• Ofe o pou, 2 fasi vaega,
  • 3 paprika pods e filifili mai,
  • Pulu pīni pipi (bio), 2 sipuni tele,
  • Poli popo (bio), 1 sipunipuni. E mafai ona suia i le olive,
  • Suavai, 200 ml.,
  • Suamalie
  • Pepa

O le aofaiga o mea e faʻavae e faʻavae i luga o le 2 tautua. Sauniuniga uma vaega ma se taimi e kuka ai le mama e tusa ma le 15 ma le 30 minute, i le faasologa.

Mea e te manaʻomia e kuka ai moa

  • moa susu - 1 le afa,
  • peanati - 0.5 kapu,
  • aniani lanu meamata - 1 paipu,
  • kelele - 1 talo,
  • o le totino o se tamai vaega
  • chili pepa e tofo ai
  • masima
  • soya soga - 4 sipuni,
  • vine uaina (filifiliga) - 1 sipuni,
  • tamato tomati - 1 tsp,
  • malolo - 1 sipuni,
  • moa fualaʻau - 4 sipuni,
  • le suauu sima sa le faʻamaina - 0.5 tsp.

E faʻafefea ona kuka

  1. E vave vave ona saunia le ipu, o le mea muamua e tatau ona e saunia uma ona vaega.
  2. Pepa e tatau ona vaʻavaʻai. Mo le faia o lenei mea, tuʻu i luga o se apa mago ma fulu i luga o le faʻavevelaina o le faʻavelaina, faʻavevesi i lea taimi ma lea taimi seia oʻo ina amata ona toe faʻavaivai le peel. Ona faʻafeiloaʻi lea mai le pusa i le ipu e faʻaliliu.
  3. Muamua matou te tipiina le fusi moa i le 2-3 laulau (e fuafua i le lapopoa), sina pisi i lalo ma se samala.
  4. 'Otiʻoti i totonu o pusa.
  5. Tuu i totonu o se pesini, faaopoopo le 1 tbsp. moa fualaʻau, 1 sipunipuni soya soga ma le uaina (pe'ā faʻaaogaina). Faʻesea - tuʻu sina meaʻai sina meaʻai pe a matou kukaina mea uma na totoe.
  6. Mo lenei laʻau Saina, e sili atu le manava, ae ona o lona toesea, o le a aoga foi aniani lanu lanumeamata masani, sili atu i se vaega paʻepaʻe. Fufuluina ma tipiina i ni nai fasi pepa (mo kili, e masani ona e le oti, aua e le talafeagai).
  7. Liligi le pulu mafiafia i totonu o se taga palasitika ma ufiufi i ou lima e paʻu ai. Matou te maua ni fatu ua faʻamamaina.
  8. Liligi le 1 sipuni i totonu o le apa. suauu, vevela ma fulu paʻu mo le 5-10 minute. Faafefiloi masani. E na o le tatau lava ona ia faia sina mea laitiiti ma faʻaalia lona manogi. E le tatau ona vela mo se taimi umi, a leai o le a sili ona pogisa ma avea ma mea mataga.
  9. Taʻu faʻamafaʻi ma le keleni ma kuka lelei i se naifi. Otioti le pepa tili i totonu o vaega. Afai e te le fiafia i se meaʻai, ae e te manao e tuu sina tamai pepa i totonu o se ipu, ona aveese lea o fatu, i totonu ia o le malosi malosi.
  10. Tuu le masini i totonu o se ipu, sasaa le 1/3 ipu vai malulu, faʻanofo. Faʻaopopo sau sau soya, suauu sesame, pasene tomato, masima i le vai.
  11. E mafai ona e amata fuga. I totonu o se mea falai, sili atu wok, sasaa suauu, vevela lelei ma salalau le moa.
  12. Fuga mo le 2 minute, e tatau ona liu paʻepaʻe. Faʻaopopo le faʻamafaʻi, kerika ma le keli.
  13. Fuga se ulugalii i ni nai minute. Tuu le aniani lanu meamata. Faafefiloi ma kuka i le taimi e tasi.
  14. Liligi le sauuga. O loʻo matou faʻatali mo le amataina o le kuka ma faʻamafanafana. Afai o le lanu e foliga mai e le malamalama ia te oe, ma e faalagolago i le soya sola ua faʻaaoga, e mafai ona e faʻaopopo. Matou te tuʻuina paʻu, fefiloi, mafanafana lelei ma tape.

Auauna vave le ipu i le laulau. O seisi araisa faigofie e sili ona lelei mo se falaoa o le itu. E lelei le sisi ma pisi le moa vao.

Faasaoina le fua i le Cookbook 0

Faamatalaga o sauniuniga:

Toa ma tiini (o le igoa o lenei ipu i le Saina o le pala) o se meaʻai sili ona matagofie. Ioe, o le tofo o lenei ipu e le masani ai ma atonu e le masani ai - ae le o lona uiga o le ipu e leaga :) I se isi itu, e mafai ona ou fai mai mai loʻu lava poto masani e tusa lava pe le lelei (i le togafiti) e tali lelei tagata i lenei ipu i le taumafai ai. Ma afai foi e te tautuaina malo malo Samoa ae le o tui, ona avea loa lea o le afiafi ma se malaga fiafia tele ma malie.

Le manuia :) Aua le fefe e faataitai!

Tofiga: Mo le 'aiga o le afiafi
Igoa Autu: Bird / Chick / Nuts / Peanuts
Laʻau: Meaʻai vevela
Faʻafanua o meaʻai: Saina

Meaʻai FaʻaSaina China ma Peini:

Tatou amata i! Toa moa ma tipi i ni vaega laiti.

