Faʻafefea ona faʻaaoga le fualaau faasaina Neyrolipon?

Parenteral, i totonu o le 300 ma le 600 mg: maʻisuka ma le ava polyneuropathy.

I totonu o le 12 ma le 25 mg: ate o le ate, cirrhosis, hepatitis tumau, hepatitis A, oona (e aofia ai salts of metals mamafa), oona i se pale pale, hyperlipidemia (e aofia ai le atina o le atherosclerosis - togafitiga ma le puipuiga )

Faʻaiʻuga

Mai le mea o loʻo i ai meaʻai: pe a faʻaalia i le tautala - gaioiga, vomia, tiga o le manava, manava.

Tali atu i le Allergic: o le paʻu o le paʻu, o le pulumu, urticaria, o le afaina anaphylactic.

O isi: tiga o le ulu, faʻaleagaina o le glucose metabolism (hypoglycemia), faʻavavevave iv pulega - tolopo le puai po o le faigata ona manava, faʻateleina le mamafa o le intracranial, faʻavevesi, diplopia, afaina o le paʻu ma le mucous membranes ma le manaʻo e faʻafefe (ona o galuega lelei )

Capsule Neurolipon (Neurolipon)

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

  • Faailoga mo le faʻaaogaina
  • Faiga faʻapolopolo
  • Pharmacodynamics o fualaau faasaina
  • Pharmacokinetics o fualaau faasaina
  • Faaaoga i le taimi o le maitaga
  • Contraindications
  • Faʻaiʻuga
  • Tosiga ma le pulega
  • Faʻasalaga
  • Fegalegaleaiga ma isi fualaau
  • Lapataiga mo le faʻaaoga
  • Tulaga o le teuina
  • Aso faʻauma

Faʻavasegaga Nosolog (ICD-10)

Faʻalautele mo le fofo mo le faʻasusu1 ml
mea galue malosi:
meglumine thioctate58.382 mg
(tutusa ma le 30 mg o le gaioiokawa)
tagata faʻapitoa: meglumine (N-methylglucamine) - 29.5 mg, macrogol 300 (polyethylene glycol 300) - 20 mg, vai mo le tui - e oo atu i le 1 ml

Tosiga ma le pulega

I totonu. Tagata matutua i se fualaau o le 600 mg / aso. Ulu lemu - leai se sili atu i le 50 mg / min o le gaioiokawa (1.7 ml o vaifofo mo le faʻasolo).

O le vailaau faasaina e tatau ona faia e ala i le afu ile 0.9% sodium chloride solution i le aso (600 mg o le vailaʻau ua palu ma le 50-250 ml o le 0.9% sodium chloride solution). I tulaga ogaoga, e oʻo atu i le 1200 mg e mafai ona faʻatonuina. O fofo fofo e tatau ona puipuia mai le malamalama e ala i le ufiufi i latou i talipupuni uila.

O le togafitiga e mai i le 2 i le 4 vaiaso. A maeʻa lena mea, latou te fesuiaiga i togafitiga faʻaleleia ma fualaau o vailaʻau thioctic mo le faʻafofoga tautala ile fua ole 300-600 mg / aso mo le 1-3 masina. Ina ia faʻamalosia le aʻafiaga o le togafitiga, e fautuaina le faia o le togafitiga ma le fualaau faasaina Neyrolipon 2 taimi i le tausaga.

O le lelei ma le saogalemu o le fualaau faasaina i tamaiti e lei faavaeina.

Faiga faʻapolopolo

Taumafai mo fofo mo le afaina, 30 mg / ml. I ampoules tioata enaena, ma se paʻu o le malo po o se mea e malolo ai, 10 pe 20 ml.

5 pe 10 amp. faatasi ai ma se taga o le ata tifaga PE po o le leai foi i totonu o se atigipusa pepa pepa ma lipine faʻaulu.

5 amp. i totonu o se paʻu o le PVC ata tifaga. 1 po o le 2 f. faʻatasi ai ma faʻamalama faʻatasi ma se taga o le ata tifaga PE po o le leai foi i totonu o se atigipusa pepa.

Faʻatau

PJSC Farmak. 04080, Iukureini, Kiev, st. Fulufulu, 63.

Tel./fax: (8-10-38-044) 417-10-55, 417-60-49.

O loʻo talia e le faʻapotopotoga talosaga mai tagata faʻatau: ofisa sui o Farmak JSC i Russia: 121357, Moscow, ul. Kutuzovsky Prospect, 65.

