O le a le sili atu Omacor poʻo Omega 3: faʻatusatusaga ma eseesega

Tagata faʻamaonia uma!
Na amata uma lava i le mea moni na i ai loʻu maualuga maualuga o le cholesterol maualuga i suʻesuʻega faafomaʻi ina ua tofotofoina au.
E saʻo le 2.5 taimi e sili atu.

E lua tausaga talu ai ma i le taimi lea, sa ou taumafai tele: o le meaʻai, maualalo le suauʻu mama, na o le pala o le fatu, inu ava masani, ma faʻatonuina faʻalavelave ma Aykherba (lanu mumu lanumoana) - pau na o loʻu manatuaina)

Ma o taimi uma lava, pe a uma le onā, sa ou faanatinati e faia suʻega. Oi talofa! Sa tumau le Cholesterol i se tulaga maualuga.

Na ou alu i le fomaʻi, na ia liliuina lona laulaufaiva, ma vaai i aʻu suega ma filifili ai ua matua tele ia fuainumera mo aʻu, na ia faatonuina Omacor. 1 laulau i le aso. Inu 3 masina.

Ia, lelei, na ou sau i le fale talavai, fesili ia Omakor 3 faaputuga ma mai le aofaʻi na faasilasilaina, na tilotilo oʻu mata i luga o loʻu muaulu. 8 afe rubles.

Sa ia faatoese ma le faaaloalo ma filifili ai e sue le taugofie. O se taunuuga, na ou maua e tusa ma le 1800-1900 ruuga i le fagu. O le fagu e 28 capsule.

I totonu o le lapoa lapoa e manino lanu samasama. E pei o le masani ai o le suāuʻu iʻa, na o le televave. Faʻavave faʻavavevave, pulufana / afu / le galala ma isi faʻafitauli e leʻi mafua ai.

O le tuufaatasiga o le suauʻu iʻa. O le mea moni, na ou faʻamautinoa ma faʻamaonia lana tau, e maualuga lona lelei ma faʻamamaina lelei.

Sa ou inu faamaoni mo le 3 masina, faanatinati e suʻe suʻega. Ae le gata i lea, faʻatoʻilaloina ((o le maualuga o le cholesterol e oʻo lava i le siʻitia laʻititi. O iinei e iai lau Omacor mamalu!

Lima e pauu, ae o le a ou tau ma ia! Afai e iloa e se tasi le ala e maualalo ai le cholesterol e aunoa ma ni statins - faamolemole tusi) O le a ou faafetai)

Le fualaau oona Omacor

Omacor o se fualaau faasaina ma e aofia ai polyunsaturated omega-3 o meaola. E faʻavae i luga o esters o le eicosapentaenoic ma le docosahexaenoic acid. O vaega taua nei e faia ai se faʻamalologa.

Omacor ua fuafuaina mo maualalo le toto triglycerides. O le faʻamaoni o se punavai o le malosi i le tino o le tagata, e tutusa ma le faaputuga autu o le kulukose. Faʻamataʻi, i fegalegaleaiga ma le cholesterol, faʻaalia galuega o le gaosiga o le malosi i sela. Ae o lo latou i ai i le toto i luga e masani ona taʻitaʻia ai faʻamaʻi:

  • Polokalama cardiovascular.
  • Atherosclerosis.
  • O le maʻi suka.
  • Pancreatitis
  • Oona o le ate.
  • Maualuga maualuga.

Faʻafetai i le ave o Omacor, o le lamatiaga o le faatupuina o le fatu fatu, stroke, atherosclerosis, faʻaitiitia le maʻi fatu fatu. E taofia le faʻaalia mai o pusa cholesterol i puipui o toto toto. Faʻatasi ma isi vailaʻau, e faʻaaogaina e toe faʻaleleia ai mai le fatu fatu.

Omacor o loʻo maua i capsules e 1000 mg. taʻitasi. O le fuafuaina o le tui ma le umi o togafitiga ua faʻamatala mai e se fomaʻi.

  1. Faʻasalaga i vaega o le vailaʻau.
  2. Tina ma le susu.
  3. Tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga ma sili atu i le 70 tausaga.
  4. Maʻi ma togafiti o le ate.
  5. Manua ogaoga ma taotoga lata mai.

Omega-3 fualaau faasaina

O se faʻaopoopoga meaʻai, o loʻo aofia ai tele gaʻo gaʻo. O Omega-3 o se tasi o ituaiga sili ona lauiloa o gaʻo gaʻo e manaʻomia e le tino. E leai se mea e mafai ona faʻaaoga i totonu o le tino o le tagata: latou te tuʻuina atu vitamini gaʻo, e fausia ai le puipuia o totoga i totonu, fatuina o hormones, faʻapipiʻi le membrane membrane o siama uma.

O le tino o le tagata e le fatuina i se tulaga tutoatasi ia elemene polyunsaturated Omega-3, lea e matua manaomia e tino, latou te ulu atu i le tino mai meaai. Le maualuga o meaʻai o le gaʻo i iʻa taumafa, iʻa, suauʻu linseed e leʻi faʻaaoga, nati, fatu. O le mea moni, o Omega-3 e leai se mea e sili atu i le 99% o le suāuʻu. E tatau mo:

  • Maualuga cholesterol.
  • O faʻamaʻi o le tino cardiovascular.
  • Atherosclerosis.
  • O le mamafa ma le gaʻo.
  • Faamai o le endocrine (maʻi o le maʻisuka, thyroid disease).
  • Paʻu faʻamaʻi (dermatitis, eczema, psoriasis).
  • Faamai o le tino.

Omega-3 o loʻo maua i le pepa faʻapipiʻi. E masani ona faʻaaoga i togafitiga faʻapitoa ma isi vailaʻau. Mo le puipuia o faʻamaʻi o le faʻaogaina o meaʻai ma le fatugalemu o le tino, 1-2 capsules i le aso e mafai ona faʻaaoga taitoatasi. Togafitiga ma Omega-3 e tatau ona faia pe'ā uma ona faʻatalanoa se fomaʻi. E iai faʻamaoniga mo le faʻaaoga:

  • Aluʻese ma le le faʻalogo i le fualaau faasaina.
  • Manua o gasegase gasegase.
  • Tamaiti ei lalo o le 7 tausaga.
  • O faʻamaʻi ma togafitiga o le fatu ma le ate.
  • Tesea ma pancreatitis.

E taatele i le va o Omega-3 ma Omacor

O le faavae o le elemene o le faamaloloina i mea uma e lua, e fuafua ai le i ai o gaʻo gaʻo eicosapentaenoic ma docosahexaenoic. O mea taua ia i le fualaau oona o vailaʻau i luga o le tino.

O vailaau uma e lua o fualaau faasaina e tutusa uma lava fualaau faasaina E faʻaaogaina faʻatasi ma isi vailaʻau poʻo meaʻai.

