Orlistat (Xenical, Orsoten)

Home »Treatment» Drugs » Matou te filifilia le fualaau sili ona lelei mo le gau - ole sili atu nai lo le Xenical poʻo Orsoten?

O lo ma olaga, talu mai le seneturi mulimuli, ua suia tele. O le fesuiaiga o faasaienisi ma tekinolosi ua faasolosolo malie ona faasaolotoina tagata mai galuega faigata faaletino.

Ae o se taunuuga o lenei mea, ua amata ona matou siitia, ua sili atu le tele o galuega na foliga mai ua taua o le pasene "ofisa". Meaʻai na suia, ma maualuga le kalori ma e le lelei le soifua maloloina.

O nei metamorphoses uma e le o se mea e le aoga, o le gaogao ua manatu o se tasi o faafitauli ogaoga oo tatou taimi. E toʻatele fafine e faʻaaluina le tele o le taimi e tau ai le mamafa. O nisi o sui o le tamaʻitaʻi lalelei e alu i meaai, filifili ni faʻalavelave o faʻamalositino mo latou lava.

O tamaʻitaʻi e sili ona faʻamalosi ma malosi-faʻamanuiaina latou te maua le mamafa. Ae ui i lea, e toalaiti ia tamaitai, o le tele o latou maliega mo i latou o le auala pito sili ona lelei o le tagofia lea o fualaau oona. O le a le filifiliga - Xenical poʻo Orsoten? O lenei faafitauli e le faigofie ona foia, mo se amataga e tatau ona e aoao e uiga i foliga o nei fualaau.

I le taimi muamua, na faʻaalia le Xenical i le faʻatau. O nei laupepa e gaosia i Suitiselani, seia oʻo i le 2007 e leai ni a latou faʻaoga. O le fualaau faasaina ua manatu e taugata tele, ona o le togafitiga ua fuafuaina mo le 2-3 masina.

E le mafai e tamaitai uma ona gafatia se fofo taugata mo le mamafa o le mamafa. O se taunuuga, sa i ai se manaoga faanatinati mo se faʻalautele taugofie. Na avea i latou ma Orsoten.

Xenical Tablets 120 mg

O le eseesega tele i le va o Orsoten ma Xenical:

O le uiga mulimuli e matua taua tele e mafai ona le amanaiaina.

O vailaʻau uma e lua o loʻo iai i le vaega faʻafomaʻi tutusa. O i latou nei o ni faʻatuina o lipotalini gastrointestinal. O le gaioiga malosi i nei papafaʻailoga o le lisi.

O le faiga o gaioiga o fualaau faasaina e le eseese tele le tasi i le isi. Afai e te maua ni suʻega i le initaneti e uiga i nei fualaau, e faigofie ona matau se tutusa i uiga o fualaau.

Orlistat, lea e ulu atu i le vaega o meaʻai, e taofia ai le intestinal, lipstric lipsticks. O le a toesea a latou gaioiga ma ua le mafai ona gauia le gaʻo, lea e le toe faʻaaogaina. O le mea lea, o le fuainumera o kalori mai meaʻai e matua faʻaititia. O le paʻu o le mamafa e mafai ona matauina i le aso lua mai le amataga o le ave o fualaau.

O le tuufaatasiga ma le aafiaga o Xenical ma Orsoten e tutusa uma lava, e 120 mg o le lisi o le lisi e pau i luga o le tasi capsule.

O le faʻaaogaina o ituaiga uma o meaʻai e fesootaʻi ma le taimi e 'ai ai. E faʻatolu ona faʻaaogaina i le aso. E mafai ona faʻamoemoe se taunuʻuga lelei pe a uma 2-3 masina o le pulega. Ae ui i lea, e le tatau ona e faalagolago i luga o fualaau.

Orsoten papaa 120 mg

Togafitiga mo meaʻai e tatau ona atoatoa. E tatau ona lagolagoina e:

  • o se meaʻai lelei
  • faamalositino masani.

Xenical e masani ona faatonuina mo le maʻisuka. O lona mauaina e fesoasoani i:

  • maualalo le cholesterol
  • se faʻaleleia atili o le hemoglobin glyc,
  • faatulagaga o le mamafa o le onosai,
  • maualalo le glycemia.

Ina ia mafai ona maua le fualaau e tuʻuina atu ai le mea e manaʻo ai, o gaʻo e tatau ona i ai i le meaai a le tagata maʻi.

Peitai, o la latou numera e tatau ona faatapulaaina. A le o lena, o le a gasegase le tagata maʻi mai faalavelave ile gastrointestinal tract.

O le eseesega tele i le va o nei fualaau oona i le tau. I le tasi pusa o le Xenical, o lona tau e tusa ma le 1000 rubles, e aofia ai 21 pini. O le tau togafitiga o Orsoten, lea na foliga mai na faatauina atu i le 2009, e tusa ma le 1,400-1,600 rubles mo se faaputuga 42 pills.

O le toʻatele o fafine sa faʻaaoga Xenical ma Orsoten sa fiafia tele i taunuʻuga.

Latou te maitauina o nisi taimi e matauina ai aʻafiaga i foliga o le manava, tiga i le manava.

Afai e vave ona fetuunai le taumafataga, aua le faʻateleina le gaʻo, o le a le mafai ona faʻaaogaina ni faʻafitauli. Orsoten e sili atu ona lauiloa i tagata o loʻo tauivi ma le mamafa o le mamafa. O tagata gasegase e tosina i lona tau taugofie.

E iai foi ni iloiloga le lelei. Ua tusia e tagata e le mafai ona aveesea le mamafa, ae mo lenei mea na latou faaaogaina na o fualaau faisua, ua le amanaiaina se taumafa faapaleni ma faamalositino malosi.

Latou te salamō i le faʻatafunaina o tupe, ae e le mafai ona taʻua lenei mea o iloiloga saʻo. O fautuaga a fomaʻi e uiga i togafitiga faʻapitoa e leʻi mulimulitaʻia, ma na mafua ai ona maualalo le aoga o papa.

Faʻamatalaga e uiga i le vailaʻau o Xenical mai le fiafia i le matua le lelei:

I le aai Holani o Audevator, o se fale ua puipuia pe afai o tamaitai ua masalomia o le faataulaitu na fuaina i le taimi o le Vaitau Tutotonu. Afai o le mamafa o le masalosalo na foliga mai e itiiti pe tusa ma le 49.5 kilokalama (sa talitonu o le mamafa lenei e mafai ona lele ai se tasi i luga o se pine), o le tagata le lelei na taua o se taufeitu, ma na faamoemoe e oti e aunoa ma le mautinoa. Afai o le mamafa na sili atu nai lo lenei faailoga, ona avea lea o se tusi faamaonia faapitoa, o le faʻasalaga na faʻatulafonoina e Charles V, faʻamaonia e leai ni mafuaaga mo masalosaloga. Ua suia taimi: o le aso, o le atoatoa o le a le fesoasoani e faatumauina le ola maloloina poʻo le ola.

O le mea sili ona taua o le punavai o le tele o faafitauli tau le soifua maloloina. O loʻo faʻalavelave nei le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi talu mai le 1980, ua sili atu ma le faaluaina le numera o tagata lautele i le lalolagi atoa! Ma o le mea lea, o le faafitauli o le mamafa o le mamafa o le a amata ona talafeagai i aso nei. Ae maise lava oi latou oe miti i le leiloa o le mamafa o le tele o le vaeluaga matagofie o tagata. O a togafiti ma togafiti faʻatatau i tamaʻitaʻi i aso nei e le mafai ai ona aloese mai le le fiafia i kiki. Auala faʻapitoa, meaʻai fou, mea faʻapitoa faʻamalositino, kulimi papaʻe ma, ioe, o fualaau o loʻo faʻaaogaina.

I le togafitiga faʻapitoa o le tele o meaʻai i aso nei, o faʻamaumauga "Xenical" ma le "Orsoten" e faʻaaogaina ma le faʻaalia. Ae ui i lea, o le inuina o nei vailaʻau mo i latou e na o ni nai kesi faaopoopo e le fautuaina.

O le taʻiala o le faʻatinoga ma faatonuga mo le faʻaaogaina

O le elemene autu autu o nei fualaau uma e lua o le lisi lea, ma o le mea lea o la latou faiga o gaioiga e tutusa. O le taimi lava e ulufale atu ai le tagata i totonu o le gastrointestinal tract, e faaitiitia ai le fua faatatau o reactions o le lipases (pancreatic enzymes), ma o le taunuuga lea ua le toe mafai ai ona latou talepeina gaʻo. Ma talu ai e leʻi faʻafefiloi gaʻo susu, o le tele o kalori e maua mai ai meaʻai e faʻaititia tele. E ui i faiga tutusa, o nei vailaʻau nei e eseese atunuu o gaosia: Xenical e mai Switzerland, ma Orsoten mai Rusia.

O le a le mea e sili atu ma lelei atili: "Xenical" poʻo "Orsoten"? I le iloiloina e ala i iloiloga o le leiloa o le mamafa, o le itu e sili atu ona aloese mai le "Orsoten".

E tusa ai ma faatonuga, inu "Orsoten" poʻo le "Xenical" e tatau ona faatolu i le aso i le taimi o taumafataga (pe vave pe a uma se taumafataga). O le umi o le faʻatagaina e 2-3 masina.

Mafaufauga o fomaʻi ma iloiloga a tagata

Ou te fia faamamafa atu foi o sauniuniga Xenical ma Orsoten e faʻaaogaina e foia ai faafitauli ma isi pauna o se maʻi faʻapitoa ma e naʻo mo i latou e sili atu le mamafa o le mamafa.

