Faʻafefea ona faʻaaoga le fualaau faasaina o Narine?

O le tusitusiga e le o fai mai o se saienisi. Ae, e mafai ona avea o se aotelega o le poto masani o lenei oloa e se tagata agavaa.

So. Ae e te le faaaogaina se mea mo togafitiga poʻo le toe faʻaleleia, e tatau ona e maua se manatu e uiga i lenei mea faigaluega.

O le aganuʻu o le suamalie o susu susu na vavaeeseina i le vaitau 60 o le 20 seneturi i le USSR i Armenia. Faitau atili e uiga i le fatuina.

Talu mai le vaitau o le 80 o le 20 senituri, o lenei fualaau faasaina ua fautuaina e le USSR Matagaluega o le Soifua Maloloina mo le tau faasaga i faʻamaʻi pipisi ma le dysbiosis.

O tulafono o le taliaina, lea o le a ou otootoina, ua fuafuaina i le gaioiga o le fualaau faasaina ma faamaonia i le tele o tausaga o le poto masani i le faaaogaina.

1. Ingoa.

(ia faafaigofie ai le toe maua mai mai le malulu, siama ma viral infections, ma mo togafitiga o le dysbiosis)

O le fualaau faasaina "Narine" i le ituaiga o paʻu ua gaosia i totonu o fagu na gaosia e le NPO "Ferment" po o le "BioFarma" (Ukraine) e aupito sili ona talafeagai mo nei faamoemoega. O le suavai suamalie e talafeagai foi i fagu ua gaosia i Novosibirsk.

Na o le ola siama e iai sona aafiaga, o le mea lea, e tatau i se tasi ona mataala i tulaga o lo latou teuina ma ia mafai ona iloa se aganuu ola mai se tagata oti.

O le ola agavaʻa o le aganuʻu foliga pei o se kulimi kulimi e pei o le kulimi kulimi, faʻapipiʻi i le pito i lalo o le fagu. E vave ona faʻaumatia ma e leai se mea e totoe ma e manogi lona manogi, faʻaalia ai le manogi o fatu fatu saito, po o le falaoa fou. E sili atu le pogisa o se aganuʻu ua oti ma e iai se fausaga tioata (ona o le malulu i pusaaisa, e masani lava i totonu o se falemaʻi), e le solo lelei, ma e toetoe lava a leai se manogi. O lea aganuu ma le susu e le faʻamalosi, ma o le a le fofo.

E pei lava o meaola ola uma i luga o le fogaeleele, o siama ei ai a latou lava gaioiga. O le mea lea, o le a ese a latou gaoioiga i vaega eseese o le masina. E matauina i le faatinoga e mafai ona ausia le maualuga o le aoga e ala i le ave o fualaau faasaina i le taeao, i luga o se manava gaogao, aʻo lei oso le la. O le ae fuafuaina le vaega talafeagai o le masina, oe matauina lou manuia ma le kalena o le masina.

O vailaʻau e matua puipuia lava i le sua oona, ae mate pe a faʻaalia i le talo ma le pani pancreatic. O le mea lea, e tatau ona tupu lo latou gaioiga i fafo atu o le taamilosaga o meaʻai - 30 minute ao lei oʻo i taumafataga, pe 2 itula mulimuli ane, pe afai e te 'ai e tusa ai ma le masani a le tagata lautele (1). Ou te fautuaina e le faataitai ma ave Narine i le taeao, e pei ona faamatalaina i luga.

Faʻamasusu saʻo se tuʻu maulalo i totonu o se fagu, faʻatumu "luga o tauau" i vai mama i le vevela o le potu. E mafai ona kuka le vai, ae ou te fautuaina vai vaipuna, pe faamamaina. O vai faʻafefeteina e tatau ona "puipuia" i totonu o se kelei poo se tioata tioata.

E aoina e le bacteria vai ma toe ola ai. Ina ia toe faʻaleleia galuega, latou te manaʻomia sina taimi ma le malosi. O le mea lea, e tatau ona taofi le fagu i lou lima mo le lima minute, faʻamafanafanaina i lona vevela.

Afai e te ave ni fagu i le taimi e tasi, o le vai vevela i lou lima mai le fagu muamua e mafai ona sasaa i totonu o le lua, ma a maeʻa ona e faʻatali mo sina taimi, i le tolu ma isi.

A uma ona inu le vaifofo, inu i se ipu vai vevela. A maeʻa le 30 minute e mafai ona e 'ai. Afai e te kuka a oe lava meaai, ona amata lea ona e kuka mo le 30 minute pe a uma ona ave ia Narine, aua o muamua manogi o meaai ma mafaufauga foi e uiga i meaai, fualaau suamalie ua amata ona gaosia.

O le numera o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina i aso taitasi e fuafua i le mamafa o le tino. Mo kilokalama uma e 10 kilokalama - 1 le fagu malogo poʻo se sipuni sipuni ole vaiinu.

Mo le puipuiga ma le faigata o taualumaga o le soifua maloloina, e masani lava ona faʻaaoga Narine i vasega e 10-aso. O vasega muamua e tolu e faia faʻa-tasi i le masina, sosoo ai ma le fa kuata. A mavae le 2-3 tausaga, o le ae matauina o lau microflora e mautu, ma o le a le suia e Narine se mea. I lenei tulaga, e mafai ona taofia.

I le togafitiga o le dysbiosis, o vasega muamua e tolu e faia mo le masina ma se masina malolo. A maeʻa lena mea, o le tele o taimi e mafai ai ona e fesuiaʻi i se faʻataʻitaʻiga puipuia.

I faʻamaʻi pipisi ma viral infections, e lua pe tolu fomaʻi o fualaau oona e ave i totonu o le 10 aso, i le mataupu o le ave o vailaʻau.

A o ave le Narine, o mea nei e le aofia ai i le taumafataga: fualaau o le fefete, soo se ituaiga suka, lanu uliuli ma le lanu meamata, ava malolosi, tapaa, meaai gaosi ma oloa gaosi (e aofia ai oloa i le masini vai), mea e le masani ai (mea uma e faatauina i faleoloa ), meaʻai meaai, meaʻai faaopoopo, i totonu o faleoloa. Ou te fautuaina foi le lafoaia o aano o mamame.

E sili atu, pe a mavae ni vasega e faigofie ona e vaʻaia ma nei oloa mo le lelei. I le olaga masani, ia taialaina oe e le mataupu faavae: e na o mea lava e te manaʻo ai, e naʻo le taimi e te manaʻo ai ma i le aofai o le a faamalieina ai oe, e leai, ae le itiiti. Afai e le o maua le mea o loʻo manaʻomia, aua e te taumafai e sui, ia na ona inu i se ipu malamalama vai.

2. Faʻaaogaina fafo.

I le tagata lava ia, ou te faʻaaogaina le "Narine" mo se isu, ma eli i totonu o fuaitau vavalo ae le o naphtyzines-eye-glasins. I lenei tulaga, sasaa le ono pipettes atoa i totonu o le fagu, vevela mo le 10 minute i totonu o le moto, ona sasaa lea o se pipette se tasi i totonu o fualaau taitasi. I aso taʻitasi, o le tagata e tolu ona vaevaega: pito i luga, ogatotonu ma lalo ifo.

O le aafiaga o le "punching" o le ae le faatali. E le gata i lea, o le sasaaina o le "Narine" i totonu o le isu e sili atu pe afai e saoloto. Mo lenei mea, e tatau ona e faʻamafanafanaina le fagu i lou lima e taofi ai lou manava e tusa ai ma le "inhale-exhale-delay" scheme, o le tuai e tatau ona matua mafai ma toe faia pe a maeʻa (!) Faʻaleagaina. O le a tatalaina ia faʻailoga mo sina taimi, ma e mafai ona e faʻatumuina ia Narin. O le a oʻo mai le mafutaga i le aso lona lua, ae e te le afaina oe lava, lea e le maalofia pe a faʻaaogaina fualaau.

Ia, ma, o le mea moni, ia faʻaalu uma isi metotia faʻafaigata e masani ona faʻaaoga mo malulu mo lou fiafia.

Pe a togafitia le conjunctivitis, faʻatumu le fagu i le afa, faʻafefete le mata o le mata i le mata o le aso seʻia oʻo ina mou atu faailoga. Afai e le tupu mai le aso lona tolu, e foliga mai e i ai lou tino i fafo i le mata ma e tatau ona i ai se "mata mata" ona o se fiafiaga le togafitia o le conjunctivitis faʻamaʻi ma viral.