O le i ai o le tino lava e tasi o vaega, ua faʻaaogaina i togafitiga o toetoe lava o faʻamaʻi tutusa: atherosclerosis, cardiovascular system, ma le oona o le ate.

O le a le eseesega i le va o Omacor ma Omega-3

E ui lava i lona tutusa atoatoa, e iai eseesega taua:

  1. Omacor e le pei ole omega-omega-3 fualaau faasaina, lea ua maeʻa ona suʻesuʻeina atoa e faʻalapotopotoga faʻapitoa ma ua aloaia i le lalolagi atoa.
  2. Omega-3 e avea o se fesoasoani faaopoopo toetoe lava leai ni aʻafiaga itu, ae o Omacor e sili atu ma le toʻasefulu o latou, e aofia ai le ulu o le ulu, o le paʻu o le paʻu e mafua ai le vevela, hyperglycemia (o se mea e mafua mai i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto), le atinaʻeina o gastroenteritis, faʻafefeteina o le gastrointestinal, dysgeusia (suiga o le tofo).
  3. I le i ai o vaega tutusa o loʻo i totonu o sauniuniga, o le Omacor o loʻo i ai le faʻamaualuga o elemene sili ona taua o le eicosapentaenoic ma le docosahexaenoic acid, toetoe 3 taimi sili atu le maualuga.
  4. Ole Omega-3 o loʻo faʻatuina i totonu o se fale talavai e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi ma e masani lava e leai ni pusa. Omacor o se talavai.
  5. Omacor fualaau faʻatau fua 3-4 taimi sili atu taugata.

Le fea e sili atu

O vailaʻau uma e lua e faʻaaoga lelei e faʻafefe ai le maualuga o le cholesterol.

Omega-3 e faʻaaogaina faʻatasi ma taumafa ma faʻatasi ma isi togafitiga. O le siaki o le omega-Omega-3 e sili atu le saogalemu nai lo Omacor i le togafitiga o le cholesterol, talu ai ona o loʻo i ai ni mea natura masani, o loʻo faʻamalosiina e le tino faʻapitoa ma gaosia atoa. Ae o le i ai i le tasi capsule o mea aoga aoga ma aoga aoga e na o le 30%, o le 70% totoe o le vailaʻau e le afaina ai le togafitiga. O le meafaigaluega e le mafai ona suitulaga mo le faʻasolosolo faʻasolosolo ile amataga o le faʻamaʻi.

O le fesili pe o le a le meafaigaluega e faʻaaogaina mo togafitiga e filifilia taitoatasi e le tagata faatau. O le faaiuga e faia e fuafua i le le amanaiaina o le faamai, faapalepale o aʻafiaga, fautuaga a fomaʻi, togafitiga faafomaʻi i le tino.

Cholesterol ma le suāuu

Ua faʻaaoga lelei e le au faitau Aterol i lalo ifo o le cholesterol. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Le maualuga le cholesterol low oil? E i ai le manatu o le faʻaaogaina i aso taitasi e 10 kalama o lenei mea e tusa ma le 5 taimi e faʻaitiitia ai le ono mafai ona atinaʻe faʻamaʻi faʻamaʻi o le cardiovascular system. Ma o le faafetai i le faʻamautuina o le cholesterol maualalo. O lenei mafuaʻaga ona o lona sili atu, o le toto ma ua faʻapipiʻiina i totonu o vaʻa, ma o le leo o le faʻavae o le tino o le tino ua faʻaleagaina. E faapefea la ona aafia le tino i le suauʻu iʻa? E mafai moni lava ona faʻasaʻo le LDL cholesterol faʻatasi?

Se otootoga puupuu o le tuufaatasiga o le suauʻu

O le mea lea, o le suauʻu iʻa e aofia ai:

  • Vitamin A
  • Vitamin D
  • Omega-3 -ona gaʻo-polyunsaturated,
  • calcium
  • iodine
  • uʻamea
  • magnesium.

O le fea o nei mea e iai sona aoga aoga i luga o le gaioiga o le tino cardiovascular? Muamua, vitamini A (retinol). E tatau foi mo le faʻaaogaina masani o micronutrients, aemaise lava o le calcium. Vitamin D e taua mo le tuputupu ae o le ponaivi. O le leai o se mea e mafai ona faʻaosofia ai faʻamaʻi tuga e pei o salu (o le mea lea e mafua ai ona maua se fualaʻau i le ituaiga o matātā mo tamaiti ei lalo ifo o le 1 le matua).

Ae o le vaega sili ona taua o le suauʻu o iʻa o le omega-3 polyethsaturated fatty acids. O lenei mea e mafai ona faʻafoeina ai le maualuga o le cholesterol. E le gata i lea, o le maualuga o le HDL (aoga o le cholesterol) i lenei tulaga e maualuga, ma LDL - faʻaititia. Faatasi ai ma lenei mea, ua i ai le faateleina o le maualuga o le C-reactive protein (ua taʻua o le CRP) i le toto, lea e faatonutonu ai le gaosia o le cholesterol i le ate.

O le American Association of Cardiology ua faʻamaonia ai aʻafiaga o le suauʻu i luga o cholesterol. E tusa ai ma se ripoti ua lomia, o le faaaogaina o le 1000 milligrams o le DHA ma le EPA (o mea e maua mai omega-3 polyunsaturated fatty acids) e maua ai le tusa ma le 82% puipuiga mai le atinae o soo se faamaʻi o le cardiovascular system. E tatau ona manatuaina o loʻo tatou talanoa e uiga i le puipuia, o lona uiga, pe afai o le faʻafoega o loʻo faia ao le i amataina faʻamaʻi faʻamaʻi.

E faʻapefea ona ave le suāuʻu iʻa?

O le a le tele o le suāuʻu manogi e tatau ona ou faʻaogaina ina ia vave faʻavasega ai laʻu cholesterol? O le togafiti togafiti e mai le 2 i le 4 kalama i le aso. E le tatau ona toe tupu, talu ai o le tele o le faʻaitiitia o le LDL e mafai foi ona afaina, ona o le masani masani o le toe faʻafouina o sela fou ua faʻalavelaveina (vaeluaina le cholesterol o se vaega o siama, lea na maua talu ai nei saienitisi).

Ma afai e fesoasoani le suauu iʻa e maualalo ai le cholesterol, pe fesoasoani ia togafitiga o faʻamaʻi masani o faʻamalositino? Afai o loʻo tatou talanoa e uiga i le faʻaititia o le toto e mafua mai i le faʻaitiitia o le vascular tone, ona ioe. Ae afai o se faaletonu e tupu i luga o le tua o se maʻi e le faʻaleagaina (o lona uiga, pe a fai o le faiʻai, mo nisi mafuaʻaga, e le saʻo le pulea o le fatu), ona ono le mafai lea. O laʻasaga taʻitasi e iloiloina taʻitoʻatasi, i le mafaufau i le physiology o se maʻi.