I le tele o iloiloga a fomaʻi, o le faafitauli o mea taumafa "Xenical" ma le "Orsoten" e le mafai ona foia, ae na o sina taimi e taofia ai le mimiti o le gaʻo. Ma o lona uiga o nei fualaau oona o le a na o au fesoasoani faaopoopo ma fesoasoani i le togafitiga faigata o le mamafa o le mamafa. O le taimi lava e taofi ai le tali, o le a toe maua le mamafa. Ae ina ia mafai ona avea ma seilati mo se taimi umi, o se galuega umi ma le tigaina e manaomia:

  • faʻasologa masani o taumafa ma amioga masani,
  • soifua maloloina
  • tuʻuina atu o le ava ma le ulaula tapaa,
  • gaoioiga faaletino ma le savali.

Ma o le mea lea e le faigofie ai ona filifili po o le fea e sili atu ma sili ona aoga: "Xenical" poʻo "Orsoten"? E tusa ai ma iloiloga o le leiloa o le mamafa, o le aveeseina o paʻu faaopoopo faatasi ai ma le fesoasoani a le Xenical poʻo Orsoten, e vave ma, sili ona taua, mo se taimi umi, e le faigofie. E masani lava ona faʻaitiitia le mamafa o tagata ma na o nai pauna. Mo le faʻatusatusaga: faatasi ai ma le fesoasoani a papalama "Thai Maua" o le pasene o tagata faufale e sili atu le maualuga. Faatasi ai ma laulaau Thai, e mafai ona e leiloa le mamafa e oo atu i le 10-15 kilokalama i le masina (ma faatasi ai ma le alualu i luma 20 kilokalama).

Ioe, o fualaau fualaau taumafa e filifili, e oʻo ia te oe. Ma le mea mulimuli, ou te manaʻo e maitauina i totonu o soʻo se pisinisi, agavaʻa ma le fealofani ma le tagata lava ia e taua. Aoao e alofa ia te oe lava po o ai moni oe. O aso uma lava, mafaufau ia oe lava ia uiga mama. Faʻafetai ma faʻamalosi oe lava i taimi uma e mafai ai. Manatua o le manuia o le mea atoa e faalagolago i lou tulaga faʻalagona.

Orsoten o se vailaʻau faʻasaina mo le paʻu o le mamafa. O fualaau faasaina e mafua mai i le lipid-lowering drugs. Orlistat o loʻo i totonu o Orsoten, pe a faʻaogaina i totonu o le vaega o le digestive, fusifusia ai enzymes natura (lipases). O gaʻo mai meaʻai e tuusao ese mai le tino. O le fualaau faasaina e toetoe lava a le mafai ona ulu i totonu o le toto, e le masani ona faaputuputu i totonu o le tino, e mafua mai i le manava. Faatonuga auiliili mo le faaaogaina Orsoten:

E maua le fualaau faasaina e pei o kapaila sulane e faigofie mo le faʻafofoga tautala i paʻu o le tino, e afifi i le 21, 42, 84 fasi vaega.

1 capsule o Orsoten e aofia ai:

  • 60 mg (Orsoten Slim) poʻo le 120 mg o le mea galue malosi poʻo le lisi.
  • meaola: cellulose, gelatin, vai faamama, hypromelilose, dioxide.

Tosiga ma le pulega

I le tasi fualaau o le fualaau faasaina, ua fautuaina e ave se capsule ma se fualaau o le 120 mg o le vailaʻau galue.

E faʻapefea ona ave Orsoten e leiloa le mamafa? Ole vailaau e tatau ona tautala faʻalua 3 po o le itiiti ifo taimi i le aso, aʻo leʻi oʻo i meaai autu, vave faʻatasi ai ma meaai, poʻo se itula mulimuli ane, ma fufulu ile vai. Faateleina le fualaau o fualaau faasaina ao le i faaaogaina sili atu ma le faatolu i le aso e le aoga. Afai e le itiiti ifo ma le tolu meaai autu, pe o lenei taumafa e le o aofia ai gaʻo, ona le aveina lea o pepa o Orsoten.

Aua le tagofia le fualaau mo le silia ma le lua tausaga. Afai o le aʻafiaga o le ave o Orsoten mo le 12 vaiaso i le fua fautuaina ua le iloa, e tatau ona e taofia le aveina o vailaʻau. O le leai o se taunuuga i lenei mataupu ua manatu e itiiti ifo ma le 5% o le mamafa muamua.

Ole fualaau faasaina e le o se fofo faʻaleagaga, e matua saogalemu lava mo le leiloa o le mamafa ma ua faʻataʻitaʻiina faapitoa e le fomaʻi, pe afai e faʻaalia. Ave Orsoten mo le mamafa o le paʻu e mafai ona faʻatagaina mo tagata matutua, faʻapea foʻi ma tagata o loʻo mafatia i faʻafitauli o le ate. E le tatau ona faia le fetuunaiga.

I le taimi nei, e le o faʻamatalaina mataupu o le maualuga o Orsoten. O aʻafiaga aʻafiaga mai le faʻaaogaina o le mea galue i se fuataga o le 800 mg, o inumaga e oo atu i le 400 mg i aso taitasi, mo aso e 15 e leʻi maua.

Leai se faateleina i le itu o le fualaau faasaina na maua ina ua maua faatolu i le aso se fualaau o le 240 mg o le lisi mo le ono masina.

I le tulaga o le maualuga o le fualaau faasaina, e tatau ona matau le maʻi ile aso atoa.

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, e le tatau ona ave Orsoten pe afai:

  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau,
  • faʻalavelave faʻaleagaina o le intestinal absorption syndrome (malabsorption masani),
  • maʻitaga ma lactation
  • cholestasis (faʻaitiitia o le pulelaulela i totonu o le tootoo laiti),
  • lalo o le 18 tausaga le matua (leai ni suʻesuʻega).

Le tau o le fualaau faasaina i falemaʻi

O le a le tele na totogi e Orsoten i se fale talavai? O le tau o le fualaau faasaina e faalagolago i le fua o le fualaau faasaina i totonu o le tasi capsule ma le numera o capsules i totonu o le afifi. E mafai ona e faatauina Orsoten Slim (60 mg) i le tau o le 400 rubles, o le tau o se Orsoten masani (120 mg) e maua mai i le 700 ruulu mo le 21 capsules i le 2500 mo se afifi e 80 capsule. I falemaʻi eseese, o le tau o Orsoten e mafai ona fesuisuiai.

Mo le tau faasaga i isi pauna, o oloa o loʻo mulimuli mai o faʻatusatusa taugofie o Orsoten:

  1. Xenical. O le vailaʻau mai le falemaʻi faʻafomaʻi faʻatasi ma Orsoten o loʻo aofia ai foi le lisi.
  2. Faʻanoanoa. Kopi o Orsoten, e aofia ai le lisi. Faʻatonu o le lipase gastrointestinal lipase.
  3. Orsotin Slim. Totoga o Orsoten ma se mea maualalo ifo o mea taua i le tasi capsule (60 mg).
  4. Allie. Faila lipase. O le faiga o le gaioiga e mafua ona o le soliina o le gaʻo o gaʻo mai meaʻai ma le faʻaitiitia o lo latou gaogao mai le vaega o le digestive.

Xenical o se vailaʻau Suiselani tutusa tutusa ma Orsoten. O a latou eseesega o tagata gaosi oloa ma tau: o le tau o le Xenical e sili atu le taugata nai lo Orsoten. E tusa ai ma iloiloga o le leiloa o le mamafa i le 2017, o le faʻaaogaina o Orsoten e faʻatasi ma le faateleina o le itu taua e pei o le faʻamalosi. E leai nisi eseesega i nei sauniuniga.

Alexandra, 43 tausaga: Sa ou taumafai e ave le fualaau oona Orsoten ma se sili atu taugata - Xenical. E tusa ai ma aʻu faʻamatalaga, e sili atu le lelei o Orsoten, e ui i tali a fomaʻi. Faatasi ai ma le teena o mea leaga uma, suamalie, i totonu o le tausaga i se taumafataga ma lenei vailaʻau, na leiloa ai le 12 kilokalama e aunoa ma se faamalositino.

Valentina, 35 tausaga: Ina ua uma le faitauina o iloiloga o le leiloa o le mamafa e uiga ia Orsoten, sa ou taumafai e ave le fualaau mo le 4 masina. Na leiloa le 8 kilokalama. I le taliga, na ou maua ni lagona le lelei, ae o le taunuuga na aoga le mafatia. Ona ou taumafai lea i lalo o le tusi a Orsotin.

Roma, 27 tausaga: Ona o loʻu ola maloloina, na tatau ona amata ona ou ave Orsoten. Mo le masina muamua na ou aveesea ai le 4 kilokalama, ona taofia loa lea o le mamafa. Sa ou faaopoopoina le malosi, ma i le isi tolu masina na sosoo ai sa ou togi ese ai le isi 6 kilokalama.

Faʻataʻitaʻiga

Xenical o se inhibitor mamana, maʻoti ma mafai ona toe faʻafesoʻotaʻi o lipine gastrointestinal with a long-lasting effect. O lona malosi togafitiga e faia i le lumenese o le manava ma le tootoo laiti ma e aofia ai le fausia o se vailaau felagolagomaʻi ma le vailaau malosi o le gastric and pancreatic lipases. I lenei tulaga, o le enzyme e le faʻamalosia ua le toe mafai ona gauia le gaʻo meaʻai i le tino o le triglycerides i totonu o gaʻo gaʻo faʻaogaina ma monoglycerides. Talu ai e le o aʻafia faʻamaʻi faʻasolosolo, e mafua ai ona paʻu i le calorie meaʻai ona o le faʻaitiitia o le mamafa o le tino. O lea la, o le togafitiga o le fualaau faasaina e faia e aunoa ma le gauai i totonu o le taamilosaga masani.