Tel.: (495) 440-07-58, (495) 440-34-45.

Contraindications

O le gasegase ile vaega ole vailaʻau.

O le maʻitaga, o le taimi o le susu (o le poto masani i le fualaau faasaina e le lava).

Tamaiti i lalo ifo o le 18 tausaga le matua (le aoga ma le saogalemu o le faʻaaogaina e le i faʻatuina).

O se faʻaopoopoga faʻaleagaina i le faʻaaogaina o Neurolipon i le tulaga o capsules o le galactose o le gasegase, le laase lactase poʻo le glucose-galactose Malabsorption.

Pharmacodynamics

O le vaega malosi o le Neyrolipon - thioctic acid - o loʻo faʻapipiʻi tuusao i le tino ma e avea o se coenzyme i le oxidative decarboxylation o aitema-ketonic. O se matafaioi taua o le faia lea e le thioctic acid i le malosi o le gaosiga o tino. I le foliga o le lipoamide, o le a gaosia ai le gaʻo e avea ma se mea e manaʻomia ai le tele o enzyme complexes, lea e avea ma mea e faʻaaogaina mo le faʻaitiitia o le a-keto acids o le taamilosaga Krebs.

Neyrolipon o loʻo iai ni mea faʻapitoa ma mea faʻamaoni, i se faʻaopoopoga, o le gaioiolo malosi e mafai ona toe faʻafouina ai isi faʻamaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, i le maʻisuka, ma faʻaitiitia ai le faʻamalosia o le inisalini ma faʻaitiitia ai le atinaʻe o neuropathy lautele.

O le thioctic acid fesoasoani e faʻaitiitia le glucose plasma ma faʻapipiʻi glycogen i le ate. E afaina ai le metabolism o le cholesterol, auai i le faatonutonuina o le metabolism o gaʻo ma mea gaʻo, faaleleia le galuega o le ate ona o le gasegase o le hepatoprotective, antioxidant ma le detoxification.

Pharmacokinetics

O fualaau o le Pharmacokinetic e fuafua i le auala o le talosaga:

  • Faʻamatalaga tautala: o le faʻaleleia e tupu i le gastrointestinal tract (gastrointestinal tract) vave ma atoatoa, ao le faʻaaogaina o le Neurolipon i meaʻai, ua faʻaitiitia le faʻafefe. O le avanoa e maua mai i le 30 i le 60%, o le vailaau o le a gaosia i le tino ae leʻi ulu atu i totonu o le tino pe a pasia le puipui o le gastrointestinal tract and ate (aafiaga muamua-pass). Taimi e oʻo atu ai i le maualuga o le faʻamasinoga (Tmax) e tutusa ma le 4 μg / ml e tusa ma le 30 minute. Metabolism i le ate e mafua mai i le faʻamaʻiina o filifili o le itu ma le faʻatoʻilaloina. O le vailaʻau o le thioctic ua faʻateleina i le urine e ala i fatugaʻo: i le ituaiga o metabolites - 80-90%, e le suia - o se tupe itiiti. T1/2 (afa-ola) e 25 minute,
  • tausiga faʻatuatua: bioavailability is

30%, o le metabolism e tupu i le ate e ala i le faʻamaʻiina o filifili o le itu ma le faʻatoʻilaloina. T1/2 - 20-50 minute, o le aofaʻiga atoa o le

694 ml / min, o le voluma o tufatufaga e 12.7 lita. Ina ua uma le tui tasi o le thioctic acid, o lona manava i gaioiga muamua i le 3-6 itula e oo atu i le 93-97% i le tulaga o se mea e le suia pe o mea e maua.

Faatonuga mo le faaaogaina o Neyrolipon: metotia ma metotia

O le neuroleipone e pei o le ulu i luga o le tino, e ave le tautala i luga o se manava leʻo (afa itula ao le i faia se taumafataga), e aunoa ma le inu ma inu i sina vai itiiti po o se isi mea e leai se mea.

Fautuaina le metotia: 300-600 mg i le aso. Mo le togafitiga o le polyneuropathy o le maʻisuka matautia i le amataga, o le tausiga matua o le thioctic acid e manaomia.

E fuafua e le fomaʻi le umi o le togafitiga faʻapitoa.