Pe a togafitia le conjunctivitis, e tatau i se tasi ona manatua afai e masani ona tupu i totonu o lou aiga ma amata i tamaiti, ona salalau atu lea i isi tagata uma, o le aʻa o le faafitauli e le oi totonu o le galuega faafomai.

O le a matou faʻaaogaina le vaifofo a Narine i le faiga o urology ma gynnecological, ae ua ou sauni e talanoa e uiga i lenei mea naʻo tagata tomai faapitoa. E i ai le tamaoaiga o ni mea lelei lelei i le talosaga.

O le yogurt e faia i luga o le "Narine" kulupu kulupu o se meaʻai lelei tele.

E iloa lelei o le susu susu, o se mea taua tele mo i tatou, e matua faigata lava ona eli. O le mafuaʻaga lea talu mai aso anamua, o meaʻai na gaosia mai le susu e ala i le faʻamalosiina o mea ua iloa. "Narine", o se sui o le tagata saprophytic flora, "sili ona lelei" le sili atu nai lo isi na masani ona faaaogaina mo lenei aganuu.

E le gata i lea, o se faailoga foi lea o lou soifua maloloina. Afai o oe o se tagata agalelei, ma le soifua maloloina faaletino, o le yogurt o le a amata ona i ai se tofo suamalie, suamalie o se kulimi piniki-kulimi, ma se manogi manaia.

I tagata leaga ma mamai, o le yogurt e foliga mai e manaia-manogi, sili ona manaia ma le manogi malosi. I tagata faapena, ou te fautuaina muamua e togafitiga ma puipuia puipuiga, ma na o le taimi lava lena e alu ai i sauniuniga o le yogurt.

Faiga faʻapolopolo

O le Probiotic Narine e faia i ni pepa o le 300 mg poo le 500 mg Nu 10, Nu. 20 poʻo le 50, i foliga o capsules o le 180 mg poo le 200 mg Numera 20 poʻo le 50, i le foliga o se paʻu o 200 mg poo le 300 mg i totonu o ato poʻo Nu. 10.

Probiotic Narine Forte ua gaosia i le pepa o le 500 mg Nu 10 poʻo le 20 i le foliga o se paʻu o 150 mg Nu 10 poʻo le 20, i le foliga o se paʻu 200 mg poʻo le 1500 mg i le Numera 10, i le foliga o se meaola o le susu o meaʻai (meainu kefir) 12 ml, 250 ml, 300 ml ma le 450 ml i fagu.

Faʻamatalaga pupuu o Narine

O le oloa o loʻo fesiligia e sau i ni ituaiga eseese - tolu (faʻaaogaina e pei o se fualaau masani), paʻu (mo le inu i le fale) ma se mea e sauniuni ai. E talitonuina e tatau ona tuʻuina atu i le manogi moa, e pei o le sauniuniga o le oloa e faigofie ma faigofie, o le maualuga o le faʻalauteleina o meaʻai i totonu o le vai e iloa pe a uma le 24 itula, ma e mafai ona e faʻaaoga le oloa maeʻa mo le 7 aso.

O le tuufaatasiga o le aganuu autu o le "Narine" e aofia ai le lactobacilli (acidophilic), pe a tatou mafaufau i le tuufaatasiga o le laupepa o le fualaau faasaina, ona aofia ai foi lea o le tuufaatasiga vaega taua - magnesium stearate, maso maso ma le sucrose.

Taua!O le oloa e fesiligia e le o se vaega o le vailaʻau ma o se mea faʻapitoa o loʻo galue malosi, ae e faʻaaogaina foi i le togafitiga o nisi faʻamaʻi. E tatau ona manatua i le mafaufau o Narine o se tasi lea o vaega o le togafitiga faʻapitoa, o lea e tatau ai ona togafitia togafitiga i soʻo se tulaga (pe a iai ni tofiga mai le fomaʻi).

Faʻaaoga meatotino a Narine

O le oloa o loʻo fesiligia e faatatau i meaai pepe / mea taumafa, ma tagata matutua oe latou te faʻaaogaina pea le "Narine" e aunoa ma se faʻamaoni e foia ai le tele o faafitauli i totonu o le manava, manava, ma le tino o fualaau. Aemaise lava, o le faʻaaogaina masani o le oloa o loʻo fesiligia e maua ai:

  • masani gaioiga o le pancreatic,
  • vave faʻaleleia mai faʻamaʻi pipisi o le intestinal (lesepese e taofi le salalau o le faʻaleagaina o le tino),
  • gaioiga galue o le tino puipuia,
  • faamautuina o le intestinal microflora,
  • gaioiga masani.

E le gata i lea, ua fautuaina le faʻaaogaina o le "Narine" e faʻaaogaina i le taimi o le toe faʻaleleia o le toto i luga o okeni o le gastrointestinal tract, i le tulaga o le oona (e faʻateleina ai le faagasologa o le faʻamaʻaloina o toxins), ma le faʻalauteleina o tulaga faʻalavelave tumau, faʻatasi ai ma le faʻaaoga umi o vailaʻau.

E mafai foi ona faʻaaogaina le Narine mo togafitiga o le paʻu o le paʻu - e faʻaaogaina se mea e le masani ai i le paʻu foliga muamua. O nei masikoso e fesoasoani e tau ma sulu o le paʻu ma le paʻu, ia faʻaitiitia le paʻu ma faʻaitiitia le malosi o le mumu ma le fusi.

Ona o le mea moni e faapea o le oloa o lo o fesiligia e faʻavasegaina ai le faʻaogaina o le tino, e tatau foi ona faʻaaoga mo le gaʻo.

Faʻafefea ona faʻaaogaina le "Narine" kulupu

O le oloa o loʻo fesiligia e faʻaalia i le tautala ile afa itula ao leʻi 'ai poʻo taimi o taumafataga. Afai ei ai se manaʻoga e ave le tagata faʻatau mo togafitiga faafomaʻi, o lona uiga o le a avea le 200-300 mg i le fualaau, 3 taimi i le aso e tatau ona faʻaumatia, o le umi o le pulega e 20-30 aso. Pe a ave le kulimi "Narine" mo faamoemoega faʻasolosolo, o le a fai sina eseesega o le metotia: 200-300 mg i le aso mo le 20 aso.

Ina ia saunia le masini mo le faʻaaogaina i le fale, faatoa manaʻomia lou faʻaopopoina o le vai mafanafana vevela ile fagu eleʻele.

O le laupepa o le Narine o loʻo faʻaalia ai ni eseesega eseese:

  • tamaiti e taʻi 1-3 tausaga - 1 laulau i le aso,
  • tamaiti 3 tausaga le matutua ma matutua atu, faapea foi ma tagata matutua uma - 2 pusa i le aso (vaevaeina i ni atopa se lua) 15 minute aʻo le i faia se taumafataga.

O le umi o le aʻoga o le aveina o le pepa e 2 vaiaso, e mafai ona toe faia le vasega pe a maeʻa le 10 aso ma, pe a tatau.

Faamolemole ia matau:i mea o loʻo tuʻuina mai, o fautuaga lautele e tuʻuina atu i luga o le faʻaaogaina o le "Narine" kulupu vavalalata, ao le i faaaogaina, e maualuga le fautuaina e feutagai ma tagata tomai faapitoa (fomaʻi maʻi, fomaʻi).

Faʻafitauli o le Narine

E toetoe lava a leai se faʻasalaga i le faʻaaogaina o le oloa ua fesiligia, na pau lava le tagata e tatau ona ia teena, o tagata e iai le faʻaaloalo i le lactobacilli.

O le le lelei o Narine o le faafitauli o le sauniuniga o le meainu - mo se tasi e foliga mai e sili ona malosi, o le a le fiafia le tasi i le le lava o le oloa. E mafai ona faasaʻoina le tofo mumū e ala i le faaopoopoina o le puree fualaau poo le meli, e mafai ona e faʻaititia vave le mea inu faʻatasi ma vai inu vevela. O le masani lava o le inu oona o le mea inu e mafua ona o le "mea tuai" e le masani ai, o lea e te manao ai e faatau i na o falemaʻi. E le gata i lea, e taua le taulaʻi i le auala na teuina ai le gasegase - faʻataʻitaʻiga, afai e faʻatogaina e le fomaʻi le taga o meaʻai mai se faʻaaliga, ona lelei lea ona teena le faatauina mai - lactobacilli taofi pea le aoga ma aoga pe a teuina i totonu o le pusaaisa. E le gata i lea, o nisi o falemaʻi, pe a tuʻuina atu oloa i le tagata faʻatau, tuʻu se pusa tioata i totonu o le pusa ina ia faʻauluina le mea e faʻafefete i le pusaaisa aʻo leʻi faʻatauina le faʻatau.

