Faʻafefea ona faʻaaoga le vailaʻau Lomflox?

I faʻamaʻi pipisi i le tino, ua fautuaina e fomaʻi se faʻataʻitaʻiga Lomflox (Lomflox) faʻatasi ma le tele o gaioiga o gaioiga. O fualaau faʻamaonia faʻamaonia ma faʻamatalaga siama faʻapitoa e fautuaina mo faʻamaʻi o sooga, masini mumu, totoga ENT. Aʻo leʻi amataina togafitiga, e taua le feutagai ma se tagata poto faapitoa.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le vailaʻau Lomflox o loʻo i ai se foliga e tasi o vailaʻau - lanu enaena lanu mumu, ata vela. Tufatufa 4 po o le 5 fasi vaega i le matala. O se pepa pepa e aofia ai le 1, 4 poʻo le 5 pepa, faatonuga mo le faʻaaogaina. Vaega o le tuufaatasiga o kemikali:

lomefloxacin hydrochloride (400 mg)

sodium lauryl sulfate, suauu, kulimi koko satela sodium, propylene glycol, steameta magnesium, faamama talc, colloidal silicon dioxide, crospovidone, lactose, polyvinylpyrrolidone

hydroxypropyl methylcellulose, methylene chloride, isopropanol, dioxide titanium

Faʻataʻitaʻiga

Lomflox o se sui gaosi vailaʻau faʻasamaʻi o le vaega fluoroquinolone ma se faʻamatalaga aʻafia. O le vaega malosi o le antibiotic poloka le siama o le DNA gyrase e ala i le fausiaina o se lavelave ma lona tetramer. O le fualaau faasaina e faʻaleagaina ai le DNA, ma faʻaitiitia ai le gaioiga o le fomaʻi faʻamalolo, e mafua ai le maliu o le masini faʻavavelaʻau.

O le antibiotic Lomflox o loʻo galue i le tele o microhoganic pathogenic - gram-positive ma gram-negative aerobes, chlamydia, mycoplasma, ureaplasma, legionella oti ai. O fualaau faasaina ei ai le aafiaga faataumaoi i luga o microbes e le mautonu i aminoglycosides, penicillins ma cephalosporins. Lomflox e iai lona faʻamatalaga faʻasolosolo. Streptococci (pneumoniae, vaega A, B, D, G), anaerobes, Pseudomonascepacia, Ureaplasmaurealyticum, Mycoplasmahominis e puipuia i le lomefloxacin.

O le fualaau faasaina ua vave ona gasegase mai le vaega o meaʻai. O le maualuga o le maualuga o le plasma e oʻo atu i le 1-1.5 itula i le maea ai o le faʻafofoga tautala ile tasi mea. O le afa-ola e faʻaumatia ai e 7 itula (e faʻaitiitia le faʻamaʻi mai le toto). O le metabolites o mea gaosia e faʻamalosi e gaʻo. I le faaletonu masani, o le fua o aso taitasi o Lomflox e fetuunai taitoatasi.

Lomflox o se vailaau faʻamaʻi pe leai foi

O le vailaʻau o se sui o vailaau faʻamaʻi faʻamaʻi - fluoroquinolones faʻatasi ai ma antimicrobial ma aʻafiaga aʻafia i le tino. O le vaega taua o le gaosiga o le lomefloxacin hydrochloride o se vaega eseese, ei ai le gafatia e faaputuputu i totonu o masini, ma faaitiitia ai le gaioiga i se siosiomaga oona.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le antibiotic Lomflox o loʻo faʻaalia i le malosi o le tino. O faatonuga mo le faʻaaogaina e aofia ai le lisi atoa o faʻamatalaga faafomaʻi:

  • urinary tract infectious diseases: leurethritis, prostatitis, cystitis, pyelonephritis,
  • faʻamaʻi pipisi o le ENT: otitis media, bronchitis, pneumonia, pneumonia,
  • pulusua o le pulusulu o masini mumu ma le paʻu,
  • faʻamaʻi o ponaivi ma sooga, mo se faʻataʻitaʻiga, gasegase osteomyelitis masani,
  • pulupula tuberculosis
  • salmonellosis, tiso, typhoid fiva, cholera,
  • faʻamaʻi pipisi mai feusuaiga: gonorrhea, chlamydia,
  • enterocolitis, cholecystitis,
  • mu
  • puipuiga o faʻamaʻi urinary ma respiratory,
  • conjunctivitis, blepharoconjunctivitis, pisipisaitis (pupula mata),