Faʻalautele mo le fofo mo le faʻasusu

O le vaifofo ua saunia mai le concentrate Neyrolipon o loʻo faʻafoʻiina e ala i le faʻafefeteina o felafolafoaʻiga (50 mg thioctic acid i minute taitasi).

Fautuaina le tootoo: 600 mg i le aso, i mataupu ogaoga, e oo atu i le 1200 mg ua faatagaina.

Ina ia saunia le fofo o le fofo, o le 0.9% NaCl solution e faaaoga i le 50-250 ml mo le 600 mg o le thioctic acid.

O le umi o le togafitiga e 2-4 vaiaso, a maeʻa ona latou liliu atu lea i togafitiga faʻaleleia i le thioctic acid i le faiga o sauniuniga tautala (fualaau ole 300-600 mg i le aso) mo 1-3 masina.

Ina ia faʻamalosia le aʻafiaga o Neyrolipona, ua fautuaina e faʻatonuina faʻasologa faʻasalalau ma le faalua 2 taimi i le tausaga.

Faʻasalaga

Faailoga o le maualuga o le thioctic acid pe a fai e tautalagia ole tautala e mafai ona afaina ai, naʻo, vomiting, faʻavevesi lautele, faʻalavelave matuia i le paleni o le acid-solosis with acidic lactic, hypoglycemic coma, pathologies toto coagulation ogaoga seia oʻo i le oti.

Ina ia togafitia le tulaga, e tatau ona e vave taofia le tagofia o fualaau faasaina, fufuluina le manava, ona ave lea o le malala ma faʻamaua togafitiga.

O faʻamaoniga o le maualuga o le thioctic acid faʻatasi ai ma le vaavaaiga a matua e le o iloa.

Afai e te masalomia se faʻalavelave poʻo le tupuga o aʻafiaga ogaoga ogaoga, e tatau ona e faʻalavelaveina le mea na afaina, ona e aunoa ma le aveeseina o le iniseti e tuiina, faʻalauiloa lemu mai le 0.9% le solution a le NaCl isotonika e ala i le faiga. Ole fualaau faasaina e leai se vaifofo faapitoa; e fautuaina togafitiga symptomatic.

Faatonuga faapitoa

O fofo fofo o loʻo i ai le gaioiopi e tatau ona puipuia mai le malamalama e ala ile ufiufi o pusa ma talipupuni uila.

I le togafitiga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka, e manaʻomia pea le siakiina o le kulukose o le toto, i nisi tulaga, pe a tatau ai, faʻaleleia o fualaau hypoglycemic ina ia mafai ai ona taofia le atinaʻeina o le hypoglycemia.

I le taimi o togafitiga ma Neurolipone, e tatau i se tagata ona aloese mai le inuina o pia oona, talu ai o le ethanol e taofia ai lona togafitiga.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

  • glucocorticosteroids: thioctic acid e faʻaleleia ai le lelei o le faʻaaogaina o le faʻamaoni,
  • cisplatin: o se faaitiitia i lona togafiti o togafitiga e matauina,
  • fualaau oona e maua ai metals (uʻamea, magnesium, tapenaga o le pata): o le thioctic acid e fusifusia ai metals, o le mea lea, e tatau ona aloese ai le latou pulega tutusa, e tatau ona tumau le va o vaʻa a itiiti mai e 2 itula,
  • inisalini po o vailaʻau o le hypoglycemous oral: o le gaioiopi gaosi e mafai ona faʻamalosia ai o latou aafiaga,
  • ethanol ma ona metabolite: taofi le gaioiga o le gaioiopi.

O le fofo o le fofo o le Neyrolipon e foliga mai e le mafai ona sosolo faʻalavelave faʻatasi ma suga, o le mea lea e le ogatasi ma fofo o Ringer, glucose, ma le fructose. E le ogatasi foi ma fofo o mea tuufaatasia e tali atu i le SH-vaega pe vaʻapala alalaupapa ma sauniuniga e aofia ai le ethanol.

Faʻamatalaga e uiga i le neuroleepone

O faʻamatalaga e uiga i le neuroleepone e matua feteenai lava. Mo nisi tagata gasegase, e le talafeagai le fualaau faasaina, e taua o se fofo e leai se aoga lea e faaitiitia ai faʻafitauli o le faamai ma mafua ai le matuia o gaioiga.

I le tele o isi iloiloga, o le neurolypone ua lauiloa o le fualaau o le filifiliga ona o le leai o ni uiga le lelei ma le lelei tele.