Auala e kuka ai Narine

E mafai ona e saunia se meaʻai suamalie ma maloloina i totonu o se vailaau vevela poʻo le yogurt. Afai e te kukaina le Narine i se vevela, ona e tatau lea ona e pipii atu i le algorithm o loʻo mulimuli mai:

  • tasi le taga o le kulimi kulimi ua faʻamavaeina i totonu o sina vaega o susu susu (40 tikeri),
  • o le vaifofo e maua ai e faaopoopo i le afa lita o susu susu,
  • fofola 200 ml o le susu ma malulu i le vevela o le potu,
  • faʻafefiloi le susu ma le kulumu ma le susu / susu susu,
  • liligi mea uma i totonu o se vevela ma tapuni mo le 12 itula.

A maeʻa le 12 itula, o le a saunia le tagata e amataina - e le mafai ona e inuina, ae e tatau ona e inuina i totonu o se kuluma, pe toe faia foi i se vevela. Ina ia faia lenei mea, o le ae manaomia le mafanafana 1 lita o le susu i le 40 tikeri ma faaopoopo le 2 sipuni tele o le mea na tupu ai le fefete. Matou te tuua lenei suāsusu ma se kulupu mo le 12 itula i totonu o se vevela, pe ave i totonu o le kulukama mo le 8 itula.

Faamolemole ia matau:pe a sauniuni Narine i le fale, e taua tele le matauina o le mama. O mea uma o loʻo faʻaaogaina i le gaioiga e tatau ona uʻu pe faʻaaoga i vai inu.

O le Narine o se mea maloloina lelei e maua ai le manaia lelei (i lalo o le tulafono mo lana sauniuniga). Afai ei ai se talaʻaga o soʻo se faʻamaʻi o le gastrointestinal tract, ona muamua lea e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi, aʻo leʻi faʻaaogaina le oloa o loʻo fesiligia, ae, e pei o le tulafono, e mafai e tagata uma ona ave e aunoa ma se faʻasesega.

18,736 manatu lautele, 5 vaaiga i le aso

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le a le mea e fesoasoani ia Narine? E tusa ai ma faatonuga, o le fualaau faasaina ua faʻamaonia i mataupu nei:

  • ma le dysbiosis (dysbiosis) o le eseesega o le matuia, gasegase o le gastrose (gastritis, enteritis, colitis, maʻi o le peptic, faʻamaʻi pipili o le intestinal, ma isi),
  • mo faʻamaʻi o le toto (anemia), paʻu (neurodermatitis, atmatic dermatitis),
  • faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le gaioiga o le oral vevela, nasopharynx ma sosolo,
  • ma isi faʻamaʻi e fesootaʻi ma le solia o le microflora masani (microbiome) o le digestive tract.

Mo faamoemoega puipuia:

  • ia tausia ma toe faʻaleleia biofilms natura i luga o le mucosa gastrointestinal,
  • mo le puipuia o dysbiosis (dysbiosis) ma se faʻaopoopoga mamao,
  • mo le puipuia o tulaga le atoatoa,
  • mo le puipuia mai o le le atoatoa o le tino, protein ma le le lava o le malosi,
  • ia tausia se tulaga mautu o le microflora masani (microbiome) o le gastrointestinal tract,
  • e faʻaitiitia ai le ono mafai ona maua i faʻamaʻi faʻamaʻi ma siama faʻamaʻi,
  • ia puipuia mai le inupia o le ate ma le tino atoa i tulaga o le dysbiosis (dysbiosis) ma le maualuga o mea o toxins ma carcinogens in the environment,
  • e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le kanesa.

Lotoifale ma liona o le paʻu ma mucous membranes:

  • faʻamaʻi o le nasopharynx, sinusitis, otitis media, conjunctivitis (gogo mata),
  • tonsillitis, faʻamaʻi i totonu o le pupuʻu tautala (fufulu),
  • maʻi faʻasolosolo (talosaga),
  • manua i fafo, fulafula o le paʻu, mumu, manu o le pullenti, afu o le paʻu, faʻapipiʻi, mastitis, supopration postoperative, faʻamaʻi faʻamaʻi o pepe faatoa fananau mai (laei, faʻamalosi),
  • i le gynnecology (vaginitis, colpitis), proctology, urology (baths, tampons, douching),
  • paʻu o le paʻu ma le cosmetology (ointments).

Faatonuga mo le faʻaaogaina o Narine, onosaʻi

O le fualaau oona e aoga i le matutu, faʻamaʻi ma le susu susu. O le Narine e mafai ona faʻaaogaina e avea o se sui soʻosoʻo tutoatasi, pe faʻatasi ma isi vailaʻau.

Totonu, ave 20-30 minute aʻo leʻi 'ai poʻo taimi o taumafataga.

Tuʻu masani a Narine e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaoga mo tamaiti ma tagata matutua:

  • mo togafitiga faafomaʻi - 200-300 mg (fagu, sachets, tablets poʻo capsules) 2-3 taimi i le aso mo 20-30 aso.
  • mo le galalasi, 200-300 mg i le aso mo le 30 aso.

Mo le faʻaaogaina i totonu o le otaota aʻo leʻi faʻaaogaina, o le vai inu (37-40 ° C) o loʻo faʻaopoopo i le fagu ma se vaega matutu.

Pills ma capsules ua faʻamatalaina tautala mai le 3 tausaga le matua.

  • tamaiti mai le 3 tausaga ma le matutua, faapea foi ma tagata matutua - 2 pulu / kapaila i aso taitasi (vaevaeina i le 2 atumaga) 15 minute aʻo leʻi oʻo i taumafataga.

O le umi o le aʻoga o le aveina o le pepa e 2 vaiaso, e mafai ona toe faia le vasega pe a maeʻa le 10 aso ma, pe a tatau.

I totonu o le fofo ua faʻaaogaina foi mo le aoga pito i luga: faʻapipiʻi i totonu o le isu, faʻapipiʻi o le faai ma le gutu o waha, talosaga i luga o gom, baths, pampons, douching, etc.). Faʻaaogaina i totonu o le atunuʻu e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le faʻafofoga tautala

Sourdough Production

Aʻo leʻi sauniuni le kuline kulupu i le fale, e tatau ona faʻafefiloi le 0.5 lita o le susu mo le 10-15 minute, sosoo ai ma le mafanafana i le vevela o le 39-40 ° C.

A maeʻa lenei mea, sasaa le susu i totonu o se vai vevela poʻo se koneteina tioata, muaʻi togafitia i latou i le vai inu, ma faʻaopopo mea o loʻo i totonu o le fagu (faʻamago ile 200-300 mg). E tatau ona fefiloi lelei mea e tatau ai, ona faʻapipiʻi lea o le fagu ma se tapuni, afifi i se ie poʻo se pepa ma tuʻu i se nofoaga mafanafana mo le 10-16 itula.

O le paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le kulimi suamalie e foliga tutusa ma le mea e maua mai e tatau ona faʻamaʻeina mo le 2 itula i totonu o se pusaaisa i le vevela ile 2-6 ° C. I le lumanaʻi, o le galue malosi e mafai ona faʻaaogaina mo le gaosia o le susu susu. O faatonuga mo le ulaina o Narin e mafai ona teuina i totonu o le pusaaisa mo le maualuga o le 5-7 aso.

Sauniuniga o le susu susu

O le suāsusu ua kuka mo le 5-10 minute, faʻamafanafana i le vevela o le 39-40 ° C, sasaa i totonu o se fagu tioata poʻo le vevela, ona galue ai lea i le susu i le fua o le 1-2 tablespoons per 1 lita o le susu ma fefiloi.

Ona tapunia lea o le fagu i se tapuni, afifi i pepa ma ie, ma tuu i se nofoaga mafanafana mo le faʻamalosi mo 8-10 itula, pe a uma ona tuʻu le oloa i totonu o le pusaaisa mo 2-3 itula ma ua saunia le oloa mo le faʻaaoga.

O le oloa maeʻa o se kulimi mama poʻo se paʻepaʻe paʻepaʻe, foliga tutusa, masini viscous. Cook Narine i aso uma - e tatau ona teuina i le vevela o le 2-6 ° C mo le silia ma le 2 aso.