Tosiga ma le pulega

O faʻamatalaga auʻiliʻili mo le faʻaaogaina o Lomflox e faʻamatala ai le umi o le togafitiga o fualaau, e fuafua i le natura o le togafitiga. O vailaau e tatau ona foloina atoatoa, e le o muai vele, fufulu i le tele o le vai. Ole fua ole fua ole Lomflox 400 mg, e tutusa ma le 1 papa. Le numera o faʻasalalauga - 1 taimi i le aso. E tusa ai ma faatonuga, o le togafitiga e faʻalagolago i le faʻamaʻi:

  • paʻu o le paʻu - 10-14 aso,
  • acute chlamydia - 14 aso,
  • urinary tract infection - 3-14 aso,
  • agavaʻa faʻaauau - 7-10 aso,
  • acute chlamydia, faʻalavelave gonorrhea - 14 aso,
  • tuberculosis - 28 aso,
  • faʻaauau chlamydia - 14-21 aso.

O fualaau faʻamaʻi faʻamaonia ua faʻaaogaina e puipuia ai faʻamaʻi pipisi o le genitourinary system ma organs ENT, aʻo leʻi oʻo i le siama, o le togafitiga faʻapitoa fuafuaina. E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, o le tagata gasegase o loʻo faʻamatalaina faʻaalia 1 le papa. 2-6 itula ao leʻi faia le taotoga poʻo luma o se suʻega suʻesuʻe. O le togafitiga o le tagata ia te ia lava ua solia.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O fualaau faasaina Ciprofloxacin, Pefloxacin, Ofloxacin ma Lomefloxacin e taofia ai le tuputupu aʻe o le mycobacterium tuberculosis pe a faʻaaogaina na o ia (vave ona ulu i le toto). A o le Lomflox o loʻo faʻamaonia i le togafitiga faʻapitoa. E tusa ai ma faʻamatalaga, e le aofia ai faʻatalanoaga o fualaau faasaina o nisi o vailaʻau faʻamalositino:

  1. O faʻamaʻi, faʻamalolo, vitamini, aluminium, iron poʻo magnesium sauniuni faʻagesegese le faʻafefe o le lomefloxacin.
  2. I le togafitiga o le gasegase, o le tuufaatasiga o Lomflox ma Rifampicin e faasaina, a le o lea e faateleina le lamatia o le inu o le tino.
  3. Faʻaaoga faʻatasi ma streptomycin, isoniazid, pyrazinamide e le faasaina.
  4. E leai se feteʻenaʻi ma cphalosporins, penicillins, aminoglycosides, Metronidazole ma Co-trimoxazole.
  5. O vailaʻau e puipuia ai le faaselaina o masini, ma le Probenecid, faʻagesegese le excretion o le lomefloxacin.
  6. Ole vailaʻau faʻamaonia e faʻaleleia ai le togafitiga o meaola faʻamalosi, faʻateleina le afaina o NSAID.
  7. O le faʻaaogaina faʻatasi o se vailaʻau faʻasaina ma le ava malosi e faʻasaina.

Faʻaiʻuga

Ole fualaau o le Lomflox e mafua ai aʻafiaga e aʻafia ai le ola lelei o totoga ma totonu o le tino, e faʻalavelave ai le manuia o le maʻi. O faatonuga mo le faʻaaogaina e maua ai se lisi atoa o faasea:

  • vaega o meaʻai: gaioiga, vomiting, dyspepsia, gutu malolo, manava, manava, suʻesuʻeina o le laulaufaiva,
  • faʻaogaina o le tino: vevesi o vae, asthenia, maʻi vevela, faʻanoanoa, faateleina o le atuatuvale, faʻanoanoa, vevela, faʻaleagaina,
  • cardiovascular system: bradycardia, vaʻaia, tachycardia, extrasystole, maʻi cerebrovascular, angina pectoris,
  • masukoskeletal system: myalgia, gaogao o maso o le tamai povi, faʻasolosolo, tiga i le pito i lalo,
  • urinary system: faʻasolosolo faifai pea, faʻafitauli faigata, faʻamalosi, faʻamaʻi ma isi faʻafitauli o fatugaʻo,
  • paʻu: hyperemia o le epidermis, paʻu o le paʻu, fulafula, ata pueina, urticaria,
  • isi: vevela vevela i foliga, faʻalauteleina o le pala, fia inu ma le mago o le mucosa, o le bronchospasm, o le tale, o le vavalalata o le vavae ese, o le faʻasalaga (faʻaleagaina le pulepulega o le vavao).

Faʻasalaga

Faatasi ai ma le tele o mea e fai i aso taitasi o Lomflox, faʻapupulaina o mea faʻapitoa i le tino, o le vevesi o pito, o le manava e faʻalavelaveina, faʻalavelave faʻafuaseʻi. O le tagata gasegase e popole i le faʻaogaina o le nausea, o le vaʻavaaia o le vomiting ua mataituina. Faatasi ai ma ia ituaiga faailoga, e tatau ona fufulu le manava, ave faʻataʻapeʻapeʻa faʻataʻitaʻi, fai togafitiga symptomatic, toe faʻaleleia. O le siama o loʻo faʻaalia i le maualalo o le lelei. O isi togafitiga e faʻaalia.

Contraindications

O le faʻaaogaina o Lomflox e le faatagaina i tagata uma. O le faʻatonuga o loʻo i ai se lisi o faʻamaoniga e le fautuaina e solia:

  • epilepsy
  • vavalalata i le faoa faamalosi,
  • maʻitaga, lactation,
  • tausaga e oo atu i le 15 tausaga
  • cerebral atherosclerosis,
  • cirrhosis o le ate
  • hypersensitivity o le tino i mea oona o le vailaʻau.

Lomiga a le Lomflox

Afai o le antibiotic e faʻapogai ai aʻafiaga ma faʻaleagaina ai le maʻi o le maʻi, e tatau ona suia i le analog. O vailaau faʻalagolago ma faʻamatalaga puupuu:

  1. Xenaquin. O nei mea papaʻa e faʻaaogaina i le tautala, fautuaina mo faʻalavelave pipisi ma le faʻaogaina o maʻi i tagata gasegase e sili atu i le 18 tausaga. E tusa ai ma faʻatonuga, o le tagata maʻi na faatonuina 1 le papa. i le aso. O le togafitiga e faʻalagolago i le maʻi.
  2. Lomacin. O le sui lenei o le antimicrobial agent o le fluoroquinolone vaega ma se aʻafiaga aʻafia. E tusa ai ma faatonuga, e tatau ona ave 400-800 mg mo 2-3 aso i aso taitasi. O le togafitiga e 7-10 aso.
  3. Lomefloxacin. O ata vali e valiina ata e pei ona faʻamaonia mo faʻalavelave faʻalavelave faʻaogaina o totoga o le ENT ma masini mūmū. O aso uma e 1 le papa., Afai e manaʻomia, e faʻaopoopo i le 2 papa.
  4. Lofox. O se vailaau antibacterial o le vaega fluoroquinolone, ua fautuaina mo tagata gasegase ua silia ma le 18 tausaga. E tusa ai ma faatonuga, e tatau ona inu 1 laulau. i aso taitasi mo le 7-14 aso.
  5. Maksakvin. Pusa e talafeagai mo le faʻamaʻi o le urinary tract, paʻu ma le mama masini. O vailaau faʻasaina ua faʻamaonia mo tagata mamaʻi e sili atu i le 18 tausaga. O aso uma ma metotia o le faʻaaogaina o loʻo faʻamatalaina i faatonuga.
  6. Okatsin. O se vailaau antibacterial i foliga o mata mata mo le faʻaaogaina i le ophthalmology. E tusa ai ma faatonuga, o 1-3 gogo e manaomia e tui i mata taitasi, e fuafua i faʻamatalaga faafomaʻi.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Faʻasologa o foliga - ata vali ata (4 po o 5 fasi pepa i totonu o se pusa pepa, i totonu o se atigipusa pepa 1, 4 poʻo le 5 pepa ma faatonuga mo le faʻaaogaina o Lomflox).