E fia le cholesterol i totonu o le suāuʻu iʻa? LDL e le oi ai, ae HDL e 85%. E tatau ona manatuaina o lea gaʻo e le faʻaaoga i fualaʻau, ae i meaola. Ae i le taimi lava e tasi, maualuga le cholesterol e le afaina ai le tagata gasegase i soo se auala, talu ai e faigofie lava ona paʻu i totonu o faʻamaʻi le faʻamamaina ma mulimuli ane gauaʻiina e le tino.

Ma i le avea ai o se faʻataʻitaʻiga mo le maualuga o le cholesterol e aunoa ma le tuʻuina atu o faʻamaoniga o le maʻi maʻi cardiovascular, ua fautuaina e ave 1-1.5 kalama o suāuʻu i aso uma. O lenei mea o le a tuʻuina atu ai i le tino le aofaiga talafeagai o le C-reactive protein and omega-3. O le mea lea, i totonu o le masina e tasi o le a mafai ona faʻaitiitia le maualuga o le cholesterol e tusa ma le 0.2 mmol / lita.

E faʻapefea ona ave le gaʻo? O le auala e sili ona talafeagai o loʻo i ai i foliga o capsules ua gaogao. O nei mea e faʻatau atu i falemaʻi ma e taugofie. O le tele o le tasi capsule e tusa ma le 0.5 kalama. E tusa ai ma lea, 2-3 faʻasalaga o le a lava. E sili le lelei le suʻeina o le suāuʻu ao leʻi 'ai, pe a faʻapitoa ona faʻapalapalaina meaola e ala i le faʻalauteleina o le faʻafefe i le sua oona.

O aʻafiaga o le fagotaina o iʻa

E ui lava i le mea moni o le suauu iʻa e faʻaitiitia ai le maualuga o le cholesterol maualalo, o lona soona taumafa e mafai ona afaina ai le soifua maloloina. Mo le tele o vaega, o lenei mafuaʻaga ona o se fua maualuga maualuga o vitamini A. E matua lava, ae e matautia mo le tino! Aemaise lava pe a oo i teine ​​maitaga. Afai latou te maua le vevela maualuga o le vaitamini A, ona avea lea ma mea e tupu ai le faʻaleagaina o le faʻamalositino i le faʻamalositino o le tamaititi e leʻi fanau mai (masani ona afaina ai le fatu).

Ma o le suauʻu iʻa e faʻateleina ai le faʻaogaina o nisi vaega o hormones, e mafai foi ona afaina ai le ala o le maʻitaga. Ua matauina foi e saienitisi le mea moni e faapea o le vailaʻau A e sili atu e mafua ai le alualu i luma o faamaʻi o se poloaiga mai le neuralic. O lona uiga, mo se faʻataʻitaʻiga, afai o se maʻi na muamua ona paʻu, ona mafai lea e ia ona suʻe le suāuʻu iʻa, ae le o le matauina o le togafitiga fautuaina. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi, faʻapea foi ma suʻe suʻega e fuafua ai le maualuga o le cholesterol i le toto (LDL ma HDL) ma le retinol. Afai i le lumanaʻi o le ai ai se faʻalauiloa maualuga i le maualuga o vitamini A, ona faʻaaogaina lea o le suauʻu iʻa.

I le aotelega, o le suāuʻu iʻa e faʻamaonia ai le maualuga o le cholesterol leaga i le tino. Ae e le tatau ona e faʻaaogaina e aunoa ma le tuusaʻoga a lau fomaʻi. Ma e sili ona lelei le suʻeina ole suʻega toto ina ia mafai ai ona suʻe le suiga i le masani. E sili atu le aoga o le suauʻu iʻa e avea o se faʻasolosolo, ae le o togafitiga o faʻamaʻi faʻasalaga masani o le cardiovascular system.

Omacor po o Omega 3: o le a sili atu mo le maualuga o cholesterol, toe iloiloga o fomaʻi

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Ole maualuga ole cholesterol maualuga o se faafitauli ogaoga e moomia ai togafitiga faapitoa. Maualuga maualuga o le vailaʻau e fesoasoani i le faʻavaeina o pusa cholesterol i puipui o toto toto. Afai e faʻapipiʻiina le togafitiga, o le a amata faʻafitauli o le loto. O lenei togafitiga o le taʻitaʻi lea i le lalolagi i le lalolagi atoa. O le tulaga lamatia foi o le faailoga o le amataga o le faʻamaʻi e pasi uma lava.

O le vaalele e faatoa mafai ona iloa i le taimi o le suʻega. E le gata i lea, afai o le cholesterol e sili atu i le masani, e afaina le ate, aua e maua ai iina, ma o le sili atu e mafua ai ona le lelei lenei totoga. I le isi itu, o se faasologa o le faasologa e tupu ma o le tino atoa e tali atu i le toilalo ma totoga taua o mafatia. O le togafitiga e iai ona lava nuances ma tulafono e tatau ona mulimuli i ai le maʻi.

O le au atamamai e mafaufau ia Omacor ma Omega 3 e avea ma taitai i le cholesterol lowering drugs; e silia ma le tasi le iloiloga lelei ua tusia e uiga i le aoga. E masani ona faʻasolosolo ona faʻasolosolo, ae eseese. Muamua o se fualaau faasaina, ma o le lona lua o se faʻaopoopoga o meaola. Omacor poo Omega 3 feeseeseaiga o loʻo faʻaauau pea, aua ua faʻatuina i latou lava e avea ma togafitiga lelei, ae ina ia iloa ai le mea e sili ona lelei i le maualuga o le cholesterol, e tatau ona e malamalama atili i auiliiliga.

Faʻaaogaina o mea tau vailaau faasaina

Omacor o se vailaʻau e aofia ai le Omega 3. E pei ona e iloa, o fesoasoani polysaturated e fesoasoani e aveesea ai cholesterol sili atu.

Omacor e faʻaitiitia ai aʻafiaga o faʻamaʻi fatu, e puipuia ai foliga o papa i luga o vaa.

E faʻaaogaina i togafitiga pe a fai e le maua le taumafa. E faʻaaogaina mo le hypertriglyceridemia o ituaiga 4, 2 ma le 3. O nisi taimi e ave faʻatasi ma fuainumera.

E i ai lava lona faʻasaina. O nei ituaiga o hypertriglyceridemia, o mea e afaina ai i vaega taua, o le maʻitaga ma le susu, e oo atu i le 18 tausaga le matutua, matua le matutua, maʻi o le ate, le faaaogaina o fibrates, o le i ai o manua ogaoga, taotoga o taotoga lata mai nei.

Ole fualaau faasaina e tatau ona faia pe a maea le tofiaina o se fomaʻi.

O le Omega 3 o se faʻaopoopoga o meaola o loʻo faʻamatalaina faʻatasi ma taumafa ma isi auala e togafitia ai le maualuga o le cholesterol.