I le faʻamasinoina iʻuga o le gaʻo oona i feces, o le aʻafiaga o le lisi igoa e amata i le 24-48 itula i le maeʻa ai o le taumafa. A maeʻa le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le gaʻo gaʻo i feces pe a maeʻa le 48-72 itula e masani lava ona toe foʻi i le maualuga na tupu ao lei amataina togafitiga.

Lelei

Tagata gasegase

I faʻataʻitaʻiga o falemaʻi, o tagata gasegase o loʻo maua le lisi o igoa na faʻaalia le sili atu o le mamafa o le mamafa pe a faʻatusatusa atu i tagata maʻi ile togafitiga. O le mamafa o le gau na amataina i le 2 vaiaso muamua talu mai le amataga o togafitiga ma na tumau mai le 6 i le 12 masina, e oo lava i tagata gasegase e le lelei le tali atu i togafitiga o meaʻai. I le gasologa o le 2 tausaga, sa maitauina ai le tele o le faʻaleleia o fuainumera o tulaga lamatia e mafua mai i le gasegase. E le gata i lea, pe a faʻatusatusa i le placebo, sa i ai se faʻaitiitia o le tele o le gaʻo i le tino. Orlistat e aoga tele i le puipuia o le tau o le mamafa. E le sili atu ma le 25% o le gaʻo ua maua i le mamafa, e le sili atu ma le 25% o le leiloa, ma o le afa o nei gasegase, e le o matauina le mamafa o le gasegase, pe o se isi faʻaititia foi na maitauina.

Tagata maʻi ma le maʻisuka ma le maʻisuka ituaiga 2

I suʻesuʻega o aʻoga mai le 6 masina i le 1 le tausaga, o maʻi na maua i le mamafa poʻo le gaʻo ma le ituaiga 2 o le maʻisuka na maua ai le sili atu o le mamafa o le tino pe a faatusatusa i gasegase o loʻo togafitia faʻatasi ma togafitiga.O le leiloa o le mamafa o le tino na mafua mai ona o se faaitiitia o le tele o gaʻo i le tino. E tatau ona maitauina ao lei faia le suʻesuʻega, e ui lava i le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasolosolo, o le tele lava o taimi e le lava ai le pulea lelei o le gasegase. Ae ui i lea, sa maitauina le faʻalauteleina o fuainumera ma le faʻaogaina o le faʻaleleia o le faʻaleleia ma le faʻaleleia o togafitiga. E le gata i lea, i le taimi o le togafitiga ma le lisi, o le faaitiitia o tui o le hypoglycemic agents, o le inisalini, faapea foi ma le faaitiitia o le inisalini na maitauina.

Faʻaitiitia le lamatiaga o le maʻisuka ituaiga 2 i tagata gasegase

I totonu o le 4-tausaga o suʻesuʻega a le falemaʻi, o le lisi o le lisi na faʻaitiitia ai le lamatiaga o le fatuina o le maʻisuka ituaiga 2 (pe a ma le 37% pe a faatusatusa i le placebo). O le maualuga o le faʻaititia o aʻafiaga e sili atu ona taua i tagata gasegase ma le faʻavaivai o le faapaleni o le glucose (pe a ma le 45%). I le vaega o le folasia o le togafitiga, sa i ai se toesega mamafa sili atu pe a faʻatusatusa atu i le vaega placebo. O le faatumauina o le mamafa o le tino i se tulaga fou sa matauina i le taimi o suʻesuʻega. E le gata i lea, pe a faʻatusatusa atu i le placebo, o maʻi na mauaina le lisi o faʻataʻitaʻiga na faʻaalia ai se alualu i luma taua i le faʻalauiloaina o mea e lamatia ai le soifua maloloina.

I totonu o le suʻesuʻega a le aʻoga i le 1-tausaga i tupulaga matutua, i le taimi na ave ai le lisi, na maitauina le faʻaitiitia o le numera o le tino i le faatusatusa i le vaega placebo, lea e oʻo lava i le faateleina o le numera o le tino. E le gata i lea, i tagata gasegase o le vaega, o le faaitiitia o le gaʻo, faapea foi i le puʻu ma sulu, na maitauina pe a faatusatusa i le vaega placebo. E le gata i lea, o gasegase o loʻo maua le lisi o faʻataʻitaʻiga na faʻaalia ai le faʻaitiitia o le toto toto pe a faatusatusa i le placebo.

Faʻamaumauga o le Saogalemu

E tusa ai ma faʻamatalaga faʻamaonia, e leai ni faʻafitauli faʻapitoa mo tagata gasegase e uiga i le vaʻaiga o le saogalemu, faʻamaʻi, genotoxicity, gasegase ma gasegase toe fananau. I suʻesuʻega a meaola, e leai foi se mea na tupu. Ona o le leai o se teratogenic aafiaga i manu, o lona iloa i totonu o tagata e le talafeagai.

Pharmacokinetics

I tagata volenitia ma le mamafa o le tino ma le gaʻo, o le faʻaogaina lelei o le fualaau faasaina e itiiti lava. A maeʻa le faʻafofogaina o le fualaau faʻasaina ile 360 ​​mg, e le mafai ona faʻatonuina le lisi o fualaau oona i le plasma, o lona uiga o ona concentrations e laʻititi i le 5 ng / ml.

I le tulaga lautele, ina ua maea le puleaina o vailaau togafitiga, e le o suia le lisi i le plasma sa na o ni mea e le masani ai, ae o ona concentrations e matua laitiiti lava (2% ma le aafia i le 1% pe a faatusatusa i le placebo (lea e mafua mai i le faaleleia atili o le tau mo le gaʻo). e masani ona pala.

I totonu o le 4-tausaga o suʻesuʻega a le falemaʻi, o le tulaga lautele o le talaaga o le saogalemu e le ese mai le mauaina i le 1 ma le 2-tausaga suʻesuʻega. I le taimi lava e tasi, o le aotelega o taimi o mea leaga na tutupu mai le gastrointestinal tract ua faaitiitia i tausaga taʻitasi ao faagasolo le 4 tausaga o le ave o fualaau faasaina.

O loʻo iai faʻamatalaga laiti o faʻamaʻi faʻamaʻi, o aʻafiaga ogaoga o le faʻamaʻi, vevela, urticaria, angioedema, bronchospasm ma anaphylaxis.

O mea e seasea lava ona tupu i se vevesi mataʻutia, o le faateleina o le gaioiga o le gasegase ma le alkaline phosphatase, e ese mai foi, atonu e ogaoga, mataupu o le atinaʻeina o le hepatitis o loo faamatalaina (e le i faavaeina se sootaga mafuaʻaga ma le faaaogaina o le Xenical® poo le pathophysiological development development).

Faʻatasi ai ma le faʻafoega tutusa o le Xenical anticoagulant drug, mataupu o le faʻaitiitia o le prothrombin, o le faʻalauteleina o tau o le fuainumera masani faavaomalo (MNO) ma le togafitiga e le o fuafua lelei mo togafitiga, na faʻamaumauga, lea na mafua ai ona suia suiga matuia.

O mataupu o le gasegase o le toto, diverticulitis, pancreatitis, cholelithiasis ma oxalate nephropathy ua lipotia (o le taimi o le tupu e le o iloa).

Faatasi ai ma le pulega tutusa o le lisi o igoa ma fualaau faasaina, ua i ai mataupu o le faoa faamalosi (tagai i le vaega "Fesootaiga ma isi vailaʻau").

Le faʻaaogaina o le Xenical® i le taimi o le maitaga ma le lactation

Category B.

I suʻesuʻega o le faʻaleagaina o mea matautia i manu, o le teratogenic ma le afaina o le fualaau faasaina e le o matauina. I le leai o se aafiaga tauatogenic i meaola, e le tatau ona faamoemoeina se aafiaga faapena i tagata. Ae ui i lea, ona o le le lava o faʻamatalaga, o le Xenical e le tatau ona faʻamatalaina i fafine maʻitaga.

Le manava o le lisi o susu ma le susu susu e leʻi suʻesuʻeina, o le mea lea, e le tatau ona faia i le taimi o le susu.

Faatonuga faapitoa

Xenical e aoga i tulaga o le puleaina o le mamafa o le tino (faʻaitiitia o le mamafa o le tino ma le tausiga i se tulaga fou, puipuia o le mamafa o le mamafa). Togafitiga ma le Xenical e oʻo atu ai i se faʻaleleia atili o le faʻaalia o mea lamatia ma faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma le oona, e aofia ai le hypercholesterolemia, ituaiga 2 maʻisuka, le faʻavaivaia o le kulukose, hyperinsulinemia, toto maualuga, ma le faʻaitiitia o le gaʻo viscate.

Pe a faʻaaogaina faʻatasi ma fualaau oona e pei o metformin, sulfonylureas ma / poʻo inisalini i gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 ma le mamafa (o le numera o le tino (BMI)? 28 kg / m2) poʻo le gaʻo (BMI? 30 kg / m2 ), Xenical i le faʻatasi ai ma se mea e faʻaaogaina ai le tino o le tino e maua ai se faʻaleleia atili i le taui o le gaʻo gaʻo.

I faʻataʻitaʻiga i falemaʻi i le tele o tagata gasegase, o faʻasalalauga o vitamini A, D, E, K ma le betacarotene i le fa tausaga o togafitiga ma le lisi o loʻo tumau pea i totonu o taʻaloga masani. Ina ia mautinoa le lelei atoatoa o meaʻai uma, e mafai ona faʻatonuina le tele o gasegase.