Mea gaosi galue: lomefloxacin (i le foliga o le hydrochloride), o lona anotusi i le 1 papalama e 400 mg.

Substances faaopoopo: kulimi koko satela, propylene glycol, magnesium stearate, faʻamalositino kilokoni, diocide faʻamama, crospovidone, sodium lauryl sulfate, starch, lactose, polyvinylpyrrolidone.

Faʻatulagaina o le paʻu pepa: methylene chloride, hydroxypropyl methylcellulose, isopropanol, dioxide titanium.

Pharmacodynamics

O le gaioiga malosi a le Lomflox o le lomefloxacin - o se vailaʻau antimicrobial synthetic o se gaioiga tele o gasegase mai le vaega o fluoroquinolones.

O le faiga o le gaioiga e mafua mai i le malosi o le vailaʻau e puipuia ai le siama DNA siama ona o le fausiaina o se lavelave ma lona tetramer, tusitusiga le mama ma le kopi o DNA, lea e mafua ai le maliu o se masini microbial.

O le Lomefloxacin foi e iai sona faʻamatalaga faʻasolosolo.

Lomiflox e galue malosi e faasaga i microorganisms nei:

  • gram-positive aerobes: Staphylococcus aureus, Staphylococcus saprophyticus, Staphylococcus epidermidis, Staphylococcus epidermidis,
  • Gram-kino aerobes: Haemophilus influenzae, Haemophilus parainfluenzae, Enterobacter cloacae, Enterobacter agglomerans, Enterobacter aerogenes, Escherichia coli, Citrobacter diversus, Citrobacter freundii, Moraxella catarrhalis, Morganella morganiiergisserii fungidaeppa neridaeppa Providencia rettgeri, Legionella pneumophila, Klebsiella pneumonia, Klebsiella ozaenae, Klebsiella oxytoca, Serratia liquefaciens, Serratia marcescens, Proteus mirabilis, Proteus vulgaris, Proteus stuartii,
  • isi: maʻi o le mycobacteria (o loʻo maua uma i fafo-ma intracellularly), chlamydia, nisi o vevela o le mycoplasma ma le ureaplasma.

Le aoga o le lomefloxacin ua faaitiitia i se siosiomaga oona.

Lomiga o le Lomphlox e tupu lemu.

Anaerobes, Streptococcus pneumoniae, Mycoplasma hominis, Ureaplasma urealyticum, Pseudomonas cepacia, streptococci (tele vaega A, B, D, G) e tetee i le lomefloxacin.

Pharmacokinetics

I le taimi lava i le gastrointestinal tract i le maea ai o le faʻafofoga tautala o Lomflox, o le lomefloxacin e toetoe lava a gauai atoa.

Pe a ave le Lomflox i se fualaau e 400 mg, o le maualuga o le plasma concentration o le 3-5.2 mg / l, e siaki i le 1.5-2 itula. A faʻaaogaina le lomefloxacin i lenei vailaau, o le faʻamaʻi fualaau e maualuga atu le inhibitory mo le tele o pathogens mo le itiiti ifo ma le 12 itula.

Faatasi ai ma pulu plasma, o le tino e na o le 10% e fusifusia ai. E vave ona ulu atu i totonu o le tele o masini ma tino o le tino, e oʻo i le maualuga e 2-7 taimi sili atu nai lo le plasma, aemaise lava i le urine, macrophages ma le prostate tissues.

O le afa o le ola o le lomefloxacin mai le tino o le 7-9 itula. E tusa ma le 70-80% o le vailaau faasaina e le suia i le urine i le aso.

Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le tino, o le afa-ola ua matua faateleina.

Lomflox, faatonuga mo le faʻaoga: metotia ma metotia

Lomphlox papaa e tatau ona faʻatalanoa faʻatasi ma le tele o le vai. O le 'ai e le afaina ai le aoga o fualaau faasaina.