Faʻasalaina lelei le pepa (pe tusa o le afa o le pulu), faʻamafaʻailoga ma se sipuni-tolu i luga o se mea e selesele ai, tipi le lauloni i fasi pepa.

I totonu o se masini fuālaʻau manogi, fuga garlic, pepa, faʻamau ma le sesame i le taimi lava e tasi. Fuga mo le 2 minute. Le manogi e ofoofogia. E oo lava i le MCH mai le komepiuta na sau ma tamoe e fesili mai pe o le a laʻu kuka? sili atu nai lo se faʻafetai ma e mafai ona e mafaufau i ai. E matua fiafia lava i le manogi :)

Ona matou auina atu lea o le moa iina. Fuga uma mo le 5 minute.

O lenei la o le taimi o le suamalie ma le ita! Faʻaopopo se sipuni ti suka, vineka, soya soga, pasene tomato ma le vineta i le moa.

Lave faatasi uma mo se minute.

Peanuts, pe a fuʻu, e faʻamago i totonu o se masini pe i totonu o se uʻamea, faʻamamā ma, pe afai e mafai, gau i afa.

Aveese le afi, faaopoopo ni pinati ma faʻafefiloi.

Fafaga lelei i le araisa. Ua ou faatauasoina se keke keke ma sasaa moa ma sau sau. mmm .. Umi.

Afai e tu, o aʻa, ioe, e sili atu ona solomuli, vaivai, ae ou te fiafia tele i ai: e leai se mea e taʻe mai le sologa lelei o le tofo, o mea uma e fetaui ma le tasi i le isi ma le tofo! Fesoasoani ia te oe lava!

Talu ai ou te nofo i Sisifo Mamao, i luga o le tuaoi ma Saina, e latalata ia te aʻu e pei o le leai o se tasi. Mo i matou, o saina Saina ua toetoe lava a masani ai. E pei ona fai mai le tasi faataoto, o le lagi o se fale tuai o le Igilisi, meaai a Saina, o se ava Rusia, ma se totogi Amerika. Ae! Sa ou manao e faasoa atu se tasi mea taua. Mo i tatou (ioe, ou te mafaufau, ma mo le toatele o tagata i sisifo o tatou), O meaai a Saina e suamalie ma feololo sauga, faʻafefeteina, tele aano falai, palu, tofu, rice, fungoza, tele gaʻo. O lona uiga, o le mea e masani ona faʻaaogaina i falemaʻi Saina. Ae o le i ai i Saina, ua e malamalama e te le malamalama i se mea. E foliga mai na e 'ai uma lava i luga o se meaʻai a Saina, ma i luga o le tulimanu o loʻo' ai se faʻatau mea faʻatau ese, pei o le manti ma le mutia, maua mai lapisi palapala i pulou. O iinei ma o iina latou te faatauina atu ai ma faatau se mea e pei o le araisa ua tumu i "mea" i ni tamai laupepa o laulaau lanu meamata o se laau e le o iloa. I se tulaga lautele, e le o se mea o latou fafagaina i tatou! O lona uiga, pe latou te fetuʻunaʻi ipu i le faʻasalalau lautele i le taumafa a Europa, pe na o le faʻasoa atoa a latou meaʻai - mo latou lava ma tagata tafafao maimoa. Ia, o oʻu lava manatu ma faaiuga. Ma na ou toe manatuaina foi se mataupu: matou te savavali i totonu oa latou maketi i le aai o Suifenhe, ua tusa ma le 15. Ua siaki e se tamaitai Saina se mea e pei o marshmallows. Na ou tilotilo atu i loʻu mata ma o le a ou aumaia se tasi o aʻu "suamalie" ia te au. Ou te taumafai. Lagona e pei o le paʻu suamalie. Na ia malamalama ou te le o fiafia i ana togafiti, na te faʻafefeteina ona alafau ma liliu ese i upu (ma toetoe lava o tagata uma e tautatala i le Rusia i totonu o aai tuaoi): "Ae o au o se manamea!". Sa ou maasiasi foi. I le lautele, ou te fiafia lava i le umukuka latou te ofoina mai ia i tatou, e pei o lenei moa, ae o le a le mea o lo o ou 'ai ia te aʻu lava, ou te le o naunau e faataitai

Mea e gaosi mo le 6 tautoga poʻo - le fuainumera o oloa mo le tautua e te manaʻomia o le a faʻaalia le aunoa! '>

Aofai:
O le mamafa o le tuufaatasiga:100 gr
Faʻafiafiaga kalori
tuufaatasiga:
262 kcal
Puipuiga:17 gr
Zhirov:21 gr
Carbohydrates:1 gr
B / W / W:44 / 53 / 3
H 100 / C 0 / B 0

Taimi e kuka ai: 2 itula

Auala fai kuka

1. Fufulu le moa, faʻagogo i se solo pepa. Sima i totonu ma fafo, nonoa vae. Faataatia ese mo le 15-20 minute.

2. Aveese le pata mai le pusaaisa ma tuu i luga o le vevela o le vevela ina ia faʻalelei.

3. I totonu o se isi ipu, faʻafefiloi paprika ma laume.

4. Faʻuʻuina se pepa fagu ma le suauu manogi. Uʻu le moa i le faʻafefiloi ma tuʻu le pepa tao.

5. Tuu le moa i se muaʻi faʻamamafa i le 180 ° ma tao mo le 30-40 minute, seia oʻo ina pogisa le paprika. Ona ufiufi lea o aano o manu ma fagu ma tao mo le 40 minute seia oʻo i le kuka, ma sasaa mai le sua mai le pito i lalo ole pala.

6. Tuu le moa i totonu o le ogaumu mo le 10 minute, tuu i luga o se ipu, teuteu i laau ma fualaʻau.

Tuua Lau Faamatalaga