O le tagata maʻi e tatau ona maua se paleni faapaleniina, ma le faʻaaogaina o meaʻai e le sili atu i le 30% o kalori i le ituaiga o gaʻo. O se taumafa lelei i fualaau 'aina ma fualaau faisua ua fautuaina. O le taumafa i aso uma o gaʻo, carbohydrates ma proteins e tatau ona vaevaeina i ni auala autu se tolu.

O le ono tulai mai o mea leaga mai le gastrointestinal tract e mafai ona faateleina pe a fai e ave le Xenical ma se mea taumafa lelei i gaʻo (e pei o le 2000 kcal / ki, e sili atu i le 30% le ituaiga o gaʻo, e tusa ma le 67 g gaʻo). O le aoina o gaʻo e tatau ona vaevaeina i ni vaega taua se tolu. Afai e ave le Xenical i meaʻai e matua tele lava le gaʻo, o le a mafai ona tupu le gastrointestinal reactions.

I tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o le faaitiitia o le tino i le taimi o togafitiga ma le Xenical e o faatasi ma se faʻaleleia atili o le tau o le gaʻo gaʻo, lea e ono mafai pe manaʻomia se faʻaititia o le fua o fualaau oona (e pei o le sulfonylurea o meaola).

Faʻasalaga

I suʻesuʻega faʻapitoa i tagata taʻitoʻatasi o loʻo i ai le mamafa o le tino ma tagata gasegase, o le faʻaaogaina o tui popo o le 800 mg poʻo le tele o doses o le 400 mg 3 taimi i le aso mo aso e 15 e le o faʻatasi ma foliga vaaia o mea leaga faʻalavelave. E le gata i lea, o tagata maʻi ma le gasegase ua i ai le poto masani i le faaaogaina o le 240 mg o le lisi 3 taimi i le aso mo le 6 masina, e le o faʻatasi ma se faʻaopoopoga tele i taimi o mea leaga.

I mataupu o le faʻamalo o le vailaau faʻasaina, na lipotia ai Xenical e leai ni mea leaga na tupu, pe o mea leaga na tutupu e le ese mai i latou na matauina ao latou tagofia le fualaau faasaina i vailaau togafitiga.

I le tulaga o le faʻailoaina o luga o le Xenical, e fautuaina e siaki le tagata maʻi mo le 24 itula. E tusa ai ma suʻesuʻega i tagata ma meaola, o soʻo se mea e ono aʻafia ai ma le lipase inhibiting properties o le lisi o igoa e tatau ona vave faʻafefe.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

E leai se fegalegaleaiga ma le amitriptyline, atorvastatin, biguanides, digoxin, fibrates, fluoxetine, losartan, phenytoin, fomaʻi faʻamaʻi, phentermine, pravastatin, warfarin, nifedipine GITS (gastro-intestinal therapeutic system) poʻo le nibbol-free, nibbol, suesuega o fegalegaleaiga i le va o fualaau faasaina). Peitai, e tatau ona mataituina le faatinoga o le MNO faatasi ai ma togafitiga faʻatasi ai ma warfarin poʻo isi mea e faʻaogaina ai le tino.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le Xenical, na maitauina ai le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o vitamini D, E ma le betacarotene. Afai e fautuaina le televitamins, e tatau ona ave a itiiti ifo i le 2 itula i le maeʻa ai o le Xenical poʻo le taimi e momoe ai.

Faatasi ai ma le pulega tutusa o le vailaau vailaʻau Xenical ma cyclosporine, o le faaitiitia o le plasma concentrations o cyclosporine sa maitauina, o le mea lea, o le sili atu ona faifai pea o manatu o le cyclosporine i le plasma ao avea le cyclosporine ma le vailaau faasaina Xenical ua fautuaina.

O le faʻafofogaina o le amio amiolearone i le taimi o togafitiga ma le Xenical, o se faʻaitiitia o le faʻaalia o amioga amio leaga ma desethylamiodarone na maitauina (e ala i le 25-30%), peitaʻi, ona o vailaau faʻapitoa o le amiodarone, e le o manino le taua o lenei mea. O le faʻaopopoina o le vailaʻau faʻasolosolo i togafitiga umi ma le amiodarone e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaitiitia o le togafitiga o amioga amioletonu (leai ni suʻesuʻega sa faia).

E tatau ona aloese mai le pulega tutusa o le Xenical ma le acarbose, ona o le le lava o suesuega o le pharmacokinetic.

Faatasi ai ma le pulega tutusa o le lisi o igoa ma fualaau faasaina, o mataupu o le atinaeina o le faoa faamalosi na matauina. O se mafutaga mafana i le va o le atinaʻeina o le faoa faamalosi ma le lisi o togafitiga e lei faavaeina. Ae ui i lea, e tatau ona mataitu tagata gasegase mo suiga talafeagai i le taimi ma / poʻo le malosi o le maʻi faʻamaʻi.

"Orsoten" poʻo le "Xenical": o le fea e sili atu?

O le elemene autu autu o nei fualaau uma e lua o le lisi lea, ma o le mea lea o la latou faiga o gaioiga e tutusa. O le taimi lava e ulufale atu ai le tagata i totonu o le gastrointestinal tract, e faaitiitia ai le fua faatatau o reactions o le lipases (pancreatic enzymes), ma o le taunuuga lea ua le toe mafai ai ona latou talepeina gaʻo. Ma talu ai e leʻi faʻafefiloi gaʻo susu, o le tele o kalori e maua mai ai meaʻai e faʻaititia tele. E ui i faiga tutusa, o nei vailaʻau nei e eseese atunuu o gaosia: Xenical e mai Switzerland, ma Orsoten mai Rusia.

O le a le mea e sili atu ma lelei atili: "Xenical" poʻo "Orsoten"? I le iloiloina e ala i iloiloga o le leiloa o le mamafa, o le itu e sili atu ona aloese mai le "Orsoten".

O aʻafiaga mai le "Orsoten":

  • feusuaʻiga le mautonu
  • lafoaia mai le faʻasaʻo,
  • afaina ma afaina,
  • tiga o le ulu
  • faʻaitiitia o le manava o le tino ma le urinary tract,
  • dysmenorrhea
  • tigā
  • vaivaiga ma popolega.

E tusa ai ma faatonuga, inu "Orsoten" poʻo le "Xenical" e tatau ona faatolu i le aso i le taimi o taumafataga (pe vave pe a uma se taumafataga). O le umi o le faʻatagaina e 2-3 masina.

Xenical Diet Pills

Xenical fesoasoani e aveesea le mamafa faafetai i le mea galue malosi lea o se vaega o le - lisi. Orlistat e le faatagaina gaʻo mai meaʻai e faʻatala i totonu o le manava ma faʻaleleia. O le tasi vaetolu o gaʻo uma mai meaʻai e faʻateleina. O le mea lea, o le aveina o Xenical, o le ae le maua le mamafa mamafa. Ae ui i lea, o meaʻai gaʻo o le a faʻalautele ai le itu o le vailaʻau. Talu ai o gaʻo ua faʻamalosi i se tulaga e le puipuia, o le a avea lou fale ma mea e faʻalelei ma masani ai. O le faʻaaogaina o le gaʻo meaʻai e le mafai ona maua ai le gaʻo, e mafai, faʻasesega o le kesi faifai pea, lea e tuʻuina atu ma le tuʻuina atu o le gaʻo.

Xenical - analogues, iloiloga

O le mea galue malosi poʻo le lisi o se vaega o nisi fualaau. O vailaʻau taʻitasi o ni kopi atoatoa o laupepa Xenical. O faʻamatalaga e uiga i analogues e masani ona sili atu le leaga nai lo faitioga i le itu o la latou punavai autu. O le taugofie o Orsoten ma Orsoten Slim ei ai le aafiaga tutusa e pei o le Xenical. Xenical e masani lava ona suia e Reduxine, e ui o nei fualaau oona e eseese mea i totonu o le tino.

Redulu poʻo le Xenical

Lulu Mumu ma le Malamalama Mumu e le tatau ona fenumiai. O le fofo muamua lava o se vailaau e tetee i le oona. I le faatauina saoloto o lenei vailaʻau e te le mauaina. Ae e te leʻi faʻatauina, e manaʻomia lou faia o se suʻega faafomaʻi ma maua se faʻasologa mai se fomaʻi. Reduxin Light o se meaʻai faʻalaʻau lea e aofia ai le linoleic acid. CLH has long been used in bodybuilding to maintain the correct ratio of fat and muscle in the body. Linoleic acid e maua i le tele o meaʻai, faʻavaveina le faiga o gasegase i le tino ma faʻateleina ai le maualuga o le mu o le gaʻo.

Xenical mo le mamafa o iloiloga o le gau na maua mai le lelei nai lo le malamalama o le Redulu. E sili atu le malu ma sili atu le lelei o le mumu, aua ua mamanuina faapitoa mo le gau o le mamafa. Xenical, i le avea ai ma vailaau e togafitia ai meaʻai, ei ai sona aʻafiaga i le tulaga o le laʻititi o le mamafa ma ei ai aʻafiaga i itu. Ae peitaʻi, afai e te le mulimuli i se meaʻai ma maua se olaga ola mama, o nei fualaau oona o le a le aoga.

Orsoten poʻo Xenical - o le fea e sili?

Orsoten ma Orsoten Malamalama e maua mai e le lala a Rusia o KRKA. O lenei fualaau faasaina e foliga tutusa ma le Xenical i le tuufaatasiga ma le gaioiga. O le filifiliga a tagata faʻatau e masani lava ona paʻu i luga o Orsoten ona o lona tau maualalo faʻatusatusa i le faʻataʻitaʻiga. O lea, o se pusa o capeniles Xenical mo le masina o le a tau ai le 4000,000 rubles. E ui e mafai ona faʻatauina lona faʻasologa mo le 2000-2500 rubles mo le fuainumera o laupepa.