E masani ona faʻaaogaina e togafitia ai faʻafitauli eseese.

O le faaopoopoga o le gaʻo eletise polyunsaturated e aveesea ai gaʻo matautia ma faʻamalolo ai le tino. Latou te maua meatotino nei:

  • i ai le aʻafiaga o le ita,
  • faʻagesegese le faʻavaeina o pepa
  • puipuia le tupu mai o le atherosclerosis,
  • mimiti le toto
  • leo o vaa,
  • lagolago le bronchus,
  • faʻasaʻo le toto maualuga
  • faʻamalositino le polokalama puipuia
  • faaitiitia le ono mafai ona maua mai o allergies,
  • faaleleia le tulaga o le mucous membranes,
  • puipuia le fausia o le kanesa
  • puipuia le atuatuvale
  • faʻagasolo le gaioiga gaoioiga
  • fesoasoani e toe faʻafoʻisia le puipuiga
  • puipuia Alzheimer's

O ia gaioiga o se vaega faʻavae o le fausaga o le cell. E le o gaosia faʻapitoa e le tino, o lea e tatau ai ona e faʻaaogaina le vailaau i meaʻai.

Afai mo nisi mafuaaga e le mafai, e mafai ona avea Omega 3 ma se isi mea.

Faatonuga mo le faaaogaina o fualaau faasaina

O Omega 3 ma Omacor o loʻo maua i capsules, lea, pe a faʻaumatia, e le manaʻomia ona vaeluaina. Ona tatau lea ona fufuluina i lalo se aofaiga tele o le vai i le tulaga o le vai manino.

E tatau ona faʻaaoga faʻatasi uma fualaau faʻatau i le taimi e tasi ma taumafataga i taimi e tolu i le aso. O le umi ole togafitiga faʻapitoa e faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi, e faʻavae i luga o uiga o tagata taitoatasi ma le faʻafitauli o le maʻi.

O le mea moni, o le togafitiga o se masina. Afai e mafai, e tatau ona faalua faatolu i le tausaga.

E ui lava i le mea moni o faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau oona e talitutusa, o le vailaʻau Omacor mo le cholesterol ei ai aʻafiaga o le itu:

  1. Nausea
  2. Vomiting
  3. Faʻaleagaina o le gastrointestinal tract.
  4. Gutu gutu.
  5. Meteors.
  6. Faʻailoa poʻo le faʻamalosi.
  7. Gastritis
  8. Lafoaia o le tino.
  9. Galuega gaʻo maʻi.
  10. Tesea ma le ulu.
  11. Fai ifo maualalo.
  12. Faateleina le numera o le toto paʻepaʻe.
  13. Urticaria.
  14. Tue le paʻu.
  15. Rash.
  16. Suauu toto suka.

Ole Omega 3 e leai ni aʻafiaga. Ae i le maitaga ma le lactation, e tatau ona lafoai le faaopoopo. E le gata i lea, afai ei ai i se tagata se talafaasolopito o le hemophilia, e le aoga le faʻaaogaina. O le Omega 3 faaopoopo e sili atu le saogalemu nai lo Omacor i le maualalo o le cholesterol toto, ona o lona tino masani e galue filemu i le tino. E sili atu ona faigofie ona talia e le tino.

O le tau o Omacor i Rusia e mai le 1600 rubles. Ma Omega 3 e mai le 340 rubles, e fuafua i le aofaiga.

O le eseesega i le va o nei vailaʻau e lua ua na o le tau, ona e toetoe lava tutusa le aafiaga.

Faʻamatalaga o fualaau oona

Afai, mo nisi mafuaaga, e le mafai ona e faatauina Omacor, poo Omega 3, e tatau ona e iloa le igoa o sui.

E tutusa i latou i mea aoga ma fusi o gaioiga, ae e ese na o le tau.

E tatau ona e fesili i lau fomaʻi e uiga i le avanoa e suia ai le fualaau faʻatau fua ma se sui.

Omacor ma Omega 3 ei ai ana analogues ma o latou tau i rubles:

  • Epadol capsules - mai le 400.
  • Epadol Neo - mai le 327.
  • Vitrum Cardio Omega 3 i capsules vaivai Nu. 10 - mai le 1100.
  • VitrumCardio Omega 3 i capsules vaivai Nu. 30 - mai le 1300.
  • Vitrum Cardio Omega 3 i capsules vaivai Nu. 60 - mai le 1440.
  • Laʻu iʻa faʻamalosi i kapula - mai le 67.
  • Herbion Allium capsules - mai le 120.
  • Revight garlic pearl - mai le 104.
  • Pepa o suauu matala - mai le 440.
  • Ezetol tablets - mai le 1700.
  • Suauu pamu suamalie - mai le 89.
  • Peponen capsules - mai le 2950.

O le tau e mafai ona fesuiaʻi e fuafua i le numera o fualaau faasaina ma le taulaga. O analogs e talitutusa lava i le gaioiga malosi ma le mataupu faavae o le gaioiga i le tino. Aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi.

O nisi o mea gaioiolosi e eseese mai le fualaau autu, ae mafai ona maualalo le cholesterol. Ole lisi ole sui e leʻo maeʻa, o mea taua ia e mafai ona maua i le tele o falemaʻi.

Omega-3 gaʻo gaʻo: o le a, pe o le a, mo le faʻamalolo

Polyunsaturated fatty acids O le Omega-3 o se ituaiga faʻapitoa o le triglyceride masani (TG), lea e maua i le toetoe lava mole mole o meaola o manu, e aofia ai tagata, faʻapea foʻi ma ituaiga o laau toto.

O le taua sili ona taua o loʻo faʻatusalia e le 3 o latou ituaiga:

  1. Alpha-linolenic (ALA, ALA).
  2. Docosahexaenoic (EPA, DHA).
  3. Eicosapentaenoic (DHA, EPA).

O nei vailaʻau o loʻo i ai i le mea e tatau ai le micronutrients, aua e le mafai ona faʻapipiʻi faʻapitoa i le tino.

Ole Omega-3 E masani ona taʻua le FAAALIGA o "mea taua" mo a latou mea taua e le o maua i isi ituaiga o gaʻo, e aofia ai le mafai ona faʻaitiitia le maualuga o le "leaga" cholesterol.

O le anti-cholesterol o le faamaloloina o le Omega-3 ona o lona aafiaga le mautonu i le faaitiitia o le lipid adhesion (tuufaatasiga) ma le puipuia o lo latou teuina (adhesion) i toto toto, faapea foi ma se aafiaga tuusao i le faateleina o le fua o le ate ma le faamamaina o le cholesterol mai le tino.

Faʻasalaina o lipine atherogenic ma o latou suauu i puipui o toto toto. O le faʻaaogaina o omega-3 e taofia ai lenei gaioiga.

