloi 1 sipuni sipuni o le chamomile ma se moa, 1 sipunamu o le lanu meamata, 1 teaspoon o le aʻa valerian ma liligi mea uma i le 1 lita o le vai inu. Tuʻu ma inu faʻatasi ma lemoni, meli, suka - lea e sili atu ona manaia le tofo.

Auala e faʻaoga ai

E fia taimi i le aso e mafai ona e inu ai le lauti o le chamomile? E pei o le lauti masani - 3-4 ipu o le a saʻo. E ui lava e taua le taʻuina o tamaiti laiti (e oʻo atu i le 5 tausaga) e le tatau ona sili atu i le 100 ml o le lauti i le aso. O le tea a Chamomile o se fesoasoani faamaoni i le togafitiga o le tele o maʻi, aʻo le lisi o ona faʻamaʻiloga e matua le lava, toetoe lava o tagata uma e mafai ona inu.

Le pele pele, ou te fiafia e vaai oe i luga o le lisi o le au fai saofaga i laʻu blog, faapea foi i vaega i luga o fesoʻotaʻiga lautele. O laʻu blog e faʻafouina pea i tala e sili ona manaia ma aoga, o lea e mafai ai ona ou faʻamautinoa oe e mafai ona e maua i taimi uma le mea o loʻo e sailia. Faʻasalaga i faʻafouga blog ma vaʻaia vave oe!

Tuua Lau Faamatalaga