Le faʻaaogaina o le kulimi susu suamalie

I le avea ai ma meaai, e tatau ona tuuina atu i tamaiti laiti le 5-10 aso le matua e 20-30 mg o le kulimi susu susu i le fafagaina faatasi ma se faʻagasolo malie i lenei fua. I le amataga o le matua i le 30 aso, e mafai ona e avatu le pepe i le fafagaina i le 120-150 mg.

E tatau ona tuʻuina atu i le tamaititi le faʻafefiloi susu susu i le 24 itula, sui i le fafagaina o isi paluga pepe pe fafaga pe a maeʻa faʻataʻitaʻiga taʻitasi. E faatagaina e faaopoopo le sipuni, suka poʻo le 1/10 vaega o le kuka, muamua-susu, le suka suka.

O le paluga susu susu e na o le puleaina o le tautala ile tautala ole 20-30 aso.

  • mo tamaiti ei lalo ifo o le 12 masina, 5-7 tasi popo i le aso e lava (naʻo le 0.5-1 lita),
  • mai i le 1 i le 5 tausaga - 5-6 tasi popo i le 24 itula (naʻo le 1-1.2 lita),
  • e sili atu i le 5 tausaga - 4-6 inumaga popo i le 24 itula (naʻo le 1-1.2 lita).

O tagata matutua e tagofia le susu susu susu 4-6 taimi i le 24 itula (na o le 1-1.5 lita).

E tatau ona manatuaina o le 1 lita o le gaʻo susu ua gaosia e aofia ai le 600-800 Cal., 30-45 kalama o le gaʻo susu, 27-37 kalama o le polotini, 35-40 karamu o le susu, ma le amino acids, salts, elemene ma vitamini (e aofia ai vitamini B ma isi vaega).

Le faʻaaogaina o mataʻu o Narine Forte

Faʻasologa masani e tusa ai ma faatonuga:

  • tamaiti mai le 1 tausaga i le 3 tausaga - 1-2 teaseti 1-2 taimi i le aso i le taimi pe a maeʻa foi meaai (faʻaaoga le 12 ml ipu),
  • mai le 3 i le 7 tausaga - 1 sipuni meaai 2 taimi i le aso i le taimi pe a maeʻa foi taumafataga,
  • mai le 7 i le 12 tausaga - 1 sipuni 2 taimi i le aso i le taimi pe a maeʻa foi taumafataga,
  • mai le 12 i le 18 tausaga - 1 sipunipuni 3 taimi i le aso i le taimi poʻo le maeʻa o taumafataga.
  • tagata matutua - e oʻo atu i le 30 ml 2 taimi i le aso i le taimi poʻo le maeʻa o taumafataga.

I le faʻaitiitia o le eletise o le manava, e tatau ona ave le vailaʻau aʻo leʻi 'ai. O le umi o le faagasologa o le pulega e faalagolago i le mafuaʻaga o le atinaʻeina o paiotiosis ma uiga taʻitasi.

Le aveeseina o le ava malosi - 3 punetēpu o le Narine-forte ua fefiloi i se ipu malamalama ma le 100-150 ml o le vai maʻaleʻale vai (e pei o Esentuki), inu mea inu.

  • faʻasolosolo - microclysters, faʻasolosolo i aso taitasi ma 30-50 ml o vai mafanafana,
  • vavalalata - 10-15 ml o le oloa ua faʻamaʻiina i le 10-15 ml o le vai mafanafana, ua afaina ai le paluga i le vaifofo, tui i totonu o le vaʻa mo le 4-6 itula.
  • luga o le paʻu ma mucous membranes - i le faiga o talosaga.

Faʻaiʻuga

O le aʻoga o loʻo lapatai mai ai i le ono mafai ona atiaʻe faʻasalaga o loʻo i lalo pe a faatonuina ia Narine:

  • I aso muamua e lua o le faʻaaogaina, aemaise lava i tamaiti laiti, atonu o le a vave ona faʻavave. I le avea ai o se tulafono, o le nofoa e faʻasaʻo faʻapitoa.

Contraindications

Ua faʻasalaina le faʻatonuina o Narine i mataupu nei:

  • Lotogatasi tagata lactose tasi.

Aʻo leʻi faʻaogaina, faʻafesoʻotai lau fomaʻi

E mafai ona faʻaaogaina e tina maʻitaga ma fafine tausi fafaga, faapea foi ma pepe.

Faʻasalaga

Analogs o Narine, le tau i falemaʻi

Afai e tatau ai, e mafai ona e sui ia Narine ma se mea tutusa i le togafitiga o togafitiga - o fualaau nei:

I le filifilia o analogues, e taua le malamalama o faatonuga mo le faʻaaogaina o Narine (Forte), o le tau ma iloiloga o vailaʻau faʻatasi ai ma aʻafiaga faapena e le faʻaaogaina. E taua le maua o se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi ae le o le faia o se vailaau faʻapitoa mo fualaau faasaina.

O le tau i falemaʻi o Rusia: capsules Narine 180mg 20pcs. - mai 160 rubles, o le biomass o acidophilic lactobacilli (BALB) 0.25 g biomass - mai le 270 rubles, e tusa ai ma 591 falemaʻi.

O ituaiga uma o fualaau faasaina e tatau ona teuina i le vevela e oo i le 5 ° C. O ituaiga uma o le Narine Forte e mafai ona teuina i le maualuga o le susu e oo i le 80% ma le vevela e oo atu i le 10 ° C.

4 iloiloga mo le "Narine ma le Narine Forte"

Ae na le alu lava Narine mo aʻu. Po o le a le tofo sese, pe ua ou fausiaina le sese. Faʻasalaina i le afifiina ma le toe faʻatau!

Semanu ou te matua aoga i lenei mea faigata i ni nai aso talu ai)) Na laveaiina au e Linex mai le dysbiosis))

Ou te leʻi feiloai lava i se Narine sauniuni. Sa masani ona ou faʻamalosi mai ampoules lava ia. Ae o le tele o faafitauli, aʻo le mea faʻafefete ua matua mataʻutia: e le o taimi uma e manuia ai. Afai ua ou sauni, ou te faʻatau. E matua fiafia lava! Vagana ai, ioe, o le tulaga lea, e pei o le mataupu i le fale.

Ou te faatauina i se fagu pl 300 g 1 ae 180 rubles

Faʻafanua o Narine

I lalo o le faatosinaga a Narine, o le biocinosis o le intestinal ua faʻasalaina, o le tuputupu aʻe o meaola faʻapitoa uma faʻapitoa e faʻaumatia. Escherichia coli ua faʻaaogaina. O le vevela vevela e faʻapipiʻi i le susu, sili atu ile fale, ma maua ai le lactic acid moa. Afai e le taliaina e le tino tagata oloa gaosi, ona mafai lea ona faʻaaoga le vai.

Narine o se vailaau malosi, aveʻesea faʻamavaela, toxins ma le tele o soʻo mai le tino o le tagata. I lalo o le faatosinaga a yogurt, o le faagasologa o le fesuisuiai o protein, gaʻo, gaʻo gaʻo e faaleleia, ma o le tuufaatasiga o vitamini e faaosofia. Lactobacilli, "ola" i Narine, aveese le togafiti maʻi mai le manava. Latou te matua puipuia i vailaau faʻamaʻi ma chemotherapy.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O le Nasaine oloa i totonu o fualaau, capsules ma le paʻu o se meaʻai faaopoopo - taumafa taumafalea e lactobacterin i le pepa acidophilic ma fuafua mo le puipuia ma le togafitiga o faʻaaliga dysbiosis ma ona taunuuga le lelei. Faʻailoaina mo le faʻaaogaina i soʻo se laʻusaga tausaga.

Nati Narine (Malosiaga) O loʻo aofia ai Aganuu Ola microorganisms(siama lactic acidophilus) Lactobacillus acidophilus, faʻapitoa ona faia mo le sauniuniga o se maʻi vevela, lea e mulimuli ane maua ai se vailaʻau faʻamalolo-susu o loʻo faʻaaogaina mo togafitiga faʻapitoa ma pepe. O le malosi o Narine i lona tino mulimuli e fesoasoani e faʻamaonia le paleni i le intestinal microbial biocenosis, e aofia ai i le toe faʻaleleia o le aofaʻi o meaola ninii (anaerobic microorganisms)lactobacilli/bifidobacteria), e taofiofia ai le tuputupu ae o le fulafula e mafai ona puipuia ma faateleina le gaoioiga o le natura E. coli.