I mea moni faʻaonapo nei, e le mafai i taimi uma ona maua le aofaʻiga o le Omega-3 e mafua ona o le leai o se taimi, oloa le lelei, ma ona o le faʻavaeina o foliga o le mole, lea, pe a faʻaogaina, ua liua i se isi ituaiga. O se taunuuga, o le tino e le lava le PUFA ma foliga lelei lelei.

O le mea lea, o le totogiina o le leai o PUFA, sauniuniga o mea tau vailaau mo togafitiga ma gaioiga o meaola (BAA), lea e aʻafia ai le maualuga o le cholesterol, e aofia ai le Omega-3.

Taua! E ui i le mea moni o fualaau oona e aofia ai omega-3 PUFAs ua tuʻuina atu e aunoa ma se faʻamaumauga, e le fautuaina e ave faʻamalosi. I le avea ai o se vaega o nei oloa, o gaʻo lapisi o loʻo masani ona i ai, o lona aafiaga i luga o le tino e ese le ese mai mea masani.

O le gaʻo gaʻo eletise e le o maua e pei o se oloa gaʻo. E masani lava i luga o le fale teu i le fale talavai latou te tuʻuina atu i le tulaga o le taofiga poo capsules o loʻo aofia ai le omega-3:

  • fuālaʻau faʻamamaina (faʻateleina o le EPA ma le DHA i le 35%),
  • fuālaʻau fuālaʻau, e masani ona tuʻuina (faʻafaigofie le ALA i le 60%).

O mea e sili ona taatele mo ia ituaiga sauniuniga o vitamini gaʻo (A, E, K, D) ma le "loto" faʻaopoopo (coenzyme Q10, mea e maua mai le hawthorn, rosehip etc.).

Omacor ma Omega 3 - iloiloga a tagata faatau

Victor: Mo aʻu, o le filifiliga o le faaopoopo Omega 3. E ui lava latou te fai mai e le fesoasoani le faʻaopoopoga, ae o le fofo e tatau ona fesoasoani, pepelo uma. A o ou talitonu i le faafeagai.

Alexandra: Na ou taumafai Omega 3 mo le maʻisuka, e le tele se fesoasoani ia te au. Ua na o le cholesterol ua avea ma faafitauli faigata mo au, ma o le fesoasoani a Omacor i le maualuga o le cholesterol. Ou te manatu Omega mo le puipuia ma mo le amataga o le maʻi. O isi vailaʻau e le fesoasoani ia te oe e tatau ona e pipii i se meaʻai.

Basil: Lelei lelei. O le fesoasoani a Omega 3 na fesoasoani ia te aʻu mai laʻu maualuga cholesterol maualuga. O le togafiti pe afai e te tausisi i se meaai ma fautuaga, e tusa lava pe sili atu le tele o gaʻo. Na fesoasoani ia te aʻu ma fautuaina atu i isi.

Iulia: Ou te le iloa, na fautuaina au Omega 3. E le lava le tasi, aua afai e le fesoasoani, o le a faia e se tasi se mea sese. Omacor, latou te fai mai o uo e lelei foi, ae e tau le tau.

Valentina: Sa i ai loʻu cholesterol mo se taimi umi, o lea na ou taumafai ai tele. Omacor e masani, ae o Omega 3 e taugofie.

Theodosius: Sa ou taumafai e 'ai meaai faatasi ma ia mea, ae mo se taimi umi ou te lei lava. Talia Omega 3, o se fesoasoani lelei tele. E tele uo latou te faʻaaogaina mo le puipuiga, e leai ni aʻafiaga. O lenei faʻaopoopoga e saʻo mo aʻu. Ma o Omacor o le fofo lava lea, e sili atu le taugata.

O faʻamanuiaga o Omega-3 o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

Suauu manogi - o se fesoasoani malosi i le tau faasaga i cholesterol

O le tele o tagata gasegase e maua i le cardiovascular pathologies e iai se fesili - pe faapefea ona ave le suauu i luga o le cholesterol (cholesterol)? Ma e le o se mea na tupu, ona o le poto masani o le cardiologists, ina ia mafai ai ona faatulaga le paleni o fuainumera o le lipid profile - ina ia faaitiitia ai le maualuga o le cholesterol (LDL) ma triglycerides, faapea foi le faateleina o le "lelei" lipoproteins (HDL), e fautuaina e aofia ai le anti-cholesterol i le lisi meaʻai gaosia ai le suauu. Aisea?

  • E faʻafefea ona faʻalauteleina le suauu pe a faʻatūina le cholesterol?
  • Contraindications ma aʻafiaga o le suauʻu ua faʻafefiloi
  • O fuālaʻau manogi e faʻaaogaina mo le tuʻuina atu o triglycerides

O le suauu malulu o loʻo i ai le suāuʻu o se oloa tulaga ese e taʻitaʻia i mea taumafa uma e tusa ai ma le aofai o le Omega-3 polyunsaturated acid linolenic - 50-57%. Mo le faʻatusatusaga, i le olive olive, o latou mea e maua e na o le 0.8%, i le soya 10%, ma i le suauʻu suauu e masani lava ona leai. E oo lava i le vaega o mea taumafa faaopoopo o Omeganol e na o le 35% na te lauiloa.

O suʻesuʻega ua faʻamaonia ai o le faʻaaogaina faaopoopo o omega-3 e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atinaʻe ma le alualu i luma o le tele o pathoces e tupu i le maualuga o le cholesterol. O le faʻaaogaina faʻaaogaina o le suauʻu 'ua faʻafefiloi o loʻo manino ona faʻamatalaina mo tagata mamaʻi e iai soʻo se maʻi fatu cardiovascular.

E faʻafefea ona faʻalauteleina le suauu pe a faʻatūina le cholesterol?

O siama tagata e masani lava ona aofia ai omega-3 ma omega-6 oona gaʻo. O se mea e le paleni taumafa e tau atu i le solia o nei fausaga fausaga. I totonu ia i latou, cholesterol ma gaʻo tumutumu oona e amata ona ola, e aliali mai ai ni aʻafiaga e leai se totogi ma o le calcium masima e teuina. O le mea lea, e mafua ai le solia o le tali maaleale o siama i hormones, lea e aofia ai le faʻalavelaveina o le ulu i totonu o sela o mea e tatau ai: glucose, iodine, potassium, calcium ma le sodium.

O le aoga o le suauu paluga e faavae i le tutusa o lona tuufaatasiga kemikali faatasi ai ma le fausaga o ogaumu o myelin o neura namu poo le lipid layer o membranes cell cell. Afai e te faateleina le maualuga o le Omega-3 i se faiga pulea, ona toe faʻaleleia lea o le fausaga o puipui o le cell, ma o le mea lea e le mafai ai ona fofo i totonu o vaʻa papalate, "leaga" cholesterol, viruses, microbes ma radical free.