O le fua faatatau masani o aso taitasi e 400 mg (1 papa) i lea aso ma lea aso. O tagata maʻi e le atoatoa le aoga o loʻo faʻatulagaina 400 mg i le aso muamua, pe a 200 mg (1/2 papa) i le aso.

Umi o togafitiga, faʻalagolago i faʻamaoniga:

  • Uunary tract infections: faigata - 3 aso, faigata - 10-14 aso,
  • Faʻavavevaveina o le bronchitis masani: 7-10 aso,
  • Iniseti o le paʻu ma le paʻu: 10-14 aso,
  • O le tele o gonorrhea faigata: 1-3 aso,
  • Faʻailoga faigata tele gonorrhea: 7-14 aso,
  • Acute chlamydia: 14 aso
  • Tuai chlamydia, e aofia ai afaina siama-chlamydial: 14-21 aso,
  • Tesea: 28 aso (o se vaega o togafitiga faʻapitoa ma le pyrazinamide, isoniazid, ethambutol),
  • Faʻaleagaina faʻamaʻi pipisi i le maʻi pipisi: 14-21 aso.

Mo le puipuia o faʻamaʻi pipisi o le genitourinary system i le maea ai o taotoga ma gasegase i le taimi o le biopsy o le prostate, e 1 le papaa ua faatonuina 2-6 itula aʻo leʻi faia taotoga / suʻesuʻega.

Aafiaga i luga o le malosi e ave ai taavale ma faʻalavelave faʻalavelave

Lomflox e mafai ona mafua ai le le amanaiaina ma le vevela, o le mea lea, o le tapulaa o le faatapulaaina e uiga i le aveina o se taavale ma le faatinoina o ituaiga matautia o galuega e manaomia ai le maualuga o le tali ma / poo le faateleina o le vaai e tatau ona fuafuaina taitoatasi pe a uma ona iloilo le aafiaga o le fualaau faasaina i luga o le tagata gasegase.

Faʻamatalaga e uiga i Lomflox

O manatu e uiga i le fualaau faasaina o finauga. O iloiloga lelei e uiga i le Lomflox o loʻo faʻamatalaina lona aoga, ae ui i lea, o se tulafono, pe a faʻaaogaina o se vaega o togafitiga faigata, o lea e faigata ai ona iloilo le tikeri o ana gaioiga ma le faapalepale.

I lipoti o se natura le lelei, e faitioina e tagata le leai o se aoga o le togafitiga poo le atinaʻeina o aʻafiaga, e aofia ai le mago ma le oona i le gutu, leisa, le mautonu le nofoa, tiga o le ulu, vevela, le mautonu.

Fai mai fomaʻi e le mafai ona aoga le Lomflox pe a fai e le lava le saʻo o le suʻega. Aʻo leʻi faʻatuina le vailaʻau, e tatau ona le gata ina faʻamaonia le ituaiga o siama faʻamaʻi pipisi, ae ia faʻavae foi lona lagona i le lomefloxacin.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O le vailaʻau o loʻo faʻaaogaina i le laulau. O pusa e teuina i papatusi o le 5 po o le 4 pi. I totonu o le 1 pusa o pepa pepa 5, 4 poʻo le 1 faʻamaʻi faʻatasi ai ma faatonuga mo le faʻaogaina.

O le elemene o le lomefloxacin (400 mg i papa taʻitasi). Vaega o ausilali:

  • ufiufi talima paʻu
  • polyvinylpyrrolidone,
  • Lactose
  • sodium lauryl sulfate,
  • crospovidone
  • magnesium stearate,
  • suauu kulimi sodium,
  • silica colloidal.

O le vailaʻau o loʻo faʻaaogaina i le laulau.

O le atigi pusa e aofia ai le titanium dioxide, isopropanol, hydroxypropyl methylcellulose ma le methylene chloride.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o Lomflox (Metotia ma metotia)

O pusa e faʻafofoga tautala i le 400 mg 1 le taimi / aso. Latou te le faalagolago i le taimi o taumafataga. At ua le atoatoa le aoga muamua fualaau o le 400 mg, ma se fesuiaiga i le 200 mg i le aso. At cirrhosis e leai se manaʻoga e fetuʻunaʻi le faʻatulagaina o fuataga, peʻafai e le faʻavaivaia galuega fai fatuga.