E aofia ai i le oloa ua saunia lactobacilli o loʻo faamatalaina i se tikeri lelei o le ola i totonu o le manava ma le tetee atu i aʻafiaga o le tele o chemotherapeutic and antibacterial drugs. O i latou lava lactobacilli o meaola ninii e masani ona ola i totonu o le manava, o lona gaioiga o le atiina ae lea o se numera taua enzymesamino acids ma vitamini (lipine, B vitamini, Ma ma isi mea), faapea foi ma le faafaigofieina o le lafoaia o pulu, gaʻo ma gaʻo.

O se isi faʻamatalaga saʻo lelei lactobacilli o loʻo taʻoto i totonu o le latou tetee faʻamalosia e faasaga i le tele o mea e ono aʻafia ma pathogenic microorganisms e mafua ai vailaʻau, salmonellosis, fiva taifoi ma isi faʻamaʻi tutusa (staphylococci, E. coli (pathogenic), streptococci, protea, ma isi). O le faiga o lenei gaioiga e fesootaʻi ma le sui o microflora pathogenic mai le inumaga ma le toe faʻaleleia o paleni masani.

E le gata i lea, pe a ave le Narine, o le faʻaleleia atili o le faʻasalaga o le calcium, uʻamea ma isi elemene mai le tino o le tagata, o le faateleina o lona tetee atu i mea oona, pipisi ma isi sooupu, faapea foi ma se aafiaga o le radioprotective ma le adaptogenic, ua matauina.

Faatonuga mo le aveina o Narine

O Yogurt e tatau ona naʻo le fou. Kuki i aso taitasi e tusa ai faatonuga mo le faatauina mai o fualaau faasaina.

  1. A o leʻi 'ai, a itiiti ifo ma le 30 minute.
  2. 100-150 milliliters o le Narine fautuaina i le taimi. E lelei, 3 taimi i le aso.
  3. E mafai ona e faaopoopo fualaau aina poo vine, ae e sili atu ona lelei ile ave i totonu o lona tino mama.
  4. O le taimi aupito maualalo o le faʻatagaina o le 1 masina.

Mo le Narine Forte

O se aʻafiaga faapitoa o aʻafiaga o siama oona o le "Narine TNSi" o loʻo faʻaalia i le ola lelei i luga o le mucous membranes o vaega uma e lua o meaʻai ma gaʻo o loʻo fananau mai. Faʻamatalaga siama oona Faʻaalia le teteʻeina o le gaioiga faasaga i le tele o faʻamaʻi pipisi ma pathogenic bacterial microorganisms (E. coli (pathogenic) streptococci/staphylococci, puipuiga, pathogens vailaʻau ma isi).

O le aʻafiaga o le "Narine TNSi", o le mea taua i le taimi o le teuina umi o le faʻaleleia o le eletise, e tusa ai ma le fautuaga a le "Nutrition Institute" o le Russian Federation, e mafai ona faʻaaogaina mo le gaosia o mea e puipuia ai ma meaʻai. O le isi itu faʻalavelave Narine Forte - B.bifidum 791 / BAG ua fautuaina foi e le State Scientific Center o le Faletupe o le Lalolagi "Vector" o se oloa ma le maualuga o le malosi o le acids, pe a faatusatusa i isi faafitauli ua iloa. O foliga matagofie o faamatalaga siama oona ma bifidobacteria faatagaina i latou ia tumau pea le aoga mo se taimi uumi, lea o se taunuuga o lo latou faʻaaogaina o loʻo faʻaalia i se faʻamalamalamaga lelei ma lelei o le microflora i vaega uma o le gastrointestinal tract. Ona o tulaga iloga o suiga o le gataifale bifidobacterialmafatiaga i le Narine Forte, e mafai ona maua ma maua mai faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma le inisaligia o le susu Lactose.

O le mea lea, o Narine Forte o se fualaau faasaina lea e faʻaleleia lelei ai le microflora o le tino o le tagata ma maua ai se faʻamalosiaga e le faʻamalosia ma faʻamalosia lautele.

Le faʻaaogaina o le Narine i togafitiga o faʻamaʻi i tagata matutua ma tamaiti

E tusa ai ma le matauina o le dermatologists, o taunuuga lelei ua maua mai i le togafitia o tagata maʻi o lenei talaaga.

E inu le susu susu mo le psoriasis ma le siama dermatosis. O nei faʻamaʻi, o se tulafono, o le taunuuga o le dysbiosis. Ferment lubricate vaega na aafia o le tino. E inu faatolu Yogurt i le aso.

Faʻatinoga o gaioiga:

O le probiotic e maualuga lona gaioioiga, e tatau ona e faʻatau le probiotic Narine e faʻasolosolo ai faiga nei.

1. Faʻatulagaina le intrininal microbiocenosis, faʻaleleia ma lagolago le tuputupu ae o lona lava bifido ma le lactoflora ma le gaioiga masani o E. coli. Na te faʻaaogaina microflora opportunistic ma faʻalavelaveina lona tuputupu ae.
2. Lactobacillus o le fualaau faasaina, i le faagasologa o le olaga, faʻamalosi le kulimi lactic ma isi meaola gasegase, e pei o acidophilus, lactocidin, lectolin. O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ei ai le antimicrobial, vailaʻau faʻasaina ma le faʻafesoʻotaʻi i le tino.
3. O se suʻesuʻega a saienitisi Iapani, na faʻaalia ai le gafatia o siama acidophilic o lenei siama e faaosofia ai le gaosiga o a- ma le y-interferon ma faateleina ai le gaioiga o le fasiotia o sela o le tino.
4. Lactobacilli i le tuufaatasiga o fualaau faasaina e mafai ona faʻafefeteina endotoxins ma meaʻai o le lemuina o otaota, faʻasalalau ma aveese mai le inumaga.
5. O le fualaau faasaina e mafai ona faaosofia ai le metabolism, faʻamaonia le faʻaaogāina o le tele o minerale, e aofia ai le P (phosphorus), Ca (calcium), faʻavae mo le le lava o vitamini, carbohydrates, proteins i le tino.
6. Saunia mai se paʻu vevela, o se tuufaatasiga o le lactic acid ma se maualuga o meaola o minerale, vitamini, gaʻo, proteins ma meaʻai gaʻo, e mafai ona faʻaaogaina e avea ma mea faʻapitoa i meaai a pepe.

E tusa ai ma faatonuga a Narine, ua fautuaina e ave le fualaau faasaina i tulaga faʻaleagaina nei:

1. Mo le toe faʻaleleia o le gaioiga,
2. Mo le toe faʻaleleia o le microflora, o le puipuia ma le togafitiga o le dysbiosis,
3. Faʻamaʻi o le ate, faʻamaʻi faʻamaʻi o le gastrointestinal tract and pancreatitis, faʻamaʻi gastroesophagic flux,
4. I le taimi ma le maeʻa ai o vailaau faʻamaʻi ma antibacterial agents,
5. Ia faamama le tino o allergens, toxins ma endotoxins,
6. Mo tulaga maʻi,
7.Tamaiti i totonu o le vai
8. I le faʻalavelave faʻapitoa o faʻamaʻi pipisi (salmonellosis, colibacteriosis, inemirus infection, dysentery),
9. Ia faaosofia ai le puipuiga o maʻi i maʻi tigaina ma viral,
10. Mo togafitiga o faʻamaʻi pipisi,
11. Mo togafitiga o le gaogao o pepe faatoa fananau mai,
12. Ina ia taofia ai fusi i totonu o pepe o pepe tausi ma omphalitis.

O gasegase gasegase

O le faʻamamafa e faʻamaonia lelei ai le gaioiga o mea laiti ma le tele. Faʻasalaga, le mautonu, ma le faʻamavae. O le masani a le meaʻai a Narine e faʻaitiitia ai faʻamaoniga e mafua mai i faʻamaʻi e pei o:

  • enterocolitis
  • manava o le manava
  • gastritis
  • cholecystitis
  • salmonellosis
  • Giardiasis
  • dezentiriya.

O le mumū i nei totoga, ua aveeseina le edema, o le mucous membranes ua toe faʻafouina.

E mafai ona faaopoopo le suauu o le suauʻu (2 teaseti) i le kulimi. O lenei meafaigaluega e lelei atoatoa mo le malosi. Faʻafefiloi e inu ao leʻi moe. O le taunuuga mo le taeao e ofoofogia. Malosiaga ua toe faʻaleleia, malosi gaioiga faʻaalia, maʻi gasegase tumau e pasi.