E tatau ona maitauina e tusa ai ma fuainumera o fualaau faafomaʻi, o le poto masani o fomaʻi ma iloiloga o le tino, le faʻaleleia o le suauʻu paluga poʻo le sui o le Lintenol e le maua ai le faʻaititia o le "leaga" ma faʻaleleia le lipoproteins "lelei", ae vave vave ma e maualalo ai foi le faʻamaʻi. Ma ua fesoasoani lenei i le faʻaleleia o le lipid profile.

Manatua! E sili atu le lelei o le suauʻu o loʻo faʻafefiloi e ala i faʻataʻitaʻiga nei - malamalama manino, tofo malie, ma se faʻaaliga faigofie o fetu, ma se manogi manogi e faʻaalia mai i le suauu. Turbidity ma le rancidity e faʻaalia ai le soliga o tulafono o le teuina ma / poʻo mea sese i tekinolosi gaosi oloa.

Contraindications ma aʻafiaga o le suauʻu ua faʻafefiloi

E leai ni faʻasesega faapitoa mo le faia o lenei sauniuniga masani. Ae ui i lea, e faʻasa ona faʻaaogaina e aunoa ma le faʻatalanoaina o se fomaʻi mo tagata gasegase nei:

  • mafatia mai le hemophilia,
  • ave le toto totoʻa
  • gasegase e faʻaleagaina ai le ate,
  • faia togafitiga faʻatasi ma hormones, antidepressants poʻo vailaʻau faʻasaina.

O aʻafiaga e le masani. Atonu o le manava le mautonu, afaina ma / poʻo ni faʻavalava vavalalata. I le tele o tulaga, o le a le toe i ai se tulaga le lelei i totonu o le vaiaso. O le faʻaalia o tali e tali tutusa ma le siama, i le fesootaʻi atu i le faʻaaloalo i le flax, e mafai foi.

Faʻalogo! Faʻatau le suauʻu moa i falemaʻi, i totonu o se fagu tioata (200-250 ml) poʻo le gelatin capsules.

Ua faʻaaoga lelei e le au faitau Aterol i lalo ifo o le cholesterol. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

Aua le faʻatau se oloa ua faʻatauvaʻaina i le kasikoni, seleni ma le vaitamini E. E le o se mea sili atu nai lo le faia o tupe ma se faʻalauiloa faatosina mai se tagata gaosi oloa. O le tuufaatasiga o loʻo faʻaalia i luga o le igoa e tatau ona na o le pau lea o le tusiga - o le suauu lili, le malulu.

O fuālaʻau manogi e faʻaaogaina mo le tuʻuina atu o triglycerides

I le togafitiga o le hyperlipidemia, o le suāuʻu popo e ave 30 minute aʻo leʻi faia se taumafataga:

  • i le 3 aso muamua - 1 tsp. 3 taimi i le aso
  • i le aso 4 ma le 5 - 1 tsp. 4 ma le 5 taimi i le aso, i le faasologa
  • ma le isi, o le fualaau e tatau ona faasolosolo malie atu i le 1 tbsp. l 5 taimi i le aso
  • Taimi aʻoga -35-60 aso.

Afai o le tagata gasegase e iai se talaʻaga o le biliacry dyskinesia, o le pancreatitis tumau poʻo le cholecystitis faʻanatinati, ona fautuaina lea o le suauʻu manogi e na o meaai e tatau ona faʻaaogaina!

O fuamoa o fualaʻau e mafai ona faʻavasegaina i le suauʻu manogi, e ui i lea, e le mafai ona fafaga meaai pe faaopoopo i le vevela fufulu ipu. I soo se tulaga, e tatau ona matauina le fua. Pe a faʻapipiʻi se taumafataga o le cholesterol i aso uma e tatau ona tausisia ia ituaiga mea.

O le toʻatele e fenumiaʻi pe aisea, faatasi ai ma se taumafataga o le anti-cholesterol, ua faatonuina ai e le fomaʻi le faʻaaogaina o masini masiʻi masani, margarines po o meaʻai susu. E faigofie ona faamalamalama lenei mea. O loʻo aofia ai le phytosterols ma le phytostanols - o vailaʻau e faʻalavelaveina ai le faʻaaogaina o le tele o le cholesterol i le inumaga. E taua foi le matauina o tagata o meaʻai i aso nei ua taulaʻi atu i le manaʻoga mo le tausisia lelei o le mea e tatau ai ma le tele o taumafa masani i totonu o falemaʻi ma le maualuga o le cholesterol.

Manatua! E mafai ona teuina se fagu suauu ua faʻafefiloi i luga o le puipui o le pusaaisa poo totonu o se kapuni lauulu.

A o leʻi faʻatau, e tatau ona e gauai atu i le taimi e gaosia ai, lelei, e le sili atu ma le 2 masina e tatau ona pasia mai le aso e gaosia ai. A uma ona tatala le fagu, aua nei galo e faasee le pulou. O mea o loʻo i totonu o se fagu matala e tatau ona vave faʻaaogāina, aua o le suauʻu 'eseʻese e ese mai isi i lona maualuga maualuga o le faʻasologa.

O le 'aiina o le suauu i luga o pusa e le gata ina faigofie, ae sili atu ona lelei, talu ai o le gelatin o loʻo ufiufi se manogi manaia ma le le fiafia mulimuli ane. O ia pusa e fautuaina mo le faʻaoga faalua i le aso mo le tasi poʻo le lua masina. O le faʻatulagaga o fua e faʻatatau i le maualuga o capsules ma le suauʻu 'ua faʻafefiloi: 300 mg - 4 pcs., 700 mg - 2 pcs., Poʻo 1350 mg - 1 capsule. A maeʻa le vasega, e tatau ona e malolo mo le 30-60 aso, lea e fautuaina ai e ave faʻatasi le lipid-lowering agent e faʻavae i luga o le kālani, faapea foi ma le suauu mata ma le chitosan.

Ma i le faaiuga, e tatau ona toe manatuaina o le suauʻu ua faʻafefiloi e le o se panacea mo le faʻasaʻoina o le cholesterol. E taua le aoga, ae naʻo se meafaigaluega fesoasoani i le puipuia, togafitiga ma le puipuiga o le atherosclerosis vascular ma pathologies cardiovascular, lea e tatau ona aofia ai i le lavelave o taumafa, faamalositino ma togafitiga.

O manaoga masani o le tino

E ui i faʻamanuiaga uma i le tino, e leai se maliega i luga o le faʻaaogaina o le PUFA. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faalapotopotoga American Heart Association (AHA) e fuafuaina le alauni i aso taitasi e fuafua i le maualuga o le faʻafitauli o le cardiovascular system:

  1. Tagata soifua maloloina - e lava le 250-500 mg 2-3 taimi i le vaiaso.
  2. Tagata mamai e maua i le fatu o le fatu o le fatu pe a maeʻa le fatu o le fatu - ua fautuaina e faateleina le faʻapalaina i le 1000 mg i le aso.
  3. Tagata e maualuga le maualuga o triglyceride - e fautuaina e maua le aofaʻiga maualuga, o lona uiga, 2-4 kalama i aso uma.