E tusa ai ma iloiloga, Orsoten e mafua ai aʻafiaga i le itu nai lo Xenical. O lona faʻatagaina e tuʻuina mai ma le tele o le gaosiga o le kesi, o le feusuaʻi ma le faʻamalologa. Orsoten Slim e aofia ai le afa o lisi o igoa e pei o Orsoten poʻo Xenical, o lona uiga e sili atu lona malosi.

Xenical - tau: e fia le gau o le mamafa?

O masina faʻapipiʻi e aofia ai 84 capsules. O le tau o sea ituaiga o tufatufa taʻitasi e oʻo atu ile 4500 rubles. O le tau o capsules Xenical iloiloga o le leiloa o le mamafa i le 2014 na mafua ai le leaga. Faatasi ai ma lenei seti o aafiaga itu, o le fualaau faasaina e le taugata pe a faatusatusa i analogues ma supplements, o le a sili atu ona aoga.

Xenical - iloiloga o le leiloa o le mamafa 2014, tau

Xenical fesoasoani e aveesea le mamafa na o le mamafa mamafa tele. O le gau o le mamafa ma se BMI i luga aʻe o le 25 pepa o le paʻu o le mamafa o le tino o le 6-10 kg i le 3 masina. O tamaitai e iai ni nai pauna faaopoopo e na o le 1-2 kilokalama e galo ai le atoaga o le avega o fualaau faasaina. E taua le mulimuli i meaai maualalo-calorie ma e le o se mea e teu ai.

Xenical - iloiloga a fomaʻi

E le fautuaina e fomaʻi le aveina o le Xenical e aunoa ma le feutagai muamua ma se fomaʻi faapitoa. O fualaau faasaina e tele aʻafiaga itu ma atonu e le aoga atoa mo nisi tagata gasegase. Faʻailoga mo le faʻaaogaina: o le gaʻo o vaega eseese, o le manuʻa, o le maʻisuka ma nisi faʻamaʻi e tusa ai ma iuga o suʻega. Xenical o loʻo faʻamatalaina i ona tagata gasegase e tagata tausi meaʻai ma endocrinologists. Ae mo le afaina o le fualaau faasaina i le tino, e ioe fomai e tusa lava pe o gasegase e togafitia, ona tuu atu lea ia latou faia i le Xenical capsules. O lenei vailaau o se tasi lea o mea sili ona saogalemu i mea uma o loʻo maua i falemaʻi i luga o le maketi.

Fai mai fomaʻi o le gau o le mamafa o se faʻalavelave faigata ma le umi e faʻalagolago i uiga patino o le tino. I le tulaga o le Xenical, aua nei faʻamoemoe le leiloa vave o le mamafa. Mo le tausaga o le faʻaaogaina o vailaʻau, o le tagata e leiloa le mamafa e leiloa le 6-10% o lona mamafa muamua.

VesDoloi.ru

Lisi o Paʻu ma Pili Taumafa

O le faafitauli o le gasegase e sau muamua i le lalolagi. E tele ma sili atu tagata o loʻo mafatia i lenei faʻamaʻi.Talu ai ona o le faateleina o le manaomia mo fualaau oona, o kamupani o loo ofoina atu fualaau fualaau suamalie. O se tasi o fualaau faasaina o le Xenical.

Le mataupu faavae o le fualaau faasaina

O le vailaʻau vailaʻau Xenical e aʻafia i le kulupu o fualaau oona mo le gau o le mamafa, lea e aafia ai le metabolism.

O loʻo i ai faʻamaumauga o le "Xenical": Xenalten ma Orsoten.

O le gaosiga o nei fualaau taumafa o le kamupani a Suigeli Hoffman La Roche Ltd.

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina ma toe iloiloga o fomaʻi, o le aʻafiaga o le fualaau faasaina e faʻavae i luga o le faʻamaina o le lipase, o se enzyme e maua ai le pancreas.

Ona o lenei mea, o se vaega o gaʻo e ulu i totonu o le tino o le tagata faatasi ma meaʻai ua taofia.

E fesuiaʻi ai o pusa Xenical (Orsoten, Xenalten) faʻatagaina pe a ma le 30% o gaʻo e le tatau ona gauaʻi ma alu ese mai le tino.

A maeʻa sina taimi, e le lava le gaʻo mai meaʻai, e amata ona gaosia le gaʻo o le gaʻo mo le malosi.

Afai e te faʻaaogaina sina mea taumafa ma le faʻamalositino i le faagasologa o le leiloa o le mamafa, ona oʻo mai ai lea o le taunuuga o le a ofoofogia, e pei ona molimauina e ata ma iloiloga o le tele o le mamafa o le mamafa.

Xenical ma analogues, Orsoten ma Xenalten, o se tasi o nai fualaau faʻataʻitaʻi na faʻataʻitaʻiina i le tino ma ua faatagaina e togafitia le meaʻai.

O lo latou faʻaleleia e faʻaleleia pe afai e te ave fualaau mole mole o le paʻu faʻatasi ma le suka e faʻaitiitia ai le suka, aua o le maʻisuka o se soa tumau o le maualuga o le manua.

Xenical (Orsoten, Xenalten) faʻamalosia lelei le tino i:

  1. - maualuga maualuga,
  2. - atherosclerosis,
  3. - maʻisuka malosi.

O le vaega autū o Xenical, Orsoten poʻo Xenalten o le lisi.

E faʻafetai ona o lona aafiaga o le aʻafiaga o le gau o le mamafa e mafai. A oʻo mai lenei mea i totonu o le tino, na te tali atu i le lipase, o se enzyme e maua mai e le pancreas. Lipase o le mea lea e nafa ma le vaevaeina o gaʻo.

O le mea lea, o le gaʻo o le gaʻo e le ulufale i le toto ma e le tumau i totonu o le tino e pei o tupe teu. Talu ai ona o le faʻaititia o le kalori o meaʻai, e tatau i le tino ona talosaga mo ni mea e maua ai gaʻo susu ma liliu mai i le malosi.

Orlistat lava ia e le ulu atu i le toto ma e le o aʻafia.

Ae ui i lea, o laupepa Xenical mo le gau o le mamafa o loʻo i ai se itu taua le lelei: o loʻo i ai se maualuga maualuga o gaʻo i le otaota, ma o le mea lea ua avea ai le fale ma suavai, ma e matua faigata lava ona pulea.

O faʻamatalaga a fomaʻi e lapatai mai ai i nei taunuuga le talafeagai ma fautua atu ia togafitia togafitiga i taimi uma e aunoa ma le totogi ma i lalo o le vaavaaiga a se endocrinologist, talu ai o le aafiaga o le fualaau faasaina ua vave tele.

Faʻafefea ma o ai e faʻaaoga?

E tele faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau oona, ae o le mea autu e tumau pea le maualuga o le iniseti.

  1. - oona,
  2. - mo se mausali ma le faifai malie o le faʻaitiitia o le mamafa, faʻatasi ai ma meaai maualalo-kalori,
  3. - e taofia ai le toe foʻi mai o le mamafa talu ai ina ua maeʻa le mamafa,
  4. - faʻatasi ai ma le maʻisuka ma le maualuga maualuga, pe afai e le mafai ona faʻaaoga ni mea faʻapitoa poʻo se gaioiga faaletino.

Tusi lesona

Xenical ma ona analogues Orsoten ma Xenalten e tatau ona faʻaaogaina mo le mamafa o le mamafa o le tasi capsule tolu taimi i le aso.

Vaʻalele - e le sili atu i totonu o le itula mai le taimi e 'ai ai. Afai e maualalo le kalori po o le maualalo o meaʻai, ona mafai lea ona e faimalaga le ave o le pulu.

E taua tele le 'ai lelei i le vaitau o le faʻaaogaina o fualaau faasaina. E le o lona uiga o le lafoina atoa o gaʻo, a leai o le faʻaaogaina o le Xenical o le a le fesoasoani, aua o le a leai sana mea e nonoa i totonu o le inumaga. Ae ui i lea, o se soifua mālōlōina maualalo-kalori e tumu i le polotini ma mea taumafa meaʻai e talafeagai. I lenei tulaga, o le a alu malie le gaʻo, ma o le tino o le a toe fausia i se faiga faʻafou fou.

Contraindications

E pei o le tele o vailaʻau, Xenical (Orsoten, Xenalten) ei ai ona faʻamaoniga mo le faʻaaoga:

  1. - cholestasis,
  2. - faʻamaʻi maʻi,
  3. - lagona i vaega o le vailaʻau faʻasolosolo "Xenical",
  4. - maʻitaga ma le susu,
  5. - tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.

Faʻaiʻuga

Latou avanoa i soo se fualaau.

Xenical (Orsoten, Xenalten) e mafai ona mafua ai:

  1. - tiga o le manava
  2. Tatala
  3. - nofoa vavae,
  4. Felafolafoaiga le mautonu
  5. - ita ma manava,
  6. - solia o le gaʻo gaʻo:
  7. - faʻaleagaina o gums ma nifo.

Tau faʻatatau

O fualaau oona "Xenical" (Orsoten) o se fualaau taugofie.

O le mea lea, i se fale talavai, o le fualaau faasaina e tusa ma le 800 ruble (o le tau mo 21 capsules i totonu o se pusa paʻu o le 120 mg ia).

O lenei tau e seti pe afai o le kamupanī o le uluai kamupani Suetena.