Faʻamataʻu maʻi maʻi O taunuʻuga na maua mai e fautuaina ai o le faagasologa o le uʻu o le ulutala e amata i totonu o le 2-3 masina mai le amataga o togafitiga a Narine.

Faʻatasi ai ma le toe faʻafoʻi o maʻi faʻasolosolo, e mafai ona e faʻamago lau talosaga Narine Powder. Lavea le pulupulu ma tuʻu i le gutu seia faʻamavae.

Metotia faʻaaoga:

Tamaiti ei lalo o le ono tausaga le matua:

O mea o loʻo i totonu o le sachet e tasi e vaevaeina i ni atopa se lua, ave i le taeao ma le afiafi, faʻamaʻi muamua i le 30-40 ml o le vai (vai, fualaau suamalie), mo le 15-20 minute. ao lei fafaga, mo le 4 vaiaso.

Mo tamaiti e taʻi 6-12 masina:

Ole fua ole aso e 2 sachet, vaevaeina i ni atopa se lua i le taeao ma le afiafi, 15-20 minute aʻo leʻi 'aʻai. O le fualaau faasaina e mafai ona faʻamaʻi muamua i se vai. O le vasega o le taliaina e 30 aso.

Tamaiti e taʻi 1-6 tausaga:

Ole fua ole aso ole 3 sachet. Ave se fasi sache 3 taimi i le aso, aʻo leʻi 'ai mo le 15-20 minute, solo i le 30-40 ml o le vai. O le vasega o le taliaina e 30 aso.

Tamaiti e taʻi 6-12 tausaga:

Tasi le laulau po o le capsule 3 taimi i le aso, ao lei faia ni taumafataga mo 15-20 minute, mo le 30 aso.

Tamaiti mai 12 tausaga ma matutua:

Lua peleti po o capsules 3 taimi i le aso mo 15-20 minute aʻo leʻi 'ai, mo le 30 aso.

O le fualaau faasaina ua solia i le tulaga o le le faapalepale. A o le i aveina, e fautuaina e fefaʻatauaʻi i se fomaʻi.

I luga o le itulau o le oloa e te fiafia i ai, filifili, pe afai e maua, o le lanu e manaʻomia, lapoa, metotia ma taomi le faamau

ona i luga i le kiliki i luga taumatau

Faatumu uma avanoa talafeagai, filifili le auala faigofie e tuʻu ai se poloaiga mo oe:

  • Faʻamaumauga - o le talaaga o au faʻatauga o le a faʻaolaina i lau oe lava teugatupe, i lenei tulaga o le ae maua ai pasi pasese, lea e mafai ona e faʻatau ai soʻo se oloa i le lumanaʻi.
  • A aunoa ma le lesitala - o le a le mafai ona e matamata atili i le talafaasolopito o au faʻatau ma totogi, ae i soʻo se mataupu o le a maua i lau i-meli ma auiliiliga o au poloaiga. O pasi pasi e le maua!

A uma ona e ulufale i faʻamatalaga o fesoʻotaʻiga, filifili le tuʻuina atu ma le totogiina o metotia mai avanoa e maua. Ona kiliki ai lea o le button Checkout i le pito i lalo. O le tau maualalo mo le tuʻuina o se poloaiga e 700 rupu.

FAʻATASI! O le faʻamaoniga o le poloaiga o lau mauaina mai lea o se matala matala, o loʻo faʻaalia ai le numera ma le faʻamaoniga o lau order. A maeʻa le faʻatulagaga o le poloaiga, o le ae maua le tusi lea e faʻamalamalama ai tuutuuga o le faʻatagaina ma le totogiina. Soʻo se fesili e mafai ona fesiligia e ala i le taliina o tusi na maua. Mo lou faʻaogaina ma faʻaleleia le tulaga lelei o le tautua, matou te talosagaina oe ia tausia se talafaasolopito o fetusiaiga.

Faʻatonuina le polokalama

Na faʻamaonia e le falemaʻi le aʻafiaga o le fualaau faasaina o Narine i le faaosofiaina o le gaosiga o fefaʻatauaiga, lea e aofia ai le malosi o antiviral, antitumor protection. Lactobacilli faʻaleleia le tulaga o tagata gasegase i le dysbiosis ma le maualuga o le le atoatoa, faʻavaivaia gasegase oe na maua le vailaʻau ma faʻamalama i le tino.

O tagata e maualalo le puipuiga, e afaina mai viral viral ma isi faʻamaʻi, e pei o herpes, panaritium, furunculosis, e tatau ona inu le yogurt mo se taimi umi.

O se faʻamalosi malosi o fualaau faʻatau Narine e aʻafia ai le staphylococcus. O faʻamaʻi e pei o:

I le kenera faʻaaogā faʻalua, tampons ma faʻamatalaga ma le vailaʻau. Faʻataʻitaʻiga faʻapitonuʻu i na o vai faʻafefe. O se taumafa umi o le yogurt o loʻo faʻaalia.

Faʻatasi ma le maʻisuka o se faaitiitia o le maualuga o le toto suka na matauina i lalo o le faatosinaga a le lactobacilli Narine.

Mo faʻamaʻi faʻasolosolo faʻapupulaina le faʻafouina o lymphocytes e faʻaumatia ai sela o le kanesa. O loʻo i ai se faʻamatalaga tetee i le kanesa.

Faʻaiʻuga

I nisi tulaga, i aso muamua e lua o le faʻaaogaina o le Narine, aemaise lava i tamaiti, e mafai ona matauina televave nofoa, lea, i le avea ai o se tulafono, e faʻasaʻo faʻapitoa.

I le taimi nei, e leai se faʻamatalaga e uiga i soʻo se isi lava faʻaaliga leaga poʻo ni taunuuga o le aveina o Narine i soo se ituaiga.

Nalu Narine, capsules ma fualaau, faatonuga mo le faʻaoga

O le aoga o le Narine e faʻailoa uma i foliga matagogo ma i totonu o le faʻapala pe susu susu. O lenei oloa e mafai ona faʻaaogaina e avea o se sui soʻo tutoʻatasi poʻo se isi fomaʻi togafitiga faʻapitoa i togafitiga faʻapitoa e faʻaaoga ai isi fualaau.

Narine i soʻo se ituaiga e tatau ona tautala faʻatasi ma meaai poʻo le 20-30 minute ao le i aveina.

I le avea ai ma se faʻasolosolo, o le fua o le fualaau (fualaau, paʻu, capsules) o le 200-300 mg mo le 30 aso ua faʻaalia mo le 24 itula. Mo togafitiga togafitiga, ua fautuaina e ave 200-300 mg o le oloa mo le 20-30 aso 2-3 taimi ile aso.

O loʻo faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi pepa o fualaau faasaina ua faʻaalia mo le faʻaaoga mai le 3 tausaga le matutua.

Ina ia maua le oloa i totonu o se mea ua solo, e tatau ona faaopoopo vai inu i le vevela o le 37-40 ° C i se fagu ma le paʻu.

O faatonuga mo le nusipepa o Narine e mafai ai foi ona faʻaaogaina i totonu o le faʻapalapalaina o se sauniuni i le lotoifale mo le faʻamamaina o le gutu ma le faʻaʻa, faʻapipiʻi mata, faʻaaogaina o le gum, pata, baths, ma isi mea faʻaaoga i le lotoifale.

Sourdough Production

Ae e te leʻi kuka ile fale feeseeseaiga Narin, e tatau ona fofola le 0.5 lita o le susu mo le 10-15 minute, sosoo ai ma le mafanafana i le vevela o le 39-40 ° C. A maeʻa lenei mea, sasaa le susu i totonu o se vai vevela poʻo se koneteina tioata, muamua ona togafitia i latou i vai inu vevela, ma faʻaopopo mea o loʻo i totonu o le fagu iina (matutu le kulimi 200-300 mg). E tatau ona fefiloi lelei mea e tatau ai, ona faʻapipiʻi lea o le fagu ma se tapuni, afifi i se ie poʻo se pepa ma tuʻu i se nofoaga mafanafana mo le 10-16 itula. O le paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le kulimi suamalie e foliga tutusa ma le mea e maua mai e tatau ona faʻamaʻeina mo le 2 itula i totonu o se pusaaisa i le vevela ile 2-6 ° C. I le lumanaʻi, o le galue malosi e mafai ona faʻaaoga e fai aigaʻo susu susu. O faatonuga mo le ulaina o Narin e mafai ona teuina i totonu o le pusaaisa mo le maualuga o le 5-7 aso.