E manaia. O nisi o le itu i mātū o loʻo sili atu ona faigofie ona faʻaogaina maualuga maualuga o le PUFA. O lea la, mo se faataitaiga, Greenland Eskimos e tusa ma le 5700-6000 mg o le Omega-3 i aso uma, lea e masani ona latou ave mai i iʻa ma faʻamaufaʻailoga. Dr. J. Dyerberg, o le na suesueina i latou i le faaiuga o le vaitau o le 1970, na ia iloaina o se ituaiga o meaai e fesoasoani ia i latou e tausia a latou "leaga" cholesterol (LDL) maualuga ma maualalo le latou "lelei" cholesterol (HDL).

O le isi faalapotopotoga, o le American Food and Drug Administration (USFDA), e fautuaina le fetufaai o omega-3 i le va o natura ma punaoa faanatura: faatasi ai ma se fua faatatau masani o le 3 kalama i le aso, e na o le 2 e tatau ona maua mai meaʻai.

E le gata i lea, e le o le sili atu i le 1 gram o le Omega-3. E ui lava e laʻititi tulaga masani mo tamaiti: i le vaitau o le alualu i luma tuputupu aʻe, e aoga le faateleina o le faʻaaogaina o PUFA i le 1% o le aofaʻiga o le gaʻo i le taumafataga.

E faapefea ona filifili le saʻo saʻo?

Pe a filifilia se vailaau faʻasaina ma omega-3 meaola, e tatau ona taulaʻi faapitoa i le ituaiga o mea gaosi oloa gaosi oloa:

O se faʻataʻitaʻiga o se sauniuniga e faʻavae i le krill o le suauu ma le kapeta o loʻo faia ai.

  1. Ava o iʻa (meaʻai ate ate) - e maua mai le ate o iʻa o loʻo nonofo i vai i matu (aemaise o le cod).
  2. Ava gaʻo (gaʻo iʻa) - e maua mai i le maso vaega o iʻa o fua o le gaʻo po o crusetacek planktonic (krill).

O le filifiliga muamua e sili atu ona faʻapitoa, ae atonu e aofia ai mea vevela ma masima o metale mamafa lea e faʻapupulaina ai le ate ia lava. O le mea lea, e sili atu le tuʻuina atu o mea e sili ona lelei i le filifiliga lona lua: o le a itiiti mea aoga e maua ai iina, ae e le mafai ona e fefe i le leaga mai mea leaga.

E le gata i lea, e iai foi tulafono masani mo le filifilia o fualaau faasaina Omega-3:

  • tulaga lelei e tatau ona tausisia le tulaga faʻavaomalo faavaomalo o le GMP, e pei ona molimauina e le faʻamaoniga tutusa i le afifiina,
  • e fautuaina le faʻaaogaina o meaʻai i le faʻaogaina o foliga aua o le a fesoasoani e aloese ai mai le faʻamaʻiina i lalo o le malosi o le ea, malamalama ma le vevela, ma faʻasaʻo ai le tofo le lelei,
  • e matua fautuaina lava o le afifiina e faia i le tioata po o le paʻupaʻe, e mafua mai i le le manaʻomia ona faʻaalia i le susulu o le la,
  • o le i ai o ni mea faʻaopopo e faʻateleina ai le faʻaopoopoga o le fou o le oloa, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻafeiloaʻiina vitamini antioxidants E poʻo le C,
  • o le tuufaatasiga o le oloa e tatau ona faailoa ai e le gata i le aofaiga atoa, ae faapea foi le aofai o fesoasoani a le tagata lava ia, aua o le fua faatatau e ono eseese mai le fuainumera e mafua mai i le tuputupu ae o tuutuuga.

O nei Meaʻai 180 EPA / 120 DHA - 200 Softgels

O le oloa o se tagata gaosi lauiloa (USA), o se sui o le Faalapotopotoga a le au gaosi oloa. O se gaioiga o gaʻo masani mai iʻa i totonu o le anchovy family ma vitamini E e ese mai le soya. E faʻamamaina le oloa i le fua masifa ma, e tusa ai ma fuataga, e le o iai ni mea leaga faʻaleagaina. Ave 2 fasi faalua 2 taimi i le aso.

Solgar 950 mg Omega-3 (504 EPA / 378 DHA) - 100 softgels

O le sauniuniga e aofia ai le tolu fulu o fua faʻapitoa o le PUPs mai iʻa e mālūlū (iʻa, gaʻo, anchovies, saury). E maualuga foi le faamamaina o allergens mai fafo (paluga, fefete, susu, sugar, preservatives, ma isi). Ave le 1 fasi pepa 1-2 taimi i le aso.

Doppelherz aktiv (Doppelherz Asset) 800 mg (300 EPA & DHA) - 30 softgels

O se meafaigaluega faigofie ma e le taugofie - o se faʻaopoopoga lautele i le taumafataga autu, aua o loʻo i ai sina faʻaititia o le PUFA ma se fua faatatau maualuga o le vitamini E (12 mg). Ave le tasi fasi pepa i le aso.

Omacor (Omacor) 1000 mg Omega-3 (46% EPA / 38% DHA) - 28 softgels

Ole fualaau faasaina e le o lauiloa i le maketi i totonu o le atunuu, ae ua salalau lautele foi, lea na ia faatuina ai o se meafaigaluega lelei e faaitiitia ai triglycerides. Metotia o le talosaga: 1 vaega 1-4 taimi i le aso.

Omega Fafo Evalar 1080 mg Omega-3 (504 ALA) - 30 softgels

Na o le ALA se mea mai le lisi. E aofia ai le suauu o le suauʻu, lea e le gata mo le le lava o le PUFA, ae mo "lelei vitamini" (A, E) ma le phytoestrogens. Ave le tasi fasi pepa i le aso.

Faaiuga mulimuli le fua faatatau o le maualuga o le tau

O le tau o fualaau oona e matua fesuisuiai e fuafua lava i le fua, numera o capsules ma ituaiga o PUFA o vaega o:

I le averesi, e mafai e se tagata aloaʻia ona ave e tusa ma le 2000-2500 mg o omega-3-mea oona i le aso, faatasi ai ma le dose o le EPA ma le DHA o le itiiti ifo i le 400-500 mg. E sili atu le tele o nei tui e le fautuaina: o le tele o le faʻaaogaina o le umi uumi o le filifili e mafai ona mafua ai le faʻafeagai - o se faʻaopoopoga o le "leaga" cholesterol e tusa ma le 5%. Mo tagata vevela o latou meaai e aofia ai le filifili ole ALA, e mafai ona e faʻaititia le fualaau o fualaau oona i le 4000 mg.