O le analog "Faʻanatinatiina", o le gaosiga o loʻo i totonu o le fale, ae o loʻo i ai se foliga tutusa, o le tau e tusa ma le 500 rubles i le pusa, lea e 21 capsules.

O le mea lea, tasi pusa (21 pcs.) Ua lava mo le vaiaso.

O le mea lea, mo le vaiaso e tau ai le manuʻa, o le a manaʻomia e le maʻi mai le 500 i le 800 ru, e faʻatatau i le tele o fualaau oona o le a tau ma pe o le a le mea na gaosia.

E tatau ona maitauina o se taimi manino mo le tagofia o fualaau faasaina e le o faʻamaonia: o loʻo faʻamatalaina e le fomaʻi taʻitasi mo tulaga taʻitasi.

Fomaʻi fautuaina e ave mo le itiiti ifo i le tausaga e ausia ai se taunuuga lelei.

O faʻamatalaga e uiga ia i latou na leiloa le mamafa o loʻo faʻaalia ai e mafai ona e aveina Xenical poʻo ona faʻalogologo mo le mamafa o le paʻu mo sina taimi, e oʻo lava i le vaitaimi o le 4 masina.

E iai feteʻenaʻiga e uiga i le fualaau oona Orsoten poʻo Xenical.

Afai tatou te mafaufau i iloiloga a fomaʻi, latou te manatu o se auala sili ona lelei mo le aveesea o le mamafa i le tau faasaga i le tele o meaʻai, ae latou te lapatai atu e le tatau i se tagata ona faalagolago i se taunuuga vave. O se vailaau umi lenei e fai. I le faaaogaina o fualaau faasaina po o soo se mea tutusa, mo se faataitaiga, Orsoten, e tatau ona e tausisia ia le itiiti ifo o se meaai-calorie, talu ai e leai se vailaau e mafai ona taofia ai gaʻo mai meaai maualuga-kalori.

O faʻamatalaga gau o le mamafa ua vaevaeina i ni "tolauapiga" se lua:

  1. - iloiloga oi latou oe na tagofia le fualaau faasaina mo se taimi umi ma sa fiafia i le taunuuga, e pei ona molimauina i ata ofoofogia,
  2. - Iloiloga oi latou e teteʻe i le tagofia o fualaau oona mo le mamafa o le mamafa. O le manatu mulimuli e malamalama lelei, talu mai le lapataiga e lapatai mai sauniuniga a Xenical e uiga i ni taunuuga matuia e le o tagata uma ua sauni e faafesagaʻi faafesagai.

O le mea lea, o faʻamatalaga e faʻamaonia ai e mafai ona e faʻaaogaina le Xenical poʻo le Orsoten, ae e tatau ona e mataituina lelei lou tulaga.

O fea vailaʻau e sili ona aoga mai lenei laina?

Redulu o se isi fualaau faasaina lea e fautuaina mo le gau o le mamafa. Ae, e le pei o Xenical, Orsoten, poo Xenalten, Reduxine e galue i luga o le faiʻai.

O le mumu mumu e taofia ai le lagona o le fiaaai, o se taunuuga o mea taumafa na faʻaaogaina e faʻaitiitia.

O le mumu e mafai ai ona faʻaitiitia le mamafa (e tusa ma le 0.5 - 1 kg i le vaiaso), ina ia le faia e tagata e fia faʻaitiitia le mamafa mo le Tausaga Fou.

I lenei mea, o le Redulu e talitutusa ma sauniuniga Xenical slimming poo Orsoten, lea e manaʻomia ai se taimi umi e ausia ai le aafiaga.

O Cornelia Mango ua galo le mamafa i le faʻaititia

O le mumu e aofia ai le sibutramine i lona tuufaatasiga: e le o se vaisu ma e saogalemu. Ae ui i lea, e pei o soʻo se vailaau, Reduxine ua i ai le faʻasaʻo.

Sili le lelei le ave Reduxine:

  1. - faʻatasi ai ma le faʻamaʻi faʻamaʻi ma le le atoatoa,
  2. - maualuga maualuga,
  3. - faʻamaʻi o le fatu o le ischemic,
  4. - glaucoma,
  5. - faaletonu mafaufau,
  6. - fatu fatu
  7. - mea e ai ai
  8. - faalagolago i le nicotine ma le ava malosi.

O le mumu o loʻo i ai aʻafiaga e ono afaina ai le fatu ma le toto.

O le mea lea, o le Xenical ma le Redulu e talitutusa lava i le saogalemu o lona uiga o le leiloa o le mamafa.

E sili atu le maualuga o le mumu mo i latou e le mafai ona gafatia ni suauu le masani, e pei foi o le mataupu Xenical.

O le mumu e na o le faʻaitiitia ai o le manaʻo, ma mo i latou o loʻo taʻitaʻia se olaga ola ma e manaʻo e aveesea le mamafa, e sili atu ona filifili. O ata o tagata e sili atu ona mamafa le mamafa e faamaonia ai lenei mea.

Xenical and Reduluine, e ui ina ese i le tuufaatasiga ma le tulaga o le faʻaalia, o vailaʻau e fautuaina e fomaʻi.

Afai e te manaʻomia le mamafa o le mamafa i vailaʻau, e sili atu ona lelei le filifilia o i latou na faia se suʻesuʻega faafomaʻi ma taumafai e aloese mai fualaau faʻasaina ma ni feteenaiga iloiloga.


Paʻu i le 49 kg, Olive Kartunkova na faateʻia ai le au maimoa: "O le gaʻo uma lava na susunuina le masani ...

Upumoni masani

O le toʻatele o tagata fai meaʻai e finau e faapea, o le fofo aupito sili i le faafitauli o le mamafa o le mamafa, o le lelei o meaʻai ma taʻaloga. Ma o le mea moni, afai e te le sili atu i le taumafaina o calorie i aso taitasi, ia maitauina le fua faatatau o le fua o le protein, gaʻo, gaʻo, ma auai i vasega o le tino ile lua taimi ile vaiaso - manuia le mautinoa.

O nisi o tagata popoto iloga o loʻo leiloloa le mamafa o meaʻai gaʻo, o loʻo faʻamaonia e ala i le faʻamavaeina o mea inu gaʻo, e mafai ona e le maua pauna e aunoa ma ni faʻalavelave vaivai. Ae ui i lea, latou te fautuaina mai le moli faʻataʻitaʻituina poʻo le faimalaga. I se upu, e aunoa ma le puleaina o meaʻai ma gaoioiga faaletino, o le taunuuga e ono le mafai ona ausia.

Uiga o le Xenical

O fualaau faasaina ei ai uiga nei:

  1. Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina. Xenical ua tuʻuina i foliga o capsules e ufiufi i se gelatin pupula. E aofia uma ai le 120 mg o le lisi, talc, faʻasalaga faʻamalolo, masini pipili. O paʻu o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o vailaʻau o le 21 pi. O se pepa palota e aofia ai le 1, 2 poʻo le 3 paʻu.
  2. Faʻataʻitaʻiga. O le Xenical o loʻo i ai se inhibitor mamana o lipine gastrointestinal with a prolonged effect. O fualaau oona e galue i totonu o le fualaau oona, faia ai ni sootaga ma vaega o le vein o enzymes pancreatic e aafia i le gaosia o gaʻo. O le faagasologa o le vaeluaina o triglycerides e ulu i totonu o le tino ma meaʻai e faʻalavelaveina. E faʻaititia le faʻaogaina o calorie, lea e mafua ai ona faʻaitiitia le mamafa o le tino.
  3. Faailoga mo le faʻaaogaina. O le Xenical ua aofia i faʻalavelave masani mo le togafitiga o le oona i le faʻatasi ai ma taumafa maualalo-kalori. Faʻatasi ai ma vailaʻau oona, o le vailaʻau e faʻaaogaina mo le maʻisuka ituaiga 2, faatasi ai ma le faateleina o le mamafa o le tino.
  4. Contraindications E leʻo faʻaaogaina le vailaʻau o le gasegase i le glucose-galactose, faʻamaʻaloga o le talo ma le faʻamaʻi i gaʻo meaʻai.
  5. Le polokalame o le taliaina. Mo le meaʻai i tagata matutua ma tamaiti e sili atu ma le 12 tausaga le matutua, faʻaaoga le 1 capsule i le taimi o taumafataga taʻitasi. I le maʻisuka ituaiga 2, faatasi ai ma meaai autu, e 120 mg o le lisi o loʻo lisiina. Afai e le maua ni gaʻo mea taumafa, o le faʻaaogaina o le Xenical ua misi. O le umi o le pulega e faalagolago i taunuuga o togafitiga.
  6. Faʻaiʻuga. O fualaau faasaina e mafai ona saofagā i le foliga mai o le faʻamalolo totoʻa mai le aus, tuusaʻo faʻasaʻoina o gaʻo, o le tupu mai o le tele o tuʻinanau masani e faʻaumatia. O faʻalavelave masani o le manava ma le feusuaʻi e le o faʻaalia i le taimi o togafitiga e le tumau. I se tulaga e le masani ai, o le mafuaʻaga e mafua ai le manava o le pa, o le tiga o le tino, o le lagona o le mamafa i le faʻailoga.