O le umi o le vasega e fuafuaina e le fomaʻi ma e faalagolago i le ogaoga o le maʻi: mai le 3 aso (faatasi ai ma faʻamalositino maʻi faʻamaʻi pipisi ma faʻalavelave faigata) e oʻo atu i le 28 aso (i tuberculosis).

O faatonuga mo le faʻaaogaina o Lomflox o loʻo i ai se lapataiga e faapea i le vaitau togafitiga e tatau ona e aloese ai mai le la. Tulaga lamatia toe faʻafesoʻotaʻi faʻaititia pe afai e te tago i le vailaʻau i le afiafi.

Fegalegaleaiga

Lomflox o se tagata tetee Rifampicin, e fesootaʻi atu i ai, e le o fautuaina la latou faʻaogaina faʻatasi i togafitiga tuberculosis. Faʻatagaina tuʻufaʻatasia faʻatasi ma Isoniazid, Streptomycin, Pyrazinamide.

Lomefloxacinfaateleina le gaoioiga vailaau oonama faʻamalosia ai le faʻaleagaina NSAIDs.

Leai se faʻatoʻaga tumau i le cephalosporins, metronidazole, penisillins, aminoglycosidesma co-trimoxazole.

Probenecid faʻagesegese le faʻaumatia o le lomefloxacin e fatugaʻo.

Anetusi, manuiama isi vailaau faʻasaina o loʻo i ai le uʻamea, magnesium, ma le alumini, faʻagesegese ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma faʻaitiitia ai lona bioavailability.

O fualaau faasaina e poloka ai le faaseeina o paʻu e matua faʻagesegese ai le excretion o lenei fualaau faasaina.

Aua nei faʻaaogaina le fualaau faʻatasi i le taimi e tasi ma le ava malosi.

Faʻaaoga le Lomflox

O le MS e faʻaogaina faʻaputu ma fufulu ile vai. Meaʻai e le solia ai lana gaioiga.

O le averesi i aso taitasi e 400 miligrams i le aso. Mo maʻi o loʻo i ai fatugaʻo fatugaʻo, 400 mg o le vailaau faʻasaina ua faʻamaonia i le aso muamua, ma le 200 mg (afa o le laulau) i le aso i aso na sosoo ai.

O le umi o togafitiga e faalagolago i faʻamaoniga:

  • ituaiga foliga chlamydia: 2 vaiaso,
  • urinary tract infection: mai le 3 i le 14 aso,
  • paʻu pipisi o le paʻu: mai le 1.5 i le 2 vaiaso,
  • laasaga o le vevela o le bronchitis: mai le 1 i le 1.5 vaiaso,
  • tuberculosis: 4 vaiaso (i le faʻatasi ai ma le ethambutol, leʻofaʻatasi ma le paolo).

Ina ia mafai ona taofia faʻamaʻi pipisi o le tino ma le mamanu i le maea ai o taotoga o gasegase ma le biopsy prostate, e fautuaina e inu 1 papa maʻa i ni nai itula aʻo leʻi faia le suʻega poʻo le taotoga.

Ogatotonu o le tino

  • vailaau
  • leai se mafaufau
  • fefe ma le gaogao
  • tiga o le ulu
  • tigā
  • fefe i le malamalama
  • diplopian phenomena
  • tofo tofo
  • faanoanoaga faanoanoa
  • faʻailoga.


Faʻasologa o le Lomflox mai le ogatotonu o le tino: le mautonu.
Faʻasologa o le Lomflox mai le ogatotonu o le tino: faʻalavelave faʻavaivai.
Faʻasologa o le Lomflox mai le ogatotonu o le tino: le amanaʻia le mafaufau.

Mai le cardiovascular system

  • faʻasauā o le muso o le fatu,
  • vasculitis.


Faʻaauau le faʻaogaina o le polokalama urinary: taofia o le urinary.
Faʻaaogaina o le fatu cardiovascular: faʻasaina o le fatu maso.
Faʻasologa o le faʻaleagaina o le tino: rhinitis faʻataʻi.

  • angioedema,
  • maʻi rhinitis
  • suamalie ma le fulafula.