Faia o paluga susu susu

Mo lenei faʻatulagaga, e tatau ona e faʻapipiʻi le aofaʻi saʻo o le susu mo le 5-10 minute, sosoo ai ma le mafanafana i le vevela o le 39-40 ° C. A uma lenei mea, sasaa le susu i totonu o se mea vevela poʻo se koneteina tioata, faʻaopoopo le fefete feʻai iina ma faʻafefiloi lelei (faʻatulagaina o se fua faatatau o le 1 lita o le susu mo le 1-2 tablespoons feeseeseaiga) O le mea e tupu mai i totonu o se atigipusa e tatau ona tapunia ma se tapuni, afifi i se ie poʻo se pepa ma tuʻu mo 8-10 itula i se nofoaga mafanafana mo le faʻamalosi. A maeʻa lenei taimi, e tatau ona tuʻu le oloa i totonu o le pusaaisa mo 2-3 itula, mulimuli ane o le a saunia mo le faʻaaogaina. Faʻafefiloi susu e tatau ona avea ma se lanu paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo se kulimi vailaʻau moli. O le oloa maeʻa e mafai ona teuina i le vevela o le 2-6 ° C i totonu o le pusaaisa mo le maualuga o le 2 aso.

Faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o le fualaau faasaina o Narine

O iina na ou aoina ai iloiloga faigata mai laʻu galuega faafomai.

Jana:
Faʻalelei atoatoa le microflora vavave. Na ou taumafai e faatea ese fasipolo Candida i auala eseese, ae o le sima i luga o le lafu e masani lava ona maua ai se leaga leaga. Narine o loʻu faaolataga.

Irina:
Ua maʻi laʻu tama talu mai lona laʻitiiti. Po o le a lava le mea e taumafa ai. Na amata ona latou ave Nuna mai le 8 masina. Aua le maʻi i le tolu tausaga, tusa lava pe malulu. Matou te ola i luga o lenei yogurt.

Anna:
Faʻanoanoa mai le vailaʻau o le dysbiosis. Ae o le mea moni, ou te matua paie lava, ma o le saunia o le yogurt mo aʻu o se faiga galue. O lea, na ou inu ai Narine i totonu o fualaau. O le taunuuga e sili atu!

Elvira:
Na ou aveina Narine mo le 2 masina, sa i ai faafitauli i le manava. Fesoasoani sili! O le aiga atoa o loʻo inu i vasega e faʻaleleia ai le puipuiga.

Vladislav:
I le tausaga talu ai na maʻi ai o ia i le maʻi. Sa i ai le tele o faʻafitauli eseese: otitis media, bronchitis, ma le dysbiosis. Ua tiga lou manava, o mea uma lava ua "vavae" i totonu. I totonu o le fale susu, na latou ofoina atu le namu Narine. Faamanuia e le Atua le tagata faatau! Eureka! Ua leai mea uma! Ua ou ola maloloina!

Margarita:
E i ai loʻu faʻafitauli - faʻafefeteina gaʻau. Ou te inu ia Narine. Ua sili atu le lelei o le olaga. Tip - ave le yogurt ma se vailaʻau faʻamaʻi. Ua faaleleia le tulaga.

Albina:
O laʻu pepe o le fafagaina o susu. Na fautuaina e le fomai ia Narine.
Ua leai le malosi i le tamaititi. Tatou te inu mo le puipuiga. Maofa. Matou te faʻaauau pea ona faʻatumu uma fautuaga.

Inna:
Sa maʻi le afafine ma enterocolitis. E 3 masina lona matua. Mo le lua masina talu ona mavae le maʻi, e le mafai ona latou faʻatonutonuina le nofoa i totonu o le tamaititi. Na faia e Narine lana vavega! Vaiaso o le faʻatagaina, ma matou ola maloloina!

Jeanne:
Tele fualaau faasaina! I tamaiti, aemaise lava loʻu afafine, e taua tele! Mo tui uma, tuputupu aʻe o le nifo - vave ona tali - manava! Faʻafefea tatou te vaivai. Na fesoasoani Narine, e lua vaiaso ua mavae talu mai le amataga o le meaʻai, o loʻo i ai uluaʻi fua. O le a faaauau pea ona matou taliaina. Sa leai se aafiaga mai isi togafitiga.

Olga:
Sa i ai i le tamaitiiti se diathesis matautia. O manogi uma lava, o kulimi e mafai ona lafo i se pakete. Fesoasoani mo sina taimi puupuu mai le teuteuga o le faasologa. Sa leai lava se mea e masani ai. O le paʻu i luga o ona alafau na solo uma. Na latou faʻaogaina le nati a Narine i manua o le tagi. Na faia i latou i le tautala mo se taimi umi. Na ola ae le tama teine, ua 15 ona tausaga. Ma mai allergies, na maua ai le malulu o le alatele. Faafetai i le oloa matagofie!

Elisapeta:
Faʻasalaga taʻitasi i le gasegase masani. Faʻatagoʻa lava na o ni gutu. Fagavai masani, vailaau faʻamaʻi, faʻamaʻi leʻo. O totoa Staphylococcus i le smears e tele. Faatasi ai ma Laura, na fautuaina ai e se tinamatua se tasi ia Narine. Faafetai lava tele! Ua ou manuia! Faafetai i le na faia lenei oloa!

Iulia:
O loʻu tina o le maʻisuka ma le poto masani. Faʻafetai i le taumafa. Ae, o suʻega suʻe na manaʻomia i taimi uma. O se tagata tausi meaʻai e fautuaina i le taeao e 'ai le falala ma le kefir, ma ave Narine 150 ml 3 taimi i le aso. Matou te tausisi i fautuaga uma mo le past 3 months. Suauu toto i le pito i luga ole masani! Faafetai mo le oloa sili!

Zinaida:
Mo se taimi umi na ou faigaluega ai o se tagata faatau. O avega mamafa, galulue i luga o le auala, na latou lagona ai. Furunculosis faʻasalaina. O nisi taimi, e oo lava i le fomai tipitipi e tatau ona fesoasoani e fesoasoani. Faafetai ia Narine, na uma mea uma. Ua leai se faʻamaʻi. O loʻu mafatiaga na mou atu. Ave ia Narine ma o le a sili atu le ola!

Victoria:
O le tane na maua i le pulusal pulmonary tuberculosis. Fausia togafitiga e lima i le taimi. Na teena e le pulega. E samasamanua e pei o le lemoni. O iloiloga uma e matautia. Tatala i le toto. Ou te leʻi 'ai se mea. Sa mataʻu le matamata. E te le manaʻo i lenei mea mataʻu i le fili. Latou te tuʻuina ni meaola ma le rheosorbylact, ma i le taimi lava lea na ave ai Narine. O lena togafitiga lagolago na faasaoina ai i matou. Sa fia inu loʻu toalua. Na amata ona tau le tino. I le x-ray, e oʻo lava i faʻasologa e le o totoe o lenei "faʻamaʻi". Ou te fautuaina tagata uma!

Pauline:
E le mafai ona aveesea le mamafa mo se taimi umi. Ina ua uma le fanau mai, ona toe malosi mai lea o le 15 kg. E le fesoasoani le taumafataga, mai le vai ua "afaina", ma ua tumau le mamafa. Sa i ai faitioga o le mau. Na suia e Narine le nofoa ma paʻu le mamafa! Mo le masina na ou pa'ū 3 kilokalama. Ou te faʻamoemoe o le a faaauau pea ona faʻaitiitia.

Gregory:
I le tausaga talu ai, na latou maua ai se maʻi o le manava. Sa i ai o ia i se meaai, ava malosi. I le faʻaopoopoga i maʻi pipili, ou te mafatia i le vevela o le gaʻo. Ou te lagona pea le le toʻa i le manava. Na amata e Narine le lua vaiaso talu ai. O le manava na faasolosolo malie atu ma le tulaga lautele ua faaleleia. Ou te faʻamoemoe o le a sili atu le lelei.

Veronica:
Ua ou mafatia i le fomaʻi talu mai loʻu 8 tausaga. Alu. I le tua atu o le aveina o Narine, o osofaiga na faasolosolo ina faaitiitia, o le suamalie i luga o le paʻu na mou atu. O le nofoa na toe foi i le masani. Faʻamaloloina faʻamalolo! O le a ou inu atili!