Orsoten Faʻaalia

O auala mo le faʻaitiitia o le mamafa o le tino o uiga nei:

  1. Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina. O le fualaau faasaina ua faia i foliga o paʻupuʻe paʻepaʻe o loʻo i ai ni meaʻai laiti po o le paʻu. E aofia uma i le 225.6 mg o le granic orsoten, e tutusa ma le 120 mg o le lisi. Orsoten e sau i pepa pepa pepa e 12 paʻu o le 7 capsules.
  2. Aafiaga i le tino o le tagata. Osooten e faʻaitiitia ai le gaioiga o enzymes e mautinoa ai le faʻafefe o gaʻo i totonu o le inumaga. O le tagofia o vailaau e faʻalavelaveina ai le faagasologa o le liua o triglycerides i monoglycerides ma gaʻo elemene o loʻo aʻafia e le tino o le tagata. O se taunuuga, o le tele o gaʻo e maua mai i meaʻai e faʻasalaina i feces. O le aafiaga o le fualaau faasaina e amata i le 1-2 aso talu ona uma le pulega. A maeʻa le faalēaogāina o Orsoten, o le gaʻo gaʻo i totonu o feces e faʻamaonia pe a uma le 48 itula.
  3. Faailoga mo le faʻaaogaina. Orsoten e faʻaaogaina mo le maualuga o le manuʻa poʻo le iai o le mamafa o le tino. Faʻatasi ai ma vailaʻau oona e faʻaaoga i le maʻisuka.
  4. Contraindications Orsoten e le o faʻamaonia mo tagata taitoatasi le le faapalepale i vaega o capsules, faʻamaʻi o gallbladder, maitaga ma lactation. Ma le faʻaeteete, e faʻaaogaina i le togafitiga o anticoagulants poʻo cyclosporine.
  5. Faʻaiʻuga. O le tagofia o fualaau faasaina e ono mafua ai le ulu o le ulu, mafaufauga popole, ma faafitauli manava. Orsoten e afaina ai le tulaga o le tino puipuia o le tino, faateleina le ono lamatia o siama. O le aʻafiaga o fualaau faasaina i luga o le gastrointestinal tract e faʻaalia i le vevelaina o le nofoa, feusuaʻi, le tiga i le manava ma le kesi.

Orsoten e le o faʻamaonia mo tagata taitoatasi le le faapalepale i vaega o capsules, faʻamaʻi o gallbladder, maitaga ma lactation.

Faatusatusaga o Xenical ma Orsoten

O se auiliiliga o uiga o fualaau faasaina e fesoasoani e malamalama ai pe ono mafai ona suia Orsoten ma Xenical.

O uiga tutusa o Orsoten ma Xenical o:

  • o se vaega o le tasi vaega o falemaʻi (o vailaau ua taʻua o le inhibitors o enzymes gastrointestinal),
  • o le i ai o le mea lava lea e tasi o galue malosi (o oloa taugofie e faavae i luga o lisi ma aofia ai 120 mg o lenei vaega),
  • faiga masani o aafiaga i le tino o le tagata,
  • ituaiga o fualaau (o vailaau uma o fualaau faasaina),
  • tulafono (o Orsoten ma Xenical ua ave i meaai).

O le fea e sili atu - Xenical poʻo Orsoten?

O fualaau faʻamalosi uma e aofia ai le lisi, e faigata tele ona fai mai po o fea e sili atu ona lelei. O le filifiliga o fualaau faasaina e faalagolago i le faamoemoe o le faʻaaogaina. Mo le maʻisuka, ua fautuaina le Xenical. E faʻaitiitia ai le cholesterol, faʻamaonia le hemoglobin glycated, faʻaititia le mamafa o le tino ma le suka.

Mo le maʻisuka, ua fautuaina le Xenical.

Faʻaaliga i fomai e uiga i Xenical ma Orsoten

Elena, 35 tausaga le matua, Penza, gastroenterologist: "O pills fualaau e pei o Xenical, Orsoten ma Thai Bears e sili ona lauiloa i tamaitai. Ae peitai, o nei tupe e le saogalemu mo le tino. O tamaitai e le silia ma le 10 isi pauna e le tatau ona ave.

Orlistat, i luga o le mafuaʻaga o loʻo faia ai nei vailaʻau, e mafai ona faʻalavelave i le faʻaaogaina o meaʻai ma e oʻo atu ai i le faʻaaogaina. I le oona tele, e tatau ona tuʻufaʻatasia fualaau ma se soifua maloloina lelei. Faatasi ai ma meaai le talafeagai, a maeʻa le faʻamalo, o le mamafa o le mamafa. "

Svetlana, 43 tausaga, Novosibirsk, tagata paleni: "O le tele o tagata gasegase e faamoemoe o le aveina o fualaau o le a fesoasoani e aveesea le mamafa. A faʻaaoga le Xenical poʻo lona tutusa Orsoten, e le tatau i se tasi ona faʻamoemoe vave. O le faagasologa o le leiloa o le mamafa o le a umi. Mo le tausaga e ave ai capsules, e mafai ona faʻaititia le mamafa e le silia ma le 6%. Ou te le fautuaina le tagofia o vailaʻau i le leai o ni faʻamatalaga. O lenei mea e mafai ona mafua ai le le atoatoa o le soifua maloloina ma le maua o le mamafa o le mamafa. "

Patient Reviews

Anastasia, 29 tausaga, Moscow: "Ina ua ou filifili e aveese ni pauna faaopoopo, sa amata ona ou vaavaai mo fualaau faasaina e siitia ai le paʻu o le mamafa. Taofi i Orsoten ma Xenical. Na ou filifilia le tagata mulimuli, ma mafaufau i le saogalemu. Mai vaiaso muamua o le taliaina, sa ou matauina se faaitiitia o le puʻu o le puʻu. O le ave o capsules na faigofie ai ona tuʻuina atu le taumafataga ma faʻaalia ai le lelei. Na ou aveeseina le 4 kilokalama i le masina, o lea e mafai ai ona ou fai atu o Xenical o se fualaau lelei lea e le afaina ai le soifua maloloina. "

Lyudmila, 38 tausaga, Chelyabinsk: "Sa masani lava au, ae ina ua mavae le 30 tausaga sa amata ona ou lelei atili. Na fautua atu e le tausi meaʻai i le Xenical. O fualaau faasaina e taugata tele, ae ui i lea, o iloiloga lelei na fesoasoani e fai se faaiuga mo lona finagalo.Pepa faʻaaogaina mo le 2 vaiaso. O le tulaga lautele o le soifua maloloina e le o se mea e sili atu ona leaga, ae o le galuega o le manava ua faaleagaina. E masani lava sa i ai se faanaunauga e faatoilaloina, faalavelave i se olaga masani. Mo le 10 aso, aveese le 1.5 kilokalama, pe a maeʻa ona taofia lea e le kaputa le ave. Ou te leʻi taumafai i se taugofie taugofie (Orsoten). "

Vavega o vavega

E le o tagata uma o loʻo i ai se naunautaiga faapena o le a le mafai ai e oe ona 'ai se fasi keke malie ma e te alu i se taʻaloga taʻaloga poʻo le vaitaele pe a uma le galuega. O le a le mea e fai mo i latou e le mafai ona teena le sisi ma e le fiafia i taaloga? Aua le faavaivai!

Scientific-pharmacists na latou mafaufau i lenei taimi ma atinaeina se tele o mea taumafa e fesoasoani ai e saili se tino manaia e aunoa ma ni tapulaa i meaai ma aoaoga e le uma. I le avea ai o se tulafono, o nei fualaau oona o loʻo maua i foliga o laupepa ma capsules, o ia mea uma e aofia ai vaega ia e faʻafefe ai le fiaai ma talepeina ai gaʻo. Xenical, na gaosia e le Swiss company Roche, e sili ona lauiloa i nei oloa.

Faʻavae ma gaioiga

O le "Xenical" o se pulu gelatin turquoise, o ia mea uma e aofia ai se mea e gaoioi i luga o le pancreatic ma le lipstric lipases, lea e faʻaitiitia ai le gaʻo gaʻo i totonu o le inumaga. Faʻasalaga, o le gaʻo e maua mai i meaʻai e le o aʻafia e le tino ma e le teuina io tatou itu. O lenei masini ua taʻua o le lisi.

O le tele o fomaʻi o loʻo togafitia tagata maʻi ma le mamafa tele ua faʻamaonia le Xenical o se fesoasoani i le paʻu mamafa. Analogs (fua faʻatatau mo suʻega a Suetena mo le paʻu o le mamafa) e leʻi vave faʻaalia i falemaʻi. Seia oʻo i le 2007, o le mea faavavega na maua na o le oloa o loʻo tatou mafaufauina.

O aso nei, o le lisi o igoa o le vaega autu lea e le gata o le fualaau faʻatau a Swiss drug Xenical. O le analogue e taugofie, ae le sili atu ona leaga, e mafai ona maua i toetoe lava o falemaʻi. Mo le faʻamatalaga: mai Fepuari 2016, o le Xenical package o loʻo aofia ai le 21 capsules ei ai le laulau e tusa ma le 800 rubles. Ma afai e te manatu o le fualaau faasaina e 2-3 taimi i le aso, o le aofaiga o le a manaia! O le analogue o le "Xenical" maua ai se tali lelei, ae sili atu le taugofie nai lo le uluai kopi.

Faʻataʻitaʻiga faʻamalositisi

O fualaau uma lava taugata e maua ai le tele o generic (analogues), e amata mai i le tale tale ma faʻauʻu i se fofo mo le gau o lauulu. E tutusa foi le faaaogaina i le Xenical medication. E sili atu le taugofie o se analogue nai lo laupepa faasalalauina, e mafai ona faʻatauina se poloaiga o le maualuga i lalo, ae e le o lona uiga e sili atu le leaga. Aua nei galo o le tau o le fualaau faasaina e faalagolago lea i faasalalauga, o le atunuu na afua mai ma le tala.