Malosiaga faafomai ma auala e faaaoga ai

Laʻau vailaʻau Lomflox, e aʻafia ai le faʻaogaina o le intracellular o le sui faʻamaʻi o le maʻi. O le faʻaaogaina o se postanobiotic, o le fualaau faasaina e oʻo atu ai i le faatoilaloina o siama afaina, faʻagesegese ai le atinaʻeina o aʻafiaga siama. O le taimi o le faʻamamāina o le toto e faʻagesegese, o le mea lea, o vailaʻau e faʻaalia i le aso. O se vailaau faʻasaʻo e faʻamalosi e fatugaʻo, i totonu o le 12-14 itula, 50-53% o le fualaau o le vailaau faʻasaina ua faʻateleina.

Taua! Faatasi ai ma le galue malosi o fatugao, e tatau ona faia se fetuutuunaiga a le tagata lava ia.

O le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻafofoga, e tusa lava po o le a le taumafataga. O laulau taʻitasi e fufulu i lalo ma se tele o vai. O le fua, o le umi ole togafitiga e fuafua ile faalagolago i le ituaiga, faigata o togafitiga ma le maualuga o le lagona o le pathogen i le fualaau. Polokalame faʻatulagaina faʻapitoa:

  1. togafitiga faʻapitoa o le urinary system without problems - 400 mg i le aso mo le 3-5 aso,
  2. faʻafitauli faʻapitoa o le genitourinary system - 400 mg faʻatasi i le aso i se vasega o le 7-14 aso,
  3. puipuiga o faʻamaʻi o le urinary system (aʻo lei faia le taotoga) - 400 mg i nai itula ao leʻi faia taotoga,
  4. lapopoa, foliga masani o le gonorrhea - 600 mg i le aso,
  5. urogenital chlamydia - 400 mg i le aso mo le 28 aso,
  6. purulenti, faʻasolosolo, afaina o le paʻu o le pisia - 400 mg i lea aso ma lea aso i se vasega o le 7-14 aso,
  7. tuberculosis - 200 mg faalua i le aso mo le 2-4 vaiaso,
  8. bronchitis gasegase e aunoa ma ni faʻafitauli i le 400 mg / aso mo le 10 aso,
  9. o le bronchitis masani o soʻo se suʻesuʻega 400-800 mg / aso mo le itiiti ifo i le 14 aso,
  10. prostate adenoma, prostatitis - 400 mg / aso i se vasega o le 7-14 aso.

Lomflox vailaʻau o se faʻapotopotoga fou o vailaau faʻasaʻi ua lava le suʻesuʻeina, ae manaʻomia le faʻaeteete i togafitiga. Aʻo leʻi amataina togafitiga, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi, fuafua le suʻega ma le umi ole vasega.

Mo le fegalegaleaiga ma isi vailaʻau faʻatasi ma le faʻaaogaina tutusa, o le meafaigaluega e faʻaalia e pei ona taua i lalo:

  • faʻaopoopoga o le gaioiga o suʻelaʻau,
  • faʻateleina le faʻaleagaina o fualaau ole NSAID,
  • atacid ma fualaau faasaina e le mafai ona ave i totonu o le 4 itula i le maea ai o laupepa Lomflox,
  • vailaʻau faʻalaʻau suamalie e mafai ona onā 2 itula i le maeʻa ai o le Lomflox,
  • e leai se feteʻenaʻi ma le penicillin, metronidazole, cephalosporin.

Pe a ave se vailaʻau faʻasaʻo ma faʻaleleia, o le faaitiitia o le pule faʻanatura e mafai ona mafai. O tagata mamaʻi e maua i le gasegase ua faʻaalia e faʻatasi ma Isoniazid, Pyrazinamide, Streptomycin, Ethambutol.

Faʻafefea ona suia

Faʻataʻitaʻiga pito sili ona maualalo o MS:


Lefoktsin o se tasi o analogues o Lomflox.
Leflobact o se tasi o analogues Lomflox.
O le mea moni o se tasi lea o analogues Lomflox.
Haileflox o se tasi o analogues Lomflox.


Tuua Lau Faamatalaga