Peteru:
Sa ou faaaogaina fualaau faasaina mo se taimi umi. Faʻaalia. Sa ou 'ai uma i se laina. Sa iai tiga i le ate. Sa fautuaina aʻu e tuaoi e inu le Narine. Na amata ona ia lagona le lelei, "ua le toe popole". Faamoemoe e fesoasoani!

  • Afai ei ai pea ou atugaluga e uiga i le faia o yogurt vavega, e mafai ona e fesiligia lau fesili i manatu, ma o le a ou taumafai e fesoasoani ia te oe.
  • Ma afai e te manaʻo e faʻamatala mai ou manatu faaalia e uiga ia Narine, ou te mautinoa o le a maua e le au faitau le fiafia i lenei faʻamatalaga. Tuʻu lau faʻamatalaga i faʻamatalaga.

Le faʻaaogaina o le kulimi susu suamalie

I le meaʻai, o tamaiti laiti 5-10 aso le matutua e tatau ona tuʻuina 20-30 mg i le fafagaina taitasi gaʻo susu susu faatasi ai ma le siitia malie o lenei fua. I le amataga o le matua i le 30 aso, e mafai ona e avatu le pepe i le fafagaina i le 120-150 mg. Faʻafefiloi susu e tatau ona tuʻuina atu i le tamaititi i le tele o taimi i le 24 itula, faʻafeiloaʻi ma fafaga faatasi ai ma isi tamaititi faʻataʻitaʻi pe pe a maeʻa faʻataʻitaʻiga taʻitasi. E faatagaina e faaopoopo le siva, suka poʻo le 1/10 vaega o le kuka, muamua faʻamaʻaina, le suka araisa i le susu susu.

Faʻafefiloi susu E faʻamoemoeina mo le puleaina o le tautala tautala tautala mo le 20-30 aso.

Mo tamaiti ei lalo ifo o le 12 masina le matua, 5-7 suʻe suʻe i le 24 itula (o le 0.5-1 lita) o le a lava, mai le 1 i le 5 tausaga le matua - 5-6 fuataga i le 24 itula (o le 1-1.2 lita) e sili atu i le 5 tausaga - 4-6 inumaga popo i le 24 itula (naʻo le 1-1.2 lita).

E tatau ona ave tagata matutua gaʻo susu susu 4-6 taimi i le 24 itula (naʻo le 1-1.5 lita).

E tatau ona manatua e 1 le lita o gaosia gaʻo susu susu e aofia ai le 600-800 Cal., 30-45 kalama o le gaʻo susu, 27-37 kalama o le polotini, 35-40 kalama o le suka suka, ma amino acidsmasima elemene taua ma vitamini (e aofia ai vitamini o le vaega B ma isi vaega).

Faaiuga

E le masalomia, o le togafitiga o le dysbiosis e tatau ona faigata, e amata mai i se meaʻai, faʻaaogaina o vailaʻau faʻamalosi, vailaʻau faʻamalosi, faʻamalosi, aʻoaʻoga faʻapitoa ma isi togafitiga e fautuaina e tagata tomai faapitoa. E naʻo taumafaiga faʻatasi e mafai ona faʻavaivaia lenei maʻi faigata! Oi, Narine. fesoasoani ia i matou i lenei mea!

Faatonuga mo le faʻaaogaina o Narine Forte

I le matua o le 1 tausaga, e fautuaina e tuʻuina atu i tamaiti le 5-20 suʻe faalua i le aso i le taimi o fafagaina, faʻaaogaina se pipette fomaʻi faʻamaʻi ma se vailaau faʻasaina i totonu o le 12 ml fagu mo lenei mea.

1-3 tausaga - tasi pe faalua i le aso mo le 1-2 teasp, 3-7 tausaga - faalua i le aso mo le sipuni sela, 7-12 tausaga - faalua i le aso mo le 1 sipunipuni, 12-18 tausaga - faatolu taimi 1 sipunamu i le aso (faatasi pe pe a uma meaai).

I le avea ma tagata matutua, o se fualaau e oo atu i le 30 ml e faalua i le 24 itula (faatasi pe pe a maeʻa taumafa).

I le tulaga o se suʻesuʻega o le maualalo o le eletise i totonu o le manava, e fautuaina e ave le vailaʻau aʻo leʻi 'ai.

O le umi o le umi o le aoga a Narine Forte o le 12-15 aso.

At ava malosi, e aveese ai, e fautuaina e fai se paluga o le 3 sipuni tele o le Narine Forte oloa ma le 100-150 ml o le vai moli (Essentuki, Karachinskaya, ma isi).

I le avea ai ma fualaau oona, e mafai ona faʻaaogaina Narine Forte:

  • i le faiga o talosaga na faia i luga o mata mucous ma le paʻu,
  • e pei o se vaifofo o le 10-15 ml o le vai mafanafana ma le 10-15 ml o le Narine Forte, lea e faʻapipiʻiina ai se ufi na tuʻuina mo 4-6 itula i totonu o le vaʻa,
  • saʻo, i le foliga o microclysters ma se vaifofo o se fua o aso taitasi o le oloa i le 30-50 ml o le vai mafanafana.

Aso faʻauma

Mo le Narine - 2 tausaga.

Mo le Narine Forte - 1 le tausaga.

  • Evitalia,
  • Bifiform,
  • Narine F Balance,
  • Normobact,
  • Narine Rainbow,
  • Bifilar,
  • Santa Rusia B,
  • Algibif,
  • Bifidobank,
  • Ecoflor,
  • Bifidumbacterin,
  • Normoflorin,
  • Bifistym,
  • Polybacterin,
  • Faʻasologa,
  • Faʻailoga,
  • Bion 3,
  • Lactusan,
  • Toe ola ma isi.

Evitalia poʻo Narine - o le fea e sili atu?

O le mea moni, o nei oloa e lua e foliga tutusa ma le tasi, i le tuufaatasiga ma i faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. O fomaʻi, tagata fai meaʻai, gastroenterologists ma fediatricians e talanoa e uiga i le atoaga o le vavalalata o nei meaʻai, e tusa ai ma iloiloga o tagata na ave uma nei oloa e lua, Evitalia e sili lona suamalie ma e le o matua manaomia le susu i le gaosiga o mea inu.

O oloa uma a Narine e mafai ona fautuaina mo tamaiti e tusa ai ma faʻamalamalamaga o loʻo i luga, i le amanaʻiaina o le gaʻo e fetaui ma le matua o le tamaitiiti.

Faʻamatalaga e uiga ia Narine

Toeitiiti lava o iloiloga uma o laupepa, capsules, paʻu ma meaʻai a Narine, faʻatasi ai ma iloiloga a Narine Forte, e lelei. O tagata na faʻaaogaina nei oloa mo tamaiti ma a latou lava faʻaaogaina, na latou lagonaina le aoga o aafiaga i luga o le tino atoa o le gastrointestinal system, atoa ai ma le lelei o aafiaga i luga o isi totoga ma faiga o le tino o le tagata.

O manatu le lelei e uiga i le Narin Fort ma le masani a Narin e leai se aoga i le aoga o nei oloa, ae masani ona latou talanoa e uiga i le faigata o le saunia o le aganuu amata, o le ola puupuu o le susu susu susu, o le taugata tele ma le leai o lenei fualaau faasaina i le tele o falemaʻi.

Tau o Narine, o fea e faatau ai

E pei ona taʻua i luga e uiga ia Narine, e faʻatau le faʻatau i lenei falemaʻi e le faigofie tele. O le faafitauli o le sailia o se laina o nei oloa o loo feagai ma le toatele o tagata e ola, mo se faataitaiga, i Chelyabinsk po o St. Petersburg. E le faigofie foi ona faʻatau Narine Forte i Moscow poo Novosibirsk. O se taunuuga o lenei mea, e sili ona lelei le faʻatonuina o le nusipepa i luga o le initaneti, e faʻaaoga ai le 'upega tafaʻilagi aloaia o faʻatau atu nei oloa poʻo se initaneti ia e te faʻatuatuaina atoatoa.

I le taimi nei, o le tau o le nati Narine i totonu o falemaʻi o loʻo galue i luga o le Initaneti e tusa ma le 150 ruble mo pusa 10 o le 300 mg.

Nusipepa Narine o le 500 mg Numera 20 e mafai ona faatauina mo le 300 rubles, 180 mg capsules o le numera 20 e mafai ona faʻatauina mo le 200 rupu.

O le tau o le nate susu susu o le Narine Forte o loʻo faia i le susu e 3.2% i le 300 ml fagu e tusa ma le 550 ru.

Tuua Lau Faamatalaga