Taua! O le fua faatatau o fua faatatau o le PUFA uma taliaina e tatau ona 6: 1: 1 (omega-3, -6 ma -9). Ae peitaʻi, afai o le taumafataga o loʻo i ai le tele o gasegase (fried foods, margarine) ma faʻataunuʻu gaʻo (puaa, pata ma ghee), ona le mafai lea ona ausia lenei taunuuga. Ona e tatau lea ona e siaki se vaega o le itiiti ifo i le 3: 6: 1.

Faʻaaoga fualaau faʻamaʻi ma le Omega-3 ma le cholesterol maualuga i le taimi poʻo le taimi lava e uma ai se taumafataga i le vai. E manaʻomia le i ai o le suauʻu manogi i meaʻai, faʻapea foʻi ma le tele o puipuiga e fesoasoani i le vave faʻaleleia o le gasegase o le lipid.

Ole lapisi tele e tatau ona vaevaeina i le 2-4 vaega, aemaise lava pe afai ua faʻaleagaina e le tagata le faagasologa o le gaʻo gaʻo. O le umi o le tasi togafitiga ma le prophylactic course o le 1-3 masina, mulimuli ane e tatau ona fai se malologa mo le 2-4 vaiaso.

Faʻasalaga ono faʻaleagaina ma faʻalavelave i le faʻaaogaina o le suauu

O le mea autu o fualaau faasaina ma le Omega-3 o le toto thinning, o le mea lea ua solia ai i latou o loo i ai le malosi o le faamaligiina o le paʻu ma mucous membranes (otaota). E le gata i lea, aua nei ave nei supplements i le 2 vaiaso aʻo leʻi taoto ma fanau.

E le gata i le faʻasaʻoina o le faʻamaonia, e iai le tele o tulaga e tatau ai ona ave faʻamaonia aloaʻia:

  • tolopoina poʻo se taimi mulimuli ane,
  • tamaititi aoga aoga (e oʻo atu i le 7 tausaga),
  • vave maitaga (1 le tolu masina),
  • taumafa o vitamini gaʻo-soluble A, D ma le E,
  • faʻalavelave i le faiga o le endocrine,
  • tatala o le gasegase (faʻamaʻi pipisi),
  • ulutala ma gastritis ma maualuga maualuga,
  • vailaau vevela vevela, e aofia ai le afaina,
  • ave faʻamalosi faʻamaʻi faʻamalosi (faʻamalositino),
  • gasegase tuga i iʻa ma iʻa.

Pe mafai ea ona mafai ona maua?

E mafai ona e faʻaaogaina le vailaau faʻasaina mo ni taimi uumi. I lenei tulaga, o le aliali mai o faʻamaoniga o le faʻamaʻi pipisi ua matauina:

  • loto vaivai, vaivaiga, leai se leo o musika,
  • faʻaitiitia le toto maualuga
  • taʻavale, gagging, faʻafefe i meaai,
  • tiga ma le le toʻa i le manava, manava.

O ia aafiaga o se mea e seasea tupu, ae e tatau ona manatua i le vaitaimi o le ave o se tamaititi, o le tulaga lamatia o le maualuga o le tamaititi e faateleina tele, aemaise lava i fafine e le o toe totoina le gland or urolithiasis. O le tele o iloiloga o tagata i luga o fualaau faasaina ma le Omega-3 e matua lelei lava.

O le tele o tau mo fualaau faasaina e lautele tele - mai le lua sefulu i le afe o rubles. O lenei tulaga e mafua ona o le lelei o le meaʻai ma le tikeri o lona gaosiga.

O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, e na o le malulu-vai e faʻaaoga mo le gaosiga o sauniuniga faafomaʻi. O lona gaʻo o loʻo faʻaaogaina le faʻapalapala mole mole, lea e aveesea uma ai mea leaga faʻaleagaina. E le gata i lea, o loʻo ia faia se faʻagasologa o le faʻamamaina ma le faʻamamaina, lea e faʻatagaina ai oe e faʻateleina le faʻatupulaia o le EPA ma le DHA.

O mea uma lava e sili atu ona faigofie i le vaega o le paketi: o le gaʻo e faigofie lava ona fufulu masini ma e faʻamalosia e le suia. O sea oloa e leai ni faʻamatalaga i luga o le anotusi o vailaau maoti ma o loʻo faʻaalia e le upu "meaʻai".

Le tau faʻatatau o fualaau faʻasaina mai vaega eseese:

Igoa o fualaau faasainaTau, mapu
Apteka.ruEapteka.ru
Biafishenol BioFarm 300 mg4353
BioContour Polaris 300 mg3254
Teva Fish Oil 500 mg1026955
Solgar 950 mg32803100
Vitrum cardio 1000 mg11501355
Doppelherz aktiv 800 mg345378
Natura Bounty Krill Natura 500 mg17941762

A maeʻa ona maua se faʻamatalaga i le faʻafeiloaʻiga o oloa, e mafai ona maua mai i le falemaʻi lata ane (fale moni) i soʻo se taimi talafeagai.

I totonu o le laumua, o le tele o fualaau faasaina ma le omega-3 PUFAs ua faʻaalia i le tele o falemaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga:

Faʻafesoʻotaʻiga faʻamalosi 36.6

  • f. Malo malosi 14, bldg. 1
  • f. Manezhnaya sikuea, fale 1, itulau 2,
  • f. Old Basmannaya i. 25, itulau 5.

Telefoni: +7 (495) 797-63-36

Soifua Maloloina

  • f. Novokuznetskaya d.1, itulau 3,
  • f. Neglinnaya d.18, itulau 1,
  • f. Novy Arbat i. 11-15.

Telefoni: +7 (495) 369-33-00

I St. Petersburg

I St. Petersburg, o le filifilia o vailaau mo togafitiga e tele foi, mo se faataitaiga:

Nevis

  • f. 10th Sovetskaya d. 13,
  • f. Dvinskaya d. 11,
  • f. Strelbischenskaya 16.

Telefoni: +7 (812) 703-45-30, +7 (911) 242-03-03.

Vaituloto

  • f. Kronstadt i le 22,
  • f. Optikov d. 34, bldg. 1
  • f. Budapest 72, bldg. 1a.

Telefoni: +7 (812) 603-00-00

O le mea e leaga ai, o le maua o le aofaʻi moni o le EPA ma le DHA mai punaoa faʻapitoa e matua faigata, ma o le aʻafiaga o le atiaʻe o le cardiovascular maʻi e maualuga i tausaga uma. O le mea lea, mo faamoemoega faʻasolosolo, ua fautuaina e ave le Omega-3 mai tapenaga faapitoa, aemaise lava mo i latou o loʻo i ai faafitauli i le maualuga o le cholesterol, o le faʻagasolo e fausia ni palestesarol - o lenei mea o le a fesoasoani e faatumauina le soifua maloloina mo le tele o tausaga.

Tuua Lau Faamatalaga