Le tau o Neyrolipon i falemaʻi

Tau faʻatatau mo NeroLipone:

  • taulaʻi mo le sauniuniga o se fofo mo le faʻafefeteina (5 ampoules i totonu o se atigipusa pepa): i ampoules o le 10 ml - 170 ru, i ampoules o le 20 ml - 360 rubles,
  • capsules (10 pi i le paʻu, 3 paʻu i totonu o se pusa pepa) - 250 rubles.

Aʻoga: Muamua le Setete o Moscow State University i le igoa o le I.M. Sechenov, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻitaʻi Aoao".

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

Auala e faʻaoga ai: fuataga ma togafitiga

O le vaifofo mo le faʻafefeteina e faʻaaogaina ma le le faʻaaloalo i tagata matutua i se fualaau o le 600 mg i le aso. E faʻatinoina lemu - e le sili atu ma le 50 mg o le thioctic acid (1.7 ml o fofo mo le faʻasolo) i le minute.

O le fualaau faasaina e tatau ona faia e ala i le afuafua ile 0.9% sodium chloride solution 1 taimi i aso taitasi (600 mg o le vailaʻau ua palu ma le 50-250 ml o le 0.9% sodium chloride solution). I tulaga ogaoga, e oʻo atu i le 1200 mg e mafai ona faʻatonuina. O fofo fofo e tatau ona puipuia mai le malamalama e ala i le ufiufi i latou i talipupuni uila.

O le togafitiga e amata ile 2 i le 4 vaiaso. A maeʻa lena mea, latou te fesuiaiga i togafitiga faʻaleleia ma Neyrolipon mo le faʻafofoga tautala (capsules) ile fua ole 300-600 mg i le aso mo le 1-3 masina. E ave faʻatalanoa ulu i le tautala e aunoa ma le vevela, fufulu ile suavai itiiti, 30 minute ao le i faia se taumafataga (i luga o se manava gaogao). Ina ia faʻamalosia le aʻafiaga o togafitiga, o le togafitiga e fautuaina 2 taimi i le tausaga.

O le umi ole togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi.

O le lelei ma le saogalemu o le fualaau faasaina i tamaiti e lei faavaeina.

Faʻataʻitaʻiga

O le vailaʻau thioctic, o se vaega o lipine Neuro, o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le tino ma e avea o se coenzyme i le oxidative decarboxylation o alpha-keto acids, ma e taua tele i le malosiaga o le suauu. I le foliga o le amipo (lipoamide) o se mea taua tele o le tele-enzyme complexes e faʻamalosia ai le faʻaitiitia o le krebs alpha-keto acid. O le thioctic acid e iai aʻafiaga antitoxic ma antioxidants, e mafai foi ona toe faʻafoʻi isi antioxidants, e pei o le maʻisuka. I tagata gasegase e maua i le maʻisuka, o le gaioiosi acid e faʻaitiitia ai le faʻamalosia o le inisalini ma faʻalavelave ai le atinaʻe o neuropathy lautele.

E fesoasoani i le faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose i le plasma toto ma le faaputuputu o le glycogen i le ate. O le vailaʻau thioctic e aafia ai le metabolism o le cholesterol, e aofia ai le faatonutonuina o le lipid ma le metabolism o le gaʻo, faaleleia ai le ate (ona o le hepatoprotective, antioxidant, aafiaga o le detoxification).

Fegalegaleaiga

Faʻaleleia le aʻafiaga o le aʻafiaga o fualaau o glucocorticosteroid.

Faʻatasi ai ma le faʻatulagaina o le thioctic acid ma le cisplatin, o le faaitiitia o le aoga o le cisplatin ua matauina.

O le vailaʻau thioctic e fusifusia ai metala, o le mea lea, e le tatau ona faʻatulagaina faʻatasi ma vailaau faʻasaina (e pei o le iron, magnesium, calcium) - o le vaeluaga o doses e tatau ona le itiiti ifo i le 2 itula.

Faatasi ai ma le faʻaaoga faʻaaogaina o le thioctic acid ma le inisalini poʻo vailaau faʻasolosolo o le hypoglycemic, o le a mafai ona faʻaleleia le latou aafiaga.

O le ava malosi ma ona metabolites e faʻavaivaia ai aafiaga o le neuroleipone.

Tuua Lau Faamatalaga