Fale faʻamaloilo

O le faiga o gaioiga o fualaau faʻasaina e fesoʻotai ma le gaogao o le gaʻo (lipids) i totonu o le inumaga: o le mea galue (list) e fusifusia ai i enzymes talafeagai mo le faʻamavaeina o le mole mole i se vaega faigofie. Latou te le toe faʻamaunuuina la latou galuega, ma o le gaʻo le gaʻo e le mafai ona gauaʻi mai le gastrointestinal tract. O le mea lea, o vaega o calorie mai le tino ma lipids.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina e lautele:

  • mamafa ma le gaʻo, e aofia ai le maʻisuka.

Faiga faʻavae ma tau

  • 120 mg capsules, 21 pcs. - 911 solo.,
  • pulou. 120 mg, 42 pcs. - 1749 tusi.,
  • pulou. 120 mg taʻitasi, 84 pcs. - 2950 suʻe.

  • 120 mg capsules, 21 pcs. - 815 solo.,
  • pulou. 120 mg, 42 pcs. - 1388 solo.,
  • capsules "Slim", 60 mg, 42 pcs. - 614 solo.,
  • pulou. Sima, 60 mg, 84 pi. - 1008 tusi.

O fea e sili atu: Xenical poʻo Orsoten?

Talu ai ona o vailaʻau uma e lua o loʻo faʻaalia i le faiga lava e tasi o le gaioiga e fesootaʻi ma le faʻamatalaga o le vaega galue, e le saʻo atoatoa le talanoa pe o le fea e sili atu. I se faʻataʻitaʻiga faigofie, e mafai ona tatou fai atu o Orsoten o se faʻatusatusaga o le Xenical, sili atu le taugofie. Ae ui i lea, e tatau ona amanaia le tele o nuances:

  • O le uluai vailaau e masani ona sili atu ona suʻesuʻeina nai lo le lautele.
  • Xenical faʻatasi ai ma le faatagaga a se fomaʻi e mafai ona ave i le taimi o le maitaga ma le lactation.
  • E mafai ona inu Orsoten pe a maeʻa ona matua. Xenical sa suʻesuʻeina pe a faʻamaonia i tamaiti pe a uma le 12 tausaga; o faʻamatalaga i luga o le matua ua le lava.
  • Orsoten e masani ona ulu atu i fegalegaleaiga fualaau faasaina nai lo le Xenical, o lea e tatau ai ona vavae ese lona faaaogaina i nisi fualaau faasaina.
  • O le lisi o tali leaga i Orsoten e puupuu, e ui atonu e mafua mai i nai suʻesuʻega ole suʻesuʻega.
  • O le Xenical e faʻaititia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, lea e taua mo le maʻisuka. Orsoten e le aoga tele i lenei tulaga.
  • I le faaopoopo atu i le pepa faʻavae tuʻufaʻatasiga i capsules 120 mg, o Orsoten e gaosia i foliga o pulupala laititi ma se vaega maualalo - e faigofie pe a filifilia se fualaau lelei. E le maua le Xenical i lenei fualaau.

Faʻamatalaga o Orsoten

  • sili atu tau taugofie
  • faigofie faigofie o le faʻasaʻoloto,
  • itiiti ni mea leaga e tutupu.

  • maualuga le aʻafiaga o aʻafiaga leaga mai le gastrointestinal tract,
  • se lisi tele o faʻasolega.

O faʻamatalaga e uiga i fualaau oona e fai si finauga, ae i le tele lava o tulaga, o fualaʻau e fuaina fualaau faʻamalosi e lelei tele. Latou te maitauina o Orsoten e sili atu le taugofie, ae na sili atu le faʻamaonia nai lo le Xenical.

Xenical poʻo Orsoten: o le a sili atu: iloiloga o fomaʻi

O le tele o fomaʻi latou te talanoa foi e uiga i le aoga maualuga o fualaau faasaina, ae latou te lapatai tagata gasegase e le tatau ona latou faaaogaina.

"O fualaau faasaina e fai ai se galuega lelei, ae e masani ona mafua ai le afaina o meaʻai. O lenei mataupu o loʻo faʻapipiʻiina e ala i le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o gaʻo. Ae afai e amata e tagata ona inu vailaʻau e aunoa ma le talanoa i se fomaʻi, latou te fefefe i na faʻalavelave ma vave faʻaaogaina. E le mafai ona e faia lenei mea, o le tele o popolega mo le tino. "

"O vailaau e le talafeagai mo ituaiga uma o leona, ma e fautuaina e tagata gasegase mo i latou lava ma inu e pei o vitamini. O se taunuuga, latou te maua le tele o faʻafitauli ma faʻaleagaina le fualaau faasaina. "

"Ou te talitonu o le tau o le Xenical e maualuga tele. E galue lelei foi Orsoten i se mea tutusa tutusa. Ia mautinoa ia lapatai tagata e le gata o le gaʻoina o gaʻo, ae maua ai foi fualaau suamalie gaʻo. E tatau ona faatumu lo latou le atoatoa. "

Suʻega faʻatusatusa

Ina ia maua se faʻaoga tutusa o le "Xenical" sili atu le taugofie, matou te faia se suʻesuʻega ma maua ni vailaau faʻasolosolo se tolu i le taimi e tasi. O le mea lenei, o le "Faʻasalaga", "Listata", ma le "Orsoten." Sei o tatou iloiloina i latou taitoatasi, auiliiliga, faatusatusa le tuufaatasiga, tau ma saili po o le a le filifiliga e sili atu nai lo le pesini o fuafaatatau. o le a le mea e sili ona leaga?

Matou te faʻamaʻo saʻo mai lava i lea lava taimi: o pusa taʻitasi o Xenical e aofia ai le 120 mg o le lisi, faʻapea foʻi ma mea taua e pei o talc ma microcrystalline cellulose.

O le i ai o lenei vailaau i falemaʻi o le a fiafia ia i latou o loʻo suʻeina se faʻasologa o le "Xenical" taugofie. O le vaega malosi o nei fualaau mo le gau o le mamafa o le lisi tutusa lea. E pei o le Xenical, o pusa taʻitasi Xenalten e aofia ai le 120 mg o le mea autu. Ma o le tau e tusa ma le 680 rubles mo papa e 21.

O le mea lea, o se agavaʻa agavaa ma sili atu taugofie o "Xenical". O faʻamatalaga a tagata faʻatau i Xenalten e faʻamautinoa e leai se eseesega i le va o fualaau faʻamaʻi. O i lena i le tau.

O le isi lenei taugofie e le taugofie ile Xenical. O le eletise autu autu o le lisi tutusa lea i le aofaiga o le 120 mg i le 1 capsule. E le gata i lea, o le "Leafy" o loʻo i ai se vaega e le oi ai i le "Xenical" - gum Arabic. O lenei vailaʻau e mafai ona fusifusia ma faʻasoa e tusa ma le afa o gaʻo e leʻi faʻaaogaina mai le tino.

O le tuufaatasiga o nei vaega manaia e lua e matua ofoofogia lava le ofoofogia! Afai e faʻatusatusa "Listat" ma le "Xenical" - o le analogo e taugofie. O le faapipiiina o "Pepa" o le 30 fualaau e tau i le 750 ruuga. Mafaufau mo oe lava: sili atu fualaau - o le tau e itiiti, ma o le lelei e sili atu!

Faatasi ai ma tagata o loo tauivi ma le mamafa, o loo i ai se manatu e faapea o Orsoten o le kopi saʻo lea o le Xenical drug. O analog (taugofie ma leai) e uiga i mea matou te tusia i luga e le sili atu ona leaga. Ae ui i lea, o Orsoten o loʻo taʻua o le sili ona lauiloa o Xenical. Aisea?

O le mea moni, o lenei vailaʻau na faʻaalia i falemaʻi i le 2009 ma na avea ma faʻamuamua o le Xenical generic, lea i na tausaga na le mafai ona maua e le toʻatele o tagata na mananao e aveesea le mamafa ona o le maualuga o le tau.

O le mea lea, i le tau o le tau-i-le-lelei, na taia e Orsoten faamaumauga uma mo le lauiloa. O le tuufaatasiga ma le aoga o lenei vailaau faasaina e matua tutusa lava ma le Xenical: o le lisi tutusa (120 mg i le pusa), o le microcristalline cellulose tutusa lava. O le eseesega na o le lanu o capsule.

I le auala, i le aso "Orsoten" o le tau sili ona taugofie o le "Xenical". O fualaau faasaina na o le 550 ruuga i le pusa o 21 capsules.

Aua le afaina!

E pei lava o soʻo se vailaʻau, Xenical ma analogues ei ai le tele o faʻasolega. O le faʻaitiitia o le mamafa i nei pusa e matua le fautuaina:

  • tamaiti ma tagata talavou i lalo o le 18 tausaga,
  • maʻitaga maʻitaga
  • tausisoifua pepe
  • tagata o loʻo mafatia i maʻi masani o le malabsorption ma cholestasis.

E le gata i lea, a o taumafa i fualaau taumafa, e mafai ona tutupu aʻafiaga, e pei o le:

  • suauu (greasy),
  • manava manaia ma / poʻo le faʻaosoosoina faifaipea e faʻavae,
  • le toʻa i le manava,
  • ulu matua
  • lagona o le popole
  • hypoglycemia (faʻaitiitia o le suka toto),
  • allergies
  • fomaʻi, SARS, ARI,
  • faʻanoanoa mataʻutia
  • afaina o le gasegase pito i luga.

Manatua - leai se ata, e oʻo lava i le sili ona lelei, e sili atu ona leaga le ola maloloina! A o lei aveina soʻo, e oʻo lava i fualaau aupito sili ona lelei mo le gau o le mamafa, ia suʻesuʻe ma le totoa i faatonuga ma mautinoa ia feutagai lau fomaʻi!

Tuua Lau Faamatalaga